Augusztus 20. Fidesz módra

2013 augusztus 22 8:16 de.62 hozzászólás

Nem volt rossz. Mármint, kampánybeszédnek. Együtt ünnepelt az ország. Igaz, az Orbán ásta árok két oldalán. Illetve, ezen az oldalon nem is annyira. Nem igazán volt mit ünnepelni. Még az ország kenyerét sem. Tönkölybúzás-joghurtos… hurrá, bármelyik háziasszony otthon is kisütheti! A fene tudja, én valahogy jobban örülnék egy sima, két nap múlva is ehető kenyérnek, 3,60-ért. Mert ennek az egyedi receptúra szerint készült kenyérnek meg sem merem kérdezni az árát.

Na, ugorgyunk!

Népünk Boldogsága pl. Székesfehérvárt tisztelte meg együtt ünneplésével. A pórnép, dacolva az égető nappal, türelmesen várt. Már jó előre kivezényelték őket, pedig tudott dolog volt, mikor is érkezik a Nemzetvezető. Aki nem csak, hogy soha nem hazudott, de ismeri Talleirand mondását: a királyok udvariassága a pontosság!

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A pórnép erről mit sem tudott, tehát türelmesen izzadt, és nyújtogatta a nyakát.

Egyszer csak ujjongó kiáltás röppent a napon aszalódott fejek fölé: ott a Viktor! Ott jön a Viktor!

És valóban. Viktor ott jött. Teljesen úgy jött, mint egy hétköznapi ember. A két lába közül az egyiket mindig előbbre rakta, mint a másikat, így jövésbe került. Persze, hátulról úgy látszott, mintha menne, de az csak ósdi komcsi trükk volt. Nem is jött be.

Viszont Viktor bejött. Bele az – őt – ünneplő tömegbe. És viselkedett. Mosolygott, integetett jobbra, s balra, szigorúan kiegyensúlyozottan. Amennyit jobbra integetett, annyit balra is, rá ne mondja senki, hogy előnyben részesíti a jobboldalt! Imitt barackot nyomott egy kiskamasz fejére, amott megsimogatta egy alsó tagozatos buksiját – a gyerek szülei legott elhatározták, hogy Lajcsikát ki is veszik a gyp-s osztályból, mert, mint látható, nincs is a gyereknek kocka feje, hiszen a Viktor – a MI Viktorunk – milyen simán körbe tudta simogatni! Behajolt egy babakocsiban gőgicsélő kisdedhez is, de a pici ettől felsírt, és azonnal megállt a fejlődésben. A személye körüli teendőkkel megbízott államtitkár ezek után súgott valamit a Kárpát-medence polihisztora fülébe, aki a továbbiakban tartózkodott az ilyen megnyilvánulásoktól.

Kezet is fogott jó néhány hívőjével. Az egyik ki is jelentette: na, én ezen a héten már biztosan nem mosok kezet! Igaz, Viktor jobbja – az a szent jobb – érintette az ő semmire való jobb kezét. Egy másiknak – neméppen munkás külsejű, de rezsicsökkentéssel jól megáldott nyugdíjas, kellő áhítattal az arcán – be is mutatkozott: jó napot kívánok, Orbán Viktor vagyok! A megtiszteltetéstől a derék honfi annyira leesett a maradék IQ-járól, hogy azt találta válaszolni: jó napot kívánok! Mi is magyarok vagyunk!

A Nemzet Gyámola ezek után nyilvános kormányülésen vett részt, amit a pórok tekintélyes része erősen nehezményezett, mert ők tkp. az áldás okán jöttek ki a térre. Csakhogy, Viktor áldást nem osztott. Majd legközelebb.

A kormányülés, persze, a székvárosnak dukált, mert hát, ott székeltek, kormányilag. Könnyű, laza székelés volt. A polgármester bemutatta a város fejlődését, amit a Nagy Kormányos bekezdésenként, ott és azonnal, lereagált. Csak úgy záporoztak fenséges szájából a kérdések az illetékes miniszterek és államtitkárok felé!

Mert hát, volt ott minden, mint a búcsúban. A mi Viktorunk meg csodálkozott, cöcögött, ejnye-bejnyézett, örvendezett és felháborodott. Mikor, miért. Nem halad a sóstói stadion felújítása? Ejnye már! Hány millióra is van még szükségetek? Micsoda, hogy az elkerülő út? Nosza, tegyünk róla! Államtitkár úr, jegyezted? A városi erőmű? Nyugi, kivásároljuk!

Azután volt még némi beszéd, holmi képzavarokkal, zavaros István mítoszokkal, meg egy hangyányi elmúltnyolcévezéssel, meg csöppnyi EU-ellenességgel, de az már lényegében senkit nem érdekelt.

Letudtuk, megvolt, az ország együtt ünnepelt, mehetünk haza. A sör a frigóban már éppen a kellemes hőfokra hűlt le.

Ille István

62 hozzászólás

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot

    micsoda marhasag ez az orban asta arok . az arkot a demokracia asta akkor amikor TÖBB párt rendszer lett . ugyanilyen arok van az USA-ban a 2 part kozott

  • cser-palkovicsnak pedig fedett jégpályát ígért.
    hiába, ígérni, azt nagyon tud! neki nem kerül semmibe…

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot: Én ugyan nem az USA lakója vagyok, de itt semmi féle árokásás nincs. Senkit nem érdekel a vallásunk, se az, hogy melyik pártra szavazunk. A demokrácia nem ás árkokat. Demokrácia azért lenne, hogy ne legyen árok.

  • Na ezt a cikket is kár volt megírni,nincs benne semmi
    szenzáció,de még érdekesnek sem mondható.
    Mindenki ott ünnepelt, ahol akart a családjával,strandon,
    Balatonon(a több napos ünnep miatt sokan)vagy a fővárosban,ahol rengeteg program volt,műsorok,kirakodó vásár
    ország kenyere,tortája stb.A tüzijáték is szép volt Pesten.
    Aki Fehérváron volt az esetleg találkozhatott Orbánnal és
    kezet is foghatott vele.Nem voltak az emberek kivezényelve,mint
    régen május 1-én még vidékről is kötelező volt feljönni
    Pestre és a Hősök terén elvonulni a „nagyok”előtt
    integetve….
    Ez a cikk is csak arra volt jó,hogy egyesek acsarkodjanak.
    Aztán Ille ott volt?,vagy ez is csak egy képzelt riport,ahelyett,hogy netán augusztus 20-ról,esetleg Szent
    Istvánról esne szó……..ja ilyenről nem tud írni!

  • Hívjanak fakírnak, mazochistának, sebaj! Jött az értesítés, Ille megint írt egyet, most Aug.20-ra..
    Gondoltam, na jó, lesz ami lesz(legyen, aminek lennie kell?), az ember kiváncsi fajta, belenézek.
    Első sor, második…és: „Igaz, az Orbán ásta árok két oldalán.”
    Pont! Eddig!
    Komolyan, miért is gondoltam, hogy Ille, egy bal-lib árokásó, nem lő el egy ekkora „azzal vádolni másokat, amiben valójában mi vagyunk bűnösök”-et?
    „Öszöd, nem Öszöd, nem kapsz mást!”

  • 3.60-as kenyérnek örülne Ille?
    Mikor, 56-előtt, vagy közvetlenül 56 után?
    Vagy 64-ig, az amnesztiáig, ami után már nem akasztottak (olyan sűrün)?
    Vagy mondjuk 68-ban, mikor a háztömbbizalmi! volt az útlevélkérelem (amit 3 évente lehetett beadni) első jóváhagyója, azután a vállalati személyzetis(a párttitkárral egyeztetve), majd a BM csemegézett rajta…
    Kétségtelen, szép idők voltak, 3.60-as kenyérre, kőbányai világosra, párizsire annak is tellett, aki egész nap a gyárudvaron a söprűre támaszkodott, a teljes foglalkoztatttság, a KMK(közveszélyes munkakerülés) idejében. Ja, Kádár Csermanek János Rákosi belügyminisztereként(az AVH mozgatója), 56-os hazaárulóként, megtorlóként, meg teljesfogalalkoztatottság – 3.60-as kenyér politikusként is megállta a helyét… Elvtársainak persze ennél kicsit jobban ment a rózsadombi rekvirált, kiosztott villákban (sokan ma is benne laknak még), meg a dollárboltban.
    Ezt sírja vissza Ille? Ezt a demagógiát utoljára pufajkás Gyula sütötte el 1994-ben. Kinek írta ezt, annak a 200.000 magyarnak akik a 3.60-as kommunista diktatúra elől menekültek el, s jutott belőlük bőven Kanadába is – a II generációnak már el lehet adni? Azért 89-óta juthatott volna egy kicsit előbbre is. Legalább gondolatban.

  • Nem lehetne hogy én meg kapjak egy másik ajtóreteszt ?
    Az árnyékszéken eltört a régi és így olyan cikiii …

  • marcus aurelius

    Amerikában meg verik a négereket….

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot

    datummal igerte a jegpalyat ?

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot

    kosa lajos debreceni fopolgi es fidesz alelnok most mondta hogy az ÖSSZES stadionepites az annyiba kerul mint EGYETLEN METROALLOMAS , aztan felszolitotta a szocikat hogy TANULJANAK MEG SZÁMOLNI

  • Ez teljesen hülye? (g.v.o.j.)

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot
    2013 augusztus 22
    10:34 de.
    aha. mintha ez a demokrácia kicsit irányított lenne…érdekes, csak orbán idejében került kiásásra…

  • István lemaradtál egy-két dologról úgy hírlik, hogy volt ott olyan is, hogy a zenekar Bartok romániai gyűjtéséből adta volna elő a román népi táncokat de a felkonferáló már a román szót lehagyta gondolván augusztus 20-án ne emlegessük már a románokat, de a tv-ben is úgy konferálták fel Kelemen Hunor-t a Magyar Demokrata szövetség elnöke itt is lemaradt előle a Romániai szócska. De a hosszira nyúlt ünnepbe belefért egy kis zsidózás is az FTC-MTK meccsen majd szerdán Bolgár György műsorában beszélgetést hallunk Borbély Zoltánnal az MLSZ elnökségi tagjával kérdés miért csak napok múlva reagált az esetre az MLSZ miért nem rögtön a helyszínen, majd a riporter magatartását firtatják miért nem ítélte el ott rögtön ezt az aljas cselekedetet Borbély meglepődött a riporter ezért akadt el a szava később betelefonáltam, hogy annyira nem lepődött meg a riporter hanem inkább ha valaki nem vette volna észre a molinót azoknak felhívta a figyelmét mondván A napokban elhunyt Csatáry Lászlóra emlékeznek a a ferencvárosi szurkolok. De nem tettél emlitést az akasztói stadionban történt gárda avatásról ahonnan a rendőrség lekésett sebaj mert a rendet a Jobbik csendőrsége biztosította.
    Mérnök voltam Amerikában a demokrata és a köztársaság pártiak közt van ellentét de nem akarják megsemmisíteni egymást a két párt vezetői vitatkoznak egymással nem pedig a vezető csahos kutyákat uszít az ellenpárt vezetőjére mint ahogy nálunk előfordult az ellenzékben levők nem hergelik fel a csőcseléket, hogy csináljon egy kis ramazúrit hátha ezzel meg tudják buktatni a hatalmon levőket

  • Puchert János
    2013 augusztus 23
    1:30 de.
    Ki is az FTC elnöke? Kubatov Gábor fideszes parlamenti képviselő! Akkor miről is beszélünk?

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot

    magyarorszagon mindig volt ÁROK , Szent Istvan es koppany kozott eppugy mint gyurcsany es orban kozott , ugyanez van az USA-ban is 1776-ban a patriotok es anglia kozott , aztan a rabszolgatarto del es az eszak kozotti polgarhaboruban , most obama es a republikanusok kozott . vannak unalmas orszagok is ÁRKOK nélkül , svajc , az IR koztarsasag dublinban…tessek oda koltozni Ille urnak is , onnan is varni fogjuk a cikkeit

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot
    2013 augusztus 23
    8:15 de. „IR koztarsasag dublinban” Unalmas? Csodálatos!
    Életem legjobb döntése volt!

  • Ille-ároktemető-fajtája így ünnepelte az ’56-us forradalom 50, Évfordulóját:

    http://www.youtube.com/watch?v=Y8sgHXM6SsQ

    Ilyen jól sikerült a betemetés helyett mélyebbre illézni az az izé árkot:

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot

    Llanfair….hat nem vagyunk egyformak az biztos…de azert ide te is egy kis izgalomert jarsz

  • Engem elszomorít az a tény, hogy van még olyan magyar ember otthon, aki augusztus 20-áról, CSAK ezt tudja írni!
    Ez az ünnep csak a kommunizmus alatt volt a „kenyér ünnepe”, nem Alkotmányunk megalapításának ünnepe.
    Rákosi korban volt csak az dívat, hogy Szent Istvánról, országunk megalapítójáról egy szó sem eshetett! Csak akkor volt az, hogy napi politikát vittek az ünnepbe.
    Ille István 2013-ban úgyanezt teszi.
    Igen elszomorít!
    Mellesleg, helyesn tették az idén, hogy a nagy ünnepély Székesfehérváron volt, hiszen Szent István csontjai ott nyugszanak, és az egész város Rá emlékeztet.
    Vajon Ille volt e valaha ott? Látta e a szakófáját István királynak?

  • Bocsi a hibáért_ szarkófáját- akartam írni!

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot: Gyakorlom a nyelvet. És mivel nem szidok senkit, engem is ritkán szidnak. No meg szondázom, hogy változik-e a gondolkodásban az, ami nem tetszett. Elmondom amit gondolok, az se baj, ha senki nem válaszol rá. De izgulni sosem szerettem. Nekem az adrenalin nem szükséglet. (elég a repülés). Néha meg jókat vidulok a csörtéken.

  • Egyébként kihelyezett kormányülés volt azugusztus 20-án
    Székesfehérváron,amihez az „ellenzék”(ellenszék)től nem kértek engedélyt……Hát ez van!

  • na, megint felborzoltam a jobboldali rajongóim kedélyeit 🙂
    már megérte!

  • Llanfair
    2013 augusztus 23
    12:10 du.
    én ugyan nem tartom ezeket csörtének.
    tudod, sportszerűtlen lenne részemről szellemi fegyvertelenekkel vívni 😀

  • Puchert János
    2013 augusztus 23
    1:30 de.
    nem írhatok mindenről, nincs itt annyi hely 🙂
    nekem elég volt szfehérvár. még sok is!

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 22
    3:22 du.
    nocsak! működik a riadólánc? 😛

  • A parittyás hangja

    Na Ki
    2013 augusztus 22
    5:26 du.

    Ez? (g.v.o.j.) A világ hülyéje!

  • Ille István: Tulajdonképpen erről beszéltem! 🙂 😛

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot

    azt irom,hogy Ille a legokosabb , mert egy – Ő irta – jobboldali varosban lakik , kozben orban lassan haza se tud menni http://www.index.hu/gazdasag/2013/08/23/a_fidesz_uzent_a_bankoknak/

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot

    orban ÁRKOT ÁSOTT bajnai es mesterhayz közé http://www.origo.hu/itthon/20130823-bajnai-kiakasztotta-mesterhazyt.html

  • Amikor először elolvastam Ille cikkét, meghúztam a számat. Hiszen lényegében semmi lényegi elemzés nincs benne.
    De mégis!
    Ahogy egy jól idomított kutyához illik, a szélsőjobbnak már nem is kellenek szavak, elég egy hangjelzés, és ugrik, csahol! Elég kiejteni az orbán nevet.

    A kihelyezett kormányülés nem több mint gyenge propaganda. Egyetlen előnye, hogy olcsóbb, mint levelezgetni. Viszont ugyanúgy hazugságokkal tarkított.
    Fel kell mérni az igényeket, legalább félórás beszédben ígérgetni, hogy ez is lesz, azt is megoldjuk, megvesszük, odaadjuk,…etc.
    Majd a nagy szólamok közepette, mintegy mellékmondatként hozzáteszi, – Majd meglátjuk, mit tehetünk. –
    Ezzel az egy mellékmondattal a teljes szólamáradatot felülírja, semmissé teszi. Mert e-mögé el tud bújni, a nem teljesülő ígéretek számonkérésekor. Hát uraim, mégsem tudtunk tenni semmit. Cumi van. Amit már a kihelyezett kormányülések alkalmával itt-ott ígérgetett, az még egy stabil ország, mondjuk az Angol költségvetést is megingatná.
    De nem is a teljesítésről szól! Már áporodottá vált a narancsagyúak fejében a sárga lötty, frissíteni kellett a buborékokat.

  • gépészmérnök voltam oszt jónapot
    2013 augusztus 23
    6:16 du.
    szegény orbán…mégis, neki hol van a „haza”?
    amúgy nem város, hanem község, annak se nagy. ráadásul nem a község, hanem a vezetése újszülött fideszes. az előző ciklusban még független volt 🙂
    itt is, mint sok más, orbánék által felelőtlen adósságba biztatott településen, esélyük sem lesz az önkormányzati helyelosztónál, akkora utálatnak örvendenek.
    de, mint 2010-ben, nem valaki mellett, hanem valaki ellen fog szavazni a pórnép.
    bárkire, csak ne a maffiára.

  • A parittyás hangja
    2013 augusztus 23
    4:37 du.
    burkus nem hülye, csak tehetetlen. kaliforniából szart sem ér a szavazata, nőt már régóta pénzért vesz, kutyája nincs, hogy oldalba térítse, a gyerekére – már, ha van neki, de akkor sajnálom a srácot – nem emelhet kezet, mert irány a sitt, szóval, ide jár feszültségeit levezetni.
    kicsit frusztrált a szerencsétlenje, de nem több.
    futottak még kategória, és ezt nehezen viseli 😀

  • Don Ovuz
    2013 augusztus 24
    12:13 de.
    nem az én dolgom az elemzés.
    az én dolgom a tükör feltartása, jó magasra. de ezt mindjárt vissza is vonom. inkább periszkópban gondolkodom. ugyanis abban a mentális lövészárokban, ahová ezek a narancsagyúak beásták magukat, csak egy periszkóp a hasznos segítség.

    eszembe jut egy vallási rítus: az úrfelmutatás.
    ilyenkor a hívők térdre borulnak, és alázatosan lehajtják a fejüket.
    a lendvai utcából kérek egy hitelesített orbán-fotót, és megyek igét hirdetni. kipróbálom, működik-e az úrfelmutatás 😀

  • Ez a hülye Ille tényleg azt hiszi, hogy mindenki besúgó volt meg munkásőr? Hogy mindenkinek van egy ..izéje..”riadólánca”?
    Ille már megint a saját multjából indul ki, mert neki van riadólánca?
    Sebaj, Ille fiam, ássa az árkát, ássa, áskálódjon, riadólánc-bloggozzon kedvére! Írni csak magának tud! Tényleg, ez a hypomán Ille a saját írására eddig vagy 9 kommentárt írt…csak ide! Ezt a trükköt is valahol a Marx-Engels esti levelezőjén verhették a riadóláncos fejébe.

    Küldök neki egy édes kis idézetet, talán fölkapja a vöröstelefonját a riadólánca másik végén! Arra nem lesz gerince, hogy kommentálja, az nem fér ki a riadóláncából.

    “Our (Jews) race is the Master Race. We (Jews) are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.”

    – Israeli prime Minister Menachem Begin in a speech to the Knesset [Israeli Parliament] quoted by Amnon Kapeliouk, “Begin and the Beasts,” New Statesman, June 25, 1982.

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 24
    11:16 de.
    „Jött az értesítés, Ille megint írt egyet, most Aug.20-ra..”
    na, ezt hogyan magyarázza, olajbogyó?
    jött az értesítés 😀
    amúgy nekem nem riadóláncom van, hanem hóláncom. egész jó hasznát veszem errefelé, amikor három napig felénk se néz az önkormányzati hókotró 🙂

  • Ille!……………….Elkényelmesedtünk? Van lapátvagy már az sincs? Öngondoskodás Ille öngondoskodás.

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 24
    11:16 de.
    Ugyebár 2006-ban volt az SMS, amit nagyon elcsesztek, mivel sok kívülálló is megkapta, mint a pintyőke SMS-t. Ez SMS mánia a fidesznyikeknél? Gondolom, eléggé sokba került, mert az nem az adófizetők pénzén ment, mint Pintér marhasága.
    Amikor az egyetemisták beültek a székház udvarára, nagy áttörésként a facebookot kezdték használni, amit hangoztattak is, hogy ha szükséges, ezen keresztül megy a riadólánc.
    Jé! A savi bácsi tud olvasni? Vagy a börtönben kiművelt kolléga megy szólni neki? Mi ez ha nem riadólánc? Megértem a használatát, hiszen a fideSS pártvezetésben ott tolong az összes volt komcsi, a munkásőröknek is ők vezették be.
    El kell hinnem, hogy ott volt ilyen, ha egy belsős állítja.

  • Gépészmérnök.,Enterprise,Figyelő,Varga S!

    Gratulálok,bár reménytelennek tűnik a dolog,ne adják fel,
    teljesen igazuk van,hogy ezért „mit kapnak egyesektől”…
    oda se neki!!!!!!

  • Varga Sàndornak:
    a beirt „idézetét” amit Beginnek tulajdonit:kézböl kontràzom,
    – hiàba irta oda a forràst — a multkor ugyanezt a mondokàt valamelyik izraeli rabbi szàjàba adtàk…keresse vissza, valamelyik itt megjelent cikkhez idézte be valaki
    1-az-1-ben ugyanezt.

  • A Gödör-Àsok mintàjàra Gyurcsàny-Bajnai a segitöikkel:
    Mesterhàzy,Oszko,Vadai…..,àrokàsok.
    Ugye ilyen a propaganda,semmi lényeges konkrétum,hanem irànyitott
    bele és mellé beszélés.
    A szellemi és anyagi örökösei az 1 pàrt-rendszernek, ezt tanultàk,ezért vàlasztottàk ki ök is utodoknak-az ö demokratikus elveik
    minden àron valo megtartàsuk érdekében- öket a tanitoik.
    Az éleslàto tàbornok-elnök De Gaulle màr 70 évvel ezelött kiismerte a taktikàjukat „a kommunistàkkal a hàboru utàn nem müködök együtt,mert hazudnak és propagandàt csinàlnak”.

  • Ille, fiam, maga tényleg 1968-ban él? Az „értesítést” a KMH küldte…hülye, ki másnak jutna eszébe másokat egy „Ille azt írta”-val untatni?

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 25
    8:27 de.
    magának a kmh értesítést küld az én írásomról?
    na, ezen még dolgozzon 1 kicsit, fiacskám 😀
    amúgy kötelező olvasnia? főleg, ha unalmas 😛

  • Boda Marcsi
    2013 augusztus 24
    4:27 du.
    isten hozta, boda! látom, sikerült megint felvágott farokkal időben célba érni!
    laf-laf-laf
    oda se neki 😛

  • Szegény Ille minden kilométer kőnél ott van…,csak vigyázzon
    el ne üsse valami,bár a feje a sok „észtől”úgy lángol
    hogy a végén csak észreveszik és eloltják a tüzet mielőtt
    másokban kárt tenne….!Na ez mindenkinek szerencse!

  • Boda Marcsi
    2013 augusztus 25
    6:00 du.
    hát, ez nagyon kevés volt, boda!
    kapcsoljon rá, mert így nagyon lemarad 😀
    a cikkről valamit, esetleg, netalántán, említőleg, csak úgy?
    ja, hogy az nem megy? az más. akkor marad a laf-laf-laf 😛

  • Ille fiam! Mit tegyek? Rajongok a baloldali pszichopatkért.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

    Bátran nézz utána, miért küld nekem értesítéseket a KMH (a könnyítés kedvéért! sosem hallottál a „news letter-ről?).
    Én ‘ganz sicher’ nem nézek utána, téged miért enged a nyilvánosság elé a KMH. Annak se, hogy a KMH „magyar” elenességét ki finanszírozza. Már elemesélték nekem, hogy ingyen, ez a „hobby”-juk…)
    Látod, Ille fiam , ez a nagy különbség kettőnk között. Te turkálnál bárki (nem csak Email) kukájában is, csak, hogy „lehülyebaromozdhasd” az áldozatodat. Most mondanám hogy sajnálom a roncslelkű sorstalanságodat, de a magadfajták nélkül vajh’ min emlékezhetnék a saját kiegyensúlyozottságomra? Ha egyszer kipróbálhatnád, micsoda élvezet (planitude 4 beginners) nem te lenni! Majd nem lesz KMH, írd meg előre, hol fogod publikálni a fröcsögéseidet, nem azért, mert nincs másik, azért, hogy teljesebb legyen az anti-MI képem.

    ps: Egyszer elmesélhetnéd, ha már kinőtt a gerinced (as a through and through demokrat), kivolt az ÁVH-s „tartód”! Mert, tudod fiam, a „jelentők” stílusa… Azt a „dögöljön meg a szomszéd tehene is” virulens vérszomjadat képtelen vagy még leplezni is. Te, Ille fiam, nem ajánlott, de olvasni való leszel holnap is. Ha már úgysem jársz terápiára…

  • Ille István
    Nem értem én ezeket a fasisztákat!
    Megint egy sértett lelkű náci, akinél a kultúra leverte a biztosítékot. Jól emlékszem, hogy már százas szeggel patkoltattuk nekik? Mégsem bírják a feszkót! Pedig így van ez, aki tűzzel játszik, megégeti magát.
    Nem tudom, most mindenki önéletrajzot ír? Igaz, én kezdtem, de Bencsics rákontrázott. Most meg itt van ez a Varga. Mivel nekem soha nem volt közöm a belbiztonsághoz, eszembe sem jutott ilyen dologgal vádaskodni. Beigazolódik a közmondás: Az kiabál, akinek a háza ég?

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 26
    8:44 de.
    nem rossz, söndör, nem rossz…csakhogy, kevés 😀
    miért is küld magának értesítést a KMH?
    „Iratkozzon fel a KMH-ra!
    Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozzon a KMH-ra! E-mailben értesül friss cikkeinkről!”
    na, ezért 😀
    csak nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy feliratkozzon?
    a kiegyensúlyozottsága, fiam, barokkos túlzás.
    csak elhagyta az antidepresszánsait. nyugi, az orvosa felírja ismét 😛
    ami pedig azt illeti, valóban olvasott leszek holnap is. de maga, fiam…
    szokjon a gondolathoz: nem egy bordában szőttek kettőnket.
    amit, remélem, belátja, erősen sajnálhat.
    mikor fogja már fel, hogy verbális párbajban velem szemben a tuti vesztes címére ítéltetett?
    ÁVH-s tartó? szegénykém…amikor az állambiztonságiak még működtek, én alsó tagozatos voltam 😀
    igaz, amikor az NDK-ban dolgoztam, a stasi beszervezhetett volna, vagy később, a SZU-ban a kgb, de valahogy megúsztam 🙂
    na, söndör, ezen még dolgozzon 1 kicsit!
    amatőr 😛
    amúgy a helyzetleírás melyik mondatát kívánja cáfolni?
    nyitott vagyok minden variációra.

  • Ille-Ille! Nem írni kell, olvasni!
    Itt a másik szadista ÁVO-s haverod: „Beigazolódik a közmondás: Az kiabál, akinek a háza ég?”

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 27
    7:55 de.
    Ávóst egyet sem látok, csak hőzöngő nácit. Ha rám célzott, ez megint nem jött össze. 🙂
    Én már utána születtem, és nem is Magyarországon, de azért fröcsögjél csak csököttagyú barátom. Igen, valóban úgy látszik, az kiabál, akinek a háza ég! Én kíváncsi lennék azért a múltadra, ha egyszer a titkos iratokba be lehet majd tekinteni. Szerintem sok érdekes dolog kiderülne, nem hiába nem szavazza meg a fideSS.

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 24
    11:16 de.
    Tudod, Varga úr, a vélemény az olyan, mint a segglyuk.
    Mindenkinek van, és mindenki a másikét tartja büdösnek.
    Viszontdemegám, ismeretek nélkül véleménytnyilvánítani, féligazságokat, hamis tanokat ismételgetni akkor is erkölcstelen, ha azok beleillenek az általad kívánatos világkép kialakításában.
    Javaslom, hogy sommás véleményed napvilágrahozatala előtt tanulmányozzad egy kicsit néhány vallás iránytmutató szent könyveit.
    (Én megtettem. Tóra, Biblia, Korán, Budhizmus, Zen, stb)
    Itt egy link, ami választ adhat néhány általad nemértett, vagy félreértett, viszont sokat idézgetett részletre a Talmudból.
    Javaslom neked átolvasásra. Néhány dolgot helyrerak.

    http://talmud.faithweb.com/

  • Varga Sándor
    2013 augusztus 27
    7:55 de.
    én írni tudok, maga meg olvasni sem.
    a két buta, meg három ostoba, amit elvégzett, csak arra volt elég, hogy betűket soroljon itt – meglehetősen értelmetlenül – egymás mögé, egy olyan eszköz segítségével – billentyűzet – aminek még a működését sem érti.
    de hát, egy trogloditától ez nem is várható el.
    máshol aggódott a fejlettségem okán, mivel úgy véli, a homo erectustól is távol állok.
    lehet.
    de maga, fiam, megrekedt az amőba szintjén. ahogy elnézem, osztódással szaporodik. igaz, egyik utódja sem lesz több magánál.
    majd szóljon, ha legalább egy agysejtet képes volt növeszteni 😀

  • Don Ovuz
    2013 augusztus 27
    8:55 de.
    bocs, de söndör nem náci.
    a náciknak ugyanis, akárhogy nézzük, elveik voltak, bármilyen károsak is.
    de neki…

  • Lélfai Szilárd

    Csodálatos!

    Szent Istvántól pillanatok alatt eljutottunk oda, hogy a legértelmesebb hozzászólók is leereszkedtek a legbutább Fröcsögő Köcsög (ille n csak egy van) szintjére!

    illének igaza van. aki nem ért vele egyet az antiszemita náci!

  • Lélfai Szilárd
    2013 augusztus 28
    5:24 du.
    hogy kik is? varga, vagy boda a legértelmesebbek közé tartozna?
    te jó ég, akkor milyen lehet a butábbja?
    köszönet a fröcsögő köcsög minősítésért, megy a többihez.
    egyre vastagodik a melléklet.

  • Lélfai Szilárd!
    Sebaj ….Ille se írni,se olvasni nem tud szegény,ugyanis a
    napokban hozzászóltam a cikkhez(ami ugye nem tetszett neki,ki nem t…le)de csak az utolsó hozzászólásomra reagált
    szegényke….
    Aztán,ha ő tényleg mindig a cikkhez szólna hozzá(mint azt
    sokszor kínjában másoktól hiányolja)akkor kevesebb ideje
    lenne az olcsó,bugyuta(szerinte szellemesnek vélt…)sértegetésekre.
    Tudja szerinte a legjobb védekezés a támadás…haha

  • Marcsi
    2013 augusztus 30
    4:35 du.
    önigazolás, boda, önigazolás 😀
    mint említettem, magát megsérteni flexre lenne szükség 😛

  • Ille!
    Hát engem csak normális ember tudna megsérteni…..de általában senkinek nincs oka rá!
    magának viszont „rinocérosz” vastag bőre van,így lepereg
    minden róla…..(miért sértegetném ha nem is jegyzem…?)egyébként nem magával beszélgetek általában
    ha nem vette volna észre!

  • Marcsi
    2013 augusztus 31
    1:40 du.
    bocsika, kicsi nácibarbi, összetévesztettem boda nemzetes asszonnyal 😀
    hogy mit csinált? beszélgetett? na, ne komolytalankodjon! szavak egymás mellé rakása még nem beszélgetés.
    „Hát engem csak normális ember tudna megsérteni…..de általában senkinek nincs oka rá!”
    azért ne próbálja ki, piszok kellemetlen meglepetés érheti 😛

  • Pille-manó!

    Ni csak ki beszél(?) és még „fenyegetni” próbál?Kész röhej!
    Egyébként a „nácibarbi” nagyon szellemes…..mármint magától
    Azért az szerencse,hogy sokan észreveszik (illetve értik…)
    hogy beszélgetek,sőt felfogják….és reagálnak is rá!
    Na „megint” sikerült a cikkhez hozzászólnia….mint máskor!

  • Marcsi
    2013 szeptember 1
    3:18 du.
    magát, fenyegetni? ne gyerekeskedjen!
    fenyegesse magát a közterület felügyelet, vagy a köjál 🙂
    mégis, minek szólnék a cikkhez, ha én írtam? 😀