Orbán Viktor bűnrészes a Pittsburgh-i tömeggyilkosságban

2018 október 31 11:58 de.88 hozzászólás

A CNN elemzése szerint gusztustalan összefüggés van az antiszemitizmus és a fehér felsőbbrendűség ideológiája között. A szerző, Kate Maltby, akinek a nagyszülei magyarok voltak, sokat járt Kelet-Európában, ennek megfelelően úgy látja, hogy a nemzetközi szélsőjobb támadásai Soros György ellen mentségül szolgálnak a magyar kormány számára, hogy migránsokat börtönözzön be és egyetemeket zárjon be. De azt nem feltételezte volna, hogy az egyik legnevesebb amerikai zsidó emberbaráttal kapcsolatos összeesküvés elméletek, amelyek még Trump környezetében is terjednek, pokolgépes merényletkísérletekhez és tömeggyilkossághoz vezetnek az Egyesült Államokban. A csőbombák gyártója azzal vádolja Sorost, hogy az pénzeli az USA felé tartó migránskaravánt. A pittsburgh-i mészáros azt panaszolta a közösségi hálón, hogy zsidó szervezetek menekülteket segítenek.

Kelet-európaiak számára egyik sem meglepő, mert ha pl. valaki a tavaszi választás idején megfordult Magyarországon, akkor láthatta a Sorost ábrázoló óriásplakátokat. Az országban mély a félelem a muzulmán invázió miatt. A török időkből származik a mítosz, hogy a magyar nemzet feladata Európa határainak védelme az iszlámmal szemben. Ám hogy a képbe belekerül az ország legnevesebb zsidó emigránsa, az már a zsidókkal kapcsolatos szélesebb nemzetközi előítéletekkel függ össze. A szélsőségesek szemében aki nem árja, az eleve mocskos. A legszabadabb folyást a magyar kormány engedte annak az elméletnek, ami a zsidók és a nem fehér migránsok szövetségét hirdeti. Az ezzel kapcsolatos aggályokat Soroshoz kapcsolta, noha jócskán eltúlozta, hogy az üzletember milyen mértékben támogatja a bevándorlást. Persze a fehér felsőbbrendűség minden korban megtalálta a maga zsidó mumusát. Ám Soros esetében előjönnek az évszázados antiszemita klisék. A téma mindennapos a magyar politikában.

A legaggasztóbb az, hogy olyan emberek, akik egymás sarkába érnek a Fehér Házban, összeesküvés elméleteket terjesztenek a többi közt a Breitbarton és kapcsolatokat építenek ki olyan európai kormányokkal, amelyek a hivatalos politika részévé teszik a Sorossal szembeni előítéleteket. Bannon nemrégiben Budapesten az „eredeti Trumpként” üdvözölte Orbánt. Az nem elég, hogy az elnök elítéli a rasszista gyilkosok akcióit. Véget kell vetnie a baráti kapcsolatoknak a rasszista magyar vezetéssel. Ám ha továbbra is testvérként öleli a keblére Orbánt a szélsőjobbos gondolkodók nemzetközi hálózatának tagjaként, akkor a világnak az USA elnökét is felelősségre kell vonnia.

Szelestey Lajos

88 hozzászólás

  • Felesleges „migráns” témában hadoválni. A migráns szó magyarra lefordítva „bevándorlót” jelent, aki a személyi adatait nemzetközileg elfogadott okmányokkal bírja igazolni, és a célország részéről beutazási, majd letelepedési engedélyt kap.

    Ezzel szemben egy új haza reményében személyüket semmivel igazolni nem bíró, hordákba tömörülő illegális határsértők akarnak betörni számukra idegen országok területeire.

    A hordákba tömörült igazolványok nélküli határsértők között számszerűségében túlsúlyban muszlimok verődtek össze, akik hitüket követve nem képesek és nem is akarnak beilleszkedni egyik európai ország kultúrájába, és mereven elutasítják azok jogrendszerét, fönntartva a sajátjukat.

    Végül : a muszlim migránsok témáját ideje lenne nem összekeverni a zsidók európai és magyarországi helyzetével. Ők vallásukat gyakorolva integrálódtak környezetükhöz.

  • …”Ám ha továbbra is testvérként öleli a keblére Orbánt a szélsőjobbos gondolkodók nemzetközi hálózatának tagjaként, akkor a világnak az USA elnökét is felelősségre kell vonnia.”
    Sajnos ez hiú ábránd.
    Ehhez hasonló félnótás elnöke talán nem is volt az Államoknak (engem a gesztusai Mussolini duce-ra emlékeztetnek).
    <> mondják fideszék.

  • Na ez a cikk megint egy „agyrém”,hazugság,amit nagy kár volt megírni!!!!!!
    Mindenki tudja Orbán (a kormány)jó kapcsolatát a zsidó egyházzal,rabbikkal,sőt Izraellel is(Holokauszt emléknap,zsinagóga építés,a zsidó egyház támogatása stb)
    Az egy közönséges és hazug állítás,hogy a magyar kormány antiszemita ,ezt mindenki tudja,meg azt is,hogy itthon a zsidók maximális biztonságban,jól élnek,nincs vallási megkülönböztetés!!!!
    Aztán ugye Trump sem tehet a kinti merényletről(úgy tudom az ő családjában is van zsidó…)

    Ami viszont tény,hogy a zsidók legnagyobb ellenségei a muszlimok,arabok,(a MIGRÁNSOK többsége)
    akiknek mind az európai országokba,mind Amerikába történő tömeges bevándorlását a ZSIDÓ SOROS GY nevű jellemtelen (hazaáruló és a zsidóság szégyene)alak vezényli,pénzeli!
    Nos ezek után egyértelmű,hogy megint csak egy eszetlen Orbán-fóbiás
    „író”?…..képes ilyen zagyvaságot ,hazugságot írni!!!!

  • Amúgy az a közös Orbánban és Trumpban,hogy mindketten jobboldaliak és jogosan védik a hazájukat a kétes migráns bűnözőkkel szemben!!!!!!
    Na ez csípi egyes fanatikus,elvakult baloldaliak szemét….de ugye mielőtt kínjukban idétlen vádaskodásba kezdenének,talán gondolkozni kéne,hogy mit is firkálnak!
    Nagy égés volt…….

  • DRIZARI sorai pontosan mutat a valosagra.
    A mai „menekulok” nem csak hogy torvenyetelnul, az az minden letezo torvenyeket visszautasitva tolonganak mas nepek hazaikban, hanem telejes eroszak alkalmazasaval elnek.

    Az US elnok kirendeli a katonasagi egysgeket a hatarra a kozepamerikabol jovo karavan megallitasara a hataron.

    De mi fog majd tortenni amikor oda erkeznek ?
    Taborokba tartajak majd oket amig kerelmeik kivizsgalava.
    Leszenek majd akiket egyenkent kitoloncolnak, de tobbseguk hiteles jovahagyast fog majd nyerni.

    De ezek legalabb nem musulmanok.
    S a prblema azokkal hogy a Sharia-torvenyt nem csak hogy gyakoroljak, hanem a lakossagra kenyszeriteni pronalajak minden leheto aron is.

    Lasd a Pakistani esetet. Egy musulman no aki vallasat valtoztatva keresztennye valt, torvenyesen halalra lett itelve. S a tomegek orjongenek kivegzeset koveteleve.
    A tomeg allitasa hogy azzal a no Mohamedet serette ami Isten-elleni sertes az elkepzeleseik altal.

    Drizari emlitette a zsidosag vandorlasait az elmult 2 ezer evan at.
    Perssze a teny hogy a zsidosag nem eroszakkal, sem torvenyewllenesen, hanem mind a nemzetek kormanyai alatal ijnvitalva, de legalabb is engedelyezve es kis szamokban mindeg talaltak letelpedeseiket.

    Mint a magyar kiralyok akik szuksegletesen alkalmaztak a zsidosagot.
    Hasonloan a Habsburgok is.
    Bismark is az 1850-es evekben iparielohaladas celjabol engedte a zsidokat Galiciabol, Beszarababil, stb. nemetbe.

    Ma pl. a Musulmanok, a „Palesztinok” tiltva belepni tobb arab-musulman orszegokba.
    Saud Arabiababol tiltva.
    Nem telepedhetnek le Egyptomban, stb.
    Meg a sajat Muslin-arab nepeik sem ohajtjak oket.

  • Drizari
    2018 november 1
    11:40 de.
    _______________

    ?????????????????????

  • Pontos és helyes a cikk minden szava.

  • A cikk igenis rátapintott a lényegre.

    Orbán Viktor csak azért, hogy az országot kisajátítsa a saját szemétdombjává – képes volt meglovagolni a már az Antall és körei által újra feltámasztott szellemet: a fasizmust.

    A fasizmusnak ellenség ellen kell küzdenie, amúgy nincs semmi értelme.

    Putyin kihasználta az ambícióit – így csicskásává tette.
    Európára rászabadították a menekülteket – valóban nem MIGRÁNSOK – tökéletesen tisztában vagyunk vele kedves Drizari – hogy mi a különbség emigráns és menekült között.

    Putyin először a törökök és az Irániak hathatós támogatásával megszervezte az ISIS-t (Iszlám állam) – kellett neki az ürügy amivel bemehetett a Szíriába mint „megmentő” és szétbombázta azt, amit a gyilkos csecsen zsoldosokból álló ISIS meghagyott belőle.

    A szerencsétlen civilek, már aki bírt – menekültek és menekülnek.

    Orbán Viktort humanitárius katasztrófa okozásában való részvétélért terheli felelősség.

    De nem baj majd 50 év biztos terem egy „Hazai Lámpa”, aki majd Horthyhoz hasonlóan öt is mentegetni fogja…

  • Idióta Boda
    azért mert te mérhetetlen
    elvakultságodban képtelen vagy felfogni
    ezeket a dolgokat, még nem feleslegesek az ilyen cikkek.

    Sőt…

  • gabriel
    2018 november 1
    5:06 du.

    „Hazai Lámpák” mindig akadnak…sajnos.

  • gabriel
    2018 november 1
    5:06 du.

    „Putyin először a törökök és az Irániak hathatós támogatásával megszervezte az ISIS-t (Iszlám állam)”

    Nos, szerintem az ISIS donátoraival alaposan melléfoghattál, de nem baj, majd nálam sokkal okosabbak és píszíképtelenebbek valószínű helyreigazítanak. 😀

  • Inkább Bibi
    2018 november 1
    5:40 du.

    ne fáraszd magad fölöslegesen… beteg, nagy beteg OPNI meg bezárva

  • „kellett neki az ürügy amivel bemehetett a Szíriába mint “megmentő” és szétbombázta azt, amit a gyilkos csecsen zsoldosokból álló ISIS meghagyott belőle.”

    Gábriel, ezt nem értem. Miért jó Putyinnak, hogy Szíriát szétbombázza? Ennyire vérszomjas lenne? Vagy el akarja foglalni Szíriát, hogy Oroszországhoz csatolja?

  • Inkább Bibi
    2018 november 1
    5:40 du.

    Nem fogok vitába szállni ezzel, mivel van amit tudok, van amit fellétezek.

    Ha valamit feltételezek, azt ki szoktam írni.

    A szavaid szerint : „az ISIS donátoraival”

    Nem tudom, hogy szerinted kik adakoztak nekik, vagyis utána még kik és miért támogatták – én azt írtam, hogy a „Putyin megszervezte”.

    Akik ebben támogatták – a Putyint – az az Iráni Iszlám Állam, és Erdogán volt.

  • Ja még valamit – és talán ha ezen elgondolkodnának az emberek (legalább néha nem fájna megpróbálni)
    A NATO országok közül úgy ám-blokk, az USA-t is beleértve (akkor még nem volt Trump!) mely országnak állhatott érdekében Europára rászabadítani az iszlám menekülteket?
    Igen, Magyarországnak és Törökországnak!

    Senki nem veszi észre, hogy még Trump sem hajlandó Orbánnal találkozni?

    Gondolja valaki nagy ügyesen, hogy az amerikai hírszerzés nem ismeri pontosan a játszmát?

    Nem tudják az urak és hölgyek persze, hogy a NATO már rég odadobott bennünket ütköző-államnak!

    Lengyelország mint zsigeri orosz-ellenes állam -es mint Német szomszéd inkább a NATO érdekszférájában maradt, de tulajdonképpen ugyanúgy ütköző állam. Románia, Bulgária úgyszintén.
    igen a Nato stratégiája. ´Cserébe Putyin Magyarországon keresztül kicsit beékelte magát, ami felett a NATO is kénytelen szemet hunyni.

    A felcsúti nagy-királyunk nem véletlenül mondogatja, hogy Európát „védjük’

    Most csak azt nem tudom, hogy ennyire hülye, hogy komolyan vette, vagy tudja ugyan, de muszáj hazudni.

    Szóval leírtam, ha pár ember megérti, már segítettem vele.
    Ha egysem, akkor legalábbis szóltam, vagyis rajtam nem múlt

  • „… mely országnak állhatott érdekében Europára rászabadítani az iszlám menekülteket?
    Igen, Magyarországnak és Törökországnak!…”
    Ugyan kérem – a bűnöző is egy vallás magatartását a btk. foglalja magába, csal, lop, gyilkol, gyilkoltat ..stb.

    és a reagálásom:
    IDEOLÓGIA
    Magyarul= valamely osztály , politikai párt, irányzat, vagy korszak által vallott eszmék, nézetek, fogalmak rendszere, amely a társadalmi tudat különféle formáiban (a filozófiában, művészetben, vallásban, a politikai és erkölcsi nézetekben) jut kifejezésre: a társadalmi lét tükröződése az emberek tudatában —- üres képzelgés, elvont okoskodás…..
    csak azt akartam tudatosítani, hogy nem az országok ha nem az irányítók akik kitalálják az ideológiákat azzal a szándékkal, hogy ahhoz tömegeket szere zennek és az által biztosítják PÉNZ URI…hatalmukat! Gondolj csak pl. Marx Károlyra az ateizmus atyjára! És ez alól nem mentes sem a keresztény, sem a zsidó, sem az iszlám, sem a buddhizmus stb. hogy csak a legismertebbeket említsem!
    Ennek a felismerése a XXI-sz-ra kiforrta magát így nem csoda már, hogy a „…butanép” is tudja….
    ******************************************************************
    Tudatos Társadalom
    Közzététel: 2018. okt. 22.
    Mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet.

  • gabriel
    2018 november 1
    8:52 du.

    Nem akarok vitatkozni Veled, mert nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy tudom, a ruszkikat a szíriaiak hívták be, még jóval a külső segítséggel létrehozottt ISIS előtt.

  • gabriel
    2018 november 1
    9:08 du.

    „Ja még valamit – és talán ha ezen elgondolkodnának az emberek (legalább néha nem fájna megpróbálni)
    A NATO országok közül úgy ám-blokk, az USA-t is beleértve (akkor még nem volt Trump!) mely országnak állhatott érdekében Europára rászabadítani az iszlám menekülteket?
    Igen, Magyarországnak és Törökországnak!”

    Törökországról elhiszem, de Magyarországról ezt a feltételezést még akkor is lehetetlennek tartanám, ha most Gyurcsány kormányozna, mert neki is hivatalból meg kellene védenie Európa legnagyobb(minimum ötszázezres és egy növekvő lélekszámú) galutját, ha nem is szimpátiából, de a Magyarország-Izrael közötti államközi szerződés alapján, viszont állítom, hogy a magyarok érdekeit ugyanúgy mindketten nagy ívben lesz..arnák! (mellesleg a muszlimok keresztényekre való szabadítását már a XIX. században Albert Pike ügyesen megtervezte, de eddig halogatták vagy még nem volt rá ilyen optimális lehetőség.)

  • gabriel
    2018 november 1
    9:08 du.

    mondd bucika, az agysérvet és agylúdtalpat azt -szerinted- mivel lehet kezelni?

    nagy gondok vannak arrafelé gábrielben…. nem gondoltál -esetleg- egy generálozásra? egyre inkább kitüremkedik és olyan schnassz
    kkkk

    meg brühühü

  • Orbán hazugsága, h megmenti, védi Europát, Mo-ot a muzlimoktol. Szerbia, Horvátország sem célország! Nem kell azokat sem védeni a muzlimoktol. Nem oda mentek akik menekültek. Mo-ot is ki tudják kerülni, és ide sem akarnak letelepedni, ahonnan mi is nyugatra menekülünk.

    Baromság összemosni a trampival, mert a gvatemalaiak, hundurásziak nem muzlimok, hanem bigott keresztények, és nem is menekültekként mennek, hanem dolgozni, a jobb élet reményében. Kis töredékük menekül csak a drogmaffiák mészárlása elöl. Ök a tényleges menekültek, az összes talán 20%-a. Öket be is fogadják, ahogy fent irta vki, elözetesen határ menti táborokban elbirálva a kérvényeiket.

    Sziriába azért furakodott Putyin, mert stratégiailag fontos,
    Fegyvereket tud eladni oda és a szomszéd országokba, valamint a menekültáradatot gerjesztve feszültségeket kelt az EU-ban, rombolja.
    Mi is gerjesszünk feszültséget a távolkeleten, Kina és Oroszország között, megy a Japán szigetvitákkal….

  • Szegény öreg Soros György professzor!

    Látom lelki szemeimmel, hogy orbán fröcskölödésétöl hajtva egész Közép-Amerikát átfésülteti, hogy muzulmán migráncs hordökat halásszon össze!
    Látom, amint a bigott keresztény indiánokat, meszticeket beöltözteti burkába, a férfiaknak muzlim csákokat és törököktöl importált turbánokat nyom a fejükre és ugy szállitja öket ezer- tizezer számra a mexikoi határra, mint orbán az állami ünnepekre és a békamenetre a lengyeleket, románokat, az egy tányér bablevesért megvásárolt vidéki bugrisokat.

    Orbán pedig a zsidoságot is gyülöli, mint bárki mást, aki nem nyalja a seggét gondolkodás és némi önálloságnélkül, csak az általa felépitett Slomot fogadja el, támogatja ellenlábasként, h megossza a zsidoságot. A megtürés, „támogatás” csak felszines maszlag, csak a pénzek lenyulása megy azon keresztül is!

  • …és nem csak abban!!!
    ORBÁN VIKTOR CSALÁDI MAFFIÁJA TŰZZEL VASSAL MÉG A ROKONAIT IS KIIRTJA HA ÉRDEKEIT SÉRTI‼️‼️‼️😱🤢🤮
    https://www.facebook.com/molnarf.arpad.eli.1/videos/225752164927313/UzpfSTIwNDc5NjAzNjcxODI2MDozNzA1NzE4NDY4MDczNDQ/

  • Or+bán666
    2018 november 2
    6:19 de.
    „Orbán pedig a zsidoságot is gyülöli, mint bárki mást, aki nem nyalja a seggét gondolkodás és némi önálloságnélkül, csak az általa felépitett Slomot fogadja el, támogatja ellenlábasként, h megossza a zsidoságot. A megtürés, “támogatás” csak felszines maszlag, csak a pénzek lenyulása megy azon keresztül is!”

    Ez akkora baromság, hogy még Netanyahu is röhögő görcsöt kapna tőle! 😀 Szerintem ezen a viccen együtt röhögnének -Téged meg kezeltetnének- a következő izraeli rapporton, ha Bibinek ezt ott elmondanád! 😀

  • György Molnár

    Orbán már sokkal előbb tömeggyilkos volt….Néhányszor már felvetettem, de ki hallgatott rám……..?

  • György Molnár

    „Mindenki tudja Orbán (a kormány)jó kapcsolatát a zsidó egyházzal,rabbikkal,sőt Izraellel is(Holokauszt emléknap,zsinagóga építés,a zsidó egyház támogatása stb)”

    A zsidó egyházakban vannak ugye zsidók….És a zsidók és vezetőik között is vannak nagyon buta és nagyon számító emberek…. Izraelben is vannak Netanjahu félék, akik ellen ott is perek folynak….Orbán és a zsidó egyházak csak látszólag vannak jóban…..

  • Rodeo11
    2018 november 1
    7:01 du.

    TE meg azon ügyködsz hogy Birkenau ismét a régi fényében „ragyoghasson”

  • Korrigálom a mondatomat:másokhoz hasonlóan én is slendriánságból beleesek a hibába, hogy az helyett =”**.országot”= írok.
    Tehát helyesen: az aktuális Törökországi és magyarországi kormányzatoknak állt érdekében.

    Nem véletlenül ezeknek a kormányzatoknak „muszáj” a hatalmukat bebetonozni, hiszen egy új háborús szövetség megformálása a tét.

    Ez nem más, mint az leegyszerűsítve (nagyon) IZRAEL/USA szövetségben a klasszikus Antanttal, amelynek részéve vált Németország is – >< kontra Russia/Török/Irán szövetség.

    Szeretném pontosan világossá tenni, messze nem a török, magyar, orosz nép nemzet érdekei a háború, hanem a török/magyar/orosz/iráni népek vezetőinek az érdekei, akik azonosítják magukat, behelyettesítik magukat a saját nemzetükkel.

    Nem kell sokat magyarázni, hogy a megjátszott/elvetélt török puccs milyen alkalmat adott szinte valamennyi "másként gondolkozó" potenciális személyt bebörtönözni Erdogánnak. A hatalmát bebetonozta, megkérdöjelezhetettlenné tette. Putyin már azelőtt, az Iráni ajatollah-k rendszeréről ne is beszéljünk.
    Ezekben fontos partner a Középázsia, volt Buharai kalifatushoz tartozó országok – Kazahsztán, Tádzsikisztán, Üzbegisztán. Amúgy volt orosz "köztársaságok, és mint ilyeneknek, elsősorban Kazahsztánban a területén több-ezer(!) nukleáris interkontinentális ballisztikus rakéta-kilövő volt/van(? telepítve. Kazahsztánban van Bajkonur is.

    Putyinnak a Szíriai közvetlen beavatkozás perdöntő.
    Közvetlen szomszédjába került Izraelnek, (bázisok Szíria területén) amely állam eltörlésére törekszik, ebben teljes egyetértésben és nézetazonosságban Iránnal.
    A szíriai káoszban Iráni bázisokat létesített direkt Szíria területén, eddig csak a Hezbollah képviselte.

    Mellesleg még aprópénzre is váltotta, – mivel tudta, hogy a háborús övezetből nyilván menekültáradat indul el – na hova? nyilván Európába.
    nem Szaúd-Arábiába fognak a szírek menekülni – senki meg nem próbálta.

    A másik fontos, az szír kormány (Asszad békességben a új iraki kormányzattal, kurdokkal, megnyitotta volna a földközi tengerre az olajvezetékeket.

    Na ennek útját, gátját kellett állnia. Megszüntette volna Európa ráutaltságát az orosz/azeri olajra, földgázra.
    A legjobb gát a háborús állapot.

    Orbán pöccs-nek betömték a száját egy atomerőmű hitellel, amiből a "család" elnyálasodik néhány évtizedig, így Európában fenn tudja tartani a feszültséget.

    Azt hogy az ISIS micsoda, és hogy jött létre maga Putyin tálalta ki, mikor elbüszkélkedett vele.
    Putyin szavai:
    == "Kb a 12 ezres Iszlám katonaságból (zsoldosok) 10-12 ezer fő a saját csecsen zsoldosai voltak, akikkel viszont miután a "mór megtette a kötelességét, le kellett számolni". ==

    Putyin KGB tiszt volt, Jelcin idejére átvette a KGB-böl maffiává átvedlett szervezet vezetését.

    Aki játszik vele, jobb ha tudja mivel játszik.

  • Bocs, a fenti bejegyzésemben, sok apróbb hibától eltekintve, van egy szarvas, mégpedig a vége felé

    Helyesen: …. a kb 12 ezer iszlám zsoldoskatonából, 9-10 ezer volt a csecsen zsoldos …..

  • A fentebb olvasottak alapjan, meg nem lattam ennyi elmaraztalo vele]menyt egy orszag megszavazott miniszterelnokerol!
    !

  • Na most találtam meg a cikket….amihez egy másiknál próbáltam hozzászólni!(Ott sikerült).
    remélhetőleg a többség érti ,amit írtam?!

  • Természetesen az itt leírt korábbi hozzászólásaim továbbra is fenntartom,azt tudom,hogy Soros ellen folyt per,pénz és börtönbüntetés kiszabása (ami elől meglógott,az öreg),de azt azért viccesnek ,valószínűtlennek tartom,hogy Netanjahu ellen
    bármilyen eljárást folytatnának,mert ugye akkor már megbukott
    volna (György Molnár állítja…..)!!!!!!!!!!!

  • Geyza
    2018 november 2
    11:13 de.

    birkákkal nem foglalkozom a kenau meg nem tudom mit jelent az számomra egy ismeretlen nyelv, talán piréz, de abban nem vagyok büfészakos

  • Figyelo
    2018 november 2
    11:56 de.

    Kezdi érteni kiskegyed lassacskán, hogy az egész választási cirkusz Magyarországon egy nagy csalás?

    Ha a többség véleménye az a „megválasztott miniszterelnökéről” hogy bandita és hazaáruló?

    Amúgy már az egész helytelen, mert Magyarországon elvileg parlamentarizmus van, tehát csak képviselőket választ a lakosság, és a kormányt a megválasztott parlament nevezi ki.

  • Geyza!

    A rodeiozo elvtárs berodeozott ide, mint egy bedobott féltégla.

    Nézd a pályafutását:
    Az első időkben minden erejével holokausztot tagadott.
    Aztán mindenki olyannak akiben izraeli szálakat vélt felfedezni nekitámadt.

    Amikor a többség már nagyon felháborodott az antiszemita, Anti-cionista támadásain, abbahagyta a Wágner-operák dicsőítését, – ráállt „popularitás” fényezésére, elővette az ajatollahok leckekönyvét és itt ostorozza a nagy Sátánt – Süsülandia.

    Vagyis mindenki, aki amerikai az Belzebub kiküldötte.
    A magyarok úgy általában le vannak b@szva – levédiabasznadia- a címke szerint

    Népek, akik egyáltalán nem biztos, hogy olyan kormányt szeretnének, mint amilyen jutott nekik – azok kollektíve bűnösök benne.

    Vagyis egy kalap vesz mindent és mindenkit – egyetlen élhető osztály létezik – a FARC partizánjai – akik bolavarista latin-amerikai szimpatizánsaikért harcolnak.
    Persze karöltve a HAMASZ hősökkel.

    Vagyis teszi itt a kis dolgát – hogy a megbízás honnan jött és hol fog nyugdíjba menni – ki tudja …

  • gabriel
    2018 november 2
    1:44 du.

    Igen…és nekem az a halvány gyanúm támadt hogy javarészt miatta lesz letiltva itt a kommentelés.

  • Rodeo11
    2018 november 2
    1:09 du.

    Púder…

  • Figyelő!
    Ha józanul belegondolsz rájössz,hogy mekkora valótlan és gyalázatos uszítás ez a cikk,elsősorban a „szerző” részéről,akit persze a a baloldali fanatikusok ész nélkül támogatnak!Gyűlöletkeltés „ész” nélkül!!!!!
    Csupán a lecsúszott baloldali pártok és fanatikus hívei írnak
    természetesen valótlan , bizonyíthatatlan rágalmakat, kínjukban el ne hidd(!!!)meg ha lehet olvasd el, amit másik cikknél írtam,mármint az őszinte részvétemet az áldozatok családjának,és megvetésem a gyilkosnak!

  • Figyelő!

    Amúgy …….
    a harmadszorra szabályos és törvényes választásokon 2/3-dal!!!! győző Orbán annyira „hazaáruló és bandita”,hogy Magyarország Európa legbiztonságosabb országa (sok nyugati országgal szemben),ahol bizonyítottan (!!!)
    nincsenek migránsok által elkövetett bűntények,erőszak, és gyilkosságok!!!
    Remélhetőleg ez így is marad!

  • Boda Marcsi
    2018 november 2
    2:38 du.

    Kétharmaddal?
    Na mesélj…hogy is volt az a kétharmad ?

  • Boda Marcsi
    2018 november 2
    2:38 du.

    Nincsenek „migráncsok”?
    Miért, akartak volna itt lenni?
    Mert nem hallottunk róla hogy akartak volna idejönni.
    Csak a te idióta agyadban léteznek idekívánkozó „migráncsok”.

  • Geyza
    2018 november 2
    2:04 du.

    Küldetése van? …. vagy kiküldetése?

  • Or+bán666
    2018 november 2
    6:19 de.
    Kedves Hölgyem vagy Uram!
    Mellékelten küldöm a linket ami megcáfolja azt az általános, vakmerő állítást, miszerint mi pont olyanok vagyunk, mint Orbán:
    http://mandiner.hu/cikk/20181102_inkabb_zsidot_mintsem_muszlimot_fogadnanak_csaladjaikba_a_magyarok
    Szerintem ez nem olyan rossz eredmény, ahhoz képest, hogy mi nem estünk át a nagyon korszerű „civilizált nyugat típusu” agymosáson és még az egészséges patriotizmust sem nevelték ki belőlünk a keleti blokk éra alatt, sőt ahhoz képest is, hogy akkor még az „őslakó palesztinokért” és nem a „gyarmatosító zsidókért” kellett kötelezően tüntetnünk! (Aki nem hiszi el a két utolsó -nem általam kitalált!- jelzőt, az lapozzon vissza 40 évet!)

  • Boda Marcsi
    2018 november 2
    2:38 du.
    „Magyarország Európa legbiztonságosabb országa (sok nyugati országgal szemben),ahol bizonyítottan (!!!)
    nincsenek migránsok által elkövetett bűntények,erőszak, és gyilkosságok!!!
    Remélhetőleg ez így is marad!”

    Ámen! Köszönöm és szerintem nagyon elfogultan lekötelezett az aki az ellenkezőjét próbálja bizonygatni!

  • Az agy- mosottaknak most nem írok(Geyza,Rodeo.stb…)nincs rá időm,tartalmasabb,jobb szórakozást választottam….de

    FIGYELŐNEK!!!!!igen!

    Jobb ha tőlem tudod,az itteni a „leépültek”…szerint mind Orbán,mind az izraeli elnök,meg
    természetesen az amerikai Trump is bandita és bűnöző….csupán mert jobboldaliak….!Kész röhej!
    Most a baloldali múltról,tényekről,ügyekről nincs időm és kedvem
    vitatkozni,de ami késik nem múlik…!!!!

  • Geyza
    2018 november 2
    3:35 du.
    Kedves Geyzám, miért nem tudsz abba belenyugodni, hogy ugyanilyen feltételekkel, ugyanennyi szavazattal az MSZP ugyanígy 2/3-al nyert volna, sőt -csak hogy vigasztaljalak- a sokkal demokratikusabb francia választási törvényekkel 3/4-del vagy a szintén demokratikus angollal 4/5-el, de a leslegdemokratikusabb amerikaival meg 100 %-al? 😀

  • Inkább Bibi Nem vettem észre, hogy az írekből valaki is ki akarta volna mosni az egészséges patriotizmust, pedig hidd el, a civilizált nyugathoz tartozunk.
    Imádjátok ezt az agymosást dolgot, pedig éppen Magyarországon működik Európa legnagyobb mosószalonja.

  • Inkább Bibi!

    Nagyon nevetségessé és szánalmassá válna,ha ez általam írtak ellenkezőjét próbálgatná ….bebizonyítani,mi itthoniak talán jobban tudjuk, itt élünk …meg ugye az ide látogató külföldi turisták is ezt igazolják,(meg ugye nem nálunk történnek naponta merényletek,bűncselekmények?hanem a nyugati országokban!!!)amiről azért tudnánk,értesülnénk,megtapasztalnánk….
    Szerencsére nincs ilyen!(persze magyar bűnözők vannak,lesznek,de ugye továbbra sincs jelentős veszély,terrorcselekmény!)
    Ne tegye magát és társait még nevetségesebbé!!!!

  • Inkább Bibi Az adatok nem erősítik meg, hogy Magyarország a legbiztonságosabb ország. Az átlagnál összesítésben nem áll rosszul, de nem leg.
    Emberölésben kimondottan rosszul áll, és a megpróbált szándékos emberölési kísérletről nem szolgáltattak adatot a magyar hatóság, mint ahogy a betörésekről sem. Így nehezen bizonyítható, a legbiztonságosabb ország ténye. Azt hiszem, Te vagy elfogult. Akkor még nem is számoltuk a terror alatt tartott falvak bűnözési rátáját, ahol a fehér lakosságot folyamatosan fenyegetik, kirabolják, de nem mernek feljelentést tenni. Forrás: Jobbik. Vagy ez ilyenkor nem számít?

  • Kenny
    2018 november 2
    5:55 du.
    Elkerülte figyelmedet, hogy CSAK a „migránsok által elkövetett bűntények,erőszak, és gyilkosságok” vonatkozásáról mondtam azt – és Boda Marcsi is- , hogy ebből a szempontból Magyarország Európa legbiztonságosabb országa, a magyar bűnözési statisztika már messze nem ilyen hízelgő.

  • Kenny
    2018 november 2
    4:52 du.

    „Inkább Bibi Nem vettem észre, hogy az írekből valaki is ki akarta volna mosni az egészséges patriotizmust, pedig hidd el, a civilizált nyugathoz tartozunk.”

    Néhány makacs kivétel csak erősíti a szabályt” 😀 Van még a világon egy-két még a jég hátán is megélni képes, kiírthatatlan nép! (A viharos történelmük menete szerint a zsidóknak, a magyaroknak és az íreknek is már rég a kalendáriumokban lenne a helyük, oszt mégsem így lett!)

  • id.Kiss László
    11.02./12:49

    Azt írja,hogy
    „gondolj csak Marx Károlyra az ateizmus atyjára…” 😀

    Az itt már sok hülyeséget leírt, korlátolt álbölcsünk egy újabb kinyilatkoztatásával van dolgunk, amikor műveletlenségénél, avagy megtévesztő szándékánál fogva állít megint olyan valótlanságot, amit évezredek filozófiája és tudományossága más nagy gondolkodók életén keresztül, kerekperec cáfolnak meg.

    Bár Marx ha annyira szubjektív alkat lett volna, amennyire nem volt az, biztosan kitüntetésnek vette volna ezt „a rangot”, ám ő már 150 évvel korábban is tudta azt, amit KissLacibá még ma sem akar tudomásul venni, hogy nemcsak a vallás, de az ateizmus is egyidős a történelemmel. Azt sem, hogy már Marx előtt is se szeri-se száma az ateista gondolkodóknak, művészeknek és természettudósoknak…
    De vegyük csak az antik világot, abban is Titus Lucretius Carust, aki mindent az anyagi világ jelenségeire, többek közt mindent az „atomra” vezet vissza, sőt konkrétan fogalmazza meg még a lélek anyagi – szerinte atomokban létező – természetét is… Az én meglátásom szerint mint ilyen, akár még ő is lehetne az „ateisták királya” 😀 .
    Na mondd, és akkor legföljebb Epikurosz, vagy Démokritosz sértődne meg, meg még többszázan is… Elvégre, mindenki kedvében mégse járhatunk…

    .

    Irodalom
    Titus Lucretius Carus: A természetről (Kossuth 1997.)

  • Inkabb Igen, ez elkerülte a figyelmemet. Viszont ebbe is bele tudok kötni. 🙂 Itt is szerepet vállalnak a bűnözésben a migránsok. Mint a magyar, román, bolgár és lengyel migránsok. A határon átcsapó angol gazemberek is jelentősen részt vesznek benne.
    Most családon belüli erőszakért itéltek el magyart, de sajnos a prostutició és rabszolgatartás is szerepel az étlapon.

  • Csak ámulok és bámulok, hogy amerikai jobb és baloldaliak micsoda képben vannak az országomról.

    Annyi mindent leírtak róla, hogy szinte új, általam nem ismert országban érzem magam. És ehhez ingyen, utazás nélkül jutottam hozzá! Abban az országban, ahol én élek, leginkább a nagy többségnek fogalma sincs Soros György származásáról. De nem baj, mert az ilyen újságcikkek nyomán biztos eljut a hír olyanokhoz is, akik nem bújják állandóan a konteós oldalakat a zsidó világ-összeesküvésről.

    Sokan egyszerűen csak azt hiszik, hogy Soros egy milliárdos bankár, aki rosszat akar a szegényeknek. Egy népszavazásra is mozgósított a kormány a plakátjaival. Sokan szavaztak ellene, akik rettegnek a tervtől. Ezek a szavazók, pl. nagyon hiányos fogsorral rendelkező közmunkások vagy húsz-harminc éve állami nyugdíjból élő volt szocialista kisnyugdíjasok, feltehető-e, hogy nagyon képben vannak arról, amit a kormány jól fizetett marketing gépezete képvisel …? Vajon mit tudnak ők az ún. fehér felsőbbrendűségről?

    Valóban van félelem az országban, és nagy része jogos (de nem feltétlen a ráadott válasz!) a mai globalizációs problémák és a környezeti katasztrófák miatt. Semmiképp se sorolnám ide a középosztálybeliek csatározásait a pénz és a befolyás miatt, ami száz évvel ezelőtt már egyszer antiszemitizmust okozott.

    Illetve a 2. vháború előtt a középosztály és az alsóbb osztályok is csatároztak az erőforrásokért, és az utóbbit általában a radikális pártok képviselték, akár bal, akár jobboldalon.

  • Magyarország egyáltalán nem biztonságos.
    Nekem az idők folyamán pl. három autómat is feltörtek, egyszer betörtek a kis falusi TV-szervizembe , egyszer megpróbáltak a Krisztina körúti házam előtt kifosztani (még jó hogy be bírtam menekülni és belülről bezártam a kaput)

    Ahol most lakok, egy csendes kis ABSZOLUTE CIGÁNYMENTES zsákfaluban, kb három évvel ezelőtt három házzal odébb törtek be és pár évvel előtte az utca végén fosztottak ki egy házat.

    Gyakoriak az utcai agyonverések, az öreg nyugdijasok házában történő rablógyilkosságok rasszista jellegű garázdaságok stb.

    OIM* hazudik mint a vizfolyás.
    Dehát ez neki a dolga.

    Svajc !
    Az igen !!
    Az biztonságos hely !!!
    Ahová jártam anno, a kisközségben
    a következőket tapasztaltam :

    Mikor éjjel megérkeztünk kocsival, több helyen meg kellett állni mert a betonutak kellős közepén széthagyott gyerekjátékok, kis biciklik voltak. El kellett tenni az ótból.
    A házak között kerítések térdig értek.Hogy jelezzék, onnantól magánterület van.
    A barátom mesélte egyszer eutaztak szabadságra és a házat nyitva felejtették. De nem is történt semmi !
    Ja és a gyerekek MINDENKINEK messzről előre köszönnek !
    Így vannak nevelve.

    *OIM = KMH Hazudós Banyája

  • JichakPerlmutter

    .

    Igentisztelt Christopher Adam Főszerkesztő Úr!

    Lapunk, a KMH elérkezett egy fejlődési fokra, ami úgy tűnik tényleg bevált. Azonban ez az indokolt, de mégiscsak mennyiségi korlátozó intézkedés csökkenti a fórumban résztvevők számát, és ha már így kell lennie, talán lehetséges volna továbblépni, atekintetben, hogy úgy a szerkesztőség és mi olvasók és kommentálók kellően tájékozattak lehessünk az olvasottság, ill.nemcsak a kommentelők, de az olvasó-szám tekintetében is… Ez nagyon értékes információt szolgáltat mindannyiunk, de leginkább az Ön számára…
    E szükségszerű fejlesztés (remélem nem túl drága) módja lehetne az adott cikk, ill. egy-egy komment olvasók részéről történő +/-, vagy szmájli/disszmájli, avagy 1-5-ig típusú iskolai osztályozása egy-egy kattintással.

    Javaslom, és sok sikert kívánva kérem fontolja meg e hasznos módszer bevezetését lehetőleg még hosszú ídőtávra. 🙂

    Nagy tisztelettel és kommentátori Üdvözlettel: J.P.

    .

  • Boda!

    „valószínűtlennek tartom,hogy Netanjahu ellen
    bármilyen eljárást folytatnának,mert ugye akkor már megbukott
    volna (György Molnár állítja…..)!!!!!!!!!!!”

    Olvasd csak újra mit is állított Molnár György? Az olvasottakat tudni kell értelmezni még egy fidesznyiknek is, pedig velük kapcsolatban igazán nem támasztanak túlzott igényeket a megbízóik!

    „A zsidó egyházakban vannak ugye zsidók….És a zsidók és vezetőik között is vannak nagyon buta és nagyon számító emberek…. Izraelben is vannak Netanjahu félék, akik ellen ott is perek folynak….Orbán és a zsidó egyházak csak látszólag vannak jóban…..”

    Ezt ugye csak a gyengébbek kedvéért…! Olvasd végig,hogy legalább nagyjából tudd miről beszélsz te szerencsétlen, vagy nézz utána, elegendő cikket, hírközlést, beszámolót találsz B.N. viselt dolgairól, politikai szerepvállalásáról,jelenlegi státuszáról és az ellene folytatott nyomozásról és ügyészi állásfoglalásról.

    https://merce.hu/2018/03/10/netanjahu-korrupcio-es-kapitalizmus/

    https://index.hu/kulfold/2018/02/13/netanjahu_korrupcio/

  • JichakPerlmutter

    +1

    A pontozásos minősítés ösztönzőleg hat a nem kommentelő olvasókra már a figyelmesebb koncentráció érdekében is.

    Üdv J.P.

  • Kenny
    2018 november 2
    5:55 du.

    aszongyák, hogy süsülandiában krump lee hatására 3,57% a munkanélküliség ami rekord alacsonyságú!!! megmarad a kérdés, hogy akkor mégis miért lődöznek egymásra, és még nem írták ki a mexicói határon hogy ez a Boldogság Szigetek itten a sok…közepén… mik is azok a munkahelyek 250000 et teremtettek és mit termelnek és mennyit keresnek és miért vannak még mindig lakóparkok használt, lerottyant lakókocsikból ahonnan sehová sem lehet menni de jól szaggattyák a cédulákat és ugyanez vonatkozik a Salazar és Franco stílusú rendcsinálásokra is most Brazíliában lesz rend de a nyomor folytatódik vagy növexik a Jair aszongya most lesz majd az igazi de még nem tudjuk mi az de lesz, az bizonyos

    valami hülye meghítta a stevebannont toronto ba és most tüntetnek, hogy… de a „vita” a vitáról az lezajlott bár egy szót sem lehetett a médiában…

    képzeld Haifa kínai tulajdonba került, már aláírták azt is

  • Besancon
    2018 november 3
    7:01 de.

    hahahaha netán korrupciós yahoo most eladta izraelt a Yin Xi Ping nek 3,5 shékelért + 2 kiló kósher uborkáért… be lesznek borítva selyemmel…mondd te hallottál az AIPAC ról? az még csak egy izé a demokratikus kongresszus és a még demokratikusabb szenátus onnan kapja a parancsokat meg a lobby pénzt (lobby a demokráciákban a korrupció beceneve) és most a süsüéknek is van migráncsproblémájuk és már el is kezdték megoldani… még nem bombáznak de … fel vannak készülve mindenre

    hogy mik vannak és a gábriel még semmit sem írt róla így most nem fogjuk megtudni mit is kell és hogyan mert a gábriel azt is amit nem de azért…és a geyza hát az azután bele van pistulva a bende gizibe, kis leszbikus

  • Netanjahu és Orban barátságát
    illetően nem egy zsidó és nem-zsidó
    egymásra találása a dolog lényege,
    hanem az, hogy
    ZSÁK A FOLTJÁT MINDIG MEGTALÁLJA .

  • Christopher Adam

    Kedves JichakPerlmutter!

    Megfontolandó ötlet és technikailag valószinű kivitelezhető. Egy veszélyt látok benne: a trollok simán „lenulláznak” egy-egy cikket. Ezt más lapoknál is láttam, illetve a YouTube-on is. A trollokat nem a tartalom érdekli, hanem, hogy az adott anyagot pillanatok alatt amortizálhassák egy ilyen jellegű osztályzással.

  • Christopher Adam
    2018 november 3
    11:07 de.

    ha jól értem Y.P. javaslatát akkor aszerint egymást pontozhatnánk, meg stb… de, hát ez manapság is megy csak nem számokkal és néha nagyon jó jellemzést ad arról aki véleményez!

    a trollok? bohócok…, magam részéről az abszolút szabadságnak lennék a híve, miszerint nem moderálnánk, mert az aki ír valamit az önmaga ismeretét vagy trollságát mutatja fel vagy a kettő kombinéját gumírozott harisnyával ami nyakban szűk…

    tréfás dolgok derülhetnének ki (mivel a gúgli fordítója magyarra vagy magyarról nincs eléggé kiforrva a bende gizi féle zsenik nagy bajban lennének ha azzal fordítanák a hozzászólásaikat…) a gúgli spanyol angol és francia relációban sőt németben is meglehetősen, jó de mióta van Schrőder nevü kosárlabdázó és angolban nincs „Ő” sem „Ű” sem azok rövid változata, az Űber t is ügyesen ferdítik nagyon tréfás ahogy erőlködnek

    szóval legyen móka és kacagás valamint sok tréfa a „szebbnélszebb” (az enyéim is beletartoznak) hsz-ek vidám perceket szereznek(hetnek?), hadd szóljon KMH mint egy koncert
    balalajkára és cselesztára meg marimbára nem feledve a xilofont

  • Boda! „a harmadszorra szabályos és törvényes választásokon 2/3-dal!!!! győző Orbán”
    Na ez a diktatura! Csalással és törvénytelenül járt el! De még igy sem gyözött az eredmények átirásával kétharmaddal! De parlamentalizmusban ö meg nem isis gyözhetett volna, hiszen rá nem is szavazhattunk!
    Igen! Volt már olyan ciki helyzet, h ö is indult a választásokon, meg is bukott a másik jelölttel szemben. Csak listán jutott be!
    Rájöttem, hogy orbán a hét föbünben szenved. Leginkább meghatározo az irigység, amelyböl következik a többi keresztény törvénysértése.
    És ebben szenvednek testvériesen az orbánisták is!
    Irigység! Emiatt van az is, h az orbánisták, ha szenvednek is, ha rosszul is járnak, azt élvezik perverz modon, h az orbábellenesek, a demokráciában hivök, a szabadságszeretök, megszenvedik orbánt.
    A jolét és az ország jo prosperálása gyülöletkeltö számukra, ha náluk sikeresebbek is lehetnek mások. Inkább kivánják a sanyarubb álapotokat, az elnyomást, de az orbánellenesek, a demokratikus és szabadságjogok hivei szenvedjenek, ne legyen lehetöségük jobban teljesiteni.
    Na, az ilyeneket tartom a társadalom hulladékainak, selejtembereknek!

  • Netanjahu nem a zsidoságot, hanem a diktatura emberét jelenti orbánnak. Amint a barbár barátai is. Amint Erdogan sem az iszlámot képviseli, hanem a diktátortestvért látja benne.
    Ugyan ez volt Libiában ( a gyilkos, mindenki által szalonképtelen diktátorral, a népét szétrablo) Kadhafival. Orbánék oda is lelkesen mentek szövetkezni. Hátha egy kis olaj leesik az embargoban az orbán családnak. Bocs! Lefolyik…
    Oszt jonapot! Másnap elsöpörte a forradalom.
    Azért azt is mutatja, h orbánt otvaros perssona nongrata- nak tartják, h a még elégé diktátori hajlamokat mutato Trump is stinkted-nek tekinti.

  • A kommentek pontozása nem jo ötlet, mert a már eddig is beépült trolljainkon kivül továbbiakat uszitanának ránk, h olvasás nélkül is csak a vélemények lerontásában barmoljanak.

  • Or+bán666
    2018 november 3
    2:36 du.

    mitől félsz?

    én nem félek, meg tudom védeni magamat… bárki ellenében
    hahahaha

  • Or+bán666!

    Hát őszinte részvétem az állapota miatt……
    Biztosan nem itthon él,mert akkor nem lenne képes ilyen baromságokat írni.(Ha meg itthon akkor még súlyosabb az állapota!)
    Ellenőrzött és szabályos választások voltak,az eredményt még a lecsúszott baloldal is kénytelen volt tudomásul venni,meg azt is,hogy nagy bánatukra ismételten mondom:2/3-os jobboldali győzelem!!!!Ezek tények!!!!!!!
    Lehet,hogy maga képtelen ezt megemészteni(nincs egyedül….!!)amit sajnálok,de nyugodjon le szépen,nem az én hanem a saját érdekében!
    Aggódom az egészségi állapota miatt!
    Jobbulást kívánok!

  • Rodeo11
    2018 november 3
    3:11 du.
    én nem félek, meg tudom védeni magamat…
    __________________

    Nem is ez a kérdés, hanem az, hogy minket mi véd meg tőled…

  • Figyelő!!!

    Csak tájékoztatni szeretnélek,hogy már ma is volt,de holnap még-
    több megemlékezés lesz az 56-os forradalom leverésével kapcsolatban.: ÁVH-ás terrorról,a ruszkik bevonulásáról,a megtorlásról,az áldozatokról, temetői koszorúzás stb.
    Ha majd tudok közlök részletes híreket!
    Gondolom Te is emlékezel és nem felejtesz?,mint ahogy sokan az akkor itthon élők sem?!(a mai napig!!!!!)

  • Nos érdekes Alma válasza Rodeónak….szerintem saját maguktól,a valótlan képzelgéseiktől,üldözési mániájuktól kellene megvédeniük magukat…..talán sikerül???!!!!!!!!!!!!!!!
    Én kívánom nekik!

  • Almási Alma
    2018 november 3
    4:11 du.

    még majd kiderül, hogy én egy tényező vagyok ezen a csodálatos…
    ne rettegj, ha nem tudod megvédeni amid van akkor sohasem volt a tied

    hahahahahahahaha
    üdvözlettel sőt baráti neked pláne…

  • Kenny
    2018 november 3
    4:45 de.
    „Most családon belüli erőszakért itéltek el magyart, de sajnos a prostutició és rabszolgatartás is szerepel az étlapon.”

    Sajnos ez most nagyon rossz példa volt, mert ez a bűnlajstrom nem a többségi fehér bőrü bűnöző magyarokra, hanem a magyarországi nem idén barnult, nem tipikusan európai jegyeket felmutató bűnöző magyar állampolgárokra jellemző 100 %-ban, amit szeretnek a nyugati „magyarimádó” liberális bulvárlapok szándékosan elhallgatni! Egyébbként ehhez a „tipikusan magyarokra jellemző” lajstomhoz még hozzá lehet sorolni az öregezést, a zsebtolvajlást a hamis arannyal való megtévesztést, a zebkéssel való cigaretta vagy telefon kérést és a prostitúcióra kényszerítést is! Viszont azt nem lehet hangosan kimondani, mert nem píszí, hogy van „cigánybűnözés” pedig ezek a pajkosságok kizárólag csak rájuk jellemzőek!

  • BodaMarcsi

    Es a migráncsaitok, azok hogy vannak?

    Azok a Böszmék akik európát éppen most tiporják elfele … lelele
    Igen azok a zum-zumbik akik ott zummognak bent … ott belül a fejecskédben
    Tudod akiknek amúgy a TEK, a kerítés, a Viktor éppen bőszen ellenáll – az sem semmi ám!

  • Rodeo annyira meg tudja magát védeni
    hogy már a totális idegbaj szélén van.

    Legalábbis erre utal
    az állandósult oknélküli erőltetett vihogása.

  • JichakPerlmutter

    Orbán666/2:33

    Nekem ebben a pasasban – a névadódban – van valami taszítóan gyanús. Nem ő nyírta ki véletlen Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt is ? Alig látogatta meg a sivatagi országot és az a zord katona is máris bukott lett…

    Szerintem Vezérünk e negatív taszítását kihasználandó, mind többet kéne diktátorokhoz küldeni… Ha rájönnek e negatív delej titkára, talán még időben ők szabadítanák meg tőle ezt az országot – ja meg még a Világot is…

    .

    * Időrendben Kadhafinál korábban.

  • Inkább Bibi Igazad van, ezek többsége tényleg cigány. Aki a volt feleségét megverte és meg akarta erőszakolni, az speciel nem cigány.
    Ezt már egyszer megbeszéltük azt hiszem. Van cigány bűnözés, a rendőrség hamar felismeri a bűncselekményből az elkövetők színét. Kár tagadni, nem használ senkinek. Volt nyomozó rokonom, aki magas szinten űzte a szakmáját, sokat mesélt.
    De ezek az emberek akkor is magyar (román) állampolgárok, és az EU ege alatt jutottak ahhoz a lehetőséghez, hogy a bűncselekményeiket külföldön folytathassák. Tulajdonképpen örülhetsz, mert javítják a magyar statisztikát.
    Viszont itt jön a lényeg. Véletlenül sem vesznek minket velük egy kalap alá. Azért mert sok bűnöző jött el keletről, minket nem kezelnek bűnözőként. Magyarországon viszont, mindenki aki menekült, rögtön bűnözői státuszt kap, legyen bármilyen jó ember, legyen bármi is a célja.

  • JichakPerlmutter
    2018 november 4
    4:34 de.

    TÉLLEG 😀 😀
    Volt egy időszak (jó régen)
    amikor akárhová ment, ott nem sokra rá
    vagy megbukott a kormány vagy pedig valami balhé keltkezett

  • Kenny
    2018 november 4
    5:04 de.
    A lényegében megegyeztünk, csak Te máshogy magyarázod! 😀

  • Bizalmatlan vagyok Soros befojasaban, a magyar kormany es az az orszagot illetoleg.. Mindenki tudja, hogy a” penz beszel es a karavan halad”.
    Ami meg az USA t illeti, tobbezres „karavan” tart a hatarukon kereztul az orszag fele. Mexico Nem angol nyelvu . orszag, hanem spanyol. ezrek indultak el az USA hatara fele. Trumpnak van gondja! Ok keresztenyek nem muszlimok.

  • Figyelő!

    Igéretemhez híven tájékoztatlak,hogy országszerte megemlékezések voltak az 1956-os forradalom megtorlásáról,az áldozatokról.
    A Fidesz kormány jóvoltából 2013 óta nemzeti gyásznap november 4-e!!!!!!!!!!!!! A szocik és elődei,az akkori komcsi gyilkosok persze már október 23-t is „ellenforradalomnak”….minősítették!
    Na az ő idejük szerencsére már rég lejárt,de az utódpártok és híveik is leszerepeltek,hosszú távon(vagy végleg?…)
    Reggel ünnepélyes zászlófelvonás,(majd félárbocra helyezés)a Kossuth téren,egész nap gyertyagyújtás megemlékezés a Terror Házánál az áldozatokra,a temetőben a kormány megkoszorúzta Nagy Imre sírját,megemlékezett a központi helyen az áldozatokról,a ruszkik
    bevonulásról,a mészárlásukról stb Pesten,de vidéken is voltak
    emlékezések!
    Azon egy percig sem csodálkozom,hogy a témáról a KMH. egy szót sem ejtett,annak ellenére,hogy ez a magyar történelem jelentős
    napja a többségnek,de ugye nekik nem?……!

  • ez geyza nak ment, ezért a:

    Geyza
    2018 november 4
    2:53 de.

    Rodeo11
    2018 november 4
    1:29 du.
    v

    azon túl, hogy dög unalmas vagy, még fixa ideáidat is körbehordozod

    jobb, lenne ha mellőznél, bár van az ellen is ellenszél,

    bye for now & forever

    Your comment is awaiting moderation.

  • Figyelo
    2018 november 4
    12:07 du.

    „.. Mindenki tudja, hogy a” penz beszel es a karavan halad”..”

    Ilyet szerintem egyedül Ön tud, kedves Figyelő! Két közmondást sikerült remekül ötvöznie:

    1. Pénz beszél a kutya ugat

    2. A kutya ugat, a karaván halad

    De olyan, hogy a pénz beszél és a karaván halad, olyan nincs…!-:)))

  • Boda Marcsi
    2018 november 3
    4:10 du.

    Or+bán666!

    „Ellenőrzött és szabályos választások voltak,az eredményt még a lecsúszott baloldal is kénytelen volt tudomásul venni,meg azt is,hogy nagy bánatukra ismételten mondom:2/3-os jobboldali győzelem!!!!Ezek tények!!!!!!! ”

    Boda, tudod mik a tények? Az hogy fogalmad sincs mik tények! Mondanám, hogy hazudozol, de ez sem lenne teljesen igaz, mert te anyám tényleg ennyire sötét vagy, lehet hogy hiszed is amit sokadszorra, már csak úgy megszokásból idevakarsz, és nem pusztán a vezéred iránti lojalitásból hangolsz újra meg újra? Mint „felcsúszott” jobboldali (mert ha a baloldal a lecsúszott, akkor gondolom te felfelé csúsztál!)tudomásul vehetnéd végre, hogy a 8.200 ezernek a 2.860 messze nem a 2/3 -a, vagy nálad egyszeri „gazdaságisnál” igen? A szavazáson részt vett 5.700 ezer fő, akinek durván a fele szavazott a vezéredre, illetve a bandájára! A másik fele (sőt valamivel több, ha a számokat egészen pontosan vesszük)meg másra, de nem Orbánra! Hogy ebből mégis 2/3 lett, az a Fidesz saját értelmezésű kompenzációs rendszerén és számításán múlott melyet a választási tv. önkényes átírásával tudtak megtenni, na meg azon a minősített és számtalan variációjú csaláson melyet elkövettek a legkülönbözőbb módon, kezdve a számítógép „meghibásodásától” a határon túliak kettős szavazásáig, és így tovább! A csalás, nem a te szemed előtt, nem is Mariska néni vagy Béla bácsi vagy a sarki fűszeres részvételekor a szavazó helységekben zajlott, ezzel még nem értek volna célt (annyira)hanem magasabb/másféle szempont szerit mentek a dolgok, így aztán hiába is hivatkozol szervezett és ellenőrzött választásokra ! De legalább tudom, hogy nem annyira a hazudozáson alapul a szöveged, te tényleg nem tudod, nem is sejted, no meg nem is érted miről van itt szó, ezért aztán beszélsz bele a vakvilágba amerre a vakhited vezet! Nyugodj le kedves Boda, menj képezd magad a Tv sorozatokból, az legalább meglátszik rajtad!

  • URAK és HÖLGYEK !
    Még az is meglehet,hogy a zorbán szervezte,és azzal a repülőgéppel utazott oda amelyekről mostanában sokat cikkeztek itthon.
    Ez igaz lehet?
    Ön hogy válaszolna rá?
    Ne gondolkozzon sokat üdvözletével.

  • JichakPerlmutter

    ˙

    Geyza 6:16

    „Svájc, az teljesen biztonságos”, írod odaadó imádattal…

    Na persze, van mibull… Hiszen ott nemcsak gyerekjátékok hevernek szanaszét, hanem aranyvonatok is a zürichi utcák alatt meghúzódó, rejtett és extra nagyméretű széfekben… Egy biztos, hogy Hevetica aranykészlete nagyobb részt, nem a Matterhorn tárnáiból került ezekbe…

    Az ilyesfajta sommás ámuldozás, rendkívül zavaros világlátást, ill.ismeretet tükröz… De, todmit? Magyaro. is elérhetné még azt a színvonalat, ha majd egyes háborús felek a világon az általuk összerabolt kincseket nem abba a független hegyi országba, hanem ide hordanák tezauráltatni.., de ettől mindenkit ‘stenőrízz’.

    Tod’ e, hogy az alpesi ország az I.Vh.előtt a Világ egyik legszegényebb országa volt? A két vh. között aztán lendületet véve a II.-ban már mint főnix szárnyal a békés építés azúrkék egén. Abból a sok millió tonna aranyból, (talán benne a nagynénéid, nagybátyáid, nagyszüleid jeggyűrűi is) pénzből, drágakőből, stb. hát csakcsak fenntartható egy ilyen határozottan tiszteletreméltó biztonság, amit te ott személyesen megtapasztaltál. [A tulajdonosok – pontosabban a beadók – neve és állampolgársága továbbra is hétpecsétes titok.]

    Apropó, egy mostanában készült dokufilm (Rommel aranya) tanúsága szerint, bizonyos náci kincsek (pl. az >egykori tuniszi zsidók<, stb.) után kutató stáb forró nyomokon járó vezetőjét, állami illetékesek az adott világhírű svájci bankanak még a közelébe sem engedték, pedig ő a helyszínen csak a konkrét, papírokkal alátámasztott korabeli átadás és átvétel után érdeklődött – volna… – Hivatalos orgazdaság tényállása.

    Geyza ébresztő! Az ún. svájci, vagy a korábban itt rajongott amerikai jólétet és életmódot a II. VH- ból prosperáló gazdaság(ok) és állam(ok) tették olyan bámulatossá, amitől Te – tanult, felnőtt ember létedre – folyton hátradobod magad…

    Éppen Rommel példája is tanúsítja, hogy az ilyen és hasonló felelőtlen ömlengések hátterében a még mindig élő goebbelsi propaganda is hat… Az illető nácinak nemcsak bizonyítottan, törvényszerű, de konkrét hullarabló mivoltát, de hogy az "angolszász" sajtó fenenagy objektivitást színlelve már anno is szinte népszerű sztárt, mai nyelven celebet faragott a náci gazemberből azzal, hogy azt az általuk így közismertté tett "Sivatagiróka" becenevet rágatta… Miközben ebből a pozitív jelzőből mindenki a kiváló tehetségű hadvezérre következtet, több mint 70 év kellett ahhoz, hogy egy ilyen, általa rablott, táskányi nemesfém holmi svájci bankba kerülésére egyáltalán fény derülhessen, amit persze a híres "svájci szbadság" minden eszközzel, jól szervezetten a mai napig egyfolytában és léptennyomon megakadályoz… Biztos még miniszteriális szinten is…

    Üdvözöl: J.P.

    .

  • Besancon!

    Maga annyira „szint” alatt van,hogy jobban tenné ha hallgatna a saját érdekében…..
    A kb. 8,2 millió ugye az összlakosság száma,amiben a gyerekek,ill a szavazókort el nem érők száma is benne van?…..meg ugye nem mindenki szavazott,akik meg igen azok 2/3-dal a kormányra,az összes ellenzéki párt együtt véve sem kapott annyi szavazatot,mint a Fidesz!
    Na ezt nem azért írom,mert gazdasági vezető voltam,ugyanis ezt még egy 8 elemis is képes felfogni(magán kívűl)
    Na törődjön bele szépen a többi okos fanatikussal együtt!!!!

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi,

    A 8,2 millió az melyik országnak az összlakossága?? Mert az nem Magyarországé… Ebben (is) téved.

    Ami pedig a választás eredményét illeti: listán a Fidesz 49 százalékot szerzett.