A Fidesz megígérte Berlinben, hogy március 15-e után mást fog hazudni

2019 március 6 3:52 du.113 hozzászólás

A kormányhoz közeli sajtó nem verte nagydobra, hogy Orbán Viktor két küldötte, Gulyás Gergely és Balog Zoltán a múlt héten Berlinben magyarázkodott. A két fideszes politikus megígérte az Európai Néppárt vezetőinek, hogy március 15-e után leveszik a Jean-Claude Junckert Soros Györggyel együtt ábrázoló plakátokat.

Azokat a plakátokat, amelyeket két hét múlva amúgy is levettek volna. Ezt maga Kovács Zoltán államtitkár jelentette be, akitől azt is megtudtuk, hogy Soros marad, de Junckert Frans Timmermansra cserélik.

Az Európai Néppárt nem tökkelütött hülyék gyülekezete, ők is tudják, hogy mi a dörgés. Vagyis, hogy Orbán Viktor most is arra készül, hogy becsapja őket. Nem először és vélhetően nem utoljára. Tudják tehát, hogy mi a helyzet, és ha most mégis belemennek ebbe a játékba, akkor azzal azt üzenik az európai polgároknak, hogy teljességgel alkalmatlanok az európai értékek és eszmék képviseletére. Ha az Európai Néppárt vezetése elfogadja, hogy az Orbán kormány március 15-ig vár a most látható gyűlölködő és hazug plakátok lecserélésével, hogy utána hasonló szellemiségű plakátokat helyezzen ki az utcákra, akkor cinkos és cinikus tettestársai lesznek a Fidesznek.

Az Európai Néppárt, ha meg akarja őrizni önbecsülésének még meglévő maradványait, minden további tárgyalást mellőzve, azonnali hatállyal kizárja soraiból a Fideszt, vagy megköveteli tőlük, hogy valóságosan kérjenek bocsánatot.

A Fidesznek mindenekelőtt a magyar emberektől kellene bocsánatot kérni, ezt követően az európai polgároktól, amiért idáig szakmányban lopták a pénzüket, s nem utolsósorban az Európai Unió parlamentjétől, bizottságától, valamint minden rendű és rangú testületétől, amiért visszaéltek a bizalmukkal.

Hogy ne legyen félreértés a bocsánatkérés tartalmát illetően, az Európai Néppárt, melynek soraiban bizonyára számos írástudó is van, segíthetne megfogalmazni a Fidesznek a bocsánatkérés szövegét. Már csak azért is szükség lenne erre, nehogy kimaradjanak belőle lényeges mondatok és gondolatok. Például az, hogy elnézést kérnek azért, hogy Orbán pártja és kormánya sok milliárd forintot költött arra, hogy szembe menjen az európai értékekkel, a közös gondolkodással és cselekvéssel.

Megígérik továbbá, hogy minden magyar háztartásba eljuttatnak egy levelet, amelyben Orbán Viktor arról értesíti a magyar embereket, hogy az összes eddig nemzeti konzultáció, valamint plakátkampány hazugság volt. Sem a magyar ellenzék, sem Brüsszel nem készül arra, hogy bevándorlókkal töltse meg Európát, Soros Györgynek sincsenek ilyen tervei, az ezzel kapcsolatos híresztelések hazugságok, melyekért a Fidesz ezúton is elnézést kér mindenkitől, és megígéri, hogy a jövőben mindent megtesz azért, hogy az elmúlt években elkövetett gaztetteit, amennyire ez lehetséges, jóvátegye.

Ez volna a minimum, melynek mentén az Európai Néppárt benntarthatná soraiban a Fideszt. Részükről minden más megoldás csak maszatolás és mellébeszélés, egyszóval hazugság.

Föld S. Péter

113 hozzászólás

  • Kár rugózni ezen a témán, az EPP-nek szüksége van a Fidesz májusban megszerzendő mandátumaira, amit 12-14-re becsülnek ma.

    Ezzel a mandátumszámmal a Fidesz lenne az EPP-n belül a harmadik legnépesebb tagpárt, ezt akkor se engedik ki maguk közül, ha történetesen Orbán a fejükre szarik.
    Amúgy várható, hogy Orbán szétveri az EPP-t is.

  • Az O1G egy dörzsölt, pszichológiai mester manipulátor, ki szándékosan kiegyensúlyozatlanságot hoz létre az Európai Néppárt családban és így kihasználja az jóhiszeműségüket. Ezt mind teszi hatalma és előnyei megtartása érdekében az EU költségén !
    O1G manipulátor eddig is sikeresen kihasználta az EU-t, rendszeresen megismétli a jogsértést, és így más tennivalója nincs az EU nak mint azonnali hatállyal, MA ! kizárja soraiból a Fideszt !
    Kedves Föld S. Péter – ahogy írod – minden más megoldás csak maszatolás és mellébeszélés lesz.

  • Egyetértek.

  • Én is.

  • Dehát nem vették le mert minden háztartásba eljuttatták ezeket a Juncker-Sorosos plakátokat, igaz levél méretben.
    És a NET -en a Kormány tulajdonában lévő megszámlálhatatlan és kikerülhetetlen oldalon mindent betakakaróan és lekattinthatatlanul fel-fel ugranak teli-képernyős formátumban ezek a plakátok.
    Aztán maguktól eltűnnek és az ember végre intézheti a dolgát.
    (Ha ki”gyönyörködte” benne magát.
    Továbbá vannak olyan állami szócsövek is a NET-en, melyek logójuknak választották azt a plakátot, kicsinyítve persze.
    És azzal jelennek meg a Google-listában .

    Szóval nem hogy „levették” volna a plakátot, hanem kétszeres intenzitással nyomják bele a zemberek arcába.

  • Innen latva ezt a Magyarorszag es EU dacoskodasat, semmi masnak csupan gyerekeskedesnek velheto.

    Mint a dacos gyerek aki a furdoszobab zarja magat, s a padlora izeli dolgat dacossagat mutatni.

    Miert nem inakbb az EU dmokratizalasat serkentene barmely tag orszag inkabb?

    1., Az EU lakossai altal jovahagyhato Alkotmanyt, melynek alapjat minden tag-nemzet elfogadhatna es kovetne.

    2., A lakossag alatal egyenileg, nevszerint valasztott szovetsegi kormanyt.

    3., Szovetseges kormanyzast amely biztositsa minden tag-nemzet egyenloseget es onallosagat.

    Az EU Parlament nem a tag-nemzeteket, inkabb az ottan letezo kilenc (9) politikai partokat kepviselik, nem a nemzeteiket amelyek alkotjak az uniot.

    Miert nem letezik egyenlo hatarozati joguk a tag-nemzeteknek.

    Csupan azok a modszerek biztosithatnak az Unio demokratikus mukodeset.

    Miert nem inkabb azon szorgalmaskodna barmely jelen tag-nemzet kepviseloje es kormanya ???

    Vagy legyen gerince bejelenteni, demokratikus Europat, vagy kilepest.

    Az Angoloknak legalabb volt gerincuk azt megszavazni.
    Csupan burokrataik keptelenek azt tenni meg kozel haromev utan sem.

  • Macron kiállt teljes mellszélességgel Orbán mellett.
    Itt tartunk jelenleg.

  • Helyesbítenék, NEM MACRON
    hanem a francia Republikánusok elnöke állt ki
    a FIDESZ EPP -ben tartása mellett.A kettő azé nem ugyanaz.

  • ha ez segít én is, de!!!! van Kalashnyikov is kéznél? vagy küldjem az enyémet 4500 tölténnyel?

    nem kell tüntetni… elkapni és rinyáltatni zárt helyen majd

    patkányoknak (azok intelligens állatok O1G az nem az egy rohadt poloska) jár a lőfegyverrel kiadott végítélet a többi..

    és a majmai a Gulyás Gergely a kedvencem azt én személyesen hülyíteném addig amíg becsuklik!!!!

    a többi csak egy majom a sok közül Kipling kategóriája szerint

  • Göllner András

    „A Fidesznek mindenekelőtt a magyar emberektől kellene bocsánatot kérni”

    Ezt nem egészen értem. Szerintem a magyar embereknek nem erre kellene várniuk. Nekik kellene mindenek előtt a tükörbe nézniük. Utána szájbacsapni magukat egy kupica kóser szilvával hogy legyen egy kis vér a pucájukban. Csak ezután kellene, vasvillákkal a kezükben, elzavarni a beszari csirketolvajokat (a Magyar Nemzeti Szégyenfoltot) a házuk tájáról, Imre és a többi 56-ban hősi halált halt ember nevében. (Hogy miért nem parlament úton ? Mert már azt is rég ellopta az MNSz)

    Miután a magyar emberek megtették ezeket a szükséges lépéseket, jönne a tartósító szer. Az a bizonyos neveltetés amiről Márai is beszélt, de amiről legelőször Arisztotelész szónokolt a süketeknek Krisztus Urunk, az Atya Úr Isten egyszülött fiának születése előtt még több mint 300 évvel.

    Honnan származik az igazságosság, az alkotmányosság, a fenntartható társadalmi jólét? Ezek együtesen az emberek ezen értékek iránti vágyakozásának,neveltetésének és gyakorlatias képességeinek fügvényei – röviden a politikai kultúra fáján teremnek. Ez az a fa, kultúra az amire nemcsak Órbán, hanem a magyar politikai elít jóformán teljes egésze több száz éve szarik.

    Jócskán vannak akiknek bocsánatot kéne kérni azért a balsorsért ami ezt a népet évszázadok óta tépi, és főleg azoknak a barmoknak akik ma sem hallgatnak a szomszédjaikra, hanem mindmáig felsőbbrendű állatokként láttatják magukat, mindenkit hülyének néznek, csak nagukban látják a dicsőséget, ‘s ezzel a baromsággal etetik nyájukat, és azokat akik idelen szemetelnek.

    Orbán, a Fidesz, felsőbbrendű ? O1G. Támogatói a vályogból eszik. Erre nevelték őket az elvtársak, Tiszától, Horthyn, Szálasin, Rákosin, Kádáron, Hornon keresztül Orbánig.

    Annak a Dobrev Klárának kellene rendet csinálnia. Egy jobb kézben a helye a kormányzó rúdnak. Szerintem a Feri is tudja, hogy a Klára jobban tudja csinálni.

  • Orbán már régen megoldotta a kommunikációs problémáéit
    1. Ha kizárják, letérdeltetik, akkor ő a mártír, aki megmondta, hogy ellene, és persze az ország ellen esküdtek össze. Mindenki más.
    2. Ha hagyják, hogy a fejükre tojjon, akkor mindent jól csinált, és lám, csak páran ugatnak, de a többség vele van;

    Ennyi.
    Itthon legfeljebb visszacseréli a sas fenekét a medvére. Kis sárkányos beütéssel.
    A törzshívek elegen vannak, hogy hatalomba tartsák. A többieket meg letojja. Joggal.

    Kis szépséghibája a dolognak, hogy a medve másként működik, mint a sas. A sas fenn vijjog, és legfeljebb elvisz pár munkahelyet, ha sok pénzzel lopják meg. A medve csendben brummog, de elküld pár denevért, ha kevesebb a méz a szokásosnál.

  • kővendég
    2019 március 6
    6:20 du.
    ___________

    TGM-mel kapcsolatban általában ambivalens érzéseim vannak, de ez a cikk tökéletes.

    Tovább gondolva az analógiát a Habsburg Birodalom és az EU között, volt a történelemben egy – számunkra is, de talán a Habsburgokra is kedvező – momentum, a kiegyezés. Ehhez persze deákferencek, andrássyk, széchényik kellenek… kossuthokkal mit se lehet kezdeni…

  • Annál is inkább, mert Kossuth álma a dunamenti népek együttműködéséről akkor is, ma is realitás nélküli színtiszta álmodozás…

  • Szerintem a FIDESZ-nek nincs szüksége bocsánatkérő levél megirására, sőt annak megfogalmazásában Földes úr segitségére sem. A NÉPPÁRT a liberális Skandináv és Benelux liberális kis pártocskák kiszolgálója lett. A FIDESZ-nek minél előbb – saját akaratából – ki kellene lépnie ebből a tömörülésből. Weber ur messze túllőtt a célon, s saját karrierjének is megásta a sirját. (Most már ott tartunk, hogy az egykori FDJ-os kommunista titkárlány nem jön el megünnepelni az egykori határmegnyitást…). Orbán miatt…

  • Anita Szászy

    Orbán úgy hazudik az EU-ban ahogy tetszik neki,és pártjának .Mindenkit hülyének néz,aki nem keresztény,persze az ő elvei szerint,vagyis keresztényi elveken alapulóan lop,csal,és hazudik mindenkinek.Egy szétesett,erkölcstelen személy ugyan mit tudna mást mondani akár az EU.ban,akár másutt.A KDNP-s álkersztény barátai csak hab a tortájukon,amivel etetik az őbennük hívőket.Nevettséges társaság,és az is marad.A Néppárt helyében én régen kitessékeltem volna őket,nem csak onnan hanem egész Európából is .Aki nem megfelelő erkölcsi szinten politizál,annak nincsen helye sem az EU-.ban sem Magyarországon.Itt is csak a hozzá hasonló,aljasok tűrik meg őket.Ha kuplerájt akar csinálni egy országból,miért nem megy ki Indiába ahonnan származnak a felmenői ?

  • T.C.Adam!
    – A Te felelősséged, de 🔫 Rodeo11 lőfegyverezése, 🍎🍏 akasztófázása, stb.- hogy finom legyek, – nem „jópofa” – a FB vagy a Tvitter stb. alapból anulálná…💣
    – Inkább, a narcisztikus pszihopaták, vagy Geyza & Bendegúz primitivizmusa…
    – 👍👍 Minden tiszteletem mellett ! – a cikkhez kellene hozzászólnom…kampányban fogant, közszereplőként Junckeréknek tűrnie kéne…
    – Azt tudni kell, hogy a 🌝 FIDESZ kizárása nem opció, de a kampányban egyesek használják, vagy irogatnak róla, 📝 és ehhez joguk van…!

  • slapaj
    2019 március 7
    7:10 de.

    Rodeo egy örült.
    De őt így szerettyük.(Elásni hehe)
    TE meg ne pityeregj mindenen, mitszólnak majd a lányok?

  • Gurltiz kedvéért, aki ki fogja tekerni fennti ökörködésemet, mert a humorérzéke lennt van a falusi klotyó legalján:
    „Rodeot elásni szerettyük”

    Gurltizet már nem.
    Elásta ő már magát,a
    fennt nevezett helyre,a
    sohasem létezett humora mellé.

  • Bernstein
    2019 március 7
    4:11 de.

    Háppersze hogy nem.
    Vannak akiktől már a
    bocsánatkérés is sértésnek számít.

  • Almási Alma
    2019 március 7
    4:06 de.

    TGM.-et én sem kedvelem,
    bár időnként vannak jó megállapításai.

    Dunamenti népek együttműködése:
    Mintha egy golyóscsapágy lyukába négyszögletes
    tengelyt akarna valaki mindenáron beléje erőltetni.

  • slapaj
    Köszönöm a beírásodat! Annak első bekezdését különösen. Valami hasonlót terveztem, mint te, de nem akartam a származásom miatt. Amikor nagyapám a Don partjáról visszakeveredett a korotojaki munkaszolgálatosi pokolból, pár évvel később az Andrássy ut 60 alatti ujabb pokolban találta magát. Meguszta, de fájdalmasan… Halála előtt nagy nehezen kiszedtünk belőle pár emléket. Most erre asszociálok…

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Tisztelt Cikkíró!

    Okos gondolatai után, csupán azt kérdezném, hogy Ön utólag hányszor kért elnézést az olvasóitól a félrevezető gondolatmeneteiért, nem megvalósult rémítgetéseiért?! Tisztelettel várom a listáját…

  • Mi történik, ha az orbáni fideszt kiteszik (v. önként kilép) az eu néppártból?!
    A kérdés költői.
    A helyes válasz: Semmi.

  • Almási Alma:
    „deákferencek, andrássyk, széchényik kellenek”

    Kedves Alma, talán már említettem, hogy pl. id. Andrássy Gyula a miniszterelnöksége legnagyobb eredményének azt tartotta, hogy sikerült megakadályoznia a trializmus létrehozását. Hmm, hmm, hmm…

  • slapaj!

    Senki sem köteles tűrni a hazugságot, a rágalmat sem kampányban, sem azon kívül, ha közszereplő, ha nem.

    Tetszik vagy nem, számomra az egyik igen kedvelt kép: Ceausescu a fal előtt. („Oszt jó napot!”)

  • Orban es Fidesz visszautasitotta Webber javaslatat, hogy az EPP csatlakozzon alkotni egy erossen jobb-oldali uj-partot,a Lengyel,Osztrak, Olasz jobb-oldali partokkal.

    Persze Webber a remnykedo ,hogy Junker utoda lenne.

    A meglepo, persze az hogy Orban a javaslatot visszautasitotta.

    Mar tobb mas javaslatok is lebegtek europaszerte ,hogy Orban szervezze a Busszel politikajat ellenzo nemzetek egyesget.

    De meg annak otlete is egy EU-beli ‘politikai polgar haboru’.

    Na de a mai EU nem henceghet a kivallo labon allasaval, politikai egysegen , sem a kozgazdasag mukodesen.

  • SLAPAJ slapy megjegyzesere, agol irta;

    „,,,Junkernek tunni kellene…”

    Az nagyon egyszeru lehetne, minden EU polgar szavazhatna ugy Junkerra, vagy barki mas EB elnok versenyzore.

    OH,, az lehetetlen ottan.

    Hat mifele allitolagos democratikus modszeret alkalmaznak az EB elnoket, s minden mas postokat donteni???

    De a nep-szabad hatarozata lenne az egyedulli demokratikus modszer.

    De az lehetlen, mert az „PRIMITIVISMUS” lenne. Hm ????

    ( Ha valoban Canadaban tanulsz, vegyel legalabb egy civic lesson-t!)

  • Ferenct
    2019 március 7
    9:02 de.

    Valószínű.
    Dejazzé mi itten jót röhögnénk rajta.

  • A felhevült gondolatokra üdítőn hathat ez a kis visszatekintés, amihez kellemes időtöltést kívánok:
    .

  • Bendeguz79
    2019 március 7
    10:23 de.

    gizi arra a hörgésedre, miszerint a legszebb, legnagyobb és legjobb…azok a menekültek azért „menekülnek” „oda”, mert hazájukból kedveskéid ellopták az összes jót és nem hagytak semmit az ottmaradottaknak tehát ezek mennek visszakövetelni a babaruhát

    ja, másik kérdés: melyik egyetem ingyenes? szóval a jóléti államod az most már kommunista lett?

    és melyik egészségügyi szolgáltatás ingyenes ( a charity a világ legjobb üzlete, több térül meg vele mintha normális munkával próbálna hasznot termelni a charity adómentes tehát érdemes csinálni és jól kimosni a lopott pénzt)

    brühühühühühühü

    írjál még állatságokat
    olyan undorító

  • slapaj
    2019 március 7
    7:10 de.

    picinyem ott a kanyarban én cizellált vagyok és a lényegre törexek! a legegyszerűbb a veszett harapós dögöt lelőni, óccóbb is meg gyorsabb

    essetunni

    a fácsé sem meg a többi sem „b…ttki” mert eddig minden bejegyzésem megjelent

    szóval te kis kiskorú foglalkozz azzal ami kéznél van ha van, hacsak nem vagy …na jó ez már nem lenne cizellált…, visszafogom magam

  • Tettem itt már több ízben utalást a magyarok ‘hagyományőrzésére’, s hogy miért is népszerű a Fidesz és a jobboldal. Okként jelöltem az antiszemitizmust, a rasszizmust és a homofóbiát. Akadtak néhányan, akik (most) finoman fogalmazva ezt kétségbe vonták.

    Feltettem föntebb egy videót visszatekintésre ajánlva, mintegy szembenézésül, aminek az időtartama vetekszik egy játékfilmével. Ezért kiragadtam belőle egy kevéske részletet, mintegy alátámasztásul a magyarok ‘hagyományőrzéséhez’:
    .

  • Ferenct
    2019 március 7
    9:02 de.
    A kérdésed valóban költői, mert ha ennek hatására jogos felindulásból Magyarország kilépne az EU-ból, akkor azt éppen az itt jótékonykodó, még a nyugat-európainál is sokkal nagyobb kedvezményekkel és extraprofittal elhalmozott EU-s multik akadályoznák meg a legvehemensebben! 😀 Egyébbként meg, nem tudom, hogy ki mondta, de egyre nyílvánvalóbb most már a túlzott kabzsiság okán a fejlett nyugat és a felzárkóztatásban erősen mellőzött kelet között kiprovokált egyenlőtlenségek és összeférhetetlenségek miatt, hogy „van élet az EU-n kívül is”! 😀
    Bizonyságul vagy elrettentés képen, az orbánozás és sorosozás figyelmen kívül hagyásával erősen megfontolandó, fősodorral antagonisztikusan rebellis gondolatokat merészel kimondani az ipse:
    https://makronom.mandiner.hu/cikk/20190307_soros_a_tolunk_lopott_penzbol_manipulal_minket_amerikai_libertarius_kommentator_a_makronomnak

  • Ferenct
    2019 március 7
    9:02 de.
    Az előzőekből kimaradt, hogy jó hosszú az interjú, de érdemes végigolvasni, mert minkét oldal találhat benne -beállítottsága szerint- nevetni vagy szörnyűlködni valót! 😀

  • Göllner!
    Tényleg érthetetlen,hogy a Fidesznek miért is kellene a magyar emberektől bocsánatot kérni?……mert azok többségének (sőt még a kisebbségben lévő ellenzékieknek is….)az érdekeit képviseli az illegális,bűnöző migránsok bevándorlásának a megakadályozásában!!!!!(??????)

  • Agresszív malacka felbukik a biciklivel, a többiek röhögnek…
    – Kuss! – így az agresszív malacka morózusan – én így szállok le!

  • kővendég
    2019 március 7
    9:45 de.
    __________________

    Nem gondolom, hogy hiba nélkül valónak kellene lenni bárkinek. Inkább az a fontos, hogy legjobb tudása szerint az ország érdekeit tartsa szem előtt. Helyezd bele magad a korszellembe. Akkor ezt tartották magyar érdeknek, és hát Ausztria se szívesen osztotta volna további „egyenlő jogú” részre a birodalmát.

  • GEYZA irta egy masik portalon, gyanitasat hogy a US „menekult invaziok” talan a Ljubljana utcai NSF okozna.

    Az nem igen hiheto a korulmenyek alatt.

    Moszkva anyagilag nagyon izzad.

    1. A ko-olaj ara, habar ma emelkedik, de az a felenel alacsonyabbra esett . S a ko-olaj Moszkva leg-jelentosebb bevetele.

    2., a „Magnitsky Act” ,kezdve a Moszkvaban kovetet gyilkossagokert, es Angliaban is, sulyosan serti Moszkva penztarcajat.

    3., Crimia elfoglalasa egy remes vesztesseg lett Moszkvanak.
    Crimia igen szaraz, esotlen felsziget. Az agriculture csak az ontozesessel mukodik.
    A vizet Ukrajanabol nagy csatornan es elektromos energiat is Ukrajnabol kaptak.
    De Crimia elfoglalasaval ugy a vizet es elektro-energiat Kiev elvagta.
    Oda most mindent Moszkva kenyszerul beszallitani.
    Epitettek egy rem draga hidat azon celbol.

    Crimea Moskvanak csak koltseget es fej-fajast hozott.

    Putin fenyeget naponta, de nem, igen kepes mast tenni.

    Az SU-57 (otodik generacios harci-gepek) kesziteset leallitotta.
    Az Armata M-14 (tank)rendeleset leszallitottak minimumra, s a cspatok evtized mulva kapjat azt.
    Az Admiral Kyznyecov (rep-anyahajo)tag-boat-nelkul sehova megy.

    Csupan azert a nagy fenyegetesei Putinnak.

    A „menekulo-karavanok” az itteni „globalista-hatalmak”, akik ugy a Congresszusban is, a birosagokon es mind a „kivizsgalasok” inditoi.

    Mas-szoval, ugyan azok az erok es anyagi hatalamak akik Trumpot tiltjak a deli-hatart lezarni, s mindent tesznek okot talalni kirugni sot bortonozni is.

  • Drizari
    2019 március 7
    1:28 du.

    brühühü
    van címe a filmnek? mert nagyon hosszú és -valószínű- eredetiben sem láttam… én akármit sohasem, mindig megválogattam mire pazarlom a drága időmet

  • Drizari
    2019 március 7
    1:28 du.

    tisztán látszik ez az össznépi zabálás és a kaják minősége!!!! innen Észak Amerikából visszanézve ezekre a kajákra és a manapság itt kapható akármi…. szerencsétlen fűszerek semmire sem mennek az alapanyaggal… megeszik és …magas vérnyomás, cukorbetegség, rák, agyhúgykő, és lúdtalp… meg a bánat és látszik te még sohasem ettél a Tim Hortons ban cookie t… nem érdemes kipróbálni és már nincs pogácsa sem és sós kifli és a zsömle az meg nyúlós és ropogósnak sohasem nevezhető

    dehát itt demokrácia van (egyesek szerint)

  • Boda Marcsi
    2019 március 7
    3:31 du.

    „…magyar emberek érdekeit képviseli az illegális,bűnöző migránsok bevándorlásának a megakadályozásában!”

    Marcsi ne zavarja az, hogy szám szerint is kevesebb az Európába bevándorló menekült mint a menekültválság előtti „normál” időszakban volt, amikor Maga még azt sem tudta mit jelent, hogy „migrálás”, mert nem plakátolták ki az agyát a magyar kormány a saját maga pénzéből. És az illegális menekült ebből kifolyólag még annál is kevesebb, pláne Magyarországon. Miről hadovál? Ja arra gondol, akiknek a magyar kormány pénzért letelepedést, sőt magyar állampolgárságot adott és kőrözött bűnözők jutottak így be Magyarországra több ezren? Amely letelepedési kötvények árából Rogánék, Habonyék Offshore számlákon tartják a pénzeket, azt a pénzt amit majd vissza is kell adni ezeknek a letelepedőknek… de nem a Rogánék Luis Vuiton táskáinak és folyton növekvő területű luxuslakásaik eladásából, hanem a magyar államkasszából, a maga pénzéből is!? Rájuk tetszik gondolni, mert másra nem gondolhat, ha jóval kevesebb már a menekült mint amennyi amúgy „békeidőben” lenni szokott.
    Ja, megvéd minket? Hát persze. Dehogy véd, szarik az Ön fejére a magyar kormány, Marcsi. Pénzért beengedi az igazi befolyásos gazdag bűnözőket, sőt a megboldogult, nemzetközi kőrözés alatt állott Gaith Pharaonnal üzletelt, Said Naffával és egész családjával üzletelnek, ahogy Adnan Polattal is szorosnál is szorosabb viszonyban a magyar kormány feje.
    Tudom, hogy ezekről az „aprócska” tényekről a maga párhuzamos univerzumában nem beszélnek a TV-jébe, rádiójába, mert ismerem ezen szerkesztőségeket. Úgyhogy honnan is tudna tárgyilagos lenni és nem ökörségeket beszélni.. Hát vagy trollkodik, ááá értem! Válasszon. Trollnak tetszik-e lenni, vagy teljesen meghibbantnak inkább?

  • 🌾 🌷 🌹 🌺 🌺 🌹
    – Kedves Almási Alma!
    🍎 🍏 🍏 🍎 🍎 🍏
    – A 🌍 Nőnap alkalmából 🌐
    erősen köszöntjük a nick nevét !
    🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷
    – ♒ Nem vagyok egy nyelvtan náci, de
    „horribile dictu” az nem horrible…

  • Boda Marcsi
    2019 március 7
    3:31 du.

    110 000 !!!
    Megismétlem lassabban is met a számokat nem ismered:
    SZÁZ-TÍZ EZER
    Kb. ennyi „migráncs” kapott az elműlt nagyjából másfél évben munkavállalási engedélyt Magyarországon, hogy le lehessen velük törni a hazai bérköveteléseket.

    Felfogtad te idióta hazudozós némber?
    Az ócska hazudozásaiddal talán szórakoztassad a baráti körödet. Itt csak kröhögünk.
    Tanulatlan tulok vagy.Aki számolni sem tud 😀 😀 😀

  • Almási Alma:
    „Nem gondolom, hogy hiba nélkül valónak kellene lenni bárkinek. Inkább az a fontos, hogy legjobb tudása szerint az ország érdekeit tartsa szem előtt.”

    Kedves Alma, itt ugrik a majom a vízbe! Tehát ennél a két kérdésnél, ti. hogy
    1.) mi az „ország érdeke”? biztos, hogy mindig létezik ilyen? soha nem fordulhet elő, hogy csak egyik vagy másik, harmadik társadalmi csoportnak van érdeke, de az „országnak”, mint olyannak nincs, vagy legalábbis nem határozható meg?
    2.) „legjobb tudása szerint…” Szerintem bárlmely magánember tetteit mérhetjük ezzel az érzület-etikával, egy vezető politikusét, akinek tettei emberek millióinak sorsára hatnak ki, viszont nem; utóbbi esetben (ha „jó ember” volt az illető, ha „rossz, gonosz ember”) a következmény-etika szolgálhat mércéül.

    Alma:
    „és hát Ausztria se szívesen osztotta volna további “egyenlő jogú” részre a birodalmát.”

    Humanistaként mindenesetre megkímélek a hosszú tanulmányoktól, csak egy igen rövid, zanzásított szócikkre utalok: http://multunk.com/index.php?title=Trialista_k%C3%ADs%C3%A9rlet_a_Monarchi%C3%A1ban_%C3%A9s_annak_buk%C3%A1sa

  • Bendeguz79
    2019 március 7
    5:36 du.

    giziz

    agyficamodat ideje lenne kezelni, már nagyon kellemetlen

    ennyi hülyeséget összevartyogni?
    és mikor jártál ott Szevasztopolban?

    brühühühü

  • Rodeo11,

    a bal fölső sarokban olvasható a filmcím: Magyar retro.
    A filmet Papp Gábor Zsigmond rendezte, és korabeli filmhíradók (1960-80) anyagaiból állították össze 2010-es narrációval. A nézők szavazatai alapján 9,3 pontot ért el a lehetséges tízből.

    A rendező készített még hasonló visszatekintő tartalommal filmeket ‘Balaton retro’ és ‘Budapest retro’ címekkel is. Közülük itt az előbbi:

    https://videa.hu/videok/film-animacio/balaton-retro-2007-dokumentumfilm-wkOxEoe1CQeaXxj7

  • Bendeguz79
    2019 március 7
    5:36 du.

    Ne add a naívat.
    A bajkeverés a legolcsóbb harc-eljárás.
    Propaganda, hazudozás félrevezetés.Pláne az INTERNET korában

    Ehhez aztán piszokul értenek a ruszkik.
    Amint elnézem máshoz nemigen.Még a legutóbbi „szuper-tankjuk” vezérlő-izéjét is valami Sony játékkonzolból fabrikálták át . Le is állt nekik szégyenszemre a Vörös Téren, disszemle közben heheheheheeh

  • Minden kedves idelátogató
    hölgynek és leánynak boldog Nőnapot kívánok,
    a képen látható kettő szál szerény hóvirággal,melyeket
    saját kezűleg szedte..izé..fotóztam a kiskertemben három napja

  • Geyza
    2019 március 8
    9:12 de.

    egy szar internet propaganda

    brühühü

    ‘Excellent engineering & best engine’: Elon Musk praises Russian rockets after Crew Dragon test flight

  • kővendég
    2019 március 8
    5:42 de.
    _____________

    Jó. Akkor Andrássy törölve… 😀

    ” “legjobb tudása szerint…” Szerintem bárlmely magánember tetteit mérhetjük ezzel az érzület-etikával, egy vezető politikusét, akinek tettei emberek millióinak sorsára hatnak ki, viszont nem;”

    Jó. Jószándék is törölve. 😀

    _____________________

    Maradt:

    „mi az “ország érdeke”? biztos, hogy mindig létezik ilyen? soha nem fordulhet elő, hogy csak egyik vagy másik, harmadik társadalmi csoportnak van érdeke, de az “országnak”, mint olyannak nincs, vagy legalábbis nem határozható meg?”

    MINDIG LÉTEZIK ILYEN. A csoportok érdekeinek a természetes kompromisszuma. Tehát MINDIG olyan politikusra van szükség, aki képes kompromisszumokra, és jól mérlegeli a különféle csoportok érdekeit az ország érdekeinek a tükrében.

    Jó lenne végre megérteni, hogy ha nincsenek éhezők és hajléktalanok, az MINDNYÁJUNK érdeke, nem csak a szegényeké. Hogy legyenek (mérsékelten) gazdagok, akiknek mozgatható, befektethető tőkéjük van, az szintén MINDNYÁJUNK érdeke. Ez még csak nem is empátia, ez még csak tisztánlátás.

  • ALMASI

    A „tisztanlatas” lenne, HA mindenkinek biztositott lehetosege lenne kepessege, szorgalama alapjan „toke-kepesse” lenni.
    Nem csak egy nehany ‘oligarchok'(benfektesek) lehetosege lehete azt.

    De korlatozasokkal az elerhetetlen.
    Csupan a szabad-lehetoseg alapjan mukodo rendszer nyujthatja annak eselyet a tomegek szamra.

    Emlekzne az aranyra amit irtam mar itten parszor ???

    Magyaroszag allam-mukodeset hasonlitva hazam (Florida)adtaihoz????

    Magyarorszag a het-szer (7X)kevesebbol, het-szer (7X) tobbet kolt, het-szer (7X)nagyobb burokraciara, amig a nemzet es lakossai fele meretu.

    A nemzetuk mukodese lapjan az teljesene lehetetlen, sot elkepzelhetetlen remnykedeseuk!!!!
    Barmi politikusok igeretei csupan naiv hazugsagok!

    Mind a panaszkodasaik, rikacsolasaik, gyalazkodasaik azon semmit nem segit !!!!

  • GEYZA;

    Pont azt irtam.
    A fenyegetesi semmibe kerul, meg egy arva kopekba sem.

  • Geyzának köszi a hóvirágot.

    Bendeguznak köszi, hogy olvassa a beírásaimat.
    Igen, Bendeguz, nálunk sajnos nincs szabad verseny. A „kommunizmusban” nem is lehetett – ez volt a „kommunizmus” fő baja. A rendszerváltás után pedig az új hatalom – Antall József, Torgyán József, stb… – NEM ENGEDTÉK kibontakozni, hatalmi és korrupciós érdekekből. Ez van.

  • Inkább Bibi

    1) Több mint érdekes a cikk.
    2) Szerintem, ha bal-lib-zöld dominancia (esetleg 2/3) alakul az új eu-parlamentben akkor O.V. és a keleti országok kezdeményezni fognak egy új Kelet Európai Unió-T (KEU).

  • Bendeguz79
    2019 március 8
    1:26 du.

    Ja? Akkó yo,
    Mert nem jött át…

  • Géjjzabátsi ugyan láttya hogy Rodeo már megint hozzá irogat mittudoménmiket és miért, de óvatosan másfelé néz.
    Mert jól tudja:Rodeonak megpróbálni értelmesen
    válaszolni,felér egy öngyikézéssel.Utána
    a gyanútlan nem menekül ennek a
    himpellérnek a karmai közül.

  • Miklós bá’
    2019 március 7
    9:59 de.

    De addig legalább szép élettye volt nekije.
    Hosszú évtizedeken keresztül.
    Hát nem megérte?
    (Neki?)

  • Teljesen mindegy, hogy a Fidesz mit ígér a márc. 15. utáni hazugságai témáját illetően – a lényeg hogy hazudik, bármikor bármiről – mikor éppen mit! Nem szépít, kozmetikáz egy egy hírt vagy tényt, hanem konkrétan hazudik, azaz töményen valótlanságokat állít és ezt nem tévedésből vagy valaminek a helytelen rossz értelmezése okán teszi, hanem tudatosan – pontosan tudják mi a valós helyzet és ehelyett mit állítanak ők! Egyáltalán minek a március 15. -i határidő? Ha egyszer tudják és elfogadták, hogy ezeknek a hazugságokat harsogó plakátoknak le kell kerülniük, akkor miért kell kitűzni határidőt, a tiltás miért nem azonnali hatályú? Ma reggel bekapcsolván a TV-t , percekig a szóban forgó hazug plakátokat mutatták, „mingráncsok” hosszú sorát amint menetelnek nem tudni honnan hova, azt sem, hogy mikori felvétel majd Orbán V. beszédéből játszottak be „lelkesítő” kinyilatkoztatásokat, és zászlólengetés közepette tapsikáló márc.15.-i tömeget, akiknek jó része óradíjért közreműködő fizetett tapsonc (már évek óta) + az ideimportált lengyel testvéreink!

    Azon viszont érdemes lenne elgondolkodni Orbán odaadó híveinek, hogy ha tényleg akkora a népszerűsége, és a számszerű fölénye mindenki mással szemben akkor miért van szüksége különvonatokkal és buszokkal szállított „lengyel vendégmunkásokra” fejenként 25 ezerért (útiköltség, szállás, élelmezés stb) és a vidékről kötelezően felszállított „önkéntesekre”, és miért nem elég a saját rajongói tábora erre a célra? Vagy mégsem olyan biztosak benne, hogy kellő számú ájult híve fogja megtisztelni a beszéde nyílt színen történő végig hallgatásával ?

  • Méghogy levették a Junckerses plakátokat.
    LÓFASZT vették le !
    Inkább ráerősítettek!
    Mikor belépek a Freemailos levelezőmbe,
    először felugrik teliképernyővel az az undorító ocsmányság.
    Az ember köpni-nyelni nem tud és időbe tellik mire összeszedi magát és az igen apróbetűvel jelzett kis feliratra kattint hogy „tovább a levelekhez”

    Ennél undorítobbat elképzelni se tudtam volna, hogy egy levelezőt politikai mocskolódásokra használjanak.
    Dehát..mint látható, mindig van lejjebb és egyre lejjebb.
    Valóban kezdenek mostmár kétségeim támadni a stadionok igazi, végső céljának eltitkolt jövőben megvalósítandó lehetőségeivel kapcsolatban.

    Ha minden szar kisvárosban épül a MI pénzünkön egy jókora ámde üresen kongó létesítmény, aminek a fenntartását ráadásul ráterhelik az adott helyi közösségekre, jelen irányzatot figyelembévéve csakis egyféle végső cél jöhet számításba :
    a PINOCHET féle modell. A stadionokban jól meg lehet kínozni a másképp gondolkodókat, nőket meztelenül félholtra verni aztán idomított kutyákkal meghágatni stb.
    Ahogy azt a fasiszta volt chile rendszer Pinochetista pribékjei csinálták.

  • „””…Annak a Dobrev Klárának kellene rendet csinálnia…”””
    Ne hülyéskedjél már Göllner András !!! Ezt Te nem igen gondolod komolyan!!
    Azok után amit a gyuriferi–ennek az ( jó származású ) asszonynak a férje hagyott maga után ???
    Nem gondolod hogy attól jobbat tudna? mint gyuriferi? Meg is fojtaná ha nem azt csinálná amit ő mond neki–vagy lerohanná a kardlapozó rendőrökkel–hogy helyreigazítsa !!!
    Én azt hiszem -nekünk itthoniaknak– elegünk volt ebből a sátáni vonalból- 1945 előttől- nem még hogy visszajönnének!!
    Bár ti megtesztek mindent , hogy mégis karlapozó rendőri hatalommal elő kerüljenek ismét.De akkor –ha ez kell –vigyétek őket ki magatokhoz
    üdvözletével.

  • „””…hogy szembe menjen az európai értékekkel,”””…

    Péter ÓRIÁSI TÉVEDÉSBEN VAGY !!!
    Az nem európai érték amit az eu pantallósai képvisel.
    Az amit képviselnek az európai baloldali,liberális eszmék!!
    Ezt állítják be európai értékeknek és ezt akarják számon kérni mindenkin.
    Na hát ez a nagy szemtelenség,meg HAZUGSÁG-hogy ez európai érték.
    Ebben az európaiakkal soha nem egyeztettek,csak a saját alattvalójukkal és mivel többségi akarattal ezt be erőltették az unió alkotmányába–azóta azt hiszik –ez az európai érték.
    Többen vannak itt akik ezt így gondolják–többek között te is -de ez nem fedi a valóságot.
    Ha az az európai érték,hogy az egész nyugati sajtó elhallgatja a lényeges kérdéseket,a német sajtó minden migrációellenes megnyilvánulást kizár ,nem engedi megjelenni ,ezen újságírókat lehetetlené teszi
    akkor ezen értékekből Mi nem kérünk!
    Majd ha átgondoljátok tetteiteket és helyes mederbe terelitek magatokat -akkor lehetne egyeztetni ezekről az értékekről
    üdvözletével.

  • ..””” hanem kétszeres intenzitással nyomják bele a zemberek arcába….”””
    érdekes én ilyen képeket sehol nem láttam az interneten.
    Már lehet,hogy a gugule már hivatalból törli ezeket : az illetékes úr hatása miatt.
    Vagy netalán csak azon embereknél jelenik meg akikről tudják,hogy ellenzékiek? Ez is meglehet : tudjátok a zorbán azisten és mindent meg tud tenni
    üdvözletével.

  • Macron kiállt teljes mellszélességgel::::
    MACRON Elvtárs teljes mellszélességgel csak félre akar vezetni mindenkit –amikor ez sikerült,mindenkit elaltatott—akkor csapna nagyot a zorbánon!! Nem ?
    üdvözletével.

  • Anita Szászy
    2019 március 7
    4:39 de.
    Amikor már a leírt érveidhez hasonló sincs , elfogyott akkor jön a CIGÁNYOZÁS ! Mert ugye egy miniszterelnököt lehet,neki azt tűrni kell , mint királyi szereplő,csak a hétköznapi emberek szintjén nem lehet mert akkor aki azt teszi—az náci !!
    És mond Te most nem vagy Náci , hogy lecigányozod a miniszterelnököt???
    gondolkodást!

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 március 7
    8:55 de.
    Kedves Uram ! Ezen a szinten az újságíróknak az a feladatuk,hogy hazugságokat írjanak le !! Majd ezt követően a másik oldalt nevezzék hazugoknak,ezt sokszor mondják és hátha sokan elhiszik az emberek.
    Üdvözlettel

  • Ferenct:
    „Szerintem, ha bal-lib-zöld dominancia (esetleg 2/3) alakul az új eu-parlamentben akkor O.V. és a keleti országok kezdeményezni fognak egy új Kelet Európai Unió-T (KEU).”

    Ugyan nem hinném, hogy jelenleg ilyen dominancia kialakulhatna, de ha mégis, akkor ugyan miért kellene ilyen új jobboldali-etnokrata KEU-t alakítani? Lehet kérni a felvételt a FÁK-ba, esetleg az Orosz Föderációba; az különösen érdekes lesz, amikor pl. az Önök elvbarátai vezetése alatti balti államok, Horvátország, Lengyelország vagy pl. Románia önként belépnek.
    (De hát… minden megtörténhet, akár ez is, és még az se biztos, hogy ez a lehető legrosszabb eshetőség.)

  • Öregszik ez a HUHT* vagy mi…
    Nem jól lát !
    Irathatna magának jemügét.

    Ott van írva alatta általam,hogy nem MACRON hanem a Republikánusok állnak ki a FIFESZ mellett az EPP-ben:

    https://nepszava.hu/3028064_kialltak-a-franciak-a-fidesz-nepparti-tagsaga-mellett

    De idáig a szenilitás felé nagy iramban haladó HUNT* figyelme már nem terjed (nem terjedhet) ki, mert vaksi szegény.

    Namost ha erre is azt írja szegény vaksi szenilító hogy a Népszava hazudik, akkor felásom neki ugyanezt az ORIGÓ-ból meg az összes többi szennylapból .

    *HUNT = Humornélküli Náci Tóthpéter

  • Tudod HUNT* barátom,
    köztünk az a különbség, ha ÉN írok valamit,
    akkor előbb megnézem mi a helyzet a kérdés körül pró és kontra.

    Míg ugyanakkor TE csak hazudozol, vagy valós infókat elferdítesz ahogy tanultad MSzMP illetve Nácipártbéli tagságaid alkalmából.
    Szar kis gyengus propagandista vagy, a butábbik fajtából DDDDD

    *HUNT = Humortalan Náci Tótpéter

  • tóth péter
    2019 március 9
    7:26 de.

    Elektront sem láttál még, oszt mégis vannak.

    De tudod mit?
    Ha legközelebb meglepnek vele,
    csinálok egy képernyő-mentést és kirakom ide neked.

    Mert tudom hogy szereted nézegetni.
    Remélem üdvözlésnek fogod venni.

  • tóth péter
    2019 március 9
    7:44 de.

    Ne hazudj

  • tóth péter
    2019 március 9
    7:37 de.

    Érdekes hogy 2010 előtt TE és a gusztustalan pártod
    nemcsakhogy szóban cigányozott,
    de kijártak pogromokra is.
    Vadászpuskákkal.
    Cigányokhoz.

  • tóth péter
    2019 március 9
    7:18 de.

    Miért?
    Vannak „Európai náci értékek” is?
    Persze tudható, nektek náciknak érték
    volt a Holokauszt meg a fél világ elpusztítása.
    De ezeken kívül mi mást tudtok még esetleg felmutatni?

  • tóth péter
    2019 március 9
    7:02 de.

    Na mesélj.
    Mit is „hagyott hátra” Gyurcsány?
    Leszámítva egy emelkedő pályán lévő,
    relative élhető országot.Aminek sajnos a
    Világválság vetett véget. Amiről ti NÁCIK
    aljas okokból rendre megszoktatok feledkezni.
    Mi meg nefeledjük el hogy nem volt elég a Válság,
    a FIDESZ országlásának harmadik napján Kósa és Szijjártó
    ———BE-DÖN-TÖTT-E a Forintot !!!! ——-

    A devizahitelesek nagy
    örömére,akik így elveszítették
    jó esetben a kocsijukat és összes pénzüket,
    rossz esetben a kocsijukat, házukat és összes pénzüket.
    Az életükről már ne is beszéljünk,itt az a legértéktelenebb

  • Besancon
    2019 március 9
    4:24 de.

    És a csökött agyú
    jómagyaremberek ismét
    befogják szopni ezeket az
    amúgy eléggé gyerekes hazugságokat.
    A magyar sajnos politikailag kisgyermek.
    Boldog ha mesékkel traktálják és gögyögve tapsikál hozzá.

  • Almási Alma:
    „MINDIG LÉTEZIK ILYEN. A csoportok érdekeinek a természetes kompromisszuma. Tehát MINDIG olyan politikusra van szükség, aki képes kompromisszumokra, és jól mérlegeli a különféle csoportok érdekeit az ország érdekeinek a tükrében.”

    Kedves Alma:
    Ha jól értelek, szerinted tehát MINDIG van lehetőség a különböző társadalmi csoportok (gondolom, ezt nem csak országon belül, hanem nemzetközi vonatkozásban is így véled) érdekei közötti természetes kompromisszumra. (Mit jelent a „természetes”? Minden esetben racionális, megegyezéses vagy adott esetben fenyegetéssel, erőszakkal kikűzdött, kikényszerített ntán egyoldalú kompromisszumot?) Szerintem néha van, néha – talán gyakrabban – pedig nincs.
    Nos, erről nem szeretnék vitába kezdeni, hiszen, ahogy korábban már jeleztem, tisztán hitbéli kérdésekben (ez pedig tipikusan ilyen probléma) szeretném elkerülni a vitában való résztvételemet.

    Alma:
    „Jó lenne végre megérteni, hogy ha nincsenek éhezők és hajléktalanok, az MINDNYÁJUNK érdeke, nem csak a szegényeké.”

    Értem és egyetértek, de sejtem, hogy – társadalmi méretekben –
    (egyéni kivételek persze mindig akadnak) ez csak addig a pontig valósítható meg pusztán racionális eszmecsere útján, ameddig a potenciális éhezők és és hajléktalanok fékentartásához szükséges externális kiadások összege meghaladja az éhezés és hajléktalanság megszüntetéséhez szükséges kiadások összegét. (Ezen túlmenően már csak potenciális erőszakal – értsd: állami beavatkozással – lehetséges kikényszeríteni.)

    Alma:
    „Hogy legyenek (mérsékelten) gazdagok, akiknek mozgatható, befektethető tőkéjük van, az szintén MINDNYÁJUNK érdeke.”

    Erről – közös alap hiányában – szintén nem tudunk gyümölcsözően
    eszmét cserélni. (Szerintem ugyanis a tőke nem dolog, hanem viszony.) Talán nem bántalak meg, de állításod engem kissé Menenius Agrippa régi meséjére emlékeztet.

  • Tóth Péter:
    „Ezen a szinten az újságíróknak az a feladatuk,hogy hazugságokat írjanak le !!”

    És ugyan ki kényszeríti Önt jó uram, hogy a KMH-n legyen, s ezeket a „hazugságokat” olvassa? Számtalan olyan WEB-site van magyar nyelven is – a Fidesz.hu-tól a Kuruc.info-n keresztül a Kitartas.hu-ig – amelyek politikai beállítottsága hasonló az Önéhez, és amelyek Ön szerint föltehetően az igazságot közlik.
    Miért nem azokat olvassa, miért nem ott kommentel?

  • Geyza
    2019 március 8
    3:56 du.

    rod dejó bepillanta és látá, hogy a geyza azt állítja, hogy van neki öngyikéje…dehát az öngyike Fabulon krémet használ, hogy fabuloso legyen, dehát a vad motoros gyöngyvirágos egyedek egységsugarú öngyikéje az nem publikus, mert randa

    esse’ tu’ni?

    és a kettő a gizi és a geyza egyszintű fabuloso azaz mese mese mátka …a többit tegyétek hozzá

  • kővendég
    2019 március 9
    10:32 de.

    Kettő eset képzelhető el:

    1
    Vagy troll
    és azért pofázik itt ez a HUNT*
    2
    vagy pedig erkölcsi kötelességének
    érzi az idetévedt ártatlanok felvilágosítását.

    Kb pont akkora idióta őkelme mint OIM*

    *HUNT = Humortalan Náci Tóthpéter
    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • Rodeo11
    2019 március 9
    12:42 du.

    Gondolat-törmelékek…
    majd hívok egy sit-szállítót.
    Az majd elszállítja mindet a lerakóhelyre.

  • slapaj
    2019 március 7
    7:10 de.

    Nem tudtad?
    NEOPRIMITIV vagyok
    Remélem tudod mi az ?
    (Mert te kisapám ANNYIRA okos vagy)

  • Geyza
    2019 március 9
    9:08 de.
    Na látod ez az Gézukám : marhaságot láttál akkor és ezt most másra akarod kenni.A baj már előtte megvolt mielőtt a 8-as válság bejött,mi meg már előtte sz..ban voltunk,ennyit az emlékezésed képességéről.A devizaságot meg ti indítottátok el ,megszüntettétek a lakáshitel támogatásokat ezzel a bankok kezébe dobtátok a „tájékozatlan”lakosságot és a keményen,arroganciával kínált devizahiteleket kezdte felvenni a lakosság,majd annak bedőlése után majdnem az egész ország bedőlt.Nehogy már ezt másnak a nyakába akard varrni!
    Geyza
    2019 március 9
    8:59 de.
    No meg mindég elfelejtkezel a 100 millió áldozatról—mintha nem is lenne hozzá közötök!
    Gézukám : a sok marhaságodnak sok az alja,ilyeneket inkább ne írjál,mert elveszted önmagad
    De azért nagy szeretettel üdvözletével vagyok irányodban ,mindörökké
    Ja? :Geyza
    2019 március 6
    6:19 du.

    Macron kiállt teljes mellszélességgel Orbán mellett.
    Itt tartunk jelenleg.
    Ezt nem én írtam.Minden mondatot azért nem olvasok el tőled

  • Öregkori betegség ez Gézuka amiket itten leírdogálsz : nem látod a szemüvegtől az erdőt,mert sok fa van előtte,no meg egyet hajtasz mint a PERECES
    no ennyit az értelemről is!

  • Hát kéremszépen.
    Tessenek eztet itten elolvasni :

    https://nepszava.hu/3028331_mellar-tamas-ha-fogy-a-penz-osszeomlik-a-rezsim

  • ALMASI ALMA;

    Igen, olvasom mindenki hozzaszollasait, latni hogy mennyien milyen elkepzelt valotlansagokban elik sajat eletuket.

    Egy-ketto, akik sorai legtobbszor csak a hany-ingert okozzak.

    De altalanosagban megdobbento hogy mennyien az elet-valosagatol tavol latjak a vilagot.
    Persze magyarorszagon a „begubozott” eletmod volt a rend.

    Na a maga megjegyzesen;
    Persze figyelmen kivul hagyta azt hogy mind az emlitetett egyeneknek semmi mast nem letezett meg elkepzeleseikben sem. Mit kovethettek volna ???
    Tehat semmi maskent nem cselekedhettek.

    Masik pont, hogyn a mult rendszer nem lett valoban a „mult”.
    A „mult” nem volt felszamolva, nem volt felelosegrevonas semmiert.
    A nev-valtoztatas soha nem valtoztat semmit, csupan a nevet. S az jelentektelen.
    Minen a regi osszedolt alapzatra folytatodott meg maig is. Tehat miert csodalkoznak ?????

  • Geyza! (2019 március 8 4:08 du.)

    Azért a Mussolini-csoport kötélen bemutatott lengő-tóthágasai is adnak némi reményt …

  • Miklós bá’
    2019 március 9
    3:22 du.

    Háát..én jobbszeretném inkább a békés átmenetet.

  • HUNT* :

    Amiket összehordtál fenntebb,
    abból egyértelműen kitűnik hogy IDIÓTA* vagy te is itten.
    Sajnálom öregem, nem mondhatok mást evvan köszi a figyelmet.

    *IDIÓTA = Az olyan ember, aki azok után hogy tényekkel megvilágítjuk a tévedését vagy szándékos ferdítésének tarthatatlanságát, ugyanugy folytatja tovább a mellébeszélést mintha nem is mondtak volna neki semmit.Vagyis: IDIÓTA.

    *HUNT = Humortalan Náci Tóthpéter

  • TOTH PETER;

    Az u.n.”devizia” hitelek, ill kolcsonok amibe meg az elmebajos sem ugrana bele.
    Az te;ljes gazemberseg volt.

    S az alalam, ill. a kormany, pontosabban amit mi itten a „commissiner of banking and insurance” neven a kormanyzo cabinetjenek a fontos tagja, akinek eskudt kotelessege a bankok es biztositasok korlatozasa, ill. a kozosseg vedeleme a tisztessegtelen kihasznlasaik ellen.

    Ketsegtelenul az magyarorszagon ismeretlen volt !!!
    S maig sem letezo.

    De mive lehet am majd a mai u.n. „csaladpolitikai tamogatasok” eredmenyei????

    Serkenteni az allamhatalom a gyermek-szaporodast ugy a lakas vasarlasi ,sot meg a nagyobb kocsik vasarlasaival HA tobb gyermeket szulnek a felesegek.

    Az igeretek az adofizetok kotelezetsegen alapszik.
    Mint a lakas-torlesztes es a dragabb kocsik arainak fizetesei.

    Mind az sok eves, sot tobb evtizedes fizetesi lekotelezettseg az egesz trasadalom altal.

    De a reszleteket meg az igeretek veszelyeit sem ismerteti az allamahtalom.

    Sokan majd nem csak hogy beleugranak a gyermek-szulesekbe, de ugyan ugy a lakas es nagyobb automobil vasarlasokba is.

    De Europa kozgazdasaga gyatra allapotban van. Sot az egesz vilag-kozgazdasaga erossen lassuloban.
    Kinaiak azt belattak.
    Sot mar az USA-ban annak jelei mutatkozik.

    A 2007-es korulmenyek arnyekai a horizinton ismet !!!!

    Mit fog az majd jeleneteni a sok magyar dolgozo , szulo es lakas, s kocsi vasarlok szamara ??????????????

    A kozgazdasagok lassulasaval a munka es kereset lehetosegek eloszlanak mint a buborek.

    Higyan lesznek kepesek fizetni lekotelezetsegeiket mind azok akik beuranak a allamhatalom csabitasaiba ???????

    Ki marad majd a „zsakot tartani”?
    Ill a szamalakat fizetni ????

  • MIKLOS BA; sot Rodeio es nehanyak masok is.

    A szollas-es kifejezes szabadsagat ha gyakorolni ohajtjak, legalabb ne hasznaljak a gyilkossagok, verontasok es kegyetlensegek uszitasara.

    Akar az kasztass, akar a Khalashnikovok alkalmazasaval.

    Normalis es tisztesseges egyenek miert vetulnenek arra ?

    A verontas soha nem oldott meg semmit, csak tobb kegyetlensegeket es verontasokat hozott.

    Talan annyit megtanulhattak volna Europaban a multukbol !

  • Bendeguz79
    2019 március 9
    6:24 du.

    erről kérdezd meg Hillary Clinton-t és Barack Obama Béke Nobel díjas -t Libya kapcsán

    addig én Igor herceget hallgatok egy csodálatos bolgár felvételről, az legalább kultúra és nem rideg háborús maszlag

    agylúdtalpadat kezeltesd

    a történelem meg szokta oldani a problémákat és a Nagy Hatalmas Római Birodalom is eljutott arra pontra amelyen manapság „egyesek” pihegnek… gladiátor játékok mikor lesznek, a rabszolgakereskedelem már újra folyik

    szégyelld magad

  • Bendeguz79
    2019 március 9
    6:15 du.
    Igen ! Ezek jó kérdések! És megválaszolatlanok!
    No meg ha egy másik politikai irányzat lenne—aki nem akarná ezt folytatni–akkor vajon mivé fajulna a dolog?
    Üdvözlettel

  • Neoprimitív
    2019 március 9
    4:43 du.
    Ez mindent elárul egy komenista-kisnyilasról
    üdvözletével

  • Ferenct
    2019 március 8
    3:38 du.
    A 2. ponthoz:
    de akkor megnagyobbak lesznek a kulombsegek es nem biztos, hogy a mostani erofolenyevel zsarolo Nyugat javara, mert a temerdek kitelepitett leanyvallalkozasaikat es a semmibol penzt termelo bakjaikat is elveszithetik, csakhogy ezt nem fogjak hagyni, mert ha Europa periferiajabol kiszorulnak, akkor mar csak Afrikaba mehetnek, de azokkal meg nem szeretnenek jot tenni, pedig van veluk szemben parszaz eves restanciajuk. Orban es okos tanacsadoi nem olyan hulyek, hogy ezt ne lassak, ezert jo zsarolo pozicioban van, sot azt is tudja, hogy szamunkra nincs elet az EUn kivul, ezert szerintem egy KEU felvetese csak hatasos beszaratas lehetne.

  • tóth péter
    2019 március 10
    3:56 de.

    Te csak ne próbáld ráhúzni másokra
    a SAJÁT saradat.

  • Bendeguz79
    2019 március 9
    6:15 du.

    Amiket itt leírtál az

    1 teljes félreértése a helyzetnek
    2 féligazságokra alapított hibás kövezkeztetések halmaza
    3 álomvilág-béli kívánságok gyűjteménye.

    Vagyis : politikai „sefülesefarka” .

    Nem csoda hogy a zavart elméjű idióta* HUNT* -nak tetszik.:D

    *HUNT = Neonáci Tóthpéter

    *IDIÓTA = Az olyan ember,
    aki azok után hogy tényekkel
    megvilágítjuk a tévedését vagy
    szándékos ferdítésének tarthatatlanságát,
    ugyanúgy folytatja tovább a mellébeszélést
    mintha nem is mondtak volna neki semmit.Vagyis: IDIÓTA.

  • Na a Geyzának írt tegnapi kulturált reagálásom „véletlenül” ….nem jelent meg,pedig nem volt benne „ló..asz” mint amit ő írt egyik hozzászólásában egy fórumozónak!!!!de sebaj…úgyis tudja,hogy mit is gondolok róla és,hogy semmibe sem veszem!
    Egyébként roppant érdekes,hogy a moderátor ezt nem veszi észre?….

  • Az EPP ma is naivan(?) mellébeszél és alkudozik…

    Az óriási Juncker-Soros papírförmedvények még a mai napon is kint voltak a város minden pontján.

    Tiszta Weimari Köztársaság !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    🙁 Hitler a kapuk előtt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Göllner András

    @ Tóth Peti

    Ha neked a Klára könnyű, szívjál inkább munkást. Csak aztán ne gyere hozzám köhögni

  • Geyzának írt észrevételemben megírtam,hogy valószínűleg a nőnapi
    köszöntése rám biztosan nem vonatkozott…..(mivel állandóan ocsmány módon sérteget),amire megint bunkó
    választ írt,hogy engem esetleg nem férfi,hanem nőnemű köszöntött,mire én megírtam,hogy világ életemben normális (heteroszexuális)kapcsolataim voltak,és nem vagyok leszbikus,,míg ő esetleg homoszexuális?és egy részeg pillanatában magából indult ki? Na az,illetve a másság… nem lenne szégyen,neki az
    agya,a stílusa,a trágársága ,a tájékozatlansága,a hazudozása az
    amit szégyellenie kellene!
    Na nagyjából ez tűnt el….teljesen „véletlenül”………persze az is igaz az ő mocskolódása is eltűnt,miután elolvastam!
    Lehet,hogy kivételesen őt is moderálták?na volt mit!!!!

  • Anti Tezis
    2019 március 10
    4:40 de.
    Lehet hogy Te túlértékeled Orbánt, ámbátor az is lehetséges, hogy az EU meg álábecsüli! 😀

  • A „Neoprimitiv”, „Geyza”, vagy kitudja mineven meno veli, hogy;
    az emberiseg remenyei, csupan:

    1.,Felreertes
    2.,Feligazsag
    3.,Alomvilag

    1.,Aki nem kepes felfogni, annak lehet barmi..
    2., Aki nem tudna felismerni a teljes igazsagot..
    3., Minden normalis elmeju emberi lenyek, de meg az allatok is szabdlehetosegeiket ohajtjak mindeg..

    Az ottan elmult ezer-ev utan, es ma is minden csupan „se fule se farka” de legfokeppen sem elmeje sem ertelme.

    Lenne majd csak ugyan az a soteteseg a kovetkezo ezer evre ????

  • Hey;;

    It a bizonyitek, ma mar a magyarallam is belatja amint bevalotta a mai hirekben;

    Februarban novekedett az inflacio jelentosen.

    Talan olvasta az allamotok amire felhivtam a figyelmeket a March 9, 6;15 du soraimban TOTH PETERhez cimezve ?????

  • Bendeguz79
    2019 március 10
    4:40 du.

    Bendeguz79
    2019 március 10
    4:35 du.

    a Csárdáskirálynő és a Denevér >>>> álom álom álom szép hogy sohase’ ébredjünk a valóságra…. mert az olyan undorító és tele van bende gizi vel mind a 79 en (bár én kétlem, lehet, hogy csak „78 13/721 gizi”

    idézet a nagy Ró Dejótól
    bendegizi 78,0014 usque 79 meg egy beteg agysérves hintaló

  • Bendeguz79
    2019 március 10
    4:40 du.

    Mert már
    tarthatatlanná vált a
    „nullainflációs” marhaságuk.

    De légy erős:
    Annyit nem fognak „bevallani”
    az inflációból, amennyi a valós értéke.
    Ezzel IRDATLAN pénzeket lopnak el a nyuggerektől és közalkalmazottoktól demég átvitt értelemben a versenyszféra
    dolgozóitól is. Mert ezáltal mesterségesen alacsonyan
    tudják tartani a béreket ,ugyanakkor viszont a
    szolgáltatások „világszínvonalon” állnak
    Vagyis ez is egyfajta „lenyúlás”.
    Mint általában minden.

  • Geyza
    2019 március 11
    5:46 de.

    mintha a FED ről szóltál volna… O1G csak másol

  • Neoprimitív, Bendeguz79 – és Mindenki, aki itt engem (vagy bárkit) vérengzéssel vádol!

    Hitlert, Mussolinit, Ceausescut, Pol Potot el lehetett takarítani békésen? Ne legyetek már ennyire naivak! Szép dolog az erkölcs, de ez a fajta – Orbán is!!! – a humanizmust nem tekinti másnak, mint a gyengeség jelének; ez ebben a körben nem érték.

    No ennyit. (Churchill valahogy így fogalmazott: „Ha Hitler megtámadná a poklot, volna egy-két jó szavam az ördöghöz.” – és milyen igaza volt/van/!!!)

  • DonGolo
    2019 március 10
    1:31 du.

    Nemcsakhogy kinnt vannak,
    de mintha szaporodnának is.
    Errefelé, amerrefele én lakom,
    (város-széli családiházas negyedben)
    MINDEN LÁMPÁS KERESZTEZŐDÉSBEN ELHELYEZTEK EGYET !
    De nem ám csak úgy egyszerűen ! Hanem úgy, hogy a zöldre
    várakozó autók orra előtt legyen a förmedvény, a közlekedési
    lámpa mögött. Vagyis ha akarod, ha nem akarod, BÁMULNOD KELL !

  • Miklós bá’
    2019 március 11
    3:38 du.

    Nem emlékszem
    hogy bármivel is vádoltalak volna.

  • Neoprimitív
    2019 március 10
    9:13 de.
    Poros-vízes = sáros vagy –mindenben.

  • Geyza
    2019 március 10
    9:29 de.
    TÉgeDEt ebbennem lehet utóérni
    üdvözletével

  • Broáfka Ottokár

    tóth péter
    2019 március 12
    2:41 du.

    http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/801_i1.jpg

  • TOBBEK KOZOTT OLVASTAN ITT AZ eurol IS, VALAKI NAGT TEVEDESBEN VAN! az eu NEM KERESZTENYI ELVEKET HIRDET. ! MEGEGY PONT, GORCEV Klara EGY MEGBUKOTT MINISZTERELNOK FELESEGE ES JOBB HA hallgat A MAGYAR POLITIKAROL!