Pálinkás jó reggelt Magyarország!

2013 február 23 8:12 de.22 hozzászólás

Nagy a baj elvtársak! Már a szabad pálinkafőzést is elbukta világszám kormányunk. Az Európai Bizottság ezt is bíróság elé vitte. Milyen szép az, amikor a szövetségeseink non-stop pereskednek velünk, meg kötelezettségszegési eljárás alá von minket rendszeresen. Ilyen a fidesznyik szabadságharc, harcolnak az európai jogszabályok ellen. Azok ellen, amiket aláírtunk a belépésnél, megígérve, hogy betartjuk azokat. Igaz, ezek felesküdtek az Alkotmányunkra is, mégis nagy ívben kihajították a szemétbe. Se az aláírás, se az eskü nem számít, csak a pávatánc, és csak a hatalom.

Nemzetiérzelmű, rendszerhű pálinka

Rettentően fontos, megéri a pereskedést is a szövetségeseinkkel, hogy 50 literig adómentesen főzhessen bárki pálinkát, mert amíg az elvtársak olcsó mámorukban fetrengenek, addig se figyelik a híreket.

Például azt, hogy nyugdíj- és országmentő kormányunk elbukta az elzsarolt 3.000milliárdos nyugdíj vagyon közel 10%-át, vagy 280milliárdot. Pontosabban eltőzsdézték. Mert ennyit buktak a részvények kényszereladásain. „…az állam a lehető legrosszabbkor vette át a vagyont, a régiós tőzsdék a csúcsukon voltak, ráadásul fokozatosan el kellett adni az eszközöket, így nem volt lehetőség kiülni a rosszabb időszakokat.” Azt is mondhatnánk, hogy elrulettezték a vagyon 10%-át a nyugger kaszinókban. De a többi vagyonnak is csak bottal lehet ütni a nyomát. 460milliárdot például nyugdíjkifizetésre használtak fel közvetlenül. Gondolom sok volt manyup tag most magához nyúl, mert nem azért spórolt magának több mint tíz éven keresztül, hogy egy felcsúti középpályás másnak fizessen belőle nyugdíjat. De szerintem nem is azért, hogy azt az államadósságot csökkentse vele, amit többek között ez a középpályás halmozott fel még 1998 és 2002 között. Vagy éppen most.

A Nemzetgazdasági Minisztérium ugyan azt hazudja, hogy az államadósságot csökkentették a manyup vagyonnal, de ezt senki nem hiszi el nekik. Különös tekintettel arra, hogy a magyar államadósság egyre nagyobb csúcsokat döntöget, sosem volt még ilyen magas. Hiába a harc és a hazugságokkal elzsarolt milliárdok ezrei, az államadósság a csúcson, és még nem számolták bele a büszkén hangoztatott legutóbbi dollár kötvény kibocsájtás milliárdjait. A 3,23milliárd dollár, az kb 800milliárd forint, ennyivel napokon belül még szorítani fog az adóprés, hála az államadósság ellen küzdő világszám kormányunknak. Az IMF-től ennél sokkal olcsóbban lehetett volna forráshoz jutni, de a kormánynak nem számít, nem ők fogják visszafizetni 5 meg 10 év múlva a kötvényeket.

De ne csodálkozzanak a kistelepülésen élő pálinkafőző elvtársak, ha levelet kapnak a kedves vezetőtől, az nem a delírium része lesz, hanem a kőkemény valóság. „A Magyar Közlöny február 19-i számában megjelent kormányhatározat szerint Orbán Viktor levelet küld az ötezernél kisebb települések lakosságának az önkormányzatok adósságkonszolidációjával kapcsolatban.” Imád levelezni, úgy fossa ki a 100milliókat levelezésekre a felcsúti postás, mintha egy csepp értelme is lenne. Mert ha fényezni kell magát, akkor semmi sem drága, különösen, ha a haverok nyomdáiban készülhetnek a levelek. Azon már meg sem lepődünk, hogy honnan a rákból ismeri személyesen minden kistelepülés összes lakóját. A listázás, adatgyűjtés Magyarországon ma már Nemzethy sport, már az egyetemeken is űzik ezt versenyszerűen a jobboldal ifjú titánjai. Ők már nem csak a pártszimpátiát listázzák, hanem azt is, hogy ki ratyi, zsidó vagy jóarc. Shit Pál még a végén elintézi, hogy a listázás olimpiai sportág legyen a birkózás helyett. Kubatov minden érmet bezsákolhatna.

Persze arra büszkén felhívja a zemberek figyelmét a kedves vezető, hogy nagy kegyesen a mi adóforintjaink kárára átvállalja az adósságokat, csak azt felejti ki a leveléből, hogy erre azért van szükség, mert a fidesznyik polgármesterek szarrá adósították a falvakat is, nem csak a városokat. És ha ezt nem tenné meg, akkor az általuk is előszeretettel felvett svájci frank alapú hitelek csődbe vinnék a településeiket. De a szabad pálinkafőzésre pont azért van szükség, hogy ne gondolkozzanak a népek, csak hatódjanak meg attól, hogy egy disznóól takarító személyesen levelezik velük, és azt hazudja, hogy megvédi az ő településüket is. Saját polgármestereinek ámokfutásától.

A Kubatov-lista kiterjed a határon túlra is, velük is levelezik a Kárpátok legújabb Géniusza. Most éppen potom 45millióért, de ez a levelezés is rendszeres lesz. „Megszervezhetjük magunkat, újra együtt kormányozhatjuk Magyarországot, és mindannyian beleszólhatunk a nemzet jövőjébe” – fogalmazott a levélben Orbán Viktor. A Miniszterelnökség összesen 160 ezer levelet postázott, a küldemények előállítása és kézbesítése pedig mintegy 45 millió forintba került. Még hogy együtt kormányozhassuk az országot! Muhaha, hát hiszen még a Magyarországon élő magyarok sem szólhatnak bele semmibe, százezrek tüntethetnek az utcákon, akkor is leszarja a magyarok véleményét a felcsúti kétharmados félisten. Úgy szólhatnak bele az ország életébe a külföldiek, hogy szavazhatnak rá, és majd ő képviseli az érdekeiket. A haverjainak. A határon túli magyarok is részesei lehetnek a Nemzeti(eskedő Orbánnal való) Együttműködés Rendszerének, ami a Fideszre való szavazást jelenti, semmi mást. A 160ezer levél pedig azt jelenti, hogy hazudnak rendületlenül, mert mondtak már 300ezer új állampolgárt is. A választásoknál 2014-ben pedig egymillió külhoni fog a Fideszre szavazni.

Amúgy egy weboldal készítése a határon túliak számára sokkal olcsóbb lenne. Akit érdekel, az ott megnézhetné, hogyan szárnyal a magyar gazdaság, milyen egy valódi tündérmese, hogyan manőverezik a triplabóvlis gyorsnaszád, és hogyan követ bennünket Európa. Ilyen erővel, lovas futárokkal is kézbesíttethetnék a kamu információkat, akkor fellendülhetne a lótenyésztés is hazánkban EU-s források segítségével.

Nem csak levelezgetésre van lé, de a csőd közelében fetrengő BKV-nak, – aminek idén csak fél évig biztosított a működése, mert csak annyi pénzre kapott fedezetet – nos, neki van 462milliója matricákra, meg BKV-táblákra. Kár, hogy már a legtöbb járaton elektronikus kijelzők vannak, viszont ha minden szart állandóan átneveznek, akkor a táblák cserélgetésére a jóisten pénze sem lesz sose elegendő. Márpedig az utcák, hidak, terek átnevezésén kívül még semmi nem fűződik Tarlós elvtárs nevéhez, hacsak a buszok bili kékre festése nem. Az is fontos volt több százmillióért egy csőd közelben lévő nagyvállalatnak. A múltkor is majdnem azt hittem a buszmegállóban, hogy a villamos jön, de szerencsémre felismertem a bili kék színt, és így már megnyugodhattam.

És nagyon fontos triplabóvlis kormányunknak az is, hogy „bankhitelből – vagy ha van, saját pénzből – az év végéig meg kell vásárolniuk az összes hazai gyógyszertár minimum 25 százalékos tulajdonrészét az ott dolgozó patikusoknak. A tulajdonos cégek természetesen maguktól nem adnák el a vállalkozásokat, és a patikusok jelentős része sem szívesen adósodna el hosszú évekre, és venne a nyakába vagyoni felelősséget. Választásuk azonban nem lesz: ha nincs adás-vétel, a munkahely is megszűnik.” Az újabb uniós kötelezettségszegési eljárás garantált, már jelezte is az Európai Bizottság, hogy eljárást fog indítani ez ellen is.

Ez is rettentően fontos, ettől valószínűleg még több rokkant fog meggyógyulni, és olcsóbban fogjuk megkapni a gyógyszereinket.

„A tulajdonosok természetesen a kisajátítással azonos hatású intézkedésnek tartják az ágazat törvénnyel kikényszerített átalakítását. Szerintük a törvény korlátozza a tulajdonosok autonómiáját, a tulajdonnal való szabad rendelkezést, a tulajdon hasznosítását és a haszon békés élvezetét.”

De mi történik, ha egy patikust kirúgnak, vagy nyugdíjba megy? Vagy ha 4 patikus dolgozik egy gyógyszertárban? Akkor hogyan lesznek mind a négyen 50%-os tulajdonosok? Érti ezt valaki?

A hentesek is vegyék meg a bolt min. 25%-át, attól garantáltan nem lesz zöld a párizsi. Vegyék meg a Tesco-k min. 25%-át, ha lecsókolbászt akarnak árulni. Autószerelő se lehessen az, aki nem tulajdonolja a műhely 50%-át. Vagy edző se lehessen senki, aki nem veszi meg a sportlétesítmény felét, de akkor ne lehessen az se politikus, aki nem rendelkezik a parlament tulajdonjogával. Akinek egy csepp esze van, az ezek után láthatja, semmi másra nem megy ki a játék, mint hogy egy bizonyos kört helyzetbe hozzanak. Ez persze csak Fidesztánban van rendben, európai jogállamokban ilyen nincs.

Ezért van szükség a szabad pálinkafőzésre, hogy eltompítsák a jónép agyát, ne vegyék észre mi zajlik a pávatánc előadások mögött. Azt, hogy egy hatalommániás elmebeteg csinál magának egy országot, tíz millióan meg asszisztálunk ehhez. Ebből több mint 9,9 millió kárára.

 A.G. / a KMH Ellenszék rovata

22 hozzászólás

  • Az elvtársaknak bizonyíték.
    Így akartam.

  • Palinkat en is szeretem.
    Orban Viktort en sem szeretem.

  • nem elbukta hanem MEGNYERTE …..magyarorszag palinka nagyhatalom…….kuksizz be a legkisebb boltba es meglatod

  • megszakadok a kárörömtöl……torontoban ugyan 2 fok van pluszban de a szel miatt minusz 1 foknak erzik…..mi mast csinalhatna a szobafogsagra itelt hulyegyerek mint hogy magyarozik egyet…mert arra nincs penze hogy itt sutkerezzen a napon mellettem floridaban…kac kac kacagok

  • burkus
    Ki magyarozik?
    Megsütött a nap?
    És attól még lehetünk pálinka nagyhatalom, mert nem főzhet bárki otthon a konyhában avarból páleszt.
    Az Unió nem azt mondja, hogy nem lehet pálinkát készíteni. Szövegértési problémáid vannak.

  • antifülke
    2013 február 23
    11:08 de.
    nem neki nem szövegértési problémái vannak.
    a léttel vannak problémái:)

  • hehehe
    jelen post szerzőjét még kevesebben utálják, mint engem 🙂
    mondom, még 🙂 🙂

  • burkus laci
    2013 február 23
    10:06 de.
    attól tartok, a floridai nap normális embereknek nem javallott. magából is mit csinált…

  • Küzdünk a hazai pàlinkàért.A mérközésnek még nincs vége,birosàghoz fordulnak.Az EU szerint nem lehet adomentesen fözni,csak 50 % adokedvezménnyel.

  • Judit Noszticzius

    Sem-sem elfogadjunk a saját otthoni pálinkafőzésért !!!!!!!
    Európának igaza van,hogy kell ellenőrözni minőségeket a szeszesiparokban !!!!! 🙂

  • Puchert János

    http://www.youtube.com/embed/bD9HwZ_BjDY
    a téma megzenésített formája Jó szórakozást

  • Dénes ERÖS
    2013 február 23
    4:00 du.
    nem ártana az adó tekintélyes hányadát a máj- és agykárosultak gyógykezelésére fordítani, tehát: küzdelemre fel!

  • Sajnos az a baj a nagy ,, fülke forrADALMÁRRAL”,HOGY MINDIG HARCCOL valakivel,mindig kitalál valamit,valakit akivel harcolnia kell!az nem érdekli hogy a harc károkkal jár s ezt a kárt a szegény emberek szenvedik el!A 2013-as költségvetés is kb 2-400 milliárd kiigazitára szorul,amelynek a szegény emberek látják a kárát.hiszen ez a kiigazitás=megszoritással érhető el.Nem értem az embereket hogy mikor mondják hogy elég,ne tovább!A szegény emberek éheznek,mélyszegénységben élnek,ők pedig még mindig azzon gondolkodnak hogy a feneketlen zsebüket mivel tömjék meg.Látványos ,hangzatos szavakkal ámitják a birka népet, s ők el is hiszik!

  • Andrási Sándor

    Jajong az ellenszék(let) ezerrel. De mi is a jajongás oka? Hát az, hogy hiába való volt az Orbán-kormány elé ásott IMF csapda, a kormány erős, népszerű, az ellenzék egyre kapkodóbb, a hazudozáson, rágalmazáson kívül másra nem képes. A választáshoz közelegve napról-napra fokozódik a pánik a hazugság-pártokban. A már megszokott módszereiket vetik be (mert megújulásra is képtelenek) de azokat fokozódó intenzitással. Nem tudják, hogy ez egy határon túl kontraproduktív, vagy ha tudnák is, a pánik miatt nem tudnak tenni ellene. Jól tudják: „ez a harc lesz a végső”.

  • Harcolni kell,ujra és mindig!Aki nem harcol,mint Gyurcsàny,Bajnai a
    bologatoikkal, 8 év alatt a Kelet-Europai élvonalbol sereghajtovà
    stabilizàlja az orszàgot,még a jövöt is elzàlogositva az adossàg
    drasztikus növelésével és a problémàk szönyegalà söprésével.

  • Andrási és Erős
    Esetleg valami konkrétumot ha lehetne.
    Az IMF a mi bankunk, ezt mondta a vezéretek.
    Akkor meg milyen csapda? Az olcsó hitel a csapda?
    Honnan jöttél, a Marsról?
    Sereghajtók pedig most vagyunk.
    Inflációba viszont a legjobbak vagyunk Európában.

  • Antifülke!………Olcsó hitel rövid pórázon.Igy gondoltad?Nem hiszem,hogy magánemberként vennél fel hitelt olyan banktól aki az alacsony kamatért cserébe elvárná:A gyermekedet minden héten egyszer meg kell pofoznod,a feleségeddel csak havonta egy alkalommal szeretkezhetsz,akutyádnak be kell kötni a száját, hogy ne ugasson és végül a gyerek zsebpénze is az adósságtörlesztéshez legyen felhasználva.Lehetne még sorolni.

  • Topapó
    2013 február 28
    2:12 de.
    Ezek szerint az IMF kikötéseit el sem olvastad..
    A bank is kiköti, hogy az új tetőre kért kölcsönt nem használhatod fel plasmatévé vásárlásra, vagy tíznapos bahamai üdülésre.
    Mert ha arra kéred,(és kapsz is rá) mások a kamatok..

  • Topgyíkarc
    Te megharaptad az IMF ellenes kampányt.
    Amit az IMF cáfolt.
    AZ IMF megölné a gyerekeket,és igényt tart az első éjszaka jogára. Ezeket is elhiszed.
    Ami viszont sanszosabb:
    Az IMF pénzéből nem lehetne Eon-t, meg hasonlókat államosítani, stadionokat építeni.
    Normális költségvetéseket kéne írni, amit nem kell havonta átírni stb.

  • Hát a kintiekbe kár a jó magyar pálinka,igyanak csak
    valami kétes kutyult szeszt,kárt már nem lehet bennük tenni!
    Persze nekik telik skót w.re is,a magyar termékeket,hagyományokat úgysem tisztelik,az olcsó fröccstől
    sem lennének sötétebbek!….

  • Marcsika, agyhalott Orbán-nyalonc! Tényleg azt hiszi, hogy jut nekünk (idehaza is), a pálinkából?? Nem jut ,mert maga, a férje és a maga fajták elisszák előlünk… Persze, értem én. A férjének kell ahhoz, hogy szépnek lássa magát, magának meg ahoz, hogy elviselje a férjét-de mire odaér szegény, addigra kiüti a pálinka.. :o)
    Így nekünk marad a whiskey,ill.-hiszen Kelet felé nyitunk! – a vodka…

    J