Kövér László és a normális homoszexuálisok

2019 május 16 10:00 de.113 hozzászólás

Kövér László szerdán este a Metropolitan Egyetem hallgatósága előtt csillogtatta meg páratlan képességeit, kiegészítve mindezt a Gulyás Gergely miniszter által korábban megénekelt morális fölény felmutatásával.

Az ember azt gondolná, hogy ilyenkor, az európai parlamenti választás kampányának hajrájában már fáradnak a versenyzők, ezért spórolnak a magvas gondolatokkal, visszafogják magukat és inkább csak rutinból hozzák a kötelezőt. De nem, legalábbis Kövér házelnök rácáfolt erre a feltevésre. Ilyeneket mondott például: „Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között (a meleg házaspárok örökbefogadási lehetőségeiről beszélt a házelnök), aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

Meg még ilyeneket is mondott. „Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Kövér László

Már ennyi is elegendő volt ahhoz, hogy megtudjuk, mire volt jó az evolúció: Egyedül arra, hogy Kövér László létrejöhessen. Ezért kellett a sok millió év, és ezért kellünk mi is, akik tátott szájjal és álmélkodva hallgatjuk az előadó magvas gondolatait.

Megint tanultunk valamit. Például azt, hogy a magyar országgyűlésnek olyan elnöke van, aki nem szégyelli kimondani: vannak normális homoszexuálisok. Akik persze, még mindig a kövéri logika mentén haladva, azáltal normálisak, hogy nem tartják magukat feltétlenül egyenrangúnak. Ha nem volnának normálisak, akkor vagy feltétlenül egyenrangúnak tartanák magukat, vagy nem lennének homoszexuálisok.

Kövér László sem homoszexuális, hanem bajuszos, hetero és fideszes.

Valamikor a balkezeseket büntették. Ráütött a tanító néni a csúnya kezekre, és beírta a gyerek ellenőrzőjébe, hogy már megint a csúnya kezével írt. Kilógott a többiek közül. A sötétnek mondott középkorban a tudósokat kerékbe törték és/vagy megégették, a NER nem is oly rég a filozófusokat találta meg. (Ők szerencsére élve megúszták).

Kövérnek nincs baja a homoszexuálisokkal, nagy összegben fogadnánk arra, hogy neki is van egy olyan homoszexuális ismerőse, aki normális. Nem kicsit, nagyon. Annyira normális, hogy erről a homoszexuális ismerősről, ha nem tudnánk róla, hogy homoszexuális, azt gondolnánk, hogy hetero.

Olyan ez, minthogy minden antiszemitának van egy zsidó barátja, aki egyébként nagyon rendes. Büszke is nagyon az antiszemita emiatt. Nem a zsidó barátjára büszke, hanem önmagára. Hogy lám, ő mennyire toleráns, még ezekkel a zsidrákokkal is képes szót érteni.

Arról, hogy a gyerek élvezeti cikk és a meleg párok, valamint a pedofil papok között nincs különbség, majd máskor írunk. Egy napra egy hányinger bőven elegendő.

113 hozzászólás

  • Göllner András

    Serintem a Kövér Lacinak van egy abnormális fekete, zsidó homoszexuális barátja aki balkezes, és egyedül neveli örökbefogadott, fogyatékos kisfiát a Viharsarokban. (Öcsinek szólítja őt a Laci.) Csak azér nem beszél erről a Laci a nagy nyilvánosság előtt, mert egy szerény, visszafogott vidéki srác aki nem a kapcsolataival hanem tetteivel óhajtja szolgálni hazáját, amelyből csak egy van neki. Ő ilyen szerény de tettrekész módon óhajtja megmérettetni magát. Ezért is hagyja a bajuszát egy kicsit hosszabbra. Ő a funkcionális magyar bajusz megtestesítője a politika mezején.

  • Szomorú, hogy ennek ellenére a hóvégi EP-képviselő választáson tarolni fog a Fidesz. A biztos választók körében 2/3-ot meghaladó a népszerűségük, így 14 v. több képviselőjük lesz.

    Szerencsére a határok nyitva, idegennyelv tanulási képességgel bármelyik fiatal munkát vállalhat bármelyik EU tagországban, vagy legalábbis a fiataloknak azon része, akiknek nem tetsző a Fidesz tevékenysége.

  • Ki érti, miért van „túl tolva” minden oldalról a meleg-téma?
    A klf társadalmaknak csak néhány százaléka homoszekszuális, szóra sem lennének érdemesek (csinálják ahogy akarják, csak ne lopjanak-:) de mégis nagy a hangzavar körülöttük. Miért?

  • A jelen magyarorszagi torvenyek alapjan meg a kepvisogaz elnokenek is van emberi joga, s azt a sajat ohaja es hatarozata alapjan alkalmazhatja.

    Ha barki jogait serttette volna, azert meg mindekinek hasonlo joga torvenyes modon, az az perrel kozbelepni.

    Barkinek barmi ketelkedeselenne abban, foruljon Tuske Zsofia-hoz, s kaphat majd hiteles felvilagozitast annak torvenyeseggen !!!

  • GOLLNER;

    1.,Ha Kover-t ohajtotta ocsarolni, legalabb NE keverte volna bele, allitolagos „Laci”-nevu baratjat!

    2., Az igazi „hat-okros-magyar-paraszti-bajusz” sot haj-viselete is bizonyitja, hogy nagyon szuksege lenne Kim Jon Un borbelyara !!!

  • sharapova2008

    Egy mocskos őskomcsi nem lehet egyenrangú egy fasiszta házelnökkel, mégis az, mert EGYSZEMÉLYBEN MINDKETTŐ NEVE KÖVÉR LÁSZLÓ!

  • Ferenc! Tán kérdezd meg vezetőitektől, miért „tolják túl” a nemi identitás témáját. Már gender-ügyben – vagyis a nemek társadalmi szerepét, beilleszkedését, stb vizsgáló tudományág ügyében is Ti sikítoztatok. A bajszos illető sen ellenzéki párt tagja, talpköve stb.
    DE. Vajon meddig tart a türelme egy horgásznak, ha ráadásul Magyarország köztársasági elnökének a címét is viseli? Mert Áder János egyetlen szót sem szólt, amikor meggyalázták a vallásszabadságot, amikor alaptörvénybe iktatták magyar emberek megkülönböztetését. Meddig tűri magyarok gyalázását, bűnözőkként való kezelését, a nyílt erőszakos, dühödt rasszizmust?

  • talalom

    Neked is elmondom és jegyezd meg: Nem(!) vagyok fideszes és nekem nincsenek vezetőim. Szuverén vagyok, amit mondok és írok az kizárólag a saját véleményem.

    Azt írtam: „…minden oldalról van túl tolva…” így a genderisták oldaláról és Kövér oldaláról is.

    Motto: Láss ne csak nézz.

  • talalom;

    Mi az elnokuk Alaptorvenyeik altal megszabott kotelezetsege?

    S ha azt nem teljesiti miert nem lepnek fel a torvenyeik alapjan.
    Az 2017-es XC torveny alapjan minden joguk annak a megszabott torveny alapjan cselekedni.

    Nem csak joguk, de a maga fenti allitasa alapjan kotelezetsege is hazaja es polgartarsai irant.

    Vagy miert nem kezdi az elnokuk visszahivo-valasztasat ?

    2., Figyelemen kivul hagyta, hogy magyaroszagon senki egyen „vallasszabadsaga” nincsen biztositva.
    Sot, torvenyeik alatal korlatozva.

    Csupan az allamhatalom altal jovahagyottak mukodhetnek
    amelyeket az allamhatalom fizet mint minden mas alkalmazottait !!!

  • Kover laszlo megjegyzese jelentektelen a hetvegen tortent Lengyelorszagi botrany kezdetehez.

    Az a Lengyeleket remesen felrazta, de tovabbi kibontakozasa vilagszerti viharra fejlodhet.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, Kövér László az idézett véleményével az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatának 7. cikkét sértette meg. Kár volt kommunista felmenőinek érdemei alapján felvételi nélkül bejuttatni a jogi karra, mert a szokásos 4,5 év helyett 7 év alatt sem volt képes ezt és az Alapjogokat elsajátítani, valamint a diszkrimináció tilalmára sem emlékszik. Nem csoda, hiszen orbánhoz hasonlóan ő sem tett semmilyen szakvizsgát.
    Büntetőeljárást kezdeményezni ellene nem lehet, mert a mentelmi jogát először fel kellene függesztenie a Parlamentnek, ezt pedig a fideszes parlamenti többség sosem fogja engedélyezni.
    Így kedves tanácsaival nem mennek semmire azok, akik ezt a kijelentést sértőnek tartják és a törvénysértés ellen fellépnének.

  • Tüske Zsófia

    Ferenct: sem a nemek társadalmi szerepének tanulmányozása, sem a homoszexuális kisebbséget érintő kérdés nincs „túltolva”.
    A társadalmi rétegződést kutató és a kisebbségek helyzetét vizsgáló tevékenységet társadalomtudománynak hívják és a jog és igazságosság miatt foglalkoznak vele.
    A férfiak homoszexualitásának büntethetőségét csak az 1962. júniusában hatályba lépő büntető törvénykönyv szüntette meg,
    de a kérdést már azelőtt is „túltolták” – ugyanis a büntethetőség megszüntetését már a 19. szd második felétől szorgalmazták.
    Lehet, hogy téged nem érdekel a téma – nem kötelező vele foglalkozni, de mind a jogegyenlőség, mind szociológiai-társadalmi téren foglalkozni érdemes vele.
    Ugyanígy a nőknek a társadalomban történő hátrányos megkülönböztetéséről is lényeges beszélni, ámde ebben a vakkomondoros országban ez szőnyeg alá söprendő téma.

  • TUSKE ZSOFIA a Ferenc-hez cimzett soraira;

    Mindenki egyeni jogai egyeniek es korlatozhatalanok sem alkalmazhatok barki befolyasolasaira !

    Minden egyen nemi kielegulesenek modja a sajat ugye, azt jelent az „EGYENI”-jog.
    S a nemi ohajai es kielegitese EGYENI !!!!

    Az senki mas joga, a sajat ohajait, barmi modszert hirdetni, tejeszteni, sem masok befolyasolasara hasznalni.
    Pont azzal serti mindenki mas egyen jogait.

    Csupan mert valaki egyeni ohajai, szokasai, kivantai eltero masoketol, s a tobbsegtol, azzal nem valik senki KISEBBSEGNAK !!!

    A „kissebbsegek” tagjai akik altalanos jellemzoi nem a sajat dontesi alapjan letzo, sem valtoztahato, mint pl. a borszin, hajszin, szemeszine, nemzetisege,stb.stb. az ellen megszabni megkulombozteto kovetelmenyeket, korlatozasokat az a „prejudice”, „discrimination”, „bigotry” etc.
    (Maga bizonyara tudna magyar ertelmeseseit!)

    Remelehetoleg annyit meg Pecset, a CEU-n, sot barhol is, meg anyjatol is tanulhatott volna barki is.

  • Ferenct
    2019 május 16
    11:37 de.

    ez is a sok gumicsont egyike amivel az egységsugarú dolgozót vezetik az orránál fogva és még ki is röhögik
    ilyenek még:

    demokrácia mindenkinek tövig

    mi2 eredeti nevén „me too” gazdag férfiak kifosztása némi erőszakért, még egyetlen utcaseprőt vagy esztergályost -esetleg- a mekiben éjjeli műszakban güriző roggyant egyedet

    kinek milyen kinézete van és kell e tőle félni a buszon

    ahol nem terem béke az azért van, mert „ők” a békétlenek és a béke helyreállításáért lelövik tucatjával

    ellopják egy ország teljes vagyonát és utána az ország vezetését hibáztatják és rezsimcserét ordibálnak (lásd még bendegizi67 IQ-s zseni és gyalázatos rikkancs) mert ha lesz rezsimcsere akkor már a tolvajok lesznek az ország urai és továbbiakban még jobban leszarják a népet lásd Lybia, Iraq, Szíria, Afganisztán, Északkórea és ha még ezek után is fellázad és elzavarja Reza Pahlevi sah nak nevezett diktátort usa zsolsdban aki 40 éve várja Californiában az újra trónralépését de a perzsák 7000 év alatt megtanulták, hogy vannak olyanok akiknek a klérdéseit sem szabad elhinni és most hajcihő van és az „átkozott” mullahokat átkoztatják, mert azok nem hiszik el, hogy …szóval azt

    és ezzel a sornak nincs vége

    de lehet sokat beszélni a fókák lelki életéről,

    kékpintyőke szexuális élete

    a borzok várainak különféle termeiben elrejtett antik kincsek

    meg a Kövér Laca elvtárs heves izzadása mikor a „feenekét” közelről láthatja …régi, őszinte szerelem

    hihihihihihi

    van még „más”, de nem mondom, mert akkor fekete seggű leszek, mert hitetlen az már vagyok

  • Robert Morrison

    Vagy két év után benéztem ide de még mindíg ugyanaz a sötétség uralkodik ezért majd két év múlva újra benézek hátha addigra besüt a nap.

  • Csak úgy mellesleg:

    Köztük, a Bibó „koleszos demokraták” (KOSZ) között is, hirtelenjében is felsorolhatnánk több ilyen „nem egyenrangú” kollegáját ennek a tipikus trágyás-képűnek.
    Ilyen pl. S z á j e r testvér is, aki >egy tableten egy éjen át< a Wiener Walzer gyorson dolgozta át a Magyar Alkotmányt úgynevezett alaptörvénnyé. Érdekes ezt a b….t , abban pillanatban mégis egyenrangúnak ismerte el a "Fiatal Demokraták Szövetsége"…
    De ott van a tényleg szimpatikus és demokrata . U n g á r . K l á r a . is, akinek sógornőjéről, a közismerten náci vonzalmú Schmidt Máriáról ez a szimpátia már kevésbé lenne elmondható. Azonban az ő néhai bátyja és a terrorházas sógornő közös, ámbár – mit ad Isten – a fid-SS ideológiai terminológiában úgyszintén "nem egyenrangúra" sikeredett 🙂 – U n g á r . P é t e r . nevű gyermeke, arra viszont így is megfelel a KOSZosoknak, hogy a Fő-KOSZ Vezér alapította, álellenzéki LMP ejtőernyőseként az ő szekerüket tologassa a kövér bajszos házmester (ld.fotó) vezette országgyűlés mai mocskos mocsarában…

  • K é t j ó b a r á t
    (dunántúli népmese)

    Orbán és Kövér, a két jóbarát nem titkolt, közös Bibós* munkássága révén feltárt ideológiája a jog értelmezéséről a következő:

    „A JOG NEM MÁS, MINT BÁRMIKOR MEGVÁLTOZTATHATÓ PARANCSOK HALMAZA”

    .

    * Bibás: az Al- és Felcsúti cigánysoron azt jelenti: bolond.

  • Tüske

    Az ön által leírtakkal egyetértek – mínusz a „túltolás” értékelése

    Érték a mérték – vagyis mindent a maga súlyának megfelelően kell kezelni.

  • Göllner András
    2019 május 16
    10:38 de.
    „Serintem a Kövér Lacinak van egy abnormális fekete, ZSIDÓ homoszexuális barátja aki balkezes, és egyedül neveli örökbefogadott, fogyatékos kisfiát a Viharsarokban. (Öcsinek szólítja őt a Laci.) Csak azér nem beszél erről a Laci a nagy nyilvánosság előtt, mert egy szerény, visszafogott vidéki srác aki nem a kapcsolataival hanem tetteivel óhajtja szolgálni hazáját, amelyből csak egy van neki. Ő ilyen szerény de tettrekész módon óhajtja megmérettetni magát. Ezért is hagyja a bajuszát egy kicsit hosszabbra. Ő a funkcionális magyar bajusz megtestesítője a politika mezején.”
    Ezt a nem is túl enyhén antiszemita célzással tűzdelt aljaskodást idekövette egy kanadai egyetemi nyugalmazott nyilasivadék @-ka. Feszegetik a @-ok a pinyó csatorna tetejét. Üdvözlettel a sivatagi lábvíz kereskedő.

  • Dubois!
    2 : 53

    Nekik csak ennyi ? hogy

    1/ p a r a n c s o k, meg hogy

    2/ m e g v á l t o z t a t h a t ó ?
    ˙

    – Jelemző!

    – A két mucsai suttyó!!! Anno, a Honvédségnél mennyi
    ilyen és hasonló bunkóvárival hozott össze a rosszsors.
    Sajnos mint a mellékelt ábra mutatja ma is összedolgoznak.

    Üdvözl V

  • Vögelein 3:33

    És ezt már 1 9 8 7 – ben vakarta papírra ez a két Bibás kolléga.

    De nem akadt egy normális tanerő, vagy legalább egy Kéri László

    aki helyrepofozta volna azt halandzsás pofázmányukat sőt,

    valakik, talán épp valamelyik tanáruk még beprotezsálta ezt a két

    szar alakot Soros Györgynél. 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

  • Most jöttem haza 22-napi nyaralás után Magyarországról.Barátok és rokonok között nagyon jól éreztük Magunkat az egyenlőre, remélem végleges muszlim-hiány Országában.Más…
    Szomorúan vettem Bencsics Klárika elmentének hírét.Tiszteltem és nagyra becsültem Önmegtartóztatását az ellene beíró @-ok aljas,ordenáré beírásai ellenére.Voltak hibái is,mert ettől egyikünk sem mentes,de szeretetre méltó Uri asszony volt.Privát levelezésünk alapján még több tiszteletet érdemelt ki nálam.A Teremtő adjon Neki nyugodalmat.Emléke legyen áldott.
    A családjának pedig őszinte részvétem.
    Gyuri10. Izraelből.

  • Ferenct
    és a többi
    keresztény és demokrata!

    Köztudomású, hogy a homoszexuálisokat is Isten teremtette, még ha

    kisebbségben is vannak.

  • A normális homoszexuális a saját neméhez vonzódik. A nem normális pedig az ellenkező neműekhez.

  • Pár perce olvastam egy véleményt a fb-on, miszerint „Kövér László a bizonyíték arra, hogy ha valakit egy férfi és egy nő nevel fel, még semmivel sem vagyunk beljebb”

    Kvázi, az semmire sem garancia!

  • Tüske Zsófia
    máj.16.3:14

    „..Lehet, hogy téged nem érdekel a téma – nem kötelező vele foglalkozni, de mind a jogegyenlőség, mind szociológiai-társadalmi téren foglalkozni érdemes vele.” írtad Ferenct-nek

    Szerintem nemcsak érdemes, hanem egyenesen foglalkozni KELL vele – akit nem érdekel, mert úgy gondolja rá nem tartozik, „nem az ő asztala” az engedje el a szálat, és annyi!

    „…Ugyanígy a nőknek a társadalomban történő hátrányos megkülönböztetéséről is lényeges beszélni, ámde ebben a vakkomondoros országban ez szőnyeg alá söprendő téma. – ”

    Úgy van, Elemér szerint azonban ha ez a téma, akkor „jól elhülyéskedtünk” -No comment!

  • „Olyan világról álmodom, ahol nem kéne erről írnom. Ahol az országban az ilyen dumákért páros lábbal való kirúgás járna mindenhonnan, de leggyorsabban az ország éléről.” – írja Szentesi Éva (34) író, publicista, a WMN magazin főmunkatársa.

    Megnyugtató, hogy akadnak befolyásos fiatalok, akik elmondják markáns véleményüket, és akiknek az írásai tízezrekre hatnak. Ilyen Szentesi Éva is. Az országgyűlés elnökének elhíresült kiszólása késztette őt tárcának is beillő írásra, amit alább olvashat el az érdeklődő:

    https://wmn.hu/ugy/50760-szentesi-eva-de

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz: sokszor elmondtuk, mások is, én is, de valahogy nem fogja fel:
    az államelnököt a parlament választja, – elvileg konszenzussal, de a fidesz nem konzultált a jelölésnél senkivel – és csak többségi bizalmatlansági indítvánnyal lehet elmozdítani.
    Mivel a fidesznek kvázi-kétharmada van, a bizalmatlansági indítványt leszavazza a fideszes parlament.
    Magánszemélyt nem kérdeznek, sem a kinevezésekor, sem akkor, ha leváltják.

  • Dubois (írja)

    „Köztudomású, hogy a homoszexuálisokat is Isten teremtette, még ha kisebbségben is vannak”

    1) A homoszekszuálisok egy jelentéktelen kisebb részészére igaz a született determináció.

    2) A többség un „szociálisan homoszekszuális” mindenki tudja, hogy ez mit jelent. Ez igaz mind a női- mind a férfi homoszekszuálisokra.

    3) Szerintem mindegy, hogy a Teremtő által, vagy szociálisan váltak meleggé egyes emberek. A lényeg, hogy jelentéktelen kisebbséget alkotnak a klf társadalmakban, ennek ellenére „a farok csóválja a kutyát” alapon aránytalanul nagy a hangjuk.

  • Robert Morrison
    2019 május 16
    8:50 du.

    miért nem hoztál egy kis fényt ahelyett, hogy idefingassz?

    neveletlen tahó

  • Ferenct 8:04

    Te, magyarok tízmilliomod része, tehát jelentéktelen kisebbsége,

    ne csóváld hát te egymagad a magyarok többségét…!

    .

  • Welcome back Morrison, mind a nyalas szidalmazasok es atkozasoka itten mindeg varnak.

    De az HFP-n talan elesebben kaptad mind azt.

    Itten ‘semmi sem uj a nap alatt’ !

  • Gyuri10

    Hol jártál, az EMIH-nél, vagy a MAZSIHISZ-nál ?

    Nagyon úgy tűnik, hogy az előbbinél, hisz Kövért, a sötét (a legsötétebb) parasztot vetted rögtön gondolkodás nélkül a védelmedbe. Ahelyett, hogy Göllner Tanárúr tényeken alapuló szavait gondoltad volna végig. Valami nem stimmel nálad… Remélem, csak a kor és nem a kór…

    Kár !

  • Megjött az instrukció, vagy a direktíva, hogy mostantól aztán minden körülmények között is Orbanisztán nácijait kell védened?

  • Robert Morisson,
    valóban idefingott az ilyen neveletlen,agymenéses,megalomániások orra alá,mint a rohadeo nicknevű @-ka.

  • Szentesi Éva írása a legsúlyosabb bizonyítékok egyike a
    magyarországi sajtó szabadság elnyomatottságára.

  • Na oszinten olvasok, HA homosexsuality normalis, akkor hetero-sexuality ab-normalis !!!

    De a mai-napig, minden letezo szak-bizonyitekok tisztan mutatjak, hogy mind akik egeszsegi vizsgalatokban reszesultek, mind a hormon-hianyaik altal volt okozva.

    S az kezdodik meg az anya-mehben.

    S mind azok akik a hianyos hormon-korrektolo terapiat kaptak, teljes nemi allapotaikat visszanyertek es mukodtek amodon amikent szulettek !!!

    Igen, a testasteron es a astrogen a ferfi es a no motorja.
    Annak hianyossaga okozza a „fel-uton levoket”.

    Mind a tobbi blah-blah-balah csupan politikai celokbol valo kihasznalas.
    Tarsdalami ellenzekeskedesek celjabol kihasznlva a terjesztoik erdekeben.

    A regi romaiak mondasa; „divide and conquer”.
    Oszt-fel oket es ugy meg-hodithatod mindet.
    Pont az tortenik ma.

    Miert nem inkabb segiteni ohajtanak azokat a teljes mukodo boldofsagukat elerni ??????????????????

  • FERENC;

    Sajnos a mai modern elelmiszerek eloallitasai es az etkezs ami erossen befolyasolja nem csak az elo-emberileny eletet, egeszseget, de a magzat fejlodeset az anyamehben.

    Kezdev az a mu-tragyak vegyi-alapanyagaitol, gyom irtok, rovar irtok, stb.
    S a keszitett elelmiszerek tele minden veszlyes vegyianyahokkal. A tartositok, izesitok, a kozmetikai kivanat-gerjewsztok, de a LEG-veszlyesebbek a mestereseges etel-szinesitok.

    Mind az befolyasolja a magzat dejti-kialakulasait.
    S a hormonok a legalapvetobb ami a magzat kialakulasat hatarozzahatja.

    Sajnos, az tortenik gyakran meg sokkal-sokkal drasztikusabb eredmenyeket is okozva.

  • Ferenct Érdekelne a módszer, hogyan tudod megkülönböztetni a született „mást” a többitől?
    A két – három százalékot nem nevezném jelentéktelennek. Ha békén hagynátok Őket, nem vennétek el a jogaikat, nem lenne semmi próbléma velük.

  • KENNY;
    Nagyon egyszeru es nem draga hormon vizsgalat mutatja azt.

    Az alacsony testosterone vagy alacsony astrogen tartalom.

    Amit az itteniek „szuletett”-nek allitanak az az anya-mehbenli alacsony hormon letezese altali.

    De az novekedik a mai elelmiszerek fogyasztasai altal.

    Mivel a tomegek testei nem kapnak a szukseges tap-anyahokat, hat tul-esznek garbage-okat.
    Ami csupan hizlal de nem taplal.
    S egyere tobbet kovetel a test, de csak a testet hizlalja, s nem tapalalja.

  • Kenny

    Nem először írom, hogy velem kapcsolatban ne használj többes szám második személyt („… ha hagynátok őket…”!
    Nem tartozom semmilyen gyülevész népséghez, párthoz stb. Fogd fel.

    Nem alaptalanul írtam amit: A tágabb családomban volt (sajnos már elhunyt) egy homoszekszuális (országos hírű művész) és semmiféle gond nem volt vele elfogadtuk. Amit tudok tőle tudom.

  • Tüske Zsófia

    Besancon: arra céloztam volna, hogyha őt személyesen nem érdekli a homoszexuálisok társadalmi helyzete, nem muszáj elmélyednie ebben a kérdésben.

  • Tüske Zsófia

    Ferenct: mit jelent az, hogy „szociálisan homoszexuális”?
    Úgy gondolja, hogy propaganda hatására kezd valaki azonos neműekkel szexuális viszonyt? Nem hiszek ebben. Arra viszont már sok példa volt, hogy valaki a társadalmi-családi elvárások hatására megpróbálta elnyomni a saját neme iránt érzett vonzalmait. Megnősült, mint Szájer, gyermekei születtek, aztán rájött, hogy nem tud hetero kapcsolatban élni élete végéig.
    Nincs könnyű helyzetben: kiválni a normálisnak tekintett tömegből és vállalni az ezzel járó hátrányokat, a heterókénál kisebb esélyt egy hosszú távú párkapcsolatra bátorság kell. Hát nem kellene megnehezíteni az életüket még azzal is, hogy másodrendű embereknek tekintjük őket.

  • Ferenct Bár használhatnám az egyes szám második személyt, de nem tehetem. Kénytelen vagyok többesszámot alkalmazni, mert nem egyedül képviseled ezt a középkori felfogást. Homoszexuális családtagod honnan tudta, ki minek született? Azt mindenki csak magáról tudhatja.

  • Dubois,
    nem tudom észrevetted vagy megértetted-e hogy Izrael polgára vagyok 61 éve.Semmi tartozásom a magyarországi száraz ághoz. Semmi közöm a kövér vagy sovány parasztokhoz.Egyet azért minden bunkó parasztnak szeretnék értésére adni:a nyilasokat megvetem. Náluk jobban csak azokat gyűlölöm,akik 1944-ben zsidó létükre zsidó vagyon rekvirálásában vettek részt.Sőt az olyant is aki annak idején a gestápónak adta ki a zsidók névsorát.Igaz a háború után alaposan megfenyítették. Neveket nem írok ide. Te pedig kedves dubois igyekezzél megérteni,nem csak elolvasni a betűsorokat.Ez veled nem akart R ANDORI lenni.A Dan-2 alattiakkal nem versenyzek,mert az nem lenne fair play. Jó…ezeket a szavakat te nem ismered, de ha szépen megkéred Ille Pista elmagyarázza neked. Üdvözlettel:az izraeli lábvíz kereskedő
    (egyetlen kérésem:ne csatlakozz az itt totyogó @-okhoz)

  • Duboisnak,
    javítok:már több,mint 62-éve!

  • Tüske Zsófia Talán azokra gondol akik valami haszon reményében létesítenek kapcsolatot azonos neművel. Ezek viszont nem homoszexuálisok, hanem biszexuálisok vagy egyszerűen jó gyomruk van. A börtön erre a jó példa, a börtönben homoszexuálisként viselkedők a szabad világban visszatérnek a „normális” szexhez.
    Tényleg túltolták a gyűlöletet ellenük, békén kellene hagyni Őket, nem megtagadni a jogaikat, és már nincs is gond.
    Nekem is van a családomban homoszexuális, igaz örökbe fogadták, és munkám során sok homoszexuálissal dolgoztam. Tudod, a BKV menetirányítók között sok volt, hiszen férfitársaságban dolgozhattak. Szinte mindegyik megnősült álcából ezzel tönkre tettek egy családot és magukat. Nagyon büszke vagyok új hazámra, mert népszavazáson igazi többséggel szavaztuk meg az egyneműek házasságát. Három év alatt három középkori törvényt adtunk át a múltnak, népszavazással. Magyarország meg megy vissza a múltba. Ne félj, lesz még boszorkányégetés.

  • Tuske Zsofia irta;

    ” hat nem kellene megneheziteni az eletuket azzal,hogy masodrendu embereknek tekintjuk oket”.

    De a may 16,2;57 du. soraiban ahoz hasonlo meglatast az emberi jogok nyilatkozatanak a sertesenek nyilvanitotta.

    Mivel onmagat is belertve irta fenti soraiban, hat maga nem serti jogaikat???

    De mit vel pl. a Caster Semenmya ,del-afrikai futo bajnok eseten ?

    Aki tobbe ferfi mint no. Hemafrodite.
    Az atletic bizotsag elrendelte a noi-hormon kezelesere.

    Sot, volt hasonlo esetek az 1936-az Berlini Olymian, na meg tobb Szoviet noi-bajnokok esetebn is.

    Azert ma a sportban a hormon vizsgalat kotelezheto megallapitani az igazi nemuket.
    Az nem jogaik elleni ???

    Hiszen a felszinen lehet barki barmi, de a hormon ami teszi a not nove, s a ferfit ferfiva.
    S annak hianyossaga okozza a fel-uton levoket.

    Tanulmanyozta mar azt ???
    Vagy a CEU ????

  • T.kenny!
    – Ki nem szarja le új hazád jogalkotását…
    – Én is idegen nyelvi, politikai, stb. közegben, vagyok talán fejlettebb akár Irországnál is…
    – Itt, is vannak „kennyk” -persze csak az aljadék, – akik bizonygatják, maguknak, hogy milyen jó döntés volt hátat fordtítani hazájuknak, és csúszó-mászónak lenni, egy nagyobb zsíros kenyérért idegenben!
    – Én Magyarországon képzelem, majd el a jövőmet, ezért aljas dolognak tartom a boszorkányégetést felemlegetni…

  • slapaj Teljesen lehámlott rólad minden emberi vonás. Az elején még próbáltad titkolni igazi valódat.

  • slapaj
    2019 május 17
    5:25 du.

    ahogy én olvastam azaz az én olvasatomban Kenny egyszerűen, szerényen megjegyezte, hogy náluk van valódi demokrácia azaz a nép döntött sok kérdésről és már nincsenek olyan törvényeik és pláne azok alkalmazásai mint példának okáért az usa sajátja amelyben még van halálos ítélet is meg kínvallatás, meg az, hogy tárgyalás nélkül el lehet takarítani egyedeket az útból, mert a sarki rendőr teljhatalmú és ez -sokak szerint- a világ leglegleg je Abu Graib, Guantánamo börtöneinek „titkai” sok mindent elmondanak és a jog ami kinek is a joga

    hogy te hol élsz ha akarod elmondod ha nem akkor hallgass róla mert gy nem lehet utánanézni igazat rebegsz e vagy csak bosszantani akarod Kenny-t és átverni az egységsugarú dolgozót?
    vagy mindkettő!
    Kanada egy nyugodt ország, (van egy szisztéma amely nyugtató… ) sok titokkal amiket szépen takargatnak, azután ha kiborul a bili akkor megoldják és lehet róla sokat beszélni ne feledjük az angol királynő a kanadai államfő és kormányzója van Kanadában tehát sok minden történt itt is korábban ami a brit gyarmatokon dívott és ma arcpirító de lehet róla beszélni és megoldani

    a politikai szájtépés itt is csinbummcirkusz

    tegnap este jelentette be a tv, hogy krump lee visszaszívta a 25%-os speciális vámjait kanadai termékekről ezzel nevetségessé is tette saját magát mert most a korábbi nyilatkozatával homlokegyenest ellenkező leereszkedő de barátinak képzelt hangnemben megengedte, a NAFTA másik két tagja is éljen és ne keressen más piacokat helyettük…

    (igaz mindeközben Kína kivonult a tárgyalásokról, mondván nem érdeklik és már megoldotta a gondjait nem kell neki az usa semmilyen formában pontosan azért mert azt akarták tőle amit)

    de ez offolás itt ezen bár ahogy a címe hát szvsz belefér

    szóval ne írjál hülyeségeket ha nem tudod bizonyítani igazadat!!!

    ennyike schlagwortokban

  • slapaj Miután kiadtam felém a gyűlöletedet, remélem jobban vagy? Nem jó magadban tartani.
    Ha igen, akkor mondjál néhány érvet ellenem, jó?
    Van Magyarországnak egy kormánya, melynek álláspontjaival, törvényeivel, tulajdonképpen szinte az egész politikájával, módszereivel nem értek egyet. Szavazóival és szekértolóival (veled, Bodával stb) nincs kedvem együtt élni. Életemet egészen más felfogás szerint képzelem el mint ti, miért is kellene nekem veletek együtt építeni egy olyan országot, ami szerintem élhetetlen? Egy pici érvet tudsz mondani?
    Milyen alapon várod el, hogy tűrjem azt amit megvetek, amit rossznak tartok? Ugye van több választásom. Egyik a fegyveres felkelés ami nem kenyerem nem erőszakra neveltek. Én az állattenyésztő fajta vagyok, nem a gyilkoló. Másik a párbeszéd egy közös kompromisszumhoz, amit ti és a kormányotok mereven elutasít. Van a fogjam be a szám, és tűrjek, hiszen szabad ember vagyok, tehetem amit megengedtek nekem. A fenébe, ez sem tetszik. Marad még az együttműködés, ha okos vagyok kiküldhetnek akár Kanadába is. Ez sem tetszett soha, ha az átkosban nem csináltam, most már nem fogom elkezdeni. Maradt az utolsó, keresek egy olyan hazát, aki elfogad és nekem is elfogadható. Ezt tettem. Részese vagyok egy olyan fejlődésnek, ami szerintem a jó irány. Tettem ezt törvényesen, ahogy egy törvénytisztelő marhától elvárható,
    Ezért lennék „aljadék” a te nézőpontodban. Legyen, ettől nyugodtan végig aludtam az éjszakát, ne haragudj.
    Neked tetszik ami folyik Magyarországon, nekem nem. Legyél hálás annak a 4-800 ezer embernek, akik fogták a hamuba sült pogácsát, és elmentek az országból úgy, hogy előtte nem perzselték fel. Volt már olyan. Legyél hálás, hogy a demokráciát szem előtt tartva elfogadják, hogy ti vagytok hatalmon, de köszönik, nem óhajtanak ebben veletek élni. Látom megragadtál a kamaszkorban, még semmit sem tettél le az asztalra, de ócsárolsz olyanokat akik végigdolgozták az életüket, és az Ő adójukból lehetsz ilyen nagyon „okos”. Igaz, erre a pénzre rengeteg embernek lenne szüksége, hiszen már soknak a létezéshez is kevés a pénze. Ezt te persze leszarod, mert mindenki annyit ér amennyije van. Szép mondás. Te ott képzeled el az életedet, mert neked elég az, hogy neked jó, ehhez pedig csak lojálisnak kell lenned a hatalomhoz. Ma még elég ha elfordítod a fejed azoktól akiket a hatalom kisemmiz. Lehet ennyi elég, de félő, hogy egyszer majd kérnek tőled valamit. Akkor döntened kell, tovább mész a gerinctelenségben, vagy a talpadra állsz. Persze elképzelhető a stílusod után, hogy leszarod azokat is, akiket a politika kisemmiz, és akkor boldogan élhetsz míg meg nem halsz egy kórházi fertőzésben. Addig rugdoshatod a nőket, az ellenzéket, a csöveseket a nyugdíjasokat, homokosokat és a mindig aktuális ellenséget. Szép, rózsaszín jövő? Látod, én olyan „aljadék” vagyok, hogy nincs kedvem így élni. Inkább élek szabadon, az olyan szűk keresztmetszetű emberek mint te pedig gondold nyugodtan azt, hogy csak a pénz miatt. Ez is csak egy önvédelmi rendszer felétek. Ahogy egy volt kollégám mondta egy nagypofájú egyetemistának, „Egyetemre jársz? Igen. Ne tedd, csak elb@szod az idődet”.
    Jut eszembe, a mindenki az ellenségünk, az nem boszorkányégetés, egyenlőre még csak szavakban? Nem látszik, hogy annyira zavarna. Reménykedsz, hogy te gyújthatod meg a lángot és nem alattad gyújtják meg? Reménykedj, de én egyikre sem vágyom.
    Üdvözlettel egy boldog és büszke „aljadék”.

  • Gyuri10
    3:38

    Kijelentem, hogy a saját tapasztalatomból beszélek.

    Én Göllner őszinte visszaemlékezéseit itt a KMH-n hosszú oldalakon át olvastam. Ezekben ő – ha jól emlékszem – egy magyar náci nagybátyját, annak minden viselt dolgát úgy ahogy volt teljes mértékben elítélte (ma is elítéli) és megtagadja…
    Minden megszólalása is ezt a legnagyobb erkölcsi magaslatot bizonyítja, függetlenül attól, hogy néha – ha jól értem – a féltéglás magyarok és az ugyancsak ilyen zsidók joggal mennek az idegeire, amit ő néha maró gúnnyal, finom, vagy karcos iróniával gyakran és joggal honorál…

    Jóval több, mint 7 évtized élettapasztalattal az én hátam mögött is jól ismerem a nyílt és a látens antiszemiták lelkivilágát, a sunyi hallagatások mögötti és nyílt vicceskedő megnyilvánulásaikat is… Meggyőződésem, hogy éppen Göllner az akinek megszólalásai esnek távol ezektől a jegyektől…

    Ugyanakkor Te, Kedves Gyuri egy ideje, úgy 1-2 éve – mintha sokkal megértőbb és símulékonyabb lennél bizonyos, néha tényleg a szívük mélyen valójában náci beállítottságú fid SS katonákkal és katolizált renegátokkal, mint pl. n. Figyelő [szerintem is nyugodjék békében] őnagyságával. Jobban, mint a saját – száraz ágként megalázott(!) – véreiddel, akiknél Te egy hajszállal sem vagy sem erkölcsösebb, sem elhivatottabb, attól még, hogy anno disszidáltál és e lépésedet kompenzálandó, folyton önigazoló jeletéseket produkálsz… Nem jogos és nem is indokolt ez a fölényes -mit is mondjak- olyan arisztokratikus pöffeszkedésed onnan messzirű ővelük szemben, mert ők itt a meggyilkoltak igazáért, azok elvett emberségük visszaszerzéséért a hazájukban folytatnak mindennapos harcot. Nem is úgy, mint egy száraz ág, hanem mint egy friss tavaszi husáng…

    Akik pedig szerinted kiadták a Gestapónak, meg a . m a g y a r . Csendőrségnek a címeket, és akik zsidó létükre rekviráltak, azok valóban elítélendők, de az állam, amely ezt ahelyzetet teremtette, az se volt egy gáncsatala lovag sőt, az volt a főbűnös. Kivétel ha gyerek fejjel kényszerítettek, vagy a helyzet kényszerítette rá. A bújkálás, üldözés is szült ilyen kényszerhelyzeteket…
    Mindezek ellenére meggyőződésem az is, hogy az ilyen galádságok óriási többségét nem A Zsidók, hanem nyilasok és az ő mélymagyar bűntársaik követték el, kiknek u n o k á i ma újra ott feszítenek a németnáci Volskemeinschaftnak megfelelő mai „Nemzeti Együttműködés”, a N.E.R. >s t r a t é g i a i< pontjain, hogy Horthy nevében újra kezdhessék… (A fotón az egyik ilyen díszpintyüket láthatod, társát meg már sminkelik a Budai Vár koronázási csarnokában, a harmadikat éppen a Nemzeti Bank elnöki székében…)

    Na ezeket pártolod Te Onnan …

  • Ui:

    G.megtagadott nagybácsija egy horthysta államtitkár volt.

  • kenny:

    vedd figyelembe slapaj frusztráltságát. nem igazán jött be neki az élet.
    ráadásul a magyarországi jövőjével kapcsolatos álomképe határidős. mijafaszt fog csinálni, ha a Fidesz megbukik? milyen jövője lesz neki itt?
    ráadásul a külhoni megélhetés módját csak csúszó-mászó módban tudja elképzelni.
    persze, megértem: a közeg, amiben van, olyan stb. mondjuk, én – mivel úgy tűnik, a feje még kiáll ebből a közegből – leginkább szarnak hívnám.
    amúgy a nicknév választása után nem is értem, milyen alapon minősít bárkit is?

  • Ille István Igazából már régóta fortyoghat benne a düh ellenem, hogy így nekem esett, mert még nemigen váltottunk szót egymással.
    Remélem megkönnyebbült.

  • Kenny

    Tanulmányozd homoszekszualitással kapcsolatos szociolólgiai kutatásokat pld. a klf gender szakokon utána nézhetsz.

    Mit gondolsz, a papok-, színészek-, stb által megrontott és homoszekszuálissá vált kisfiúkról?

    A téma részemről lezárva.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, halványlila gőzöm sincs arról, mit vakerál itt.
    Vagy én nem tudok jól magyarul, vagy maga.
    Amennyire én tudom, a transzneműeknek nem hormon- hanem gén-eltéréseik vannak. Akarata ellenére senkit nem lehet hormonkezelésre.

  • Tüske Zsófia

    …kényszeríteni. bocs, ez lemaradt.

  • Tüske Zsófia

    Kenny, nem tudom, Ferenct mire gondolt, választ nem adott.
    Ha valaki valami előny miatt létesít szexuális kapcsolatot vele azonos neművel, az lehet, hogy biszexuális, de az biztos, hogy prosti.
    Persze más, ha hosszú ideig van bezárva vele azonos neműekkel, az kényszerhelyzet, amit el lehet fogadni és elhagyni, ha a már nincs elzárva a másik nemtől.
    Én is ismerek melegeket (és köztük is van egy örökbefogadott fiú) szerintem semmi gond nincs velük. Mindig gyanús ha valaki olyan nagyon tiltakozik vagy gyűlöli őket, mert az ilyenek rendszerint látens homoszexuálisok maguk is és ezzel győzködik a környezetüket, hogy ők ugyan nem….

  • T. Dubois,
    Hála a teremtőnek az én családomban nem volt senki,akit meg kellett volna tagadnom vagy szégyellenem.Sajnos ezt nem mondhatom el egész népemről az utóbbi 2019 évben.
    A kioktatást köszönöm.Akkor is,ha Bencsics Klári Izraelben élő családjáról és az Ő életéről Klárika veled nem levelezett privát szinten.Amit nem csodálok.Te csak csörtesd a kardodat az egyetemi nyilasivadék @ mellett aki Bencsics Klárit (Isten nyugosztalja) (aki soha senkit nem alázott meg sem gondolatokkal sem mocskolódó szavakkal)”a montreáli mosónőnek nevezte.”
    Miután első hozzá intézett nagyon is túltisztelő hozzászólásomra pimaszul,fennhéjázóan letegezve válaszolt,megkértem,hogy legközelebb az után tegezzen,miután kiitta a lábvizemet.(ezt azóta minden ordenáré trágár idejárónak is ajánlom pl. geyza) Azóta nem blicceli el az alkalmat,hogy Engem izraeli lábvíz kereskedő címmel tüntessen ki.
    Nos…befejezésül még annyit,hogy nem pártolok senkit és főként nem a magyarországon élő vagy pillanatnyilag regnáló pártokat. Ezen a bloggon már többször is megírtam,hogy Magyarországhoz szeretteim sírja és a mártírok emlékműve köt.A köldök zsinórom már régen elvágtam.
    Nyugdíjunkból évente(flottul)2x 3x utazunk külföldre.Ebbe nem mindig,de némelykor Magyarország,a jányi gusztávok szent hazája is beletartozhat,mind addig,ameddig muszlim vagy régi nácik nem uralják el a hatalmat.Miattam patkányozhatnak vagy csinálhatnak kabaré műsort az MTV székház bejáratában vagy meghamisíthatják a történelmet,melyben 1920-tól 1945-ig az összes zsidótörvényeket a”tisztelt ház”jobb és bal oldala egyforma vehemenciával szavazott meg.
    A jövőbeni remélhető tisztelettel üdvözöllek:Gyuri.

  • Az itteni mindeent-tudo langesznek;

    A Perzsa Shah, Rahva Pahlavi mar par-evtizede por es hamu.

    Elhalt Egyptomban ahova menekult 1979-ben, NEM a US-ban.

    Az 1953-as pucchott a BP erdekenek vedelmeben az MI-6 es a CIA okoztak.

  • slapaj
    2019 május 17
    5:25 du.

    Ez a darab takony itt
    csak egy senki kis álhírlapíró-várományos.
    Egy mindenre elszánt elvtelen kormány-nyalonc.

  • gyuri10
    2019 május 17
    3:38 du.

    Akkor miért nyalod őket, ha „semmi közöd hozzájuk”
    Szégyent hozol elpusztított elődeink emlékére.
    Szégyeld magad Gyuri.

  • TUSKE ZSOFIA;

    A TRANSGENGER-ek azok akik nemuket HORMON-terapy es operacioval valtoztattak !!!

    NEM a „cross-dresser”-ek s „Lesbo”-k es a „Homo”-ok akik szellemileg (pshycologialig) az ellenkezo nemueknek erzik magukat es azokat ohajtjak nemi-kielegiulesik celjabol!!!
    Mert NEM teljesen azon nemuek amint szuletesuk ifejen latszottak a feluleten.

    Vannak akik azt elkepzelseikinek allitjak, DE minden orvosi-laboratoiumi vizsgalatok bizonyitekai, hogy azok HORMON hianyokkal alnak szemben.

    Semmi genetikai !!!!

    Irtam fent CASTOR SEMENYA esetet.

    Aki tobbe ferfi mint no.
    Mert testileg nokent szuletet, DE szervezete nagy-mennyisegu TESTOSTERON-t (ferfi-hormont) produkal.

    S a Nemzetkozi Atletikai Szovetseg eltiltotta versenyezni a nok-ellen, mert tulsagos mennyisegu TESYASTERONE-hormont termel szerve.
    Az az fizikai es ateletikai kepessege alapjan ferfi.

    Az IAS astrogene noi-hormone terapaira rendelte.
    S nem versznyezhet amig a noi letet el-nem-eri.

    Sot a volt decatlon oympiai es vilagbaknok Cris Jenner, ma apa es nagyapa nem teljesen ferfinak erezte magat es ment astrogen terapiara, ma Katalin Jennet, s az LGBT szo-szollo-bajnoka.

    Miert nem koveti a hiteles adatokat, s nem elkepzeleseit!
    Miert nem olvassa a web-en ????

  • Ha felmerül a minósites kérdése, a normális buzeránsokról, akik másod-harmadrángúnak kell, hogy érezzek magukat, akkor a pedofil papok , akiknek csak kis hányaduk esetei kerulnek nyilvánossagra – akkor a papokat is fel lehet osztani normális papokra, akik még nem molesztálták a kisfiamat, ill.nem derült még ki róluk és a normális papokra?
    Vagy, ha kesobb kiderul roluk, akkor ok meg maradhatnak normalis papok a kisfiaink molesztálasa ellenére, ha harmadrangú allampolgarñak ismerik el magukat?
    Ebbe a kövérlacis gondolatmenetbe belecsavarodtam, nem is értem igazán….

  • Tüske Zsófia

    irgalom atyja…. Ferenct-nek beakadt, hogy a „gender szakok” az emberek szexuális magatartásáról szólnak….

  • Göllner András

    @Gyuri10

    Hiányoztál nekem, bogaram.

  • Bendeguz79
    2019 május 18
    2:36 du.

    gizi, agylúdtalp ellen agylúdtalpbetétet ajánlok!

    nem az öreg shah ról van szó, hanem az utódjaként nevelt és eltartott usurper ugyanúgy mint a J.G venezuelába…,

    nem is tudtam, hogy a BP a főnöke az usa hadseregének és a Kémelhárításnak is?

    nem is tudtam ebben a nagy demokráciátokban milyen kis diktatúra lappang,

    a pénz mindenek ura?

    Afganisztánban a máktermelés az usa mezőgazdaság offshore? és a kábítószerek a mákból és a laborok meg a katonai szállítógépek dutyfree…bruhahahaha

    yemenből mit visztek haza az éjjeliszekrényre?

    budzsuhaha

    mesélj gizi, olyan hülye vagy, mint 79 másik gizi see you later alligator

  • @-szamár úr,
    megint tegezel!?
    Nem tudod félretenni csendőri neveltetésedet.Farszíjjat húzhatsz a gezya nick nevű másik @-cal.

  • Mivé fajult Gyuri10 révén ez a topic is..
    Mintha szánt szándékkal próbálná elterelni az eredeti témáról a figyelmet. A „Kövér-ellenesség” álcája mögül.

  • Ferenct
    2019 május 18
    11:19 de.

    Kenny

    Tanulmányozd homoszekszualitással kapcsolatos szociolólgiai kutatásokat pld. a klf gender szakokon utána nézhetsz.

    Mit gondolsz, a papok-, színészek-, stb által megrontott és homoszekszuálissá vált kisfiúkról?

    A téma részemről lezárva.
    ______________________

    PAPOooook? Keresztényiában?

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, köszönöm a felvilágosítást transzgender ügyben, ezekben az ügyekben valóban tájékozatlan voltam.
    Nem követem ezeket a hormon-híreket,mert sem a versenysport, sem a nemek közötti átmenetek nem érdekelnek különösebben.
    Mindenesetre azt gondolom, megvan az a határ, amíg egy magánember szexuális életébe bele lehet avatkozni és ez különösen nem lehet indok arra, hogy rangsort állítson fel bárki az emberek között.

  • ˙

    Kedves
    Gyuri10
    12:38
    Csak tényeket közlök.

    Írod, hogy én „csak csörtessem a kardomat ama egyetemi nyilasivadék mellett, aki így, meg így megalázta azt a szegény Klárikát,” akivel Te az ő Izraelben élő családjáról még leveleztél is…

    Kedves Gyuri-bátyám! Én erre csak annyit válaszolok, hogy ezen a fórumon, a KMH-n mind ezidáig Figyelőnél nagyobb fogadatlan
    . p r ó k á t o r a . nem volt még és nincs is Horthy Miklós botcsinálta, és ma a fid SS jóvoltából reneszánszát élő kormányzónak, nameg az ő bicskás-köteles, darutollas, sorrendben
    az első . f a s i s z t a . rendszerének.

    Az persze tény, hogy joga hozzá és lelke rajta egészen addig, míg ki nem derül, hogy Ő nemcsak annak a – horthysták szerint fajnak – a született tagja, de minthogy édesapja anno rekatolizált, Klárikát apácáknál járatta iskolába, ill. azokkal neveltette, atyai őseivel ellenkező tanokat erőltettek rája. A hölgy ennek megfelelően, persze ismétlem, a neveltetése révén annyi jobboldaliságot, nacionalizmust szívott magába, hogy életében bármi történelmi igazsággal szembetalálkozva,szinte jobboldaliságának felgyülemlett fölöslege locsogott a száján, vagy a klaviatúráján…
    Ő, aki a naivát játszva, többek között és érthető okokból sok mindennel tényleg nem volt tisztában kapásból vágott ellen minden, a Horthy-rendszert feltáró történelmi igazságnak is. Meg volt például győződve arról, hogy a Horthyék alaposan megszervezte deportálások csak a nyilasok sara volt és a 3 évvel korábbi Kamaenyec-Podolszk mégcsak meg sem történt. (melyről később aztán már jó nagyokat hallgatott). Tehát és lényegében a Holokauszt csak a németek bűne volt. Ha százszor százan mondtak el neki valamit, igazították helyre Ő százszor tagadta annak igazságát, miközben kapásból „vágott vissza” pl. az . o r o s z frontkatonák „bűneivel”, akik pedig a végeredményét tekintve, az életét megmentve Őt is csak-felszabadították, hisz előbb,utóbb rá is sor került volna.
    Ezt, az ő sértő hozzáállását és automatikus reakciót neki sokszor a szemére vetettük, de falrahányt borsó.
    Göllner olvasó társunk pedig csak nagy emberismerettel mazsolázta ki a hölgy személyiségében gyakran gejzírként fel-feltörő primitív és makacs horthysta konzervativizmusát, amit egyszerűen egy mindig (sokakat nagyon is sértő) szitkozódó ” montreáli mosónő” metaforájában egyesített…

    Apja után Faragó Klára volt az ő becsületes neve. A Bencsics nevet a férje után vette fel. Volt neki egy nagy kommunista nagybátyja Faragó Miklós, a Tanácsköztársaság Sajtó Direktóriumának (politikailag miniszteri szintű) népbiztos tagja, aki az egész Horthy érában emigrációban volt kénytelen élni, aztán így került Izraelbe…
    Szóval alaposan feltehető az, hogy az ellenforradalom idején az édesapa és „mélyen hívő katolikus” felesége e lelki és politikai kényszer és plusz még a papa zsidó származását álcázandó, már Klra születését megelőzően rekatolizált is, majd a dolgok logikája megkövetelte sorrendben, lányukat a katolicizmus és a legmélyebben konzervatív Horthyzmus tiszteletére nevelték és neveltették…

    – Sajnos meg kell azt jegyezni kétségtelen, hogy ez
    a . m i m i k r i . – leszámítva a papa munkaszolgálatának így sem megúszott éveit – Klárikánál túlságosan is jól sikerült, mert Ő mindhalálig hű maradt Horthyhoz és tömeggyilkos rendszeréhez…

    Tény, hogy Klári bigottságot, csak a maga fiatalkori sérelmei okán gyűlölt kommunista társadalommal szemben dacból tanúsított, míg ezzel szemben >a jézusi tanokat igazán hűen interpretáló a katolikusok „Szent Atyjával” szemben – a saját kijelentése szerint; Ő, aki h i t h ű(!) katolikus – itt e fórumon is igencsak szabados és általános, erkölcsi szempontból legalább annyira megalázó és sértő kijelentésekre ragadtatta el magát. Olyan szavakat használt, amelyeket még a fid SS-náci Bayer Zsótt is megirigyelhetne őtőle – attól az asszonytól,
    aki . s z e r i n t e d . soha senkit nem alázott meg, sem gondolatokkal, sem mocskolódó szavakkal…

    .

    . Đ

  • Ui

    Mindez nem minősítés, csak „hiányos” tényszerű beszámoló.

    A Blogunk ugyanis számtalan példával igazolja ezeket.

    Csak vissza kell rájuk lapozni.

    Đ

  • T.Geyza !
    – De, tényleg már aggódtam érted…
    Nagyon össze kell szedned magad, mert Te nem olyan értelmi szinten vegetálsz mint pl. Ille, vagy 666, aki nagyon ott van a szeren, és tolja a tutit ezerrel,- helyetted…
    – Anyukádnak jobbulást kívánunk, kommented nem érdemes reflexióra, de keresd a szavakat abból bsj nem lehet..

  • slapaj
    2019 május 19
    6:41 de.

    Azért csak „reflektáltál” rá..
    (Vagy reflektálTATOK ? … de végül mindegy is.)

  • Dubois
    2019 május 19
    6:38 de.

    Na igen.
    Mikor kb 10 éve itt megjelentem, Figyelő kollegina megpróbált engem egyből lejáratni hogy valamilyen másik oldalról már jól ismer engemet . Valami idétlen nevet emlegetett fel.

    Szóval..Klárikának nem kellett a szomszédba menni egy kis „karaktetgyilkolászásért” .

    Persze Félkegyelmű Gyuri10 – hez képest ő még azért valóban egy úrinő volt.

    Mert amit Gurltiz művel az ismeretlenség homályából az állandósult mocskolódásaival és aljas kitalációival, az minden csak nem emberi viselkedés.

  • TUSKE ZSOFIA irta;

    ” a gender-szakok az emberek szexualis magatrtasarol szolnak”

    1., Talan nem letezne az europai iskolakban „sex-education”???

    2., De a „szexualis magatartas” leg-elsobb tankonyve a KAMASUTRA,
    A masodik Dr.Comfoprt’s „The Joy of Sex”, neha fitalok hivatkoznak Boccaccio-ra, de az csupan dorva satire.

    3., Javaslom szinten az LGBT teljes ertelmezeset, vagy talan az magyarul maskent ertelmezve.

    4., HA barki beleavatkozik barki szexualis eletebe, „rangsort” allit, vagy barmi maganugyeibe akkor szuksege van egy kepes ugyvedre !!!

  • Tüske Zsófia

    slapaj: voltaképpen akartál mondani valamit, vagy ez csak a vasárnapi ebéded felböfögése volt?

  • slapaj
    2019 május 19
    6:41 de.

    Hogy erőlködik a kis Fidesznyik csíra..nem veszi észre hogy mostanra már a játékszerünkké vált.
    Azt írja amit mi akarunk és úgy ahogy mi akarjuk. 😀
    Kényszerpályán van a fijú…

    A mókuskerék legyen veled ..

    Amúgy nem emlékszem hogy ebben a topicban említettem volna jóanyámat, de ha neked (nektek) lelki problémát jelent a helyzete Kövér úr tevékenysége kapcsán, akor nosza.
    Ne fogd magadat vissza.

  • gyuri10
    2019 május 17
    10:39 de.

    Miről hablatyolsz az ellenzék SEMMILYEN irása vagy véleménye nem jelenhet meg az állami pénzekből fenntartott álmédiában !

    És lassan a választási plakátokat sem tehetik ki.

    TE még akkor is hazudsz amikor kérdezel.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz: valami már megint nagyon félrement:
    én azt írtam, hogy a gender-szakok NEM az emberek szexuális magatartásáról szólnak. ezt írtam: ” Ferenct-nek beakadt, hogy a “gender szakok” az emberek szexuális magatartásáról szólnak….”

    nem tud magyarul, képtelen értelmezni egy nem túl bővített magyar mondatot, de okoskodik…

    https://gender.ceu.edu/degree-programs

  • T.Geyza !
    – Ez az, ez az én Geyzám! – Természetesen, nem undorodom Tőled, a sokszínűség pártján vagyok, ahol helyed van Neked is…
    – Én nem egy deprimált, elmagányosodott, leépült nyuggert látok Benned, és nem állítom hogy orvos segíthet rajtad, Te egy színfolt vagy aki bár röhejes, de erős idegzetűeknek elviselhető lehetsz…

  • Göllner András

    @gyuri10

    Ne pattogj bogaram. Teljesen felesleges bolhának nézetni magad idelenn. Amikor engem neveltek a csendőröket már rég betiltották. Azokat pedig akik a csendőrséget éltetik e tájon, a kanadai fiatalság két lábbal rúgja seggbe. Gyere ide kóstolj bele, Izrael szégyene.

  • Geyza Kedves Geyza. Figyelmeztetnélek, slapajunk már nem slapaj, hanem egy igen magas iskolát elvégzett valaki (szerénységéből adódóan nem nevezi meg az elitképző iskoláját), aki ezúton csatlakozott Boda Marcsihoz, mint igen jelentős, magas képzést elvégzett tájékozott egyén.
    Mit már többször írta, ez Őt feljogosítja a fiatalok oktatására és egyetemi professzorok, fizikusok stb lenézésére. A munkában megfáradt korosabb honfitársait (szavaival élve nyuggereket) már régen is lenézte és várta a halálukat ez nem is változott. Ez nem tölt el örömmel, a következők miatt.
    Azt vártam, hogy ennek a magas iskolai végzettségnek birtokában, szépen, érthetően elmagyarázza, miért is jó a Fidesz rendszere azon kívül, hogy neki jó. Elvártam volna, hogy előtérbe helyezze azokat a fantasztikus emberi és politikai tulajdonságokat, mellyel Deutsch, Német Szilárd, Kasler, Szájer, Kövér és nem sorolnám tovább, kiknek szellemi nagyságát én az „aljadék” nem foghatok fel. Csalatkoznom kellett, mert ez a hatalmas intellektuel nem nyitotta meg a tudás csapját, megragadt a személyeskedés ingoványos talaján, amit ugyan megvet, de jól csinál. Most az a gondom, hogy Ő nem képes többre, vagy felmérte, hogy a védhetetlent nem lehet megvédeni, inkább marad a terelésnél, hiszen így nem kell elismerni, hogy egy haszonleső kis alak, aki megpróbál a hatalom farvízén karriert csinálni. Hiszen ha Német Szilárdnak sikerült, neki miért ne? Ezért kényes kérdésre nem válaszol (ismerős taktika), egyszerűen előveszi a nacionalista kártyát, és sűrű személyeskedéssel vegyítve mint adu ászt játssza ki a tök filkót.
    Sajnos azt a következtetést kell levonnom, hogy a belefektetett pénzből az ország egy krajcár hasznot sem fog látni, de nagyon jó pártkatona vált belőle. A tehetségtelenség és a nagy akarat kombinációja mindig nyerő. Nem aggódnék, mi lesz vele ha megdől a Fidesz,(amire én sem látok sanszot), mert minden köpönyegnek legalább két oldala van. Ha baj van, a „slapaj” nick eltűnik, mint tette egy „charlie” nevű szélsőjobbos mikor szétesett imádott pártja. Volt, nincs.
    Következtetésül slapajunk végezhet el bármilyen iskolát, kerülhet bármilyen magas polcra, sajnos slapaj marad amíg él. Szomorú, hogy mint oktató terjesztheti is ezt a mentalitást, Magyarország kárára.

  • Kedves Dubois
    nem vagyok védő,vádló sem vérbíró.Úgy gondolom Nálad sokkal többet tudok Figyelőről.Magán levelezésünkben kérte,hogy amit nekem elmesélt,ne adjam tovább.Azt,hogy mimikriben élt le egy egész életet már évekkel előtted megírtam.Nyugodjon békében,akkor is ha a tetves @-ok még halálában is gyalázzák.Nekik nem is válaszolok és remélem képes leszel Te is leszállni a témáról.Ezek a tetvek Rám mondhatják,hogy lábvíz kereskedő vagy koncsita vagyok. Nem tudnak annyira kihozni a sodromból,hogy lehányjam őket.Hagyom őket biciklizni vagy rummal hajtott motorral pöfögni.

  • slapaj
    2019 május 19
    4:07 du.

    Olyan ennek a Slapajnak a barátsága mint az alkohol:
    Öl , butít, nyomorba dönt.

    /Rejtő után szabadon/

  • kenny
    2019 május 20
    4:45 de.

    Drága uram,
    ne röhögtessél Ön ,
    me minnyá lekacagom a a zakóm hajtókáját
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • TUSKE ZSOFIA;

    I give up, ha maganak a „Kamasutra” nem a nemi viselkedes, magatartas, gyakorlas barmi szamu, formaju es ohajaok alapjan nyujtna a leheto LEG-nyiltabb ismertetesket, hat azt meg a halal sem tenne.

    De hogy nem lehet hivatalosan „kovetelni” a hormon-terapiat!

    Miert nem olvasta amit kozoltem maganak, hogy a Nemzetkozi Atletikai Szovetseg elrendelte a hires del-afrikai futot „Semenya”-at
    noi-hormon terapiara, hogy szervezetileg no lehessen !

    Maskent tiltva a kozep-tavi nemzetkozi futasok vereseneyirol.

  • Tüske Zsófia

    slapaj: cserélj szemüveget. egészen mást látsz, mint ami a valóság

  • Bendeguz79
    2019 május 20
    11:50 de.

    gizi a „kozep tavi” az micsoda, és eszik e vagy isszák? és neked milyen hormonjaid vannak? mert nagyon izgis lettél az utóbbi időben, néha egészen fel vagy ajzva? vagy csak túladagoltad a Viagrát?

    budzsuhaha

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, a Kámaszutrát nem oktatják felsőoktatási intézményben
    sőt, a szexuális felvilágosítást is kivették a tantervből a közoktatásban, mert az nem fér össze a keresztény erkölcsökkel a NAT szerint.
    sajnálom.

  • A „kozep-tav-futas”. a 800-1500 meterig.

  • Kedves Gyuri10
    7:26

    Még egy pár mondat és a kör bezárult.

    A kanadai magyar diaszpóra egyik oszlopos és odakint igen-megbecsült tagja volt Finta Imre csendőrszázados, a Szegedi Gettó parancsnoka(!),körözött háborús bűnös,mindenki”Imre bácsija” [akit 80. szülnapján még Antall József is (a konzulja útján) felköszöntött].

    Egy alakalommal ezt a témát tárgyalta a KMH olvasói köre. A saját, szűkszavú bevallása szerint, úgymond „a holokausztban is érintett családú”. Figyelő, a korához illő naivsággal jelentette ki, hogy bizony ők ott az emigrációban – 40 éven át – gyakran összejöttek, de nem törődtek azzal és nem is kérdezték egymást, hogy a másik honnan jött, vagy kifiaborja..- lettlégyen az illető akár egy auschwitzi túlélő,vagy akár a Szegedi Rém…
    NO COMMENT.

  • TUSKE ZSOFIA;

    A KAMASUTRA-t nem kell „oktatani” !

    Azt a 5. 6. osztalyosok megtalaljak onmaguk.

    S mi az hogy ottan az allami iskolakban nem lenne a biologiai tan-anyag resze az emlosok, s az emberi re-produkacio ???
    Az nafton elhihetetlennek tunik !!!
    Persze azt az egyhazak „pro-creation”-nak hivjak

    S az u.n. „gender-tan” semmi mas mint a szivarvanyosak leckeztetik a serdulo fiatalokat, hogy nem kotelesek elfogadni szuletett nemuket, ha az nem tetszik azt szabadon valtoztathatjak.

    Persze voltal mar akik a „gender-vaaltoztatasukon” atestek s enm voltak megelegesettek az uj nemukkel.

    S koveteltek eredeti nemuk vissza-allitasanak lehetoseget es koltseget.

    S akkor azok mostak a kezeiket a felelosegrevonastol.

    Tehat ami szabad, de mint minden mas eseteiben, az anyagi felelosegrevonas lehetosege nem tunik el.

  • DOBOIS;

    Legalabb az elhunyt szegeny Figyelot hagynad beleben !!!

    Igen, az uj-vilagban nem szamit, s teljesen jelentektelen mindenkinek hogy , honann ered, hogy nez-ki, mi a neve, vagy kik lehettek volna elodei valami elhagytott foldreszen.

    Mindenki szarmazasa, eredtete, tortente ugyan azt bizonyitja.
    Mind megprobaltatasokon ment at, szenvedes, ver, verijtek a multjuk.
    S mindenki , barmikori elodeik, a szabad es a jobb lehetosegek remnyeben kockaztattak eletuket egy uj-foldon, uj-eletet termeteni maguknak es utodaiknak.
    Barmey continensrol eredtek.

  • gyuri10
    2019 május 20
    7:26 de.

    Mit köpködsz
    azért találtam úgy hogy „Conchitás”
    a természeted, mert úgy viselkedsz:
    Csókolózásokról írsz pasasok között,
    szexuális töltetű célzásokat teszel
    magadra irányulóan és sipákolsz mint egy leány.

    Bocsi de te magad
    váltod ki a rólad kialakuló lesújtó véleményt.

  • Dubois
    2019 május 21
    5:05 de.

    Egyszer szép kis összezördülésem volt Figyelővel,
    mikor itt azon háborogtunk hogy egyesek Magyarországon
    Hitler születésnapját ünneplik.

    Erre Figyelő epésen megjegyezte hogy idézem nem szószerint:

    Igazán nem érti mit kell ezen hőbörögni, csak egy ember születésnapja az és nem több.

    Válaszképpen azt írtam neki hogy
    Hitler nem „csak EGY ember” volt,
    hanem a Világ eddig ismert leggonoszabb embere volt.

  • Dubois,
    Figyelőnek valóban voltak elég hülye beírásai.Nagyon sok esetben helyére tettem vagy legalább is megpróbáltam.Ezek után kezdtünk privát levelezni,ahol sok mindent megírt nekem és kérte,hogy ezek a dolgok maradjanak köztünk.Nos..megígértem és továbbra sem szeretném kifecsegni mindazt amit személyesen csak nekem írt.
    Kedves Dubois,Veled csak annyi a problémám,hogy az első beírásod erről a témáról,mely Nekem szinte”nekrológnak”tűnt,Hozzád és Tőled elvárható színvonaladhoz méltatlan volt.Az,hogy egy életet mimikriben élt le,már magában is egy büntetés volt.Ettől még kívánhatjuk,hogy nyugodjon békében és ne korholjunk egy halottat,kondolálás helyett, aki valójában tényleg egy nagyon magas kort megért eléggé”naiv”ember volt.Ezen túlmenően nem tartotta a ridiküljében a bölcsesség kövét sem.

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz: beraktam a gender szak tematikáját, angolul.
    Ha nem ért sem angolul sem magyarul, arról én nem tehetek.
    Ha nem olvassa el, arról sem.
    Ha a nyelvi hátrányai miatt mindenféle, hazánkat és az ide írogató fórumozókat illető téves következtetésekre jut, az ma már inkább mulatságos, mint bosszantó.
    Vitatkozzon magával az, akinek két anyja van.

  • Kedves Bendegúz79! 1:48

    „…hagyd belében…”

    Esküszöm, ezt az emésztőszervét mégcsak nem is említettem. Azt azonban én is többször megismételtem, hogy szerintem is: nyugodjék békében…

    Ám mégiscsak kötelességünk, hogy ha valaki a farkasból bárányt igyekszik faragni, azt megakadályozni. Tudniillik Gyuri10 barátunk, aki egykor – évekkel ez előtt – még maga is élesen állt szemben néhaival, most álszent módon egyszerre dicsérni és magasztalni kezdi ugyanazt a személyt…

    Amit Ön az Újvilágban gyakorolt – felejtsük el a múltat – megbocsátó, vagy inkább felmentő, de főleg a mindent elhallgató („mely ápol s eltakar”) gyakorlatról említ lehet, hogy az ott úgy komilfó, ámde ekkora, száz-milliós áldozat vérzuhataga és világégés után annak tetteseit és csatlós támogatóit (nameg azok fogadatlan prókátorait) illetően nem jogos sőt, de nem is erkölcsös… Lásd: Mózes II.Mózes 21:24-25

    De még az sem állja meg a helyét, hogy korábban „””mindenki szenvedett””” és úgy került oda ki USA-ba és Kanadába (stb). Mert a vészkorszakban sokan voltak azok, akik annak haszonélvezőiként más vagyonán meghhúzva magukat már csak a végső győzelemre vártak, hogy majd akkor végre kiélvezhessék „hűségük gyümölcseit”, amit viszont szerintük az áldozatok „nekik” hagytak hátra…

    Figyelő a horthyizmus védelmében mindvégig következetesen tartott ki, holott (tudjuk) Ő is tisztában volt azzal, hogy csak egy hajszálon múlott, hogy az Ő családja is áldozata lehetettvolna annak a rendszernek… (Pl.a budapesti kitörési kísérletet konok makacssággal védte, amely újabb, s mégújabb áldozatokkal gazdagította a 25 éves politikai rendszert.)

    🙁 Đ

  • Geyza 2:19

    Igen – nyugodjék békében – Figyelőre jellemző volt ez a cinizmus.
    Ugyanígy reagált az 56-os utcai akasztásokra, lincseléselekre, hogy úgymond’ „a forradalmak márcsak ilyenek”…
    Aztán egy alkalommal, amikor Ő a szovjet katonák viszonterőszakos tetteit igyekezett ecsetelni, én bátorkodtam megjegyezni, hogy a háború márcsak ilyen… Mire ő sértetten bizonygatta, hogy unokanővére mellett még a náluk bujtatott 1 zsidó lány is Az Orosz erőszak áldozatul esett, mintha ez azonos lett volna a gyilkos és rasszista holokauszt erkölcsi fertőjével. Vagyis minden példára ő egyenlőségjellel válaszolt.

    Üdv neked Geyzukám! Đ

  • Érdekes reakció volt a részéről különösen eleinte, hogy ha az ő „érintettségét” hoztuk fel a Horthy rendszer kontójára, ő azonnal a maga családja katolicizmusát – benne (renegát) apukájáét is – hozta fel ellenérvül, hogy az így teljes védelmet élvezhetett. Igaz, mondta elismeréssel, hoyg apám MUSZ-os volt, de lám-lám megúszta. S ha erre felhoztuk Radnóti tragédiáját, ő erre vagy hallgatással reagált, vagy a költő Nem tudhatom c. versével, hogy lámcsak ez az ő kedvenc verse, s hogy ő a Horthyrendszer áldozata lett azt elhesegette a fejéből is…

  • Dubois

    A fórumon a magyar zsidóság vagy Izrael érdekeit nem biztos, hogy csak kemény és kíméletlen odamondogatással lehet jól képviselni. Az is zsidóság érdeke, hogy legyenek barátai. A Holokauszt idején és végig a történelemben mindig hasznos volt, hogy voltak akik rokonszenveztek zsidókkal. Többek közt az olyanoknak köszönhetően is, mint amilyen Figyelő volt. Kár olyan embereket megbántani értelmetlen nácizással vagy nyilasozással illetve összefüggésbe hozni velük, akiknek semmilyen előítéleteik nincsenek a zsidókkal szemben vagy olyanok, mint amilyen Figyelő volt, akinek a fél rokonsága zsidó volt. Az ellenség gyártás nem érdeke sem Izraelnek, sem a magyar zsidóságnak.

  • TUSKE ZSOFIA;

    Igen, egyszer csatolta a CEU u.n. gender-szakok-tanulmanyazasainak hirdeteset.

    De tisztan ertesitettnem tisztbban de NEM erdekel a CEU-ja !
    Beside, azt mar tobbszor itten reszletekben vitattuk.

    Soraibol inkabb ugy tunik hogy maganak letezik valami problemai ertelmezni az LGBT fogalmait, jelenteseit es mind az azon fuggo es azzal kapcsolatos tenyeket !!!

  • Tüske Zsófia

    Bendegúz, én a továbbiakban nem foglalkozom sem a maga hiányos nyelvismeretéből adódó téves következtetéseivel, sem az ostoba kekeckedésével.
    vitázzon magával az, akinek két marxista anyja van.

  • Kedves Dubois,
    90%-ban egyetértek Veled.A fennmaradó 10% a halottnak kijáró tisztelet,aki sokban tévedett vagy a mimikrije miatt lökött ide. Ennek ellenére modora és válaszai mindig tiszteletre méltóbbak voltak,mint az aljas trágár @-ok ideokádása.Az állandó delírium tremenszes,széles mellel kiállt a degenerált cfáti Barlev nevű barátja mellett Velem szemben.Ennek ellenére miután Chris kipaszírozta innen a fenyegetőző barmot én próbáltam béke jobbot nyújtani a szeszkazán Geyzának,mert a nézeteivel sokszor egyet is értek.A békejobb elfogadása helyett még trágárabb,ordenárébb beírásokat kaptam tőle. Már-már meg is szoktam,hogy amikor undorító kacsáit olvasom,értem hogy rendben vagyok.
    Nos…visszatérve Figyelőre:Tőled csak annyit várnék el,hogy a Te színvonaladon írjál Nekem vagy Rólam és ne kezdjél el lecsúszni Geyza nívójára.Goálnert már nem is említve.(Goált nem tévedésből írtam.Nem szoktam betű tévedés vétségébe esni.)

  • Alig tisztelt diploma tulajdonos fő @ úr,
    csendőri neveltetés nem feltétlen a rendszer által legális vagy betiltott gyilkos csürhe következménye.A nevelést az ember,akkor is otthon,esetleg közeli vagy távolabbi rokontól kaphatja,ha nem ember.Csak egy ellenkező előjelű hazudozásban szeretné magát szimpatikusabbá tenni,amivel csak a kislétszámuakat lehet beetetni.
    Maradok továbbra is minden tisztelés nélkül:Az izraeli-lábvizek
    „angro” kereskedője.

  • Ms.Tuske; nem ,nem volt semmi vita, mert maga mindent amit maksnet velt a „nyelv-re” kent.

    De legalabb ne keverne senki szuleit, rokonait abba.

  • Mivel „SLAPAJ” reagalt GETZA problemajaval kapcsolatban, s tettem megjegyzesemet az elozo portalon, de az nem jelent meg mert akorra mar lezart lett, hat itten ismetelem.

    Remlehetoen lenne rokona, ismerosse, szomszedja, baratja , aki hajlando lenne kocsijaval szuloanyjat haza vinni.

    Talan valami egyhaz, civil-szervezet, megyei, varosi, keruleti intezmeny melyek az idosek ugyeiben segedkeznek, hajlandok lennek egy igen egyszeru jotettre.

    De javasolnam azt is, HA senki nem tenne azt, hivd fel a Dohany-utccai Synegougot. A szocial services.
    Mond hogy baratod a weben igerte segitseguket.

    Biztos vagyok hogy nem utasitanak vissza, valaki hajlando lessz anyadat a korhazbol hazavinni.

  • Jani 4:23

    Nem ellenség keresés, legföljebb „volt” ellenség felkérése
    ő s z i n t e . b ű n b á n a t r a. Semmiképp bűnök relativizálásával, ami azonos azok eltagadásával.

    „A történelem során hasznos volt, hogy mindig akadtak akik szimpatizáltak a zsidókkal.”
    Igen, de ennek a ritka szimpátiának éppen a történelmi hatása oly csekély volt (jó esetben is csak 0.2 %) úgy, hogy a végkifejlet egy végzetes Holokausztba torkollott.

    Aztán, sajnos éppen Figyelő úgymond szimpátiája az a példa, amire asszem’ zsidó honfitársaink azt mondhatják, hogy kösz, de inkább nem kérek belőle, mert aki arányaiban az ü l d ö z ő t csak éppannyira becsüli, vagy kedveli, mint az ü l d ö z ö t t e t , az végsősoron csak árt a kiszolgáltatottnak, hisz ő döntési helyzetben max. passzívvá, de még üldözővé is válhat.
    – Részletesebb indoklás a 6:34-38-ban.

    Üdvözlettel Đ

  • Kedves Jani!

    Tanulságos történet, amit már egyszer valahol ismertettem de most még egyszer:

    Kalocsán élő jómódú (ügyvéd, bankár) idős házaspár, már az I. VH.előtt jóval katolizálnak.
    Még a vészkorszak idején is rendszeres templomjárók, sőt az érsek úrral kitűnő személyes barátságot ápolnak: náluk költött
    vasárnapi ebédek után kártyaparti, stb…
    Deportálják őket, majd már az első transzporttal viszik őket Auschwitzba…

    Üdv: Đ