Ha Magyarországra jössz, ne gyere!

2019 december 21 8:22 de.14 hozzászólás

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját. Nem lehetsz miniszterelnök, mert az már van. Legfőbb ügyész is van, az se akarjál lenni. Miből él akkor az a szerencsétlen?

És meg ne próbálj házelnök se lenni, vagy, teszem azt, államfő. Ezek az állások mind be vannak már töltve, eszedbe ne jusson ilyenre ácsingózni. A miniszterelnök veje státusz is foglalt, nehogy véletlenségből rástartoljál!

Semjén is van már, Rogánból több is, mint elég.

Kósával Dunát lehet rekeszteni.

Matolcsy hivatala is foglalt, ne fend rá a fogad! Itt már mindenki van, nem hiányzol.

Ha Magyarországra jössz, ne gyere!

14 hozzászólás

  • Nagyobb lélegzetvételű ballada általam papppírra vetve
    modern korunk problémáit taglalandó,különösen figyelembe
    véve a hazai népszaporulat fogyását és anyagi helyzetét
    az Európai Únió lehetőségeit sem elhanyagolva továbbá
    tekintettel a NER által ellehetetlenített életre itten.

    Ha elmegyek megyek
    Hosszú útra keleeeeeeek
    Had legyek legyek
    Magyar migráncs gyereeekk..

  • GYERE – MERT BÖRTÖNBE KELL ZÁRNI ŐKET!
    id. Kiss László Bázakerettyéről 2019. december, 21-én mikor kezdődik a világosság!

  • Én adósrabszolgának, átverhető melósnak, NAVüldözött vállalkozónak és gyűlölhető migráncsnak pályáztam volna jönni!
    O1g-t személyesen még nemismerem, de van az a pénz, amiért én is bebábozódom, elfolyósítom gerincemet, látásomat megcsonkítom, csak a narancssárgába keveredő rózsaszín ködöt fogom látni, veszettséggel fertőződöm, hogy habzó szájjal, vért és epét okádva gyűlöljem az ellenzéket, lerohanjam, rúgjam, üssem, ha tehetem!
    A királyi médiákat felhangosítom, hazugságaikkal mételyként fertőzök trollként minden fórumon. O1g rendezvényein az 1. sorból fogom zokogva méltatni az istenkirály o1g-t!
    Én leszek a legjobb köpönyegforgatóalattvaló!

    (Ha megfizeti!)

  • Strómannak viszont jöhet!

  • Orsós Elemér

    Ilyen humortól hogyan lehet nem éhen halni?
    Mélyen tisztelt Szerző, az itt és máshol is előforduló többszázszoros pesszimista fogcsikorgatása, kárörvendő acsarkodása, csökönyös árokásása, átlátszó provokálása és rosszul megjátszott haza féltése helyett már úgy vágynék legalább 1, azaz egy darab humortalan kilábalási stratégia kifejtésének a felsoroltaknál izlésesebb idetálalására! Nagyon az az érzésem hogy Ön itt Turulzáptojásszaglandiában nem aggódó, ideális megoldást kereső hazafi, hanem egy innen valamilyen rejtélyes okból búcsút venni képtelen (jópénzért)álsenyvedő alany! (Hasonlatosan mint a viccbeni medvevadász!)

  • Meddig alszol még, hazám?
    A kakas rég felkelt,
    Kukorékolása rég
    Hirdeté a reggelt.


    Meddig alszol még, hazám,
    Szép Magyarországom?
    Föl sem ébredsz már talán,
    Csak a másvilágon! (Petőfi).

  • Most inkább ezen inkább ezen rágódjunk!
    https://www.youtube.com/watch?v=hWt5vBRfIbs

    Édes Nejem már a 8. bájglit csinálja, de már túl van a mézes kalácson, a zserbón és a linzeren is és akkor csak most következik még két torta is, mert nem elég hogy december 25-én született, még Éva is! 😀 Már előre imádkozom hogy, falánk rokonokhoz és vendégekhez legyen szerencsénk!

  • Nagy kár egyébbként hogy, „Az elkúrt ország” című cikk félbemaradt, mert most kezdett igazán izgalmas lenni! 🙁 (Sajnos egy csomó -bevallom vakarózásra kényszerítő- válaszról lekéstem, annak ellenére hogy, rendesen(és felettébb tisztességesen!) sarokba lettem szorítva! 🙁 (Szerintem Vízkereszt után folytathatnánk!)

  • Orsós Elemér
    2019 december 22
    10:42 de.

    kvircetli nem lesz?
    anélkül mi sohasem… saccperkb 500 darabot kellett sütni a spájz tele volt vele ugye mert 24 órát pihentetni kell

  • Elemér!

    Ezt bizonyosan tudatosan oldottad meg így! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Már csak az esküvőt kellett volna karácsonykor tartani, és akkor egy nap alatt letudhattál volna mindent az asszonnyal!

    kkkkkkkkkkk!

    Bocs, de nem hagyhattam ki!

    Úgyhogy kellemes ünnepet, meg minden jót kedves nejednek is!

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2019 december 22
    2:49 du.

    Köszönöm és viszont kívánom Neked és az összes fórumtársamnak!

  • Drizari
    9:37

    „Strómannak viszont jöhet.”- írod…

    Nanemá’!!! Hisz annak születni kell, mint Mészáros is, az a 8 osztályt alig elvégzett, bamba surmó, akiről ez a vicc is születt:

    A seregben kérdezi a tiszt a bakákat, kivel mi lesz a közelgő leszerelés után…

    Az egyik asszongya: visszamegyek a szakmámba, ha kapok munkát…
    – Jól van fiam, pihenj !

    A másik : vállalkozni fog, ha jók lesznek a feltételek…
    – Jól van fiam, pihenj !

    A harmadik: én elszegődök Orbán strómanjának…
    – Hülye vagy, fiam !!!
    – Miért? – Ja, hogy az is feltétel ! Értettem !

    Megjegyzem, a maguk furmányos észjárása szerint, nem is oly hülyék ezek. Mészáros pl. egy újságírói kérdésre kijelentette, hogy igen, ő tehetséges. Az újságíró erre azt kérdezi, hogy az egyedül elnyert tenderek, az olcsón megszerzett, kizsarolt vállalatok és nagybirtokok, egyszóval az ő „sikerei” nem az Orbánnal közös gyerekkornak tudhatóak be ? Mire a 2.sz. csúti bunkó így szóla: „az is a tehetségemhez tartozik”…

    Orbán vakon megbízik ebben a nyilván hozzá hasonló, maffiózo lelkületű sötét alakban akinek a Keresztapa 100% tulajdonán túli részesedése biztosan előre le van zsírozva, de ha mégis ragadna a kezéhez valami, hát azt a két kenyerespajtás egymás közt nyom nélkül is, simán elintézi. Őket kötik egymáshoz a gyerekkor titokban elkövetett csibészségei is, míg Simicska mégiscak egy városi ficsúr…

    Sztem’ felcsúti Ducénkak már nagyon elege lehetett a nálánál ezerszer okosabb tolvajmester, Simicska Lajos „bölcs” dolgaiból és „jól választott” amikor az oly találó O1G névadó szakításuk idején átnyergelt erre a buta és lényegében néma parasztra, aki a Vezér életében nem az első, de nem is második stróman, hisz kezdetek kezdetén a Váci-utcai honvédségi Tisztiház elsíbolása idején már közreműködött Josiph Tóth és Kaya Ibrahim hajléktalanok, ám rövidesen eltűntté nyilvánított strómanok, akiknek akkor még csupán a személyi iratait használta fel a még fiatal, de már akkor is gátlástalan Goodfather.

    És még 1:

    Az egyszeri, bátor, szókimondó és vele felperesként perben levő(!) önálló juhász – akkor éppen felcsúti polgármester-jelölt is – néhai ifj. Várady András váratlan és tragikus h a l á l á t is Őstrómansága és az ő Tartója közös művei között emlegeti a kurtafurcsa nyomozati eljárás gyanús lezárásán és sértett család elképesztő mellőzésén (vagy ki tudja) még ma is döbbenten álló utókor …

  • UI

    Strómanunk, Orbán de facto több-százmilliárdos vagyonával a segge alatt, pár év alatt bejutott a világ 2000 leggazdagabbjai kimutatatott listájára…

  • Geyza
    2019 december 21
    8:37 de.

    Gabriel
    2019 december 22
    2:49 du.

    A KÉT KÁRTÉKONY

    Geyza
    2019 december 23
    11:11 de.

    abban a hiú reményben, hogy maga tudja mit akart írni, én is kívánok mindenfélét fehér ember, zöld ember, sárga ember, fekete ember…>>> ember(!!!), mint látható a ME TOO még egy Plácido Domingo-t is képes tönkretenni, hasonlóképpen, mint maga itt ezzel a sorozattal, most mindenki ki lett osztva?

    bruhahahaha