Politikai humor — A Fidesz érti a viccet, csak nem szereti

2021 június 3 3:54 du.28 hozzászólás

Zöldre festették a metró szellőző nyílását a budapesti Blaha Lujza téren a Kétfarkú Kutyapárt aktivistái, a tetejére a Super Marióból ismert húsevő növényt ültettek. Az alkotás nem nyerte el a hatóság tetszését, rendőrt küldtek az alkotókra, és a közegek szokatlanul nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.

Az már megszokott, hogy a kétfarkúak rendre kihúzzák a gyufát a hatalomnál azzal, hogy borsot törnek a hivatalosságok orra alá. Hol egy gyalogos átkelőhelyet festenek láthatóvá, hol buszmegállót javítanak ki, vagyis csupa olyan dologgal foglalkoznak, ami nem az ő feladatuk lenne.

Jó alkalom volt ez arra, hogy a hatalom ismét megmutassa, ki az úr a háznál. Nem két rendőrt küldtek, hogy megtekintsék a tényállást, hanem, sajtóhírek szerint, legalább tizenkettőt.

A Fideszről régóta az a mondás járja, hogy értik a viccet, csak nem szeretik. Volt idő, amikor még szerették, de ez nagyon régen történt, amikor még liberálisak voltak és magasról tettek Trianonra.

Kőkorszaki buszmegálló és a Kutyapárt akciója.

Amióta ők a hatalom, egyre kevésbé tolerálják s viccet. Már csak azért sem szeretik, mert az többnyire ellenük irányul. A politikai humor ugyanis, függetlenül attól, hogy éppen ki kormányoz, mindig ellenzéki. Mert bár az ellenzék is követhet el hibákat, politikusai mondhatnak hülyeségeket, ám csak a kormányon lévők ostobaságaiból és hazugságaiból lesz törvény. Ezért nem létezik kormánypárti humor, aki ilyennel próbálkozik, nem nevettet, hanem magát teszi nevetségessé.

Elintézhetnénk ennyivel, hogy a kormány már megint mellényúlt és fölöslegesen riasztotta a rendőrséget, ám ezúttal többről van szó. Nem arról, hogy a kétfarkúakat megbüntessék. Ez, ha lehet így fogalmazni, csak amolyan mellékszál, a valódi cél, hogy azokat, akik a jövőben viccelődésre, vagy tiltakozásra vetemednének, elrettentsék.

Akinek van humora, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes. Peterdi Páltól, a Ludas Matyi zseniális humoristájától származik ez a mondás. Ami nem azt jelenti, hogy muszáj egyetérteni azzal, ha valakik zöldre festenek egy szellőzőnyílást – nekem például a kék jobban bejött volna -, de tizenkét rendőrt rájuk küldeni!

Nos, viccnek azért ez egy kicsit durva.

28 hozzászólás

  • jó lett volna egy kép a szellőző nyílásról, így marad a fantáziám, a Kétfarkúak bekabehu fidexkft meg nyekereg

  • Talán már nem is igazán értik … 🙂
    Üdvözletével Péterünknek ajánlom a következő cikket Bódis Andrástól, – talán legutolsó próbálkozásként -, hátha végre elkezd a józan eszére hallgatni. (Ha nem hát nem 🙂
    Nem erről volt szó – az Orbán-rendszer konzervatív kritikája
    „Az utóbbi időszak legfontosabb, legtöbbet idézett Orbán Viktor-interjúját a Postoj jelentette meg. A szlovák konzervatív médium később vitát kezdeményezett a magyar miniszterelnök politikájáról – és ebben a Válasz Online-nak is szerepet szánt. A főszerkesztő arra kérte lapunkat, írjuk meg az Orbán-rendszer konzervatív kritikáját – merthogy ők csak a kormányfőnkkel kapcsolatos klasszikus baloldali-liberális fenntartásokat ismerik a nyugati sajtóból. Megtettük. A Postoj most publikálta cikkünket szlovákul – mi pedig itt, magyarul.”
    https://www.valaszonline.hu/2021/06/03/bodis-andras-postoj-orban-rendszer-publi/

  • Valóban vicc volt egy tucat rendőrt rájuk küldeni erre a példa-nélküli gaztettre, egyenesen a TEK felszámoló egységét kellett volna bevetni robbanószert kereső kutyáikkal. Már csak a kövér lúd miatt is.

  • Amúgy FöldS Péter, ugye megint írt !!!! egy ostoba, uszító cikket…. de vajon kinek minek?
    ha egy kis esze volna meg inteligenciája ( ami nincs) akkor ugye tudhatná, hogy a kormánynak nagyon is van humora csak ugye a teljesen lecsúszott ellenzék nem érti, de hát…….ez az ő bajuk, hiába erőlködnek ugye esélyük sincs és különben is!!!!!! ezt a kedves cikkíró is tudhatná? Amúgy a kormány kiválló kapcsolatot ápol a zsidó szervezetekkel, minden évben megemlékeznek és ezt ugye ők vezették be… hiába őrjöng a tehetetlen idióta, semmire se jó ellenzék!!!! na Karácsony is megéri a pénzét, a 20 ezer forintot ugye azóta se küldte meg, sokan hiába várják… nem mintha én rá lennék szorulva, mert nekem ugye szép nyugdíjam van, hála istennek megtudok venni mindent !!!! Deha megígérte akkor teljesítse, nem mintha egy csepp esélye lenne a hazug „főpolgármesternek” aki ugye máris unja a hivatalát, hát most láthatja az ostoba ballibsi hiteltelen ellenzék, akik ugye a komonisták utódai, hogy kit melengettek a keblükön! Ezt még ugye a baloldali ismerőseim és barátaim is mind belátják és igazat adnak…na ennyit erről!
    több időm nincs az ilyen ostoba!!!!!! hiteltelen hazaárulókra akik egymást irtják de ugye mint írtam semmi esélyük, kár a fáradságért meg is érdemlik! Amúgy acikket csak átfutottam, majd ha több időm lesz reagálok rá, de ugye most jobb szórakozásom is akad jó film megy aTV-be!!!! na pá!

  • Bocsi, de amikor a fenti hsz-t írtam, még egy darab hozzászólás sem jelent meg – ha időközben megérkezne az „eredeti” úgy majd megkérem Christ, hogy törölje a halvány utánzatot, mert elvégre mindig és mindenben a minőséget!

    Szerintem pedig a kétfarkúak mára egyetlen, értékelhető tevékenysége az utca díszlet – nem tudom mi bajuk van a hatóságoknak a felfestésekkel, totál színes és fantázia dús, felhívja a figyelmet sok-mindenre! Egy unalmas, szürke buszmegállót nagyon feldob ha az előtte lévő – akár repedezett, balesetveszélyes – járdát, utcaköveket „beszivárványozzák” kvázi láthatóvá teszik, és vidám, élő figurákat rajzolnak, festenek rá! A szemléltető kép a cikk alatt nem tudom valós- e, és hol található, félek ez is órákon belül eltűnik, de nekem pl nagyon tetszik: egy kőkorszaki fülke hangulatos szobabelsővel, tök jó! De legalább tudjuk, hogy egyes kőkorszaki gondolkodású hatalmasok ezt nem viselik!
    Nyomorunkban egy kis humor!
    Persze értem, hogy a cikk nem erről szól – hanem sokkal inkább az „ágyúval a verébre” elméletéről, amennyiben valóban egy tucat rendőrt vezényeltek ki a zöld csatorna fedél vagy mifene eltüntetésére, továbbá a bűnösök meglakoltatására, de bízom benne, hogy óriási félreértésről van/lehet szó : ha mégsem akkor nagyobb a baj mint gondolnánk! Mert feltehetően vannak prioritások a rendfenntartás terén is, első a falfirkák, utcakövek, megállók „meggyalázása” ellen fellépni! Minden más jöhet utána – Szolgálunk és védünk! ( vagy fordítva?)

  • Oszinte elismeresemet ohajtanam kofejezni ez alkalommal annak a „Kutya Part”-nak, az allitolagos kozerdeku munkaikert!!!!

    A ko-falu busz-megallo nem koroszakbeli, hanem kivallo komuves teljesitmeny.
    A tetozete egy kicsit ocska es brutalis, de az leve mind onkentes es kozerdeku munkaik, hat MORE POWER TO IT !!!!!

    S a „Wilma” es „Fred” diszitesei sokkal jobb humort es indulatot mutat mint a fenti cikk.

    Talan inkabb adomantozasaikat kellen kuldeni a „kutya part”-nak, s nem a rendoroket!!!

    Tovabbi sikeres munkakat Kutya Part !!!!!

  • György Molnár

    A GESTAPO mindenütt beavatkozik, ahol ez a kedves, jó humorú párt valamit igyekszik szebbé tenni……Bezzeg nincsenek ott, amikor az orruk előtt, akár a munkahelyükön valaki(k) milliárdokat tüntetnek el a közvagyonból…..

  • György Molnár

    „….kis esze volna meg inteligenciája….. ” írja ez a Besancon nevű rémség, nyilván önkritikának, mert még az „intelligencia” szót sem tudja leírni……Primitív tahó, de neki is joga van élni itt közöttünk….Sajnos……

  • SchumackerLady

    Amikor Koltai Róbert „korabeli” kabaré sorozata, az Illetékes elvtárs még futott, ez akkor óriási bátorságra vallott akkor, amikor a kritika állítólag tilos volt…

    Bátor színészünk és és rendezőnk ebbe a szabad világba lépve, mint kritizőr mégis úgy tűnt el mint a kámfor… Helyesebben előjött, de csak mint a korábbi, rendszerváltás előtti időket ironizáló művésze, amihez már nem kellett sem humorérzék s mégúgysem bátorság. Ő csak éppen a neofasiszta alkotmánypuccsistákat nem hajlandó gúny tárgyává tenni, akik pedig ma ugyanazt mantrázzák, mint amit Koltai anno hegyes nyelvvel gúnyolt ki… Tőle, ebből a folyamatos műsorszámból származik az a szlogen is, hogy „én értem a viccet, csak nem szeretem”…

    Érdekes akkor, abban az úgymond szigorú, de úgymond igazságtalan „antivilágban” a művészúrnak semmi baja nem akadt ebből a nagysikerű és népszerű, közismerten igen-pikírt, állítólag totalitárius rendszernek mélyen beadott gyomrosaiért.
    Akkor most, a Liberális Internacionálé egykori elnöke, e mai miniszterelnök 14 éves uralma alatt miért fél, felújítani az akkori sikerprodukcióját???? Pedig, ennek az országnak most volna igazán csak szüksége Koltai Illetékes elvtársára…

    Megjegyzem pedig, Orbán összes megnyilvánulása az „Illetékes elvtárs” tökéletes másolata a hanghordozástól a Kossuthon előadott pénteki szent interjúig…

  • A Kétfarkú Kutyapárt csak akkor legény gáton, ha valami hülyéskedés van kilátásban. Ám ha élesben kell az ellenzék valódi igazáért, pláne mostanában küzdeni, akkor ő azzal a behúzott dupla farkával együtt vonul lehetőleg a legközelebbi fedezék védelmébe, de a „zöld festéken” kívül esze ágában nincs bármiért is kiállni..

    Így volt és van ez velük a választások idején is, amikor úgymond a mérleg nyelveként, pont az ő kevés szavazatával Orbánék javára billentette a serpenyőt. Tehát egy tipikus álellenzék…

    Én azon se csodálkoznék, ha egyszer kiderülne, hogy ezt a zöldszellőzős, kétfarkú kutyakomédiát azzal a tucat rendőrrel egyetemben a Fid SS rendezte, ill. rendelte volna meg, mert ennek a vicces produkciónak a látszaton túl semmi pozitív hozománya nincs, és nem lesz különösképp, hogy mostmár a fővárosnak ellenzéki vezetése van, amely vezetés többekközt a Fudan egyetem megvalósítása ellen kénytelen éles harcot folytatni. Nem is beszélve a sunyi-mód’ a Fid SS által az önkormányzatoktól elvont százmilliárdos erőforrások sorsáról.

    Ne felejtsük el, hogy vezetője a Pokorni féle turullos hegyvidéki önkormányzat tagja…

  • cukihara
    2021 június 5
    11:22 de.

    Egyetértek, nem véletlenül írtam feljebb, hogy a kétfarkúak mára egyetlen értékelhető szerepe az „utcadíszlet” vagyis a festés.
    Pár éve nagy volt a várakozás velük szemben, mert nem lehetett tudni, hogy merre tartanak, a viccpártból lesz e komolyan vehető politikai párt – a gond, hogy ezt azóta sem lehet tudni. Az ellenzéki pártok között mérik, cselekedeteik alapján azonban már a látszólagosság is kérdéses, én bevallom nem tudok mit kezdeni velük – se hús, se hal!
    Az önkormányzatokban betöltött szerepük igen csekély, egyik helyi képviselőjüket lemondásra szólították fel egy nézeteltérés okán ( lehet hogy pont a XII. ker.) a másikukat „pólócserére” ( szó szerint)

    Konkrét politikai nyilatkozatot érveket még nem igazán hallottam, olvastam tőlük, a humorát kedvelem pl Kovács Gergőnek (a vezetőjük) de ez kevésnek tűnik így önmagában, mert a viccet félretéve bárki emberfia várja/várná a folytatást, az pedig nincs. Általában 1-2 % körül mérik őket, kíváncsi vagyok a választások alkalmával van-e, lesz- e még ember aki megeszi ezt a „pártot”, mert ha már az 1 %-ot elérik, jogosultak az állami támogatásra, és legyen az bármennyi, az a néhány ember aki a „párt arca” (nagyjából ennyi is) el van belőle ! Én így látom a jelenlegi szerepüket, és nem gondolom, hogy nagy meglepetés érne egy év múlva!
    Bár ki tudja, mi magyarok mindenre képesek vagyunk és annak az ellenkezőjére is!

  • Ez a „kedves párt ” választások előtt mindig keresi , hogy néhány vezetője bejuthatna a parlamentbe— valami óriásit kell csinálniuk,hogy valaki felfigyeljen rá !!! hát a ludas matyi felfigyelt! Javasoljátok nekik,hogy a nagy közintézményeket fessék le — ott biztos jobban felfigyelnek rájuk az emberek! Meg aki akarja felajánlhatja saját házát , szomszédja házát az utcafelületeket stb. hátha valami irdatlan nagy párttá tudnának válni!!!
    És mi az igazság ebből :””” Nem két rendőrt küldtek, hogy megtekintsék a tényállást, hanem, sajtóhírek szerint, legalább tizenkettőt”””. Vajon a sajtóhírek le lettek ellenőrizve,vagy csak tovább erősítjük, mert nekünk tetszik??? „””nekem például a kék jobban bejött volna -, de tizenkét rendőrt rájuk küldeni!””” és még a végén is ráerősíteni a rendőrszámra—és így megy az egyik sajtóból a másikra és a vége ez lesz :::: az országos rendőrparancsnok az egész rendőrséget kivezényelte … ??? És ezt már a „nyugati demokratikus sajtó ” is hírül adja
    Ha kék — akkor „kék” megcsinálni — fel kell vállalni !! De lehet hogy a hadsereget is kivezényli NATO erősítést is hívni fognak hozzá !!! Sok szerencsét hozzá üdvözletével

  • Felesleges túlzás volt 12 (?!) rendőr intézkedése.

    Elég lett volna egy is, aki egyenként seggbe rúgja a kutyásokat és hazaküldi a mamához az esti kakaót meginni – amíg ki nem hűl.

  • tóth péter!
    nem hinném,hogy 12 rendört küldtek rájuk,az amúgy „0” szinten álló pártra….meg ugye a rongálást nem díjazza a törvény.
    Amúgy sem ők sem még a nagyobb ellenzéki pártok többsége sem jut be a parlamentbe….
    A lényeg,hogy a „szemkilővés” fletóval együtt kiment a divatból,igy senki nem sérült meg és nem lett még jobban…fogyatékos!

  • Orsós Elemér

    SchumackerLady
    2021 június 5
    10:47 de.

    „Amikor Koltai Róbert “korabeli” kabaré sorozata, az Illetékes elvtárs még futott, ez akkor óriási bátorságra vallott akkor, amikor a kritika állítólag tilos volt…”

    Koltai Róbert legalább annyira lekötelezetlen és előcenzúrálatlan volt mint Hoffmann Géza, viszont Hofi ezt fergeteges humorával álcázni tudta! 😀

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2021 június 6
    12:19 du.

    „A lényeg,hogy a “szemkilővés” fletóval együtt kiment a divatból,igy senki nem sérült meg és nem lett még jobban…fogyatékos!”

    Nana Mariska, szerintem a munkahelyről való kirugatás ezzel egyenértékű!!!

  • Talan egynapon meg az egesz emeleteshazak falan levo kulombozo muvek festese is ismeros, s talan nepszeru is lehetne?!

    S miert ne?
    Hiszen lehetosget nyujt a nevtelen es ismeretlen „muceszek”-nek.
    S mindenki elvezheti is ingyen, vagy atkozhatja?!

    Azokat a „panel-hazakat” bizonyara kiemelne a lathatalansagaikbol!

  • Boda Marcsi
    2021 június 6
    12:19 du.

    a senkiség tobzódása…, Marcsikám drágám te valaha találkoztál emberi értékekkel?
    sokak örömére nem adom be (mert nem lehet) Verdi Simon Boccanegra 1957 ben készűlt felvételét… Gabriele Santini vezényel Tito Gobbi (Gobbi Hilda unokaöccse) Boris Christoff Fiesco Victoria de los Angeles Amelia, …

    fel tudod fogni?

  • Besancon
    6.6.5:25

    Ez a Kovács „Gergő” azon hülyéskedők közé tartozik, aki csak játssza a humorost, de közben – megismétlem – szigorúan igyekszik az ő független személyisége látszatát megőrizni.

    Miért is teszi, annak csak a legutóbbi önkormányzati választások az elmondhatója. Minden esetre, ha ő a mérleg nyelve, akkor nem az ellemnzék irányában leng(ett) ki, hanem sunyít…
    Mi sem vall jobban az ő kamu humorosságára, mint a XII-ben a Turull-Vitában is képviselt se-ide se-oda, amúgy vicces stílusa.
    Pedig az elmúlt harminc évben megnyilvánuló nyilas újjászületés harcos kiállást követelt volna, pláne egy ilyen imádkozó sáska testületében, mint amilyen Pokorni Zoltán, aki minden hatalmánál fogva a Turull fennmaradását szolgálta és szolgálja ma is:
    -Először feliratok nélkül,
    -aztán nyilasokkal feliratozva,
    -aztán meg általános követelésre ezek levételével
    -végül aztán újra a nyilas nagypapi neve nélkül;
    – i m m á r . ö r ö k r e . megtartva azt!

    A vicces Gorgónk pedig a Turull megmaradását így már – ti. az önko.testületi ülésen – nem is kifogásolta, holott neki a lebontását kellene most is hangosan követelnie.

    Tudniillik az a gülüszemű tojó* a tömeggyilkos Pokorni-nagyapó nélkül is a Nyilasmozgalom élő jelképe maradt…

    Kedves Besancon, ne feledd, hogy a zöldre festett Legyen Mása a Politika is az első perctől [a megalakulás: 2010!óta] a választások idején a mindig részrehajló „mérleg” nyelvét játssza…
    ˙

    .

    * „A gülüszemű tojó”: Iványi Gábor lelkészúr találó jelzője a nyilas újjáéledés eme szimbolikus madarára.

  • Boda Marcsi
    2021 június 6
    12:19 du.
    Pontosan azt ecseteltem,hogy a cikk szerzője „””sajtóhírekre „”” hivatkozva jelölte meg a 12 rendőrt !!! Ő nem látta — csak biztosan olyan sajtóterméket olvasott amelyik ezt állította és ő ezt elkezdte felerősíteni,majd a cikk végén ráerősített!!! És aztán ezt átveszik a többiek és véletlenül még többről fognak beszélni és így terjed , hogy milyen rettenetes állam van itt—-ezt már majd a nyugatiak is megírják—–mennyi rendőrt küldött egynéhány emberre!
    Ja , hogy az ország tulajdonát „ronda festéssel” igyekeznek bemutatni ( károsítani?),— ez senkit nem érdekel— ezért mondtam : ezen az alapon akkor menjenek a közintézményekhez és tegyék ott is —— mert akkor ezek mennyivel különbek mint amit ők befestettek??? Meg ilyenkor egyesek csak „”” félrenéznek””” „” gyerek csíntevésnek „”” tekintik , hogy ilyet csinálnak! De az IGEN : micsoda nagy hőstettet hajtotta végre , hogy azt megcsinálták !!?? Meg,hogy még a rendőröket is kihívatták magukra Ez igen Egy nagy hőstett és dicsőség !!! Egy kis népszerűségért egy kevés szavazatért — De a legutolsó választások óta nem lehetett hallani róluk—-Most biztos valami apanázs kellene nekik, mert elfogyott!!!
    Üdvözlettel.

  • Boda Marcsi
    2021 június 6
    12:19 du.

    Hülye voltál de az is maradtál.
    Oda valo vagy a náci Tót mellé.

  • Akik a kínaival kezdtek nagyobb üzletbe, eddig még mindog ráfaragtak.

    https://nepszava.hu/3121227_jo-otletnek-tunt-de-lassan-csodbe-megy-montenegro-a-kinai-autopalya-miatt

  • SchumackerLady

    Orsós Elemér
    2:24

    Nekem írt válaszodban a sajtó és szólásszabadság két sarokkövével magasztalod fel Koltai Róbert és Hofi Géza művészetét, mégpedig az
    1./ előcenzúrázatlan;
    2./ lekötelezetlen jelzőkkel,
    melyekkel azt bizonyítod, hogy abban az úgymond „átkosban” minden ellenkező híresztelés ellenére mégiscsak működött a nyílt kritika is, s minthogy a két művész ezeket a sikerszámaikat nemcsak vállaltoknál, és vidéki haknikon, de az országos Kossuth rádióban, meg az országos Magyar Televízióban is előadhatta…

    Köszönöm, hogy az én, amúgy is idézőjeles és irónikus „állítólagomat” tisztáztad. Azzal, hogy ezek az állítások az akkori szigorú cenzúráról és”megfélemlített, pláne üldözött” 😀 művészekről nem feleltek meg a valóságnak…

    Ergo, azokhoz a rázós és kritikai számokhoz nem kellett bátorság, viszont a ma élő Koltai, ha ugyanazt Orbanisztánban merné vállalni, bizon megnézhetné magát, illetve a további pályáját…
    – Szegényt már így is kiszorították az Ő tehetségének megfelelő, megérdemelt magas szintről. A Drága örökösök című vígjátéknak hazudott tévé-borzalomban nyújtott, sajnos minősíthetetlen főszerepe meg is érdemelné az „életem legpocsékabb alakítása” eltüntető címet, ami nagy kár nemcsak a színész, de a rendező Koltai Róbert számára is…
    🙁

  • Orsós Elemér

    SchumackerLady
    2021 június 9
    6:08 de.

    Bocsánat hogy, az általad két kiemelt jelzőt nem raktam idéző jelbe, de naivan azt hittem az előttük lévő „legalább annyira” utalhat az ellenkezőjére! 😀 Szerintem az említett művész urak anno -suttyomban dotált- hivatásos gőzleeresztők lehettek! 😀 Szerencsére a Drága örökösökből csak akkor láttam véletlenül pár perces részleteket, amikor Nejem a nézése közben berendelt magához, viszont Koltai Sosem halunk meg című filmjének rendezése és főszerepe nekem kitűnő élmény volt, már vagy háromszor! 😀

  • Orsós Elemér
    2021 június 9
    9:24 de.

    még a cikk lejárta előtt … talán belefér

    minden stand up -os gőzleeresztő Hofi-t is mélyen beleértve

    az egyházak a hatalom álszent kiszolgálói és az a néhány templom amely önmaga indíttatása által ellenzékbe próbál vonulni nem tud megélni a sponzoraiból, kell neki az állami dotáció, úgyhogy mérsékelten szemléltem mindig is eme szájhősöket akik a valóságban az egy tál levesen túl nem sokkal többet tudnak adni a malaszt mellé…
    itt Kanadában a Salvation Army – szerintem – ragyogó és kiemelkedő a többi közűl!

    a politikusok meg hogy ellenzék vagy fősodor ember legyen a talpán aki meg tudja határozni egy – egy pártocska vagy csak média csoportosulás identitását (általában nincs nekik ilyenjük sem)

  • SchumackerLady

    Orsós Elemér 9:24

    Én pont így vagyok Koltaival, mint te és szeretném, ha az a kétségtelen tehetség most, az orbáni diktatúra talán zenitjén is ugyanolyan gőzleeresztőként működhetne, mint anno… Arról a „bátorságról” beszéltem, amit akkor ezek szerint szándékosan megengedtek. Most méirt nem ???!!! 🙁

    Üdv: Sch

    Ui: a Sose halunk meg, mint a kádárkor klasszikus ábráját én is vagy háromszor láttam. Imádom a filmet és benne Koltai játékát. Ő is írta.Már Dés László zenéje is klasszikus Presser hangjával.

  • Orsós Elemér

    SchumackerLady
    2021 június 10
    5:03 de.

    Én pont így vagyok Koltaival, mint te és szeretném, ha az a kétségtelen tehetség most, az orbáni diktatúra talán zenitjén is ugyanolyan gőzleeresztőként működhetne, mint anno… Arról a “bátorságról” beszéltem, amit akkor ezek szerint szándékosan megengedtek. Most méirt nem ???!!! 🙁

    Mert most lehet hivatalos ellenzék, viszont önkritika meg nem, mert azt a hülyék meg pártgyengeségnek, meghátrálásnak, meghunyászkodásnak hiszik! 😀 Pedig szerintem nem az!