A teljhatalomról, kicsit előre tekintve

2020 március 25 8:20 de.100 hozzászólás

Orbán minden hájjal megkent, rafinált és sunyi politikus. Naná, hogy kihasznál minden alkalmat egyeduralma biztosítására.

Mindent tudónak és mindenhez értőnek képzeli magát, ezért akarja autoriter hatalmát bebetonozni. Azonban ez olyan csapda, ami a vesztéhez vezethet.

Eddig se hallgatott senkire, döntéseit egymaga hozta meg, tanácsadói csak hajbókoló biokulisszák körülötte. No, nem azért nem hallgat rájuk, mintha mindenhez értene, hanem, mert nem bízik bennük. Ráadásul végrehajtó emberei, a miniszterek, államtitkárok – Semjén, Németh, Kósa, Gulyás. Kásler, legújabb szerzeménye Müller nagyasszony egytől-egyig dilettáns, alkalmatlan, önálló gondolkodásra képtelen pártkatonák. Ezért nem fogad el semmilyen kritikát, vagy szakmai tanácsot a hozzáérőktől. Mert mi van akkor – hiszen nem ért hozzá – ha azok direkt félrevezetik, kivihetetlen, vagy szakmailag elfogadhatatlan megoldást javasolnak, és ő elfogadja, törvénybe iktattatja, aláírattatja, kihirdetteti, ergo mosolyogva szúrják hátba? Akkor, biza, oda a gondoskodó apa, a nemzetmentő nimbusza, oda a respect, kampó a minden nap a népért keccsölő jótevő szerepének! Ezért inkább nem hallgat senkire, tehát minden eredményt – joggal – magáénak tulajdoníthat, és – ugyancsak joggal – magáénak követelheti a hálát és a jutalmat.

Node, mi van akkor, ha nem jönnek be a dolgok? Nemhogy hála, de gúny, káromlás és gyűlölet illeti, és szarban lesz, mert nem tud mutogatni senkire, nem tudja áthárítani a felelősséget, egyedül kell elvinnie a balhét! Mivel 2022-re készül, amit simán vinne a teljhatalom birtokában, a 2020-as járványt is alibiként használva már most be akarja biztosítani magát. Ez az egész szavazási játék csak arra volt jó, hogy újabb ellenségképet kreáljon: íme, híveim, az ellenzék elárulja a népet, gyakorlatilag gyilkosok, megakadályozzák, hogy a kormányzat – azaz nevezetesen Orbán – végtelen jóságában, atyai törődéssel megmenthesse az ő szeretett népét! Mert a teljhatalom természetesen csakis és kizárólag ezért kell neki, és amit természetesen, ha a parlament megvonja tőle a bizalmat, vissza is ad! Aha. Az a parlament, ami az engedelmes csinovnyikjai 2/3-ával Orbán alázatos végrehajtója!

Amúgy nem igazán értem, mire kell neki a teljhatalom? Eddig is mindent megszavaztak neki, amit éjszaka megálmodott, miért kell neki a rendeleti kormányzás? A 2/3 biodíszlet segítségével legalább a törvényesség és a demokrácia látszatát fel lehetett tartani, de miért jó neki, ha kiiktatja a parlamentet? Miért jó neki az egy személyi felelősség? A rendeleti kormányzás részéről puszta önvédelem. Vele aztán nem fognak kibabrálni, őt nem lehet megpuccsolni, ő írmagjában kiírt minden szembefordulást! A rendeleti kormányzással teljesül régi vágya, még a Miatyánkot se kell nagyon átírni miatta, mert így övé az ország, övé a hatalom, mindörökké. ámen!

Az rossz duma, hogy a néptől kapták a megbízásukat, az ő akaratuknak felelnek meg. Hát nem, picinyeim, lófaszt se kaptatok a néptől, de nem meghatalmazást! Melyik programpontotokat teljesítitek Orbán teljhatalmának megszavazásával? Leginkább egyiket se, mivel programotok se volt! Vészhelyzeti megoldás? Ugyan, kérem, melyik ország az, amelyik ehhez a megoldáshoz folyamodott? Pedig van egy néhány, ahol annyira se adnak még a demokrácia látszatára se, mint Orbánék, és ott se!

Mert mi van, ha nem győzi le egyedül a járványt, nem hárítja el a gazdaság összeomlását, nem ad munkahelyeket az állásukat vesztetteknek, nem tetszeleghet a haza megmentője szerepében, mi több, a nemzet hálájára se számíthat, miként fogja ezt az egója elviselni?

Gyanítom, sehogy. A jobbik eset, ha csak összeomlik. A rosszabb, ha bosszút áll: „…ha még egyszer hatalomra jutok, tönkre fogom tenni ezt az országot – 2002. „

100 hozzászólás

  • adalbert george

    pista ! talàn reàd illik mind az amit az ORSZÀG MINISZTERELNÖKÈRÖL àllitasz !, tovàb nem folytatom mert hiába !, mind megrôgzôtt komunistaa-pista figuràk vagytok !, csak az az egy érdekel -de nem nagyon-,hogy a fenébe talàltatok egymásra ?????!

  • Azért is kell neki a tejhatalom, mert még azt a kevés szabadságunkat (pl. a sajtóban, de akármiben) is „első dühében” hozott intézkedéssel akarja elvenni vagy megbosszulni, hogy még a parlamenti színjátékot se’ kelljen hozzá végigjátszania.

  • Na, most megláthatja a közönség, milyen ez a „népbarát” – pláne magyarnépbarát – kormány. Elengedte a VÁLLALKOZÁSOK, MUNKÁLTATÓK ADÓJÁT, feltéve, ha nem bocsátják el a dolgozókat. Naná, addig se kell nekik munkanélküli segélyt fizetni, bár fizetést se kapnak. Felfüggesztette az amúgy is gyenge Munka törvénykönyv előírásait, teljesen kiszolgáltatva a dolgozókat.
    Azonnal!!! Egyszeri 500 ezer forint készpénzt az egészségügyiseknek, szolgáltatóknak! Víz-, áramhálózatok, tömegközlekedés fenntartóinak, sofőröknek szemeteseknek, stb. Sok pénz? Számoljunk! 100 milliárd forintból 200000 – azaz kettőszázezer! – embernek jutna fél-fél millió! Az idei költségvetés több, mint 30 ezermilliárd forinttal számol. A 100 milliárd ennek 3,3 százaléka. Sok pénz: alig fele a Puskás felújításának (190 milliárd), és a tervezett atlétikai stadion se jönne ki ennyiből: 120 milliárdot terveztek rá. És több mint negyede annak a 394 milliárdnak, amit a „turisztika fejlesztésére” terveztek. Csak nem a Nemzeti Turisztikai Ügynökségen keresztül menne ez a pénz??? (Na, vajon hová? Az ügynökség vezetőjét Orbán Ráchelnek hívják.)

  • T.Ille Úr !
    – Csodálom, hogy megértette, az inkriminált „parlamenti eseményeket”, ahol az „ellenzék” arról delirált, hogy ilyen felhatalmazás nem adható senkinek, főleg nem időkorlát nélkül, mert akkor vége a demokráciának és a diktatúra, mint néma dzsinn, ráül büszke torkunkra.
    -Gyurcsány kissé bebaszottnak tűnve, lamentálva, Dr. Tóth (tejhatalom) Berci amolyan jurátus kis pöcsként, Jakab Péter önazonosan, tehát hülye faszként, Szabó Timike pedig igazi, hamisítatlan Lenin-fiúként hozta a formáját.”
    – Leszámítva közhelyes „orbánozását” egyetértünk abban, hogy a mostani körülmények között a honi „politikára” is ráférne a kijárási tilalom…

  • Fölösleges parázás – mondaná a kisunokám.

    ps:
    Románia bejelentett az Európa Tanács felé az Emberi Jogok Európai Egyezménye 15. cikkének alkalmazását, hogy szükségállapotot hirdetett a járvány kapcsán. A bejelentés szerint a szabad mozgás, a magán- és családi élethez való jog, az otthon sérthetetlensége, az oktatáshoz való és a gyülekezési jog, a magántulajdonhoz való jog, a sztrájkjog és a gazdasági szabadság kerülnek zárójelbe a rendkívüli jogrend idejére.

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Ille!

    Ebben a videóban úgy van megfogalmazva a viselkedésetek lényege, hogy bajban válik el az „ócsú a búzától”, nekem viszont jobban tetszik, hozzád illőbbnek tartom azt a fajta megfogalmazást, hogy ilyenkor válik el a „szar a májától”! Alázzattal hallgasd a következő videót, mert a fajtádról szól! Ez van. Rendhagyó üzenet Andalúziából… https://youtu.be/f_husI5rjCk

  • A magyarkodóknak megmondó ember kell. Nagyon sokan nem akarnak felelőssége tvállalni semmiért, saját életük irányításáért sem, mindig csak másokat okolnak bajaikért, siránkoznak, hogy mindenki bántja őket, mert senki nem érti meg a „MAGYAROKAT”.
    A viktor viszont érti és kihasználja ezt a maximumig. Ezt elégíti ki a viktor diktatúrája, erre szavaztak többen, ez az „ezer éves nemzeti kultúra”, amire sokan olyan büszkék lehetnek.

  • Egek, már a Presbiter is tejel…. -g-

  • Ferenct
    2020 március 25
    10:15 de.

    A románok ezeket a jogtiprásokat már mexokták példaképed idejéböl, bár egy idő után fellázadtak ellene.

  • slapaj
    2020 március 25
    10:11 de.

    Hogy maga mennyi mindenféle idegen szót tudsz..
    „inkriminált” aszongya.
    Ismered maga a
    jelentését?
    Nagyokos

  • talalom
    2020 március 25
    9:41 de.

    Hát kb…

  • slapaj Mióta állást kaptál a fidesztől, egyre vulgárisabb vagy. Órákat veszel bayertől vagy csak kinyilt a csipád?
    Elkapott a hatalom mámora?

  • Találom Nem értették meg. Felállva tűntetnek Orbán teljhatalmáért. Komcsiznak, közben követelik vissza Rákosi rendszerét.
    Te meg álmodozol, hogy ezekkel egy élhető országot lehet építeni?

  • tisztelt cikkíró, Magyarország -ha elhiszed ha nem- a „nyugati demokráciák” szerves része és egyik „tagja” (hogy milyen tag arról nekem vannak ötleteim) és pontosan az ott „bevett” szokásoknak megfelelően kis NATO beütéssel, ha török lehet NATO akkor MO is lehet, vidáman kiépítette: ilyen a demokrácia ha hiszitek ha nem és aki nem hiszi az az a nép ellensége lesz azonnal és kiiktatható, lásd USA elnöki rendeletei, Francia, Török, Hong Kong, Délkórea, ….. (ide nem írom be mert akkor kitörli) é… satöbbi

    szóval nincsen itten semmi látnivaló gyerekek menjetek…. ba (haza)

    tök recontra piros rebetlivel

  • István,
    elhatározásomhoz híven,nagyon ritkán járok ebbe a kocsmába. Többnyire csak a Te cikkeidet olvasom el és nem mindenkinek vagyok hajlandó vitapartnere lenni.A részeges tetvekkel nagy előszeretettel nem tárgyalok,mert félő,hogy még a klaviatúrája is terjeszti a koronát és egyéb részeges vírusait.A gondolat világa pedig a 00 alatt van.A teljhatalom másnéven fassio nagyon nem az én ízlésem.Viszont azt is megírták már az én segítségem nélkül is,hogy a demokrácia sem egy tökéletes államforma,de jobbat még nem találtak ki.

  • Slapi! Ez minősíthetetlen, ócska, prostisrácokhoz mérhető duma. Régi álmotok: politikát a karaténba, jöjjön a csihi-puhi. Szégyenletesek vagytok.
    Ferenc1:ha nem tűnt volna föl: a gyülekezési, a sztrájkjog és a szabad mozgás joga FEL VAN FÜGGESZTVE az átmeneti rendelkezésekkel. Ezért nem megyünk az utcára mi ellenzékiek, nem gyűjtogatunk kukákat, és nem sétálunk a kormányfő felakasztott bábúját égetve. De a képviselőinknek igenis, joguk van feszólamlani, javaslatokat tenni, bírálni az intézkedéseket. És megakadályozni, hogy – a teljesen eszét veszteni látszó idolotok örökétig szóló teljhatalmat kapjon.

  • Ma.
    Németország bejelentette, hogy kórházai fogadnak franciaországi betegeket, mivel a szomszéd eü hálózata nehezen bírja a nyomást.
    Magyarország: letiltotta a maláriagyógyszer hatóanyagának kivitelét – hatha jó lesz koronavírusra, kell nekünk.
    Két világ.

  • Géza

    Te is hozzá fogsz szokni, nem lesz más választásod/választásunk.

  • Idézet a cikkből ::::”””íme, híveim, az ellenzék elárulja a népet, gyakorlatilag gyilkosok”””
    Igazán örülök ,hogy a cikk szerzője mondta ki és nem másra fogta ennek kimondását
    üdvözlettel szeretettel
    Másik idézet ::: „…ha még egyszer hatalomra jutok, tönkre fogom tenni ezt az országot – 2002. „Gyuriferitek „ezt már megtette egyszer az asszisztálásotokkal,nemigen szeretnénk ha ezt még egyszer megtenné ( ü a nép közé zavarta a lovasságot Budapesten — teljhatalom nélkül is !!!! mi lett volna,ha teljhatalma lett volna ??? biztosan kívülről ” táncikálta volna körbe a parlamentet — nem belül) —- inkább ezen kellene munkálkodni a cikk szerzőjének

  • György Molnár

    A tegnapi beszéde a Parlamentben egy halálraítélt utolsó szó jogán elmondott „érveire” emlékeztetett. Orbán retteg, most már nem csak a népétől, hanem a vírustól is, amely nem tesz kivételt a Fidesz vezéreivel sem…..

  • Rodeo11 1:20 Hát ez nem igaz.

  • Gyula Bognar
    2020 március 25
    12:22 du.

    Jobbágyok.
    Kár ezt ragozni.
    Ady megírta 1902 körül ezt az össznépi szindrómát,
    nemrég pedig Ákosbácsi Mr. Kertész ismételten megerősítette.

  • Pista, ha ezzel az igazán visszafogott cikkel is ilyen támadásoknak tesznek ki, akkor mi lenne, ha tovább emelnéd a lécet?:) De az olavasottságod kalap emelést Ille-t:)
    Geyza, Margit és Kenny, köszi, hogy álljátok a csőcselék rohamot.. Ja Geyza én is pont ezt akartam írni, hogy Slapalnyák valami bónuszt kaphatott, mert a sötétséget még kátrányos nyelvével is kiegészítette újabban.. A szókincse a NER szakiradolomból másolódik ide.

  • gyuri10
    2020 március 25
    1:29 du.

    Csörcsill volt és nem
    demokráciát hanem kapitalizmust említett.
    Tanulatlan tulok vagy. Tényleg jobb ha nem jársz ide,
    itt tanult emberek és más ballibsibibsi demokraták vannak.
    Te pediglen csak egy horthysta fittyfiritty vagy.Egy plebs.
    Ha fiatalabb lennél, kinnt vonulgatnál a mostaniakkal
    stilizált nyilaskeresztes zászlóval a kezedben.

  • Kedves Margit !
    – Minden tiszteletem mellett – eléggé rémes, de egy új brend uralja a hazai politikai mainstream-et, aminek minden szegmensét persze én sem értem…
    – Ma már az Orbán fikázás értelmetlen, ilyen naftalin szagú képzavarokkal…a gyűlölet nem politikai kategória ebben az igen megengedő demokráciánkban !
    – De talán egyetértünk abban hogy a jól mefizetett ellenzék, performanszai sokszor méltatlanok, Magyar György korrepetálása ellenére is, aki a saját pecsnyéjét sütögeti.
    – Kinek lehet az érdeke hogy ilyen szánalmas pozicióba navigálja az egybként is kudarc orientált „baloldalt”…
    – Orbán azt mondta, hogy a mostani rendkivüli helyzetben mindenki szedje össze magát, és ezt az ellenzékre is értette…

  • (Gyurcsány Ferencnek mondták éhségsztrájkja kapcsán)

    EGY KIS FOGYÓKÚRA, MÉREGTELENÍTÉS NEMÁRT!

    EGY KIS FOGYÓKÚRA, MÉREGTELENÍTÉS NEMÁRT! – Nyilatkozta a FIDESZ-VEZÉRKAR.
    Most vagy félmillióan élvezhetik már a jókívánságot, akik múlt hétfő óta munka, fizetés és ennivaló nélkül maradtak!
    Kevés! Minden kevés! A munka, a félmillió éhező és a már áramtalanított hűtőben a beszáradt többéves nagyilekvár maradéka!

    Felelős-e az a döntéshozó, aki félmillió ember éhezését okozta döntésével, mert az azzal okozott kár enyhítésére esélyt sem biztosított, csak a lovak közé dobta a gyeplőt! Oldják meg maguk! Állapodjanak meg a volt munkaadójukkal!
    Mi ez a baromság! A cég tulajdonosával, igazgatójával hogy lenne esélyük korrekt megállapodást kötni? Nemcsak a vezérkar, hanem a jogászok és a cég érdekét képviselő többiek állnak velük szemben. Pontosabban ők a tárgyalóasztal körül ülnek és legfeljebb az áldozat bekulloghat eléjük fejét lehorgasztva kérni! Ezt ajánlotta-, ez volt a megoldási javaslata Orbánnak az éhezésre.
    Találgatok. Mélázgatok, hogy a félmillióból hányan oldották meg az éhezési válsághelyzetüket ezen életszerű módon….
    Látom magam előtt Jucikát, hogy bemegy a CBA-PRÍMA irodájába és a hierarchikus viszonyokat egy pillanat alatt sárba taposva az igazgatónál elővezeti követelését…. Ahogy Te, vagy a feleséged, meg a rokonság fiataljai, nyugdíj közeli tagjai.
    Nehéz elképzelnem, hiszen soha sem volt főnököm vállalkozóként, csak a katonaságnál a tisztek és az alhonvéd-helyettesi viszonyomra-, illetve az iskolában a szocialista rendszer tanár-diák alárendeltségére emlékszem, amikor semmilyen törvényes jogomért még csak felszólalni sem volt tanácsos.
    A gyakorlatban a legtöbbeket fizetés nélküli szabadságra küldték, a félmillión túl vannak azok, akiket jóindulatból még továbbfizettek egy darabig érdemi munka nélkül. A vállalkozások nem tehetik meg azt a luxust, mint az állam, hogy közpénzekből fizessenek munkát nem végzőket!
    Ezt az állam oldotta meg a fejlett világ többi részén is amikor a megszorító rendeleteiket meghozták.

    Azt a felelőtlen hozzáállást nem érthetem meg, hogy ennyi, illetve bármennyi állampolgárunkat pénz nélkül hagy Orbán a saját közpénzünkből! Mint az első vezetőnk, aki többek között ehhez kapott felhatalmazást, nem végzi minimálisan se elfogadhatóan a vállalt feladatát!
    Ha valami, akkor ez lenne a vállalása! No, meg az egészségügyi működtetés!
    A katasztrófavédelem is most mérettetett meg! Elégedettek vagyunk akár csak a maszkok, a lélegesztetők, a fertőtlenítők mennyiségével, szétosztásával az első pillanattól?
    A vírusról már jóideje tudtak, tudták, hogy jön, fertőz, terjed! A katasztrófa védelem a tiszti főorvossal karöltve kellett volna szakemberként megelőző lépéseket tegyen amire ténylegesen érintett minket a járvány!
    Megbuktak! Pedig ez csak egy minimálisan veszélyes – 1-2%-ban letális fertőzés!
    Szembesülhettünk, hogyha egy 50%-osan halálos fertőzés jött volna, akkor Magyarországot újra kéne telepíteni!
    (Pedig az olyan fertőzések is vannak, ahol 90% feletti a halálozási arány!)
    A katasztrófavédelem, a tiszti főorvos és a miniszterelnök alkalmatlanságát az is bizonyítja, hogy egy ilyen – a többihez képest gyenge halálozási arányú fertőzés megfekteti a gazdaságot, válságot, forint-árfolyamzuhanást, munkanélküliséget, háborúkori éhezést, a lakásárak- ingatlanpiac bedőlését okozza!
    Rá merhetnénk bízni magunkat, hogy egy komolyabb halálos fertőzés esetén megvédjenek minket, ha már ebbe is belebuktak? Vagy inkább csak a jószerencsében bízva oroszrulettet játszottak az életünket veszélyeztetve?
    Szerencséjük van, hogy most csak a lakosság 5-10%-át veszélyeztetik halállal? Nekünk meg szerencsénk van, hogy ilyen szerény katasztrófa esetén buktak le alkalmatlanságukat bizonyítva!

    Az otthonmaradást ki lehet bírni már 8. napja, de az éhezést nem!
    És a mai napig sincs az ország 1. emberének felelősségteljes megoldása! Terve sincs! Az éhezők még azt az információt sem kapták meg, hogy mennyi ideig kell kihúzzák ennivaló nélkül! Hány napot – hetet -hónapot?!
    Alkalmas az ilyen ember a vezetésünkre, a közpénzeink kezelésére?

    Szerintem, szinte mindenki alkalmasabb lenne megmondani, hogy mit kellett volna csinálni, kiknek milyen módon segíteni, támogatást, kártérítést adni, de ami fontosabb – szakemberek ajánlása alapján felelős döntést hozni! (Láthatjuk, hogy egyszemélyi diktatórikus irányítású rendszernek ez is óriási hátránya! Ő minden szakembernél okosabb minden témában, minden helyzetben -legalább is, ahogy látjuk, csak a véleménye szerint!)

    A munkahelyeken az érdekeinket a szakszervezetek képviselik. Jelen helyzetben hozzuk létre a fizetésnélküliek szakszervezetét! Csatlakozz és harcolj az érdekeidért, különben a sárba taposnak az út szélén, amikor családoddal éhezve koldultok!

    Most belegondolva, ez legalább 200.000 éhező gyermeket jelent már ma! De ahogy az elején is írtam, úgy tűnik ez még mindig kevés!
    Mennyi a kritikus tömeg, amikor megindulnak üres hassal?

    Szakács Virág, 2020. 03.23. Bagamér

  • T.Moderátor!
    Vérlázító az a primitív mocsok személyeskedés, trágárkodás, amit Jurácsik és főleg Slapaj fröcsög!
    Nem kérem, hanem az olvasók es a KMH tisztasága, becsülete érdekében nyomatékosan követelem a beirasuk torleset, ezzel egyutt az eltiltasukat figyelmezteteskent 1 honapra, mert lejáratjak , bemocskoljak szennyezik a KMH-t es az olvasok lelket! Eluldoznek bennunket! Frocsogjenek a rablo diktatorukat szidva! Ahhoz gyávak!

    Magyaroon bevezetett eddigi Veszhelyzet is megvonja a jogainkat!
    A katonasag mar atvett cegeket es akar a lakossag lakását, autojat is elveheti jelen helyzetben a tobbi hasonlo önkenyes intezkedesevel!

    O1g a parlamentben a jelen kamuvirusos helyzetben is segitseget kapott az intezkedesekben! Sőt! Az ellenzek mondta meg, hogy miket kell csinalni ilyen helyzetben….

    Románia tenyleg tökösebb szokott lenni! Ott lelövik a diktatorokat!
    Igazad van, h lenne mit atvenni toluk! Jobb a helyzetkezelesuk!

  • Tejhatalom?
    Az Svájc! Tudod, a lila bocik!
    Nálunk teljhatalom akaroddzik!

  • Margit Banczik

    Nekem az a legnagyobb ‘meggyozes” , hogy a vesztet erzi, hogy kivezenyelte a hadsereget. Mire fel? Nem lonek,nincs „lazadas”- egyenlore, de ez a megfelemlitese az embereknek peldatlan. Nincs semmi a jarvany legyozesehez, de van eszkoz „megfelemliteni” a lakossagot.

  • Endre Varsanyi

    Tisztelt Uraim!

    Mindenkinek javaslom tanulmányozásra a következő cikket. Megvilágítja miről szól ez az egész. Tudnivaló, hogy az egész javaslat egyetlen pontja tartalmaz valamit a vírus védelméről!!! Minden más személyiségi jogok szűkítéséről illetve büntethetőségéről szól. Olvassák el.
    http://huppa.hu/szele-tamas-tartsunk-munkaversenyt/?fbclid=IwAR1Z1QclNUW5e5mgJRCvRXcV7aEfMHW-C63hoPz5ZG_c6G9Arge_IlBvuBM

    26.03.2020

  • A fotóról:

    Undorító egy banda.

  • gyuri10
    2020 március 25
    1:29 du.

    bocs, de a rendeleti kormányzás se államforma, pláne nem Orbán által gyakorolva, ráadásul abszolute ellentmond az Alaptörvénynek, ami szerint állítólag köztársaság vagyunk, habár ebből a társaságból leginkább a köz hiányzik.

  • O1G666 Ebben a „kamuvírusos” helyzetben éppen nyolcan haldokolnak a kórházunkban, pedig csak most gyűrűzött be ide a világ végére.
    Természetesen nem a telj és karhatalom a megoldás, de ez sajnos nagyon nem kamu.

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2020 március 25
    11:49 de.

    Kicsi Jurásek, hogy érezd meg nem érdemelt jóindulatomat – nomeg, hogy senki létedre némiképp valakinek érezhesd magad – felajánlok neked a múltkori akciós hazaárulásomból maradt készletből 50%-os engedménnyel egy kis darab hazát, kizárólagos használatra. Nem túl nagyot, nehogy elbízd magad, de a sírhelyedre elég lesz. Kizárólag csak most, csak neked. Át nem ruházható, reklamációt nem fogadok el, hitel nincs. Na jó, Széchenyi kártyát – de csak tőled – elfogadok.
    Ha ez a haza nem felel meg neked, javasolhatom, hogy vásárolj 1qm földet a skóciai Glencairnban, és utána nevezheted magad Glencairn lordjának – vagy lairdjának -, ami cseppet jobban hangzik, mint a Fidesz Bohóca. Igaz, a kiterjedése sírnak szűk, de majd összehúzod magad, ami amúgy is tanácsos számodra.

  • adalbert george
    2020 március 25
    8:36 de.

    tudod, Orbánnal a klotyón találkoztam. én takarítottam, neki meg valami gondja lehet a prosztatájával. amíg erőlködött, szót váltottunk erről-arról.

  • Margit Banczik
    2020 március 25
    8:01 du.

    mégis, milyen alapon? semmi jog- vagy hatásköre, ugyanis a hadsereg felett a kesztyűbáb Áder rendelkezik!

  • tóth péter
    2020 március 25
    3:32 du.

    ennél többet vártam tőled, ez nagyon vékony! egy pártkatona ellenérvek nélküli ócska dumája. na, ezen kellene munkálkodnod 😀

  • Slapaj! Felhívom b. figyelmedet, hogy NEM MEGYÜNK AZ UTCÁRA, NEM BOROGATUNK KUKÁKAT ÉS NEM GYÚJOGATUNK AUTÓKAT, nem hurcoljuk a kormányfő akasztott bábúját se meggyújtva.(Egy volt kdnp-s képviselő meg is jegyezte, tiszta szerencse, hogy nem a fidesz az ellenzék, mert már égne az ország.)
    DE!!! Igenis jogunk van ahhoz, hogy választott képviselőink bírálják az intézkedéseket, javaslatokat tegyenek, de főképp! Lefogják egyre ziláltabb idolotok kezét, amikor örökre a nyakunkba akar ülni. És jogunk van petícióval megerősíteni képviselőinket!
    Nem a Kossuth téren gyújtogatva,hanem aláírásokkal. Ezt kezdeményezte Magyar György, nem azt, hogy foglaljuk el a tévét, és zabáljuk föl a büfét! A kerületünk ellenzéki önkormányzata tegnap megkezdte a terek, utcák, utcabútorok fertőtlenítő lemosását.Már két hete külön segélyhívó van azoknak az időseknek, akiknek segítségre van szükségük, hogy ne kelljen utcára menniük.

  • tóth péter
    2020 március 25
    3:32 du.

    Náci kis patkány

  • O1G666
    2020 március 25
    7:33 du.

    Visitoznak a patkányok

  • Miklos Banfi
    2020 március 25
    5:42 du.

    Hehehhhehhe „Slapalnyák” .. 🙂

  • Ferenct :

    Meglehet, de neked biztosan könnyebben fog menni.
    Alattvaló vagy. Meg lettél írva pár éve.
    Jobban érzed magadat ha egy
    szélesre tárt vé…él
    tátong az arcod előtt
    Végy mély lélegzetet

  • Margit Banczik
    2020 március 25
    8:01 du.

    Gépkarabállyal a vírusok ellen…
    A másik nagyokos ennél azért szolídabb:
    Ő sűrű imádkozást javall a gyógyulás elősegítésére.
    Biztosan jobban tudja a pasas,hisz a gyógy-ellátás élén van

  • A pekenyócemász pikkölő,már megint részegen rázuhant a billentyűkre.Vízhiány van vagy elmenekültek tőle már az ürgék is?

  • István,
    a magyarországi politika nem az én asztalom és egyáltalán nem is érdekel.Nem lesz a következő vagy talonba tartott hazám se.A megtakarított pénzecskémet pedig ott költöm el,ahol úri kedvem akarja.Most áprilisra már megrendeltem a repülő jegyet és a szállodát a Lago di Gardához.Sajnos a szentkorona itt is bebaszott.Annak ellenére,hogy a dunamenti mongolok nyelvét Lőrince Lajosnál nem jobban,de azért a szeszkazánoknál sokkal tiszteletre méltóbban használom.(Már sokszor kértem bocsánatot a Mongoloktól,most újra megteszem.)A jányi gusztávok szent hazáját pedig meghagyom idén is az ürgehajcsár,agydiarés üldözőmnek.Ha emberszámba venném akkor általad üdvizelném. Persze azért nem akarnék egy ilyen piszkot a nyakadba varrni. Így csak Nélküled,segítséged nélkül is leüdvizelem.Nem merem a rohadt paradicsom fejűt megszólítani,mert félő,hogy szégyenében
    kibicsaklik a klaviatúrám.
    Baráti üdvözlettel:Gyuri.

  • Jurásek Fábián Sebestyén

    Ille!

    Ismét kitettél magadért, de jelzem a szóvirágok mennyisége nem arányos se az eszed mennyiségével, se kulturáltságoddal, se felkészültségeddel, maximum a lelked sivárságával, az elvetemültségeddel, a gonoszságoddal, ferde jellemeddel… Nincs kiábrándítóbb egy jó szerepben tetszelgő torz személyiségnél! Kívánom, hogy átkaid oda szálljanak, akit ille-t, ugyi értve Ille!?

  • Koncsítából megint felbröfftyent az ész hehehe

  • Igen! Fel van fújva a virusmizéria! Olyan ,mint egy virusos tudogyulladas! Abban legalabb ennyien meghaltak volna!
    Nem mer o1g statisztikat bemutatni, h egy hasonlo járvanyban hanyan halnak m3g!
    Sokkal tobben! Ugyan ilyen csúnyán, ugyan azok az áldozatok, csak a halalozasi betegsegben vannak alternativak!

  • SZOLIDARITÁS!
    Lengyeloban bevezették hatékonyan és korrektan ,h az alkalmazottak a fizetésük 80%-át kapjak meg, ha dolgoznak!!!
    40%-át fizeti a munkaadó es 40%-ban az állam
    Így meg tudják menteni a gazdaságot!

    A fejlett országokban pedig havi jelentős összeg jut a felnőtteknek, fele a gyerekeknek!
    (Nálunk is ellenzéki követelés, h 100.000-ig egészitsek ki a felnőttek bevételét, 50.000-re a gyerekeket!)

  • O1G666
    2020 március 25
    7:33 du.

    hagyd a fenébe. mi mást tehetnének? cáfolni nem tudnak, ellenérveik nincsenek, hát mit csináljanak? mocskolódnak, személyeskednek. hát tegyék. soha nagyobb örömük ne legyen. pótcselekvés. kutyájuk nincs, hogy oldalba téríthessék, az asszony leordítja a hajukat (jobb esetben csak megcsalja őket a postással), a gyerek visszapofázik (ráadásul a házmesterre hasonlít), hát így élik ki a frusztráltságukat.
    a magam részéről olybá veszem őket, mint a járdán heverő kutyaszart: undorral átlépem őket. sajnos, ezek ellen a mentális környezetszennyezések ellen a Domestos se segít.

  • Géza

    Gusztustalanul alpári vagy mint mindig. Láthatóan rossz életed van nyilvánvalóan.
    Sportolj többet, gimnasztikázz vegyél mély lélegzeteket, és igyál kevesebb pálinkát.
    Nincs egy ép gondolatod bár igaz, nem is volt.

    Jobbulást.

  • Ille István
    2020 március 26
    9:08 de.
    a múltkor is ezt mondtad! Többet várnék tőled!
    Ilyen másikat lekicsinlő ,leböcsmérlő duma nem növeli tekintélyedet,tudásodat egyebedet
    üdvözletével

  • Geyza
    2020 március 26
    9:42 de.
    Gézukám te kis komenista náci patkány vagy.Látod a jobbikkal álltatok össze !!!! Semmi különbség köztetek és a jobbik között : egyek vagytok : kis nácipatkányok!!! ti mást nem szólhattok meg! eladtátok a lelketeket a jobbiknak !Baloldali,komenista , náci patkányok vagytok!!! kibujt a bili a zsákból és büdösek lettetek üdvözletével

  • tóth péter
    2020 március 26
    1:57 du.

    Hehehehe ne udvarolj idióta,
    Ott van neked Gyuri10,ő a te partnered.
    Próbálkozz nála. Tutti el fogsz érni valamit.
    Ő szereti a magadfajta büdösnácikat.Nyalja őket ezerrel.

  • tóth péter
    2020 március 26
    1:52 du.

    „…leböcsmérlő…” aszongya :))
    Népieschkedik* a szerencsétlen balfék.

    *Népiesch = Frigyesbácsi Mr. Karinthy meghatározása az ilyen seggfejekre.

  • Ferenct
    2020 március 26
    1:47 du.

    Kisaapám én
    1 vitorlázórepültem,
    2 síeltem,
    3 rádiótornyokat és más igen magas épületeket másztam meg mikor nehéz munkával a magam által tervezett-gyártott antenna és rádiótechnikai rendszereket telepítettem
    4 alkotó munkát végzek mind a mai napig tarkítva fizikai munkával (nekem kell előállítanom vasból és más fémekből az elektronikus gyártmányaim mechanikáit mert sajnos rabszolgára már nem telik

    szóval igen jó karban vok testileg-szellemileg,
    semmi problémám nincsen mikor jogsit hosszabbítok mindig elcsodálkoznak az egészségi állapotom kiválóságán.

    De azért te csak humoreszkálj ezen. Aztán vedd be a gyógyszereidet, hátha túléled ezt a hónapot hehehehehe

  • gyuri10
    2020 március 26
    12:10 du.

    Te szerencsétlen irástudatlan:
    idézlek : ” …már sokszr kértem bocsánatot a Mongoloktól..”
    A mongol kifejezés ebben a relációban nem főnév.
    Akkor miért írod nagybetűvel?

    És még ez mer leugatni másokat
    magyar nyelvtudás tekintetében.Tanyasi tahó vagy.

  • O1G666
    2020 március 25
    7:33 du.

    Valóban,
    de egyébiránt
    nem nagyon érdemes elolvasni
    Jurák gyerek és SOB* bröffögéseit mert
    gyakorlatilag mindig ugyanazt írják.A cikkekhez
    nem tudnak/akarnak hozzászólni.Vagy a cikkírót és témáját
    vagy pedig a mi itteni kis elvbaráti közösségünket mocskolják.
    Unalmasak fárasztóak. Teljesen felesleges ÉRDEMBEN reagálni
    a mocskolódásaikra. Szteem elegendő idönként jól helyretenni őket , hogy tudják hol van itt a helyük.

    *SOB Slapinyák of Bájjerzsótty

  • Gratula István!
    Ismét nagyon megérintette a keresztény szabadságért és diktatúráért ölni tudó (és talán hamarosan akaró) „béketábor”-t remek írásod 🙂

    Csak úgy záporoznak a „hülye faszokról és a náci patkányokról” harsogó szeretetszólamok az iderendelt keretlegényektől akik a tömegfogyasztásra szánt pártpropagandával próbálják itt fáradhatatlanul mérgezni a levegőt.

    „Ó, ha gyilkolni szabadna újra,” – Ugye-ugye? 🙂

  • Miklós Bánfi március 25. 5:42
    Kedves Miklós! Tudod, amikor még fiatalon, jó szakmával, (műszerész) gyakorlattal a távozáson törtem a fejem 50 éve, két dolog akasztott meg. Az egyik, hogy lehet, hogy soha többet nem láthatom a szüleimet, testvéreimet. Slapajék generációja ezt már nem is érti, ez egyébként örömteli, csak minket (nyugatiakat is,itthoniakat is) okolnak valami atavisztikus, mélyről törő hamis sértődöttségükben mindenért.
    A másik aggály: ha én egy másik országban veszek észre bajokat, hibákat, vajon jogom van-e szóvá tenni ezeket, mint jöttmentnek? (Sose voltak illúzióim a kapitalista rendszer iránt.)
    Biztos vagyok abban, hogy sose kínzott volna a honvágy e haza külsőségei iránt.
    Hanem: ez az én hazám. Nem tökéletes, ahogy a honfitársaim se, sőt én magam se. Mindig, már gyerekkorom óta érdekelt a politika,a legizgalmasabb dolog, hogyan lehet egy egész társadalmat a jóra – vagy rosszra – kondícionálni.
    Most pedig elég elrémisztő – a pandéma ürügyén is -, ahogy hatalmaskodóink ránk törnek. Érzékelhető ez Slapaj egyre közhelyesebb öblögetésén is. De van remény: pl. Vona vlogjában érdekes dolgokat tapasztalhatsz.
    Nekem, mint magyarnak nemcsak lehetőségem, hanem kötelességem is e hazát jobbá, élhetóbbé tenni – és ebben nemcsak Rád, Slapajra, Ferencre,sőt Orsósra is számítok. Ezért piszkálom őket.
    Örülök, hogy Slapajnak tetszett a szilvafás írásom. De tök félreértett. Nem vagyok művész (író, költő), újságíró voltam/maradtam. Tudok írni, nekem nem ihletre, hanem témára, mmondanivalóra van szükségem.
    Persze kedves Miklós, megerősítésre, de akár ellentmondásra is.

  • Kedves Margit!
    Megtisztel, hogy külön nekem címeztél egy írást, de bevallom, hogy nem értem pontosan, hogy mi az üzeneted felém benne. Nem akarok találgatni vagy félreérteni…

    Torontó csodálatos, de a hazám Budapest (dobják rám a követ, de én a vidékkel soha nem tudtam azonosulni otthon). Úgyhogy száműzetésben élek itt, addig biztos, amíg ez a kormány van hatalmon.

    Amit már itt O1G is írt, felháborít, hogy annak ellenére, hogy Chris egy jó éve eligazítást adott a hozzászólásokkal kapcsolatban, most úgy tűnik, hogy elengedte a gyeplőt..

    Bodától és Slaptól leginkább, azon veszem észre magam, erőt kell vennem, hogy kinyissam és elolvassam a cikket. Bizony az én gyengeségem, hogy a hsz-okat kényszeresen el kezdem olvasni. Egy éve könnyebb volt, mert volt az a kb. 5 agyhalott, akiket automatikusan át tudtam ugrani: Figyelő, Boda, Bendegúz, Gyuri és Slapaj jut az eszembe. Most már van, amikor 3-4 napig nem olvasom a saját újságomat ezek miatt.. Mert viszont a Ti hozzászólásaitokra azért kíváncsi vagyok.

  • tóth péter
    2020 március 26
    1:52 du.

    a témához, ha kérhetem!

  • Jurásek Fábián Sebestyén
    2020 március 26
    12:12 du.

    te meg, kicsi huszár, változatlanul képtelen vagy a tárgyhoz szólni, érvelni, de továbbra is szellemi képességeidnek megfelelően csak személyeskedni, sértegetni tudsz.
    a kompetenciádról nem is beszélve.
    átkoztalak volna? arra se vagy érdemes.
    ha, fuss +1 kört, akkor talán nem néznek szajhának 🙂

  • Szerintem Magyarország Országgyűlése (1990-2020) kedden 2/3-os döntésével megállapítja majd, hogy a további működése teljesen fölösleges. Gyanítom, hogy tulajdonképpen igaza is van.
    Béke poraira!

  • Geyza
    2020 március 26
    3:10 du.

    Kedves Geyza, miért gondolod, hogy el kell magyaráznod, bárkinek – főleg Ferencnek – hogy mit sportoltál, miként élsz, és úgy általában az életfilozófiádat? Aki számodra egy kicsit is számít, az pontosan tudja, hogy ki vagy te, mind emberileg mind véleményeidet illetően, és ez a lényeg! Ferenc kihúzhatná magát, ha megközelítőleg olyan aktív életet élne mint te, vagy annyit látott hallott volna a világból mint te, hát hagyd a fenébe, nem mindegy mit gondol rólad? Nem ismerem F. életét, fizikai állapotát – őszintén nem is érdekel – de ahhoz már pofa kell, hogy valakit akinek mindössze annyi van a „rovásán”, hogy eltér a stílusa, véleménye az övétől, annak olyan kioktató, „bölcs” tanácsokat osztogasson mint azt Ferenc teszi veled!
    Hagyd rá, maradj olyan amilyen vagy, hidd el az a nyerő, ha túl tudsz lépni azokon a véleményeken, embereken akiknek a megszólalásai nem meghatározóak számodra!

  • Mindenkinek melegen ajánlom elolvasásra talalom márc.26. 9:29 kor kelt írását – messzemenően összefoglalja a lényeget! Aki nem tudja, nem akarja érteni ezeket a nagyon is közérthető érveket és állásfoglalást, annak úgyis mindegy – de, hátha!

  • talalom
    2020 március 26
    4:23 du.

    Naigen.
    Majdnem mindenkiben megvan ez az atavisztikus érzelmi kötődés a Hazának nevezett fogalomhoz, továbbá mindenki gyűlőli a fajtájának a gyilkosait.
    Az én fajtám gyilkosainak ezidáig a nácik és fasiszták bizonyultak.
    Másfelől viszont, mint MAGYRNAK , úgytűnik hogy most furcsa csavarás után ismételten a saját fajtám lesz a gyilkosom, bár nem származási alapon, hanem csak mert.

  • tóth péter
    2020 március 26
    1:57 du.

    Tisztelt Péter!

    Ne foglalkozz a Geyzával, nem érdemli meg!
    Gorbacsovig szovjet fan volt, mint hiteles Sztalinista, akkor csalódott átállt az akkori USA pártiságra. Bennük is csalódott, most már csak a vérvörös Bartus Laci szócsöve! Mindenki náci aki nem Vele ért egyet! Nem hiszem, hogy Jobbikos lenne, Ő csak egyszerű magyar gyűlölő!

  • O1G666
    2020 március 25
    7:33 du.

    Nem tudom milyen kamukutató orvos voltál, de ami ellen tiltakozol, „Vérlázító az a primitív mocsok személyeskedés, trágárkodás, amit Jurácsik és főleg Slapaj fröcsög!” az legalább szórakoztató!
    Amit Te „szakemberként” rémhírterjesztésnek aposztrofálsz, az maga a tömény butaság! Próbáld meg eladni a hülyeségeidet az olaszoknak vagy az amerikaiaknak, de bármelyik nyugati állam is vevő lehet rá! Próbáld ki!

  • Gyula Bognar
    2020 március 25
    12:22 du.

    Kedves Gyula!

    Örülök, hogy van véleményed a Magyarországi helyzetről, vigasztaljon az a tudat, hogy Nálatok legalább a fegyverboltokat nem záratják be! Nem tudom, hogy sörétes vagy „golyós” fegyverrel fogtok harcolni a koronavírussal szemben, de sok sikert hozzá!

  • adalbert george
    2020 március 25
    8:36 de.

    „tudod, Orbánnal a klotyón találkoztam. én takarítottam, neki meg valami gondja lehet a prosztatájával. amíg erőlködött, szót váltottunk erről-arról.

    Tudod Ille így finomította azt, hogy nem volt az illemhelyen papír és Pityuri a hosszú nyelvével kisegítette Orbán Viktort!

  • lelszi
    2020 március 27
    6:04 de.

    Ezt a sok baromságot magadtól találtad ki rólam,
    vagy már komoly hírnevem lett a mocskos kis náci pártházadban hogy összeült a kupaktanács, miket lehetne hazudozni ?

    El kell hogy keserítselek:
    HUNT* elvtársad a náci eszmékben lelkibeteggé válna ha nem szemétkedhetne itt mindenkivel, de főleg velem.

    Tudod ö nem olyasféle egyszerű troll (bér-véleményhangoztató névtelen senki) mint amilyen te vagy, hanem neki lelki szükséglete az állandó aljaskodás.
    Vagyis ö nem pártérdekből teszi mint te.

    Szóval pajtás..találj még ki rólam baromságokat, had röhögjünk ki tégedet.

  • lelszi
    2020 március 27
    6:29 de.

    Szép mondat és gondolat volt.
    Egy a baj vele: megvilágítja a saját szokásaidat hehehe

  • lelszi
    2020 március 27
    6:22 de.

    „…véleményed a Magyarországi..etc..”

    Tanyasi tahó vagy, mint Gurltiz elvtársad a náci eszmékben.
    Tanujjá bammeg nyelvtant, de ne seggnyalásit hanem édeset.
    Szerencsétlen álmagyar.

  • lelszi
    2020 március 27
    6:13 de.

    Na igen.
    Súlyos tévedése és hibája volt
    O1G666 kollegának, hogy tégedet kihagyott
    ebből a „csokrétából”. Mert te is pont annyira
    odavaló vagy a mocskos eszméidnek az állandó propagálásával.

  • Talalom:

    Téged hallottalak ma dél körül a Klubrádióban? 😀 😀

  • Orsós Elemér

    talalom
    2020 március 26
    4:23 du.
    Kedves Margitka, engem nem kell piszkálni, mert én pártlekötelezettség nélkül, sőt még viszonzatlanul is szeretem a hazámat!!!!!

  • lelszi
    2020 március 27
    6:29 de.

    Lélfai, nem is tudtam, hogy anyád volt ott a wc-s néni! hanyag volt, tényleg nem volt WC-papír 🙁 viszont nem figyelsz oda: aligha lehet azt a következtetés levonni írásaimból, hogy Orbán seggét nyalnám. tőled amúgy se férnék hozzá 😀
    na, ezen dolgozz még egy keveset 😛

  • lelszi
    2020 március 27
    6:04 de.
    egyetértek.
    Üdvözlettel.

  • Milyen egy hazug cikk vagyis iromány ez. Akiötlője eygszerúen orbánfóbiás és a saját agyszüleményét firkálta ide, egy szava sem igaz. hazug ballibsi oldal ez !

  • Drapp Pópa!

    Érveket, érveket, és még egyszer, érveket. Ne pedig epeömlést!

  • GEYZA;

    Baratsagos alapon jelzem, tanuld meg az „SOB” jelenteset, mielott ismetlegeted azt itten !!!!!

  • Bendeguz79
    2020 március 28
    1:35 du.

    grizi te vagy egy a sok SOB -ből…: te kergeted a macskát? hát ne tekergesd

    makk rebetli recontra

  • rohadeo,
    teveled nem lehet zsugázni sem,mert zöld kalapod van.Tökre zöldet tenni az renonc. Úgy csalsz,mint egy pekenyócemász zabáló.

  • Papp Dóra
    2020 március 27
    6:03 du.

    mi lenne, ha megcáfolnál belőle bármit is? persze, csak a játék kedvéért. mert ez így nagyon vékony! 😀

  • gyuri10
    2020 március 28
    4:35 du.

    ez a „pekenyócemász” ez micsoda? valami óhéber átok? vagy Cirmi lábnyomai a fűben? elmesélhetnéd még ha kimerítő is, akkor is!

    a kártyázási metódusaimba nem hagyok beleszólni, egyébként is tűzbordó színű sapkám van szarvasbőrből és ami a sapka alatt van (ami tartja a sapkát!!!) arról neked halvány lila fogalmad sem lehet

    egyébként piros recontra rebetli

  • talalom
    2020 március 25
    2:14 du.
    Na ez jó, mert a saját időseik ellátását meg nem vállalják, inkább a feketén, féláron dolgoztatott lengyel beteggondozóikat vádolják nacionalizmussal és a szolidaritás teljes hiányával!
    https://mandiner.hu/cikk/20200328_az_europai_szolidaritas_es_az_europai_ertekek

  • rohadeo,
    a pekenyócemász eredete az e-dzsipszi nyelvből ered és rőzsén sütött földből kiöntött ürge esetleg patkányhúst is jelent.Úgy hogy az óhéber süketelésed abszolút renonc és a tökre piros is.Hacsak nem piros az adu.Az pedig igencsak kimúlt az emberi társadalomból.Ha nem lenne két lapátfüled,mi tartaná a piros rebellidet?Tudod már a kínaiak is túl vannak az ultin.

  • Bendeguz79
    2020 március 28
    1:35 du.

    Olyan vagy mint Gurltiz:
    Azt sem tudod mit beszélsz.

  • Papp Dóra
    2020 március 27
    6:03 du.

    Érdekes.
    Milyen idegesek ma a horthysta
    ide nyomakodó jóasszonyok. biztosan
    nem kapják meg ami jár nekik.Párok is csak másfél méterre
    lehetnek egymástól, hacsak nem házasok.
    Ez itt kérem keresztyén ország.
    Vagy keresztény.
    Tökmindegy.

  • gyuri10
    2020 március 29
    4:32 du.

    Hogy ismeri a roma-nyelvjárást.
    Mindig mondtam ez a Koncsíta csak egy ál-zsidó hehehehe

  • Orsós Elemér:
    „én pártlekötelezettség nélkül, sőt még viszonzatlanul is szeretem a hazámat!!!!!

    „Patriotism is the last refuge of a scoundrel” – Samuel Johnson

  • Kővendég
    2020 március 29
    9:00 du.
    a scoundrel az nagyon sok minden másnak szinonímája többek között a SOB nek is

    makk rebetli és recontra

  • Ille István
    2020 március 27
    2:54 du.

    Pityuri! Azt, hogy bunkó vagy szinte minden írásodban bizonyítod, de én még soha nem emlegettem az Édesanyádat! Te írtad, csak már nem emlékszel rá, „tudod, Orbánnal a klotyón találkoztam. én takarítottam,…” Ha olyan lennék mint te, akkor most azt mondanám: Dóremi volt a takarítónő, te meg a felmosórongy! De nem mondom, mivel a felmosórongy hasznos eszköz!

  • Geyza
    2020 március 27
    12:15 du.
    lelszi
    2020 március 27
    6:04 de.

    „Ezt a sok baromságot magadtól találtad ki rólam,…”

    Ezeket Geyza Te írtad évekkel ezelőtt, a Bartus imádatodat pedig a közelmúltbeli idézései, dicségetései alapján gondolom!

  • lelszi
    2020 március 30
    11:56 de.

    Lélfai, mit érzékenykedsz? ha nem a mutterod volt, hát nem ő volt, pedig komolyan mondom, nagyon hasonlított rá! azt meg, hogy bunkó lennék, miből gondolod? az, hogy bohócot csinálok belőled, az nem bunkóság, hanem fantázia kérdése.
    hogy milyen vagy, nem kérdéses, bár azért magad nem hasonlíthatod hozzám: szebb is, okosabb is vagyok, mint te 😛 azt mondasz, amit akarsz, teljesen érdektelen, nem érsz fel hozzám. amúgy nem látom az összefüggést az ide idézett mondatom, és a hisztid közt. tte látod? lécci, világítsd meg nekem is, nem szeretem a relytélyeket, bosszantanak.
    mellesleg: ki az a Pityuri?

  • lelszi
    2020 március 30
    12:02 du.

    Lószart kisfiam.
    Hazudozol mint kenyéradóid.

  • lelszi
    2020 március 30
    11:56 de.

    Már anyázol is te mocskos náci ??!

  • Geyza

    Igyál kevesebbet és akkor valamennyire megérted esetleg amit olvasol! A pityuri emlegette az Édesanyámat, én csak figyelmeztettem, hogy bár mekkora bunkó, még nem foglalkoztam egyik felmenőjével sem!
    Ami a múltbeli pártállásodról szóló vallomásaidat illeti, nem ér annyit, hogy próbáljam megkeresni,ha egyáltalán lehetséges az archívumban. Lehet, hogy akkor voltál alkohol mámoros, lehet, hogy most!

  • lelszi
    2020 március 31
    7:32 de.

    Te is absztinens vagy mint testi-lelki jóbarátod bizonyos Gyuri10, másnéven a Koncsíta