Magyar vonatkozású előadás az Ottawai Könyvtárban

2007 október 26 8:44 de. Magyar vonatkozású előadás az Ottawai Könyvtárban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kathy Clark òóKathy Clark, kanadai-magyar író tart előadást 2007 november 8-án, este 6.30-tól az Ottawai Városi Könyvtárban. Az előadás az író legujabb könyvével foglalkozik, mely a közeljövőben fog megjelenni nyomtatott formában, Guardian Angel House címmel. A történet Budapesten, 1944-45-ben játszódik le, amikor néhány katolikus apáca zsidó gyerekeknek nyújtott védelmet és menedéket a megszálló németek és nácik elől. Ms. Clark Magyarországra utazott ahol kutatásokat végzett ezzel a témával kapcsolatban és az előadás során releváns fényképeket is be fog mutatni.

Az előadás társ-szervezője az Ottawa Holocaust Education Committee (Ottawa Holokauszt Oktatási Bizottsága). Ms. Clark első gyermekkönyve, A Whisper in My Heart, is kapható lesz a rendezvényen.  Az előadás az Ottawai Városi Könyvtár Hazeldean fiókjában kerül megrendezésre (Succursale Hazeldean Branch, 50 Castlefrank Road).

Kanadai Magyar Hírlap

Comments are closed