Gulyás a decibelkörmös osztogatója

2018 december 13 10:25 de.143 hozzászólás

Tegnap nem kicsit sajátos körülmények között, ha tetszik kéz alatt, okosban, megszavazták a dolgozókat froclizó munkatörvénykönyvi változásokat. Igaz, Orbán Viktor keze alatt nem tudjuk mi volt a zsebében, de azért megszavazták. Az ellenzék kivételesen szinte már ellenzékként működött. Majd tüntetés zajlott a fővárosban. Ma Gulyás Gergely pedig minősítette azt.

Ahogy az MTI híre felvezeti ezt a minősítést, minősítgetést: „Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter törvénytelennek minősítette a szerda esti budapesti tüntetést, amelyen szavai szerint agresszív politikai aktivisták vettek részt”. Amely szöveg felett több okból lenne érdemes elgondolkodni. Már csak azért is, mert nem kerültek ki olyan felvételek, amelyek szerint felgyújtották volna szerdán a budapesti Fidesz székházát. Holott a folyamatos kormány-oldali provokációk alapján az is lehet, hogy igény az lenne rá. Elsősorban talán éppen a kormány egyes tagjai, netán a miniszterelnök részéről. Elvégre elég régóta látszanak egy kis szükségállapotosdira. Mert mit zavarognak azok a szégyenletes elemek, akik nem borulnak hasra a gazdasági exodus kormányának nagyszerűsége előtt. A végén még ezt is megoldják okosba?

Fotó: Veres Viktor

De Gulyás Gergely, illetve az MTI szerinti szöveg mellé vegyünk inkább elő egy másik, mára inkább elhíresült idézetet. Ezt: „Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, hátamögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek”. Az utóbbit Pozsgay Imre írta az 1956-os események kapcsán. Pozsgay későbbi pályafutása, pártkatonasága, majd az egész életének későbbi át, vissza, és újraminősítése ismert. Úgyhogy lehet megtenni a téteket Gulyás esetében is. Mikorra várható a miniszterelnökségi főszolga kinevezése valami Nagyon Magas segédzsebkotrói tisztségbe. Illetve, mikor fogja visszavonni mindazt, amit Orbán szolgálatában, pártkatonaként elmondott, és válik tiszteletbeli nagyemberré. Természetesen Orbán bukása után. Mert addig…

143 hozzászólás

  • Igaztalan a vád a derék Gulyás pajtással szemben, az az igazság, hogy csupán a hivatkozási alapot tévesztette el. Hísz igazából csoportosan elkövetett főbenjáró bűn történt: ŐFENESÉGE-SÉRTÉS! =))

  • Mindemellett:
    „Az a nyílt kereszténygyűlölet, és az a karácsony ünnepével való megvetés és gyűlölet, ami a megnyilvánulásaikból kiviláglott, attól Isten óvja Magyarországot,” – ezt GulyásGergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta csütörtök délelőtt, a Kormányinfó sajtótájékoztatóján.
    Hogy kikről beszélt, ház azokról, akik tüntetni merészeltek, akik ráadásul „Soros György szervezeteinek kitartottjai tagjai ”!

  • Na megint ismételgetünk?….a másik cikknél név nélküli vendégszerzők …írtak,most meg E.István Simay,de ugye minek kozmetika,értelmetlen magyarázkodás?……..
    Minden normális ember érti a történteket és megvan a véleménye(szerencsére többségében a normális,épelméjű baloldaliaknak is!)

  • A fiatalok visszaértek az országház elé (20:20 órakor) és elkezdték a skandálást: Orbán egy geci! Orbán egy geci!

  • Drizari!

    Nem semmi…majd ,ha megunják hazamennek, pláne ha már megdolgoztak… a pénzükért…..a szerencsétlenek,meg ugye az esetleg „felbérelt” egyetemisták ugye nem érintettek…!
    Jó műsort nézek és egyáltalán nem izgat,ha esetleg jogosan „eligazítják” a hülyéket!

  • Kedves Kenny,
    úgy eltüntél mint szürke szamár a nagyecsedi lápban, pedig már kurvára únom a politizálást! 😀 Mióta szolgáltatót váltottam nem tudok leszakadni a Mezzo nevű tv csatornáról, pedig csak egy mezei 81 centis Samsung HD tévén nézem az adást! A nejem szerint ezek után váló ok lenne egy jobb kép és hangminőségű hangosabb tv részünkre/de inkább részemre, ugyanis a lakást elárasztó komoly zene miatt már indokolt nekem egy diszkrét magán fejhallgató, mert az anyósom miattam nem tudja élvezni a csodálatos brazil és török szappanoperáit!
    (Kedves Chris, ne haragudj, hogy ilyen banális intermezzóval szakítottam meg a késhegyre menő, barátságtalan politikai acsarkodásokat a honlapodon!) (Mellesleg most éppen a háttérből Mendelssohn Szentivánéji álmán élvezkedem!)

  • Bizonyos értelemben meg vagyok sértve.
    A geci ugyanis az emberi faj legcsodálatosabb és legértékesebb nyersanyaga, amelyből az új ember létrejön…

  • látván ezt a disznófejű nagyúrat (mármint a fidexkft óljában nagy tohonya tokaszalonnás) majdnem eléri a kövérlaca szintjét pedig azt szvsz lehetetlen?

    hahahahaha

    valami ilyesminek kellett történnie, hogy a nép felébredjen? lásd még a sárga mellényeseket és lesz még ennek folytatása

    fel vörösök proletárok és csak láncaikat veszíthetik hahahahahaha

    ha Marx láthatná?

  • Amúgy ugye az egyetemisták általában nem munkavállalók….max.alkalmi munkát végeznek,amit megfizetnek,így náluk túlóráról nem igazán lehet szó…..de ugye ha jól megfizetik jó pénzért tüntetni is lehet?…..
    Na ennyit,többre nincs időm!

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    1:47 du.

    Marcsi, maga 5-6 éve ismételgeti ugyan azt a 3-4 mondatot minden egyes nap. Akkor hát mi a baja az ismétlésekkel?

  • György Molnár

    Ez a legnagyobb gazember, mert ennek valószínűleg volt gyerekszobája és nem a disznóól melletti pöcegödörre járt WC-re, mint a felcsúti főnöke….

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    2:50 du.
    Marcsi nyilván hallott arról, hogy a CEU-t elüldözték, hogy az Óbudai Egyetemet be akarják olvasztani. Valamint a kormány kiterjesztené a teljes magyar felsőoktatásra a Corvinus új működési modelljét, mindezek sok ezer diákot és jövőbeli diákot érintenek!

    Valószínűleg maga még a SZOLIDARITÁS fogalmáról sem hallott, ugyanis a diákok szolidárisak is a rabszolgatörvény miatt a munkavállalókkal is. A munkavállalók pedig a diákokkal!

    Tudom, hogy nem érti azt, hogy mi folyik az országban 8 éve, egy kukkot sem ért, de én azért leírom, hogy a hülyeségeit ellensúlyozván a mérleg másik oldalán legyen adekvát válasz is.

  • Szép ez a tűzijáték, de csak arra szolgál hogy elfedjék vele a lényegesen nagyobb jelentőségű egyébb „Fideszgyári” automatizált megszavazásokat.
    Nevezetesen a „közigazgatási bíróságok” felállításáról.
    Ez lényegesen súlyosabb dolog mint a túlóra-buli.

    Nem akarom most ecsetelni mit jelent ez a fű alatt elfogadott
    újabb semjéni aljasság, tessenek tán beütni Gugliba hogy
    „munkaügyí bíróságok”
    És utána tessenek remegő lábakkal elhűlni.

    Nincs vége és minden egyes nappal csak roszabb lesz.
    Megírta már hat éve Laciúr Mr. Bartus ezeket , jóelőre.
    Akkor az MSzP és holdudvara futóbolondnak aposztrofálta őt.
    Most már arról polemizálnak hogy leutánozzák a párizsi kormányellenes tüntetéseket. Az idiótái.

  • Huncanada!
    Maga ismételget és rendszeresen,állandóan,meg teljesen tájékozatlanul a „távolból”és ugye minden egyes minden cikknél !!!
    Vegye már észre az igazságot(ami nem jut el az agyáig),és ne törje magát feleslegesen!
    Ezt a többi tájékozatlan és alaptalan gyűlölködőnek is tanácsolom!
    Eddig sem igazoltak és értek el semmit,már beismerhetnék,ha lenne némi önkritikájuk!…..

    Mindezt a reklám alatt!
    Na pá,jobbulást!

  • Lassan este 22:00 óra, a fiatalok tömege változatlanul skandál: mocskos, Fidesz!, bűnözőket védtek!, Orbán takarodj!

    Az egymás mögött, a lépcsősorokon felsorakozott rohamrendőrök védik az épület bejáratát, de eddig olyan nyomakodás még nem volt, mint tegnap. Állnak a rendőrök és állnak a fiatalok.

  • Most egy új jelszóba kezdtek: szabad ország, szabad egyetem!
    Ja, és itt nézhető:

    https://index.hu/belfold/2018/12/13/elo_kozvetites_a_vonulo_tuntetokrol/

  • György Molnár! Ezeknek nem az a bajuk, hogy gyerekkorukban nem éltek luxus körülmények között.
    A legnagyobb galádságokat éppen a Gulyás-szerű „civilizált” gazemberek követték el. Éppen, mert jobb hatásfokkal tudják hinteni mérgező mantrájukat.

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    2:50 du.

    Amúgy te minek szólsz bele
    életdben nem dolgoztál.Csak loptad a napot
    amellett az íróasztal mellett amit az általad csak
    „aljas kommunisták”-nak aposztrofált volt állami és párt-vezetők neked jutattak minekutána megrágalmaztad és megfúrtad a hivatali elődödet.

    Ha tudnád hogy gyűlöltek ott téged…a szemedbe persze mosolyogtak és kedvesek voltak veled mert tudták hogy hangulatjelentéseket adsz a pártbizottságra.
    Tudod kisanyám kicsi ez az ország.Én meg egy időben TV szerelő voltam Nagybudapest területén,igen kiterjedt ismeretségi körrel ami még mindig meg van többé kevésbé.

    Te tégla.

  • Almási Alma
    2018 december 13
    2:38 du.

    Ne keverjük az átörökítő-anyagot gccivel DDDDDDDDDDD

  • HunCanada!

    Vegye már észre,hogy maga egy felbérelt hazug és fárasztó alak,meg azt is,hogy eddig egyetlen jóslata,kívánsága sem teljesült,ami nem véletlen!
    Amúgy maga ismétli régóta a „sötétségeit” ezzel szemben én mindig az aktuális (nem valóságos..)cikkekre reagálok és a „sérült” elméjű hozzászólóknak válaszolok.
    Ha néha ismétlésbe bocsájtkozom,azt csupán a maguk értetlensége,szellemi szintje indokolja,de kibírom annak elle
    nére,hogy nem vagyok pszichológus……
    Na pá!

  • MINDENKINEK!

    HunCanada nem csak szánalmas,megvetendő ,hazug,hazaáruló,de szerencsére
    esélytelen is itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    4:14 du.

    Marcsi magának teljesen elment az AGYA? Milyen jóslat, milyen kívánság! Mondjon párat, mire gondol?

    Én nem jósolok, nem kívánok semmit, nem szurkolok senkinek, amit írok az objektív cáfolat a maga idiótaságaira. Felőlem lehet továbbra is hazaellenes, szerintem már így fogja leélni a – kívánom hosszú életét -, hogy hazája ellen trollkodik és nem akar semmit megérteni. Vagy eleve egybites hülyegyerek szintjén van. Egyikre sem lennék büszke Maga helyében.

  • Néha olyan érzésem támad, mintha Himmler nézne rám … hátborzongató!

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    4:14 du.

    Marcsi én nagyon szeretném észrevenni, hogy valaki engem felbérelt, de még senki nem jelentkezett, hogy hozná a bért. Így tényleg képtelenség, hogy észrevegyem. Sajnos megint téved/hülyeségeket beszél …hát vagy csak saját magából indul ki. :))

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    4:14 du.

    Tudjuk hogy nem vagy pszihológus.
    Pszihopata vagy ! Ezerszer tanújelét adtad neki.

    Te idióta.

  • Boda! Ott rohadjál meg ahol vagy: narancssárga fostengered alján!!

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    4:48 du.

    Remélem Megafonba mondta be a „MINDENKINEK” című felszólítását! 😀

  • Valamennyi rohamrendőr gázálarcban, a tömeg skandál: fújjátok!, fújjátok! És tényleg fújnak. Rendőrnő hangosbemondón: a rendőrök dobálását hagyják abba, ez bűncselekmény! Válasz: mocskos Fidesz!, mocskos Fidesz! és nem fé-lünk!, nem fé-lünk!
    (23:10 óra)

  • Miklós bá’
    2018 december 13
    5:00 du.

    Hát ebbe beletrafáltál bammeg..

  • Boda Marcsi
    2018 december 13
    1:47 du.

    Marcsi,
    már megint saját magadat tekinted etalonnak? Vagy a párttházban is ezt mondták neked a Hangok.
    Esetleg szerinted Gulyás nem azt mondta, amit az MTI közölt? A cáfolat linkjét közöld. Vagy szállj magad mellé. Akkor is magadba fogsz szállni, mert az arcod akkora, hogy mindenképpen odatalálsz.
    BTW, mit is csináltál a 70-es években? Ja, ugyanezt? Csak akkor Kádár fenekébe szorulva? A tükör hogy érzi magát?

  • Pár perce beindult a gázszpré zápor, kiemeltek a rendőrök kábé 4-5 tüntetőt, őket bevonszolták a sorfalak mögé. Eközben új jelszót skandálnak: Or-bán Vik-tor qr-va anyád!, Or-bán Vik-tor qr-va anyád! És: elegünk van!, elegünk van!
    (23:30 óra)

  • A tér szélén elkezdték lassú lépkedéssel kiszorítani a tüntetőket. Itt könnyű a dolguk, a tüntők „kemény” magja a főlépcső előtt tömörül, lehetnek kábé 150-en.

    Állítólag éjfélig lehet tüntetni, utána várhatóan kiszorítják őket a térről. Feltehetően ezután ez a kemény mag, ha nem „halásszák” le őket is, akkor hajnalig még ordibálni fognak a főváros főútjain.
    (23:40 órakor)

  • Geyza! (2018 december 13 5:13 du.)

    Hát ha még azt is látnád, miféle hasonlóságokat „vélek” felfedezni, amikor őszödi – (= Gyurcsány, 2006) – mintára „kiragadott” mondatokat teszek egymás mellé Orbántól, illetve Hitlertől és mamelukjaitól!

    Rémísztő! –

    Tudod, az vigasztal(?), hogy néhány „vezető” ellenzékinek néha már eszébe jut, mi is történik kis hazánkban, de arra még várni kell, hogy egyetemi oktatók is – pl. Hiller! – észrevegyék, mi is történik.

    Csak nehogy késő legyen!

  • És valóban, a kemény mag elindult az Alkotmány utca felé a „gyertek velünk!” jelszót skandálva. A rohamrendőrök egyelőre nem mozdulnak. A tér kezd kiürülni.
    (23:58 óra)

  • Geyza!
    (Még az előzőhöz)

    A feleségemé az érdem. Azt mondta, vegyem le a szemüvegem, ha rá nézek.
    Több mint negyven évnyi házasság után ez nem semmi …!

  • Miklósbá: Már késő : (

  • Jellemző módon a félig-meddig már FIDESZ-kézen lévő Népszava semmit nem tudósít.
    Alszanak.Ahogy az jómagyarmunkásemberekhez illik éjszaka.

  • Gabriel Karikas

    Idézném a cikkből:

    ….””Illetve, mikor fogja visszavonni mindazt, amit Orbán szolgálatában, pártkatonaként elmondott, és válik tiszteletbeli nagyemberré. Természetesen Orbán bukása után. Mert addig…””….

    Addig marad az aktuális kormány „Slapaj-gyereke”

    Amúgy a Margitka cikkénél („megörülök”) bevágtam a Sz.B. asszonnyal készült riportot.
    Nem is a riport miatt, mindegy is mit mond – ami történik ismerős…
    Hanem a riport alatti hozzászólások között, akinek van elég kurázsija az elszemezgethet.

    Az „utca embere” véleményeket nyilvánít … az a bizonyos „többség” …

    Hitler mellett is kitartott a „többség” – még akkor is, amikor Drezdában az épületeket használták az amcsik a lakosság „elföldelésére” – na persze repeszekkel vegyítve

  • „… lehet megtenni a téteket Gulyás esetében is. Mikorra várható a miniszterelnökségi főszolga kinevezése…”

    Megteszem: 2019. Július 15.

  • Tüske Zsófia

    Miklós bá’

    az egyetemi oktatók nagyon is képben vannak, mi történik az országban. Régi kollégáim jó részét a legkevésbé sem lehet fideszesnek nevezni, hiszen munkatársuk volt Császy Zsolt, a legtöbben közelről ismerték a fidesz politikusait, érintették őket az oktatás finanszírozásával kapcsolatos elvonások, és a gyalázatos oktatói fizetések. Sokan közülük nem is félnek elmondani, mi a véleményük a jelenlegi kormányról, több nemzetközi jogász fejti ki véleményét a törvénysértésekről.
    Szerintem Hiller is tisztában van vele, legfeljebb hallgat.

  • Ismételten B.M. figylmébe:

  • Hazai l! Hol van az a nemrégiben általad emlegetett vidéki tömeg, amelyik elzavarná Oviékat, csak a fővárosiak nem engedik????

  • – Rövidesen Budapesten leszek, /vakáció/ – kicsit parázok, nehogy Orbán martalócainak, martalaléka legyek…
    – Ha lesz még tünti, ott leszek, Geyza, Karikás stb. – jók nálam egy sörre…
    – Nem fogok semilyen törvénytelenséget elkövetni (mint a fizetett tüntetők akik ezt megfogadják) és nem a betépett csajok miatt megyek, – imádom a hazai paprika-spray illatát…
    – Utána, pacalpörköltet eszem a túróscsuszához, és leöblítem kadarkával…
    – Később, mergírom, miről ismertek meg, ha közben nem pukkan le a telóm, vagy esetleg lemond a kormány…

  • Boda reménytelen! Hogy mehetünk bele a csapdájába, h feltételezzük, h értelmes dolgot mondana, gondolkodna, lenne bármilyen értelme egy beszikkadt agyu agyvérzéses papagájjal kommunikálni, elvárni bármilyen fejlödésszerü törpeszikrát.
    Orbán a támogatottságát leginkább a jellemzöen 2 sekundumos memoriáju, zanzásitott értelmi képességüeknek köszönheti.
    Az ilyen gyámoltalanlelkü kilapitott értelmü trollokkal éedemben kár is foglalkoznunk, vesztegetni rá idöt, energiát. Szégyen, h hagyjuk, h ilyenek lopják el aza idönket, kárositják a lelki nyugalmunkat!

  • Drizari
    2018 december 13
    5:12 du.
    Tapintatosan ide kéne szóllnia Benjamin Netanjahunak a térre, hogy figyelmeztesse a fiatalokat, miszerint nem kéne keresztény ellenes jelszavakat artikulálniuk, nem kellene hátrányos gyermekeknek szánt szánkók és a feldíszített karácsonyfa felgyújtására törekedniük, mert hasonló jelenet a Nyugati téren sem történt, ezekkel a hőstettekkel csak az antiszemitizmust generálják maguk ellen, ezáltal még őt is meghazudtolják!

  • Amint elöre megirtam, a szervezett provokátorokat le kell állitani, akik a résztvevöket fellázitva beleviszik a tulkapásokba. Akár a jelenlevö rendörök segitségét kérni a törvénytelenség megelözése érdekében, mert nem a provokátorokon szárad a tulkapás, hanem az ártatlan tiltakozokon!

  • Hasonlo lenne az eredmény orbánnal szemben, oriási ellenérzést keltve, ha bármilyen jellegü áldozat volna a békés tüntetök részéröl! Mártirrá válna valaki.
    Ez megoldás lenne?!

  • Or+bán666
    2018 december 14
    8:44 de.

    Inkább az a szégyen
    hogy ezt a durván pszihopata idiótát
    Chris még mindig eltűri itt.Fel nem foghatom miért.
    Ha valaki bejönne a kéglimbe és belefingana a hűtőmbe,
    hát abban a minutában páros lábbal rúgnám ki, ammá tutti !

  • slapaj
    2018 december 14
    8:24 de.

    Budapest tud már róla?
    Hogy rája mész?

    (Szegény Budapest..)

  • Boda nem kapta meg a soros eligazítást. Így láthatóan nem tud válaszolni semmire 🙂

    Amúgy a jelenlegi helyzetről is Gyurcsány tehet.
    2006-ban pár olyan figurát, mint Révész Máriusz a §70-es évek stílusában kellett volna „oszlatni”.
    Mára talán már kimerészkednének az utcára, ha találnak valakit, aki tolja a kocsijukat.

  • Inkább Bibi
    2018 december 14
    8:45 de.

    Tapintatosan ide kéne szóllnia Benjamin Netanjahunak a térre, hogy figyelmeztesse a fiatalokat, miszerint nem kéne keresztény ellenes jelszavakat artikulálniuk, nem kellene hátrányos gyermekeknek szánt szánkók és a feldíszített karácsonyfa felgyújtására törekedniük, mert hasonló jelenet a Nyugati téren sem történt, ezekkel a hőstettekkel csak az antiszemitizmust generálják maguk ellen, ezáltal még őt is meghazudtolják!
    ___________________

    Óhh, értelek… Tehát ezek a tüntetők zsidók…
    Ennyire antiszemita vagy? 🙁

  • Kár ezért, az eleinte rendesnek tűnő fiúért. A tanult jogot elfelejtette, illetve orbánosította. A beosztásáért ezt a sok soros-baromságot kell elmondania. És ez egyirányú folyamat, mint egy varsa: benne visszafordulni nem lehet. Kérdés, 5-10 év múlva mi lesz vele, mi lesz belőle?

  • Amdrew:

    Bodaidióta is Sorostól kapja ??! )))

  • Béla István: nem érte kár, hanem az országért. Orbán dolgairól a jogi karon legendák keringtek. Tényleg olyan ez, mint a varsa. Ott indult, felmarkolt minden támogatást, megcsinálta a maga botrányos dolgait, kuncsorgott Soros támogatásáért és még a szakvizsgát sem volt képes letenni.
    Kezdetben még csak kis tételben nyúlta le a pénzt, de amikor látta, hogy megy ez, vérszemet kapott.
    És az első kormányzása után sok illúziója annak sem lehetett, akinek kezdetben szimpatikus volt társadalmi helyzetéből kiemelkedett fiatalember.

  • HunCanada és a többi „hazafi”!

    A jó pénzért felbérelt csőcselék meggyújtotta (szerencsére csak megperzselte..)az ország karácsonyfáját,(amire a TV-ben élő egyenes adásban buzdítottak!!!!!)meggyújtott gyerekeknek
    szánt szánkót,és azt üvöltözték szó szerint,hogy „de féltitek a
    koszos jászolotokat (!!!!!!)antiszemiták”…….
    Ugye sem a kormány,se a normális emberek többsége nem antiszemita,de ez a mocskos csőcselék embernek álcázott ÁLLATOK
    gyülekezete,szerencsére több gyújtogatót előállítottak,akik többségéről „mellesleg” kiderült,hogy büntetett előéletűek!!!!!!
    Remélhetőleg C.Á sem ért egyet ezekkel az „adventi” akciókkal?
    különösen,hogy régebben felhívta a figyelmemet(persze feleslegesen)az ünnep lényegére…..!
    már ha értesült róluk?????…..!!!!!!!!!
    Egyébként rossz hírem van: mind a söpredék politikusok,mind a csőcselék ezekkel az undorító akcióikkal a kormánypártot erősítik,az ellenzéket meg még mélyebbre taszítják!
    De ugye csak a cirkuszhoz,gyűlölködéshez van eszük a szerencsétleneknek……..!
    A teljesen erkölcsi és szellemi szint alatti fanatikusokkal nem
    töltöm az időm,minek??????terheltek!!!!!!!!!!!!

  • Kiegészítés:

    Egyébként szerencsére a normális baloldali politikusok(többen,akik számítanak is!!!), valamint
    a szintén normális és tisztességes baloldali ismerőseim,barátaim
    is az én és a hozzám hasonló többség véleményét osztja,ami egyértelműen azt igazolja,hogy nem a mi „készülékünkben ” van a hiba ,se szellemi,se erkölcsi szinten!
    Persze Fletó és még páran nem tartoznak közéjük,nem osztanak szoroznak…(a gyengébbek kedvéért)!!!!!!!!!

  • Boda Marcsi
    2018 december 14
    1:32 du.

    Marcsi, ezek nem „adventi” akciók, ne röhögtessen már mindenkit annál jobban amennyire nevetséges! 😀 Adventi akciók a plázákban vannak leértékelés formájában. Ezek a rendszer elleni elégedetlenség hangjai.

    Ide figyeljen Marika! Azokat a szánkókat nem a gyerekeknek gyűjtötték oda, hanem DEKORÁCIÓK, csak magának azt hazudja a propaganda, hogy ezt tudja itt harsogni!! Tavaly is, azelőtt is meg azelőtt is ezek a szánkók voltak a dekorációk. DEKORÁCIÓK, érti!!! Nincs is hó.. maga okoska!

    Ha már annyira félti a keresztény értékeket, akkor felszólalhatna az irgalmasság nevében, hogy hajléktalanokat üldöz a budai erdőkbe a kormány ki a fagyban meghalni!!! ahelyett, hogy a szállókat bővítené.
    Felszólalhatna még mindig a keresztény emberek védelmében, annak kapcsán is amikor 2012-ben a magyar kormány (jó pénzért) átadta Azerbajdzsánnak Gurgen Margarjan keresztény örmény katonatiszt gyilkosát, az azeri baltás gyilkos Ramil Safarovot akit aztán hősként ünnepeltek az iszlám Országban, Orbán Viktornak és kormányának hála.
    Soroljam még az ál „Nemzeti” ál „keresztény” Orbán rezsim kereszténységgel ellentétes ördögi tetteit? Maga kis Krapmpusz, aki virgácsolná mindazt, akinek a hozzászólása nem tetszik!

  • Nos HunCanada persze tagadja a teljesen nyilvánvaló szerepét,elkötelezettségét és ő (nem én!!!)ismételgeti,mentegeti magát(nem véletlenül)persze ha alapból ennyire elfogult,tájékozatlan,sötét …az más!
    Szocdem,meg Geyza írja a süket cáfolható hazugságait,utóbbinak fogalma sincs a munkáról,becsületről(nekem igen!) és az izgatja a legínkább,hogy én valóban több mint 40 évet dolgoztam,megbecsültek,jutalmaztak szerettek(több kollégámmal ma is jó kapcsolatban vagyok és a még aktívak,ahol tudnak segítenek!!!)
    Na őt sehol sem jegyzik,(legfeljebb itt egyesek…)de ugye ez nem véletlen,csak ugye bosszantó …de ugye ki mit érdemel?
    Részvétem ,de inkább megvetésem ennek a szerencsétlen hazug erősen terhelt,alaknak!…….

  • Boda Marcsi
    2018 december 14
    1:32 du.

    TE mit tettél a hazádért?
    Áskálódáson és hazudozáson kívül??

  • Almási Alma
    2018 december 14
    10:32 de.

    Ez a Bibőce eleinte vadkomcsi volt, most meg vadkeresztény.
    Ő mesélt itt a múltjáról.Onnan tudom.

  • Bibömér heheheeeheheehe

  • HunCanada!

    Csak túlórázzon nyugodtan (valahun?=valahol, kint?!)
    Megéri,ugyanis Soros jobban fizet a túlórákért,míg az itthoniak,a törvény szerinti járandóságukat kapják meg, a fizetésük
    óradíjuk arányában!
    Na elmentem,reklám volt….Pá!

  • Tüske Zsófia

    magadból indulsz ki, Boda, mert nem tudsz mást elképzelni, mint amilyen te vagy, jó pénzért hazudozol ide felbérelve.
    te és az imádott vezéred a mocskos csőcselék. erkölcsöt meg a milliárdos rabló árnyékába ne emlegess, mert közöd nincs semmi ilyesmihez.
    leköteleznél szinte mindenkit, ha nem töltenéd itt az idődet és hablatyolnál habonyi hazugságokat.
    menj a 888-ra, vagy a prostisrácokhoz kommentelni. ott még esetleg lehetsz okos, szép már itt sem.
    ocsmány politikai prosti vagy.

  • Boda! (2014 december 14 1:32 du.)

    „A teljesen erkölcsi és szellemi szint alatti fanatikusokkal nem töltöm az időm, minek?????terheltek!!!!!!!!!!”

    Nem szégyelli magát?

    (Vagy maga csupán így tud hazaffy lenni?)

  • Almási Alma
    2018 december 14
    10:32 de.
    Pardonó! Szerinted a seggnyaló Orbán érdeke az antiszemitizmus szándékos gerjesztése? Elhiszem hogy, nagyon okos vagy , de azért ne nézzél már teljesen hülyének!!!!!

  • Marcsika, ezeket a fiatal gyerekeket nevezi MAGA csürhének,

    Klikk: https://i.imgur.com/S3buh0I.jpg

    akik feltett kézzel állnak a rendőrsorfal előtt, akik egyáltalán nem akarnak balhét, csak azt hogy a KORMÁNY tárgyaljon és ne önhatalmúlag és főleg ne szabálytalanul hozzon törvényeket, ahogy teszi most és teszi évek óta semmibe véve az ország felét!!! Hogy ne hazudozzanak, hogy korrekt tájékoztatás legyen a közmédiában és ne kormánypropaganda! Mégis most ebben a pillanatban is könnygázt kaptak az arcukba!!! Maga szégyentelen aljas nőszemély!!!!

    Itt vannak viszont a maga szentjei, a bizonyítottan lefizetett futballhuligánok: Akassza ki a falára egy poszterre:

    https://i.imgur.com/m7qP1hI.jpg

  • Boda Marcsi
    2018 december 14
    3:53 du.

    Marcsi, a házszabályra még nem reagált, amit szerdán több ponton megsértett a kormánypárt, és így szabálytalanul verte át az aznapi összes törvénymódosítót, köztük a rabszolgatörvényt.

    Azt javaslom, hogy ha a konkrét kérdésekre nem fog reagálni, akkor újra TROLLnak legyen minősítve, és akkor a mostani teljes sötétség felett egy szinttel feljebb lesz. Tehát minimum válaszoljon a konkrét kérdésekre.

  • HunCanada
    2018 december 14
    4:48 du.
    Nem ér rá, mert megkezdődött a reklám… 😀

  • Én még ilyet nem láttam, csak a Foci VB-n. Most a tüntetők egy csoportja összeszedi a szemetet a Kossuth téren és visszaépítették a szánkókat is. Ha nincs rendőri provokáció, indokolatlan túlkapás itt semmi probléma nem volna, de az indokolatlanul és aránytalanul nagy fellépés sajnos indulatokat vált ki olykor:

    https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–nMr4Quar–/w_340/7FCHAKMk78KW7k4Ma.gif

    De hogy elkezdték összeszedni a diákok a szemetet, ahogy elhalad a Lánchíd felé a tömeg ez hihetetlen. Most élőben!

  • Gabriel Karikas

    A boda-papagáj nem ismeri a szégyent, régen kiveszett belőle…
    Most örül, mert azt érzi, hogy végre valamiféle akolba ö is beletartozik – szegény szerencsétlen.

    Hogy mit kurjongat reggel-délben-este olyan tökmindegy, sajnálom öt is, de még inkább miatta magunkat is.

    Van még kétmillió belőle sajnos, akik miatt fiaink jövője (is) megkeseredik egy életre.

    Az átok, magyar átok – hány íziglen hat még rajtunk (hány generáción át)???

  • Gabriel Karikas

    Inkább Bibi
    2018 december 14
    4:22 du.

    Azt kell megérteni, hogy minden olyan ami a társadalmat megosztásra készteti – a honpolgárokat egymás ellen bírja fordítani – BÁRMI LÉGYEN IS AZ – az Orbánnak érdeke!

    Egy egymással kommunikációra képes társadalom élére Orbán nem képes vezetőként kiállni.

    Amikor a honpolgárok egymást kezdik gyűlölni és utálni, akkor jön el igazából az ö világa!
    Ösi recept!

    Nincs neki semmilyen programja – az ország javainak saját zsebre tevésén kívül.
    SEMMI, DE SEMMI!

    Ha csak a stadion-építést nem tekintjük annak – de hát az csak azt a célt szolgálja, hogy minél több beton kerüljön felhasználásra. A kavicsbányák akkor hozzák a pénzt!
    Az atomerőmű sem szolgál semmi mást!
    Én ott voltam az első építésénél – tudod mennyi beton és vas megy abba bele?
    Ahol 3 méter vastagok a VB falak?

    Most az Orbán meglátta a lehetőséget az európai megosztásban – már próbálja is meglovagolni.

    Valószínű ebbe fog a bicskája beletörni – jó lenne ha a magyarság fel lenne erre készülve, és nem megint rögtönözve állítana fel valami új kormányt, ami rosszabb lesz mint az orbánc-pestis.

  • Tüntikézünk, tüntikézünk, hetykén és magabiztosan felhívjuk magunkra a figyelmet itt az emberileg, anyagilag, szólásszabagságilag és antiszemitailag sanyargatott diktatúrában, miközben a boldog és civilizált nyugaton a terroristáktól való félelmükben a jómódu szabadságban ficánkoló liberális dolgozók nem merik karácsonyra összegyűjtött felesleges pénzecskéiket a karácsonyi vásárokon boldogan elfecsérelni, mert akkor ott összefuthatnának a csúnya terroristákkal, de amúgyis, ott gondoskodó elővigyázatosságból hatóságilag szigorúan nem ajánlott a tüntikézés! 😀 Tüntikézünk, tüntikézünk, dobáljuk mindenféle megfoghatóval és verbális ocsmányságokkal a hatalom pribékjeit és megdöbbenve, sőt felhábordva csodálkozunk, ha az ilyen pofátlanul védekezni merészelő fegyveres martalócok majd egy -ne adj’ Isten- rekámozott, kínálkozó terror lehetőség után nem szívesen, csak megélhetési kényszerből akarnak megvédeni bennünket! 😀

  • Boda Marcsi
    2018 december 14
    1:32 du.

    A TV-székházat annak idején úgy gyújtották fel, hogy a B-közepet Wittner-barátnőd biztatgatta a Kossuth téren. A PártHirTv-tek ott örömködött eközben, és idézd gyorsan ide azt, amikor Orbán elítélte őket. A rendőröket viszont meghurcolták. Utólag. Holott azt a rendőrparancsnokot kellett volna csak, aki azt az objektumvédelmet igazgatta. Egy olyan Tv-gyujtási akció után bárhol máshol a világon a belbujtókra rárohadt volna a műanyagbilincs.

    Ellenben a jelenlegi helyzetben Orbán legnagyobb érdeke egy szükségállapot. A provokátorok tömegbe-telepítésében mindig jó volt a Fidesz. Elvégre a Bibóban a legjobbaktól tanultak. Gyakorlatilag mindenki pártcsemete volt ott és nem kis beosztásokkal a háta mögött.

    Ha nem jön össze a társadalom folymaatos baxtatásával, azt a kis szükségállapoto majd megoldják okosba.
    Elvégre a szélsőséges provokátorok telefonszáma még csak megvan valakinél. Pintér, Wittner, stb.

  • HunCanada
    2018 december 14
    4:48 du.

    Boda minden gondolata egy szél a fenséges lyukból. Önálló gondolata annyi van, mint egy széklábnak. vesd össze az írásait az aktuális kormány-szócsövek „mondanivalójával”.
    Nem tudom mennyire olcsó, de elég ócska párt-megbízásos provokátor csupán.

  • HunCanada 424>

    A mellékelt fotósorozatod címe:

    M U N K Á B A N . A Z . O R B Á N – G Á R D A , avagy

    „hajraaaaa maooagyororszaaag”, hajraaaaa Fradi… [azaz Grupama]

  • https://www.youtube.com/watch?v=l9g-avdSGBM&fbclid=

    A videón láthatja,aki képes megérteni, hogy milyen egy gépi szavazás.
    A CSELÉDTÖRVÉNY szavazásán konkrét csalás történt.

  • KORDON BLUED
    2018 december 15
    5:57 de.

    Igen 🙂

  • Tisztelt C.Á!

    Előrebocsátom,hogy amit most írok,azt a saját fülemmel hallottam
    láttam,több tegnapi TV.csatornán,és ha nem is hinnék a fülemnek,szememnek ezt a mai újságok is megerősítették,amit most idézek…..ha megengedi,és ugye nem én hanem a bedrogozott,alpári
    tüntetők szorulnának „moderálásra”……..
    Bízom benne,hogy baloldali létére is tárgyilagos marad,pláne,hogy magyar származású és keresztény szülei vannak?..
    Pontosan ez hangzott el az egyébként drogos,büntetett előéletű
    (a jellemtelen,”álzsidó” és mellesleg….hazaáruló -a tisztességes zsidóság szégyene-Soros Gy.nek köszönhetően):
    kipontozva írom,ahogy az újság is:
    „Ge.i,hogy védik a kib…szott jászolt,ba..d meg!kereszténydemokrácia,a fa..omat,azt.Ba..átok meg Jézust,fafejek!”
    Na ennyi…..
    Ezek emberszabásúnak álcázott ÁLLATOK és az őket támogató me, cáfoló baloldali pártok képviselői velük azonosak….!
    Ezek után egyértelmű,hogy akik velük azonosulnak,ugyanolyan állatok (ez pártszimpátiától független)
    Javaslom,hogy olvassák el és fogják fel mind a kinti,mind az itthoni ellenzékiek,és válasszanak emberek maradnak,vagy állatokká válnak?……
    Nos én általában szeretem az állatokat,de a kártékony férgeket
    nem csípem,ha lehet eltaposom,mint az itthoni többség is,beleértve a szintén felháborodott tisztességes,normális ellenzékieket,ismerőseim,barátaim is
    Ezek után úgy gondolom,hogy csak emberekkel cserélek véleményt,pláne ha kulturáltak és normálisak……..a többiekre nem pazarolom az időmet!
    Mellesleg …..az egyébként is lecsúszott ellenzékiek többsége
    nem egy ciklusra,hanem örökre törölte magát a palettáról…..
    ugye se hitelesség,se ész,se hazaszeretet nem jellemzi őket!
    Amúgy és nem utolsósorban,míg Párizsban a többség tüntet jogosan,addig itthon a leszerepelt baloldali kisebbség hallatja a kétségbeesett „vakkantását”!
    Na erről ennyit,se a kinti(tájékozatlan) se az itthoni szánalmas és gyűlölködő „embernek álcázott” alacsonyabb szintű lények ne fárasszák magukat,pláne ok
    nélkül”okosnak” tartva magukat!

  • Amúgy az,hogy Soros még él…az annak köszönhető,hogy még az
    ÖRDÖG-nek sem kell, igaz ugyan, hogy van egy „meleg” ….fiacskája,aki valószínűleg továbbviszi az öreg tevékenységét,de legalább nem szaporodik….!
    Na nálam valóban ADVENT van (és a többségnél is!!!!)bízunk a JÓISTENBEN….mindenki azt kapja (remélhetőleg???!!!)ami jár!

  • Miklós bá’ és Zsófia!

    Szerintem Hiller nagyon is tisztában van a dolgokkal, ahányszor „mikrofont kap” ill. meghívják bármely műsorba és a véleményét kérdezik, sosem beszél mellé, pontosan diagnosztizálja a jelen helyzetet, bár tény, nem egy vehemens típus, de attól még kerek amit mond! Én legalábbis eddig így láttam, sajnos keveset beszél, keveset szerepel – de végül is ő nem annyira politikus, mint inkább egyetemi értelmiségi! Ez messze nem felmentés akart lenni részemről a cselekvés ellenében, csak úgy „megütötte a szemem”hogy Miklós bá’ épp őt emelte ki mint későn ébredőt – szerintem ő nagyon is ébren van!

  • HunCanada!
    Az idétlen és cáfolható hazugságaira nincs mit mondanom, ártatlan?fiatalokról hablatyol csőcselék helyett??!!!,meg magának az Advent „akciókat”jelent?…..na maga tényleg nem normális,de szerencsére kevesen vannak a magához hasonló sötétek,szint alattiak…..!
    Miért nem áll le „aranyom”(férfi,vagy nő? ezt is titkolja maga szerencsétlen valahun….,kint?)csak egyre jobban égeti magát….
    Na sajnálom,hogy magának a Karácsony semmit sem jelent,de ugye lényegesen kevesebben vannak az ilyenek, mint a normális emberek…sőt nagyon kevesen!
    Próbálja visszafogni magát,ha nehéz is kedves „emberszabású”egyén!

  • Andrew
    !

    „…Ellenben a jelenlegi helyzetben Orbán legnagyobb érdeke egy szükségállapot…”

    „Ha nem jön össze a társadalom folymaatos baxtatásával, azt a kis szükségállapoto majd megoldják okosba…”

    ——————————

    Köszönöm, pár hete-hónapja épp erről beszéltünk baráti körben, miszerint az az érzésem, hogy jó ideje arra megy ki a játék, meddig és milyen eszközökkel feszítsék a húrt, hogy se túl se túl! Nyilvánvalóan szarik rá már régóta, hogy minek mi a következménye, mit gondol a nép hogyan értékeli a gazemberségeit – egyszerűen arra törekszik, hogy elszakadjon az a bizonyos húr, de eddig bármi testet lelket nyomorítót találtak is ki, ez nem jött össze, valamiért a „nép” nem vette a lapot! Most reménykedik, mert úgy néz ki megmozdult valami, hát hagyja dolgozni a tüntetőket, és csak immel-ámmal lépnek fel a rendőrök – persze akit lefújtak könnygázzal vagy X óráig bekasztlizták, azoknak nagyon nem mindegy – ezzel együtt is látszik a beetetés. Szerinted Volner beígért „segítsége” magától jutott eszébe? Szerintem legújabban arra játszanak, hogy Volner önkényes „betyárserege” rendcsinálás céljából „besegít” a rendőrségnek, melynek kimenetele nem kétséges, aztán lehet karokat széttárva sajnálkozni, hogy „na de még sem lehet hagyni, hogy az ellenzék (értsd Soros ügynökei stb) ellehetetlenítsék az országot…stb ” és máris meg van az ok, és apropó a szükségállapotra – a gond, hogy az emberek jó része nem tudja, nem érti miféle veszélyekkel és következményekkel jár ez a fajta kormányzás – és itt még véletlenül sem Bodára gondolok, mert hogy ő nem érti az egy dolog! Szóval ez amolyan 22-es csapdája: ha az emberek nem hagyják annyiban, és utcára mennek, szívességet tesznek Orbánnak – ha nem akkor nekik annyi, mert akkor harc nélkül meg sem próbálva ellene tenni hajtják a fejüket a hurokba a rabszolga törvénnyel, az igazságszolgáltatás közigazgatás alá rendezésével – sajnos ez sem jut el eléggé az emberekhez, nem számolnak vele ez mit jelent, hiszen erről végképp semmi fogalma a zömének,plusz megfejelve az EU-s választások kijátszásával!Mindezt a legteljesebb törvénytelenséggel megszavaztatva, átverve a „parlamentnek” nevezett játszótéren! Európa erős embere egy törvénytelenül működő, betiltott, rasszista 300 fős „magánhadsereg” segítségét venné igénybe, mert az állam által fenntartott hivatalos szerv, a rendőrség nem bírna el az ébredező, eddig lebénult néppel? Na ne már…

  • Inkább Bibi
    2018 december 15
    3:14 de.

    Nem tudom ezt a írásodat humornak szántad e – az épp nem volt, viszont, már megbocsáss,de annál inkább idétlenre sikeredett!

  • Boda Marcsi,

    Ilyen sokáig nem érted el a párt-összekötőt? Pedig ma munkanap volt.

    Ezzel a kijelentéssel:
    „Amúgy az,hogy Soros még él…az annak köszönhető,hogy még az
    ÖRDÖG-nek sem kell, igaz ugyan, hogy van egy “meleg” ….fiacskája,aki valószínűleg továbbviszi az öreg tevékenységét,de legalább nem szaporodik….!”

    Nagyjából letted a névjegyed, és az egész Fidesz „keresztény, humanista” szemléletének. Amúgy wittneresen.

    Nem kedveském. Nálad Nem ADVENT van. Málad december idusa van, amikor státuszszimbólumként kiraksz egy drótfonatot néhány gyertyával. Anélkül, hogy az Advent, vagy általában a kereszténység nyomokban is megérintett volna.

    Tarthatod magad akárminek, akármilyennek. Valójában egy emberi kis mitugrász nulla, egy homoid senki vagy.

  • Boda Marcsi
    2018 december 15
    2:32 du.

    Marcsi, maga mondta, hogy cáfolható. Hát tessék cáfoljon, erre vár a fórum 5-6 éve amióta itt löki a propagandát. De még egy önálló gondolata nem volt, sem érve… Cáfolat. Kíváncsian várom!

    Minden viszonyítás kérdése, én elismerem, hogy magának félelmetesek a kiabáló diákok, munkavállalók. Orbán is behívta a testőreit a szerdai szabályellenes szavazáson, úgy beszart egy síptól, meg megy mobiltelefontól.

    DE akkor ha azt mondja cáfolható, álljon bele egy vitába egyszer az életében és mondja, hogy minek nevezi akkor ezeket az embereket ha a mércéjében azok akik most tüntetnek maga szemében a hétpatás ördögök? Attól még nem lesz kisebb ha visszatér a józanság talajára és őszinte. Sőt nagyot nőne a mély sötétségből Isten és ember előtt egyaránt. Várjuk a választ:

    https://imgur.com/m7qP1hI

  • Besancon

    Pedig most már eléggé kibújt a szellem a palackból…Vagyis előbb-utóbb tettlegesség várható. De ennek aztán hiába lesz szükségállapot a következménye, abból sincs kiút Orbán számára, csak a Lámpavas, vagy az emigráció. A pénzt meg elteszik a strómanok, maguknak…

  • Tüske Zsófia:
    „magadból indulsz ki, Boda, mert nem tudsz mást elképzelni, mint amilyen te vagy, jó pénzért hazudozol ide felbérelve.”

    Na ne! Ön el tud képzelni olyan marhát, aki Boda Marcsit felbérelné, öt forintot is fizetne neki azért az 50-60 epiteton ornansból álló primitiv szókicsének elpuffogtatásáért, amit Boda a mocskos kenyérlesőjéből nagy nehezen képes elénk okádni?

    Nem, szerintem Boda Marcsinak saját „értelme” és saját „erkölcsisége” kimerítő megfeszítésével sikerült azzá alakítania önmagát, ami.

    Tüske Zsófia:
    „leköteleznél szinte mindenkit, ha nem töltenéd itt az idődet és hablatyolnál habonyi hazugságokat.”

    Nem tudom. Ha nem internetes hanem papíralapu, nyomtatott
    fórumon lennénk, nekem is az lenne az álláspontom, hogy „ki innét a bodamarcsikkal, ne foglalják a helyet!”. Itt azonban szerintem elfér. Szerintem B.M. szövege, amit rendszeresen elénk okád, egyrészt primitívségénél fogva alkalmatlan rá, hogy egy-egy kérdésről bárkinek a véleményét befolyásolja,
    másrészt pedig nem engedi elfelejteni, emlékeztet, hogy sajnos a magyar társadalomnak is létezik egy – szerintem kb. 2002 óta ha lassan is, de bővülő – „bodamarcsi” rétege”.

  • Tüske Zsófia

    Boda, az, hogy te a tv híradóira hivatkozol, gyakorlatilag azt jelenti, hogy orbánra hivatkozol, mert tőle független média már csak online és mutatóban létezik.
    Érdekes, hogy Sorosra azt mondod, álzsidó és a zsidóság szégyene, amikor ugyanez nem zavar az ötös számú fideszes párttagkönyv tulajdonosánál, a szarosszájú Bayer Zsoltnál.
    Érdekes, hogy Soros fiánál fontosnak tartod megjegyezni, hogy meleg, ugyanakkor a Tákolmány/Alaptörvény kiötlőjénél, Szájer Józsefnél és Kocsis Máténál mindez nem zavar. Igaz, mindketten alibi-házasságot kötöttek.

    Emlegeted a poklot és az ördögöt is, akinek Soros György nem kell, de láthatólag nem olvastad Dante Poklát, ahol a legmélyebben, a kilencedikben, a Pokol kútjának negyedik körében azok vannak, akik a jótevőiket árulják el. Nos, ez a hely vár a te imádott vezéredre, ahol illusztris társaságban ülhet Brutus és Júdás között.

    Ami az ország „normális többségét” a kereszténységet és a karácsonyt illeti, a legtalálóbb dolgot a következő képben láttam: https://24.hu/elet-stilus/2016/12/15/mutatjuk-hogy-nezne-ki-a-karacsony-egyik-jelkepe-zsidok-arabok-afrikaiak-es-menekultek-nelkul/

    és a legjobb komment hozzá: „akkor maradtak a magyarok?”

    Azt gondolom, hogy orbán és a fidesz lábbal tapossa Jézus tanításait és amit művel vallás címén, az maga a blaszfémia és a Megváltó kicserélése egy alcsúti országot meggyalázó, a népet szegénységbe és szolgaságba süllyesztő hatalommániás, alacsony, és alacsony sorsból felkapaszkodó szociopatára.
    Elhiszem, hogy törölnéd az ellenzéket örökre, és üdvrivalgással köszöntenéd újra az egypártrendszert egy rákosi-szerű diktátorral az élen. Hajszálnyival értelmesebb embernek javasolnám, hogy próbáljon visszatekinteni a magyar történelem 45 utáni időszakára, mondjuk a kékcédulás választásoktól 56-ig és okuljon, de te sem visszatekinteni, sem okulni nem fogsz semmiből. Boldogan tapicskolsz abban a szartól bűzlő mocsárban, amit orbán és a maffiózói teremtettek nekünk, a horthy-korszak szlogenjeitől és jelszavaitól úrinőnek képzeled magad, és a társadalmi ranglétra magas fokára képzeled magad, csak, mert a fidesznek sikerült az ország 40 százalékát nyomorba dönteni, megvonva tőlük a minőségi oktatást, az orvosi ellátást, a lakást, a fűtést és az emberinek nevezhető életet.

    Nem beszélve arról, hogy sikerült Magyarországot páriává tennie az egész világon.
    Hát csak élvezd az orbán-ferdítette adventet, a tévé reklámjaival egyetemben.

    Amiket írsz, az tanulságos, és valóban információ a kanadai és a világ más pontjain élő magyarság számára: visszaigazolás arra, hogy jól tették, hogy távoztak innen, mert itt Ady óta semmi sem változik. Hofi óta is csak az, hogy az egy főre jutó hülyék száma már az ország épkézláb és valamihez is értő rétegének kivándorlása után
    két főről a többszörösére emelkedett.

  • Tüske Zsófia

    Inkább bibi: időszerű lenne inkább Biberachnak nevezni magad, de a Jágó is megállná a helyét.
    Cuki, ahogy becsempészed ide a migráns-kártyát.

  • Tüske Zsófia

    Kővendég, meggyőztél.
    ha boda nem itt nyomulna, a Magyar Igazság bajnokának képzelve magát, nem lenne teljes a hazai kép.

    másrészt, igaza lehet, hogy boda csak lelkes önkéntes a fidesz támogatásában, de azért a kis arrogán kaptárából igen elképesztő dolgozó-raj szállong a magyar valóságban.

  • Besancon
    2018 december 15
    4:01 du.
    A rendőrök 90 %-a megélhetési kényszerből az, elvileg nem politizálhatnak, nem ők tehetnek a rendszer hibáiról, ezért azt nem az ő képükbe kellene beleokádni! Másrészről, csakhogy tippet adjak, a sztrájk sokkal hatásosabb lenne! Ja, hogy nálunk nincsenek olyan független valódi szakszervezetek, mint a példakép nyugaton, ahol a sztrájkalapból akár hónapokig is lehet egzisztencia vesztés és éhenhalás nélkül is tiltakozni? Miért is? (Mellesleg a mi „szakszervezeteinkről” is lehetne mulatságos, meddő vitát nyitni! 😀 )

  • Almási Alma
    2018 december 15
    6:11 du.
    Nem lesz tettlegesség, csak ha ide is beengedik a süteményes Victoria Nulandot és az ő kedvenc mesterlövészeit.

  • Gabriel Karikas

    Azért valljuk meg őszintén, most a Bmarcsi kicsit kifakadva azért többet is elárult magából, mint szokott.

    Ha a hatalomnak úgy hozná az igénye láthatóan számíthatna rá kis (amúgy szükséges(!)) tortúrák esetén

  • Gabriel Karikas

    Inkább Bibi
    2018 december 15
    3:14 de.

    Csak szólok, hogy nagyon, de nagyon ferdítesz

  • HunCanada és a hasonlók szerencsére messziről(sajnos páran itthonról)egyre leépültebbek,hazugabbak !!!!!!
    Ugye itthon a sok ember aki nézte a TV-t és hallotta (egyenes adásban!)és olvasta is az elhangzott ocsmányságot mind hazudik?
    Ezek ÁLLATOK és nem emberek,de azok is ,akik velük azonosulnak!!!!!
    Mint írtam emberszabású állatokkal nem vitatkozom,és ennek semmi köze a pártszimpátiához!

  • Boda Marcsi
    2018 december 16
    10:26 de.

    Marcsi, megint a TV-re hivatkozik a józan agya helyett? Fáj a gondolkodá, igaz? A TV nem független, a közmédia nem független, hanem propagandát ad, a valóságról nem beszámolva. Ezt még Orbán Berlusconi-tól vette át, aki felvásárolta az abban az időben létező összes TV-t.

    Persze megint nem válaszolt a kérdésre Marcsika! 😀 Mert akkor az életében egyszer talán őszinte lenne és ellentmondásba keveredne saját magával. Szánalom.

  • Azoknak akik még „Ember kategóriába” tartoznak:

    Ugye több vallás van a keresztények(többféle egyház)zsidók,(álzsidók)stb.muszlimok,és vannak ateisták is,de -a muszlimokon kívül-minden normális hívő és nem hívő embernek ünnep a karácsony ,akkor is ha egyeseknek „fenyőfaünnep”,és a többség itthon tiszteletben tartja
    a másként gondolkozókat,egymásnak minden jót kívánnak,csupán a degenerált,aljas és bunkó idiótáknak jut eszébe randalírozni,akik
    szerencsére kevesen vannak és kiközösítik,remélhetőleg felszámolják őket!

  • Boda Marcsi
    2018 december 15
    2:32 du.

    Hogy rikoltozik a töppedt banya
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Marcsi nyilván most sem nézi az éppen zajló felszólalásokat mert a maga TV-je nem mutatja a SZAKSZERVEZETEK képviselőinek a felszólalását, ami a lényeg volna. Majd csak ha lesz a rendezvény után esetleg egy két hangosabb tüntető Magának csak azt fogják megmutatni az állam propaganda gépezete. Igaz? Vallja be, hogy nem nézi a felszólalásokat, mert nem is adják Magának!! 😀 okoska!

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi,

    „a többség itthon tiszteletben tartja a másként gondolkozókat,egymásnak minden jót kívánnak,csupán a degenerált,aljas és bunkó idióták…”

    Ön igy szokott minden jót kivánni másoknak? Rendszeresen paradox helyzetet hoz létre hozzászólásaival…

  • Marcsi, nem tűnt fel, hogy a rabszolgatörvény és mellé még egy sor másik súlyos törvény megszavaztatását direkt mostanra időzítették, hogy hazug módon Karácsony szentségére hivatkozva nézze a kormány Magát hülyének, hogy ha tüntetés lesz, akkor ez legyen a védekezés! Maga tényleg ingyen ennyire egyszerű mint egy növény?

    „,aljas és bunkó idiótáknak jut eszébe randalírozni,akik
    szerencsére kevesen vannak és kiközösítik,remélhetőleg felszámolják őket!”

    Marcsika, elfelejtette a főbe lövést, emlékeztessünk mindenkit arra, hogy nem tartaná túlzásnak a főbelövést.:
    Klikk a linkre, mert látom elfelejtette, hogy mennyire egy aljas lelkületű maga:

    https://i.imgur.com/mQ62U95.jpg

  • Biberach mester, ismered a sztrájktörvényt?
    és ismered azt a tényt, hogy a dolgozók jó része fizetéstől fizetésig tengődik és nem tudja nélkülözni a sztrájknál kieső bérét?
    szakszervezetet hiányolsz? olyat, mint az orbán seggéből szervezkedő Gaskóét?

  • Boda te beszélsz leépült állapotról, onnan Dementiából?
    És állatoknak tartod azokat, akik már nem akarnak befogott szemmel és szájjal körbe-körbe járni, mint a nyomtató ló, hogy imádott vezéred még többet harácsolhasson?
    Még a karácsony terén is tévedsz, mert sem a buddhisták, sem a hinduk de még a beduinok számára sem ünnep a karácsony.
    De neked is szól az, ahogy Bartus írja Latorcainak, aki a kis jézusért aggódik:
    ” A Jézus oldalán függő két lator első áldozó ezekhez a bűnözőkhöz képest, akik szétrabolják az országot, akiknek jelképük a baltás gyilkos, az albán bűnöző miniszterelnök és Orbán fatolvaj veje, meg a szaros pelenkás lánya, aki még életében nem dolgozott, de 12 milliós Rolex órát visel.

    Ezek semmiféle törvényt nem tartanak be, még az Alkotmányt is eltörölték. Még saját koszos alaptörvényüket sem tartják be, hanem a cselekedeteikhez igazítják. Üldözik a szegényt, az özvegyet, az árvát, a hajléktalant, és ezek pofáznak a “kis Jézusról” meg a kereszténységről. Tűzre való az ő kereszténységük a fenyőfájukkal és a képmutatásukkal együtt. A pokol másik neve: Kereszténydemokrata Néppárt.”

  • Boda Marcsi
    2018 december 16
    11:02 de.

    „Álzsidó vallás”

    Te idióta te
    DDDDDDDDDD

  • Tüske Zsófia
    2018 december 16
    3:48 de.
    Na jó kedves Zsófika, akkor nem gondolkodtál még el azon, hogy a „migránskártya” túlberalizálása és túlhumanizálása okozhatta egy-két nyugati karácsonyi vásár ellehetetlenülését?

  • Marcsika dőljön hátra, mindjárt odaér a Tömeg a TV székházhoz, és találkozik a maga propaganda hazugsággyára a valósággal, azokkal a tüntetőkkel akik be akarják olvastatni azokat a pontokat amiket a Szakszervezeti felszólaláson NEM közvetített egy másodpercet sem a magyarok közös tévéje, amely most csak Propaganda és hazugsággyár!!

  • Tüske Zsófia
    2018 december 16
    3:48 de.

    Lehet, de még mindig jobb, mintha utólag kiderülne rólam, hogy Kasszandra vagyok! 😀

  • Gabriel!

    Magukból indulnak ki???…..én se ÁVH-s,se verőlegény nem voltam,mint itt esetleg páran,nem vagyok fanatikus pártszimpatizáns és ugye nem „erőszakról” szólt az életem,mint
    többeknek akiknek erről szólt az állásuk…ezért fizették őket!

  • Kiegészítés:
    Gábriel!
    Amúgy 70 évesen (aki mindig is becsületes munkából,nem politikából éltem,többekkel ellentétben…)nem hinném,hogy arra vetemednék,hogy bárki ellen is erőszakot alkalmazzak….(erőm az lenne hozzá szerencsére)ugyanis az undor visszatartana,meg ugye a régi „szép idők” már kimentek a divatból……!
    talán hallott róla????

  • Tüske Zsófia
    2018 december 16
    12:10 du.

    Fején találtad a szeget, mert szerintem az összes magyarországi „szakszervezet” gaskó-szerű vagy cég finanszírozású, de semmikép sem önálló, viszont ha esetleg még is önálló -papíron- akkor a sztrájkalapjuk nem biztos, hogy jó kezekben van, ezért a lehülyézésed nem biztos hogy teljesen jogos, mert abban mind a ketten megegyeztünk, hogy itt nem lehetne eredményesen sztrájkolni, éhenhalás miatt, pardon, azaz mégis, esetleg valami zsebből zsebbe való finanszírozással! 😀

  • Boda Marcsi
    2018 december 16
    2:15 du.

    Magyarázhatja a megmagyarázhatatlant, a felfoghatatlant amit mondott, hazudozhat még. De a tény, hogy maga igen is fejbe lőne a tüntetőket ha lenne puskája és Magán múlna – de hát a kormány az szerencsére higgadtabb!

    Ha nem így van, vagy már máshogy gondolja netán megbánta szégyenteljes kijelentését akkor kérjen nyilvánosan bocsánatot – legyen gerince legalább utólag – amiért felelőtlenül magyar emberek halálát nem tartaná túlzásnak a másfajta véleményükért.

  • HunCanada
    2018 december 16
    2:29 du.
    Reménytelen dolog és drága időpocsékolás dogmatikusokat gondolkodásra bíztatni! 😀

  • Boda Marcsi
    2018 december 16
    2:15 du.

    Nagy az arca a töppedt banyának.

  • HunCanada!

    Az,hogy maga mit is feltételez(saját magából kiindulva!!!)ugye önkritika?…..netán vallomás?!
    Ismételten írom,hogy embernek „álcázott”alacsonyabb rendű lényekkel nem vitatkozom,vegye már észre és sorolja be magát,melyik élőlényhez is
    tartozik?…..és ne égesse tovább magát!(bár vastag bőre van,az tény…!)
    Na ennyi,a reklám alatt!

  • Idióta Geyza!

    Amúgy 174 cm magas vagyok és ha elkerülhetetlen,ha megtámadnak,bárkit simán tökön rúgok!!!!!
    Te sem tudsz bedugulni,eltűnni?…….!
    Sebaj őrjöng csak tovább!

  • Tüske Zsófia

    Kedves Biberach,

    nem gondolom. Nem gondolom, hogy a népmozgást rendeletekkel kerítésekkel meg lehet állítani és azt meg pláne nem gondolom, hogy a bevándorlók miatt lehetetlenülnek el a karácsonyi vásárok.
    Ami a szakszervezeteket illeti, a legtöbb kevés taggal működik, ezért nincs súlya. Nem tudom, hogy más ágazatokkal mi a helyzet, én dolgoztam a felsőoktatásiban, ahol az egyetem vezetősége csak udvariasságból hallgatta meg a véleményünket főleg munkaügyekben, mert olyan kevesen voltunk tagok, hogy nem volt meg a kívánt reprezentáns taglétszám. A tagdíjért kedvezmények nem jártak, az üdülési díj talán egy ezressel volt kevesebb, aki egyáltalán ki tudta azt fizetni, és adtunk egy karácsonyi csomagot, ennyiért nem akartak egész évben tagdíjat fizetni. Az FDSZ elnöke a BME idős oktatója volt, aki igen ügyesen szorongatta meg az oktatási minisztert, de később simulékonyabb elnök jött, aki lefizetve biztos nem volt, de nem akart a kormánnyal ujjat húzni. Tudomásom szerint sztrájkalap nem volt, így sztrájk sem, soha. Egyébként is ilyenkor elégséges szolgáltatásra kötelez a törvény, így a sztrájk meglehetősen gyenge fegyver. Ha jól emlékszem, – ezt talán Kenny tudná igazolni – a BKV szakszervezetének volt komolyabb sztrájkja és valamilyen egyezséget is összehoztak.

  • Geyza!
    Mellesleg egy csótány eltaposásához a fentiek miatt,meg pláne van erőm….!

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi, 2018. december 27-ig ki van tiltva. Békés Karácsonyt!

  • Ez döbbenetes, beengedték a TV székházba a parlamenti képviselőket, akik be akarják olvasni a Szakszervezeti dolgozók 5 pontját. A döbbenetes az, hogy mivel parlamenti képviselők, a népképviselet tagjaiként szabad mozgásuk van bent, de nem akarják lehetővé tenni még azt sem, hogy beolvassák a nép akaratát. Még egy döbbenetes, hogy börtönnel fenyegetik most épp a képviselőket. NEM jelenhet más meg a TV -ben mint a propaganda! a Köztévében! Óriási felelőtlenség a tömeget fel fogja hergelni, ha megtudják. Hihetetlen.

  • Boda Marcsi
    2018 december 16
    3:01 du.

    Kellemes Karácsonyt Marcsi! Ha kívánja szponzorálok magának egy gyógykezelést.

  • A TV székházban odavetette a hatalom a Biztonságiak főnökét, aki elmondta, hogy futott 5, meg 10 kört is de fentről azt mondták neki, hogy nem lehet beolvasni semmit. Megkérdezték tőle, hogy vajon emlékszik-e 2006-ban, hogy mi történt amikor az akkori kormány sem engedett beolvasni semmit, és vajon vállalja-e a felelősséget, ha a több ezer ember elszabadul a döntés után. Azt mondta erre a biztonsági főnök, hogy nem ő döntött. Viszont egyetlen egy hírszerkesztő, főszerkesztő nem áll oda a parlamaneti képviselőkhöz, vagy maga a döntéshozó akinek a felelőssége lesz az, ha bármi akár csak egy üveg is betörik a TV székházban. Döbbenet ez az arrogancia ekkora fölény tudatában is.

  • „Nem gondolom, hogy a népmozgást rendeletekkel kerítésekkel meg lehet állítani,

    és azt meg pláne nem gondolom, hogy a bevándorlók miatt lehetetlenülnek el a karácsonyi vásárok.”
    ____________

    Kedves Tüske Zsófia!
    Végre valaki már rajtam kívül is kimondta ezt. Na, én már ezért több fórumon, és komoly liberális és baloldali fórumozóktól is nagyon kikaptam… 😀

  • Hihetetlen ami a TV székházban bent zajlik éppen, ilyen talán csak Oroszországban meg Észak-Koreában fordulhat már csak elő. Köztéve… csak és kizárólag a hatalmat kiszolgáló, és a hatalom akaratát végrehajtók gyülekezetével találkoznak a parlamenti képviselők odabent. Odakint pedig békésen várja a fejleményeket a több ezer tömeg, akik dalolásznak, skandálnak és már órák óta talpon – nyilván fogy a türelem, hogy odabent csak szórakoznak a képviselőkkel. Bent az épületben a közérdekűség és annak akaratának még a nyoma sem látszik, mindenki elfut a kérdés elől, vagy felsőbb utasításra cselekszenek és „nem tudunk segíteni” válasz hallatszik. Magyar idő szerint este 22:30-kor.

  • Bodamarcsi tapasztalatból beszél.

    Ezek szerint a lepukkant bér-cellájában hemzsegnek a csótányok.
    Azért vált szakértővéjé az eltaposásuknak a töppedt banya.
    Talán inkább takarítani kellene állandó TV nézés
    meg egészdélutános sörivások helyett…

  • Christopher Adam

    Vajon ma este mit csinálnak a reklám alatt akik az M1-et nézik?

  • Besancon
    2018 december 15
    2:12 du.

    Igen, Hillerre érdemes odafigyelni !
    És amiket mond, azok mind megállják a helyüket.

  • Chris:
    Nem lehetne ezt a baba-agyú Bodát 10 helyett 100 napra lejegelni?

  • Boda Marcsi
    2018 december 16
    11:02 de.
    „Azoknak akik még “Ember kategóriába” tartoznak:”

    Világos. Mivel az előző idézett hozzászólásával kiiratkozott ebből a kategóriából, és a wittnermarcsik osztályába lépett, már önmagával sincs beszélő viszonyban.

  • Christopher Adam

    Geyza,

    Ebbe az irányba halad a dolog…

  • Chris:
    Elég lassan.
    Kűggyek egy kis motalkót*? : )

    *Motalkó = A Vilháb után, mikor nagy volt a hiány benzinből,
    mindenféle alkoholokból is fabrikáltak motorba való üzemanyagot.
    Persze jó drága volt.
    Akkoriban született a pestiáner mondás ha valami túl drága volt:
    -Kár a motalkóért..

  • Tüske Zsófia
    2018 december 16
    3:20 du.
    Kedves Zsófika! (Először is közlöm Veled, hogy vállalom a lézengő ritterséget az ő léhaságával, de a szarkavarását nem, mert lehet hogy minden lében tudálékos kanálnak látszom, de -és ez a legfontosabb- sem mizantrop, sem rosszindulatu, bosszúálló meg főleg nem vagyok!)
    Na, a mellékes zárójel után térjünk a lényegre:
    A rendszerváltás előtt ajánlott volt szakszervezeti tagnak lenni, annak ellenére, hogy akkor automatice sokkal jobban szem előtt tartották a munkavállalói jogokat mint most! Ezzel szemben utána amikor munkahelyet váltottam, a szakmai előmenetelem és a fizetési igényem után az a ravasz kérdés következett, hogy szakszervezeti tag vagyok-e és ugye nem akarok az új helyemen is az lenni vagy alapszervezetet alapítani! Sajnos ez többször is előfordult, ezért már az önéletrajzomban előrelátóan ezt az alkalmazásból kizáró lehetőséget előre kiiktattam. Nos, a véleményeink hasonló konklúziója után, barátságosan megegyezhetünk abban, hogy a magyar „szakszervezetek” munkavállalói érdekképviselő és szrájk finanszírozó képessége egyenlő egy kalap sz..otyolával, ergo ezek csak látszat szervezetek, tehát a tüntetőknek gúnyosan adott sztrájkfelhívásom is elvetélt lehetőség, viszont polgárháborúról vagy külső „humanitárius” segítség kéréséről hallani sem akarok! 😀

  • Gabriel Karikas

    Boda Marcsi
    2018 december 16
    2:15 du.

    Remélem azért elolvassa a bejegyzéseket, még akkor is ha egy darabig nem szólhat hozzá.
    Én csak annyit tennék hozzá, hogy szívemből remélem, hogy valóban nem vetemedne részt venni a mások elleni erőszakos cselekményekben.

    És azt is, hogy nem annyira a mások iránti undorából hanem inkább a mások „respektálása” okából.

    Nem írtam szeretet, de Jézus úgy fogalmazott, hogy azt tegyétek másokkal, amit magatoknak kívántok hogy mások tegyenek veletek.
    Valahogy a szeretetet érthette ez alatt, legalábbis Pál apostol utána ezt leveleiben több helyen kifejti.

    Mások respektálása már nekem elég.

    Mivel Karácsony jön úgyis, ami bennem még mindig úgy él mint a „szeretet ünnepe” én boldog karácsonyt kívánok.
    Nem úgy mint az Orbán Viktor, hanem őszintén.

  • Már hogyne lenne maga aljas, hazudozó nőszemély!

    Itt tud hirdetést rendelni:

    http://www.hqmedia.hu/magyar_televizio_reklam.html

    Itt pedig látja az állami TV spotjait:

    https://www.youtube.com/watch?v=ILM3RHcOxJw

    Az más kérdés hogy nincs ember aki hirdetne a hazugsággyárban, ezért közpénzen évi 90 milliárdból tartják fent az adófizető magyar állampolgárok. (Egyébként 27 milliárdból ki lehet hozni színvonalasabb köztévét, a különbözetet innen is ellopja a hatalom)

    A másik tény maga szégyentelen, hazug nem is tudom micsoda, hogy CA kb 4 éves korában tájékozottabb volt Magánál. Olyannyira amilyen Maga soha az életben nem lesz, mégha 100X születne újra akkor sem. Márcsak azért is mert CA 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten, és ebből adódóan többszörös lehetősége és képessége is van a tájékozódásra, mint Magának.

  • Boda Marcsi
    2018 december 17
    4:53 du.

    NEM ARRÓL VOLT SZÓ HOGY EZ A SZAR ÓCSKA NŐSZEMÉLY NEM UGATHAT IDE BE 10 NAPIG ??!

  • Boda Marcsi
    2018 december 16
    3:08 du.

    Ércsük te idióta.
    Tehát régebben 195 centi magas izmos spinkó voltál
    aki amazonok módjára, az őserdőben kezén lábán megkötözve dobta fel izmos vállára szegény misszionáriust és úgy vitte öt el szex-szolgának heheheeeheheheheeehe csak mostanra már 174 centisre töppedtél de azért szeretnél még mindig agresszívan foglakozni a pasasok tökeivel te idióta…,-

    Jobb lenne ha szex-történetek helyett inkább a Bibliát olvasgatnád.
    Hogy ne csak hazudnod kelljen hogy ismered. Te idióta.

  • Christopher Adam

    B.M. kitartással próbál kommenteleni ma este. Véletlenül került ki az egyik ilyen. Töröltem.

  • Chris:
    Biztosan Mörfi szaktárs keze vót a dologban…

    „inlomor kangof si le koza kantahlomorle kima”

    (Ejj be szép ez a Piréz nyelv hehehe)

  • BM elbeszélget saját magával is szépen, ahogy látszik – hisz akkor is ír amikor tudja, hogy nem kerül ki. Most véletlenül kikerült, és hát persze, hogy megpróbálkozott azzal amihez ért: hazudozni, plusz hülyeséget beszélni! Vagy épp ellenkezőleg, tudatosan küldte, és azt hitte nem lepleződik le a hazugsága, de ott a cáfolat. Boldog Karácsonyt Mária!

  • Feltéve ha Márinak híjják.
    Me’ az is meglehet Pista ez a banya.

  • Andrew_s
    2018 december 17
    5:08 du.

    Tőbőlmetszett Pista.

  • Tüske Zsófia

    Kedves HunCanada, gondolom neked nem mondok újat vele, de talán a többiek nem tudják, hogy a köztévé fegyveres biztonsági őrei Don Pintér, a belügyminiszter cégének alkalmazottai. Így több joguk van, mint az egyszerű gorilláknak, de mentelmi joggal rendelkező parlamenti képviselőt nem érinthetnek meg. Mentelmi jogot felfüggeszteni viszont Don Pintér sem jogosult, csak a parlament mentelmi bizottsága. A képviselők hatosával történt összeveréséhez, nők hajtépéséhez és fizikai kihajításához meg végképp nem. Erősen valószínű, hogy ebből bírósági ügy lesz, és ha nem ítél a (fideszes bíró) a tákolmány szellemében, akkor megy az ügy az EU emberi jogi bírósága elé.
    Más országokban ezért a magáról megfeledkezett őr annyit ülne, mint varjú a fán, de mi nem tartozunk a jogállamok közé.
    Mindenesetre Varjú László összeverésének érdekes következményei is voltak – a képviselő úr beszélgetett az őreivel, és meggyőző érveket mondott nekik. Egyik a másik után tűnt el, az, aki a végére maradt, szóba is állt vele. Mondta, két kisgyereke van, Varjú László meg elmesélte neki, milyen sors vár a gyerekeire ha a fidesz kormány marad. Nem légből kapott dolgokat mondott, hanem tényeket. Szép kortesbeszédet sikerült összehoznia, mire a hozzá kihívott mentőt beengedték a botosok.

  • Tüske Zsófia

    Inkább nem Biberach:
    nincs vita közöttünk a szakszervezeti tagság terén a szociban, bár akkor a pár forintnyi tagdíjért komoly támogatásokat lehetett kapni. A három gyerekemnek így tudtam megoldani a nyári szünidőt olcsón.
    A rendszerváltás után a munkáltatók ahol lehetett, akadályozták a tagságot, az üdülőket elkótyavetyélték, érdekvédelem csak hellyel-közzel volt, így a tagság is elfogyott. Gyakorlatilag szakszervezet csak a nagy létszámú munkahelyeken maradt, mint a MÁV és a BKV, a MÁV-nál Gaskóval aki orbán zsebében ült jó pénzért. Az egészségügyben a különösen undorító Cser Ágnessel. Gallóné a pedagógusoknál szerintem kevésbé volt a hatalom zsebében, de gyakorlatilag az érdekvédelem valóban nem hatékony. Az FDSZ elnöke, Kis-Pap László a BME egyetemi tanára szuper volt és bármiben felvette a kesztyűt a kormánnyal – két napja hunyt el, amit szomorúan olvastam. Utódja Tőrös Szilárd nem tudom, milyen.
    Sztrájkalap elvileg van, de nekem erről infóm nincs.

  • Zsófi:
    A faterom egyszer magyarázta a hatvanas években
    hogy a fűtő nem dolgozik rendesen, hideg van az épületben.
    Mondom neki :
    -Miért nem rúgod ki?
    Mire a faterom:
    -ÁÁááá az nem úgy van..honnan veszek másikat most télen?
    És egyáltalán..nagy urak ám a segédmunkások ! Engemet hamarább kirúgnak mint én őt.
    Igazgatót könnyű találni de egy fűtőt ?..takarítónőt… ??!