Keresztény, nemzeti és hazudik

2020 május 21 9:39 de.42 hozzászólás

„Soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ki kell üríteni az ágyakat. A kezelés és az intenzív ellátás feltételeinek a feltételeit kellett biztosítaniuk.” Ezt nyilatkozta a Demokrata című lapban Kásler Miklós Emmi miniszter, és ezt az orbitális hazugságot most és itt azért sem fogjuk megcáfolni, mert megtették ezt már mások, és megtettük mi is a Hírklikknél, a miniszter állításait tételesen cáfoló Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő Facebook posztjának ismertetésével. A hazudós miniszter két állítását viszont kénytelenek vagyunk taglalni. Az egyik az, hogy őt azért támadják, mert keresztény és nemzeti érzelmű, a másik pedig, hogy akik őt „gyilkosozzák”, azok közül sokakat ő gyógyított meg az onkológián.

„Elrendelem, hogy az egészségügy fekvőbeteg-ellátó intézményekben a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által finanszírozott teljes ágykapacitás minimum 60 százalékát COVID-19 fertőzött betegek ellátására alkalmassá szükséges tenni 2020 április 16-ig.” Aláírás: Professzor dr. Kásler Miklós miniszter, 2020. április 7.

Ezt a szöveget értelmezték úgy az ország összes kórházában – ezek szerint tévesen –, az intézményeket vezető orvosok, hogy az ágyak hatvan százalékát ki kell üríteniük, hogy azokon a koronavírus által fertőzött betegeket tudjanak gyógyítani. Magukra vessenek, amiért félreértelmezték a miniszter körlevelét, hiszen ennek tartalma nem az volt, hogy ágyakat kell felszabadítani, hanem az, hogy „kinyílott a pitypang, megírom”, valamint hogy „üzleti ügyekkel nem foglalkozom” és „kellemes karácsonyt kívánok”.

Kásler Miklós mindemellett más fontos gondolatokat is megosztott a Demokrata olvasóival. Az egyik, hogy őt azért támadják, mert vállaltan keresztény és nemzeti elkötelezettségű.

Ki kell ábrándítanunk a miniszter urat. Ha csak az volna, hogy Ön nemzeti érzelmű és vállaltan keresztény, ám mindemellett kiválóan végezné a munkáját, nem hadoválna összevissza hülyeségeket, és nem traktálná az embereket orbitális hazugságokkal, akkor nem támadnák, hanem kifejezetten jó véleménnyel volnának Önről. Nem azért volnának jó véleménnyel Önről, mert Ön vállaltan keresztény és nemzeti elkötelezettségű, hanem azért, mert úgy gondolnák, hogy jól végzi a munkáját, elősegíti a beteg emberek gyógyulását, és a járvány okozta károk mérséklését.

Ne tessék a kereszténység és a nemzeti érzelem mögé bújni, mert ennél sokkal tisztességesebb volna, ha normálisan, szakszerűen végezné a munkáját.

A miniszter úr másik állítása, ugyanebben a Demokratában, így hangzik: „olyan személyek gyilkosoznak le, akiket, vagy akiknek családtagjait gyógyítottam az onkológián.”

Nos, a gyógyítás, miniszter úr, nagyon tiszteletre méltó tevékenység, istennek – ha van – tetsző cselekedet. Akiket Ön meggyógyított – bizonyára hálapénz kikényszerítése és elfogadása nélkül – joggal lehetnek hálásak Önnek életük végéig. Ám ez a tény, hogy Ön az egykori munkáját – nem a mostanit – a hírek szerint jól és meglehetős szakértelemmel végezte, nem jogosítja fel Önt arra, hogy a későbbiek folyamán, erre való hivatkozással, mindenféle sületlenséget és gazemberséget elkövessen.

Megvilágítanám egy példával, ha netán nem volna egyértelmű: ha Ön valakit kigyógyít a rákból, az nagyon rendben van, köszönet és hála jár érte. Ez a köszönet és hála azonban nem jogosítja fel Önt arra, hogy idővel betörjön az illető házába, netán ellopja az autóját, esetleg molesztálja a feleségét.

Miniszter úr, amennyiben Ön esetleg már fogalmazza a lemondását, az esetleges szövegbeli félreértelmezések elkerülése érdekében, több évtizedes gyakorlatom során szerzett szaktudásommal szívesen állok rendelkezésére.

42 hozzászólás

  • pontosítsunk az hogy keresztény és hogy nemzeti az is hazugság!!! =))

  • Kásler csak egy parasztfigura Orbán Viktor sakktábláján. Miniszterelnöki utasításokat hajt végre. Lemondani sose fog, legfeljebb Orbán leváltja.

  • A miniszter úr nem hazudik!Valóban nem hangzott el,hiszen Ő írásban adta ki a parancsot!(Arra nem gondolt, hogy a szó elszáll, de az írás megmarad!!!)

  • T.Föld S.Péter!
    Nem tudom, hogy Ön szokott-e esténként az egészségügyben dolgozók elismerése miatt tapsikolni!
    – Az első magyarországi fertőzés megjelenése után – ahogy világszerte mindenhol – az elektív műtétek központi szabályozása mellett „a betegek jelentős része önként lemondott a halasztható beavatkozásokról”, ennek következtében március végére további 24 százalékkal nőtt a szabad ágyak száma !

    – Amikor Kásler Miklós utasításba adta a kórházaknak, hogy szabadítsák fel az ágykapacitásuk 60 százalékát, akkor már az ágyak 58 százaléka országos szinten szabad volt !

    Tehát mindössze további 2 százaléknyi – cca. 1400 szabad ágy biztosítása volt a feladat, április 16-ig, a kezelőorvosok szakszerű döntései alapján.

    A szakkollégiumok iránymutatása alapján a kórházvezetők és a kezelőorvosok felelőssége volt: átcsoportosításokkal, más, hasonló profilú kórházakba áthelyezéssel készüljenek fel arra, hogy amikor tömegessé válhat a fertőzés, akkor is a legjobb ellátást biztosíthassák az új típusú koronavírustól súlyosan megbetegedett embereknek !

  • Elismeres a szerzo tisztessegeert es becsuletessegeert , es a KMH foszerkesztone is kozolni a valosagot !!!!!

    Talan a magyar-orvosok sokai a Dr.Rakoczi Gyorgy nivojan alnak???

    Bocsanat a kiveteleknek !!!

    Na de vadolhato a magyar nyelv es a mai magyar-nyelv ottani okatatsa es hasznalata is.

    Mert a „AZ ALAPKEZELO ALTAL FINANCIROZOTT AGY-KAPACITAs” NEM a korhazi agyk ossz-szamait jelzi am!!!!!

    Sot az utasitas a korhazakhoz, egyaltaln nem jelzi ,hogy mi-szazalek aranyban „finncirozva”, sem az „alapkezelo” , ki a fene az „alapjezelo” (???) s MI a szazalek aranya annak ?????

    Az „agy-kapacitas” valoban ertelmezi hogy egy korhazi agy mi kepessgget nyujthat, vagy hasznlahatosaganak a hatarait.

    Forgacs prophessor azon is fejen utotte a szeget.
    Elszigeteltek ,kezdve az anya-nyelvuk ertelmes hasznaltatol.

    De a miniszter-elvtars is igen magyaros modon kifejezeset ertelmetlenne tett amivel o csak igyekezett mutatni magas szellemi es kepzettsegi szinvonalat.
    S NEM nukodesi kepesseget!!!

    Mi a feneert nem lehetne az ertelemezes erdeke alapjan adni, mint=

    ‘Please retain 60% of your facility’s capacity for the possible Covid-19 patients’.
    (‘Kerem tegyek korhazaik ellato kepesseget fentartani a leheto Covid-19 aldozatainak a kezelesere.’)

    Talan lett volna kepes korhaz-igazgato Magyaroszagon ertelemzni azt?????

    az is a szocializmus csokevenyessege ???

  • Budai Ilona
    2020 május 21
    10:39 de.

    Az nem úgy van kérem 😀

    ” Szó elszáll, írás elvész…./Nyúl* ”

    *Nyuszika egy igen kedves
    és okos adminisztrátor leányzó volt
    a BME Ürkutatási Csoportjának a tanszéki irodájában.

    És ezt a mondását kiprintelték majd kitették a falra 😀 😀

  • slapaj
    2020 május 21
    11:47 de.

    Hazudik szemenszedett módon !
    Dehát ha erre kapott utasítást…

  • Mifele bunko kifejezes volt az a Dr. es miniszter leveleben az : „Elrendelem…”

    Egy US Marine booth-camp sergeant (Marine ujonc kikepzo ormester), de meg borton-or sem alkalmazhat azt!

    PLEASE az egyedulli.

    Magyarban is ‘Kerem’, de meg a magyar katonai irott parncsban is, meg 65 evvel ezelot is: „Utasitom…”

    Kasler „Elrendel”-ese a bizonyitek, hogy miert teljesen erthetelen a Magyar Kozlony szamomras sot sok magyar-nyelvu hivatalos szivegek.

    A nyelvuk altali elszigetelesuk kovetkewmente pontosan mint a zap-tojas esete.
    Naprol-napra csak budossebbe valik !!!!!!

  • Sok mindenben nem értek egyet Gulyás Marcival de szerintem a napi partizán a leginkább nézhető „közszolgálati” csatorna a mai magyar éterben. (Az évi 100 milliárdos költségvetésű, Boda elvtársnő igényeire épülő propagandagyár szót se érdemel).
    Ki is ez a Kásler Miklós:

  • Drizari
    2020 május 21
    9:55 de.

    „Kásler csak egy parasztfigura Orbán Viktor sakktábláján. Miniszterelnöki utasításokat hajt végre. Lemondani sose fog, legfeljebb Orbán leváltja.”

    ———————————–

    Orbán most teszteli a közönséget, amikor péntek reggelente az éterbe búgja okosságait, többek között Káslert illetően is. Ha a „nép nyelvének” gondolt, meglehetősen mesterséges stílusban előadott fejtegetései célt érnek, és Kásler körül elül a vihar, akkor marad – ha továbbra is burjánzik körülötte az ellenséges levegő, és benne látják a felelőst, akkor alighanem lecseréli egy másik parasztra, vagy ahogy mostanában szokta, a posztja és illetménye változatlanul hagyása mellett, a még nála lévő hatásköröket is elvonja, azaz másik parasztra ruházza, és Kásler marad még egy ideig a teljesen kiüresített munkakörében a hatalmas fizetésével, majd idővel, mikor más senki nem beszél róla, azaz eltűnik a köztudatból, szép csendben megválik tőle!
    Bármit megtesz, de egyet biztos nem – a világ minden kincséért nem ismeri el, hogy tévedett Kásler kinevezésekor. Végül is nem tévedett, épp ilyet akart, aki végrehajtja amire kellett, és lássuk be, havi több mint 4 millióért ez nem is rossz üzlet! Most még egy kicsit fényezik is az imázsát és kész: kell ennél több egy 70 éves embernek, aki állítólag valamikor még jó szakember is volt?

  • Slapaj

    Itt feketén-fehéren kiderült, hogy a magyar állam úgy verte el rád és újfasiszta társaidra az adófizetők pénzét, hogy egy kulturált demokratikus állam egyeteméről kivágtak mint macskát szarni; – ezek után van pofád ilyen mocskos és mindent betetőző mondatot itt elereszteni:

    „” – Az első magyarországi fertőzés megjelenése után – ahogy világszerte mindenhol – az elektív műtétek központi szabályozása mellett “a betegek jelentős része önként lemondott a halasztható beavatkozásokról”,..””

    De nem csak mocskos vagy, hanem egy lelki roncs is.

    Aztán ha a diktatúrát effektív üzembe helyezik, vagyis bevezetik a kínvallatásokat, akkor nyilván ilyen sérült lélekkel az elsők között fogsz jelentkezni a torturátornak a lekes cimboráiddal együtt.
    Vagy ennyi vér nincs a pucádban – szívesebben maradsz a névtelen feljelentgetök és besugók élcsapatában …

    Ez jobban illik rád – aki képes ilyen szemenszedett, ocsmány mondatot a ártatlan emberek szájába adni

  • T.Gábriel !
    – Csak mert megszólítottál, – válaszolok, – az a gyönyörű a demokráciában, hogy ilyen elemista szinten okoskodó ökröknek is hallatni lehet a „véleményét”…
    – Bevallom, néha elolvasom a szamárságaidat, kissé szánakozva gondolok a gyermekeidre, hogy talán nekik is ilyeneket előadsz, – ne tedd, – könyörgöm !
    – A szellemi deficitedet, jelzi, hogy elhitted Göllner tanár úrnak, – (akire európában egy tyúkolat sem bíznának, nem egy tankört) – a velem kapcsolatos blöffölését!
    – A jelzőid, amikkel illetsz, szánalmasak,
    és röhejesek, indulatosak, és időskori mentális leépülés szignifikáns jeleit mutatják…
    – Nem haragszom, blogtársamnak tekintelek, aki ezekkel a sorokkal méltó helyét egyszer és mindenkorra kijelölte a lúzer-nyugger szekcióban!

  • slapaj
    2020 május 21
    11:47 de.

    Szerintem, ha műtétre vársz, és elújságolják, hogy erőforrásproblémák miatt vagy lemondasz róla, vagy az segédportás fog megműteni, aki kettest kapott anatómiából, akkor Te is lemondasz a műtétről. Esetleg még választhatod, hogy megműtöd magad. Miközben az összes műtét előtti vizsgálatra megnőttek a bejelentkezési határidők, ami automatikusan eltolta a műtéteket. Egy részét pedig már el sem kellett végezni. a beteg meghalt időközben.
    Végtelen és féktelen demagógiáddal nem hazudtoltad meg magad.

  • Ez nem egy cikknek a címe,hanem életvitel.

  • slapaj
    2020 május 22
    5:39 du.

    Mások is látják hogy csak egy büdös kis ingyenélő vagy

  • gyuri10
    2020 május 23
    3:20 de.

    Mi a problémád erre szavaztál!
    Vagy talán ezt nem te írtad nem túl rég ? :

    ************************************
    gyuri10
    2018 április 25
    11:44 de.

    „….Nem véletlen,hogy mi az Izraelben élő magyar kettős állampolgárok is tudtuk hova kell szavaznunk ápr. 8.-án. Miniszterelnökünk Benjamin Natanjhu sem tévedésből gratulált Orbán Viktornak.”

    ***********************************

    Le is tagadhatod öregem régebben még bevált mődszered szerint.
    Csakhogy a „struccpolitika” ITT és MOST nem válik be.
    A NET nem felejt !

  • geyza,
    Az akkori beírásomat ma is vállalom,de fenntartom magamnak a jogot,hogy nézeteimet bármikor változtassam,anélkül,hogy bárkinek esetleg a te esetedben bárminek is beszámolni tartoznék.
    „Csak a csökönyös szamár nem változtathat a nézetein.” (Mose Dajan 1980)

  • Geyza
    2020 május 23
    9:41 de.

    mi is a cikk címe?: „Keresztény, nemzeti és hazudik”

    namost elemezzük csak (tudom, helótod van tőle, meg nem is értesz hozzá!)

    keresztény azaz a keresztre feszített öröksége az össznépi szeretet… és annak alkalmazása… Slapaj odamondogat, „ti” visszamondogattok, közben irodalom és mindenféle szikológiai kioktatások vannak begyepesítve a KMH gurui által…

    te, mint guru mit szólsz ahhoz, ha egy földrajzilag nagyon távol lévő segíteni akar egy másiknak aki rászorul az most segítség és meg kell e tapsolni? vagy lövésre készen lesni, hátha szét lehet lőni a segítséget…azután… a segítség megérkezik és most nagy hallgatás van az összes demokráciában… szokás szerint

    ugye nem is tudod miről beszélek? hát a Jézusi emberbaráti és emberszereteti és bibliai esetről aminek kevesebb, mint 24 órája a Carib tengerben hatalmas példája látható… ellenszél sincs, meg a hurrikánok sem jártak éppen arra pedig idén több is lesz és nagyobb mint korábban…

    de: … Szergej f…a gyerek nem fagy meg (szól a …. népdal és kuncog!)

  • gyuri10
    2020 május 23
    5:52 du.

    Mondjuk Dajan volt az is, aki egy nemzetközi erőkkel garantált tűzszünetet azért szegett meg, mert éppen olyanja volt. De a régi beírásoddal nem is ez a gond, hanem az, hogy igazad volt egy részében. B.N. valóban nem véletlenül gratulált. Lelki rokonok. Ha onnan indulok ki, hogy Benjámín Netanjáhú alapjában véve a testvére mítoszán élősködő korrupt csirkefogó.
    Amellett érdekelne, hogy ha tudtad hova _kell_ szavaznod, akkor mivel zsaroltak. De azt hiszem nem érdekel. Gondolom csavarka vagy a nagy internaciokorruptokrácia szolgaszemélyzetének gépezetében.

  • Andrew__s.,
    Addig részben igazad is van,ameddig megérkezel Natanjáhúhoz. Onnantól a továbbiakban minden szavadból rosszindulatot vélek szivárogni. Natanjáhú mispátja ebben az órában kezdődik.El fog tartani néhány hónapig.A felmentő ítélet után kezdődnek majd az ellen vádak és a gyűlölködők elleni tárgyalások.+-1 év múlva együtt rághatjátok majd a körmötöket.Ha addig is marad mit rágni. Ezt a témát akkor folytatom Veled amikor az alaptalan vádaskodók és köztörvényes barátaik mennek a sittre vagy fizetik a csillagászati pénzbüntetéseket.Addig kellemes drukkolást kívánok és érezzétek jól egymást.

  • Andrew_s,
    se szolga sem alattvaló sem csavar nem vagyok.Kertész Ákos óriási tévedésében sem vagyok található.Ellentétben Veletek akikre tévedett egy vesszőt és két t betűt.Hogy Te személy szerint hová tartozol,nem tudom és nem is érdekel.A beírásod minősít.

  • gyuri10
    2020 május 23
    5:52 du.

    Miért?
    Mostmár nem szavaznátok oda,
    ahová tudjátok hogy szavazni kell?
    Másik kérdés: TE most a magad nevében beszélsz,
    vagy a többi Izraelben élő magyarszármazású kettős állampolgáréban is?

    És most mit vársz?
    Mert elprüntyögöd hogy
    mára már másképpen gondolod,
    akkor boruljunk a teveszaros bakkancsod elé?
    Hát nem öregem..ahhoz már túl sokat aljaskodtál és
    hazudoztál magadról,másokról és a legföképpen a tényekről.

  • slapaj

    Na gyerünk haver, bizonyítsd az igazad – ne csak köpködj

    Nyiss pert az intézmény ellen, benne a „hazug” professzorral.
    Biztositok számodra olyan amerikai ügyvédet, aki már néhány kártérítési pert megnyert nemcsak a világ legnagyobb cégei ellen, hanem az amerikai állam ellen is! (milliós nagyságrendben)

    Na gyerünk, brother, ha „igazad” van – de addig kussolj – és ne fokozd!
    Mert amit most itt elkövettél a nyilvánosság előtt, azért ha a tanár nem, én foglak perbe vinni, mert az apológia is crimi!

    Te most itt a Göllner tanár urat hazugsággal és csalással vádoltad meg, rajta keresztül az Intézetet!

    Mutasd meg a papírjaid az egyetemről, gyerünk babám – nehogy azt hidd, hogy a világ csak blöffökből áll!
    Ha meg úgy lenne, gondolhatnád hogy egy „vén fasznak” csak több firnyákja van, mint egy puccos fasz*nak!

    Ezzel a szánalmas nyuggerezéssel mellesleg a saját szüleid is ócsárlod.

    Én mint a korbeli, gond nélkül használhatom a kifejezést a korombeliekre.
    Mint ahogy a fekete niggerezhet, mint ahogy a cigány cigányozhat, mint ahogy a zsidó zsidózhat – csak nem biztos, hogy minden esetben jól veszi ki magát.

  • geyza,

    Bárhogyan is erősködsz itt,te szellemi és mentális nyomorék,nem bírod felcsigázni sajnálatomat.Annyit azért elárulok,hogy három állampolgárságom is van,de ha öt lenne nézeteimnek máig is megfelelne ami eddig megfelelt.Nektek O.V.túl jó.A nagy pofátokra ráülhetne kissé hermetikusabban.Ti nem a demokráciáért vagytok kiborulva, hanem a hatalomért.Nos ezt a te degenerációd életében már nem fogod élvezni.Intézd el az ateisták istenével,hogy újra születhessél.(bár a jányi féle szenthazádat a negyedik emeletről… a többit már máskor is megírtam,ettől az én Istenem védje meg a dunamenti mongolokat.)

  • Andrew_s,
    lehet ,hogy igazad van a nemzetközi erőkkel szembeni „Dajan lépésre”.Azt azért vedd figyelembe,hogy a nemzetközi véderő, az időtájt még saját magát sem lett volna képes megvédeni. Ezen túlmenően soha senkiknek a védelmére nem reflektáltunk,mert ha valaki ismeri a világ népeit,azok Mi vagyunk. Mose Dajan csinált politikai hibákat,de katonai géniuszát a mai napig a West Pointon és minden katonai iskolában tanítják.Tetteit szabad kritizálni,de élő példa a helyes döntéseire Mi vagyunk.Akinek problémája van Vele maximum,nem lesz a barátunk,mert soha nem is volt az.

  • gyuri10
    2020 május 25
    12:36 du.

    Most kemény volt a Gurltiz, akár a vídia 😀 😀

    Teheti is !
    Mert Netanyahu,
    amint hírlik keményen
    bánik az ellenzéki ujságírókkal.
    Rá ül a szájukra hermetikusan vagy mi…
    Kiplakátolja őket, amit Mo.-ról tanult.Vagy fordítva?

  • Gábriel:

    Ez a kócomfitty kis Slapóca is
    valamiféle „nemesembernek” tekinti magát?
    Aszongya Ő (így nagybötűvel) kijelüli mások helyét
    a sarokban. Ahol -szerinte- a lúzerek vannak.Aztán kiderült
    hogy ez csak egy elcsapott „örökdiák” aki élősködik az ötet
    támogatók pénzén,mígnem rájöttek hogy csak azt vakargatta
    ott,amit a vízipaci is himbál.Akkor aztán visszaszipkázták.
    Mert végülis mindegy.Trollnak így is jó.

    HEHEHEHEEeheheeh a „nagyember”..meghogy
    „kijelöli a helyet”..aszongya…KI JE LÖ LI…Ő..A helyet

    Szerencsétlen csóringerkém.
    Itt keményít a semmiből,az őt jellemző nagy büdös semmivel.

  • (2020 május 22 5:39 du.)
    Na figyelj ide, te alárendelt beosztású szellemi segéderő!

    Ezzel a lúzer-nyugger kifejezéssel kiírtad magadat a kultúrából. Mert nem azt írtad ám, hogy lúzer nyugger, hanem tettél egy kötőjelet, amivel minden nyuggert lelúzereztél.
    Mi a fenét gondolsz magadról? Azt hiszed, te majd örökké élsz? Nem jut eszedbe, hogy amit kaptál eddig – életet, tudást(?) -, azt a nyugger eleidtől meg azoknak az eleitől kaptad?

  • Tátott szájjal bámulom itt a nyiltszíni sggggnyalást. Igaz – utólag visszagondolva – egy rövid ideig nálam is volt próbálkozás, de én ösztönösen ellenálltam. Sem a selymes, sem a reszelős nyelvet nem igénylem, nem komálom,sőt, elviselhetetlenül szégyeltem magam miatta…

    Most nézem, mint a moziban, hogy fog ez alakulni másnál?

  • Almási Alma
    2020 május 26
    5:37 de.

    „…de én ösztönösen ellenálltam…”
    ***************************

    Meg tudlak mérni ha akarod 😀
    Van hivatalosan és frissen kalibrált
    magas-precizitású laboratóriumi Hewlett Packard
    gyártmányú rezisztivitás-mérőm! Csak megfogod a két mérőzsinórt és máris mondom az ellenállásod mértéket.
    KOhmban vagy MOhmban.Ahogy parancsolod 😀 😀 😀 😀 :d 😀 😀

  • Alma,
    máj 26 5:37 de
    A Konti utcát is megszégyenítő,tőled már napirendi,aberráltan trágár beírásodon már csodálkozni sem lehet.

  • gyuri10, rá se ránts! Ugyan hogy lehetne másképpen (finomabban?) leírni, amit közöltem?

  • Gyurrka-hurrka 😀
    A „Nemzeti..stb” topicban csak kibekkelted hogy a tiéd lehessen az utolsó szó (mily gyermekded szokás)
    de persze azért itt reagálok hozzám förmedt
    beírványodra, alábbiak szerint:

    ***************************************
    gyuri10
    2020 május 26
    6:56 de.

    „…Foglalkozz egy kicsit a csalánba rekedt hapsiddal…”

    *************************************

    Mondom hogy valami nem stimmel nála.
    Már megint a férfiszerelemre buzdít 😀 😀 .D
    Különben tudható bizonyos Ernest Röhm, a „kiváló” SA vezér
    esete óta, hogy az olyan agresszív diktatúra-pártiaktól,mint
    amilyen te is vagy öregem,nem áll távol ez a fajta attitűd.

    Ennek fényében viszont
    mostmár érthető miért miért
    nyalták egymást a jobber Neocharlival,
    aki itt nyíltan kijelentette hogy ő bizony diktatúrapárti.
    Pontosan így,ezekkel a szavakkal.ÉS most Gurlic megismételte

    Fura hogy ezek a nyalka fiúk egy balliberális oldalon
    tüsténkednek 😀 😀 😀 és azt várják hogy megdícsérjék őket

  • kedves Cenz Ura köszönettel veszem a te tudod mit, olvasván Álmaink Almája eme bejegyzését

  • Nos az a helyzet,hogy Föld.S.Péternek mind a 2!!!!mai hozzászólásom „véletlenül” eltünt….(azt írták „lassítsak”…)nem előszőr történik ilyen,de kibírom,majd egy másik cikknél röviden leírom,most jobb és szórakóztatóbb programom van!
    Azért a többiek köztük a sok „hiteles” ellenzéki hívek szövegét
    nagy élvezettel….olvastam!

  • Almási Alma
    2020 május 26
    1:37 du.

    Gyurrka csak SZERETNE
    „rárántani” dehát már..ugyebár…hehehe

  • Almási Alma,
    nem kell kérdezned!Ha egyenesen és név szerint a kültelki strigóhoz címzed,azonnal érthetővé válik.Így még azt hiheti a szerencsétlen,hogy elutasítod a közeledését.Tovább rombolod az amúgy sem világos értelmezési határait.Ugyanis ő tényleg csak a csalánt nevelő testi-lelki(sic)barátjának az alfeléhez vonzódik. Kár,hogy a sok-sok kilométer távolság sem kedvez neki.

  • Gyuri10! Meglehet, félreérthető voltam, mások is találva érzik magukat, nem csak az, akinek írtam. Csak véletlenül maradt le a címzés, de utólag rájöttem, így még jobb…

    Szóval tényleg rá se ránts! 😀

  • még gyuri10-nek:
    Nekem csak egy hízelgőm volt itt, aki – amikor rájött, hogy nem lehet engem hülyeségekkel befolyásolni – a legnagyszájúbb gyalázóm lett. Róla van szó… 😀

  • gyuri10
    2020 május 27
    8:51 de.

    Látom mostmár
    tényleg kezded elveszíteni
    maradék önuralmadat is a szexuális
    álmodozásaidnak hím neműekre való kivetítésével
    kapcsolatban. Szegéby Gyurka te .Tényleg sajnállak
    hogy ennyire bele bonyolódtál ebbe az ön-identitás zavarba.:D

    Ezt te írtad Göllnernek te szerencsétlen kis homár? :

    ****************************
    gyuri10
    2016 június 7
    4:07 du.

    „…Ne tessék szíves lenni Uzit emlegetni,mert az egy fegyver,amivel mi nem fenyegetünk.Különösen nem egyetemi tanarakat. Ha a golyókkal kapcsolatban Buzit akart írni,remélem az egyetemistái között találhat egy önnek szimpatikusat…”

    *************************

    Az idiótája 😀 😀
    Neki az UZI.-ról is a BUZI jut az eszébe hehehhehehe

    Na és ez ???

    *************************
    gyuri10
    2018 szeptember 14
    6:58 de.

    „…geyzát imádó tisztelettel üdv: Gyuri”

    *************************

    Én pajtás elhiszem
    hogy kangörcseid vannak
    mikor olvasgatod napjában többször
    az írásaimat,de azért viselkedhetnél.Ennyire
    kitárulkozni azért mégsem kéne ennyi ember előtt.

    De mindegy is..itt egy ballada direkte tenéked,
    hogy örülj :

    Megkérdeztem KisMás Gyurkát:
    -Ennél egy kis zsíros deszkát ?
    Elmegyek én Izraelbe,
    Viszek néked egy köcsögbe!

    És hogyha már mind el fogyott,
    Köcsögére nézel legott
    Lehet hogy eszedbe jutna:
    Férfis*gg néked a p*na

    /Géjza, mindegymikor, negyedhétkor/

  • Gurltiz, a MÁS
    megint sorba’ állt Almánál
    egy pofonért. HEHEeehehhehehe
    Az idiótája..ez nem tanul semmiből…

  • Intézményvezető fideszes főorvost rugtak ki emlékeim szerint, mert nem volt hajlando kirugni betegeket a 60%-os agyfelszabaditas erdekeben.
    Tévedek? Sikerult megint atirni a tortenelmet?