Dobrev Klára tetemre hívja a Fidesz nőideál-képét?

2019 február 25 8:07 de.83 hozzászólás

A rádióban halottam, nem a királyiban, hogy Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, fogja vezetni a DK listáját az EP-választáson. Természetesen tudom, hogy majd sokan megszólalnak az ügyben. Ha eddig nem tették még meg. Ahogy minden „rendes” Fidesz-troll bele fog szállni minden vitába egy kis karaktergyilkolászás erejéig. S nem csak az interneten.

Mert kár lenne elfeledni, hogy a kormánypárt trolljainak is meg van a maga hierarchiája. A gyalog internetes beszólóktól, az egykori feljelentgetők fórumos jelentgetőin át Orbán Viktor személyes szócső-hadáig bezárólag. Függetlenül attól, hogy mi az utóbbiak hivatalos beosztása. Mert gyanítom, hogy a kormány-szóvivőnek pont annyi a saját véleményhez való joga, mint az internetes bér-trolloknak. Csak a napidíja magasabb. De ez a része a történetnek tulajdonképpen nem is ér sokkal többet. Legfeljebb tényleg csak annyit, hogy Dobrev Klárát valószínűleg be fogják támadni. Nem azért, mert a politikai nézeteivel vitába szállnának, hanem azért mert Gyurcsány Ferenc felesége. Aminél gyengébb személyes kapcsolat is elegendő lenne a valamikori miniszterelnökkel ahhoz, hogy Orbán környezetében kigyulladjanak a piros lámpák.

Talán azért is, mert a keresztényi emberség olyan apostolai, akik a kormány közelében sertepelnének képtelenek felfogni egy viszonylag egyszerű tényt. Azt, hogy a világ nem a szellemi cölibátusban begyepesedetten nőgyűlölő, a nőket legfeljebb a szexuális vágyakat is kielégítő szülőcsatornának látók szerint épül fel. Elvégre még emlékezhetünk arra, amikor a családon belüli erőszak kapcsán gyakorlatilag azt fejtegették a Fidesz oldalán, hogy a „fekszel, vagy pofon lesz” szemlélet szinte már rendben is van. Arról is kár lenne elfeledkezni, hogy a vak komondor büszke pofon-tulajdonosa a Fidesz képviselőjeként gondolt otthon rendet tenni. De a házelnöknek is volt már olyan kiszólása, ami alapján a NER nőideálja egy hülye lombik. Márpedig ilyen ideológiai alapon valószínűleg zsigerből, a saját szellemi disszonanciák következtében sem hiszik el, hogy valaki, nőként, a saját jogán is bírhat politikai ambíciókkal. Elvégre a saját részükről csak kvóta-nőként ismerik a pozícióban levő hölgyeket.

Személy szerint, Dobrev Klára eddigi megjelenései miatt, el tudom képzelni, hogy van saját véleménye a politikáról. Talán nem véletlen, hogy már közel két éve is felmerül a komolyabb politikai szerepvállalása. Azt is el tudom képzelni, hogy a saját politikai véleménye talán nem esik olyan messze a DK állásfoglalásaitól, hogy ne tudná az utóbbiakat, illetve az utóbbiakat is, képviselni. Miközben az eddigi megjelenéseinek a puszta ténye is jelenthetne némi kontrasztot a jelenleg hivatalos „first lady” láthatatlanságával összevetve. Ha nem tudnánk, hogy nagy néha Lévai Anikó is közszerepel. Amely közszereplések száma is megnövekedhet Dobrev Klára ellenzéki listavezetése nyomán. Ebben az esetben azonban lemoshatatlan lesz az, hogy a Fidesz lohol a kommunikációs események után. Letolt gatyában sprintet futva. Mert a saját hívekkel nyilván el fogják fogadtatni, hogy Lévai Anikó nem egyfajta kommunikációs revansként fog gyakrabban feltűnni a közképernyőkön. De valójában eddig sem nagyon a politikai önállóságával tűnt ki. Még akkor sem, ha gazdasági szakemberként a miniszterelnök talán a fasorban sincs a neje mögött.

De az sem kizárt, hogy még jobban „el fogják dugni” Lévai Anikót. Kihangsúlyozva, hogy konzervatívéknál a nők nem ugrálnak, hanem engedélyt kérnek orrot fújni. Ami kétségtelenül szimpatikus lesz sok szavazójuknak. Különösen, ha nem nők, illetve nők, de felmentést keresnek a saját tanult tehetetlenségükre. Miközben Dobrev Klára listavezetőnek jelölése egyértelműen kommunikációs hátrányba hozta a kormánypártot. A klerikális lobbiplatformját pedig különösen. Elvégre Semjén Zsolt nem is olyan régen diagnosztizálta betegnek azokat, akik nem teljesen értenek egyet a jelenleg regnáló magyar közhatalom lombik-szemléletével.

83 hozzászólás

  • ” ha gazdasági szakemberként a miniszterelnök talán a fasorban sincs a neje mögött.” – ezt remélem poénnak szántad, lévén mindkettejük, sőt a pereputty gazdasági zsenialitása kimerül abban, hogy ők azok, akik! =))

  • Nagyszeru !!!

    Talan kezdenenek vegre a demokratikus modszerhez kozeledni, hogy barki, magyar allampolgar, felnott koru, buntettert nem elitelt egyen, szabadon, minden korlatozasok nelkul szaldhat barmi politikai es allamhatalmi pozicio betolteseert, a nepszavazas alapjam.

    Talan vegre a lakossag szabadon dontve valaszthatna barkit ohajaik alapjan minden tettek vegzesere.

    De nem teljesen ertheto az Simai soraibol.

    Mi a hogy a „listat vezeti” ??????

    Mifele magyarorszagi kozigazgatasi pozicio az ????

    Tul hosszu a cikk az iro sajat elkepzelesein, de semmi mast jelentest nem nyujt a tenyeken.

    Teljesen nema maradt a ‘paluazo Dobrev Klara politikai allasfoglalasan’.

    Persze az lenne az egyedulli ami a szavazokat erdekelne!

    Olvastam teljes reszlteiben ferjenek a 95 pontos elkepzeleseit, de mondhato, hogy meg a Wurtenbergi templom ajto is elszedulene attol.

    Talan nejenek logikusabb elgondolassai lehetne.
    Gyakran a nok praktikusabbak.

    De amig meg a KMH is nema marad azon, mi egyenlo lehetosege lehetne a palyazo Dobrev Klaranak ?

  • György Molnár

    Az ismert fideszes nők mindannyian katasztrófák, külsőleg-belsőleg egyaránt…..Selmeczi (Lockheed) Gabriella szenátornő, Mátrai Márta a turbános, Novák Katalin a bájvigyorával, Hoffman Rózsika elvtársnő…., stb,stb
    Dobrev Klára egy felüdülés ezek után….(Lévai Anikó biztos értelmes(volt) de a házasságkötése óta ezt azért megkérdőjelezném….)

  • RonaGyuri
    2019 február 25
    8:24 de.

    Visszakézből származó pletyka, de állítólag az orbáni ingatlan-bizniszt annak idején a neje alapozta meg, aki az egyetem alatt még kifejezetten egy normálisan kinéző, normális nő volt. Viktor meg egy senki.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz a pártok listát állítanak az EU parlamenti képviselő választásra, ahol a sorrend is fontos.
    Dobrev Klára közgazdász, + pénzügyi jogász, egyetemi oktató volt az Állam- és jogtudományi kar Pénzügyi tanszékén. Négy nyelven beszél és a Nemzeti Fejlesztési Intézet igazgatója is volt, amíg a férje politikai szerepvállalása miatt erről a beosztásról le nem mondott.

  • Tüske Zsófia

    György, Lévai annak idején tehetségesebb és okosabb volt mint a férje, (ráadásul egy kedves lány volt, akit mindenki szeretett) neki orbánnal ellentétben ügyvédi szakvizsgája is van, ügyvédi irodája is volt, amíg a csutit el kellett tartani, de orbán nem tűri a konkurenciát, ezért bepofozta az egyszerű háziasszony szerepbe.

  • Az sem semmi,hogy ez a két alak még a kokárdát is kitűzte,attól ugye nem válnak emberekké…..
    Nemrégiben közöltek egy riportot (TV!!!) és újság is megírta,hogy Fletó egy ünnepségen (ahol pechjére elfelejtették kikapcsolni a mikrofont…)azt gügyögte: ” most valami zene jön….zene hallatszik” ami „mellékesen” a Himnusz volt…!
    És ez az ember (de felvetődött a felesége is?)akar(t) itthon
    miniszterelnök lenni……
    Na nem semmi!

  • Nagyon sajnálatos,hogy sok aljas náci ágyban és párnák között halt meg,és elveiket az utódaik sem tagadják meg,ugyanúgy vonatkozik
    ez a volt kommunista bűnözőkre és leszármazottaira is!!!!!!!!!!!

    Amúgy tisztességben,becsületben,jellemben nívóban a Gyurcsány és az Orbán családot összehasonlítani hazug,pofátlan dolog!

  • Tüske Zsófia

    Hazudsz, boda, ahogy tőled megszokhattuk.
    ahhoz meg, ki érzi magát magyarnak és ki tűzi ki a kokárdát, végképp semmi közöd nincs, kivénhedt vipera.

  • Több hozzászólásom nem jelent meg,ugye nem véletlenül…
    Többek között leírtam,hogy ennek a cikknek nem ma a Kommunizmus
    Áldozatainak világnapján kellett volna megjelenni….ha lenne a fórumban egy kis jóérzés……meg azt is,hogy a le fasísztázott ….Orbán vezette be a Holokauszt emléknapot és fejet hajtott az áldozatok előtt!!!!!
    Na van némi különbség a Gyurcsány és az Orbán család között….mind jellemben,mind tisztességben,mind a „múltjukban”….,de ugye az esélyeikben is az utóbbiak javára,akkor is ha Tüske D.Klárika iskolai végzettségét ragozza… az egyetemen nem tanítanak emberséget,tisztességet….meg ugye Klárikát maga a DK is utálja és „Elenának” hívja a volt román komcsi diktátor feleségéhez hasonlítja.
    Orbánéknak nincs mit szégyelleni sem a felmenőik miatt,sem a jelenük miatt!
    Szerencsére Pesten és vidéken is több helyen voltak megemlékezések!
    Mind a baloldal,mind a fórum nagyon leszerepelt ……..

  • Dobrev Klara, nem orosz szarmazasu?

  • Bendegúz 79!

    Mivel nem itthon élsz és nem tudsz úgy tájékozódni az igazságról,cáfolhatatlan tényekről,azért örvendetes,hogy eljut hozzád sok igaz információ,és az is,hogy nem hagyod magad félrevezetni az ellenzéki fanatikusoktól!

    Tüske!
    Egyszer az életben véletlenül igazat írtál(kiestél a szerepedből?..)Orbán neje Lévai Anikó ugye ügyvédi diplomával rendelkezik,tehát mégsem hülye(iskolázott!),na meg ráadásul jellemes és becsületes is,hát ez rém kellemetlen lehet neked is,meg a lecsúszott ellenzéknek is….de ugye ez van?!!!!

  • Judith Kopacsi

    Boda Marcs, most képzeld el, hogy egy olyan alak van jelenleg abban a pozicióban, aki még viselkedni sem tud. Mecsoda különbség a két pár között!

  • Boda Marcsi
    2019 február 25
    2:38 du.

    Micsoda egy undorító szarember vagy te…

  • Boda Marcsi
    2019 február 25
    4:06 du.

    te hülye Káa (számodra irodalom ez Rudyard Kipling Book of the jungle gonosz fekete nőstény kobrája)

    majd akkor emlékezek bárkire ha lesz a kapitalizmus áldozatairól is emlékév(SIC) addig senki lelki tébolya nem érdekel, értsd: SENKIÉ!!!

    budzsuhaha

    kibaszott hideg van és a szél meg viszi havat szerte szana… kobrának nem egészséges idő

  • Boda Marcsi
    2019 február 25
    5:01 du.

    Olvasni, vagy értelmezni nem tudsz valamit. Senki nem írta, mondta, hogy Lévai Anikó hülye lenne. Az viszont nap nap után látszik, hogy az a hímsoviniszta, riherongy ócska gang-vezér, akit férjül vett. képtelen elviselni, ha egy nő nem csak széttárt lábbal előtte fekszik, hanem a fejében is van valami.
    De ez nyilván neked magas, mint bolhának a Himalája.

  • Figyelo
    2019 február 25
    4:11 du.

    Röviden: Közöd?
    Hosszabban: Mi közöd hozzá?
    Egész hosszan: Ha lennél kedves megmondani, hogy az üknagymamás üknagymamájának ki volt a biológiai apja.
    Nem aki a nevét adta hozzá, hanem az, akitől a génejit örökölte. Név, származás, felmenők.
    Köszi.
    Amíg ezt nem sikerül összeszedned a saját családodból, addig légy oly jó és még burkoltan se eressz el rasszista szöveget.
    Mert úgy járhatsz, mint az egyszeri amerikai árjavezér, akiről kiderült, hogy egyes ősei a Niger környéki néger falvakból érkeztek a gyerekcsináláshoz.

  • Figyelő!Dobrev Klára bolgár származású. Pontosabban: A budaoesti bolgár nagykövetségen dolgozott sofőr az édesapja, az édesanyja egy magyar hölgy volt, nem tudom, ki.
    Chris! Úgy vélem a Boda nevű illető már felhasználta a teljes szókészletét, fölösleges huszadszor ismételni. Akinek hiányzik, olvassa el az eddig megjelenteket.
    Ugye?!

  • FIGYELO:

    NEM !

    Bolgar, Apro Antal leanya Piroska,Bugariban szolgalt mint MKP ottani kerskedelmi kepviseltetje. S ottan ment ferjhez.

  • Andrew_s
    2019 február 25
    Miert faj az en kerdesm>? a neve erosen oroszos, meg mertem kerdezni. Ezzel,
    l sem ot, sem mm teged BEM sertettem meg!

  • Kulonben, ebben SEMMI raszista szoveg nem volt! Ezt kikerem magamnak!

  • Chris, Tedd ki ezt a riherongyot mostmár, mert még Bendjinek és Klárikának se fog hiányozni. Talán Slapajnak..

    Lévai Anikóról közös barátnőnktől hallottam, hogy nagyon jó fej, csak az állkapocs törései miatt nem tud már rendesen beszélni se.

    Dobrev Klára pedig egy Dáma, a magyar Diana..

    Bandi, állatira tudsz írni. Nem úgy mint én:) Téged viszont támadni se lehet, mert Ali-t se lehetett megütni:)

  • Figye, ló !
    4:11

    De igen. Egyenest a Romanov-ház* egyik balkézről leszármazott tagja. Most éppen a dinasztia újabb ágát készül kihajtatni egy Gyuracsevics tőről, amely szintén a sztyeppei vándorlások pozitív ágaként hajtott be és ki itt a Kárpát-medendcében.

    Remélem kielégültek kiskegyed agya fúrt nacionalista elfogultságai.

    .

    * Egyébként az ilyen „házak” rokoni köre teljesen ellentmondott minden modern rasszista és nacionalista álomnak, amikor egész Európa hasonló „kékvérű” házaiból házasodtak… Ez volt aztán a plurális családpolitika.

  • Utóhang

    A „törzsökös orosz” Romanov Miklós (Nyikoláj) unokatestvére VI.György angol királynak (küllemre szakasztott egyformák) és feleségül vette Hesseni Alexandra Fjodorovna német hercegnőt…

    .

  • Húha! Most fognak ömleni ám a gyalázkodások! Már ezért a bátorságért, hogy ennek ellenére felvállalta a politikai szereplést, csak elismeréssel tudok felé fordulni. Az már csak hab a tortán, hogy okos és visszafogott. Mindenesetre sokkal alkalmasabb, mint mostanában bármelyik oldali politikai szereplő.

    Nekem egy régi Gyurcsány-mondás jut eszembe: Amikor Gyurcsányt először választották miniszterelnöknek, azt találta mondani, hogy a felesége nagyon alkalmas lenne miniszternek, de hát az összeférhetetlen lenne.

  • Erkölcsileg ÖSSZEFÉRHETETLEN !
    Értitek ti ezt egyáltalán, orbán-emlőn (vagy min?) csüggő fidesznyikek?

  • Mindenkinek, aki amellett, hogy „kommentel” Dobrev Kláráról, esetleg tudni is szeretne róla valamit – ez sosem árt ugyanis bármiféle véleményalkotás előtt!

    Tanulmányai:
    ——————
    A budapesti Eötvös József Gimnáziumban érettségizett. Először a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 1997-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát, 2002-ben sikeres jogi szakvizsgát tett.

    Négy nyelvből tett felsőfokú nyelvvizsgát (angol, bolgár, német, orosz).

    Közgazdasági egyetemi évei alatt az AIESEC tagjaként tevékenykedett, a szervezet 1992-es világkongresszusa szervezőbizottságának sajtókapcsolatokért felelős elnökhelyettese volt. Szakmai gyakorlatát a MODI Xerox cégnél marketingasszisztensként az indiai Bengaluru-ban töltötte.

    Szakmai pályafutása:
    —————————–
    1994-es budapesti önkormányzati választásokon Baráth Etele főpolgármester-jelölt személyi titkára.

    1995-től a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkárságán Draskovics Tibor titkárságvezetője. 1997-től az ALTUS Befektetési és Vagyonkezelő Rt. jogtanácsosa volt. 1995-től 1999-ig a Fittelina Kft. ügyvezetője, 1998-tól 2000-ig főosztályvezető-helyettes a Pénzügyminisztérium Vállalkozási és Szabályozási Főosztályán.
    Dobrev Klára és Laura Bush a Fehér Házban, Gyurcsány Ferenc 2005. évi washingtoni látogatásakor

    A 2002-es országgyűlési választás kampányában Medgyessy Péter kabinetfőnöke volt, majd 2002-ben a Miniszterelnöki Hivatal Nemzeti Fejlesztési Terv és EU Támogatások Hivatalának elnökhelyettese lett. 2004 augusztusában, férje miniszterelnökké választásakor erről a posztjáról lemondott.

    2001-től az ELTE ÁJK Pénzügyi Jogi Tanszékén tanársegéd, majd egyetemi adjunktus. Kutatási területe a számviteli jog.

    Az Alapítvány az Egészséges Településekért kuratóriumi elnöke, a miniszterelnök feleségeként „Az Egészség Hídja” Összefogás fővédnöke. UN Women magyar tagozatának az elnöke[1]

    2009-től a Gyurcsány Ferenc 100%-os tulajdonában levő[2] Altus Zrt. vezérigazgatója.[3] Az Altus Zrt. 2009-től fejlesztéspolitkai tanácsadással foglalkozik Európa több országában.[4]
    Családja

    Férjével, Gyurcsány Ferenccel 1994 óta élnek együtt. Gyermekeik: Anna (1996), Tamás (1997), Márton (2015).

    Édesapja a bolgár Petar Dobrev, édesanyja Apró Piroska. Anyai nagyapja Apró Antal kommunista politikus volt, akinek politikai szerepét és világlátását nyilvánosan többször is kritizálta. [5]

  • Az lemaradt, hogy a fentiek bárki számára elérhetőek a neten, többféle forrás is található, egyező adatokkal – ez itt épp a wikipédiáról való.

  • Miklos Banfi
    2019 február 25
    11:56 du.

    Köszi!

    Más. Nem vagyok a tiltások híve. A legostobább troll is jó barométer 🙂

  • Miklos Banfi
    2019 február 25
    11:56 du.

    „Lévai Anikóról közös barátnőnktől hallottam, hogy nagyon jó fej, csak az állkapocs törései miatt nem tud már rendesen beszélni se. ”

    Lévai tényleg helyes nő volt, értelmes és akár kedves is lehetett, bár nem egy szereplő típus, így aztán azt, hogy mennyire szimpatikus vagy mennyire nem, azt nem tudjuk. Közéleti megnyilvánulásai, nyilatkozatai szinte sosem voltak, – manapság is kimerülnek az „egyen mellényes” szerelésben történő csomagok hurcolásában ( Ökum. Szeretetszolg.) Pár éve olvastam, hogy sokat síelnek, talán ott történtek a „balesetei” – ám mivel vizuális típus vagyok, elképzeltem Orbánt sílécekkel, amint tempósan siklik, suhan lefele …! -:))) No comment. Állítólag (közeli ismerősük szerint) L. egy alkalommal meg is akart lépni, a repülőről szedték le – vagy így volt vagy sem, de úgy tűnik kárpótolja magát!

    Az sem új infó, már évekkel ezelőtt megírták, hogy az ingatlanszerzésben Anikó asszony járt elől, még ha csak a neve adásával is, de volt év, amikor 39 különböző ingatlan ( ház, rét, szántó, erdő, mező, szőlő birtok került a tulajdonába – aztán jöttek a tokaji szőlők) Ám miután az egykor kedves, tanult, de önálló karriert befutni nem tudó, meglehetősen szótlan asszonyt hites ura „visszapofozta a konyhába” – ez náluk valószínű megszokott dolog, így túl sokat nem tudunk róla! Kicsit sajnálom, de csak kicsit, mert mindenhez két ember kell.

    Dobrev szerintem is egy üdítő jelenség – nyugodt asszonyos mosolyát látva azt gondolom, melegséget és biztonságot sugároz, jól érezheti magát aki a közelében van!

  • Na Tüske,Andrew meg a többi „ordítani akaró egér”….Annyira szánalmasak vagytok a tehetetlen,cincogásaitokkal, fanatikus,bunkó megszólalásaitokkal,hogy csak röhögni tudok rajtatok……

    Tüske koromat illető bunkóságaival sem tud megsérteni,csak magát
    adja a szerencsétlen,bár azt hiszem ő sem 20 éves,de időnként amnéziás(elfelejti miket is írt össze),meg ugye a gyerekszobája vagy az ÁVH székházban…vagy a pártja… pincéjében volt
    Amúgy az Orbán családdal nem vagyok rokonságban,de bátran állítom,hogy itt többen takarításra sem lennének alkalmasak náluk,Lévai Anikónál meg pláne nem…….
    Nem bosszankodom,ahhoz ti „0”-ék vagytok,meg több cikkíró is….!
    Csak így tovább ,égjetek még jobban!

  • Amúgy Dobrev K. végzettségét,diplomáját egy szóval sem vontam kétségbe,de ugye a szerénységet,becsületességet,hazaszeretetet,tisztességet nem az egyetemeken oktatják,hanem a szülői házban……na házuk az volt és van is,a többi hiányzik!……
    Mellesleg az is kérdés,hogy ugyan itt hányan diplomások???….ha nem attól még lehetnének tájékozottak,értelmesek.
    Persze se értelem,se tisztesség nem jellemző rájuk!

  • boda, verd a segged a földhöz, toporzékolj és sikoltozz. oszt ha meguntad, menj a fürdőszobába, most meg a fejed hideg vízzel és utána nézd meg habony legújabb remekműveit amivel összeszarta megint a várost.
    újat mondani úgysem tudsz, hiteles sem leszel már soha. ha egyszer megmakkansz, majd kitömnek és kiállítanak a múzeumba, a gyerekek okulására.

  • Dobrev K. jelölése: Öngól

    Dobrevet a néhány tíz ezer dk-s hard core szavazókon kívül mindenki más azonosítja a legelutasítottabb magyar politikussal Gyurcsánnyal a „szemkilövetővel”.

    Dobrev helyett bárki más dk-s politikus jobb lett volna. Nem lehet függetlenedni a konteótól: Dobrev K. az EU-s mentelmi jog mögé menekül – már ha egyáltalán eljut odáig.

  • Ferenct
    2019 február 26
    2:04 du.

    Mentelmi jog annak kell, akire rábizonyítottak bármit. Ugye nem gondolod komolyan, hogy Polt ne csukatta volna le, ha csak egy kiflivégben is bűnösnek tudja bizonyítani?

  • Tüske Zsófia

    Ferenct attól tartok, te magadból (meg a habony/rogán karaktergyilkos hagyományaiból) indulsz ki.
    Gyurcsány se nem volt szemkilövető, se nem a legelutasítotabb politikus, de ha te szeretnéd véleményezni a DK eu-képviselőjelölti listáját, hát írj nekik. A címet eléred a DK honlapján.
    Dobrev eddig is megvolt mentelmi jog nélkül – mert azt gondolom, nem feltételezed, hogy ha a legcsekélyebb fogás is akadna rajta, arra Polt, a parlamentben is gorillákkal körülvéve közlekedő fideszes főügyész nem csapott volna le azonnal?
    De én a helyedben ennek az ócska dumának az interpretálóját , Deutschot kérdezném meg, akit már mentettek ki a rendőrök letakart fejjel bedrogozva egy kuplerájból, (felvétel és tanúvallomás is készült róla)
    „”„információt kaptunk, hogy a Margit utcában üzemel egy kupleráj, ahol kábítószer terjesztés és fogyasztás zajlik. Kiérkezésünk után a helyszínen kokaint találtunk. Az ott tartózkodó személyeket igazoltattuk. Közöttük Deutsch Tamást ismertük fel, viselkedése ismét zavart volt, tudatmódosító szer hatása alatt lehetett. Ám mentelmi joga miatt őt nem igazoltathattuk, és nem állíthattuk elő. Parancsnokunk gondoskodott az elszállításáról. ”

    – ezt egy rendőr mondta a politikusról, a történet 1998-as.” Forrás: https://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/deutsch_tamas_drog
    De még az elektronikus hulladékká vált 4 milliárdért vásárolt foci-beléptető rendszerért sem vonta kérdőre senki.
    Úgyhogy lenne ám mit söprögetni a fidesz térfelén is, ahelyett, hogy Dobrev szándékait firtatnád.

  • talalom allitotta hogy Dobrev Klara apja Budapesten a bolgar kovetseg soforje volt.

    De anyja Apro Piroska meg Bulgariban mint magyar kereskedelmi kepviselo mukodott.

    Persze hirek voltak hogy Piroska egy elobbi magyar PM-el allitolagos ‘szerelmi’ viszonyban lett volna.

    De a web-en semmit nem talalhato , apja Pjotr Dobrev-en.

    ANDREW_S *2-25,7;39) megjegyzese a „nev’ vagy a „gene” adomanyozasan talan arra utalt ????

  • Bendeguz, ugyan találj már ki valami pikáns történetet arról, hogyan csalta meg Apró Piroska a derék Dobrevet valami kitugggyakivel… Az most nagyon aktuális volna, és jól jönne például Boda Marcsinak is…

    Tényleg, nem undorodtok magatoktól?

  • Christopher Adam

    Alma, ha láttad volna a kettőjük általam törölt kommentjeiket…

  • Szaremberek gyűlölködései…

  • Ferenct
    2019 február 26
    2:04 du.

    Hülyeségeket írsz maga.
    Dehát aki a „Pestisrácokból” meg hasonlókból merít…

  • Christopher Adam
    2019 február 26
    6:10 du.
    ____

    Kezdő 168órás kommentelő koromban (2002) ott az volt a szokás, hogy csak a tartalmat törölték a moderátorok, és helyette nagy piros betűkkel beírták, hogy „TÖRÖLT HOZZÁSZÓLÁS”. Így mindenki láthatta, hogy ki és hányszor írt oda-nem-való dolgot. Néha az egész lista úgy nézett ki, mint egy himzés a sok pirostól… 😀 Rendszerint egy magát Lótetünek keresztelt illető volt a törölt fickó… Vidám volt…

  • Andrew_s
    Hasznosabb a ner-nek nem/nem megvádolva, mint börtönben áldozatként – gondolom.

    Tüske
    – A magam véleményét írom mindig és nem befolyásolnak sem a habonyi-, sem a soros-i médiumok, leginkább egyiket se olvasom.
    – Egyáltalán nem érdekel a dk eu-s listája, a konkrét cikkhez írtam le a véleményemet. Fenntartom: Dobrev legyen az „ő” problémájuk.

    (Egyetértek: Vannak söprögetni valók a fidesz és minden kormányzó népség udvarán: mdf-mszp-szdsz-fidesz-mszp-fidesz) A politika és a hatalom a pillanatnyi érdekek kifejeződése: szennyes!)

  • Almási Alma
    2019 február 27
    3:43 de.

    A 168óra az utóbbi években annyira demokratikus, hogy külön regisztrációhoz köti a kommentelést, de hosszasan nem küldi ki a regisztráció élesítéséhez szükséges mailt. Ha véletlenül mégis, akkor közlik, hogy már lejárt.
    Ergo, valójában egy gondosan előszűrt kemény magon kívül nem enged kommentelni. FB profilt beengedte azt hiszem, de amikor kínossá vált az amit közöltek (tényszerűen cáfolható volt), akkor egyszerűen letiltották, törölték a kommenteket.

  • Andrew, a 168óra „fórumja” néhány éve megszűnt. Ez már jóvel előtte is független volt a laptól. Most csak a lap cikkeit lehet kommentelni (talán?), de én már nem járok oda.

  • Ferenct
    2019 február 27
    4:05 de.

    Meséjjé a „sorosi-médiumok”-ról !
    túlsúlyban vannak Mo. mi ?
    Nyomják Krahácsot igaz?

  • BODA MARCSI;

    NEM, nem „kellemetlen” nekem semmi.

    Csupan erthetetlen, hogy miert nem engedheto itten kerdezni, hogy mi az hogy partok „listat allitanak” es mi az hogy a „sorrend” jelentoseget titolban oahajtanak tartani ???

    De annak alapjan a leg-elso megjegyzesemet vissza-vonom!!!

    Mert ketsegtelenul,hogy barki szabad es korlatlan lehetosege egy szabad-valasztason a sajat hatarozata lapjan versentezni kepvislonek, vagy barmi mas pozicioert az NEM LEHETO OTTAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ALMASI ES ADAM ;

    Mindkettojuk sorai absolut slander es teljes meretu hazugsag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Celzatosan elfacsarjak ugy az ANDREW_S mint a „talalom” hozzaszolasainak ertelmet, s gazember-modon probaljak ugy tuntetni minha az tollem erdet volna.

    Szegyen es gyalazat a maguk allitasai ream fogni!!!

    Nem gondoltam volna hogy maguk meg arra is kepesek es hajlandok lettek volna.

    SOHA, SEHOL a maguk hazug allitasait, vadalmait NEM irtam egyaltalan , es NEM olvashatjak!!!!!

    „talalom” irta hogy P.Dobrev tudata alapjan Pesten volt Bolgar kovetsegi sofor.

    De P.Dobrev Bulgariaban volt az ottani boztonsagi szervek alkalmazotja.

    Apro Piroska Bulgariban szolgalt a magyar allam uzleti kepviseltetojekent. Ott hazasodtak es szuletet leanyuk.

    Magyaroszagi adatokban ismertetve , hogy Piroska az egyik magyar PM szolgalataban dolgozott, s azok jelzesei altal ,hogy szemelyi kapcsolata volt a PM-el.

    Mind az ottan koz-ismert adatok.

    Sehol ,SEMMI pletyka nem letezik az adtokban, sem soraimban.

    Csupan amaguk gyalazo es piszkos elkepzeleseit probaljak valotlansagokra es masra kenni.
    Gyalazatos !!!!!!

    ANDREW_S megjgeyzese talan ertelmezhette vona azt, miert nem vettek Andrew-t kerdore azon ???????????????

    De az is csupan KERDESe volt (Figyelohoz),
    NEM kijelentese !!!!

    Csupan amaguk elkolcstelen elkepzelesik alapjan jottek mind azok erkolcstelen allitasaikkal!!!

  • Tüske Zsófia
    2019 február 26
    12:42 du.

    „boda, …………..
    …………………………………………………………………………………………………………………………….

    ha egyszer megmakkansz, majd kitömnek és kiállítanak a múzeumba, a gyerekek okulására.”

    Mostanában olvastam valahol, hogy ha egyszer Kósa kupakos Lajos a „boldog vadászmezőkre távozik” a tudósok tuti felnyitják majd a koponyáját, mert végképp nem értik, miként lehetséges, hogy egy akkora aggyal mint ami neki van, miként vihette ennyire? -:)))

  • Besancon
    2019 február 27
    2:39 du.

    Mér ?
    Van neki agya ??

  • Boda Marcsi
    2019 február 26
    11:01 de.

    Mi mellett/ellen szerettél volna érvelni?
    Tudod? Megmondták már?
    Miért nem várod meg, amíg megkapod a véleményed futárpostán?

  • Boda Marcsi
    2019 február 25
    5:01 du.

    Mert TE aztán kuvvául jól tudsz tájékozodni:
    Még a Parlament elé sem került , törvénynek sem nevezhető
    ötletelésről van pofád itt azt állítani hogy azokból a törvényekből fakadó előnyöket már sokan igénybevették, sokan jól jártak az új törvények lehetőségeivel.

    Te idióta vadbarom te . 😀

  • Bendeguz79
    2019 február 27
    12:29 du.

    Te érted is amit írsz, vagy csak a billentyűket látod?
    Mesélj szépen, hogy hol írtam Dobrev Klára felmenőiről? Akár törvényes, akár törvénytelenekről.
    Akarsz róla beszélni? Vagy csak a pszichiátereddel?

  • Tüske Zsófia

    Ferenct: mindenki befolyásolható valamilyen formában, te is. A szemkilövető duma hiába lett százszor megcáfolva, bíróság előtt kivédve, s lám, a sorosozás is visszaköszön habony mester hazugságaiból.
    Nagy mesterektől érdemes tanulni, tudja ezt a kis arrogán is. Goebbels pedig mesterien alkalmazta a Cipolla-féle szuggestiót.

    Bendegúz, nekem úgy tűnik, ön itt egy ufó.
    Hasztalan erőlködik itt bárki önnek megmagyarazáni valamit,láthatóan nem ér el az értelméig a magyarázat. Ez még nem is lenne baj, mert ha sokat olvas, előbb-utóbb talán képbe kerülne valahogy. De ön megmondóembernek képzeli magát, így a félreértései sosem fognak tisztázódni.

  • Én nem értem ezt a büdösbanyát.
    Azt állítja magáról hogy nem troll.
    De normális ember, azok után amit itt kapott ez az idióta,
    elhúz a fenébe egy másik oldolra.
    De ez nem.
    Ez itt tyúkeszű makacssággal ismételgeti a baromságait.
    Elvisel minden sértést, mikor a pofájára sütjük hogy ismételten hazudott akkor lepereg róla és ott folytatja ahol előzőleg abbahagyta.

    Azt is elviseli hogy Chris közli vele csak azért tűri itt meg mert tanulmányozni kívánja hogyan tud egy ember ily mélységesen el jellemtelenedni a propaganda hatására.

    Közben azt hazudja hogy ő nem troll.

    Hát mi ez , ha nem troll ?
    Nyilvánvaló hogy valami baksisért csinálja.
    Normális ember ennyit nem képes eltűrni éveken át ingyen !

  • Tüske Zsófia

    Besancon: és ez a szerencsétlen Kósa – aki elpénecolta a milliárdos pénzmosást, de nem lett tőle semmi baja – neki – hosszú éveken át volt a karmestere egy olyan városnak, mint Debrecen. Nem is hiszem el, hogy nem valami agyhullám-generátorral manipulálnak értelmesnek mondható embereket, hogy ilyen zombikat tiszteljenek.
    De van még azon a fertályon néhány ilyen aljas-ostoba, mint pl Pöcs János, aki erdélyi testvéreikkel együtt gyalázták meg szerencsétlen lemészárolt malac tetemét, rápörkölve a bőrére azt, hogy SOROS… és csiklandva röhögött ezen a fergeteges humoron a határon innen és túli magyarok színe-virága.

  • Besancon!

    Azzal teljesen egyetértek,hogy az ilyen Tüske Zsófi némbereket,
    majd ha esedékes lesz…ki kell tömni,és mutogatni az utókornak,elrettentő múltként…!

  • Tökhülye:
    „Nyilvánvaló hogy valami baksisért csinálja.”

    Ugyan már! Te fizetnél neki az itteni „propagandájáért” egy huncut vasat is? Nen hiszem.

    „Normális ember ennyit nem képes eltűrni éveken át ingyen!”

    Egyrészt van helye a Nap alatt a mazochistáknak is. (Megjegyzem,
    néha én is kifejezetten mazochistának érzem magam, amiért néha időt fecsérlek rá, hogy ide irogatok.) Másrészt ahogy a halott feltehetően nem érzi, hogy ő meghalt, csak a rokonai tudják róla, ugyanúgy a hülye sem tudja magáról, hogy hülye, csak a környezete érzi. Szerintem, aki tudja magáról, hogy hülye, az már egy igen bölcs ember. 🙂

  • Na másodszorra is eltűnt több hozzászólásom,ismétlésem,ami engem és
    a tisztességes többséget igazolja…
    Nagyon szánalmasak,vesztesek és gerinctelenek..de ezt eddig is tudtam,igazam volt…..de közlöm semmi esélyük….!

  • Mind a szerzők,mind a magára büszke és pláne „korrekt” moderátor ismét bemutatkozott….nem először,de ugye ettől nem győztek,kifogytak az „érvekből,erejükből”így egyszerűen töröltek!
    Na magukat minősítették,ismét!!!!

  • mellesleg tökhülye! (és tényleg az vagy!!!)
    C.Á többször törölt (régebben legalább közölte,ha az indokai nem is voltak jogosak)de amit te írsz arról szó sincs és ugye te csak mostanában tűntél fel,mit is hazudozol össze vissza?…
    Amúgy régebben Figyelő is megírta,hogy C.Á felmenői vallásos és tisztességes család voltak,és nem igazán értik a fiukat,nem osztják a véleményét.,ill nem büszkék rá…
    Ezt egyre inkább megértem, de ugye ez családi,magánügy…!
    Azt viszont kevésbé tudom elfogadni,hogy ez egy „demokratikus”,fórum,ahová mindenki megírhatja a véleményét,mert ugye ez nem igaz csupán egy valótlan állítás…ide többnyire csak a baloldaliak írhatnak korlátozás nélkül,na ettől lesz a hírlapból sokszor ellenzéki kerekasztal!

  • Boda Marcsi
    2019 február 27
    6:42 du.

    a bodaizmus és az elbodásodás már nagyon fertőző kezd lenni a blogon és éppen ideje volt, hogy a cenzor (ugye övé a blog, ha neked ez nem is tetszik, pedig indíthatnál egy megbodásodott blogot és ott úgy szűrhetnéd a beszólásokat ahogy az neked tetszik)

    aljas szemét beszólásod Chris és családja kapcsán az olyan mély majomság, hogy a ma már ismerten szervezett társadalmakba csoportosuló Csimpánzok sem hagynának szó nélkül, gyalázatos egy riherongy beszólás és ideje lenne ha bocsánatot kérnél ugyanott és ugyanúgy, mondván, hogy segg részeg voltál és nem gondoltad végig, meg vagy bodásodva és az így nyílvánul meg

    egyébként az állandóan sértődött semmihez sem hozzátevő blablád rettenetesen unalmas és e legutóbbi gusztustalan és undorító is

    budzsuhaha

  • Boda Marcsi
    2019 február 27
    4:19 du.

    Besancon!

    Azzal teljesen egyetértek,hogy az ilyen Tüske Zsófi némbereket,
    majd ha esedékes lesz…ki kell tömni,és mutogatni az utókornak,elrettentő múltként…!

    ———————————————————————————————————————-

    Ki a fenével értesz egyet ? Te szerencsétlen, a szövegértésed és a konklúzióid a béka segge alatt vannak, ha figyelmesebben olvasol, mielőtt a következtetéseidet levonod, ekkora öngólt nem rúgnál!

  • Tüske Zsófia
    2019 február 27
    3:12 du.

    „Agyhullám-generátor”
    DDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDD
    DDDD
    D

  • Nerángatózzál kisboda
    DDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDD
    DDDDD
    D

  • Boda Marcsi
    2019 február 27
    4:19 du.

    OIM* megint nem értette miről van szó

    Te idióta:
    olvasd el tán ismét
    a szóbanforgó kommentet, itt látható:

    Besancon
    2019 február 27
    2:39 du.

    Ugyanis, ha nem tűnt volna fel, rólad van szó.

    *OIM = Oldal Idióta Makogója

  • Boda Marcsi
    2019 február 27
    6:42 du.

    Marcsi írja: tökhülyének: „…. és ugye te csak mostanában tűntél fel…”

    Marcsi, A „Tökhülye” nevű kommentelő nem mostanában tűnt fel, Ő Geyza. Ön, mint saját önképe alapján okos, értelmes, tájékozott, az összefüggéseket villanásnyi idő alatt meglátó ember ezt nem vette észre egy pillanat alatt sem pl. „Tökhülye” írásának szóhasználatából, vagy a már korábban is használt fotójáról, vagy csak abból hogy rámozgatja az egeret a fotójára, hát mit mondjak magáról, hogy finom legyek, szóval ez aztán valóban tökhülyeségre vall!

  • HunCanada
    2019 február 28
    6:32 de.

    HEHehhhe..

  • Na gondolhattam volna,hogy tökhülye= Geyzával,de ugye Tüskére és többekre ráillik……a lényegen,rajtuk semmin sem változtat…!Amellett nem igazán figyeltem a „stílusára” ????szóhasználatára, illetőleg a vakkantására!

    Szuper szellemesek ….amúgy elég elolvasni a mocskolódást és ugye más dolgom,tartalmasabb szórakozásom is van,mint hülyéket
    elemezgetni….az a zárt osztályra tartozik!

  • Klara jokepu holgy,  csak a neve miatt erdeklodtem szarmazasarol!

  • Tökhülyék,nem unják még? „nagyon szellemesek”? úgy gondolják?ha-ha-ha!
    Nos szánalmasak és nem kicsit hanem nagyon…..:a bolondok röhögnek
    egymás közt a diliházban….én meg magukon,és az itteni „magas”
    színvonalon…nincs több időm hülyékkel társalogni ,bár szerencsére nem fertőznek,pláne sz.gépen keresztül!
    Nem ártana valami értelmes időtöltést,programot választani,amit esetleg az ilyen terheltek is felfognak……..
    Forduljanak bizalommal kezelőorvosukhoz,de Gyurcsányét is ajánlom,ő biztosan specialista,….akkor is ha ez Fletó állapotán nem mindig látszik…meg ugye hátha kifizeti a kezelés költségeit az ilyen hű alattvalóknak……Csodák ugye nincsenek,(?)de ne adják fel a reményt…..

  • Boda Marcsi
    2019 február 28
    1:41 du.
    a bodaizmus tombol és be vagy bodásodva teljesen? mit szedsz?

    te is azok tartozol, akik azt ordibálják az okos telójukba, hogy: tudod Bözsike az a sok hülye mind szembe jön velem az autópályán, hiába villogok

    budzsuhaha

    remélem a bodásodás nem ragályos? mint a kanyaró vagy a Bubu?

  • Geyza!

    Ez az fotód a legjobb – szerintem ezt hagyd meg!

  • Boda szótár:

    szánalmasak, 2x
    bolondok, 2x
    röhögnek a diliházban,
    hülyék, 3x
    nem fertőznek,
    terheltek,
    forduljanak a kezelőorvosukhoz,
    szuperszellemesek,
    mocskolódnak,
    vakkantanak,
    zárt osztály

    Mindezt röpke 15-18 sorban.
    Édes anyanyelve (az övé!)…

  • Besancon:
    Vigyelek egy kört ? 😀 😀

  • Almási Alma
    2019 március 2
    9:41 de.

    OIM* ban már vitustáncot lejt az idegbaj.
    Attól rángatózik hehehe
    Majd gyön a Gyurrrka
    és lenyugtassa.

    *OIM = Mint tuggyuk.

  • Tüske Zsófia

    verjed csak magad a földhöz boda és sikoltozz….úgy szép az agitátor, ha szenvedélyes… de néha menj már és mosd ki az alsóneműd, mert erősen bűzlesz a csuti fenekében uralkodó levegőminőségtől.
    de ugye nem gondolod, hogy a kardomba dőlök bánatomban attól, hogy te rossz véleménnyel vagy rólam?
    orbánt és rablóbandáját meg akkor sem fogom rajongásig szeretni ha te két reklám között itt ájuldozol érte.
    és ahogy így elnézem, itt nem túl sok olyat találsz, akit meggyőztél az alcsúti kisebbségi felsőbbrendűségéről.

  • Szar ügy, szerintem majdnem mindenben igaza van, kivéve hogy a DK Európa legdemokratikusabb pártja:
    https://mandiner.hu/cikk/20190301_dobrev_kozos_unios_szabalyokkal_kell_megadoztatni_a_multikat
    Mellesleg könnyű ilyen bátrakat állítani, mert hasonló pálfordulást jósolok Neki győzelem esetére, mint amit az olaszként kardos külügyminiszter Federica Mogerini végrehajtott az EU-ba kerülése után EU politikussá válása során.

  • Bibi, most egyetértünk, majdnem. Szerintem ugyanis Dobrev Klára nem fog a damaszkuszi útra térni. De hát ezek csak értelmezések és jóslások… Pillanatnyilag csak egy-két olyan embert látok, aki TALÁN képes lenne az országot kivezetni ebből a kátyúból (még akár a saját „karrierje” árán is), az egyik éppen ő. Ha kap egy esélyt egyáltalán… De hát majd meglátjuk, vak is azt mondta…

  • Geyza
    2019 március 2
    9:59 de.

    Besancon:
    Vigyelek egy kört ? 😀 😀

    Tudod, én – mint már írtam – erősen „tartok” a motoroktól, azt hiszem ez nem nekem van kitalálva, de azért köszi a gesztust, igen értékelem! -:))))
    De, a kép nagyon tetszik, sajátos hangulata van!

  • Besancon: Megkűggyem nagyobb méretben ?

  • Geyza – Igen, kűggyed! -:)))))

  • Besancon:
    OKS holnap előásom az eredetit.