Pááá!

2019 október 14 9:04 de.25 hozzászólás

Zaklatottan lüktetnek fejemben a képek, százalékok, városok és sohasem hallott falvak nevei. A távolból beszűrődő rikácsoló boszorkányhang férkőzik be agresszívan a privátszférám gondos zárt falát áttörve.

„Csak nagy mázlitok van, hogy a budapesti szerverleálláskor nem találták a 4 informatikust, mert éppen Borkai Zsolttal az éjszakás takarítónővel rendeztek szaftos filmforgatást, különben simán kétharmados többseggel győzótt volna Tarlós! Megint!”

A sipákolás, irritáló méltatlankodás forró keserű szószként olvad szét agyamban zaklatott narrátori felütésekkel. Majd végül összefolyt minden a hangok hullámzásával így a reggeli ébredezés bizonytalan valóságában, amikor az álmok még kísértetként betekintenek az éber világba átszínezni azt, többet és sejtelmesebbet láttatni, mint az érzékszerveink engedik. A 6. érzék játéka, amíg az agy tudata nem nyomja vissza őket a misztikus dimenziókba.

„Az, hogy a nagyvárosokba az ígért krumpliszsákok nem érkeztek meg a szintén ajándék 3kilós hálóshagymával és felkilós lukuluszparadicsommal, az Gyurcsány ármánykodása miatt volt, mert a magyarul nemtudó szavazokért Ukrajnába és Erdélybe küldött buszokra rakták fel a vesztegetési élelmiszercsomagokat, amiket kis kerülővel a migráncstáborokba irányítottak Soros aljas uszításával.

Bezzeg a falvakba megérkeztek Kolompár Orbán segítségével, ahol a CÖF a felét lenyúlta a januárban megismétlendő önkormányzati választásokra, amint azt a vészforgatókönyvben O1G Áderral kifundálta.

Az ukránok és románkok jól teljesítettek a buszainkkal, hiszen a céltelepüléseken néha még 110 %-os eredményt is értek el a fideszes jelöltjeink, így néha 1-1 urnát szállításkor a kanyarban ki is kellett lökjünk!

Bár igaz, hogy néha előfordult, hogy kevesebb hrivnyát és lejt kaptak azok a rohadt románok és ukránok, mert az éjszaka Budapesten gyártott nagycímletekből nemsokan tudtak visszaadni (bár volt aki 300 hrivnyásokat adott visszajáróként, más meg 120 lejeseket, de ez már legyen a Matolcsi gondja, hiszen alulra rakva elfér a többi válságidőkben gyártott valutakészlet alatt, amiért fájjon csak majd a sorosbérenc Gyurcsány feje, amikor csoszogós dédpapa korában átveszi az O1G-től önként átadott kormányrudat!)

Bár voltak olyan román- és ukránajkúak is, akik a 3. szavazásuk után a 4. faluban is kérték a beígért jussukat újra, és mivel néha összekeverték a halottak magyarigazolványait és a deli legények volt, hogy a már halott nagymamák nevében szavaztak az olcsó bizonytalan származású kukoricaszárból készült ízesített vodka mellékhatásaként, volt, hogy a szavazóirodából véletlenül ki-, de wcbe bezárt ellenzéki ellenőrök hangos méltatlankodásaként nemzetközi szópárbaj alakult ki! De végül a szent magyar szavak felülkerekedtek a bozótnépek anyanyelvén, és engesztelésül belementek, hogy újból szavazhassanak megyei és képviselőtestületi szinten.

Azután volt, hogy ezek a jóképességű román és ukrán legények zsarolásként vissza akarták fordítani a buszokat a már körbejárt településekre, hogy újból leadják a szavazataikat, de mostmár az ellenzékre, és ráadásul álbajúszaik nélkül, amit csak újabb rekesz kukoricavodka és estére kiszállított gyorssegélyként Budapesten frissen nyomtatott zöldhasú lej és hrivnya ígérete függesztett fel ebbéli erőszakos szándékukban.

Este 8 körül végképp elcsitultak a viták még azokon a helyeken is, ahova a buszok még gyorsan át lettek irányítva egy kis szavazatjavítás kedvéért, merthogy itt felsőbb utasításra meghosszabbították a voksolási lehetőséget.

Éjszakára a magyar határőrök duplafizetéseikkel boldogan kerekeztek otthonaik felé kacsázva kivilágítatlan biciklijeikkel, azzal a nemcsak tetteiktől bűnösen mámoros elégedett tudattal, hogy hazafelé jól elkoboztak jónéhány busznyi romántól és ukrántól illegálisan szállított 300 hrivnyást és 120 lejest, no meg valami jóféle vodkaszerű nedüt, ami biztos extradrága lehetett, mert az volt rányomtatva, hogy made in Hungary, Kecel….”

Reggel enyhe fejfájással ébredeztem, de valamiért jó hangulatom volt. A fejemben folyamatosan balzsamozva Kabos dudorászott: „Pááá, ki saranyom pááá, ki saranyom pááá!….”

Oil Painting of Carole by Rajasekharan

És csak dúdolt, csak dúdolt megállás nélkül.

Hétfő reggel? Fura, hogy mégis jó a kedvem a mosolygós utasokkal együtt a 6-os villamoson.

És a Körút szélén a plakátokon Tarlós már nem is mosolyog, ez sokkal inkább kényszeredett vicsorgásnak tűnik!

És annyira feldobottnak, könnyűnek érzem magam, hogy nem szállok le a szokásos helyen, hanem inkább a hídig megyek és vissza a szembe jövővel, mert élvezem a zárt ablakokon keresztül is a szabad levegő frissességét, amint a villamos ütemes siklása mintha adná a képzeletbeli ritmust Kabosnak – Pááá, ki saranyom pááá! ….

Freeman Manó Dávid

25 hozzászólás

  • Komolytalankodásra semmi ok. Máskor ne egyél este közvetlenül lefekvés előtt, sokkal nyugodtabban fogsz aludni.

    És a Fidesz nem ment sehová, maradt a hatalomban, ott, ahol volt eddig is 2010-től.

    Rémálmaid közreadása helyett hasznosabb elfoglaltságot találhatnál, például tájékozódj, mibe szólhat bele Karácsony főpolgármester és testülete, és mibe szólhat a Fidesz-kormány.

    A kérdés az, mennyire fog élni 2/3-os „büntető” törvényalkotási (és miniszterelnök rendeleti) jogával a Fidesz? Milyen további hatásköröket fog elvonni a fővárostól, és az ellenzéki vezetésű településektől?

    Szerintem az igazi harc mától kezdődik.

    Gondolatébresztőnek:
    https://hvg.hu/gazdasag/20191014_fovaros_keruletek_budapest_hataskorok

  • Ehhez képest Kósa Lajos örökös al- és polgármester, a huszuk és tutik kupakolásának szakértője a csudálatos gázszerelő főnökének zsebtévéjében már azt fejtegette,hogy meg kell nézni, miféle külföldiek szavaztak itt a nemzetth ellenében. Úgy tűnik, a geniális befektetési szakértővel a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája után el kellene olvastatni a Macskafogót is. Ez annál is könnyebb, mert ez utóbbi rajzilm, sok képpel, valamint Hofi és Koós zseniális dalaival.

  • adalbert george

    mennö-manno goliàt! nem hisszem ,hogy ukrànok vagy romànok miat vagy ekkora hüllljjje, ik=nkà igy szüettél, és ezen ORBÀN úr sem tud segiteni, mivel a baràtod a feri oszlata fel az intézetett ahol téged kezelni tudnának!!!, igy maradj békében és örvendez mert van miért!

  • Próbáljuk meg kicsit lazára venni a figurát jóóóóóó

  • Bilharzitol megismerhetjuk, hogy O1G mire készül! Ahol nem a fidesz nyert, ott a penzeket nem kapjak meg és elvonják a hatásköröket a demokratikusan a nép altal megválasztott polgarmesterektől akiket a nép, a többség választott meg!

    Ilyenek a fideszfunok!

    Ilyenek rontják az életünket!

  • Parács Péter&Pál

    NAHÁT!!
    Idézve a cikk írójától, hogy „ezek a rohadt Románok és Ukránok” kifejezés mit motiválna?!
    ** Én azt javallom, hogy ezen témával ilyen formában azonosulók forduljanak orvosukhoz vagy gyógyszerészükhöz illetve próbáljanak magukon elgondolkodni.

    Csüsz

    PP&P

  • Ugy latom, a fenti PPP által felvetett negativ jelzok az idezojeles idezetbol kiragadott szavak, amely mondatokat a főszereplo hallott!
    Nem az iro nyilatkozata.
    Sot, az egeszbol nekem nem az jon le, h a transzportszavazokat hibaztatja, hanem az oket is megszervezoket!
    Ukrajnában az egy havi munkabér!
    Kérdezem en, ha Pozsonyba, vagy Szabadkara vinnenek minket busszal 200.000,-ert szavazni polgarmesterre, akkor ne tudnának megtolteni akar 100 buszt is?
    Nem igazan a krumplival lefizetett csori romak, vagy a kirugassal megfenyegetett közmunkasok a hibasak, ha mashol meg oket vesztegettek meg

  • Nos csak röviden Freeman Manó Dávidnak!

    Ugye mindenütt vannak (pártállástól függetlenül???!)a pozíciójukhot nem méltó politikusok!
    Borkai szexbotrányát nagy hévvel közölte a
    „makulátlan ellenzék”,elfelejtkezve a narkós,100 milliókat csaló,embereket hülyítő és megrövidítő „sajátjaikról”….(TV egyenes adás!!!!újságok)!
    Nos Borkai elismerte,kilépett a Fideszből(amit persze jóvá is hagytak),de ha jól emlékszem a kerületében pozícióban maradt,rá szavaztak(ha tévedek?elnézést)
    A nagy különbség a jobb és a baloldal között,hogy az utóbbiak semmilyen megbánást nem tanúsitanak,(az előbbiekkel szemben,nem kérnek „elnézést”(bár van olyan fokozat,amit már
    bocsánatkéréssel nem lehet „letudni”…..)
    Amúgy Borkai ugye nem szexuális erőszakot,követett el és ugye
    nem kiskorú ellen?……
    Mellesleg Győrben 44.48 %-kal polgármester lett……!(napilap is részletesen tájékoztatott az eredményekről!)
    ugye van amit egy bocsánatkéréssel nem lehet elintézni…)

    Talán nem ártana az új cikkírónak elgondolkoznia azon,hogy mit is ír….Na mélyebben nem merültem bele a cikkbe,(nincs felesleges időm),de a lényegre reagáltam!

  • Bocs egy mondatom kétszer jelent meg,(siettem..)de remélhetőleg a gyengébbek is
    felfogták,hogy a baloldali „ügyletekre” írtam,hogy kevés… a bocsánatkérés?!
    Kiegészítés, Mellesleg azt tanácsolom(többen is..)hogy figyeljenek arra nem elég egy választást megnyerni,a „hatalmat” meg is kell tartani…..

  • Boda Marcsi
    2019 október 15
    1:19 du.

    Az a nagy különbség, hogy Borkai egy megyei jogú NAGYVÁROS polgármestere, Polt és Szijjártó (aki szintén győri születésű) Maffia-körébe tartozó befolyásos tolvaj, míg akit narkósnak mond az egy kerület képviselőtestületi tagja. Egyébként a narkóra és a százmilliókra nincs bizonyíték, addig Borkai földügyeire, korrupciójára, fia havi egymillió forintos kifizetésére egy olyan cégből aminek nincs tevékenysége stb. ezekre van.

    Magának ennyire futja, hogy összemossa egy jelentős város jelentős figurájának keresztény és családellenes tolvaj, pornós dolgát egy város, kerületének a képvisel tagjával?

    Ezért tudják magát nap mint nap idiótaságokkal a TV-ből élő egyenes adásban meghülyíteni, még annál is jobban mint amilyen. Mert látjuk, hisz leírja hogy fogékony a hülyeségre, a hazugságokra és szívesen – saját bevallása szerint ingyen tovább is adja a propagandát itt, és másutt.

  • Na a „mindenttudó tájékozott és hiteles” HunCanada megírta a „tutit”….ha igaz lenne a rágalom,már a „nagyon tisztességes”bűnmentes ellenzék is bedobta volna…..!
    A lényegen ugye nem változtat a maszek vádaskodása!
    Amúgy ha olvasna (olvasnának…)újságokat egy mai lapban megjelent,hogy az MSZP ki akarja zárni a Lackner Csaba drogos és
    lopástanácsadót,ha önként nem teszi „elbeszélgetnek” vele…bár a képviselőségről nem kell akkor sem lemondania és Gajda Péter gratulált is neki ls még a héten a mellére is öleli ezt az értékes embert…..
    Azért azt díjazom,hogy az MSZP.nek is van „némi” erkölcsi mércéje (aha nem is mindenkinek!)

    Ugye más dolog,ha esetleg valakiről szex.pornó felvétel jelenik meg,és az megint más ha belőve…dicsekszik a lopással?.
    Én nem propagandát,hanem tényeket írtam!!!!!!!!

  • HunCanada!

    Ha netán nézbe időnként TV-t,(több csatornát)”esetleg” felfogta volna,hogy a drogos,lopástanácsadó képével,hangjával jelent meg az adásban,meg ugye ezt nem lehet letagadni,és azt sem,hogy”belső,saját berkekben” készült az anyag.!!!!!!

    Ejnye,ejnye,már megint tájékozatlanul elfogultan,fanatikushívőként nyilatkozott… és ugye nem először…de remélhetőleg utoljára,mert különben egyre nevetségesebbé válik!
    válik!

  • Boda!

    Tudjuk, h fáj magácskának, h lebukott végre az egyik fidesznyikük, mert hiába tagadtak a bűneit, szeplőtlenségében istenítve magasztalta hasonszőrű elvtelentestvéreivel, de most menthetetlenül mindenki előtt lebukott. Ma még csak ő, a többiek még nem. Egyenlőre!
    De drága bodácska!
    Most sem a lényegről beszél! Egészségére a hancúrozás!

    NEM A SZOPÁS A GOND DRÁGA! HANEM A LOPÁS! DRÁGA!

    Mert az mindannyiunknak drága!

    De hofisan mondhatnám azt, hogy azért vagyunk igencsak pipák, mert mindkettőből kimaradtunk!

  • Boda!

    Nehogy elkezdjem bizakodni! Na nem magácskával közösen, hanem úgy a magamfajtákkal….

  • Amúgy O1G66!

    Én pontosan az ellenkezőjéről tudok az állításával kapcsolatban:
    Ugyanis Karácsony Gergelyt kirendelték(!!!) Brüsszelbe ahol T.főemberrel tárgyalt arról,hogy EU-s támogatást csak azok a települések,városok,kerületek kapjanak ahol ellenzéki polgármesterek győztek……majd ő jelent…!Mellesleg a kormány erre nem lenne képes,meg ugye egyenlőre Brüsszel „lóg”nekünk a határvédelmi költségek kompenzálásával,ami jelentős összeg volt és ezzel az intézkedésekkel más országoknak is segítettünk…
    Erről több újság is tudósított….!!!

  • Boda Marcsi
    2019 október 19
    2:21 du.

    Marcsi olyan „aranyos”, ahogy mint a kisgyerek a mesekönyvben leírtakban, pont ugyan úgy hisz Ön is a direkt egy kormányzati médiakonglomerátumba tett több száz újságnak, TV-nek, rádiónak.

    Kezdjük a végével. Ön hazudik, vagy csak mint egy gyerek elhiszi a HATÁRVÉDELMI KÖLTSÉGEK kapcsán, hogy Brüsszel „lóg. NEM LÓG. Ezt is már megbeszéltük, de magának tudjuk, hogy minden legalább sokszor el kell mondani, és akkor is ostoba marad. De tessék a cáfolat, hogy lásson igazat is:
    Csaknem hétszer több pénzt adott az EU határrendészeti, biztonsági, és migrációval kapcsolatos kiadásokra Magyarországnak, mint maga a kerítés. Figyelemre méltó, hogy a rendkívüli uniós alapból Magyarország négyszer kért és kapott pénzt eddig. Legutóbb idén februárban a bizottság 20 millió eurót hagyott jóvá, amit a nyáron ki is fizettek.
    Tán nem kéne ellopnia a kormánynak ezeket a pénzeket, és nem kéne magából hülyét csinálniuk, hogy csak hazugságokat olvastatnak, nézetnek magával. Mert erről lila dunsztja sem volt eddig – maga nagyon agyon tájékozott néne.

    Aztán a másik hülyeség, hogy Karácsony Brüsszelben lobbizik. Te jó ég, Marcsi arra emlékszik, hogy pár napja GÖdöllőn mit mondott Orbán Viktor, a saját jelöltje kapcsán? Csináljunk ezzel a várossal valamit, tudok pénzt, fejlesztést mindent adni, de csak ha nyer a saját jelölt, mert ellenséges légkörben ez LEHETETLEN. Azt mondta, hogy ha nem a Fidesz jelöltje nyer, akkor pénz, fejlesztés juttatása lehetetlen, nem csak gödöllőn hanem mindenütt. Másnap Pesten nyert Karácsony, és azonnal simulékonyabb lett, azaz már ennek az ellentétét mondta – de tudjuk, nem azt kell nézni amit mond, hanem amit Tesz és Orbán mindenhol keresztbe fog tenni a fővárosnak és az összes ellenzéki városnak – minimum hazugságok terjesztésével, propagandával, amivel ÖNT minden egyes nap elérik, meghülyítik ellenségeskedésre sarkallják hőn szeretett pártja és vezére.

  • Boda Marcsi
    2019 október 16
    11:21 de.
    Melyik rágalmat nem hiszi el? Nem én rágalmazom, hanem Borkait láttam a pornós videón, olvastam már évekkel ezelőtt a földügyeit, azt hogy a Fiának havi egy milliót kiosztanak egy olyan kamu cégből, aminek nincs bevétele, nincs tevékenysége. A Feleség dettó. Mi a rágalom ebből Marcsi. Ez a szín tiszta valóság. Hát nem magának, aki a propaganda adókat nézi és olvassa. Higgye el a Borkai egy gazdag város korrupt és parázna polgármestere, aki meglopja a várost, és a Fidesz nem szólt ehhez semmit. Borkai lépett ki a Fideszből két hétre rá, hogy kitudódott a sok szar és szenny – mert köteleztek erre, meg arra is hogy maradjon polgármester. DE mivel magához hasonlóan sokan olyan együgyűek, hogy etalonnak gondolják a propaganda hazugadókat, így nem jut el a hír mindenkihez, fényes példa maga erre.

  • Boda Marcsi
    2019 október 17
    2:43 du.

    Marcsi képzelje EGYETÉRTÜNK.
    Ha valaki lop, csal, kokózik, vagy összeegyeztethetetlen a Párt moráljával, kiváltképpen ha BTK-ba ütköző, azaz büntetendő a cselekménye azt vizsgálja ki a pártja, illetve a hatóság. Valóban az MSZP-nél ez történik. Marcsi büszke, sőt irigy is lehet erre a mentalitásra, mert a Fidesz Borkai esetében semmi ilyet nem tesz, két hétig kussoltak, aztán felrendelték Pestre és kiléptették Őt, illetve hagyták hogy Ő vezesse a várost, papíron függetlenül, de tovább az irányításuk alatt, korruptan, szexorgiás háttérrel, a várost meglopván – mert kell Győrből, az AUDI gyár hazájából az a sok milliárd amit letejel, vagy inkább feltejel Orbánéknak a győri káderük.

    Szóval bármennyire is nem szeretem az MSZP-t, de ami igaz az igaz, és most igazat beszélt Marcsi. Ők legalább morálisan is tesznek valamit egy ilyen ügyben, amiben egyébként nem egy befolyásos, és a húsosfazék közelében tanyázó POLGÁRMESTER érintett, mint a Fideszék szégyenteljes Borkaijánál.

  • HunCanada!
    Röviden ,de kl kénytelen vagyok ismétleni….
    Az,hogy Borkai pornó videón szerepelt,az tény,de egyév más földügyről nem tudok,meg ugye a kétségbesetten törtető ellenzék is támadott volna…..de ugye önként kilépett a Fideszből,és természetesen nem mondott le mint a TÖBBSÉG által megválasztottzen után nem igazáb
    polgármster?Ugye mégsem volt olyan rossz és aljas,mint az ellezéki drogos,tolvaj banda ,amit nem mellékesen hanggal képpel
    be is ismertek és ugye az MSZP felszólítására lépett ki a pártból L.Csaba?…..de mint képviselő maradt…..!Na ha fanatikus valoldali elkötelezettként maradt némi erkölcsi itélőképessége,akkor talán tud némi különbséget tenni?…..
    A témáról ennyit!
    Mellesleg ne örűljenek felhőtlenül az egyes kerületekben elért,csalással és lefizetéssel(!!!!)megnyert ellenzéki győzelemnek,mert valószínűleg lesznek tüntetések,cirkuszok,amikor a szerencsétlen félrevezetett és butácska szavazók,majd jogosan fellázadnak,számonkérnek……
    Én mint írtam nem szorulok segélyre,adományokra,szerencsére az
    állam által garantált nyugdíjamvól és a tartalékaimból tisztességesen megélek,csupán a kényelmes karosszékemből fogom nézni (egyeseket sajnálva)a TV-ben közvetitésre kerülő jogos megmozdulásokat…(mint annó…régebben a szintén nem itthon élő C.Ádám írta egy cikke kapcsán!)
    Amúgy ne keseredjen el,ha a maga és a hasonló,fanatikus híveken
    ugye semmi nem múlik,és ne értékelje túl magát!
    Üdv.és pááá!

  • Kiegészítés:

    Elnézést a pár betű elütésért,de ugye siettem,mert vendégeket várok,….de feltételezem,hogy így is remélhetőleg megértette a lényeget?…!!!

  • O1G666!
    Na abban igaza van,hogy a maga szavaival éljek: ” nem a szopással van a gond,hanem a lopással”az előbbit sajnos Borkai,de az utóbbit az „dicső ellenzék”követte el és évek óta!!!!!!
    Aztán másban is téved: a támogatásokat illetően nem a kormány,nem A FIDESZ JELLEMTELEN,hanem a Karácsony vezette ellenzék,akit „kirendeltek” Büsszelbe és jelenteni kellett,hol győzött jobboldali polgármester,mert „állítólag” azok a települések,városok,kerületek nem kapnak EU-s támogatást!!!!!
    Én ezt olvastam,és erről a hazaáruló népségről ezt el is hiszem,amivel nem vagyok egyedül….!
    De talán ezt még a kintiek sem merik megtenni,mert ugye előbb utóbb minden kiderül!…….

  • Marcsikám, ne hagyd magad! Borkai nemhogy nem bűnös ezzel a kefélős bulival, hanem pont ellenkezőleg, látszik, hogy mennyire igyekszik szép magyar hazánkat derék, egészséges gyermekekkel elárasztani. Valóságos hazaffy!

  • Arról nem is beszélve, hogy ezek az utódok mind tősgyökeres magyarok – na, esetleg kipcsakok – lesznek…

  • Alma:
    Ribbancok nem szülnek tiknókat a pénzeszsákoknak

  • Az idióta Bodával elszállt a kéjbord hehe
    Lehet el is élvez ezeknek a baromságoknak a leírása közben ?