Darabra megy?

2021 április 18 11:10 de.31 hozzászólás

Népünk Boldogsága úgy gondolja, hogy darabra. Persze, ehhez is ért, mint minden máshoz. Mert hát, szerinte kedden-szerdán meglesz a 3,5 millió beoltott kipcsak, így már semmi akadálya nincs a nyitásnak.

Sejtem, hogy Népünk Boldogsága nem teljesen normális, az ilyesmi ugyanis nem darabszám függő. Pláne, hogy a 3,5 millió semmire nem bizonyíték, hacsak nem a kiadott vakcinaszámra.

De ez őt hidegen hagyja. Na, nem azért, mert ennyire buta – részben azért – hanem, mert nagy rajta a nyomás. Mivel ma Orbanisztánban minden felől ő dönt, most botor módon magára húzta a víruskezelést, amit rendesen elb…szott.

De természetesen mindenkit meggyógyítunk – jelentette ki némileg alaptalanul – majd, mikor kiderült, ez kurvára nem jön be, hevesen elkezdett mindenfelé mutogatni, felelőssé téve tán még az Atyaúristent is a saját analfabétaságáért.

Képtelen beismerni, hogy hibázott, képtelen belátni, hogy fingja sincs arról, mit kellene tenni, de a darabszám az felmentést ad neki.

Hát nem.

A játék arra megy ki, hogy a választásokig valahogy kihúzza. Addigra meg valahogy csak legyűri a vírust – legfeljebb nagyobb lesz a járulékos veszteség – de akkor majd körbehordoztatja magát rózsaszirmokkal borított hintón két milliónyi ájult híve előtt. Holy, Holy Orbán Viktor! És íme, a következő 4 év is bezsákolva.

Ille István

31 hozzászólás

  • „Mindenkit meggyógyítunk”.

    A fenti korai kijelentés után jelent meg/robbant be Magyarországra is a sokkal fertőzőbb brit mutációs covid járvány.

    A nagy halálozási ráta (a klf féle statisztikák ellenére is) megmutatja a magyar nép-egészségügy (kb 60-70 éves) hiányosságait, amit most már halaszthatatlanul korrigálni kell.

  • Mifelénk nem a rohadeo kívánalmai szerint jött be a vakcina. Már csak azért is mert a placebót a”hüjék”kapják,mint a”hüje” ptolomeo.Mi pedig nem vagyunk hülyék.Az,hogy egy idióta antinak semmi köze ahhoz,hogy Nálunk mi és hogyan nyílik meg vagy záródik be csak akkor érdekelhetné,ha ő be tudná zárni a mocskolódó,aljas bagólesőjét.Ez részemről a válasz egy előző bezárult cikkhez. Kérem,ha lehet jelentessétek meg.Előre is köszönöm:Gyuri.

  • Gyuri10, az világos, hogy nagyon mérges vagy, csak az nem, hogy kire és miért. Kissé zavarosan és kellemetlenül fejezed ki magad.

  • György Molnár

    Dr. Mengele is először orvos volt, később lett tömeggyilkos. Jogászból nem lehet tömeggyilkos….?

  • ferenct
    2021 április 18
    11:30 de.

    minden halottért kár, de az örök élet nem létezik!

    egy járvány hisztériával kombinálva hatalmas károkat tud okozni és ez látszik.

  • ferenct
    2021 április 18
    11:30 de.

    minden halottért kár, de az örökélet nem létezik!

    egy járvány hisztériával kombinálva hatalmas károkat tud okozni és ez látszik.

    abból a 60-70 évből a dicsőséges utóbbi 32 a mérvadó, mert a 32 előtt még egyszer sem emléxem semmiféle hisztériára sem, sem pándémiára, valahogy ezek az új rendszer velejárói lehetnek, még nem volt „nagyipari mindenre van gyógyszer” amely rendszernek lényegi alapvető tulajdonsága, hogyha nincs akkora profit mint amit beterveztek akkor gyorsan lesz egy pándémia és akkor lehet azt is csinálni, mint a Pfizer az éppen futó hét keddjén bejelentette, hogy ha lejár az első 2 bökés hatása 12 hónap után akkor azonnal kell harmadik bökés is…, a kapzsiságnak nincs felső határa és a rémhírgyártásnak sem!

    ha odafigyelsz ferke, akkor észreveheted, hogy sohasem fox olyan statisztikát látni, amely azt elemzi, hogy az összes haláleset amit a SARS nak tulajdonítanak az tulajdonképpen milyen kombinációk eredője volt, eccerű és naccerű mind egytől egyig SARS eredetű még akkor is ha Gödöllői HÉV alól szedték ki!

    Ezt sem tudni?

  • Utód
    2021 április 18
    3:26 du.

    én vagyok neki a titkos kedvence, ő olyan mérges mint egy áspis kígyó és szelektálja a KMH olvasóit is valami kategorikus imperatívusz alapján amit csak ő ért… és, mint e beszólása is igazolja olvasni sem tud (illetve, mint grizi aki 67 is úgy csavarja, hogy tudjon valamit róla összehordani)

  • gyuri10
    2021 április 18
    12:21 du.

    gyugyuka, szövegértési technikád brilliáns! megint eltaláltad a szarva közt a tőgyit vak gyűlöletedben a Rodeo11-et nem lehet Anti nak becézni, nincs az a Helyesírási szótár! számomra emez újabb vallomásod Eine Liebesbotschaft mint ahogy Rellstab csodálatosan írta ebben a versben.

  • Aki világméretű összeesküvést hallucinál abban, és azt hiszi, hogy orvosok és kutatók azért szerezték meg a diplomájukat, hogy átrázzák a szegény emberiséget, azt teljes joggal lehet ön- és közveszélyes őrültnek nevezni. A spanyolnátha idején nem volt járványügyi intézkedés, nem tudtak a vírusokról és nem volt vakcina. Meghalt 50 millió ember. Az elmebeteg brazil miniszterelnök ugyanúgy hisztinek tartja a pandémiát, mint te. Már nincs elég koporsó, nincs hely a temetőkben. Mit akartok ezekkel az összeesküvéselméletekkel, ti idióta tudományellenes barmok? Túl sokan vagytok, és ezért nem lesz nyájimmunitás, velünk marad a járvány.

  • Szögezzük le: ilyen vészterhes időkben egyetlen kormány – semmilyen színeztű – sem képes hiba nélkül működni. Csak az lehet a reális cél, hogy a hibák számát leszorítsuk.
    A kiugróan magas halálozási arány azt mutatja, hogy valami nem stimmel az egészségügy működésében.(SE.)
    Szerintem az egyik ok az, hogy elmaradt az eü teljes rendszerének átépítése. Ez nem csoda, hiszen a terület érinthetetlensége volt az egyik (ha nem fő) oka a jelen politikai garnitúra győzelmének – és immár tizenéve tartó regnálásának.
    De a hibáknak, ellentmondásoknak látok egy másik jelentős okát is. A Fidesz (jesszus, emlékszik még valaki arra, hogy a rövidítés valaha a fiatal demokratákat jelentette?) mára olyan konglomerátummá vált, aminek jószerivel egyetlen kohéziós ereje a kormányfő iránti kritikátlan rajongás. Ez egyébként az egész szavazótáborra is jellemző.
    Iemerjük jól a hasonló rendszereket – úgy hívtuk valaha, hogy személyi kultusz. Nem az a baj, ha egy politikai oldalnak karizmatikus, mozgósítani is képes vezetője van, akire megkülönböztetett figyelmet fordít a hívek és az ellenzékiek tábora is. Az a baj, ha ez a személy omnipotenssé (mindehatóvá) válik.
    Szegény Ovival ez történt – bár ez nincs ellenére – maga is sokat tett ezért először a Fideszben, majd az egész magyar társadalomban. Így mára sem az államigazgatásban, sem másutt – pl. az eü-ben – nem maradt ember, aki ellent merne mondani a kormányfői vízióknak,legyenek azok hamisak (mint a Munkaalapú társadalom), vagy téves információkon alapulók – mint a mai „nyitás”.
    Ennek a helyzetnek sajnos mi, valamennyien isszuk a levét. És fizetjük meg az elég magas árát.
    Tetézik mindezt a pandémia takarásában zajló történések, amik felvetik a nyerészkedés gyanúját. Ilyen pl. a budapesti, kínai gigaegyetem terve.Amit tudni lehet a Kínai Népköztársasággal kötött szerződésről, az annyi, hogy a létesítményt mi,magyarok építjük fel – kínai kölcsönből, az egyetem viszont a kínai állam tulajdona lesz. Mi meg törlesztjük a hitelt kamatostul. (Vajon melyik építő cég lesz a kivitelező?)
    Kétségtelen – muszáj lenne a Föld legnépesebb országával normális kapcsolatokat kialakítani. De ennek az a legjobb módja, hogy egyesével – néha egymás ellenében – keressük a saját hasznunkat?

  • Utód,
    nekem kedvencem itt nincs,a Rohadeót is csak akkor veszem észre,ha nagy ritkán elolvasom.Akire valóban nagyon mérges vagyok az a Pradlik György aki regnálása idején nem ismerkedett meg a ptolomeoval. Manapság sokkal tisztább lenne a levegő és a KMH lapjai is.Ha valamit nem értesz meg,nyugodtan rákérdezhetsz. Persze,ha lehet,csak EMBEREKRŐL beszéljünk.Az antiszemita csatorna-szennyet hagyjuk önmagában vergődni.Üdvözlettel a kies izraeli sivatagból:Gyuri.

  • Ille

    1) Ha nem kényszerítenek gépfegyverrel, ne legyél alpári („…fingja sincs…-:) Bizonyára észre vetted, ez egy nyilvános fórum, ha nem most elmondom. Az ilyen kocsmába se illő szöveggel magadat is minősíted elsősorban de a kmh-t is

    2) Jó látszik: Most nyeri meg Orbán a covid-háborút és 22-es parlamenti választásokat – negyedszer.

  • gyuri10
    2021 április 19
    4:12 de.

    Nem az igérted nagy orcával hogy ide többet nem jössz?

    Ehhez képest itt osztod az észt megint hetek óta.

    Csak nem büdös lett neked a Lahar-blog ? 😀 😀 :S

  • ferenct
    2021 április 19
    5:09 de.

    Örülök hogy így örülsz.
    Mindig öröm látni a NER sivárságában egy boldog embert.

  • Utód
    2021 április 19
    2:07 de.

    én mint fő fő idióta azt állítom, hogy a számszerű adatok ellened beszélnek, egyébként sohasem fogok bégetni a nyájban és nem akarok az elhanyagolható (tudósék szövege) 25%-ba tartozván megmurdelni holmi kellemetlen de halálos mellékhatásba

    ennyike

  • Utód,
    megint csak Pradlikot hibáztathatom.Ha még maradt volna,minimum két aljassal kevesebben támadnának.Szerencsére csak verbálisan. Paka-paka…Ugyanis még nem tértek magukhoz.Nem fogják fel,hogy 2021-et írunk.A keretlegények,kis nyilasok,verőlegény ivadékai és a”tudós vak céna szagértők”jól egymásra találtak.

  • ferenct
    2021 április 19
    5:09 de.

    nem vagy abban a helyzetben, hogy előírd, hogyan fejezzem ki magam. ha azt írom: halovány lila segédfogalma sincs, a lényeg ugyanaz. ráadásul az előbbi jobban illik ahhoz a prosztóhoz. szóval, tartsd meg a véleményed a magasan művelt társaidnak.

  • Utód
    2021 április 19
    2:07 de.
    elmebeteg vagy te apuskám, egy beszari, hisztis vén barom
    pontosan neked és a hasonszőrű elmebetegeknek fogjuk köszönni az éhséget és a háborúkat, amelyek ennek a pániknak lesz az eredménye
    Na de magadat a „normális” masszába sorolod … úgyhogy esetedben max a teremtőhöz apellálhatnék
    Az az „elmebeteg” is elkapta a vírust ugyanúgy, mint én, mint ahogy nem egy influenzát is már életemben – és köszönjük szépen, de kurva jól vagyunk és nem huszévesek (de úgy érezzük magunkat)
    És kurva jól lennénk, ha ilyen gárgyuakkal nem lenne tele a világ ….
    Igen te agyalágyult, akkor a háború teljében nem hogy gyógyszer nem volt, hanem kaja sem – most meg éppen fordítva van – eddig volt kaja gyógyszer – de ezután nem lesz – mert ti csináljátok a pánikot …
    de lesz majd háború a zabáért – tudom neked már mindegy, a szaros kis nyugdíjjal szépen elvagy – rosálj csak befele, de a saját ágyadba, ne ide …

    Kutatók és orvosok is tisztában vannak már rég vele, hogy EZ A VIRUS nem véletlenül jelent meg egyszer-csak úgy a semmiből …

  • György
    Molnár
    3:28

    Mengele emlékén merengve megkönnyebbülve mondja maga elé:

    „Jogászból nem lehet tömeggyilkos.”

    ÁM amint azt a mellékelt ritka példány; a miniszerálnok bizonyítja, hogy jogász is bármikor lehet esküszegő és alkotmánygyilkos, ahonnan már csak egy nüansz különbség – a súlyos munkaköri mulasztás vált/válik egyelőre „csak”25000 s ki tudja még mennyi ember tömeggyilkosává. Ez van.

  • Utód!

    Lehet, hogy te nem tudtad, hogy itt a KMH-n egy megszállott Bolsónaro fan – egy hárpia – a brazil Amazonaszmente védett ragadozómadara a néhai turulmadár mai harcias rokona fészkelte be magát.

    Nemes leszármazását csak a válogatott, olyan turulos kocsmai trógerságai és trágárságai, valamint az ilyen echte, rikoltozós magyar, igazi hárpiás beszédstílus igazolja mint itt ez a 2:07-es megszólalása is…

    Ha netán ‘stenőrizz még ismered is a brazil helyzetet húzd össze magad, mert a fenevad márcsak emiatt is kiszúr magának.

    Nem értem a föszerkesztő vadőrt, ezt a dzsungelrémét miért tűri meg még mindig itt a magyar rónán ilyen brutál megszólalások után is.

  • ferenct 11:30

    Ez a kincstári optimista dumád már (a könyökömön) jenki.
    Borzasztó a helyzet, nemhogy optimizmusra adna okot.

    Aztán azt hazudod ide a képünkbe, hogy az egészségügy 60-70 éves lemaradásban van. Ez óriási hazugság.
    Az említett időszakban a sokkal jobb és biztonságosabb, mi több megbízhatóbb volt.
    Szó, mi szó, a nagy lemaradás a FidSS éra utóbbi 11 éves regnálásának terméke. Magyarember soha nem érezte ennyire elhagyatottnak és bizonytalannak magát, mint ez alatt a rablórezsim alatt, akiknek Vezérükkel együtt most is, ma is fontosabb a stadion és sportcsarnok, ja meg a szökőkutak fejlesztése, az egészségügy biztonságosabbá tétele helyett.

    Az elmúlt másfél év a felcsúti disznópásztor állatorvosi disznaja…

    Hát „ne tégy hamis tanúbizonyságot!”
    (Mózes5./Máté5.)

  • Dubois

    A rólam leírt zengetes jellemzésed pontosan bemutatja magad és a sorstársaid hitványságát
    Amely nem érdemel jobb vezetőt nektek mint Orbán Viktor
    Persze lehetne Gyurcsány Ferenc is, mivel lennétek kevésbe hitványak, ó ti nagy bölcsek, akik a mai óhazában minden bajnak tudói vagytok??!!
    De megoldani semmit se vagytok képesek – vagyis hitványak vagytok embernek is …

    Nekem fanjaim nincsenek, ellentétben veletek, akiknek azért épített az Orbán Viktor stadionokat, hogy jól kihőbörögjetek magatok hétvégeken benne – és még ez sem tetszik?

    Ugyhogy fogjad vissza magadat, és azt merészeld elmebetegnek nevezni, akivel együtt őriztél disznónyájat …
    Azt hiszed, hogy te egy értelmiségi vagy, és te vagy a kultúra angyala??
    Hiszen a jól múltkor azért jöttél nekem, mert Budapestet falunak neveztem – te szerencsétlen, Budanak és Pestnek falai voltak valamikor – mert erősített városok voltak

    De te azóta érzed magad „megbecstelenítve”, merthogy a fennkölt ájtatosságodat valaki meg merte érinteni …
    Bizony hogy az a szépséges, ájtatos beszéd az ami öl, mint amilyen a tied – aki nem nyugszik egy percre sem – sem az irigységtől, sem a szégyentől

    Persze valakit csak úgy elmebetegnek nevezni, akit soha nem láttál, nem tudsz róla semmit, az ugye EMBERILEG ÉS ERKÖLCSILEG FEDDHETETLEN??!!
    aki így gondolkozik, abban mi lakozik? Csak nem valami ocsmány gyűlölködő lélek?
    Hát nem! Attól bizony ezerszer aljasabb valami …
    Vagy ez a sikk, a senkiháziaknál?

    Nekem nincs mit szégyellnem, mert kimondom a valót, de te barátocskám …. ?
    Fényezd a nyelvedet másokon, a házad népen … leginkább

  • Ferenct
    11:30

    Idézed a Vezér örök-becstelenségű szavait, hogy:

    „M i n d e n k i t . m e g g y ó g y í t u n k”.

    Sőt Csuti Patás, gondolva traszcendens kötelezettségére, ehhez még azt is hozzátette, hogy:

    „S e n k i t . nem . h a g y u n k . a z . ú t s z é l é n”

    E mondathoz már csak azt nem fűzte hozzá, hogy:

    > m e g r o h a d n i < …

    És láss csodát, a 25000 halott eltüntetése eddig valóban példásan sikerült. Senki nem láthatott útmentén elhullott agastyánokat, de még matrónákat se… Így, Führerünk még a róluk való megemlékezést is fölöslegesnek tartja, illetve hivatalosan is mellőzi… Mert amiről Orbán még a pénteki rádiószózatában az állami rádióban sem beszél, olyan probléma nem is létezik…

    Nade igaz is, előbb várjuk meg a végét! Majd ha lezajlott a Bp-i foci-EB, és meglesznek a NER végső győzelmi eredményei, a KSH/MTI kombinált számaival, figyelembe véve a megengedett időskori nyugdíjas-elhullást és a 22-es választási kampány állását, majd akkor ráérünk erre a formaságra is időt pocsékolni 😀 🙁 !

  • Mint tudjátok Nagy Orbanisztánban :::

    142.642.783.- fő ember fertőződött meg coviddal

    81.733.921.- fő ember gyógyult meg

    3.041.753.- fő ember meghalt .

    Orbanisztánban meghalt :25787.- fő ember (2021.04.21.08.43.)

    Persze a Nagy Orbanisztán – ban meghalt : 3.041.753.- fő haláláért a „””ZORBÁN „”” a felelős , Ő a bűnös!!!

    A 81.733.921.- fő meggyógyult ember meggyógyítása a „”” TI „”” dicsőségetek!!!!

    A 142.642.783.- fő megfertőzéséért a „”” ZORBÁN „”” a felelős !!!

    Az összes Vakcina kifejlesztése a TI érdemetek !!!

    De ez a büdös Zorbán lenyúlta az összes pénzt ami ezekért a vakcinákért járt volna , még azokat is amit az államok a kisérletekre adtak.
    Számoljátok össze mi pénze lesz ha elmegy nyugdijba !!!levonva amit a „Haverjainak ” adott !!!
    Ez egy nagyon gazdag ember!, nem mindenki tudja megcsinálni!!! Hogy is tudná , hisz „”” minden felől ő dönt „””
    üdvözletével

  • Idézet a cikkből :::

    „””…Mivel ma Orbanisztánban minden felől ő dönt…”””

    Hisz látszik most is ő döntött !!! Ő döntötte el , hogy e cikk megírójának a fentieket kell megírni , mást nem engedett neki , mást nem nem csinálhatott ::: És megtette !!! Hisz tudja hogy neki is a Zorbán dönti el mit csinálhat !!!
    Hát most itt járunk !!!
    üdvözletével

  • toth péter
    2021 április 21
    5:45 du.
    aha. mert én a Vezéretek házi cikkírója vagyok.
    komám, te nem vagy normális. sajnállak.
    a gyógyászod üdvözletével

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙

    A RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT MEGHOSSZABBÍTÁSA:
    ˙

    Zsemlyén Solt, a helikopterről vadászó, úgynevezett

    keresztény&demokrata 😀 miniszterelnök-helyettes tegnap

    éjjel(!!!) nyújtotta be egyéni képviselői (azaz „lentről

    jött”) indítványát a

    V É SZ H E L Y Z E T . M E G H O SSZ A B B Í T Á S Á R Ó L .

    eddigi határidejének áttételét májusról szeptemberre …

    Ugyanis a FIDSS-KDMP „koalíció” 😀 számára kapóra jött a

    P A N D É M I A . nyújtotta rendkívüli állapot lehetősége,

    egy””törvényes”” hivatkozási alap ellenzéket gúzsban-tartó,

    alattomos RENDELETI KORMÁNYZÁS* további fenntartására.

    Borzasztóan irritálja Orbánt különösen az. E L L E N Z É K I

    ELŐVÁLASZTÁS számára vészjósló idei megtartása, s EZ a

    vészhelyzeti állapot fenntartása főleg az ellenzéki siker

    megakadályozását szolgálja GYŰLÉSEK ÉS ÖSSZEJÖVETELEK

    további tiltása és rendeleti úton való „SZABOTÁLÁSA” útján.

    Ennek tudatában igen feltűnő az, hogy a Diktátor épp e galád

    politikai manőverrel egy időben, épp most szabadítja fel a

    foci EB, a stadionok, edzőtermek, vendéglátó helyek stb.

    pandémia miatti karanténját !!! Vagyis, mindezt lehet, csak

    gyűlésezni, és a demokratikus előválasztásokat megtartani,

    azt nem… (?)

    Két FID-SS polgármester e félreérthetetlen jelre . m á r i s

    úgymond’ „kérte” a városi ellenzéket, hogy „tekintettel a

    vészhelyzetre tartózkodjon a nyilvános összejövetelek

    megtartásától”.
    ˙

    .

    * Rendeleti kormányzás:
    Diktatórikus kormányzási mód, melyben a kormány, a parlament ellenőrzése nélkül, a törvények figyelmen kívül hagyásával, az általa hozott spontán rendeletek útján gyakorolhatja hatalmát a nép felett. Ezt a módszert előszeretettel gyakorolják diktátorok és puccsista fakabátok…
    – Adolf Hitler a szintén fasiszta (náci) vezető akit, nem megválasztottak hanem, Hindenburg jelölt ki a kancellári posztra, hatalomra kerülésével azonnal, rendeleti kormányzást vezetett be Németországban, így rúgva fel többekközt az alkotmányt és vele a demokratikus köztársaságot. Mindjárt ki is kiáltotta a III.Birodalmat…
    – Orbán Viktornak Orbanisztán Öntársaság I.etápjában (1998-2002.) született szinte legelső rendeleti intézkedése mindjárt a jegyzőköny-vezetés megszüntetése volt a kormányüléseken.

  • tisztelthölgyeimésuraim:
    A RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT MEGHOSSZABBÍTÁSA”

    Kissé talán hosszúnak tűnő írás, de ajánlom mindazoknak a figyelmébe, akiket a téma a napi jelentőségű poliikai nyilatkozatoknál, újságcikkeknél kicsit mélyebben érdekel:

    https://www.thing.net/~rdom/ucsd/biopolitics/HomoSacer.pdf

  • Bocsánat, az előbb a második, közvetlenül a témát tárgyaló részt valahogy lemaradt:

    https://altexploit.files.wordpress.com/2017/07/giorgio-agamben-kevin-attell-state-of-exception-university-of-chicago-press-2005.pdf

  • Ille István
    2021 április 21
    8:25 du.
    Hát igen ezt eddig nem tudtam , de kiderült az igazság.
    Ilyen gondjaim nincsenek , inkább önmagad sajnáld.
    Nekem ilyenre nincs szükségem,a te nagytudásud biztosan mindig üdvözöl.
    figyelemre méltó üdvözletével

  • „tisztelthölgyeimésuraim”
    2021 április 22
    2:56 de.
    elég zavart helyzet van nálad.
    üdvözletével