Párt, tisztújítás, program

2019 szeptember 30 10:06 de.28 hozzászólás

1. Bevonul
2. Hosszan tartó, ütemes, szűnni nem akaró taps.
3. Kuss!
2. Himnusz
3. Eléneklik a Székelykáposztát.
4. Invocatio. Az istenek áldását kérik
5. Megadja az áldást.
6. Előbeszéd
7. Szólásra emelkedik. Hosszan tartó, ütemes taps.
8. Beszéd: elértük. Győzelmet arattunk. Nem kérünk. Én vagyunk a magyarok. Megvédelek akkor is, ha nem akarod. Illiberalista, ilkapitalista, illuzionista. Liberális métely, szocialista métely, májmétely, fejétől a farkáig húsz métej. Keresztény demokrácia, keresztény autokrácia, keresztény pisztácia. . Soros, Boros, Pálinkás. Én vagyok az Isten kalapja. DNS, SMS.egyébként meg LFS.
9.Hosszan tartó, ütemes, szűnni nem akaró taps.
10. Választás. Egy hang nélkül.
11. Fehérvári huszárok, nyerítőkórus.
12. Adománygyűjtés, nyúlóspacal, rémszarvas, gergelygulyás.

Szűcs Gábor Róbert

28 hozzászólás

 • azt hiszitek, ez valami vicces írás? nem, kérem, ez a mai fideszes rögvalóság!
  sieg, heil azért nem volt. még.

 • Igen komoly részletes értékelés!
  ez rendkívül nagy felkészülést kíván
  üdvözletével.

 • Ille I: “S + H” nem volt, lehetne, de a Staatsführer (a maga módján) okos. Magas labdát nem ad. Annyira még nem biztos a hatalmában.
  A zanzásított összefoglaló pontos.

 • Ez írás most Rákosi Pajtásról szól ?
  /Géjjza értetlenül néz magaköré.Amolyan dézsa-vű érzése van./

 • Bolhacirkusz. Marcsinak való.

 • https://www.facebook.com/notes/bauer-tam%C3%A1s/%C3%A1llamp%C3%A1rti-kongresszus-p%C3%A1rt%C3%A1llami-aj%C3%A1nlat/2651517754868733/?notif_id=1569856930070210&notif_t=page_highlights

  Tóth Péter!A fenti bejegyzés részletesebb, hosszú idézetekkel a legfőbb Beszédből. De a legjobb, ha teljes egészében elolvasod itt:
  https://www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/beszedek-publikaciok-interjuk/orban-viktor-beszede-a-fidesz-magyar-polgari-szovetseg-xxviii-kongresszusan
  Ebből láthatod,mire készül. Mindig elolvasom – de még nem volt időm és türelmem se. Tudod, van ez az idegesítő szokásom, hogy arról írok, amit ismerek.

 • talalom, nagyszerű bszéd volt, Marcsink bizonyosan megkönnyezte. Különösen a csattanó emlékezetes:

  “Örüljetek, hogy ilyen nagy erők mozdultak meg Európában és Magyarország körül, mert amikor nagy erők mozdulnak meg, csak akkor jöhetünk rá, hogy nem állatok, hanem szellemek vagyunk. Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött.”
  😀 😀 😀

 • Alma, boldogságunk szintet lépett kb. egy évvel ezelőtt. Addig úgy beszélt, mint Miska “gróf” a Mágnás Miskából.
  Mostanában meg úgy, mint amikor mi filózgattunk tizenéves korunkban a világmegváltásról. A mi 50 évvel ezelőtti társasságunk pl. egy zöldhokedlit ült körül – ott jutottunk ilyen bődületes felismerésekre.

 • Alma:
  Annyira nagy erők, hogy pl. a Trüccsányit elhajtották az EU-parlament környékéről, mint Luddas Möttyi a libőköket.

 • ” Csányi és Trócsányi fia vagyok én,
  hiába döngetek brüsszeli kaput,
  s mégis kérdem tőletek, szabad a lopni még,
  ha lábamra kötnek úti-laput?”

  /Ady után teljesen szabadon 😀 /

 • Almási Alma
  2019 október 1
  10:37 de.

  az idézett zárómondat kétségtelenül egy zavaros elme produktuma. ráadásul az összefüggés sem világos a szellemek és az állatok közt.
  habár, amolyan dakota szinten akad némi, hiszen az indiánok az általuk leölt állatok szellemeihez is fohászkodtak, mintegy bocsánatkérésként.
  ráadásul honnan származhatott az a feltevése, hogy állatok volnánk? igaz, a birka is egy állat, mégpedig haszonállat. ahogy a fideszhívő is. habár haszna belőlük egyedül csak Orbánnak van.

 • Gelyza!

  Ez a versike tényleg egy csillagos-ötös 🙂

 • Almási Alma 10:37

  Talán észre sem vetted, hogy az idézet utolsó sor szavai az ú j – orbáni – magyar himnusz első sorát mintázza, mégpedig:

  U n g a r n, U n g a r n . ü b e r . A l l e s !…

 • Almási Alma:
  “nagyszerű beszéd volt, Marcsink bizonyosan megkönnyezte.”

  Nemcsak Marcsi könnyezte meg, hanem jómagam is, de alaposan, amikor olvastam. (Megyek is a boltba kamillatea-virágot venni,
  kötőhártya-gyulladásom van.)

 • Geyza:
  “/Ady után teljesen szabadon 😀 /”

  Még.

 • Cukihara
  2019 október 2
  4:40 de.

  Nyugi.
  Erősségem a négy és hatsoros bökvers, ha lehet trágár stílusban.
  Ezidáig, (más helyeken) elkövettem jópár-százat hehehe

  De álljon itt a művészi önértékelésem:

  Ez a költő koszorús
  Bár szakmája köszörűs
  Köszörűje bicskát élez,
  Bicskájával rímet képez..

 • Jurásek Fábián Sebestyén

  Idézek egy jó embert Orbán Viktorról beszélve: “Ha ez a derék, konzseniális hazafi liberális-globalista volna, már rég életnagyságú tömör arany szobra lenne az Oktogonon Cukorhegy-ék jóvoltából.” Ennyi. https://www.youtube.com/watch?v=QtUG7rTIjJM

 • Jurásek Fábián Sebestyén
  2019 október 2
  5:41 du.

  Hazafi?
  Talán ” hazzaffy” .-t akartál mondani nemde ?
  Mertha nem, akkó megvan a hét vicce.

 • Jurásek Fábián Sebestyén
  2019 október 2
  5:41 du.

  na, te se tudod, mi a jelentése a konzseniálisnak. pláne Orbán esetében. ennyi. 😀

 • Jurásek Fábián Sebestyén

  Kedves nem kedves Ille István úr!

  Természetesen nem vagyok hülye (pl. felszínes) és elvetemült se (pl. gyűlölettől elvakult), szemben önnel a féktelen és tévedhetetlen agitátorral… A ballibsi világrend omladozik, leginkább saját magától, a saját gátlástalanságától és erkölcstelenségétől: kilóg a lóláb mára… Orbán Viktor és a hozzá hasonlók csak rámutatnak ezekre a tényekre, mert maguk is végigjárták a felismerés, eszmélés útját. Már nem hisznek a fajtájának. Igen pontos diagnózis a következő írás önöcskéről és a többi ál-kanadai, ál-független ír-ócskáról (ó de szép is ez a magyar nyelv!): “A „libsi” egy felszínesen szabadelvű, alapvetően a szélsőjobbos („jobber”) ellentétének tekinthető figura, bár megnyilvánulásai és gondolkodásmódja ugyanolyan káros, mint ellentétes párjáé. Általában nagyon felületes ismeretek, tudatlanság, akár nettó butaság jellemzi, nagyfokú öntudatossággal párosulva. Korlátozott szellemisége ellenére intellektuális és morális felsőbbrendűséggel, meggyőződéssel hiszi, hogy magasztosabb nézetből, másoknál jobban vizsgálja a világot, sőt, ő az igazság egyedüli birtokosa. Mindezt gyakran szóvirágokkal, bölcseletekkel próbálja nyomatékosítani, gyakorlati érvek helyett. Állandó közléskényszerrel, túlfűtötten képvisel minden olyan ügyet, ami a fennálló társadalmi renddel, annak többségi tagjaival szembeni harcos kiállásban nyilvánulhat meg. Belátási, önvizsgálati képessége nullához konvergál. Liberálisnak vallja magát, mégis a legradikálisabb kijelentéseket teszi a más véleményűekkel szemben Tehát.

  – a nem szabadelvűek, a nemzeti érdekeket erősebben képviselők, a kisebbségek bármely követeléseivel szemben nem az azonnali önfeladást választók: rasszisták, fasiszták vagy nácik.

  – a liberális nézetekkel szemben felszólalók: uszítók

  – a bűnüldözők: kirekesztőek

  – a konzervatív mozgalmak, gondolkodók: provokátorok vagy reakciósak

  – a határvédelem: idegengyűlölet” https://mandiner.hu/cikk/20160208_jeszenszky_zsolt_liberalisok_kisszotara?fbclid=IwAR1wSkkC-G247YIl9Yohd8a8a2W766pV7wcBTEPK5v7ttqq-l241UZEHs3k

 • Orsós Elemér

  Jurásek Fábián Sebestyén
  2019 október 3
  12:38 du.

  “Egy biztos (sajnos): a liberalizmus, ez az egykor nemes, előremutató vezérelv, melyet e sorok írója is teljes mértékben vall, mára egy teljesen kiüresedett, megmerevedett, dogmatikus „vallássá” degradálódott, ahol a hívek megkövezéssel büntetik az elhajlókat, miközben saját eszméikkel kerülnek újra és újra antagonisztikus ellentmondásokba. A „liberális” vagy a „liberalizmus” mára szitokszóvá vált – köszönhetően azoknak, akik néhány évtized alatt teljesen eltorzították.”

  Vagy 3 évvel ezelőtt már e vélemény enyhébb változatát én is -nagy itteni megrökönyödést előidézve- elkövettem, pedig akkor még csak a “rencerváltó” Jeszenszkyről hallottam. 😀 (Szerintem Zsótika engem alaposan túlliheg, ezért most kissé megnyugodtam. 😀 )

 • Jurásek Fábián Sebestyén
  2019 október 3
  12:38 du.

  Érdekes.
  Ezidáig minden náci ilyen és hasonló “fuvallatokkal” kezdte itt.
  Aztán egy idő után kezdett kilógni Hitlerbajusz.
  A “ballibsibibsizés” után kb.

  10 éves tapasztalat mondatja ezt velem.
  Ez a Jurásek aztképzeli nála van a bölcsek köve.
  Holott csak egy ő a 32.-ből, akik itten bepróbálkoznak
  ezzel a szellemi hányadék terjesztésével.

 • Jurásek Fábián Sebestyén

  Jó olvasni, hogy mennyire ELFOGULATLAN vagy. 😀

 • Érdekes kérdés, hogy értelmes emberek általában miért lelkesednek be mindenféle ócska sztereotípiákra.

  Ahelyett, hogy szépen, nyugodtan végiggondolná, miről szól a kommunizmus, a liberalizmus, és a konzervativizmus. És szétválasztaná ezeket az ELMÉLETEKET a konkrétan eddig megvalósult gyakorlatoktól.

  Vagy talán (esetleg, véletlenül, netántán) nem is vagytok értelmes emberek? Ezt nem akarom elhinni!!!! 😮

 • Almási Alma
  2019 október 4
  8:39 de.

  mert az a propaganda uralja a NET-et és a Fősodratú Médiát és nagyon kevesen képesek a valóságot megismerni

  lásd még @gábriel eltűnt! ugye a Bolsonaro ügyészei most azért küzdenek(SIC), hogy szabadon engedjék Lula da Silvát mert a Lava-jato köztörvényes bűnbanda a Bolsonaro zászlaja alatt megbukott, mialatt a Bolsonaro fia üzenetet küldött a legfelsőbb bíróság tagjainak ha bármit az elnök (bolsonaro) ellen ítélnek várhatják a gyilkoló brigádokat a kapujukban… miközben Páris díszpolgárává választotta Lula da Silvát

  mindez jóvátétel számomra
  kedves Cenz Ura közöld le hadd olvassa a @gaga emigrációjában

 • Jurásek Fábián Sebestyén
  2019 október 3
  12:38 du.

  “Természetesen nem vagyok hülye (pl. felszínes) és elvetemült se (pl. gyűlölettől elvakult), szemben önnel a féktelen és tévedhetetlen agitátorral…”

  De bizony, az vagy. ráadásul ki/kik ellen is agitálok? nomeg, egy kis TIT oktatás, csak itt, csak neked: agitál. meggyőz, rábeszél, unszol, izgat, lázít. válassz egyet, szerinted melyiket művelem?

  a hülyeség és a felszínesség nem szinonimák, ahogy a gyűlölettől elvakult, és az elvetemült sem, úgyhogy ezen dolgozzál +1kicsit 😀

  felhívom figyelned, hogy a fenti szösszenet nem tőlem származik, és se ál-kanadai, se ír-ócska sem vagyok,de még író-kéz sem 😀 a magyar nyelv szépségét meg, ha kérhetem, ne keverd ide, mert fogalmad sincs róla.

  Orbánnal meg a maga fajtával szemben gyűlölettel meg nem viseltetem, ugyanis a gyűlölet az érzelemnek eléggé energiaigényes fajtája, és meg rátok, genetikai félreértésekre energiát nem pazarolok. minek is magyarázni egy vakondnak, milyen a napfény?

  az egyazászló lengetésével meg csak óvatosan, még a végén vízhólyagot tör a nyele a tenyeredre! 😛

 • Almási Alma
  2019 október 4
  8:39 de.

  ráadásul önálló gondolat kiizzadására ő sem képes. de a középkori másolódeákok legalább szép iniciálékat produkáltak, de ez…

 • Ma október 6-án van a 13 aradi vértanú és Batthyány Lajos halálának évfordulója. Tanulhatunk belőle. Hogy mit? Hát például azt, hogy a XIX. század közepén a “magyarok” egy jelentős része nem volt magyar. Sőt, jószerivel magyarul sem tudott.

  Knezić Károly, Nagysándor József, Damjanich János, Aulich Lajos, Lahner György, Poeltenberg Ernő, Leiningen-Westerburg Károly, Török Ignác, Vécsey Károly, Kiss Ernő, Schweidel József, Dessewffy Arisztid, Lázár Vilmos

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Aradi13.jpg

This site is protected by Comment SPAM Wiper.