Médiaajánlat

Ars Poetica

A Kanadai Magyar Hírlap az egyetlen olyan Kanadában megjelenő magyar lap, amely eredeti híreket, véleménycikkeket és esszéket publikál, és amelynek egyedi tartalma naponta frissül. Elgondolkoztató, vitaindító, kritikus és időnként szentségtörő cikkeinkkel, valamint a szabad hozzászólás lehetőségével igyekszünk minőségi demokratikus fórumot nyújtani a diaszpóra számára. Mottónk Pierre Trudeau néhai kanadai miniszterelnöktől származik: „Döntsük le a totemeket és törjük szét a tabukat! Sőt, tekintsük őket semmisnek. Egyszerűen fogalmazva: legyünk intelligensek!”

Demográfiai és földrajzi megoszlás

A Kanadai Magyar Hírlapot naponta átlagosan 2,100-an olvassák. Olvasóink legnagyobb része Magyarországról, aztán Kanadából és az Egyesült Államokból olvas minket. Ime olvasóink országok szerinti megoszlása:

60% – Magyarország

25% – Kanada

10% – Egyesült Államok

  5% – Egyéb európai országok és Izrael

Olvasóink megoszlása régió, vagy tartomány szerint:

42% – Budapest és Pest megye

10% – Québec

  7% – Ontario

  3% – Veszprém

  3% – Bajorország

  2% – Jász-Nagykun-Szolnok

  2% – Heves

Olvasóink megoszlása böngésző szerint:

53% – Firefox

23% – Chrome

11%  – Internet Explorer

 8% – Safari

Egyéb demográfiai információ az Alexa Ranking-től:

A Kanadai Magyar Hírlapot nagyobb arányban olvassák a nők mint a férfiak,  és az olvasótáborunkban képviselt legnagyobb korosztályt a 25 és 34 év közöttiek alktoják. Olvasóink iskolázottsága a kanadai és magyarországi átlagnál észrevehetően magasabb. Olvasóink többsége egyetemet végzett, továbbá szignifikáns a mesterfokú, illetve PhD továbbképzésben részesültek aránya. Az Alexa adatai szerint olvasóink túlnyomó többsége otthoni gépről látogat honlapunkra.

Hírdetések formátuma, feladása és árak

Formátum:

A1 – Képes-szöveges blokk, amely a címlapon és valamennyi cikk mellett az oldalsávon (jobboldali navigációs menüsorban) jelenik meg. Átlag mérete: 300 x 250.

A2 – Képes-szöveges szalaghirdetés, amely meghatározott ideig jelenik meg, egy adott rovatban publikált valamennyi cikk alatt, közvetlenül a komment mező előtt. Átlag mérete: 468 x 60.

A Kanadai Magyar Hírlap a következő leadási formátumokat ajánlja: png, jpeg, gif és pdf. Képes hírdetés esetén érdemes a jobb minőségű png formátumot alkalmazni. Amennyiben animált, flash hírdetést kíván feladni, kérjük swf fájlt küldjön szerkesztőségük email címére.

Áraink:

Képes-szöveges blokk (a címlapon és valamennyi cikk mellett látható): $349/hét, vagy $629  két hétre.

Képes-szöveges szalaghirdetés (a kiválasztott rovat valamennyi cikke alatt): $149/hét, vagy $279  két hétre.

PR-cikk (magyar vagy angol nyelvű) 2000 karakterig: $319

*Árainkat kanadai dollárban tüntettük fel.

Fizetési módok:

Csekk/Money Order (kanadai vagy amerikai bankszámláról)

MKB Bank Zrt. számlánkra történő átutalás (Forintban)

Paypal

Elérhetőség

Reklám feladása véget, vagy további információért, kérjük írjon az [email protected] címre!