Mikor jön a két pofon?

2012 november 30 10:45 de.107 hozzászólás

„Kapnak két pofont, és elszaladnak haza…”–ezt mondta egykor Orbán Viktor a szélsőjobboldalról, de most úgy tűnik, hogy vagy elmaradt az ígért antifasiszta csapás, vagy a magyarországi nácik már annyira megerősödtek, hogy ezt is átvészelik. Pedig a jobbikos képviselő  még a fasizmusra sajnos nem mindig finnyás magyar jobboldal számára is egyértelművé tette: a Jobbik náci párt, full stop. Még Gyöngyösi Márton faji listák összeállítására szóló kísérlete és az azt követő felháborodás sem tántorította el a Jobbikot, ugyanis az eléggé kínos médiahecceket simán bevállaló Novák Erőd parlament képviselő erre még rátett egy lapáttal. Valamennyi parlamenti képviselőtől azt követelte, hogy vallják be, ha kettős állampolgárok. Ertsey Katalin, a Lehet Más a Politika képviselője azonnal küldte is vallomást: ő bizony nem csak, hogy izraeli állampolgár, hanem (fiktív) piréz útlevele is van, magyar állampolgárságát pedig pénzért vásárolta. A Novák bevette Ertsey remek válaszát és azóta is követeli a képviselő lemondását.  

Novák Elődék nem tudják, hogy mikor lenne jobb hallgatni, hanem egy számukra menthetetlen helyzetet próbálják előnyükre fordítani. „Értettem én a viccet, csak nem szeretem, ha hazánk Izrael általi gyarmatosításáról van szó”–mondta Novák, aki még tegnap térképen kereshette, hogy vajon hány kilométerre van Pirézia Tel Avivtól. „Bár sajnos életszerű, hogy az LMP képviselője izraeli állampolgár, leveléből nyilvánvalóan tudtam, hogy válaszadási kötelezettsége alól ilyen polgárpukkasztással akar kibújni”–tette hozzá Novák.

A nácik a Fidesznek is neki mentek, melyet Rogán Antal frakcvióvezet képvisel azon a hétvégi  tüntetésen, ahol Bajnai Gordon, az Együtt 2014 de facto miniszterelnök-jelöltje, és Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke is felszólal. „Gratulálunk a Fidesz politikusainak ahhoz, hogy nyíltan felvállalják a Bajnai Gordonnal és a Mazsihisszel alkotott, tüntetésben testet öltött nagykoalíciót. Így legalább mindenki láthatja, ki kivel van és kinek próbál megfelelni”–áll a jobbikos Völner János szintén antiszemita közleményében.

Közben egy kanadai jobboldali szervezet, a Kanadai Magyarok Országos Szövetsége (KMOSz)  is elhatárolódott a jobbikos képviselőtől és elítélte annak példatlanul antiszemita parlamenti felszólalását. „A Kanadai Magyarok Országos Szövetsége (KMOSz) megrökönyödéssel vette tudomásul Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselőnek az Országház november 26-i plenáris ülésén elhangzott kijelentését”–áll a KMOSz közleményében. „A kanadai és egyetemes emberi értékek tiszteletben tartásának szellemében, a Kanadai Magyarok Országos Szövetsége határozottan elítél minden faji, vallási, vagy etnikai alapú hátrányos megkülönböztetést, valamint az antiszemitizmus minden formáját. A KMOSz minden embert egyenlőnek tekint s e szellemben kíván mindig, mindenkor kiállni minden hátrányos megkülönböztetést szenvedő ember vagy közösség mellett”–tette hozzá az Ottawában bejegyzett szervezet. Bízunk benne, hogy ezek után az eddig általuk támogatott Békementtől is elhatárolódnak, hiszen a felvonulás hangadóit hajszálnyi távolság választja el a Jobbik politikájától.

A legerélyesebb külföldi tiltakozás egyébként Washingtonból származott. „Az Egyesült Államok elutasítja és a leghatározottabban elítéli a jobbikos parlamenti képviselőtől elhangzott felháborító antiszemita megjegyzését”–áll az USA budapesti követségének honlapján.

Sajnálatos, hogy a kanadai kormány eddig nem szólalt fel ebben az ügyben, pedig azt tudjuk, hogy az antiszemitizmus nem jellemző a kanadai konzervatív kormánypártra.

107 hozzászólás

  • A magyar emberek civilizáltak, nem pofozkodnak, csak listáznak.

  • A kistesót nem illik megpofozni!

  • Nemis olyan régen ez a Gyöngyösi a fidesz kormány fideszes vezetésű minisztériumának
    a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak volt helyettes államtitkára. Orbán viktor nevezte ki.
    Minden további kérdés feleslegesnek tűnik.

  • „A nácik a Fidesznek is neki mentek…”

    Ez igaz, de a Fidesz kérésére tették! Magyarországon egyre kevesebben tartják véletlennek a Jobbik „hirtelen feltámadt” összeírási és vehemens pirézellenes buzgalmát. A többség szerint az időzítés szándékos volt, ahogy minden hasonló esetben kiderült, hogy a Fidesz mozgatta a háttérben a jobbikos szálakat. Bizonyított, hogy fideszesek irányították a televízió ostromát, ahogy 2006. október 23-án is ők irányították a saját tüntetőikre a visszavonuló gyújtogatókat, és most is a Fidesznek kellett Gyöngyösi Márton felszólalása a választási törvény elfogadásakor, mint egy falat kenyér. Ők megkapták, mi meg beugrottunk, Rogán szerepelhet, a Fidesz sok bizonytalan választót visszaszerezhet a középről, a fasizmus pedig virágozhat tovább…

    Ideje felébredni! Fideszes körökben a zsidózás ugyanolyan elterjedt passzió, mint a komcsizás, de csak a háttérben, a Parlamentbe és az utcára a Jobbikkal vitetik be, illetve ki, egyrészt azért, hogy eltereljék a disznóságaikról a figyelmet, másrészt pedig azért, hogy némi babért is learathassanak a nagy felháborodásukkal!

  • Na a fenti hozzászólásokhoz,csak annyit,hogy a jobbikosok elítélendő tetteit is a FIDESZ elleni uszításra akarja
    az itthoni és a kinti ellenzék felhasználni teljesen jellemtelenül és alaptalanul.
    Sokan már azt gondolják,hogy ez egy kitervelt dolog a kinti és a hazai őrjöngő baloldal részéről.
    Csak közlöm,hogy a FIDESZ nem lépett koalícióra és nem is fog a JOBBIK-kal,mert elveszítené sok
    szavazóját.
    Az azért elgondolkodtató,hogy sok volt” harcos” MSZP-s ismerősöm lett jobbikos!!!!
    Röhej,de még roma származású is van köztük……
    Ez tény és döbbenetes!…..

  • Göllner András

    A legnagyobb röhej az ottawai KMOSZ-osok állszent felhördülése a neo-náci Jobbikos gyülöletkeltő szövege hallatán. Most már valóban csak ez hiányzott ebből a cirkuszból ! Valaki megmondaná, hogy ha a kmoszos FIDESZ-nyikek ennyire érdekeltek az egyetemes emberi értékek tiszteletben tartásában, miért tűrnek meg vezetőik közt olyanokat akik Prohászka Ottokár anti-szemita gyűlöletkeltőre felesküdve üldözik a tőlük eltérően gondolkodó kanadai testvéreiket ? Ha nekik nem tetszik a Jobbikosok gyűlöletkeltő retorikája, akkor miért hívnak előadástúrára gyülöletetkeltő Jobbikor képviselőket, mint tették azt Morvai Krisztina esetében ? Ha nem szeretik az anti-szemita dumát, miért hívnak ide és sztárolnak közösségi termeinkben olyan embereket mint Raffay Ernő, aki az egész trianoni tragédiát folyamatosan a zsidókra keni ? Ha ennyire fontosnak tartják az egyetemes emberi értékeket, akkor miért sztárolják a montreáli Krónikába az ordas anti-szemita Csurka Istvánt, mint hazánk egyik „világítótornyát”, és miért hazaárulózzák le azokat akik ez ellen az ellentmondásos magatartás ellen szót emelnek, mint pl Christopher Adamot vagy jó magamat ? A pofátlanságnak valóban nincs határa.

  • Ja és 2006-ban és 2007-ben Gyurcsány elvtárs kiderült hazudozásai és az Operában megtartott 56-os
    „ünnepi beszéde” váltotta ki a felháborodást és az undort az emberekből,akiket egyértelműen csőcseléknek
    bélyegeztek(bár volt köztük az is).
    Érdekes az akkor megvert illetőleg kilőtt szemű sok ártatlan emberért,akik csak rossz időben voltak rossz helyen,-
    de talán jogosan-nem aggódnak?Mi tudjuk,hogy mi volt itthon,köztük én is aki a belvárosban lakom és az
    ablakból néztük félelemmel az eseményeket.Volt vízágyú,könnygáz,minden!!!
    Az a Gyurcsány, akinek a felesége nagyapja lövetett a Kossuth téren 1956-ban talán nem volt a legilletékesebb
    erre a szerepre.Ez maga volt a provokáció!!!!!
    Az MSZP az MSZMP jogutódja és sokan nem felejtették el a múltat.
    Természetesen sok mai tisztességes baloldali ember aki akkor még nem is élt,nem tehet a régi bűnökről,de sokan
    ugyanúgy emlékeznek a családjukat érintő tragédiákra,üldözésre mint a másik oldal!!!
    Talán ezt is meg kellene érteni!

  • Göllner András

    A FIDESZ-nek egy baja van Vonával és a Jobbikkal. Nevezetesen – hogy kivittek a FIDESZ sátrából kb 900,000 nyilast, akik, mielőtt Vona Gábor és Morvai Krisztina szárnyra keltek, nagyon kellemes fogadtatásban részesültek, nagyon szépen elvoltak Orbán Viktor szárnyai alatt.A FIDESZ nem azon dolgozik, hogy beszünjön Magyarországon a másként gondolkodók elleni gyűlöletkeltés, hisz ebben ők a nagy mesterek – mindenkit aki nem FIDESZes azt hazaárulóként kezelnek (lásd Orbán 2002-es kijelentését a választási veresége után – „A haza, nem lehet ellenzékben”)

    A FIDESZ elsőszámú érdeke, hogy visszaszerezze magának azokat akiket a Jobbik bezsebelt. Egyáltalán nem kizárt, hogy be fogják tiltani a Jobbikot a következő választás előtt, hogy ezáltal magukra húzhassák a pártnélkül maradt Jobbik szavazóbázisát Egy biztos, mint korábban, a jövőben sem fog a FIDESZ az anti-szemita gyülöletkeltés, a bátor és félelemmentes politika közbeszéd, a szabad és egyenlő politikai versengés éllovasaként szerepelni. A Pártnak, a Horthysta önkényuralom a példaképe, e bukott politikai kultúra irányába menetelteti hazánkat és azokat akik határainkon túl, akár kanadában élnek. A KMOSZ ezt a bukott politikai kultúrát képviseli, gondozza a FIDESZ-nek kanadába. .

  • T.Cristopher! Most mi fog következni? Mélységesen elitélitek az ENSZ-et mert a többség igennel szavazott a Palesztinok megfigyelö államkénti státuszára.Ennyi náci és antiszemita ország van avilágon?Nem —nem ,csak Magyarország az mondjátok Ti jámbor izraeliták.Csak próbálkozzatok a trükkjeitekkel,de az már senkit nem érdekel.

  • madarat tollârol,embert barâtjârol lehet megismerni.

  • haat en szivesen osztanek pofont a javorszkynak es bandajanak olyat, hogy ket hetig egy iranyba szaladnanak….:)

  • Jávorszky Mária

    Brumi, mondja, jó hülyének lenni?

  • Misike! Elég volt az erőscukorból,mert még a végen magad is elhiszed,hogy annyira „zorall”vagy.

  • Christopher Adam

    András a KMOSZ valóban rémes…de szerintem tagságuk egy jelentős része nem is fogja fel, hogy mibe keveredetek. Elnökük szervezte Morvai Krisztina ottawai előadását néhány éve, egyik alelnökük pedig a talpig antiszemita és vadjobboldali Pordány Lászlónak ir propagandát. Gőzerővel készülődnek a 2014-es kampány kanadai feladataira.

  • Christopher Adam

    Még egy megjegyzés ehhez a témához, András. Ha a Fidesz véletlenül mégis bukik 2014-ben, a KMOSz elfogja játszani a politika feletti, magyar össznemzeti érdekeket képviselő ártatlan fél szerepét. Nehogy lemaradjanak a poszt-orbáni nagykövetség fogadásairól… De szerintem lesznek olyanok Kanadában akik nem felejtenek olyan könnyen.

  • # Göllner András | november 30, 2012, 12:28 du.
    Ezzel vitába szállnék! Ha a Fidesz betiltja a Jobbikot, a szavazóik soha nem szavaznának a Fideszre!
    Inkább el sem mennének szavazni, hanem szétvernék Budapestet!
    És akkor jöhetne az Orbán által annyira áhított szükségállapot, – ahol, amivel – mindent megtehet!
    Nekem ez a véleményem!

  • Igen Tisztelt Göllner András!Ez a megszólitás az egyetemi tanárnak,multicégek volt stratégiai és kommunikációs vezetőjének,a kanadai kormányzati kommunikációs rendszer kidolgozójának szőlt.Mint kommentelőt csak salnálni tudom lealacsonyodott alpári modora miatt.Bemutatta,hogy egy okos,művelt ember hogyan lehet erkölcsi hulla.Mindenesetre az Apró család hatása kezd láthatóvá vállni.

  • Boda, áruld már el nekem, hány „kilőtt szemű”-ről beszélsz?

    A puccsista jobboldal évek óta kilőtt szemekről beszél, közben meg 1, azaz egy darab ilyen eset fordult elő – elkerülhetetlen, ahol gumilövedékkel lőnek.

    És utána a rendőrség meg is szüntette ennek az eszköznek az alkalmazását.

    Nem kellett volna erőszakos puccskísérlettel szórakozni.

  • Jávorszky Mária

    „A legerélyesebb külföldi tiltakozás azonban Washingtonból származott”…..
    Talán előbb a képmutató Washington a hazugságaikon kívül végre magyarázatot adna a 2001 szeptember 11-i állítólagos terrortámadás kapcsán, hol 3000 amerikai polgár lett szándékosan meggyilkolva, 1000 katona meghalt és ezrek váltak nyomorékká.
    És ne mondjon véleményt az antidemokratikus terrorista népirtó cionista Amerika és Izrael, mert ha még nem vették volna észre, a világot egyre kevésbé érdekli a judeoliberálisok liberálfasizmusát hírdető véleményük.
    A világ számon kéri rajtatok hamarosan, semmi sincs megbocsájtva – …..Japán, Afganisztán, Irak, Palesztina….!
    Hosszú a lista, több millió áldozat!
    Az Isten verjen meg benneteket!

  • „…Ja és 2006-ban és 2007-ben Gyurcsány elvtárs kiderült hazudozásai és az Operában megtartott 56-os
    “ünnepi beszéde” váltotta ki a felháborodást és az undort az emberekből,akiket egyértelműen csőcseléknek
    bélyegeztek(bár volt köztük az is)….”

    Valóban? És az a hazugságra oly érzékeny tömeg most miért hallgat? Hiszen nincs nap, hogy ki ne derülne: Orbán megint nem mondott igazat, megint átverte az embereket. És senki nem akarja felgyújtani Budapestet. Az Operában tartott beszéd pedig egy méltó megemlékezés volt. Persze ha Gyurcsány azt mondja, hogy jó reggelt, ti akkor is habzó szájjal kezdetek üvöltözni.

    Aki – lett légyen bármennyire is felháborodott – köveket hajigál, tankot indít, rendőröket sebesít meg, kukákat és épületeket gyújtogat, az csőcselék, és a világ fejlettebb felén összehasonlíthatatlanul nagyobb hatékonysággal takarították volna el az utcáról, mint ahogy a magyar rendőrség tette. Megnézném, mi történne, ha hasonló események a Fehér Ház környékén játszódnának le… szerintem még a Nemzeti Gárda is közbelépne.

    „…Az a Gyurcsány, akinek a felesége nagyapja lövetett a Kossuth téren 1956-ban talán nem volt a legilletékesebb
    erre a szerepre.Ez maga volt a provokáció!!!!!…”

    Tehát Gyurcsány FELESÉGÉNEK a NAGYAPJA lövetett (??????), vagyis ezért Gyurcsány meg ne merjen szólalni 56 kapcsán. Hölgyem, magánál van, amikor ilyen orbitális baromságokat leír?

    Mondja, az magát nem zavarja, hogy a mai miniszterelnök apukája a volt MSZMP-s pozícióját sikeresen gazdasági befolyássá konvertáló volt pártfunkci őstípusa? Az nem zavarja, hogy mindeközben Orbán szakmányban komcsizik? Itt nem a feleség nagyapjáról van szó, hanem Orbán legközelebbi rokonáról, az apjáról. Ennyire csőlátásban tetszik szenvedni?

    „…Az MSZP az MSZMP jogutódja és sokan nem felejtették el a múltat…”

    Javaslom, nézzen utána a „jogutód” fogalmának, hogy mit takar ez a fogalom, mikor alkalmazzák, stb. És talán rá fog jönni, hogy a jogutódságot összekeverni valamiféle politikai örökségvállalással finoman szólva is marhaság. Tessék elolvasni az MSZP programját, aztán ha egy mákszemnyi kommunizmust is talál benne – persze találni fog, mert magának minden komcsi, ami nem orbánizmus – megeszem a kalapom. Csak jelzem, egy Sztálin az egész MSZP-t súlyos jobboldali elhajlás címén a gulágra küldte volna, ha egyáltalán túlélik a Lubjankát.

  • „Ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok” -mondta Orbán, de hát …megint hazudik! Egyébként Szegedi Csanád minapi megnyilvánulása a kirekesztettségről egész érdekes.

    „Én, aki valamikor tagja és aktív építője voltam a nemzeti radikális oldalnak, akkor értettem meg, milyen borzalmas, ha valakit származása miatt kirekesztenek, amikor saját zsidó származásomról értesültem, és értesült környezetem. Bűntudattal gondolok azokra – a nem is annyira régmúlt időkre – amikor magam is hasonló kijelentéseket tettem. Szüleink, nagyszüleink nemzedékének és gyermekeink jövőjének tartozunk annyival, hogy zsidó és nem-zsidó magyarokként ne engedjük terjeszkedni a pusztító gyűlöletet” – zárja sorait a független EP-képviselő.

    Mária Kedves, Ön ha civilizált és gondolkodni képes hölgyemény akkor Önnek nem is kell kutakodni az ősei között, hogy vajon Ön is zsidó-e, – lehet meg is lepődne. Szegedivel mi történt? Hirtelen máshogy látja a zsidókat, csupán azért mert kiderült, hogy Ő is félig az? Gondolja, hogy elfogult lett csupán? Elsőre a kérdésen gondolkodjon, és csak azután a válaszon! Üdvözlettel.

  • Hát mindenre van ellenvélemény!
    Gyurcsány amit adott,azt választási csalásnak lehet minősíteni,mert vissza is vette.2002-ben közalkalmazotti (nagy)béremelés, amire nem volt fedezet,majd infláció emelkedés,értékcsökkenés,2006-ban nyugdíjas etetés,majd a 13 nyugdíj és a
    közszféra 13- illetményének visszavétele.!
    A mai kormány tagjai illetőleg szülei közül is sokan voltak MSZMP-sek,bizonyos fokig abban az időben kényszerből,sok pozíció betöltéséhez ez kellett,de Orbán apja ha előnyöket is élvezett azért nem lövetett
    ártatlan emberekre és ez nagy különbség!!!!
    Talán más is tarthatta volna a beszédet…..Sokan előre megjósolták,hogy botrány lesz!
    Egy politikus sem tökéletes,de érdekes módon Orbán eddig kevés olyan dolgot ígért,amit nem tartott be
    pld. az MSZP híresztelésével szemben a nyugdíjak nem csökkentek,nem adóznak és azért infláció-követő
    emelést is kaptunk.,ha nem is dúskálunk!
    Ma sem kerek a világ ,de amit 8 év alatt „elkúrtak”azt 2 év alatt nem lehet korrigálni.
    Persze most is vannak kifogásolható döntések,(egykulcsos adó,magas ÁFA stb.)nem minden ember jár jól,de
    azért nem a kisemberekre terhelik elsősorban a szocik által felvett kölcsön törlesztési terheit!

  • Ja és mostanában nincsenek cirkuszok,véres összecsapások,utcai harcok (kb.2 éve!)
    Tárgyalások,viták vannak,de utcai erőszak nincs!
    Vajon miért?

  • Ez az egész a FIDESZ fondorlatos provokációja hogy szépen eltereljék a figyelmet a választási regisztrációról amit mostnában fognak megszavaztatatni.
    A fondorlat sikerel járt : nem a regisztráció miatt fognak tüntetni hanem egy ilyen provokáció miatt. PEdig most fontosabb lenne a regisztráció miatt kivonulni és kissé szétverni a Belvárost. Ahogy azt bármelyik nyugati nagyvárosban tennék az emberek , ha ilyesmi jutna bárkinek is az eszébe.

    Topapó és nyilasmariska meg csak hülye nácik. Kér nekik észérvekkel magyarázni bármit is.
    Már vért akarnának ontani a Nagykőrúton.

  • Jávorszky Mária

    Amint Göllner András írja „…kivittek a FIDESZ sátrából kb. 900 000 nyilast”…. ez kegyetlen volt, majdnem elájultam a röhögéstől, könnyeim potyognak…ez most már mindig így lesz ahányszor eszembe jut…

  • Mar megint ennyi idiota irogat ide. nyalas misi golner dr. es atobbi. Pedig Gyongyosi semmi rosszat nem mondot. Nekem az az erzesem, hogy ezek a fazonok maguktol semmire sem voltak kepesek, igy a legegyszerubb beallni alzsidonak.

  • Göllner András

    Mi van, Topapó ? Mi van ? Neked mindenki erkölcsi hulla aki nem ért egyet pártvezéreddel ?? Figyelj,
    Apókám !!! Azzal, hogy el tudod olvasni névjegykártyámat, még nem bizonyítod, hogy gomdolkodni is tudsz. Akkor oszd az észt amikor már felhalmoztál egy két cseppet az utóbbi képességből. Azzal amit itt művelsz fasiszta elvtársaiddal, karöltve fikarcnyit sem ártasz nekünk. Hülyére röhögjük magunkat rajtatok. Azok a honfitársaink akik józan ésszel gondolkoznak, akik a demokrácia és az emberi jogok védelmében fáradoznak, és nem az őnkényuralom védelmezésében lelik boldogságukat, fittyet hánynak rátok. Hülyeségeiddel, gyűlöletkeltő retorikáddal csak magadat minősíted. Folytasd hát szépen, bizonyítsd továbbra is mindenkinek aki ide jár társalogni, véleményt osztani, hogy milyen teljesítésre képes a gyűlöletkeltő, műveletlen, a turulba feszült kuruc 🙂 🙂 Mulattas !!. Csak így tovább !!! Szép páros vagytok Jávorszkival. Koccintok nektek névnapomon..:-) . . .

  • Göllner András

    Mohai, De jó pofa vagy. Mit akartál mondani ? Alzsidót, vagy álzsidót ?? Döntsd el melyiket szereted jobban, oszt menj el a Gyöngyösivel…..csak azt ne kérdezd hová, vagy hogyan. Oldjátok meg 🙂 . …..

  • Ha azt kerdezem, hogy egy izraeli katona tobbet er, mint egy palesztin gyerek, akkor mar antiszemita vagyok?

  • Az utcai harcok még jó, hogy nincsenek, hiszen most nem egy elvetemült jobbos és szélsőjobbos ellenzék van, aki a hatalomért mindenre képes, akár még országunk TV székházát is romba döntve. A mai ellenzék tárházában nincs benne a rombolás, a gyújtogatás és az erőszak, hála a magasságos jó Istennek. Pedig ok az kb 4-5X annyi lenne napjainkban.

  • Mohai!
    Ugy latszik feneketlen zsakbol kapjak zsozsot.Meg van mersze CA-nak azt allitani, hogy minden terites nelkul, sajat koltsegen(egyedul) tartja fenn ezt lapot.Vagyis: hulyenek tartja az olvasoit. Hat legfeljebb az o oldala(balkezes)hiszi
    el a meset, mert az o oldala megfelel a kriteriumnak(hulye).
    Ez a Gyogyosi ugy is csak olyan mint a tobbi: az egesz vilagon nagyon sok orszagban tilos a kettos allampolgarnak
    a parlamenti, sok esetben politikai ugykodes. Semmi mas, mint tamadasi felulet. Nagyon szegenyes, de nem is varunk mar toluk semmi erdemlegeset.
    A regisztracio is sok orszagban bevett szokas.

  • Szerző: Göllner András | november 30, 2012, 12:28 du.

    Idézlek.
    „Egy biztos, mint korábban, a jövőben sem fog a FIDESZ az anti-szemita gyülöletkeltés, a bátor és félelemmentes politika közbeszéd, a szabad és egyenlő politikai versengés éllovasaként szerepelni. ”

    Fel nem foghatom, hogy hogy kaphattál te doktorátust. Olvastad, hogy mit írtál le?

  • Szerző: raptor | november 30, 2012, 2:56 du.

    Ezzel a mondatoddal egyetértek.
    „Ha a Fidesz betiltja a Jobbikot, a szavazóik soha nem szavaznának a Fideszre!”

    Ez biztos, de attól szerintem sokkal több eszük van, minthogy az ellenük vétkezőknek kedvezzenek.
    Legfeljebb alapítanak egy új formációt, ahova a többi, 22 év alatti kormányokban csalódottakat is összegyűjtenék.

  • Szerző: Jávorszky Mária | november 30, 2012, 3:17 du.

    Kedves Mária, megértelek, de kérlek, ne menj le az ő szintjukre.

  • „Mikor jön a két pofon?”

    Kedves Christopher, majd rögtön azután, miután megszüntették a közbiztonság tragikus helyzetét, amit két hétre ígértek. És nem lesz oka egyetlen magyarnak sem aggódnia a nemzet sorsa felől. Bár szerintem, ha hajlandó vagy logikusan gondolkodni, ami egy egyetemi tanártól joggal elvárható, akkor magad is belátod, hogyha megszűnik az ok, nem lesz okozat sem.
    Olyan egyszerű ez, mit nem értesz rajta?

  • Gay-za!
    Van itt egy, folottebb ugyes, logikus mondasod. Igy:” PEdig most fontosabb lenne a regisztráció miatt kivonulni és kissé szétverni a Belvárost. Ahogy azt bármelyik nyugati nagyvárosban tennék az emberek „.
    Utanna ezt irod Javorszky es Topaporol: Mar vert akarnanak ontani a Nagykoruton. Ez valahogy nem tunik ellentmondasnak??? Gondolom nem! Hat ilyen ti teoriatok.

  • Puchert János

    Boda Marcsi azért mindig hallani valami újat tőled ha a randalírozó a rendőrök tömegoszlató felszólításának eleget tesz akkor vajon, hogy tudják kilőni a szemét hisz ez képtelenség, na természetesen hazugság is mert egy főről van szó akinek megsérült a bal szeme, nyilván csak azt lehet szemen lőni aki szembe fordul a rendőrökkel, nem is értem milyen operaházi beszédről írogatsz én ott voltam Gyurcsány egy rövid beszédet tartott de az egyáltalán nem volt gyújtó hangú és átengedte a beszéd jogát egy Corvin-közi harcosnak Bocskay T Józsefnek én nem az ablakból néztem az eseményeket hanem kint voltam az utcán bár nincs helyismeretem de el tudtam kerülni a kritikus helyeket mert nem akartam a csőcselék közé kerülni.Hogy ki lövetett a Kossuth téren az még nincs feltárva rendesen.

  • Jávorszky Mária

    Göllner András, névnapodon köszönt a turul!

  • Jávorszky Mária

    Geyza! Nem én vagyok az, aki vért akar ontani, hanem azok a magyargyűlölők akik polgárháborút igyekeznek Magyarországon kirobbantani a mondvacsinált rasszizmus jegyében.

  • #Mohai Janos | november 30, 2012, 6:32 du.
    Ezt valóban így gondolod, vagy csak ez buggyant ki belőled? Hogyan lehet bármilyen közösséget – akár szellemit is – vállalni egy nácival?
    Vagy nagyon fiatal vagy, vagy Te is ugyanazon szellemi színvonalon állsz!
    Olvass többet arról a korról, amit ezek a nyilasok dicsőítenek!
    Egyébként a kommentárod kicsit szétesett, nem nagyon érthető, értelmezhető!
    Már, ha …..

  • Jávorszky Mária

    Kedves Dakota! Az ő szintjük a pokol dimenziójában van, ahova a hazugságok és Jézus Krisztus gyalázásának útja vezet. Az én utam azzal ellentétes irányú. Az igazságot kimondom még akkor is, ha keresztre feszítenek. Igazság nélkül az élet, csak illúzió.
    De azért köszönöm.

  • T.Göllner!………………Tetszettek hozzám irt emelkedett hangú sorai.Csak azt nem értem ,hogy minek az alapján itél meg embereket az aki rendszerváltás után kullogott be Magyerországra és a nyelvet is csak törve beszélte.A Magyar nép megmetője a nagy MEGMONDÓ ember szerepében tetszeleg közben pedig egy neoliberális eszmét hirdető országkifosztó társaság szekerét tolja .Persze igaza van hátha csurran csöppen valami.Köze nem volt ahhoz,hogy a rendszerváltás előtt hogy éltünk, de ahhoz annál több ami a rendszerváltás utáni történt.

  • Ha én lettem volna ott Gyöngyösi Márton helyett a kínpadon…

    Először is tekintélyt parancsoltam volna számomra – és a feltett kérdéseikre röviden csattanósan magyarosan válaszoltam volna.

    Egy elképzelt kínvallatás a pódiumon:

    Mit tettek volna a listával?

    Nyilvánosságra hozzuk, azzal a szándékkal. Hogy mindenki tudja, hogy kire szavazzon majdan a jövőben.

    De ez nácista fasiszta megnyilvánulás önök részéről.

    Ejnye – bejnye – ön tudatlan kedves szőkeség / HA NEM TUDOM EREDETI NEVÉT/ nem tudjuk… így szólítjuk nevezzük el és meg környezetünkben mindent és mindenkit, nácik a németek voltak, a fasiszták meg az olaszok – helyesebben a vezetés – a nép nem… sehol.
    A magyar az OKOK!

    Majd Szirmai kérdésére válaszolva : Az ön nagyapjának az apja az én nagyapám apjával anyai ágon egy időben éltek Oladon a szirmai birtokon, már akkor IS társadalmi réteg un. kaszt választotta el őket egymástól, ugyan úgy mint most én és ön között – levő feszültségnek látó – nem minden az aminek látszik helyzet állt elő. Mindenki teszi a dolgát, ahogy helyesen ekkor mondta Gyöngyösi úr is – a magyar a magyarét – a német a németét – az izraeli az izraeliét. De ha valaki szégyelli, vagy más megfontoló előrevetített akár jó akár nem szándékkal teszi ezt, az bizony kémkedés ha annak adja ki magát ami nem, Akit meg rejteni akarja. Miért? Mit gondol, milyen kérdést vet ez fel józan megítélés terén, – bizony nemzetbiztonsági kérdést, ha idegen állam állampolgára rejteni akarja megválasztói előtt a KILÉTÉT..

    ÉRTI AMIT MONDOK, VAGY TOVÁBBRA IS LE ANTISZEMITÁZIK, LE NACIZ, LE FASISZTÁZ , NE ADJ ÚRISTEN LETERRORISTÁZ . MEG STB.

    Ma már tudjuk, miért e folyamat, miért teszik, azt , hogy ki biztosan nem tudjuk, mert neve sem lehet eredeti… antiszemita – persze, hogy az, mert aki nem tartozik a semi családhoz az nem az – az más, lehet más nemzetek népéhez sorolni.

    A másokat meg lehet különböztetni megnevezésük révén. De a zsidó fogalmat nem, mert van fehérben, feketében, vörösben, és sárgában is. Rá adásul minden megnevezett nemzetben is…
    Akkor, most mi a helyzet, az a helyzet, hogy ilyen nincs, ez egy kitalált fogalom, mely arra szolgál, hogy a mesterségesen létre hozott dolgot – dologgal valamit álcázzon – vajon mit?
    Ma már tudjuk a hatalombitorlók pénzszövetségén alapuló hatalmát az emberiség felett – Ez nem zsidózás ez kérem tény megállapítás – aki zsidózik az maga a zsidó fogalom…

    Mikor lesz ennek vége? Akkor amikor nevén nevezzük a gyereket minden hol.

    Részemről befejeztem… Kérdés van? Legyen. Mert lehet, ahogy én látom ez sem igaz vagy valós.. mert semmi sem az aminek látszik és sulykolják
    Szer-e-tettel:
    Spari:Y.Y.Y.Y.

  • A cikkben idézett kétpofonos szöveg csonka az „Úgy fog a szélsőjobbal bánni, mint Horthy” bevezetés nélkül. És hogy bánt Horthy a szélsőjobbal? Rájuk is „lőtt” de a sajátszájú állítása szerint vérző szívvel és vaktölténnyel. És a végén még a hatalmat is átadta nekik. Aki rendelkezik egy picurka józan ésszel és némi történelmi ismerettel, az már eleve tudta, hogy mit tartson erről a szövegről!
    CORNELIUS
    Nem elkerülhetetlen az eset, hanem nagyon is elkerülhető, Ha ugyanis törvénytisztelő állampolgárként a rendőrség felszólítására szépen feloszlik, és elindul hazafelé, akkor max. popsin éri a gumilövedék! SZEMEN csak azt lehet, aki szembenéz a fegyverekkel. Aki meg kockázatot vállal, az rajtaveszthet. De ez a saját döntése.
    HUNCANADA
    Elég az anyai vonalat vizsgálni, a zsidó származást a zsidók úgy tartják nyilván (mert az anya „biztos”) Aki persze a nürnbergi törvényekben hisz. vizsgálhatja az apai vonalat is.
    BODA MARCSI
    Amit Bajnai 1 ÉV ALATT!!! rendbe tett, azt Orbánék már pár hónap alatt is elszúrták. Azóta csak a kármentés megy, azt a léket szeretnék betömni, amit maguk ütöttek a gyorsnaszádukon, kb a „fúrjunk másik lukat, és azon kifolyik az a víz, ami az egyiken bejött” megalapozottsággal
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=64H5cem8HKs
    És azért nincs utcai erőszak, mert a demokraták nem fizetik le a rendbontókat, ahogy Orbán tette.
    GEYZA
    Nem „mostanában fogják elfogadni” hanem ugyanaznap fogadták el, amikor a Jobbik zsidózott egyet. Orbán és Kövér meg (mit tesz Isten) éppen TÁVOL volt! Azaz TUDTAK róla, sőt lehet, hogy egyenesen ők rendelték, mert ennél kevesebb nem lett volna elég arról a szemétségről elterelni a figyelmet, hogy az egész népet kollektíven bűnösnek nyilvánították és megfosztották a szavazójogától. Ha „ma lennének a választások” EGYETLEN magyar állampolgár sem szavazhatna. SENKINEK sincs választójoga! Szó szerint „jogfosztottak” vagyunk. Ezen az sem változtat, hogy kérelemre „kegyelmet” adnak ez alól és visszaregisztrálnak a szavazójoggal rendelkezők közé.
    NINCS ma Magyarországon ÁLTALÁNOS, TITKOS ÉS EGYENLŐ VÁLASZTÓJOG. Semmilyen SINCS! Pedig az még a Tákolmányuk szerint is megilletne bennünket.
    MOHAI JÁNOS
    No persze, aki semmi kivetni valót nem talál a zsidók kiirtásában, annak nincs gondja a listázásukkal sem. Csak mások nem ennyire hülyék és/vagy nácik, és még emlékeznek arra, hogy az is úgy indult, hogy LISTÁZTÁK őket.
    Egyébként hány izraeli KATONÁT öltek meg az iráni rakétákkal, és hány palesztin gyereket használtak élő pajzsként közben? Ahogy az izraeliek tartják „Akkor lesz béke, amikor a palesztinok a saját gyerekeik életét többre tartják a zsidók halálánál” Nem tudom mit szólnál ahhoz, ha bárhonnan rakétákat lőnének Kanadára, mondjuk a te városodra – és a kanadai kormány nem lövetne vissza? Mert a rakétakilövő állás netán gyerekek közelébe van eldugva?

  • Puchert János

    ID Kiss László hát az írósodból az jött le nekem, hogy valóban nagyon idős lehetsz és már kissé szenilis is mert képtelen voltál egy értelmes szót leirni

  • Jávorszky Mária

    Huncanada! Szegedi beépített spicli volt, lebukott. Csak azért nem fogja felkötni magát amint Júdás tette miután Jézust elárulta, mert ő még Júdásnál is rosszabb.

  • e sorok irója az 1944 es lista alapjân el lett hurcolva egy nyilas halâlmenetbe,17 éves voltam,magyarnak szûlettem,csalâdom is,csak magyarul beszéltem és énekeltem. Csalâdombol csak én jöttem vissza.
    MéG EGY SIRHELY SE LETT ADVA TESTVÉREIMNEK. Ujra listâkat akarnak felâllitani és itt helyeslik egyes
    hozzâszólok.

  • Jávorszky Mária

    Az ENSZ közgyűlés ez év november 30-án elfogadott határozatában kimondja, hogy a megszálló vonuljon ki a Golán fennsíkról és ne nevezze Jeruzsálemet többé fővárosának, s ezentúl a megszállók részéről törvénytelennek és jogtalannak számít minden olyan intézkedés, mint pl. a törvényhozás, igazságszolgáltatás, stb.

  • Jimbo, ha kettős állampolgárnak nincs helye a magyar parlamentben, akkor mit keres ott Németh Zsolt és Szőcs Géza? (akinek apja nem mellesleg securitatés besúgó volt)
    🙂

  • Nagyon klassz az új forma! Remélem MOST be tudok menni.

  • Christopher Adam

    Köszönöm, Figyelő!

    Még dolgozom rajta…

  • Hát Kövér csak azért nem volt a parlamentben,amikor
    Gyöngyösi zsidózott,mert külföldön volt és nem ő vezette
    az ülést,talán megbocsájtható?
    Geyzának azt üzenem „új hazájában” uszítson a belváros
    szétverésére,mint nagy hazafi!…..
    Azért nincs utcai rendbontás mert nincs rá ok,talán itthon ezt mi talán jobban tudjuk.
    Egyébként sem 2006-ban sem 2007-ben nem a FIDESZ szervezte
    az utcai zavargásokat,hanem az embereknél betelt a pohár
    Gyurcsány elvtárs „vallomása” után,és ugyan volt csőcselék is,akik heccből randalíroztak,de a JOBBIK-ot támogatók között is voltak olyanok, akiknek sajnos igazuk volt és a petíciójukkal nem engedték be őket a TV.székházba illetve nem vették át.

  • Egyébként egy normális országban ilyenkor a hazug
    miniszter elnök magától lemond!!!Ennél sokkal kisebb
    vétségek miatt is,csak az a kérdés,hogy maguknak mi a
    „normális” ország?
    Egyébként Izrael nyomul be jogtalanul Palesztinába és
    terjeszkedik,azon a határon túl amit régen megvett és
    hogy mennyire nincs igaza már a „fasiszta”ENSZ is megfigyelőket küld a térségbe…..
    Különben sokkal több palesztin áldozat van mint izraeli,mert
    az utóbbinak több pénze van fegyverekre és nem bír magával
    Lehet hogy „kinőtték” az országot,pláne ha az azóta
    kirohangáló „ál üldözötteket”is figyelembe vesszük.
    Az sem véletlen,hogy nincs a világon még egy olyan ország
    mint Izrael,ahol még a nők is katonák és állandó készültség van.Vajon miért?Ezen is el kellene gondolkozni.

  • bizony Jimbó..látod látod…ilyen vagyok én.
    Ha nem tetszik , lehet innét eltakarodni.
    ÉN itthon vagyok egy demokratikus oldalon , te meg csak idetolod magadat ha ha kell ha nem.
    más:
    Van egy mostanában keletkezett izraeli példamondat :
    ” Azt , hogy megölitek a gyerekeinket , még csak.csak met tudnák nektek bocsájtani.
    De AZT hogy arra kényszrítetek bennünket hogy megöljük a TI gyerekeiteket , soha nem fogjuk nektek megbocsájtani !!”
    …..hát így…

  • Boda Marcsi magácska annyira nagy böszmeségeket irogatott most ide végtelen zsidó-gyűlöletében, ami még saját magához képest is megrezegtette a lécet heheheheheheheheeeehehehehe

  • hulye Boda

    azert van kevesebb izraeli aldozat, mert azokat erdekli a sajat nepe, ezert bunkereket epittettek, amiket szinte mindenhonnan 15 masodpercen belul elerhetnek az emberek, ehelyett „palesztinaban” azert szulik a nok a gyerekeiket, hogy legyen, ki bosszutall a zsidokon…az, hogy meghalhatnak, be van kalkulalva! most meseld el, hogy ennyire azert nem gonoszok, mikozben 2012-ben kotelezo alapon csonkitjak a 14 eves lanyokat? te Boda, te tokeletes peldaja vagy a foldsotet, videki embereknek…gondolom a gyerekeid megelhetesi politikusok a faluhazan? szegyellje magat….de igy szolok idoben, ha buknak most kivetelesen kurva nagyot fognak!

  • Gay-za!
    Toled a legjobb a paradicsom a neved mellett.Tokeletesen illik hozzad!!!
    Nyilas!!
    Te meg csak almodozni tudsz. Gondolom elotted van a szovegkonyv amibol irkalsz?!

  • Gyöngyösi kijelentése a Parlamentben elitélendö.De kedves kommentelök Perez elnök kijelentése „megvesszük Magyarorszàgot”,az itt irt szemitakommentek és a levitézlett/2008-2009-ben/szemita Bajnai ujboli szinrelépése olaj a jobbik tüzére.

  • Geyza és Nyilas Misi!
    Hát annyira szánalmasak hehehehehe,hogy egyszerűen nem tudnak
    megsérteni!Egyébként eddig… nem volt okom gyűlölni a zsidókat(most is csak szánakozom egyesek szintjén) és sem én sem a gyermekem nem volt és most sem megélhetési politikus,mert szerencsére normális iskolai
    végzettséggel rendelkezünk, amivel a megélhetésünket biztosí-
    tottuk és fogjuk,nem úgy mint sok balos iskolázatlan káder
    a múltban (köztük a sok itt hozzászólóval)
    Soha nem voltunk semmilyen párt tagjai, így bukni sem tudunk,és reméljük az „ilyenek”buknak el mint maguk.
    Ami a bunkereket illeti,ha ilyen politikát folytatnak
    egyre többre lesz szükség….

  • Boda Marcsi
    És akkor mit tegyen az a miniszterelnök, aki SOHA, még véletlenül sem mondott igazat? Eleve megmondta, hogy „Ne azt figyeljék, amit mondok hanem amit teszek” tehát az a beteges hazugság nála kényszeres és szándékos?
    Jávorszky Mária
    Köszönöm! Nagyon jót nevettem a nap viccén, bár azért az ájulástól messze voltam. Az ENSZ határozat, ahogy azt a Móricka és J.Máriácska elképzeli. Tényleg jó. Kabarékban is vállal fellépést? Nagy sikere lenne.

  • Jávorszky Mária
    2012 december 1
    3:05 de.

    Megértem, kedves Mária, és igazat is adok Önnek, csupán a hogyan a nem mindegy.
    Jó egészséget kívánok.

  • Geyza
    2012 december 1
    3:50 du.

    göllner-gayza, undorító amit csinálsz.

  • Dakota :
    Maga meg egy szimpla hányinger.
    De nem kell ám itten kínoznia magát ! Ott az egere. Klikk a Szentkoronarádióra és már meg is szűnik a mentális problémája !

    Boda úrhölgy :
    Akkor költözzön az arabok közé. Majd magának is jól kivágják a klitoriszát , ahogy a saját asszonyaikkal teszik.

    Jimbó :
    Látod milyen egy paradicsom ez a Geyza ?
    Azzé elég lassan vetted észre. Lassú az agyad. Paradicsomlevet hordasz a koponyádban , rakomány gyanánt ?

  • Nyilasmaris :
    Végtelen jóltájékozottságodban tudod hogy Izráel fiai mit keresnek a Golánon ?
    Persze hogy nem.
    No majd én ( szokásomtól eltérően ) elmagyarázom magácskának , kissé bő lére engedve. ( úgyse olvassa el de mindegy.)
    Az ÚR 1967.-ik évében , mikor már tizenkilenc éve ágyúzta a Szír hadsereg a golani magaslatok Izraellel határos meredek oldalából a földjeiken dolgozó parasztokat , az Izraeli Védelmi Erők Szíria ellen fordultak , mert Szíria gyalogsági támadásra vonta össze erőit a Golan fennsíkon.
    Gépesített eljárással rézsűket vágtak az elvadult bozótos hegyoldalakba a páncélos ékek számára , akik egy-másfél nap alatt megsemmisítették a jelen lévő szír haderőt , berobbantották az évek hosszú sora alatt földalatti bunkervárosokká kiépített ágyúállásokat , lőszergyárakat és kaszárnyákat és megindultak Szíria belseje felé. Szinte akadálytalanul. A Szír Hadsereg nem osztott nem szorzott Izrael páncélos dandárjaival szemben.
    EKKOR Szíria elkezdett az ENSZ.-ben sírdogálni , hogy őt iperialista támadás érte és követelte hogy vonuljanak ki az országából a megszállók.
    Izrael akkori ENSZ képviselője csak annyit mondott :
    ” Szíria békét kaphat Izraeltől , csak annyit kell tennie hogy KÉRI a békét !! ”
    De Szíria nem kért békét Izraeltől.
    ( Addigra már Egyiptom és Jordánia békét KÉRT Izraeltől és meg is kapták . Sharon dantártábornok -későbbi elnök – viszafordult Kairó alól és páncélosaival vissza vonult a Szuezi csatorna mögé )
    De Szíria makacs volt , konokul nem kért békét !
    Amikor már a Dávid-csillagos harckocsik Damaszkusz külvárosaiban dübörögtek , akkor végre tűzszünetet kértek nagy fogcsikorgatva. Mire Izrael kivonta haderejét , vissza a Golánra.
    Ezek után Izrael kijelentette hogy a Golánt , a Sínai félszigetet , Transzjordániát és Gázát is addig tartja megszállva míg Egyiptomtól , Jordániától , valamint Szíriától nem kap ÁLLAMI DIPLOMÁCIAI biztosítékokat arra nézve hogy onnan többé nem indul katonai támadás Izrael Állam ellen. Ezeket nagy nehezen meg is kapta Egyiptomtól és Jordániától , ezért vonult ki a Sináj.-ról és ezért jöhetett létre a Paleszín államnak nevezett akármi.
    De Szíria nem szavatolt semmit. Gyakorlatilag Izrael és Szíria mind a mai napig hadiállapotban van !!
    Hát ezért vannak ott az izraeliek.
    Teccik már érteni ???

  • soksor itt emlitik Perez kijelentését,hogy megveszûk MAGYARORSZâGOT, a turista nyelvben megvenni egy orszâgot vagy eladni az ajânlani,kinâlni egy orszâgot,turista vagy befektetési szempontbol. Senki nem akar venni vagy eladni egy orszâgot,én példâul nem vennék semilyen orszâgot,de plâne nem szûlöföldemet,hol anyi a gyûlölködés az uszitâs.
    Ha vilâgos fejel, komolyen,vizsgâlnânak a problémâkat,
    a fejlödési lehetöségeket,a kereskdelmi és kulturâlis kapcsolatokat sok jobb megoldâs lenne mint a gyûlölködé.
    s.

  • Boda M
    Téged fizetnek ezért, vagy született „ilyen” vagy?
    Bocs, de a stílusod, és a tartalmi mondanivalód kihozta belőlem a jobbikos csendőrpertut.
    Olyan szinten vagy stupid, hogy azt már tanítani kellene.
    Először még elszörnyedtem, hogy vannak „ilyenek”.
    Most már tudomásul veszem,hogy azért tartunk itt, mert a fidesz, a hit gyüli, meg a jobbik, csak „ilyeneket” tud generálni.
    Tudod, arra büszke vagyok, hogy a DEMOKRATÁK tisztán látnak.
    Szemorvos? Ohne?

  • Jávorszky Mária

    Kekec, ezért is írtam,hogy jót nevessetek. Az ukrán delegáció is ezért vonult ki az ENSZ közgyűléséről amint a szavazást bejelentették, egyértelműen tudomásul adva, hogy tesz rá a játékaikra, mivel köztudott, hogy Izrael még egyetlen ENSZ határozatot sem tartott be.Az is köztudott tény, hogy az ENSZ határozatai, mely egyértelműen fejezi ki az emberiség többségének véleményét, kimondottan csak a civilizált és nem barbár népekre vonatkozik.

  • Jávorszky Mária

    Kedves Dakota! Azt írja, nem mindegy hogyan.Értem. Foggal körömmel,sarlóvak kalapáccsal,de csakis a fejüket, hogy meg ne sántuljanak.
    he…

  • Ha biràljuk az itt megjelenö cikkeket,mert sulyosan egyoldaluak,vagy hazugok/ Pl,Szemenyei -igaz,hogy Devecseren történt ,de nem osztogattak hanem fosztogattak tartalmiszinvonalu/,akkor nàcik stb. vagyunk.
    Nälunk volt az elsö zsidotörvény Közép-Europàban,de nàlunk volt elötte az elsö Zsido -Diktàtor is /Kun Béla ,Szamuelly Tiborral/és az elsö vörösterorral.

  • #Christopher Adam
    Egy észrevétel: némelyik „avatar” erősen „hajaz” egy nem éppen szalonképes jelre!
    Nevezetesen a „horogkeresztre”!
    Meg kellene változtatni!

  • Christopher Adam

    Kedves raptor,

    mégnézem, hogy tudok-e rajta változtatni. Az avatarokat egyébként a gép dobja ki automatikusan…sajnos ebben a formában.

  • Déneském tehát maga szerint a gaz Izrel aljas aknamunkája volt a tizenkilences Kommün ?
    ( még meg se volt akkor Izrael hehehe , arra még 29 évet kölletett várni de mindegy.)
    Egyébként meg a Kún Béla féle kormány volt az aki honmentő háborút folytatott a románokkal meg csehekkel szemben.
    Az alapállása az Antantnak az volt , hogy meghúzták Magyarország határait önkényesen , aztán a Kisantantra bízták a végrehajtást. Ekkor kezdődött el a dicsőséges tizenkilences magyar Vörös Hadsereg haza-mentő háborúja.
    Ha nem verik akkor ki a románokat meg a többieket , ma Dunántúl-méretű lenne a Haza .
    Ezek után a lealjasodott Horthy ( Ferencz József volt szárnysegédje , vagyis előtte az osztrák érdekek maximális kiszolgálója ) bevonult ide az Antant szuronyainak a segítségével és vérbe fojtotta a fiatal magyar demokráciát. 230 000 halott akkor . És ugyanannyi hatalmának a végén , a Don-kanyarban. Nomeg azok a százezrek akiket szorgalmasan átadtak a németeknek , elgázosításra , de úgy hogy a németek maguk is meglepődtek . Nem számítottak ilyen kimagasló eredményre. Hozzá voltak szokva ahhoz hogy a franciák , de főleg a dánok norvégok stb. elrejtik zsidó honfitársaikat előlük.
    Nyugodtan kimondhatjuk : Horthy és Szálasi nemzetvesztő hazaárulók voltak.

  • Sokáig latolgattam, hogy menjek vagy ne menjek, végül nem bántam meg. Szinte biztos, hogy orbán legújabb aljassága volt ez a szabad választások ellen, és azt sem zárom ki, hogy gyöngyösi pajtást majd valami külföldi nagykövetségen bújtatja el, jól jövedelmező szinekúrában.
    Nem gyújtottuk föl a Kossuth teret, nekünk hazánk ez az ország és a fővárosa, nem harci terep, ahol kedvünkre pisálhatjuk oldalba a parlament épületét. Nekünk a piros-fehér-zöld vászon nem egyszerűen rongydarab, amit a fejünkre, derekunkra kötünk, ha fázunk, hanem a nemzetünk jelképe.

  • Jávorszky Mária
    2012 december 2
    3:47 de.

    Mária:)

  • talalom
    2012 december 2
    9:08 du.

    Szép riposzt volt, talalom.
    Kár, hogy hiteltelen.

  • #Christopher Adam
    Köszönöm!

  • Marx tanitàsa volt a Kommün,tanitvànyai hajtottàk végre az elméletét.A felburjànzo europainacionalizmus ellen kitalàlta azt a gyogyszert, amiben a föleg beolvadni nem akaro zsidok szàmàra a megfelelö alternativàt vàzolta fel.
    A nacionalizmusnak -häboru àràn-meglett az eredménye,àllamok alakulhattak-a mi orszàgunk rovàsära is-.
    A marxizmusnak többnyire csak vesztesei vannak.A VILÀGPROLETÀRJAI a munkahelyükért küzdenek egymàs ellen/Toyota-VW stb./

  • Jávorszky Mária

    raptor 2012.november 30.2:56
    Egyetértek. De legyen aminek lennie kell! Legalább meglátják, hogy sokkal többen vagyunk, mint amilyen a látszat.

  • #Jávorszky Mária 2012 december 4 12:51 de.

    Sajnos én nem tartom ennyire egyszerűnek!
    Az én mottóm: Vannak nálam butábbak is, de a hatalom az ő kezükben van!
    Ezt kicsit változtatva: … a fegyver az ő kezükben van!
    Senkinek ne legyen kétsége afelől, h Orbán simán kiadná a tűzparancsot hatalmának megtartása érdekében!
    Szerintem alig várja, h „odáig” fajuljanak a dolgok!
    Előtte kellene őt megállítani!
    Akár demokratikus úton, vagy akár másképp!

  • Jávorszky Mária

    raptor! Ha valaki kiadná a tűzparancsot, az nem ő lenne, hanem a háttérben meglapuló ellenséges erők,akik már türelmetlenül várják, hogy mikor érik be a vég nélküli provokációik gyümölcse és végre elkezdődjön.Egyenlőre a magyar fogcsikorgatva, de várakozik, azt várja, hogy az általuk megválasztott kormány lépjen,még reménykednek, de hiába, nem fog lépni. Orbán,mialatt az országot megpróbálta megmenteni, közben aljas módon megkötötték kezeit.
    Nem Orbán, a nép az akinek kötelessége kiállni jogai mellet és akaratát kinyilvánítani. Van egy találó magyar mondás – A néma gyermeket az anyja sem érti.
    Egy másik mondás szerint – Ami késik az nem múlik.
    De egyet egészen biztosan tudok,bárhogy is legyen, győzni fogunk!
    ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!

  • #Jávorszky Mária
    Tájékozatlanságodat, tudatlanságodat betudom feltehetően fiatal mivoltodnak!
    Szerintem még tanulnod, okosodnod kéne pár évet valamelyik iskolában, esetleg elvégezned a 8 általánost!
    Orbán minden gazságra képes elmebeteg!
    Ezt használjátok, használják ki!
    Ti sosem fogtok győzni, mert eltűntök, a méltó helyetekre kerültök! 🙂

  • Jávorszky Mária

    raptor! Mi mindig a méltó helyünkön leszünk,a HAZÁNKBAN!
    Ti pedig a történelem szemétdombján.
    he…

  • Talalon! „Nekünk a piros-fehér-zöld vászon nem egyszerűen rongydarab, amit a fejünkre, derekunkra kötünk, ha fázunk, hanem a nemzetünk jelkepe”.
    Akkor miert tapostatok,dobtatok a kukaba?
    En(es sokan masok) ilyet soha nem tettunk es tennenk.

  • #Jávorszky Mária
    Bocsi, de nincs kedvem egy nácival „beszélgetni”!
    Egyébként nekem van atyai nagyapáig visszamenőlegesen származási papírom magyar származásomról, de Neked kétlem! 🙂

  • Jávorszky Mária

    raptor 2012.december 5 4:12 de.
    Amit írtál az olyan gyerekes, mint amikor az oviban a gyerekek egymás előtt dicsekednek…
    Hallottál már Trianonról amikor az elrabolt területek még magyar föld volt? Te kis butuska,felfogtad a csöppnyi agyaddal?
    Dicsekszel magyarságoddal, közben elárulod azt.
    Hazaárulóknak a Mikulástól, csak virgács jár!

  • persze javorszky

    a sajat hazadban lesz a sajat vegbeled a sajat nyakadra tekerve….mar raszolgaltal nagyon!

  • Jávorszky , még én is hallottam arról, sőt Anyosomék is, akiknek egyik napról a másikra Romániában találták magukat, kis földecskéjükkel együtt. hatan voltak testéverek, ebből három fiu és három lány. Mindegyiket magyarul tanitatták, házi tanitóval, a fiuk mind éretségiztek is. Trianon után mindegyik fiu átszökött a határon, mondván, hogy ők bizony Magyarok, és nem lesznek Román katonák. És mit gondolzs, mivel „hálálta” ezt meg a Magyar kormány? Egyik sem jött haza a munkaszolgálatból. Családostól, zsidóként pusztitották el öket magyar segitséggel.
    „Véletlenségből” az 1944-es Vámospércsi zsidók listája a kezemben van. 400-ból ha 30 élte túl ezt a „kirándulást. Na, Jávorszky, ezzel dicsekedjél, ha tudsz, és mersz.

  • #Kopácsi
    Judith!
    Hagyjad, mert ő egy elvetemült, agyatlan!
    Az a baja, h sokáig élt vidéken és nem fejlődött ki az agya!

  • #Jávorszky Mária
    Mucika!
    Ezzel Te árulod el tudatlanságodat!
    Tudod, a mostani történelem könyvekben nem az igazságot írják feltétlen!
    Talán majd a 8.-ban olvashatsz valamit róla, már, ha addig eljutsz!

  • #Nyilas Misi
    Az ilyennek nincs hazája! 🙂

  • Jávorszky Mária

    Kopácsi! Talán, csak nem engem akarsz felelősségre vonni? Mivel én jóval a háborús évek után születtem.
    Az én felmenőim közül senki sem követett el határsértést és köztük nem voltak politikusok vagy párttagok sem,politikába soha nem avatkoztak, mégis meg lettek büntetve csupán azért, mert magyarok voltak. Például,sokgyerekes családjaikat kirakták saját otthonaikból,a katolikus pap felmenőimet börtönbe zárták csakis azért, mert nem voltak hajlandóak a KGB-vel együttműködni, még sorolhatnám.És ezeket az embertelen sérelmeket már azután kellett elszenvedniük, miután erőszakkal elszakították őket hazájuktól.Mégsem mondom neked se másnak, azt amit te mondasz nekem – „dicsekedjél, ha tudsz, ha mersz.”
    Nem tudjátok elképzelni milyen fájdalmat okoztak nekünk, határon túli magyaroknak amikor nemmel szavaztak azon a december 5-én.

  • Lehet Jávorszky, hogy eddig nem cselekedtél törvényellenes dolgokat. Csak a mentalitásod van meg hozzá, hogy embertelenséget kövess el.

  • Jávorszky, most mivel és mennyivel lenne könnyebb sorsod, ha azt a bizonyos dolgot megszavazzák a „magyarok”? Letettek volna kettős állampolgárok? És az mivel járt volna pontosan? Nem tudom és értem pontosan, hogy milyen elvárásaid lehetnek Magyarországgal szemben? Engem pedig ne vádolj ezért, az általad olyan fájdalmas szavazatért, mert én nem szavaztam sem jobbra, sem balra. Nem élek ott, nem ott fizetek adót, tehát nincs jogomban szavazni sem. Persze, attól még véleményem lehet.

  • Jimbo! Szeretném ha csak egy pillanatra félre tennénk az antagonisztikus ellentéteinket és képesek lennénk a normális párbeszédre!
    Tényleg totál őszintén mondom! Senki nem dobálta el, és taposta a magyar zászlókat, ahogy senki nem árulta ötszáz forintért. Mind a kettő, a kurucinfóról terjedő, aljas szándékból gerjesztett rémhír!
    Ott voltam, Az Élet menete aktivistájaként osztogattam is a zászlókat, és a 4.cikkely képeslapokat.
    SENKI NEM TAPOSOTT ZÁSZLÓKAT! Ne csináljátok már! Felnőtt, értelmes emberek hogyan hihetik el ezt a fasiszta propagandát, hogy a baloldali vagy liberális értékrenddel élő emberek egész nap saját hazájuk elleni aljasságokon törik a fejüket?!

  • Jávorszky Mária

    Parittyás Te osztogatta én pedig szedegettem!

  • Jávorszky Mária

    Kopácsi! Hogy nekem milyen mentalitásom van és mit lennék képes elkövetni, arról jobb ha nem ítélkezel.
    Azt írod-” Nem tudom és értem pontosan, hogy milyen elvárásaid lehetnek Magyarországgal szemben?”
    Magyarország a HAZÁM! Ahogyan én szeretem őt ugyanúgy neki is szüksége van rám. A vonzalom kölcsönös és nem véletlen,spirituális értelemben és mely vonzalmat különböző emberek különbözőképpen érzékelnek.Soha más országot nem éreztem hazámnak és ezzel nem, csak én egyedül vagyok így, hanem az összes határon kívüli magyar.
    Ha érzett valaki gyötrő honvágyat, akkor képzeljen el egy szívet tépő,ki nem mondott, mert tilos, torkot fojtogató és szűnni nem akaró hiányérzetet, amely a gyerekkortól egészen a sírig elkísér!Olyan ez, mint az anyjától eltépett gyermek, akik örökké, csak egymást keresik. Ez a honvágy.
    Talán most jobban megérted,hogy a határon kívüli magyaroknak mit jelent az állampolgárság.
    (A december 5.szavazásokat nem rád értettem.)

  • Jávorsz@r: Államolgárokra, de bevándorlókra mint Te, Ukrajnának talán lehet, hogy szüksége van, de nem Magyarországnak! A börtönök amúgy is tömve vannak már, eltartásod kidobott pénz lenne.

  • Jávorszky, a baj csupán az, hogy amíg te vágyakozol a hazád után, az, ezek szerint nem tart rád igényt. Nem vagy ezzel egyedűl. Kilökött már másokat is. Én is nehezen hagytam ott, el sem tudtam volna képzelni máshol az életemet. A kényszer nagy úr, és hálás vagyok a sorsnak, amiért megmutatta, tágas a világ, és lehet benne otthont teremteni máshol is.

  • Orbán Viktor nyakkendője

    Orbán Viktor nyakkendője
    – ha nem is épp divatos -,
    esztendőre, vagy kettőre
    elkészült és jó szoros.

    Kedves Führer, lepd meg néped
    azzal, hogy ezt viseled!
    Volt ez már itt korábban is
    Nép-nemzeti viselet.

    Villon is járt ily’ cipőben,
    ő is kapott kravátlit…
    Tedd meg nékünk még időben,
    mert mondhatsz már akármit:

    uralmadnak immár vége!
    Jobb lesz, ha ezt megérted!
    Akasszad föl magad végre!
    Csak ennyit kér a néped.

    Lámpavason lengedezzél,
    hadd lássa a világ is:
    talpad alatt fütyül a szél…
    Így lesz szép a majális. /Szép lesz még a majál is./

    Nélküled is lesz majd jövő
    ebben a szép hazában,
    az uralmad után jövő
    új demokráciában.

  • Jávorszky Mária

    Kopácsi, ahogy mondod, lehet máshol is otthont teremteni, csak erre nem mindenki képes. Már megpróbáltam én is idegen földön egy jobb élet reményében,idegen ország nyelvén beszélve, de évek múltán utolért a kérdés – mit keresek én itt? Visszajöttem. Sokan elhagyják hazájukat különböző okokból kényszerülve,de vannak akik nem képesek erre, vagy mindig visszajönnek vállalva a nehézségeket.Erről írtam fent,a vonzódás törvénye szerint…
    Amikor a honvágyról írtam azt arra az időkre viszonyítva értettem, amikor még le voltak zárva a határok. Mostanában a határon túli magyarok a honvágytól már nem szenvednek, bármikor hazautazhatnak, letelepedhetnek,állampolgárságot szerezhetnek, s mindezt elsősorban a Jobbik párt kezdeményezésének köszönhető.
    Nem igaz,hogy a haza nem tart rám/ránk igényt, mert most jobban mint valaha!

  • VICCES EZ A VERSIKE DE NEM NAGYON DEMOKRATIKUS

  • WEISZ JOZSEF,
    a versem egy kortünet. Reakció egy olyan ország történéseire, amely ugyancsak nem demokratikus. 2012 január 1-től ugyanis a Tákolmány életbe lépésével de jure alkotmányos fasizmus van Magyarországon, bár ez sokaknak nem tűnt még fel. És senki sem tudja, meddig kell még elviselni egy elmebeteg uralkodását, illetve a fasiszta horda ámokfutását, mikor jutunk el arra a szintre, hogy a nép felébred, összefog és elkergeti az őt sanyargató politikai maffiát.
    Én a magam szerény eszközeivel lázítok, mások ellenzéki blogokat írnak, ismét mások ellenzéki pártokban tevékenykednek. Lassú a folyamat, de egyszer csak meglesz az eredménye.
    Pihentetésképpen küldöm egy másik versemet, ez valamivel mókásabb, ha már a helyzet nem az:

    Egy kagán keserve

    Orbán kagán én vagyok,
    Egy országot uralok,
    Jóságos és bölcs vagyok,
    Mondják mind a haverok,

    Akiket én pártolok,
    Zsíros állásba tolok.
    Egykulcsos az adójuk;
    Legyen tejrevalójuk.

    Nyerges meg a Simicska;
    A két közpénz-talicska.
    BKV-t a Vitézy
    Orrát túrva intézi.

    Tömjén Zsolti helyettem
    Vadászik a berekben.
    Pusztítja a szalonkát,
    Misebort meg szalonnát.

    Morcos Bajusz házelnök,
    Úgy néz rád, hogy majd fellök,
    Ha a suttyóság fájna,
    Egész nap ordibálna.

    Ökör-körös köcsög pöcs,
    Úgy is hívják, Navracsöcs,
    Ő a Vezér jobbkeze,
    Seggét törli ki vele.

    Pintér Sándor kétdekás,
    Emellett még nagy dumás:
    Az hantázta első nap,
    Két hét alatt rendet rak.

    KÁder János Brüsszelbe
    Lett száműzve pár évre.
    Hogy Plagi bá’ megbukott,
    Elnöki széket kapott.

    A Szarjártó Petike
    Nem tudja, hogy eszik-e,
    Vagy épp csak hogy kajálják
    Népbutító dumáját.

    Lézer Janó nagymenő,
    Audival dönget ő,
    Nagypofájú kis gyökér,
    Nagy kalap szar, annyit ér.

    A Selmeczi Gabika
    Édes, buta pofika:
    Kiflicsücskös bájmosoly,
    Pedig a helyzet komoly.

    Deutsch Tompikát Twitteren
    Üti ki az értelem:
    Mocskos szájjal alázza
    Meliát a parázna.

    A Budai Gyuszika
    Rábaszott a tutira:
    Rágalmazott, megvádolt;
    Az ítélet bírság volt.

    Földmutyi megy ezerrel,
    Ángyán nem jöhet perrel.
    Titkosítva tíz évre,
    Fene tudja, mivégre.

    Az IMF segélye
    A kutyának se kéne.
    Az én szabadságharcom’
    Kötvényekből megoldom.

    Gyakran múltba révedek,
    Fasisztákat éltetek.
    Horthy, Duce, s a Nyírő:
    Nekem a múlt a jövő.

    Így hát csak azt nem értem,
    Mért nem szeret a népem.
    Mért van az, hogy utálják
    Minden magyarok cárját?

    Pedig olyan jól kezdtem!
    Kétharmaddal megnyertem,
    Aztán sorban elcsesztem:
    Jól el-TEK-etlenkedtem.

    Adtam nektek nem tisztelt
    Gazdasági minisztert,
    Lángelmét – nem parázslót! -,
    Unorthodox varázslót,

    Akinek az a dóga,
    Hogy az adót kirója.
    Nem is tesz ám kivételt;
    Így hozza a bevételt.

    …Sajtótörvény-cenzúrát,
    Segély helyett közmunkát,
    Alkotmányból Tákolmányt,
    Munkatörvény-elkúrmányt.

    Nyugdíjpénztárt elloptam,
    MOL-részvényen elbuktam,
    Kínában pénzt koldultam,
    Kelet felé nyitottam.

    Ellenzékem megosztott,
    Boldogságra még sincs ok:
    Recesszív a gazdaság;
    Nem mehet ez így tovább.

    Egymillió munkahely
    Nincs sehol és nincs kivel:
    Sok százezer jó munkás
    Gazdasági emigráns.

    Morognak az emberek,
    Aktívak a bloggerek,
    Folyton kifiguráznak,
    Mocskolnak és anyáznak.

    Sokszor az az érzésem,
    Nincs már hátra két évem,
    Hiába őriz a TEK:
    Életemért reszketek.

    Mindenki jobban járna,
    Ha visszamennék Grazba,
    Megnyugtatólag hatna
    Gumiszobám unalma.

    Csak egy ott a bökkenő:
    Az áhított fejfedő.
    Magyar korona helyett
    Csörgősipkát viselek.

  • Kifejezetten undorídó az, ahogy ehhez a egészhez hozzáállsz kopácsi.

  • Kopácsi
    2012 december 5
    6:56 du.

    Kopácsi, akkor ehhez tartsd magad és ne élj vissza a többivel

  • Kedves Bonhomme!
    Gratulálok a versekhez!
    Pazar!:)

    Való igaz! Egy tákolmányos, fasisztoid diktatúrában élünk, ezt egyre többen érzik, de sajnos még mindig nem elegen, és azok közül is akik racionálisan képesek látni a jelen magyar valóságát, csak kevesen vannak akik akarnak is tenni ellene tevőlegesen. Ennek vannak érthető okai is persze de a társadalmi-politikai helyzet kezd odáig fajulni, hogy a „tett” már mindennél előbbre való lesz…!

  • Marcsa ne legyenek illúzióid! Magyarországnak kicsit sincs szüksége a fasisztákra! Te itt könnyes szemmel zagyválsz a magasztos hazaszeretetedről de minden amit képviselsz az a nemzetrombolás abszolútuma, olyan „értékek” amiket egyetlen civilizált ország sem kíván magának! Te egy fajvédő, feudális rendiségről álmodozol ahol téged is emberszámba vennének… A történelem rég túlhaladt ezen! Mindig lesznek olyanok mint te, mert az emberiség már csak ilyen, újra és újra kitermeli a maga eszement csótányit, de soha többet nem fogtok jogot, életteret kapni!
    Persze téged és a hozzád hasonló elvakult, emberi mivoltukból kifordult zombikat nem lehet meggyőzni de nem is kell! Eredendően enyészetre vagytok ítélve, és egyszer majd keserves kínnal fogod megérteni Pilinszky János hozzátok írt sorait:
    „Kirajzolódom végleg a világból
    mint csupasz falnak állított fogoly,
    külön kezel, kivételes magányban
    a tanuk nélkül dolgozó pokol.”

  • Köszi, Parittyás!
    Az AN-en is tettem közzé jópárat, a szendamondján is szoktam posztolni, az „életmú” ott végigkövethető.
    Aztán ha valami felbosszant aktuálisan, megint írok egy újat, csak a rend kedvéért.