Orbán Viktor jól teljesít

2020 február 6 3:35 du.100 hozzászólás

Kétség nem fér hozzá, Orbán Viktor jól teljesít.

Ma újra eszembe jutott, hogy Orbán Viktor szerepelt a Sólyom András rendezte Szegény Dzsoni és Árnika című filmben. Egy cigány származású tolvajt alakított, méghozzá igencsak hitelesen.

Ezen tudását a mai napig kamatoztatja, és szinte már azt is lehet mondani, hogy tökélyre fejlesztette. (Lásd a mérhetetlen összeharácsolt vagyonát.) Igaz eltelt jó pár év, de őszbe boruló halántéka semmit nem rontott szakmai hozzáértésén a felcsúti “megasztárnak.” Óriási színészi tehetségén egyszerűen semmi nem tudott csorbát ejteni. Így fordulhatott az is elő, hogy a mai napig képes megjátszani hőn szeretett népének a fiatal demokratát.

Egyik kezében karddal, másikban kőműveskanállal testesít meg mindent, ami turul. Kétség nem fér hozzá, Orbán Viktor jól teljesít. Tapsikoló közönsége pedig néha csak tátott szájjal bámulja, hogy míg bizonyos “tűzközeli” körök egyre csak gazdagodnak, addig őt úgy fosztja ki a kormány, mint a forgószél. De siker ez, nagy siker, meg hát a miénk. Ugye?

Ha már a sikereknél tartunk, akkor példaként említsek is még párat. A mi Orbán Viktorunk sikertörténete valahol ott kezdődött, amikor megszüntették a létminimum alatt élők nyilvántartását. Mi a francért is kellene őket számolgatni ugye? Örüljenek mert élnek. Még.

Azóta mindenki más jobban él, és jobban is dübörög. Ennek is köszönhető, hogy amikor jött a devizahitelesek ügye, rettenetes erőfeszítések árán hú de meg lettek ők mentve. Senki nincs azóta sem az útszélén, sem a parkokban, mert akkor egyből jönne értük a szirénázó autó. Ez is szintén egy nagyon nagy sikertörténet. Na ugye? Majd a felelőtlenül gazdálkodó, lopós brókercégeket is majdnem lefülelte az éber kormány. Örül is most mindenki, aki ráér egy percre.

A nyugdíjunk miatt is nyugodtan alhatunk, főleg, ha meg sem érjük. Megy is az ima az egyházak részéről javában, hogy hátha. A magánnyugdíjunkra meg nagyon vigyáz ám a Selmeczi Gabriella. Mint a foga fényére. Hát nem csodálatos? A gyönyörű és látogatott stadionok is csak boldogságot csalnak minden igaz magyar ember arcára. Örömmel tölt el mindenkit az a tudat, hogy szeretett miniszterelnökünk és Mészáros Lőrinc például rendszeresen járnak meccsre. Aztán ott a paksi gigaberuházás, ami szintén a mi üdvünket szolgálja. Azért azt érdemes fizetnünk, de még az unokáinknak is.

Lesz itt energia dögivel, csak épüljön meg az új blokk. Tejjel-mézzel folyó kánaán leszünk, ha sikerül felforralni a Duna vizét. Majd jönnek a németek és osztrákok, mi meg egyenesen a folyóból merjük a tányérjukra a halászlét. Igazi hungarikum, mint a túrórudi, amit ugyebár az oroszok találtak fel. A végére azért még egy csodálatos dolgot ne felejtsünk el!

A sikert sikerre kupacoló kormányunk hazacsábított valakit a 100 millióból bedurrantott “Gyere haza fiatal” programmal. Munkát is adtak neki, egyből a “Gyere haza fiatal” kampányt irányító alapnál lett marketinges. Mi ez, ha nem az agyafúrt magyar gondolkodás ékes példája? Kit érdekel, hogy a hazacsábított munkahelyének megteremtése céljából ki kellett rúgni valakit, aki eddig ott dolgozott? Biztos piréz volt vagy hazaáruló.

No de ne bolonduljunk meg teljesen! Előtte még ezer dolgunk van. Fülünket befogni, szemünket becsukni, szánk nem moccan, fej lehajt, és ismételgessük magunkban a sorrendet: első Orbán Viktor és közvetlenül utána a rezsicsökkentés! Nemzeti minden, ami csak létezik, és ordítva meg kell védeni az országot a támadó ellenségtől. Ha ezeket sikerült magunkban jó mélyen és jó erősen tudatosítani, akkor folytatódhat a színdarab. Orbán Viktor főszereplésével…. No és ki is a kellék hozzá? Na ugye?

Kapás Sándor

100 hozzászólás

  • Elolvastam,tetszett,kidobtam.

  • Erre nem tudok semmi frappansat se irni, mert hiába igaz, de csak fanyalgunk, semmi hatékonnyal nem akadályozzuk meg rablását, népünk elleni merényletét!
    Ki kaszával, ki késsel, ki tollal!….
    Tollászkodók már vagyunk jópáran, mostmár jöhetnének a kézművesek!

  • Gyuri10:
    „Elolvastam,tetszett,kidobtam.”

    Brávo, nekem is nagyon tetszett a fenti lakonikus
    hozzászólásod! Épp ezért el is olvastam, és csak után dobom ki. Amikor hosszabban fejtegetsz valamit, azt mostanában már elolvasás nélkül dobom ki. Őszintén remélem, te is ezt teszed az én – nem egészen véletlenül ritkuló – kommentjeimmel.
    Sabbath shalom!

  • „ORBÁN LOP !” -harsogja a bértolnok szerző. Lapozzunk bele a hivatalos bevallásokba:…. Gyurcsány értékpapir-állománya tavaly 734 millió Ft-ra növekedett … Orbán zéró forint megtakaritást tud felmutatni… és Ungár Péter veri a mezőnyt !

  • Gyengéd célzás Orbán esetleges cigány származására

    1) Ha Orbán cigány, akkor mi van?
    2) Ha nem cigány akkor kövér, nagy a feje, szűk a zakója, gyűrött a nadrágja, stb? (Van kalapja, nincs kalapja?)

    Az én cigányom jó cigány, ha nem az én cigányom az nem jó cigány?
    A szeletív rasszisták szégyelljék magukat!

    ps: Nem Orbán védelmében írtam, hanem a szelektív rasszisták ellen. Szigorúan azoknak akiknek az intelligenciájuk eléri a téma lényegét.

  • Erre van igény. Ezért választották harmadszor is kétharmados többségre a Fideszt.
    (jelzem, semmi kedvem itt bárkivel megvitatni véleményem)

  • O1G666,
    milyen igazad van?!Már régen voltak tömeggyilkos vérontások Turuliában. Tegyél hozzá egy kis rablógyilkosságra uszítást is. Akkor majd megláthatod újra:”Árpád vére miként fajul”. „A földünkön meg kell oldani a túlnépesedés problémáját.”Írta egy idejáró hölgy.

  • Kővendég,
    csakugyan egy hajóban evezünk!
    !שבת שלום ומבורך

  • D.Bernstein Megnézted Orbán bukszáját Mészárosnál? Abban próbáljál lapozgatni.

  • D.Bernstein
    2020 február 7
    9:59 de.

    az, ugyebár, fel se tűnt neked, hogy Gyurcsánynak van miből gyarapodnia. ott van neki az Altus, és a Motim. Orbánnak cserébe semmilyen más bevételi forrása nincs, mint a miniszterelnöki és pártelnöki javadalmazása. igaz, egyikből sem képes egy fillér megtakarítást se kihozni. és ez az ember vezet egy országot (az orránál fogva).
    van még kérdés, kicsi huszár?

  • Kalocsai Miklós

    D.Bernstein
    2020 február 7
    9:59 de

    Ne viccelj D.Bernstein! Te komolyan gondolod, hogy ma Magyarországon van normális ember aki elhiszi ezt a cinikus hazugságot amit O1G írt vagyonnyilatkozatában? Az általad említetteknek nincs szégyellni valójuk, tisztességes úton gazdagodtak, lemerik írni a vagyonukat, nincs szükségük strómanokra!

  • Kalocsai Miklós

    Ferenct
    2020 február 7
    10:07 de.

    Az, hogy O1G cigány vagy sem, nem érdekes! Annál irritálóbb, hogy a jelenledi magyar miniszterelnök milyen slamposan jelenik meg a nemzetközi fórumokon!

  • Drizari:
    „Erre van igény. Ezért választották harmadszor is kétharmados többségre a Fideszt.(jelzem, semmi kedvem itt bárkivel megvitatni véleményem)”

    Ez nem holmi vélemény (δόξα), hanem igazság (αληθεια).
    (Szerintem sajnos, hogy az.)
    De Herakleitoszszal szólva: panta rhei.

  • Kenny

    „Megnézted Orbán bukszáját Mészárosnál?”

    Városi legenda, csupán feltételezés. Te belenéztél már Orbán bukszájába?

    Akinek nincs érve az orbáni politika ellen az a feltételezett törvénytelen vagyonával próbálkozik.

    Feltéve, de nem megengedve:
    Ha Orbán illegális „pénztárosa” lenne Mészáros (v. másvalaki), akkor azt az ellenzék már réges régen kiszúrta volna mert Orbánt sokan utálják a politikája miatt belföldön és külföldön egyaránt (akár idegen titkosszolgálatok segítségével is, ld. Strache-ügyet).
    Gyurcsány is nevetségesen próbálkozott de kiderült hogy semmit nem tud bizonyítani.

    Ergo: Amíg csak találgatások vannak, addig marad az ártatlanság vélelme.

  • Ferenct Igen, Polt védi is az „ártatlanságukat”. Ha te meg elhiszed azt a maszlagot, az a te bajod. Szerintem egy idő után (hat éves kor), ciki hinni a mesékben. Viszont téged lopnak meg, ha neked jó.

  • Azzal is próbálták
    haza csábítgatni a „külhonba szakadtakat”
    hogy ha másért nem, hát a fínom magyar Tórórudik miatt
    térjenek vissza. Mikor olvastam, nemtuttam sírjak e vagy röhögjek.Van erre egy mondás:”Egyik szemem sír,de a másik is”.

  • Gurl-10 te ANNYIRA ondorijjó vagy ezekkel a gusztustalan beröfögéseiddel 😀 😀 😀

  • Altus, és a Motim.

    Anyós segítségével elrabolt cégek
    üdvözletével

  • tisztességes úton gazdagodtak,== ????,előző bejegyzéssel
    üdvözletével

  • K. Zsuzsika leragadt 1970-nél–mégis tetszett neki az a módi ami akkor volt
    üdvözletével

  • Kalocsai Miklós

    Ferenct
    2020 február 8
    4:54 de.

    Ne mondd, hogy te még nem olvastál semmit az O1G maffia család mesés gazdagodásáról! Nem csak az ell3nzék szúrta ki, hanem az Unió csalás elleni hivatala is. Mivel a bűnüldözés hazai hatáskörben van ezért ők annyit tehetnek, hogy büntető szankciókkal sújtják az országot. Így aztán a magyar adófizetők fizetik ki azt a több száz milliárd forint büntetést, amit a maffia család csalásai miatt a költségvetésből fizetni kell! Ezt még tetézi O1G veje által elkövetett csalás ami több mint szász milliárddal fáj a magyar embereknek.

  • A hazai „közvélekedés” szerint Orbán sokszorosát is megérdemli, annak amit jövedelmeként betudnak!
    – Azért, mert hihetetlen erős választói támogatással viszonylagos nyugodt mederben csordogál a hazai demokrácia, és a jól megfizetett „ellenzéki csahosok” is kígyót békát sivalkodhatnak…
    – Persze a „proli irigység” mindig rablót kiált, mert a lúzerek nem nyughatnak…
    – Igaza van, a sasszemű szerzőnek hogy jól teljesít, a miniszterelnök, mert ezzel a véleményével milliós szavazó polgárral, ül egy csónakban!

  • HUNT* : ne hazudozzál.

    *HUNT = Hazudós Náci Tóthpéter

  • slapaj
    2020 február 8
    5:18 du.

    Ezt a baromságot is Bajerzsóti hátsójából szoptad ki ?

  • Ferenct/Kenny/Slapaty

    Matematikai lehetetlenség az, hogy egy szaki egyik napról a másikra – nem a szakmája jóvoltából – a Világ-gazdagjai közé küzdje fel magát. Erre még a valódi, legendás amerikai karrier sem hivatkozik.

    Ma már tudjuk például, hogy a mélyen vallásos katolikus Joe Kennedy, a K.fiúk apja sem csoda, hanem az alkohol-törvények kijátszásával, nagyban csempészett tiltott áru kereskedelmével tett szert azokra a milliárdjaira amelyek őt e speciális demokrácia jóvoltából fel illetve berepítették a politikába, majd hamarosan náci szimpatizáns londoni nagyköveti székbe, aztán meg szipátiája okán lemondva e tisztéről „köztiszteletnek örvendő” hétköznapi mágnássá tették, aki a fiaiból mindenképp elnököt akart faragni. (Talán nem is rajta múlott, hogy a „családon ülő átok” úgy alakult, ahogy…)

    Azért az USA’-hoz hasonlítva, egy ilyen piti államban, mint Magyarország nálunk az alany manipulált karrierjéhez már nélkülözhetetlen a törvényhozáshoz és a végrehajtó hatalom közvetlen fejéhez a miniszterelnökhöz és a főügyészhez (Polthoz) kapcsolódó kontakt összeköttetés azokhoz a potentátokhoz, kiknek szerepét a tengerentúlon az alakohol-tilalom „felemelő” üzleti légkörében legföljebb egy-egy olasz maffiózó, de semmiképp nem legfőbb állami tekintélyek játszották…

    Nálunk ugyanis Simicska „leléptetésével” a Vezérünknek és Kancellárunknak szüksége lett egy, a naponta úgymond’ „kecsöléssel megszerzett” 😀 zsebmilliárdjai néma kezelőjére, egy afféle urasági tiszttartóra azok további, ill. azonnali tőkévé konvertálásához… Ebben a helyzetben Simicska, az addig túl jól is megfizetett értelmi szerző – gazdasági házitanító – háttérszerepét egy annál jóval alább-képzett végrehajtó bábra, egy strómanra kellett felcserélni, mely gyermekkori hozzá hű kenyerespajtást, az amúgy rém-bamba képű mészárost a valódi tulaj , k r i p t o-k e r e s z t a p a , vagyis a Führer mostmár úgy mozgathat, ahogyan az neki csak tetszik és szükséges…

    [Tudniillik már épp jókor jött ez a Simicska féle O1G-zendülés, okot adva az elbocsátásra, mert pont ezt követően, az EU jóvoltából is, még a korábbiaknál is nagyobb €-milliárdok és közpénzmilliárdok vándoroltak igyenöst, mostmán a magyar Cipolla szélesvásznú bűvészköntösébe…]

    Ezt a Keresztapa történetet minden magyar jól ismeri, viszont a FidSS hívek – lásd: Ferenct és Slapatyot – akik úgy tesznek mint nagyrabecsült rablóvezérük, OV. aki aképp spekulál és remél, mint anno az idősb Joe Kennedy:

    1./ CSAK A BŰNCSELEKMÉNY ELÉVÜLÉSÉIG BÍRJAM KI.

    2./ AZTÁN – gondolja – ÚGYIS ÉLETBE LÉPMAJD A „BÖLCS” POLGÁRIAS JELSZÓ . > AZ ELSŐ MILLIÓK < . TABUSÍTÁSÁRÓL.

    Mindehhez nélkülözhetetlen, bizony nem a haza, hanem a FidS-S Polt Péter főügyész "jótékony" szerepe, "mely ápol s eltakar".

    Üdvözlettel: V
    ˙

    .
    UI
    A kétharmados FidSS frakcikó áldásos, egyik napról a másikra, azonnal igénybe vehető "törvényhozó" szerepe hely hiányában egyelőre innen kimaradt.

  • UI.II.
    2:03-hoz

    Stróman Lőrinc kb. ugyanaz szükségszerű szereplő „a Főnök” személyes gazdasági érdekeit illetően, mint az aljasságok kigondolásában viszont aktív, és kellően alattomos Habony szürke eminenciás. 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

  • Kenny
    Kalocsai M.

    Én is hallottam klf történeteket Orbán „hihetetlen gazdagodásáról” aminek töredéke akár igaz is. Nem érdekel.
    Mint az sem érdekel, hogy Gyurcsány-, Trump-, Putyin, Soros, Schröder, és megannyi politikus hogyan gazdagodott meg. Egyik sem teljesen tisztességesen – gondolom.
    Egy politikust nem a gazdagodása/szegényedése jellemez.

  • Slapaly 5:18

    CINIKUS&CINKOS
    . KÖZVÉLEMÉNY

    „A hazai „közvélekedés” szerint Orbán többszörösét is megérdemli annak, amit jövedelemként betudnak…” – írja a címzett.

    Ez a mai magyar, úgymond közvélekedés körülbelül azonos és erkölcsi szempontból fedi is az anno náci-szimpatizáns német tömegek közvélekedését az ő Führerükről, aki ugyancsak – mint ma ez a felcsúti csatár – eljátssza a közülük való, ágrólszakadtat, a kf. próbákon átküzdötte hőst, aki hatalmas nélkülözések közepette az egész életét a német népnek szenteli, miközben elhallgatta a a szponzori és szerzői [pl a róla készült fényképek, nameg a Mein Kampf után] márkamilliókat, amelyeket a háború utáni történészi kutatások feketén és fehéren bebizonyítottak. És ebben még nem szerepeltek azok a műtárgyak, amelyeket már a zsidó törvények szabadrablása révén vándoroltak át az ő személyes raktáraiba stb…

    Orbán [ill. Mészáros Lőrés] és családja nevein nyilvántartott nagybirtokai, gyárai, kastélyai, szállodái stb. kamu tendereken megszerzett út és stadion építései úgyszintén nem egy szabad gazdaság szabad versenye útján kerültek a birtokába, hanem előre lezsírozott kamu tenderekben, vagy egyoldalú, kizsarolt erőpozícióból létrejött gazdasági „megállapodások”, az állami hatalmi eszközök igénybevételével kerültek a birtokába, birtokukba.

    Hogy megérdemli e ? Na igen. De csak a kötelet, átváltva életfogytigtartó szabadságvesztésre Poltpottal és a surmó Strómanjával egy cellában.

  • tóth péter
    2020 február 8
    2:37 du.

    na, ezen dolgozz még egy keveset 🙂 nomeg, nem ártana némi bizonyítékot is elővezetned. addig csak egy hiteltelen orbánhitű vagy.

  • A FOTÓ véletlenül nem a Szegény örökösök c. RTLklub szappanopera egyik jelenete ? Asszem’ én ezt a pasast már láttam…

    És lámcsak, ott középen, a keménykalapban bukdácsoló csávó, az a Renátó nevű faluvégi szegény gunyhólakó, aki a filmben a lószartakarító szerepét kapta meg.
    Valamelyik jelentben a rókatánc mellett még a pávatáncot is eljárta…

  • Két baba-cumizás között apósommal konzultálok.
    Úgy mesáli, hogy Fletó szegény proli fiuként kezdte Pápán, a politizálást Deutsch Tamással kezdte, akit gyakran furikázott jóbarátként Trabantjával a Fekete Doboz projektben… Majd többedik házassága folyamán összekerült az Apró-Dobrev családdal, s létrehozták az Altus tanácsadó céget, ami hála „balos” megrendeléseknek szenzációsan kezdett tejelni. Az Altus ma már egy cégbirodalom, amit az adóhatósag pár hete milliárdos csalással vádol. A Gyurcsány-sztori nem egy jó példa arra, hogy egy magyar kisember, melós, miként kerülhet a megdolgozott jobb-létbe.
    Apósom, mint egykori szaki, egy egykori szaki mondással jellemezte latinos nevű szerzőnket: „annyira NAGYképű, hogy külön talicskát kell maga előtt tolnia, hogy haladni tudjon a járdán !”

  • Geyza
    2020 február 8
    9:41 de.

    Azzal is próbálták
    haza csábítgatni a “külhonba szakadtakat”
    hogy ha másért nem, hát a fínom magyar Tórórudik miatt
    térjenek vissza.

    ——————————-

    Várj csak, volt ott valami jó magyar pörkölt- nokedlis variáció is, de ha jól emlékeszem még az uborkasaláta is felmerült Olgánál annak idején, mikor valamelyik „ifjú kereszténydemokrata” osztotta az eszét a témában…! Azt fejtegették, hogy ha megérzik ezen illatokat, úgysem tudnak ellenállni!
    Hát kb ennyi eszük van/volt és azóta már csak felejtettek!

  • slapaj
    2020 február 8
    5:18 du.

    A proli irigységet a mérhetetlen kleptomániával, meg a haza ellopásával összekeverni, az a valami nagyon kis látószögre vall. Vagy lehet szándékosan is összemosni, azt pedig aljas próbálkozásnak hívják.
    Ha Orbán megérdemli, akkor ne ellopja és strómanoknál tanyáztassa a vagyonát, hanem a minimum, hogy vallja be az igazságot a vagyonnyilatkozatában. Aztán ha többet érdemel, akkor nyilvánosan hirdesse ki a magyar közlönyben az eltulajdonítás helyett. Ha olyan géniusz akkor megtisztelhetné az országot, hogy beszámol tisztességgel arról amilyen van, hiszen törvényi kötelezettsége is.
    Ez esetben egyáltalán nem érzem itt a proli irigységet a tolvajlás szinonimájaként.

    A jól teljesítés az nagyon tág fogalom, semmiképpen sem lehet jól teljesítésnek nevezni a média leuralását, és azzal milliós szavazótábort befolyásolni fake newsokkal. A budapestiek jórészt képesek és tudnak szelektálni a hírek fogyasztása között, de a túlnyomó vidék – ahol eleve még mindig igen nagy mértékben nincs Internet és ahol a „hát a televízió is bemondta”, meg a „helyi lap megírta” érvelés a válasz minden kérdésre, abban az országban nem kérdés a milliós szavazótábor ilyesfajta létezése. Bár Pesten is vannak ostabák, lásd Boda, aki szintén úgy szokott érvelni, hogy látta a TV-ben, ergo az úgy is van – szerinte. Bármit meg lehet etetni vele, neki már a 56-os magyar katonákat vérbe folytó orosz katonák is hősök lettek, amikor Putyin megkoszorúzta a sírjukat, mert látta a tévében, hogy hmmm Putyinról ez a fránya köztévé csak jót mond. Ennyire képes a média a tudatot teljesen kifacsarni, és az állampárt él is a lehetőséggel – persze ezt is mérhetetlen közpénzből, hogy a szerviliseket jól megfizesse a hírhamisításokért. Eleve a köztévének a bíróság által is kimondott „hírhamisító” az elnöke, több milliós havi fizetésért. Proli irigység? Miről beszélünk? Ez nem a proli irigység.

  • Slapaj Igen, nemrég írtam a szolgalelkekről, akik boldogok, hogy uruk gazdagodik és beléjük törli a sáros csizmáját. Ez is egy „élet?forma”.
    Irigy lennék? Osztán mire?
    A miniszterelnök a jachtján ül a TEK katonákkal körülvéve, a szavazópolgárai pedig lyukas csónakokban eveznek utána.
    Aki ügyesen hajlong, az kap egy jobb csónakot. Csak ideiglenesen, ne süllyedjen el mig szükség van rá. Azért viszont szolgálni kell, nem ingyen van. Kapcarongy vagy kedves slapaj, semmi okunk az irigységre, ne áltasd magad. Olvastad a farkasok dalát? És a kutyák dalát?
    Ajánlott irodalom:
    You Rang, M’Lord?

  • tóth péter Ez Gerendás vers, (Zsuzsi „csak” énekli), és nem neked írta. Nekem írta és én megértettem. Neked ott van Pataki, éppen kapott az adódból nyolc milliót, mert megérdemli.
    Élvezd.

  • Ferenct
    febr.8.4:54

    „Ergo: Amíg csak találgatások vannak, addig marad az ártatlanság vélelme.”

    ———————————
    A „találgatásoknál” azért kissé konkrétabbak a dolgok – de tekintve, hogy a bizonyítási eljárásokat kissé megnehezíti, hogy a főügyész Polt Péter, kinek élete és vére a királyé, akarom mondani Orbáné, és amíg ő dönt arról miből lehet és miből nem lehet ügy /vizsgálat addig veszett fejsze nyele! Bár Ön nem Budapesten él, azért nem olyan nagy ez az ország, hogy bármelyik szegletében húzódik is meg, ne hallott, olvasott volna bizonyos közérdekű információkat, így pl nyilvánvalóan azt is tudja, hogy az összes létező ellenőrzési szerv /hatóság a kormány (értsd: Orbán) fennhatósága alá tartozik, valamennyinek fideszhű pártkatona áll az élén! Nos akkor mi is a helyzet? A sajnos nagyon is nyilvánvaló feltételezések nem ölthetnek konkrét adatokkal alátámasztott formát, miután a vizsgálatok, nyomozati anyagok rendre visszadobásra kerülnek még ha el is jutna egyik másik ebbe a szakaszba, a feljelentések nem érnek célba – nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább sétálni, mondja Polt, és azzal el is van intézve minden! A legvaskosabb gyanú is hiábavaló, ha az érdemi vizsgálat rendre meghiúsul, mert Poltnak (is) ez az érdeke – ő addig marad főügyész (5 millió per hó nemes magyar forintért) amíg tudja fedezni Orbán és családja, valamint szoros baráti körei valagát. Ha csak egyszer is engedne a kísértésnek, és pusztán „kíváncsiságból” elrendelne néhány nyomozást, az konkrétan a „birodalom” de legalábbis Polt végét jelentené!

    Itt ugyanis minden mindennel összefügg, olyan mértékű az összefonódás, hogy évtizedekre lesz melója annak aki ezt egyszer felgöngyölíti, végig viszi, mert 30 év gazembersége, tolvajlása, csalása, gátlástalan hazugsága maffia módszerei adnak némi munkát a felderítés terén – de meg fog történni abban bízhat, igaz, lehetséges, hogy azt Ön már nem éri meg, de majdnem mindegy is, hisz Ön úgysem hisz el semmit amit nem a saját kezével ill. szemével tapasztal, igaz néha még azt sem – a józan eszét, ha van, nem használja – és ostobaságokat pufogtat, miszerint „marad az ártatlanság vélelme” – de ugyanez az ártatlanság vélelme nem működik pl Gy. esetében? Ott mit sikerült bizonyítani? Pedig láthatóan mindent megpróbáltak, ott aztán a kutya sem akadályozta a nyomozást, bedobtak apait, anyait, feljelentések születtek hol „magánzók”, hol egyéb szervek részéről, megvádolták a fél világot, (Tátrai, Császy, Czeglédy, Szilvássy, Galambos stb) valamennyi ügynek egyetlen célja volt, hogy Gyurcsányhoz elvezesse őket, hátha valaki végre hajlandó lesz „ellene vallani” és lesz valami halovány bizonyítékocska ellene, pénzt. paripát eszközöket és „tanúkat” (hamis) sőt, a módszereket sem kímélve számtalan eljárást indítottak de Gy. csak nem akart fennakadni a hálójukon -vajon miért? Az igyekezet csődöt mondott – „hegyek vajúdtak, és egeret szültek.”

    Az „ártatlanság vélelme” kedves Ferenct bár szép jogi kifejezés, bizonyos esetekben helytálló is, de a gyakorlatban általában nem egészen stimmel, a „státusz” nem fedi ugyanis a valóságban fennálló helyzetet. Amikor a feltételezéseken alapuló gyanú, a közvetett bizonyítékok
    (néhol közvetlen is) mind egy irányba mutatnak, csak épp bizonyítani nem tudják, mert hiányzik az í-ről a pont, akkor igen nehéz, sőt butaság ártatlanság vélelméről hadoválni, hiszen jelen esetben pl pontosan tudott, mi az akadálya a bizonyításnak!
    A rendszer annyira „ki van találva” a csavarok annyira egymást feltételezve működnek, hogy épp ezért elég egy „babánhéj”- közhelyes de így van!

    Igen, kedves Ferenct ennyire a borotvaélen táncolnak, ennyire egy lapra tettek fel mindent, ennek pedig eddigi ismereteink, és tapasztalataink szerint egyetlen vége lehet!

  • Kenny

    „A miniszterelnök a jachtján ül a TEK katonákkal körülvéve”

    Kivel legyen körülvéve? Orbán az ország első embere, nemde?
    Javaslom nézz körül, h. más miniszterelnökre hogyan vigyáznak (pld: Gyurcsány kocogása, stb.)

    Mielőtt még Orbán-rajongónak tartana bárki elmondom: Nem kedvelem Orbánt emberként: kövér, nagy a feje, sokszor rosszul fogalmaz, stb-:) Másként ítélem meg a politikai tevékenységét.

    ps: Láss, ne csak nézz. „A mértéktelen elfogultság vakká tesz”

  • Ferenct Szerencsére van aki nem igy gondolja. A köztörvényes bűnöző az köztörvényes bűnöző, legyen bármi a szakmája.

  • Ferenct
    febr.08. 4:54

    „Akinek nincs érve az orbáni politika ellen az a feltételezett törvénytelen vagyonával próbálkozik.” -írja Ön.

    Hát én azt hiszem jó néhány érv elhangzott, leírásra került ezzel kapcsolatban az elmúlt évek alatt, szükségtelen tehát kitalációkkal „próbálkozni” Orbán bőven szolgáltat muníciót ehhez. Mindazonáltal láttunk már karón varjút, Ön nem hitte azt sem (kb két éve volt róla szó) hogy vannak saját otthonaikban kihűlt, és fagyhalált szenvedett emberek – pusztán azért kételkedett, mert Ön ilyen esetet nem ismer, az Ön környezetében még ne fordult elő ! Ezen az alapon lehetséges, hogy Ön azt is valószínűnek találja, hogy a pár éve még 20 ezer forintos gondokkal küzdő Mészáros L. vidéki gázszerelő, aki egy pályázaton történő részvétel okán körbe kilincselte a faluját a részvételhez szükséges 20 ezer ft. kölcsönért, (falubelije nyilatkozta) ma Magyarország leggazdagabb embere, nem akármennyi vagyonnal – és mindez a rendkívüli leleményességén és üzleti érzékén múlott – naná, hisz saját megállapítása szerint okosabb mint M. Zuckenberg! Vajon ez a briliáns észjárás, ez az őstehetség, hogy hogy közel 50 évig nem tört elő Mészárosból csakis azután, hogy gyerekkori jóbarátja, iskolatársa, falubelije miniszerelnök lett és így megnyíltak előtte a fantasztikus lehetőségek! Érdekesség továbbá, hogy Orbán családjában, szoros baráti köreiben mindenki milliárdos, földbirtokos ( szántók, rétek, legelők, erdőségek halastavak)és ingatlanok tulajdonosai. A papa nem sokkal a rendszerváltás után lett annak a bányának a tulaja aminek azelőtt a párttitkára volt, és előbb csak a megye, jelenleg pedig az ország kizárólagos szállítója, milliárdos vagyonnal!

    Kedves Ferenct, Ön a saját környezetében látott ilyet? Bizonyára nem – és ezért ezt sem tudja elképzelni, de attól még igaz lehet! Nézze csak meg akár Lázár, akár Rogán vagyonbevallását – feltételezve, hogy ennyi és nem több, bár az offshore cégekről itt egy betű sincs, továbbá a kiskorú gyerekek nevére vásárolt villákról sem – de Lázár esetében pl 34 ingatlan, és 58 milliós megtakarítás olvasható – Önnek vagy bármelyik viszonylag jól kereső állampolgártárunknak mennyi év szorgos munkája, és megtakarítása lenne ehhez szükséges? Hozzáteszem, ezek az emberek nem vállalkozók, nem kockáztató üzletemberek akiknek vagy bejön vagy nem egy- egy üzlet! Nem, ezek az emberek kizárólag általunk, az adóinkból fizetett közszolgák, politikusok, miniszterek, helyettesek, államtitkárok stb akiknek hivatalosan bevallott jövedelmük a fizetésük, ilyen olyan pótlékkal, pártelnöki, frakcióvezetői, vagy bizottsági tagi, elnöki pozíciókkal! Abból szépen, igényesen meg lehet élni, lehet családot nevelni, utazgatni, de nem lehet akkora vagyonokat felhalmozni, mint ami a kiemelt, kormány/Orbán közeli potentátoknak „összejött” – és ismétlem ez még csak az amit tudunk, amit bevallottak, a családtagjaik nevén szereplő vagyonok,és a külföldi bankszámláik természetesen továbbra is rejtve maradtak!

    Ja, és hát a lényeg! Orbán ebben a kavalkádban megtudta őrizni szűzies tisztaságát, és vagyontalan maradt – egyetlen fillér megtakarítást nem tüntetett fel a bevallásában, a viszonylag szép miniszterelnöki és pártelnöki fizetéséből, noha szinte minden ami egy háztartásban viszi a pénzt, hivatalból „jár neki”, tehát éppen lenne módja „megtakarítani” sőt – a jelek szerint én jobban állok, mert nekem van!
    Mindez persze lehet a magán ügye – de miután közpénzből fizetett első szolga ( by talalom) nem az! Ez esetben pedig úgy kell összeállítani egy közszemlére kitett anyagot, hogy az nagyjából hihető legyen és a valószínűséget szolgálja! A kb 1.5-2 milliós körüli nettő jövedelemmel rendelkező egyetlen fillér félretett pénzzel nem rendelkező miniszterelnök nem csak hogy komolytalan, de egyenesen MEGVESZTEGETHETŐ! Érti, kedves Ferenct, hogy miért nem mindegy, hogy ki miként áll a vagyoni helyzetét illetően a társadalom azaz a közfigyelem előtt? Nem véletlen, hogy tőlünk nyugatabbra, jobb helyen, komolyabb politikai pozíciók esetén szóba sem jöhet az, aki nem rendelkezik biztos anyagi bázissal, magyarul vagyonnal! Orbán szerint pedig ő sosem volt vagyonos ember, és nem is lesz! Ezeket a saját eperajkával bírta mondani, a parlamentben egy ezt firtató kérdésre válaszolva. Ezek szerint, ha Orbánéknál jön egy váratlan esemény – pl lefújja a szél a tetőt, jelentősen megrongálva azt, elromlik a fűtés, netán történik valami „tragédia” akkor ott áll szegény minie. megfürödve, és várja a fizetésnapot?
    Eltudja azt Ön képzelni, hogy Orbán aki egy hiú ember, (sajnos nem mindenre) elviselné, hogy a falubeli komája, az egykori gázszerelő nem csak hogy gazdagabb, de hatalmas vagyonnal rendelkezik ( 365 milliárd) miközben ő maga hozzájuk képest szegény mint a templom egere?
    Na ne már!

  • Dear Kilkenny!
    – Méghogy „Csengetett Mylord”, nézz a tükörbe, és gondold át a „kapcarongyozást..
    – Ha olvasod a hazai „tróger sajtót” lelked rajta, (én is) de aljasság alázni, egy ország lakosságát, kiknek a nyelvét igy-úgy ismered… Sajnos…

  • HunCanada
    2020 február 9
    5:30 de.

    SOB* -nak nem lehet
    megvilágítani a problémát.
    mert ő maga is része a problémának.

    *SOB = Slapay of Bájer

  • D.Bernstein
    2020 február 9
    4:35 de.

    Ne hazudozzál
    nincs neked semmiféle gyereked.
    Szimpla kis ide akkreditált troll vagy,
    aki ráadásul idöközönként összekeveri a saját
    „dizájnját! 😀 Lehewt hogy szenilis is vagy netán ?
    Hol férfi vagy holmeg nő.Etesd tovább a meséiddel a tudodkit..

  • Besancon
    2020 február 9
    4:57 de.

    Ja, hülyének néznek mindenkit.

    Nézd meg ezt a Brennsteint: a múltkor elfelejtette hogy
    nőnek adta itt el magát és mint férfi acsarkadott.Aztán
    elkezett hazudozni hogy hát a a felesége nickjével lépett
    ide be. A hülye kis lúzer 😀 belebonyolódott a hazudozásba,

    Vagy itt ez a Slapaj.
    A múltkor azt állította hogy már nem Kanadában „tanul” hanem hazatért.
    Ehhez képest három napja olyan értelemben nyilatkozott valami kanadai dologról hogy „..itt Torontóban…ez meg ez van..”
    Ilyen kicsi dolgokban sem tudnak ezek igazat mondani, mert BIOLÓGIAILAG ALKALMATLANOK AZ IGAZMONDÁSRA

  • Ille István
    2020 február 9
    3:04 de.
    Tévedsz kedves „illepityu”.
    Talán nála dolgozol? Vagy neki?
    Ezt hozza a gyuriferihitűség.
    üdvözletével.

  • Kenny
    2020 február 9
    5:56 de.
    A lényegen nem változtat és én nem állítottam a versről semmit sem!
    üdvözletével

  • „Idézet”:

    Sértett fehér keresztény heterók randalíroztak 2006 őszén a Szabadság téren
    Most olvastam el ezt a cikket !
    Szerzője túl tett magán .Kihozta követőiből az állati ösztönt.Ahogy az emberekről beszélnek hozzászólásaikban az egyszerűen : embergyűlölő, mocskos dolgokat állító, itt igazolódott , hogy ezen emberek a magyarok közé beépítettek,az a feladatuk,hogy pocskondiázzák őket semmivé tegyék lelküket ,lefikázzák őket , sárba tiporják.A kereszténységet gyalázó a cikk is és fentiek hozzászólása is.Még Boda Marcsit is megszólították–pedig hozzá sem szólt a cikkhez—vagy igen ezt elolvasta a hozzászóló-de közben törölték hozzászólását ,így hagyva B.Marcsit rossz színben feltüntetve.
    Csak rosszat lehet mondani az egész cikkről –ez a valódi ” szarkavarás”-egyesek hozzászólásairól
    üdvözletével

  • hozzászólásairól is ezt lehet elmondani = ez nem jelent meg

  • Slapaj. Csak a szolgalelkűek táborát, csak azokat. 🙂

  • Vögelein
    2020 február 9
    2:03 de.

    Kedves Vögelein – Ezen hsz.-od egyenesen 10 pontos!
    Minden mi lényeges a dolgok megértése szempontjából, benne van! Csak kapkodom a fejem és hüledezek, hogy hogy ezt más nem látja ilyen világosan, amikor pedig pofon egyszerű és logikus?

  • Ferenct Gondolnád, hogy van Európában egy Köztársasági elnök, aki testőr nélkül áll sorban a pénzautomatáknál?
    Egyébként sikerült kiemelned a legkevésbé fontosat.
    Engem nem érdekel, hogy kövér és a feje nagysága sem. Az a felesége dolga. Az se, hogy rosszul fogalmaz, nem hiszek abban, hogy a jó szónokok bölcs emberek is. Az már zavar, hogy nem tud megjelenni, mert az országot képviseli.
    Kohl is nagy volt, mégis elegáns.
    Az uralkodásának módja zavar. Ezt a teljhatalmat jóra is használhatta volna.

  • slapaj
    2020 február 9
    10:11 de.

    te nem értesz a számokból?
    2,2 millió az nem az „ország lakossága” csak egy tört része.
    Vagy netán hülyének nézel minket?
    Nem ám holmi lepusztult tanyasi megvezetettek előtt villogsz öreg!
    Jól gondold meg mit hordasz össze, mielőtt hülyeségeket firkálsz ide.

  • Egyébként tévedtem(1988 ról megfekedkeztem) 2019-ben összesen 4x választották újra Orbánt……!Majd holnap bővebben kifejtem a véleményem!

  • HUNT* -ra megint rájött a diaré 😀 😀
    Csak nem alul hanem felül hehehe

    *HUNT = mint tuggyuk,

  • Elírtam,kapkodtam…1998-ban volt Orbán elóször m.elnök,de sebaj….mostanra már 4x….majd holnap írok!

  • „majd holnap írok!”
    Marcsikám, fenyegetsz? 😀 😀 😀

  • Vögelein
    09./2:03

    Kitűnő az összehsonlításod a . s z e s z-c s e m p é s z . öreg Kennedy és az adófizetők által össze-kecsölt* . k ö z p é n z . [€ és Ft] milliárdokat folyamatosan . s í b o l ó . Orbán . p é l d á t l a n . meggazdagodása között.

    Engedelmeddel elemzésedből külön is kiemelném azt a momentumot, ahol míg sr.Kennedy pusztán „csak” adócsalást megvalósítva lett milliárdos, addig Orbán (és körei) évtizedek óta, módszerekben nem válogatva, önjelölt és 3-millió, részben átvert választó által megválasztott maffiafőnökként vagyon elleni bűncselekmények tárházát meríti ki arra számítva, hogy mire „ez a sok hülye” liberális demokrata és hazafi ezt mind felderíti, addigra ezek már rég elévültek. – Megjegyzem, többezer-rendbeli nagy értékre elkövetett bűntényről van szó, mely esetek száma nap-mint nap tovább szaporodik…
    Tehát, ez nem a mesés meggazdagodás amerikai esete, hanem egy előre megfontolt szándékkal bűnszövetségben összehozott tényleg mesés, többszáz-milliárdos vagyon kisajátítása, amit Amerikában minimum életfogytig tartó villamosszékkel honorálna egy esküdtszék.

    .
    * Ti. Orbán állította a Gypatai.cigányokkal szembeállítva magát, hogy úgymond ő mennyit kecsöl, míg az a kisebbség… stb.stb.
    🙁

    Ui:
    Azért Al Capone-t mégis csak adócsalással tudták rács mögé dugni

  • Ferenct
    2020 február 9
    8:12 de

    „ps: Láss, ne csak nézz. “A mértéktelen elfogultság vakká tesz”

    ————————————–

    Kedves Ferenct, ez nagy öngól volt! Bár Ön igen kedveli a közhelyes idézeteket, szívesen él is velük, azért ezt valószínű nem gondolta végig!

    Mellesleg idoljának nem a feje nagy, az alkatához viszonyítva az még átlagos méretű – de nyaka már nincs, betokásodott, felpüffedt, csúnyán és formátlanul elhízott, nincs szabó aki erre az alakra zakót ill. nadrágot tudna készíteni – összességében slendrián a megjelenése, ápolatlan, zsíros a bőre, beszédközben a tömpe ujjaival időnként az arcán matat, hovatovább az egész figura gusztustalan, a zsebre vágott kéz, a szotyolázás, a frusztrált és folyamatos nyakkendő igazgatás stb ám ezek mind mind olyan külsőségek, és pótcselekvések amelyek ellen tudna tenni ha akarna. De neki láthatóan ezek nem szempontok, elég számára, hogy ő Magyaro. miniszterelnöke, és hogy ez azért az „országvezetésen” túl valamire kötelezi is, az neki talán eszébe sem jut, vagy ha mégis, hát tesz rá egyet. Érthetetlen számomra, hogy nincs a környezetében valaki aki erre figyelmeztetné, és legalább helyette is figyelne ilyesmikre, hisz épp elég léhűtőt foglalkoztat a semmire.

    Arról, hogy mekkorára nőtt, természetesen nem tehet, de ez nem menti fel a normális és tisztességes megjelenés és viselkedés alól, elvégre ő nem pusztán a maga bőrét viszi a vásárra, hanem egy országot képvisel a világban! Számtalan kis termetű vezető politikus van /volt a világban, egyik sem kelti fel így az érdeklődést – negatív irányban pusztán a megjelenésével! Az egy dolog, hogy miként néz ki, de Orbán egyszerűen viselkedni sem tud, és bár tény, hogy nem mindenki hozza otthonról a kívánt viselkedés mintát, – talán nem is elvárható – de ha egyszer „pozícióba kerül” meg kellene tanulnia bizonyos dolgokat.

    Ezek a szempontok azonban csak társult negatívumok – ám mint írta nem Orbán fan, épp ezért fel is sorolt három külsődleges, Önnek nem tetsző jellemzőt ! Ha csak ezek lennének Orbán sokéves működésének a hátulütői, nem is állnánk olyan rosszul, mert ezek kiküszöbölése érdekében ugyanis lehet/ne tenni, csak akarat és belátás kérdése.

    Mivel azonban Önnek Orbán politikájával semmi gondja, így nincs miről beszélni!

  • Boda Marcsi
    2020 február 9
    4:21 du.

    Marcsika a nagyotmondásai közepette elégedjen meg azzal – mert ez sem kevés -, hogy háromszor választották újra, és egyszer megválasztották. Ja és nem Orbánt, hanem a Fideszt, mert közvetlen miniszterelnök választás még egyszer sem volt.
    De ha szigorúbban vesszük akkor 1998-ban megválasztották, majd megbuktak (Tudja itt nem járt be 4 évig Orbán dolgozni a Parlamentbe, de felvette a pénzt érte). Aztán 2006-ban megválasztották, és innentől kétszer újraválasztották. Ez két megválasztása, és két újra választása a Fidesznek.

    Egyébként nem csak 1988-írta el a kapkodásában, hanem a 2019-et is. Ugyanis 2019-ben még csak parlamenti választás sem volt.

    Csak hogy hiteles és tájékozott legyen az amit ír!

  • Vögelein Kezdetekben volt az Orbán becsületes, nem lop. Azután jött, hogy lehet benne valami, de Gyurcsány is lopott és sokkal többet. Most ott tartunk, hogy joga van hozzá, mert többet érdemelne mint a fizetése. Mi jön még?
    Akkor érdekelne az ilyen kretén véleménye, miért siránkozik a hálapénzért, hiszen az orvos sokkal többet érdemel a fizetésénél, mikor megmenti a gyereke vagy az ő életét?
    Tényleg aki fidesz hívő lesz, elveszti minden józan eszét és becsületét? Ha volt neki.

  • HunCanada!

    Ha jól számolom 3+1=4! na összesen ennyiszer választották meg Orbánt,aki ugye rendszeresen bejárt a parlamentbe dolgozni,míg a bunkó ellenzék(akik helyesen írni sem tudnak.)csak ordenáré módon balhézni…
    Amúgy az ellenzék (Gyurcsánnyal az élen) csupán csalással,hitegettéssel győzött 1x….és meg is bukott,talán hallott róla?
    Amúgy tény,hogy 2019-ben örkormányzati választás volt….(ezt tényleg elírtam),de ugy
    e kérdés,hogy Karácsony kihúzza-e 5 évig,akinek a csaló Gyurcsány diktál,akiről nap mint nap kiderülnek a kétes vagyongyarapodásai,mint Klárika „zsebpénzÉRŐL” IS!!!!!!!!!!
    Mellesleg ma dolgos és ráadásul zűrös napom is volt(elromlott a vezetékes telefonom,és ráadásul a mobiltöltőm is…cárakozás és plusz költség..)így most nincs se kedvem,se időm politikával foglalkozni,pláne a kétes baloldallal,és híveivel……
    Talán megérti,hogy most inkább jó TV.filmekkel próbálok kikapcsolódni?……
    Minden jót kívánok és változatlanul tanácsolom tájékozódjon az itthoni és valós hírekről,eseményekről,ha ideje megengedi….!

  • HunCanada!

    Tény,hogy a Fideszt válaaztották meg…de ugy az is,hogy eddig m Orbán volt a miniszterelnök.és ugye most is?!….ezen ugye értelmetlen lenne vitatkozni?…meg arról is,hogy a hiteltelen(köztük több bűnöző ellenzékiekkel szemben,többek ellen
    bírósági eljárás is folyik…)valószínúleg 2022-ben is győzni fog,különös tekintettel a többségben lévő normális szavazókra!
    Na erről ennyit!

  • Sajnos a szintén Orbán „dicsőítéséről” szóló előző cikk már sajnos betelt,igy ezúton üzenem az aggódó…Kennynek,hogy minőségi konyakot iszon,(telik rá!!!) és nem „lőrét” ,pláne annyit mint pld. Geyza,….meg főleg nem a kocsmában…..így én észnél vagyok többekkel ellentétben!
    Pá!

  • D.Bernstein
    2020 február 9
    4:35 de.

    Két baba-cumizás között apósommal konzultálok.
    Úgy mesáli, hogy Fletó szegény proli fiuként kezdte Pápán,

    ————————————–
    Jaj, Bernstein ne erőlködj, olyan kurvára izzadtságszagú amit itt összehordasz a „baba cumiztatástól” az anekdotás kedvű apósig, hogy ha képes lennél arra, hogy egy pillanatra kívülről nézd a produkciódat, bizony addig szaladnál, míg el nem hagyod magad, de legalábbis sírva fakadnál!
    Állj le, nagyon „gyengén muzsikálsz” ( by Ille) – ennél tulajdonképpen még Boda agymenései is értékelhetőbbek, ő csak natúron piti, buta és fanatikus – bár lehet, hogy ez utóbbi nem annyira, csak ezt szeretné elhitetni, mert úgy véli a beetethetőség, a naivitás bocsánatosabb bűn, mint a vérszomjas gyűlölet melyet ezerrel okád, mikor több konyakot ivott mint kellett volna! De míg Boda a határtalan és céltalan unalmában teszi amit tesz, magyarul figyelmet akar, és úgy érzi ezzel ő is a rendszer hasznos tagja – ám mint ilyen bizonyos fokig sajnálatra méltó – addig te nem tudni miért teszed amit teszel! Feltételezett korod, nyelvezeted, saját „infóid” és érdeklődésed felszínessége nem vall mélyebb gyűlöletre, így hát maradjunk annyiban, hogy troll vagy!

    Ha tényleg van egy csecsemőd akit gondozol, cumiztatsz stb – szerintem nincs – akkor ne szentségtelenítsd meg ezt az időszakot ilyen ócska szakmánymunkákkal, mert nem értékelhetőek a fantázia nélküli, széteső, erőltetett „sztorijaid” – a Fidesz majd talál helyetted másik trollt, na mondd már, legfeljebb Boda időnként két műszakot visz – míg konyak meg sör van, addig különösebb nehézség nélkül árad belőle a szenny, neki mindegy kinek zakatol, csak időben tudassák vele, ha valami változás következik be! Legalább 24 órát adjanak neki az árhangolásra…..!

  • HunCanada
    2020 február 10
    5:36 de.

    Kedves, általam őszintén tisztelt HunCanada!
    Szerintem tanácsos lenne „abbafejezni” ezt a mikor választották meg, hányszor és mikor választották újra O.V-t, mert ez ma nem akar összejönni! – :)))))
    Tisztában vagyok vele, hogy a tényekkel abszolút pariban vagy te magad is, pusztán az elírás kisördöge zavar be – van ez így, ha valaki koncentrál valamire – de!
    1998-ban választották meg először a Fideszt / Orbánt, majd kétszer, gyors egymásutánban 2002-ben és 2006-ban elvesztette a választásokat – ezen nem tudta túltenni magát mikor a 2006-os balhét generálta – és csak 2010-ben választották megint a Fideszt /Orbánt a jobb sorsra érdemes szavazók! Onnantól jöttek az újra választások, 2014-ben és 2018-ban!
    Elnézésedet kérem, és ismétlem, tudom, hogy tudod, de nem akartam annyiban hagyni, mielőtt lezárod a témát!

  • Geyza
    2020 február 9
    4:06 du.

    a bodűval könnyű ezzel vitűzz miután letakarítottad a konyhaasztalról a wartburg motorodat… partvissal bruhahaha úgyse érted és a Cenz Ura meg ki fogja porolni prakkerral mert neki már csak olyanja maradt a demokráciából

    a magyar „választási” rendszer és a többi nyalánkság az USA tükrében:
    The selection being made, largely, by the ruling elites and the mass media controlled by a handful of corporations. Before a candidate’s name gets on the ballot paper, there’s a huge filtering process which whittles down the final list presented to voters for their nominal “X”. Big-money donors (billions of dollars), as well as withering and warping media coverage, usually determines who gets selected for voters to “choose”.

  • Boda Marcsi
    2020 február 10
    2:14 du.

    Jól van Marcsi, látom hogy az agressziója mit sem változott. A valóságtagadása sem kopott (értse úgy folyamatosan hazudik), az emlékezete pedig cserben hagyja, hiszen évekig (érti? évekig egyszer sem ment be a Parlamenti ülésekre Orbán). Persze tagadja le, hazudjon még, a csillagos eget is. Ne elégedjen meg a száraz ténnyel, hogy kedvenc állampártja trónol az országon túszul ejtve azt.

    De hát önt csak a tények és a tájékozottság zavarják ezen a világon.

    Besancon igazad van, köszönöm a kedves szavaidat. Természetesen így van ahogy mondtad.

  • Besancon, franciás beütéssel.
    Először is kikérem magamnak feleségem ócsárlását. Ha én egy unatkozó öregasszony lennék, szörnyű magányomban sem írnék 40-45 centis redundáns szövegeket. Ilyet már rendesen végig sem olvasnak! Helyette pl.horgolnék vagy befőznék…Kioktató tanácsaira pedig alig vevő bárki is.
    Egyékbént -feleségemmel együtt – heterók vagyunk, fehérek és zsidók. (Talán Ön is ?)
    Üdvözlettel, B.Gábor

  • Geyza Ezt most nem nagyon értem, illetve sajnos értem. Azt nem értem mi gúnyolni való van az autószerelésben és a TV szerelésben. Én tisztelek minden olyan szakembert, aki ért ahhoz amihez én nem. Akkor is, ha véletlenül ellenszenves.
    Egyébként egy autószerelő barátom a Nagy Lajos-Erzsébet királyné sarkán generálozta a Zsiguliját, mert mint autószerelő szégyellte volna hazahúzni. 🙂 Európa Ford Mustángján pedig nincs mit szégyellni,
    most is neve van. Sajnos elhalálozás miatt lesz itt egy eladó (35 éves, mustársárga, bőrözött tetővel), de sajnos nem tudom szerelni. 🙁 Pedig valami gyönyörű. Itt nagyon sok veteránautó találkozó van, a T Fordtól kezdve szinte minden látható. Ott ismertük meg a kisöreget, aki favágó (is) volt, kétszer segített nekünk vihar után. RIP.

  • Hát ebbe most kicsit beletrafáltál idióta 😀

    Az én 1973.-as Ford Capri 1700 GT-m motorjára egy az egyben felpasszolt a Wartburg dinamója. Csak meg kellett belül cserélni kettő drótót mert a Wartburgon ellentétes irányban volt meghajtva az ékszíjjal.

    Amekkora egy barom vagy, erre most azt fogod rikácsolni az USA lekoppintotta a VEB Wartburg kitűnő motoralkatrészét 😀 😀 😀

  • D.Bernstein
    2020 február 11
    4:50 de.

    Hogy össze ne szarjam magam minnyá..ők heterók meg minden..
    ANNYIRA jó látni egy ilyen egy rendes családot…
    Ritkaság manapság.Két gyerek, három szoba, négykerék.
    (Ötödik a Kormány(kerék) höhö..)

  • Ajvé, van aki reklám alatt, van aki két cumiztatás közben… Szép az élet!

  • Geyza
    2020 február 11
    11:07 de.
    az usa most elvan foglalva más sokkal fontosabb dolgocskákkal, már a harmadik sebességfokozatba kapcsolnak a csinnbummcirkusz alatt mert bárki csak a trump ne és a nagy röhej az, hogy győzelemre áll, mialatt a demegograták egymást köpködik vérző fejjel, még a Bloomberget is bedobták mert a Biden már annyira szenilis, hogy arra sem emléxik, hogy bevette e az aznap reggeli gyógyszerét és rendszeresen elgurul neki… a Wartburg az annyira jó kocsi volt hogy egy magyar zseni még azt is mondta, hogy ugyanolyan, mint a Renault 18-s de a Trabant még annál is jobb volt
    ne foglalkozz velem… olyan jól megvagyok geyzátlanítva, meg gábrieltelenítve ti meg olyan jól megértitek egymást

    bruhahaha

  • HunCanada!

    Nem szokásom hazudni….(mint itt többeknek),és ugye nem mondja komolyan,hogy Orbán nem járt be a parlamentbe akár mint megválasztott képviselőként?,de főleg mint már miniszterelmök?……bagyon vicces!

    Alma!

    Én tényleg a reklámok alatt szoktam röviden hozzászólni(a lényeget előzőleg ugye megírom,?amikor ráérek….)cumizni meg az itteni fanatikusok szoktak a pártjaiktól,én nem veszek be mindent!

  • Miazhogy, es egyre jobban teljesit! 🙂
    Remelhetoleg Ferencet, Bernstein csaladot, Janit es a tobbi fanatikus mijourunk hivot nem fogja elbizonytalanitani ezek a franya szamok, tenyadatok :)))

    Az Átlátszó az elmúlt években minden évben kikérte az előző évben elvesztett helyreigazítási perek számát a Fővárosi Törvényszéktől.
    „Nyolcvan sajtópert vesztett a kormánymédia tavaly, az Origó, a Pesti Srácok és a TV2 az élen…
    A legtöbb per (33) az Origó ellen indult, ezekből a portál el is veszített 25-öt, négy esetben részben, a többiben teljesen helyt adott a bíróság a keresetnek. Hasonló számok szerepelnek a Pesti Srácok szerkesztőségénél, ők 31 esetben álltak bíróság elé, és ebből 12-ben született elmarasztaló ítélet, ebből 1 esetben részlegesen elmarasztaló.
    Viszonylag sok – 23 és 21 – helyreigazítási pere volt a TV2-nek és a Hír TV-nek is, előbbit 12, utóbbit 8 esetben marasztalták el részben vagy egészben.
    A HVG-nek és a hvg.hu-nak összesen 18 pere volt, de egyszer sem született elmarasztaló ítélet velük szemben. Az Indexet 10-ből kétszer marasztalták el, a 444-et 8-ból két alkalommal részben, a 24.hu-t 12 alkalomból négyszer, szintén részben. Az Átlátszót 8-szor perelték, a Magyar Hangot pedig 4 alkalommal, elmarasztaló ítélet nem született.
    A választás előtti évben még „csak” 53 pert vesztett a kormányközeli média, vagyis az év minden hetére nagyjából egy elmarasztaló ítélet jutott. 2016-ban még kisebb volt ez a szám.”

  • Boda Marcsi
    2020 február 11
    1:20 du.

    Én megértem, hogy idősebb korosztályhoz tartozik és úgy 16-18 évre visszamenőleg nem emlékszik már sehogy sem.

    A választási vereség traumája után, parlamenti képviselőként, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként Orbán Viktor 2002 és 2005 között, három és fél évig rendszeresen hiányzott a parlamenti ülésekről, és nem képviselte a pártjára szavazó polgárokat. (jelen sem volt három éven keresztül). Orbán csak a következő választások előtt fél évvel, 2005 novemberében látta úgy, hogy nem csak felveszi a semmire a fizetését, hanem mégis csak bemegy és fel is szólal. Mindösszesen ekkor is csak nyolc felszólalása volt, ezek mindegyike napirend előtt történt. A 2006 és 2010 közötti időszakban aztán négy év alatt is méginkább leszarta a magyar Parlamentet és mindösszesen 6 felszólalással dicsekedhetett.

    Ha nem hiszi, akkor menjen fel a neten, nézze meg a parlamenti jegyzőkönyveket. Vagy millió írás és cikk is van ebből a korból. Ma már nem nehéz magát hazugságon kapni, ezek az adatok nyilvánosak. Bizony nem járt be, és úgy vette fel a pénzét.

    Aztán Ön azt írja, hogy nem szokása a hazudni. Marcsi, magának nem a szokása, hanem lételeme a hazudozás. Illetve enyhítő körülmény a teljes tudatlanság feltételezése, amiből aztán csak hazugságokat szuszakol ki magából.

  • „Én tényleg a reklámok alatt szoktam röviden hozzászólni(a lényeget előzőleg ugye megírom,?amikor ráérek….)cumizni meg az itteni fanatikusok szoktak a pártjaiktól,én nem veszek be mindent!”

    Marcsikám, valóban, te nem veszel be mindent, te csak Orbán Viktort veszed be. Őt is csak a reklám alatt. Ez dícséretre méltó őszinteség a részedről. Nekem nincs is semmi bajom ezzel.

  • Almási Alma
    2020 február 11
    2:51 du.

    Álmaink Almája

    adjál neki, hideget meleget de jól megkavarva egyre jobban hagyod megmutatkozni a humorodat? nehogy abbahagyd! ott elektronéknál nincs valami előrehaladás? igazán kezet foghatnának istennel ott a CERN ben ha már a Wartburg motorokat nem sikerül átpasszolni a geyza konyhaasztalára… Bagdadban ma havazott

  • HunCanada!

    Ne erőlködjön feleslegesen,ugyanis bár idős vagyok,de normális memóriával rendelkezem,.és pontosan emlékszen mindenre,mert ugye se amnéziás,se idióta,ás főleg fanatikus lekötelezett ballibsi pártszimpatizáns nem vagyok szerencsére,mint itt jó páran…….
    Na nem kell válaszolni….Inkább próbálja meg a Fletó egyenes TV.adásban adott nyilatkozatát és az ezt alátámasztó híreket,információkat befogadni,értelmezni….házha sikerül?

  • Alma!

    A HunCanadának írt véleményem neked is tanácsolom elolvasni,értelmezni ….persze, amikor épp nem elfoglalt vagy és nem”szolgálat”..alatt írsz!

  • Vögelein!
    09./2:03

    Szerinted, Orbanini és Angela tegnapi, egyetértésen alapuló találkozója mit hozhat erre a „tőke és fasizmus” textúrára ???

    Szia: V

  • Boda Marcsi
    2020 február 11
    4:45 du.

    Marcsi, miért hazudik? Ez kényszeres. Mindenre emlékszik, és jó a memóriája? De hiszen két napja tagadta, hogy lett volna olyan, hogy Orbán nem járt be három évig egyszer sem az ülésekre. Tehát két napra sem emlékszik vissza rendesen drága édes Marika. Egyáltalán nem normális a memóriája, most meg még le is tagadja. Hihetetlen maga. 😀 Én nagyon sajnálom a környezetét.

    Egyébként mit jön mindig Gyurcsánnyal? Mondtam valaha azt, hogy szimpatizálok vele?

    Arra, hogy Orbán egy gazfickó arra nem válasz, hogy az Ön szemében bárki más is az volna. Érti?

  • Marcsikám, hálásan köszönöm a segítségedet… De tedd meg, hogy megtoldod a jóságodat azzal, hogy irányt mutatsz, hogyan értelmezzem az írásodat. Tudod, egy iciripicirit nehéz a fejem hozzád képest, akinek annyira levegős…

    Hogyan kell értelmezni fletó egyenesadásbeli kijelentéseit? Például azt, hogy Orbán egy aljas gazember, aki tönkreteszi az országot? Vagy azt, hogy az ellenzéknek nem szeretni kell egymást, hanem megegyezni és együtt dolgozni? Egyáltalán, mi az, hogy dolgozni – fideszesek tudják ezt? Válaszaidat előre is hálásan köszönöm…

  • Boda Marcsi
    2020 február 11
    1:20 du.

    HunCanada!

    Nem szokásom hazudni….(mint itt többeknek),és ugye nem mondja komolyan,hogy Orbán nem járt be a parlamentbe akár mint megválasztott képviselőként?,de főleg mint már miniszterelmök?……bagyon vicces!–

    ——————————————————–
    Bármilyen „bagyon” viccesnek találod is, valóban így volt: Orbán Viktor évekig nem járt be az országgyűlésbe, teljesen negligálta az ott folyó munkát /törvénykezést, mérhetetlen sértettségében ilyen nyilvánvaló és pofátlan módon fejezte ki az „álláspontját” leszarva a Fideszre szavazó állampolgárokat! Orbán ugyanis sosem volt megválasztott képviselő, ő a pártja listavezetője volt, és mint ilyen, listáról került be a parlamentbe, ez nem ugyanaz, de mint a pártja első embere, potenciális miniszerelnök jelöltje, a pártjára szavazóknak is kötelezettséggel tartozott, ám ő tett erre is egyet! Többek között ezért is nem értettem a sok Orbán hívőt, hogy hogy elfogadták és elnézték neki ezt a húzását, hiszen normáliséknál a legközelebbi választáson nem hogy 2/3-dal, de egyenesen ugyanolyan távolmaradással kellett volna kifejezni a véleményüket, mint azt tette ő maga két választás között a parlamenti időszakban, de hát én nem tudok egy fideszes szavazó fejével gondolkodni!

    Azt viszont végképp nem értem, hogy akkoriban miért nem volt egy olyan szabálya a tisztelt háznak, hogy bizonyos – indokolatlan, főleg sorozatos távolmaradás esetén először csak a részleges, ismételt távolmaradások esetén a teljes tiszteletdíj megvonásra kerül!
    Te vajon kaptál volna fizetést, ha a munkaszerződéseddel ellentételesen be sem jársz a munkahelyedre, az abban meghatározott helyre, időre és munka elvégzésére? Nagy valószínűség szerint amennyiben nem tudod hitelt érdemlően igazolni a távolmaradásod okát, úgy igen rövid időn belül úgy kivágtak volna mit azt a bizonyos macskát, és annyi!
    Te jó ég, egy ilyen Kövér L. szerű házelnök mit tudott volna kaszálni a büntetések és tiszteletdíj megvonások terén – már ha ha lett volna ilyen házelnök, de az akkori kormánypártok bizony nem úgy gondolták, hogy működik a parlament ellenzék nélkül is, mint azt ma teszi a Fidesz!
    Boda, nem az a gond, hogy nem emlékszel dolgokra, vagy akkoriban nem figyeltél ilyenekre, hanem az, hogy saját tudatlanságod és hülyeséged okán nyilvánvaló dolgokról vitázol! Menj, nézz utána, és mikor meggyőződtél valamiról akkor nyiss vitát, ha van miről!

  • Almási Alma,

    A HunCanadának írt véleményem neked is tanácsolom elolvasni,értelmezni ….persze, amikor épp nem elfoglalt vagy és nem”szolgálat”..alatt írsz!

    ——————————————

    Jézus Mária, Alma te szoktál „szolgálat” alatt írni? Jó lesz veled vigyázni! -:))))

  • A maffiaállam, azaz Orbanisztán anatómiája – a fenti téma – szinte teljesen megérthető az alábbi párbeszédből annak majdminden’ elemére kiterjedő konkrét példákkal is illusztrálva. Egyformán ajánlom liberális és illiberális olvtársaknak e hangfelvétel végighallgatását annak 14. percétől kb.26 perc időtartamra egyedülállóan tanulságos, sőt mondhatni érdekfeszítően izgalmas szórakozás is…

    https://klubradio.hu/archivum/reggeli-gyorsreggeli-személy-2020- februar-11-kedd-0900-magyar-balint-8751

    Jó okulást

  • nem akartam Bodával szennyezni a KMH-t, így az őróla szóló oldalon (Boda Marcsi, mint olyan) elemeztem egy cseppet.
    javaslom elolvasni:
    https://www.facebook.com/zseboroszlan/posts/476303326371764?__tn__=K-R

  • Geyza és Rodeo. Azért azt tudni illene, hogy a Wartburg és Trabant leverte a nyugatot. A korszerű Wartburg és Trabant két ütemben végezte el azt, amit a nyugati szemét csak négy ütemben tudott. Essetudni?
    A Trabant pedig a nagyon korszerű műanyag szendvicsszerkezetet használt. Nem tudtok Ti semmit. 🙂

  • Orsós Elemér

    Kenny
    2020 február 12
    12:35 du.

    Sőt, azt sem tudják, hogy a kormányváltós Wartburggal a motortérből kézzel második fokozatba tett motorral Váctól Budapestig 3 óra alatt autószerelő nélkül simán haza lehetett érni és az autós boltokban párszáz forintért meg lehetett kapni a sebváltó drótból hajlított rudazatait! Többször is átéltem ezt a eufórikus sikerélményt! Kéthengeresre házilag összefabrikált Pannonia motorral már találkoztam, de egy négyhengeresre fabrikált Warburg az álmaim netovábbja lett volna, persze nem kormányváltóval! 😀
    Sőt az IFA is leverte a nyugatot, mert képes volt kilométeres kocsisort maga után húzni a csúcsforgalomban! 😀

  • Ille!
    Maga nagyon szánalmas(pláne,hogy a humoronat sem érti,annyira buta…)
    senkihez nen fordultam se védelemért,se segítségért magával szemben,(miért is tettem volna?…)
    Amúgy az Apám és a családom tisztességes becsületes emberek voltak,és mellesleg nem „házmesterek” (bár az sen lett volna szégyen)és soha senkinek nem ártottak……)
    Próbálja meg visszafogni magát(ha nehezére is esik…)!
    ha valaki hát én indíthatnék becsületsértési pert,de ugye minek?
    FELESLEGES,MERT MAGÁNAK nincs se becsülete,se jelemme se”HATALMA” és a kevés szabadidőm nem pazarolom az ilyen gusztustalan ,megvetendő,szánalmas,buta lényekre!
    Na duguljon be,pihizzen,ls gyógyíttassa magát,bár nem sok reménye van!!!!!!

  • hexadodekaéder

    Voronyezs/Völegin
    3¸55
    Tisztalelkű Angela és Hiéna Viki szerelme a huszas-harmincas évek gazdasági, illetve politikai mocskának, egy régi szenvedélynek, a Tőke és Fasizmus közötti meghitt, hagyományos vonzalmának a szükségszerű fellobbanása.

  • hexadodekaéder

    12¸39 helyesbítése:

    „vonzalmának” helyett —> vonzalom

  • hexadodekaéder Merkelnek nem a német gazdaság és a német emberek érdekképviselete a munkája? Azért választották.

  • Boda Marcsi
    2020 február 12
    4:45 du.

    OIM* nak van humora…
    Meg kell szakadni a röhögéstöl..
    humora van…nekije…humora..az OIM*-nak HEHEHEeeheheehehehe

    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • hexadodekaéder
    2020 február 13
    12:39 de.

    Hát jahh..
    Az ún. „Európai Értékek”
    pediglen már régen le vannak szarva.

  • Nos Illének és a többi kultúrált „észlénynek” a velem kapcsolatos „hivatkozás” (hazugság oldalán válaszoltam)!!!!!
    Be erőlködjenek,mert még büdösek is lesznek….bár szerencsére
    idáig nem terjed a szaguk…!

  • Amúgy pár perce mondták be a hírekbe,hogy rálőttek a DK.egyik budai irodájára(a nyomozás folyik,tettest nem találták,elment…..).
    Személyi sérülés nem történt és Fletó sem volt ott-mielőtt bárki is aggódna ezért a „hazafiért”-ugyanis valószínűleg figyelmeztetésnek szánták a DK.hazaáruló politikája miatt,és nem akartak senkit megölni,még
    Gyurcsányt sem,mert egy ilyen alakért (akinek már rég börtönben lenne helye a hazaáruláson kívül,még 500 m/Ft adócsalásért is…)senki nem kockáztatja az emberölési kísérlet miatti börtönt!
    Remélhetőleg egy „józan” állapotában felfogja mindezt ,ez az
    „okos”…bukott volt miniszterelnök?….!
    Na örülök,hogy friss hírekkel szolgálhattam azoknak,akik nem hallgatnak híreket és csak a fórumot olvassák.?…..!

  • Valaki szólhatna neki,hogy nem ártana testőröket fogadnia….
    pláne,hogy van miből……!

  • Mellesleg remélem,hogy a „gyengébbek” is felfogták a hozzászólasaim?:
    Soha senkinek nem kívántam a halálát,a gyilkosságokat mindig elítélem,de
    ami történt a DK.irodánál annak oka is volt?!

    Akik ismerik a párt és Gyurcsány tevékenységeit…biztosan értik,hogy nem véletlen volt a merénylet?…..!
    Na elmentem,jó trillert nézek!