A szórakoztatott professzor

2020 május 5 9:02 de.69 hozzászólás

Kásler Miklós nem szórakozott, hanem szórakoztatott professzor. Könnyű őt szórakoztatni, mert bármin képes szórakozni. Neki egy haláleset olyan, mint másnak egy vicc, kettő meg, mint egy vígjáték. Ha halálról hall a parlamentben, szórakoztató történetnek nevezi, a Fidesz-KDNP frakció pedig tapsol hozzá.

Hogy magukban mit gondolnak ezek a derék urak és hölgyek a miniszter hozzáállásáról, talán sosem fogjuk megtudni. Ők a 133 bátor ember, akiknek Orbán mostani teljhatalmát köszönhetjük, akik azonban ahhoz túlságosan gyávák, hogy legalább néha megpróbáljanak tisztességesnek látszani.

Például akkor, amikor Kásler Miklós miniszter szórakoztató történetnek nevezi, hogy meghal egy 41 éves betegápoló, és egy kétgyermekes fiatal családanya.

Nem vagyunk egyformák, van, akinek az a szórakozás, ha a cirkuszban hasra esik a bohóc, másoknak embertársaik szenvedése és halála ok a vidámságra.

Kásler Miklós, amikor nem a parlamentben szórakozik a neki elmesélt tragédiákon, akkor menekül. Menekül a kérdések, a felelősség elől. A vírushoz neki nincs köze, utoljára az ágyfelszabadítási hadgyakorlatnál hallottuk a nevét – akkor ápolásra és gondozásra szoruló betegeket tettek egyik napról a másikra az utcára. Most meg, hallottuk, szórakoztató történetnek nevezte a Bangóné Borbély Ildikó által elővezetett tragédiákat.

Kásler Miklós hívő ember. Ezt nemcsak onnan tudni, mert a Tízparancsolattal is tud gyógyítani, de imádkozásban is nagyon menő. Két évvel ezelőtt, például az Orbán Viktor 55. születésnapja alkalmából rendezett misén a Belvárosi Plébániatemplomban ő lehetett a hat előimádkozó közül az egyik. Akkor Kásler azért imádkozott, hogy Orbán Viktor a közjót szolgálja. Az akkori ima meghallgatásra talált, Orbán azóta mást sem tesz a közjóval, minthogy szolgálja rendületlenül.

Most meg már csak alig néhányat kell aludnunk, és máris nyakunkon a miniszterelnök 57. születésnapja. Hogy Kásler fog-e imádkozni, vagy inkább megint hetekre eltűnik, lemerül és kibekkeli a vírust, most még nem tudhatjuk.

Az is lehet, hogy szórakoztató történeteket hallgat majd valahol. Halottakról, fertőzöttekről, felszabadított kórházi ágyakról, sorsukra hagyott betegekről.

Móka és kacagás a köbön.

69 hozzászólás

 • Igen itt a lényeg: a Fidesz-KDNP frakció tapsol hozzá.
  Ennyi a teljes tudásuk! Lelkesen és ötemesen tapsolnak! =))

 • Almási Alma

  Sajnálom, ha én meglátom szegénynek a képét valahol, nem tudom visszafojtani azt a feltoluló szomorú érzést, hogy nem egészen normális…

 • A sűrű ima mindég segít!
  Ha párosul a nappofonokkal.

 • Alma:

  Hadjavícsalak ki:

  “Sajnálom, ha én meglátom szegénynek a képét valahol, nem tudom visszafojtani azt a feltoluló szomorú érzést, hogy minnyá felröhögök… na jó..kacagok”

 • RonaGyuri
  2020 május 5
  9:18 de.

  Vastaps.
  De vajon hol a bánatba tanulhatták?

 • Nos ez megint egy hazug,uszító,hazug cikk!

  Kásler ugye soha nem örült egyetlen itthoni halálesetnek sem,meg ugye az sem bűn,hogy hívő?(az ellenzék ugye csak magában hisz,de ugye feleslegesen,annyira sötét!) Bangóné Borbély Ildikó meg egy szintén sötét hitetlen ellenzéki
  némber….

  Az, hogy Orbán születésnapjáról megemlékeznek, legalább annyira jogos, mint régen Rákosit, vagy Kádárt ünnepelni?!!!!!!

  Amúgy parlamenti demokrácia van,minden leszerepelt,jellemtelen ballibsi “nyilatkozhat” de minek? Na a mostani hazaáruló ellenzék imádkozhat,ha akar,de ugye kihez ezeknek nincs istenük,se eszük…semmi remény!

 • Almási Alma

  Marcsikám, sem Rákosi, sem Kádár születésnapját nem ünnepeltük. Sztálinét, azt igen…

 • Miklós bá'

  Boda!

  1. Maga most azt nevezi hazugságnak, hogy Kásler szavait idézi a cikkíró?

  2. “Amúgy parlamenti demokrácia van, minden leszerepelt,jellemtelen ballibsi “nyilatkozhat” de minek? Na a mostani hazaáruló ellenzék imádkozhat,ha akar,de ugye kihez ezeknek nincs se istenük,se eszük… semmi remény!” –
  Mi ez a fröcsögés, ez az unintelligens, műveletlen, intoleráns, útszéli köpködés? Ehhez képest Ráhel pelenkaeldobálása a kultúra etalonja! Kövér László órákat vehetne Magától. – De üsse kő! Az isten áldja meg Magát; mert megverni már megverte …

 • György Molnár

  Ez egy tömeggyilkos és nyilván adócsaló is lehet a havi 5 milliós jövedelmével…(a paraszolvencia ugyanis adóköteles és csak akkor nem bűn ha utólag és önként adja a beteg….) Ráadásul mint onkológus kórházvezető elérte, hogy Európában Magyarországon a legtöbb a már felfedezett rákos megbetegedésben az elhunytak száma….Nézzetek körül a Kékgolyó utcában és érdeklődjetek a volt munkatársainál…..

 • Geyza!

  Rajtad és többeken,már az ima sem segít….de az ilyen alakokért
  én nem is fohászkodom….!
  na pá,jó filmet nézek!

 • Elfogtunk egy levelet, amit Boda kell majd bemásoljon a jövőheti cikkre! De óh jaj! Mi lesz így?
  Bemásolom én, nehogy elvesszen és Mariska lemaradjon az apanázsáról!

  No! Már megint egy felesleges, hazug, senkit sem erdeklő írás!
  Kár volt elolvasására időt pocsékoljak, amikor ilyen jó sorozat megy a tv-ben, az lsaura!
  Sajnos a reklámszünetben erre pocsékoltam az időt, pedig fogni akartam a kékpettyes othonkámat és a konyhába akartam kimenni marhamájpástétomért a Cirminek.
  Annyira unalmas volt ez a cikk az írójával, mint az a hazug llle! Akár ő is írhatta volna ezt!
  Közben mindenki tudja, hogy a választók 2/3-a Dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrra szavazva, mint igaz magyarok, – nemúgy, mint a hazudozó ballibsi kommunisták szorgalmasan dolgozik!
  Nem is igaz, hogy a nap barnította le már áprilisban a többi hófehérke kommunista szavazógép kommunista között!
  Otthon a homeoffice-ban barnult le, amikor a magyarok érdekeit védte Brüsszellel szemben! Meg a hazaáruló magyar képviselőkkel szemben az Európaparlamentben!
  Különben is! Csak Orbán miatt ilyen alacsony a fertőzöttség hazánkban! Tőlünk vehetnek példát az összes többi ország!
  Nem is igaz, hogy nem tesztelnek! Nem is igaz, hogy a kórházakban kevés a védőfelszerelés!
  Orban már 100millió darab maszkot hozott be Kínából!
  Ott állnak még a haveri raktárakban!
  Egy részük már interneten el lett adva, másrészüket a sok selejtest elajándékozta Szerbiának es Macedoniának!
  Kínából meg a Wizzairrel Yüant hozott be, mert nem akarta $-ban eladósítani az országot!
  A fedezet az ország közműhálózatai!
  A válságot is jól kezelte Orbán, csak az idegenszívű megszűnő ellenzéki pártok állítják, hazudják, hogy nem oldotta meg a válságot a Miniszterelnök urunk!

  Na páá, vége a reklámnak!
  Kezdődik az M1-en a kedvenc esti sorozatom, – a Gyökerek!
  Áh! Máskor sem fogom elolvasni a leveleiteket!

 • Tüske Zsófia

  itt élőben meghallgatható, mi és hogyan hangzott el a parlamentben. Bangóné is, Kásler is.
  Kásler azt mondja, minden egyes beteget meggyászol…. azt viszont nem mondta el, hogy a 39 ezer ágycsökkentés krónikus betegeit, akik között idős, krónikus beteg és negyedik stádiumú rákos beteg is volt is egyenként meggyászolta-e.
  Ahogy habozás nélkül kirúgta a Országos Orvosi Rehabilitációs Központ főorvosát, aki nem küldte elég gyorsan haza a stroke-on átesett,utókezelésre szoruló betegeit és a végtagját elvesztőket sem.
  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200503/mar-kulfoldon-is-a-magyar-korhazkiuritesrol-irnak-429640
  https://168ora.hu/itthon/otthon-ellatatlanul-a-szocialis-gondozottakrol-elfeledkeztek-184845

  Kásler azt mondja magáról, ő hívő ember… hát, valamiben akkor is hitt (talán a karriert segítő útról) amikor egyetemista korában a JATE össz-hallgatói párttitkára volt. Aztán, amikor az MSZMP már kiment a divatból, idővel átnyergelt a vallásra. Majd a túlvilágon megítélik, valóban megtért-e, az idő előtt halálba küldöttek nyilván ott lesznek majd tanúnak.

 • TUSKE ZSOFIA;

  A Kasler egyenisege NEM helyetesiti tetteinek, hatarozatanak a helyes szuksegessegeit, vagy siletlensegeit !

  Korhazak NEM a labbadozok raktarai.

  A szukseges egeszsegi eljaras utan re-hab, vagy gondozo otthonokban van a helyuk, akik nem lennek kepesek a hazi szak-nover es a therapista szukseges latogatasai alapjan elni.

  Azok korhazi tarolasa ami szivja el a szukseges anyagi lehetoseget a korhazaktol. Hiszen meg a luxus hotelok is sokkal olcsobbak mint a korhazi ellatasaik.

  Itten angy problemakat az okozta a lehetoseget nyujtani a korona-virusosoknak, hogy minden mas nem let-szuksegessegu muteteket felfuggesztettek.

  S voly itten eset, hogy vese-at-ultetesre ket-evet varo fiatal ember lehetosege a megfelelo vesere letre jott, de NEM volt leheto az at-ultetese. A veset eldobtak.
  S a fiatal ferfi csak imadkozhat !!!
  Na mit szolna azon esetben ???
  Persze senki nem tudhatta hogy az tortenhetene.
  De az eletben a ‘Murphy’s torvenye’ uralkodik!

 • Kásler Cecilia es Mészáros Orban genocidiumakent történelembe vonuló haláltáncuk világviszonylatban egyedülálló!
  Van akire jézusi szeretete, terézanyi áldozatvállalása és szentferenci lemondása miatt emlékeznek és mostmár van hungarikumunk, népirtásunk is!

  Megértem, hogy a feleslegessé váló selejtembereket teher eltartani, a hátunkon cipelni! Van is benne logika!
  Én sem szeretem pocsékolni a pénzt! Hadd hulljon a férgese!
  Nemcsak, hogy sok felesleges nyugdíjat kell kifizetni, hanem még az egészsegügyi kasszát is terhelik? Ez nem állapot! Le a rozzant öregekkel, ha már nem tudnak segíteni, csak a penzt viszik!
  Szerintem egy Mészáros-Orbán bizottságot kell létrehozni, amely előtt sajáterőből kell megjelenni és aki nem elég fürge, nem tudja gyakorlatban bizonyítani a hasznos cselekvő képességét, azt elkülönítik és a Szeretet Minisztérium pincehelyiségeiben kialakított Szeretetáborba kell szállítani, ahol hatékonyan erős gyógyszerek es műtét útján egynapos kúrának vetik alá!
  Mindaddig, amig az elég erős hazafias szeretete alapján gyorsan meg nem gyógyulva aktív segítő tagja nem lesz a tarsadalmunknak, vagy emberi gyengesegbol inkább a könnyebb utat nem választja- a halálba menekülést a szorgos munka elől!

  Hm…. Csak egy baj van! Nemsokára kezdek én is csoszogni és köhécselni….
  Es hogy van ezzel Kásler Cecília és Mészáros Orbán?!
  Az ország ítélőbizottsága már készül megmérettetésükre!

 • Tüske Zsófia

  “Kásler azt mondja magáról, ő hívő ember… hát, valamiben akkor is hitt (talán a karriert segítő útról) amikor egyetemista korában a JATE össz-hallgatói párttitkára volt. Aztán, amikor az MSZMP már kiment a divatból, idővel átnyergelt a vallásra.”

  ———————————-
  Igen, mert most egy jó ideje ez lett a divat – rengeteg ilyen megtért atyafi burjánzik itt -ott, és a jobbik eset ha csendben vannak, velük talán nincs különösebb gond, de sajnos sokan közülük hangosak, és minimum pofátlanul letagadják, ha nem jön össze “megmagyarázzák” – na ez a legfelháborítóbb.
  Kasler ugyanúgy nem válogatta meg a kifejezéseit amikor szórakoztatónak titulálta a tragikus haláleseteket, mint Szabó Tímea amikor hentesként jellemezte a tudós professzort, de nem hallottam, hogy a Fidesz bagázs elhatárolódott volna tőle!

  Szabó T. kifejezésével – az azóta bekövetkezett halálesetek és események ismeretében főleg – mellesleg nincs semmi baj, nem érzem túlzásnak, mert majdnem mindegy, hogy egyszerűen hentesnek minősíti a hentest, vagy körülírja valami módon, “kulturált szavakkal” de ugyanoda jut, legfeljebb az utóbbi hosszabb, ám a lényege nem változik!
  Bevallom, alig egy hónapja én ezt el nem tudtam volna képzelni, hogy ilyesmi megtörténhet itt, Európa közepén, egy uniós, állítólag demokratikus országban, pedig tudtam, hogy sok mindenre képesek, de ezt elképzelhetetlennek tartottam, és azóta sem értem, nem tudom összerakni.

  Nincs jelentősége annak, hogy Kasler ötlete volt, vagy parancsra tette, ez visszafordíthatatlan. Személy szerint Kasler részéről már semmi nem indokolhatta – karrier, pénz? – hogy ezt bevállalja, tök mindegy, hogy Orbán és bandája ötlete volt, amit Kasler neve alatt vittek véghez, neki magának kellett volna elsőként tiltakozni, és ha nincs foganatja, lemondani, de nem végrehajtani. 70 évesen (mellesleg többnek gondoltam) azután a szakmai karrier után amit ő befutott már nem lett volna mindegy ha kirúgják, vagy decens kifejezéssel élve leváltják? Ja, hogy akkor a nyugdíjából kellene megélnie, ami lehet, hogy nem érné el Boda szép és “megdolgozott” nyugdíját, de legalább a lelkiismerete valamelyest tiszta maradt volna. Bár, az éhenhalás veszélye szerintem ez esetben sem fenyegetné!

 • Bodamári! 1:40

  Az örök szülinapi induló refrénje:

  ” Rákosi elvtárs,
  Népünk ma erős vár.
  Vígy a győzelmek útján,
  Ránk boldog világ vár! “

 • Voronyezs!

  Köszi amit írtál …jót derültem rajta,még nem hallottam!
  Amúgy se Rákosi(anno) se Orbán születésnapját nem szoktam ünnepelni,csak a barátaimét,a családtagokét.

  Amúgy:Marcsi vagyok és nem Mári….!

 • Amúgy az tény,hogy a nép (a többség!!!)erős vár,(ezt az ellenzék is tudja,érzi)az meg majd eldől,hogy milyen világ vár ránk, ami nagyrészt függ ettől “vírusos” időtől…!

 • 666
  A “hadd huljon a felesleges…” ertrelemzes, kijelentes, s minden-ahoz hasonlo emberifelfogas csupan kegyetlen es embertelenseg. Megbocsajthatatlan.
  Nagyon gyanitom, hogy azt az illeto mondotta volan. Meg HA talan gondolta volna is.
  Bizonyara a sajat meglatasodat dobtad be.

  De a korhazak celjai az azonnali egyeszsegi beavatkozasra szorulok szuksegleteinek a tattei. Mint a trauma-osztalyok.

  S nem a masfele ellatasra szukseges egyenek tarolasai.

  A korhaz a leheto leg-dragabb es szuksegsebb eletmentesre szukseges intezetek.

  Minden mas szuksegletekre vannak a szantoriumok, kulombozo ellato otthonok, mindenfele egyenek szuksegleteit kielegiteni.

  Miert pocsekolni az adofizetok verijtekeivel nyert penzet???
  Hiszen rengeteget pocsekol az oriasi tul-puffadt allami burokracia ugy is.
  Kozben a lakossag zome toke-keptelen (szegeny) marad.

 • Vornyezs:
  Itten hárman megállapodtunk hogy nem társalgunk a Bodával.
  Részemről max annyi,hogy amikor hazudik,Magyarországról, a belpolitikau helyzetről vagy rendeszkritikus emberekről, beírom hogy arcátlan hazugság amit ír. De magyarázni szügségtelen a hogy miben állnak a hazugságjai.

  10 év óta próbáljuk megmagyarázni neki hogy nem jól látja a dolgokat.
  De odaseneki. Falrahányt borsó.

  Tehát elegendő ha beírjuk hogy hazudik, amikor hazudik.
  Márpedig mindig hazudik.

 • Nos engem a cikkíró és hívei próbáltak szórakoztatni…de ugye nem sikerült,bár időnként derültem rajtuk,az “erölködéseiken”,de maradt a szánakozásom,megvetésem….!

 • Gyuri10!

  Ha olvasod?….A kormány él és stabil(!!!),Orbán is él (szerencsére),de sajnos őszül a sok gond,feladat miatt,meg az ellenzéki itthoni és kinti hazaárulók miatt……!
  Remélhetőleg leküzdi(orvosi támogatással)
  mind a vírust,mind a jellemtelen,és többszörösen levizsgázott ellenzéki söpredéket?!!!
  Na mindkettőnek örülnék (örülne a többség!!)!!!!!!!!!!!!!

 • Geyza – Voronyezsnek
  2020 május 6
  3:04 du.

  Nem csak arra nem volt elég évtizedes türelem, hogy esetleg nem jól lát dolgokat, mert az még na, előfordul. De amikor a saját szavaival hazudtoljuk meg saját magát, és tovább hazudik és Ő a mindenttudó naccsáág ezután is, na az már orvosi eset. Ezért nincs sok értelme a szóváltásnak. Egyébként igen. Mindig hazudik, de viszont bármikor képesek vagyunk a saját maga szavaival is meghazudtolni, ha van kedvünk ehhez. Ahhoz, hogy teljesen komolytalan emberekre szánjunk időt.

 • ALMA (ó5.05. 2:45)
  Emlékezzél csak vissza: 1952.március 9-ikén te is ott állhattál valahol úttörőként, piros nyakkendőben, és torkodszakadtából éltetted Rákosi Mátyást. Matyi keményen megünnepeltette a 60-ik születésnapját. A rendszerváltás után volt erről egy remek gúny-kiállitás a Várban. Gimnazista srácként megrökönyödve konstatáltam, hogy a “rendszárváltó” értelmiségi miként nyalt annak idején csontig a Kopasznak. S ebben a későbbi szadeszosok jártak az élen ! -g-

 • D.Bernstein
  2020 május 6
  5:21 du.

  “…Gimnazista srácként megrökönyödve konstatáltam…”

  ****************************

  Hm..A szoptatós anyuka…srácként..
  Persze manapság már ugye.. 😀 😀 😀

 • HunCanada
  2020 május 6
  5:10 du.

  Igen, de kijajófrancnak van kedve folyton egy idiótának magyarázgatni.

  Bőven elég beírni hogy hazudik és slussz.

 • D.Bernstein Ez a szokásosnál is ízléstelenebb volt. Mert te 12 évesen nem azt csináltad amit a tanáraid mondtak? Ha Alma ott énekelt, parancsra tette, de ti itt “zsidó” létetekre nyaljátok egy Horthyt istenitő rendszer talpát felnőttként, önként.
  Semmi szégyen nem szorult belétek, mi ez a perverzió a gyerekekkel szemben? Nem először vádoltok meg gyerekeket, tényleg ennyire mélyen vagytok erkölcsileg?
  Ráadásul öngól, hiszen ti helyezitek Orbánt és Rákosit ezzel egy lapra.
  Azonkívül az egész történeted Almával gusztustalan feltételezés.

 • Almási Alma

  D. Bernstein!

  Sajnálom, nem emlékszem. Én akkor még csak kisdobos voltam… 😀

  Te nyilván emlékszel. Csak nem a Schmidt Mariska világosított föl?

  Egyébként mindenki tudja, igaz, Rákosi idejében személyi kultusz volt, viszont a későbbi szadeszesek még nagyjából pelenkásak voltak. De hát a múltunk változik. Különösen, ha termékeny agyakra talál…

 • Almási Alma

  Viszont jól emlékszem Szálin halálára! Kivezettek mindnyájunkat az iskolaudvarra, bejelentették az eseményt, az igazgatóhelyettes néni elsírta magát (mi meg csak néztünk a szemünkkel), aztán elénekeltük a Lenin-gyászindulót. Ilyen seggnyalók voltunk!

  …nem muszáj velem társalognod, egy “komcsival”, anélkül is el tudlak helyezni a palettán…

 • Érdekes társalgás még a “történelem előtti” időkből…

  *****************************
  Marcsi
  2014 július 27
  2:43 du.

  Egyébként az sem mellékes,hogy az itthon élő zsidó gyerekek szülei nem ölnek ártatlan és védtelen palesztin gyerekeket,nőket nem lőnek,bombáznak kórházakat (és sokszor nem tévedésből…)nem támadnak és foglalnak el olyan területeket amihez semmi közük (amit nem vettek meg…)
  Bizony kétoldalú a dolog!!!!
  Mielőtt nagy “észosztásba” kezdenének egyesek talán meg kellene hallgatniuk nemzetközi szervezetek,országok véleményét is az izraeli támadásokról…..

  Gyuri10
  2014 július 27
  3:46 du.

  Szegény marcsa!
  Mit is képzel ez a cseléd ivadék?Izraeli gyerekekről Mongóliában Ez a baromság 5 éve fut a kuruc in fos oldalon.1957 óta élek IZRAELBEN.A gyerekeim ha csak hallják az ige-mige beszédet röhögő görcsöt kapnak.Én pedig azért nem látogatom a te lökött agyú barátaidat,mert egyedül még az uzival is gyenge vagyok. Tudod kis cselcsikém,hogy a hülyeségnek csak alsó határa van. Erre te vagy a mintadarab.

  ************************

  Hehehe.Hehe.

 • Na, engem Boda lehazaárulozott, jellemtelen többszörösen levizsgázott söpredéknek nevezett kedvenc újságomnál, hazai pályán!
  Mi lenne, ha én tennem meg ezt o1g f.b. oldalán a törpediktátorral? Pedig en igazat mondanek es ő, mint közéleti szemely, többet is kell elviseljen!

  Nekem miért kell egy szellemi trottytól elviselnem a rothadt-bűzös hányadékát!?

  Ráadásul o1g-vel es az orszag helyzetevel kapcsolatban is csak hazudik!

  Szabad nekem bármelyik állathoz hasonlitanom, vagy akkor megserteném?
  (Már úgy értem, állatbarátkent fájo lenne bármely állatfajt ezzel megsértenem! De komolyan! A kisragadozokat, a kedvenc és hasznos földigilisztámat, a kisrágcsálókat nincs szívem bántani!
  De igazából sokkal inkább befogadják házi kedvencnek, kertjúkben tartják, szaporitják mások is ezeket az allatokat, mint Bodát!
  Legfeljebb egy állatkinzo kutyagyilkos fogadna be, tenne ra nyakorvet, vinné kutyaviadalra!
  De ezek kegyetlensegek! Az allatokkal sem csinálnek ilyeneket! Bár félek, ők velünk igen….

  sajnos őszül a sok gond,feladat miatt,meg az ellenzéki itthoni és kinti hazaárulók miatt……!
  Remélhetőleg leküzdi(orvosi támogatással)
  mind a vírust,mind a jellemtelen,és többszörösen levizsgázott ellenzéki söpredéket?!!!

 • Geyza
  2020 május 7
  6:33 de.

  Hát igen, nagy palesztin terrorista barát volt régen ez a néni, mindig azt gyűlöl akit éppen mondanak neki. Ezért lőné nagy bizonyossággal a zsidókat a Dunába, ha rajta múlna mert szervilis. Izraelt és a zsidókat egész sokszor tette bűnbaknak a palesztínok előnyére amikor ez volt a kormány kommunikáció a menekültválság előtti időkben. Amikor a jobboldal kifejezetten mindig palesztin, arab barát és zsidó ellenes volt 2015 előtt. Ahogy fel is idézted, de ilyenből linkeltem jó párat tőle. Szégyenletes.

 • O1G666!

  Na a cikken és pár okos bólogatón kívűl,magán is jót lehet szórakozni…Isaura nincs a TV-ben,meg egyébként sem szoktam sorozatokat nézni,hanem jó filmeket,meg ugye HITELES híreket!!!!!
  Na pá,”szellemes” alattvaló…!

 • Tüske Zsófia

  Bendeguz79
  2020 május 5
  9:35 du.

  A kiürített és felszámolt kórházi ágyak jó része külön osztályt képez, krónikus betegek számára lett kialakítva és részben térítésköteles, ápolási díjat kell érte fizetni. Nem az aktív osztályokon vannak. Rendszerint 3 hónap időtartamra lehet igénybe venni, de ez szükség esetén hosszabbítható

 • Amúgy becallom,hogy annó néztem az Isaurát,mostanság meg a Columbó epizódok ismétlését,mivel a ballonkabátosnak bolt esze és szellemes,szórakoztató volt!
  Egyébként mikor is hazaárulóztam le konkrétan?…persze van benne balami,de nem maga itt az egyetlen…..se az itthoni,se a kinti
  magyarok közül,ez tény és nem egyedül állítom!!!!
  Ne őrjöngjön feleslegesen,inkább gyógyíttassa magát….,hogy legalább enyhüljön a rohama…..

 • Tüske Zsófia

  Besancon
  2020 május 6
  5:38 de.

  Káslerrel nyilván a hiúság vállaltatta el az EMMI miniszter posztot. Ötven év láncdohányos előélet nyilván megtette a magáét az agyi ereiben. Orbánnak ez nagyon megfelelt, mert az jól látszott, hogy ez az ember engedelmeskedni fog mindenben. A minisztérium hatáskörébe tartozó oktatási és kulturális feladatoknak is hasonló színvonalon tud megfelelni, hogy a vesszőparipája, a magyarságkutatás újonan kialakítandó intézményrendszere is valami szánalmasan alakul, arról már esett itt szó. (az MTA-nak egyébként volt eredetkutatással foglalkozó projektje, de az nem okvetlenül arra az eredményre jutott, amit Kásler és barátai látni akartak.
  Az egészségügy terén véghezvitt rombolása elképesztő, a katonaság vezénylése és a személyzettel való bánásmódja után esélyesnek gondolom, hogy a járvány lecsengésével, aki még képes rá, az hanyatt-homlok menekül olyan civilizáltabb országokba, ahol másként és embernek kezelik az alkalmazottakat.
  Az egészségügyet ért károk félek, valóban visszafordíthatatlanok… itt van Kunetz Zsombor cikke, ami jól összefoglalja mi s hogyan történt. https://rontgen.444.hu/2020/05/07/az-ertelmetlen-parancsok-vege-zendules?fbclid=IwAR3qQlNDKUVopFDx0ITBpIUubK-fH4MXu34agmGEHktOPOWunIj5Jk_9qA4

 • O1G666
  2020 május 7
  7:51 de.

  Itten hárman megállapodtunk hogy nem társalgunk a Bodával.
  Részemről max annyi,hogy amikor hazudik,Magyarországról, a belpolitikai helyzetről vagy rendeszkritikus emberekről, beírom hogy arcátlan hazugság amit ír. De magyarázni szügségtelen a hogy miben állnak a hazugságjai.

  EZT javasolnám mindenkinek is.

  10 év óta próbáljuk megmagyarázni neki hogy nem jól látja a dolgokat.
  De odaseneki. Falrahányt borsó.

  Tehát elegendő ha beírjuk hogy hazudik, amikor hazudik.
  Márpedig mindig hazudik.

 • HunCanada
  2020 május 7
  8:54 de.

  Pontosan.

 • Na a jellemtelen,hazug Geyza megint olyat “idézett” Gyuri10-től amit soha nem írt nekem,évekig jó kapcsolatban leveleztünk és neki is meg van a véleménye erről az idiótáról….!Többször le is írta!Az,hogy valaki terhelt..az egy dolog,de ha még hazudik is az már kicsit sok,de ugye egy ilyen idióta nem tud megsérteni!!!!

  Más O1G666 figyelmébe!

  Ha valaki (akár,kinti,akár itthoni magyar) az ilyn vészterhes időkben a hazája ellen lép fel Brüsszelben,az ugye nem hazafi,hanem egy jellemtelen hazaáruló (ilyenek az ellenzék soraiban vannak páran!!!!!!!!!!!!
  megjegyzem: az EU illetékes és méghozzá LIBERÁLIS(!!!)biztosa számos alkalommal kimondta és most is a napokban,hogy a magyar szabályozásnak (koronavírus a gyengébbk kedvéért…)nincs at uniós joggal ellentétes eleme!!!!!!!!
  A teljesen lecsúszott,jellemtelen ellenzék most sem a hazájával,az emberekkel törödik(mint más országokban,ahol összefognak a pártok)hanem az idióták a még 2 év múlva esedékes választásokra készül…de minek? addigra végleg eltünnek!
  Mellesleg több normális baloldali ismerősöm is hasonló véleményen van és szágyenkezik az ilyen HAZAÁRULÓK!!!!miatt!

 • “Mellesleg” minden ország kormánya úgy védekezik a vírus ellen,ahogy az ott szükséges,és ebbe az EU se pofázhat bele…
  Amúgy Európában mi még bőven a “szerencsésebb” országok közé tartozunk,ahol kevesebb a fertőzött és a haláleset,mint másutt!
  Na ennyi!
  Idióták,hazaárulók,uszítók vonuljanak fedezékbe …már eddig is sokan meggyűlölték őket…már nem nagyon van lejjebb!!!!

 • O1G666!

  Elírta? gúnynak szánta,vagy ennyire sötét?….!
  Kásler ugye Miklós és politikus,Cecilia meg Müller C. és tisztiorvos,én tudom…de se az itthoni,pláne a kinti magyarokat
  ha lehet ne tévessze meg!

 • D.Bernstein
  2020 május 6
  5:21 du.

  1952-ben Alma jó esetben is 7 éves volt – figyeljetek jobban, több alkalommal leírta az életkorát, vagy a matek nem megy egyikőtöknek sem? Az elsős korú gyermekek akkoriban kisdobosok voltak, a nyakkendőjük ennek megfelelően kék volt! Ha minden információtok ilyen tuti, akkor adjátok vissza az ipart – ezért mielőtt írásba kezdtek, legalább gondoljátok végig minek mi lehet a valószínűsége, egyeztessetek és nézzetek utána dolgoknak, mert ez így nagyon ciki!

  A “későbbi szadeszesek” – amennyiben tényleg ott csápoltak per “Matyi” köszöntésén – alighanem valamennyien matuzsálem korúként váltották meg a világot a rendszerváltáskor! Már megint az a fránya matek!

  Az alábbi mondatodat, viszont végig gondoltad egyáltalán?

  “Gimnazista srácként megrökönyödve konstatáltam, hogy a “rendszárváltó” értelmiségi miként nyalt annak idején csontig a Kopasznak”

  Honnan tudtad te “gimnazista srácként” a nagyrököny közepette és a rendszerváltó értelmiséget figyelve, hogy ki nyalt és miként nyalt a Kopasznak?
  Az ott nyalók egy része – már amelyik még a temetőn kívül mozog – alighanem ott tipródik a nacsalnyik körül, figyeld csak őket, hátha ráismersz a tempóra!

 • olyan izgalmas azt olvasni, hogy a geyza nem ír a bodának a boda nem ír a geyzának de a huncanada és O1666G7 megoldják ők a távíró drótja… és a témák? szegény Bodri már elásta de ezek még… és assziszik, hogy cupák pedig?

 • Besancon
  2020 május 7
  4:12 du.

  Na igen.
  Brennstájn példaképe
  bizonyos ” Che” , akinek a nevét
  nicknek használta itt pár éve,dettó nem volt jó
  oktatásügyi miniszternek Fidel Kubájában.Hja a tudomány..
  Hát elment az erdőbe mártírnak,az mégiscsak jobb sors.
  Bránsteint ez a vég nem fenyegeti…

 • Boda!
  Csak szerényen – marró gunynak!

  Mind csak gyurmatéglák o1g várfalában!
  Gerinctelen, lelketlen gumivegetációk, amelyek folyamatosan változva idomulnak o1g képzelt marka nyomására. Valojában önkéntes lenyomatai o1g markának.
  Sokan vannak az akolban. Szellemkent mozgó akaratnélküli szervilis árnyéklelkek.
  Amorf egyenalakjuk csak felszini optikai fénytöréskulonbsegekkel. Bárhonnan is csippentenel ki kozuluk egy darabkát, nyúlos, ragacsos egyenamőbakent csak zombiklonjai egymasnak. Akaratnélküli önkentes önállótlanságú mesterségesen mesterségessé váló sejtkonglomerátumok!

 • Rodeo11
  2020 május 7
  4:35 du.

  Felizgultál?
  Irass brómot orvosoddal, gyógyszerészeddel.
  Vagy fáradj el egy egzotikus kupplerájba és váratlanul
  ne szólj egy szótsem a munkaruhába vetközött szakleánynak hehe

 • Geyza
  2020 május 7
  6:00 du.

  te mindent nem tucc?

  “Ché” az Argentin megszólítás bárkit nőt vagy férfit “Öregem” a jelentése de sokkal viccesebben az Öcsi és az öregem keverékeként használatos és semmi külön jelentése sincs, hogy Ernesto Guevara Argentin származású és otthon Ché nek hívták az az ég világon semmi mást nem jelent, mint, hogy szerették

  bránerestein ról nem tudom kicsoda, úgy hogy akár: “è pá” is lehet az meg Brazil, de ugyanaz, mint a Ché

 • TUSKE ZSOFIA:

  A vilag kozgazdasaga tonkre teve ezen jarvany felelme altal.

  A tomegek legalabb is itten a US-ban a lazadas kuszoben.
  Tuntetesek mindenfele, a tilalmakat nem tartjak be.
  Sot Michigan orszagban a tuntetok, nagyreszuk fegyveresen, az Orszag-hazat elfoglaltak.

  Ma itten akorhazak nagyreszben uresen panganak.
  A jarbanyt segito ket es fel trillio dollarbol fizetve a jatvany aldozatainak a kezeleset, de ma senki nem megy a korhazakba.
  Mindenki felve, hogy a ragalyos virust felszedehetik.

  A korhazak ma hetente min. 50 billiot veszitenek.
  A korhazak jovedelmei az u.n. “emergeny-room”-okba meno tomegek jelentik.

  Ne panaszkodjanak, hiszen maguk ottan csupan “egy csepp a tenger-vizeben”.

  Csak remeljek ,hogy a jarvany nem ismetlodik, s a vilag-kozgazdasaga helyre all normalissa hamarosan!!!

 • Bendeguz79
  2020 május 7
  11:31 du.

  grizi, hogy miket nem mondasz?

  sohasem volt normális de most kilátszik… essetunni?
  azt a hirdetést amit nem tudomkik raknak ki az itteni spanyol nyelvű tv csatornákra és mutatja, hogy ugyanazt a gyógyszert $67.00 helyett $5,48-ért is oda kell hogy adja a far maci ha az áldozat fel tudja mutatni, hogy hol és mennyiért… és le lehet tölteni az app-ot

  hahahaha van ám medicare arrafelé kies USA ban

 • “…hogy miket nem mondasz”.

  Persze irtam azt mar tobb mint egy eve.
  Sot kuldtem neked az en tagsagi szamomat, hasznalgatadd volna.

  Ketsegtelenul, rem gyatra emlekezo kepesseged!

  De az adatok ismet;

  Globalpharmacyplus. http://www.gpharmaplus.com
  Telephone; 1-855-475-7782 (ingyen telegone hivas)

  Eegy masik: GOODRX
  Tel; 1-855-218-5163
  es; 1-855-300-7286

  NEM biztositok, semmi koltseg, csak tagnak kell lenned.
  Ervenyes USA es Canadaban.

  Mind a nyolc-szazas telephone szamokat ingyen hivtatod !

  Ilyen rettenetes ez a rohadt “kapitalizmus” ?

 • Bendeguz79
  2020 május 8
  12:27 du.

  grizi nem hívok “számokat”… pont, hüje vagy, pont! az, hogy éppen USA SARS helyzetben van az az USA belügye… itt Kanada kies lankáin mi jól megvagyunk tanácsaitok nélkül, szüxégetek lehet még rá magatoknak is mikor fel kell szállni… vagy kiszállni a 350 darab Florida körül parkoló Cruise ship ekből hahahaha élvezeteknek -úgy tűnik- nagyobb ára van, mint az átbaszás maga

 • Rodeio

  Hogy te miket nem vagy képes itt bemesélni a nagyérdeműnek!

  asszongya hogy:

  “…és otthon Ché nek hívták az az ég világon semmi mást nem jelent, mint, hogy szerették …”

  Ha ezt elmesélnéd egy argentinnak, vagy egy spanyolnak, hogy ne is beszéljünk egy gauchô-ról, hááá..t, apám a minimum, hogy jól körberöhögnének …

 • Gabriel
  2020 május 8
  7:38 du.

  részvétem…
  (kérdés: mikor jártál utoljára Neuquen ben? )

  és miért is ¿’stan dando la risa?

 • Gabriel
  2020 május 8
  7:38 du.

  Na ja.
  Rodeó és a hüjjjje
  nyakatekert magyarázatai…

 • Geyza
  2020 május 9
  5:35 de.

  nekem szánt áskálódásaid (3 szavas odavetett idétlenségeid) céljukat veszítették, már nagyon régen…
  sikered óriási a gyurkával, gábriellel, sokan sokféleképpen tartanak,

  nálam ez úgy van, hogy én nem tartalak és azt is egyre kevésbé, egyengesd a grizit az jól fexik neked

 • Rodeo11
  2020 május 9
  8:05 du.

  Ha én áskálódtam volna ellened,
  akkor már rég kiestél volna a Föld túloldalán.
  Valahol a Népköztársaság kellős közepén :))) .. :)) .. : )

 • Rodeio

  Szerintem elég ha csak a tükörbe nézel – és magad is röhögőgörcsöt kapsz magadtól

  Persze még hihető is, miért is ne, hogy akár arrafelé is találni néhány kocsmát, ahol akár nemzeti hősként is tisztelhetik, bár a részeges, drogos Maradona “mindent visz”
  Persze hogy mi köze van Patagónia kies tája lakóinak Ernesto Guevara-hoz? Ki tudja, talán tenmagad sem … ahol amúgy mindenki “che”, nem úgy mint gaucho földön, ahol pedig mindenki “tchê”

  Had sugalljak valamit –
  – Ha “megbízható” véleményeket akarsz gyűjteni a házassági hűségről, örök szerelem mítoszáról – akkor legjobb ha olyan helyekre mész meginterjúvolni hölgyeket – mint például Amszterdam vigalmi negyede, bár neked inkább São Paulo-ban a “largo do Arouche” jönne be, gondolom …

  Csak nosztalgiából mindjárt 3 kép – arról, akit annyian “szerettek”

  Aki amúgy totálisan antiszemita nézeteket vallott, és a totalitárius államot vallotta végső megoldásnak – na nem Marxista alapon, a marxizmust megvetette (radikális peronista emlőkön nevelkedett – amely mint tudjuk, fasiszta)

  http://keptarhely.eu/view.php?file=20200510v00s0q2wo.jpeg

  Janio Quadro brazil elnök Dél-Keresztjének lovagjává” avatja

  http://keptarhely.eu/view.php?file=20200510v01s3gdw5.jpeg

  A Rolex, amelyet – amelyet Gary Prado Salmón Kapitány visszajuttatott a családnak

  http://keptarhely.eu/view.php?file=20200510v00szoj7.jpeg

  A kivégzés után

  Felvételek Alberto Korda, Fidel Castro udvari fotósa által

 • Miklós bá és a hasonlók…ne strapálják magukat,tájékozódjanak,hogy ne égjenek “folyamatosan”

  Na pá,hasznosabb,érdekesebb szórakozást választottam az egyébként dolgos napom után!

 • Geyza
  2020 május 10
  4:34 de.

  nini, még áskálódáshoz is pancser?

  mialatt itt nézem a tavaszi havazást kies penthouse om balkonjáról, ide a rögök ugye? hahaha és mindezt onnan Csanádröcsögéről?

 • Rodeo11
  2020 május 7
  6:43 du.

  én úgy tudom, hogy a Che se nem megszólítása, se nem becézése nem volt, mindössze ragadványneve, ami abból származott, hogy beszéd közben sűrűn csettintett a szája sarkából – próbáljátok meg ti is, jellegzetes hang – és ezt építették be fonetikusan a nevébe.

 • Rodeo11
  2020 május 10
  12:10 du.

  Aszittem hogy reklámot nézel
  mint ez a félkegyelmű OIM* itten.

  *OIM = Oldal Idiótája a Marcsa

 • Amúgy szerencsétlen,eszetlen GEYZA!

  UGYE nem levelezünk 10 éve?pláne,ha a 2014-es hazugságaidra hivatkozol?mert ugye, ma még csak 2020 van és nem 2024?…..
  Na dugulj be és ismételten kérem,hogy ne hazudozz,ne közölj hazug,valótlan cikket Gyuri10-től,amit nem küldött?…, soha nem történt meg….!
  Idióta vagy, aki még 10-ig sem tud számolni…!!!!!!!
  Dugulj be és fordulj a kezelőorvosodhoz,bár rajtad már ő sem segíthet….!

 • Boda Marcsi
  2020 május 7
  11:51 de.

  Tessék.
  Itt írja neked a Gurlic
  hogy egy senki cseléd vagy csupán:

  ************************
  https://epa.oszk.hu/00800/00843/00125/26/izrael-oldalan-harcol-125-kanadai-a-gazai-konfliktusban/index.html

  Gyuri10
  2014 július 27
  3:46 du.

  ************************

  Még olvasni sem tud ez az idióta Maca,
  az emlékezete meg rövid akár az ólban a szaros tyúklétre 😀

 • Ille István
  2020 május 10
  1:08 du.
  előbb tanulj meg Argentinul és utána írjál ilyen “tréfásat”… vagy ezt a gábrielnek szántad csak mekkcsussztál?

 • Geyza
  2020 május 10
  2:32 du.

  ne higgyél!

 • Geyza
  2020 május 10
  2:35 du.

  az a cikk 10 évnél régebbi! és akkor is kettős állampolgárságúak mentek haza… hogy most hol vannak? Ohio ban? Floridában? vagy Toronto ban a Park-Lane Circle … Bridle Party környékén??? járj utána! időd is van járni is tudsz miért ne járnál?

 • Geyza
  2020 május 10
  2:32 du.

  70 éves bácsi feleségül vesz egy 20 éves szépséget.Kérdezi a doktort,
  van-e akadálya a gyermek áldásnak
  -Hát, direkt semmi akadálya nincs, de azért azt tanácsolom vegyen fel
  albérlőnek valami fiatal egyetemistát..
  Egy év múlva látja az orvos, hogy a férj büszkén tologat egy babakocsit:
  -Örvendek, hát látja csak sikerült!
  -Igen doktor úr, az egyetemista nagyon jó ötlet volt, már ő is a
  hetedik hónapban jár.

 • Rodeio, –
  ha már Argentina, arrafelé o castellano-ul beszélnek, – csak szólok….