A Hírlapról

A 2004-ben megalapított Kanadai Magyar Hírlap egy non-profit internetes újság, melynek célja a kanadai közéleti és társadalmi hírek magyar nyelvű közlése, a szerintünk hírértékű és elgondolkoztató magyarországi közéleti jelenségek bemutatása, elemzése és megvitatása, továbbá a demokratikus értékek, a kulturális sokszínűség, a humanizmus és a szociális igazságosság támogatása. A KMH a liberális demokrácia szellemiségét és a szabadságjogokat igyekszik megalkuvás nélkül képviselni.

Lapunk valamennyi politikai párttól független, Kanadában bejegyzett orgánum, melynek kiadója a Presszo Media Inc. Időnként magyar vonatkozású eredeti angol nyelvű írások is megjelennek a KMH oldalain. Lapunkat Ottawában szerkesztjük és miközben a nálunk megjelenő írások maradéktalanul a KMH értékvilágát tükrözik, hozzászólásokban és a főszerkesztőhőz intézett olvasói levelekben fogadjuk a kritikát, az eltérő véleményeket és teret adunk a mérsékelt hangvételű sajtóvitáknak. Reményeink szerint demokratikus elkötelezettségünk és továbbgondolkodást serkentő írásaink a magyar diaszpóra sokszínűségét tükrözi, és ennek a pluralizmusnak nyújt szabad fórumot.

Főszerkesztő: Christopher Adam

Szerzők: Andy Boyer, Aszalós Sándor, Búzás Huba, Föld S. Péter, Garai-Édler Eszter, Gergely Beatrix, Göllner András, Hirschler Tamás, Ille István, Kerekes Sándor, Kopácsi Judith, Szücs Balázs.

E-mail elérhetőség: editor@kanadaihirlap.com

A Kanadai Magyar Hírlapot kiadja a Presszo Media Inc. 

© Kanadai Magyar Hírlap 2004-2014. All Rights Reserved. ISSN 1710-8837

This site is protected by Comment SPAM Wiper.