Tisztségváltás a Montreáli Magyar Bizottságban

2007 július 27 5:18 du. Tisztségváltás a Montreáli Magyar Bizottságban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Montreáli zászló2007 június 27-én volt a Montreáli Magyar Bizottság választó közgyűlése. Az előzőleg tartott vezetőségi gyűlésen, aminek dátumán a volt vezetőség mandátuma hivatalosan lejárt, az elnök, Herédi István és vezetősége lemondott és a vezetést az alelnökök, Deák Ferenc SJ és Nt. György Attila vették át. A választási közgyűlés elhalasztása a jelölt vezetőség kérésére történt. Oka, hogy a múlt évben tartott október 23-i ötvenes évfordulóra tartott megemlékezés eredménye anyagi hiányt mutatott. Ezt a hiányt az új vezetőség, érthető módon nem vállalta, így amíg azt ki nem egyenlítették, a választást felfüggesztették.

Az elmúlt hetekben tartott sikeres jótékonysági party, Ciamarra Júlia rendezésében, meghozta a bevételt, amivel ezt a hiányt rendezni lehetett, ezáltal megszűnt az akadály az új vezetőség megválasztása előtt. Így a Montreáli Magyar Bizottság új elnöke Csukly Andor és a két alelnök Androvich Tamás atya és Nt. György Attila. Az új pénztáros Palkó Alíz, a titkár Zalai Marianne és a szervező-rendező pedig Madarász Viktória. Bencsics Klára lett az új jegyző és a pénztári ellenőrök pedig Mitnyán Pál és Farkas Attila. Szima Ilona és Szabó György került a végrehajtó bizottság élére. A Montreáli Magyar Bizottság új honlapját pedig Laza György kezeli. Az új vezetőség munkájához sok szerencsét, erőt és egészséget kivánunk!

-A Magyar Krónika nyomtatott változatában megjelenő cikk nyomán

Comments are closed