A Fidesz azért lop, mert Hadházynak lyukas a zoknija

2019 január 24 12:41 du.60 hozzászólás

Egy hete egy lyukas zoknin rugózik lakájmédiája. Hogy egy ellenzéki politikusnak, akit a Pintér Sándor belügyminiszter volt cégének biztonsági őrként alkalmazott martalócai brutálisan bántalmaztak, lyukas volt a zoknija. A széphez vannak szokva lakájmédiáék, a tökéleteshez, mert annyira kényes az ízlésük, hogy csak azt tudják elviselni, ha egyetlen porszem sincs a gépezetben. Minden bajunk forrása egy lyukas zokni.

Ez az eredendő bűn, ha vadiúj lett volna Hadházy Ákos zoknija, vagy legalább megstoppolta volna valaki, akkor most egészen más országban élhetnénk. Nem volna például korrupció, és az ország gyarapodására szánt pénzek el nem hanyagolható része sem a csókosokhoz kerülne megőrzésre. Nem stadion épülne kórház helyett, nem magánrepülőgépekre menne a pénz, hanem oktatásra. Hogy a magyar iskolákban tanuló diákok ne használhatatlan ismereteket, hanem versenyképes tudást szerezzenek.

Ha Hadházy Ákos jobban odafigyel a zoknijára, akkor a magyar kormány nem szökteti meg és nem bújtatja a hazájában köztörvényes bűncselekményekért elítélt macedón miniszterelnököt, nem szavazzák meg a dolgozókat a munkáltatóknak még a mostaninál is jobban kiszolgáltató rabszolgatörvényt, a Polt Péter vezette ügyészség pedig nem tusolja el a szabad szemmel is bűncselekménynek látszó eseteket. Gyanúsítottként hallgatják ki a népszavazási kezdeményezést fenyegető magatartásukkal akadályozó, Kubatov Gáborhoz közeli kopaszokat, a csengeri „örökösnőtől” ezerháromszázmilliárdos megbízást elfogadó Kósa Lajost, a letelepedési kötvények körük sertepertélő Rogán Antalt.

Mindez persze nem érdekli Habony, Mészáros és Orbán sajtóját, mert számukra minden másnál alapvetőbb, hogy Hadházy Ákos lyukas zokniban próbált bejutni az MTVA székházába. Ilyen, a NER-től idegen öltözékben szeretett volna társaival együtt beolvastatni egy ötpontos szöveget, hogy a hazugsággyárban legalább néhány percig valóságos hírek is elhangozzanak.

Ezt teszi egy lyukas zokni.

Meg kellene próbálni hibátlan zokniban újrakezdeni az egész magyar demokráciát. Hátha csak emiatt siklott ki minden. Ha legközelebb Haházy jobban odafigyel a zoknijára, elképzelhető, hogy Orbán Viktor bocsánatot kér a magyaroktól az ellenük elkövetett bűnökért, s még mielőtt börtönbe vonulna, megtépkedné a ruháit, hamut szórna a fejére, és legalább egy részét visszatenné a közös kasszába annak, ami onnan hiányzik.

Föld S. Péter

60 hozzászólás

  • schnejder fáni de azt mondta, nem kell neki piros szoknya inkább kell neki gígerli ami őtet ingerli

    hahahahahaha

    a zokni saga levédiabasznádon

  • György Molnár

    Hadházy élőben elmondta, hogy direkt lyukasztotta ki a zokniját….Mindenki láthatta….

  • „brutálisan bántalmaztak”. Nevezett ügyfél,mint a többiek mindent megtett,hogy minden úgy látszódjon,hogy őt bántalmazzák,vergődött lökdösődött,hogy úgy látszódjon,hogy bántják–hogy majd hasonló írások nagy hanggal kiabálhassanak!
    Egyébként keveset írtál Péter , sok mindent kihagytál,szedd elő gondolataidat és írjál regénnyit.
    üdvözletével

  • Tóth Péter!
    Igazad van!
    Senki nem bántotta,nincs ilyen fotó,csupán ki akarták vezetni őt és a társait,akik teljesen jogtalanul törtek be a TV-be,randalíroztak,meg akarták zavarni az adást,amihez nem volt joguk! Szánalmasak,nevetségesek voltak!!!!
    A biztonsági őröknek teljesen igazuk volt!
    Ez megint egy mellébeszélős értelmetlenül vádaskodó cikk….de nem az első és nem az utolsó!
    Egyébként annyira elszegényedtek a baloldali ellenzékiek,hogy egy
    rendes zoknira sem telik?
    Na jót derültem!

    S

  • Egyébként mielőtt Föl.S.Péter megírta legújabb „remekét” én a zokniról nem is hallottam,de a cirkuszt egyenes adásban láttam

    A TV-ben …NA EZEK UTÁN MIT LEHET VÁRNI a balos hozzászólóktól?………

  • Nem volna
    szabad engedni a lyukaszoknit.
    Ebből is kitűnik mennyire egy toleráns
    egy Kormánmyunk van minékünk !Itten mindent lehet.
    Csak akarni kell.Még lyukaszoknit is.Meg vakkomondort.Mindent

  • György Molnár!

    Az más,ezt nem hallottam…..rém kellemetlen!Így mindjárt más….

  • Tóth Péter: Magyar országgyűlési képviselőt se brutálisan, se gyengéden nem bántalmazhat egyetlen biztonsági őr sem törvényes feladata végzése közben.

  • tóth péter Rendben van, az a feladat, hogy ezt leírd százszor, és még a CBA pénztárnál is ezzel köszönj. Itt mintha másról lenne szó. Elolvasnád még egyszer, hátha felfogod?

  • Gyalázatosnak tartom,amit a Polt ember által vezetett ügyészség csinált ebböl a TV-s ügyből.remélem,hogy egyszer majd felelni-e kell valakinek ezért a gyalázatos megnyilvánulásáért.

  • Öt éves unokám a metróban meglátott egy divatos, rongyosra szaggatott farmernadrágos leányzót. Odament elé, és MINDENKI FÜLE HALLATÁRA hangosan és büszkén közölte vele:
    Az én harisnyám is lukas!

  • heheheh erre már előbújtak a humortalanok is.
    (Nácik meg félnácik . És most magyarázgatják a viccet.)

  • Boda Marcsi Tudod kedves Marcsi, lehet Hadházy olyan igénytelen, hogy lyukas zoknit vett fel? Lehet. Az is lehet, hogy napközben felfeslett az anyag vagy a varrás? Lehet. Nem láttam és nem is fogom megnézni azt a zoknit.
    A zokniknak van egy rossz tulajdonságuk, hogy lyukadnak.
    Azt sem hiszem el, hogy neked sosem lyukadt ki a harisnyád nap közben.
    Nekem van vagy 100 pár zoknim, kedvenceimet mégis addig hordom, míg feleségem meg nem unja. A lyuk zavarna, de az anyagritkulással elvagyok ha kényelmes a zokni. Abból pedig egy pillanat alatt lehet lyuk. Akkor kidobom. Ritka az igazán jó zokni sajnos.
    Az is lehet bár nem hiszem, hogy nincs egy rendes zoknija.
    Végül de nem utolsó sorban, már megint hülyeséget beszélsz. Nem minden ellenzéki „balos”. Van „balos”, van középen és van igazi jobboldali, és van a két oldal széle. Nem kell, hogy megértsd, tudom bonyolult, elég ha tudomásul veszed. Az LMP például sosem volt „balos”, veled ellentétben, hiszen sosem mászhattál volna olyan magasan az uborkafára, ha nem vagy „balos” az átkosban. Ne feszegesd ezt a balos kérdést, még belebuksz. A cikk tulajdonképpen nem is a lyukról szól. Elolvashatnád, mielőtt beírod a levélben előre megkapott véleményedet, Te kis elfogulatlan, hiteles tényközlő, tájékozott nem pártkatona.

  • Tüske Zsófia

    Geyza: lyukas zoknira a legfrappánsabb válasza ma Vágó Istvánnak volt:
    „Megoldás lyukas zoknira:

    STOP POLT!”

  • Alma!

    Rém kellemetlen,hogy az unokád harisnyára is lyukas….de a nagyija állapota még inkább..!
    Csak a szánalmas cikk jut el az agyatokig,de a valóság,a kényeg már nem…
    Na az ilyenek és a hozzájuk hasonlók miatt tart itt az ellenzék,de főleg Fletó miatt,akinek csak hálás lehet a kormány,és a velük szimpatizáló többség!
    Köszi!Csak így tovább!

  • Mellesleg míg az itthoni ismerőseimmel,barátaimmal a politikán kívül szerencsére más érdekes témánk is van,úgy gondolom a KMH. olvasóit is érdekelnék a főleg kinti,de itthoni fontos események,(az utóbbiakat mi tudjuk)jó vagy rossz sokakat érintő történések….próbáljanak
    politika mentesen közérdekű hírekről,történésekről is tudósítani!
    Téma mindig van,csak meg kellene találni!…..

  • Almási Alma
    2019 január 25
    9:58 de.
    csodálatos unokád van!
    magam részéről „ezeket” a szaggatottakat nemcsak nevetségesnek hanem majomnak is, egy majom kitalál valamit és máris:
    szaggatják (a -30C°-ban kellemes)
    használt WC kefét csinálnak a fejükön
    itteni ma reggeli hír kismama a 2 darab kiskorú gyermekével miután fának hajtott a kocsival bele is borult az árokba (künn -27C° és 15 cm hó) és amikor megviszgálták a megengedett alkoholszint 3 szorosát találták benne
    a másik nő hasonló állapotban behajtott a bérház üvegfalán keresztül egyenesen az úszómedencébe
    de számomra a csúcs az arturovidal borotvált feje a meghagyott lakkozott kakastaréjjal

    érdekes módon (török focit nézek élőben) a törökök között nem dívik ez… bár arrafelé is vannak „kedves” megnyilvánulások

    zeitgeist

    hahahahaha

  • Kenny,talalom!

    Ugye mindenkinek kilyukadhat a zoknija,harisnyája stb.erről ugye nem tehet…,de nem is ez a lényeg:nem ezért cikizik „szegény” Hadházyt,hanem azért,mert nevetségesen és önként fetrengett,randalírozott, senki nem bántalmazta,csupán a biztonsági őrök jogosan felszólították és próbálták kivezetni
    a TV székházból,ahová semmi joga nem volt erőszakosan behatolni,sem neki sem a társainak,se az idióta képviselőknek,pláne a műsort megzavarni,ami szerencsére nem sikerült,de a show műsort közvetítették,amin többen jót derültünk….!
    Csak magukat égették,semmit sem értek el!

  • Tüske Zsófia

    Boda te túlértékeled magad. A KMH olvasóinak nem kell hírharsona, pláne nem a te rákosi-korra emlékezető egyoldalú hazugságaidra. Attól tartok itt mindenki jobban eligazodik a netes hírforrásokban, mint te. Arról az apró tényről sem megfeledkezve, hogy talán kevésbé elfogult portálokat keresnek fel, mint a te prostisrácok meg az ifjúgárdista gajdics magyaridős kormányközeli förmedvényei. légy erős, hogy akinek erre van szüksége az nélküled is megtalálja ezeket.
    Talán próbáld inkább az itthoni ismerőseiddel és barátaiddal fröcskölni a mérget.
    Alma minősítgetését meg tessék abbafejezni, mi van, nem tudsz leszokni a káder-jelentésekről?

  • Tüske Zsófia

    Kenny, lukas zoknikból (meg fél párakból) még mindig lehet karácsony előtt manóhadtestet gyártani, csak rizs és némi fonal kell hozzá –
    http://megaport.hu/media/9377/shers-sock-gnomes-tutorial-kar%C3%A1csonyi-man%C3%B3k-zoknib%C3%B3l

  • A lukas zolni nem jelkent semmit. Csupoan a szlapi viselot !

    De mi a fen megy a KMH-val?????????

    Ha mind az allitasok valosg alehetne, hat miert meg a pereles javaslata is torolve lett a cenzor altal?????

    Az egyedulli torvenyes eljaras barmi olyan ugyekben a PERELES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Azzal tettek tonkre a KKK-t is.

    Sot aki talan emlekezne az O.J. SIMPSON ugyere ???
    Igen a futbal star es film-szinesz.

    Meguszta a dopla-gyilkossag vadjat, de az ugyvedei, 12 leg-kivalobb bunugyi vedo-ugyvedek anyagilag tonkre tettek O.J.-et.
    Mert az ugy O.J.-nak 28 US dollar milliokba kerult.

    Bar-mi per, az ellenzek „vedelem”=re kotelezett, s az ami tonkre tehet barkit is. A KOLTSEGEK !!!!!

  • Szegény Kenny!
    Köszi az „okítást”,de ugye én sosem voltam balos,a sok idióta ellenzéki ,hiteltelen hazug híresztelésével szemben,(akik magukból, a múltjukból indulnak ki..).meg ugye nem a politikából éltem,mint itt több rejtőzködő..kétes múltú agitátor …..hanem normális tisztességes
    munkából,remélhetőleg sejted?,hogy az mit is jelent???!
    Ami pedig az LMP-t illeti,ugye még most sem nem nevezhetőek jobboldalinak?…ha nem is mindenben egyezik a véleményük a baloldallal,a hatalom érdekében inkább oda húznak,lavíroznak(vacilálnak)de semmi esetre sem a jobboldallal szövetkeznek.!
    Na pá,jó filmet nézek és a hazug,erőlködő, fanatikus vádaskodókkal nincs se időm,se kedvem vitatkozni!

  • talalom
    2019 január 24
    8:33 du.
    Nagy a tévedésed! Nem törvényes feladat volt , hanem betörtek a székházba,besurrantak.Kötelezni akarták a műsort,hogy olvassák be pontjaikat.Az álca mögé bújás a többi hazugságot erősíri.
    Kenny
    2019 január 25
    5:20 de.
    Igen Kedves Barátom ! Nem ,nem olvasom még egyszer el,egyszer is elég volt ,hogy megértsem.
    Felfogóim nem tűnnek kevesebbnek mint a Tied,Csak Te semmi mást nem vagy hajlandó felfogni,mint a baloldali,liberális gondolatokat! Ez onnantól táplálkozik,mint a Gézáé! No hát : ez van
    üdvözletével.

  • Valószínűnek tartom,hogy a lyukat csak a fényképészek egy „képjavítási”módszerrel tették rá! Sajnáltassák a fiút,hogy milyen szegény az ellenszéki ember,nem tud a húsos fazék közelébe jutni,bármennyire is törekszik! Még „tv székház hegymászást” is megtett érte.És eddig nem sikerült neki.üdvözletével

  • Boda Marcsi
    2019 január 25
    1:14 du.

    Amit te és a barátaid mondanak az elvből érdektelen.

    Te idióta 😀

  • Tüske Zsófia
    2019 január 25
    12:19 du.

    heheehehe

  • Kenny:
    Mit magyarázod már ennek az idiótának a viccet?
    A viccmagyarázás arra nézve kínos (szerintem) aki elköveti.

    A nácik és a félnácik nemértik a viccet.Másképp van bedrótozva a fejükben az a maréknyi sejt.

  • Boda Marcsi
    2019 január 25
    12:51 du.

    Még mindig jobb ha valakinek a zoknija lyukas és nem az agya.

    Te idióta 😀

  • Boda Marcsi Nem vagyok szegény. Viszont a „pá” köszönéskor mindig látlak egy kócos, ráncos, elmázolt sminkű, lejárt szavatosságú ledér „női szerű hölgy” képében. Brrr. Ez a „pá” a te korodban már nagyon ciki.

  • Egyébként eltekintve mindentől, Hadházytól is, Szélltől is.
    Ha egy ország polgára azon tud röhögni és élvezkedni, hogy a hatalom visszaél a hatalmával bármilyen polgárával szemben, annak az „embernek” el van rohadva a lelke.
    Ilyen elrohadt lélekkel nem csodálom, hogy elalélnak Bayer stílusától és gyűjtik neki az ötforintost.

  • tóth péter Tudom, súlyt helyezel arra, hogy értelmetlenül írj, önvédelemből? Pontosítanád, honnan táplálkozik baloldali liberalizmusom, és miből gondolod, hogy baloldali vagyok?
    Ostoba üdvözlet nélkül ha lehet, csak a lényeget. Lehetne?

  • Tóthpéter írása zagyva , akár a gondolatai.

  • Tüske!

    Helyesen nem „abbafejezni”….talán befejezni,abbahagyni…..
    Amúgy nincs jogod utasítgatni (?) dirigálni….meg ugye a Rákosi
    időkben nem jelentgettem (és azóta sem!!!)ez a mai komcsik és felmenőik szokása volt(te már csak tudod?) gyerek voltam…..
    Mellesleg annak írok akinek akarok és arra reagálok ,amit nekem írnak!Világos? egy kis dühöngő senki vagy (nem egyedül..)!
    Dugulj be!

  • Boda Marcsi Te már olyan magasan vagy az uborkafán, hogy nem is érted a szlenget? Bizony az „abbafejezni”.

  • Egyébként egy olyan országban mint nálunk,ahol a lecsúszott,jellemtelen baloldal azzal a Jobbikkal akar szövetkezni,amelyikben a náci
    szárny vezetője a főnök ( a zsidó verő Sneider Tamás,Kulcsár G.
    zs .e,lékmű cipőkbe köpdöső,meg Apáti I. zsidókat „eltakarítani
    tervező )szélsőségesekkel akar szövetkezni,ott ugye nem lehet csodálkozni a „rajongótáborukon”,akik még törvénytelenséggel,bunkósággal,hazugságokkal is felülmúlják őket…..Persze itt van képük,normális,tisztességes embereket
    nácizni….
    Na csak így tovább,csak erősítik a jelenlegi kormányt,és a rájuk szavazó többséget!

  • Marcsikám, elszaladt veled a ló… Szerintem menjél szépen vissza reklámot nézni, másképp nem fogod tudni, hol kapod meg a legjobb minőségű aszaltszilvamagozó gépet… Aztán majd itt állsz, törött protkóval…

  • Tüske Zsófia

    Boda, nem mondod… tényleg? ki hitte volna…. nahát!

    nos akkor keresd meg a saját szemedben a gerendát és csak utána kapkodj az én szememben lévő szálka után.
    Jó párszor le lettél itt tiltva mások minősítése miatt, mert te azt hiszed, jogosítványt kaptál arra, hogy elválaszd a kosokat a bakoktól. Úgyhogy fogd a seprűdet – nem ráülni, mert elrepül veled! – és a saját portád előtt sepregess.
    Az én fogalmazásomat bízd csak nyugodtan rám, és ha már utasítgatást emlegetsz, arról elsősorban neked kell leszokni.

  • Boda Marcsi
    2019 január 26
    1:42 du.

    Nem úgy van az. A jobbik elnökének a feleségének a karjának a lendítése évekkel ezelőtti esküvőn is vállalhatatlan. De tudatosan vette elő ezt az évekkel ezelőtti felvételt MOST a propaganda, mert kristálytisztán tudják, ha összeáll az ördög ellen, értsd Fidesz kormány ellen az összellenzék, akkor az veszélyes rája. Ezért kell ilyen évekkel ezelőtti, a mostani jobbik elnökének a feleségének a karjának a lendítését előhozni, hogy maga ezt idefújja jó szolgaként – ingyen, bérmentve – hát vagy pénzért, mert a nyugdíja elég vaskos és átlagon felüli. Meg azért, hogy Maga egy karlendítést kártékonyabbnak gondoljon valódi tetteknél, pl. a nemzeti vagyon ellopásánál, a többmilliárdos korrupciónál, a gyakorlatban is egypártrendszerként működő népbutító, népelnyomó államnál, illetve azzal a valóban náci és göbbelsi propagandánál amit ez a jelenlegi magyar rezsim folytat. Mindezeknél magának egy évekkel ezelőtti karlendítés az aztán a mindennek a netovábbja. Mert magának ennyi az agya, hogy amit a TV-ben mondanak és a lakájmédiában tálalnak azt még aznap szóról-szóra visszamondja ide. Ennyire képes Marcsi, de hogy gondolkodjon, hogy miért épp most került elő ez a felvétel, mikor évekkel ezelőtt készült azt már nem.

  • Tüske Zsófia

    Kenny, Boda úri körökben mozog és csak Bayer stílusára vevő.

    Alma: LOL…

    Boda, boda…. észre sem veszed, hogy most meg a fidesszel teljes egyetértésben szalámizod le korábbi szövetségeseteket.
    Ahogy a néhai kisgizdákat és az MDF-et is.
    Nem lesz túl sok az ellenség?

  • OIM* még UGYE a jómultkorjában zsidózótt és nyalta a nácikat.
    Mostanra UGYE megváltozott a politikai „széljárás” , vele együtt UGYE a hazudós banya véleménye is. Amit UGYE a kormánypárti „közmédiából” kap kézhez.

  • Ma kényteken voltam megjavítani egy istenverte kis ébresztős rádiót.
    A Kossúth-adón próbálgattam hogy miképpen szól.
    Egy az egyben az az ócska duma ment rajta fojamatosan és szájbarágósan amit ez a mocsok banya írogat ide.

    Igen OIM* rólad van szó.
    Te idióta 😀

  • Tüske Zsófia
    2019 január 26
    4:20 du.

    Igen, ő urinő.
    Abból láccik hogy
    eltartja a kisujjját vodkás-üvegtől.

  • talalom;

    Miert nem a kepviselo kotelessegenek tejesitese a Parlament ulestermeben van ma???

    Miota kotelessge a private epuletekbe betorni es betolakodni eroszakkal ????

    Mi alapn lehetne a kepviselo torvewnyfeletti ???????????

  • Boda Marcsi
    2019 január 26
    1:42 du.

    Egyébként egy olyan országban mint nálunk,ahol a lecsúszott,jellemtelen baloldal azzal a Jobbikkal akar szövetkezni,amelyikben a náci
    szárny vezetője a főnök ( a zsidó verő Sneider Tamás,Kulcsár G.
    zs .e,lékmű cipőkbe köpdöső,meg Apáti I. zsidókat “eltakarítani
    tervező )szélsőségesekkel akar szövetkezni,ott ugye nem lehet csodálkozni a “rajongótáborukon”

    ———————————————————————————————————————-

    Mióta vagytok ti ilyen érzékenyek a zsidóverő Sneiderre, meg a cipőkbe köpdöső Kulcsárra stb hogy a náci karlendítésről már ne is beszéljünk ugye? Sneiderről már akkor köztudott volt ugye az egri „szkínhed botránya” amikor a parlamentbe kerülvén a szociális bizottság elnöke lett ugye – épp ő akinek a szülei tartását illetően is meggyűlt a baja a hatóságokkal, de ez akkor a kutyát sem zavarta, legalábbis a mindenek felett rendelkező és jól értesült fideszeseket nem!

    Ez az esküvő ahol a bakancsos menyasszony ilyen „jópofán” szórakoztatja az egybegyűlteket , ugye két éve volt, Sneider már akkor sem volt hátulgombolós, nem igazán lehet tehát meggondolatlan ifjoncként kezelni őket, ez a felvétel mégis ott lapult eddig fideszes berkekben! Ám ha annyira felháborítónak és elfogadhatatlannak találták volna, nyilván felfedték volna jóval előbb! Vona és pártja sok évvel ezelőtt Orbán köpönyegéből bújt elő, bizony az egész dicső gyülekezetet neki köszönhetjük, de ugye addig nem túlzottan zavarta őket, míg valamilyen mód nem ment szembe az érdekeikkel – most tehát mit hörögtök? A dolgok ugye mint tudjuk, nem vesznek el, csak átalakulnak, miként a Jobbik is a „néppártosodás felé hajlik” – egy percig is hitte valaki, hogy tényleg megváltoztak? Sorra rajzanak ki a parlamenti pártból azok akik másként gondolják/gondolták, és a Torockai féle bandába verődnek – mi lep meg téged mint fideszes potentátot most, ha akkor nem zavart? Nem zavart ugye, mert akkor még nem kaptál engedélyt és felszólítást arra, hogy ezen fel kell háborodni!

    Egy percig sem sajnálom Sneidert sem, a többit sem, de amit most művelt velük a bandád, az pontosan ugyanaz, mint amit Gyurcsánnyal tettek annak idején, hogy a már májusban náluk lévő felvételt parkoltatták szépen és csak szeptemberben a helyhatósági választások előtt dobták be a köztudatba, szépen megvágva, a szövegkörnyezetéből kiemelve a számotokra kívánatos részt, hogy „hazudott, ő maga mondta, hogy hazudott… stb” ha tényleg ilyen kényesek vagytok/voltatok a hazugságra, vajon miért nem akkor rögtön fedték fel nagyjaitok az „ármányságot” melyet Gy. állítólag elkövetett, hogy „csalással és hazugsággal” szerezze meg a hatalmat? Megmondom – azért ugye, mert pontosan tudták, hogy meddig terjed neked meg a hozzád hasonló társaidnak az igazságérzete meg a mérlegelőképessége, és egy másodpercig sem gondolkodtok a miérten és az időzítésen, hanem akkor és arra ugrotok amire a vezényszó elhangzik!

    Ti aztán tényleg ne beszéljetek se hazugságról sem csalásról, kegyeletsértésről meg főleg ne hadováljatok – igaza van Zsófiának, van mit söprögetni a házatok táján, csak az a kérdés mit tesztek majd a sok szeméttel, ha a szemétszállítás tényleg befuccsol előbb utóbb belefulladtok!

  • Tüske Zsófia
    2019 január 26
    4:20 du.

    ” Boda, boda…. észre sem veszed, hogy most meg a fidesszel teljes egyetértésben szalámizod le korábbi szövetségeseteket.”

    ——————————————————-

    Csak annyit mondok „rózsabimbó” ( Colombo)

  • Geyza
    2019 január 26
    10:54 de.
    Cukifalat! Zagyva Gyula nem én vagyok ! üdvözletével

  • Besancon Te komolyan azt hiszed, mert Marcsi bámulja a Columbot, meg is érti?
    Mióta érzékeny a nácikra? Mióta parancsba kapta.
    Mostanában nagyon recsegnek az eresztékei, egyre idegesebb a „naccsasszony”. A múltja megbolygatása idegessé tette, nehezen kezeli a valóságot.
    Azért képzeld magad a helyzetébe. Végre beidomítják egy helyzetre, és már jön is egy újabb parancs. Nem egyszerű a trollok élete.

  • tóth péter
    2019 január 27
    8:55 de.

    Kezdesz mindannyiunk kedvence,
    bizonyos Gurl-10 magaslataira emelkedni.
    Kompenzálj míg nem késő.Pl. egy príma kuplerájban.
    Az mejd helyrehoz téged.Ha még nem késő.(Remélem tellik rá )

  • Kenny
    2019 január 27
    10:06 de.

    „Besancon Te komolyan azt hiszed, mert Marcsi bámulja a Columbot, meg is érti?
    Mióta érzékeny a nácikra? Mióta parancsba kapta.”

    Kenny, lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű, de én ezt az utalást Zsófiának írtam !

    Őszintén nem is érdekel, hogy B. nézi-e, vagy sem, és ha igen, megértené – e a Colombo egyik- másik részét, mert (bár kissé túltolták már azt a bizonyos biciklit a rengeteg ismétléssel) azért ez nem azonos a „Vak asszony visszanéz” c.128612 részes spanyol, mexicói,török stb sorozatokkal amit ő napközben kb nézhet! De mindegy is, a konklúzióm megegyezett a tiéddel, nem véletlenül írtam neki: „Nem zavart ugye, mert akkor még nem kaptál engedélyt és felszólítást arra, hogy ezen fel kell háborodni! „

  • Besancon!

    Én mindig is elítéltem az antiszemitizmust(én többször le is írtam,a „gyengébbek” kedvéért!!!!akkor i h keresztény vagyok,és a kormány is amelyik mellesleg…bevezette a holokauszt emléknapját,és igen jó kapcsolatot ápol a zsidó egyházzal,rabbikkal,a támogatásról már nem is beszélve!!!!
    Amúgy ma írtam egy hírt arról,hogy a déli misében és hírlevélben
    is tájékoztattak a templomban arról,hogy ma délután 5-keresztény-zsidó istentisztelet lesz az áldozatok emlékére,amin Erdő Péter
    bíboros,érsek és Frölich Róbert főrabbi egyaránt részt vesz!
    Kell ennél több?Sajnos a hozzászólásom egy másik cikknél eltűnt,…a mai holokauszt cikk meg technikai hiba miatt,sajnos
    nem elérhető…ezért kérem a FÓRUMOT annak leközlésére amit írtam!!!!!!
    Minden zsidó (akár hívő akár nem) barátommal,ismerősömmel együtt érzek,pláne akiknek áldozataik vannak,de a jellemtelen csupán acsarkodásra,uszításra képes zsidó származásúak a származásuk,vallásuk szégyenei!

  • Kiegészítés!

    Besancon!

    Mellesleg nekem nincs „bandám” (legfeljebb nektek….)és mind a Gyurcsány féle aljadékok,mind a mostani náci jobbikosok (Sneider)elítélése jogos!csak ugye az a baj,hogy az előbbi él és virul meg a náci jobbikosok is
    bent ülhetnek a parlamentben,holott azt ígérték lemondanak…..
    ha te olyan „nagy ember vagy” intézkedj.!!!….én csak egy nyugdíjas vagyok!

  • Egyébként nem itthon,hanem a környező nyugati országokban nő az antiszemitizmus,pontosan az ilyen Soros féle érdek,ál zsidók,meg az általuk támogatott bűnöző ( néha”csak”erőszakoló,de gyakran naponta..gyilkoló…)migránsok miatt!
    Talán tájékozódni kellene?nemde? mielőtt alaptalanul,hazug módon
    vádaskodnak egyesek!
    Nem ártana önkritikát gyakorolni…….!
    Na elmentem,jó film van!

  • Besancon igen, figyelmetlen voltam. Ezért most elbújdosok minimum egy hétre. Mea Culpa.

  • Boda Marcsi
    2019 január 27
    3:06 du.

    Marcsi, marhára nem ápol jó kapcsolatot és nem igazán volt párbeszédre sem hajlandó pl. a MaZsiHiSz-szel a magyar kormány, csak a megvásárolt ortodox Köves Slomón keresztül tartanak fent látszat viszonyt a zsidóság egy részével, azzal amelyet a fiatal Köves vezet (EMIH). Csak hogy tudja, hogy a zsidó közösség is sokszínű. Úgyhogy ne általánosítson!!

  • Geyza
    2019 január 27
    1:13 du.
    Nem telik,mindent elloptatok tőlem.

  • tóth péter
    2019 január 28
    10:52 de.

    Fordulj a Főügyészséghez.
    Azok majd orvosolják a problémádat.
    De…szteem fel is fordulhacc 😀 😀

  • OIM* megint észt oszt.
    Mert abból van neki a legtöbb hehehe

  • Geyza
    2019 január 28
    3:06 du.
    Köszi a jókívánságokat Cukifalat üdvözletével

  • Hadházy Ákos lukas zoknia legyen a jelképünk!
    Én szimpatizálok vele! Holnaptol a diktatura elleni harcot szimbolizálva zokniforradalmat hirdetek!
    Lukas zoknit is fel fogok venni, de lukat is fogok vágni az oldalára!
    Más esetben különbözö szinü, mintáju zoknit fogok párként felvenni.
    SZOLIDARITÁS! Megtisztelt véleményformálomként tekintem öt ideologiai vezérként!
    Talán ö az, aki a legtöbbet tette eddig is az orbántalanitásért, miközben nemcsak a diktaturofilak ütötték, de elvbarátai is vágták