Belebukik-e Orbán és a Fidesz a megfigyelési botrányba?

2021 július 21 10:01 de.79 hozzászólás

Nagy a felháborodás a megfigyelési ügy miatt. A Facebookon egyre többen követelik, hogy az ellenzéki pártok ne érjék be azzal, ahogyan eddig reagáltak a Fidesz botrányaira, vagyis, hogy tetszetős – és egyébként igaz – szövegekkel tiltakoznak, hanem vigyék ki utcára az embereket, így érjék el a kormány távozását.
Legyünk realisták: ebben az országban jelenleg nincs forradalmi hangulat. Elkeseredett és felháborodott ember sok van, rengetegen kívánják a pokolba a NER kormányát, ezer ok volna, hogy megbukjanak – a megfigyelési botrány csak egy a sok közül.

Ezzel együtt, azt kell mondanunk, hogy – tetszik, nem tetszik – nem fognak százezrek az utcán tüntetni. Egyfelől, mert nyár van és politikai szempontból uborkaszezon, de van egy ennél is súlyosabb ok. Jelesül az, hogy azok, akik gyakorlatilag csak a kormány sajtójából tájékozódnak – ilyen a magyar lakosság legalább 85 százaléka – fel sem fogják, hogy milyen mértékben vannak kifosztva, megrövidítve, meglopva.

A kilenc éve nem látott magas benzinár, a megfizethetetlen zöldség-és gyümölcs árak csakúgy, mint az építőanyagok mértéktelen drágulása bosszantja és felháborítja az embereket, ám olyan üggyel, mint amilyen a megfigyelési botrány, a legtöbben nem tudnak mit kezdeni. Pedig, ezáltal is meglopják őket, csak éppen nem a konkrét javaikat veszik el tőlük, hanem a szabadságukban, és emberi mivoltukban lesznek korlátozva.

És ezzel válaszoltunk is arra a kérdésre, hogy mi lesz a mostani megfigyelési ügy vége? Belebukik-e Orbán és a Fidesz?

Véleményem szerint, nem. Pedig, ahogy mondani szokták, lenne rá igény. Normális országban persze más lenne a helyzet: hasonló esetben a nyomozóhatóság már lázasan vizsgálódna, és amennyiben beigazolódna a gyanú, vagyis, hogy a kormány tudtával, sőt, utasítására törvénytelenül figyeltek meg a hatalomnak nem tetsző személyeket, a kabinet azonnal lemondana és új választást írnának ki.

De előtte még a miniszterelnök a kormány nevében bocsánatot kérne a magyaroktól, amiért ezt tették velük. Nemcsak azokkal, akiknek a telefonjára tudtuk nélkül kémprogramot telepítettek, de azoktól is, akik – most még – nem kerültek a célkeresztbe. Mert egy olyan országban, ahol a kormányzati szervek törvénytelenül lehallgathatják politikai ellenfeleiket – újságírókat, politikusokat, üzletembereket – azok sincsenek biztonságban, akik még nem kerültek föl a megfigyelendők listájára. Egy ilyen országban ugyanis bárki, bármikor sorra kerülhet, és senki sem sejtheti, hogy „mikor lesz elég ok előkotorni azt a kartotékot, amely jogom sérti meg.”

79 hozzászólás

  • Nos a kormány nem bukik bele semmibe,megfigyelés,lehallgatás nincs,a már megbukott baloldal meg már ugye nem tud megbukni?….
    Nap mint nap áskálódnak,rágalmaznak eredménytelenűl…..
    Ennyi!

  • Amúgy az állítólagos lehallgatással Soros György vádaskodik,aki
    szegény annal „áldozata”volt 2018-ban,más országokat is emlegetve…
    Na agyrém!

  • ahogy én látom gyermeteg csikicsuki rendszer van kiépítve kiscsoportos óvodai szinten és mindazokra tökéletesen hat akikre készült!

    a többiek – amúgy – demokratikus alapon szájtépnek és elérnek apró eredményeket amiket a fürdőszoba tükörre tapadt párába „vésnek” a kis tömpe ujjukkal és nézegetik amíg el párolog hogy a következő alkalommal amikor áztattyák a családi erekjéiket újra felvéshessék, mint méne méne tekel upharsin -t!

    és az ördögszekeret fújja tovább a térdigérő passzátszél ami langy meleg is!

  • Göllner András

    Tök józan helyzetelemzés. E mafia rendszernek a gyökeres felszámolása, politikai-kulturális talpazatának lebontása, újjáépítése egy valóban gigantikus kihívás. Még ha netán, valamiféle csoda következtében, a jelenlegi tarka-barka ellenzéki vonulat képes lenne megszerezni magának a parlamenti többséget 2022-ben, Isten tudja mikor lesz ennek az országnak egy olyan kormánya amely megfelelő erkölcsi tartással, tudással, elszántsággal, erővel ki tudná vezetni ezt a népet abból az árokból, zsákutcából ahová elődjeinek köszönhetően beágyazódott.

  • Osós Elemér

    Kedves Szerző, még a dánok sem buktak bele a lelepleződésükbe, pedig ők nem nyugat-ázsiai kis falatokat, hanem Európa Főnénijét kukkolták visszautasíthatatlan baráti kérésre! 😀 Egyébbként hogyan sikerül kiszellőztetni hiperszupertitkos megfigyeléseket? 😀 Nem kabátlopási vagy hamis zászló gyártási ügyek ezek véletlenül, ami után szokás szerint ügyesen elfelejtődik a bocsánat kérés és a kiszemelt delikvensen rajta marad hogy, az kajabál akinek a háza ég? 😀 Utoljára Nixon úr bukott le valami nagyon kezdetleges kémprogrammal, de azóta már tökéletesre fejlődtek a politikai erkölcsök és lopakodási technikák, ezért ma már az a leggyanúsabb ha valami geopolitikai, világgazdasági vagy katonapolitikai huncutság lelepleződik! 😀

  • Az Orbán-kormánynak tudnia kellett volna, h amikor megveszi a Pegasus nevű kémprogramot, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága öt éve kimondta: a titkos információszerzés sérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét, amennyiben miniszter engedélyezi azt és nem bíróság – a magyar állam azóta sem szüntette meg ezt az állapotot, mert egy fasisztoid állam..

  • Kisse gyerekes a feltetelezett fogalmazas!

    A koz-helyi-megfigyelesek a buntettek megoldasainak a LEG-jelentosebb modszere!!!!S az a koz-erdeket szolgalja.
    Tagdhatalan azt egyeni, sot politikai celokra is alaklmazhato.

    A „cell-telephone” hivasok adatai a kozlo-cegek altal mind nyilvantartva, (DE csak birosagi itelet alapjan hasznalhatok) de minden technikai lehetoseg alkalmazhato es alkalmazva, barki telephone es internet kozleseit elsajatitani.
    Tehat az egyen jogai torvrenyesen vedve, de nem biztositva, mert nem biztosithato a technikai lehetosege altal.

    Az ewmlitett politikai-partok altal alkalmazott lehetoseg a tomegeket mozgositani a partok erdekeiben az is csupan a lakossag altalanos magatartasan es reagalasan fugg.

    Ma mar nem kenyszeritheto a totalitarian allamhatalom alatal a dolgozokat kirendelni az utcakra masirozni part-erdekeiben.

    De a kerdesem ismet, hogy miert nem az ossz-lakossag szabad lehetosegeinek es erdekeiknek az elolenditeset ohajtana a szerzo elomozditani?????
    Miert nehany politikus egyenek erdekeit szolgalja cikkeivel????????????????????????????????????????

    Azon mindeg es allandoan nema marad!!!!!!

  • GOLLNER B.ANDRAS;

    Professzor ur, lenne jo es kozolne hogy Maga remnye,vagy feltetelezett eszmeje alapjan mit ohajtana valtoztani es hogyan Magyarorszag allamigazgatasanak modszeren????

    Pontosan, mit es hogyan, nem csak altalanos ocsarlasait amivel nem eggyezik meglatasa!

    Persze az egesz tarsadalom, s nem csak a sajat politikai erdekeit elomozditani!!!!

    (Remelven az ‘aluljarobeli labziv’ nelkul!)

  • A Fidesznyikek azt mondják rá:
    ” Nagyon helyes, rövid pórázon kell tartani a Nép ellenségeit.”
    Oszt gyónappot.

  • Göllner András

    @ Krisztina Katura

    „Az Orbán-kormánynak tudnia kellett volna…” Tudta az nagyon jól, hogy egy milyen fába vágta fejszéjét. Helyes a következtetés. Ez a kormány valóban egy fasisztoid államot faragott (alkotmányosított) magának, a hazai és nemzetközi tőke támogatásával. Ennek a népnek nem csupán kormányt hanem államot kell váltania ami egy forradalmi szerepvállalást igényel. (A forradalmi hatalomváltás, államátalakítás nem jár feltétlenül erőszakkal, annak vannak nagyon is hatékony békés, humán változatai. Egy demokratikus forradalomnak nem kell bolsi, Leninista ruházatba öltözködnie. Abból az álarcos bálból már egy életre elegünk. Azzal már csak egy kis zártkörű értelmiségi kör szorakozik lenn a budapesti Duna rakpart egyik lépcsőfokán.)

  • A kormány még a Cseh Katalin 4 és fél milliárdjába se fog belebukni…. -g-

  • F.P.
    Az impotens jobb és balfék ellenzék együttese,saját magát tudja csak leváltani,pedig a megoldás az lenne,hogy a népet váltsa le. „Úri véreim,menjünk vissza Ázsiába”.Ady már 1902-ben tudta a megoldást,pedig akkor még nem is álmodhatott arról,hogy a geyza félék is rontani fogják a Klauzál tér és környékének levegőjét.Az idióták médiája pedig mantrázhatja még sok-sok évig a jobb és balfácánok uralomra jutásának iluzórikus álmát.Mely a magyar nép jobbik felének még rémálomnak is röhelyes.

  • Krisztina Katura,
    „Bukfenc mindent tud csak footballozni nem”.A terroristákat védeni kell,nekik is vannak emberi(vagy embertelen gyilkos) jogaik.Az Emberi Jogok Európai Bizottságában hány olyan képviselő szavazgat akik elkötelezetten a terrorizmus védői?Kérek szépen szám szerinti kimutatást.Akinek Pegasusa van az felhasználási program nélkül vette és azzal tölti fel ami neki jónak látszik.Ez olyan,mint egy konyhakés vásárlása.Lehet vele embert ölni,lehet görög dinnyét,uborkát vagy csalamádénak való zöldséget felvágni.

  • Edward Snowden már hazament? De ez mellékszál. Érdekesség, hogy a „botrány” 50 ezer feltételezett lehallgatottja között 300 magyar érintettet találtak, és közülük csak néhány kormánykritikus személyt nevesítettek.

    Mindegyik ország kormánya „kíváncsi”, ilyen a magyar is. Ráadásul a „nemzetbiztonsági kockázat” jogi értelmezése a magyar jogszabályokban eléggé rugalmas. Erre hivatkozva lehet valakit úgy is megfigyelni, hogy rajta keresztül derüljön ki, ki vagy kik lehetnek azok a személyek, akik kiszivárogtatnak titkos kormány információkat, esetleg államtitkokat.

    Az átlag baloldalinak vagy liberálisnak nem kell tartani titkos megfigyelésektől, de még politikai vezetőiknek se (se Gyurcsányt, se Dobrev Klárát nem figyelik), mivel a Pegasust csak bérelni lehet, azaz minden egyes személy megfigyelése után súlyos pénzeket kell fizetni az izraeli cégnek a használatért. Ezért lehetséges, hogy az NSO megvonhatja Magyarországtól a Pegasus használatát, ha azt törvénytelen módon alkalmaznák.
    A szerző nyugodjon meg, az NSO már vizsgálódik.

  • Ki emlékszik rá ?! Amikor pár éve Angela Merkelt Obamáék megfigyeltették (kis dán segitséggel), ki mibe bukott bele ???

  • Az egész Pegazus ügyben Magyarország egy piti mellékszereplő. A földkerekség 50.000 (terjesztett) lehallgatottja között Magyarország 50 fővel egy szánalmas sereghajtó. Ha szegény Gémesit meg azt a CEU-s diákot ebből az 50-ből kivonjuk s (a kifelejtett) Földes Petit hozzáadjuk, az mindig még csak 49… Gyurcsány joggal háborodhat fel (Bástya et példájára): „engem már senki sem akart megfigyelni:” Bullshit az egész….-g-

  • Hm. Most teljes mértékben egyetértek a szerzővel ez az ügy nem fogja a kormány bukását okozni. Ugyanakkor: bizony az ellenzéknek – sőt a kormánypártnak is elemi érdeke, hogy kiderüljön: történt-e törvénytelenség?
    Hagynám a két BB észleleteit: gőzük nincs a jogállamiság lényegéről, holott egyikük az USA-ban, a másikuk meg itthon él.
    De abból a szempontból mégis fontos, hogy jelzi: a szavazók ingerküszöbét el se éri az ilyen eset. Sőt, ha tud is a dologról, az általános vélekedés az: na és? Minden állam6hatalom védi a titkait.
    Tulképpen az Orbánfanoknak fontos ez az ügy: megint rá lehet mutatni: tele van az ország „sötétben bújkáló” ellenségekkel.
    Az ellenzék helyében nem ruóznék túlságosan az ügyön. Határozottan ki kell jelenteni: Törvényi meghatalmazás nélkül TILOS a titkos megfigyelés. (A bűneseteknél a titkosszolgálati eszközök használatához a nyomzóhatóságnak, ügyészségnek minden esetben BÍRÓI FELHATALMAZÁST KELL KÉRNIE!
    Amúgy ezek a hírek a plebs ingerküszöbét el se érik. S
    Értem, és helyeslem a jogállamiság kérdésének feszegetését – de tömegtiltakozást nem szerveznék. Nem lenne elég „tömeg”.
    Sőt – a dolognak ezen a tájon van valami romantikája, amit a Tanu-ban Bástya elvtárs fogalmazott meg: Hát engem meg se figyelnek? Bástya elvtárs már nem számít???
    Tévedés ne essék: az esetet nagyon súlyosnak tartom – a jogállam elleni példátlan támadásnak. Annak a jelének, hogy az ovikurzus már a látszatra se ügyel. Amúgy a fidesz-ben a kezdettől jelen volt ez az attitűd – elsőként a „belső ellenséggel” számoltak le, 30 évvel ezelőtt.
    Miután a fidesz pártból egyfejű imakörré alakult, a hatalom megszerzésével, növekedéséveltorzult a személyisége is.A párt övette vezetője személyiség-torzuláát: gyanakvó lett, bizonytalan és riadozó. Ezért aztán fenyegetőzik és erősködik – ha kell, ha nem.

  • Eddig legpontosabban a Telex írt a témában, itt elolvasható:

    https://telex.hu/belfold/2021/07/22/pegasus-botrany-legalis-lehallgatas-magyarorszagon

    Írásukból kiemelem „az okostelefonok feltörésére alkalmas izraeli kémprogramot – amelyet a gyártó állítása szerint kizárólag állami szerveknek bocsátanak rendelkezésére” szövegrészt, ami szerint a magyar állam nem vette, nem vehette meg a Pegasust, csak használatra kapta. Fizetni annak függvényében kell, amennyi személlyel szemben kerül „bevetésre”.

  • Geyza
    2021 július 21
    4:00 du.
    Nagyon helyes hozzászólás —- így csináltátok 1945-től amikor hatalmon voltatok !
    üdvözletével

  • toth péter
    2021 július 22
    8:19 de.

    Már mebbocsáss de kiajóbúbánatot érdekel Merkel.

    Engemet leginkább az érdekel hogy a mai Magyarországon ügyészi végzés NÉLKÜL is meg lehet figyelni, le lehet hallgatni bárkit.

    Nem kell ehhez Pegazus meg mittoménmi. Csak a parlamenti többség lelkes gombnyomogatása kellett hozzá.

    A magadfajta idióták meg tapsikálnak hozzá.

  • toth péter
    2021 július 22
    8:15 de.

    Miről vartyogsz már megint te idióta

  • gyuri10
    2021 július 21
    6:07 du.

    Neked mi közöd van Ady-hoz?
    Mit idézgeted itt?

    Pont a hozzád hasonló elborult agyúakról irta anno azt a pamfletet.

    gyuri10
    2021 július 21
    6:38 du.

    Itt meg már a hülyeséged és a gyűlölködésed megint az eget ostromolja de az köp rád.

    Végtelen hülyeségedben elfelejted 1967.-et. Te tárgyi és történelmi tudás nélküli idióta.Semmit nem tudsz te Izrael közelmúltbéli történelmének a hátteréről.
    Csk járatod az a nagy mocskos lepcses szádat.

  • A magyar törvények szerint bűncselekmény esetén kell bírói végzés titkos megfigyelési eszközök használatához. Nemzetbiztonsági ügyekben az igazságügyi miniszter az engedélyező. A nemzetbiztonsági megfigyelések kérelemre indulnak az ok megjelölésévek, amit a miniszter nem utasíthat el.
    Az ok kiterjedhet olyan személyre is, aki csalimadár. Föntebb írtam már, nemzetbiztonsági okra hivatkozva lehet valakit úgy is megfigyelni, hogy rajta keresztül derüljön ki, ki vagy kik lehetnek azok a személyek, akik kiszivárogtatnak titkos kormány információkat, esetleg államtitkokat?

    Előbbiekre tekintettel Pintér Sándor joggal mondhatta, hogy „Magyarország demokratikus jogállam, s mint ilyen, minden személy esetében minden időben a hatályos jogszabályoknak megfelelően járt és jár el.”

    Alapos okkal mondta azt is, hogy „A Belügyminisztérium a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján – egy eddig ismeretlen szervezet által – nemzetközileg gerjesztett botrányt feltételez, melynek középpontjában nem Magyarország titkosszolgálatai állnak”.

    Sajnálatos, hogy pontos információk hiányában sokan követnek el habverést.

  • Fennti Merkeles hozzászólásomat NEM a Tórpéternek addresszáltam hanem Bernsteinnek.

  • Hát fene tudja..
    Én nemtom elválasztani
    ennek az NSO nak az üzleti
    tevékenységét Banjamin Netanyahu nevétől..
    Már az is gyanúskás hogy nagy részesedése van egy
    izraeli távközlési vállalatban.Meghogy a csirkefogóságai dacára
    milyen jól tartotta magát 10 évekig egy olyan országban ahol azért nem elborult agyúak élnek.(Leszámítva Gurlicot hehehe)

  • Barmi technikai elohaladasassal annak kihasznaloi is, akik torvenytelen tetteket kovetnek el, de igen sikeresen am.
    S ahoz semmi szukseguk nem letezik a a „Pegasus” softweare-re.

    Mint marjeeztem elobbi-soraimban a cell-kozvetitesek torvenyesen tarolva.

    Az „WWW” e-mail -jei a leheto legegyszerubben „betorve” a hackere-ek alatal.

    Az nem csak bizonyitva, hanem demonstralva volt a viloagszerti ABC’s „60 minutes” programja alatal.

    Fiatal lozepiskolasok, immunitun alatt mutatav hogy BARKI e-meiljebe nem tobb mint 10 masodperc alatt betortek.

    Az orosz-hackerek milliokat zsarolonak vilagszerti cegek adatait lezarjak s nem engedik hasznalhatova amig nem fizetnek.

    A leg-jelentosebb volt masfel-honapja a US „Colonial Pipeline” zsarolasa.

    A Colonial Pipeline napi 700,000 gallon auto-diesel-repulo uzemanyagot szallit Texas-bol New York-ig.

    A zsarolok uzemanyaghianyossagot es aremeleseket okoztak, aminek kovetkezmenye a ma is magasabb energia arak.

    De az csupan egy eset vcolt, s tobb mint 60,000 hasonlo eset tortent, s tortenik ma is.

    A bunozok nem csak a torvenyeket de a technikat is kepesek sikeresen kijatszani!!!!

  • Göllner András

    @ Bernstein

    „Az egész Pegazus ügyben Magyarország egy piti mellékszereplő.”

    Fenti hozzászólásod egy apró helyesbítést igényel. A Pegaszus ügyhöz szólók közt idelenn, te csak egy pitiáner kis mellékszereplő vagy. Az izraeli lábvízkereskedők használt tölcsére mellett a helyed. Csalánt az asztalon találsz, a bejáratnál.

  • Göllner András

    @ Bendegrúz

    „Professzor ur, lenne jo es kozolne hogy Maga remnye,vagy feltetelezett eszmeje alapjan mit ohajtana valtoztani es hogyan Magyarorszag allamigazgatasanak modszeren????”

    Örömmel teljesítem kérdését, pókocskám (ezt az utóbbi kifejezésemet kérem hálozati kontextusában húzza magára). Feltételezett eszmém alapján, én arra ösztökélném a magyar államigazgtást, hogy a vesszőtlen bendegrúzoknak ne adjon menedékjogokat, füstölje őket ki az ország alukljáróiból. Jó voltam?

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2021 július 22
    9:55 de.

    Már akkor megfigyelnek amikor Te mondjuk a kerti szivattyúdhoz egy szimmeringet keresel a neten! Két perc múlva tele lesz a képernyőd szimmering hirdetésekkel! (Hacsak szemtelenül le nem tíltod a hírdetésekt mint én! 😀 )

  • Na nézzétek,
    már a pedellust is visszahozta a vízhiány miatti viszketegsége. Legyen neki is hosszú és érdekes élete.

  • Pedellus úr,
    maga még mellék szereplő sem lehet csak egy pitlak pedellus,aki ha megbízást vagy utasítást kap rá lentről fölfelé tudja söpörni a lépcsőt.Maradok,”Hosszú és érdekes életet”kívánva önnek.

  • Gazsi,
    nem kell félned!Ilyen irdatlan nagy kaliber után,mint te vagy CSIBÉM,még a gyepmester sem fog kémkedni.

  • A T. egybesültektektől egy költői kérdéskör.
    1. Látott-e már valaki olyan hatalmat, amelyik nem gondolt beépülni, megfigyelni, lehallgatni? (minél centrálisabb, annál jobban, de ugye azért emlékezhetünk arra, hogy bizonyos országban bizonyos szervezete nagyon is igyekezett beépülni pl. a szakszervezetekbe. Ott a nagy vízen túl, és Magyarországtól elvileg Nyugatra. De a Föld geoid.
    2. Néhány, az élete hátralevő részére nézve menekülésre vágyó, vagy más küszöbön biztos pokrócot remélő figurán kívül hányszor fordult elő, hogy tényleg jelentős és bizonyítható adatok „szivárogtak ki” szolgálatoktól a szolgálatok tudta és belegyezése nélkül? A hangzatos, de valójában inkább blikkfangos, mint jelentős habverésekről tekintsünk el. Bár sokszor még azokra is igaz.
    3. A Pegazus-ügyben érintett szoftver kora milyen viszonyban van az informatikai generációváltásokkal? Az utóbbi 4-5 év. A Pegazus egy elaggott csatamén.

  • Göllner András,

    A magyar szál jelentőségét illetően kedven nyelv-kerékbetörő trollunknak akár igaza is lehet. A magyar szál a sokadik mellékszála ennek a füstnek. Magyarországon lehet kínos, de nem a Pegazus miatt, hanem a 24 órán belül nyolcfélét nyilatkozó kormányközeli balfaxoknak köszönhetően.

    Amúgy ebbe senki sehol nem fog belebukni szerintem. Mondjuk Magyarországon amúgy sem szoktak belebukni kormányok botrányokba.

  • GOLLNER B.ANDRAS;

    Professzor ur,v agy en miert ne hasznalhatnam a Maga dicsoseges „pokocskam” jelzojet?

    Magyar-szuletesem alapjan szegyenlem magamat, hogy egy Canadai magyar szarmazasu profesaszor keptelen volt meg ismtelt es minden alkalommal tisztesseges modoru kerdesemre sem meghatarozni, hogy valoban mit es hogyan remelne valtoztatni a „magyar allamigazgatas mukodesen”.

    Ketsegtelenul SEMMIT !

    Csupan amire kertem, hogy az egyeni ocsarkodasa hianyaval probalta volna valaszat nyujtani.

    Valaszt nem nyujtott, bizonyara mert nem letezzik, csupan egyeni ocsarkodasat a legemagasabb-foku atkozasat.

    Meg ha teljesen keptelen az „aluljarojabol” elvalni sem, de semmi korulmenyek kozott nem ohajtottam, s nem ohajtok senkinek a maga remenyeit sem szellemi kepesseget.

  • gyuri10
    2021 július 22
    5:39 du.

    ANNYIRA fantasztikusan jumoros vagy wazze,
    hogy az embereknek kedvük lenne akár röhögni is a „vicceiden”
    Persze csak kínjukban.

    Mondjuk…OIM* öszintén szellemesnek találja ezeket az írás-féleségeket, de ő szintén egy jobbágy lélek.Akárcsak te.

  • Orsós Elemér
    2021 július 22
    3:38 du.

    Na ja a Google. Tudjuk.
    Persze vannak nem kémkedő keresők is, csak azok gyengébbek.

    Jelen pillanatban a digitális anarchia korszakát éljük.

    Ellenben lehallgatni bárki személyes levelezését és behatolni a magánszférájába, ügyészi felhatalnazás nélkül egy egészen más dolog.
    Ez a „kínai_É-koreai_Keletnémet_Román” modell, amiből kuvvául nem kérünk.
    Sajna a mai Magyarországon ezt is lehet, nem kell hozzá Pegazus.

    És főleg azért lehet mert van kb 2,2 millió elborult Orbán-hívő akik bármi áron de hatalmon tartják őt.
    Köztük TE is !

  • Tüske Zsófia

    Krisztina Katura
    2021 július 21
    2:00 du.
    Az Orbán-kormánynak tudnia kellett volna, h amikor megveszi a Pegasus nevű kémprogramot, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága öt éve kimondta: a titkos információszerzés sérti az Emberi Jogok…

    Krisztina, az Orbán-kormány és a kormányfő teljesen tisztában volt vele, hogy a Pegazus alkalmazása emberi jogokat sért – de orbánt sosem izgatta az, ha megsérti a törvényt: „ne azt figyeljétek, amit mondok, hanem amit teszek” és még a kétfordulós választás idején is nyugodtan biztatta a kampánycsend-rendelet megsértésére az aktivistáit: „a talpon maradt összes kerületben az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot.”

  • Tüske Zsófia

    Bendeguz79
    2021 július 21
    2:40 du.

    az államigazgatás (közigazgatás) módszereit már a két világháború között meghatározta a közigazgatástudományt megalkotó Magyary Zoltán. Kiépítése már akkor elkezdődött, de a világháború és a rákosi kor ennek gátját állta. A rendszerváltás után a közigazgatás szakmai felkészítése és a szervezet jó ütemben haladt, egészen a 2010-es kormányváltásig, amikor a szakembereket az orbán-kormány a saját, hozzá nem értő kádereivel cserélte le.

  • Tüske Zsófia

    Orsós Elemér
    2021 július 22
    3:38 du.
    a szimmering-keresésedet a felkeresett weblapok által elhelyezett cookie-knek köszönheted, amire előzetesen figyelmeztet téged minden honlap.
    De annak az ügyvédnek, aki a munkáját a telefonja által végzi, és az ügyfelei, a szakmai kapcsolatai, a felkeresett szakértői és egyéb másokra nem tartozó adatai és bizalmas információi kerülnek felderítésre, annak komoly hátránya származhat az adatbányászatból. És az ilyesmi bizony tiltva van.

  • Bendeguz79
    2021 július 22
    11:18 de.
    come on grizi,

    a Colonial Pipeline + egyebek a világban szerte széjjel fojó bűnözés részei, már csak azt kell eldöntenie mindenkinek ki az ellenség és ki a barát ebben az adok – kapok -ban… a fagyi néha visszanyal

    magam részéről figyelmesen nézem a mindenféle erről szóló híreket és nagyon szoktam csodálkozni azon, hogy némejek még – egyáltalán – csodálkoznak (bármin?) már máshol írám vala, hogy kora gyermekkoromban gyakorlati ismereteket szereztem arról, hogy a „bully” -t csak bully -zással lehet elriasztani és az acsarkodó kutyát az utcán meg azzal, (ha meg tudod csinálni?) hogy négykézlábra ereszkecc és rávicsorox, te legalább 3 szor akkora „lettél” így mint az acsarkodó és az farkát behúzva elrohan… másrészt a kutya felismeri ki is a barát és engem vidáman szoktak üdvözölni néha az addig sohasem látott (Lisszabonban éjjel) nagy német juhász a nyakamba ugrik és körbenyalja a fejemet a gazdi teljes megrökönyödésére aki látva a nagy „dögöt” amint elugrik mellőle és rohan felém „asszitte” … azután jót röhögtünk

    egy kis hekkelés az meg ujjgyakorlat gimnaistáknak a sufniban!

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2021 július 23
    11:17 de.
    Tüske Zsófia
    2021 július 23
    6:42 du.
    No jó, ha Ti a legprimitivebb magánügybe való beleavatkozás könnyedségéből csak ennyit tudtatok leszűrni, akkor nem is mondom tovább hogy, menyivel lehet nehezebb imtimebb magánügyekért mélyebbre hatolni! És eljutunk arra a ravasz költői rérdésre hogy, miért is került közkézre egy eredetileg kizárólag katonai célra gyártott virtuális hálózat!

  • Geyza
    2021 július 22
    9:55 de.
    Lehet háborogni ! De van ettől jobb is ! Ajánlom a figyelmébe mindenkinek , még a professzor úrnak is , Geyza Országos Jóbarátomnak különösen , mert ilyen megértő és szerető ember nincs a világon !!!
    De még neki is ajánlom :Author: Föld S. Péternek !!!—– hátha valami jó cikket létrehozna ezzel kapcsolatban!!!!! PL. Ilyen címmel :::::::: A Zorbán Viktor elintézte a lehallgatást a Juniónál !( de ne csak a magyarokat hanem mindenkit)!!!
    IDÉZET ::: „”” Chatcontrol: üzeneteink megfigyelésére bólintott rá az Európai Parlament
    2021. július 22. 17:01
    Írta: Greczula Levente László
    Alig pár napja fogadott el az Európai Parlament egy olyan jogszabály-tervezetet, ami megengedné a techcégeknek, hogy a gyermekek védelmére hivatkozva automatikusan megfigyeljék üzeneteinket és hívásainkat. Különös módon sem a nemzetközi, sem a hazai nyilvánosságban nem kapott nagy figyelmet a fejlemény……”””

    https://mandiner.hu/cikk/20210723_eu_lehallgatas_gyermekvedelem_eprivacy.

    Így mindenki megnyugodhat nem kell többet a magyar és ejrópajuniós kormányokat szidni a lehallgatások miatt !!! Meg lesz a törvény központilag : amerikai cégek fogják lehallgatni mindenkinek a telefonját,kivétel nem lesz !!! mert hogy tudnák kiszűrni a vétkeseket !!!
    üdvözletével

  • Geyza
    2021 július 22
    9:56 de.
    Szeretett idézet Tőled , csak Neked !!! ::::::::::
    ….”””” te idióta….””””
    üdvözletével

  • Geyza,
    nem gondolod,(mivel?)hogy a toth péter idézete nagyon illik rád? Küldjél igazolást a kis degi versikéddel!Nem kell szégyellni magadat.Ezt a tevékenységet úgy sem ismered.Legyen érdekes életed

  • toth péter
    2021 július 24
    3:51 du.

    „Egyszer láttam egy agylágyulást.
    Az is pont így kezdődőtt.”

    /Idézet Jerome K Jerome „3 ember kerékpáron” c. örökzöldjéből, nem szószerint mert már van annak vagy 35 éve hogy utoljára olvastam./

  • Ms.Kristina Katura;

    Az EU-nak semmi meghatarozott letezo celja, erdeke, de fokent lerogzitett kotlezetsge NEM letezik az Unio lakossainak meghatarozott jogait biztositani.

    Az „elvek”-re hivatkoznak, melyet egyetlen tag-nemzet lakossai nem szavaztak meg, az az nem hagytak jova, SOT remesen homalyos is, hogy vajon mifele es kiknek az „elveit” velik alapavetonek?

    Tehat tagadhatalan, hogy mind annak ismetlesei, csupan ures ‘legszennyezeseik;!!!!

    A ket-ezer-eves europai tortenelmi esemnyek alapjan, valojaban azt csak „diktatura”-juknak velheto!!!!!!

  • A „lehalgatasok” allitoinak;

    Letezne fogalmuk hogy hany telephone beszlgetes tortenik vilagszerte csak masod-percenkent?????

    S hany „lehalgatora” lenne szukseg azt elkovetni?????
    Probaljanak gondoplkiodni egy percre!!!!!!!!

    Mint nyiltal kijelentve a torbenyek altal is, hogy a telephone kopzlesek adtai nyilvantartva a telephone cegek altal.

    S amint valaki telephone hasznalo egyen gyanuja felbukkan, annak telephone kozlekedseit birosagi hatarozat alapjan ellenorizhetve valhat.

    De az minden buntettek elkovetoihez vezethetok.

    S mit ellnezhetene barki KMH hozzaszolloi abban ???????

  • Geyza
    2021 július 25
    8:10 de.
    Így jártál ! Küldjek orvost ? kérjél CT-t — kimutatja — csak , hogy megnyugodj! üdvözletével
    És mi van a juniós lehallgatással ? mit reagálsz ?
    Ja ?! Az jöhet 100-al !!!
    üdvözletével

  • Deszép is az..
    mikor egy echte náci és egy álzsidó összeborul
    Hja a _NER..az kérem összenöveszti az összetartozókat. : )))

  • bolond-Gyurka: ezt te irtad 2017-ben ?

    „tóth péter,
    nem gondoltam,hogy ilyen gyáva kukac vagy.Minden idetartozó indok nélkül csak sorosozni mersz?Jöjj ki a farbával:zsidózzál!Az a te profilod.”

    Nacsakmerthogy mostanság gyakran nyalod a kis alattomos náci-csírát.

  • HUNT* :

    Ezt te írtad még 2017- ben Bolond Gyurkának?

    *******************************
    …..”””gyuri10
    2017 június 22
    12:00 du
    mi felmérhetetlen értékekkel vagyunk különbek..Ahogy értelmezni lehet,nálad illetve nálatok sem tárgyi tudás,sem erkölcsi értékelés nincs””””….
    Netalán ez az igazi felsőbb rendűségi érzés? Vagy nem? Homályosíts fel légy szíves!
    mert nem érteni üdvözletével.
    **************************************

    Akkor még köpködött miatta, bár csak tessék-lássék módra.
    Ma már a hátsódat is kinyalná boldogságában hogy ilyen barátai vannak mint pl. te is hehehe.
    Hja a NER. Az kérem összenöveszti azt ami összetartozik.

  • gyuri10
    2021 július 24
    2:21 du.
    Geyza,
    várom a múltadból idehozott nyilas versikédet,hogy hatodszor is írd be!Nyugodtan le is zsidózhatsz.Nem kell csak az öreg rabbit felelősségre vonnod.Végül is te nem hazudozol.Mondd ki őszintén, azt ami arra késztet,hogy velem foglalkozzál.Hogy gyűlölöd a fajtámat azt megértem.Nem te vagy az egyetlen a hazádban.Nagy szarban csak akkor lennétek,ha a komcsik és neonyilasok össze-fogásával sikerülne elkergetnetek a jelenleg regnáló kormányt, mert akkor ti következtek.Ha nem hiszed kérdezd meg a prímást.Ő nem hazudozik,mint te.Tehát…Jöhet a”véres hurka”.Akár hozzá is költhetsz vagy ide másolhatsz még erősebb rád jellemző,mocskos antiszemita szemétkedést.Már nagyon várom,hogy ide rakd minden agymenésedet.Egyúttal hosszú,érdekes életet kívánok neked.

  • A cikk picinyt teved, mer lehallgatasi botrany nincs.
    Viszont erdekes fejlemenyek vannak arrol a magyar holgyrol, aki EU kepviselokent azert kardoskodott, hogy Magyarorszag ne kapjon EU-s penzeket. Orola miert nincs cikk itt?

  • Bendeguz79
    2021 július 25
    11:22 de.

    come on, grizi,

    mindenkit megfigyelnek és lehallgatnak ez automatikus, van erre nekik APP -tyuk (annyuk az nincs nekik, hogy ne lehessen sarki kurvának híni) és az APP dolgozik éjt nappallá téve és ha… (tudod ez a „haha” tipikusch esettye) akkó, elő lehet híni, ha „az” nincs akkó ott marad a cloud -ban…

    nekem van egy (na jó nemcsak egy) rossz szokásom, nem veszem fel a telefont, szinte sohasem, azután törlöm az üzit és sikítófrász kerülgeti a hívókat akik meg akarnak „scam” -melni, engem… és kuncogok is elképzelvén a pofázmányát amint nem sikerült neki és hogy nem akarom megvenni az akármit sem amit nekem telefonon akar ajánlani… és begyűjtheti a telefonszámomat (anno az volt a trükköm, hogy tárcsás telefonom volt azzal nem lehetett mert azonnal visszanyalt)

  • Ms.TUSKE ZSOFIA 7/23, 6;24 du

    Igazan kivancsiva tett, de nem tiszta, hogy mi celbol hivatkozoztt Magyary Zoltan nevere?

    Ha oly sok , kepes es „elorehalado” egyenek tetteik ellenere is az eredmeneyeik oly-remesen elmaradottak es sikertelenek valami talan valoban problema lehet.
    NEM latna azt?!

    De mi az ????
    Gyanitnam hogy egyedul Orban es a Fidesz!

    S vajon mind a tobbi magasztalt „vezereik” soha nem voltak kepesek semmi mast elerni.

    Valami igazan buzlik ottan abban.

    A problemaik okai talan melyebre megy ?

    Nem latnak azt ????

  • geyza,
    látom a prímás nem engedélyezi irodalmi klasszikád újfent ide lökését.Mi lesz veled CSIBÉM?Terror alá helyeztek a feletted székelők?Ne hagyd magad emberré változtatni!Legyen érdekes életed .

  • Csek Atka
    2021 július 25
    7:43 du.

    A cikk picinyt teved, mer lehallgatasi botrany nincs.
    Viszont erdekes fejlemenyek vannak arrol a magyar holgyrol, aki EU kepviselokent azert kardoskodott, hogy Magyarorszag ne kapjon EU-s penzeket. Orola miert nincs cikk itt?

    ——————–
    Kedves Atka!

    Tudod, egy lehallgatási botrány nem attól van, hogy én azt mondom, hogy van, és nem attól nincs, hogy te az állítod, hogy nincs! Oké?
    Hanem az „érdekes fejlemények amik vannak arról a magyar hölgyről” érdekelnének, miután mi itt alighanem hülyén fogunk meghalni, ha te nem sietsz a segítségünkre! Mert ám mi csak azt tudjuk, hogy a hölgy irgalmatlan összegű milliárdokat nyert el a NER által irányított és felügyelt pályázati rendszeren keresztül – még ilyet, valaki épp pisilni mehetett ki a bírálók közül, amikor erről dönthettek, és ez a kutyának nem tűnt fel azóta sem!
    Csak épp és most, amikor a „lehallgatási botrány” – amiről ugye tudjuk, hogy nincs – szárba szökött, és sem 24 sem 48, sőt 72 órán belül sem hangzott el érdemi válasz, magyarázat, netán teljes elhatárolódás az úját a dolgokat ütőerén tartó és a mindenért is felelős doktorminiszterelnökúrtól – de még más, illetékes elvtárstól sem – de nem ám!
    Elhangzott viszont az általad is említett információ „arról a hölgyről” akinek – mint tudjuk – minden igyekezete arra irányul, hogy Magyaro. nem kapjon EU-s pénzt ! A bestia! Csak nem magának akarja azt is? Na most mondd meg! Hát ilyenek ezek a hölgyek…..!
    Ám valami nagyon „el lett hibázva” mert a dolog koránt sem szólt akkorát mint az azt kitaláló NER lovagok remélték és így, mint egy fel nem robbant petárda lassan elgurult a semmibe!
    Mert, hogy a nehezen kiizzadt ügy hamarabb „megcáfolódott” mint, hogy hozzád vagy hozzám, na pláne Bözsi nénihez eljutott volna – de azért csak mantrázzátok hevesen és jó hangosan, hátha elnyomja a lassan nemzetközivé dagadó Pegazus ügyet vagy ha úgy jobban tetszik, botrányt!
    De, ha te azt mondod, hogy „érdekes fejlemények vannak” hát nosza ne tartsd magadban, oszd meg velünk!
    Ha más nem talál benne különösebb megírni valót, legalább te tedd meg, és kanyaríts „orola” egy frappáns cikket, mi meg majd jól elolvassuk, és megvitatjuk! Szerintem C. Adam aki egy születetten jó ember, biztosan megjelenteti, főleg ha tényleg érdekesek és még nagyjából alátámasztást is nyertek azok a fejlemények!

    Mer’ tudod az itteniek nagyon finnyásak, egyből kiszúrják ha valami nem kerek és bizony egy Boda Marcsi vagy Tóth Péter, netán mások alighanem kikérik maguknak, ha valótlan dolgokkal akarod etetni őket, kivált egy ellenzéki képviselőt érintően ! Arra rögtön ugranak, ha őket alaptalanul rágalmazzák, de hát ilyen a világ, semmi nem tökéletes! 😀

  • Geyza
    2021 július 25
    4:08 du.
    Te jóember ! Ilyen dumát én sose tettem , valakinek a szövegét másoltad ide,ilyen ordenálé módon én sosem beszéltem senkivel,s
    azonkívül zsidózni nem is mertem , nem is akartam,csak ti szoktatok egymás között !!! Tudod én tóth vagyok ,nem zsidó—- legalábbis ezt mondtátok rólam.
    Egyébként ez a hűle duma csak elterelés részedről , hogy ne kelljen a juniós tech lehallgatásra válaszolni,reagálni,mert akkor veszne a bal-jobbikos oldal kitalációja , veszendőbe menne!
    Inkább hallgatni,nem beszélni róla —- mert akkor nincs!!!!
    olyan kedves üdvözletével

  • Tisztelt cikkíró úr,
    Senki nem bukik bele semmiféle botrányba.Ha csak Ön nem,ezért a teljesen felesleges cikkért,melyre részben az Ön szavainak ellenkezőjét idézve:nem volt igény.Elnézést a késői reagálásomért a cikket csak az idejárók egy részének beszólásai után olvastam el.Azt sem kellett volna!

  • Bendeguz79
    2021 július 25
    9:21 du.

    come on grizi,

    adózással sem lehet megoldani, mert nem mindenki és nem mindenért fizet adót! (de majd te, grizi elmeséled az egységsugarú KMH olvasónak… hogy számszakilag hogyan is van az amit te rablómesébe foglaltál, megteszed kis könyvelés, alapfokon?

    amit itt naponta többször látok a tevében zokognak és veszexenek egymással mert nem értik,

    úgy nem lehet kabátja senkinek ha eldöntik (nem képesek eldönteni!!!),

    hogy $1000000000000 ba kerüljön vagy ugyanannak a 12 szeresébe;

    #1./ mert még nem tudni:
    #2./ mijen lesz a kabát,
    #3./ hány kabát kell?
    #4./ lesz e kabát és
    #5./ lesz e aki legyártja?

    namost ezutóbbiak egyike sem létezik, mert:

    #6./ nincs képzett dolgozó aki kabátot tudna csinálni,
    #7./ nincs igazi jó lóden sem,
    #8./ nincs bélés,
    #9./ nincs vatelin,
    #10./ nincsenek gombok és
    #11./ a cérna is hiányzik,
    #12./ a varrógépekről nem is beszélve,
    #13./ meg a szakértő varrónőkről

    megtanítanál engem itt ezen a blogon a kapitalizmus rejtelmeire? mert Marx -ot (majdnem) értem de … még te hiányzol!
    jó? addig DAB jégbe hűtve!
    HEALTH & WEALTH

  • Geyza,
    látom,….büdös a ravatal.Irodalmi nimbuszodról lemondtál?Talán félsz felfedni hovatartozásod miatti valódi gondolataidat?(sic)

  • Pár éve, egy antikváriumi böngész során került a kezembe egy ponyvaszerű könyvecske. A kolofonjára nem emlékszem, de bizonyos, hogy 1990-91 táján adták ki. A szerzője az előszó szerint a néphadsereg központi tisztiházának egykori elhárító tisztje volt. Belelapoztam, nem vettem meg, különösebben nem érdekelnek az ilyesfajta „érdekes” sztorik, meg hát ahol bele-bele olvastam, a textus nem tünt se irodalminak, se tudományosnak.
    Hanem a szerzői ajánlás, azt máig nem felejtettem el:
    „Ajánlom könyvemet
    azoknak, akiket megfigyeltek,
    azoknak, akiket megfigyelnek, és
    azoknak, akiket majd megfigyelnek;
    ajánlom tehát mindenkinek.”

    Hogy is írta 1936-ban József Attila?
    „Azt olvastam, hogy perli a Nepet
    a „D-osztály” ügyes megfigyelője.
    Az akit ez a kis hír meglepett,
    én nem hiszem, hogy okulna belőle.”

  • gyuri10
    2021 július 26
    4:05 du.

    Majd te döntöd el mit olvashatunk itt és mit nem.
    Hülye OIM*2..

  • toth péter
    2021 július 26
    2:49 du.

    heheheh fenn van a NET -en..és ott is fog maradni az idők végeztéig.
    Bárki megrtalálhatja…tudod öreg a Kanadai Hirlap összes pédányát learchiválják természetesen a Kanadai Hirlap engedélyével.Csak tudni kell kikeresni.

    Kár ágálni kis náci zigóta ! Ez vagy te.

  • Gyurka ne rázzad magadat.
    Nem vagy te rúdtáncos(nő)…vagy mégis ? : ))))))

    (úgy vettem észre a hogy fennti kitételedet a szakállas Koncsíták előszeretettel használják egymásal való gügyögéseikben . Legalábbis az „Őrült Nők Ketrece” c. örökzöld erre utal…szóval öreg …hehehehe… folytasd.. )

  • gyuri10
    2021 július 27
    2:08 de.

    Eddig leközöltem háromszor.
    Miért nem mentetted el ?
    Nem vok én a csicskád hogy ugráltass !
    Majd benyomom ha szükségesnek látom.
    De lehet hogy addresszálok rád egy másik hasonlót.

  • Besancon
    2021 július 26
    11:13 de.

    Azt imádolom Magában,
    hogy van türelme az ilyen névtelen senkik
    helyrerakására. Akik láthatólag csak trollkodni járnak ide.

  • Besancon
    2021 július 26
    11:13 de. hozzaszolasodhoz:

    Jokor mondod, hogy az a bizonyos valaki itt nem cenzuraz, mert epp ma cenzurazott tolem valamit.
    Pedig artatlan volt a dolog, es nem is a tartalom miatt tettem fel.
    De mindegy, manapsag ilyen a sajto es szolasszabadsag szerte a „szabad” vilagban.

    Ami Cseh Katka ugyeit illeti, ahhoz van epp eleg sajto Magyarorszagon, ha esetleg valoban erdekelne. En arra vartam, hogy az allandoan lelkes KMH cikkirok egyike ir valamit rola.
    Amit tett persze nem illegalis, csak eppen erkolcstelen, bar mintha megtestesitene a conflict of interest nevu szamarkohogest.
    Azt meg, hogy az o cege is kapott allami szerzodest az Orban kormanytol jobb lenne elhallgatnod, mert meg teged is cenzurazni fognak, ugyanis nem illik a „Penztaros Lorinc” kepbe.
    Errol ennyit.

    Azt, hogy nem volt lehallgatas Magyarorszagon nem en mondom es nem is en dontom el. De ha mar konteokban gondolkodsz, lehet azon is gondolkodni, hogy miert tamadja az EU Magyarorszagot ilyen hevesen. Lehet, ha ebbe is belegondolsz egy kicsit (persze tenyeken es nem erzelmeken at vizsgalva) megnyit mas pespektivakat elotted is.

  • Geyza
    2021 július 27
    5:17 de.
    olyan vagy mint gyuriferi főnököd ! reggel , délben és este ….. !!! Neked egyetlen erkölcsi fölényed van :::: te állandóan hazudsz !!!
    De aki kisnyilas,majd ávós,majd munkásőr voltál te nem nyilasozhatsz senkit !!!
    Hisz te álltál össze a magyarországi szélsőjobbikkal– aki a zsidókat össze akarták írni a parlamentben,még most is ” zsidózókat ” támogat-valami bíró – nem is tudom ez e neve vagy foglalkozása ? Összeálltál a szélsőballal , a szem kilövetőkkel !Azt hiszed te középen maradtál ! Egy frászt !
    Benned mind a kettő megvan!!
    Ezért vagy ilyen amilyen!!!ezért tartottad meg a karszalagot és a dobtárast is ! Így mindig odaállsz,ahol éppen többet adnak— jelképeid megvannak hozzá ! De miután így elcsevegtünk — bebizonyítottad , hogy csak terelsz — az eredeti kérdésre ::: a juniós lehallgatásról !!! elfelejtkeztél!!!! Szedd már össze magad !!! Ja beijedtél , hogy minden lépésedről tudni fognak ezek után !!! Ugyhogy kezd el szépíteni magadat!!!Jobb lesz ha a lehallgató csipszet kiszedeted arab orvosbarátoddal,mert még a végén észreveszik,hogy ” kisugó” vagy!!!
    igen barátságos , baráti üdvözletével , csak neked

  • Tüske Zsófia

    Kővendég
    2021 július 27
    2:30 de.
    a pontos adatok:
    Losonczy V. László
    Kézikönyv ​azoknak, akiket figyeltek, akiket figyelnek, akiket figyelni fognak PallWest, Budapest, 1990

  • Tüske Zsófia

    Bendeguz79
    2021 július 26
    8:01 de.

    ezt a kérdést intézte Göllner Andráshoz: „Professzor ur, lenne jo es kozolne hogy Maga remnye,vagy feltetelezett eszmeje alapjan mit ohajtana valtoztani es hogyan Magyarorszag allamigazgatasanak modszeren????”
    erre írtam, hogy Göllner András nem élt javaslatokkal az államigazgatás megváltoztatása érdekében, de erre nem is lett volna szükség, mivel azt Magyary Zoltán már a két vh között elvégezte. Már abban az időben is kiépült és működött, a gyámügyi igazgatás például kiválóan. A rendszerváltás után is jó ütemben haladt a Közigazgatási Intézet segítségével, kiépültek a feladat-és hatáskörök, az önkormányzati rendszer.
    Most éppen ennek a szétverése folyik jó ütemben.
    A nemzetbiztonság más kérdés, a Pegazust elvileg terroristák megfigyelésére fejlesztették és azzal a feltétellel adták el, hogy csak ilyen gyanú esetén használják fel. Ezért ez nem államigazgatási kérdés.

  • Mas korabbi irasok es azokhoz valo hozzaszolasok kapcsan kialakult egy erdekes kep bennem a KMH-rol es az olvasoirol.

    Jol latom? Vannak magyarok, magyarul is erto zsidok, kulfoldi magyarok, de legfokepp marxistak, barhol is laknak.
    Ha ez egy kommunista ujsag (amit nem banok, miert ne?) miert nem irjak bele a fejlecbe? Mindjart maskepp allna hozza az uj latogato.

  • Kedves Káposztás Zsuzsa,
    Látom,ez a koncsita kifejezés és életvitel,nálad családi örökség. Eleinte nem értettem,mit jelent.De mivel olyan sokszor használod ezt a szót,utánanéztem és rájöttem,hogy ennek a szónak alapján vagy használatos.Azért jársz ide szájtépésre,mert a többiből már kiöregedtél és a gyepmester sem kíváncsi az aggok-házai volt menőkre,mint tesenkiséged. Azt hiszem eddig is volt,de ezután legyen egy még sokkal érdekesebb életed.

  • Bolond Gyurka:

    Karinthy egy helyen a következőket írta:

    „Gyászoló izraelita veréb : Süveréb”
    Akkor ö is antiszemita volt?

    Amúgy meg hogy a bánatba lehetnék én „antiszemita” ?

    Sohasem voltam az általad nagyratartott Jobbik nevű nyilaspárt tagja ,ellentétben azzal a félkegyelmű zsidógyerekkel, aki aztán le is bukott náluk Ország-világ nagy mulatságára.

    Én megértelek : szeretnél „coming-outolni” mind a szexuális attitűdöd, mind pedig a nácizmus felé hajló gondolkodásodod vonatkozásában.

    Nehéz életed lehet öreg… Soxerencsét a továbbiakhoz..

  • gyuri10
    2021 július 21
    6:38 du.

    Látszik hogy gőzöd sincs ennek a Pegazus ELJÁRÁSNAK a működési módjáról.

    De okoskodj csak tovább.

  • Még annyit előzőhöz:

    Izrael FELMÉRHETETLENÜL lejáratta magát azzal hogy eladta a LEHETŐSÉGET mindenféle szarházi diktátorocskának.

    És jellemző módon Netanyahu országlása idején.

    Ég a bőr az orcámon hogy Izrael ilyet tett.

  • toth péter
    2021 július 27
    4:22 du.

    Ideges vagy kis náci zigóta?

    Szedd ösze magad. Írd meg a szakállas Koncsítának mennyire rühelled a zsidókat.
    Ő majd hálából bele bújuk a hátsódba, mint már nem egyszer.

  • Bolond Gyurka :

    Mi lenne ha az életben egyszer tartanád magadat ahhoz amit kimondasz ?

    Íme egy régebbi sikolytozásod :

    ************************************************gyuri10
    2017 október 28
    7:25 du.

    Kedves Mindenki,
    lévén,hogy Robert Morrison minden szavával egyetértek és mindig is egyetértettem valószínű,hogy követem az Ő útját.Régebbi hozzászólásaimban már többször kifejtettem,Avi ben Giórával és az Eleftheria nevű nyuszikával folytatott”vitáimban”,hogy semmi szín alatt nem vállalom az Izraellel kapcsolatos “hírszerzés” kétesen megtisztelő szerepét.Még pár napig elolvasom a KMH oldalait. Kizárólag Chris iránti rokonszenvem miatt és a nagyon kevés tisztességtudó idejáró elolvasása végett.Akiknek tudom vagy megtudom szerezni a privát címét lehet,hogy keresem majd a további kapcsolatot.Addig is átlépek egy izraeli magyar nyelvű blogba,ahova bizony a KMH levelezői és szerkesztői közül legtöbben még a nik nevüket sem írhatják be.Aki nem hiszi kérdezze meg nyuszikát.További jó szórakozást és egymás cenzúra hű dicsőítését kívánom:Gyuri.
    U.I.Ha az idejáró bal(ek)oldaliak tudnák,hogy náluk fényévekkel magasabb szintű baloldali családi származásom van,kiesne szájukból a rózsaszínű cumi.
    Van egy mondás,amihez magamat mindig is tartottam:”aki 20 éves koráig nem volt kommunista,annak nincs szíve.Aki 20 éves kora után is kommunista,annak nincs esze.”
    Maradok kiváló tisztelettel: Gy.

    ****************************************************

    Utólagos megjegyzésem :

    Bizonyos néhai Robert Morrison egy ide akkreditált Jobbikos volt. Ezen nick előtt más icket használt de azzal annyira lejáratta magát hogy átment durván személyeskedőbe, mire ki lett rúgva.