A bocsánatkérés közben az uszítás zavartalanul folyik

2019 március 14 10:22 de.60 hozzászólás

Amikor Orbán Viktor néhány hete elküldte követeit Berlinbe, Balog Zoltánnak és Gulyás Gergelynek azt kellett elmondania az ottani, egyre értetlenebb és haragosabb barátoknak, hogy a kormány március 15-e után abbahagyja a Junckert ekéző kampányt. Akkor még úgy volt, hogy Orbán kedvenc luxemburgi barátját Frans Timmermans követi a plakátokon, ám ez a terv valamiért dugába dőlt, és úgy döntöttek, hogy inkább a családvédelmi akcióprogramot népszerűsítik, ahol csak lehet.

Le is szedték a Juncker-Soros tandemet ábrázoló förmedvényeket – azon utak mentén, ahol az előzetes tervek szerint a Budapestre érkező Manfred Weber elhaladt. Ennyire tartotta Orbán és társulata az Európai Néppárt csúcsjelöltjét: egy megvezethető tökkelütöttnek, aki ha lát egy Patyomkin falut, a seggét verdesi a földhöz örömében.

Ha Orbánék szándéka tisztességes és nem a pártcsalád kijátszása volna a cél, akkor nemcsak a Weber útjába eső plakátoktól szabadítják meg a magyarokat, de a kampányt is leállítják. Márpedig ez nem történt meg. A plakátok még mindig ott vannak, ezenkívül tévében, újságokban is láthatók az Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel szellemiségű hirdetések, sőt, egyes újságok mellékleteként, még a kormány álláspontját ismertető és Brüsszelt ekéző tájékoztató füzettel is találkozhat az olvasó.

Orbán olyan sok embert nézett hülyének az elmúlt években, olyan sok mindenkinek hazudott, hogy már nemcsak idehaza, de a jóindulatú, és az alpári stílusra nem mindig felkészült Európában sem hisznek neki. Még hazudhatja egy darabig, hogy abbahagyják a kampányt, miközben ezerrel folytatja, de ennek a hatásfoka egyre kisebb. Nincs messze az idő, amikor senki nem hisz neki. Gyűlölködhet egyedül, vagy a hozzá hasonló, nemkívánatos politikusok társaságában. Európa erős embere – Orbán szereti ezt gondolni magáról – legföljebb a cselédasztalhoz ülhet, amikor a nagyok ebédelnek.

60 hozzászólás

  • Az amiket itten leírtál egyszerűen nem igaz Péter !!!

  • Tartok tőle, hogy már égen nem csak a szokásos arroganciája, ez már a szellemi leépülés olyan magas szintje, hogy már az orvosi kezelés is reménytelen.

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    A Juncker-féle plakátokat kétszeres erővel nyomatják azóta.
    Valamelyik jobber , a neve felejthető..talán Slapaj, vagy Tóthpéter, fene sem emlékszik rá, meghazudtolni próbált engemet mikor írtam itt hogy az az új módszer hogy az ORIGO tulajdonában lévő, mindenki által használt Freemail.hu levelezőn , belépéskor vagy kilépéskor tolják az ember arcába a TELIKÉPERNYŐS plakátot, néhány másodpercre.
    Persze okosak, csak átlag négy naponta egyszer és csak néhány másodpercig látható. Az ember köpni nyelni nem tud a felháborodástól. Bejönnek pofátlanul az otthonomba, kéretlenül.
    (A számítógépem az én virtuális magán-területem.)
    De most kissé felkészültem, mikor az imént kiléptem a Freemailomból és feljött ez a köpedelem plakát, rögtön csináltam egy képernyő mentést.
    Íme :
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/537Screenshot_from_2019_0.png

    A screenshot-on látható az időpont,
    meg hogy Linux böngészővel egyidejűleg voltam fennt az EBAY-on, a KMH.-n és a Népszaván.Továbbá a FREEMAIL-ból való kilépéskor a kéretlenül feljövö Newsfeed, ami az ORIGO nevű szennyportál egyik neve a NET-en.
    Ahonnan betolják az ember képébe ezeket az undormányokat.

  • Így pávatáncol egy csodaszarvasba oltott turulmadár…

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Kedves Cikkíró!

    Már megint Orbánozik(!), pedig Orbán mentességre vágyott legutóbb. Ejnye-bejnye, hát ennyire lehet a kimondott szavában hinni! Természetesen nem okozott meglepetést. Sajnos a kimondott igazság fájó sokaknak, akik EU-s politikusként eddig azt tapasztalták, hogy elég ha bekerülnek az EU Parlamentbe, aztán a szavazóik eredeti szándékát felejtve belefeledkeznek a politikai megalkuvások rendszerébe és végül agymosott bábként a Rendszer alkalmazottjaivá válnak… Erre jött Orbán Viktor és persze még van néhány politikus, akikben még van spiritusz… Ez nem jön be a tetszhalottaknak, mert fel kell ébredniük zsebpénz vezérelte álmaikból! Orbán Viktor arra tette fel EU-s küldetését, hogy a Néppártot visszavezesse a helyes útra, ami persze nehéz küldetés és természetesen ebben sokan meg is akarják akadályozni. Ez a dolgok természete. Amennyiben Orbán Viktor súlytalan lenne ez nem is lenne téma, de Téma, mondhatnám EU-s téma! Ez nem Magyarországról szól, hanem Európáról! Ide jutottunk, meg oda, hogy egy Orbán-fóbiás ál-kanadai hiszi magát tévedhetetlennek és terjeszti a rossz és beteg gondolatokat! A jelen helyzet arról szól, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nem adta fel eredeti célját és annak tartalmát sem és ezért még megalázkodni is képes. Én igen sokra becsülöm küzdelmét és a helyes viselkedés normális helyeken visszhangra is talál:https://index.hu/kulfold/ep/2019/03/14/a_szlovenek_is_kilepnek_a_neppartbol_ha_a_fideszt_kizarjak/

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 március 14
    1:30 du.

    Miért pajtás?
    Inkább Gyurcsányozni kéne?
    Egyébként meg most itt tartunk:

    https://nepszava.hu/3029037_ki-akartak-hagyatni-a-szavaloval-a-kinosnak-gondolt-utolso-versszakot-petofi-versebol

  • De ha ezt tudna a „sohasemhazudtammeg” legoputyin, biztos nemhagynaaaa! Remelem van rajtatok mar kokarda!!!

  • A Staatsführer infantilizmusa megmaradt. Úriember (népiesen: gentleman) nem volt és nem is lesz. Ő maga mondotta, el kell felejteni a politikai korrektséget.

  • tóth péter! (2019 március 14 11:57 de.)

    Az, amit itten leírtál, egyszerűen nem igaz, Péter. („Oszt jó napot”)

  • Kulonben is csak azert akarjak kirugni a Neppartbol, mert egyesek sertodosek es meg Lenint sem ismerik – bocsanatot kert a kereszteny kultura legfobb vedelmezoje.

  • a Háromárbócos Dugóhúzó

    SzandiMandi
    2019 március 14
    4:05 du.

    A derék németek is úgytartották a harmincas évek vége felé, -mikor találkoztak az NSDAP visszásságaival- ,
    hogy „Hitler BIZTOSAN nem tud ezekről! Mert ha tudna róluk nem tűrné!”
    (Aztán jött a háború…)

  • Szandi Mandi !
    – A Fidesz-KDNP- nem zárhatják ki praktikusan az EP frakcióból, hiába
    hajtogatjátok…
    – Bár Orbánéknak ez ínyére lenne, nem kellene naponta a képmutatással szembesűlniök…
    – Alapból indiferens, melyik korrekt frakcióban ülnek, csak Tőletek legyenek minél távolabb…

  • F. S. Gyuri: Tisztelem a kiállásodat a jelenlegi magyarországi kormányfő személye mellett. Csak nem értek pár dolgot. Mi volt az eredeti cél, amiért olyan vitézül küzd? Miben áll az a „helyes viselkedés”, és melyek azok a „normális helyek”, ahol „visszhangja van” annak a soviniszta, irredenta, militáns dumának, amit MiniszterElnökUrad nyomat?

  • Orbán Viktor még húzza az időt a néppártból való önkéntes kilépéssel az ep-választások eredményéig abban bízva, hogy a néppárt szétszakad. Ez utóbbi esetben könnyen előállhat, hogy F. Tindemans kerül a bizottság élére Weber helyett.
    Jobbnál-jobb opciók-:)

  • Tüske Zsófia

    a Háromárbócos Dugóhúzó: szakadj le a freemailről, vannak még jobb progik is. hosszú ideje nem jó már ez az idejétmúlt levelező semmire.
    ahogy a széles látószögű történelembuheráló marischka is teletojta a valamikor szebb napokat látott, jobb sorsra érdemes origót

  • Falusi!
    2019 március 14
    12:59 du.

    „Így pávatáncol egy csodaszarvasba oltott turulmadár…”
    Derűbe vontad a napomat – megpróbáltam elképzelni,ahogy egy karvalycsőrű, szigorúszemű madár, szarvakkal a fején, széttárja pompázatos farktollait…

  • Ferenct
    2019 március 15
    7:45 de.
    Szerintem mem az önkéntes kilépésre aspirál, hanem a kiközösítésre, mert azt itthon sokkal jobban el tudja adni! 😀 (Mellesleg ha erről népszavazásra kerülhetne sor, ha jól sejtem, akkor azt már most simán megnyerné!)

  • talalom
    2019 március 15
    9:39 de.
    Szerintem meg nem vicces, próbáld ki a germánokkal Odinra és Wotanra vagy a zsidókkal Mózesre adaptálva!

  • a Háromárbócos Dugóhúzó
    2019 március 14
    2:32 du.
    Dugóhuzós Gézuka hagyd már azt a nepszavát a francba ,nem ér semmit!
    üdvözletével

  • Miklós bá’
    2019 március 14
    4:38 du.
    osztán jónapot

  • Kalocsai Miklós

    tóth péter
    2019 március 14
    11:57 de.

    „Az amiket itten leírtál egyszerűen nem igaz Péter !!!”

    Jól van Péter, ízig-vérig fideszes vagy! Van képed a szemünkbe hazudni, mintha a maffia kormány valamelyik prominensét olvasnám. Fogjátok még ti nagyon szégyellni magatokat, ha még fellelhető bennetek a szégyenérzet szikrája.

  • Kalocsai Miklós

    Jurásek Fábián Sebestyén
    2019 március 14
    1:30 du.
    „Orbán Viktor arra tette fel EU-s küldetését, hogy a Néppártot visszavezesse a helyes útra, ami persze nehéz küldetés és természetesen ebben sokan meg is akarják akadályozni.”

    No csak! Szerinted a hitleri propaganda a helyes út? A populista, gyűlöletpolitika a helyes út?
    Az, hogy te sokra becsülöd Orbán képmutató, hazug, nemzetrontó tevékenységét az téged minősít.

  • „Fogjátok még ti nagyon szégyellni magatokat”
    Dehogyis fogják, kedves Kalocsai Miklós! Addigra majd kiderül, hogy ők belülről bomlasztottak ezerrel… 😀

  • Kalocsai Miklós
    2019 március 15
    2:34 du.

    tóth péter
    2019 március 14
    11:57 de.

    „. Fogjátok még ti nagyon szégyellni magatokat, ha még fellelhető bennetek a szégyenérzet szikrája…”

    ————————————–

    Nem fogják, mert nem tudják mi az! Ha tudnák, a fele sem történt volna meg annak ami simán megtörtént, és még történni fog!

  • tóth péter
    2019 március 15
    2:09 du.

    Miért?
    Inkább a Kurucinfót
    olvasgassam úgy mint TE ? Kis büdösnáci

  • Hát valahogy így – érdemes elolvasni és végig gondolni:

    http://hirhatar.com/orban-szeken-es-csak-az-o-szeken-ott-virit-a-kiralyi-cimer/

  • Geyza
    2019 március 16
    8:39 de.

    tóth péter
    2019 március 15
    2:09 du.

    Kis büdösnáci,kis büdi nyilas,kis büdi komenista ,mindenütt ez az illat jön le rólad. + nagyon gyenge képzelőerőd.
    Miklós bácsi meg csatlakozott hozzád ugy látom
    üdvözletével.
    szeretlek kedves igazi barátom-motoros őrült Gézukám

  • Tüske Zsófia
    2019 március 18
    2:56 du.
    Igazi primitivség, ami még Bangóné látványos hőstetteit és anyanyelv tudását is túlszárnyalja!
    Te díjaznál egy ilyen matricát a kocsidon egy Téged is általánosító ismeretlen rasszistától? Mellesleg ez a kollektivizáló eljárás szerinted gerinces és EU kompatibilis? Szerinted ez az bélyegzés minket járat le vagy az elkövetőt, hozzájárul-e a 400 éves „sógorság” könnyebb elfelejtéséhez? Szerintem egy osztrák provokátortól pont a legönkritikátlanabb aljas tahóság!

  • Kedves Tüske Zsófia, ilyen üzeneteket hagyni pár Bécsben parkoló magyar autón szerintem is bunkóság – még akkor is, ha az üzenet tartalmilag netán több-kevésbé helytálló.

    (Klemens Wenzel Nepomuk Lothar von Metternich-Winneburg zu Beilstein hercegnek, az ismert nemzetközi kommenyistának – aki mégcsak osztrák állampolgár sem volt soha – tulajdonítják a „Der Balkan beginnt am Rennweg” kiszólást. Ami természetesen marhaság, és én nem hiszem, hogy Metternich, aki a maga nemében okos ember volt, ilyet mondott – nyilvánosan biztosan nem.)

  • Meglep, hogy a Kanadai Magyar Hirlap nem ir semmit az uj-zealandi verengzesrol.
    Mar csak azert is, mert annak is az Orban-Netanyahu-Trump triumviratus az oka, megtamasztva most mar azzal az orult brazillal es lengyellel is. Jol nezunk ki!

    Nekem kulonosen faj, mert kozel ket eve hogy ferjhez mentem egy szomaliai muszlimhoz, aki nagyon jo ferjnek bizonyult, es be is tertem az igaz hitbe.
    Nem mondom, kicsit faj a klitorisz eltavolitasa az ember lanyanak, de mint a liberalizmus elkotelezett hive mindig is ugy ereztem, hogy a ferjemet maradektalanul ki kell szolgalnom, engedelmesnek kell lennem, es hunek kell maradnom hozza.
    Az elozo ferjem is szajon vagott egyszer, amikor reklamaltam, hogy o fel percen belul kesz van, aztan befordul a fal fele horkolni, de csak akkor ertettem meg igazan micsoda nagy bun a noi orgazmus, amikor a muszlim ferjem torte be az orrom, es verte ki nyolc fogamat.
    Azota idillikus szerelemben elunk, es en, mint affele libertine most erzem csak igazan jol magam a harom felesegtarsammal egyutt.

    Tehat Orbant es az egesz fidesz bunbandat fel kell akasztani, es behozni Magyarorszagra legalabb ket millio szomaliai bikucit. Minel hamarabb, annal jobb!

    Allah a legnagyobb!

  • Tüske Zsófia

    Bibi, te miért Bangónéra mutogatsz, akkor, amikor egész Európa a miniduce hazugságaitól és miniszterelnökhöz méltatlan aljaskodásától van felháborodva? Tán Bangóné plakátozza ki az országot karaktergyilkos és hazug plakátokkal, a kis magyar Goebbels, Rogán és a szétkokainozott műkincs-kölcsönző, Habony ötletelése alapján? Te tényleg elfogadhatónak tartod ezt? A magyar kultúra jellemző megnyilvánulásának? Te tényleg ennyire jó alanya vagy a fidesz agymosásának, amikor Bangónét emlegeted, amikor ez a sötétbőrű, egyre inkább gátlástalanná váló rabló család nyúlja le az országot és botránkoztatja meg fél Európát? Egy jobb vidéki kocsmában is kiontanák a belét ezért, de te Bangónét okolod. Ez az elszemtelenedett nagyzási hóbortban szenvedő koldus, aki két cikluson keresztül csalással lehetett itt kvázi-kétharmaddal kormányon és milliárdosra szedte magát az EU, Magyarországnak szánt támogatásaiból, de brüsszelezve hálából beleköp az adományozó markába tényleg élvezi a te támogatásodat, úgy, hogy Bangónéra mutogatsz? Hát bevallom, ennél azért értelmesebbnek gondoltalak. Nem kellene neked meghallgatnod, mit mondott a miskolci jobbikos történelemtanár, Jakab Péter március 15.-én, ha már irtózol a Bangóné és mások által kimondott igazságtól?
    A nyolcvanas években a Mariahilfer strasse üzleteire kiírt felirat: „Magyar, ne lopj!” miatt is Bangóné volt a fekete bárány? Te nem veszed észre, hogy a szovjet uralom és ez a vályogból felmászott gyanús ügynökmúlttal rendelkező csuti rabló hova züllesztette le az országot, csak Bangónéra mutogatsz? Hát elég jó példa vagy arra, miféle szellemi sötétségbe süllyesztette a fidesz az országot. Minek neked MTA, minek Nemzeti könyvtár, minek egyetem, neked elég jó az orbán-putyin tandem által neked szánt muzsik-lét. meg is érdemled azt, ami jut általa, ha nem zavarják el V alakban ezt maffiabandát a halál hímtagjára bojtnak, ahogy Andrew mondta bodának.

  • Tüske Zsófia

    „Neve szégyen, neve átok
    Ezzé lett magyar hazátok”

    – de nem Bangóné miatt, te egybites, orbánt és magad jobboldalinak gondoló elhomályosult értelmű magyar.

  • Tüske Zsófia

    … az meg külön vicces, hogy az EU-kompatibilis viselkedést kéred számon az osztráktól, de a velejéig romlott fideszedtől nem jut eszedbe ezt tenni.

  • Foldi Andrea
    2019 március 19
    1:31 de.

    DDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDD

  • Inkább Bibi
    2019 március 18
    6:31 du.

    TE komám magadat járatod le.
    Az álokoskódó
    „nem is tudom milegyek szélsőbalos vagy szélsőjobbos” attitűdeddel miközben büszkén vállalod honnan indultál eszmeileg.

  • Volt egy hasonló mentalitású ismerösöm( üzletfelem) mint
    ez az Inkább Bibi:

    Az illető világossá tette a hűségét
    a volt MSzMP-hez és az akkoriban megalakult
    -szerencsére- hamar kifújt
    „Münnich Ferenc társasághoz”.

    Aztán egy szép napon,
    mikor nála voltam üzletileg,
    sugárzó szemekkel ,nagy büszkén elővett egy könyvet:
    -A Mein Kampf! Magyar nyelven!! Tudok szerezni neked is még!!

    Hát kedves feleim..köpni-nyelni nem tudtam. Gondolhattyátok..

  • Inkább Bibi
    2019 március 18
    6:31 du.

    Kezdek kételkedni a „neveltetésedben”

    Aki azt kéri számon töled, hogy miért vagy rasszista, Te azt bélyegzed rasszistának?

    Ez a szokása a fasiszta/kommunista hözöngöknek.
    Azzal vádolják meg a másikat, amit rajta kérnek számon.

    Másik helyt éppen irtam a Geyzának, hogy az osztrákok érettek a kulturára, polgári demokratikus értékekre, mig a magyarok 90-a számára ez értelmezhetetlen.

    Próbáld meg értelmezni, ha már ilyen közegbe jársz, mint az itteni pince. Tudom, hogy itt is jelentös azoknak a száma, akiknek „szent célja” hogy ezt bármi áron ellehetetlenitse, akik szét akarják verni minden áron az európai kultura „begyürüzését” legalábbis a fejekbe

    Nyujtsd ki a nyakad ebböl a szartengerböl, felül van tiszta levegö

  • Foldi Andrea
    2019 március 19
    1:31 de.

    kőkorszak? vagy mi is az ami téged boldoggá tesz? nagyon kíváncsivá tettél… mert ugye a női „körülmetélés” mást okoz mint a circumcisio! Rettenetes ilyen dolgokat olvasni,

    kifejtenéd a nagyérdemű számára, hogy ismereteink legyenek bennfentestől?

  • Kedves politikailag baromira elfogult bíráló feleim, ti olyan gyermekeket akartok a hasamba belemagyarázni, amit a legújabbkori kommentjeim sorra megcáfolnak és visszaéltek azzal, hogy apolitikusan kritizálom a politikai megnyilvánulásokat, ezért ha a baloldalt bírálom, akkor szélsőjobbosnak, ha a jobboldalt bírálom, akkor szélsőbalosnak tituláltok! Ügyes! 😀 (Egyébbként már többször kifejtettem, hogy herótom van mindenoldali, egyéni haszonért elfogult politikától, mert vice-versa már többször bizonyították, hogy szarnak a négyévenként mákonnyal elkábított szavazógép fejére, ezért csak az ország sorsa érdekel! Olyan nehéz ezt elhinni?)

  • Tüske Zsófia

    Földi Andrea: a mi házunkban történetesen van egy muszlim család, igaz, Irakból és nem Szomáliából. A családfő (és két gyereke is) itt járt egyetemre, csak egy felesége van, akit nem bántalmaz. Ezzel szemben őt elkapta két igazmagyar a lépcsőházban, és boxerrel félholtra verték. Ha nem jön le a liften éppen egy 50 kg-os középkorú nő, aki megzavarta őket, vélhetően nem ússza meg két hét kórházzal. A rendőrség egész délután helyszínelt. Addig a liftet nem tudtuk használni. És persze a tettesek már négy-öt éve sincsenek meg.

  • Tüske Zsófia

    Geyza, nekem a főnököm (fiatal nő) volt a Münnich Ferenc társaság tagja, akinek egész családja ortodox kommunista volt, egy recski tábor-igazgató nagybácsival. Az 1990-es választáson indultak, volt plakátjuk is, a következő szöveggel: Ha nem akartok újra zsellérként süvegelni a nagygazdákat, szavazzatok ránk. Akkoriban kuncogtunk rajtuk. Hát, tudj’Isten, most viszont úgy tűnik, nagyon bejött a jóslatuk…

  • Gabriel
    2019 március 19
    9:29 de.
    „Kezdek kételkedni a “neveltetésedben””

    Előbb is szólhattál volna, hogy tájékoztassalak: nem volt „neveltetésem”, ugyanis 8 éves koromtól jóformán az utca nevelt egy Budapest melleti faluban, mert korán megözvegyült édesanyám álandóan dolgozott, hogy a kintibudis, nyirkos, egyszoba-konyhás vályog albérletünket fizetni tudja és éhen ne haljunk. (Node ez az én szuverén bajom, viszont ezzel a neveletlenséggel sem lettem -és öcsém sem- útonálló vagy bérgyilkos, pegig a csalódott kriminológusok szerint tipikusan azzá kellett volna válnunk!)

  • Tüske Zsófia

    hát, Bibi, ha te apolitikusnak gondolod a hozzászólásaidat, akkor vagy nem tudod, mit jelent ez a fogalom, vagy minket nézel hülyének.

    és furcsa módon az osztrákokon kérnéd számon az EU-inkompatibilitást, de orbán gyalázkodása nem veri ki nálad a biztosítékot.

    Olyan vagy, mint a bankrabló és sokszoros gyilkos Clyde Barrow, aki képtelen volt felfogni, miért is vadásznak rá a rendőrök, amikor ő jó.

  • Rodeo11
    2019 március 19
    12:31 du.

    Szegyelld magad, hogy nem orulsz az en boldogsagomnak ugy, ahogy a Geyza nevu egyen teszi. Igenis, igy erzem magam jol. Minden magyar nonek egy ket meteres neger ferjenek kene legyen, egy meteres… tudod mivel.
    (Igaz, neha melledofi, es en eleinte mondtam neki, hogy „te kis ugyetlenke, egy lukkal arrebb” de mivel mar elvezett is, csak annyit mondott, hogy „specko jedno”. Tehat rahagyom. Csak tudnam hol tanult meg csehul.)

    Ami a klitorisz eltavolitasat illeti, lehet hogy az kokorszaki dolog, de Allah tokeletes torvenyen ugye nem tudsz valtoztatni, hogy jobb legyen. Es ez is mutatja, hogy Allah velunk volt mar a kokorszakban is.
    Mi ezt is korulmetelesnek hivjuk, mert vannak olyan fajtai is, amikor joforman csak a kisajkakat tavolitjak el, „the little bald man in the boat” marad es evez tovabb. En viszont belattam, hogy bunos dolog a nemi elet kivanalma, es teljesen kivagattam az enyemet, sot szedek olyan gyogyszert ami a noi hormonokat kioli belolem. Igy teljesen at tudom magam adni a ferjem es Allah iranti ahitatnak.
    Es amikor megver az uram, akkor is csak azert teszi, hogy en jobba valjak, ugyanugy, amikor a gyerekeket tangalja el.

    Na kerem, igy gondolkodik es viselkedik egy igazi liberalis, modern no a 21. szazadban.
    Allah a legnagyobb!

  • Foldi Andrea
    2019 március 19
    3:12 du.

    na jó, semmi közöm hozzád!!! (és az jó vala) nincs szavam, pedig az nem igen szokott előfordulni…dehát Jahve, Allah és a Szentséges Háromság meg a többi szabadon választottakal azok mind hit kérdése én meg ittmaradtam hit nélkül, és az olyan derűs

  • Foldi Andrea
    2019 március 19
    3:12 du.
    😀 😀 😀
    (Nagyon huncut vagy!)

  • Inkább Bibi
    2019 március 20
    4:24 de.

    Vannak itt sokkal huncutabbak is.

  • Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban

    brühühü nagy többséggel 190-3 arányban

  • Foldi Andrea
    2019 március 19
    3:12 du.

    Meg még vannak ezek az etiópiai tányérajkú nők.
    Már beadtam egyéni képviselői indítványt hogy legyen kötelező nálunk is.
    A haladó hagyományok nincsenek a NER ellenére, tehát ápolni kell őket.

    https://static.femina.hu/terasz/szornyu_tettek_szepseg/tanyer_szaj.jpg

  • Foldi Andrea
    2019 március 20
    12:32 du.
    Kedves Andika, remélem nem pártolsz át a humortalan Amerikai Népszavához! 😀

  • Rodeo11
    2019 március 20
    2:06 du.
    Úristen! Ez tragédia! 😀
    (Orbán most legalább háromszor elmegy, én csak egyszer! 😀 )
    Most mondja valaki, hogy nem vagyok Kasszandra, mert megjósoltam, hogy ki fogja provokálni, ámbátor az is lehet, hogy a Néppárt lett globálisan anyagilag meghekkelve! 😀 )

  • Geyza
    2019 március 20
    2:28 du.
    Geyzám, nem veszed észre, hogy Téged is átba….szott? 😀
    Ennél azért agyilag többre tartottalak! 😀
    Megnyugtatásodra mondom, azért jót röhögtem az illusztrált indítványodon! 😀

  • Inkább Bibi
    2019 március 20
    2:51 du.

    A Bartuslacinak jó humora van.
    Legalábbis én szanaszéjjel röhögtem magamat mikor Siófokon ültünk egy kocsmában.

  • Persze megintcsak hazudtak:
    Arról volt szó , ha felfüggesztik a tagságukat, azonnal kilépnek az EPP -ből.

    Mostmeg masazatolnak összevissza hogy hát „ők maguk kérték”
    meg ilyen hülyeségekkel etetik a jónépet.

    A Boda-féle idióták még el is hiszik.

    Maradni akarnak akár „feketeseggűként” is.
    Mert ez a felülről jövő ukáz:

    Putyin genosse hiába tömi pénzzel az európai büdösnácikat,
    azért jól tudja: leginkább az EPP-n belüli rothasztás a leginkább célravezető.És erre per-pillanat legalkalmasabb a Miurunkésvezérünk. De ezek után ez szerencsére kétségessé vált. Most kiakarnak várni ezzel a „közös megegyezéses” baromsággal, hogy hátha jobbra fordulhat még esetleg a helyzet.

  • Rodeo11
    2019 március 20
    2:06 du.
    Brühühű, jól átb….vertek bennünket, mert a „hülye” Orbán még a Néppártot is átverte, már a szavazás előtt felfüggesztette magát, de sajnos nem egy andrássy úti kandeláberre!

  • Geyza
    2019 március 20
    4:40 du.
    Ez mikor volt, mert én momentán csak vérbosszút érzek tőle? (Pedig csak a hitgyüli átkozta ki tőlünk, amit simán meg tudott volna rekontrázni, mert akkor még nem volt németh peti fidesz üleptakarító.)

  • Geyza
    2019 március 20
    4:40 du.
    Másfél liter jó borig vagy négy liter jó sörig nekem is van egy hűvös korcsmahivatalban humorérzékem, de reggelre nagy valószínűség szerint kellemetlen más állapotba és beválthatatlan fogatkozásokba vetemedek. (Miszerint soha többé nem iszom ilyen sokat! 😀 )

  • Geyza
    2019 március 20
    2:28 du.

    „Meg még vannak ezek az etiópiai tányérajkú nők.”

    Vanni vannak, de azt hiszem ezek nem etiopok. Viszont nekem nagyon tetszik a zilyesmi. Sexynek talalom, ha ferfi csinalja a himtagjaval. En is novesztem az enyemet, hogy az en draga igazhitu parom neha meglatogasson engem is. Mert tudod sovarogva es viszketve varom minden nap. (Amig magam meg nem vakarom.)

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    Inkább Bibi
    2019 március 20
    2:51 du.

    „Kedves Andika, remélem nem pártolsz át a humortalan Amerikai Népszavához!”

    Azt se tudtam eddig, hogy van ilyen. Viszont a B. Lacikarol hallottam. Szegeny valami hitgyuli nevu, vicehazmester altal alapitott vallasba szedult bele egy szep nap, amikor kicsit tobbet ivott a kelletenel. Aztan – a rossz nyelvek szerint – amikor kijozanodott mindjart az a kenyszerkepzete tamadt, hogy neki muszaj irnia egy konyvet. Ez meg hagyjan (allitolag).
    De kesobb, ki tudja miert, atment fekezetlen habzasu mosoporba.

    Te ismered ot? En csak hallomasbol ismerem szegeny parat.

  • Foldi Andrea
    2019 március 21
    1:40 de.

    nedves andrea!!! (SIC) most már tudom (még egy faktor) miért nem hiszek és sohasem fogok hinni

    ekkora ponyvaregényt amit te ide rittyentettél a „dolgozó” meg zabálja, mert assziszi, hogy nem egy gay huszonéves fiúcska vagy aki vágyakozik valami exotikusra és assziszi hogy az a körülmetélt az nagyobb és oda is becsúszik…ezt mind tőled idézem remélem a cenzor nem harapja ki?

    valami Andrea Gonzaga vagy Andrea (az egy olasz fiú név!!!) Goszpagyi

    írjál még kitalált hálószoba „titkokat” dús fantáziád lehet ésm hatalmas hiányérzeted

    brühühü