Csuhások, térdre, támadunk!

2021 augusztus 18 9:02 de.75 hozzászólás

Imahadjárat indul augusztus 20-án a jövő év áprilisáig azért, hogy minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe, aki a Tízparancsolatnak mind a tíz pontját erkölcsi normaként fogadja el, igyekszik aszerint élni mind közéleti, mind magánemberként. Ezt mondta a Magyar Nemzetnek az imahadjárat ötletgazdája, Gál Péter, a zamárdi művelődési ház igazgatója. A cél, hogy minden településen legyen legalább egy, ezért imádkozó személy.

Imahadjárat eddig még nem volt Magyarországon, pedig, lett volna rá igény. Különösen egy olyan országban van ennek létjogosultsága, amelynek miniszterelnöke kizárólag katonás kifejezésekben képes gondolkodni. A vírust kardélre hánytuk, a brüsszeli bürokraták megtámadták Magyarországot, a miniszterelnök pedig korábban puskaporszagot szimatoló harci paripához hasonlította magát.

Imaláncól már hallottunk, a jobb templomokban pedig imádkozni szoktak Orbán Viktor születésnapján. (Május 31, ha valaki netán elfelejtené.) De most már hadjárat is lesz, őszi, téli és tavaszi, és mint mindig, megint győzni fogunk. Mi úgy szoktunk győzni, hogy felállunk a földről, leporoljuk a zakónkat, és miközben várjuk az újabb pofonokat, öklünket fenyegetően nyugat felé rázva, szitkokat szórunk a hitetlenekre.

Az természetesen üdvözlendő, hogy minél több olyan politikus legyen a parlamentben, aki a Tízparancsolat szerint él. Mint ahogyan az is jó lenne, ha minden jobb lenne. Mert bár – hála Orbán Viktornak és a Fidesznek – már most is majdnem minden nagyon jó, de sokkal jobb volna, ha még ennél is jobb lenne. Én például simán el tudnám képzelni, hogy minden nő legyen szép, a férfiak egytől egyig kockahasúak, a gyerekek pedig engedelmesek és okosak.

Ezért is sajnálatos, hogy a felhívás megálmodójának, aki civilben egy művelődési ház igazgatója, a figyelme nem terjedt ki arra, a nem elhanyagolható apróságra, hogy az imahadjárat győzelme után miként lehet majd ellenőrizni, hogy egy politikus valóban tartja-e magát a Tízparancsolathoz, vagy csak ezt híreszteli magáról.

A feladat nehéz, de a megoldás nem lehetetlen. Abból a feltételezésből kell kiindulnunk, hogy a Fidesz 133 bátor embere kivétel nélkül megfelel a Gál Péter által elvárt kívánalmaknak. Vagyis, reggeltől estig a Tízparancsolat szellemében élnek. De nemcsak ők, hanem a leszármazottaik, sőt, már az őseik is, igazolhatóan, négy felmenőig visszamenőleg.

Első megközelítésben nyilván elegendő, ha olyanok vagyunk, mint Orbán Viktor, Kövér László, vagy bármelyik kormánypárti politikus. Ha úgy vesszük, még Kósa Lajos is a Tízparancsolat szellemében él, de ha ő nem is, Deutsch Tamás biztosan. De példát vehetünk Semjén Zsoltról is, azaz, ha azt látjuk magunkon, hogy hirtelen felindulásból Svédországban helikopterről, háziasított rénszarvasra vadászunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a Tízparancsolat szellemében élünk. Ha képesek vagyunk úgy nézni, mint Kövér László házelnök, vagyis, szilaj, már-már eszelős tekintettel, és mindemellett érthetetlen szavakat mormolunk a bajuszunk alatt, akkor nagyot nem tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy valóban a Tízparancsolat szellemében élünk.

Vagy, és most már tényleg nem untatjuk az olvasót a vég nélkül sorolható esetekkel, tételezzük fel, hogy külügyminiszterek vagyunk, és ebbéli minőségünkben nyári szabadságunkat a kormányunk által milliárdokkal megkínált nagyvállalkozó luxusjachtján töltjük. Ha egy ilyen jacht heti bérleti díja ráadásul 60 millió forintba kerül, akkor ne legyenek kétségeink, hogy amennyiben létezik a Mindenható, akkor mind a tíz ujját megnyalja, és azt mondja: barátom, te vagy az én emberem, te tényleg a Tízparancsolat szellemében éled az életed.

Ezt a pártot, amelynek ma olyan fontos a hitről való papolás, valamikor fiatal emberek alapították. Olyan lányok és fiúk, akik sokak szemében ráadásul még demokratának is látszottak. És ők voltak azok, akik az akkor még valódi kereszténydemokrata honatyák felszólalásaikor azt kiabálták a parlamenti ülésteremben, hogy Csuhások! Térdre, imához!

Érdemes volna visszatalálni a gyökerekhez, és emlékeztetni az embereket Orbán Viktor és fideszes társai istentelen indulására. Ebből következően, az imahadjáratnak stílszerűen ez lehetne a jelszava: Csuhások, térdre, támadunk!

75 hozzászólás

  • György Molnár

    Ezeket mind az inkvizíció, vagy modern változata, az iszlám állam elé kellene állítani…..

  • Szellemes és igaz, mint minden amit Föld S. Péter ír.

  • NEMMM röhögtettyük Géjzabácsit kérem,
    mert éppen kofit inna…és még magára buritja.
    A röhögés okán…

  • Egy Karinthy pamflet ugrik be nekem óhatatlanul erről a nagy „győzelemről” ami várható a hadjárat végén,
    megpróbálom rövidre „zanzásítani” :

    Egyes szám Első személy rákiabál egy gyámoltalan nyözüge pasasra az utcán, valami miatt. -hogy mi miatt az most lényegtelen.

    Az illető halkan elnézést kér, ettől egyes szám első személy (továbiakban ESzESz) még dühösebb lesz és le akar keverni Nyüzügének egy pofont.

    De az félrelép , ESzESz a levegőt találja el. Ettől (jogosan) még tovább fokozódik a dühe, bele akar rúgni Nyüzügébe de az remegő lábakkal egy dzsiu-dzsicu fogással a földre küldi ESzESz -t, hogy elterül az aszfalton.

    Nyüzüge ezután elvékonyodott hangon és gyáván mégegyszer elnézést kér a kellemetlenségekért.

    ESzESz felpattan, öklét bátran és határozottan a magasra emeli szikrázó szemekkel hogy a Nyüzüge arcába vágjon, de az kirúgja a lábait, ESzESz megint elterül.

    Ezután Nyüzüge gyáván elszalad, ESzESz meg bátran ottmarad a járda szélén.

    Ennyi .

  • A „csuhasok” tagadhatalanul a Romai khatolikus fekete-szoknyas papokat jelentette a magyar-nyelvi hasznalat szerint. De tagadhatalanul, ez a cikk minden emberileny valas0szbadsag elleni gyulolet propagandaja!!!! S vajon mi problemaj lehetne barkinek is a „10 Parancsolat” batartasaval????? A NE olj NE lopj, NE hazudj,NE paraznalkodj, NE onzoskodj, stv.stb??????? De meg Sabath-piheno-nap betartasaval? Na meg a NE kovess balvanyokat? Tiszteld szuleidet, embertarsadat, stb. stb.????????? Mind a magyar zsenik keptelenekl felfogni, hogy haboruk, rablasok, gyilkolasok, kegyetlensegek, hazugsagok neljkul keptelenk lettek volna elni?De vajon miert nem ?

    S miert hianyzik az Maguknak ma is?

  • Geyza
    2021 augusztus 18
    12:20 du.

    és fojtatása nincs? persze zanzásítva? hol van most a két „hős”?

  • Bendeguz79
    2021 augusztus 18
    12:31 du.

    VIZET PRÉDIKÁL, BORT ISZIK

    Bendegúz, alighanem nem ismeri azt a magyar közmondást, ami nem újkeletű, de amikor keletkezett már akkor is azokra az egyházfiakra utalt, akik egészen mást cselekedtek, mint amit a prédikációikban hirdettek.

    A magyar Emberi Erőforrások Minisztere, az onkológus Kásler Miklós belépője a kormányba az volt, ha a Tízparancsolatot betartanák az emberek, nem lenne szükségük orvosra, mert nem betegednének meg.
    Nos, ennek a jegyében szolgálati idejének kezdete óta mindenfélével foglalkozott, de az egészségügy nem volt a szívügye. Utasításai nyomán a magyar kórház-igazgatóknak néhány nap alatt kellett 35 ezer ágyról hazaküldeni a krónikus betegeket a járvány első hulláma idején, aki ezt nem tette meg azonnali hatállyal, azt kirúgta. (Három ilyen főorvos volt, egy ikük a nem sokkal korábban kitüntetett dr. Cserháti Péter volt, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főorvosa.)
    Úgyhogy a fenti cikk nem a magyar hitéletbe való durva beavatkozást jelenti, hanem a Magyarországon hivatalosan harsányan keresztény értékrendet hirdető, de a valóságban, tettei szerint a tízparancsolatot megcsúfoló kormány politikájáról szól.

  • 3. Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.
    4. Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.
    5. Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.
    6. De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.
    7. Az Úrnak a te Istenednek nevét hiába fel ne vedd; mert nem hagyja azt az Úr büntetés nélkül, a ki az ő nevét hiába felveszi.
    8. Megemlékezzél a szombatnapról, hogy megszenteljed azt.
    9. Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat;
    10. De a hetedik nap az Úrnak a te Istenednek szombatja: semmi dolgot se tégy azon se magad, se fiad, se leányod, se szolgád, se szolgálóleányod, se barmod, se jövevényed, a ki a te kapuidon belől van;
    11. Mert hat napon teremté az Úr az eget és a földet, a tengert és mindent, a mi azokban van, a hetedik napon pedig megnyugovék. Azért megáldá az Úr a szombat napját, és megszentelé azt.
    12. Tiszteld atyádat és anyádat, hogy hosszú ideig élj azon a földön, a melyet az Úr a te Istened ád te néked.
    13. Ne ölj.
    14. Ne paráználkodjál.
    15. Ne lopj.
    16. Ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot.
    17. Ne kívánd a te felebarátodnak házát. Ne kívánd a te felebarátodnak feleségét, se szolgáját, se szolgálóleányát, se ökrét, se szamarát, és semmit, a mi a te felebarátodé.

  • Jaj, B79! Eltaláltad szarva közt a tőgyit! (Fordíttasd le magadnak az értelmét!
    Hirtelenjében nem tudok egy parancsot se mondani a tízből, amit meg ne sértett volna a Főkolompos, meg a tettestársai.
    Talán a bálványimádás tilalma -, bár a Főkolompos híveit látván…
    Ami meg a „változást” illeti: Nem volt itt semmiféle „változás” – csak csöndesen kirugosták azokat, akik komolyan vettek valamiféle polgári értékrendet.
    88-ban a kezembe került a Fidesz tagtoborzó felhívása. Oldalnyi szöveg volt – és kísértetiesen hasonlított a hangneme, az érvkészlete az 1945-47-es Magyar Kommunista Párt röpcéduláihoz, amikor 48-ra létrehozták a Magyar Dolgozók Pártját.
    Hiába no: aki nem ismeri a történelmet, arra van ítélve, hogy megismételje azt.

  • Andrew_s
    2021 augusztus 18
    6:43 du.

    Bandi ez cuki!

    ezek a malasztok arra jók, hogy sohase’ legyenek betartva és vala!

  • TUSKE ZSOFIA;

    Vajon fenti megjegyzeset miert B-79-hoz cemezte?????

    Miert miert nem Kassler-Mikoloshoz???????

  • ANDREW_S;

    De a kerdesemre NEM valaszolt!!!!

    Belatna, hogy ha az emberiseg csak fele betartana annak felet is, az egeesz emberiseg mennyivel boldogabban es szenvedesek, pusztitasok mentessegevel elhetne ?????

  • talalom;

    Az ismetelt „kozmondasanak az ertelme, hogy a bikat szuklseges megfejnie!!!!!!

    De utolso mondataban teljesen a maguk valosagat jelentette.

    Ezer-esztendon at ismeteltek minden sikertelensegeiket, s ketsegtelenul ma is csak azt remelhetik ismetelni egy masik ezer esztendore.

    Mint az 1947-49-es part-seikereik eredmenyere 1951-re minden alapveto elelmiszerket jegyre kelett adagolniuk.

    Nagyszeru remenyei vannak !!!!

  • Netherworldi Proserpina

    Tüske Zsófia
    2021 augusztus 18
    5:45 du. hozzaszolasodban irtad:

    ” A magyar Emberi Erőforrások Minisztere, az onkológus Kásler Miklós belépője a kormányba az volt, ha a Tízparancsolatot betartanák az emberek, nem lenne szükségük orvosra, mert nem betegednének meg. ”

    Ezt nem mondta.
    A jo hazugsagnak hihetonek kell lennie. Tanulnod kell meg.

    O valami olyamit mondott, hogy a hit es az ima sokat segit a betegeken, ami igaz is, mert a lelki nyugalom mar fel egeszseg.

    Andrew_s
    2021 augusztus 18
    6:43 du.

    ” … én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.
    De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek…”

    Imadom ezt a reszt a benne rejlo ellentmondas miatt.
    Mondjuk 25 ev egy generacio, bar eppen lehetne 120 evnek is venni, attol fugg hogyan nezzuk.
    25 evvel veve 1000 generacio 25000 evet jelent. Mozes ota a Biblia szerint kb. 3200 ev telt el, tehat meg boven benne vagyunk a 25000 evben, amikor az Isten meg emlekszik az atyaink „szeretetere”. Ez viszont akkor azt jelenti, hogy nem tudja megbuntetni azokat, akik „nem szeretik” Ot, sem az utodaikat 3-4 generacion at.

  • Andrew_s
    2021 augusztus 18
    6:43 du.

    ” Mert hat napon teremté az Úr az eget és földet..”

    Háá..mongyuk meg is láccik rajta,
    Valamennyicskét azzé még csiszolgathattta vóna..
    De így csak ilyen kis faramuci selejtecske lett belőle..

  • Netherworldi Proserpina

    Hatha tetszik a cenzuranak… egy hosszu cikk forditasa a DeepL forditoval, amibe talan csak 5 helyen kellett belejavitanom. A vegen megadom a linket is az angol nyelvu cikkhez – ha atmegy a szuron.
    Szerintem ez orokzold tema, mindig aktualis, de ma talan jobban, mint akar csak 20 evvel ezelott is.

    ____________________________________

    Az After Skool és az Academy of Ideas által készített fenti 20 perces videó, a „Tömegpszichózis – Hogyan válik egy egész népesség mentálisan beteggé” lenyűgözően szemlélteti, hogyan lehet tömegpszichózist előidézni.

    A tömegpszichózis definíciója szerint „az őrület járványszerű megjelenése”, amely akkor következik be, amikor „a társadalom nagy része elveszíti a kapcsolatot a valósággal, és téveszmékbe süllyed”.

    A tömegpszichózis egyik klasszikus történelmi példája az Amerikában és Európában a 16. és 17. században lezajlott boszorkányüldözés, amikor emberek tízezreit, főként nőket kínoztak meg, fojtottak meg és égettek meg elevenen máglyán. A tömegpszichózis újabb példája a totalitarizmus 20. századi felemelkedése.

    Az ember legrosszabb ellensége

    Ahogy a videóban is szerepel:

    „A tömegek soha nem szomjaztak az igazságra. Elfordulnak az olyan bizonyítékoktól, amelyek nem tetszenek nekik, és inkább a tévedést istenítik, ha a tévedés elcsábítja őket. Aki illúziókkal tudja ellátni őket, az könnyen uralkodik rajtuk; aki megpróbálja lerombolni az illúzióikat, az mindig az áldozatuk lesz.”

    Ezt az idézetet Gustave Le Bon francia szociálpszichológusnak tulajdonítják, aki a tömegek tanulmányozásáról híres. Könyve, a „The Crowd: A népi elme tanulmánya ” című könyvében mélyen belemerül az emberi tömegek jellemzőibe, és abba, hogy amikor az emberek csoportokba tömörülnek, hajlamosak lemondani a tudatos mérlegelésről a tudattalan tömegcselekvés javára. Hasonlóképpen Carl Jung pszichológus egyszer kijelentette, hogy:

    „Nem az éhínség, nem a földrengés, nem a mikrobák, nem a rák, hanem maga az ember jelenti a legnagyobb veszélyt az emberre, azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs megfelelő védelem a pszichikai járványok ellen, amelyek végtelenül pusztítóbbak, mint a legsúlyosabb természeti katasztrófák”.

    Amikor egy társadalom az őrületbe süllyed, az eredmények mindig pusztítóak. Jung, aki a tömegpszichózisokat tanulmányozta, azt írta, hogy az érintett társadalmat alkotó egyének „erkölcsileg és szellemileg alacsonyabb rendűvé válnak”. „Ésszerűtlenné, felelőtlenné, érzelmessé, kiszámíthatatlanná és megbízhatatlanná” válnak.

    A legrosszabb, hogy egy pszichotikus tömeg olyan atrocitásokat követ el, amelyekre a csoporton belül bármely magányos egyén normális esetben soha nem gondolna. Mindezek ellenére az érintettek nincsenek tudatában az állapotuknak, és nem képesek felismerni a hibájukat.

    Mi okozza a tömegpszichózist?

    Ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet egy egész társadalmat az őrületbe kergetni, először is meg kell értenünk, mi vezet egy adott személyt az őrületbe. A drog- vagy alkoholfogyasztást, illetve agysérülést leszámítva a pszichózist jellemzően pszichogén tényezők, azaz az elméből eredő hatások váltják ki.

    Az egyik leggyakoribb pszichogén tényező, amely pszichózist válthat ki, a negatív érzelmek, például a félelem vagy a szorongás áradata, amely pánikba kergeti az illetőt. Amikor pánikba kerülünk, a természetes hajlam az, hogy enyhülést keressünk a problémánkra. A pszichológiailag rugalmas egyén alkalmazkodhat úgy, hogy szembenéz a félelmével, és végül legyőzi azt.

    Egy másik megküzdési mechanizmus a pszichotikus törés. Ahogy a videóban elmagyarázzák, a pszichotikus szünet nem a káoszba való süllyedés, hanem az egyén tapasztalati világának olyan módon történő átrendeződése, amely a tényeket és a fikciót, a valóságot és az illúziókat oly módon keveri, hogy a kontroll érzése helyreáll, és a pánik megszűnik. Az őrülethez vezető pszichogén lépések a következőképpen foglalhatók össze:

    A pánik fázisa
    – Itt az egyén elkezdi másként érzékelni a körülötte lévő világot, és emiatt megijed. Valamilyen veszélyt érzékel, legyen az valós, kitalált vagy elképzelt. A zavarodottság fokozódik, mivel nem találnak racionális magyarázatot a körülöttük zajló furcsa eseményekre.
    A pszichotikus belátás fázisa
    – Itt az egyénnek sikerül megmagyaráznia a világról szerzett abnormális tapasztalatait azzal, hogy kitalál egy logikátlan, és mágikus módot a valóság meglátására. A „belátás” kifejezést azért használjuk erre, mert a mágikus gondolkodás lehetővé teszi az egyén számára, hogy kiszabaduljon a pánikból, és újra értelmet és nyugalmat találjon. A belátás azonban pszichotikus, mert téveszméken alapul.
    Ahogyan egy pszichológiailag gyenge és sebezhető egyén az őrületbe hajszolható, ugyanúgy a gyenge és sebezhető emberek nagy csoportjai is az őrületbe és a mágikus gondolkodásba süllyedhetnek.

  • Netherworldi Proserpina

    upszi… az elozohoz elfelejtettem, hogy negy reszben akarom elkuldeni. Ez csak az elso resz volt.

  • O1g augusztus 20-i legiparadeja utan, amiert is 5 repülő es 4 helikopter tett nehany kort a Duna felett a talibanok felhivtak Viktorunkat piros telefonjan es remego hangon zokogva kertek fegyverszuneti megallapodast, majd megkotorttek az ORBÁN-TÁLIB PAKTUMOT!
    – Kolcsonos megnemtamadasi szerzodest kotottek.
    – Magyarorszag vallalta, hogy kilep a NÁTÓ-ból, a talibok pedig nem lepnek be.
    – Vallásokat ativelo katonai szovetseget hoznak letre hatalomtechnikai ideologiai alapon.
    – Szajjer Joska lesz az ideologiai es iranyitasi vezetoje a Kabulba kihelyezendo delegacionknak, amely rovid targyalas utan a volt amerikai kovetseg epuletegyutteset kapja meg.
    Szijjarto a politikai attase, valamint a magyar krumpli, szotyi es cseresznye kereskedelmi es kutatobazisanak igazgatoja, ugyanis az eddigi mákfoldek helyere alternativ novenyek termeszteset igertek meg a vilagmediaban.
    Kozponti celjuk a herointermeles komplex folyamatanak biotechnologiai uton valo megoldasa krumliban.
    Orbanviktor uj talalmanya a feher szinu krumpli, amibol keszult kristalycukorszerű anyag herointartalma a tervek szerint az 1. évben 80% koruli lesz, ami a laborkiserleti sikerek folytan evi 5%-kal no, igy mar a 6. evben elerhetik a 2022-es valasztasi eredmenyeiket – a 110%-ot!
    A cseresznye mint hordozo gazdatest pedig egy uj titkos osszetevoju drog lenne, amelynek kitalalasan meg orban dolgozik.
    Minden esetre fapados megoldaskent orban javasolta a feldolgozoipari mellektermekkent jelentkezo cseresznyemag lőszerkenti felhasznalasat is mercsak kornyezetvedelmi megfontolasbol is, amire EU-s tamogatast szeretne felvenni Meszaros Lolon keresztul.
    (A szotyitermesztes az uj iparagban – a stadionepitesi iparagban lesz jelentos, valamint, ha a kőolajbol kifogynak, alternativ hajtoanyagkent lesz hasznalhato. Addig is az afgan kamionsoforok turbokent fogjak ragcsalni a hegyi utakon. Erosebben fogjak tole nyomni a gazpedalt az afgan imadalok utemere.)
    – Miutqán a Fundai Egyetem Magyarorszagon megbukott, ezert azt Kabulban valositjak meg! Hadi-, biofegyver- es banyaszati Egyetemkent.
    Biofegyverfejleszteshez kapasbol meglesz a tesztalanyok millioi, illetqve Szijjarto felajanlott meg elso korben 100ezer ellenzeki gondolkodasu onkentest az ujtipusu Sars-Covid Virusfejlesztesekhez.
    Kina pedig miutan mar lepaktalt a talibokkal a banyajogok teljeskoru atvetelerol, igy azzal egyutt felajanlotta a kinai ujgurok attelepiteset a banyazonakba, mint egytalrizses eroforrast.
    – o1g exportalta a magyar zaszlo szineit minimalis valtoztatassal az ideiglenes megkulonboztethetoseg kedveert.
    A piroson es zoldon kivul a feheret felvaltja a fekete – a terror es halal szine.
    – Ezzel egyutt o1g gondolkodik a talib-magyar testveri szovetseg fejlodesenek ujabb staciojaban a fekete szin importjaban, ami pedig nalunk a feher reszt valtana le!
    – o1g mar tervbe vette talib-magyar kozos hadgyakorlatok tervet , amelyek helyszine a nagymagyarorszagi regio.
    Jovobeli sikereik eseten a talib-mák termeszteset a muzulman testveriseg keretein belul az eddigi meglevo maktermesztesunk felfuttatasara tervezik a hadizsakmanykent megszerzendo Balkani-dombsag déli lejtoin.
    A heroin nevet ezentul magyarositjak es vilagszerte hunroinnak fogjak hivni, amely termesztesi es ertekesitesi monopoliumat demokratikus palyaztatasi uton Meszaros Lorinc fog elnyerni eves 1000milliard forintos dijert.
    No nem ő fizet, hanem annyi vissza nem teritendo allami tamogatast fog kapni.
    O1g valasztasi igerete a negativ ado lesz!
    Ez ugy valosul meg, hogy Meszaros Lorinc -mint strategiai befekteto es vallalkozo amennyi adot fezetni, ezutan annyit fog kapni az allamkincstarbol!
    Sikeres fejlemeny lesz, mert ugrasszeru eredmenykent az adoalapja mar önkentesen is felugrik 100-szorosara, sot! A NAV munkatarsaival egyuttmukodve az altaluk megallapitott adohianyt duzzogva, de elismeri, sot! Adobirsaggal 100%-kal novelt elszamolasat is, es a bankszamlaszamat megadva 24 oran belul varja az atutalast az Államkincstartol!
    A sikeres ugymenet lezarasakent a torveny altal biztositott 5 evre visszamenoleg becslessel aranyositva ugyancsak ezt alkalmazva allapitjak meg Meszarosnal a negativ adohianyait es utalnak.
    Probakent az ellenzeki politikusoknal es a milliardosoknal is reszben alkalmazzak ezt az eljarast.
    Megallapitjak hasonlo modszerral az adohianyt es 5 evre visszamenoleg kirojak azt elzaras terhe mellett ervenyesitendo!
    A reszben alkalmazas ebben nyilvanul meg. A kiszamitas metodusaban. A negativ ado kifizetese mivel csak probajaraton kiserleti szinten mukodik es prototipuskent Meszaros Lorincnel, ezert majd 10 ev mulva az eredmenyek tukreben dontenek a teljes es globalis megvalositas terveirol, addig csak a fent leirt becsleses kirovasi reszt alkalmazzak.

  • Geyza
    2021 augusztus 16
    6:41 de.
    Országos jóbarátom : Idézet tőled : „”” mogyori „””…
    Kérdés hozzád : Ha te nem vagy mogyori—- akkor mi a francnak beszélsz bele a magyarok életébe ??? Beépített „külföldi””vagy ??
    Szeretett országos jábaráti üdvözletével

  • Ima-hadjárat?
    Nem az folyik épp Afganisztánban is ?

  • toth péter
    2021 augusztus 20
    5:57 de.

    Barátod neked a Mengele..te náci csíra

  • Neandervölgyi Pre-pina
    2021 augusztus 19
    2:21 du.

    Te csak tudod !
    (hogy milyennek kell lennie a jó hazugságnak)

    Amennyit itt eddig összehazudoztál…

    Mondjuk..eléggé szarul hazudsz.
    A hazudozásaidnak olyan..olyan..szeminárium-ize
    izé..bűze van! Amit tanulatlan falusiakba szoktak belenyomni
    a Kormány-médiákon keresztül.De ide azok nem járnak.
    Nem is tudnak erről az oldalról.Szaal kár erölködni kisanyám,
    még a végén becsinálsz a nagy erőlködésben hehehehehehe

  • Netherworldi Proserpina

    OK, akkor a 2. resz:

    A totalitarizmus egy téveszmékre épülő társadalom

    A 20. században a totalitarizmus térhódításának lehettünk tanúi, amelyet Arthur Versluis professzor és vallástudós így definiált:

    „A totális centralizált államhatalom modern jelensége, amely az egyéni emberi jogok eltörlésével párosul: A totalizált államban vannak a hatalmon lévők és vannak a tárgyiasult tömegek, az áldozatok.”

    A totalitárius társadalomban két osztály van: az uralkodók és az uraltak, és mindkét csoport kóros átalakuláson megy keresztül. Az uralkodók istenszerű státuszba emelkednek, ahol úgy érzik nem tehetnek rosszat – ez a szemlélet könnyen korrupcióhoz és etikátlan viselkedéshez vezet – míg az uraltak függő alanyokká alakulnak át, ami pszichológiai regresszióhoz vezet.

    Joost Meerloo, „Az elme megerőszakolása” című könyv szerzője a totalitárius államokban élő polgárok reakcióit a skizofrénekéhez hasonlítja. Mind az uralkodók, mind az uraltak betegek. Mindketten téveszmés ködben élnek, mivel az egész társadalmat és annak szabályait a téveszmés gondolkodás tartja fenn.

    Ahogy a videóban is szerepel, csak a megtévesztett emberek esnek vissza a teljes alárendeltség gyermeki állapotába, és csak a megtévesztett uralkodó osztály hiszi azt, hogy rendelkezik a tudással és a bölcsességgel ahhoz, hogy felülről lefelé irányítsa a társadalmat. És csak egy megtévesztett ember fogja azt hinni, hogy egy mentálisan visszafejlődött társadalmat irányító hataloméhes elit bármi mást eredményezhet, mint tömeges szenvedést és anyagi tönkretételt.

    A totalitarizmust jelentő tömegpszichózis az uralkodó osztályon belül kezdődik, mivel az ezen osztályba tartozó egyének könnyen beleszeretnek a hatalmukat növelő téveszmékbe. És nincs nagyobb téveszme annál, mint az a téveszme, hogy képesek, és kell – sőt, arra rendeltettek – hogy irányítsanak és uralkodjanak mindenki más felett.

    Akár a totalitárius gondolkodásmód a kommunizmus, a fasizmus vagy a technokrácia formáját ölti, az uralkodó elit, amely saját nagyságtudatának engedett, ezután nekilát, hogy a tömegeket a saját elferdült világképébe beavassa. A társadalom átszervezéséhez mindössze a kollektív érzések manipulálása szükséges.

    Az elme megölése

    A menticídium kifejezés azt jelenti, hogy „az elme megölése”, és ez egy ősi módja a tömegek irányításának az emberi szellem és a szabad gondolkodás szisztematikus megölésével. Ez egy olyan rendszer, amelyen keresztül az uralkodó elit a saját téveszmés világképét a társadalomra erőszakolja rá.

    A társadalmat a félelem szándékos elültetésével előkészítik a mentális gyilkosságra. A félelem és pánik előidézésének különösen hatékony módja, amely pszichózishoz vezet, a terror hullámainak elszabadítása, és nem számít, hogy a szóban forgó „terror” valós vagy kitalált. A rémület hullámainak technikája egy fokozódó hullámmintaként ábrázolható, ahol a félelem minden egyes fordulóját egy nyugodt forduló követi.

    Egy rövid nyugalmi időszak után a fenyegetettségi szint ismét megemelkedik, és a félelemkeltés minden egyes fordulója intenzívebb lesz, mint az előző. A propagandát – hamis és félrevezető híreket – a tömegek elméjének megtörésére használják, és idővel egyre könnyebb lesz mindenkit irányítani, ahogy a zavarodottság és a szorongás átadja helyét a médián keresztül megoldásként bemutatott mágikus gondolkodásnak és pszichotikus látásmódnak.

    Az egymásnak ellentmondó jelentéseket, az értelmetlen ajánlásokat és a szemenszedett hazugságokat szándékosan vetik be, mivel ez fokozza a zavart. Minél jobban össze van zavarodva a lakosság, annál nagyobb a szorongás, ami csökkenti a társadalom válságkezelő képességét. Minél inkább csökken a megbirkózási képesség, annál nagyobb az esélye annak, hogy tömeges pszichózis alakul ki.

    Ahogy a videóban megjegyzik: „A zavarodottság fokozza a totalitarizmus téveszméibe való süllyedés fogékonyságát”. Vagy ahogy Meerloo megjegyezte a könyvében:

    „A logikának logikával lehet megfelelni, míg az logikátlanságnak nem. Összezavarja azokat, akik egyenesen gondolkodnak. A nagy hazugságnak és a monoton ismételt ostobaságnak nagyobb az érzelmi vonzereje … mint a logikának és az észnek. Amíg az emberek még mindig keresik az ésszerű ellenérvet az első hazugságra, a totalitáriusok máris egy másikkal támadják meg őket.”

  • Netherworldi Proserpina

    Ez a 4.

    Hogyan lehet visszafordítani a tömegpszichózist?

    Megelőzhető-e a totalitarizmus? És visszafordíthatók-e a tömegpszichózis hatásai? Igen, de ahogyan az elmebetegség megközelítése is sokoldalú, úgy a megoldásnak is annak kell lennie. Ahhoz, hogy segítsünk visszaadni a józanságot egy őrült világnak, először is ki kell törnünk abból, hogy csak saját magunkat okítjuk, és úgy kell élnünk, hogy inspirációt nyújtsunk másoknak, hogy kövessenek minket. Ahogy Jung megjegyezte:

    „Nem véletlenül kiált korunk a megváltó személyiségért, azért, aki ki tudja magát szabadítani a kollektív pszichózis szorításából, és legalább a saját lelkét megmenteni, aki a remény jelzőfényét gyújtja mások számára, hirdetve, hogy itt van legalább egy ember, akinek sikerült kiszabadulnia a csoportpszichével való végzetes azonosulásból.”
    A csoportpszichével való végzetes azonosulásból.

    Ezután meg kell osztani és terjeszteni az igazságot – a propagandával szembeni ellentörténetet -, amilyen messzire és széles körben csak lehet. Mivel az igazság mindig erősebb, mint a hazugság, a propaganda sikere az igazság cenzúráján múlik. Egy másik taktika a humor és a nevetségessé tétel használata az uralkodó elit delegitimálására.

    Vaclav Havel, egy politikai disszidens, aki Csehszlovákia elnöke lett, által javasolt stratégiát „párhuzamos struktúráknak” nevezik. A párhuzamos struktúra minden olyan vállalkozás, szervezet, technológia, mozgalom vagy kreatív törekvés, amely beleillik egy totalitárius társadalomba, miközben erkölcsileg kívül áll rajta.

    Ha egyszer elég párhuzamos struktúra jön létre, egy párhuzamos kultúra születik, amely a józanság menedékeként működik a totalitárius világon belül. Havel ezt a stratégiát „A hatalom nélküliek hatalma” című könyvében fejti ki.

    Végül, de nem utolsósorban, a totalitárius őrületbe való süllyedés megakadályozása érdekében a lehető legtöbb embernek kell józan és racionális lépéseket tennie. A totalitárius elit nem ül ölbe tett kézzel, remélve és kívánva, hogy növeljék hatalmukat és ellenőrzésüket. Nem. Aktívan lépéseket tesznek pozíciójuk növelésére. Hogy megvédjék magukat ellenük, az elnyomottaknak ugyanilyen aktívnak és határozottnak kell lenniük a szabadság felé irányuló ellenlépésükben.

    Mindez rendkívül nagy kihívást jelenthet, mivel a körülötted lévő emberek már engedtek kollektív pszichózisnak. De ahogy Thomas Paine mondta egyszer:

    „A zsarnokságot, akárcsak a poklot, nem könnyű legyőzni, mégis az a vigasz van velünk, hogy minél nehezebb a küzdelem, annál dicsőségesebb a győzelem.”

    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/08/19/mass-psychosis.aspx?ui=c2c0162e807a78534a721ba5657e2db6626aca85c6efc4fa92ba7ceeeb03e777&sd=20210512&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210819&mid=DM969267&rid=1239787912

  • Nem allitanam, hogy Kassler mondasanak 100%-osan igaza lenne, DE van am igen jelentos allitasa abban.

    HA, az emberiseg, csak a „NE onzoskodj” figyelemeztetest kovetne, rengeteg betegeskedeseket megelozhetne az egesz emberiseg.

    A mai levego, ivo-viz, s minden elelmiszerek amik okoznak minden betegsegeket.

    Amit a testedbe teszel, eszel, iszol az lessz a sajat tested.

    Obesity-cukor-baj, tudo-sziv, es mindenfele rakok okozoi.

    Orvostudomany 4,500 kulombozo rakaokat bizonyit a sejtek mutacioi alatal okozva.

    S mutacikat csupan vegyszerek es radi-aktiv kisugarzasok okoz.

    Zsir, so, cukor es choleszterol (allati-eredetu-zsiradekok.

    S a vegyszerek minden elelmiszerek eloallaitastol, a mu-tragyakat, rovar-irtok, gyom-irtok, stb. tucataival tomve minden elelimszerekbe.

    Minden hus-alat (halak, baromfik, sertes, marha, stb. growth-hormonok es anti-biotikumok oriasi-adagolasaival termelve.

    MIND negativan befolyasolja az emberi szervezetet.

    S MIND csupan a magasabb jovedelmek erdekeben!!!!!!
    Az u.n. 10. Paranbcsolat ertelme es figyelemeztetese elleneben.

    Mind azok a mai-betegsegek ismertelenek voltak meg egy-ket -evszazaddal ezelott!!!!!

    Olvasod az elelmiszereken talalhato cedulakon a „tartalom” osszes-listajat?????

    So, cukor, cholesterol es allati zsiradek, plusz par tucat vegyszerek megnevezesei amit az atlag fogyaszto kiejteni sem kepes.

    De miert NEM oktatja a lakossagot Kassler miniszteriuma mind azon kearos elelmiszer=tartalmak ellen????

    P.S.
    Ma plesztik molekulakmtalalva az emberiseg vereben, sejtjeiben, ugy a viz, elelmiszerek, sot a levegobeol is terjedve,

    A leg-kezdetibb kutatasok bizonyitja, hogy a plesztik-molekulak a ver-sejtek oxygen-hordozo kepesseget csokkenti!!!

    S hogyan befolyasolja az emberi szervek (vese, maj, sziv, tudo, agy) mukodeseit az a jovo kutatasai fogja bizonyitani.

    Sajnos a plasztik-molekulak lete az emberi sejtekben ma mar megelozhetetlen.

    Lessz majd az igazi „plasztik-ember”.

    P.P.S.
    Tudataba lenne barki olvaso is, hogy mi vegyszereket alaklmaznak a gyumolocs-termelesekben?
    A burgonya termelelok, es mas zoldseg es elelmiszertermelo iparok??????

    Jobb ha nem tudodjatok!!!!

  • Netherworldi Proserpina

    Na jo, ha ilyen ossze-vissza modon megy csak at…

    A 3. resz:

    A technokrácia felemelkedése

    Ami a mai totalitarizmust megkülönbözteti a korábbi totalitárius államoktól, az a technológia. A félelemkeltés és az emberek gondolkodásának manipulálása soha nem volt még ilyen hatékony és eredményes. A televízió, az internet, az okostelefonok és a közösségi média manapság mind-mind információforrás, és minden eddiginél könnyebb ellenőrizni az információáramlást.

    Az algoritmusok automatikusan kiszűrik a józan ész és a racionális gondolkodás hangjait, és helyükre a félelemről szóló narratívák kerülnek. A modern technológiáknak függőséget okozó tulajdonságai is vannak, így sokan önként teszik ki magukat az agymosásnak. Meerloo az ember technológiától való függőségét kommentálva megjegyzi:

    „Nincs pihenés, nincs meditáció, nincs elmélkedés, nincs beszélgetés. Az érzékeket folyamatosan túlterhelik az ingerek. Az ember már nem tanulja meg megkérdőjelezni a világát. A képernyő már kész válaszokat kínál neki”.

    Elszigeteltség – tömeges pszichózis-indukáló eszköz

    A félelemkeltés és a hamis propaganda támadása mellett a pszichózis előidézésének végső eszköze az elszigetelődés. Ha az embert megfosztják a rendszeres társadalmi interakcióktól és beszélgetésektől, több okból is fogékonyabbá válik a téveszmékre:

    1. Elveszíted a kapcsolatot a pozitív példák, a racionális gondolkodás és viselkedés példaképeinek korrekciós erőivel. Nem mindenkit csapnak be az uralkodó elit agymosási kísérletei, és ezek az emberek segíthetnek másokat megszabadítani a téveszméiktől. Ha elszigeteltségben vagy, ezeknek az egyéneknek az ereje nagymértékben csökken.

    2. Az állatokhoz hasonlóan az emberi viselkedés is lényegesen könnyebben manipulálható, ha az egyén elszigeteltségben van. Ahogy az állatkutatás felfedezte, a kondicionált reflexek legkönnyebben egy csendes, elzárt laboratóriumban fejlődnek ki, ahol minimális ingerek vonják el a figyelmet az indoktrinációról.
    Ha egy vadállatot akarunk megszelídíteni, el kell különítenünk az állatot, és türelmesen ismételgetnünk kell egy adott ingert, amíg a kívánt reakciót el nem érjük. Az embereket ugyanígy lehet kondicionálni. Egyedül, összezavarodva és a terror hullámaitól sújtva, az egymástól elszigetelten tartott ember az egész társadalommal az őrületbe süllyed, ahogy a racionális gondolkodás eltörlődik, és helyébe mágikus gondolkodás lép.

    Amint egy társadalom szilárdan a tömegpszichózis fogságában van, a totalitáriusok szabadon megtehetik az utolsó, döntő lépést: Kiutat kínálhatnak; visszatérést a rendhez. Az ár a szabadságod. Át kell adnod az életed minden aspektusa feletti ellenőrzést az uralkodóknak, mert ha nem kapják meg a teljes ellenőrzést, nem lesznek képesek megteremteni a mindenki által áhított rendet.

    Ez a rend azonban kóros, minden emberséget nélkülöz. Megszünteti a spontaneitást, amely örömet és kreativitást hoz az ember életébe, mivel szigorú konformitást és vak engedelmességet követel.

    És a biztonság ígérete ellenére a totalitárius társadalom eredendően félelemmel teli. A félelemre épült, és az tartja fenn. Tehát, ha feladod a szabadságodat a biztonságért és a rend érzéséért, az csak még több félelemhez és szorongáshoz vezet, ami lehetővé tette a totalitáriusok számára, hogy eleve megszerezzék az irányítást.

  • O1G666
    2021 augusztus 20
    5:05 de.

    ha tréfának szántad elérted a célod! most hallottam a Bidén -t beszélni aszongya: térdre imához a csapatainkért és az ottragadó állampó’gárainkért, ÁMEN! egyébként minden rendben van néhány szankció mert a Merkel meg a Putyin {mind a kettő beszéli a másik nyelvét anyanyelvi szinten, minden zamatával}

    Elon Musk most tett közzé kacajt lesz robot emberszabású az unalmas feladatok elvégzésére, bemutatta, azonnal bukfencezni kezdett balettozás hejett és hiányzik a csipp meg az elemekhez a földfém, inkább elgyalogol a Marsra, mert ott minden van!

    honnan informálócc? kíváncsivá teszel! ijeneket még az ellenség sem mond az ellenségéről egyébként a 3 -dik vax lukasztás már 6 hónapig jó utána kell negyedik és sokadik gyógyszar meg nincs az usa nem vette meg, ki tuggya miért?

    Kína jól van, ha ez érdekel, most mondta, ha megpróbálkoznak az öngyilkosság a NATO nak és csatolt szerveinek is!

    üdv; elárulod?

  • Netherworldi Proserpina
    2021 augusztus 20
    12:34 du.

    te onnan pokolból is jobban tudhatod, pedig, már vannak próbálkozások demokráciának nevezik {azaz: az én demokráciám b+ neked meg kuss} és teljes a siker… ANTIFA és a gyalogosok akik nem akarnak maszkolni [mert tudomány mongya semmit sem ér] összeverexenek a Times Square en (is) mert ugye vannak ezek {kibaszott sok betűszó a …som sem emléxik mindre} az irányadó izék a központi hatalom elrendeli nála van a fegyver… a többi meg szintén van nála fegyver…

    ez a szikódzis már nem az a szikódzis ez már Himmler+Göbbels+Mussolini+Pinochet+Idi Amin és a Lurecia Borgia… kombinéja…

    nagyon élvezetes mivel én csak ojan hejekre járok be ahol ijen nincs engem nem zavar… egyébként a hüjék egymást írtyák az nekem előnyös

    annyit még engeggy meg nekem gyengeelméjűnek, hogy a tömegszikódzis addig műxik, amíg van tömeg; utána ami marad, az a röhögény!

  • Netherworldi Proserpina
    2021 augusztus 19
    2:21 du.

    „Ezt nem mondta.
    A jo hazugsagnak hihetonek kell lennie. Tanulnod kell meg.

    O valami olyamit mondott, hogy a hit es az ima sokat segit a betegeken, ami igaz is, mert a lelki nyugalom mar fel egeszseg.”

    Tanulnod, ahogy elnézem, neked kell, hogy a net mindent megőriz és ami elhangzott az visszakereshető.
    Lehet, hogy hazudozásban te vagy a mester, de én nem óhajtok a te tanfolyamodra beiratkozni.

    https://hvg.hu/gazdasag/20180923_Kasler_A_Tizparancsolat_majdnem_tokeletes_nepegeszsegugyi_program

    ebben ott van a hangfelvétel is, arról, amit Kásler mondott.

  • Bendeguz79
    2021 augusztus 19
    1:01 du.

    mert Kásler nincs beszélő viszonyban földi halandókkal.

  • Bendeguz79
    2021 augusztus 20
    1:10 du.

    az a „népegészségügyi program” amire Kásler hivatkozott, (a mózesi törvények) durván Kr.e-i 8.-5. szdban keletkeztek, de ezt nálam alighanem jobban tudják a Tóra ismeretében nálam jártasabb fórumtársaink.
    De azt beláthatja, hogy a 2800 évvel ezelőtt keletkezett törvények nem láthatták előre az emberiség robbanásszerű fejlődése következtében megváltozott körülményeket és főleg nem a műanyag elterjedését és a környezet elszennyezését. Néhány éve a hazai folyókat elborítják a szomszédos országokból az áradással lehozott PET-palackok, és ezek eltávolítása sokszor hónapokig is eltart.Idén a Tiszán olyan mennyiség jött le Ukrajnából, hogy nem látszott tőlük a víz kilométereken át.
    A mikroműanyag még nagyobb probléma, mert a halakkal bejut az emberi szervezetbe is (már mutattak ki méhlepényben is mikroműanyagot) és semmit nem tudunk arról, hogy milyen élettani hatása van és mi az a mennyiség, ami károsítja a szervezetet. A Dunán egy német cég rendszeresen méri a mennyiségét, de a felvetett kérdésekre még nincs válasz.
    És mindehhez Magyarországon a környezetvédelemnek nincs minisztériuma, csak államtitkársága, de az államtitkárságtól két éve igen jelentős összegeket elvontak, így a projektek jó része lefulladt.

  • Rodeo11

    En idovandor vagyok, ezert sokmindent maskepp latok, az alternativ vilagok torteneseit is beleertve!

    A flemish holgy idezetei horrorisztikusan bemutatjak o1g praktikajaban megnyilvanulo tomegpsichozist!
    Tragikusan, de pontosan e szerint haladnak lepesrol lepesre ezt az alavalo strategiat folytatva a tarsadalom erkolcsileg , fizikailag, psichesen elesett retegeit visszataszito trukkozessel iranyitai a felelmuket gerjesztve folyamatosan!
    Koszonom mindenki neveben a 4felvonasost, mert Jungot bar tanultuk evtizedekkel ezelott, de mar nem emlekeztem praktikus nagysagara konkretan!
    A tobbi filozofussal egyutt eletveszelyesen pontos leirast adott o1g-ek félelemgerjeszteses iranyitastechnologiájara.
    Mindenkit szembesiteni kene ezzel!

    En eroteljesen csak remenykedni tudok, hogy Cipollank nagyon hamarosan összefut Marioval!
    Szinte berobbanva Chipollank eletebe, nagy durranas lesz!

  • Különben Hobó Testvérrel csak egyeterteni lehet!
    Írása megint telitalálat!

    Ho-vá vi-szel O-rbán Vi-ktor?
    Igyóm-bigyóm tálib-e? To-tálib-e málike?
    A-zerdö-be!

    Mí-nek ví-szel a-zer-dő-be?igyóm- bigyóm tálib-e?
    To-tálibe? Válike? Hat-alom-ért!

    Mí-nek néked a 6 a-lom?
    igyóm- bigyóm tálib-e?
    To-tálibe? Válike? Va-gyon-ká-ért!

    Mí-nek néked az a va-gyon?
    igyóm- bigyóm tálib-e?
    To-tálibe? Válike? Harácsolni!

  • Netherworldi Proserpina

    Kedves Zsofia,

    Koszonom a rendkivul unalmas video elkuldeset. Haromszor futottam neki, ami azt jelenti, hogy vezekelned kell.
    A buntetesed dupla, mert egyreszt te ezt irtad:

    „Kásler Miklós belépője a kormányba az volt, ha a Tízparancsolatot betartanák az emberek, nem lenne szükségük orvosra, mert nem betegednének meg.”

    Ez ebben a videoban nem szerepel.

    Sot, amikrol irsz a Bendeguznak, azt maga Kasler is emliti, es meg tobbet is 12 perc 10 masodperctol a videoban.

    Kesobb, 32:50-tol kezdve azt mondja egyszer, hogy „a 10 parancsolat betartasa hozzajarul az egeszsegugyhoz”, es mivel beszel a fertozo betegsegekrol is itt, nyilvanvaloan o a 10 parancsolat alatt az egesz Bibliat erti. (Mert a 10 parancsolat nem foglalkozik fertozo betegseggekkel, azokkal a Tora mas reszei foglalkoznak.)
    Es meg azt mondja, hogy szerinte a betegsegek 70-80%-a lehetne MEGELOZHETO (nem uvoltok, csak itt nem lehet maskepp) a 10 parancsolat betartasa altal, valamint azt a meresz kijelentest teszi, hogy ez „kozel tokeletes nepegeszsegugyi program”.

    Nem akarok holnapig irni, tehat a sajat velemenyem nem mondom el errol, kiveve, hogy reszben igaza lehet, mert szerintem is a Tora az emberiseg addig felgyulemlett, temaba vago tudasat adta at, es ezek kozott voltak olyan torvenyek, amelyek a szemely, vagy a kozesseg egeszseget szolgaljak. (Leprasok elkulonitese, a reszeges fiatalok kivegezese… stb… stb… meg ha egyik-masik kicsit durvanak is tunik manapsag, a cel az egeszseget szolgalta.)

    Tehat a buntetesed a rossz idezetert es hogy ezt az unalomgerjeszto videot vegignezetted velem az, hogy az elso koldusnak aki penzt ker toled 10 000 forintot kell adjal. De teheted egy cedekaba is. 🙂

  • Netherworldi Proserpina

    Rodeo11
    2021 augusztus 20
    3:32 du.

    ” te onnan pokolból is jobban tudhatod, pedig, már vannak próbálkozások demokráciának nevezik …”

    Na nem, ez maga a pokol. 🙂

    ” ez a szikódzis már nem az a szikódzis ez már Himmler+Göbbels+Mussolini+Pinochet+Idi Amin és a Lurecia Borgia… kombinéja… ”

    Egyetertunk.

    ” nagyon élvezetes mivel én csak ojan hejekre járok be ahol ijen nincs engem nem zavar… egyébként a hüjék egymást írtyák az nekem előnyös ”

    Igen, de erre azt kell mondjam, amit egy kedves ismerosomnek talaltam mondani, aki ugyanezt ugy fejezte ki, hogy „a hulyek megerdemlik, hogy meghaljanak”.
    Mindezt tette egy manapsag rendkivul vitatott ossznepi jatek kapcsan, amikoris a lakossag kozel fele nem akarja elfogadni a felulrol jovo agymosast es nem kivan ongyilkos lenni meg akkor sem, ha sosem lesz „rend”.

    Azt talaltam neki mondani, hogy mindketten egy nagyvarosban lakunk. Tudvan, hogy a fiatalabb korosztalyt sikerult legjobban agymosni felulrol, az varhato a te kivanalmad szerint, hogy a fiatalok es a kozepkoruak gyakorlatilag mind meghalnak, es maradnak az ilyen ven trotykosok, mint mi. Vajon hol veszunk elelmet, lesz-e viz, gaz es aram a hazban, ki fog apolni bennunket, ha ezek mind elpusztulnak?

    Ugyhogy hogy szerintem jobb vigyazni azzal, hogy miket kivanunk egymasnak. 🙂

  • Netherworldi Proserpina

    Rodeo11,

    Most mar vagy ket hete nezegetek egy TV musort, nincs kedvem megkeresni honnan jon, de annyi biztosnak tunik, hogy az USA-bol.
    Van egy website-juk is, de asszem nem elegge korrekt errefele.
    Ha jokat akarsz rohogni keresd meg eloszor a rumble nevu video-gyarat, ami kozben amugyis PC-ve valt, most mar nem szabad ott rasszista dolgokat propagalni.
    Ezen belul keresd a tommy’s garage nevu musort.
    En a 11. adast nezem most, a mait… Afgirol kezdi… amit az USA muvel a szovetsegeseivel, mikozben az ellenkezojet hazudjak annak, amit akarnak csinalni es csinalnak…
    Erdemes megkeresni, meg ha nem nem is fogsz egyeterteni minden viccel. (Nekem se tetszik mind.)

  • Zsófia :

    Ez a Neandervölgyi szeret hazudozni, hosszas semmitmondások közé ágyazva.

    Látszik rajta hogy az eddigi trollokkal ellentétben gyorstalpaló hasbadumáló tanfolyamon vett részt valami koszos irodában.

    A módszer közismert. A patkány most itt csippog a tanultak szerint

    Talán a hazudós áltörténész nőhöz lehet hasonlítani. De véleményem szerint ő meg sajátmagától ismerte fel a módszert.

  • Rodeo11
    2021 augusztus 20
    3:32 du.

    Amit itt lerittyentettél annak visszafelé olvasva sincs sok értelme

  • Netherworldi Proserpina
    2021 augusztus 20
    12:20 de.

    Szerinted szükséges az,
    hogy minden topicot széjjel csesszél
    a végtelen semmitmondásaid közé ágyazott hazudozásaiddasl ?

    Mennyit fizetnek neked egy ilyen „teljesítményért”

    Karakterenként fizetnek, vagy kilóméterenként ?

  • Prosperina sorai a htalom es uralkodas jellemzesen tagadhatalan.

    Csupan csodalkozom, hogy az itten hozzaszollo gereatrikusok nem emlekeznenek!!!!

  • Oh come on TUSKE ZSOFIA, azt probalan allitani, hogy szegeny Mozes 40 napot toltott a Sinai hegy tetejen minden taplalekok es folyadekok hianyaval a Torah szoveget irni csupan szorakoasabbol?????

    Hogy a feneben nem tudhatta volna az emberiseg buneinek a jovo-beli kovetkezmneyit?????

    Hiszen ma is minden gondolkodni-kepes emberileny tisztan latja a jelen-idokben kovetett pusztitasok tagadhatalan kovetkezmneyeit.

  • Netherworldi Proserpina
    2021 augusztus 21
    12:41 de.

    Pokolian egyetértek!

    majd utánanézek de én a Shitt’s Creek canadai tv sorozatot {kizárólag} szoktam nézegeteni az összes leheccséges díjakat elnyerte a Lévi család készítménye és frenetikusan canadai, usa csatornáim mérsékelt számban vannak és utálok a neten keresgélni műsorok után, mert itt minden fizetős és én azon felül amit már a kábelért fizetek egy konyit sem adok ki… de majd belekukkantok a címek ígéretesek de „afgi” már gumicsont leginkább a bidén gyagyaszintyét elemzik és az afgi emancipációt ami náluk {usa} van a legkevésbé… sok minden más hiányosság és túltengés mellett!

    ami kiláccik a „NAGY FÁTYOL” alól, a nyugati világ összes miseria de la philosophia -ja kitüremkedik és hullaszaga kezd terjengeni és hiénák meg a dögkesejűk már fenik az evőkéiket… végre!

  • Netherworldi Proserpina
    2021 augusztus 21
    12:41 de.

    https://rumble.com/vd5enr-tommys-garage-january-22nd-2021.html

    és ez a szalagcím sem akármi: „Tommy’s Garage – The Antidote To Colbert And SNL” a colbert -t nem nézem már évek óta, kibírhatatlan;

    SNL meg egy rohadt szót sem értek a Bronx -i tájszólásukból amit csukott szájjal röfögnek, és ha véletlenül megértem nem tudok rajtuk röhögni mert zokogni lenne kedvem tőle

    a Rumble itt {csodáltam volna ha nem} fizetős, úgy hogy kimarad az életemből, csak stream elni lehetne mert a tv csatorna azon a kábelen amim van nincs rajta! mardnak MSM -ék azok elég kabaré nekem most dúl az ÁLARCOSBÁL ról szóló USA változata Riccardo még él, Renato még nem találta meg a megfelelő mérget vagy lőfegyvert Amélia meg állandóan a Magas C-t nyomja és Ulrica ra senki sem hallgat és vaxolnak feszt de a saját számadataik szerint a vax semmit sem old meg de scientifica -zzák a science -et és drfauci már nem is nyilatkozik… ott tartanak, hogy ha valaki nem vaxol álarcban azt lelövik {mindenesetre gyorsabb, mint a LGBTQZANZASICCGRÓßBUCI}

    + az afgi hírecskék

  • O1G666
    2021 augusztus 20
    8:17 du.

    el ne téveggy! ez régi maszlag: divide et impera {grizi szerint: divide et conquista, grizi nem tud latinul sem}

    a zidő az ami nincs, azt mi emberszabásúak találtuk ki, hogy mérni tuggyuk a hüjeségünk coefficiencyáját a negyedik e ad x-en ahol „x” = ∞

    az anyag unalmas az állandó változásaival és csak úgy van l’art pour l’art semmi Big Bang meg Koromfekete Lukak…

    én szemlélődő vagyok és látok… az nem fáraszt

  • TUSKE ZSOFIA 8/20. 4;54 du

    De miert nem erdekli a magyarokat az eletuk, egeszseguk pusztitasai az ecologiai es technologiai szenny-hatasokkal szemben???????

    S miert nem lehetne az imadott allamhatalmuk kotelessseg a lakosssag egeszsegenek vedelme?????

    Ocsarkodasaikkal es sirankozasaikkal azt soha nem fogjak elerni.

    Miert valami nemet ceget varnak azt megoldani??????

    De elfelejtik, hogy imadott Szoviet hatalmuk volt a vilag LEG-nagyobb celzatos ecologiai pusztitoja.

    Ezer-esztendo erofeszitesei sem fogja helyrehozni a Kaspi-tenger pusztitasat!!!!

    S mind a mai atom-hulladekaikat is az Eszaki Tengerbe dobjak, koztuk a magyar atom-eromu hulladekait is.

  • Tüske Zsófia
    2021 augusztus 20
    4:23 du.

    Most kitalálta a mindenre alkalmatlan Kásler és miniszteri rendelettel kötelezővé tette hogy aki fogorvosi ellátásra akar menni, annak FRISS COVID SZŰRÉSÉNEK kell lennie,saját költségre, kortól függetlenül. És ha kisgyerekről van szó akkor a kísérőknek is !

    Ez például egy gyökérkezelés esetén felnőttnél kb. 100 000 Forintot jelent. Minima kalkula.

    Csak a sürgősségi ellátások képezhetnek kivételt.

    A fogorvosok fel vannak háborodva !
    Azt mondják eddig is nehezen menntek el pl. a gyerekek a rendelésekre, a járvány óta mégnehezebben, de most egyszerűen senki sem fog elmenni, csak ha már húzni kell.

    Köszönjük Dr Kásler !!!!

  • Ez az oldal megint kezd nagyon lenácisódni.

    Gondolok itt Rodeora meg erre az ős-pinára.

    Gyakorlatilag kezd róluk szólni az oldal.

  • Netherworldi Proserpina

    Rodeo11
    2021 augusztus 21
    12:05 du. irtad:

    „” és ez a szalagcím sem akármi: “Tommy’s Garage – The Antidote To Colbert And SNL” a colbert -t nem nézem már évek óta, kibírhatatlan;

    SNL meg egy rohadt szót sem értek a Bronx -i tájszólásukból amit csukott szájjal röfögnek, és ha véletlenül megértem nem tudok rajtuk röhögni mert zokogni lenne kedvem tőle ”

    Ebben is egyetertunk. A Colbert egy ocska propagandista lett (hogy kinek az oldalan az mindegy), a Saturday Night Live-bol pedig teljesen eltunt a humor. Igaz, egyiket sem lattam mar regota, de amikor utoljara lattam oket valoban sirni, vagy hanyni lett volna kedvem toluk.

    A Tommy’s Garage-ban is van bibi, a Tommy esznelkul hadar, de legalabb ki lehet venni a mondatbol, hogy mi volt az a szo, amit ugy kb 1/3-ig ejtett ki. 🙂

  • Geyza:
    „Ez az oldal megint kezd nagyon lenácisódni.
    Gondolok itt Rodeora meg erre az ős-pinára.
    Gyakorlatilag kezd róluk szólni az oldal.”

    De rondán beszélsz! 🙂 Proserpina szerintem egyébként is – ahogy a stílusát felismerni vélem – nem ős-p.na, hanem ős-f.sz. Szerintem már egyszer vagy kétszer járt itt, a nick neveire nem emlékszen, de – szerintem ő az a bolond, akiről épp a minap írtam, hogy Hazai Lámpával azon vitatkozott, hogy szerinte az 1945-ös földreform is épp úgy síma rablás volt, mint az államosítások, míg Lámpa szerint nem, a földreform szükséges és indokolt volt.

    Ami a lap „lenácisodását” illeti, szerintem egy lap politikai irányáért, épp úgy, mint a színvonaláért – mégpedig függetlenül attól, hogy az emeletről vagy az algsorrol ven szó tulajdonos és a főszerkesztő a felelős.
    Ha e kettő ugyanaz a személy, akkor pláne. Természetesen megérhető, hogy a KMH-nal nincsenek meg azok a személyi ls anyagi feltételek, amelyek más, jelentősebb lapoknál rendelkezésre állnak; csak hát, ez szerintem magyarázkodásnak elmegy, de mentségnek nem.
    Ha jól emlékszem, találom, akinek – ellentétben velem, az állatgondozóva, vagy veled, a technikussal ellentétben – van gyakorlata a lapcsinálásban, felajánlotta a főszerkesztő úrnak, hogy az alagsori hozzászólásokat ő önkéntes, ingyenes munkával moderálná és olvasószerkesztené. A főszerkesztő úr ezzel a felajánlással nem kívánt élni, így véltozatlanul teljes ővé az erkölcsi felelősség a hozzászólások közléséért.
    Egy másik olvasótársunk azt javasolta, hogy aki valamelyik íráshoz kommentárt kíván fűzni, fizessen érte; az ötlet szintén érdekes, bár esetleges megvalósításának kanadai oénzügyi és adójogi nem tudom megítélni, de ez nem is az én dolgom. Mint a olvasónak, nekem annyi a dolgom, hogy eldöntsem, hogy egyfelől az „emeleti írások”, másfelől a hozzászólások színvonala indokoltál vagy indolatlanná teszi -e számomra a KMH rendszeres vagy alkalmi olvasását.

  • Kővendég
    2021 augusztus 22
    5:23 de.

    te, most és itt usa ban újabban létrejött CANCEL CULTURE seggséget akarod ami magyarra ferdítve azt jelenti, hogy van a te demokráciád és aki azzal nem ért egyet azt törlöd sőt le is lövöd… mindez a demokrácia „szent” nevében… azaz halovány lila fingod sincs demokráciáról vagy eccerűbben egy undok fasiszta vagy, és nem vagy ezzel egyedül a KMH beszólói között!

  • Netherworldi Proserpina
    2021 augusztus 20
    11:03 du

    mondtam, hogy nem iratkozom be a hazudozós tanfolyamodra.
    ha nem találod a Kásler-beszédben a címben megjelölt mondatokat, tanulj kicsit többet magyarul.

  • Bendeguz79
    2021 augusztus 21
    12:35 du.

    ostoba kérdésekre nincs válasz.
    a környezetvédelem terén mindenki tegye meg azt az egy-két lépést, amire lehetősége van.
    Just do it.

  • Geyza
    2021 augusztus 21
    1:44 du.

    a hazai egészségügy, a fogorvosi ellátással együtt hosszú ideje arról szól, hogy minél gyorsabban le kell rohasztani a társadalombiztosítás-finanszírozta ellátást. Szépen halad ez a program, a hosszú várakozási idő azt eredményezi, hogy aki meg tudja fizetni, már most is magán-egyészégügyi ellátást vesz igénybe.

  • Kővendég
    2021 augusztus 22
    5:23 de.
    akkor nem csak én élek a gyanúperrel, hogy Proserpina nem nő.
    akartam is írni.

  • Tüske Zsófia
    2021 augusztus 22
    9:53 de.

    Kénytelen vagyok nem elmenni ez mellet az álszent és nagyon de nagyon cinikus megszólalás mellett amivel a környezetvédelem ügyét simán padlórasöpörted.

    Hogy csak azért, mert olyan valaki szólalt fel ügyében akit utálsz, mivel az itt hemzsegö „nagy” AKADÉMIKUS FA..FEJEK is a gyülölni való kategóriába sorolják a szóban forgó uriembert, mert nem birják elviselni a tényeket amit idönként idehoz?
    Belátom, hogy nyilván bosszantó a sokszori értetlensége, de Neked mint bölcs és olvasott hölgynek bizony néha jobban bele kellene gondolni hogy mit mondasz ki.
    Vagy kire vetel ki átkot.

    Szóval a KÖRNYEZET-VÉDELEM
    A legtöbbször ha a kérdés felvetödik, néma maradok – akárhogy is bosszantanak a megjegyzések – mivel a dolog szakmám.
    Az elszigetelt egyes egyedek semmit sem tudnak tenni környezetvédelem kérdésében, merthogy az elsösorban közügy.
    Másodsorban oktatásügy

    A genderes ökörség, meg hasonló méretes álproblémák helyett ezt kellene már kisgyermek korban oktatni az iskolákban, ezekre kellene energiát forditania.

    DE!
    VAN EGY K.VA NAGY DE!

    A PÉNZ BABÁM!

    Azok a szervezetek amiket valamikor jószándéku egyedek gründoltak ilyen célokra, simán prostituáladtak – és azoknak a tenyeréböl esznek, akik a legnagyobb környezetszennyezö multik, akiket pontosan meg kellene fékezni.
    Ezek sugalmazzák ma, hogy foglalkozzanak a legidiótább módon kreált „kissebségek” jogaival, merthogy azok vannak ám nagy veszélyben!

    Amiröl meg ma a környezetvédelem szól – BELEÉRTVE AZ ALJAS KLIMAEGYEZMÉNYEKET! – nem mások, mint a parasztok vakítása szószerint, (forró ólommal) hogy még véletlenül se szurják ki a HATALMAS BIZNISZT amit ez ügyben simán és egyfolytában az orrod elött gyakorolnak ….
    Ugyan ugyan Zsófia, te is fiam Brutus?

  • Netherworldi Proserpina

    Rodeo11
    2021 augusztus 22
    8:40 de.

    ” te, most és itt usa ban újabban létrejött CANCEL CULTURE seggséget akarod ami magyarra ferdítve azt jelenti, hogy van a te demokráciád és aki azzal nem ért egyet azt törlöd sőt le is lövöd… mindez a demokrácia “szent” nevében… azaz halovány lila fingod sincs demokráciáról vagy eccerűbben egy undok fasiszta vagy, és nem vagy ezzel egyedül a KMH beszólói között! ”

    Nem tudhatom, hogy az illeto, akihez cimezted valoban fasiszta-e, vagy csak fizetik, esetleg megvezettek valahol meg a regmultban, de erdekes, hogy szereny meglatasom szerint is az egesz vilag a fasizmus fele tolodik.
    Mivel epp tegnap nem ment at ket hozzaszolasom itt, nem reszleteznem ezt tovabb. A cenzura vagy fel (van mitol Kanadaban) vagy a gazdi nem engedi…

    Arra lennek csak kivancsi, hogy jol ertelmeztem-e Geyza egy korabbi kiszolasat, amibol az kovetkezett, hogy mindannyiunk kedvenc Geyzaja olvassa az osszes uzenetet, azokat is, amelyeket aztan a cenzor nem enged at.
    Ha a Geyza valoban olvassa mindet, szeretnem ha valaszolna a tegnap feltett es meg nem jelent kerdesemre: Geyza, boldog vagy mar (elore is)? 🙂

  • Rodeo11:
    „eccerűbben egy undok fasiszta vagy, és nem vagy ezzel egyedül a KMH beszólói között!

    Doutor, parabéns! Mesmo no porão da KMH você pode ler os escritos de imbecis como você. Szeretem, amikor Ön echte vérnáci létére „fasisztázik”. Különösen tetszik, hogy maga szerint azért vagyok „fasiszta”, mert magam döntöm el, hogy milyen színvonalú lapokat olvassak, és milyeneket nem.
    Você pode beijar minha bunda, mas só se eu quero economizar papel higiênico.

  • Kővendég
    2021 augusztus 22
    5:23 de.

    Rondán beszélek…egy Karinthy sorral exkuzálnám magam :

    ” Rongyos a nadrágom, de nemes szívet takar „

  • Tüske Zsófia
    2021 augusztus 22
    10:02 de.

    Nem az számít hogy kiféle miféle, hanemcsak az hogy keféle.

    A neve alapján ugye …

  • Kővendég
    2021 augusztus 22
    5:23 de.

    A Főszerkesztő úr következetesen tartja szavát: liberális, aminek meg is van az eredménye mert, ezért cserébe a nagytöbbség betartja az általa megkövetelt etikát! Tessék körülnézni a magyarországi melldöngetve függtelen és liberális oldalak botrányos komment szekcióin!

  • Kővendég
    2021 augusztus 22
    2:04 du.

    ez a te „válaszod” ennyiben maradunk! nem értünk egyet!

  • Közvendeg
    2021 augusztus 22
    2:04 du.

    Na akkor nem vagyok egyedül aki átlát szitán, és felfogja hogy az alávaló fasiszták bizony szocialistáknak hivják magukat (amig kormányra nem kerülnek)
    És bármilyen eszközt alkalmasnak tartanak arra, hogy keresztülvigyék a SAJÁT DEMOKRÁCIÁJUKAT.
    A demokráciát fel és kihasználják – Gramchi-t hüen követve – a hatalom teljes bitorlására – onnantól aztán majd osztják a sajutjukat
    Hol sarlóval, hol kalapáccsal, hol tankokkal, hol gázzal, jelenleg meg virussal.
    Bár ha jól nem tévedek – készséggel rohantak (forszoriztak) hipokrata módon aláirattani a sok hülyékkel a biológiai fegyverek betiltásáról szóló látszólagos egyezményt – dehát ez is csak ugyanugy hozzátartozik a színházhoz mint bármilyen más szocialista/demokrata lózungolás

    p.s.
    mindenesetre megértettem, hogy nekem is „szántad” ezt a portugállal kevert igazi fasiszta kirohanást – ami nyilvánvalóan a valódi énednek a valódi kinyilatkoztatása
    A tobbi csak csokoládémázzal bevont merda, o que fede á longe ….

    na még p.s.
    Ha nem akarnád tenmagad a mások torkán a saját demokráciádat lenyomni, akkor nem abból állna az életed, hogy másokat froclizol és kioktatol – imagino o que na toda tua vida merda somente tava parasitando …. igualmente com todos os seus companheiros ali nas „altas terras academicas” – a beképzeltségetek fellegvárában élösködve a társadalman – magyarul a vérét szívva az „egységsugaruaknak” – cserébe nem visszatándorodva semmilyen hülyitéstöl – ami semmi másról nem szól, mint hogy hogyan jussatok elörébb a „ranglétrákon” – a csakis egymásközött és egymás által értéknek nevezett (hazudott) elmebeteg agyalásaitok révén.

  • Orsós Elemér”Tessék a magyarországi melldöngetve függtelen és liberális oldalak botrányos komment szekcióin!”

    Ezek közül leginkább a HVG (bár nem tudom, hogy ők függetlennek vallják -e mgukat, vagy sem) kommentjei közé szoktam alkalomszerűen – de csak pár percre, mert hamar megunom – belepislogni. Valóban, mint már korábban is említettem, annak ellenére, hogy nyilván jóval több olvasójuk van, és sokkal nagyobb szellemi és anyagi erőforrás áll mögöttük, a cikkeik általában ugyan színvonalasabbak, de kommentek jelentős része ott sem különb semmivel, mint az itt megjelentek.
    Ez tény, idáig egyetértünk.
    Ennek ellenére fenntartom eddigi véleményemet, s legalább is kérdésesnek tartom, hogy érdemes -e a KMH fórum rovatát fenntartani? (Hozzáteszem, hogy ennek eldöntésére nem a hozzám hasonló laikus olvasók – nem értek hozzá, nem hogy lapcsináló, de még újságárus se voltam, s reményeim szerint nem is leszek – hanem a tulajdonos-főszerkesztő az illetékes.

  • Chris, lécci engedd be ezt itt fenn rajtahagytad a moderálást, vagy ha úgy akkor töröld, kösz más oldalon is hasonszőrű látványaim vannak

  • Geyza
    2021 augusztus 20
    11:31 de.
    Úgy látom úgy vagy mint a baloldali összevisszafogás ! kicsit zavarodott vagy ! Neked már a Mangalica is nyilas ?
    hát !? üdvözletével

  • Tüske Zsófia
    2021 augusztus 22
    9:56 de.

    Na ja..túl sok a nyugger.Holott a jutalékjaikból milyen szép stadionokat lehetne rittyenteni.

  • Hehehe megtaláltam Rodeot a NET-en:
    https://www.youtube.com/watch?v=icB7PK4dK1E

    Vazul néni az, a taxisok (meg mindenki) réme hehehehee

  • Geyza
    2021 augusztus 23
    4:09 du.

    nem nézek link geyzákat!

    ennél lejjebb tucc még? {bizonyosan, már kimutattad fogad fehérjét a pudvák előtt}

    nem érdekel, sőt nem is zavar bármit mondasz rólam én mókás vidám perceimben harsányan röhögök a szolgalelkeden, nyalj be nekik tövig és naponta óránként imádd őket letérdelve áhítattal engem assem zavar!

    te egy vagy ezzel a sok hasonló közül és én … mitt’omén ki vagyok, de vagyok és nem hajlongok hamis istenek előtt és festett képek előtt; bármennyire is ki vannak színezve, mint a gyermekrajzkiállítás nyertesei… annyik is kis cetlin mindenféle krixkrax, röhögény… mint te magad is az erőlködéseddel

  • toth péter
    2021 augusztus 23
    2:20 du.

    Dr Mengelét üdvözölgesd,
    Az a te barátod.Te náci csíra.

  • Kővendég
    2021 augusztus 23
    4:12 de.

    A nácik mindenhová befurakodnak és rombolnak.

  • Kővendég
    2021 augusztus 23
    4:12 de.

    Véleményem szerint nácikkal szemben nincs helye a demokratikus játékszabályoknak.

    Mert nem élnek, hanem visszaélnek vele.

    Ezekkel szemben csakis a furkósbot-politikának van helye,

    Sajnos ezt a liberális szemlélet-mód nem támogatja, egészen addig mig megint működésbe nem lépnek a Göebbelsi gázkamrák.

    A történelem mintha ismételné önmagát.

    Pedig voltak olyan fényes idők, amikor ,
    ha valakinek az SS halálfej-tetoválást láttak a hóna alatt, tárgyalás nélkül állították falhoz.
    Akkor is ha a német precizitással
    pontosan megadott helyen a tetovációt
    eltávolító mútét heg-nyomai voltak.

    Sajna azóta a nyilasokat,
    nácikat Hitlerkultuszban utazókat,
    főleg az Antall-kormány ideján de utána a szocik
    alatt is csak mint „radikális fiatalokként” aposztrofálták.

    Ez eredmény nem is maradt el:
    Benn vannak a Parlamentben és várják a
    percet mikor elkezdhetik szervezni a halál kommandóikat.

  • Netherworldi Proserpina

    Geyza
    2021 augusztus 24
    4:31 de. kommentedben irtad:

    ” Véleményem szerint nácikkal szemben nincs helye a demokratikus játékszabályoknak.

    Ezekkel szemben csakis a furkósbot-politikának van helye,”

    Fel merem tetelezni – ismerven hatartalan bolcsessegedet – hogy az is eleg, ha te ramutatsz valakire, hogy az az ember naci, es maris lehet agyonverni.
    Jol gondolom, ugye?

    Na ne izgasd magad, majd szolok a Klaus Papanak, hogy avasson teged boldogga. 🙂

  • Netherworldi Proserpina
    2021 augusztus 24
    1:24 du.

    Köffike de annélkül is megtudom találni a boldogságot hogy valaki kézenfogva vezessen.

    A másik:

    Nem elég nem nácinak lenni, ügy is kell viselkedni.
    Remélem meg tudod ezt fejteni.

    Ja és még ez is :

    Ha egy állat hápog, szárnya van és a lábujjai között úszóhártya, akkor a legnagyobb jóindulattal sem lehet ráfogni hogy krokodil.

    Gondolkodj el ezen, mielőtt okosságokat rittyentesz ki félkéázzel.

  • Rodeo11
    2021 augusztus 23
    7:39 du.

    Nem is neked küldtem a linket kiccsávó.

    Ezt itt:
    https://www.youtube.com/watch?v=icB7PK4dK1E

    Mégpedig azért nem neked küldtem, mert te magadtól is tudod hogy te vagy a Vazul néni : )))))))))))))))))