Matek érettségi, és az 5-ös számú vértakony

2019 május 9 11:38 de.38 hozzászólás

Nekitámadt Bayer Zsolt azoknak a diákoknak, akik azért tiltakoztak, mert túlságosan nehéznek találták a matematikai írásbeli érettségit. Bayer marxista népségnek nevezte a petíció több tízezer aláíróját, és saját példájával hozakodott elő, hogy ők annak idején nem lázongtak, hanem, miután megrettentek az érettségitől, elkezdtek tanulni.

Persze, csaltak is egy kicsit. Ezt is Bayer írta a Magyar Nemzetben megjelent Újféle érettségi című dolgozatában. Egy alkalommal ugyanis más helyett írta meg a magyar érettségit, cserébe másnap a WC tartályban kidolgozott matematika példákat talált.

Spongyát rá, mondaná erre Virág elvtárs.

Hanem Bayert némiképp megcsalja az emlékezete. Merthogy nemcsak kicsi, de nagyobb csalásokban is részt vett. Egy időben például – máig nem cáfolt hírek szerint – szlovák rendszámú terepjáróval közlekedett, nem a szomszédos ország iránti lelkesedése, hanem adóelkerülés céljából. Legújabban pedig a Várban potom pénzért bérelt lakása kapcsán került reflektorfénybe, mely bérlés ugyan törvényesnek mondható, ám a bérlakásért cserébe adott pilisi faház azóta – ugyancsak nem cáfolt információk szerint – visszakerült a Bayer-család, jelesül egyik fia tulajdonába.

Ügyes, mondaná erre Kohn bácsi.

Bayernek mindig is volt érzéke ahhoz, hogy az erősebbek mellé álljon és a hatalom nevében a gyengébbek ellen szónokoljon. Nemrégiben egy 19 éves diáklányt nevezett kretén prolinak, de sokan emlékeznek még arra, amikor a civilek ellen fordult.

„Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

Ezt Bayer Zsolt Orbán miniszterelnök jó barátja, az 5-ös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa akkor írta, amikor civilek némán, a munkát nem akadályozva, de azért eléggé demonstratívan tiltakoztak az Igazságügyi Bizottság amúgy nyilvános ülésén. Még azt is mondta az 5-ös számú vértakony, hogy szanaszét kellene verni a pofájukat.

Orbán miniszterelnök játszotta a hülyét, amikor megkérdezték, és azt hazudta, hogy nem hallott arról, miszerint jó cimborája szanaszét verné magyar állampolgárok pofáját. Majd még hozzátette, hogyha hallott volna erről, akkor sem kommentálná. Halász János a Fidesz frakciójának szóvivője szerint a Fideszben sokan vannak, akik szeretik Bayert ezért a stílusért.

Nem vagyunk egyformák, van, aki az eperfagyit szereti, van olyan, aki a vértaknyozást.

Normális országban nem lenne ezzel gond, bunkók, tahók mindenütt vannak, ám az a különbség, hogy a miénkénél szerencsésebb helyeken az ilyenektől a politikai elitnek hányingere van, és kiveti őket a soraiból.

Nálunk, Magyarországon a vértaknyok büszkén hirdethetik, hogy ők mekkora tahók. Hogy verik az asszonyt, lenézik a gyengébbet, nem segítik, hanem üldözik az elesetteket. Rendes magyar embernek mondják magukat, akik mindent a hazáért, a nemzet felemelkedéséért tesznek. Hívőnek hazudják magukat, miközben a vértaknyos világnézetük köszönő viszonyban sincs a hittel.

Szívesen ájtatoskodnak, és bár az európai értékekről papolnak, ezen valójában azt értik, hogy az Európától kapott értékeket – értsd: uniós támogatásokat – ők és csókosaik zsebre rakják.

Magyarország mára a vértaknyok országa lett. Ők mondják meg, hogy mi a jó – hogy mi, többiek, akiket megvetnek és lenéznek, hogyan lehetnénk jó magyarok, jó szülők, jó gyerekek.

Amikor Bayer a diákokat támadja, mi, akik undorodunk a vértaknyoktól, nem tehetünk úgy, mintha az 5-ös számú vértakony nem mondott volna semmit, csak mint mindig, most is büdös volt a szája.

38 hozzászólás

  • En orulok annak, h a vertaknyok nyiltan megnyilvanulnak, mert sokkal veszelyesebb lenne, ha a szőnyeg aloluszitananak.
    Igy legalabb megmutatkozik a gonosz, az elitelendo, nem lehet nemeszre venni!Vagy marnyiltan csalnak, lopnak, sikkasztanak. Ha tobb energiat forditananak a suba alá rejtesre, akkor lehetnenek olyan alszent zemberek, akik azt mondanak, h ez nem is igaz. Ezt ma nem tehetik meg (bár probálják! )

  • Még itt a hozzászolasok elejen hadd javasoljam, hogy probaljuk meg eloszor most, hogy a publicisztikához szoljunk hozza, ne egymast becsmereljuk!

  • A „Khon bacsi”-ra valo megjgyezes bedobasa nagyon antisemitic erzelemet tanusit !!!

  • Tüske Zsófia

    sok mindent el lehet mondani a szarosszájú bayerről, de ez a cikk a róla alkotott szoborral együtt minden lényegest tartalmaz:
    https://index.hu/belfold/2019/02/01/bayer_zsolt_szobrot_avattak_titokban_a_pozsonyi_uton/

    ami a matek érettségit illeti, harmadik gimnazista, próbaérettségit író kislány ismerősöm mesélte, akit a matematikus nővére segít, hogy voltak olyan feladatok is, amiket a nővér az egyetemen sem tanult.

    ilyesmi megesett a mi családunkban is: lányom biológiai tananyagában volt olyan, amit orvos nővérem az egyetemen sem tanult.

  • Május kilencedike van, és ezzel az asshole-lal foglalkozunk?
    Tényleg büdös a szája, aki meghallgatja az egyet is ért vele. Eszembe sem jutna olvasni vagy hallgatni ezt a senkiházit.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, az „Ügyes, mondá Khon bácsi” nem antiszemita,
    hanem egy szállóige.

    Bayer az antiszemita (aki pedig maga is zsidó)

  • Igaza van Kennynek. Május 9-én egy olyan gyilkos rezsim kezéből verték ki a fegyvert Európában, amilyet a szóbanforgó illető szeretne feltámasztani.(Tudom, hogy az ázsiai frontokon csak augusztusra sikerült térdre kényszeríteni.)
    A Szovjetunióban fontos nap volt a Győzelem Napja, amit nagyszabású díszszemlével ünnepeltek, és a hidegháború enyhülő éveiben az egykori szövetségesek képviselői is megjelentek a moszkvai dísztribünön. (Oroszországban ma is megünneplik a Győzelem Napját.)
    Magyarországon ennek a napnak a jelentőségét mindig is kerültük: hiszen a fegyverletétel a magyar haderőt is érintette, és a győztesek ezúttal sem voltak kíméletesek a legyőzöttekkel. A Varsói Szerződés tagjaként kötelező volt a Győzelem Napját május 9-én „ünnepelni”.
    Holott – ahogyan ez már a valóságban lenni szokott -, a május 8-án aláírt kapitulációs dokumentumot több is megelőzte: pl. május 7-én Reimsben Jodl tábornok, a német haderő hadműveleti vezetője az amerikai Bedell Smith altábornaggyal írta alá a megadást. A szovjetek azonban ragaszkodtak ahhoz, hogy a szovjet fegyveres erők előtt is erősítsék meg a megadást. Szerintem jogosan, hiszen akármi i történt később, mégiscsak a Szovjetunió népei – oroszok, ukránok, kaukázusiak stb. – áldoztak 20 millió életet

  • 666… – al egyetértek!

    Ettől függetlenül Bendeguz79 bizonyára nem ismeri az adomát – ezért gondolja antiszemitának. Így hangzik:
    „Kohn megérkezik az USA-ból Mo-ra és oda megy egy kávé automatához. Bedob egy pénzérmét de kávé nem jön. Bedob ismét egyet, kávé nincs. Bedob egy harmadik pénzérmét de kávé most sincs. Ekkor mondta Kohn: Ügyes.”

  • Bocs, de folytatom. Tehát: május 8-án Berlinben folytatódtak a kapitulációról szóló tárgyalások, immár a szovjetek részvételével. A fegyverletételi okmányt végül május 8-án, éjfél körül írták alá: Zsukov marsall, amerikai részről Tedder repülőtábornok (Eisenhower általános helyettese), német részről meg Keitel tábornok írta alá.
    Az éjfél körüli időpont okot adott a dátumvitára is, hiszen amikor Berlinben még május 8-ika volt, Moszkvában már május 9-re fordult a naptár.
    Ezt használta ki és fel a megbékítésre törekvő Kádár-rendszer. Hogy mégse kelljen a győztest ünnepelni a magyar honvédség vereségének napján, az ország megszállását éltetni, de azért jelezzük: elismerjük a szovjet áldozatot a fasizmus legyőzésében, május 8-át a Béke Napjának nyilvánította. Nem voltak különösebb ceremóniák – néhány ünnepi vezércikk, szabadpártnapi ülések emlékeztek meg a dátumról. Ma is úgy gondolom:ez észszerű kompromisszum volt.
    Ja, a cikkben szereplő illetőnek pedig méltó helye van a Pozsonyi úti kutyaillemhelyen.

  • TUSKE ZSOFIA;
    Igen, az altalanosagban van tervezve hogy iskolasok a vizsgakon kapnak kerdeseket ami nem volt a minimum kotelezo tananyag resze.

    Egyszeruen mert csupan csak az u.n. „flunkies” akik a legminimumabb „passing-grade” a celjuk.
    De azzal az eletben nem jutnak messze.

    Az oktatok celja hogy tobbre serekntsek tanitvanmyaikat.
    Az u.n „excellence” elerese legyen a kituzott celjuk.

    Azert a vizsgakon a 70% a „passing-grade”, de a celja lenne minden diaknak a 100%, vagy legalabb a 90% folott.

    Miert nem celozna vegzni a Cum lade, sot a Suma cum lade-val?

  • TUSKE es FERENC allitasaira;

    Persze, emlekszem a „Moricka viccekre” is, meg mind a „szalloigekre” !

    De miert nem lett az Tuske bacsi, Feri bacsi, vagy Karcsi bacsi, stb vicc es „szalloige?. Hm?????????????????????????????

    Nice try, but probaljak azt arra huzni aki azt talan elhinne meg ottan is !!!!

  • talalom;

    Nem voltak targyalasok a kapitulacion !

    A kovetelmeny volt UNCONDITIONAL AND IMMEDIATE SURRENDER !

    (Feltetelnelkulli es azonnali kapitilacio)

    Hitler mar Marciusban 12 eveseket sorozva kuldtek a harcokba. S April 30-an ongyilkos lett.

    Csupan a kerdes alt fenn hogy ki tehetne azt meg,ill kit fogadnanak el.
    S vegul Deonitz lett Hitler helyeben kapitulalni.

  • Inkább Bibi

    Bendeguz79
    2019 május 9
    12:12 du.

    „A “Khon bacsi”-ra valo megjgyezes bedobasa nagyon antisemitic erzelemet tanusit !!!”

    És mitől? Ha teszemazt én mondtam volna, akkor esetleg vagy még akkor sem, mert csak egy jó vicc poénját idézte.

  • Inkább Bibi

    Tüske Zsófia
    2019 május 9
    1:31 du.

    „Bayer az antiszemita (aki pedig maga is zsidó)”

    Ez így szerintem ellentmondás, mert ha tényleg zsidó, akkor antiszemita nem lehet, maximum mazochista eltévejedett, ezért valószínűbb, hogy egy önkontroll nélküli öntelt, bunkó sváb. (Elnézést kérek a sváboktól, nehogy általánosításnak vegyék!)

  • Bendeguz79 Az nem antiszemita, hanem egy vicc. Idegen lélek nem értheti.

  • Aczél Gábor

    talalom
    2019 május 9
    3:32 du.
    Beszéltem egy Pozsonyi úti dalmatával. Kissé fennhordja az orrát, az igaz, de társasági, intelligens és érzékeny volta okán mélyen meg van sértve.

  • Auróra Boreálisz

    (A cikk vége előtt negyedik bekezdésben:)

    „…akik mindent a hazáért, a nemzet felemelkedéséért tesznek.”

    Jah kérem, ott vannak pledájul a nyugdíjasnak, időseknek,v. a túl fiatalnak (tanköteleskort kinőtteknek), hajléktalannak, munkanélkülinek, betegtársadalomnak, stb-nek
    . í t é l t . b a l l a s z t o k . tömegei.

    Vezér és Társai, Fid-SS* ZRT határozott álláspontja szerint ahhoz, hogy a nemzet – akárcsak egy gázzal töltött nagy ballon – fel tudjon emelkedni, hát annak biza a ballasztoktól meg kell szabadulnia. Tehát ki kell dobni, el kell süllyeszteni, vagy elevenen el kell ásni ezeket a fölösleges sallangokat.

    Na! Ezt szolgálja „Emberügyi Minisztérium alatti egészségügy, a hamis foglalkoztatási statisztika, az oktatásügy és végsősoron, mint U n g a r i s c h e s . E n d l ö s u n g . a MÁV is. Ti. utóbbi arra is jó, hogy az éhségtől és reményvesztettségtől már csak lézengők a sínekre tévedését öngyilkosság helyett egyszerű közlekedési balesetként kerülnek be a Statisztikai Hivatal adataiba, illetve az MTI híreibe… Hozzátéve, hogy az otthon, a lakásukban kihűlt emberek sem fagyhalál, hanem időskori végelgyengülésként jutnak be az örök vadászmezőkre költözöttek állami nyilvántartásába. Azők a néhány ezer utcán megfagyottak legalább reálissá teszik az Orbanisztáni szociális jelentéseket és kiértékeléseket, hogy pedig ők, a Fid-SS már az első perctől üldözik a fedél nélkülieket, csak hát azok javíthatatlanok, így hát hadd pusztuljanak…

    Ennek érdekében a Fid-SS*, élén az ő Führerével mindent meg is tesz az ilyen, nem is ember semmirekellők elűzése, ill. elpusztítása érdekében…
    ˙

    * Bayer az 5.számú fidesz-párttagkönyv tulajdonosa egy nyilvános nyilatkozatában büszkén jelezte FidSS és egyéb náci híveinek nameg persze a nemzetnek, hogy igen, ő büszke arra a nagybátyjára aki a Waffen-SS(ld.:ott) soraiban harcolt…

  • Auróra Boreálisz

    Tüske Zsófia, méghogy Bayer zsidó lenne ?!

    Na ne hülyéskedj! Ez ugyanaz, mint amikor Eva Braunra* mondják ugyanezt… Akik róla állítják, azok elvetemült antiszemitizmusukban kívánják azt bizonyítani, hogy nolám ilyenek A Zsidók – vagyis mind Júdások – még a nevük is elárulja őket. Rólad természetesen ezt nem feltételezem, hanem egyszerű butaságot vélek felfedezni e mondatodban.
    ˙
    .

    Bayerrről lásd még Auróra Boreálisz 5:52 *

  • Auróra Boreálisz

    UI: Tüske Zsófinak

    Szegény Júdás:
    Ő meg egy a „mester által” rábízott, vagyis köteles feladatot teljesített, s mégis állítólag az evangélisták, de nem kizárt, hogy a hálátlan utókor már eleve neki is egy olyan nevet adott, ami nemcsak őt, de azóta már, lassan kétezer éve, a név önmagában véve is az egész zsidóságot vádolja, illetve pecsételi meg, mint „árulót”…

    .

  • Nem vagyok benne biztos, hogy Bayert nem éppen a kritikusai teszik-e naggyá?
    A Fidesz-beli hívei összezárnak, mert az ő kutyájuk kölke. Akinek pedig hányhatnékja van bayerzsótitól, annk meg felesleges reklám az emlegetése.

    Egy exhibicionista hulladékhalomnak szerintem az agyonhallgatás a nagyobb büntetés.

  • A Staatsführernek kellenek a – Földes szerint (szerintem is) azok a tahók – akik a Führer helyett elmondják, amit gondol. Ilyen a külpolitikában Szijjártó Péter, a belügyben meg a szép magyar nevű Bayer Zsolt.

  • Tüske Zsófia

    Bibi. láttál te már svábot életedben?
    Bayer hovatartozásáról zsidó barátnőm tett említést, egyszerre szégyenkezve és dühöngve. Nem mintha a származása lenne a lényeges, elegendő az is hogy egy emberi söpredék.
    Olyanról sem hallottál még, hogy az kiabál a legjobban, akinek a háza ég?
    Láttam én már magyar gárdatagot is, aki büszkén vállalta azt, hogy zsidó.
    Nem vagyunk egyformák, szar alakok minden nép között vannak.

  • Tüske Zsófia

    AB: Júdás nélkül nem lett volna megváltás

  • Tüske Zsófia
    2019 május 10
    1:06 du.
    Kedves Zsófika, annyira láttam svábot, hogy sváb faluban nőttem fel, sőt bennem is lehet egy kicsi, pedig a családnevem németes hangzása alapján akár 100 %-os is lehetnék, de ezt a jó svábjaim kategórikusan kizárták, azzal az indoklással, hogy ilyen nevű sváb sem gyermekkorom falujában, sem a mostani rezedaillatú városkámban még nem fordult elő! 😀

  • Tüske Zsófia
    2019 május 10
    1:06 du.
    Ja, és a többi észrevételed stimmel! 😀 (Ezt még az előbb hozzá akartam fűzni, de memóriám már nem a régi! 😀 )

  • Tüske Zsófia

    Bibi: nem tudom, hogy milyen sváb faluban nőttél fel, abban, amelyikben a nagyszüleim tanítottak, egyetlen sváb sem hasonlított Bayerra. És a svábok megkockáztatom, egészen a hatvanas évek végéig kínosan vigyáztak arra, hogy ne keveredjenek a magyarokkal és a betelepített székelyekkel.
    Ergo, ott meglepő lett volna, ha ott egy bayer-féle fazon svábnak vallja magát.

  • Auróra Boreálisz
    5:52

    Feltétlen igazad van. Hisz az SS-be, a nácik a megszállt országokban is csak szűréssel, a német, vagy az ún. népi német, illetve csakis az árja származásúnak minősülő, ö n k é n t e s * . s ö p r e d é k e t . válogatták be ebbe az egyébként feltétel nélkül gyilkoló gépezetbe.

    És, akkor meg tessék! Itt jön be a következő kurfli, mégpedig az, hogy az SS Einsatzgruppék (halálbrigádok) egyéb feladatai közé tartozott a professzionális tömeggyilkosságokon túl egyfajta sajátos nemzetépítés is. Tudniillik az áltudományos náci terminológia szerint, úgymond árjának minősíthető szőke, kékszemű, [az orosz, ukrán és lengyel lakosság körében gyakori] tehát e „fontos” elvárásnak megfelelő kisgyermekek szó szerinti elrablásáról van szó az édesanyjuktól… E nemes feladat végrehajtása részükről mindössze csak annyi volt, hogy kitépték őket a tiltakozó anyák kezéből, s aki egészséges anyai ösztönnel és szeretettel továbbra is opponált a megszállók e „hivatalos” intézkedése ellen, azt ott helyben főbelőtték… Több-ezer volt azon gyermekek száma, akiket az SS így, mint echte árjákat szállíttatott „vissza” Németországba az arra szánt, ill. kijelölt „janicsárképző” gyermekintézményekbe.

    .

    * Büszkeségünk, az Aranycsapat „Fekete Párducnak” becézett Grosics Gyulája is a Waffen-SS aktív harcosa volt, akinél meg kell említeni még azt is, hogy e becenevét a fociban nem is előírásos, ám általa minden meccsen viselt teljes fekete öltözékének köszönheti, amelyet feltehetően a páncélos SS hadosztályok tábori, ill. gyakorló egyenruhája iránt érzett büszke nosztalgiából (ha nem épp ugyanazt) hordta…
    Ezek után az sem meglepő, hogy őt 2014-ben a kripto-szélsőjobboldali fid-SS-KDNP kormány, azaz a Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER) és természetesen a Magyar Katolikus Egyház a Budapesti Bazilika altemplomában helyezte örök nyugalomra. Hozzátéve még és ezek után már az sem meglepő, egyik gyászbeszéd sem említette az ő tényszerű Waffen-SS tagságát.

    F

  • Auróra,ill.Tüske
    6:12-6:27

    Eva Braun IS, aki Hitlernek 13 évig volt a szeretője,
    eredeti bajor (azaz: der Bayer) családból származott.

    Üdv: F

  • minek érettségi, ha már teljesen érettek ott az atlanti pocsolyán túl, ők a példa mindenkinek
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/amerikaiakat-kerdeztek-felnek-e-a-homo-sapiens-kihalasatol-videon-a-sokkolo-valaszok/

  • Milyen a valódi, felsőbbrendű német?

    Magas, mint Goebbels,
    Karcsú, mint Göring,
    Szőke, mint Hitler.

  • Tüske Zsófia
    2019 május 10
    6:40 du.
    Kedves Zsófika, Neked is igazad lehet, de mondok egy családomon belüli jó példát arra, hogy miért nem lehet még az identitásukra kínosan ügyelő svábokban sem megbízni:
    Drága nászasszonyom Felvidékről áttelepített magyar családból egy baranyai településre került helyi sváboktól elrekvirált hosszú parasztházba úgy, hogy a ház elején székelyek, a másik felén meg Ők osztoztak. Namármost, az egészséges ösztöneivel nem bíró, helyi echte sváb nászuram meg addig sündörgött a szemrevaló nyüttment lány körül, hogy -kényszer nélkül- összeházasodtak és három szép keverék daliás fiúk lett, akik svábul is remekül megértik az összes -fele visszaszökött- őslakót és még az oda házasodó lányomat is egyből befogadták.

  • tisztelthölgyeimésuraim

    A JÚDÁS NÉV 2000 ÉVES antiszemita „EVOLUCIÓJA”

    .

    Juda – Judea – Jude => zsidó – – = – – Júdás
    .E ….. R …. N ….. Sz …………. M .

    Az elnevezés eredete:

    E = eredeti
    R = római
    N = német
    Sz= szláv,stb.
    M = magyaros, melléknév,v. jelzőként is értelmezett fordítás

    .

  • tisztelthölgyeimésuraim

    ui

    Sajnos a tördelés-technika ördöge elcsúsztatta egymástól az összetartozókat 🙁

    .

  • FORTRIMBAS;

    De Hitler elt szerelmi kapcsolatban unoka-noverevel Angela Mari Raubel fiatal leannyal a Pinzergarten Platz 16, Munichben.
    Angela ongyilkos lett s Hitler Walter poisztolyval, Sept.18-an , 1931-ben.

    A rendorseg mint ‘gyilkossag’ alapjan is nyomozta.
    Szellemileg nagyon lesulytotta Hitlert.

  • Bendeguz79
    2019 május 13
    4:26 du.

    gizi ugye majd egyszer a történelem valóságát is megpróbálod megismerni? (példának „okájért” az első a permanens második világháború kirobbanásának és permanenciájának valós okai körüli téveszmék kimosása céljából)

    nemcsak bulvár pletykákat… és milyen aprópopóból hoztad ide Hitler akármilyen perceit

    budzsu haha meg hihihihi és almási alma örömére a gizivel való viszonya miatt brühühü és barhahaha

  • Bendegúz79
    4:26

    Hitler Eva Braun előtti szeretője valóban a fiatalkorú unokahúga (nem nővére), Geli Raubal volt, aki 1931-ben Hitler Mauserével állítólag önmaga vetett véget az életének. Előzmény, hogy a kisasszony Münchenből (Hitlertől) el akart költözni megunván az aranykalickát. Hitler sem elvi okból, meg aki már csak egy karnyújtásnyira volt a hatalomtól, tiltakozott ez ellen.., Összevesztek. Másfelől, állítólag a kis Geli túlságosan is összemelegedett Hitler sofőrjével…
    A nyomozás persze egyenlő volt a nullával, az öngyilkosságot hivatalosnak vették…
    A Führer szexuális élete így is rejtély maradt. Talán nem is alaptalanul feltételezték róla, hogy homo’, vagy biszexuális mely „pletykához” az Ernst Röhmhöz fűződő egészen korai és szoros kapcsolata akiből ő csinált SA főparancsnokot, akit aztán – mint kényelmetlen életrajzi adatot – 1934-ben a „Hosszúkések éjszakáján” többezred-magával együtt személyesen ő végzett ki.(A nevezetes tőrbecsalás éjszakáján több homoszex SA-st közös ágyban találtak..).
    Egyébként összesen 3 azaz Három női szerető lett miatta állítólag öngyilkos.

  • Rodeo11/1:29

    Az, hogy Hitler szerelmi életének* mégis van e köze „a történelemhez”, ahhoz a Bendegúz közölte esetnek nagyon is van köze, legalább is tanulsága.

    Orbanisztán nagy vezetője magánéletében lelünk – ha nem is ennyire súlyos – analógiára, amikor az ő ügyvéd-neje őnagyságát verte monoklisra, mely esetről az egész Budapest zengedezett, ám az Ő rendíthetetlen hívei még ma is hallgatnak. Vezérük lelki egyensúlyát visszaállítandó, hogy az Ő kedvében járjanak, ahogy felrúgták az alkotmányt olyan törvényeket produkáltak, amelyek tudatosan enyhítik az ilyen és hasonló bűnesetek súlyát.
    Sőt, amikor egy „családbarát” vidéki Fid SS részegen annyira elverte az ő drága feleségét, hogy ahhoz mentőt kellett hívni, hosszú ideig sajtó álhírekkel meg egy „vak komondorra hivatkozva” nyújtották el a vizsgálatot, ám ott nem tudtak kibújni a felelősség alól és kénytelen kelletlen, de végülis kirúgták a parlamenti -SS frakcióból.

    De mi köze ennek a nagy egészhez? Az, hogy ez a családbarát
    „…Nép, az istenadta Nép…” úgy hallagat az egészről – „mint megannyi puszta sír” – akár Hitler idején már egész Deutschland is hallgatott és hitt, miközben agyonimádták és csak rá, az ő Führerükre szavaztak, hogy együtt rohanjanak a nagy nemzeti szakadék a Volksgemeinschaft (= NER) és a Blitzkrieg felé boldogan kiáltva, hogy Sieg Heil… !
    ˙

    * „Mindennemi” szerelmi kapcsolatát hétpecsétes titokként őrizték. Állítólag csupán azért, hogy >az őbelé szerelmes< náci némberek, "mindhalálig" reméljenek… A szintén aranykalickában tartott Eva Braunra is csak a háború után – épp az általa forgatott amatőr filmek jóvoltából – derült fény…

  • FORTIMBRAS
    V.16.3:11
    A hatalom kapujában Röhm személye Hitler számára egy borzasztó tehertétel lehetett, akivel kapcsolata már az ő proli korszákára vezethető vissza. Együtt laktak még szobabérletben is.
    Akkorra, tehátm 1934-re már az „i l y e n e k t ő l” az egész mozgalmát meg kellett tisztítania, hisz különben lebukás…(!). Legjobb „megoldás” ez volt. Többezer SA-legény és tiszt árán, de végsősoron a saját mozgalmukat tisztították meg tőlük…