A kis magyar fajvédőknek — Posványüzenet a bálványosi bálványtól

2022 július 25 9:14 de.80 hozzászólás

Elindult az a szabadegyeteme a Romániának, amit Magyarországról szerveznek Bálványoson. Itt szokott Orbán Viktor alias Pannónia Géniusza, a Stadionok Császára, jelmezes politikai főpróbákat tartani az aktuális idiotizmusokból. Amivel egyébként a legnagyobb baj az, hogy ezt nem a megfelelő helyen teszi. Ott ugyanis megkapná a soron következő kezelést, és nem gyakorolhatná a gyakorlatban az illiberális állam, alias önkényuralom, kialakítását. Aminek az egyik új vezérszólam a fajkeveredés megakadályozása lesz a jelek szerint.

Legalább is a lendületből-migráncsozás során valami olyasmit mondott, hogy „Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúak lenni”. Ami, tekintettel a helyszínre is, világos üzenet a potenciális szövetségeseinek a politikai paletta jobb-szélére. Akik kedvéért még a vármegyésítést is meglépte. Nehogy kilógjon a vármegyés mozgalmár a Fideszhez vezető sorból. De ettől eltekintve a faj-mantra elég sajátos szövegnek tűnik.

Tudományosan nézve a fajokat, egyre több érv szól amellett, hogy a mai ember valójában inkább faj-, de legalább alfaj-hibrid. Miközben a faj, némileg egyszerűsítve, ugyebár az, ami önálló, és izolált szaporodási közösség. Igen, elismerem a biológiai pongyolaságát az előbbinek. Annak megvilágítására azonban alkalmas, hogy Orbán Viktor szerint ennek alapkán a Fideszre szavazók izolált szaporodási közösséget alkotó, csak egymás között házasodó csoportot alkotnak. Az emberiség egy külön alfajaként vajon? A KDNP ebben nem játszik, mert ők legfeljebb színvariánsai az előzőeknek. Az a beszédből ugyan nem derült ki, hogy a Fidesz szavazói mikor lesznek kötelesek narancsfoltot tetováltatni a homlokukra, de majd csak kiderül. Mert nekem ugyan mindegy lenne, de a szaporodási aktus során mégsem hordhatnak karszalagot. Bár ki tudja. Viszont valamiről csak meg kell ismerniük majd egymás. Alkalmasint a fentiek szigorú betartásával is kellhet pár ezer év, amíg jól látható különbségek kezdenek kifejlődni az egymás közti nemzések során. De pár szelekciós hatást, mint amilyen a hosszú nyelv és beszűkült látótér már most is világosan felismerhetünk.

Miközben persze pontosan tudjuk, hogy sem a vallás, de még a földrajzi elkülönültség sem okoz fajszintű eltéréseket az egyes embercsoportok között. Így maradnak azok a történelmi párhuzamok, amiből az látható, hogy az ilyen eltérésekre célzó faj-ideológiák általában egy cezaromán vezető szellemi vergődései során, nem egyszer egy bukópályán álló ország élén, a politikai pótcselekvések, a valós problémakezelést kiváltó bűnbak-képzések során szoktak felszínre bugyogni. Függetlenül attól, hogy Orbánon már egy évtizeddel ezelőtt is világosan látszottak a vezérkór tünetei.

Miközben Orbán esetében is érdekes lenne látni azt a vállalkozást, hogy az elmúlt ezer évből elősorolja valamennyi biológiai ősét. Ami, elnagyoltan nem is olyan sok, mindössze negyven generációt ölel fel. Így az a 2^39, azaz 549.755.813.888 ős igazán semmiség. Egy olyan nagyonokos, és nagyonbátor, embernek mint Orbán Viktor. A mormogó-kórusba nyugodtan társulhatna hozzá valamennyi decibelkeresztény, és ököl-hungarikum. Legalább egy darabig el lennének foglalva. A közös ősök közt pedig hátha megtalálnák azt a génhordozót, akitől ők emberebbek mindenki másnál. Mert addig nem többek egy zárt, ideológiailag elembertelenedő, a politikai kátyúban az idegengyűlölet szalmaszálába kapaszkodó csoport tagjainál. Mely csoport szellemi elődei között eddig több tömeggyilkos volt, mint az emberiséget előbbre vivő szellemiség. Ami akkor is igaz, ha olykor zseniálisan hatékony tömeggyilkosok is voltak az illetők.

80 hozzászólás

  • Vajon mi a problematok az „ILLIBERALIS” vezerrel, aki szeretett es magasztalt Putinotok celjait ohajtja kovetni? Hat nem latnatok-be hogy az ellent-allitasaitok? A szatok mind-ket-oldalan-at beszeltek, ha azt belatnatok?!

  • Nem szivesen keverednék pl. az arabokkal (sem hölgyeivel, sem férfiaival mint a Sorosék..), jó nekem a bájos kis ZSIDÓ feleségem ! -Salom ! -g-

  • Szégyen maga az is, hogy a „Nemzetvezető” eme elszólását egyáltalán szóba kell hozni több helyen is.
    Az emberi faj (homo sapiens sapiens) genetikai eredetről magáról értekezni is lerágott csont, de azért talán érdemes megjegyezni, hogy a több fokozatban történt honfoglaló népeink közül amúgy a székelyeket tartják elsőnek. Nem mintha ennek, vagy bármilyen fasiszta genetika-elméletnek Hitler óta bármi relevanciája lenne.
    Magyarország sajnos nagyon súlyos csődhelyzetben van és ennek az elsőrendű oka az, hogy a az Orbán kormánynak é a NER csőcseléknek fogalma sincs arról – s ráadásul szndékában sem áll – a országot tisztességesen é hozzáértően kormányozni.
    Ami mindebből következik, az Trianonnál is nagyobb tragédia lehet.

  • Presbiter,

    Az emberi fajelméletek sosem a biológiai fajról szóltak. De nem hiszem,hogy ezt ne tudnád 🙂
    Amúgy itt a Kárpát-medencében is éltek népek, amikor az a max százezer lovas kalandor több hullámban ideért. S aligha tettek szűzességi fogadalmat e lovasok. Azóta háborúban és békében járt itt tatártól taljánig mindenki. Meg a másik is.
    A nagy magyarkodóknak össze kellene szedniük a cókmókot és visszalovagolni az Uralon túli területekre. A többiek maradhatnának Európában.

  • Jó írás, mégha fájdalmas is, hogy ilyen mentális katasztrófával kell foglalkozni ezekben a véres időkben. Tiszta, egyenes és míves fogalmazás, amihez már hozzászoktunk. Pár napja érkeztem Pestre és megdöbbentő, hogy itt élőben még a várakozást is felülmúló visszhangja van ennek a nyilvánvaló ízes gumicsont mocsoknak. A szokásos gyűlölet keltés és pseudo ellenség elleni harc, a propaganda biztos terelő eszköze a való világ igazi problémáira.

  • Heil, mein Führer! (‘Üdv, vezérem!’) vagy a Sieg Heil! (Gyozelem, udv!)
    Mar nyiltan felvallalja o1g, sot, o adja ehhez az utmutatast a vallastaboranak.

    Ismetli a tortenelem magat! Az a szerencse, h o1g az onallotlan, kiszolgaltatott torpeallamunk uralkodoja csak!
    Azert sok ferfi hivoje most egy kicsita elszomorodott, mert kiderult, hogy nem paraznalkodhatnak egzotikus embertarsaikkal, csak a vernaci hungaristakkal!

    Remelem ez a posvanyos cameingoutja – förmedvenyes verbalis ejakulacioja kiveri a biztositekot az egesz EU-ban es a fejlett vilagban!

  • Miklos Banfi,

    Igen. A bűnbakképzés mindig is pótcselekvés, önfelmentés.
    De Orbán kezdettől ezzel játszik. „Nem Te vagy hülye, hogy kockázati befektetőként léptél fel, hanem a bankok”. „Nem dolgoznod, tanulnod kellene a jövődért, hanem azok a szemetek, akik nem adnak neked ingyen mindent”, stb.
    Aztán amikor kiderül,hogy csak a zacc marad, akkor hirtelen mindenki nagyonmagyarrá válik, akit korábban elüldöztek (ld. Manhattan-terv résztvevőit is)

  • Az Állatfarm ikonikus mondata új dimenziót kapott

    Orbán – bár ő nem magyarázkodik – viszont kioktatott

    Mottó:
    A „Minden disznó egyenlő, de egyesek egyenlőbbek”
    helyett
    „a Jóisten minden embert a saját képmására teremtett, de egyeseket jobban”

    Mint ismeret nagy vihart kavart Orbán idétlen kirohanása „Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni”. Sőt még régi harcostársak között is akadt olyan, aki nyíltan is lépett. „egy Goebbels-hez méltó, tiszta náci szöveget adsz elő” – írta Hegedűs Zsuzsa mikor lemondott Orbán Viktor tusványosi beszéde miatt.
    Orbán erre válaszolt:
    „”Hm, paraszt én!” emígy füstölög magában,
    „Hát ki volna úr más széles e határban?”
    ja nem:
    „Tudhatod, hogy fölfogásom szerint a Jóisten minden embert a saját képmására teremtett. Ezért a magamfajták esetében a rasszizmus ab ovo ki van zárva. ”

    illetve
    Igazán durva blaszfémia

    Orbán ócska hazugsága még ennek is durva

    „fölfogásom szerint a Jóisten minden embert a saját képmására teremtett.” – nyilatkozta, ami nagyon durva állítás, hiszen nem kell más, mint Rezsi Sziszre nézni! =))
    https://images.app.goo.gl/ZAHD4wLpCDNK2q2s8

  • Andrew_s
    2022 július 26
    1:19 de.
    A Szovjetek bűne,hogy nem hoztak létre egy rezervátumot az Etel-köz környékén már 1945-ben.

  • A guta üt meg!!! Hallgatom a végtelen dumát a Főkolompos legújabb vartyogásáról. Végighallgattam. (Nem volt könnyű, a hányinger kerülgetett.) DE!!! Nem volt benne sok antiszemitizmus!!! Sokkal súlyosabb a helyzet: az emberiséget tagadta meg. Az ember biológiailag egységes FAJ! Aminek sokféle FAJTÁJA létezik: fehér, fekete, európai, ázsiai stb. FAJKEVEREDÉSRŐL egy esetben beszélhetünk: amikor a híresztelések szerint a hosszú időre magányosan maradt ember – pl. a csordát, nyájat a ridegtartásban kísérő juhász, gulyás – kísértésbe esett egy báránylánnyal, vagy borjúhölggyel. De az ilyen légyottokból SOHA nem születik utód – ez a fajkeveredés. Míg egy néger és egy olasz, vagy egy magyar és egy eszkimó kapcsolatának gyümölcse azonos fajú, EMBER lesz.

  • talalom,

    A Homo sapiens sapiens a kialakulása során valószínűleg nem megette (vagy nem mindet 🙂 a neandervölgyi embert, hanem (egy)beházasodtak. A fajta nem természetese, hanem nemesítési eredmény. Bár emberfajtákat emlegetnek, ezek nem fajták, hanem egyéb faj alatti egységek. Sokszor rasszoknak emlegették anno, és ez nem is áll messze, mivel még alfaj szintű elkülönülés sincs.
    Tudom, hogy ez a lényegedet kevésbé érinti, és egyet is értünk.
    Még egy további, biológiai kiegészítéssel. A heterózishatás ismert, és kihasznált pl. a kukoricánál. Azonban a genetikailag zártabb, ám egymástól távoli embercsoportok közt kialakult vegyes házasságoknál is megfigyelhető. Nagyobb országok esetében még az ország két vége között is.
    Valójában aki mesterségesen de zárttá tesz egy populációt, az úgy hülye, ahogy van. Ahol ez természeti okokból megvalósult, ott sok szempontból szívnak. István intelmei még ebből a szempontból is bölcsek és előrelátók.

  • Succubus Lilith

    Presbiter 2022 július 25 5:42 du.

    ” Magyarország sajnos nagyon súlyos csődhelyzetben van és ennek az elsőrendű oka az, hogy a az Orbán kormánynak é a NER csőcseléknek fogalma sincs arról – s ráadásul szndékában sem áll – a országot tisztességesen é hozzáértően kormányozni. ”

    Aha… ertem. De sokkal jobb lenne, ha 5 millio magyar elmenne mosogatni Nyugat Europa, igaz? Az am az igazi bolcs kormanyzat, ugye? 🙂

    ” Ami mindebből következik, az Trianonnál is nagyobb tragédia lehet. ”

    Annyibol igaz, hogy az elvtarsaid erre torexenek.

  • SZENT ISTVÁN KIRÁLY INTELMEI IMRE HERCEGHEZ

    A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy méltán állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén. Hiszen kezdetben úgy növekedett a római birodalom, úgy magasztaltattak fel és lettek dicsőségessé a római királyok, hogy sok nemes és bölcs áradt hozzájuk különb-különb tájakról. Róma bizony még ma is szolga volna, ha Aeneas sarjai nem teszik szabaddá. Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod. Hogy ez ne legyen, naponta nagyobbítsd országodat, hogy koronádat az emberek nagyságosnak tartsák.

  • Ahogy a világ egy óriási kulturális olvasztótégelyként működik, ez a folyamat egyre magasabb és okosabb embereket termel – sugallja egy új kutatás !
    Ez a feltűnést keltő, nemzetközi tanulmány megállapította, hogy a különböző genetikai háttérrű szülők gyerekei általában magasabbak, szebbek és élesebb gondolkodásuak mint mások.
    A skót Edinburghi egyetem irányítása alatti kutatás, ami a világ különböző részeiből származó 350 000 ember DNS-jét vizsgálta, ma már több mint 100 tanulmányt foglal össze, amely tartalmazza érdekes részleteit – a tanulmányok utáni érdeklődés, világszerte, ugrásszerűen megemelkedett.
    Üzenem a ’keresztény‘, maradi, őslakos mélymagyaroknak, de főleg a kolostormalac O1G csicskásainak ! – itt az alkalmatok bebizonyítani, hogy mennyire sziveteken viselitek hazátok jövőjét – könyörgöm ne engedjétek, hogy a Magyar teljesen elbutuljon, kihaljon – usgyi a menekültek táborába amig nem késő – keveredjetek, közösüljetek, éljétek ki a vágyaitokat és termeljetek magasabb, szinesebb, élesebb gondolkodású magyarokat – ugyanis hazátokra nagyon rá férne !

  • Jichak Perlmutter

    ˙

    HEGEDÜS ZSUZSA miniszterelnöki főtanácsadó (szociológus)

    a FAJKEVEREDÉSES Orbán beszéd miatt bedobta a törölközőt.

    Pedig a hölgy – aki nem most jött le a falvédőről – már

    rég’rájöhetett volna Orbán már eleve náci indíttatására.

    20 év együttműködésük alatt felismerhette volna a nácit.

  • Talalom 3:56

    Antiszemitizmus és fajgyűlölet (rasszizmus) lényegében egy tőről fakad.

    Külön probléma a szándékosan mellőzött sőt, félre és bele

    magyrázott tudományosság, a POLITIKAI CÉLLAL ELTORZÍTOTT

    DARWINIZMUS; vagyis SZOCIÁLDARWINIZMUS, amelynek Hitler volt az

    élharcosa.

  • SchumackerLady

    Miklós Bánfi
    22.07.26.5:09

    Orbánnak a posványos(i) kilengései a hívek számára már évtizedek óta ilyen és hasonló – megdöbbentő – programadó szlogenekben szabnak támadási irányt.

    Így volt ez minden program kampánnyal többek közt a Soros-gyűlölet akkor „soros”, majd évekig tartó ördögi mocsadékával és minden sarkon óriás-plakátostul és tévé-úthengerével együtt.
    Nem volt abban sem humor, de pláne nem álarcoskodás. Az volt a világ eddig legorbánibb mocska.

    Amit csak azért mondok neked, mert egyáltalán nincs szó, valami bagatell buta, vagy bugyuta – ah,hisz nem is tudja, mit beszél – agyament valóságelterelésről. Tudniillik, a Hungaroführernél ez igenis a tudatosan használt, gyűlöletbeszéd következő időszakra szóló kormányprogram, illetve az „egy a zászló, egy a tábor” számára szóló „hivatalos közlemény”.

    Ez egy . d i k t á t o r , aki külön propaganda minisztériumot tart fenn a maga számára.

    Egyébként a Kossuth-tér március 19-cel összefüggő ideológiai tudatos hazugságát is ott dobta be a köztudatba, aminek messszemenő következménye Kamenyec-Podolszk egyértelmű tagadása, illetve Magyarország holokausztban viselt szintén, már akkor tudatos bűnösségének a hivatalos, több, mint eliminálása, hanem letagadása.

    Ne legyünk hát naivak. Ahogy a helyzete, helyzetük romlik, ezért hát keményebbre veszi a szót is, miközben az eddigi viszonylagos kíméletet, gyurcsányozás, sorosozás, egy látszólag „csak személyes utálat” látszatát most úgy dobta félre, mint használt rongyot… Itt mostmár nyíltra v á l t o t t, átvált . f a j v é d ő r e . is!

    Vége az álarcosbálnak! Hát ne legyintsünk rá úgy, ahogy végül Hindenburg is csak rábólintott Hitlerre…

    Örülök neked, hogy újra itt: Schumacker

  • Igen Margit, igaz, bár Te ezt sokkal kulturáltabb és magasabb szinten túlgondolod.
    Míg ez igaz, a mi emberünk, ezt egy más tudati kommunikációval mesteri fokon teszi. Az egész üzenet 100%-ig náci. Nem a szavak szintjén.
    Az utóbbi években elég mély tanulmányokat folytatok a tudat és tudatalattival kapcsolatos agyi tevékenységekkel. Mostmár teljesen világos, hogy Orbán módszere egy teljesen tudatos agymosás, amit ugynevezett tömeg-transzformáció, valójában egyfajta tömegpszichózis vagy tömeghipnózis. Ezeket a régi tudományos eszközöket már Göhring is készen használta. Amibe nem megyek bele, hogy a mai világ sok nagy „válsága” szintén ugyanez…

  • ShumackerLady,
    Remélem nem értettük egymást félre. Én aztán se nem bagatellizálom, se nem hinném, hogy 20 év után is naív lennék vele kapcsolatban. Engem inkább a pesszimista táborba sorolnak, akik pontosabban ismernek, mert én a néprontását messze nem az anyagi szinten, sokkal inkább a teljes palettán boncolom, aminek valóban már 60 év a gyógyulási ideje..

  • Endre gondolataival és a legtöbb hozzászólással egyetértve ide linkelem Ungvári Krisztiánnal készült riportot, aki szerint:

    „… a miniszterelnök provokált, alighanem azért, hogy elvonja a figyelmet arról, hogy közben folyamatosan hazudik. Hazudott a migrációról, az oroszokról, de még a háború áldozatairól is.”

    – amiben szerintem is teljesen igaza van. Szomorú látni ezt a valamikor tehetséges embert leépülni látni pláne ilyen szinten, de hát senki sem kényszeritette arra, hogy ekkora nagy despota legyen!

    https://444.hu/2022/07/27/ungvary-krisztian-orban-viktor-hullarablast-kovet-el

  • Szerencsére vannak még tisztességes emberek otthon:

    Kedden beszédet mondott Jaksity György a Corvinus Egyetem diplomaosztó rendezvényén. Ilyen kemény hangvételű előadás ritkán hangzott el magyar egyetemeken az elmúlt tíz évben.
    Arra kérte a hallgatókat: ragadják meg esélyeiket, küzdjenek a valódi magyar demokráciáért és egy szabad Magyarországért.
    https://444.hu/2022/07/27/jaksity-gyorgy-nem-tehetjuk-meg-hogy-ezt-a-generaciot-is-becsapjuk

    Jaksity György a Corvinus diplomaosztóján: Az önök feladata a rendszerváltás végleges befejezése

  • Kedves Besancon!
    Reméljük jól vagy és nincs semmi gond az egészségeddel.
    Nagyon hiányoznak a józan és bölcs kommentjeid, remélem nem csak nekem!

  • SzundiMandi
    2022 július 27
    2:35 du.
    nem nézek 444-et sem!
    te elmesélnéd schlagwortokban mi is az az igazi magyar demokrácia ami persze annyira hiányzik!!!

    az éppen most megnövelt csökkentett rezsitek usque a kanadainak a felénél kevesebb és Kanada üzemanyag nagytermelő és csilliószor gazdagabba energiaforrásokban mint Magyarország!

    hogy is van ez szerinted? kapom a napi áradatokat is a különféle magyar beszerzési forrásokról és azok is sokkal kedvezőbbek, mint az itteniek.

  • gyuri10
    2022 július 26
    2:57 du.

    Mi a probléma Gyurrrka?
    Nem te magad írtad nem olyan régen a gusztustalan seggnyalós leveledben, hogy idézlek :
    „…igen, Orbán egy nyertes….”
    Mostmegmár savanyú a szőlő? Legalább egyszer látnám az életben hogy kitartasz valami mellett, amit pár hónappal korábban hangoztattál.

    Egyébként meg az egész NER szépen halad azon az úton amit Bartus Laci már tíz évvel ezelőtt megjósolt.

  • Succubus Lilith
    2022 július 27
    12:39 de.

    Mond csak Rodeo, te büdös náci.
    Neked mindenhez hozzá kell mocskolódnod?
    Csak nemhogy újabban a Belgrád Rakpartról is pénzt kapsz az ugatásért?

    A Kínai Kommunista párt és a Kreml apanázsa nem elég
    a nyomorult kis soknevű ügynököcskének !

    Persze..megértelek. Kell pénz benzinre,a lepukkant Toyotádba.
    Manapság nem annyira jövedelmez a brácsázás mi ?
    Te idióta.

  • Orsós Elemér

    SzundiMandi
    2022 július 27
    2:10 du.

    Most akkor Schiffer András megalkuvó Orbán seggnyaló? Véleményem szerint meg inkább Hegedűs Zsuzsa volt az amíg bőven megérte neki! Ez a -szerintem is félreérthetően szándékos- orbáni elszólás most kiválóan kapóra jött neki a lapátra tevése valódi okainak elpalástolására, mert speciel már évek óta semmit nem lehetett tudni róla, de a „megérdemelt” busás tisztelet díjat valószínű erkölcsi aggályok nélkül felvette!

  • SchumackerLady

    Miklós Bánfi
    22.7.27. 1:12

    Tudom, hogy valóban így látod, és én (csupán mint klubtag) így is „ismerlek”, de ott, az a >j ó í z ű . g u m i c s o n t< , joggal generálta nálam azt a képzetet, mintha ezzel csak egy hétköznapi politikai rutinfogásról beszélnél. Hisz' faluvégi kondás-vezérünknél ez nem csupán egy gumicsont hanem, egyelőre 12 év diktatúrája szomorú tapasztalatai alapján, mint a többi hasonló, igenis egy könnyen . ö n b e t e l j e s í t ő . valósággá váló Gólem-hatás prológusa.

    Ez a diktátor már előre elhatározta, hogy egyes túl korán kijátszott kártyák miatt ő nem fog sem Horthy generális, sem pedig Hitler tizedes sorsára jutni. Ő a "lassan járj, tovább érsz" taktikáját folytatja – márcsak a 2002-es nagybukás tapasztalata okán is – azt vélve (ami eddig be is jött nála), hogy az idő neki dolgozik…

    Üdv': Schumacker

  • ˙
    Geréb Dezsők és Jágók…
    .

    REMÉLJÜK, hogy Hegedüs Zsuzsa után végre Orbán úgyszintén ős-

    házizsidaja FÓNAGY JÁNOS FidSS államtitkár(jelenleg csak

    képviselő) IS három évtized múltán végre ugyancsak levonja a

    konzekvenciát és kilép fiataldemokraták eme bűnszövetkezetéből.
    .

    Ui.

    DEUTSCH TAMÁSt, a szintén – már 35 éve – háziizraelita Fid SS-t azért nem említettem, mert ez az alja ősvazallus, már úgy belé kövesedett a kettejük (ti.Orbán&Deutsch) hazugság, véd és dacszövetségébe, mint epekő az élő szervezetbe…
    Deutsch a FidSS timpanon egy kariatídája, aki nélkül a camorra már össze is dőlne. 😀

  • Geyza
    2022 július 27
    4:50 du.

    keressük a legújabb magyar demokráciát! de valahogy eltünt, nem tudod hol leledzik?

  • dr. Schiffer András : „Igazságtalanok azok a vádak, melyek a kormányfőt antiszemitizmussal vádolják !”

  • Geysa,
    lesz még olyan alkalom,amikor nem nyalod fehérre a Bartus Laci fekete hátsóját?Persze,ha Ő ezt igényli,neked jogod van élvezni a fekália éhségedet.Kár,hogy még itt is hirdeted a kültelki strigók igéjét.Mi van a fater tachrichemjével?Nem látod értelmét,hogy tisztára nyaljad azt az ügyet is?A nevedet látom,már öklendezek!

  • Auróra Borealis

    Cukihara
    7.28.7:36

    Fónagy János és Hegedüs Zsuzsa is a „Mephysto-szindrómában”

    szenved. Abban a pszichés bűnrészes mentegetődző, „sáncoló”

    jellem-bajban, ahol a cinkos együttműködést a nyilvánvaló

    hamiskártyásokkal, hogy ők csak „szakmaszeretetből”) 😀 (

    álltak a nyilvánvalóan rossz oldalra ill. tartottak ki az

    Ördög mellett évtizedeken át. Fónagy még mindig hallgat…

    De hát a diktatúra megnyomorítja és ezzel lejáratja még a

    tiszteletreméltó rutint is.

    (Lásd: Klaus Mann, Szabó István: Mephysto)

  • Orsós Elemér
    2022 július 27
    5:41 du.

    Igen. S.András a kezdetektől elég sokat fényesítette a védence fenekét. Még pártot is gründolt az ellenzéki megosztás érdekében.

  • Succubus Lilith

    Magyarazza, hogy a „fajkeveredes” csak egy gumicsont volt, amin lehet mindazoknak ragodniuk, akik nem ertik az igazi uzenetet.
    Szerintem jo elmelet.

  • „A nemzet azonos életkörülmények között, azonos életérdekek mentén szerveződő történelmi-biológiai egység, melynek erejét az etnikai tisztaság növeli, az etnikai heterogenitás pedig csökkenti. „A Felséges részt adott a népeknek, és szétosztotta az emberfiakat, megszabta a népek határait.” (5Móz 32, 8.) A Szentírás tanúsítja, hogy Isten mindig népekben, nemzetekben gondolkodott.Isten határozott és világos parancsokkal tiltotta meg választott népének a környező népekkel való keveredést, és Izrael fiainak érdekében szigorú, védelmi rendszabályokat hozott az idegenekkel szemben. „Nem tartozhat az Úr gyülekezetéhez a kevert vérű, még a tízedik nemzedéke sem tartozhat az Úr gyülekezetéhez. Nem tartozhat az Úr gyülekezetéhez ammóni vagy móábi ember, még a tizedik nemzedékük sem tartozhat az Úr gyülekezetéhez sohasem.” (5Móz 23, 3. 4.)
    Ha valaki egy nemzet ellenálló képességét csorbítani, erejét gyengíteni akarja, minden eszközzel lélekszámának csökkentésére és etnikai összetételének megváltoztatására, heterogenitásának fokozására kell törekednie.
    Egy nép felszámolása céljából az egységes etnikumot szedett-vedett hordává kell silányítani. A migráció következménye akár a párhuzamos társadalmak kialakulása, akár a keveredéssel járó integráció, ellentétes a befogadó nemzetek létérdekeivel, hosszú távon a fennmaradásukat veszélyezteti.”

  • ˙

    Ne legyünk már naivak! Az Ő fejében ez nemcsak 1 ízletes műcsont.

    Még a Rendszerváltás előtti „ifjú demokratához” fűződik egy kézzel írt rendőrségi feljegyzés, ahol „X[?]” hadnagy a vele folyztatott „beszélgetéséről” készült feljegyzésében kifejti, hogy OVI. ezt,vagy azt a diák-társát már „zsidósága”okán s e m szereti… Ebben ma is ismert nevek is az ő származásukra utalva hangzanak el…

    (Valahol a Net-en föllelhető dokumentum)

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    MiklósBánfi
    26. 2:56

    Ezek szerint, amikor Orbán totális támadást – 1 évig legalább

    országszerte nyilas és NSDAP falragaszokat meghazudtoló, azokra

    hajazó antiszemita óriásplakátok ezrein – intézett Soros György

    ellen (Te ezt sjnos,v.nem sajnos,de személyesen nem láthattad),

    akkor Orbi’ tulképp az iránta való tiszteletét fejezte ki,

    hogy Ő mennyire nagyra tartja és keresztyénileg szereti ezt

    az őt még a mocsokból is kiemelő mecénás zsidó filantrópot.

    Tehát, nem gyűlöletből, hanem kizárólag „taktikából”.

    Mint Rejtő Jenő is megírta egy helyen, hogy „találkozott Fülig

    Jimmivel, aki barátságosan megveregette a vállát,majd

    felsegítette és leporolta”.

    😀

  • Gaycsuka,
    mikor veszed észre,hogy lükeségeket hablatyolsz?
    Mi érdekem lehet Orbán Viktort nyertesnek vagy vesztesnek titulálni?Ha a jányi féle szenthaza nem akarja majd a turizmusból befolyó valutát,olyan országokban fogjuk elkölteni a nyugdíjból fennmaradó valutánkat,ahol az engedélyt nem az amerikai Bartusok tóheszlekkereitől kell megkapni.Ami a te hazádat és néped nagy-nagy százalékát illeti nem írom ide,mert a klaviatúrám már az első szó után leállítja a rossz hangulatom generálását.Te jó tanuló vagy,emlékszel arra is amit nem mondtam Tudod emlékezetből.Költői vénád és a honorárium beseggít a Bartusékéba is.
    Elnézést kérek a blogtól,hogy ilyen hosszan írtam egy érdemtelen senkinek.Egyetlen szó is elég lett volna,de azt le sem írnám.

  • ˙

    „”KEVERT FAJUAK”” !

    Orbanini, a Dudce elfelejtette mondani, hogy KIK A TISZTAFAJÚAK ?

    És ezt majd ki állapítja meg A ZEMBEREKRŐL ???

  • Orsós Elemér

    Andrew_s
    2022 július 29
    2:16 de.

    Szerintem most csak középutas tárgyilagos! 😀

  • Orsós Elemér

    Succubus Lilith
    2022 július 29
    2:38 de.

    Kár hogy, túl óvatosan törekedett nyögvenyelős körbeírásokkal a píszíre, mert akkor erre a rétes tésztára 10 perc is elég lehetett volna és sokkal érthetőbb a lényeg! Mellesleg csodálkozom hogy még nem tűnt el amúgy nemangolosan mint anno Chrudinák Alajos és Szaniszló Ferenc a ködben!

  • hexadodekaéder

    Charlie
    29.3:41

    . S Z E N T . ISTVÁN INTELMEI . S Z E N T . IMRE HERCEGHEZ:
    ˙

    „…VI. A vendégek befogadásáról és gyámolításáról;

    …Mert miként különb és különb tájakról jönnek vendégek,ú g y

    h o z n a k .különb és különb SZOKÁST, különb és különb PÉLDÁT

    és fegyvert magukkal, ami az országot díszíti és az udvar

    fényét emeli…

    – Mert EGYNYELVŰ és EGYSZOKÁSÚ ORSZÁG:. GYENGE ÉS ESENDŐ…”

    Ennélfogva megparancsolom neked fiam, hogy a JÖVEVÉNYEKET

    jóakaratúan GYÁMOLÍTSD és BECSBEN TARTSAD, hogy nálad szívesen

    tartózkodjanak, mintsem máshol lakjanak…” 😀

    ……………
    Szent István sk
    I.magyar király
    Gran,v.Ostrihon
    ˙

    Aspiráns királyunk; szenyt’Orbán herceg ezt még nem olvasta ?? Avagy mint az alkotmányt is, ő kevélyen figyelmen kívül hagyja.

    Egyébként:!
    A minél távolabbi . f a j t á k . [nem fajok!] keveredése nemz mégerősb’utódokat, amit Szentírás szerkesztői még nem tudhattak

  • charlie
    2022 július 29
    3:41 de.

    Akkor Te, aligkripto neofasisztaként, nagyon utálhatod Orbánt. Nem tudom, hogy miért fényezed akkor 🙂

    Ám tekintettel a politikai házasságokra is, a Te Mózesed alapján az egész Árpád-ház nem tekinthető magyarnak. A második honalapítónak számító IV. Béla sem (lévén, hogy a jó édes anyukája külföldi volt). De ez csak illusztráció ahhoz, hogy milyen kiragadványokkal próbálsz operálni a fajvédő fasizmusod mellett.

  • Succubus Lilith
    2022 július 29
    2:38 de.
    most Bogárlacibácsira sincs időm, pedig nagyon hosszú szokott lenni és kimerítő!
    az ember emberrel keveredik, az jó, hogy ezt most milyen dilinyós „tudományoschágosch” definícióval vezeti elő az éppen aktuális guru az mellékes, fajok fajták mint a növénynemesítés Józsi nagybácsim hatalmas érdi gyümölcsösében olyan gyümölcsöket keresztezett, amiknek a csodájára jártam és isteni ízeket kevert a sárgabarackba oltott 12 féle őszibarack meg a szőlők, mert anno megúnta Alberta kies erdeit mint fanyűvő és kalandos fiatal és haza evezett…
    egyébként besegítenél nekem Bogár Laci kvintesszenciájával 2 összetett mondatban?
    {mongyuk sziú indián és alföldi paraszt keresztezésével kapcsolatban}???

  • Succubus Lilith

    Orsós Elemér 2022 július 29 5:06 du.

    ” … Mellesleg csodálkozom hogy még nem tűnt el amúgy nemangolosan mint anno Chrudinák Alajos és Szaniszló Ferenc a ködben! ”

    A Chrudinakrol nem tudok sokat, valamit nem regiben olvastam rola, de nem emlexem mi volt az.
    Viszont a Szaniszlo szerintem is a magyar TV-zes szegyene volt. Nem akarom itt minositeni az elmeallapotat, de valami nagyon nem lehetett rendben nala.

    .
    Andrew,

    Akik itt a Zorbant „fenyezik” azok igazabol nem vedik az Orbant, csak a buta hazugasagokat es tulzasokat nem kedvelik a ti oldalatokrol.

  • hexa..”Mert miként különb és különb tájakról jönnek vendégek,ú g y

    h o z n a k .különb és különb SZOKÁST, különb és különb PÉLDÁT

    és fegyvert magukkal, ami az országot díszíti és az udvar

    fényét emeli…
    Jaaa,ha az ország fényét emelik, jöhetnek, de mi legyen azokkal, akik a vagyonunkat szeretnék, akik a világ legszebb lányait szeretnék, akiknél az élősködés bevett szokássá válik, akik fegyvereiket a belső ármánykodásra használják, őket szerintem egy mai Szent István felnégyelné és a pengekerítésre rögzítené tájékoztatásul.

  • Andrew, „…nagyon utálhatod Orbánt. Nem tudom, hogy miért fényezed akkor..
    tudod van a koordináta-rendszer, ahol sokszor jár pozitív tartományban a Fidesz az innen onnan összelopott intézkedései miatt. Hogy a politikai minőség náluk van, ennek én sem örülök, de ezért nem őket kell köpködni, hanem jó mélyen magunkba nézni.

  • Rodeo11
    2022 július 30
    11:10 de.

    besegiteni?!!
    hogyan?
    azt akarod kérni, hogy tartsa a gyertyát neked a Lilith?

    kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    Amugy ilyen keveredéseknek az eredménye nagy többségben igen szép és tehetséges leszármazottak

    Lásd brazil morénák
    sziu ügyekben amugy ott Ti vagytok ott illetékesek

  • Succubus Lilith,

    Ezzel a szövegeddel az egyik legnagyobb baj az ostoba, ti oldalatokra jellemző, szemellenzős általánosítás.

    Bár abból, amit eddig írtam, még nem sikerült tényszerű cáfolatát adnia semmire egyikőtöknek sem a műamcsibendegúztól csárlin keresztül hozzádig, azért nyomjátok itt a sódert, és legfeljebb vezércserét akartok. Mert a ti oldalatok már csak ilyen genetikusan fasiszta, embertelen.
    Ha pedig nem tetszik ez az általánosítás, akkor Te is akadj le az ilyen tioldalatok szerű fikázásról. Mert az ilyenekkel általában az szokott élni, mint orbán a mindenkivel harcoló.

  • A FAJTISZTA ÖSTULOK

    Az egykori Berlini Állatkert – értsd szó szerint – nemzetiszocialista, igazgatója [nevét nemtom’] már az ő legnagyobb fajvédő marhájuk 1933-as hatalomra jutásától kezdve egy világraszóló „faji” kísérlet tervein fenkedett, amikor a lengyel Mazúri Tavak vidékén szemet vetett az ott 1 őshonos vadmarha szerinte „germán őstulok” visszanemesítése lehetőségére, mint afféle echte nemzetiszocialista programra.

    A kiszemelt, illetve hat évig megálmodott náci vadbarom, kb kétszer akkora marmagasságú óriás, szarv-tülkökkel ékeskedő igazi őstulokká „visszanemesített”, a lengyel – szerintük német – Mazúria ősrengetegében szabadon élő szarvasmarhát érte az ősiségbe való mesterséges visszavedltetés megtiszteltetése…

    Össszedugta hát tökéletes alkatú germán koponyáját az ugyancsak fajtiszta Göring reichmarschallal, amúgy birodalmi fővadásszal [csak olyan, mint nálunk ma Semjén KDNP-s min.el. helyettes is] a marhák megfordított evolúciójának nyélbeütése végett.

    Elsősorban elhatározták, hogy ahogy adódik rá lehetőség, a (lengyel) lakosságot minden eszközzel elűzik, házi teheneiket pedig kiirtva, hogy a majd nemes náci vad ott boldogan szaporodhassék ott, az erre szánt ősrengetegben.

    A „tudós fő” 1939-ben Lengyelország lerohanásakor tehát azonnal a helyszínre utazott, majd Göring jótékony beavatkozásának köszönhetően megkezdődhetett a Mazúri őserdő, emberektől és „házimarháktól” való sikeres katonai(!) megtisztítása, kivégzésekkel és internálások közepette partizán rajtaütésekkel megspékelt célháborúja.

    A rendelkezésre álló újabb 6 év alatt a tervezett őstulok, azonban nem az lett amit ez az ősgermán fejalkatú tudós és a birodalmi marsall kiagyaltak, legföljebb egy mégvadabb tenyészmarha, amely azóta is ott honol a lengyel rengetegben hirdetve a vad náci tudomány szelíd diadalát.

  • Látom hogy egynehányan megírták nekem (hozzám) a véleményüket, vagyis a nagy semmit.

    De azt ne várjátok el kis senkik, hogy reagáljak is rá !

    NINCS IDŐM KÉREM..különben is..unalmasok vagytok.

  • SzundiMandi
    2022 július 27
    3:01 du.

    Nem látom Besancont !
    Pedig nekem is hiányoznak az írásai.
    De..majd megtudakolom tőle emailban, hová tűnt.
    Lehet hogy a nyári nagy lekvárkészítés miatt nincs ideje ide jönni.

  • ˙

    A Vezér és kancellárunk republikánus,magyarul köztársaságpárti

    meghívásra az USA-ba utazik…

    Ugyan, a meghívói megkérdezik e tőle,hogy

    VIKTOR,HOVÁ TÜNTETTED EL A KÖZTÁRSASÁGOT?

    ))) 😀 (((

    .

  • D.Bernstein
    2022 július 25
    3:55 du.

    Leszbikusnak méltóztatik lenni ?

  • gyuri10
    2022 július 28
    5:51 du.

    Azzé ezt mégis megválaszolom : )
    (Persze a tőlem megszokott nagy tisztelettel és udvariassággal)

    Bartus Laci nekem a személyes barátom, TE viszont szépöcsém csak egy senki szardarabka vagy, aki ha kell, ha nem, járatja a lepcses bagólesőjét.

  • hexadodekaéder

    Charlie
    31.12:35

    A felsorolt esetekre szólnának a hatalmi ágak szigorú

    szétválasztása révén működő Polgári Törvénykönyv releváns

    passzusai, illetve a kormánytól -és kormánypárttól- független

    ügyészség és bíróság.
    ˙

    DE ha ebben a struktúrában csak egy alkatrész nem passzol, az

    maga is káoszt vagy egyéni őnkényuralmat gerjeszt. Olyasmi

    államszervezetet,mint a mai magyar tekintélyuralmi,és autoriter

    struktúra a kézi irányítású törvényhozó és végrehajtó

    hatalmával és kisajátított többségű, ugyancsak központi

    – propaganda miniszter által – meghatározott hatalmi

    irányítású és állami médiumaival…

    Vagyis 1 centrális erőtér által determinált totál gravitációt,

    melyben a demokratikus elemek teljesen tehetetlenné váltak.
    ˙

    Orbanisztán egy hajszál a középkori királyságtól – jól látod…

  • Málnaszőr:
    „Az egykori Berlini Állatkert – értsd szó szerint – nemzetiszocialista, igazgatója [nevét nemtom’]”

    Elnézést, hogy én tudom, de esetemben az szakmai betegség.
    Ludwig Georg Heinrich Heck,röviden Lutz Heck. 1932-től
    1945-ig volt a berlini állatkert igazgatója, 1933-tól az SS pártoló tagja, 1937-től tagja.

  • Málnaszőr:
    „Az egykori Berlini Állatkert – értsd szó szerint – nemzetiszocialista, igazgatója [nevét nemtom’]”

    Elnézést, hogy én tudom, de esetemben az szakmai betegség.
    Ludwig Georg Heinrich Heck,röviden Lutz Heck. 1932-től
    1945-ig volt a berlini állatkert igazgatója, 1933-tól az SS pártoló tagja, 1937-től tagja.

  • Geyza
    2022 augusztus 1
    2:53 du.
    Fogadd őszinte együttérzésemet a holokauszt gyásznapotok alkalmából.

  • hexa, „A felsorolt esetekre szólnának a hatalmi ágak szigorú
    szétválasztása révén működő Polgári Törvénykönyv releváns
    passzusai, illetve a kormánytól -és kormánypárttól- független
    ügyészség és bíróság.”
    Ezt a „független” jelzőt a liberálisok és kozmopoliták találták ki maguknak, hisz milyen ijesztő lenne egy saját nemzetének elkötelezett Nemzeti Bank, Magyar Bíróság, Magyar Sajtó stb. Egy működőképes állam csak a saját hatalmi ágainak megtartásával maradhat önállóan cselekvő. Tudom, hogy már diktatúráznál is, de gondolj bele, pl. az USA fenenagy demokráciájában évi százezren halnak meg túladagolásban, míg a lenézett Iránban évi kétszáz kivégzés történik kábítószerrel kapcsolatban, de nincs is több haláleset.
    Mindig mosolygok, amikor a gyengekezű fideszre minden pejoratív jelzőt elhasználtok, ránk már nem is maradna. 🙂

  • Succubus Lilith

    Andrew_s 2022 augusztus 1 2:44 de.

    ” Bár abból, amit eddig írtam, még nem sikerült tényszerű cáfolatát adnia semmire egyikőtöknek sem …”

    Mi volt az?

    ” Mert a ti oldalatok már csak ilyen genetikusan fasiszta, embertelen. ”

    Ebben nem tudok allast foglalni.
    Ugy latom, hogy a hozzaszolok kozott vannak akik nem ertenek egyet a tobbnyire ures vadaskodasokkal teli levo cikkecskekkel, mig vannak, akik egyetertenek vele. Ez ket oldal.

    Az egyeterto oldalon lehetnek kulonfele felfogasu emberek; szocialistak, nacik, kommunistak, liberalisok, fasisztak, globalistak es ki tudja meg mi minden.

    A masik oldalon is lehetnek kulonfele emberek, akar meg nacik es liberalisok is, de ahogy latom a tobbseguk csak egyszeruen jobboldali es nemzeti erzelmu.

    ” Ha pedig nem tetszik ez az általánosítás, akkor Te is akadj le az ilyen tioldalatok szerű fikázásról. ”

    En ezt nem szantam fikazasnak. Annak ellenere sem, hogy a kozel mindennel egyeterto oldal szemlatomast nagyon tolja a jelenlegi globalista agendat, legyen az akarmi. Ha Schwab Miki bacsi holnap kitalalja, hogy mindenkinek meg kell olnie az anyjat, akkor ez az oldal lelkesen fogja tamogatni a nagyszeru uj otletet.

    En, mint vallasos egyen nem engedhetem meg magamnak, hogy a liberalisok koze alljak, mert nekik minden vallas ellenseg, meg akkor is ha ezt soxor nem valljak be nyiltan. Pedig amikor politikarol, egy orszag rendszererol van szo, inkabb az eredeti liberalizmus hive lennek (nem ennek a beteg, mai valtozatnak).
    Tehat en meg egesz megerto lennek veletek, ha nem a sok ures zoldseget nyomnatok azon az oldalon (fuggetlenul attol, hogy ki micsoda az oldalon belul).

  • Geyza,2022 augusztus 1, 11:50 de.
    Reméljük tényleg csak a lekvár kavar be! 🙂

  • Talán ebben az egy dologban egyet kell értenem Lilikével:
    „…Szaniszlo szerintem is a magyar TV-zes szegyene volt.”
    Nála zakkantabb mostanában csak a mai tsz (miniszter) elnök kezd lenni a fineszes sz@rt alaposan megkavaró kijelentéseivel. 🙂

  • Kővendég,2022 augusztus 1
    Jó olvasni újra téged! 👍👍👍

  • hexadodekaéder
    2022 augusztus 1
    2:54 du.
    „dodi” tegyük fel {na jó, nem én!}, hogy mindaz teljesül amiről te itt is álmodsz, azaz kitör a demokrácia Magyarországon, kinek lesz attól több kenyere és szalonnája, valamint a hozzávaló makói hagymája? úgy zumbeischpiel jobb napi léte
    {tudod a lé [t] meghatározza a tudatot}

    elmagyaráznád csak nekem itt a privát tömegkommunikáció kellős közepén?

    előre is köszi!

  • Kővendég
    5:39-5:40

    Köszönöm a kiegészítést.

    Láthatólag nagy fajvédőről van szó. Ezek szerint az áltudós Heck a germán vadmarhákon túl még a Schutzstafelt (SS-t = a véderőt) is támogatta, de Orbán rasszista posványos beszéde ugyancsak méltó az ő primitív . F i d SS . fajvédő nyájszellemükhöz is…

  • Succubus Lilith
    2022 augusztus 2
    2:25 du.

    Legalább ezzel megnyugtattál, hogy Jézushoz speciel közöd sincs.
    „En, mint vallasos egyen nem engedhetem meg magamnak, hogy a liberalisok koze alljak,”

    Amellett látom, nem sikerült szakítanod az érvelés helyetti általánosítgatással. Hát igen. Ez a ti bajotok neofita jobberekkel.

  • hexadodekaéder

    Rodeo11
    8.3.3:50

    T.”Ródi”, csak neked, aki mindig az igazságos elosztás hiányzó feltételeit hozod fel döntő kérdés gyanánt:

    E kommentem hangsúlya a fékek és az ellensúlyok hibátlanul működő – nem manipulált – rendszerén alapul, amely kizárja a monopólium és a tőkés (feudális) nagybirtok újra eluralkodását egy országban azt, hogy – zumbeispiel, és ez nem vicc – egyetlen faluvégi vájogvető kondás akkora hatalomra és zsebpénzre tegyen szert, hogy bizalmi stróman komáját és villanyszerelőjét, pár hónap alatt, Ő egyedül besorozza a világ leggazdagabb iparmágnásai és földbirtokosai közé.
    Ezzel az „elosztási móddal” nem csoda, hogy neki és politikai hűbéres pereputtyának többmilliós kenyéradag és csécsi szalonna jár, persze ugyancsak sok-milliószoros makói hagymával a szendvics tetejibe…

    Na most csak ennyi, különben köteteket tesz ki a kortárs feudalizmus krónikája. „Dodi”

  • hexadodekaéder

    Andrew-s 3.2:41

    Nagyon igazad van. Lilith el van tévedve, tudniillik

    Jézusnál liberálisabb egyén a Földön nincs, amikor aszongya,hogy

    „Az vesse rám az első követ, aki bűntelen közületek”[Jn.8. 1-11]

    🙂

  • hexadodekaéder
    2022 augusztus 4
    11:41 de.

    „Dodi” kösz, pengeéles, Bingo!
    (namost, nagy vita van itt tőlem délre a nagyfokú büntetlen köztörvényes bűnözőről, akik 500 alkalommal is szabadon lettek eresztve! kérdésem csak neked!!! mi a különbség a wallstreet urai és ezen utonállók között, a nyakkendük nem érdekel)
    lécci, repesve várom Bingo#2-t

  • hexadodekaéder

    Rodeo11
    8,3,3:50

    Utószó:
    8.4.11:41-hez

    1. Talán mondanom sem kell, hogy az ilyen
    feudálkapitalista >anarchiábanFidSS-2/3 Monarchia< által lefektetett törvényekbe ütköző cselekmény számít.

    4. 2010.óta több, mint 5000, úgymond törvényt és rendeletet fektettek . l e . és írtak . á t, beleértve a volt köztársaság Alkotmányát is, amit a köztársasággal együtt el is töröltek, hogy majd megint királyságot prolongáljanak belőle. Márpedig a XVIII.századtól minden forradalom célja a királyság eltörlése volt… A restaurációs építkezés jelenlegi állása éppen ""a vármegye, illetve az ispánság rendszerének"" az újjáélesztése, melyről legutóbb pár hete a "parlament" hozott törvényt.

  • hexadodekaéder

    Charlie
    8.2.8:32

    A fékek és ellensúlyok rendszere polgári demokráciában t a b u amelynek léte biztosítja az igazságos bűnüldözést és ítélkezést tekintve, hogy az szétválasztja egymástól a törvényhozó és végrehajtó hatalmat.

    Enélkül egy kalap sz..rt, annyit sem ér a magyar jogrendszer, ahol a Poltpéter és hűbérura Orbán, mint Cerberus és Medusza állnak az intézkedő szervezet útjába, hogy már a gyanú szakaszában megakadályozhassák a hűbérúr bármely tányérnyalója csak a meggyanúsítását is. Kilövési engedélyt is csak olyanokra adnak ki, ahol a bűncselekmény már olyannyira nyilvánvaló, hogy azt már tagadni lehetetlen. Ilyen volt többekközt a közvélemény előtt közismert disznó korrupciós esetek. Bár úgy néz ki, hogy például Völner Pál „igazságügyi” államtitkár a miniszter közvetlen beosztottja esetében, Varga Judit a főnöknőt már egyszerűen ki sem hallgatták. Ügyes módszer… Hol a kontroll, v.felügyelet ???

    Egyszóval, a demokratikus elveket és a polgári jogrendet, legalább polgári jog alapszabályait és elvárásait betartva, nem szükséges egy iráni, vagyis hol-mi feudalista jogrend alkalmazása ahhoz, hogy a szigor is érvényt nyerjen benne, azt igenis biztosítaná, sőt még szabályozná is a fékek és ellensúlyok rendszere. De azt a FidSS már kezdetek kezdetén, 1998-ban ad-acta tette, azaz praktikusan nem is létezik.

    Hab a tortán ebbenaz összképben & politikai boszorkánykonyhában a gombnyomó parlamenti kétharmad számmisztikus kulcsszerepe is, amely nemcsak a választásokban játszik kulcsszerepet, de a maffia jellegű törvényhozatalban is. Annak érdekében, hogy Fid SS gépezet express törvényalkotása üzemszerű is maradhasson, a kilövési engedély erkölcsi súlyát viselő 3 (azaz Három) fiataldemokrata 😀 országgyűlési képviselőjük úgymond ügyészségi mentelmi kérelmét maga a kétharmad nem adja ki éppen a következő választásokig.Teszi mindezt a vizsgáló – végrehajtó – hatóság időhúzó közreműködése mellett.

    Ti. a 100 % frakció létszám a 2/3 fenntartása, illetve az ellenzékkel szembeni országházi szavazati fölény és bizonyos, a számukra nélkülözhetetlen politikai törvények sürgős meghozásának „tervszerű biztosítása” érdekében, kéz kezet mos alapon.

    Ím így teszik sikeressé azt a trükköt is, hogy kvázi bűnözőket tartanak parlamenti talonban a maguk számára az alapszabályok, a gentlemen’s agreement legsúlyosabb megsértésével, egy országos FidSS bűnszövetség – a párt és hű szavazói – jegyében és összekacsintása mellett.

    „hexa”

  • Hexadodekaéder/Andrew-s/Lilith

    Jézus a az evangéliumok szerint(!) valóban sok mindenben volt liberális, de egy kérdésben azonban nem ismert tréfát, az pedig a Törvény, azaz a Tóra minden passzusának a betartására sőt, értelmezésére is vonatkozott.
    Azt mondja példul’egy helyütt, hogy „…ne gondoljátok, hogy én a törvény és a próféták tanításait felszámolni jöttem. [sőt] Én a Tóra és próféták tanításainak a beteljesítése végett jöttem. Mert a Tórából míg az be nem teljesedik egy alfa, vagy egy vesszőcske, annyi sem veszhet el.
    Aki pedig abból csak egyet is elveszejt, illetve azt úgy tanítja, annak nem lészen helye a mennyeknek országában.”
    Tehát Jézus a könyv szerint korántsem volt annyira megengedő, „liberális”, mint például a római Pál, aki könnyedén vet el a zsidó nép évezredes törvényi szokásai közül sarkalatos elveket és több mint szokásokat is, ezzel vetve meg egy új – akkor liberálisnak tűnő, később a legbigottabb középkor vallását és egyházának alapjait, éppen azzal a nekifutással, ahol viszont Jézus a fenti [Mt.5.17-19.] idézetben is hitet tesz a zsidó(!) Tóra, tehát a meglévő vallás védelmében sőt, tiltja annak egy betűjének, de írásjelének is a legkisebb megmásítását is.
    Pál pedig hazug mód’ a halott Jézusra hivatkozva(!!!),az alfától az ómegáig tagadta, lényegében megtagadta a Tóra törvényeit elvetve annak szent gyakorlatát.
    A antijudaista vallásmagyarázók szeretik Pál akkori fellépését a Judaizmus szükségszerű elavulásaként félremagyarázni. Pedig az mint fent bebizonyosodik, éppen ellenkezik a Jézus apologetikus kiállásával.

    A kereszténység létrejöttét pedig a hódító Róma provokálta ki és nem a Judaizmus elavult mivolta. Pál – a római Saulus – ebben szándékosan vállalta a katalizátor szerepét.

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Don Goló és Andrew

    Az evangéliumnak ez az egyetlen mondata . ű b e r e l i . az egész Újszövetséget, tudniillik annak azt a nem feltétlenül jó szándékát, hogy nosza dobjuk sutba az akkor már 2000 éves zsidó vallást és szerkesszünk helyette egy új hitet, még pontosabban egy új egyházat. Mindezt az állítólagos szándékot fogjuk rá Jézusra.
    Pedig a Máté.5. 17-19 alatt jegyzett szövegben a „messiás”* mégiscsak megesküszik a zsidó vallás nemcsak, hogy örökkévaló mivoltára, de arra is, hogy a törvénykönyv – a tóra – megváltoztatása is a súlyos bűn kategóriájába tartozik amiért annak elkövetőjének bűnhődnie kell, mely esküt éppenséggel nehéz lenne a liberalizmus számlájára írni. Minden esetre Szentpálnak e Hegyibeszéd alapján nincsen keresnivalója a Mennyországban.

    * Messiás = messiah [héber] mint felkent legitim királyukat azaz megváltót, a korabeli zsidók már 100 éve várták. Csak ennyiben volt ő úgymond a megváltó.

  • Succubus Lilith

    Andrew_s 2022 augusztus 3 2:41 du.

    ” Legalább ezzel megnyugtattál, hogy Jézushoz speciel közöd sincs. ”

    Orvendek, hogy sikerult megnyugtatnom teged. En attertem az iszlam vallasra.

    hexadodekaéder 2022 augusztus 4 11:55 de.

    „” Nagyon igazad van. Lilith el van tévedve, tudniillik
    Jézusnál liberálisabb egyén a Földön nincs, amikor aszongya,hogy
    “Az vesse rám az első követ, aki bűntelen közületek”[Jn.8. 1-11]
    🙂 „”

    Ha viccnek szantad, akkor jo. De amugy ez a nem tul bolcsre sikeredett mondas nem liberalizmust, hanem kaoszt hoz magaval.
    Remelem olvastad azt is, amit a DonGolo irt.

  • Succubus Lilith

    hexadodekaéder 2022 augusztus 5 3:54 de.

    ” A fékek és ellensúlyok rendszere polgári demokráciában t a b u amelynek léte biztosítja az igazságos bűnüldözést és ítélkezést tekintve, hogy az szétválasztja egymástól a törvényhozó és végrehajtó hatalmat. ”

    Attol tartok, hogy ez nem olyan egyertelmu, mint amilyennek latszik. Sajnos ez is kaoszhoz vezet, ami onnan ered, hogy eloszor korrupciohoz vezetett.
    Illetve az is elofordulhat, hogy valaki csak elszabotal valamit, barmi is legyen ra az oka.

  • HIVŐ LELKŰ
    FAJVÉDŐKNEK

    1.Mózes 1,26:
    „ISTEN MEGTEREMTETTE . A Z . E M B E R T . A SAJÁT KÉPÉRE.” !!

    – Ti. nem nem fajokat, rasszokat, stb-t, hanem EMBERT alkotott.

    – Bőrszín, és más testi adottságaik ellenére az EMBER „fajtái”

    -leszámítva a kulturális különbségeket- egymással zavartalanul

    szaporodnak és hoznak létre tovább szaporodni-képes erős

    utódokat [ld.olimpiák], mely biológiai tény már önmagában is az

    egész következetlen és kaotikus fajvédelmet vágja kenterbe. 😀

  • Gaycsuka,
    bízok a fenomenális emlékező és költői tehetségedben,csak annyit akarok veled tudatni,hogy Zelenskíj hapsid helyett a dzsihád
    háiszlámi kapja már néhány órája a „Vaskupolát”.Élesben!
    +A hozzá járó kísérőzenét.De ne búslakodj.Ukrajna így is megvédi a szenthazádat.

  • hexadodekaéder

    Charlie
    31.12:35

    A „fajvédelem” indokolatlanságát mi sem bizonytja jobban, mint Dél-Afrika törtlnete, ahol először [fehérbőrű] angolok harcoltak a [fekete] zulu őslakosság ellen, majd a másodlagos gyarmatosító és még őrajtuk is felül kerekedni óhajtó, ún. [szintén fehér] búrok(holland-vallon-német) szarvát törögették…

    Végülis már együtt hozták össze Dél-Afrikát, amely a kapitalista elnyomás Cimborasso-ja, ahol válogatott módszerekkel 90 % „fekete” rabszolgát nyomott el kevesebb, mint 10 % fehérbőrű tőkés übermnsch. Ezen már csak az ókori róma tett túl azzal a különbséggel, hogy a tökés birodalmakkal szemben ők legalább beismerték a rabszolgatartás tényét és annak szükségszerűségét, míg újkori követőik a demokrácia jelszavával, azt még >biológiai blöffel< alátámasztva zsákmányoltak (zsákmányolnak) ki általuk mesterségesen alábecsült száz és száz-milliókat.

    Róma a rabszolgákat a sors üldözötteinek aposztrofálta, szemben a kapitalista "provinciák" kolonialistával, akik az öslakosságot már tőkés módszerekkel, de mindig alacsonyabb rendű fajként beállítva zsákmányolták ki őket (ld Kanada, USA, Dél-afrika stb). A mai úgynevezett fajvédelem is többekközt ennek az igazságtalanságnak a hozadéka. Nem állítom, hogy maradéka, mert se szeri se száma a hasonló példáknak.

    Mahatma Gandhi Londonban tanult ügyvéd esete, akit egy Dél-afrikai vonat I.osztályáról nyílt pályán dobott ki a "búr,v. angol fajú" kalauz a bőrszíne miatt, ami végül az ő mozgalma által vezetett el India felszabadulásáig… [Gandhi 21 évet élt Dél-Afrikában]

    A lényeg tehát az, hogy Dél-Afrika gazdagságát korántsem a [fehér] búr és az angol felsőbbrendű szorgalomnak köszönheti, hanem azoknak a kizsákmányolt történelmi százmillióknak, akik ama föld temérdek kincsét, aranyat és gyémántot a föld mélyéről kényszer és szenvedés árán kizárólag tőkés rabszolgatartóik számára és javára felhozták a mélyből.

    Ez a KÉPLET adja meg nemcsak a korábbi Dél-Afrika gazdasági világát, de egyben a Világ minden bérrabszolgaságon, azaz a tőkés kizsákmányoláson alapuló társadalmának a kulcsa is…

    "hexa"