Hülyének nézi Orbán a magyarokat

2019 február 18 7:39 de.40 hozzászólás

Orbán szeret azzal dicsekedni, idehaza is, de főként nemzetközi fórumokon, hogy a magyar kormány az egyetlen, amely megkérdezte polgárait arról, akarnak-e bevándorlókkal együtt élni. Orbán valójában hülyének nézi a magyarokat, és ő maga is játssza a hülyét, úgy tesz, mintha tanácstalan volna, és az ő derék népétől várna ötleteket, kérne felhatalmazást.

Nemzeti konzultációnak nevezi az ilyen megkérdezéseket Orbán, amiben persze van némi perverzitás, de lelke rajta, ha ő így szerez magának örömet, legyen így.

Csak hát vannak bajok ezzel a konzultációnak nevezett inzultálással. Nem csak az, hogy mi, adófizetők perkáljuk ki a rávalót. Ez is baj, mert sokba kerül, és nekünk sem feneketlen a zsebünk, lenne helye a pénzünknek máshol is. Most nem sorolnánk, hogy hol mindenütt, mert demagógiának tűnne, ha az oktatást és az egészségügyet említenénk, vagy a szegénység felszámolását, de legalábbis, csökkentését.

Nem tudni amúgy, hogy mennyibe kerülnek ezek a konzultációk, pártok és civil szervezetek időnként kiperlik ezeket az összegeket, innen tudjuk, hogy egyenként hozzávetőlegesen egymilliárd körül fájnak. A kormány úgy kommunikálja mindezt, hogy megkérdezik az embereket, miközben valójában szó sincs megkérdezésről. Vélhetően meg sem nézik a visszaküldött leveleket, amelyek amúgy is csak a címlista frissítésére alkalmasak, már ha egyáltalán szükség van még ilyenre. Azért nem nézik meg, hogy mit válaszolnak az emberek, mert nem érdekel senkit. Orbán ugyanis csak formailag kérdez ebben a levélben, valójában a szánkba rágja, hogy miről legyen ugyanaz a véleményünk, mint neki.

Legyen véleményünk Brüsszel gonosz terveiről, mert az már végképp nem járja, hogy onnan akarnak diktálni a magyarok miniszterelnökének. Mellesleg jó nagy summákat is szoktak küldeni időnként, de ennek semmi köze ahhoz, hogy nem leszünk gyarmat és visszautasítjuk a brüsszeli bürokraták diktátumait. Adják ide a pénzt, aztán húzzanak el a vérbe, amíg jól van dolguk.

Vagy itt van az a Soros nevű illető személy, akinek terve és ehhez háttérhatalma, vagy mi a fenéje van. Ő is itt settenkedik mindig a közelben, és ha tehetné, mindenbe beleütné az orrát. És most ne mondja senki, hogy a Fidesz vezetői közül többen is a Soros nevű patás ördög támogatásával kászálódtak ki egykor a ganéból, és az ő segítsége nélkül legföljebb traktorosok, vagy, a legeslegjobb esetben is agronómusok lehetnének. Szerintük demagógia őket arra emlékeztetni, hogy mi volt akkor, amikor ők még liberálisok és gusztustalanul istentagadók voltak.

Össze kellene gyűjteni Orbán nemzeti konzultációnak nevezett agymenéseit, és ha eljön az ideje, hozzácsatolni a vádirathoz.

Föld S. Péter

40 hozzászólás

  • Péter! Innen,a KMH-ról is összegyűjtheted. Valamennyi összes kérdését – a legtöbbnek a válasz-választékát is megírtam.

  • Mert azok is.

  • Az utolsó mondathoz: mikor lesz vádemelés? Szeretném megérni.

  • Egyébként valóban hülyének nézi, de 25%-a valóban hülye.

  • „talalom”

    Kerdesen kivulli,a maga elvei alapjan ,maga dont, hataroz, sot „valaszol” is mindenki neveben.

  • BELA ISTVAN;

    Persze maganak joga beszelni csupan a sajat maga neveben!

    Nem igen hinnem el , hogy bar ki is felhatalmazta magat nevukben velemeny-nyilvanitast tenni.

    Ha az tevedesem lenne, csupan azok neveben beszelhet akik magat feljogositottak arra !!!!!

  • Szeretnek egy hiteles velemeny kerdest olvasni.

  • BELA ISTVAN;

    kerem NE varjon egy arva percet sem.

    HA maganak lenne torvenyes alapja vadat emelni, miert nem teszi azt meg ma ?????????????

    Ha segitsegre lenne szuksege abban, mind az „ellenzeki partok” vezetoi ugyvedek, velnem hogy hajlandok lennek magat Pro Bono-kent segiteni.

    Nem hiszem hogy a per-benyujtasanak koltsegeben is mind az ellenzeki partok nem jarulnanak hozza.

    A mondas igen valos; „put your action where your mouth is’. ( Tetteivel bizonyitsa amit a szajja allit.)!!!!!

  • Béla István
    2019 február 18
    9:33 de.

    ezer évig fogsz élni. Mo. a következmények nélküliségek országa. Egy olyan esetet mondj, amikor valós és nem koncepciós eljárásokban valós tények alapján kértek számon bárkit is az államvezetői körből.
    Legfeljebb akasztottak az utcán, de az sem igazi számonkérés, csak indulatkiélés.

  • Ahhoz elég hülye van, hogy megszavazzák. A többiekkel meg minek foglalkozzon?

  • Érdemes volna sokat tallózni a sok hozzászólások közt a cikkek alatt és a facebook-on, amikor bevándorlókról, emigránsokról, a velük való bánásmódról közölnek cikkeket, leírásokat.
    A véleményét kinyilvánító többség migráncsozik és siránkozik, illetve káromkodik, ocsmányul nyilatkozik, meggyőződésből, gyűlölve minden idegent és ezzel kifejezve védelmét a HOMOGÉN haza megmaradására, amit ezer éve próbálnak a Sorosok megsemmissíteni.
    Ez a többség hite, meggyőződése mára és egyre többen, erősebben hisznek a viktor gyalázatos parasztvakításában.
    A hozzászólók tudják, hogy minden migráncs koszos, tanulatlan, lusta, de gazdag, mert a Soros pénzeli őket és jöttek hogy elfoglalják Magyarországot, ami a Világ közepe és a legszebb, legkívánatosabb hely. Mindezt anélkül is „tudják”, hogy soha nem találkoztak és beszéltek egyetlen menekülttel sem.

  • Nemzeti konzultáciot kell hirdessen az ellenzék is a neten a különbözö kérdésekben, majd bejelenteni, h 110%-ban szavaztak a zemberek

  • Igy nevetségessé kell tenni a nemzeti konzultácio intézményét!
    A legjobb, ha a kétfarku kutyapárt szervezéséhez csatlakoznak….

  • most mit nyavalyogtok? O1G pulykatánca láttán? a „drága” (nagyon drága, de nem eléggé ahhoz hogy igazán lelepleződjön) körömszakadtáig igyekvő követője nagy példaképeinek az egypólusú világ megteremtőinek a tetteinek másolásában kicsiben, mint egy Csendes Óceáni Tsunami a lavórban a teraszon egy Zuglói szocreálban …

    nincs neki repülőgépanyahajója (képzeld a Lánchid és a Margithid között a Dunán hogy láthassa a Kármelita Kolostor újdonsült erkélyéről és döngesse a kebleit hozzá, ki ha én nem) és a katonai gépeit is strandra járásra használja meg kis party kat tart rajtuk mert nem futja többre a Lölö veszi a szigeteket Isztria környékén és az O1G még csak nem is látta azokat közelről…

    nagyot akar az O1G de nincs olyan orralatti seprűje mint a PJ azaz johnboltonka és mekkora örömmel vette a pompass látogatását pedig az (apuleius) az aranyszamarat várta de csak a pompass érkezett teljes bádogban

    budzsu haha

    tudtátok e, hogy a „Bernie Sanders újra elnökjelölt” az egy putyin beépített ember ott a lapájon wazsingdondícíban? hogy megdöntse a CNN-t?

    mert sok meki van arrafelé és feltámadt a mekkarti is, igaz nem adja a nyolcadik kávét ingyen mekkafé budzsu haha

  • mi történik a világban, a warsói keringő után a lengyelek nem mennek? a másik 3 a V4-ből -egyelőre- megy…

    Israel said on Monday that it would host bilateral meetings with the Czech, Slovak and Hungarian leaders this week after Poland withdrew from a planned five-way summit in Jerusalem in protest at Holocaust rhetoric. “There will be no full V4 meeting,” Emmanuel Nahshon, spokesman for Israel’s Foreign Ministry, said, referring to the central European bloc. The three leaders will hold meetings with Israel’s PM, Reuters quoted the spokesman as saying. Polish Prime Minister Mateusz Morawiecki said earlier that his country is not sending a delegation to a meeting in Jerusalem after the acting Israeli foreign minister said that Poles “collaborated with the Nazis.”

    budzsu haha

  • Vajon miert tiltja meg a nepszavazas alatali donteset a magyar polgarok altal, az u.n. „konzultaciok”-la; szemben?

    Hat nem minden dontesek, hatarozatok a szavazo-lakossag altal lehetne az egyedulli demokratikus modszer???

    Itten meg annak emlitese is tiltva.

    S azt hirdeti a KMH a „nyilt-gondolkodas” elvenek ???

  • Önök miért vándoroltak ki, mint „okos” magyarok? Mert, ha ellenállnak a mindenkori rendszernek, akkor most a börtönben ölnének.

  • Az igazi „konzultációk” a klf választások: parlamenti-, önkormányzati-, és EP-választások.
    Csak ezek számítanak „konzultációilag”.

  • Egy kis magyar zene a ” 15% hülye magyarnak”, valószínűleg a testi-lelki fogyatékkal élő kettős állampolgárokra gondolt a hozzászóló, de Ők sokkal többen vannak. Sovány vigasz, mert mind kiveszünk, de mi így tiltakozunk:A goole magyar oldalon aki kíváncsi, beírhatja.
    P. Mobil – Nélküled (Ismerős Arcok cover)
    P.Mobil Kiveszőben vagyok
    Aurora – Nem baj (Hivatalos videoklip / Official music
    P.Mobil – Örökmozgó (320kbps)
    P.box – Vágtass velem
    Aurora – Nincs térerő. Videoklip (HQ) 2013.
    Aurora – Egy kis anarchia. Videoklip (HQ) 2014. Aurora – Egy kis anarchia II. Videoklip (HQ) 2014.
    Auróra – Csodatevő
    Omen – Tébolydal
    P. Mobil-Egyszer az életben

  • Figyelő és többiek!
    Itt elolvashatjátok egy 2017-es konzultáció összes kérdését és válasz-lehetőségét, szó szerint.
    http://kanadaihirlap.com/2017/04/06/nemzeti-inzultacio-2/
    A kérdések és a ráadandó válaszok (nem lehet saját választ írni, csak az a-b-c közül választani) alapján eldönthetitek, mennyire lehet komolyan venni ezt a parasztvakítást.

  • Ferenc
    2019 február 19
    6:38 de.

    Milyen „választás” ?
    Arra a komédiára célzok ami itt zajlik évek óta ?
    Most is ukránokkal meg román állampolgárságú magyar-anyanyelvűekkel fogják , (akik EURÓPAI ÚNIÓN KÍVÜLIEK )
    „megerősíteni” az EP-be küldendő jelöltek győzelmi esélyeit.Idáig sűlyedtek kenyéradóid.Már semmi nem számít a minél nagyobb befolyás elérése érdekében.
    Mostmár a látszatra sem adnak, mindig vannak idióták (jó sokan) akik tapsikálnak nekik
    Az hogy hazudsz , rendben van.
    De ilyen hülyén hazudni ?

  • RACZ MARGIT;

    Ma a magyarok leszidjak mind azokat akik mas velemnyt mernenek velni barmin is.

    De tegebben azokat meg-gyilkoltak, felakasztottak, vagy agyonra kinaztak.

    Tehat 3/4 evszazad alatt csupan azt erte el a magyar.

    De szidalkozas mindeg jobb mint kinzasok es aksztasok !!!

  • FERENC;

    Mi a feneert mind azok a kulombozo idoponti valasztasok????

    Hiszen minden valasztas oriasi osszegekbe kerul az adofizeto lakossagnak ??????

    Nallunk minden ev november elso-keddje (az elso hetfo utan) a valasztasok napja.

    Minden poziciok, minden vonalon, minden kerdesek, torvenyek, birak, rendorfonokok, alkaotmany modositas, vagy barmi is lenne a soron azon a napon tortenik.

    Csupan egyszeri koltseg.
    Persze a szavazo lap lehet hosszu es neha bonyodalmas.
    Mint volt tavaly novemberben, mivel volt 14 alkotmany modositasi kerdes is, meg az ado-korlatozsan is.

    Miert ellenezik, tagadjak ami ertelmesebb, sikeresebb es olcsobb az adofizatok szamara???

  • O1G bárkit bármikor megpróbál hülyének nézni, az eredmény attól függ, ki hagyja

    budzsuhaha

  • talalom kozolt egy weblapot, es irta;

    ” Itt olvashatjatom a 2017-es konzultacio osszes kerdeset es valaszlehetosegeit szoszerint.”

    De az valaotlan am !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Mert a webcim csupan a sajat maga velemnyeit kozolte azon mint egy elobbi KMH cikket.

    De vilagszerte minden hasonlo „konzultaciok”, rendesen mint „survey”-k , valoban csak az „IGEN”, „NEM”, vagy „NEM TUDOM”, „NEM HATAROZOTT, stb.stb. lehetoseget nyujtjak.

    Mert azokat NEM meberi lenyek olvassak, hanem csak a computer szamolja az „IGEN”, „NEM”, vagy resztnekvevok szamait.

    Ha ohajtana hogy emberi lenyek olvassnak el mindenki meglatasait, hat az orszaguk ezreket kellen alkalmazni arra.

    DE MIERT NEM KOZOLTE MIND AZ ALLITOTT KONZULTACIOK SZOVEGEIT es VALSZLEHETOSEGEIT ?????????????????

  • Mar Rodeo megjegyzesere sem engedheto meg reagalni ????

    Socialista Bernie Sanders tegnap jelentette be hogy palyazik a part jelolesere a US elnoki poziciora.

    S egy nap alatt, mar is 5.9 millio dollaros tamogarassal serkenteve tamogatoi altal.

    Kamala Harris 1.5 milliot, Elizabeth Warren 229 ezret gyujtott tamogatitol.

    Mar is van 9 hivatalosan bejelntett palyazok, de 20-30 akik abban az iranyban nem csak kacsingatnak, hanem teljes erovel harcolnak azt elerni.

    Persze a versely a jeleolesert egy evmulva fog kezdodni a New Hampshire orszag elozetes valasztasi versenyevel.
    S az elnoki jekloteket csak a juliusi part-cobgreszusoskon valsszak meg a partjaik.

    Tehat Bernie Sanders messze al jelolt lenni. De minden eselye letezo, mint mindenkinek.

    A szavazo-lakossag dont majd.
    Az a demokratikus modszer elonye, a parlamenti rendszer folott.

  • Bendeguz79
    2019 február 20
    3:18 du.

    gizi, Bernie Sanders szavai: szociál demokrata (azaz nem szocialista, pontosítsunk csak),

    és már el is mondta mi lesz a platformja

    (bizonyos, hogy nem lesz belőle elnök sohasem!!!! hacsak nem lesz egy igazi forradalom azaz a clean up the swamp,

    nem úgy mint a DT aki még ki is terjesztette ígérete ellenére, mert őt is meglátogatták az egységesen fekete öltönybe öltözött aktatáskás urak és elmagyarázták neki „a palacsinta sütés csínját bínját” és máris csinálja… vagy a JFK sorsára jut a FED megszüntetése kapcsán!)

    mindez szvsz demagográcia csúcsrajáratva és népjólétről egy árva szó sincs… csak a nagyvállalatok és a tőzsde mutatóinak növeléséről amiből XIII. Joe nem kap semmit! a profitshare arányainak változásáról egy árva szótag sincs!

    ami engem most sokkal inkább elfoglal az Ilhan Omar tweet jei és az usa zsidóságának -ennek kapcsán- két „pártra” való szakadása egyik oldalon az igazihoz közelebb álló demokrata zsidók a másikon a neokonok (nem mondok neveket, pedig érdekes)

    és a Shumer meg a Pelosi rögtön beálltak a neokonok közé az első sorba de a játszma csak elkezdődött arról a bizonyos vádról amit nem szabad megnevezni

    Warsó és München után minden más!!!!

    már ott a helyszínen elkezdődött de tovább gurul a hólabda lásd India és még páran

    (ugyanakkor Putyin a Duma ülésén kb. 100 milliárd rubel az elkövetkező 3 évben -és onnan megemelve a folytatást- társadalom fejlesztéshez kérte a delegátusok szavazatát és a folyamatos taps azt jelenti meg is kapja)

    neked meg budzsuhaha

  • Rácz Margit
    2019 február 19
    6:29 de.

    A kivándorlók ezer okból távoztak. A hirtelen sértődéstől (Figyelő), a jogos félelmeken át a szimpla gyávaságig. Az utóbbiak szép példája Pongrác Gergő, aki az első Zil-platón távozott, majd visszajött ’90-ben nemzeti hőst játszani. S persze ott vannak a mindenkori kisemberek, akik a napi megélhetésért vagy bármi másért hagyták el az országot.

    Amúgy, ha már ragaszkodik azokhoz együttesekhez, amelyek hirtelen megtalálták magukban a nemzetit, mint az anno KISZ-klubokban is sürün felépő P.Mobil, akkor javaslom a Végállomás motelt (Omen),

  • Az előzőhöz. Természetesen nem mint Omen együttes, mert Ossian, hanem igazi Omen-zene, a szó jelentése alapján.

  • ezt meg bónuszként

  • a fanyűvő undok O1G figyelmébe ajánlott!!! meg másokéba is!!!
    Kanada meg fogja változtatni az építési szabványait a 4*2 helyett valami más lesz és az erdőket nem fogják tudni kivágni (mert nem lesz erdő) hogy a Proktor & Gambler WC papírt csináljon belőle

    Az American Psychological Association szerint a mai tinédzserek nagyságrendekkel jobban aggódnak a Föld és saját jövőjük miatt, mint az idősebbek.

    A tinik görcseire gyógyírt jelenthet az ökológiai közgazdaságtan. Az alig pár évtizede szárba szökkent társadalomtudományi irányzat sikerének gyakorlati példája a közép-amerikai Costa Rica, ahol a visszaerdősítésnek köszönhetően a növény- és állatvilág fajgazdagsága újra elérte az erdőirtások előtti múlt század közepi szintet, az ENSZ és a Gallup közös országboldogság listáját, a Happy Planet Indexet vezető ország teljes energiaszükségletének 99 százalékát pedig megújuló források biztosítják.

  • Tüske Zsófia

    Andrew_s

    leginkább csak a zenéhez: IGENIGEN… az Ossian. (Basszerosa Vöri – Vörös Gábor – félig-meddig barát-számba megy, az újjáalakult S-Modell révén, ami Pribil Gyuri barátom régi és az Equus után újjáalakult zenekara volt. Gyuri sajnos meghalt, pedig minden koncertjére elmentem, még Kőszegre is. Vörinek volt egy parádés, basszusra írt száma: D209 (Medgyesi tevékenysége után)Ideraknám, de a youtube-ra felrakott egyetlen zene zörög, túl van hangosítva.
    A P-mobilt sosem kedveltem különösebben, pláne miután Vikidál ügynökmúltja kiderült, a zene meg nekem kicsit primitív.
    A baksisért meg a kormányhoz törleszkedő zenekarokról nem is érdemes említést sem tenni. (a hangját – és gerincét – vesztett Nagy Feró, és a vénségére megszelídült Hobó volt az utsó csalódás. Hobó klubja is a hetente látogatott programjaim közé tartozott. egészen addig, amíg ki nem rúgta Gyurit és Varga Jancsit onnan.

  • Tüske Zsófia

    Rodeo, ha csak a fele igaz annak, amit az ökológiai közgazdaságtanról írtál, már boldog vagyok. Hozzám ilyen optimista cikkek nem jutnak el és a gyakorlat is más: a fafűtés a szegényeknek erősen ellene hat. Passzív házak ugyan épülnek, növekvő számban, de ez erősen költséges beruházás itt még. A megújuló energia, köztük a napenergia felhasználására L. Simon László elmondta, hogy szerinte azért nem lehet nap- és szélerőművekre alapozni, mert
    „áramra éjszaka is szükség van, valamint akkor is, amikor nem fúj a szél”.

    nahát.

  • Tüske Zsófia

    … de, hogy ne maradjunk aktuális és jó zene nélkül:
    https://www.youtube.com/watch?v=hgCwQ9IcN1o

    a szám alá van írva szöveg, jó nyelvgyakorlás lehet még Bendegúznak is

  • Tüske Zsófia
    2019 február 24
    4:52 de.

    másik hír, a tegnapelőtti tv híradóból!!! egy magyar nevű torontói születésű fiatalember vállalatot alapított amely -egyre fokozódó sikerrel- a régi tejesüveg, zsírpapír és papírzacskós meg egyéb üvegvisszaváltós és az eldobandó palackozott termékek cserélhetőekre váltása amiket kimosnak és újra használják, sőt az eldobandó dobozolt gabona származékok és hasonló dolgok csomagolása is ebbe a körbe tartozik (még majd lesz mosott pelenka is… szóval bevezette!!!(így múlt időben) és hozza még idén Kanadába is

    valami gazdasági, vagy haszon alapja is van, mert anyagi haszonról és tőzsdei bejegyzésről is szó van

    AZ EMBERISÉG LÉTKÉRDÉSE

    a Qubit tel talán még ilyen híreket is elérhetsz

  • Tüske Zsófia
    2019 február 24
    4:52 de.

    mindez hatalmas mértékben lecsökkenti a nyersolaj keresletet, mivel a műanyag csomagoló anyagok döntő többségben abból származnak… hallottál e arról a szintén sikeres mozgalomról mely szerint visszaforgatnak majdnem mindent, szemétmentességet lehet vele elérni de legalábbis azt a csilliárd tonnás mennyiséget jelentősen csökkenteni lehet

  • Rodeo, a környezetvédelem úgy 25 évvel ezelőtt komoly kérdés volt, minisztériuma is volt itt és komoly irodalma.
    Mivel jogot és közigazgatást tájékoztattam két felsőoktatási könyvtárban is, ismerem a témát és a szakirodalmát is, de sajnos Magyarországon ez a terület komolyan leépült. Itt van egy cikk erről, ha érdekel, rágd át magad rajta, a Levegő Munkacsoport oldalán van: https://www.levego.hu/hirek/alapjogunk-serult-a-kornyezetvedelmi-igazgatas-leepitesevel/

  • Rodeo11
    2019 február 24
    7:51 de.

    Látom te lettél a Világ Esze.
    Előtted Ceausescu ,a nagy Kondukátor volt az!
    De kiskomám a Világot ő sem tudta megmenteni.
    Azé’ csak próbákozzá’ 😀 😀

  • Tökhülye
    2019 február 24
    1:16 du.

    G1G=tökhülye

    budzsuhaha

  • Tüske Zsófia
    2019 február 24
    11:15 de.
    a világ -ha lassan is- ébredezik és valóban a hideg rázza őket attól a mi a legközelebbi jövőben be fog következni ha azonnal és nagy mértékben nem avatkozunk közbe!

    a milleneumi generáció (a 2000 után születettek) tapasztalja és már nem éli túl a következményeket… nem mondok semmi részletet,
    egy a Procter & Gambler (érdekes napok óta nem látható itt a reklámjuk) kiírtatja a kanadai boreal erdőséget, hogy wc papírt csináljon belőle… az az utolsó reménye Kanadának hogy nem sül meg nyáron 55-60 C° ok vannak nyáron és eső egyre kevesebb… most a csővezetékekről folyik a vita de ha a tartálykocsis vonat 150 vagonnal kisiklik, mert a sínek nem bírják a terhelést a vasútvonal fenntartására sem költenek a saját profitjukból!!! és az egész olaj beömlött a környező erdőbe

    és akkor magyarázatok vannak

    Boda nem nézi az Oscart? a Queens adta a bevezetőt Adam Lambert tel a legnagyobb Queens számokkal