A jövő

2013 március 9 7:12 de.57 hozzászólás

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Két kérdésre adott választ ez a mai nap! Nevezetesen, hogy a sikeresen elkezdett, tündérmesébe illő, soha nem látott gazdasági fejlődés folytatódjon, vagy a gaz, igaztalan,  posztkommunistagazliberális erők, – akik már számtalanszor rárontottak saját nemzetükre, – idegenszívű nem magyarokkal (itt nem akarok burkoltan zsidózni) összeszűrve a levet kifosztották a Nemzetet és az folytatódjon!

Dying orange tree / flickr

Ellentétben velünk, akik létrehoztuk a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, megalkottuk a NENYI-t, mindenhová kitettük az alaptákolmány (amit már annyiszor módosítottunk  és hétfőn újra fogunk, mert coki az EU-nak ) – asztalát (igaz, néhol ellopták, pedig mi a közjó és az emberek érdekében még őriztettük is), megvédtük a magán és rendes nyugdíjakat, ki(f)osztottuk bérbe a földeket. Nem, Hölgyeim és Uraim, nem igaz, hogy csak a csókosok, a felcsúti PM. kapta őket, mert kérdezzék csak meg elvtársak – akarom mondani – Hölgyeim és Uraim – a Csányi, Baldauf, Lázár 1-2, Simicska, stb. ottettó-t, hogy én mit tettem és még mit fogok értük tenni!

Tisztelt Hölgyeim és Úraim!

Nem igaz az, amit gaz ellenségeink rólam, rólunk állítanak, hogy elszegényítettük a nemzet 2/3-át, mert a 2/3, az, kérem, mi vagyunk, és senki sem állíthatja rólunk, hogy szegények lennénk! Mert mivel magyarázható, hogy ma már 47 ezerből simán meg lehet élni?  Kérdezzék csak meg Zsiga Marcell képviselő urat! ITT válaszol Önöknek! Kérdezzék meg bátran, hogy miből is tellett neki 100 milliós házra, mikor havi 1,7 millióból gazdálkodik már három éve? Kérdezzék csak meg – ha esetleg nem hisznek neki – Matolcsy MNB- elnök urat, ő is ezt fogja mondani! Vagy, ha neki sem hinnének, – ami lássuk be, botorság volna – Pintér belügyminiszter urat! ITT válaszol. Ha ez sem volna elég a demokráciánk ellenségeinek, kérdezzék csak meg „annyitisérJanit”! Az ő eklatáns példája bizonyítja igazán, hogy egy sima táskahordozó hogyan küzdötte fel magát kitartó, szívós munkával odáig, hogy egy város (Hódmezővásárhely) eladósítása mellett államtitkár helyettes lett!

Hölgyeim és Uraim! Nem igazak azok a pletykák, melyek arról szólnak, hogy gigaadóssága lenne a városnak, hiszen az Önök pénzéből átvállaltuk ezt a csekély összeget! Vegyük, vegyék már tudomásul, hogy a mi rendszerünkben mindenki felelősen, unortodox módon gazdálkodik!

Hölgyeim és Uraim! Nézzék meg, hogy mi milyen felelősen gazdálkodunk, szem előtt tartva az Önök, hazánk értékeit! Nézzék csak meg, hogy mennyi az állam adóssága most és mennyi volt, mikor átvettük a kormányzás a bolsiktól? Az csak rosszízű pletyka, hogy 3000Mrd. forinttal több, 23eMrd.! És hol van már a megőrzésre átvett manyup pénz? Nos, tájékoztatom Önöket, hogy az meg van! Azt már biztos helyen őrzi a Lajos! Az sem a véletlen műve ám Hölgyeim és Uraim, hogy az a rohadék € 245-ről a mi gondos munkánk nyomán már 300! Örüljünk, hogy látható módon valami nő, ha már a nemzeti össztermék csökken! Nem picit, nagyon! Nézzük meg azt is, hogy a növekedés évében 1,7%-os csökkenés van!

Nna? Ehhez mit szólnak Hölgyeim és Uraim? Ugye, hogy ugye?

Hölgyeim és Uraim! Most, hogy elérkeztünk a választási eredmény kihirdetésének pillanatához, nem értem, hogy nemzetem, – melyért annyit áldoztam – ilyen hálátlan volt, hogy a 3,14csába küldött minket! Mivel érdemeltem, érdemeltük ki?

Vegyék tudomásul, hogy én most elvonulok, mert Graz még legalább két óra és szeretném, ha orvosomat nem kellene az ágyból kiugrasztani!

Hölgyeim és Uraim! Ne higgyék, hogy nem fogunk már találkozni, hiszen lesz még Magyarországon Október 23.-a!

Hajrá magyarok, hajrá Orbanisztán!

Gere Gábor

57 hozzászólás

  • Szabadsagot Hazanknak

    A FIDESZ megkezdte a munkasorseg ujraszervezeset!

    http://atv.hu/belfold/20130309_kubatov_partorseget_toboroz_irodaik_vedelmere

  • Szabadsagot Hazanknak
    2013 március 9
    7:27 de.
    De minek, hisz már annyi van belőlük!
    Ennyire be vannak xarva? 🙂

  • Igen a növekedés helyett 1,7 % minusz lett-amikor az EU is sajnos 0,5 % minuszig jutott,/ De 2009-ben IMF pénzel,segitséggel 6,8 % minusz/amivel stabilizàlt bennünket a vàlsàgot rosszul kezelö Bajnai a tettes tàrsakkal a Kelet-Europai sereghajtokhoz,ami Gyurcsànynak volt köszönhetö. Pedig nem kellett mindenkinek 79 % (ami 2002-ben csak 52 % volt) àllamadossàg miatti kamatokat fizetni és a 2008-as Gyurcsàny(Bajnaival,Mesterhàzyval) regnàlàs miatti 20 Milliàrd £ kölcsön visszafizetését 2012 -ben elkezdeni.

  • Judit Noszticzius

    Sem-sem elfogadjunk Orbán-rendszeréért !!!!!!!!!!!!!!!!!!>:(((((///// Orbán Viktor édesanyja nagyon akarta megszülni a kislányját (Viktóriát),akkor álmában nem ismerjünk Viktort és Viktória nem politikus,hanem másik állásban dolgozik (Fehérvári-megyei házi orvosnő vagy fodrásznő vagy az irodai dolgozó),akkor sokan jobban életviszonaljunk az Egész Magyarországon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezen nem sikerült megszülni Viktóriát,hanem a kisfiát (Viktort)!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((

  • Gere Gábor!…………Reszketek a félelmemben.A csattogó lepkéket ne, hogy véletlenül otthonhagyjátok.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 9
    6:37 du.
    Déneske!
    Elakadt a tű, vagy megállt a fej?
    Már nagyon unalmas és szánalmas ez a szöveged!
    Már legalább 20X elsütötted!
    Akkor sem volt rá vevő, most miből gondolod? 😛

  • Judit Noszticzius
    2013 március 9
    10:35 du.
    Akár bele is szakadhatott volna – mindannyiunk örömére! 🙂

  • Topapó
    2013 március 10
    8:25 de.
    Azon a szellemi színvonalon még te ragadtál le!
    Még a lyukas lábost is húzgálod az udvaron! 😛

  • Topapó drága! Csattogó falepkét a gyerekek tologatnak. Olyan pedig itt nincs. A(z)(fiatal) apók és anyók inkább síppal-dobbal-nádihegedűvel és- mint szittya magyar találmány -kereplővel szokatak félelmükben véleményt nyilvánítani. Mondjuk speciel a sósavat egyik hangszerhez sem tudom besorolni. Tudna segíteni nekem, please??

    J

  • Dénes Erős amit itt ön összehord az elképesztő!Azt ép elméjü ember nem tudja felfogni!

  • Kovács Éva
    2013 március 10
    10:24 de.
    Nem kell vele foglalkozni!
    Azért jár ide, mert itt pettingel!
    Pedig nővel, vagy a bal kezével jobban járna és nem röhögtetné ki magát! 🙂

  • Kovács Éva
    2013 március 10
    10:24 de.
    ő így látja a dolgokat. hát istenem, hadd lássa így, neki ez van a brossúrájában. amint látja karakterkészletéből, ő se itthonról ennyire okos. hát csak ossza az észt, sokra nem igazán megy vele.
    de az biztos, hogy elégedetten hátradől minden ilyen hozzászólás után: most jól megmondtam nekik! az asszony meg örül, mert aznap nem kell eljátszania, hogy fáj a feje. erős elvtárs már kielégült 🙂

  • Gere Gàbor és Ille Istvàn
    Az àllamadossàg 2002-es 53 %-rol a 2010-ere 82 % és most 79 %.
    Tudom,hogy csak egymàs süketelését akarjàtok beadni az olvasoknak,én a fékek és egyensulyok miatt vagyok itt.
    A magyar baloldal Kun Béla ota ilyen, mint az itt irok és véleményezök.Ezt tanultàtok,ezt tudjàtok és csinàljàtok.
    Milyen szomoru eredményeket értek el a szoc-lib kormànyok,miért
    hagytàk cserben a devizahiteleseket? Leirjam mégegyszer,hogy tudjàtok? Ennek a kormànynak nem kellett 20 Milliàrd £ gyorskölcsön! Pedig neki kell 2012-töl visszafizetni évente kb.3,8 Milliàrd £-t, a szerencsétlenkedöktöl örököltet és a megnövekedett
    kamatterheket.Ugye ezt unjàtok olvasni,meg a közmunkàt?
    A ” Nem kormànyoztunk,elkurtuk nem is kicsit,ellehet innét menni,hazudtunk reggel stb.(minden adatszolgàltatàsnàl)és a 2009-es 6,8 %-os minusz, valamint föleg a lyukak betömésére szolgàlt helytelen privatizàciok Kelet-Europa sereghajtoi közé stabilizàlt bennünket.
    Mesterhàzy ezeket dicséri(bologato tettestàrsként).

  • Tüske Zsófia

    Dénes Erős, az accent-graves-okkal…. csak szólok, a magyar már-már szélső-baloldal ma ott guggol a parlamentben az alcsúti messiás körül, magamagát jobb-ra festve. Ami pedig az államadósságot illeti, rossz statisztikát néz. olyat, amit a szétálló szemű, Patyomkin- tündérországot vizionáló kétkabátos eltolcsy akar láttatni híveivel.
    ha itthon élne, láthatná a mérhetetlen szegénységet és nyomort most már a fővárosban is…. és végtelenül elembertelenedett hatalmat, amelyik bűnözőnek állítja be a nyomorék éhezőt is. http://nertars.blog.hu/2013/03/09/amikor_a_rendorseg_a_tisztesseges_tobbseget_szolgalja?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

  • Dénes ERÖS
    2013 március 10
    1:35 du.
    Hülyegyerek!
    Figyu! Bajnai 80%-al adta át, akkor, mikor világválság volt!
    És most figyu mucus!
    „Az összesített GDP-arányos államadósság jelenleg 79,96%.”
    http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/adossagnyomas-mero
    (az már csak hab a tortán, h a „naponta frissülő” 11 napja nem frissül)
    Egyéb kérdés, óhaj kispajtás? 😀 😀

  • Dénes ERÖS
    2013 március 10
    1:35 du.
    Bocsi, h kifelejtettem, de 3 év sikertörténései után tartunk itt!
    Ellopott nyugdíjvagyonnal, 40 ÚJ adóval, stb., stb.
    Most lehet kispajtás! 😀

  • Hát kevés épelméjű
    ember van ezen az oldalon,Judit zavarodott…”hozzászólása”,amit Gere megtold „gondolataival”meg egyenesen klinikai esetre vall!!!

  • Tuske Szo-fia!
    Ugyan, miert nem irtad ide, hogy a linked egy,hosszu evek
    ota, szocivezetesu varosrol szol. Nevezetesen Szegedrol,
    ahol Botka kiskiraly es azt csinal amit akar. Csakhogy
    ezt sehogysem akarja kezbevenni. Nem akarja bepiszkolni a
    kezet.

  • Boda Marcsi
    2013 március 10
    6:12 du.
    Cuncimókus!
    Hívott valaki ide, h itt szenvedj?
    Inkább azon gondolkozz el, h a témához tegyél hozzá valamit!
    Ha nem megy, nem mi tehetünk róla, hanem pici az agytérfogatod! 😛

  • Gere
    A fö dolog,hogy nem vettek fel 20 Milliàrd £-t.
    Sajnos most is vàlsàg van-az EU -is 0,5 % minuszt”teljesitett”-
    tehàt az 1,7 % nem 6,8 %,mint 2009-ben az IMF pénzével,segitségével és utasitàsaival elért eredménytelenség,a segitséget nem igénylö vetélytàrsakat böven alulmulva-.Esetleg nem jo tanàcsokat,utasitàsokat kaptak 2008 végén? Akkor miért kellene
    tölük ujbol kölcsön? Ezt gondolta Matolcsy is!
    Az olaszok is a piacrol -kötvény kibocsàjtàsàval-fedezik a
    pénzügyi problémàikat,pedig Monti bankàr volt,vagy éppen azért!

  • Dénes Erősen hazudik továbbra is, de már megszoktuk, hogy ennyit tud.
    Hiába cáfoljuk meg a hazugságait, ugyanazt a mantrát nyomja mindenhova.
    A cikkeket el sem olvassa.
    Neki a mostani állapot a tündérmese, a triplabóvlis recesszió.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 10
    1:35 du.
    köze hozzá?

  • Boda Marcsi
    2013 március 10
    6:12 du.
    ez kétségtelen. kiskegyed messze elől jár 😀

  • Szegény Boda Marcsi!minősiti a hozzászólása!

  • Dénes ERÖS
    2013 március 11
    6:05 de.
    Elmész te a rossz illatú vaginába ezzel az ostoba sablondumáddal!
    Mondtam már, h cserélj lemezt, mert ez unalmas!
    De akkor meséld már el, h hová a 3,14csába lett az a maradék 8Mrd. €, amit nem használtak fel és mégis elfogyott orbánc alatt?
    Beszélj pubi! Erre válaszolj konkrétan, ne másra!
    Vagy menj a 3,14csába! 😀

  • antifülke
    2013 március 11
    7:00 de.
    Már 4X bóvliban vagyunk!
    Ugyanis a Standard & Poor’s (S&P) kétszer is, – legutóbb 2012.nov. végén!
    Az „agyasok” ehhez mit szólnak? 🙂

  • Déneskének:
    „Az összesített GDP-arányos államadósság jelenleg 80,38%.”
    http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/adossagnyomas-mero
    Van még kérdésed pajtikám? 😛

  • Tüske Zsófia

    te szerencsétlen Jimbo! Mi a fene köze van a szegedi szocialista vezetésű városnak ahhoz, hogy a parlament által hozott jogszabályok szerint a hajléktalanság büntethető lett? Talán Botka személyesen adott utasítást arra, hogy fel kell jelenteni a félkarú éhes nyomorékot, ha az maradék enni valót akar megenni?????
    És ezt te, személy szerint megpróbálod Botkára kenni?

  • Tüske Zsófia

    …. itt pedig a szegedi közgyűlés összetétele.
    A közgyűlés összetétele: FIDESZ: 14, MSZP-ÖSZE: 12, LMP: 1, JOBBIK: 1
    ugye, nem akarod azt mondani, hogy ebben a közgyűlésben az történik, amit a szocialista polgármester diktál????

  • Gere Gàbor
    Antifülke
    A legfontosabb,hogy nem kellett IMF hitel!
    A kötvény kibocsàjtàssal 5 éves-re 4,25 %,10 évesre 5,45 %,kilett vàltva az esedékes kötelezettségünk,nem kellett ujabb hitel!
    Csekély mértékben növekedhetett az adossàg ,de a kivàltàssal a futamidö kitolodott,igy az éves terhelések is csökkennek. Remélem,hogy Matolcsy a NEMZETI BANK-ban is jo eredményt ér el!
    Olaszorszàg is igy csinàlta,a piacokrol pénzeli magàt Monti miniszterelnökkel,aki maga is bankàr volt,nyilvàn tudja miért.!
    A bowlik a „Birodalom visszavàg”,a bankado miatt…

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    7:53 de.

    Rossz hírem van..
    A kötvénykiadás is hitel. Csak sokkal rosszabb hitel, mint pl az IMF-é..
    És nem lehet „átütemezni”..
    Igaz, a visszafizetés már az akkori kormány gobdja lesz..
    Lehet, meglepi, de cafkára kellett volna az IMF hitel..Csak nem kaptunk. Mert feltételei vannak, azokat meg nem teljesítettük.
    Matolcsy már most is jól teljesít.. Először is kirúgott csaknem minden szakembert az MNB-től. Helyettük odavitt egy szakácsot, egy PR programtervezőt, meg néhány olyan fullajtárt, akiknek gőze nincs a gazdaságról, viszont loyális.
    Viszont háromszáz forint felett az euró…
    Gratula.
    A vakhitedhez is.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    7:53 de.
    „Megkarcolta az euró a 307-es szintet
    2013. 3. 12.
    A forint újabb 9 hónapos mélypontra süllyedt az euróval szemben kedden délelőtt. A forintot belföldi kockázatok tartják nyomás alatt, és a friss inflációs adat láttán olyan vélemények is megjelenhetnek, hogy a Magyar Nemzeti Bank a vártnál nagyobb ütemben vagy sokkal alacsonyabb szintre csökkenti a jelenleg 5,25 százalékos irányadó kamatszintet. Orbán Viktor miniszterelnök szavai is gyengítették a hazai devizát.”….
    Agyaska! Ehhez mit szólsz?
    Mennyivel adta át Bajnai? 😛

  • Gere Gábor,
    akad egy hozzászóló, bizonyos lélfai, aki mindkettőnket egymás iránt érzett olthatatlan szerelemmel vádol, magyarul buzinak nevez, igaz, érzékeny lelkéből kifolyólag nem használ ilyen durva kifejezést, így „csak” homoszexuálisnak minősít.
    kérlek, valld be a nagy nyilvánosság előtt: szeretsz még?
    nehogy feleslegesen indítsak eljárást lélfai ellen!

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    7:53 de.
    Agyaska!
    Miért beszélsz te 20Mrd. Ł-ról?
    A felvett IMF hitel 20Mrd. € volt!
    A kettő nem ugyan az, mert nagyságrendi különbség van!
    Legalább 1000Mrd HUF!
    Gondolkozz agyas! 😛

  • gábor, ne csináld! hát már nem szeretsz? én a dunának megyek, isten bizony, vagy lúgot iszom, én mindenre képes vagyok, ha csalódnom kell benned!

  • Ille István
    2013 március 12
    2:01 du.
    István!
    Megmondom a frankót!
    Eddig csak az eszedért és a pénzedért szerettelek!
    Ha rám hallgatsz, csak nyugodtan indítsd el!
    Csak legyen egy kicsit több pénz, mint a legutóbbi perből! 🙂

  • Falusi
    A kötvény is hitel,de kivàltotta-kipotolta a hiànyzo részt- az IMF 2008-as hitelének, a 2012-ben esedékes 3,8 Milliàrd £-törlesztését.
    Monti olasz miniszterelnök-aki bankàr volt-ugyanigy jàrt el,most olvastam az irek is 10 éves kötvényt bocsàjtanak ki.
    Az IMF hitelnek követelménnei vannak pl. nem lehet különado a multiknak és bankado stb.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 13
    8:58 de.

    Dénes. ..
    Arról van szó, hogy egy ország mennyire adósodhat el anélkül, hogy veszélyeztetné a gazdaságát. A kötvénykibocsájtás lehet nagyon okos lépés azoknál az országoknál, ahol magas a GDP, alacsony a munkanélküli ráta, arányos az export-import. Japánnak 2OO%-os az adóssága, mégsem tart senki attól, hogy csődebemegy. Japán gazdasága tíz éve stagnál. Kilenc évvel ezelőtt a görög volt a legdinamikusabban fejlódő gazdaság az EU-ban.
    Magyarország a kilencvenes évek elején felszámolta (kiárusította) szinte valamennyi oéyan ágazatát, amelyik termelő ágazat volt, amiből pénz jött. A bezárt üzemek, gyárak, vállalatok elbocsájtott munkásai megemelték a szociális kiadásokat, a szoc. háló egyre vékonyodott, mára tele van lyukakkal.
    A kötvénykibocsájtás egy országnak, amelyik mögött nincs megfelelő gazdaság, infrastruktúra az kb ugyanaz, mint aki az utolsó ezer forintjával pókerezni kezd..
    Ha megnézed, Magyarország gazdaságának biztonsági kockázata közel negyven pontot ugrott Matolcsy kinevezése óta. (Az MNB kinevezésre gondolok.) Ez annyit jelent, hogy perpillanat a hiénákon kívül más nem vesz magyar államkötvényeket.. A minap még tíz százalékkal vásárolt kockázati biztosítások mára három-öt százalékosra zuhantak. Az olasz bank (CBI) rendkívüli ülésnapot tartott miattunk, mert az előző évben a bankadók és a felrúgott banki szerződések az állammal közel háromszázmillió eurós veszteséget okozott a banknak.
    A háromszázforint fölé szaladt euró miatt a fél ország szünteti meg a bankszámláját odahaza és viszi ki másik országba-ugyanahhoz a bankhoz..
    Jótezsvér. A banki világ az olyasmi, mint a matematika, vagy a katonaság. Az előbbihez annyiban hasonlít, hogy törvényszerűségek vannak benne, amik állandóak, mint a kétszer kettő.
    A katonasághoz meg úgy, hogyha valaki meggyakja az általános törvényeket, akkor azok megszaporodnak, meg mindenféle szankciókkal lesznek feldíszítve.
    Ha egy ország miniszterelnöke nem képes felmérni, hogy a diplomácia az nem csendőr-rabló játék, vagy számháború, bújócska, amelyik lépten-nyomon forradalomról, harcról, meg győzelemről beszél, annak halványlila firhangja sincs se a vezetésről,se a diplomáciáról.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 13
    8:58 de.
    Déneske!
    Az összesített GDP-arányos államadósság jelenleg 80,38%.
    http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/adossagnyomas-mero
    (Bajnai mennyivel adta át??)
    Ez a lényeg a szárnyaló gazdaságról, tündérmeséről!
    A többi csak a te süketelésed!
    Vedd már észre, h nem vesz senki komolyan téged! 😛

  • Dear Mr. Falusi: Racionális magyarázata hiábavaló, a Déneskedő Erősködő nem racionális lény, csakúgy, mint a 1.5 millió fidesznyik és megannyi Királyi TV-n, Magyar Hírlapon, Magyar Nemzeten és a negatív IQ-t igénylő EchoTV-n, Szaniszló Ferenc hagymázos, az értelmi képesség hiányán alapuló szövegén nevelkedett emberek, akik sajnos irdatlanul lehúzzák a jelenlegi magyar társadalom értelmi átlagát. A Dénes Erős mély magyarok miatt van szabad lábon még a baltás gyilkossal üzérkedő, rablóvezér és a koszos bagázs. Erre alapozott ugyanis nyolc éven át a viktor/matolcs páros és megannyi Fidesz haramia. A kapitalista, szabad versenyes gazdasági élethez, amihez tudás alapú érvényesülés szükséges, semmit sem értenek, nem is akarják azt megtartani, csakis az egy párti, diktatúrán, korrupción, megfélemlítésen, zsaroláson és erőszakon alapuló, közgépi monopólium, amit fel akarnak állítani, hatalmukat becementezve.
    Sok-sok értelmiségi, sok tehetséges, képzett ember félre lett állítva a fiúk beültek helyükre (újra és sokadszor a magyar történelemben) ezek az egzisztenciát vesztett emberek vagy szélmalomharcot folytatnak, vagy beletörődve várnak, vagy kereket oldanak és maguk mögött hagyják a Horthy kultuszt, Szálasi ideológiát patyulgató felcsúti idióta által kifosztásra, nyomorra és szenvedésre ítélt Fidesz fasizmussal megerőszakolt Magyarországot. – Mindezt a magyar emberek többsége így akarta és ma is elfogadja, százezrek pedig zokszó nélkül, vagy támogatják és így 2014 sem hozhat gyökeres változást a magyar emberek gondolkodásában, idomulni sokkal könnyebb, mint összefogni egy közös célért, feláldozni, kockáztatni egy friss,
    szabadabb kezdetért.

  • gybognarjr
    2013 március 13
    1:20 du.
    Igazad van és tudom is, hogy a racionális magyarázatokat nem mindenki tudja/akarja befogadni, de örök optimista vagyok..
    Háromszor váltam..:) 🙂 🙂

  • Mr. Falusi. Optimistább vagy, győztél, én még csak kétszer váltam – idáig!

  • gybognarjr
    2013 március 13
    7:03 du.

    Fiatalkának tűnsz, hát még összejöhet a három..(öt? Hét?)
    🙂 🙂 🙂

  • Gybognar!
    Ugy latszik, mar keszulsz a 14-es vesztesre.Legalabb is a magyaraztra,ezert hajlando vagy a magyar nep azt reszet, amelyik nem ert veled egyet lenezoen kezelni/emlegetni.
    Kerdes: mi fertozte meg a gondolkodasodat annyira, hogy szinte hitler szavait hasznalva beszelesz/irsz???
    Az is, mint a „kommunistak”,azt szajkoztak, hogy csak nekik van igazuk.
    Lehet, hogy okos ficko vagy(ketlem),de tobb millio magyar embernel nem lehetsz okosabb. Kulonben is, miert nem hagyod, hogy ok dontsek el sajat sorsukat.Neked mit szamit
    ott az USA-ban, mit dontenek a magyarok???

  • Jávorszky Mária

    Gere meg Ille, hogy ti milyen hülyék vagytok!
    Azon kívül lapos fantáziájú bunkó parasztok.
    Ne akarjátok, hogy tovább részletezzem.

  • Déneskének még, h olvasson!
    Elszakadtunk a régiótól: öthavi mélyponton a magyar csődkockázat
    A piac jelenleg 21 százalékos halmozott valószínűséggel árazza az 5 éven belüli magyar államcsődöt. A CDS-felárunk februárban 290 pont is volt, most 344 – elszakadtunk a régiótól.”…
    http://privatbankar.hu/befalap/elszakadtunk-a-regiotol-megugrott-a-magyar-csodkockazat-255958
    Kérdés kispajtás? 😛

  • Falusi: Fiatalkának tűnsz, hát még összejöhet a három..(öt? Hét?)
    -Dolgozom rajta, de kettőn áll a vásár.

    Nem úgy, mint Fidesztánban, ott a kormány is betársult a házasságokba, emberi kapcsolatokba. Rémisztő, egy nap felébredhet ott az ember és a Selmeczi, vagy a Semjén horkol mellette. Délután esetleg a Varga István jön a férj helyett és agyba-főbe veri az asszonyt, mert az csak egy gyereket szült, vagy még egyet sem.

  • Jimbo: Nem emlékszem, hogy a véleményedet kikértem volna.

    Mellesleg az okosság mértéke sem a származás, sem a számok függvénye. Erre pedig elsőrangú bizonyíték Magyarország lakossága és különösen a kormánya, téged leszámítva, vagy inkább nem számítva.

  • Jávorszky Mária,ennyire leminősiti magát a hozzászólásával!Nem kell részletezni,mert csak rosszul jön ki belőle!S megkérem hogy a saját jelzőit ne osztogassa,nem kér itt senki belőle,tartsa meg magának,hiszen ezzel minősiti saját magát!

  • Jávorszky Mária
    2013 március 14
    3:56 de.
    Részletezd Maris!
    Lécci! 😛

  • Jávorszky Mária
    2013 március 14
    3:56 de.

    Kedves Mári..
    Mesélje már el, ön hol nyert szellemi vetélkedőt?

    🙂

  • Mikor Jávorszky elftársnőt olvasom, mindíg az ötvenes évek alapvicce jut az eszemben a két vidéki kislányról, akik egy kéthetes „tyukostanfolyamon” való részvétel után találkoznak a falu főterén az artézi kútnál, és el akarván kápráztatni a többieket emígyen cseverésznek:
    – Pláne Mári! Hová mísz?
    -Sőt a kútra vizér’ !
    -Illen direkt időbe’?
    -Ugyan, Julis ! Ne szimpatizájj’!!
    🙂

  • Jávorszky Mária

    Zokogok a nevetéstől rossz fiúk!
    Pá, most dógom van.

  • falusi
    2013 március 14
    1:05 du.
    🙂 🙂
    Mariskánk a helyi kolhoz tehenészei és kondásai közötti vetélkedőt nyerte meg, amelyen az „Az inszemináció menete és sikeressége” témakörben tartott gyakorlati bemutatót! 🙂

  • Jávorszky Mária
    2013 március 14
    3:56 de.
    de, csak részletezze! iszom szavait!
    😀 😀 😀

  • Gere Gábor
    2013 március 14
    1:42 du.
    ne terheld ilyen kifejezésekkel, mint „inszemináció”, még kiégnek a maradék neuronjai! 🙂

  • Kovács Éva
    2013 március 14
    11:42 de.
    bocsika, de ez barokkos túlzás! szky nem minősíti magát, ugyanis minősíthetetlen 😛