Megtaláltuk Orbán Viktor középiskolás ellenőrzőjét

2019 április 5 8:02 de.73 hozzászólás

Megtaláltuk Orbán Viktor gimnáziumi üzenőfüzetét. A benne lévő érdemjegyeket személyiségi okok miatt nem közölhetjük, mert tartunk Péterfalvi Attilának, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökének a haragjától, akinek a fényképén jól kivehető, hogy mögötte a magyar mellett nem egy uniós, hanem egy székely zászló látszik. A miniszterelnök jegyeiről ezért csak annyit mondhatunk, hogy sok volt közöttük az elégtelen és az elégséges (kilenc egyest és tíz kettest számoltunk össze).

Egy az Orbán szülőkhöz írott iskolaigazgató dörgedelmet azonban idemásolunk. A személyiségi jogokra való tekintettel a vaskosabb megállapítások közlésétől eltekintünk.

T. Orbán-szülők!

Tájékoztatjuk önöket, hogy Viktor Mihály nevű gyermekük magatartásában az utóbbi időkben kedvezőtlen változásokat tapasztaltunk. Bár e negatív elmozdulásnak voltak előjelei, mi, ameddig lehetett, türelmesen vártunk, mert bíztunk abban, hogy gyermekük szép szóval, meggyőzéssel, ha úgy tetszik, érvekkel is jobb belátásra bírható. Ebbéli reményünkben azonban csalódnunk kellett: gyermekük magatartása nemhogy javult volna, de egyre inkább elhatalmasodtak a viselkedésében és személyiségében a laikus szem számára is jól látható zavarok. Nevezett diák gyakran verekszik társaival, főleg a nála kisebbekkel, ráadásul lop is tőlük. Mindezekre már több alkalommal felhívtuk az Önök figyelmét, de mint említettük, a helyzet egyre csak romlott.

Azt sem hallgathatjuk el Önök előtt, hogy fiuk rendszeresen hazudik a társainak. Bármennyire is fájó, kedves szülők, az az igazság, hogy sokan azok közül, akik egykoron szerették, ma már utálják és undorodnak tőle. Nem rejthetjük véka alá: gyermekük mára összeférhetetlenné, elviselhetetlenné és kibírhatatlanná vált. Egyre többen panaszkodnak rá, ám úgy tűnik, egyelőre mindhiába: esetében mind a baráti, mind a tanári intelmek falra hányt borsónak bizonyulnak. Ha önmérsékletre, és a közösen elfogadott normák betartására intik, ő csak a vállát vonogatja, pökhendi és arrogáns válaszokat ad.

Pszichológusunk meglátása szerint gyermekük nem egyszerűen krónikus hazudozó, de olyan, mint egy, a társai amnéziájára építő szélhámos: a véleményét gyakran, látszólag minden értelmes ok nélkül változtatja. Ma ezt mondja, holnap az ellenkezőjét, attól függően, hogy pillanatnyi érdekei alapján mit tart jónak.

Kötelességünk megemlíteni, hogy Viktor Mihály személyiségében beállt zavarok, a tevékenységében gyakorta fellelhető uszítás, valamint az ezzel rokon gyűlöletkeltés már iskolai közösségünk normális működését veszélyeztetik. Ezért kérjük Önöket, hogy kemény kézzel, az általunk normál üzemmenetben nem díjazott, ám az ő esetében feltehetőleg egyedül célravezető, fizikai ráhatásban megtestesülő, szigorral lépjenek fel vele szemben.

Föld S. Péter

73 hozzászólás

  • Ezt akár Szt. Péter is írhatná vagy félévszázaddal később, amikor ülepen billentve a Pokolba taszítja!

    Oszt jónapot!- ahogy a dakota erdélyi mondja….

  • Azt olvastam minden életrajzával foglalkozó írásban, hogy gyerekkorában is mindig költözniük kellett, mindig a faluvégi elhanyagolt építményekben találtak menedéket.
    Szomorú, de így már érthető a gyűlölete, antiszociális viselkedése, a komplexusai és a paranoid skizofreniaja

  • ha lehet hinni neki – talán ebben kivételesen nem hazudott – a kedves papa rendszeresen próbálkozott ilyetén ráhatással! =))

  • Hát nemtudom, nehezen hihetö ennek a szövegnek az ereditésége.
    Ha valóban ilyen súlyos volt az eset, azt már személyesen szokta volt az iskolavezetés a szülökkel megbeszélni. Annál is inkább mivel az apuka párttitkár volt a Gánti-köbányában. (Tudtommal)
    És voltak „felsöbb kapcsolatai”, mint tudjuk.
    Tehát egy ilyen beírás „életszerüsége” nagyon kétséges. Legalábbis számomra.

    Az biztos, hogy az egyetemi évei alatt kétes hirnévnek örvendtek a bagázsával együtt – nemcsak az évfolyamtársai körében, hanem ugy ám-blokk a jogászkaron. (nemcsak a koleszban)

    Más helyen már emlitettem, hogy a Pipa-bár volt valamikor egy olyan „jogásztanya” A Nagycsarnok mellett.
    Amikortól kezdve ott megjelentek, a joghallgatók zöme elkezdett más helyekre járni. A kocsmát „kisajátitották” az arrogáns, bunkó viselkedésükkel. (is)

  • Meg azt is hallottam róla, hogy kétéves kora után sem volt mindig szoba-tiszta !

  • Ha-Ha-Ha;

    Nem elek ottan, Hala a Teremtomnek. csupan-kovetve magyarorszag mukodeseinek az eredemnyeit a vilagnezetbol itelve.
    NEM tudnek mas positivet velni,mint az altala (Orban) leszallitott vallalati adoknak ,meg ha igen sokaig is magoznam miniszter-elnoki tevekenysegenek minden apro kovetekmenyeit is.

    De HA egy kozepiskolai oktato irt volna meg a fenti allitashoz is hasonlo magan-levelet barki tanulo szuleinek, hat az bizonyitotta azonnali eltavolitasanak oakat az oktatasbol.

    S meg HA valosag is lett volna miert nem csatolta annak masolatat?

    Az ilyesmivel NEM a problemaik megoldasat kozelitik, hanem epp az ellenkezojet.

    Nagyon sajnalom mind azokat az ott-elo emberilenyeket akiknek remenyeiket inkabb szetfoszlatjak az ehezhasonlo u.n. „politilai ellenzekek”!!!!

  • Olvastam mar itten mindenfele elkepzelheto es elkepzelhetetlen ragalmakat a magyaroszag kormanya es a jelen miniszerelnokere vonatkozoan.

    De meg EGYETTLEN logikus, racionalista es alatamaszthato kritizalast mukodesenek sem soha !!!

    Mindeg, minden csupan az egyeneskedes alapjan.
    Semmit a kormanya es allami-gazgatasi mukodsesen.

    En lennek az egyedulli itten, aki ellenezne azon tetteit ami sujtja a nemzetet es minden dolgozo, termelo, produkalo adofizeto polgart ???????????

    Mar nehanyat jeleztem a multban.
    De meg a lap „foszerkesztoje” is megdorgalt engem azert, mint a rakoncatlan pelekast, hogy mind azok nem az en dolgaim. Mert az csupan az europaiak ugyei.

    Itt van egy, ami igazan felbnosszantot engem tegnap este amint olvastam az adatokat.

    Kasler es Tarlos bejelentesei, hogy mennyi ado-milliardokat kenyszeritettek a magyar adofizetoket ‘ajandekozni’ a sajat hatorozataik hianyaban a kulombozo budapesti szinhazaknak.

    A Thalia szinhaznak 336, Trafo 60, Jozsef Attila 220, Madacs 1,10, Uj-szinhaz 105, Orkeny 215, Bab 143, Kolibri 62, Radnoti 120, Vig 840, Katona 320.

    Tehat meg a budapesti szinhazak is Orban elvtarsuk alkalmazottai.

    S nem lenne kotelezve mindenki belepo-hegyeert fizetni amikor menne barmely azon szinhazakba?
    Hol van a szabad-lehetoseg ugy a szinhazaknak, szineszeknek , na meg a szinhaz-latogato es elvezo kozonsegenek ??????

    Mind ez csupan egy abszolut diktatura modszere!!!!!!

    Kenyszerotik, sot egyszeruen kirabolja a kormany a lakossait fizetni masok szorakoztatasaert.

    Az egy abszolut rablas !!!!!!!

    S fogadok, hogy soha nem is kerdeztek az ottani adofizetoket hogy hajlandok lenenek-e fizetni masok szinhazi szorakoztatasaikat.

    Panszkodnak a plumber-ellen, de nemak pl. a szinhaz-tulajdonosok bankszmlainak a hizlalasan, s minden mas jelentos ugyeken.

    De mind azon a LEG-elfogadhatatlanabb es leg-erkolcstelenebb tetteken maguk mind nemak .

    Nem csoda hogy nincsen penz amire valoban szukseges lenne a lakossag alapveto szuksegleteire.
    Szegyen !

  • A kedves Koszorús Szerzőnek makulátlan volt a gyermek és serdülő kora? Volna-e nagydobra verni voló-e benne vagy azt szuverén magánügynek kérni-e ki -megjegyzem jogosan- magának?

  • Ms Bernstein
    2019 április 5
    9:23 de.
    Megnyugtatlak, az itteni fősodor nagy része sem az, amihez én ugyan -egészséges önkritikával- nem tartozom, de a „komoly” kommentek észlelésekor időnként még én is összerondítom magam a röhögéstől! 😀

  • Kedves Koszorús Szerző, nem akarom lebuktatni, de szerintem még abban az időben nem létezett az iskolai psichologusi státus, az csak a módszerváltás után vált kötelezően trendivé! 😀 (Nos ezért, ha bevallja, hogy ez az esszé csak a szerzői furfang remeke, akkor nem vádolom meg alattomos lejáratással, mert ráadásul egy ilyen levelet abban az időben nem „illett” írni egy párttitkár apukának! De ezt Önnek -mint benfentesnek- illene tudni! 😀 )

  • Bibi, inkább csak akkor írj, ha jól megfizetnek. Ott akarsz szószóló lenni, ahol fingod sincs, hogy miről van szó… Csak a te érdekedben:)

  • Gabriel
    2019 április 5
    9:19 de.

    „Hát nemtudom, nehezen hihetö ennek a szövegnek az ereditésége.”
    ———————————————————————————–

    Kedves Gabriel – Nem meglepő, hogy nem igazán hiszed a beírás eredetiségét, mivel nem is az! Ez a levél Föld S. által – szerintem – arról szól, hogy ha annak idején az igazgatója, tanárai, nevelői írtak volna a szülőknek gyermekük előmeneteléről il.viselkedéséről, szociális „beilleszkedésérŐl” akkor vajon mi mindenről írhattak volna! Azaz, a ma Orbánt jellemző hiányosságok, és antiszociális viselkedés már nagy valószínűséggel gyermekként is mutatkoztak – senki nem lesz csak úgy, minden előzmény nélkül felnőtt korára olyan mértékig összeférhetetlen és abszolút deviáns magatartású
    ember mint Orbán – és most szándékosan mérsékelten és visszafogottan fogalmaztam!

    Feljegyezték róla – életrajzi történései között olvastam – hogy miután mindig erőszakos, „nagypofájú” akarnok gyerek volt, egy alkalommal a társai felakasztották a nadrágtartójánál fogva a kabátok tárolására felszerelt fogasra, és egy darabig ott óbégatott és rugdalózott míg le nem vették! Valamiért úgy gondolom, hogy beleillik a képbe, amit ifjúkoráról gondoltunk, miként az is, hogy több iskolából is kicsapták – innentől Figyelő még jobban megértheti és szimpatizálhat vele – a magatartása miatt ! (Ebben sok minden benne van) Anyja jóvoltából -aki napközis tanítónő volt valamelyik közeli település iskolájában – sikerült a környék összes iskolájába bemutatkozni. Mire elvégezte az általánost, jó néhány iskolát ismert meg belűről!

  • 1. Nem érdekel a magyarországi méltatlan első szolga gyermeki élete.
    2. Inkább B: Tévedsz éppenhogy 1990 előtt voltak ingyenes nevelési tanácsadók – szakképzett pszichológusokkal, pszichiáterekkel, mentorokkal.

  • Az egyik hozzászóló tudja, hogy sokat költöztek és mindig a falu végén laktak! a Másik mindent tudó bizonyítja, hogy a gánti bányák párttitkárának gyakran kellett költöznie és mindig egy faluvégi házban laktak mint a párttitkárok általában!
    Földesnek pedig csak annyit, találja meg Fletó diplomáját és ….

  • Orbánnal kapcsolatban semmi sem magánügy!
    Főleg az életének sötét vonuĺatai!
    Kedves Hölgyeim, Uraim! Nem kötelező miniszterelnöknek és diktátornak lenni!

  • Egyértelműen rettentő fontos, hogy megismerhessük egy megválasztható miniszterelnököt, v jelöltet!
    Az alapján lehet reálisabb döntést hozni, h alkalmas-e a negativumaival a posztra, vagy csak a diktátorira!

    Orbán rendszeresen megbukott!
    Nem alkalmas a vezető posztra, de a diktátorira kiválóan! Arra én csillagos 5-öst adok!
    Szerintem hatékonyabban lop, mint bármelyik társa! Na! Mondjuk Putyin elvtársát nem számítva!
    Fantasztikusan hatékonyan hazudik, uszításban verhetetlen az európai porondon!

    Szerintem egy pályázatot kéne kiírni, h o1g mennyire alkalmas diktátornak, és, hogy ézt mennyire hatékonyan csinálja!

  • Kalocsai Miklós

    Inkább Bibi
    2019 április 5
    11:18 de.

    Bibi! Te is csak okoskodni szeretsz, de képtelen vagy egy rövid szöveget értelmezni. Olvasd el még néhányszor, és ha akkor sem érted, fordulj bizalommal orvosodhoz!

  • Gabriel! Inkább Bibi! (Meg még jónéhányan!)

    Az irónia az egyik legjobb, leghatásosabb eszköz. Nagy kár, ha ezt nem ismerik fel azok, akiknek pedig erre a legnagyobb szükségük volna. –

    (A cikk utolsó előtti bekezdésére küldött „kritikák” jogosnak tűnhetnek; de a helyzet az, hogy itt nem arról van szó, hogy schoroschischta nemzetvezetőnk gimnazista, egyetemista korában ez elfogadott etalon lett volna. Ez az etalon még Aczél György – (hú, de sokan köpködnek rá, pedig megérne minimum egy doktori értekezést, ha csak a korabeli könyvkiadást nézzük!!!) – napi gyakorlatában sem érvényesült.

  • Fiam azt mondta, kitalálta, hogy lesz gazdag.
    Aztmondta, h ő lesz a következő miniszterelnök.
    Felcsillant a szemem, 1000milliárdos lesz! De lehűtött. Azt mondta : demokratikus. Te hülye! Akkor csórin kerülsz mejd a sírgödörbe! Vegyél példát o1g-ről!1000milliárdokat harácsolt már össze!Régen legalább azt mondta, h „Ne mi lopjuk a legtöbbet!”
    Akkor még megvetettem ezért, ma már visszasírom!

  • Miklos Banfi
    2019 április 5
    1:26 du.
    OK! Ügyetlen kezdőként köszönettel megfogadom egy jólfizetett profi tanácsát!

  • Miklós bá’
    2019 április 5
    4:02 du.
    Elfogadom, hogy igazad van, de azért egy világhírű humoristától elvárható lenne, hogy humora legyen, mert a cikkéből ez nem derült ki!

  • Miklós bá

    Az irónia remek dolog, csak hogy az adott helyen és témában.

    Sajnos én nem tudok ironizálni azon, hogy magyarországot ujfent egy diktátori jellemzökkel összebarkácsolt kormányzat vezeti.

    Hogy ugy mondjam, ezt iróniának hívni itt nincs sok helye – mivel itt és most ezen elsö lépésben sirni lehet, második lépésben pedig dühöngeni kell.

    Tegyük helyükre a dolgokat.

    Az irónia az másról szól, mégha annak is szánta a kedves szerzö.

    Már elöjött ilyesmi téma, amikor is valóban irónia volt – de nem mindig jön be.
    Mivel az irónián jóízüt lehet nevetni.

    Ja, hát ha ezen Te mégis tudsz, az más lapra tartozik – de én nem igazán tudok rajta nevetni. Ha igaz lenne, és ráadásul a leírás alanya kurva messze lenne ma bármiféle közéleti szerepléstöl, akkor sem.

    Én továbbra sem szoktam röhögni járni siralomházakba.

    Inkább Te nem értesz semmit, pláne hogy a véleményemet simán azonositod Bibiével. Ez azt jelenti, hogy te sem értetted meg még mostanra sem, hogy hogyan tudott egy ilyen rezsim ujra az ország élére kerülni, mint az ország reprezentánsa.

    Arról már halottál, hogy Vak Vezet Világtalant?
    VéVéVé szisztéma.
    Vagy hogy egyszerübb legyek: vakok között félszemü a király.

    A hiba nem Orbánban van.
    Rajta kivül még sok-sok Sz…G… létezik mindenkor minden társadalomban, még a legjobb demokráciákban is. Csak ott valahogy nem közülük kerülnek ki a vezetök.

    A legszebb, legpirosabb alma is lehet rohadt belülröl. És amikor pedig még kivülröl is sanyaru-kinézetü!?
    Ezen én semmi ironizálni valót nem találok.

  • Bibi

    A kérdés nem az, hogy milyen magatartást tanusit egy gyerek, nehogy már erröl szóljon a fáma.

    Egy gyerek lehet igazi kis csibész (ma már lánynemüben is) attól még lehet egy nagyon jó-lelkü és szeretnivaló kölök.

    Söt…!!
    A tapasztalatok szerint a „visszafojtott” viselkedések inkább szoktak problémásak lenni felnött-korban.

    Mostmár „tudva”, hogy F.S.P. állitólag iróniaként irta a szöveget, akkor is kiderül az belöle, hogy amit leakrt irni, az az antiszociális kismalac viselkedése.
    de hat ezen semmi nevetni való nincs, sirni való meg nem miatta, hanem magunk miatt van.

  • Besancon
    2019 április 5
    2:04 du.

    Valóban arról van szó csak ugy parasztos egyszerüséggel, hogy valamennyi diktátor antiszociális (pszichopata v. szociopata) volt, van és lesz. Vagyis mindegy, patás teremtményként kellett hogy szülessen, és az is marad.
    Nyilván a jellemük már gyerekként utalt a jövöjükre.
    Nyilván sok hasonló jellemmel „megáldott” gyerek születik, de csak kevesekböl lesz „sztár”

    Ahhoz, hogy valaki eljusson a vezetés legmagasabb csucsaira bizony kellöen „érzéketlennek” vagyis antipátiasnak kell hogy legyen, már élete kezdeti stádiumában…
    Máskülönben már az „elsö lépcsöfokoknál” elbukik.

    Ezek olyan történelmi tények, amik esetén az az elenyészö számu kivétel csak erösiti a szabályt.

    Így csak az a kérdés maradt, hogy a mégoly sikeresekkel is mit nyertek a nemzet egyes egyedei, az adott társadalom egyes tagjai, a csáládok, az individumok.

    A sok szenvedésen, tragédiákon kivül.
    Mint mondjuk Nagy Sándor, Dzsingisz Khán, Napóleon és társaik esetében.

    Most az olyan zsebdiktátorokról, mint Horthy, Rákosi, Castro, Csauszesku, H. Chaves, ne is ejtsünk szót.

    Vagy a mai díszpéldányokról, mint Kim Dzsongun, Maduro, Orbán ….

  • A Heti Hetesben volt ez a kategória Kern Andrastól. „Elfogtunk egy levelet!”

    Jelen esetben az a legszörnyűbb, h a tartalma miatt túl élethű, bármennyire is tragédia!
    Tiszteĺt T.G.M-nek esetleg az róható fel, h nem talált több helyzetkomikumot! Bár, ezen gondolkodva én se tudok olyat….

  • Lelszi – Ez a cikk nem azért „íródott” mert bárki is kíváncsi lenne a vezér egykori bizonyítványára , jegyeire, viselkedésére stb hisz Orbán jelen alapállásából az jól kikövetkeztető, semmi újjal nem szembesültünk! Valószínű sosem került volna sor ennek a fiktív ellenőrzőnek az ismertetésére, ha nem épp a hatalom fejének és szervilis kiszolgálóinak támad az az ötlete, hogy egy diáklányon élesítse a körmeit – természetesen a tőlük megszokott módon, azaz vastag hazugságokkal, csúsztatásokkal körítve. Ez a diák fiatalkora ellenére nagyon belemászott az aurájukba, úgy gondolták, meg kell torolni és még azt sem észlelték milyen végtelenül piti és nevetséges, ahogy testületileg fenekednek az „elégtétel vételen” Nem kell tehát csodálkozni, és kiakadni azon, ha ennek kapcsán bizonyos hatalmi képviselők és véleményvezérek viselt dolgai, diákmúltjuk, tanulói minősítésük lett a téma – mert régóta tudható, hogy aki szelet vet, az vihart arat!

    Egyébként rosszul vagy informálva – „Fletó” diplomája nem veszett el – megtalálni pedig azt kell ami elveszett !

  • Inkább Bibi
    2019 április 5
    6:06 du.

    „….egy világhírű humoristától elvárható lenne, hogy humora legyen, mert a cikkéből ez nem derült ki!..”
    —————————————————————————
    Föld S. Péter – újságíró, író, és humorista, ha nem is világhírű. Eldöntheted, melyik minőségében készült a cikk!

  • Gabriel
    2019 április 5
    8:36 du.

    „Inkább Te nem értesz semmit, pláne hogy a véleményemet simán azonositod Bibiével.”

    Nem kell tőlem megkülömböztető figyelem felkeltéssel elhatárolódnod, már megszoktam ezt a -rám nézve hízelgő- általános elkülönülést! 😀

  • Gabriel
    2019 április 5
    8:53 du.

    „Egy gyerek lehet igazi kis csibész (ma már lánynemüben is) attól még lehet egy nagyon jó-lelkü és szeretnivaló kölök.

    Söt…!!
    A tapasztalatok szerint a “visszafojtott” viselkedések inkább szoktak problémásak lenni felnött-korban.”

    Ezt saját tapasztalatomra támaszkodva maximálisan igazolom. Az én lányaim is rettentő hiperaktiv csibészek voltak, olyannyira hogy, a legkirivóbb, legnagyobbik lányom például 6 év alatt végzett el egy nem is nagynevű gimnáziumot, megkomolyodván mára három diplomája van és két gyönyörű gyermeke.

  • Gabriel
    2019 április 5
    9:19 de.

    A Bibó alapvetően pártnevelde volt. Nem egy esetben a párt mosta ki azt a szennyest a pletykák szerint, amit a Fiúk, sz..tak tele. Erről az akkori államizgatásira járó lányok is valószínűleg többet tudnának mesélni. Ha mernének.

  • Besancon
    2019 április 6
    5:13 de
    Jó,jó a „világhírű” vádért elnézést kérek, de a humor hiányolásáért nem tudok, mert lehet, hogy nincs humorérzékem.

  • OK , ha olyan kivancsi lenne a tomeg, hogy milyen magatartast es elorehaladast mutatott a jelen PM iskolas koraban, hat miert nem venne a szerzo az iskolaja ev-konyvet?
    (Ertem Orban iskolajanak, nem a szerzzonek az iskolajat!)

    Ott mind a tantarsai kepe, neve talalhato.

    S aztan mint sikeres sajto-reporter, keresse fel mind a letezzo colt osztaltyarsait es tanarait.

    Kerje mindeniket egyeni interview-ra, s kozolje annak eredemnyeit.itten !

    Akkor az itten olavasok egy sokkal tisztabb es elhihetobb kepet kapnanak.
    Nem a sorozatok „azt hallottem”-jait, a tanu- vallomasai nelkul.

    S remelve, csupan az alanyt , s NEM az egyeni ellensegekedeseket olvashatnank !!!!

    Tul sok lenne az, azt remelni????

  • Péter!
    Nagy erőlködést követtél el amikor magadról mindent rá akartál ültetni a vaktor mühályra, szinte nagyon sok minden szó szerint illik rád . pl. a folyamatos hazudozástól kezdve a valótlanságokon keresztül! De most nem igazán lett nagy a siker mert nem elég nagy otrombaságok kerültek a cikkbe. Jobban kellett volna erőlködni,jobban kellett volna szidalmazni stb. az jobban tetszett volna a hozzászólóknak.
    Tehát fel a fejjel , többet ésszel,mint.. gondolkodással,hogy jobbak legyenek állításaid.De nagy vagy ! mert mindig nagyot akarsz alkotni! Nem mindig sikerülhet üdvözletével.

  • Höhö..hőőhh..

  • tóth péter
    2019 április 6
    3:53 du.

    Helyes.
    Mekkő védeni a mundér becsülettyét.
    Csak így tovább ! Fel a fejjel ebben a bolsi Ojrópában.

  • Miklos Banfi
    2019 április 5
    1:26 du.

    Bírom mikor
    mindenre rárepülnek
    ezek a leszáradt-lelkűek és
    elkezdenek jajveszékelni egy vicc miatt

  • Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot. A robot megkérdezi tőle:
    – Mit kér, Uram?
    – Egy Martinit.
    – És mennyi az IQ-ja, Uram?
    – 168.
    Ezután a robot elbeszélget vele a fizikáról, az orvostudományról és az űrhajózásról.
    A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, ezért később visszamegy a bárba.
    Újra Martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 90. Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról.

    A férfit még mindig nem hagyja nyugodni valami, ezért harmadszor is visszamegy:
    – Mit kér, Uram?
    – Egy Martinit.
    – És mennyi az IQ-ja, Uram?
    – 15.
    A robot közelebb hajol:
    – 2019 májusában is a Fideszre szavazunk, ugye!?

  • Geyza
    2019 április 6
    5:56 du.
    Bírom amikor közvetlen hozzászólás helyett sunyin egymásnak hecceled a vitázókat. Valószínű azért, mert ilyen hőstettekhez nem kell ész.

  • Geyza
    2019 április 6
    5:54 du.
    Igen ! Mivel az UNIÓ testületeiben a „bolsi” és liberális gondolkodás a meghatározó és persze ezeket akarják számon kérni mindenkin —- :::: mint ejrópai értéket!!!!!
    No már most ez meglátszik abban is ,hogy a junker féle emberek,már teljesen átvették e gondolkodást –hiába tartoznak a néppárthoz,hisz a néppárt is már hasonult a bolsi-liberális gondolkodáshoz,azoknak megfelelően hajtja végre a dolgokat,ezeket akarja megkövetelni másoktól.Erősen észrevehető pl webber-nek a gondolkodása–szinte teljesen alkalmazkodott az ” elvárásokhoz” és módosultak gondolatai , és úgy néz ki : az „illetékes” úr hatása alatt van , teljesíti elvárásaikat , hogy ő lehessen junker urnak az utóda.Ez a saját elveknek a felrugása.De az illetékesek biztosítják,hogy a továbiakban is a mai irány legyen a meghatározó.még annak árán is,hogy a néppártba beépülve ott kemény bomlasztást végezzen .– éveken keresztül félrevezetve embereket tevékenységükről.Ez kimondottan a bolsi ideológia része – nézd vissza régi módszereiket,megalakulási idejükből.
    Nagyon szeretettel,nagyon üdvözöllek,nagy szeretettel,üdvözletével,másoknak is akik szeretik.

  • Föld.S.P!

    Ez megint egy szuper cikk…és „hiteles”,mint a többi….!
    A magáét,meg a híveiét ki találta meg? ki kereste? …szerintem senki,de ugye
    itt többen nem is jártak középiskolába,ami meg meg is látszik….,és mellesleg senkit nem is érdekel!

  • Bendeguz79!:

    Föld.S megint írt egy szánalmas,rágalmazó és hazug cikket kínjában….(a tartalmát ő fogalmazta meg,ő állítja,minden alap és hiteles bizonyíték nélkül,ugye csak ennyire képes…!)
    Ha Orbán ilyen rossz tanuló lett volna és ennyire összeférhetetlen,akkor ugyan, hogyan sikerült neki leérettségiznie,majd egyetemet végeznie és nem utolsósorban ilyen
    magas pozíciót betöltenie több választás után?……
    Na ez már felér egy becsületsértéssel….!

  • nem mellesleg!!!!
    Földes képességeivel….,fontosságával..jellemével,meg a jelenlegi ismertségével,….pozíciójával… minden normális ember „képben”van,és nem fáradozik feleslegesen azzal,hogy kutasson….a középiskolai ellenőrzője után!(pláne ha volt?…)!

  • Inkább Bibi
    2019 április 7
    3:44 de.

    Mihez szóljak hozzá öreg?
    A cikkhez?
    Aztán miért?
    Benne van minden.
    Ha hozzászólnék az olyan lenne mintha vennék egy lovat és elvinném az állatklinikára hogy keveslem a négy lábát.
    Tegyenek rá meg kettőt.

  • tóth péter!

    díjazom a kulturált,bíráló és igaz hozzászólásod!

  • Nagyon szeretettel,nagyon üdvözöllek,nagy szeretettel Toth Peter!

    „Mivel az UNIÓ testületeiben a “bolsi” és liberális gondolkodás a meghatározó és persze ezeket akarják számon kérni mindenkin —- :::: mint ejrópai értéket!!!!!”
    – Ezt ugy elso kezbol, a konyhaablakbol kinezve idemondod, mint megdonthetetlen, kulturalt igazsagot – Gratulalok hozza!

    Peterke az EU dokumentumok magyarul is hozzaferhetok mind! – hatha jobban hasznodra valnanak a tenyszeru velemenyalkotashoz, mint a 888/pestisracok, ahonnan merited az eletbolcsessegeidet – nagy szeretettel. Persze ehhez turelem, olvasasi es ertelmezokepesseg es nemi gondolkodas is szuksegeltetik, de hat az elet mar ilyen, ritkan eleg a plakatok es a propaganda szajkozasa a hatalmas nagy szeretethez (ami rolad amugy ideomlik).

    „Ez kimondottan a bolsi ideológia része – nézd vissza régi módszereiket,megalakulási idejükből.” – Ezt igazan a pestisracok foszerkesztoje tudja talan a legjobban, mint a BM kituntetett tudositoja vagy az ahitattal szeretett Gajdics foszerkesztod, de a kisztitkar teUrad es a fiatal (illiberalis) demokrata kisztitkarok es MSZMP tagok orszaggyulesi sokadalmanak is szemelyes emlekei es tevoleges iranyitoi, tapasztaloi minosegukben tudnanak errol meselni a leghitelesebben. Ja, hogy ezekkel most eppen a liberalizmust vadoljak – amit regebben meg imperialita (fujjj!) kapitalitaknak mondtak szinte ugyanezek a „tevedhetetlen hazafiak” 🙂

    Ezt itt mind erted irtam nem ellened,Peter (tenyleg!).
    (Ha valaki emlekszik meg arra amikor Peter Gabor elment Rajk Laciert a regi viccben: erted jottunk elvtars, nem ellened!)
    Tobbre is kepes lennel, ne nezd le magad ennyire!

  • Inkább Bibi
    2019 április 6
    5:29 de.

    Már megbocsáss Elemér, de nehogy már komoly férfi létedre, kislányos-sértödésbe válts.

    Én nemhogy nem a személyedet kritizáltam, de még inkább távol álljon tölem, hogy elhatárolódtam volna a személyedtöl.

    Nem tudom hogy hogyan irjam másként, mivel még vissza is idézted azt, amiben a cikkben szereplö téma egyes pontjaiban való eltérö válaszunkat, Miklós bá nagy-egyszerüséggel egy kalap alá vette.
    Amire reagálva azt fejtettem ki, hogy pont ezért meg sem értette se a Te, se az én reagálásomat.

    Ennyi.

    Neked meg válaszoltam, hogy mi az ami az én nézetem – én sem voltam valami „példás” viselkedésü gyerek, és a „kölkeim” is hasónló útra tévedtek – de sem én, sem ök nem voltak soha egy percig se rosszindulatuak másokkal szemben.
    Igyekszem megtartani ezt ma is, és hála istennek örömmel tudom konstatálni a gyerekeim is hasonló uton járnak.

    Ennyi – bár ez az út, már tapasztalatból is tudva, nemcsak elméleti szinten ismerve – bizony nem arra van predesztinálva, hogy valaha is bárhol „uralkodók” legyenek.
    „királyok” azért még lehetnek – megbecsülésböl.

  • Rodeo11
    2019 április 6
    7:41 du.

    Ahhoz mennyinek kell lenni az IQ-nak, hogy a robot veled is elbeszélgessen?

    Mondjuk a Maduró legujabb „nemzetmentö” terveiröl?

  • Gabriel
    2019 április 7
    10:04 du.
    bocs, veled nem… adeus

  • A cikk a szokasos szinten van, de hianyolom belole azt, hogy a kis Viki a fiubaratai pocsevel jatszik az oran es a szunetben is, surun simogatja a herezacskoikat is, es a lanyok honaljan szamolgatja a szorszalakat.
    Mert minden bizonnyal ezt is csinalta a kis Viki.

  • Gabriel
    2019 április 7
    9:59 du.
    Engedtessék meg nekem, hogy évente egyszer-kétszer „borzalmasan” megsértődhessek, mert a Nejem szerint az sem teljesen normális, hogy mindent eltréfálok! 😀 (A „komoly férfiról” meg jobb ha nem tudod meg -velem túl szigorú- hitvesem véleményét. 😀 )

  • Gabriel
    2019 április 7
    10:04 du.

    Hehehe
    A Lenint kifelejtetted.
    Ezt a Moreno-gyereket.Meg lánytestvérét, Irinát.
    Rodeo mester ottan-körül szíjja magába a szélsőbalságot.

  • Nagy Lajos
    2019 április 8
    3:49 de.

    Te mondtad !
    (Akinek nem inge..)
    De úgylátom te is kissé beteg vagy.

    Akárcsak Gurltiz,
    aki a szakállas Conchita nyomdokain nyomulva nyomna

  • Inkább Bibi
    2019 április 8
    3:56 de.

    Ne légy sértődős.
    A sértődösöttség (deszépszó mosttalálomki)
    csak azok luxusa, akiknél ott a della.(Meg kövek,részvények)
    De az olyanok viszont nem járnak ilyen oldalakra.
    Vagyis csóró vagy mint itt mindannyian.
    Akkó meg mire vágsz fe..izéé..
    mire fel sértődösködsz?

  • Geyza
    2019 április 8
    8:29 de.

    olyan vagy, mint egy dilis óvóbácsi (persze ilyen alapon néni is lehetnél), állandóan a teli pelenkákkal és azok működésével foglalkozol, személyeskedésed undorító és eredménytelen

    van valami semmi közöd bárkihez?

  • Geyza
    2019 április 8
    8:34 de.
    A látszat ellenére nem sértődösödtem meg, mert akkor nem raktam volna ki az amúgy csak nehéz felfogásuaknak járó szmájlit! 😀
    (Aztánmeg, ha valami csoda hatására felvetne a pénz, na pont akkor nem vágnék fel vele, mert a most felvágósodottak(ez meg az én találmányom) 95 %-a nem tisztességesen jutott hozzá!)

  • Inkább Bibi
    2019 április 8
    9:42 de.

    ya az más
    Szmájlikat nem látok
    mert SoB* sormintái miatt letiltottam öket

    *SoB = Slapaly of Balyerzsót

  • Rodeo11
    2019 április 8
    9:26 de.

    Na jó én csak a te érdeked miatt szólok néha.
    Mert igy mindenki rajtad röhög.
    Hogy mekkora idióta vagy 😀

  • Rodeo ellenben
    látom te is azok közé
    tartozol itten akik mások őv alatti
    részeivel foglalkoznak szívesebben. Amint észrevettem
    ezek általában koros emberek.(Veled együtt) Feltételezhetőleg
    nem kaptatok elég nőt korábban és most valamiféle áttételes
    anyakomplexusban vergődtök.Azért foglalkozotk folyton
    ezekkel a társaságba nemillő dolgokkal.Betegek vagytok,
    operáltassátok meg magatokat 😀
    /Rejtő Jenő is ezt javasolta/

  • Boda Marcsi
    2019 április 7
    3:26 du.
    Köszönöm !
    Üdvözlettel!

  • Geyza

    Hát hallod, bizony teli van a pelenkája egyeseknek.
    És saját bevallása szerint is messzire büzlik – nagyon becsinált – már régen

    Hagyjuk is rá, mosogassa csak saját maga, bár reménytelen…

    Már csak az is érdekes, hogy „még ebben a korban is pelenkába csinál…”

  • Inkább Bibi

    Na igy már kissé jobb – bár ne feledjük, hogy a nejem szerint csak a nöknek van joguk sértödni – mivel hogy „nöböl vannak”

  • kedves cenzor, itt lenne az idő gyomlálni a geyza és a gábriel személyeskedéseit, nagyon (hogy mást ne mondjak) uncsik

  • Gabriel
    2019 április 8
    12:24 du.

    Az az igazság, hogy már hátulgombolós korom óta alig tapasztaltam meg, hogy milyen lehet igazán komolynak lenni! (Még ha esküvőre vagyok hivatalos, akkor is (kár)örvendek! 😀 )

  • Hogy ez a diktátorokat nyaló-faló, anticionista hirtelen milyen „szép-lélek” lett.

    Persze ha az ö szépséges lelkét érzi „sértve”, akkor ugye személyeskedést kiállt.

    Az persze soha egy cseppet sem zavarta, hogy ökegyelme bezzeg rögtön személyükben támadta a cikkek iróit is, amennyiben nem az inye-kedve szerint került egy téma feltálalásra.

    Vagy csak egyszerüen összezavarja a személyes névmásokat?
    Na de rá se rántsunk ilyen egy személyiség-zavar

    Ugye kedves rodeio?

  • Gabriel
    2019 április 8
    7:18 du.

    legyen hozzád kedves egy krokodil! itt van neked a tweet bajnokod még ezt is másolja a Donald T. ról… kirúgta, mert ellentmondott neki…

    érveid soha csak mint a papagájkommandó csiripeli a szájába adottakat…hogy azoknak a valósághoz semmi köze? hát mit érdekli az a Gábrielt… ő csiripel és csiripel
    ez meg az eredeti tweet másolata időponttal és a bolsonaro (az egyik a nagy családból) tweet címe…

    Jair M. Bolsonaro

    @jairbolsonaro
    Comunico a todos a indicação do Professor Abraham Weintraub ao cargo de Ministro da Educação. Abraham é doutor, professor universitário e possui ampla experiência em gestão e o conhecimento necessário para a pasta. Aproveito para agradecer ao Prof. Velez pelos serviços prestados.

    55,9 mil
    10:33 – 8 abr. 2019

  • Gabriel
    2019 április 8
    7:18 du.

    majd a cenzor eldönti, hogy beengedi vagy nem!

    hogy ki a diktátor és ki nem azt nem gábrieltől fogom megtudni (azt hiszem tőle semmit sem)

    ha a cionizmust isteníti az az ő baja vagy öröme…mindegy magam részéről nem vagyok egy hívő én tényeket keresek és találok és -néha- felmutatok egyet egyet a nagyérdemű figyelmébe ha érdekli a nagyérdeműt… ha nem azt meg nem tudhatom a kommunikáció egyirányú vagy olyan mint a geyza aki idejár köpködni és taslikat osztani egyetlen épkézláb véleménye sem volt (emlékezetem szerint) vagy amit annak akart elhinteni arról seperc alatt kiderítettem, hogy pontatlan és a valósághoz semmi köze téveszme

    ugyanez a gábriel sirámairól is csak ő sokkal hosszabb lére ereszti a képzelgéseit… nem győzök görgetni látván a mégegygábrielt

    hahahahahaha

  • Ez a magatartás jelemzi most is.Egyszerüen kiszámithatatlan.

  • Bernard-Henri Lévy: Orbán a legfelháborítóbb gazember

    „A populizmus egy szép szó egy mocskos dologra, amit az emberek nem mernek annak nevezni, ami: fasizmusnak.”
    https://hvg.hu/itthon/20190411_BernardHenri_Levy_Orban_a_legfelhaboritobb_gazember

  • Rodeo11
    2019 április 8
    1:40 du.

    Hiszterika.

    Most berágott a kislány DDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • tóth péter
    2019 április 8
    12:21 du.

    Hijjnyedeszép látvány DDDDD
    Mikor egy nyilaskeresztes kis tamponszerűség meg egy náciszimpatizáns dromedár banya negédeskedve nyalifalizza egymást.
    Hiába no. Összenő ami összetartozik.
    Már csak a másik MÁS természetű idióta hiányzik:
    Kettő kiöregedett gurl meg egy nőnek nem nevezhető nőnemű lény.

  • Rodeo11
    2019 április 8
    9:26 de.

    Így is kell kislány.
    Be kell védeni Lenint meg Irinát.
    Igaz ez a Lenin nem az a Lenin, de neked ez is jó.
    Általában neked minden gagyi utánzat jó.Bár ezt a Lenint nem
    Kínában gyártották.Irinájáról már nem is beszélve.Vagy kitudja
    Könnyen lehet hogy a Mao Elnök géniusza elhatott Délamerikába.
    És fizikailag is megtermékenyíti a tüzesvérű szenyoritákat DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Geyza
    2019 április 11
    3:26 du.

    kösz! igazoltad minden szavam

    hahahahaha

    és egyre jobban kifogysz a seggségből már csak a „D”-t tudod? disz nincs? vagy desz?

  • Rodeo11
    2019 április 11
    5:55 du.

    Tudom.
    Az volt a célom.
    A MÁSkodást meg inkább Gurltizzel folytasd.