Nem úszod meg Viktor

2013 június 27 1:50 de.110 hozzászólás

Nem úszod meg Viktor!

Tudod aranykomám, a hazug embert hamarabb utol érik, mint a sánta kutyát!

Kényszeres hazudozó vagy! Hazudtál már megint, mint már oly régóta, – amikor saját érdeked megkívánja, vagy úri kedved úgy tartja! Még kérdezed, hogy miért?

Nézd csak:

“Aki azt akarja, hogy Magyarországon az élethivatásszerűen mezőgazdaságból élő kis- és középgazdák domináljanak az agráriumban, annak jó oka volt a törvény megszavazására, én büszkén tettem meg” – nyilatkozta Orbán…

Lássuk a tényeket!

parlament.hu

parlament.hu

Látod, látod Viktor, ilyen könnyű téged hazugságon kapni!

De ezen kívül van ám még másik – mondaná Ötvös bohóc!

„A pénzügyi tranzakciós adóról nincs még döntés, de az illeték biztosan nem lehet több egy ezreléknél” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, 2012. április 13-án.

“A most parlament előtt lévő alkotmánymódosítás is az Alkotmánybíróság jogkörét bővíti

“Az állam mostantól nem moshatja kezét, ha a katasztrófavédelem területén valami nem zajlik megfelelően” – mondta Orbán Viktor az egységes katasztrófavédelmi szervezet megalakulásáról 2012. január 2-án.

„ havi bruttó 2 millió forint fizetési plafon bevezetése az állami költségvetési szférában, beleértve ebbe a Nemzeti Bankot is. […] Nem tartom elfogadhatónak, hogy miközben az ország komoly kihívásokkal néz…

„Van tehát tudásunk most már arról, hogy mit várnak tőlünk azok, akiktől egy biztonsági, pénzügyi garanciát szeretnénk igénybe venni. A lista hosszú, a sajtóban olvasható. A nyugdíjak csökkentésétől kezdve, a bürokrácia…

“Úgy érzem, döntéseinkkel semmilyen meglepetést sem okoztunk – fogalmazott levelében a miniszterelnök, hozzátéve: a kormány megalakulása óta nyílt lapokkal játszik, legyen szó a nyugdíj-, az adó-, az önkormányzati, az egészségügyi rendszer, vagy éppen a közszolgáltatások átalakításáról. “Erre a nyíltságra a jövőben is számíthatnak.”

"Megbukott a megszorítások politikája..."

“Megbukott a megszorítások politikája…”

Magyarországon nincsenek megszorítások, nem voltak, és nem is lesznek, a kabinetnek csak akciótervei, átszervezései vannak, a terheket pedig kifejezetten a nagy cégekre és a bankokra helyezik, nem pedig az emberekre” – ezt Orbán Viktor mondta 2012. november 14-én a kormányülést követő sajtótájékoztatón. A miniszterelnök a magyar gazdaságpolitika legnagyobb sikereként értékelte, hogy megszorítások nélkül tudunk kijönni a válságból.

„Megszorítások azért nem lesznek, mert a megszorítások nem vezetnek sehova. (…) Jól látható, hogy a megszorítások nem vezetnek semmire” – mondta Orbán Viktor 2011. május 1-én.

„Lassan mondom, nincs megszorítás és nem is lesz!”– jelentette ki Szijjártó Péter 2011. augusztusában.

„A mostani kabinet eszköztárából és szótárából is hiányzik a megszorítás” hangsúlyoztatöbbször is a kormányzat az elmúlt egy évben.

A Nemzetgazdasági Minisztérium előállt a Nagy reformkönyvvel. A piaci elemzőknek megküldött – és a kormányportálon is közzétett – 276 oldalas dokumentum célja az elmúlt másfél évben hozott és a jövőben tervezett kormányzati gazdaságpolitikai lépések bemutatása.

Az anyag „érdekessége”, hogy annak angol nyelvű változatában – a Széll Kálmán-tervet bemutató fejezetben – szerepel a tiltott „megszorítás” (austerity) kifejezés. A magyar verzió azonban úgy fogalmaz, hogy „strukturális reformok és a költségvetési takarékosság együttesen biztosíthatják, hogy az államháztartás hiánya 2012-ben a GDP 2,5 százalékát tegye ki”.

A kettős beszéd nem új. Tavaly tavasszal, a Széll-terv magyar és angol változata között is voltak érzékelhető különbségek. Akkor például a magyar nyelvűből hiányoztak részek, amiket csak az angol kiadásban lehetett fellelni.

Természetesen nem a megszorítás az egyetlen kifejezés, ami tiltott a kormányzati kommunikációban. Gondoljunk csak a tandíjra, vagy a reformra (ez utóbbi mostanában úgy néz ki, ismét elfogadottá válik.)

A kormány tehát továbbra is makacsul kitart amellett, hogy megszorítások márpedig nincsenek. Az pedig különösen szomorú, hogy a kormányzati szereplőktől már megszokott szómágiát az olyan – a végrehajtó hatalomtól elméletileg független – szervek, mint a Költségvetési Tanács is átveszi. A Kovács Árpád vezetése alatt álló három tagú testület a jövő évi költségvetés tervezetéhez fűzött véleményében szintén kiigazításokról beszél. No persze mindenki tudja, mit is jelent ez valójában.

Forrás: Ténytár

Forrás: Ténytár

“Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye.” – mondta Orbán Viktor 2007. június 29-én.

Nos, nem akarom senkinek az idejét ilyen piszlicsáré dolgokkal rabolni, – inkább ezen a linken lehet szemezgetni “nemhazugságaiból”!

http://tenytar.hu/egyenek/orban_viktor

Gondolom nem kell több bizonyíték?

Gere Gábor

110 hozzászólás

 • upppsz…
  pedig nem is beszéltünk össze…na, ezeket a számokat cáfolja meg erős úr, a nagy számszaki szaki 🙂

 • Gere Gábor

  szeretnénk látni hasonló összeállitást a volt GYF kormány
  alatti 7 év hazugságaiból is, akkor össze lehetne vetni
  ki hazudott többet.

  jó munkát

 • Georgina Bojana

  Ugyan kérem, a hazudás és a mást mondást, de az elhallgatás is külön-külön kategória! Ha még nem tudná a jó magyar nép.
  Nomármost, orbán atyuska mindhármat műveli, de közben erősen mutogat az előtte bukdácsoló kormányokra, hogy ők, meg ők meg még mindig ők. Egészen visszapörgethetjük az őskorba, hogy miért is kell ezt meg azt az újabb “nyögvedvényt” = megszorítást, +adót, bevezettetni.
  *
  Emlékezzünk arra az Ügyvéd Úrra, aki habzó szájjal szidta a kommunistákat, hogy bezzeg ők így, meg úgy fosztogatták, fosztogatják stb. stb. drága magyar nemzetünket.
  No és a végén ő mit tett?!
  Mibül építette fel a házacskáját, Istenem, nem is házacska, a végén még belém és a jó magyar nép fejébe belebeszélte (VOLNA!), hogy tulajdonképpen az nem is villa, hanem csak egy családi “hajlék” ahová az eső elől bemenekülnek valaha volt színész nejével.
  Még el is hittem vón’ – de az a gond, hogy nem káposztalé van a fejemben, valamint nem kőbölcsőben ringatott drága jó Nagyanyám. (Néha fárasztó tiszta ésszel élni! Igaz, a tablettás borokkal ki is söpörhetném a jó gondolataimat, de nem tehetek róla, sem én, sem családom nem iszunk, ha igen, akkor is néha és akkor is megválogatott, valóban jófajta bort és abból is keveset. Tehát reményem nincs az eszementre, legfeljebb majd a korom. Ha addig meg nem pusztulok.
  Hja igen már most kijelentem, bármennyire is tövénybe hozzák, NEM MEGYEK EL A VASTAGBÉL-VIZSGÁLATRA! -TÜKRÖZÉSRE!- mivel 50-70 év közöttieknek rövidesen kötelező lesz.
  Nem.
  Inkább leülöm, mert a büntit nem fizetem ki.
  Ha nincs bajom, NEM ENGEDEM, hogy azt csináljanak, bajt. Mivel sokan vagyunk nyögdíjasok.
  Hát nem, nem állok sorba, hogy átlapátoljanak az állítólagos szűrés okán). Ha nincs panasz, mi a jófenének?!
  Ez csak akkor jó, ha célzottan nyírni akarják a nyögdíjasok számát kormány-szinten, hiszen régi gond, hogy sokan vagyunk, különösen a ratkósok.
  *
  Az a gond, hogy eszemnél vagyok, nagyon is! Így azonnal, a pillanat tört része alatt – tűélesen látok, hallok és a sorok között is tudok olvasni, ráadásul a tettek mögé is látok… De persze az a legnagyobb baj, hogy beszélyek, meg írok is.
  No, nem vagyok földönkívüli, csak két lábon járó, normális ésszel megáldott jó magyar ember/asszony.
  *
  “Noszóval”, ott a gond orban atyuska, hogy te minket hülyére veszel. Előbb-utóbb valóban elbutul az ország, mert színházra-könyvre nem telik. A rádióban a zene, orrvérzésig… no de nem politizálok, mert hányingerem volt-van-lesz…
  *
  Az a gond, hogy a mindösszes képviselők közül is kevesen mondanak igazat. Sőt nem is fűzi különösebb érdekük, hogy azt mondjanak.
  Kényelmesebb azt a gombot megnyomni, amir be lettek tanítva, nem inkább idomítva.
  Ennyit a demokráciáról!
  *
  Hja, kezet nem csókolok, sem homlokot,de a talpnyalásra sincs gusztusom. Ne reménykedj orban atyuska.

 • Fresz Iren
  2013 június 27
  2:47 de.
  Írd meg, és tedd ide a listát te magad.
  Ja, hogy erre képtelen vagy, és te is hazudsz? Az más.

 • Fresz Iren
  2013 június 27
  2:47 de.
  Dolgozzon meg a sikerért!
  Nosza, egy nemes feladat önnek! Így legalább tényleges összehasonlítása lesz a dolgokat illetően. De ne legyen lusta, ne másokkal akarja elvégeztetni a munkát. Rajta bogarka!

 • Fresz Iren!
  Azt nem szabad… Akkor kiderulne, hogy nem csak a GYF kormany hazudott, hanem ezek is itt egy szalig. Szeretnek mar egy igaz szot hallani itt, de azt hiszem varhatok.

 • Jaaaa… a “tenytar”??? hat akkor minden rendben van. Azok mindig igazat mondanak… Hajjaj. Ki is adja ki azt??? Nem tudom!!!
  Ha valaki tudja, folvilagositana…? Please…

 • Fresz Iren
  2013 június 27
  2:47 de.
  Kicsi huszárkisasszony!
  Olvastál te itt Gyurcsányról? Szted miről, kiről szól ez az írás?
  Fussál még egy kört, vagy írd meg te! 😛

 • Ille István
  2013 június 27
  2:16 de.
  István!
  Ne legyen kétséged! Meg fogja!
  Legalább is erőlködni fog! 🙂

 • Fresz Iren
  2013 június 27
  2:47 de.
  Eltetszett téveszteni a számot. Amit kiskegyed leírt, az a törpékre vonatkozik, ők voltak heten. De az is lehet, hogy a hétfejű sárkánynál tart az olvasmányaiban. Ugyanis a két Gyurcsány kormány uszkve öt évig regnált. A változatosság kedvéért javasolnám az Ezeregy éjszaka meséit.

 • Fresz Iren. Már ott tartunk, hogy a becsület kormánya, mégsem a becsület kormánya? Már annak is örülne, ha nem hazudnának többet, mint Gyurcsány? Büszke lehet, Orbán egy év alatt többet hazudott, mint az MSZP nyóc év alatt. És szépen megkoronázta egy “én sosem hazudok” csúcsdísszel.
  Álmodj királylány, de keserű lesz az ébredés!

 • Fresz Iren
  2013 június 27
  2:47 de.
  Vedd tudomásul, h nagyon tájékozatlan vagy! 😛
  Gyurcsány csak 4 és fél évig volt ME:!
  Számolj gyorsan utána!
  “Gyurcsány Ferenc magyar politikus. 2004. szeptember 29-étől 2009. április 14-éig Magyarország miniszterelnöke,”
  Látod, látod, ha hallgattál volna ….! 😛

 • Állítólag a szavazásnál többeknél nem volt jó a gép,ezt a TV-ben is mondták,ettől függetlenül megszavazták a törvényt.
  A megszorításokat illetően,alapvetően a bankokat és a multikat terhelnék a többletköltségek,de sajnos valóban
  több esetben áthárítják azokat az ügyfelekre,ami ellen tenni kellene,ilyen például a tranzakciós illeték,de van más is.!
  Ennek ellenére nincs olyan drasztikus -és főleg előzőleg
  nagy hangon cáfolt(Lendvay:nem lesz gázáremelés,tagoltan mondta…)-áremelés mint az előző kormánynál volt!
  A rezsicsökkentést pedig folytatni kell és ebbe az EU nem pofázhat bele,igaz ez sem mindenkit érint egyformán,de régen
  csak emelés volt.

 • Figyelmükbe ajánlom az alábbi videókat az első 1:11 másodperc, figyeljenek a dátumokra és a parlamenti elnök úr feltett kérdésre, miszerint: kizárólagos magyar tulajdonba kívánják tartani a magyar földet…

  https://www.youtube.com/watch?v=pHqt-Rop2O0

  Aki kíváncsi mi Orbán birtokpolitikája lásd:

  http://atlatszo.hu/2012/07/31/talpalatnyi-fold-vii-egesz-palyas-bevasarlas-felcsuton/

  http://atlatszo.hu/2012/08/07/milliardos-ekszerdoboz-adokedvezmenybol/

 • Kedves Irén!
  Na erre aztán várhat,ez egy elfogult, szélsőséges,uszító
  fórum, amit nem kell komolyan venni,csak szórakozásból
  olvasni és érdemes időnként reagálni…….vitatkozni,cáfolni nem is mindig szükséges,
  mert az események,történések minket igazolnak.

 • Frész úrhölgy, én kapásból megmondom, ki hazudott többet.

  Orbán Viktor. Pont.

  Gyurcsány NEM hazudott, most sem hazudik – az egyetlen ellenzéki politikus, aki totoálisan nyílt kártyákkal játszik.

  De a magyarnak az KELL, hogy hazudjanak neki, mert aki nem hazudik, az eleve gyanús. Biztos hazudik, azért nem hazudik.

  Ezért Orbán Viktort szeretik a népek. Mert olyan mint ők. Szeret hazudni, ahogy az emberek is.

 • “Nem úszod meg, Viktor!” … ?
  DE!
  Ilyen bunkó (szavazó)Néppel akármit és akármeddig!
  Akar ebben valaki (okadatoltan!!!) vitatkozni?!

 • Kedves Cornelius,
  Elmondhatom Önnek: Nem szeretek /bár a túlélésért néha kénytelen vagyok/ hazudni és nagyon-nagyon nem szeretem Orbán Viktort és még a bandáját sem. Szerintem, nagyon sok honfitársunk vélekedik hasonlóan. Ha lehet, ne általánosítson!

 • Titeket, balkezeseket az bosszant legjobban, hogy GYF-et senki nem szereti Magyarorszagon. Ahogy ti akarjatgszerettetni, ugy nem megy. Kar is erolkodni

 • Boda Marcsi
  2013 június 27
  3:48 du.
  ejnye, marcsi, magának nem nyílik meg az általam bemásolt link?
  vagy nem tudja értelmezni a táblázatot?
  az más 😀
  amúgy vitatkozni nem tud – a személyeskedés nem vita, csak bunkóság, cáfolni meg mégúgy se, mert ahhoz meg a tudása kevés.
  a többes számot nyugodtan el is hagyhatja. nincs tudomásom arról, hogy bárki is felhatalmazta, hogy a nevében szóljon.
  bár, ha királyi többes, az más.

 • JIMBO
  2013 június 27
  9:35 de.
  a maga felvilágosításához egy légvédelmi reflektor is kevés lenne 😛
  cáfoljon, öregfiú, cáfoljon, mert ez így nagyon kevés!
  az igaz szó meg katonakoromban (1965) és erdélyben volt kiadásban, egészen ceaucsecu haláláig. amúgy olvasni lehetett, és nem hallani 😀

 • Boda Marcsi
  2013 június 27
  2:59 du.
  Az a helyzet, hogy az agyhalottak, és a mélymagyarok a zsidózáson, a komcsizáson, és a mocsokáradaton kívül mát nem is igen tesznek ide a fórumba.
  Ha jól emlékszem, amióta itt is kommentelek, önnek is csak két – három halvány kísérlete volt tényleges hozzászólásra.
  Ezeket a kísérleteket tények áradata söpörte el a többiek részéről.
  Mondjuk, ez nem baj, mivel nem csak önt, hanem egymást is kiigazítjuk, ha téves az információ. Így ha tényekkel érvelünk, sokkal több információ kerül elő, mint adott esetben egy rövid cikkben. Ez a fórum lényege.
  Fresz Irent is arra kértük, ne semmitmondó propagandát, hanem tényeket soroljon, mivel akkor van vitaalap. Így mindössze ugyanazt a stílust kaphatja, amivel beköszön.

 • Helyesbites: ahogy ti akarjatok megszerettetni. Sorry…

 • Boda Marcsi
  2013 június 27
  2:59 du.
  Persze bodamarcsi!
  Kiváló tanítványa vagy a felcsúti hazug tahónak!
  Te is ugyan olyan vagy, hazudsz! Vajon miért?
  Téged is fizetnek érte? 🙂

 • cornelius
  2013 június 27
  4:19 du.
  A nem éppen nagyfokú műveltségéről elhíresült daliás 2/3istenünk még tőle is elképesztő arroganciával oktatta ki Európát: „Nyugaton a zűrzavar uralkodik, de mi értünk az emberek nyelvén, s tőlünk megtanulhatják a dolgokat a fejlettebb országok”, vagy valami ilyesmi.
  ez az ember beteg…

 • JIMBO
  2013 június 28
  12:03 de.
  Te biztosan tudod onnan a messzi távolból!
  Ha csak egy picivel többet is olvasnál, tájékozottabb lennél! És feltehetőleg műveltebb!
  De ez korántsem biztos!
  Sőt! 😛

 • JIMBO
  2013 június 28
  12:03 de.
  na, ez még bizonyításra szorul. megpróbálkozik vele?
  az pedig, hogy balkezes lennék, úgyszintén. igaz, a klaviatúrát mindkét kézzel kezelem 😀

 • grófok,,,,,gerÓfok

  JIMBO….bajnait is csak nehany szazalek szereti …a magyar ugyanis lehet hogy birka de nem hulye….aki NEM fizet a libakert azt tolvajnak tartja…..orbant majd egy SZEPLOTELEN szoci fogja kovetni 2018/2022/2024-ben…lehet hogy elobb temetnek el engem …mert 68 vagyok

 • Ille István
  2013 június 28
  1:50 de.
  István!
  Sztem Orbán fejében uralkodik zűrzavar!
  “Lett volna szerény Orbán Brüsszelben, de nem volt mire
  Egymás után érkeznek a biztató jelek, adatok a magyar gazdaságból, és Európa maga is kénytelen elismerni, hogy Magyarország jó úton jár – jelentette ki Orbán Viktor pénteken az Európai Unió állam- és kormányfőinek tanácskozását követő sajtótájékoztatón.”…..
  http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=135&cid=159277

 • “Demokraták”!

  Akkor és azt írok ezen a fórumon, amikor és amit csak akarok,mint ahogy a cikkírók és támogatóik is,világos?!
  Többnyire a cikkhez szoktam hozzászólni,persze gyakran a
  személyeskedéshez is amit nem mindig én kezdek(bár előfordult ilyen is amikor provokáltak)csak reagálok!
  Egy politikusnak sem vagyok a tanítványa,lekötelezettje
  (szerencsére normális tanáraim voltak és iskolába…is jártam
  elég sokat,no nem politikaiba…)
  Aztán nem engem fizetnek az uszításért,gyalázkodásért és
  a hazugságokért………..!!!!!!!!
  Többször megírtam a tárgyilagos véleményem kritizálva ezt
  a kormányt is több intézkedése miatt,akik olvasták és nem amnéziásak ….azok emlékezhetnek rá.
  Aztán aki Gyurcsányt védi és azt állítja,hogy ő nem hazudott annak valami baj lehet az agyával,mivel Feri ezt maga is beismerte,meg azt is hogy “elkúrta”,még őt is meghazudtolják?Hát ez vicces…..!
  Továbbá az is vicces és valóban nem a cikkek témájához kapcsolódik,amikor egyes “klinikai esetek”minden átmenet
  nélkül(amikor rohamuk van…) “rázendítenek”zsidó származásuk,vagy kommunista múltjuk miatti “üldöztetésükre”.
  Ha ez így lenne itthon,akkor menjenek ki Izraelbe,vagy Kanadába nehogy bajuk essen,ha itthon élnek akkor meg ők is tudják,hogy hazudnak.
  Ille változatlanul nem bírja ki,hogy ne válaszoljon a nem
  neki címzett levelekre,de sebaj!
  Ami a cikkek és bizonyítékok mellékelését illeti bevallom
  nem rendelkezem profi csak közepes számítógépes ismeretekkel és irattárral ehhez,de nem is akarok (miért
  is kellene???)bármit is bizonygatni.Nekem elég a sajtó,a TV és az internet által kapott információ,meg a személyes
  tapasztalat,ahhoz,hogy véleményt mondjak dolgokról.
  Természetesen több csatornát nézek és több újságot olvasok nem csak jobboldalit!

 • Kiegészítés!

  Ennyi fölös energiával,demokrata meggyőződéssel,sérelemmel.. és főleg
  “ésszel” talán legközelebb menjenek ki valamelyik tüntetésre
  talán így többen lesznek mint a legutóbbin!
  Ne a fotelból uszítsanak.oké?
  Egyébként én se jobb se baloldali megmozdulásokra nem járok!

 • Boda Marcsi
  2013 június 28
  2:59 du.
  Pedig hidd el, jót tenne!
  A friss levegő csodát tenne, olyankor, mikor leszáll a köd az agyadban és ostobaságokat írsz!
  Nna akkor (előtte) kell egy jó nagy lélegzetet venni a friss levegőn! 😛
  Egyébként örömmel olvasnánk egy tárgyilagos írást tőled, mert te tudod a tutit!
  Nosza, rajta! 😛

 • Boda Marcsi
  2013 június 28
  2:52 du.
  úgy látszik, nem fogja fel, hogy mint az ellenszék rovatvezetője, bármihez hozzászólhatok, világos?
  vagy szótagoljam, hogy megértse?
  ha pedig elég magának, amit az ötye-ben hall, az a maga igénytelenségére utal.
  nem bizonygatnia kellene valamit, hanem bizonyítania, esetleg cáfolnia, már, ha képes rá. a vélemény – mármint, hogy ez, vagy az hazugság, ez, vagy az nem úgy van – édes kevés, világos?
  uszítanánk? mégis, ki ellen? menjünk ki egy tüntetésre? minek? innen többet használunk, mintha ott adnánk okot az ügynökök nyüzsgésére 🙂
  hogy mennyi ésszel rendelkezünk, azt, remélem, belátja, hogy – képességének hiányában – nincs módja megállapítani.
  persze, véleménye, az lehet. 😀

 • Kedves internacionalistàim!
  Csak olyanok vagytok,mint a Falusi-hiszen egy vér-test vagytok-az adathalmazt értékelni is kell.
  Magyarorszàg kikerült a TULDEFICIT ELJÀRÀS alol.
  Lassan 10 éve a célunk,a közös valuta bevezetése.Magyarorszàg most teljesitett-a 3-bol-2 feltételt,/csak 2002-ben tudtunk 1 feltételt teljesiteni, az adossàgàllomàny volt kb.53 %/,a késöbbi EU bevezetésének:1.inflàcio leszoritàsa,2.az àllamhàztartàsi hiàny 3 % alatti tartàsa-hiszen ezért szünt meg az eljàràs-..A harmadik feltétel,a 60 %-GDP arànyos adossàgàllomàny.
  Örüljünk! Magyarorszàg jobban teljesit.
  Mitszoltok hozzà?
  Ujabb adok vannak? De a megterhelés nem nagyobb,mert van kötelezettségük az eddig csak nyerészkedö multiknak és a közösböl megerösitett bankoknak-amelyeknek most vissza kell segiteniük-.
  De ha a megterhelés estleg nagyobb-én nem tudom,innét objektiv megitélni-,az elért EREDMÉNYEK szentesitek az eszközöket-.
  Bàrcsak az 52-53 %-os -2002-es- GDP adossàgàllomànynàl maradtunk volna! Akkor kisebb vissza és törlesztési terheinkkel, alacsonyabb adokulcs mellett hasonlo-estleg jobb- eredményeket érhettünk volna el.
  Üdvözlettel

 • Déneske, h te mennyire ostoba vagy!
  Figyu!
  2013.06.12.
  “Az összesített GDP-arányos államadósság jelenleg 79,43%.”
  http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/adossagnyomas-mero
  Még Figyu te szerencsétlen fatojás!
  “A Nomura Magyarországról: a szellemét tekintve ez bizony államcsőd
  2013. 6. 26.
  A Varga 2.0 csomaghoz szerdán benyújtott módosítások a klasszikus magyar unortodoxia irányvonalát követik – írja Peter Attard Montalto, a Nomura elemzője.
  Mik ezek?
  A szakember felidézi: az állam által átvett önkormányzati adósságállomány megadóztatása helyett a tranzakciós illeték sorban a bankoktól – a már bejelentett 50 százalékos emelés mellett – egyszeri, az év első négy hónapjában befizetett összeg 208 százalékát követelik.
  Jogi vagy technikai értelemben nem beszélhetünk szelektív államcsődről – szögezi le Montalto, hozzátéve: álláspontja szerint „szellemét tekintve” („in spirit”) bizony arról van szó. A kormány eltökélt szándéka, hogy csökkenti az önkormányzatoktól átvett adósságállományt, és ezt most a tranzakciós illeték emelésén keresztül teszi meg. Az új sarc a bankokra mintegy 75 milliárd forintos terhet ró – szemben az eredetileg tervezett 7 százalékos adóval, amelyből 40 milliárd forintot vártak. (A későbbiekben átvett állomány után egyébként a 7 százalékos adó érvényben maradt.)
  A gazdaságpolitika továbbra is „ad-hoc módban” működik – szögezi le Montalto, aki szerint az új javaslatok fényében kétséges, hogy Varga Mihály milyen mértékben irányítja a dolgokat.
  Montalto ugyanakkor azt írja: több forrásból is úgy értesült, hogy a hitelminősítők a magyar besorolás lerontására készültek az eredeti 7 százalékos terv miatt, ezért kellett a kormánynak kitáncolnia.”
  http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-nomura-magyarorszagrol-a-szellemet-tekintve-ez-bizony-allamcsod-406562
  Látod milyen ostoba troll vagy?!
  Ugye megértetted, h ÁLLAMCSŐD van?
  Gondolom azt is, h az ÖTÖDIK bóvlit kaptuk volna!
  Most fröcsögj hülyegyerek! 😛 😛

 • Déneske!
  Figyu már!
  Egy kommentár, nézz utána! 😛
  “Drága sztrovacsek, 2010 májusában, tudja, akkor volt a kormányváltás, 19,933.4 milliárd forintra rúgott az államadósság. Eltelt 3 év, ellopták a 3000 milliárd forintnyi manyupot, 40 új adót vezettek be, ugye a nagy adócsökkentés qurmánya, és most a 2013. májusi adósság 21,765.4 milliárd forint. Vesszek meg, ha ez nem több, mint amikor Bajnai kormányzott, de még Gyurcsány kormányzása alatt is kevesebb volt.
  2010. május: 19,933.4 milliárd forint
  2013. május: 21,765.4 milliárd forint”
  http://www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
  És még egy, h ne halj meg hülyén:
  “2011-es államháztartási többlet 1204,6 milliárd forint, GDP 4,3%-a.
  Ez szerepel a nagy győzelmi jelentésben. Akkor szakértsük meg a valóságot. Az elhallgatott számok és a máskép könyvelt értékeket tegyük a helyére.
  Egyszeri bevételek:
  manyup ellopása: 2939 milliárd forint
  ideiglenesnek nevezett, de valójában örökérvényű banki és ágazati különadók: 340 milliárd forint
  2011-es államháztartási hiány egyszeri bevételek nélkül: -2074,4 milliárd forint, ami a GDP -7,4%-a.
  Egyszeri kiadások:
  bomba üzlet, de nagy bukás a MOL részvények megvásárlása: 498,6 milliárd forint
  ÁFA visszatérítés, ugye még emlékszünk rá: 250 milliárd forint
  MFB tőkeemelés, szép csöndben a fű alatt: 120 milliárd forint
  MÁV adósság átvállalása: 50 milliárd forint
  Megyei önkormányzatok adósságának átvállalása: 196 milliárd forint
  2011-es államháztartási hiány egyszeri bevételek és kiadások nélkül: -959,8 milliárd forint, ami a valós államháztartási GDP arányos hiányt -3,4%-ban hozza ki.
  Kérném figyelni a megyei önkormányzatok helyett most a helyi önkormányzatok adósságát vállalta át és egy részét nem is hajlandó a bankoknak kifizetni és a hiányszámokban sem hajlandóak kimutatni. Erre csak fel fognak figyelni máshol is.”

  Nos van még kérdésed te pénzügyi zseni?
  Addig kiröhöglek! Muhahaha!!!! 😛 😛

 • Dénes ERÖS
  2013 június 29
  5:32 de.
  kikerült? lényegtelen. ez csak szabad garázdálkodást jelent a csuti parasztnak.
  magyarország jobban teljesít?
  ki mondja?
  ja, a skizo Nr. uno? az más. akkor biztosan úgy van.
  ami az elért eredmények által szentesített eszközökről van szó: a CÉL szentesíti az eszközt. nos, a célok ismertek, az eszközök meg mocskosak.
  a közgazdasági ismereteit meg, ha javasolhatom, frissítse. vagy az információs forrásait cserélje le. a szentkirályi utca már gagyi.

 • Ille!
  Ebben egyetértünk,csak dumáljon
  (azért fizetik…),de én is hozzászólhatok,meg
  bárki más!(persze mi ingyen….)
  Ami a szellemi meg jellembeli képességeket illeti,hát nincs
  komplexusom sem magával,sem Gere G. szemben,de másoknak sem
  akik még jobban értékelik az “írományaikat”,és meg is írják!!!!
  Ha tudnának olvasni és értelmezni több hozzászólásban voltam
  kritikus ezzel a kormánnyal szemben is,persze arra nem reagáltak,de olyanra igen amiit nem is írtam…..!
  Persze a szocialistákra még ha olyan “delériumban” lennék
  mint itt egyesek akkor sem szavaznék,ez biztos!
  Na további jó szövegelést…….!

 • http://kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2013/06/tenytar.png

  http://tenytar.hu/egyenek/orban_viktor

  http://nepszava.com/2013/06/magyarorszag/az-amerikai-nepszava-bucsuzik-horn-gyulatol.html ebből egy kis részt idézek: “Azok az ellenfelei pedig, akik most gyalázzák, élükön az általuk istenített Orbán Viktorral, a történelem szemétdombján fogják végezni, mint az ország elárulói, kirablói és bűnözői. Ha szerencséjük van, nem akasztják fel őket, de a magyar hagyományokat figyelembe véve, ebben nem lehetnek biztosak”

  aztán egy másik információt: ”
  EZ MINISZTERELNÖK?
  “Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta.
  Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
  Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90′-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra…”
  ÍGY VAN az ITTHONI NÉP KIRABOLVA Orbán diktátor, önkényuralkodó, mindezt játszva és nevetve, ill. röhögcsélve, lapocskáiból felolvasva……. , mert összefüggő mondatot sem tud folyaamtosan elmondani – megjegyezni -.

 • Boda Marcsi
  2013 június 29
  3:21 du.
  fogalma sincs, engem miért is fizetnek – ez valami rögeszme lehet magánál, hogy mindezt pénzért csináljuk – de ha ettől jobban alszik, hát legyen: ezért fizetnek. méghozzá, soronként 🙂
  hogy komplexusa nincs, azt már többször bizonyította. nem is értem, miért kell ezt még ki is emelnie?
  a kutyát sem érdekli, kire szavaz, az a maga gondja, teljesen érdektelen, azonban elárulná, mi az a delérium?
  az olyan, mint az almárium?

 • Boda Marcsi
  2013 június 29
  3:21 du.
  Pedig hidd el, lehetne!
  A te kommentárjaidért(?) szerinted fizetnének valahol?
  Tudod, – még így a “szép korban” is tanulhatnál – nem ártana meg, csak előnyödre válna!
  Már, ha ….
  Olvasva téged, mindig azon csodálkozom, h miért nincs benned egy kis önkritika, önbecsülés? Miért járatod le állandóan magadat?
  Tudod, a te korodban már arra kellene vigyáznod, h a ficcentés ne menjen a bugyingódba!
  Őszülj meg békében, a többit hagyd másra! 😛 😛

 • Dénes ERÖS: Kedves Dénes és Marcsi! Most komolyan. Ha az SZDSZ vagy az MSZP kormánya csinálná azt, ami most van, mit írnál? Eljátszottam a gondolattal, hogy Gyurcsány Ferenc csinálná ezt az “un(dor)ortodox” politikát. Megrémültem, lángokban állna Magyarország! Mégis jobb, hogy a fidesz csinálja. A baloldal legalább nem gyújtogat.

 • Hát az itt “írogatók”bizony többen nem úsznák meg,ha nem
  lenne demokrácia(a “régi szép időkben” amikor szabadság volt
  már rég elvitték volna őket…..)
  Most mindent lehet egyeseknek,de ki figyel oda?nem annyira
  fontosak és nincsenek olyan sokan,hogy számítana a véleményük…….Azért nem szerencsés túlfeszíteni a húrt!
  Ja és szoktam gyakran sétálni,kirándulni,levegőzni,de nem
  tüntetéseken szerencsére,igaz nem is uszítgatok,hazudozok
  mint egyesek “biztos fedezékből”….a hülyéket meg kihajtják
  a kétes tüntetésekre.Nagy bátorságra,kellemre vall!…..
  Viszont ajánlom,hogy mozduljanak ki és szívjanak egy kis
  friss levegőt,mert amit “kilihegnek2 azzal zárt térben egymást is fertőzik……

 • Helyesbítés: nagy bátorságra,jellemre ……vall!

 • Gere!
  bennem van önkritika és önbecsülés is,nincs miért szégyenkeznem,mint itt sokaknak….!
  Ami a lejáratást illeti azon nektek kellene elgondolkozni
  hasonlóan több ellenzéki párthoz,ugyanis így meggyőzni meg
  győzni…pláne nem lehet,csak erőlködni és nevetségessé válni!

 • Ille,mint az “ellenszellentés”rovatvezetője és a több igen
  “tehetséges”(és iskolázott…)munkatársa mindenki felett
  áll észben,tehetségben stb.akinek netán más véleménye van,
  az mind buta,rasszista,antiszemita,tájékozatlan.
  A nyugdíjasokat (többek közt engem is “sérteget”ni próbál)is
  lekezeli,bár ő is az,(ő nem leépült?…)csak az a különbség,
  hogy ő és társai magukat dicsérik….míg más diplomás és
  nyugdíjas embereket mások(szerencsére többen vannak)…Óriási különbség!
  Nem baj,ezen a fórumon csupa “zseni” ír!……..

 • Llanfair!

  Hányszor írjam le,hogy nem védem a FIDESZT!!!!!!nem érdekem!
  De talán Gyurcsányról ne beszéljünk,mert annyi “böszmeséget”
  szemétséget senki nem csinált és bizony miatta többször szétverték a belvárost és főleg az Opera volt veszélyben.
  El kellene gondolkozni rajta,hogy az miért volt és most
  miért nincs ilyen,leszámítva kisebb tüntető csoportosulásokat??
  Talán a többségnek más véleménye van,illetőleg megvárja
  a választásokat!

 • Boda Marcsi
  2013 június 30
  5:43 du.
  Nincs mit gondolkozni a dolgon. Egyetlen kérdésre kell választ adni, a szervezőkre.
  Az SMS által történő irányításra, amit valami hiba folytán nem csak a résztvevők kaptak meg. Bizonyára néhány szám el lett írva az adatbázisban. Ez cumi volt, mivel így kibukott a dolog gyorsan.

 • Boda Marcsi: Kedves Marcsi: Azért nem verték szét a belvárost, mert a baloldal nem kapható rá. A Gyurcsány ellenes balhé a megszervezett csőcselék hangja volt. ( Mint most a békemenet. Nézd meg, széles milyen koncot kapott érte) A város szétverésére középkorú családapákat nehéz rávenni. Oda idióta erőszakos buta “balhés” emberek kellenek. Mikor nem érte el célját, egy pillanat alatt megszűnt. Folyamatosan mondjátok Gyurcsány aljasságait. Például? “Szegény” fidesz beleszakadt az erőlködésbe, és még sem talált ellene semmit. (Medgyesi és Bajnai ellen sem). Most éppen a takarékszövetkezeteket nyúlta le a fidesz. Ezt sem látjátok. Sakkvakságban szenvedtek. Az értelmetlen belétek táplált gyűlölettől nem látjátok az erdőt.
  Melyik többségre gondolsz? A négymillió szegényre? A fidesz egyben nagyon nagy, a hülyítésre. Ti meg vevők vagytok rá, mert minden mindegy, csak dögöljön meg a Gyurcsány, Bajnai vagy Medgyesi. Bármi áron. A választásokat elcsalták már most. Aki gondolkodik, az látja. De a jobboldalt ez is büszkeséggel tölti el, mert milyen “ügyes” a vezére. De sajnos ha az aljas csalást, jó dolognak nézitek, akkor megérdemlitek amit kaptok. Rátok nézve szégyen, de Ti ezt nem érzitek. Le a kalappal Orbán előtt. Így majmot csinálni egy országból…… Pestiesen szólva “nem semmi”. És még örültök is neki! Ez már tényleg művészet!
  És utáljátok azt az egyet, aki kimondta az igazat. Vagy azért utáljátok?

 • Boda Marcsi: “nem annyira fontosak és nincsenek olyan sokan,hogy számítana a véleményük”. Hidd el, mindenki véleménye számít. Legalább is úgy kellene.

 • Boda Marcsi
  2013 június 30
  4:56 du.
  na, látom, fejlődik. az “ellenszellentés” már túlmutat az “ellenszékleten” 😛
  hogy mije van? önkritikája? önbecsülése?
  a fentiek után, remélem, nem gondolja, hogy ezt komolyan lehet venni?
  a franc se akar senkit meggyőzni, elmondjuk a véleményünket, annyi.
  ja, és utána – természetesen – elmegyünk a pénztára, és felvesszük a jól megérdemelt vérdíjat 🙂

 • Boda Marcsi
  2013 június 30
  5:43 du.
  Mariska néne!
  Azért nincs most rendbontás, mert a csőcselék van hatalmon! A baloldaltól ez a viselkedési forma nagyon távol áll!
  A rendbontás csak a Fidesz és a Jobbik privilégiuma!
  Mi ennél kulturáltabbak vagyunk! 😛 😛

 • Viktor vajon mit keresett az ünnepségen?
  Hangulatfelelős volt biztos. 🙁

  Horvátország Isten hozott az EU-ban!
  Sokan szeretnének csatlakozni EU-hoz, és reményük sincs a belátható időn belül! Hazánknak ismét van “tengerpartja” az Adrián. (Fizikálisan ez az igazság.)
  http://hvg.hu/vilag/20130701_Horvatorszag_matol_unios_tagallam

 • A hét vicce!…………..A Gere kultúrált.

 • Komlói Török Gábor
  2013 július 1
  4:38 du.
  Semmi baj, majd a jobberek ellenséggé teszik a horvátokat is, hogy legyen miért ácsingózni megint. 🙂

 • Gere bátyó,meg a kultúra ez nagyon jó …….meg a szenilitás,egymást fertőzik…..de nem baj,lesznek még
  fájóbb tünetek is!

 • A parittyás hangja

  Boda Gestanyó! Már elnézést de maga a gyomorfogatóan álszent gerinctelenség eklatáns iskolapéldája!
  “a hülyéket meg kihajtják
  a kétes tüntetésekre.”
  Nem akarom elhinni hogy ezeket komolyan lebírja írni a kényelmes, nyugdíjas karosszékéből, és körben nem sül ki szeme a szégyentől, hogy egy olyan rezsim ellen fellépőket köpköd amelyik közpénzen, gazdagon megfizetett tüntetőkkel (békemenet) bástyázza körbe magát csak hogy ne kelljen meglátnia a négymillió éhező állampolgárának nyomorát!
  Maga a gyomorfogatóan álszent gerinctelenség eklatáns iskolapéldája!

 • Topapó
  2013 július 2
  3:22 de.
  ha már vicc: magán is elég sokat lehet röhögni 😀

 • Topapó
  2013 július 2
  3:22 de.

  Ez tényleg az :)))

 • Don Ovuz
  2013 július 2
  5:12 de.

  Ezt az energiát, amit mások mocskolására fordítotok, hasznosabban is alkalmazhatnátok, pl. a magyar nemzet építésére, amely állítólag a tiétek is. A rombolásotokból már eddig is több, mint elég volt.
  Amit az EU parlamentben pl.Kingácska művel az elméletileg saját hazája ellen, az gyomorforgató.

 • A Földön nincs még egy nemzet, amelyet a saját tagjai támadnák világszerte. Az EU parlamentbe akreditál követek többsége szégyen a nemzetre. Holnap ez teljesen egyértelmű lesz.
  Mindenki vonja le a szkséges konzekvenciát.

 • Árpi bácsi vajon, hogyan vélekedik a leánykája tetteivel kapcsolatban?
  Szívesen meghallgatnám.

 • Puchert János

  dakota Göncz Kinga egy felnőtt nő tudja kontrollálni a szavait tudja, hogy mit beszél tehát az Édesapjának ebben semmi felelősége nincs ha a képviselő asszony valamit is kritizál az nem a hazája hanem Orbán és (na ezt zárójelbe teszem és pártja politikája) csak azért a zárójel mert itt nem pártpolitikáról beszélünk hanem egyszemélyi vezetésről. De nézzük a múltat amiben az elmúlt nyocév is beletartozik a rendszerváltás előtt közvetlen itt járt az id. Bush milyen táblával fogadta a Fidesz amelyik még egy néhány éve harcos ifjú kommunista volt “Ne higy a kommunistáknak” ki járt ki Brüsszelbe arra biztatni az EU-t hogy ne támogassa a hazug magyar kormányt akkor ez ugye hazafias cselekedet volt, ma kritikával illetni Orbánt felér egy hazaárulással próbáljatok már egy kissé magatokba szállni és a hályogot leoperáltatni a szemetekről

 • dakota
  2013 július 2
  11:09 du.
  Én,mint magyar állampolgár,ma még szavazópolgár is, könyörögve kérem,sőt követelem,hogy ne tessenek engemet megvédeni a gaz Uniós támadásoktól!!
  Én szeretem,sőt kifejezetten élvezem,amikor záporoznak tőlük felém az olyan kijelentések,miszerint vannak jogaim.Nekem tetszik,ha megfenyegetnek azzal,hogy egy demokratikus országban,demokrataként kell élnem.Megbizserget,amikor korbácsütésként használják a szólásszabadság,a kisebbségi jogok,a fékek és ellensúlyok rendszere kifejezéseket.
  Tudom,mazochista vagyok,de tetszik a tisztességes piaci verseny,a közteherviselés,a jogbiztonság és egyéb ilyen fékevesztett durvaságok.
  Szégyellem is érte magam piszkosul! Valószínűleg ezen sajátosságom koromból és neveltetésemből adódik. Ne vessenek meg érte!
  Tessék csak nyugodtam elmondani ott Strasbourgba,hogy meg tetszenek védeni a CÖF-öt,hogy nem tetszenek hagyni bántani a trafikosokat (mármint a nemzetieket),hogy hagyja békén az Unió savi bácsit,a szurkolóknak álcázott verőlegényeket, a templomokban önökért imádkozókat,de tessenek elmondani,hogy vagyok én,meg még pár millióan,akik már alig várjuk,hogy az a csúnya,ronda Unió megtámadjon!!

 • dakota

  Agykontrollon mit mondtak önnek? Cserélni kell, vagy visszanő?

 • dakota: Tehát titkoljam el, hogy eltaposnak, meglopnak és becsapnak, mert magyar állampolgár a tettes? Én szégyelljem magam, ne az aki csinálja? Igen csak torz a világnézete. (És feledékeny, mert Orbán volt az úttörő a panaszkodásban). Minden diktátort támadnak a hazájukban. Persze nem a haszonlesők. Gondolom a megvert nőket is megveti, ha feljelenti férjét? Miért nem szült “nyóc” gyereket, ugye?
  Ha odaadnánk önként mindenünket, nem kellene meglopniuk. Tehát mi vagyunk a hibásak? Nem a rossz hír hozója a vétkes. Ezt már a “nyóc” évesek is tudják! Ha valakinek itt restelkednie kell, az maga. Rossz oldalon áll, és még büszke is rá! Minden tisztességes fórum megszűnt Magyarországon. Tehát marad a külföldi színtér. Ha nem látja vagy vak, vagy buta. És nem reagáltam a múltkor, de nincs abban a szellemi fölényben, hogy kioktasson. Sajnálom.

 • A parittyás hangja
  2013 július 2
  4:00 du. Boda Marcsi eljátszhatná Gömöryné nagyságos asszonyt a Sellő a pecsétgyűrűn című filmben.

 • Topapó
  2013 július 2
  3:22 de.
  Arany bogár!
  Nálad minden esetre sokkal kulturáltabb!
  Kérdés? 😛

 • Boda Marcsi
  2013 július 2
  3:41 du.
  Ne törődj vele Mariska!
  Az írásodon látszik, h ki szenved Alzheimer kórban!
  Elárulom, h kettőnk közül nem én!
  Az, meg, h fájdalmasabb is lesz, – nem hinném, mivel – tudomásom szerint nem voltunk “együtt”, így nem kaphattam el tőled! 😛

 • dakota
  2013 július 2
  11:03 du.
  Pici huszár!
  Örülök, h ilyen jól szórakozol! Ha felmutatom a kisujjam, azon is nevetsz?
  Akkor sürgősen fordulj orvoshoz! 😛

  dakota
  2013 július 2
  11:12 du.

  Nagyon jól írod, h a többség ….
  Nos kik vannak többségben? Ebben most egyet értünk!
  Szerencsétlen fatojás! 😛

 • Érdemes figyelmesen végighallgatni ezt a videót mindenkinek.

 • Puchert János
  2013 július 3
  2:25 de.

  Puchert, én azért mégis kiváncsi lennék Árpi bácsi véleményére ezzel kapcsolatban. Ugye megengeded?:)

 • llanfair
  2013 július 3
  8:55 de.

  Örömmel látom, hogy így felbolydult a méhkas, Fábián:)

  Csak nézegessétek ezeket a videókat és gondolkodjatok el rajtuk.

 • dakota
  2013 július 3
  12:08 du.

  mi i gaz?…nemzetközi tanúk előtt téLLeg angol nyelven beszélő moráviai-magyar származású krisztina képviselő hölgy összeborulási, összebútorozási és “elköltözési” házassági ajánlatot tett felcsuti viktor 0,5ázsiai lakosnak?

 • dakota
  2013 július 3
  12:08 du.
  Mit is szeretnél az EU bohócával példázni?
  Morvai hisztike be volt baxva, – nézd meg! 😛

 • A parittyás hangja

  llanfair!
  :)))))Áááá Tényleg!:) Tökéletes hasonlat! Egyébként meg micsoda klasszikus film volt, az isteni Latinovits-csal, Mensáros Lászlóval! Még fájóbb belegondolni a jelen mindent, a kultúrát is elsilányító országrombolásába mikor felmerül, hogy micsoda értékeket adott ez a nemzet a világnak!

 • Kedves Dakota!

  Morvai második mondatában azonnal hülyének nézi ezek szerint Önt, ami önmagában nem baj, hiszen Önön kívül még több millió magyar embert néz hülyének. A baj, az hogy Ön be is cumizza a nacionalista mellébeszélést.
  Javítson ki ha nem jól emlékszem: Az EU-ba való belépésről a magyar emberek egy népszavazással nyilvánították ki akaratukat idestova 10 éve. Akkor mi ez a hülyeség, hogy az EU gyarmatosít bennünket!?? Talán minden szavazópolgár fejéhez pisztolyt fogtak a szavazófülkében, hogy ide -ha tetszik, ha nem akkor is be kell lépnetek magyarok? Ugyen, kérem!
  Krisztina azzal folytatja, hogy Reding és Barroso épp nemrégiben vett részt a Bilderberg csoport TITKOS ülésén. Baromi titkos lehetett ha Morvai kiszimatolta, sőt még arról is van infója, hogy miről folyt ott a tárgyalás.
  A végén pedig egy teljesen idióta hasonlattal jön elő, miszerint Orbán mondja meg, hogy vagy egyenrangú partnerek leszünk, vagy elválunk. Orbánnak ehhez nincs töke, hiszen pár hónapja arról áradozott, hogy az EU-s pénzekre szűksége van az országnak. Akkor ki az aki kettős beszédet alkalmaz? Az EU nélkül magyarország örökre eltűnik a térképről, ezt Orbán is tudja és pontosan ezért félelmetes játék az amit a Fidesz művel. Morvai pedig szimplán elmeroggyent és mazochista, hiszen EU szkeptikusként ott ül az EP-ben és minden egyes hozzászólásával lejáratja az országot. Ezek egymást licitálják túl a hülyeségeikkel és amíg Magyarországon vannak rá vevők szép számmal addig nem lesz soha megbecsülés, felemelkedés. Nem attól lesz büszke magyar az ember, ha elhiszi ész nélkül ezeket a jól hangzó, -Magyarországot megint bántják és emiatt szar minden- frázisokat. Tessék felébredni.

 • Ille!…………..Még mindig jobb mint,ha sirna.

 • Don Ovuz!……………Nyugodtan követeld egy táblával a nyakadban a Kossuth téren.

 • Puchert János

  ugye ez a hölgy volt aki az Őt kritizálókat arra biztatta, hogy inkább a rövid farkukkal foglalkozzanak, ennyit erről a nőről

 • grófok,,,,,gerÓfok

  GEre…meg a kisujjadat se kell felmutatnod…meglatom a neved es HANGOSAN NEVETEK

 • grófok,,,,,gerÓfok

  dakota…morvainak igaza van….az mszp gyarmatnak ajanlotta fel a NEMZETET brusszelnek …..jovore ugy kikapnak hogy na

 • A parittyás hangja

  Igen! Mint választópolgár, én is követelem, hogy az EU tűzzel-vassal kényszerítsen rá arra a borzalomra, hogy újra József Attila szavaival kelljen élnem!
  “Magyar vagyok, de európai!”

 • A parittyás hangja

  Kedves Puchert János!
  Egész pontosan azt mondta, hogy a metélt farkukkal foglalkozzanak, de valójában teljesen mindegy, hogy egy ilyen nettó fasiszta, degenerált szuka mit mond! Senki nem veszi komolyan akinek az IQ szintje a klinikai minimum felett van.

 • HunCanada
  2013 július 3
  4:13 du.
  Az a probléma, hogy ezeknek hiába magyarázza, mivel a sötét oldalon állnak. Akkor is, ha a napon vannak, mivel ez a sötétség belül van. Nem kellene ezekhez a dolgokhoz egyetemi diploma, mindössze egy minimális józan értelem. Abban az esetben nem lenne miről beszélni. Szánalmas, ahogyan még büszkék is erre a sötétségre!
  Szellemi szintjükre jellemző, hogy érveket egyik sem tud, mindössze kiabálnak. Valószínűleg azért, mivel fének ott bent, abban a hatalmas sötétségben.

 • dakota: Tobzódsz a neveletlenségben. Ilyet utoljára óvodában tapasztaltam. Számomra csak ezzel tűntél ki a haverjaid közül. Ez is valami. De felhívom figyelmedet, interneten arcátlannak lenni gyávaság.
  Nem tudom mit akarsz elérni, mindenki tudja, hogy hívnak. Nincs mit szégyellnem.
  Morvait meg nézegesd te. Miután én szabad ember vagyok, azt csinálhatom amit akarok. És morvait nézegetni nincs kedvem.
  Ha butaságokat akarok olvasni, itt vagytok nekem.

 • A parittyás hangja
  2013 július 4
  2:33 de. No itt a baj. Magyarország nagy részének az IQ szintje a klinikai minimum alatt van. Tehát hisz morvainak.

 • Topapó
  2013 július 3
  5:45 du.
  Nem raktatok ki mobil illemhelyet, így csak a hozzád hasonlók piszkítják ott a teret.
  Én majd a szavazó fülkében követelem. Meg a többi millió is.

 • grófok,,,,,gerÓfok
  2013 július 4
  1:57 de.

 • grófok,,,,,gerÓfok
  2013 július 4
  1:54 de.
  Én viszont büszkén viselem, veled ellentétben!
  Így viszont még rosszabb, mint gondoltam! 😛

 • Parittyás!

  Én megtehetem,hogy a kényelmes karosszékemből nézem a
  TV-t,mivel a GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:én se jobb se baloldali
  tüntetésre nem járok,ugye nem kötelező?….
  Az a szégyen,hogy az ilyenek akik uszítanak nincsenek ott!
  Aztán hogy a baloldal mire lenne képes azt tudjuk,csak
  persze kevesen vannak ahhoz,hogy szétverjék a várost,meg
  otthon lapítanak…..
  Gyáva,képmutató alak mint a többi!

 • “A Világbank július 1-jén publikálta az országok egy főre eső bruttó nemzeti jövedelem (GNI) alapján történő, minden évben elkészített besorolását. 2012-ről 2013-ra mindössze két ország került alsóbb kategóriába: Magyarország és a fegyveres konfliktusok sújtotta Dél-Szudán.”

  Tíz évvel ezelőtt 29.-ek voltunk…

 • Írta:Török
  Gonosz törpe cinkosai!

  Gonosz törpe manó üli torát,
  tönkretéve népet és hazát.
  Erkölcsről papol, és szabadságról,
  rabságot hozz ránk és bánatot.

  Rólatok szólnak vádló szavaim,
  gyalázatnak vazallusai!
  Kiszolgáljátok a diktatúrát,
  nyomorba döntve népet, hazát.

  Édes hazám, és drága nemzetem,
  elárultak a gaz pribékek!
  Átkom igazsága szálljon rájuk,
  magyar földben ne legyen nyugvásuk!
  Komló, 2012. 11. 10.

 • Dakota!
  Nagyon érdekes volt a videó és bizony sok igazság van benne!
  Orbán helyzete nem irigylésre méltó, meg kell találnia a
  helyes középutat, mind a bal és mind a jobboldali szélsőségek
  között,reméljük sikerül!
  Az EU-tól való elszigetelődés nem éppen szerencsés illetőleg
  járható út,de azt sem lehet tűrni,hogy a belügyeinkbe avat-
  kozzanak illetőleg igazságtalan vádakkal illessenek,hogy leigázzanak azt meg végképp nem!

 • Don Ovuz! ……………..”Álom,álom édes álom,vágyaim,ha megtalálom”Maximum az álmodban.Bocsika,de az ominózus vadkenpingezés idrjén nem a fidesz volt hatalmon.

 • Topapó
  2013 július 7
  2:16 de.
  A vadkempingezés a félázsiai csürhe privilégiuma.
  Azért is piszkoltátok körbe a teret, mert azeri birkapásztorként nem ismerhettétek az európai kultúrát.

  “Mert a tanyán nincs árnyékszék,
  Szanaszéjjel sz..k a nép,
  Szabadfölddel töröli a fenekét!


  Jurtalakóként mi a véleményed? Nem kellene valami kis kultúra a félázsiaiktól is?

 • Don Ovuz!…………..Irásod nem párttalan,de sötétséged határtalan.

 • Dràga internacionalistàim! Gere,hogyan kerültél közéjük?
  Az orszàg jobban teljesit! Örülnötök kellene,-ha legalàbb magyarérzelmüek lennétek-,lekerültük a belépésünk ota elfoglalt szégyenpadrol,mert minden évben 6-7 % ujadossàgot halmoztunk fel-2006 kivételével,akkor 9,4 %-ot,pedig elprivatizàltàk a MALÉV
  teherszàllitàsàt és évtizedekre bérbeadtàk a repülöteret-.
  2012-töl kell vissza-fizetni a 2008 végi VÉSZKÖLCSÖN-t,igy évi kb. 5,1 Milliàrd EU KÖTELEZETTSÉGE VAN AZ ORSZÀGNAK-kamat és törlesztés-de nem kellett ujabb vészkölcsön,mert mint MONTI volt olasz miniszterelnök is-aki bankàr volt-,inkàbb a piacokrol szerezve vàltottuk ki az esedékes kötelezettség hiànyzo részét.
  1,25 Mrd $ 4,25 %-os kamatra 5 évre
  2,00 Mrd $ 5,45 %-os kamatra 10 évre

 • llanfair
  2013 július 4
  5:23 de.

  Akkor most olvasd vissza saját magadat, Fábián és gondolkozz el azon, hogy mit is írtál:)

 • dakota: Már kértelek ne próbálkozzál feladatokat adni nekem.
  Ha akarsz valamit írd le.

 • Dénes ERÖS
  2013 július 9
  7:07 de.
  Arany bogár te még itt tartasz?
  Meséld el lécci, h a [email protected] nagy államadósság csökkentés után mennyi most?
  Soha ilyen magas még nem volt, miközben köztudottan több, mint 40 új adót vezettek be, ellopták az emberek megtakarítását, most ellopják a takarékszövetkezetek pénzét is!
  És még sorolhatnám!
  Ne fedjük az MNB tartalék felélését sem!
  Miről is beszélsz akkor agyas? 😛

 • Hazánk tragédiája
  2013. július 14., 20:37

  Idő kérdése aztán bedől, és összeomlik hazánk gazdasága!
  A spekulánsok, és a multik tartják életben hazánkat. A kis és közép vállalkozások sorban mennek tönkre. Az országban több mint 4 millióan élnek létminimum alatt. Legalább 500 ezren hagyták el hazánkat, és élnek, dolgoznak külföldön. A mély magyarok ezt nem értik, mert nemérdekük hazánk fejlődése, csak a nagy szavak, a címek, a címerek, a zászlók, a hazug szabadságharcukon túlra már nem képesek ellátni. Magyar nekik csak az, akit szolgaságba taszíthatnak közmunka béren nettó 47 ezer forintért. Hazug jelszavakkal, hazug szabadságharc nevében vernek bennünket földhöz szegezve magyar uraink. A szabad Európát ellenségnek, gyarmatosítónak állítják be. Csak az EU pénzeire van szükségük, hogy tovább hizlalják vagyonukat. Az az erkölcsi, politikai, gazdasági kár, amit ezek a pribékek tesznek hazánkkal, felér a egy hazaárulással!

  Előző hónapokban még gazdasági fordulatról, és fellendülésről beszéltek a fideszes urak.
  “Luxusautók se húzzák az ipart
  Májusban az ipari termelés 2,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. Ez annak a jele, hogy a hazai autógyártás bővülése már nem képes ellensúlyozni az elektronikai ágazat drasztikus termelés-csökkenését. Elemzők szerint nem lehet arra számítani, hogy az országból kivonuló műszaki cikk gyártók helyére újak jönnek. A kedvezőtlen befektetői klíma miatt ugyanis Magyarország egyre kevésbé vonzó beruházási célország.

  Beigazolódtak a várakozások: az autóipar enyhe erősödése ma már nem képes ellensúlyozni az elektronikai termékgyártás erőteljes hanyatlását. Így csökken az ipari termelés volumene Magyarországon – nyilatkozta lapunknak Némethné Pál Katalin. A GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásvezetője ezt annak kapcsán mondta el, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) tegnap közölte: 2013 májusában az ipari termelés 2,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. ”
  http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=661528

  Írta: Török
  Nincs visszaút

  Életünkre törnek hatalmukkal
  a gyávák, mert ellenükre élünk.
  Ellenség gyárakat üzemelnek,
  és programokkal pusztítva ölnek..

  A lelkünket támadják a Nérók,
  félelemben, reménytelenségben,
  rettegésben tartva nemzetünket
  a gaz, Fideszes apparatcsikok.

  Most sötét fellegek gyülekeznek
  sorban, aztán fölénk tornyosulnak,
  és szétterülve bekerítenek,
  befognak, ölelve fojtogatnak.

  A népvihar elsöpri a jelent,
  a hazugsággal bemocskolt múltat.
  Még ünneplik a győzelmüket fent,
  és a hazug fülkeforradalmat.

  Felhőhálót szőnek a gaz lárvák,
  sunnyogva leplezve céljaikat.
  Konspirálnak most, és nyilvántartják
  már védtelen áldozataikat.

  Gátlástalan lények a múltunkban,
  a jelenünkben buzgón kutatnak,
  hogy bármivel megvádolhassanak,
  így döntve életünket romokba.

  A törvényszegő oligarchiák,
  már most is törvényt ülnek felettünk.
  Életünkre törnek a gaz cápák,
  és ezt mi soha el nem feledjük.

  Ezek nevetgélnek balsorsunkon,
  kacagnak, röhögnek nyomorunkon.
  A siralomházzá vált hazánkon,
  az embertelen haláltusánkon.

  Nem értik ők azt, hogy mi a bajunk,
  nem értik meg a szörnyű fájdalmunk.
  Mert nincsen élettapasztalatuk,
  nincs empátiájuk, nincs szánalmuk.

  Most szánd meg hát a magyart Teremtőm,
  adj néki demokrata vezetőt!
  Értelme lészen a mi éltetőnk,
  így segítve meg minden szenvedőt.

  Áld meg Isten a sok, sok szenvedőt,
  adj néki egészséget, jólétet,
  a tudás terméséből bőséget,
  szorgalmáért boldogabb, jobb jövőt!

  Komló.2011.04.05.

  A magyar szavaink jelentése nem több és nem kevesebb jelentőséggel bír, mint amit érteni kell rajta általában. Persze ez nem mindig van így. Ismerjük az irónia különböző értelmezési lehetőségeit, amely értelmezési lehetőségeket a humor kategóriájában tartjuk számon.. Továbbá az sem mindegy, hogy kitől, kiknek a szájából hangzanak el bizonyos szavaink és kik humorizálnak vele. Ez nem iskolázottság kérdésköre. Ez nem magas művészeti kérdés. Ez életfelfogás és emberi értékrend kérdéskörének része. Horthy, Szálasi rasszista, antiszemita szellemi utódainak a szájából például a “szebb jövőnek” más a jelentése és más a történelmi üzenete. Miért? Mert ismerjük Horthy és Szálasi “szebb jövőjének” népirtó és megbocsáthatatlan tragédiájának következményeit. Úgy érzem, hogy a szavak ártatlanok és itt is tényként leszögezhetjük az ember felelősségét, amely felelősség személyre lebontva önmagában is és szervezetek, pártok ideológiájában is tetten érhető annak használata, értelmezése és cselekedeteik következményeként. Összefoglalva: Szavainknak “ember” által gonosz célra, a gonosz cél elérésének érdekében, emberiségellenes használatával van a probléma. Megállapíthatjuk, hogy vannak olyan személyek és jelképeink is, amely jelképeink és személyek a jövőben sem rehabilitálhatók és továbbra is fenntartom, hogy a rehabilitálható szavainkat sem mindegy, hogy ki és milyen cél érdekében használja, vagy használják fel aljas céljaiknak elérésének érdekében. /Török/

 • Választ kérek dakota!
  Miért is kevés magyarnak vallani magát? Szerinted hogy kell élnie egy magyarnak? Aztán kidönti el, hogy magyarnak megfelelek? Kidöntheti el, hogy kifelel meg magyarnak egyáltalán?

  Kinek lehet joga ahhoz, hogy mások magyarságáról döntsön, és milyen alapon? Egy magyar mire lehet büszke szerinted?

  “Magyar a cigány, a szláv, a sváb,
  a zsidó vagy legyen bárki más,
  aki annak vallja önmagát.”

  dakota írta:
  “Annak vallani önmagát kevés,”

  Szerintem pont elég. Vajon melyikünk állítása erősebb, és miért?

  dakota írta:
  “aszerint is kellene élnie, cselekednie.”

  Mire gondolsz? Szellemi horthysta, nyilas utódnak kellene lennie annak aki magyar?

  dakota írta:
  “Sokaknak ez sikerült.”

  Kire, kikre gondoltál pontosabban, és miért?

  dakota írta:
  “A többieknek vajon miért nem?

  Kire gondoltál, és hogy döntötted el? Milyen jogod van mások magyarságát kétségbe vonni? Te nagy tévedésben vagy szerintem. A nyilas, náci, horthysta magyar gyíkosok, és szellemi utódaik is magyarok sajnos, csak a szemetek, aljas, kirekesztők. Azért kell helyre rakni őket, hogy a gaz ne keljen ki új vetéssel, hogy tanuljunk a múlt hibáiból! Ki döntheti el a magyarságomat? Hogy kell viselkedni egy magyarnak, szerinted “dakota”?

  dakota írta:
  “Tudod a választ,”

  Olvasd a verseimet, mert benne van a válasz! Hogy semmit sem értettél belőle, és a megformálásuk idegesít? Ez engem nem zavar.

  dakota írta:
  “déldunántúli Török Gábor?”

  Végre valamiben egyetértünk. 😛

 • Dakota, nem ide szántam az előző bemásolást!

 • Ezt szántam ide!
  A mai Fidesz-kormányzás bűn, vagy inkább bűncselekmény 2010-től napjainkig?

  Vagy már a Fidesz-vezetők Orbánnal az élen, ellenzékben sem voltak felelős pártvezérek?

  Az ellenzéki országrombolását csak a vakok, a politikai analfabéták nem vették észere.
  Mennél rosszabb az országnak, annál jobb a Fidesznek volt az ellenzéki politikájuk országromboló, házáruló politikájuk lényege! Sajnos most mosakodnak azok akik a Fideszre szavaztak és megbánták. Ezért próbálják egybemosni Orbánt, és a baloldali ellenzéki kormányzást. Ezért nyolc-éveznek sokan, és azt hazudják maguknak, másoknak is, hogy nincs különbség a pártok között, a nép nem kér az előző nyolc évből és Orbánból, Fideszből sem kérnek mondják, állítják ők. Pedig mennyre egyszerűbb lenne, mennyivel igazságosabb lenne számukra is amennyiben elismernék, beismernék tévedésüket legalább saját maguknak nem hazudnának!

  A Fidesznél, a Jobbiknál a (Mesterházy) MSZP, a (Gyurcsány) DK, a (Bajnai) Együtt – a Korszakváltók Pártja is sokkal jobb, és náluk jobb profi politikus nincs hazánkban. Ki az aki ezt nem érti még?

  Ez olyan mint a Magyar futball válogatott: (Mesterházy MSZP, a (Gyurcsány DK, a (Bajnai Együtt – a Korszakváltók Pártja a magyar válogatott tetszik vagy sem!) A Fidesz és a Jobbik harmad, negyedosztályú bundacsapat életveszélyes játékosaival! Ezt kéne felfogni, csak ennyit kéne megérteni!

  A demokrácia lebontását, szétverését Fidesz és a Jobbik, más szélsőségek támogatják. Akit még egyszer átvernek, annak nincs mentség a butaságára.. Aki pedig le van fizetve, vagy megvan véve az cinkos.

  A Fidesz csókosainál landolást nem részletezi a cikk..
  “Majd a pénz felét, közel 1380 milliárd forintot az államadósság csökkentésére fordította (a grafikonon ez az első havi meredek esésnek az oka), bár ebből édeskevés látszik, a 80 százalék körüli államadósság alig változott az elmúlt években. A maradék 1550 milliárdot különféle költségvetési kiadásokra – például hiánylefaragásra, szociális intézkedésekre – költötte el.”
  http://index.hu/chart/2013/04/10/igy_tunt_el_2600_milliard/

  ———-

  Amennyiben az Orbán-kormány által elrabolt 3 ezer milliárd magán nyugdíjpénztári pénzeket kivennénk az államadáság mai adataiból, akkor mennyi lenne az államdósság vajon? 100%? vagy 120%?

  Ami biztos, hogy az államadósság magasabb mint 2010-ben kormányváltás idején. Akkor hol a lé?

  “Folyamatosan nőtt a magyar államadósság az első negyedévben
  2013. július 22., 13:42
  Az unió statisztikai hivatalának adatai szerint az eurózónában az előző negyedévhez képest 90,6 százalékról 92,2 százalékra, az unió 27 tagállamában pedig 85,2 százalékról 85,9 százalékra emelkedett az államháztartások GDP-arányos adóssága. A múlt év első negyedének végén az eurózóna összesített adósságállománya a GDP 88,2 százalékára, az unió egészében pedig a GDP 88,3 százalékára rúgott az államháztartások adósságállománya.”
  http://privatbankar.hu/makro/folyamatosan-nott-a-magyar-allamadossag-az-elso-negyedevben-259783

  “A Fidesz sem érti
  A kormányzati politikusok nyilatkozataiból úgy fest, hogy ők sincsenek tisztában azzal, hogy mi is történt, hogy mire ment el az államhoz kerülő hatalmas vagyon, ahogy azt sem értik, hogy mi a jelentősége Varga vagy Rogán nyilatkozatainak, az egyéni számláknak, vagy hogy azok miben fognak különbözni a magán-nyugdíjpénztári számlavezetéstől.

  Ha egyáltalán beszélnek az ügyről, ahogy például Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója, akkor most is csak azt emlegetik, amire még emlékeznek Selmeczi Gabriella, akkori nyugdíjvédelmi megbízott kommunikációs fordulataiból: a kormány megvédte a nyugdíjakat, és végre mindenki biztonságban érezheti magát.”
  http://index.hu/gazdasag/2013/04/10/nyugdij/

  Hazánk bruttó államdósságának alakulása 1990-2012 év vége között!
  http://index.hu/gazdasag/2012/11/06/adossag/

 • Magyarország haldoklik!

  Magyarország haldoklik, és sajnos meg kell “halnia, el kell pusztulnia” ahhoz, hogy újjászülethessen a rothadás után.
  Jelenleg egyébként a politika emésztésénél tart a nép, és ez nem csak a rokkantakról, a rendvételmisekről, devizahitlesről szól.. Ez egy egész ország vergődéséről, a demokráciáról, a liberális nyugati világokhoz való tartozásunkról, hazaszeretetünkről, a tévelygéseinkről, a politikai tudatmódosító szerekről, azoknak a néptudatot károsító hatásairól szól. Egy államcsőd a választások előtt felébresztené a népet, mert akkor elmaradnának a nyugdíjkifizetések, az állami alkalmazottak béreinek kifizetései stb. Sajnos benne van a pakliban ez is, mert a főleg a külföldi spekulánsok államkötvényeket vásárolva tartják fent hazánkat. Hogy mikor adják el, vissza államkötvényeinket? Jelenlegi viszonylag magas kamatnak van még hozamvonzó hatása.

  Ami biztos, hogy nagyon törékeny, vékony mezsgye amin Orbán, Matolcsy, Varga imbolyog. A választások után mindenképpen kitör a balhé, akár ellenzék, akár Orbán, Jobbik győz. Az ellenzéknek nem engedne kormányozni a Fidesz és a Jobbik érdemben, és ekkor is bekövetkezne az államcsőd. Orbánék, a Jobbikkal hitelüket vesztik egy győzelmük estén teljesen, és az is államcsődhöz vezet. Csak idő kérdése az egész. A külhoni magyarjainknak csak annyit, amennyiben Orbánék kerülnek hatalomra, akkor a belföldi magyarság megtalálja az új ellenségét az erdélyi magyarokban sajnos. Higgyétek el ennek következményeit nagyon sajnálni fogom. Ezt az írásomat ellehet tenni! /Török/

 • Önök jól vannak uraim, ti, jól vagytok?

  Köszönöm én jól elvagyok. 😛
  Kérdés, hogy a haláltusában vergődő magyar demokrácia hogy van?
  Kérdés, hogy a közel 5 millió létminimum alatt ellők, hogy vannak, hogy érzik magukat, és meddig tűrik el jelentősebb ellenállás nélkül nyomorukat?

  Egy újabb halálos sebet kapott a magyar demokrácia, és a balliberális oldal asszisztál ehhez, egymással foglakozik!

  A fülkeforradalmárok már diadalt ülnek, és ami még megmaradt a sajtószabadságból, azt a mi asszisztálásunkkal verik szét. Gavra Gábor főszerkesztő lemondott. Szégyen és szánalmas a liberális baloldal vergődése a Fidesz csapdában, és nincs kivétel. Gavra Gábor elmondta, hogy megküldte közlés előtt a Bajai hamis videót a Fidesznek is véleményezésre időpont megjelöléssel. A Fidesz csak a videó megjelenése, leközlése után reagált. Miért?

  Emlékeztek 2006-os zavargásokra? A Fidesz ott is hallgatott arról, hogy rendőrség időben közölte velük a Fidesz rendezvényről történő elvonulási ajánlását, és ezt késve közölték, mondták be a szervezők.

  Balliberálisok “véreim”! A balliberális sajtót szerkesztők, ügyvédek, pártvezetők és kommunikációért felelős személyek a Fideszt miért nem kérdezitek, hogy miért nem reagált Gavra Gábor megkeresésére, érdeklődésére? Miért nem emelték fel a telefont, hogy nem igaz a hír a cikk megjelenése előtt? Három- négy napja minimum foglalkoztat a kérdés, és más baromságokkal foglalom el magam én is, mert reagálok az MSZP-t támadó cikkekre, fórumozók írásaira. Ma este szántam rá magam, hogy érdemben is foglalkozom az üggyel, és mások írásaira most nem reagálok.

  Sajnálom de valaki nézzen már utána! Kérjétek számon a Fideszen?
  Bezzeg amikor belesétáltak a csapdába az áldozatok, és leközölték a cikket, annál inkább két pofával azonnal reagáltak a Fidesz oldalról. Szánalmas a vergődésünk a Fidesz csapdában barátaim. Hol van a balliberális oldal értelmisége? Homályt, és sötétséget látok amerre nézek.

  “Zsigó Róbert sajtótitkárának eljuttattuk a felvételt, azzal a megjegyzéssel, hogy pénteken 13.30 után nyilvánosságra hozzuk azt, így addig kérnénk a reagálását. Zsigó Róberttől cikkünk megjelenése után a következő választ kaptuk:”
  http://hvg.hu/itthon/20131018_baja_valasztasi_csalas_vesztegetes

  Fideszt tartom hunyónak!
  “Bajai videó: hazugságvizsgálat gyengíti a volt DK-s állításait
  Poligráfos hazugságvizsgálatnak vetették alá a napokban a bajai videó ügyének több szereplőjét, köztük Király Györgyöt és állítólag Kőrös Gusztávot, a videó egyik készítőjét is, ez alapján a szocialista politikusnak nem volt köze a felvétel elkészítéséhez – írta a nol.hu vasárnap a Népszabadsághoz “különböző forrásoktól” érkezett tájékoztatásra hivatkozva.”
  http://www.atv.hu/belfold/20131103-bajai-video-hazugsagvizsgalat-gyengiti-a-volt-dk-s-allitasait