KDNP: Utójjára figyelmeztessük az Ejrópai Néppártot!

2019 november 24 7:07 de.38 hozzászólás

A KDNP azzal fenyegette meg az Európai Néppártot, hogy kilépnek, ha a pártszövetség nem változtat az irányvonalán, és nem tér vissza a keresztény értékekhez, azaz a menekültekkel és úgy általában az üldözöttekkel szembeni elutasító magatartáshoz. A fenyegetést Nacsa Lőrinc tolmácsolta az Európai Néppártnak. Az első reakciók ismeretében elmondhatjuk, hogy a Donald Tusk vezette politikai tömörülésnél azonnal kitört a pánik.

Az Európai Néppárt helyében nem várnánk meg, míg Nacsa Lőrinc pártja beváltja a fenyegetését, s még mielőtt megtörténne a baj, igyekeznénk mindent megtenni, hogy elhárítsuk a közelgő katasztrófát. Mert, valljuk be, Semjén Zsolt nulla százalékos pártja nélkül mit sem ér az egész, ha kilépnek, a kereszténységnek, kétezer évre visszamenőleg, annyi.

Írni kellene egy szívhez szóló levelet Semjén Zsoltnak. Elmagyarázni neki, hogy az Európai Néppárt ekkora veszteséget nem fog túlélni. Ki fog irányt mutatni, ha Semjén úrnak és társainak eztán csak a hátát látjuk? Ha nem lesznek ők nekünk, úgyis, mint fénylő vezérlő csillag, akkor a jövőben honnan tudjuk, hogy Svédországban háziasított rénszarvasra vadászni keresztényi cselekedetnek számít-e, vagy nettó bunkóságnak? Hogy Harrach Péter elhíresült megnyilvánulása miként illeszkedik Jézus tanításához? A mélyen vallásos és erkölcsi morál tekintetében mindenki más fölött álló kereszténydemokrata nagyágyúnak arra a megjegyzésére gondolunk, hogy sok gyerek azért megy éhesen az iskolába, mert náluk életforma, hogy nem reggeliznek.

Tegyük hozzá: azért fagynak meg sokan, mert náluk meg az lett az életforma, hogy nem fűtenek, ugyanis azt szeretik, ha télen lehűl a lakásuk. És azért ölnek meg heti átlagban egy nőt családon belüli erőszak formájában, mert Soros György a bevándorlókat támogatja.

Ne tessék az Európai Néppártot magára hagyni, kedves KDNP! Nélkületek Európa – de mit is beszélünk: a világ – keresztényei iránymutatás nélkül, céltalanul bolyonganak a gonosz által sötétségbe borított földgolyón, és olyannyira nem találják a kivezető utat, hogy egyesek még jógázásra is vetemednek.

Nem csodálkoznánk, ha az Európai Néppárt Nacsa Lőrinc fenyegetését meghallva pánikba esne, és mindent megígérne, csakhogy ez a nulla százalékos párt, a KDNP, ne hagyja el az Európai Néppártot. Tudják, hogy hibáztak, de ezt hajlandók jóvátenni.

Ha kell, még attól sem riadnak vissza, hogy a legközelebbi kongresszusukon felállva énekeljék a Nélküled című dalt, és bonuszként felvegyék Semjén Zsolt nevét.

38 hozzászólás

  • Ez a duma a Boda Marcsiknak szól, egyfajta előremenekülés a kirúgás elől. A kirúgás szégyen, megbélyegzés. A „kilépés” lelki vigasz.

  • Az előző cikk bezárult az orrom előtt,ezért kérem válaszomat Itt megjelentetni szíveskedjetek.
    rodeo11,
    ha Hannibál legyőzte volna Rómát,akkor ti a német nácikkal együtt váltatok volna sóbálvánnyá,mint a Lótné,mert ma a zsidó Nép már túlhaladta volna az egy milliárd lélekszámot.Ti pedig az Etelközből még a kazárok segítségével is csak hátra nyilasok lehetnétek.

  • A guglin megvan a dal felvétele, meghallgattam. Hááát, ha nem tudom róla, hogy ez egy hazafias dal (sőt, HIMNUSZ), akkor bizony egy nyálas szerelmi nyavalygásnak véltem volna. Elég összetett a dallama,nem tudom,hogy birkóznak meg vele azok, akik a Himnuszt is csak falsul képesek elgajdolni.
    Ízlések és pofonok…
    OK. Kölcsey szövege és Erkel zenéje se az a lelkesítő nemzeti dal. Dehát elég régi konszenzus, hogy az Isten, áldd meg a magyar-t a nemzet egészének imája. (Nekem, ateistának is.) Miért kellene egy divatos nótának felállással tisztelegnem? Én se kérem, hogy a „ha én rózsa volnék” nekem torokszorítóan magyar dallamának és szövegének hallatán mindenki haptákba vágja magát.

  • Drizari,
    Mi is a határon túlról jöttünk,de akkor még a magyarok hátra nyilaztak az Etelközben és határ sem volt.Az Árpád házi királyok még szövetséges, barátokként elegyedtek Velünk,a későbbiek már nem.Ezért nem címezhettem a beírásomat APÁMHOZ.

  • Drizari,
    ez azért egy kissé gyalázatos,hogy ilyeneket tesztek az izraeli zászlóhoz.Az Alex fiúnak szép turul bajusza van. Ti szeretgessétek!

  • Talalom Margit !

    A legutóbbi, a „magyarságtudat” cikk nov.23-i 5:00-ás és a fenti 10:58-as kommented stílusa már egyenesen kezd – nem túlzok – lenyűgözni.

    Képes voltál, képes vagy a korábbi „ÉN”-ezős, ego-szubjektív irányultságú házziasszony-módit a sarokba hajítani és – mint többekközt itt is – egyfajta szellemes objektivitást nyújtani, úgy hogy közbe-közbe, időnként és váratlanul még a nevetést is kicsalod az emberből, észrevétlen tényszerű informatív anyagot nyújtva az olvasódnak… Teszed mindezt jól és a maga helyén ráadásképp rövid irodalmi idézetekkel is fűszerezve azt… 🙂

    Gratulálok !!! Đ

  • Én úgy hallottam, h o1g holnap fogja megfenyegetni Európát, hogyha nem térnek vissza az egyházi köntösbe bújtatott nemzeti diktatúrák építésébe, akkor kilép az európai demokratikus néppártcsaládból és új szövetséget, új frakciót alapít az Európai Parlamentben, ahol ő lesz a frakció Németrómai Császára és Ellenpapája!
    Kezdeti lépésként bevezeti az 1. éjszaka jogát és tyúklopásra a giotint, valamint a császári tizedet!
    Svédországtól Olaszországig Írországon keresztül mindenki 10 %-ot foG neki adózni, még az alpoki és Loar-völgyi kastélyokban élő nyuggerek is!
    Mindenkinek kötelező lesz mobilimaszőnyeget hordania, h minden délben a legfőbb zarándokhely felé – Alcsucshidoboz (átkeresztelik Gigacsúcsifrigyládahely) felé letérdelve magasztalhassa imáiban lsten inkarnációját, és okostelojárol mobilbankingel továbbíthassa az aznapi jótékonysági felajánlását a lelki üdvéért, amit isteni sugallatra Őméltósága gyűjt be és oszt szét, vagy nemoszt , oszt jónapot!
    A stadionokban gladiátorjátékokat tartanak majd hétvégenként és hétköznapokon a közbeeső kisidőben szentségtörési csoportos kivégzéseket.
    A győztes ggladiátorok földeket kapnak ajándékba a Szaharában, a szír újbirtokokon, a testvéri középafrikai diktatúrák dzsungeleiben, az Arktisz és Antarktisz konkisztadorikus jégpusztáiban es az óceánokon elfoglalt lakatlan atollokon, ahol felgyorsul a magyar szigetépítési program a Föld szemetének újrahasznosítási projektje keretében. Műanyag flakonokból és újrahasznosított kotonokból épülő szigetoriasok és úszószigetek lesznek, amelyeket a visszaeső bűnöző gályarabok fognak odébbhajtani az ideiglenesen megszálló csapatainkkal, amelyek mindig az éppen krizisben levő államokat megközelitve lerohanják, majd krisztusi szamaritánusi szeretetből annektálják Magyarországhoz , mint külbirtokokat.
    Amikor már Oroszország méretűre dagad Nagyobbmagyarország, akkor már putyin és a kinai népi demokratikus pártvezetés hiába kap észbe, mert É-koreával és Venezuellával szövetkezve már azon országokat is nagymértékben veszélyezteti o1g, aki előzetes hadisarcként a szibériai olajmezők felét, a kinai termelés harmadát, az Arab-félsziget 80%-át veszi uralma alá, Borneot és Amazoniát ajándékba kéri a megnemtámadási szerződés bizatosítékeként 500 évre….

  • Orsós Elemér

    Drizari
    2019 november 24
    9:10 de.

    Miért is raktad ezt most ide?

  • Orsós Elemér

    Ebből a „néppártból” már nem olyan nagy szégyen kiebrudalódni! 😀 Már rég semmi közük a néphez!

  • EX LEX

    A kirúgatás peremén egyensúlyozó Fid-SS és a vele szövetséges KDMP sunyi pofátlanságának, finoman szólva is, nincsen határa.

    Magam is ledöbbentem akkor, amikor a tévében arról nyertem tudomást, hogy ezek a keresztény, úgynevezett demokraták még mindig ott koptathatják a brüsszeli padokat, ill. ájtatos hangszálaikat az Európai Néppártban miközben a mentorpártjuknak az Unióban már rég Ku-SS a neve…

    Gondoltam – ü g y e s – ahogy egykor a bűnös városban, Pesten szokták-volt mondani… Tudniillik ez a két harcos alakulat lényegében egy és ugyanaz a szélsőjobboldali véd-és dacszövetség ugyanazzal a közös távlati tervekkel és titkos programmal.

    Namármost, ha ez így van, és mi tudjuk, hogy ez az igazság, akkor ezzel a NacsaLőrinc-féle felszínre bukkanással a vergődő anyakacsa [máshol bénakacsa] szenvedő szerepét ez esetben a fióka veszi át. Tudniillik, mint kiderült a KDMP formailag csak itthon függ totálisan a FidSS-től, odakint viszont úgy látszik erről nem tudnak s így önálló, teljes joggal vesz részt az uniós csatározásokban. Ergo, hazai bűnszövetkezetük a kivont-kardú Nacsával csak kihasználja az EU-s joghézagi valóságot és úgy tesznek, mintha ők egy teljes-jogú magyar párt lennének.

    Sajnos pedig ez az ő olvasatukban annyit jelent, amint a keresztes Nacsa lovag képviselő kardcsörtetése is erre utal, hogy a továbbiakban pártszövetségi vérszerződéshez híven, hogy amiben csak lehetséges majd Ők helyettesítik a jelenleg szilenciumra ítélt FidSS antiuniós szavazatait, gáncsoskodó, alattomos és destruktív megmozdulásait sőt, és nem utolsó sorban, még a hivatalos felszólalásait is…

    TEHÁT a KDMP majd hülye lesz kilépni az EPP-ből, amikor ez, a szavazati lehetőséget is magában hordozó, ex lex állapot csakis a FidSS és a KDMP bűnszövetségének kedvez, mert így majd a jelenlétükkel határozottan gátolhatják az Unió-pártiak további mozgásterét is …

    Đ

  • talalom
    2019 november 24
    10:58 de.

    Ja! Ennél még az „egymás talpaira taposnak” is jobb vót…

  • Drizari
    2019 november 24
    8:25 de.

    A kirúgás szégyen, megbélyegzés. A “kilépés” lelki vigasz.

    —————————————————–
    Meg, gondolom az önfelfüggesztés is az!

  • Földes (írja)

    „…Utójjára figyelmeztessük Ejrópai Néppártot”

    Földes! Álkérdés: Bunkónak tetszik lenni?

  • „Meg, gondolom az önfelfüggesztés is az!”
    Fára vagy villanyoszlopra? 😮

  • Kedves Hulyegyerekek!

    Vagy egy ev eltelte utan nezem az egyik email cimemet, hat nem teli van azzal a sok szemettel, amit ti itt osszeokadtok magatokrol? Erdekes, hogy kitiltjatok azt, aki nem ert egyet veletek (a szolasszabadsag jegyeben, hiszen ti nem komcsik, hanem liberalisok vagytok) de azert kulditek neki tovabbra is a hazugsagaitokat. Semmi eszecske nincs mar nektek?
    Mindenesetre gratulalok a Soros osztondijhoz, barmekkora is volt az osszege. Latom, hogy gyarapodtatok az interneten. (Youtube, faszbuk…stb.) Igy legalabb mind a huszan hamarabb eleritek a komcsi orgazmus allapotat.

    Tovabbi kellemes hazudozast kivanok a kis 20 fos kozossegeteken belul, es batran kuldjetek csak a gyermeteg iraskaitokat, majd megint kitorolom oket olvasatlanul 1-2 ev mulva, ha eszembe jut az az email account.

    Udv;
    Matyi

    ui. Adam, te meg mindig a kanadai konzervativ partot bomlasztod belulrol, vagy azota mar atigazoltal a komcsikhoz?

  • Drizari,
    Nem hiszem,hogy a második plakátod jobban tetszene Orsósnak,mint az első(bárkinek is).Sajnos,jóizlés dolgában nagyon mellé lőttél. Ille szavaival élve,de negatívan minősítve(ne)fuss neki újból.

  • Orsós Elemér

    Drizari
    2019 november 25
    8:32 de.
    Könnyű a jámborságra szoktatott keresztényeket ilyen viccekkel szórakoztatni! Mernél bátor egy ilyen mókát Mohamednek is csinálni? Meglehet, de ha óvatlanságból átjönne, akkor ez a jó kis honlap lehúzhatná a redőnyt, meg lehet hogy, Téged is annyian őriznének, mint Salman Rashdit vagy a Bataclant!

  • Drizari 8:32

    Bocs’,de erről a fotómontázsról jutott eszembe egy eset Miskolcról, még a Horthy éra szépséges évei alatt.

    Egyik katolikus közösség két tagja – egy még idejekorán áttért férfi testvérpár – vasárnap, jámbor hívőhöz illően ott ült a nagymisén, amikor a pap a szószékről a „szentbeszéd” során szép menetrendszerűen eljutott a zsidók szidalmazásához…

    Addig-addig osztogatta őket fennkölt hangon, szedte le róluk a keresztvizet az „atya”, mígnem az egyik „megtért” férfiú fel-nem ugrott első padsori állandó bérelt helyéről és így kiáltott fel:
    …Na, én ezt nem hallgatom tovább! Elmegyek!

    – Majd foghegyről az öccsének:
    … Gyere Ábrahám megyünk !!!

    – Aztán az oltári nagy feszület felé fordulva pedig basszus hangon így zengett :
    … Te is gyere Jézus, nekünk itt már nem terem sem glória, sem pedig babér…

    Đ

  • ˙

    Ferenct 9,49

    Ülj le fiam! Humorérzékből: – 1 ˙ 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

    .

  • Föld S/Drizari/Dubois

    Az illusztrációról nekem meg ama régi gondolat jutott az eszembe, hogy a crucifixust ábrázoló képeken, szobrokon és más faragványokon – egyszóval keresztény bálványokon – azért volt kötelező az ágyéklepelt is odapingálni, vagy megfaragni a helyére, hogy eltakarják a megfeszített cirkumcisióját*, tudniillik, a mesiah keresztényi körökben többnyire szégyelt, s ezért az egyszerű hívők elől eltagadott és titkolt zsidó mivoltának oly kegyetlen „tárgyi” bizonyítékát, az állítólag megingathatatlan hit oly kellemetlen „corpus delictijét”…

    😀

    ˙
    * Tehát korántsem az etikett vagy a szemérem megkövetelte illem miatt kellett eltakarni neki, mert az ezesetben másodlagos volt. Sőt egyéb lények, kerubok, tündérek, puttók stb ábrázolásánál igen gyakran „nem használtak” ágyékkötőt… 🙂

  • Ui.

    Az egyszerű nép elől nem volt nehéz bármit is eltitkolni, hisz az egész hívőtábor 99 százaléka analfabéta volt. A tájékoztatás eszköze egyházi szinten – persze hol is máshol – a templom belső tere, illetve annak architektúrája kora művészetének stílusában… Slussz passz.

  • Orsós Elemér

    Ferenct
    2019 november 25
    9:49 de.
    Dicsérni kell, csak azzal tudod felbosszantani! 😀

  • Orsós Elemér

    Lófütyike befolyásoló tényező az Európai Néppárthoz vagy bármilyen európai párthoz való kötődés! 😀

    Ez sokkal izgalmasabb:
    https://mandiner.hu/cikk/20191126_izer_norbert_harminc_helyet_lepett_elore_magyarorszag_a_vilagbank_rangsoran
    Szerintem a kuncogva élénkülő IMF népszerűségünk legfőbb oka az hogy, a felelőtlenül „vakmerő/idióta” és még a saját kárán sem tanuló trendi(szerintem inkább fondorlatosan átba.zós!) reklámokkal ismét elkábítható szittya elkezdett a kurva kedvezőnek hírdetett 15-50 %-os hitelekkel újra túlköltekezni! A többi, előre önigazoló IMF hablatyolás smafu, én már érzem az elégedetten összedörzsölt tenyereik égett szagát és hallom a szamaritánus megmentők melldöngetését! Sajnos ebbe a csapdába is bele fogunk zuhanni, mert akiknek meg kellene állítani ezt a folyamatott nyakig le vannak kötelezve!

  • Nézem a filmet, női főszereplője díjat nyert az alakításáért. Nem enyhül a feszültség tíz perc elteltével, a huszonötödikben véglegesül. Nézem a filmet, s eszembe jut: Irénen (Gera Marina) keresztül látni lehet az elhurcolt magyarokat és a zsidókat is? Látni őket Auschwitzban, Gulágon és Recsken? Lehetne ez magyar közös nevező? Az elhurcolás ténye?

    Nem, nem lehet, hessegetem el botor ötletem, az elhurcolásért másokat hibáztat a zsidó, másokat a magyar. Akadnak kommentelők, akik szerint hazugság a film, mindkét oldalról kontrázva valóságtartalmát. De a film november 28-ig ingyen megnézhető. Itt:

    https://mediaklikk.hu/video/orok-tel/

    A film után visszacsöppentem a mába, az új autót megrendeltem, lecserélem a jelenlegit, semmi kedvem jövő nyáron ezt vinni az első műszaki vizsgájára, vigye majd az új tulajdonosa.

  • Dubois

    Nem humor volt.

  • Orsós Elemér

    Drizari
    2019 november 26
    8:11 de.
    Én végig tudtam nézni mindenféle relativizálás és összehasonlítás nélkül -mert olyan nyomasztóan valóságosnak tűnt- ezt a gyönyörű filmet és rádöbbentem hogy, szüleink, nagyszüleink hogyan tudtak átélni ilyen valódi tragédiákat és újra talpra állni, miközben mi nagy jódolgunkban hozzájuk képest bagatell dolgokból gyártunk túltúrbózott világfájdalmakat!
    Szerintem ez a film majdnem olyan gyönyörű, mint a „Jób lázadása”, amely -bár jelölték rá- méltatlanul nem kapta meg az Oscar díjat!

  • Ferenct 9:02-es komolykodó kinyilatkoztatására:

    A cikk címe, ez a Bunkováry szövegtípus viszont egy esszenciális Kádenpé-FidSS, vagyis egy illib’ m e g s z ó l a l á s t karcolt fel a KMH oly sokat szevedett lapjaira, mely példabeszédből – mert az – bármely írástudó kiérzi, meghallja az irónia csiklandós kacaját …

    Még annyit, hogy a demokraták úgy tartják, hogy a jobboldalnak mindene van, csak humorérzéke, az nincs.
    Kérlek, hát ne erősítsd tovább még Te is ezt az axiómát…

    😀

  • Orsós Elemér
    2019 november 26
    2:10 du.

    már abbahagyhatnátok az agnoszkálást, egyre gusztustalanabb lesz, persze a trójai falovakat nem, de azt a bizonyosat azt mindig kihantoljátok szelektíve, mert ugyanabban az időben összesen saccperkábé 50 millióan váltak semmivé de azok nagyrészéről senki sem beszél és az meg undorító

    elég volt… inkább a Fedák Sári pöttyös kendőjéről tépjed a szádat

    bruhahaha

  • Orsós Elemér

    Rodeo11
    2019 november 27
    9:35 de.
    Én a Te -szerinted- hatalmas IQ-dal biztos nem lennék ennyire érzelmi alultáplált, de ha mégis, akkor nem sokáig! 🙁
    Móriczka hozzád képest reménykeltő, mert dupla adag brómmal vagy folyamatos kuplerályi bentlakással lelohasztható, de a Te speciális moricozisodra ezek a gyógymódok hatástalanok! 😀

  • Sok európai egyesült államokbeli forgatta itt a szavakat,de az igazság szavait közvetítők gondolatait fikázzák,semmibe veszik,meg nem hallgatják-tagadják az illetékes elvtárs befolyását , közben szervezetiben dolgoznak , munkálkodnak , mert azt hiszik ott,hogy „valakik” -pedig nem.
    Az egészen pedig a szerző röhög a legnagyobbakat és eközben ontja kétes szerzeményeit
    üdvözletével.

  • Orsós Elemér
    2019 november 27
    1:48 du.

    na látod, (dehogylátodavaksiddal), most ezzel pontosan engem igazoltál…

    ha nem olvastad volna, az indiai külügy akárkije jegyzéket adott át a svéd (ez egy teljesen normális ország is lehetne) külügynek tiltakozásul azért, mert a svédországban leszállt indiai repülőgép szikh pilótája turbánban vezette a gépet (biztonsági előírások be nem tartása) és a svéd hatóságok leszedték a turbánját, azaz turbántalanították

    mindez a sok vallási jelképpel amikkel a nyílt utcákon járva kelve riogatjátok ti is az egységsugarú állampolgárokat jelmezbált csinálva a normális mindennapokból a röhögény és a sírvaröhögény unalmas és bosszantó tettei mellett mindez merő rasszizmus azaz másságotokat bizonygatjátok a normálisoknak, miszerint ti még ha bele is döglötök nem vagytok olyan általatok selejtesnek tartott holmi gój azaz nem zsidó, nem szikh, nem hithű ortodox muzulmán turbánban és hájdzsábban meg mindenféle leplekben amik alatt a frászkarika tudja ki rejtezik, és mit rejteget magából és miért és miért olyan a megjelenése amellyel semmi mást nem akar mondani az összes többi hülye normálisnak: LE VAGYTOK SZARVA EHHEZ NEKEM JOGOM VAN ÉS ÉN KÜLÖNB VAGYOK NÁLATOK ÉS MÉG A LÁBNYOMOMBA SEM LÉPHETTEK

    na ennek akarunk véget vetni

    én a kék porcelán serbliben hiszek és annak eljövetelében és azt fogom a fejemen hordani szarral teli (mint ahogy az a rohadt disznó aki a könyvtárakba és egyetemek lobbyjába szaros hugyot öntött be 30 literes műanyag kannából Toronto ban 2019 november 24-én már elkapták és megpróbálják megfejteni, miért mindez?)

    na ti ugyanaz vagytok szemen köpitek a normálisokat hogy tudják, ti nem vagytok velük azonosak és le is nézitek, meg akarjátok alázni ezzel is őket a többséget

    na erről ennyit a világnak a tökei tele vannak mindezzel…de ha valaki azt mondja a szarra, hogy nini szar az büntetendő és törvény is van rá

    bruhahahaha

    ugye elemérke

  • Rodeo11
    2019 november 28
    8:42 de.
    Na ne röhögtess már!
    Hogyan tudtad így felfújni magad egy magamfajta dilettáns film kritikájától?
    Lehet hogy, fingom nincs a filmesztétikáról, de nekem mindkettő felettébb tetszett és még az sem érdekel, hogy kik gyártották és milyen alantas célból, mit akarnak elérni vele, mit akarnak belém sugallni titkosan általa, mert a cselekmény, a szinészi játék, a képi megjelenítés és kisérő zene bűvölt el, nem pedig egy fantáziált politikai vagy ideológiai átnevelés lehetősége. Mellesleg a valóságban sokkal-sokkal cifrább dolgok is előfordultak a rokonaim és ismerőseim átélt visszaemlékezései alapján!

  • Orsós Elemér
    2019 november 28
    11:51 de.

    jobb ha tudod én „ilyen” filmeket sem nézek meg … tehát nem tudnak elbűvölni sem… A FÖLD NEVŰ BOLYGÓN -NAPRENDSZER A TEJÚTON BALRA A KISKANYAR UTÁN A 42-DIK CSAKIS EGYENRANGÚ EMBEREK ÉLNEK ÉS SEMMI KÜLÖNBSÉG SINCS KÖZÖTTÜK sem fájdalmuk mondvacsinált nagysága vagy örömeik mondvacsinált hatalmassága arányában, jobb, ha tőlem tudod és nem a sors vág vele orrba, hogy szétlapulsz tőle mint csótány a légycsapó alatt

  • Orsós Elemér

    Rodeo11
    2019 november 28
    1:50 du.
    Utána szoktál nézni hogy, miket irsz vagy senkinek semmi köze hozzá?

  • "tisztelhölgyeimésuraim"

    Drizari Divatkirálynő cikk/nov 28/11:15
    Itt válaszolok, mert közben lezárták a kommentsort…

    Szóval k ö s z ö n ö m !!! mert „könnyeket csalt két szemebe” a japán interpretáció. Édesanyám kedves kórusműve volt ez, amit sokszor nagyon szépen énekelt az egykori erzsébetvárosi – gangra nyíló – konyhánkban … 🙂

    [Az az igazán megható ebben a japán felvételben, hogy a művészet ennyire nemzetközi és így is katartikus képes lenni, még akkor is, ha a fúvós, v. az orgona(?) kíséret eléggé valcerosba vette a ritmust sőt lehet, hogy épp ettől volt olyannyira kedvesen lenyűgöző.] Még egyszer nagyon köszönöm!

    Üdv’: thu

  • „tisztelhölgyeimésuraim”,

    a művészet, az alkotóművészet lám, nem ismer országhatárokat, nem ismer népeket. Valahol létrejön egy alkotás, ami aztán valami megmagyarázhatatlan módon embertömegeket képes elvarázsolni. Ezek az alkotások inspirálóan hatnak újabb művek alkotására. Persze akadnak itt is „oldalkinövések”, de ezeknek is van kultúrtörténeti értékük. Ezért kár ezeket megsemmisíteni.
    (észrevettem, valakit a nickem inspirált, önmagáról állítva ki bizonyítványt, lenyomatát adva ferde hajlamának)