Novák asszony és Putyin elvtárs

2022 március 13 8:51 de.68 hozzászólás

Vlagyimir Putyin az első között gratulált Novák Katalinnak államfővé választásához. „Kedves Novák asszony, kérem fogadja őszinte gratulációmat ahhoz, hogy Magyarország államfőjévé választották. Remélem, hogy elnöki működése is hozzájárul majd ahhoz, hogy tovább erősödjenek a kölcsönösen előnyös orosz–magyar kapcsolatok” – írta az orosz elnök.

Egy gratulációra illik válaszolni. Kérdés persze, hogy ebben a mostani helyzetben milyen választ kaphat Putyin a magyar kollégától. Talán ilyet: Kedves Putyin úr/elvtárs! Köszönöm Önnek, hogy megannyi bokros teendője – városok, lakóházak, kórházak, iskolák bombázása, gyerekek, asszonyok megölése – közepette is szakított időt arra, hogy gratuláljon elnökké választásomhoz. Én is nagyon örülök, hogy államfő lettem, remélem, szereti a kakaós csigát, nagyon finomat tudok sütni, és ha majd befejezi a háborút, és lesz egy kis ideje, szívesen küldök kostolót.

68 hozzászólás

  • Alantas,pimasz cikk.
    Szerencse,hogy egy hölgy nevében írja,akinek nincs is mijével verni a csalánt.Sajnos idáig jutott a KMH.Egy ilyen”humorral” a Ludas Matyiban nem jelentkezhetett volna.Esetleg a”pesti izében”.

  • Ónody-Molnár Dóra cikkével köszöntjük a gyorsan-frissen megválasztott az ország egységén őrködő, azt megtestesítő legfőbb méltóságot:

    „Novák Katalin családügyi miniszterként cserben hagyta azokat a nőket, akik szegénységben élnek, vagy egyedül álló anyaként küzdenek a mindennapokban a túlélésért. Nem harcolt azokért a családokért, amelyek nem az általa ismert felsőközéposztályhoz tartoznak. Nem törődött azokkal, akiknek nem adatik meg a munka/család közötti választás luxusa. Akik pénztárosként, alulfizetett pedagógusként, ápolónőként több másodállást vállalva igyekeznek a felszínen maradni, akikre rászakad a családtagjuk gondozásának terhe, és a kormánytól semmilyen segítségre nem számíthatnak.

    Novák az elmúlt tíz évben – más nőtársával, például Hoffmann Rózsával, Czunyiné Bertalan Judittal és Langerné Victor Katalinnal karöltve – fiatal lányok tízezreitől vette el a továbbtanulás lehetőségét, a szegénységből való kitörés esélyét.”
    https://jelen.media/publicisztika/onody-molnar-dora-ne-keresd-a-not-2699?fbclid=IwAR25CSX8VDlBO4GnJuWz5Xus-w4EQNFUYoTclY0Fb4a950IbuYWK2P6vEwo

  • Úgy tűnik, hogy Putyinnak normálisabb gyermekszobája volt mint a baloldali kormányváltóknak… Akik nem elég, hogy nem mentek vissza az eredményhirdetésre de még az eslkűtételre sem.(Azért ez nem kis BUNKÓSÁG!) Pedig jóegynéhányan még suttyomban Novák Katalinra is szavaztak , a balos egység nagyobb dicsőségére.!!!
    Persze van még egy rágnivaló csontocska: Az egykori fideszes fülbevaló. Nosza…

  • Hát igen

    Pedig a nyugati békeharcosok számolatlanul szállitják a fegyvereket, egyre nagyobb mennyiségben – uszitva a megbizottjukat ott ukrajnában – harcoljatok csak addig, mig mindannyian elpusztulunk az ukránokkal együtt

    https://www.youtube.com/watch?v=Kj_NnLapIxk

    Gondolom Bogár László véleménye – amit magam is hangoztatok idök óta – lehet, hogy onnan az óceán tulsó oldaláról olyanoknak, akiknek jóléti állama a harmadik világ vérét szívva biztositotta a kényelmes lubickulást – – ebböl kifolyólag minden más olyan véleményt ami a valóságot látja – az nem más mint a tervük akadályozása a a hatalom bármi áron való megszerzésre

    Szégyen és gyalázat –

    P.s.
    gondolom a censor és lapszerkesztö ebbéli való érdekeltsége hamisitatlanul egybecseng, tehát ellenvélemény nuku – éljen a demokrácia! nem?

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2022 március 13
    7:32 du.

    Szerintem Bogár László csak idiótizmusának vagy nácizásának vádolásával cáfolható, ráadásul még a „pofáját” sem tudja tartani, ezért mártíresélyes.

    Idéznék most egy másik nagy godolkodót, akiről viszont ezt nem gondoltuk volna túlzott szerénysége és zárkozottsága miatt, viszont dátum és náció adaptálással nagyon aktuális:

    ” WERESS ÁKOSNAK (EMLÉKKÖNYVÉBE)

    Három időszerű kívánság 1938. májusában:
    világnézeti
    szabadulást a németek gazdasági befolyásától.
    kultúrális

    Bartók Béla”
    (99 Bartók-levél)
    (Kriterion Könvkiadó Bukarest 1974)

  • Orsós Elemér

    SzundiMandi
    2022 március 13
    1:10 du.

    A „szegénységből való kitörésre” egy VALÓDI, minden külső befolyásolástól, kecsegtéstől független rendszerváltás lett volna a legalkalmasabb, a többi mind utólagos bizonyítvány magyarázás, mert nekem visszaemlékezve úgy rémlik minha az átkosban a nőknek, családanyáknak akkor még nem kellett másodállásra is törekedniük!

  • Orsós Elemér

    Orsós Elemér
    2022 március 14
    5:59 de.

    Párdon a lényeg összekutyulódott, mert nem tudtam kapcsos zárójelet beszerkeszteni úgy ahogy a könyvben van, ezért helyesen:

    ” szabadulást a németek világnézeti, gazdasági, kultúrális befolyásától.”

  • Hogyan???>???

    Hiszen nem volt Magyarorszagon semmifele „elnok valasztas”!!!

    Inkabb maroknyi politikai haverjai altal kijeloltetett.

  • Orsós Elemér

    SzundiMandi
    2022 március 13
    1:10 du.

    Micsoda skandallum hogy, egy amerikai honlap orosz-szimpatikus, netán valós híreket közvetíthet? Mit szólsz Te ezekhez a nácivá vált amerikai veteránokhoz, akik Vietnamban, Afganisztánban, Irakban hősiesen védték a hazájukat?
    https://www.veteranstoday.com/

  • Orsós Elemér
    2022 március 14
    6:56 de.

    ” szabadulást a németek világnézeti, gazdasági, kultúrális befolyásától.”

    Sajnálatos módon a mai napig nagyon aktuális

    ugy a H. adolf mint E. frigyes és az összes köréjük szervezödött emberi roncsok nézeteitöl is egyben – de elérhetetlen tünö álom, sajnos
    merthogy ezek a német fegyverlobbi hüséges kiszolgálói – a Rotchild/Rockefeller/Warburg által hitelezett háboruk igazi haszonélvezöi

    Viszont nem kivánnám vissza a hös proletár elvtársnö korszakot sem, azért – ha nem haragszol

    a rendszerváltó csoportok anno a javak elhappolásával voltak elfoglalva – amignem két aljas bandának sikerült szektát épiteni magukból – igy amig ezek ki nem pusztulnak, addig az országnak nincs esélye egy valóságos
    …”VILÁGNÉZETI, GAZDASÁGI, KULTURÁLIS NÉZETVÁLTÁSRA…”

    Reméljük, hogy a háboru nem jön át a határon – sajnos ha a Kárpátokon átjön, már semmi sem állja utját ….
    Európa teljes gözzel ezen dolgozik – föleg a német fegyver lobbi – akik nagyon egymásra találtak ebbéli igyekezetükben az USA hiénáival

    Onnantól egy-két generációra ujra elfelejhetjük ezeket az „apróságnak” számitó Bartók-i álmokat
    A romok eltakaritásával való foglalatoskodás elsödlegessége kicsit leköti majd a Túlélök idejét ismételten

  • Elemér ,2022 március 14,3:26 du.
    Mekkora felismerés, hogy vannak náci, rasszista, és az oroszok által pénzelt féknyúzoldalak máshol is nem csak Magyarországon. Micsoda megkönnyebbülés, ugye? 🙂

  • Ez a valóság Elemér nem az M1, hír tv vagy prosti srácok hazugságai! Csakhogy ne hivatkozhass arra, hogy honnan is tudhattad volna, mindig csak átverik a kisembert. 🙁

    „Így néz ki az orosz háború a civilek ellen. Lerombolt házak, tönkre tett infrastruktúra, ezt a városi buszt rakétatámadás érte, életeket vesztettünk. Ez a háború, amit Oroszország indított. Ez pedig Kijev városa. Sok város Ukrajnában le lett rombolva, életeket vettek el, ez az igazság. Ezek a képek az igazság Oroszország háborújáról Ukrajna ellen. Putyin háborúja Ukrajna ellen. Így néz ki” – ezzel a kommentárral látta el Volodimir Klicsko, Kijev polgármesterének testvére videós bejelentkezését Kijevből.”

    https://hvg.hu/vilag/20220314_A_kijevi_polgarmester_videon_mutatta_meg_micsoda_pusztitast_vegeznek_az_oroszok

  • A cikk kiváló.
    Ez onnan látható hogy őrjöngenek az idejáró Kreml ágensek.

    Három apró, villanás-szerű filmrészlet:

    A „megszállás” első napján készült rgy emeleti ablakoból.
    (Azóta már biztosan nincs meg az a ház, vagy ha igen akkor nem lakás hanem romhalmaz):

    1
    A főuton közeledik egy ruszki tank, vele szemben a másik forgali sávon halad lassan egy kisautó. Mikor egymással egyvonalba érnek, a ruszki tank hirtelen eléje vág és maga alá tiporja !!

    A kis kocsi gyakorlatilag ELTŰNIK a ruszki harckocsi isszonyű tönege alatt.

    Biztosan nácik voltak a kiskocsiban. Azért kellett széjjel trancsirozni az utasokat benne. Láthatóan nácik voltak mert autójuk volt.Akkor meg nácik, igaz Gyuri ?

    2
    Amit a ruszki hordák művelnek most Ukrajnában, az túltesz a náci Wehrmahton is:
    A németek is elpusztították az emberek otthonait, de legalább hagyták őket elmenni. A ruszkik odáig sűlyedtek hogy ágyűkkal lüvol a menekülni igyekvőket és nem engedik beérkezni a humanitárius segélyeket.

    Egy kislány szomjan halt Mariupolban.
    Biztosan náci volt igaz Gyuri ?

    3
    A ruszki hordák ágyúkkal széjjel lövik a szülészotthonokat és csecsemőkórházakat.

    Biztosan nácikat neveltek az inkubátorokban.
    Jobb az ilyet megelőzni igaz Gyuri ?

    És egy ráadás :
    Sok mindenféle pofát lehet látni manapság a TV-ben.
    Láttam a csacsen gyilkosok parancsnokának , bizonyos KAdirjevnek az ábrázattyát : Hát kérem..az anyák kb. ilyen arcokkal riogatják a gyerekeiket ha nem akarnak szótfogadni.
    Mint valami futurisztikus rajzfilmbből a főgonosz. Ha az ember sokáig nézi, rosszat fog álmodni.
    Továbbá:
    Mutattak egy Putyin melletti tüntetést is talán Moszkvából:
    Egy TIPIKUS NAGYDARAB KOPASZ BAROM akiről lerítt a „faji fennsőség” kezében orosz zászlóval artikulátlan hangon
    ordítozott éa nácizta az ukránokat..Gyuri gondolkozz el ezen.

    De ne válaszolj mert bizonyos emberek hozzám címzett irományait már nem olvasom el. Eléggé masszív hányingerem van ennélkül is, a ruszkik tetteitől amit a lakótelepek, csecsemők, nők , öregek atomlétesítmények stb. ellen hajtanak végre. Tekintve hogy az Ukrán Haderővel láthatóan nem bírnak.
    Nem véletlen hogy odáig sűlyedtek hogy Kínától kunyerálnak katonai segítséget, ill. szír vadembereket soroznak be a hordáikba.

    Utószó:
    Ma Zelenszkijt „Ukrajna Churchilljének” nevezik.
    és VÉGRE a német TV-n elkezdték feszegetni a Budapesti Memorandumot…/Google a jóbarátja akit érdekel/

    Au Revoir holnapután : ))))))

  • SzundiMandi
    2022 március 14
    10:25 du.

    Ugyan már HVG! 😀 Ennyi erővel hivatkozhatnál a független Kijevi Pravdára is! 😀

  • Geyza,
    ez nem válasz,mert írtad,hogy nem olvasod el.Én sem szállok vitába Mindenkivel.Csupán annyit vegyél tudomásul,hogy a ma élő ukránok a náci haláltáborok gyilkos őreinek valamint az összes orosz-ukrán pogrom-vitézek utódai és mindezekre a mellé találó golyó kilövője börtönt érdemel.Aki pedig az ukránoknak”drukkol”, álljon fel a fotelból a meleg kályha mellől és menjen harcolni a „Vörös Hadsereg”utódai ellen,mert azok nácik!Igaz Geyza???!!!
    Én is”drukkolok”az utolsó ukrán hősi-halottig.Kaddist nem mondok értük!
    Bay-bay.

  • Geyza,
    gyere,ne kezdjünk új fordulót egymás gyalázásában.Az egész ukránok elleni háború annyira érdekel,mint a tavalyi naptáron az idei légyszar.Nem tudok róla,hogy amikor minket gyilkoltak nácik és csatlósaik,lett volna egyetlen Wallenberghez hasonlítható zsidómentő az ukránok között.Nem keverendő össze a 2.ukrán hadtesttel,akik minket is felszabadítottak 45-ben.Azért hívták őket úgy,mert az ukránok elleni hadtest lett átirányítva Budapest felszabadítására.Malinovszkíj marsall vezetésével.Az 1.ukrán hadtest a lengyelek elleni fronton harcolt.Miután az ukrán nácikat szétverték jött a másik két csicskásállam szétcseszése.Remélem,ezért nem fogod a”ruszkikat”lenácizni?

  • Ukrán simogatóknak,
    A német nácik és csicskásaik folytatták,amit az ukránok elkezdtek már 1918-ban.

    https://www.amazon.ca/Pogroms-Ukraine-1918-19-Prelude-Holocaust/dp/1783747447

  • Gyuri

    Ha van kedved ezt a videót végig nézni, ami sajnos portugál nyelven van, de angol feliratot sikerült bekapcsolnom.
    Aline egy csodálatos zsidó lány, aki rengeteg videón keresztül oktatja a portugál nyelven beszélö zsidóközösségeket Izrael multjáról, jelenéröl

  • Akiket érdekel,
    a google-ból is megtudható,hogy kik voltak a vikingek.Legyőzték az első zsidó államot a Kazárok országát,amely nagyobb és erősebb volt Dávid király országánál is.A zsidókat áttérítették vagy meggyilkolták.Ezeknek egyenesági leszármazottai az ukránok. Manapság Ukrajna néven kér segítséget pofátlanul még Izraeltől is.A történelem furcsa fintora,hogy a 80 évvel ezelőtti gyilkosokkal kooperálók utódai kérnek segítséget az áldozatok utódaitól.Amit megkapnak tőlünk:az egészségügyi élelmezési humánus segítség.Természetesen jó szót nem kaphatunk érte,de az ő hagyományukat ismerve nem is várunk.Minden esetre a Vatikánról és a Máltai lovagrendről,de a többi könyörületes fajtiszta ország segítő készségéről sem hallottunk.Csak nem azért,mert ezek görög-katolikusok?

  • Geyza
    2022 március 15
    7:09 de.
    közben a világ nem állt meg!!!
    csőrcsill holnap USA Kongresszus ba! kanada megvolt ma délelőtt
    de monetáris ügyek lebegnek a levegőben mint véres kisbalták… a szabadpiac felszabadult!!! be is van olajozva, hogy jobban csússzon!!! és gáz is van és nincs a piacon gabona!!!

    ez a nemzetköz… van más is de nem akarlak fárasztani

  • Gyuri10
    13.9:33

    Nem értem…

    Ugye viccelsz ?

    Ez a . s p i n é .egy pár OVI-22 – azaz Orbán Viktor – feliratú

    választási(!)fülbevalóban jár sőt,még így is fotóztatja magát..

    [ld: Katóka új ruhája c. cikk fotója; KMH 2021.december 22-én.]

    Tehát,mint köztársasági elnök 😀 olyannyira független, hogy

    nemcsak a keresztapa – azaz a goodfather -monogramját.Egy másik

    ékszerén még a Camorra,a FidSS emblémáját is a fülein hordozza.

    Egy élő óriásplakát,aki mostantól az ország jogrendszerére és a

    honvédség főparancsnokaként a biztonságára hivatott felügyelni.

    – És – ez nem vicc – ezt a némbert választja meg kétharmaddal

    „köztársasági” elnöknek a magyar hunhgarista Reichstag – Róna

    Péter oxfordi közgazd.-stb- párton kívüli professzorral szemben

    Ez a jelölés, akárcsak elődjei estében is e hűséges és bólogató

    hátsó szélvédő díszítő kutyára esett, aki mindent aláír majd és

    semmit sem fontol vagy gondol meg,MERT csak erre van szükségeaz

    ő autoriter gazdájának ugyanúgy,mint hű hatvanpusztai kuvaszára

    🙁

  • Orsós Elemér

    SzundiMandi
    2022 március 14
    10:25 du.

    Ezek a hőseid? Gratulálok! Csak hitler tett ilyen kijelentéseket:
    https://neokohn.hu/2022/03/16/lviv-polgarmestere-szerint-ukrajna-akar-egymillio-embert-is-hajlando-felaldozni/

  • Gyuri10/Geisa

    Vitátokhoz:

    Ne feledjétek, hogy az 1903-as és1905-ös – akkoriban túlnyomóan ukrán nemzetiségű – K i s i n y o v-ban rendezett pogrom, halottakkal és súlyos sebesültekkel együtt mintegy 300 áldozatot produkált. Még a világot is megrengette…

    A Wikipédia külön címszót és viszonylag részletes ismertetést is közöl erről az ukrajnai vérengzésről.

  • Orsós Elemér

    Rodeo11
    2022 március 15
    6:17 du.

    Ezt most kifejezetten olyan forumtársaknak küldöm, akik értenek hozzá(szerintem Te is az vagy) és véleményezik, mert én laikusként csak azt tudtam leszűrni hogy, Pozsár Zoltán vagy túl okos vagy az EU stratégái túl hülyék, esetleg nem is hülyék, inkább önveszélyesen engedelmesek:

    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220316/pozsar-zoltan-csunyan-labon-lotte-magat-a-nyugat-az-orosz-szankciokkal-es-fel-nem-fogom-ezt-hogy-nem-lattak-elore-533009

  • Cukihara
    2022 március 16
    6:00 de.
    Gyuri10
    13.9:33

    Nem értem…

    Ugye viccelsz ?
    ————————————————————-
    Nem viccelek,mert utálatos hangnemben van leírva az egész cikk. A hölgyet nem ismerem,fogalmam sincs róla,hogy ki fia borja,meg nem is érdekel.Amit Te itt”viccnek”értékeltél,csupán tiltakozásom jele egy”tanult”ujságíró stílusa ellen.Aki ráadásul egy volt rokonomnak,Vasvári Nusinak a volt kolegája.Remélem,hogy a jövőben képes lesz moderálni magát és akkor Neked sem kell majd védemére kelned.(Egyébként a Novák Katalin miattam lehet az európai Unió hadvezére,akkor sem lesz az én ideírásaim tárgya.)

  • gyuri10
    2022 március 15
    6:09 du.

    Bazdmeg a Neandervölgyieket meg kinyírta
    egy másik ősember-populáció, pedig a mai kutatások szerint a Neandervőlgyiek okosabb és jobb emberek lettek volna
    pár millió évvel később.
    Vagy fordítva….hát nem mindegy ???!!

  • Cukihara
    2022 március 16
    6:00 de.

    De jó hogy ezt í1gy itt leírtad.
    Nekem már nincs türelmem az idiótákkal veszkölődni.
    Mikor az atomháború küszöbére jutott a Világ
    egy megalomániás idióta miatt, akit a hazai nácik aképpen dicsőítenek hogy idézem:
    „Köszönjük Putyin amit értünk tettél”

    A nácik miatt bármikor odalehet a Haza, ezt már egyszer megmutatták.De ma sem különbek.

    Más.

    Ruszkiország boszniai nagykövete nem lacafacázott azon hogy Bosznia a NATO irányába tesz lépéseket:
    -Megmutattuk Ukrajnában hogy mi vár rátok ha nem maradtok semlegesek”

  • Rodeo te bűdös kis Kreml fizetési listájából élő senki :

    Biden megmondta: „példanélküli katonai segélyt kap Ukrajna”.
    Most hagyjuk a rengeteg féle felszerelést meg az automatikus, csoportosan támadó „önjáró” autonóm öngyilkos drónokat.
    Beszéljünk a magadfajájuaknak semmitmondó
    „levegőből tűzérségi tevékenységet bemérő ill. földi telepítésű, mozsárágyúkat bemérő és nyomkövető” rendszerekről.
    (Ezekből mindből párat kap Zelenszkij)

    A geci ruszkik ágyúkkal lövik szét a civilek otthonait és a polgári infrastruktúrát. Mellékesen ez mind háborús bűntettnek számít.Merthogy az ukránok katonai létesítményeiben láthatólag nem sok kárt tudtak eddig tenni.És ez ellen gyakorlatilag nem lehet védekezni. EDDIG !

    A tűzérséget bemérő és nyomkövető rendszer:
    Az USA KATONAI IPARI KOMPLEXUMA a módszert már a Világháború után kidolgozta, specifikusan aknavetők ellen.

    Az elv :
    Mikor egy lövedék az aknavetőből felbaszódik a magasba, egy mikrohullámú gyorsműködésú radar észleli a lövedéket. Mikor az a darab szar visszahullik, akkor is észleli. A kettő pálya-adat különbségéből kiszámítja a rendszer a lövedék kiindulási pontját a talajon. Már csak pergőtüzet kell oda zúdítani, hogy a rejtett aknavető (vagy mostanában a függöleges szögcsoportokon mentén tüzelő mozsárágyúk) kezelőit
    széjjel mázolják és ne maradjon más belőlük mint a füvön rezgő apró véres agyvelődarabkák.

    A levegőben üzemelő tűzérségi nyomküvető rendszer:
    Az elv ugyanez, de mivel az ÁGYÚ alacsony szögcsoport alatt tüzel, nem lehet a földről kimérni a lövedék pályáját.Ezért kell a radarrendszert automatikus repülőaszközökre telepíteni.

    Hát..kiváncsi leszek mi fog maradni
    a rohadt ruszkik „diadalmasan bömbölő ágyúiból” amikkel inkubátorokban lévő koraszülötteket meg menekülő nagymamákat gyilkolnak halomra.

    Mert az ukránok viszonylag gyengén felfegyverzett fegyveres erőivel immár közel 1 hónapja semmire sem mennek.

  • Orsós Elemér
    2022 március 16
    3:48 du.

    Elemér

    a cikk címe a jelenlegi keserű valóság és a további következmények még ennél is sújosabbak

  • Orsós Elemér
    2022 március 16
    3:48 du.

    Elemér

    ez az €-s része
    mai hír: Vw, BMW a Mercedes után 2 héttel mexüntette €-s működését mivel nem kapja meg a szüxéges elemeket yuk rajnától…

    ez a felgyorsúlt halálos spírál pörgés nem áll meg:

    a gázra nemcsak és – főleg nem arra – azaz fűtésre van szüxége az €-nak, azaz

    a nyár és kedvező meleg idő {majd hűteni is kell ahhoz áramot generálni} nem ad megkönnyebbülést

    és A VILÁGBAN NINCS MÁS NEKIK SZÜXÉGES ENERGIA FORRÁS MIND EL VAN ADVA

    az usa rétegrepesztéses technológiája csak bizonyos árszinten felül rentábilis és az ottani profitéhség

    { az olajár esése ellenére a kutaknál nem csökken az ár mert az eladó a részvényeseit tartya előtérben és csak utána a fogyasztót!!!}

    AZAZ USA SEM TUDJA KIVÁLTANI A KISZANKCIÓZOTT termékeket

    amikor egy devízában megrendül a beléhejezett bizalom, annak a devízának és bankjainak lőttek és már régen megjelent az a devíza világpiacon amejben bíznak
    Σ 5200 000 000 000 földi lakos bízik az újban

    a többi fejszámolás kérdése

  • Geyza
    2022 március 17
    9:32 de.

    mivel a Cenz Ura majd eldönti be e engedi eszt?
    de azért ideteszem:

    usa politikusok unisono ban követelőznek mialatt a pentagon ból a síri csend … mi lehet ennek az oka? {költői kérdés}

  • butella
    2022 március 16
    2:00 du.

    Bocsi csak a Gyuri vitázik velem.
    Én ugyan nem vitázok már vele.
    Csak írom a véleményemet.
    Ahhoz meg jogom van.

  • Orsós Elemér

    gyuri10
    2022 március 15
    4:58 du.

    Valakik nagyon feleslegesen kavargatják odakozmált kásájukat, mert avval már nem tudják feljavítani! Külön figyelmedbe ajánlom a két okos kommentet!

    https://neokohn.hu/2022/03/17/bidennek-fontosabb-az-irani-atomalku-mint-izrael/

    (Szerintem a neohohn.hu a magyarországi webmédia legjobbja!)

  • Szép téglalap-alakú épület Mariupolban, felülnézetben.
    Az épület hossztengelyében előtte és mögötte nagy ,
    üres terület. Talán autóparkoló.
    Most , a satellit-felvételen üres mindkettő.
    Az üres területeken jól láthatóan fel van írva óriási
    betűkkel hogy ” GYEREKEK ”

    Aztán..
    mégis LEBOMBÁZTÁK !..LE BOMBÁZTÁK !! SZÉTBOMBÁZTÁK!!

    Az épület, ami alatt valami 1000 ember köztük sok gyermek
    húzta meg magát, most felismerhetetlen romhalmaz.

    Még nem tudják hányan élték túl ezt az ujabb háborús bűntettet.

    Dehát..végülis…érthető nemde?
    Putyin most „különleges katonai művelet” keretében
    csak nácítlanítja Ukrajnát.
    A gyerekek is nácik voltak.Vagy lesznek.Mindegy.
    Momentán humanitárius feladatot hajt csak végre. Meg is éljenezték ezért a hazai szélsőjobberek
    (vagyis a neonácik, a nyilasok, az SS és Hitler csodálói) amint mondták:
    -Hála és köszönet Putyinnak azért amit tesz.

  • Egészen hihetetlen:

    A Kreml elborult agyú urai,
    mivel nem bírnak egy relative kis országgal,
    megtalálták maguknak ellenségnek a leghatalmasabb
    országát ennek a Glóbusznak.Mert még mindig nem fogják fel
    hogy már vége a játékidőnek a Nemzetközi Térben :

    1
    Úgymond „szankciókat” foganatosítottak Biden, Blinken és Trudeau ellen hehehehe SZAN-KCI-Ó-KAT … : ))) a marhák.
    Erre csak annyit mondtak a Fehérházból : nem baj úgysem akartak mostanában Oroszországba utazni.

    2
    Azt magyarázgatja valami
    eszement nacsalnyik ottan hogy idézem:
    -Vissza kell venni az USA-tól Alaszkát, valami várost Kaliforniában (ami az oroszoké volt kb 150 éve) meg az Antarktiszt (ami per-pill nemzetközi terület).

    Merthogy ezek biztosítanák számukra az amerikai földrész nyugati partján a terjeszkedést…amint fogalmaztak.

    Mindene4setre Szlovákában háborúra készülnek a ruszki martalócokkal szemben. Lengyelország határára kettő PATRIOT rakéta és légelhárító rendszert telepítettek…és így tovább..

  • Orsós Elemér
    2022 március 16
    3:48 du.

    Elemér, egyébként még sokkal rövidebben és történelmileg:

    {és ez a véleményem is!!!}:

    isa por és homu vog muk

  • Geyza,
    azt hiszem Neked van igazad.Ezzel együtt nem sikerült kiirtani a Neander-völgyi zsidóságot.Miután a nácik és csicskásaik összefogásának populációja és előtte a 2000 évi diaszpóra, inkvizíció és az ukrán meg egyéb pogromvitézek bánatára:”ÍME ITT VAGYUNK”.NEM MINDEGY?!Nekünk nem!Mi addig maradunk itt ameddig a földnek nevezett pokolban kétlábon állók léteznek,akik nem mindig EMBEREK.

  • Rodeio

    én már nem is is birok ehhez az emberi roncshoz szólni

    Geyza
    2022 március 17
    9:32 de.

    gondolom te kiröhögöd, de én nem – hiszen nem ezekre hivtam fel a figyelmet a személye kapcsán hónapokkal ezelött??!!
    Amikor még sehol se volt a háboru a közelségében, amibe ennyire korlátlanul beleélhette volna magát!!

    De hogy mekkora seggfejek az ilyenek! igen ezek azok akik miatt a háborus héják bármilyen háborut lebirtak nyomni a tömegek torkán az elmult évszázad folyamán és bármit megtehettek (a Holokausztot is)

    a megtestesült abszulut „O”, ahonnan a „Z” a negatív végtelenbe tart, minél nagyobb X vagy Y értékkel szorzod, annál messzebb kerül a „-” végtelenbe

    P.s. remegö véres agyvelödarabkákról vizionál
    a gyilokszerszámok vételére eröszakolt hiteleket, amiket majd a mostmeghaltak unokái is fizetni fognak a háborus héjáknak – azt „segélynek” nevezi ..
    ez az ember beteg?

  • Geyza,
    csak emlékeztetni akarlak,hogy hivatalos közlések és izraeli, általunk jól ismert és megbízható újságíró,Ron ben Jisáj jelentése szerint az oroszok nem bombázták sem a Babi yári shoá emlékművet és egyetlen cholokauszt emlékművet sem(sem egyszer, sem háromszor) .Az ukránok, dicstelen elnökükkel és a velük együtt ugató világmédiával akartákk demonizálni az oroszokat. Most a következő téma a szülőotthonok inkubátorai,az emberek otthonai,a szomjan halt kislány és a menekülő nagymamák, stb. Ezek az ukránok Churchilljének vagy a velük szimpatizáló hazug világmédiának a kitalációi???
    Gyere ne együnk meg minden szart,amivel be akarnak etetni.
    Lehet,hogy gyűlölöd a”ruszkikat”,(én nem)de azért maradjunk meg a józan gondolkodás mellett!

  • Geyza
    2022 március 17
    9:32 de.
    tudod geyzuci, olvasván amiket ide rittyentesz

    {majd a Cenz Ura eldönti, hogy közkézre teszi e vagy a radir alá?}
    az engem Magyarország 1956 jólius -tól karácsonyig terjedő időszakára emlékeztet … meg akarták nekem magyarázni, hogy az a friss meleg ropogós 2 kilós kenyér az fűrészporból van amit a kezemben tartottam!!! [nem hittem el]

    és hogy az október 23-diki akárkik azok nemzeti hősök {a kóbor kutya sem tudott róluk a SZER nélkül, ahol lobogtatták a trikolort kossuth címerrel}

    és az ami betette nekem a kaput az egy IBUSZ kirándulás volt 1968-ban Bécsbe -28C° volt az uccán és fél méteres hó, a „hotelben” este 2300 órakor kikapcsolták a gázradiátort és a paplan alatt is cidriztem… és ezek mellett nem mentem el a Maria Hilfer Strasse ra bóvlit vásárolni és meghallgatni a kapitalizmus és demokrácia előnyeiről szóló kortesbeszédeket disszidenseket szervezve, hanem nagyon mérgesen magamra, hogy elköltöttem a zsebpénzemet erre a túrára ettem egy bécsi szeletet sörrel és krumpli garinierunggal és bosszankodva hazautaztam a busszal!

    1973 ig nem utaztam csak KGST relációban és nagyon vidáman éreztem magam, majd megismertem Madagascar-t oda munkaügyben utaztam kék útlevéllel…

    és mai napig nem hiszem el, hogy azt amikor a CNN sztár riporternője azt mondja a Magyar Külügyminiszternek, hogy a magyar parlament nem ülésezik és mikor a magyar külügyminiszter felvilágosíttya, hogy a Magyar Parlament Budapesten van és üzemel, akkor bele sem sápadt de aszon’ta bele az élő adásba, hogy még ő is tévedhet…
    szóval lebontották na berlini falat, mert anélkül a KGST ma is vidáman működhetne és lehetne isteni minőségű Csehszlovák gyártmányú sportfelszerelést kapni Brno ban a boltban és nem NIKE-ot

    szóval
    tudom a Cenz Ura útálni fogja és nem engedi be de azért leírom neked

  • Orsós Elemér
    2022 március 16
    3:48 du.

    AZ A ROZSDÁS HAJÚ félistennő a végzet

  • Ma reggel (péntek van itt)
    láttam a CNN-en egy elemzést a mariupoli terhesgondozó és csecsemőotthon elpusztításának körülményeiről, komputerizált ábrák segítségével.

    Az épületek gyakorlatilag ki lettek belezve.
    Az épületek előtti nagy fás területen egy akkora bombatölcsér van, hogy beleférne egy háromemeletes háromlécsőházas ház.
    Ha ez az ismeretlem ruszki tömegpusztító fegyver magára a kórházra esik, akkor ott senki nem marad életben, még a pincében sem. Még szerencse hogy mellé talált. Így is sokan meghaltak ott.

    Dehát…a Kreml elborult agyú ura szerint EZ ÍGY A HELYES !
    Ki kell rugdalni a nácikat még az anyjuk hasából is !
    (Kb. 40-45 kórházat romboltak eddig le Ukrajna-szerte.)

    Ezt hajtja most ott végre
    ún.”Különleges katonai művelet” keretében.
    Nácítlanítja Ukrajnát.
    (Mondjuk ilyeneket még a Wehrmacht sem csinált náluk anno)

    Ezért lelkendeznek a magyar alja-nácik ruszkizászlót lengetve hogy : „Hála és köszönet Putyinnak azért amit tesz”

    Más:

    Olyan hírek kezdenek terjengeni a NET-en hogy a kárpátaljai magyaranyanyelvű ukrán állampolgárok állítólag valamiféle
    saját „népköztársaságot” akarnának kreálni.
    Csak azért fura hogy a hazai sajtóban hevesen tagadják ezeket a felvetéseket.
    Dehát tudjuk ki/kik irányítják a hazai sajtót…

    Mindenesetre állítólag már félmillióan vannak itt hogy megszavazzák három hét múlva a hazai oroszbarát rendszert.

  • Geyza
    03.17.
    9:32

    Hiába próbálod a szezont a fazonnal keverni. Itt ugyanis kilóg a lóláb, hogy enyhítendő az USA piszkos military gazdasági érdekeltségét a (szinte minden) háborúban, te, a kis fogadatlan, ámde igen lelkes, trágár és ruszkizós prókátor – mint egy őrült focidrukker – szakbarbár mód’, egy műszaki gépkönyvebe illő esszében ))) 😀 ((( torzítod el a helyesen így hangzó HADIPARI-GAZDASÁGI-KOMPLEXUM-nak nemcsak a pontos nevét, de még a társadalomban betöltött „hivatását” is, mintha arról szólna, hogy egyes tüzérségi kütyüket, de még vízhatlan csizmapucoló krémeket is, gépalkatrészeket is önmaga tervezne és szerkesztene meg, ill. ez lenne a feladata…

    Nem. Ez egy konzervatív(!) tőkés KOMPLEX HÁTTÉR SZERVEZET, mely a te egyedi és pitiáner igényednél sokkal komplexebb és hatalmi elveket, igényeket szolgál ki. Azaz, ez egy ernyőhatalom mely gazdaságilag nagy méretekben és perspektívában hangolja össze a fegyver és más katonai termékek termelését, megrendelési piacát a mindennapi politika „harcmezőivel”, az állam – a Pentagon , vagyis az össz’védelmi politika ÁLTALÁNOS >harmóniáját<, annak MINDEN ESZKÖZZEL való megtámogatását, fenntartást és permanens működését az USA költségvetésével.

    Mindezt látszólag békés és polgári körülmények között,mint marionett bábos, a nyersanyagbeszerzéstől egészen a lopakodó gépek utolsó radar-elnyelő bevonó festékéig, stb azzal céllal, hogy a hadianyag – és minden ami ez alatt értendő – mindig bármikor zavartalan találjon vevőre és piacra, még a demokrácia és a korrupció időnként meghökkentő útvesztőiben is…

  • KORDON BLUED
    2022 március 18
    9:07 de.

    Úgy legyen !

    (Legalábbis ami írásod felső harmadában foglaltatik.)
    Mert a többit nemtudom.Momentán lapoztam egyet remélem nembaj?

  • Rodeo11
    2022 március 18
    12:28 de.

    Nekem csobogsz kispatak?
    Ha neked ez hasznos anyagilag..folytasd.

  • gyuri10
    2022 március 17
    6:45 du.

    Nem ismétlem meg amit egyszer már leírtam.
    Azt so’sem írtam hogy az emlékművet bombázátk, azt írtam hogy a támadás után ott áll sértetlenül.

    Meg ezek már nem is érdekes dolgok.
    Azóta eltellt kb két hét és mint azt tudjuk a Hatnapos Háború eseményeiből hogy ez egy ilyen háborúban rengeteg idő.
    Azóta megsemmisült a ruszki horda jelentős része, most rongyfejűeket toboroznak afféle „szabadcsapatokba” az
    ellenálló ukránok minnél előbbi legyilkolásához.

    Az épülő Memorial elpussztítása olyan mintha a múlt században történt volna. Amint az orosz mondja :” MamásakásaMása”

  • De…nem azért jöttem hogy idiótákkal vitázzak.

    Ma a CNN élőben közvetítette Putyin elnők nyilvános
    „celebrációját” egy emberekkel dugig megtöltött stadionból.
    Ami azt illeti, elég szépen összeszedte magát a két héttel ezelőtti szörnyű katonai fiaskók után.Legalábbis látszólag.

    (Előtte is több tízezren lehettek, tisztára olyan volt mint egy Békemenet.Hiába no.Kis ország vagyunk ugyan, de okosak! Tudunk adni jó ötleteket akár a Nagy Testvérnek is ! )

    Nakéremszépen, a tárgyra !

    A stadionban mindenféle transzparensek voltak kifüggesztve, „BÉKE” meg hasonló feliratokkal.
    Az orkánanorákos „Hétköznapiembervagyok” dizájnot sugalmazó Elnök hosszasan és -mit is tagadjam- igen meggyőzően beszélt az arcukon és a kezükben orosz zászlókat viselő tömeghez.

    Csak kettő gondolatot emelnék ki:

    1
    -Nincs nagyobb öröm, mintha az ember a lelkét adhatja a barátainak

    2
    -A mi fiaink minden embert védelmeznek a csatatéereken.

    A tömeg ordított a gyönyörtől.Csillagszemű szépleányok szerelemittasan vetették sugárzó tekinteteiket a Férrrfira.

    Aztán jött a pódiumra
    egy öszes kícgyótekintetű úr (elvtárs?)
    és elkezdte valami könnyűzenei együttes muzsikájára
    hipnotizálni a tömeget. Természetesen tánclépésekben.
    Valami ütemeset mondott is a mikrofonba de azt nem értettem.

    Volt még aztán állati csinos
    miniszoknyás katonaleányokból álló kóruséneklés is..

    Szóval kérem: Tagadhatatlan !
    Győnyörű volt az egész : )))

  • Rodeo:

    Az Ukrán Légvédelem most először
    leszedett kettő Iszkander tipusú ruszki
    rakétát Lviv mellett. Csak mondom. Remélem felfogod.

    (Az USA hírszerzése szerint ezeket a Fekete Tengerről indítják a ruszkik. Az is kétségtelen hogy az amerikai hírszerzés példanélkül jól teljesít az utóbbi időben.
    A ruszki meg szartsem ér.Már kezdődnek a „tisztogatások” és az ujjal mutogatások az orosz hírszerzés csúcsán.Szaal vigyázz magadra seggfej.Még megvonják tőled az apanázst. Ha nem az elvártak szerint nyomatod itt a FAKE-NEWS-okat.)

  • Rodeo11
    2022 március 18
    3:14 de.

    HŰŰHA!!!

  • Geyza
    2022 március 17
    3:11 du.

    tehát ha valami elé és utána odarajzolják, hogy : GYETYI

    attól még lehet égig érő vasküküllő vagy spenótfőzelék tükörtojással

    álcázásról még nem olvastál a tace paoidban? gyorsan keress rá a hadiszótáradban:

    „ez kérem nem tank, hanem libikóka”

    és a gyalogbéka el is hiszi, mint a geyza…
    na, e’vvan;

    egy náci sem maradt mert vákuumbomba volt és kiszítta a léget belőlük

    most már nemzetközi nácikat utaztatnának oda de azokat meg várja a tányérakna amikor belépnek

  • Mrs.Bernstein;
    Putinnak nem volt semmifele „gyermekszobaja”, a csalad egyszobas allami-lakasban elt es Vladicska abban not fel.

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2022 március 18
    3:53 du.

    Kedves Bendeguz a „gyermekszobának” másik jelentése is van ! 😀

  • Christopher

    hogy élted volna át a szovjet uralmat magyarországon?

    válaszolj kérlek, merthogy a trágár ocsmány beszédeknek, a háborus uszitásoknak, a mások parttalan gyalázásának mint censor szabad utat adsz, de tényszerü megjegyzéseket kivágsz

    hmmm…

    más oka nem lehet, mint a páni félelem, hogy a globál-bácsi a fejre koppint, (vagyis semmi baloldali-szociális inditék nincs ebben), hanem a multi-töke totalitarius diktaturájanak mihamarabbi hatalomra juttatásának a segitése
    Sajnálkozni birok csak és szánakozni, mivelhogy aki nem ismeri a diktaturát csak filmekböl, meg a kanadai egyetem falai közötti biztonságos termekböl – az hamarosan megismeri a börén

    Én meg köszönöm szépen jól vagyok

    p.s.
    azért abban bizom, hogy kenyéradó gazdáidnak a következö terve nem az Amazonas lerohanása lészen – valahogy Venezuelát és Guayanat ki és felhasználva

  • Nem hiszem hogy érdnemes érdemben reagálni Rodeo és tsai KREML által nyomatott és kreált propagandáira.

  • Gabriel
    2022 március 18
    6:47 du.

    Te tényleg azthiszed hogy a kérdéseidnek van bármiféle értelmük, túl az idiótikus szócséplésen?
    Szenilisnek tűnsz. Ezekkel a makacsul ismétlődő hülyeségeiddel.
    Folytasd…: ))

  • Bendeguz79
    2022 március 18
    3:53 du.

    HEHEHeehehehee.

  • D.Bernstein
    2022 március 13
    4:13 du.

    Te voltál az annyja mi?
    A korod miat nem elképzelhetetlen.
    Meg az apja is egyszemélyben

    Mint a csiga.
    Állítólag azok önmagukat termékenyítik meg hehehe

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2022 március 18
    3:53 du.

    Kedves Bendeguz, ennek az ifjúnak biztos „volt gyermekszobája”, ami azt jelenti: kiváló nevelést kapott! A „nem volt gyermekszobája” jelentése viszont: neveletlen! (Van még párszáz ilyen találó jópofaság a magyarban! Többek között ezért is imádom ezt a nyelvet!)

    https://mandiner.hu/cikk/20220315_balogh_adam_honens_nemzetkozi_zongoraverseny_haboru_ukrajna_oroszorszag

  • Geyza
    2022 március 19
    9:08 de.

    Nemhogy csak gondolom, hanem egészen biztosan tudom hogy számodra valóban nem lenne semmi értelme..
    Neked mindez sajnos felfoghatatlan tünik, ugyanugy ahogy azok a dolgok amikröl beszélünk, ugyanugy azok az események amelyek a világban éppen lejátszódnak

    Nincs ezzel semmi baj – hisz amit a világból te az érzékeid körébe beengedsz az ennyit tesz ki – ettöl még lehetsz jóember – akkor is ha a grundon az elsök között üvöltöd – hogy márpedig vérnek kell folyni….

    De ha belenyugszol ha nem – a világban vannak böven a te látótereden túl levö események, történések…

    Vannak sokan, akiknek ha elfogadod, ha nem – van ismeretük multról jelenröl a te perspektivádtól eltérö látoszögekböl is
    és képesek is azokat alkalmazni is amennyiben ugy döntenek

    És vannak személyek, akiknek az intelligenciája kapcsán feltételezem, hogy megértik a kérdésemet

    És bizok abban is hogy intelligens emberek tudják – hogy embereknek nem mindig kell egyetérteni – hanem azért vagyunk intelligenciával megáldva hogy sokszor egymástól távol esö nézöpontokat is közelebb hozzunk

  • Mariupolban a ruszkik lebombázták a művészeti iskolát
    amiben 400-an húzták meg magukat

    A mariupoli színház romjai alól eddig 130 embert mentettek ki az ott rekedt 1300 közül

    Eddig kb 1000 ukrán állampolgárt fogdostak össze
    a ruszki háborús bűnös martalócok Mariupolban
    és RUSZKIORSZÁGBA DE-POR-TÁL-TÁK ŐKET !!!!!
    Gondolom rabszolgának !

    A csecsen gyilkosoknak akkora veszteségeik lettek Kiev alatt hogy ki kellett onnan vonni őket.
    Most Mariupolban gépfegyverekkel lövik a lakótömböket
    (Már ami megmaradt belőlük.)

  • Gabriel
    2022 március 19
    4:10 du.

    Mindig mondták nekem hogy te egy csúszómászó vagy,
    de nem hittem el nekik.
    Most már kételkedek az akkori véleményem helyességében.

  • Geyza
    2022 március 20
    8:44 de.

    Nem Geyza, én nem változtattam soha az álláspontomom
    a csuszómászók azok akik mindig keresne valakiket akik után csusznak, mászkálnak

    Én az én álláspontomon soha nem változtattam
    Soha nem preferáltam semmilyen háborut, soha nem favorizáltam semmilyen autokraciát – mégha azt akarmilyen demokráciának hivott maszlagba is csomagolják be
    megtanultam hogy felismerjem a nagymamának álcázott farkast
    a medvé se barátom – attól, hogy a álnok farkast felismerem
    és ugyanugy felhivtam már évekkel ezelött a figyelmet az éhes és tüzet-okádó vörös-sárha sárkányra
    Putyin vonatkozásában talán elsöként szóltam itt, hogy benne tiszteljethük az utolso nagy világégés Mussoliniját, mint figárát
    Sajnos a A. Hitler figurája pedig a Xinging

    Viszont a szerepcsere megdöbbentö, merthogy a szovjet figurája pedig a Na tosz maga (NA TO)

    szóval jól beleléptél
    Nem kellenek magadat bartus-szósszal és hasonló táplálékokkal etetni, mert nem csak a gyomrodat rontottad el vele, hanem az egyéniséged is
    Ahogy Hippokratesz megirta – AZ ÉGÉSZÉGED AZ ÉTELED!

    És ez még inkább igaz a lelki és szellemire is!
    És számomra ebben a kérdésben nincsenek kivételesek személyiségek

    Nem én változtattam meg azokat a meglátásaimat, amelyekre évekkel ezelött ráláttam

    Semmi meglepetés nem ért …
    ennyike

    p.s.
    még annyit haver, hogy hidd el háboru közben azok akik a harcmezön vannak – mindegyhogy civilként vagy kiskatonaként – egyik oldalról mindig áldozatok, a másik oldalról vagy potenciális vagy tényleges gyilkosok
    Akik a viszont a tényleges felölösek, azok a háborus uszitók, a felbujtók

    ezen okbál kifolyólag nem állok be egyik úszíto uszályaba se, ha megengeded
    És legyszives ne kényszerits olyasmiket mondanom, amiket már magam is megbánok – és bármilyen további értelmes párbeszédet örökre elvágok

  • gyuri10
    2022 március 13
    9:33 de.

    Amikor ámbár „fogcsikorgatva” de szépen megkértél hogy ássam el a csatabárdot, azt hittem azért teszed mert kicsit átértékelted az itt megjelenő cikkekkel és az idejáró, demokratikus és liberális gondolkodású közönséggel szembeni gyűlöletedet.

    Úgylátszik tévedtem.

    Csak mert elprünytyögtél pár szót
    hogy idézlek ” végülis egy csónakban evezünk”,
    meg ilyeneket, még nem változott meg az attitűdöm
    veled szemben: Egyáltalán nem evezünk egy csónakban” !

    Ha nem akarod hogy ismételten kétnaponta nevetségessé tegyelek, akkor légyszíves fogd vissza magad.

    Olvasd vagy ne olvasd a cikkeket, nekem mindegy,
    véleményezd ezeket a TÉNYEK alapján és mellőzd
    a Boda Marcsára jelle3mző értelmetlen vakgyűlöletet
    a hozzászólásaidban, köfffike.

    Ezt csak barátilag mondom. A TE érdekedeben.

  • Gabriel
    2022 március 20
    6:47 du.

    Mai ajánlatom :Rodeo.
    Annak firkálj.Az idebüdösödött
    Kreml-patkány .Az még vevő az acsarkodásaidra.

  • Geyza,
    nem fogod elhinni,de én már kivégző osztag előtt is álltam árvalányhajlandban. Túléltem azt is.Csatabárdot pedig csak az kérheti elásni,akinek van.Egyetlen csónakban sem eveztem soha, mert kajakozóknál a”csónak”szó nem létezik.(nézz utána)Ezen kívül pedig egész Ukrajna,neonácikkal,pogromhősök utódaival, színpadi bohóc népvezérével együtt Számomra nem ér annyit,hogy Veled vitázzak róluk.Ennél többre tartalak.Te más oldalról látod a dolgokat,mint én.3.000 km és az érdekszféra differencia sokat tesz.Neked ott van a hazád, Nekem ITT.Ezen egyikünk sem tud változtatni.Bár…Te még megteheted,ha a szükség rávisz. Megígérem,hogy Velem ilyesmi nem fordulhat elő. Miattam a Samu bácsi lehet alzheimeres a Micimackó meg brummoghat.Ha Te emiatt a bárdolatlan bárdodhoz akarsz nyúlni az a Te dolgod.Belőlem a Te irányodba személyes rosszindulatot nem tudsz újra generálni. Ha Téged zavar,megszólításod nélkül is le tudom írni a véleményem.Amit Te is leírsz és még változtathatod is.Más dolgokkal kapcsolatosan Mose Dajannak volt egy örökbecsű mondása „Csak a szamár nem változtathatja a véleményét”,mert neki nincs. Minden esetre,azért nem érdemes Magad mögött felégetni a hidat. Még előfordulhat,hogy át akarsz kelni a”folyó”másik oldalára.

    „Ezt csak barátilag mondom. A TE érdekedeben.”

  • Geyza,
    ijesztő fenyegetésedet tudomásul vettem és már ma reggel kitakarítottam a krenkszobámat. Már várom felszólításodat,hogy mikor költözzek be.Addig vidáman derülök a számunkra exportált demokrácia jóvoltából.(Utána is) Ha tudsz valami érdemlegeset Ille Pistáról,érdekelne a hogyléte.Mindenesetre add át Neki Baráti üdvözletemet.Amint lehetséges lesz az utazás a q..va járvány után,értesítést küldök,hogy mikor találkozhatunk újra a Lotz teremben.(Nagyfröccs az én számlámra.)

  • gyuri10
    2022 március 23
    12:56 du.
    Geyza,
    sok mindenről tudsz,de azért annyira nem lettél beavatva Izrael ügyeibe,hogy ilyen határozottan biztos legyél a Golán fennsík és Szíria valamint Izrael témájában.Elárulok Neked(amit általában nem szoktam)egy nagy titkot:soha senki védelmére nem reflektáltunk.Ma sem. Képzeld el,hogy összes háborúnkat egyedül nyertük meg.Az összes felszabadított területek önerőből maradnak a Mieink.Ha tetszik a nagyfiúknak,ha nem. Akkor is,amikor Samu bácsinak nem tetszik.A Micimackó nem kifejezetten a barátunk,de nem brummog!A perzsákat pedig igyekszünk egyedül is vissza szoktatni a szőnyeg gyártásra.Ezen túlmenőenmég valami:Nálunk a politika az életben maradásról szól.Ezért kénytelen-kelletlen állandóan rá vagyunk szorulva újabb és újabb eszközök sikeres kifejlesztésére.Ilyen pl az általad vaskupolának nevezett vas- Ököl is,amit merő SZENT KÖTELESSÉGBŐL csak az ellenségeink kaphatnak meg,mint már előzőekben is írtam Neked,ÉLESBEN!Azért pedig,hogy a szived csücske épségben maradjon esetleg próbálj meg egy levelet írni az izraeli kormánynak címezve.Ne Nekem,mert Én azért nagyon kis pont vagyok ahhoz,hogy kardiológiával foglalkozhassak.