A Magyar Krónika az első ingyenes magyar újság Kanadában

2007 augusztus 18 9:09 du.45 hozzászólás

Magyar KrónikaA Magyar Krónika elérte indulásának nyolcadik évfordulóját. Ezelőtt nyolc évvel jelentkeztünk mint Magyar Krónika, a Montreáli Krónika utódjaként, amely utóbbit akkor egy éve adtunk ki. Ebből az ünnepi alkalomból a szerkesztőség tagjai hosszas megfontolás után úgy gondolták, valami újat kellene nyújtani eddigi hűséges–és jövőbeli olvasóinknak.

Azt tapasztaltuk, hogy a magyar közösség már nyolc év alatt eléggé hozzászokott az egyetlen montreáli magyarnyelvű újsághoz, így megpróbáljuk, hogy még többen olvassák az újságot. Ezentúl a nyomtatáshoz szükséges anyagi fedezetet a hírdetések szélesebb körének elérésével szeretnénk biztosítani. Tehát az újság ingyenes lesz, mindenki számára elérhető, több helyen kirakrva.

Nem kis feladat ez és nem biztosított, hogy sikerrel járunk, de talán megéri a fáradságot, hogy ilyen formában még több olvasót érhessünk el magyar vonatkozású híreinkkel. Mint tudják, ezek a hírek többnyire az itt élő magyarok életével foglalkoznak, arról adunk tudósítást, mi történik köreinkben. Beszámolókat írunk az elmúlt programokról, ha valakinek nem volt alkalma résztvenni azokon, tájékozódhassék az elhangzottakról. Ugyancsak ismertetjük az elkövetkező programok listáját.

Mindehhez kérjük magyar honfitársaink segítségét, együttműködését, hogy feladatainkat maradéktalanul elláthassuk. A szervezetek vezetőit és programok rendezőit kérjük, tudassák velünk elkövetkező programjaikat, hogy az újság is segítségükre lehessen sikerükben azzal, hogy minél többen tudjanak róla és jelenjenek meg azokon.

Azokkal az olvasóinkkal, akik mint előfizetők tartoztak az újsághoz, továbbra is szeretnénk jó kapcsolatban maradni. Azt kérjük, hogy adjanak nekünk egy rövid időt, hogy lássuk kisérletünk beválik-e. Ez az idő nem lehet hosszabb, mint két-három hónap. Addig változatlanul postán küldjük az újságot. Azután előfizetésük fennmaradt összegét visszafizetjük. Addig kérjük megértésüket.

A sikeres jövő reményében, kivánunk további jó nyarat és további jó olvasást. Egyben kérjük, támogassák az újságot, amit a szerkesztők és írok teljesen önzetlenül, önkéntes munkaként végeznek a montreáli magyar közösség érdekében.

-Mailáth Mária

Hol szerezhetem meg a Magyar Krónika ingyenes példányait?

Jelenleg az alábbi montreáli intézményekben és üzletekben kapható a Krónika:

-Magyarok Nagyasszonya Egyházközség: 90 rue Guizot Ouest, Montréal.                                                                                                                                                                                         -Montreáli Első Magyar Református Egyházközség: 50 Graham Boulevard, T.M.R.

-Foyer Hongrois (Magyar Otthon) kisüzlete: 2580 rue St-Jacques, Montréal.

-Fairmount Meatmarket: 3833, boul. St-Laurent, Montréal.

-Bucarest Charcuterie & Pâtisserie: 4670 boul. Décarie, Montréal.

Mikor nyomtatják a Krónikát?

A Magyar Krónikát minden második pénteken nyomtatjuk 2000 példányban, Montreálban.

 

45 hozzászólás

  • GABRIELLA O'ROSE

    SZERETNEK CIMET KAPNI AHOL MEGTUDNAM REDELNI AZ UJSAGJUKAT.
    KOSZONOM,
    GABRIELLA O’ROSE

  • Gálné Csomós Eszter

    Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, Gálné Csomós Eszter vagyok, Miskolcon élek a férjemmel. Érlelődik bennünk az a gondolat, hogy néhány hónapra vagy évre külfödön kellene munkát vállalnunk, elsősorban nyelvtanulás szempontjából. Én 29 éves vagyok, a férjem pedig 32, gyermekünk még nincs.
    Őszintén szólva elég zöldfülűek vagyunk ebben a témában, szóval nem nagyon tudjuk, hogyan is kéne elindulni. Azt tudjuk, hogy dolgozni szeretnénk, nem ijedünk meg a kétkezi munkától sem. Én egyébként szociológus vagyok, illetve idegenvezető, férjem pedig vízvezetékszerelő. Azt is tudjuk, hogy sehol sincs kolbászból a kerítés, nem is a hirtelen meggazdagodás vágya hajt.
    Ha tudnának valamit javasolni, hogy hogyan is lehetne megkezdeni ezt a projektet, nagyon megköszönnénk.
    Nekem franciából van középfokúm, angolul alapszinten beszélek. Zoli csak németül tanult, de már régen nem használja.
    Remélem levelem nem volt tolakodó.

    Válaszukat előre is köszönöm, további jó munkát kívánok!

    Üdvözlettel:

    Gálné Csomós Eszter

  • Szeretnék hirdetni az ujságjukben, van-e erre lehetőség, ha igen akkor hopgyan lehet ?
    Köszönettel
    Sima László
    Magyarország
    Tura
    Vasut utca 93
    2194

  • Csicsovszkiné Soós Katalin

    Magyarországon élő 59 éves nagymama óvodapedagógusi és tanári diplomával gyermekfelügyeletet vállalna, Kanadában(Torontó-Kingston-Ottava).
    A gyermekek szakszerű nevelése-oktatása,mellett a háztartás vezetésébe is besegítek.
    Csak magyarul beszélek.
    Hosszú távú együttműködés reményében várom
    jelentkezésüket az alábbi címre :
    Tel: 46/533-297 begin_of_the_skype_highlighting 46/533-297 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 46/533-297 begin_of_the_skype_highlighting 46/533-297 end_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting
    E-mail: [email protected]

  • EN LASKA MARCELL VAGYOK VOLT KOLONTARI LAKOS AZ ISZAP SZERENCSETLENSEG VEGETT EN ES CSALADOM ELVESZITETTUNK MINDENUNKET MAJDNEM BELE HALTUNK . ANGLIABA KOLTOZTOZTUNK UTOLSO KIS PENZUNKBOL HOGY UJRA KEZDJUK ELETUNKET . SAJNOS AMIT AT ELTUNK SZAMUNKRA ES AZ OTTANI MAGYAR ALLAMPOLGAROK RESZERE NAGYON NAGY SZERENCSETLENSEG VOLT . SOKAN MAJDNEM BELE HALTUNK . MINDENT ELVESZTETUNK AMIT EGESZ ELETUNKBEN SZULEINKEL EGGYUTT FELEPITETTUNK . ITT VISZONT AZ UJRA KEZDESRE SINCS ELEGENDO PENZUNK SZERETNEK TAMOGATAST KERNI AMENNYIBEN EZ LEHETSEGES BARMILYEN JELLEGU CSEKELY ADOMANYT ELFOGADUNK MINDENT ELVESZTETTUNK MEG RUHANK SEM MARADT . KEREM AKI TUD SEGITSEN ANGLIAI NEMZETKOZI BANKSZAMLASZAMRA VARJUK CSEKELY ADOMANYAIKAT HSBC GB29MIDL40090080788287 ES SZAMRA KOSZONETTEL LASKA MARCELL ES CSALADJA

  • TISZTELT GALNE CSOMOS ESZTER EN BALAZS BELA VAGYOK ANGLIABAN ELEK ES SZERETNEK SEGITENI ONOKON AMENNYIBEN MEG SZERETNENEK KULFOLDON DOLGOZNI ONNEK ES KEDVES FERJENEK TUDNAK MUNKAT AJANLANI ANGLIABAN BENTLAKASSAL AMENNYIBEN ERDEKLI ONOKET A DOLOG KEREM VEGYEK FEL VELEM A KAPCSOLATOT AZ ALABBI EMAIL CIMEN [email protected] VAGY PEDIG AZ ALABBI TELEFONSZAMON 0044 7879 970 711 UDVOZLETTEL MR BALAZS BELA

  • Magyarországon , Budapesten élő 60-54 éves hölgyek külföldön szeretnének bármilyen jellegü munkát vállalani, szeretjük a tisztaságot, precizséget, szivesen ellátnánk háztartást,
    gyerekfelügyeletett, takaritást, bevásálást.Tapasztaltak vagyunk és igényesek.
    Egy kicsit beszélünk franciául, egy kicsit angolul!
    Kérjük segitsenek, szeretünk dolgozni!!!

    Kapcsolat felvétel email cimen:[email protected] vagy telefonszámon:0036-1-290-5897.

  • Magyarorszagon elo 59 eves vagyok
    szeretnek munkat vallalni Torontoban
    Az elmult 2 es fel evben Manhattan-ben dolgoztam,idos nenivel.
    Ez a munka all kozel hozzam, mivel a gondoskodas es ellatas mellett
    vidamsagot viszek az eletukben mosolyt csalok az arcukra.
    Angolul beszelek kerem szives segitseguket!

    Kapcsolatfelvetel email cimem; [email protected]
    vagy tel;0036 30 323 6572.

  • Berkessy Ferenc

    Tisztelt Szerkesztöség!
    Amerikai vagy kanadai E-Book kiadot vagy forgalmazót keresek, aki hajlandó elérhetövé tenni az amerikai magyaroknak a magyar, angol és német nyelvü könyveimet.
    Humorista és világcsavargó vagyok. Témáim politikai szatirák, Afrika, Imdia és a muzulmán világ, szórakoztató írások.
    Könyveim kiadásra készen szerkesztett Word Doc formátumban, cimlapal, grafikákkal, stb.
    Tisztelettel Berkessy Ferenc

  • Tisztelt Szerkesztőség!

    Özvegyként szívesen ismerkednék meg egy Kanadában élő 60 év körüli tisztességes, magyar származású, intelligens, káros szenvedélyektől mentes, független úrral, magam 55 éves vagyok, református, régi értékeket képviselő olyan nő, akit sok minden érdekel és tudja mindig a kötelességét is. Boldog, szép napot kívánok.

  • 50-eves vidam fiatalos no vagyok jelenleg Amerikaba dolgozom de szeretnek Kanadaba menni mar 2000-ben dolgoztam ott mint hazvezeto egy magyar hazaspart lattam el.Nagyon szerettem ott lenni sajnalom hogy haza kellett menni onnan,de hatha szsukseg lenne valahol ram szivesen mennek.Tiszta pedans vagyok szeretek fozni es tudok is magyaros eteleket de termeszetesen ami az elvaras minden tekintetbe ahhoz igazodom.Szeretem a gyerekeket babysitteri oklevelem is van szivesen vigyazok kisbabara is a csecsemotol az iskolasig.Szeretem a kertet az allatokat az sem jelent gondot.Hosszabb tavu munkat keresek ha valakinek szuksege lenne a segitsegemre kerem irjon az e-mail cimemre [email protected] szives felkeresuket Gyongyi.

  • Balogh Laszlo vagyok, 52 eves jo munkabirassal rendelkezem!
    Karos szenvedelyektol mentes vagyok!
    Mindenfele seged munkat vallalnek azonnali munka kezdessel, a het minden napjan!
    647-718-0450
    koszonom! Laci

  • Nagy Gyongyi vagyok, 37 eves vagyok varro noi munkat keresek, lakastextiliaban jartas , tobb eves tapasztalattal rendelkezem, de vallalok takaritast, es konyhai kisegitest is!
    Kerlek hivjatok! 647-853-2772 (barmikor hivhatnak)

  • Vadasz Melinda

    Sziasztok!
    Vadasz Melinda vagyok van egy 5 eves kisfiam akit elkell tartanom!
    3-honapja jottem Kanadaba( torontoba) es munkat vallalnek, takaritast, konyhai kisegitest, maganhazakban is vallalok takaritast! Kerlek hivjatok ha szuksegetek van ram!
    647-627-0678

  • szeretnék én is az ujságbann firdetést feladni:::::papatyi attila vagyok.magyarországrol…keresem édesapámat..aki 1974.szeptemberébenn disszidált az amerikai eggyesült államokba….
    édesapám adatai.papatyi sándor született.györ,1944.julius.19. anja neve-.farkas julianna…
    volt lakhelye-.panonhalma béke ut 34.
    utolso ismert cime-.portartur.texas.11640.u.s.a.
    keresi egyetlen fia ..papatyi attila….enese.petöfi ut 34… 9143 hungary..telefon::::0620-452-1294
    kérek mindenkit aki tud segitsen…..

  • Munkat keresek Kanadaban. Az USA-ban dolgoztam 7 evig. Diplomam van, buntetve nem voltam. Jelenleg Magyarorszagon tartozkodom. Az USA-bol referenciaval rendelkezem, Weinfeld rabbitol, Brooklyn. Nala dolgoztam az utolso ot evben. a Jeshivaban. Szivesen dolgoznek Kanadaban is hasonlo helyen, vagy idos bacsit apolnek, errol is van referenciam Volvi Krausztol. Kerem keressenek meg emailben: [email protected]
    Koszonom,
    Czako Attila

  • Nézzél hirdetéseket a Canadai újságok weblapjain. Resume-t küldhetsz nekik e-mailben is manapság.

  • Sajnos nem tudok ujsagcimeket, amit pedig beirtam, nem az ujsagot adtak ki hanem a tortenetuket

  • Kedves Czakó Attila, lehet, hogy megsértem, illetve biztos vagyok benne, de tíz másodperc alatt meg lehet találni az ÖSSZES Canadai újságokat, amikben álláshirdetések vannak. Google: „Canadian newspapers help wanted ads” amire bejön:
    http://www.servicecanada.gc.ca/eng/ns/lmi/workplace/jobs/help/help.shtml vagy
    http://careerbookmarks.tpl.toronto.on.ca/servlet/Cbm_SubjectSearch?section=Jobs%20and%20Careers%3AOnline%20Newspaper%20Ads%3ACanada
    Van több link is, van csak ami a hirdetéseket tartalmazza. Dolgozni kell rajta. Állást keresni az munka!
    Egyet ajánlanék, amit tudnia kellene, ha az USA-ban dolgozott hét évet. Nálunk az embereknek maguknak kell mindent megoldani, amit csak tudnak. Minél jobb a probléma megoldásban, annál jobb esélye van a sikerre, ha minden más körülmény is megvan. Természetesen nem Magyarul kell keresgélni az itteni dolgokat, hanem Angolul. Minél több a befektetett energia, annál jobb az esély a sikerre. Nem garantált! Az viszont biztos, hogy kis horoggal sokkal nehezebb nagy halat fogni.

  • Koszonom a valaszat !

  • lászló józsefné

    Tisztelt Szerkesztöség. Szeretném megkérdezni milyen lehetöségünk lenne Canadába letelepedni családommal.Nyugdijasok vagyunk 62 és 68 évesek. Szakmánk van,fodrász és asztalos angolul nem beszélünk.Fiunk mérnök 29 éves állásba van angolul társalgási szinten tud.Végzettsége Hulladékgazdálkodó technológus és Kőrnyezetgazdálkodó Mérnök. Büntetve soha nem voltunk magyar család vagyunk . Nagyon szépen köszönjük a segitséget, Tisztelettel Lászlo józsefné.

  • lászló józsefné: Kedves László Józsefné, em ez a fórum, ahol hivatalos választ kaphatna. nem szeretnék személyesen választ adni, annak ellenére, hogy jól ismerem az ÚJ bevándorlási törvényeket, amit Decemberben be fog vezetni a kanadai kormány és Januártól lesz érvényben. Az információt a Kanadai Immigrációs és Multikultúrális miniszter, Jason Kenney irodája adhatja meg, valamint a minisztérium website is tele van információval.
    http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
    Kezdésnek csak annyit, hogy az új törvények szerint, jövő évtől kezdődően, aki gazdasági, vagy politikai menedékjogot akar kérni, hogy letelepedésért folyamodjon, annak nem folyósít az állam az első három hónapig semmiféle segélyt (ami 100% volt idáig) és a bírósági kihallgatását három hónapon belül akarják lefolytatni.
    …………..
    Ezen kívül, felső iskolákba tanulónak lehet jönni, egyetemi hallgatónak, vagy kanadai vállalatok dolgozójaként, szerződéssel. Három évi folyamatos munka, vagy két év munka és egy év egyetem után lehet letelepedésért folyamodni, ha a munkaviszony és/vagy a tanulmányok is folyatódnak és a kilátások is jók, hogy a munkaviszony állandósuljon.
    Én az USA-ban élek, így többet nem is akarok írni szomszédunk törvényeiről, nehogy véletlen téves adatot mondjak, mert közben más módosító törvények jelentek meg, amikről nem tudok. A kanadai olvasók talán kiegészíthetnék az ismertetést
    …………..
    Magyarország az EU tagországa, önöknek joguk van a 27 tagország akármelyikébe költözni, ahol szociális segélyeik, biztosításaik, nyugdíjuk érvényesek, miután hat hónapos legális lakhellyel rendelkezve bejelentkeznek, mint letelepedni szándékozó állandó lakosok, az új lakhelyükön kapnak szociális ellátást és a magyar nyugdíjat oda folyósítják.

  • lászló józsefné

    Kedves canadai olvasók. Letelepedéssel kapcsolatba szeretnék informáciokat kérni Önöktöl. Szép Napot kivánok .Segitséget nagyon szépen megköszönöm mindenkinek. Tisztelettel lászló józsefné.

  • lászló józsefné

    Kedves bubala. Köszönöm a canadai letelepedéssel kapcsolatos információt hogy megosztotta. velem hosszan és részletesen. Azóta elgondolkodtunk USA-ban estleg jobb kilátásunk lenne a letelepedésre. ebben szeretném kérni még a segitségét. amit ezuton is hálás szivvel megköszönök Őnnek. Tisztelettel.László józsefné Boldog szép napot kivánok.

  • Szerintem sokkal nehezebb az USA-ba való letelepedési engedélyt kapni, mint Canadaban, kivéve az éves lottózást. Lehet ugyanis feliratkozni a „Zöld Kártya” lottóra, évente, ha jól tudom kb. 200 letelepedési engedélyt (Zöld Kártyát”) adnak sok-sok országnak, így Magyarországnak is. [Immigration Act of 1990, is the Section 131 Diversity Immigrant Visa program, or otherwise known as the immigration lottery. ] http://www.lawfirms.com/resources/immigration-law/green-cards/permanent-residency-diversity-lottery.htm
    Erre a programra fel lehet iratkozni a computer segítségével is, mert először háttér kivizsgáláson kell átmenni. Csak miután a személy(ek) alapvető adatait kivizsgálták, utána fogadják el a kérvényt, ez eltarthat 3-4 hónapig. A Zöld kártya lotto nincs semmi máshoz kötve, csak nagy vonalakban egészséges és természetesen, büntetlen előélet kell hozzá. Hogy ki mikor kapja meg az csak a szerencsétől függ.
    Az egyéb bevándorló vizumokról, letelepedésről a Budapesti US Konzulátus tud részletes információt adni.
    Itt van néhány tanács, hogyan lehet az USA-ban letelepedni, de mind mondom, a két gyakori és sikere mód, munka szerződés és/vagy felsőiskolára beiratkozás, vagy rokonok által garantált megélhetés, ha szülöket, családtagokat akarnak kihozatni. Az utóbbi évekbe is kerülhet, megadott számú engedély van minden évben és mindenkinek a sorára kell várni.
    http://www.ehow.com/how_5108643_immigrate-usa.html minden más kategória bevándorlásra hoszú és bonyolult, főleg drága, ha ügyvéd intézi.
    …………….
    Szerintem sokkal reálisabb Európában az EU 27 országainak egyikében letelepedni. Ez az amire mindenki ösztökéli az európaiakat, ott szabad mozgási, költözési joga van mindenkinek a tagállamokban és szociális segélyeik is megmaradnak, magukkal vihetik. Canada és az USA, valamint legtöbb ország, nem az idős emberek befogadására törekszik.

  • lászló józsefné

    Kedes Bubala. Köszönöm szépen válaszát .Kivánok Önnek sok szerencsét az élete minden területén. Tisztelettel,László józsefné

  • lászló józsefné

    Szép napot mindenkinek.Szeretném megkérdezni fiammal canadába ki mehetne-e barátnöje aki 17éves letelepedés céljából. köszönöm szépen.

  • lászló józsefné

    szeretnék választ kapni kéérdésemre mert az elözöekben csak hasonló volt amit kérdeztem köszönöm további szép napot mindenkinek

  • lászló józsefné

    Szeretném felvenni a kapcsolatot Canadába élö házaspárokkal levelezés céljából. köszönöm szépen .

  • lászló józsefné

    Bocsánat az elöbiekben elfelejtettem az email cimem. megadni . [email protected]. köszönöm.Mindenkinek további szép napot.

  • Hello, szeretnem megtudni hogy lehet-e hirdetni az ujsagban egy Company termekeit aminek En vagyok a distributor-ja, van website is ahol lehet informaciot talalni mindenrol.

    Koszonom elore is

    Maria

  • Kedves Maria Sturm!

    elkérhetem a website-od címét és az E-mail címedet?

  • Schreiter Csilla

    44 éves megbízható nő vagyok. Vállalok gyermekfelügyeletet, idősgondozást és házvezetőnői munkát. Referenciával rendelkezem. tel: 647-766-7277

  • Kubicsek Sándor

    Kubicsek Sándor vagyok, a 60-as évek elején ismert Nevada együttes alapító tagja http://passzio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=26592 és jelenleg a Classic Beat Band együttes vezetője http://classicbeatband.mindenkilapja.hu/

    Mivel elkötelezett híve vagyok a 60-as évek „Nagy generáció” zenéjének, ezért egyesületi tagként aktívan én is dolgozom a budapesti MagyaRock Hírességek Csarnoka múzeum létrehozatalában.
    Ezzel a kis összeállítással szeretném Önöknek röviden bemutatni elképzelésünket:
    https://vimeo.com/61514551

    Néhány szakmai vélemény a projektről:
    Benkő László, Frenreisz Károly és B. Tóth László:
    http://www.youtube.com/watch?v=Rf_AaUPTjAw&feature=youtu.be
    Bródy János: http://vocaroo.com/i/s0Jl0swXE93S
    Ungár István szaxofonművész: http://vocaroo.com/i/s1jGMNDboDNI

    Véleményem szerint a hatvanas és hetvenes évek pop-rock kultúrája kiemelkedő jelentőségű volt a saját korában, de napjainkban is meghatározó jelentőséggel bír, hiszen ez a műfaj is a szellemi örökségünk része.
    Egyesületünk ezért ennek a kultúrának megörökítését és átörökítését tűzte ki célul.

    Több világhíres zenész is üdvözli ezt a kezdeményezést, pl. a legendás Bee Gees együttes egyik alapító tagja is.

    Jelenleg a kiállítandó tárgyakat gyűjtjük, rendszerezzük és várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének részt venni ennek az anyagnak a bővítésében és rendelkeznek olyan relikviákkal (fényképek, plakátok, eszközök stb.), melyeket – a tulajdonos nevének feltüntetésével – szívesen közszemlére bocsájtanának a MagyaRock Hírességek Csarnokában.
    Ezért minden hétfőn, szerdán és pénteken 10-14 óra között inspekciót tartunk a RaM-ban. A 06-1-3986290 vonalas számunk ez idő alatt üzemel.

    Többek között készítjük a „Rock bölcsője” című első fényképes zenekari almanach-ot is.

    Számomra érthetetlen módon a médiák nem igazán adnak hírt a munkánkról, pedig nagy segítség lenne, hogy minél szélesebb körben tudomást szerezzenek rólunk, hogy a pincék mélyén és a padlásokon elfekvő relikviák mielőbb bekerüljenek a múzeumunkba.
    Ezért is tisztelettel kérem támogató segítségüket, hogy a munkánk nyilvánosságot kapjon, mert nagyon szeretnénk, ha ez a rock-múzeum mielőbb Budapest egyik látványossága lenne, ahol a jelenben a jövő számára is meg lehet majd tekinteni a „Nagy generáció” múltját.

    A leendő kiállításunk a Radnóti Miklós Művelődési Központ MagyaRock Hírességek Csarnoka-ban (Budapest XIII. kerület Kárpát utca 23.) kapott helyet.
    Néhány képet mellékelten csatoltam a munkánkról.

    Bízom abban, hogy hamarosan sikerül megvalósítani a tervünket, jelenleg októberben tervezzük a nyitást.

    Megköszönve levelemre fordított megtisztelő figyelmüket, pozitív visszajelzésüket várva, további eredményes munkát kívánok Önöknek!

    Tisztelettel
    Kubicsek Sándor
    Mobil: 06-20/771-6706, 06-30/975-5718
    T/Fax/Ü: 242-7888
    [email protected]

    A múltat a jelenen keresztül visszük át a jövőbe!

  • laura berki makone

    kis gyermek felugyeletet es idos nenik vigyazzasat valalom kerem hivjon a 4387645061,es telefon szamon a meg biszhatosag es a bizalom fogd a kezem en is fogom.elore is koszonom makone berki laura.

  • Komuveseket es segedmunkast keresunk Calgaryba .Csaladi hazakhoz vakolni es kovet rakni.

  • Esztergályos József

    Tisztelt Szerkesztőség!

    Magyarországi íróként szeretném hirdetni a magyar és angol nyelvű könyvemet. Kérném a paramétereket, hogy a hirdetés mennyi időtartamra, mennyibe kerülne?

    Üdvözlettel: Esztrgályos József

  • Esztergályos József: Tisztelt Uram, szíveskedjen megtekinteni a főoldal Médiaajánlat c. fül alattiakat, ott remélhetőleg minden kérdésre választ kap – már, ami a KMH-t illeti. A MK feltételeiről reményeim szerint Christopher Adam főszerkesztő fogja privát úton tájékoztatni.
    Ha nem kapna azonnali választ tőle, kérem, vegye figyelembe a 6 órás időeltérést. Arrafelé éppen ebédidő van 🙂

  • Szeretném megtudni, hogy van-e köze ennek a Kanadai Kronika nak a volt Kanadai Kronika-nak amelynek elofizetoje voltam? Mert ha Christopher Adam ennek a Kronikanak a tulajdona vagy alapítoja, akkor vigyázzatba kell állni. Adam olyan emberekkel all összekotetesben, mint például Balogh Évával aki nagy károkat okoz a magyar nemzet rovására. Az a feladata, hogy bemocskolni a jó magyar hir nevét ugy Kanada-ban es az USA ban. Biztos vagyok abban, hogy a CIA vagy hasonló titkos szervezetek szolgálatban van. Ez annak ellenére, hogy 56 volt. Ma semmi más dolga nincsen, csak saját hazáját elarulni. Hát ezekkel müködne szintén Adam Christopher.

  • Giorgio Magyaroni
    2015 december 31
    8:45 de.
    Lovagom.. Te magadtól vagy ennyire idióta, vagy különórákat veszel?
    Semmi gond a magyarok hírnevével. A Magyar Kormány tevékenységével annál több.
    Ennek felismeréséhez nincs szükség sem a CIA, sem a KGB, sem a MOSZAD segítségére..
    (Ps. Beszélni kitsi madjar?)

  • Christopher Adam

    A Giorgio Magyaronit korábban kénytelen voltam letiltani a KMH testvérlapjáról, kommentjei miatt…

    Amúgy a montreáli Magyar Krónikára már évek óta nem lehet előfizetni, mivel valamikor 2007 körül megszűnt létezni mint fizetős nyomtatott kéthetilap. Először ingyenes nyomtatott hetilappá vált, aztán később csak az interneten jelent meg.

  • Christopher Adam
    2015 december 31
    12:00 du.
    A zijeneket hajnalba kéne a vár fogárú, egy balegyenesse..
    (Amúgymeg Bulldogságosat neked és a családodnak.)

  • Hirdetest szeretnek feladni ,de nemtudom hol es hogy kell SOS

  • Vagysz egy jobb eletre, ne csak beszelj rola tedd meg az elso lepest.Fantasztikus otthon vegezheto munkalehetoseget ajanlok, ami megszuntetheti az anyagi gondjaidat.Olyan munkatarsakat keresunk ,akik penzt akarnak keresni es megtesznek erte mindent.Komoly erdeklodoket varunk. Szeretned megismerni a reszleteket? Add meg a nevedet. E-mail cimedet. Es melyik orszagbol hivsz . Vissza hivunk. Itt elerhetsz: Skype nevem : pestijoli E-mail: [email protected] Hivjal Jolan

  • .- Aki nem hivatkozik arra, hogy sok híres embernek segített meggyógyulni. Arra sem hivatkozik, hogy hány orvos kérte a segítségét, és segített. Nem hivatkozik az emberek sokaságára, akiken segített. HA D A G A N A T O S BETEGSÉGGEL KÜZDESZ , akkor tudod, hogy ellened dolgozik az idő! Keresd és jelentkezz a gyógyító lehetőségre. Az ENERGIA GYÓGYÁSZ révén megtörténik a várva várt pozitív fordulat. Nem kell önmagamról dicshimnuszokat zengeni, hogy milyen csodát tudok tenni! Az eredmény magáért beszél. Amiről eddig nem tudtál, most már tudni fogod, hogy ilyen is létezik! Ő AZ ENERGIA GYÓGYÁSZ érintésére forrósodó energiával segít. Adj esélyt magadnak az életre, a gyógyulásra. Ha szerencsés vagy akkor hamar sorra kerülsz, és megkapod a kezelést. Az USA-ban három és fél millió rákos beteg közül több százezren vannak, akik nem gyógyulnak meg a hagyományos orvosi módszerekkel, gyógyszerekkel. Fájó szívvel mondom, hogy a több százezerből csak pár száz embernek lehet segíteni. – A terápia egy plusz hat kezelésből áll. Az első, egyszeri kezelés ingyenes. Ekkor meggyőződhetsz a természet adta képességről, az érintésemre forrósodó gyógyító energiáról. Ez az egyszeri kezelés lehet egy átlagos egészséges ember immunrendszer erősítése is, kivédi ezzel a bakteriális illetve vírus-fertőzést. A terápia maga úgy történik, hogy a beteg hasára fekszik, a felsőtestét, pontosabban a hátát szabaddá teszi. A hátgerince közelébe a jobb lapockára teszem a kis darab homokkő szeletet. Letakarom a felsőtestet, hogy a koncentrált energia a kőre összpontosuljon . Érintésemre a kő 40 percen belül beforrósodik. A kő levétele után a forróság fél órától másfél óráig a kő helyen megmarad. Így aktivizálja az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyítását. Ettől kezdve már minden a szervezeten múlik! A gyógyító forróságot a véráram, elviszi a test minden részébe. A kezelések, /összesen hét kezelés/, megtámadja a daganatot és az esetleges áttéteket. 95 %-ban a daganat eltűnik vagy kisebb lesz. A kontroll laborteszt megmutatja, hogy szükség van-e további kezelésekre.