Pintér Sándor az őszödi beszéddel bombázná az ellenzéki összefogást

2014 január 8 12:05 de.20 hozzászólás

Pintér Sándor fideszes belügyminiszter hírtelen rájött arra, hogy most – így január első felében – érkezett el az a pillanat, amikor fel kéne oldani a titkosítást Őszöd-ügyben. Természetesen csak véletlen egybeesés lehet, hogy a miniszter ezt az opciót pont akkor dobta be, amikor a demokratikus ellenzék éppen a teljeskörű összefogás feltételeit próbálja megteremteni, mely együttműködésbe Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciója is szerepet vállalhatna.

Pintér Sándor, a kereszténykonzervatív maffiaállam egyik láncszeme.

Pintér Sándor, a kereszténykonzervatív maffiaállam egyik láncszeme.

A belügyminiszter  – aki láthatóan nem az állam, hanem pártja érdekeiben jár el – a HírTv Magyarország élőben című műsorában lebegtette meg Gyurcsány Ferenc Balatonőszödi beszédének kiszivárogtatás körüli titkosszolgálati információ feltárását, bár mindjárt hozzátette, hogy a BM rendelkezésére álló anyag egy részét tudják csak bemutatni, mivel van olyan információ ami államtitoknak számít. Ráadásul, ha teljes körben feltárnák az ügyet, félő, hogy azt a titkosszolgálati munkatársat, aki ebben az ügyben volt aktív, nem lehetne a továbbiakban alkalmazni.

Pintér beismerte, hogy ha csak válogatott anyagot hoznak nyilvánosságra az Őszödi-beszéd ügyében, könnyen félreérthetővé válhat a  történet. „Lehet, hogy félrevezetné azokat, akik csak részinformációkat kapnak meg”–mondta Pintér, de ennek ellenére, úgy gondolja, hogy a demokratikus ellenzék tárgyalásai alatt érdemes hírtelen közzétenni ezt a részinformációt.

Gyurcsány korábban támogatta az akták teljes feltárását, de nem kell politikai géniusznak lenni ahhoz, hogy tudjuk: a mostani feloldás feszültségeket szíthat az ellenzéki oldalon, különösen az MSZP és a DK között, amit viszont pont kerülni kéne a tárgyalások és egyeztetések alatt. „Ha ahhoz fűződik érdek, nyugodtan nyilvánosságra lehet hozni mindent. Annyit azonban megjegyeznék, hogy a Fidesz sem örülne, ha minden hozzáférhetővé válna abból, amit a titkosszolgálat az őszödi ügyben feltárt. A történet nem ott kezdődik és fejeződik be, hogy valakik ezt a hanganyagot átadják valakinek. Ez a felvétel egy hosszú láncon ment keresztül, és ebben a láncban van olyan fontos elem, amely érdemben érinti a Fidesz eddig hangoztatott pozícióját”–nyilatkozta korábban Gyurcsány a Népszabadságnak.

Lehet, hogy a Fidesz valamelyest megijedhetett az ellenzéki összefogás kiterjesztésének híre hallatán, hiszen ha ezt a folyamatot jól zárják le, sikerülhet végre lendületet adni a rendszerváltó erőknek és ezzel felébreszthetik a rejtőzködő, az összefogás híján az urnáktól távol maradó demokratikus szavazókat.

Pintér kedd esti produkciója – az, hogy lényegében eltűnt a Párt és az állam közti határ és, hogy nyers párt érdekeknek rendeli alá a titkosszolgálatot – újabb ékes bizonyítéka annak, hogy amit ma kereszténykonzervatív és nemzeti oldalnak hívunk Magyarországon nem más mint egy bűnszövetkezet, mely maffiaállamot épített fel magának és klientúrájának.

20 hozzászólás

  • Ez egy köztörvényes bűnöző- miniszteri poszton…

  • Az azért érdekes, hogy senki sem képes (meri?) megemlíteni, Pintérné asszony kizárólagos jogú egyenruha buliját.
    Igaz?
    Pletyka?
    Ki tudja?

  • Le5l1eL, nem pletyka, csak éppen nem publikált tény. annak idején ő privatizálta a május 1 ruhagyárat. hirtelen nagy szükség lett országos szinten a kféle. egyenruhás szervezetek öltözetének megújítására.
    legutolsó műve a készenlétiek ködvágója lett. ugyan csak pár száz darabról van szó – meg a raktári készletről, de kis hal is hal. ugyanis nem lehet a rendőrségi ködvágókat sötétkékről padlizsán színüre festeni. nem, kérem, újat kell szabni-varrni.

  • hajrá, pintér atyus!
    mekkora ár egy spicli kirúgása – mert nem hinném, hogy titkosszolgálati alkalmazott lenne, inkább csak egy fizetett beépített ügynök – ahhoz képest, hogy mit nyerhetnének? ugye, hogy piti?

    a vágott anyag, vagy a részinformációk közzététele csak azt jelentené a közvélemény számára, hogy a fidesz minden aljas eszközt megragad az ellenzék lejáratására.
    ráadásul ez nem az a róka, amiről még egy bőrt le lehet nyúzni. ez már lejárt lemez.

    tessék csak közzé tenni a teljes anyagot! ha ahhoz államtitkot kell sérteni, hát csak tessék! amúgy sem esne nehezükre. de csak óvatosan, mert akkor a többi államtitokkal is ki kellene tálalniuk, amire hivatkozva eddig rendre megtagadták az ellenzék kérdéseire a választ!

    szóval, csak hajrá, pintér atyus! életében egyszer legyen bátor és gerinces! kicsit több lesz ez ugyan, mint két pofon beígérése, de ne hátráljon, van ott kurázsi! hadd hulljon a férgese!

  • Ille!…………..A 24 év alatt rengeteg olyan mutyi volt amit államtitoknak minősitettek.Jobb is lenne,ha minden kiderülne és ha kiborul a bili akkor boruljon ki teljesen.Azt hiszem,hogy politikusaink közül ezt egyik sem szeretné.

  • „…eltűnt a Párt és az állam közti határ és, hogy nyers párt érdekeknek rendeli alá a titkosszolgálatot….” Ez úgy hangzik, mintha Pintér lenne az, aki ezt a húzást először alkalmazza! Ne legyünk elfogultak! A rendszerváltás után MINDEN politikai párt ezt műveli, főleg az MSZMP utódpártja. A jobboldal tanulékony, minden piszkos eszközt megtanult, amit eddig a baloldal alkalmazott. Nagy a baj kicsi hazánkban! A hatalmi harc közepette szegény népünk egyre fogy és egyre szegényebb lesz. Nincs egyelőre olyan politikai erő, aki valóban a haza érdekét nézné, és nem a saját politikai hatalmának minél hosszabbá tételén dolgozna…ez a nagy baj.

  • kivételesen egyetértek. akkor meg pintyőke mire játssza az eszét?

  • nade éva! az mszp az mszmp utódpártja lenne? ráadásul annak minden bűnéért felelős?
    ne tessék már mondani! hát ezt meg honnan veszi? csak nem a 2/3-os határozatokból? mert akkor már értem.
    azért annyira ne aggódjon szegény népünkért, mert remélhetőleg a jobboldal nem csak a „piszkos” trükköket tanulta el.
    igaz, mást nem igazán lehet látni tőle, de van még remény a megújulásukra.
    vagy nincs.

  • Göllner András

    Talán arról is értekezhetne Pintér Sándor, hogy mint Kommunista Párttag, és felsővezető a Kádár rendszer belügyminisztériumában, milyen szerepet játszott az egypártrendszer fenntartásában, az egyetemes emberi jogok sárbatiprásában, a magyar demokrácia kibontakozásának hátráltatásában, a szovjet birodalom fenntartásában. Érdekes, hogy ilyen kérdéseket nem adnak fel a mai maffiaállam egyik kulcsszereplőjének a HírTV talpnyalói. Érdekes, hogy Orbánék az ilyen köpönyegforgatókat, és általában olyanokat tolnak hatalmi pozíciókba, akik a leglelkesebben szolgálták a korábbi nemzettiprókat (Bencsik, Kerényi, Koltay, Pintér, hogy csak egy párat említsek közüllük. Hosszú a lista) Gyurcsánytól azért félnek, mert tudják, hogy ő az egyedüli politikus aki felmosta a padlót szeretett nagyvezérükkel, és most is megtenné azt, ha szabad utat adnának neki. Gyurcsányt nem azért utálják mert hazudott, hanem azért, mert nem volt hajlandó tovább utazni azon a hazug úton amelyen Pintér, és az egész magyar politikai garnitúra generációk óta utazik. Az öszödi beszéd üzenete az volt – legyen már ennek vége. Ez az üzenet az ami leginkább zavarja Orbánék hazug, látszatkeltésre, illúzikeltésre összpontosító hatalmát. Az Orbán család hűbérei, mint Pintér, nem az igazságosság, az igaz beszéd, a szabad politikai verseny hívei. Ezek egytől egyig, a hazugságra építkező, a népbutításra szakosított önkényulalom szolgái.

  • Göllner András
    2014 január 8
    10:04 de.
    Orbánékat nem zavarja semmi.
    Egyszer bejött, meg lehetett hülyíteni a népet. Úgy gondolják, még egyszer bejöhet.
    Mintha olvastam volna valahol:

    „2. Szerinte a magyar jobboldaliak félkegyelműek és pont ez a stílus és nívó kell nekik.”

  • Hamá’ ennyire ekötelezett eza Printer eltárs, következő lípísbe akára zolajszőkesígekrű is levetetheni a titokbilincset..
    Iga’, akkó rárohanna a műanyaglakat…

  • falusi barátom, pintyőke elvtárs nem egy suicid típus. dehogy veszi le róla!

  • Ille István
    2014 január 8
    11:11 de.

    Valóban nem, lovagom. A patkányképű eccerűen egy Helix pomatia…

  • Teplán Tibor

    Támogatom Pintér ötletét. Legalább rá jönnek a Zemberek arra, hogy évek óta mit és mennyit hazudozik össze a gazdája és a bandájuk, legalább látják majd azt, hogy valójában, teljes szövegkörnyezetében mi is állt abban a beszédben.
    Természetesen jön majd az „észérv” az „elmúúúútnyóóócééév”.

  • Teplán Tibor
    2014 január 8
    11:56 du.
    Nem értette a lényeget!
    Nem oldják fel a dokumentumot, csak akarnak újabb egy-két mondatot újból leszakítani a dokumentumból. Részleges feloldás, amiből agitprop. gyártható. Ami meg rámutatna hogy hazugság az anyag, titkos marad.

  • Talán már csak az a szomorúbb, hogy a „titkosszolgák” mindenütt ott vannak, a pártokban az életünkben és a „lelkünkben”! Már csak az a kérdés, hogy kinek is jelentgetnek, mert így van ok a „négyévenkénti tisztogatásra” na meg ez az ÉN titkosszolgám az meg a Tiéd és mindent elsikálunk úgy 80 évre mint az olajozást, aztán osztozkodhatunk 70 – 30 vagy hogy is? na ezt is a titkosszolgák tudják! Na ezért nem lehet feloldani az egészet, de a Főnök mindent visz illetve csak a listát és mindig a „csúcsra” kerül mint most

  • Szerecsen mosdatàsa egy nem csak 2006-ban leszerepeltnek hiszen:
    „Nem kormànyoztunk…..”.Miért volt ott 2004 ota? Hogy mert maradni
    2006 utàn? Kik szövetkeznek most vele? A tettestàrsai,az
    alattvaloi,a hatalomért mindent vàllalok?

  • Elképesztő!Ugyanazt akarják csinálni mint az öszödi beszéddel.Csemegéznek!A nekik tetszőt nyilvánosságra hozzák!Igaza van az ellenzéknek egyben ,összefüggően hozzák nyilvánosságra!Miért nem foglalkoznak a 2 közmunkás halálával?az is az ő feladatta.Hiszen munka közben haltak meg és nehéz sorban élnek,családjuk van!ezzel kellene foglalkoznia!

  • Göllner András

    2014 január 8
    10:04 de.
    azonosulok a véleményével!
    Valójában nehéz dió Gyurcsány úr, tudott veszíteni és meg tudott újulni, pártot alapítani. Van tudása, van gyakorlata és tapasztalata, van megfelelő, sőt nagyon jó svádája, a felkészültségéről, végzettségeiről amelyek ezt segítik, nem is beszélve!

    Nincs másról szó, mint arról, hogy Orbán míg él azt a TV vitát – választásit -, soha nem fogja tudni elfelejteni, szinte KISÉRŐJE, SZELLEME LETT GYURCSÁNY !!!! olyan vereséget szenvedett el tőle, se köpni, se nyelni nem tudott Orbán, igen ő, aki MIND a MAI NAPIG FÉL és FÉLNE kiállni pl. Gyurcsány Ferenccel!!!!!

    HAJRÁ ÖSSZEFOGÁS, ne kritizálgassunk tovább, hanem szorgalmazzuk, hogy NYERJÜNK !!! – mert ezt az ócska bagázst, akik most kormányoznak el kell zavarni, méltatlanok mindenféle lojalitásra!

  • Ille Istvánnak…nagyon jók a meglátásai.