Torontói német étteremben tartottak jobbikos kampányrendezvényt

2014 február 3 6:39 du.114 hozzászólás

A torontói The Musket nevű német étterembe költözött a Paraméter Klub jobbikos lakossági fóruma, miután Aykler Béla, a  695 Coxwell Avenue alatti ingatlan tulajdonosa megtiltotta Bede Fazekas Zsolt torontói fideszes rádiósnak, illetve a klub szervezőjének, hogy épületében fasiszta szeanszot tartson a Kanadába látogató Staudt Gábor jobbikos parlamenti képviselővel. A pótrendezvényt aznap, a Torontói Független Magyar Rádió kétórás programjában harangozták be, miután a műsorvezető és Vaski Gábor, a torontói Kanadai Magyar Kultúrközpont egykori elnöke negyedórán keresztül élő adásban elparolázott a jobbikos képviselővel.

Jobbikos lakossági fórum a torontói The Musket nevű étteremben, február 1-én.

Jobbikos lakossági fórum a torontói The Musket nevű étteremben, február 1-én.

Vaski Gábor, aki „civilben” az Investors Group pénzügyi tanácsadója pár perccel a jobbikos beszélgetés előtt éppen pénzügyi agytágítót tartott Bede műsorában. Aztán pillanatok alatt átállt a pártpolitika terepére. „Ilyen messze az anyaföldtől még soha nem mondtam rádióinterjút, tehát köszönöm a lehetőséget”–kezdte Staudt. Aztán Vaski örömteli felfedezésére hívta fel a hallgatók figyelmét.

„Hát, az az érdekes, hogy szarva nincs”–állapította meg Vaski Staudtról, miután elviccelődött Bede a pénzügyi tanácsadójával arról, hogy most először találkoznak élőben jobbikos képviselővel.

„Gábor egy második generációs kanadai magyar, úgyhogy nagyon sok mindent ki fog mondani, amit gondol”–magyarázta Bede Vaski Gábor szarvas megjegyzését. Amúgy tömör mondatán kívül, Vaski szinte semmi mást nem mondott a negyedórás beszélgetésben. Az egy kivétel az volt, amikor Vaski aggódva érdeklődött afelől, hogy egy esetleges jobbikos választási győzelem után megtudja-e a párt tartani radikális (értsd: szélsőséges) profilját. Staudt megnyugtatóan mondta, hogy „igen.”

Miközben a három uriember elszórakozott egymással az AM530 multikulturális adó hullámhosszain, egy a Staudt-tal Magyarországról érkező férfi (akiről Staudt viccelve azt mondta, hogy „testőre,” de később jelezte, hogy csupán közeli barátja) a studió sötét sarkából monitorozta némán a beszélgetést.

Adás közben én is beküldtem a rádió email címére egy kérdést, mely így szólt: „Magyarországon idén emlékeznek a Holokauszt hetvenedik évfordulójára, a magyar zsidóság deportálására, mely 600 ezer magyar áldozatot követelt. Nem mint jobbikos és nem mint szélsőjobboldali politikus, de mint ember, mit gondol Ön a magyar történelem e rendkívül sötét epizódjáról és az akkori magyar kormányzat és magyar társadalom felelősségéről?”

Staudt lényegében azt válaszolta, hogy nem történész, hanem politikus, tehát ő nem foglalkozik a témával. „Nagyon szívesen válaszolok neki. Hogy ha jól tudom, akkor ő egy cikket is írt korábban, amiben fasisztának bélyegzett. Ezt azért én vissza szeretném utasítani”–tette hozzá Staudt.

Aztán Gyöngyösi Márton ominózus kijelentését – melyben a magyarországi zsidók listázását szorgalmazta – védte Staudt a torontói rádióban. Szerinte Gyöngyösi valós problémát vetett fel. „Az egész világon elszabadultak az indulatok, hogy itt listázás folyik és kiáltották a legkeményebb vádakat, miközben azt látjuk, hogy az izraeli parlamentben nem lehet képviselő az, aki kettős állampolgár. Mi szeretnénk egy izraeli példát átemelni Magyarországra, de mi ezt sem tehetjük meg”–magyarázta Staudt.

Az alfahir című magyarországi fasiszta hírportál szerint a lakossági fórummal a Jobbik diadalmaskodott az eredeti rendezvényt sikeresen megakadályozó liberális kanadai magyarok felett. „Magukat ‘liberálisnak’ valló erők minden erejükkel meggátolni igyekeztek, hogy a nemzeti párt képviselője az emigrációban élő magyarokkal találkozhasson. Ezek az érdekcsoportok Kanadában a jól ismert forgatókönyv alapján elérték, hogy az eredeti helyszínen ne lehessen megtartani a rendezvényt, és így a Jobbik ne tudja megcáfolni a liberális média hazug rágalmait, amit róla előszeretettel terjesztenek”–írta az alfahír.

Akkor majd ha legközelebb fasiszta ankettet szerveznek kanadai magyar kormánypártiak, alaposabbak leszünk fellépésünkben.

114 hozzászólás

  • -Staudt lényegében azt válaszolta, hogy nem történész, hanem politikus, tehát ő nem foglalkozik a témával.

    Bocsi, de nem ezt válaszolta. 🙂 Nem azt mondta, hogy minden egyes ember áldozat számít? Mindegy hogy milyen nemzetiségű, vallású stb. Én mintha azt hallottam volna. De lehet hogy , nem jól emlékszem, és elkérem a rádió anyagot, nehogy félretájékoztassam a közönséget.

  • -Az alfahir című magyarországi fasiszta hírportál szerint a lakossági fórummal a Jobbik diadalmaskodott az eredeti rendezvényt sikeresen megakadályozó liberális kanadai magyarok felett. “Magukat ‘liberálisnak’ valló erők minden erejükkel meggátolni igyekeztek, hogy a nemzeti párt képviselője az emigrációban élő magyarokkal találkozhasson. Ezek az érdekcsoportok Kanadában a jól ismert forgatókönyv alapján elérték, hogy az eredeti helyszínen ne lehessen megtartani a rendezvényt, és így a Jobbik ne tudja megcáfolni a liberális média hazug rágalmait, amit róla előszeretettel terjesztenek”

    Ez sem állja meg a helyét. Az alfahír sem jól tájékoztatott. Az itt szóba kerülők nem liberálisok, hanem cionista kommunisták. Én nekem úgy jött le az eddigi írások, és hozzászólások alapján, de lehet hogy nincs igazam. 🙂

  • Judith Kopácsi

    Én a fényképen alig egy féltucat érdeklödőt látok. Ez lett volna az a nagy tömeg Torontóban, akik kiváncsiak voltak Vonára? Ez a nagy tömeg mozgatás? Szánalmas.
    Radikál-is, én inkább vállalom a cionista kommunista liberális jelzőt, mint egy elvetemedett fasisztát. A te-fajtádat Apám és családja már 1936-tól a szemétre rakta.

  • radikál-is: cionista kommunisták 😀 hát persze 😛

  • Ott volt mind a 36 fő? Még ez is kérdéses!

  • Fenyvesi Glória

    Azért a „fasiszta”elnevezése a JOBBIK-nak erősen túlzás, és sértő!Akkor minden más nép is fasiszta, amely a népe érdekeit képviseli???
    Ha követnék a programjukat,nyilatkozataikat,honlapjukat,akkor rájönnének, hogy nem bőrszín szerint ítélnek meg embereket, hanem a tetteik alapján…
    Azok, akik tanulni, dolgozni akarnak,és ezt teszik is, és igyekeznek beilleszkedni a többségi társadalom normái közé,azok ugyanolyan elbírálás alá esnek,mint bárki más…

  • Avi ben Giora

    Mint a bajszos nagyvezir neki sem jut már más hely csak egy német kocsma. És utána azt híresztelik mekkora érdeklődés volt. Ha min den egyes résztvevőt a tizszeresére hatványozunk akkor sem lehetett ott több húsz embernél. Hu ha vigyázat ez már tömeg. Melyik lábszárcsontjából szívta ki azt a moarhaságot hogy az izraeli parlamentben nem lehet képviselő aki kettős állampolgár? Nincs ilyen. Felvetették ugyan többször is, de a külügyminiszter mai napig orosz is, és akármilyen hihetetlen Saranszky a szohnut feje és a bevándorlási miniszter is kettős állampolgár. Sőt van olyan arab képviselő aki még a pfsz tagságival is rendelkezik még is képviselő. Ot a demokráciával niincs is gond még ha kétségbe is vonják sokan.

  • cionista kommunisták. Ez tetszik. Mit jelent? Fából vaskarika „műveltül”?

  • Üzenet mindnyájótoknak hazámból!Szeretettel kérlek benneteket, hogy olvassátok el az üzenetemet „az elegünk van már a fideszesekből Kanadában” című hozzászólásomat, véletlenül rossz helyre írtam. Még a 2013-as évi anyagotokhoz. Itt ezen a falon próbálok most üzenni, mert nagy szükség van arra, hogy okosan, bölcsen átlátva a helyzetet a világban – cselekedjünk -! Öszefogással. Aki Lélektől született lélek az… Ölellek mindnyájótokat és békességet kívánok, valamint lelki nyugalmat. Üdv. ÉSB -SOS ! –

  • radikál-pis!

    Sötét és horpadt homlokra utaló a „kommunista cionista” böffentésed.Fogalmad nincs a világ menetéről.Mindent csak a kuruc in fosból olvasott agymenések alapján pötyögtetsz ide.A kopasztott turulcsirke igazán vissza vihetne a varga béka szárnyai alá.

  • Judit,
    ezek manapság is a szemétdombról kukorékolnak. Akik pedig kíváncsiak a süketelésükre a szennycsatorna töltelékei,mind a 20 an vagy akár 36 an. Apádra és családodra hálás tisztelettel gondolok.

  • fenyvesi glólika,
    ébredj fel,ha már az ébredő szittyák alvégéről vagy.Hivatalos bíróság ítélete,hogy a jobbik egy neo-fasiszta párt.Azt,hogy a tagjai és szimpatizánsai mocskos nyilas brigantik vagy azok ivadékai én és még sok millió EMBER itélte és ítéli meg.Pöttyintéseid szerint közéjük tartozol,de mi a túrót keresel itt?

  • Fenyvesi Gabinak igaza van, de őket is manipulálják, ahogy mindenkit, aki még sötétségében van. Hogy kik? AFöldünkön lévő nem létező gép-lények, akiknek már régen el kellett volna hagyniuk a Földet, de megszegték az egyezséget és most népírtásba fogtak, ha nem vennétek észre! Ők a római egyház katolikus-keresztény-álortodox és a náci fajnemesítő projekt korábbi hitleri termékei. Vatikán terroristái. Obamának nem szabad Ferenc pápát fogadnia, mert akkor elveszíti identitását, hiszen rajta keresztül szippantanák be a láthatatlan nyugati alvilág 4D pénz hatalmasságának világ elitje. A manipuláló gép-szörnyetegek. ugyan úgy, ahogyan ezt megtették Orbánnal és az összes politikussal. Ezért hírdetem én Isten céljátés tervét, a Liberális NÉPI Demokráciát, a LINÉD-et, ahol a népkezébe kerül vissza a hatalom, és a nép választja meg 1-1 évre az ügyeinek és az ország ügyeinek intézőit, a tiszta fejüeket és bölcs szívűeket. Így senki nem élhet vissza az a megalomán, diktatórikus uralkodással, sem a pénzlenyúlásokkal. A mi kormányunk annyit hazudik Amerikának és az Uniónak a náci manipulátorának köszönhetően, hogy azt nem is szabad komolyan venni. De intézkedni azt szükséges, mert a gazdag országunk és földje, valamint a jól megsarcolt népe bánja! Ami ki hat a világra nézve is. Ha nem lépünk be az Unióba, és jó vezetőink vannak már korábbról, lehettünk volna egy kisebb Svájc. De a kiskirályi uralkodás, mindent tönkre tesz. Orbán manipulátorát azonnal vizsgálatra kell vinni, mert egy őrült elme. Ő az a náci Jahvé, aki univerzális isten akar lenni, de köze nincs Jézushoz. Színészkedik és ezt én a alódi örökös és utódaim bánjuk és a világ, mert nem rehabilitálták még a jogos örökségünket, hogy intézkedni tudjak a nagyvilágban. Pedig ezt várják tőlem az Univerzumban. Segítsetek, ki kell találni valmit! Még a levelemre sem válaszol Orbán. Teljesen átalakították a rosszabbik oldalára, nos ezek a manipulátorok, akik eredeti energiával agymosást-végeznek, de ez súlyos bűncselekmény! Kinek küldhetem el a CD-n az oknyomozati munkát, hogy terjesszétek, és akár olcsón ki is adjátok, mert a megvilágosodás szükséges, hogy a világban a Sötét Gonosz árimán Erőket háttérbe szorítsuk, leszereljük, bíróságra adjuk őket, mielőtt egy másik testbe lépnek át és bottal üthetnénk a nyomukat. Még csak annyit, hogy egy hete van internetem, mert ezek az erők nagyon csúnya körülmények közé kényszerítettek, így nem tudtam Kertész Ákos távozásáról csak jóval később, mint az incidensek történtek vele. Végtelenül sajnálom! hiszen az igazat írta! Ő nem hibás, de hibásak akik szemedbe mosolyognak, miközben a zsidókat és a népet írták, hiszen egy „árja” fajt szeretnének a Földön azok, akik valamikor „állat pásztorok” voltak… Itt tartunk. Ha minden írásomat elolvastok Éva Shenandoah Barna néven,(facebook) akkor fogjátok tudni, hogy minden ellenem van és az Élő Isteni Szeretet ellen, vagyis Jézus és Mirjám egyetlen Magja ellen, akit ez eddig rejtegetni kellet a római egyház elől. Minden világos ugya? Lapozzátok gyorsan át fejben a történelmet. Velem ugyan úgy bánnak, sőt még ezerrel rosszabbul, mint Kertész Ákossal. De nem adom fel, nem menekülök, hiszen azt akarták volna. Mert ezt a gazdag Magyarországot hamis papírokkal rendelkező álzsidók családokkal szerették volna benépesíteni, a magyar pedig a szolga lett volna! Világos ugye? Ez a római egyház Vatikánja és a náci fajnemesítő projekt ténykedése. nem az emberek a hibásak,ők jók, hanem a gép-szörnyetegek, akik láthatatlanságuknak köszönhetően manipulálnak, agymosásokat hajtanak végre érdeküknek megfelelően. Au ember csak áldozat, higgyétek el! Ezt oda fent is tudják, hiszen kapcsolatom van az Univerzummal. Tekintsetek a Nap Fényébe, ott van Isten szeme, Aki mindent lát és mindent hall, forduljatok hozzá, a Fény Birodalmához a hazug és hamis hiteltelen vallásotok helyett. Isten nem a bibliában és a Talmutban van, hanem a Szívetekben és minden sejtetekben, valamint a Tudatfeletti Énetekben! Legyen világosságotok, hogy öntudatra ébredjetek, mert most az Antikrisztus uralkodik, de be kell cserkésznünk, hiszen azért vagyok itt a Földön többek között és, hogy újjá építsük azt, amit lerombolt a sok földi isten! De munkásokra, összefogásra van szükségem! Gyere állj mellém, hogy a Te Napod csillaga is felragyogjon, gyere állj mellém, hogy az Igazság győzedelmeskedjék a sötét hazugságok felett! Gyere állj a Fény Lánya mellé, hiszen MOST van a Fény és az Árnyék harca. A Fény Lánya és az Éj Gonosz mostohája harca. Ha még nem tetted meg, akkor megvilágosodásod után ugorj egy kvantum ugrással sötétségedből a Fény oldalára, ott vár a Szeretet, hogy elkezdjük a leszereléseket és nem a fegyverkezéseket ahhoz, hogy végre beköszöntsön a Világ Béke! Keresd aSzent Grált, hogy a Kegyelem oltalmazzon és ne Íélet alatt legyetek! A Földön van a második Isteni Ítélet, legalábbTi vegyétek komolyan, ha a magyarok zömében csak jókat enni tudnak a homályukban. De ennek oka az egyház terrorista manipulátorai, akik, ha kell rituális gyilkosságoktól sem riadnak vissza, sem a kiber-háborúk elindításától, de attól sem, hogy mesterséges vírusokat terjesszenek és úgy pusztítsák Isten Teremtményeit. Mert azt azért ugye tudjátok, hogy vannak közöttünk fajidegen létformák is, akik irigylik az emberséget és ott ártanak, ahol csak tudnak. A Földet akarják megszerezni az Isten Teremtményei elől. Pedig nekünk Élőknek, ez a MI Paradicsomunk, ez a MI Mennyországunk, tehát szívünkből és minden tehetségünkből óvni kell ezt a csodálatos „kékbolygót”, mert nincs az ember számára egyenlőre másik hely! Mindenkinek világos ugye? Legyen Világosság és Béke a Földön! köszönöm, hogy segíthettem, de szeretettel várom a TI segítségeteket is, mert nagy szükség van jó és bölcs gondolatokra, ötletekre, mert teljesen elakarnak lehetetleníteni, hogy a rangommal, amit ellopott az őrült olimpiai stadionokat építtető Jahvé-orbáni-éra, rosszra használja fel az emberiség ellen. Csupa bosszúból ellenem, Jézus Magja ellen. Segítsetek valamilyen formában, hogy a Szeretet és a Fény Igazsága a Nagyvilág elé kerüljön, és a névszerinti bűnösöket bíróság elé tudjuk állítani! Jézusi szeretettel köszönöm. A Kegyelem Áldása és a Spirituális vénuszi Szeretethit Egység legyen ott mindnyájótokkal: ÉSB

  • Felháborító hogy ez a találkozó létrejöhetett.A jobbikos azért nem foglakozik a holokausszal,mert más a véleménye.Hiszen szobrokat,utcákat,tereket avatnak,melyet a mai hatalom is támogat.Az emlékmű állítását az utolsó napon kibocsájtott Magyar Közlönyben is közölték,csak nem számítottak ennyi ellenállásra határon belül és kívül is.Újabb összeborulásuk a mai hatalommal hogy tegnap megszavazták a paksi bővítést is!

  • Radiál nincs tisztában a fogalmakkal.
    De úgy tesz.

  • Hejj ha egyszer én is végig motorozhatnám öreg chopperemen a Shenendoah National Park.-ot 😀 😀

  • Fenyvesi Kólika :
    PErsze hogy erős.
    Mert a Jobbik nem fasiszta hanem náci.
    A fasiszták még úriemberek hozzájuk képest , mert ők nem megsemmisíteni akarják a zsidóságot , csak jogfosztottá akarják tenni. A nácik pedig ismét a gázkamrákról álmodoznak.
    Glórika :
    Magácska is egy ilyen megveszekedett nácinak méltóztatik lenni ?

  • Éva Shenandoah Barna
    2014 február 4
    7:02 de.
    Végig olvasam ezt a beírását. Nem csodálom, hogy leveleire nem kap választ!
    Orvosi kezelést ajánlanék!

  • Lakatos Mihály

    itt egy üzenet nektek:

    http://www.youtube.com/watch?v=2SH8V16Y5E4

    de ti az igazságtól úgy féltek, mint az ördög a Bibliától, ugye?

  • lakatos úr:
    Az igazság odaát van ?

  • Gyerekek!
    Könyörgöm,valaki fordítsa már le emberi nyelvre hogy mi lett odaírva az ÉSB fölé.Vagy írjátok le ahogy az oviban tanultuk:tuvudsz ivigy beve szévél nivi. Mevert évén nevem tuvudovok. Lehet, hogy csak én nem értek magyarul?

  • gyuri, ez egy hitvallás. nem muszáj érteni. lehet, hogy ő sem érti.

  • Undoritonak es felelmetesnek tartom azt hogy ezek mar Canadaig is eljutottak! Hogy erezhetik teljesseggel biztonsagban magukat az eloluk menekulo emberek akik idejottek? Hogyan nyilvanithatta a bevandorlasi miniszter egy biztonsagos orszagnak azt ahol ilyen partok es ilyen szemetre valo emberek vannak elnek es virulnak a Magyar kormany tamogatasaval?

  • Figyelo,
    Nem csak Éva Shenandoah Barna, Te is es az a negy, akik itt 16 neven irnak az elme-es-gyogyintezet lakoinak kellene lenni egy normalis tarsadalomban.

  • Fenyvesi Glória

    Én nem gúnyolódtam magával Geyza…
    Kikérem magamnak! Intelligens ember nem így vitatkozik.
    A JOBBik még senkire nem emelt kezet, de a Gárda sem.
    Ellenben a cigányok sok idős embert rabolnak ki, ölnek meg. Lányokat erőszakolnak,és több gyilkosság is előfordult ilyen ügyekben is…
    A Jobbik a közbiztonság megerősítését szorgalmazza,és ez nagyon fontos dolog.Ön élt itt, Magyarországon valaha?
    Jobban kellene tájékozódnia,azt hiszem.
    Valószínűleg sok igaztalan,magyarokat lejárató híreket küldenek ki Önöknek.
    Mindkét oldalról tájékozódni lenne szükséges!
    Nem vagyok egyik párt tagja sem!Civilként írok véleményt, tapasztalat alapján…

  • Nagyikám,
    tudunk mi egy véleményen is lenni.Ez az ÉSB nevű miféleség olyan mély őrült lehet,hogy orvos olyan mélyre nem láthat le.Hogy mit akar mondani teljesen érthetetlen,de ki a frász akarja megérteni?

  • Pista,
    nehéz elviselni,de megint igazad van.

  • Fenyvesi Glória
    2014 február 4
    4:25 du.

    „Valószínűleg sok igaztalan,magyarokat lejárató híreket küldenek ki Önöknek.”

    Te melyik idősíkból érkeztél ide ufóka? Hallottál már az internetről, meg a digitális adásokról? Alaszkában pont ugyanazokat az információkat kapod Magyarországról mint a Mátyás téren!
    Én speciel, ahogy Geyza is, itthon élek, ezért én meg azt kérem ki magamnak, hogy állandóan idehányod az ótvar, hazug propagandádat! „A cigányok sok embert ölnek meg”? Rakjál már oda egy „is” szócskát is te nyomorult és akkor nem leszel ilyen feltűnően valóság ferdítő! Mert mondjuk aki épp most kapott jogerősen tényleges életfogytot, meg az is aki mindjárt fog mert egyebek mellett felküldött az ellenlábasával együtt vagy négy járókelőt egy aranykéz utcai ház tetejére, és nem a lifttel, azok sem cigányok voltak. De ez csak egy kiragadott példa. Szóval ne hazudj, és akkor majd nem leszel kigúnyolva!

  • Figyelő
    2014 február 4
    12:17 du.

    🙂 ))))))))))))
    Szegény ÉSB-nél tényleg csúnyán elmentek otthonról! 🙂

  • na, kérem! akinek nem inge, az ne vegye magára, de akinek igen, az öltözködjön már fel!

    fenyvesi glória nem így született. ha régi magyar lenne, a nemzeti eszmék és a magyarság védelme ugyan integrálódhatott volna benne, de akkor – koránál fogva – nem ismerné az internetet, vagy, ha igen, nem tudna vele bánni.

    tételezzük fel, hogy fiatal. annyira azért nem, mert az valódi fiatalok magasról tesznek a politikára, de azért mégis az. így az előbb említett eszmék nem igazán jönnek neki át, csak annak jobbik által torzított formáit értelmezi. ő ezt tanulta – hogy hol, azt most hagyjuk – ő ezt tekinti számára elfogadhatónak és megvédendőnek, hát ennek mentén érvel.

    ettől még nem náci, de még csak nem is hungarista. kb. olyan ideológiai tápláléka van, mint erős et-nek, csak neki nem a lendvay, vagy szentkirályi utcából küldik a brossurát.
    fel kellene tehát hagyni a becsmérlésével, inkább meg kellene győzni. bár, ha a mérgezés már túl súlyos, akkor a folyamat nem igazán fordítható vissza.

    akad egy aggasztóbb probléma, ami a jövőre vetíti ki árnyékát (képzavar, de jól hangzik):
    akad a jobbiknak egy millió szavazója – legalábbis ezt állítják. annak a harmada – ahogy leányvállalata, a gárda sorait elnézem – nőnemű, méghozzá fogamzó képes korban.
    a fidesz új abortusz narratívája szerint: leánynak szülni=dicsőség, asszonynak szülni=kötelesség! rohadtul ismerős egyeseknek, igaz? ráadásul a ratkó-gyerekek nyugdíjba menetele éppen a napokban fogja megroggyantani a nyugdíjkasszát!
    a 300.000 szülőképes nő – már csak nemzeti büszkeségből is – közül, mondjuk, a fele szül, ráadásul 2 gyereket. ez, ugyebár, 300.00-es szaporulatot eredményez. 300.000 gyermek fog szélsőséges jobboldali eszmék mentén felcseperedni. kicsi a valószínűsége, hogy baloldali szavazó lesz belőle.

    ha ehhez hozzá vesszük a fidesznyikek hasonló arányát, azért beláthatjuk, hogy különösebb pártpolitika nélkül is szép lassan, pusztán népnemzeti gyarapodástudatilag, simán tuti jobboldali lesz ez az ország, génszabásúlag.

    orbán nemzetvezető testvér, ugye, a következő 20 évre kívánja megszabni a nemzet haladásának irányát. az egy újabb szülőképes generáció felnövekedésének ideje.
    világos a zsenialitása?
    nem is értem, minek játssza itt az eszét a jobbik ellen?
    a jobbik neki dolgozik.

    vad kombináció lenne, amit itt előadtam? akkor vegyétek viccnek. csakhogy, 20 év múlva nem biztos, hogy nevetni fogtok rajta.

  • CA, azert ennel a sablonos kerdesnel tobbet vartam Toled.

  • Miért kéne bármit is megakadályozni?Hadd szóljon,virágozzék száz virág.

    Multkor idejött a böszme,és senki nem vitatta el a jogát hogy brekedjen,hadd szórakozzanak a munkásőr-özvegyek.Az más hogy tiltakozni lehet és kell,pro és kontra.
    Hadd szóljon!

  • kiss pál: Talán mert ennek a „virágnak” mocsárbűze van.
    A beporzott emberek pedig ezt veszik át.
    Gratulálok intelligens kulturált kommentjéhez.

  • Fenyvesi Glória

    Fuser úr!
    Én nem minősítem magát, hogy nem jut el sok hír önhöz, még ha Magyarországon is lakik. Nézze meg a börtönöket. Kik vannak benne felül reprezentálva?
    És kiknek az agressziójától szenved a törvénytisztelő,adózó , dolgozó állampolgár?
    Amerikában, úgy tudom, számon tartják az elkövető bőrszínét is.
    Pedig az USa magát demokratikus országnak mondja, és példaértékűnek, követendőnek, sok tekintetben…
    Nálunk ez tiltva vagyon,pedig mindenki mindent tud…

  • Ille István
    2014 február 5
    6:35 de.
    Érdekes eszmefuttatás!
    Én azért nem látom ennyire sötéten a dolgokat, még ha sok is a sötét ember. Az eszmefuttatás akkor lenne helytálló, ha végleges, és megváltoztathatatlan elkötelezettségről beszélnénk.
    Viszont inkább kilátástalanságról, vagy alternatívák nélküliségről beszélhetünk. A mélyszegénység szinte törvényszerűen sodorja az embereket a szélsőségek, az erőszakosság felé. Ugyanez elmondható az egzisztenciális lecsúszástól szenvedőkről is. A jelenlegi pártokban akik voltak már kormányon, nem látnak felemelkedési alternatívát. Ezért újat akarnak, és valami határozottat. Ezt jelképezi számukra a jobbik majd mi odacsapunk szlogenjei. Azt már nem gondolják végig, hogy ez a mi odacsapunk, a gyakorlatban mit jelentene. Ahhoz korlátoltak.
    Viszont egy tényleges gazdasági fellendülés, ami meg is történne, nem úgy mint a mostani „jobban teljesitünk” propaganda, jelentősen változtatná a politikai beállítottságot is. Sajnálatos viszont, hogy egy totálisan lerabolt ország gazdaságát nem lesz egyszerű felállítani.

  • kedves donom, én csak abból indultam ki, hogy egy szaporulat – von haus aus hozott ideológiával – hova vezethet.
    a jobbiknak meg amúgy sincsenek sem eszközei, sem szakemberei a nagy dumájú megvalósításhoz.
    de azért lobognak. ugyan, miért is? hát, ezek a „tiszta kezűek” biza, a húsosfazékért.

  • Miki!
    Nezd el Neki. A lista utolso helyein van, mar mint a WJC listan, talan az uj kerdesek meg nem ertek el hozza. Egy onallo gondolatot le nem irt ide meg.

  • Kedves István,
    és az összes rettegők.Nem akarok előadásba keveredni,de majd 10-15 év múlva folytassátok a vitát.Abszolút muszlim uralom alatt.Addig is kezdjétek tanulni a sarijja törvényeit,mert Szondy,Dobó és a többiek már el lesznek feledve. A mai elvtársak csak teljesítsenek jobban.

  • gyuri: ne menjünk ilyen messzire. a jobbik igazságtervezete mitől lenne light-abb, mint a sarijja? amúgy vona rendesen rábaszna. ahogy emlékszünk, egy gárdista szeretője eléggé feldicsérte 😀
    levágás, vagy megkövezés?

  • Ille István
    2014 február 5
    12:48 du.
    Ok. Így is lehet számolni.
    Viszont a komment második része az igazán érdekes, és továbbgondolni való. Ha nincs valós program, nincsenek szakemberek,nem állnak rendelkezésre a megvalósítás eszközei, akkor egy esetleges kormányra kerülés mihez vezetne. Mivel már majdnem mindent lemutyizott a fideSS. A kondér üres. Maradunk mi, akiket még kirabolhat. Majd hogy ne elégedetlenkedjünk, kémiailag kasztrálhat, vagyis véglegesen eltakaríthat.
    Ezt mi látjuk, csak az a baj, hogy kevesen.

  • Fenyvesi Glória
    2014 február 5
    12:27 du.

    Én sem minősítettem magát abban a tekintetben, hogy nem tudja értelmezni amit olvas! Elmagyarázzam az „is” szócska szemantikai funkcióját? Például az, hogy a felülreprezentáltság nem jelent kizárólagosságot amit a maga bejegyzése sugallni akart! A cigány bűnözéssel kapcsolatban már akkor megírtam a véleményem mikor maga még csak indulni készült a Syriusról, és soha nem vitattam ennek komoly, a hétköznapjaink szintjén érezhető problémáját. Azt viszont vitatom amit a magafajtája mint megoldás kínál, hogy felvonul a nem kevésbé primitív és erőszakos, bakancsos csőcselék és terrorizálja a lehet pont nem úgy élő cigány családokat! A tájékozottságról meg annyit, hogy a körmöm alatt is több tudás van erről a világról mint magának! Tegyünk próbát?

  • kedves donom, a kondér nem üres. erre élő példa a baloldal pávatánca.
    ne mondd nekem, hogy ezzel a munícióval, ami nekik van – lásd a következő A.G. cikket – valódi győzelemre törnek, elég nekik a 30-70 megosztás a javakból.
    na, erre a 30%-ra tör a jobbik. mert kétségtelen, hogy minden népnemzeti lózungjuk ellenére – éppen azért, mert eszköztelenek – a megélhetés az ő politikájuk is.

  • fuser: egy másik fórumon hell nagyot, gusztost se nagyon értekelik, bár ők térdig járnak a cigányságot illető tényekben. miben reménykedsz?

  • Fenyvesi Glória: A cigányság bűnözése adott. Az úgy nevezett fehér galléros bűnözésről is tud? Esetleg egy összehasonlítást is tud adni melyik okoz nagyobb kárt?
    Senki sem vitatja a gondot a cigánysággal. De használható emberi megoldást tud adni bármelyik oldal? A jobbik tud ilyen megoldást? A probléma harsogása az uszítás érdekében nem megoldás. Ha hatalomra jutnának akkor okosabbak lesznek? Nem, csak gazdagabbak. És ezzel el is érték céljukat. És a zsidókról nem is beszéltünk. Nem bántják magát és nincsenek tele velük a börtönök. Őket másért kell utálni. Ugye milyen szép világot álmodnak. A bevándorlókat is utálni kell! Még kiket kedves Glória?
    Ezzel a balfácán Szegedivel történtek mindent elmond a jobbik becsületérről. A magyarázat is igazi tákolmány.
    A Ku-Kux-Klan soha nem érte el a célját. Csak gyilkolt.
    A jogellenesen üzemeltetett gárda igazabb? Még nem bántottak senkit? A fenyegetés az semmi? A jobbik (is) folyamatosan hazudik. Mitől lenne becsületesebb ha hatalomra kerülne? Azt elérnék, hogy kidobjanak Európából. Amit maguk valamilyen elmebetegség folytán annyira akarnak. Aztán irány Irán és barátai. Tudja Glória az arabok szemében maga még annyit sem ér mint a jobboldal szemében. Az igaz komondoruk az nincs. Ilyen világot álmodik kedves Glória?

  • Elolvastam azt a cikket is. Van benne valami. Módosítok, és köszönöm a korrekciót!
    🙂

  • LLANFAIRLL: Adjunk még egy dolgot az általad felsorolt érvekhez. A cigányok sorsa azért alakult így, mert a társadalom kirekesztette legtöbbjét évszázadokon keresztül, a mai napig sem történt semmi az integráció beindítására sem. Ez azonban egy hosszú téma. Az viszont biztos, hogy Magyarország összes cigánya nem rabolt közel sem annyit az utóbbi 25 évben, mint amennyit a kormány és a kormánypártok tagjai raboltak, loptak, csaltak, elpazaroltak egy év alatt! ha ehhez hozzáadnánk a polgármestereket, önkormányzatokat, akkor azokkal együtt, csak az utóbbi négy simicskás évben több kárt okoztak a magyar népnek, mint a világ összes cigánya okozott bárhol, 25 év alatt!
    Ja, nem a cigányok írtak alá €10.0 milliárdos szerződést az oroszokkal, 30 éves kölcsönre, ami kamatokkal együtt és a reaktorok árának kikerülhetetlenül minimum
    kétszeresre dráguló árával vagy €40.0 milliárd kárt okoz az országnak.

  • Gyula Bognar: Azt hiszem, hogy ez az érv, hogy ők is tehetnek róla nem érdekli őket. A jobboldal nem akarja tudomásul venni azt, hogy nem a cigányok tehetnek mindenről.
    Még az egyértelmű holokauszt sem hajlandók elismerni, majd pont egy ilyen „homályos libsi érvet” fognak elfogadni.
    Azt hiszem túl sokat gondolsz az agytevékenységükről.
    Az ideológiájukba nem fér bele a teljes igazság.

  • Ille Pista,
    hogy milyen a sarijja azt szaudi arábiaiaktól, főként a kivétel nélkül kimetélt csiklójú hölgyektől megtudhatja,akit érdekel.A fiúkat csak 13 éves korban metélik.Nem 8 naposan. Ismerve a higiéniájukat,nekik legyen mondva. Ismerve huzavona góbé baráti hajlamait iráni és török barátaival és az iszlám európai honfoglalásával kapcsolatban,az a 10-15 év nagyon leszűkülhet.Léci mondd meg,hogy akkor kiket fognak hibáztatni?Gondolom a zsidókat és a biciklistákat.Na,ezt még végignézném. Egyébként az iszlámnál nincs apelláta,a görbe kard hamar lesújt.A mai zászlócsóválók majd kérhetnek a demokrácia nevében minden félét. (esetleg kegyelmet is.Nem lesz!)

  • Kedves L…..!
    2:12
    A máskor meglévő tárgyilagosságod most jócskán elillant. Hírmondója se maradt.
    A cigánykérdés általános, és mindennapi gondot jelent a cigányok zömének meglévő „szocio-kultúrális eltérése”. Említhetem Franciaországot, Angliát, Olaszországot, Spanyolországot, Németországot, pedig ebben az 5 országban összesen sincs 100 ezer cigány, holott lakosságuk közel 300 millió. Magyarország 10 milliós lakossábából 800 ezer cigány származású, és ennek 2/3-a problémás. Ráadásul az minket nem vigasztal, hogy ezzel a kérdéssel nyugaton sem tudnak megbírkózni. A politika a cigánykérdéssel csak 4 éve foglalkozgat, de a probléma nem 4 éves! Az viszont a Jobbik érdeme, hogy a politikusok pusmogása alól felszabadította a témát. Eddig volt egy ügyeletes díszcigány a parlamentben, mindegy, melyik oldalon, aki a látszatfelelősség magára vállalásáért kiváló kosztot, kvártélyt, meg némi zsetont kapott, és a cigányok képviselete meg volt oldva – papíron. (Csak megjegyzem, hogy a mostani a 4 év alatt egyszer szólalt fel valamilyen lényegtelen kérdésben.) A valóság kitartó kapargatásával a Jobbiknak úttörő szerepe volt, és legalább nehezebbé váltak a mismásolások. De a Fidesz is pozitívabban állt a kérdéshez, mint az elődje, és legalább az iskolatámogatáshoz kötötte a családi pótlékot, ami ha ez nem is eredményezett nagy áttörést, meg tudjuk, hogy ezt is igyekeznek némelyek kijátszani, de, mindenképpen pozitív elmozdulásnak tekinthető.
    A vidéki mezőgazdasági feldolgozóipar újbóli megteremtése, amit a Jobbik görcsösen szorgalmaz, éppen az alulképzett cigányságnak (és az alulképzett magyaroknak) adna tartós foglalkoztatást. Sem a segélyezés, sem a közmunkaprogram nem jelent végső megoldást, csak átmenetit.
    Ami pedig Szegedi Csanáddal történt, azért csak Szegedi Csanád tehető felellőssé, senki más. Senki nem kényszerítette arra, hogy uniós pénzből korrumpálni akarjon. Az pedig szintén köztudott tény, hogy „lelepleződése” után a „rasszista” jobbikosok még megválasztották Miskolcon megyei elnöknek!
    Azt is álságos láttatni, mintha a bevándorlókhoz mindenhol ragaszkodnának, csak Magyarországon nem. Izráel és Usa minden elkövet a bevándorlások megakadályozására, illetve a bevándoroltak kitoloncolására. Legalább egymásnak ne mesélgessünk!
    A Jobbikkal pedig szintén lehet riogatni, de azt egyre többen kezdik felismerni, hogy a „rendszerváltás rendszere” egyre inkább becsődölni látszik, és a túléléshez radikális -de persze nem szélsőséges – változtatásra van szükség. Gyökeresen meg kell változtatni a hozzáadott érték arányát, mert a jelenlegi közgazdasági szemlélettel csak a magunk rabszolgaságát tudjuk végérvényesen bebetonozni. Örökre leszakadunk a fejlett világtól, és kipusztunk. Et ennyire egyszerű!

  • kipusztulunk

  • Gyula
    2:31
    A cigányok kirekesztésével kapcsolatos eszmefuttatásodnak csak egy cáfolata van, az a cirka negyed millió cigány, aki képes volt a társadalmi normák magáévá tételével beilleszkedni. És ezekkel az emberekkel nincs is gondja senkinek. A gond a másik öt és félszázzal van.

  • Frivi: ha figyelmesen olvassa amit írtam én azt mondtam: ” A cigányok sorsa azért alakult így, mert a társadalom kirekesztette LEGTÖBBJÉT évszázadokon keresztül,” tehát nem mindet. Egyetértek, a cigányok közül nem mindenki adta meg magát, sokan kiharcolták az egzisztenciát, a hatalmas nehézségek ellenére is. Akik sikeresen asszimilálódtak, azok előtt le a kalapot, mert sok energiájukba és sok keserűség lenyelésébe is került, a nehéz munka mellett! A gond nem csak a cigányokkal van, hanem az egyre nagyobb számot képviselő mély-magyarokkal is.

  • Gyula Bognar
    2014 február 5
    8:45 du.
    A cigány ügy bonyolult kérdés Magyarországon. Nem a mélymagyarok miatt, hanem amúgy történelmileg is.

    A cigányság már eredetileg is Indiában a kirekesztettek, „érinthetetlenek” kasztjába tartozott. Mivel a kasztok között még ma sem igen van átjárás, valószínű ezért keltek útra.
    A kárpát medencébe egy olyan korszakban érkeztek tömegével a török megszállás elől, illetve alatt, amikor a magyar politikának nem volt érdeke letelepíteni őket, mint mondjuk a kunokat. A történelemben sem vállaltak akkora szerepet mint mondjuk a Hajdúk a Rákóczi szabadságharcban, aminek jutalmául letelepítették őket. Így nem csak saját elhatározásból, de kicsit kényszerből is megőrizték nomád jellegüket. A társadalmon kívüli életmód folyamatos konfliktusok forrása volt, maradt. Még nagyon sok helyen ma is őrzik a kasztrendszer szokásait, törvényeit. Jelenleg úgy 10-15 % arányról beszélhetünk akik beilleszkedtek a társadalomba, úgy 30-35 % arányban részleges beilleszkedésről beszélhetünk, és sajnos nagy arányban külön kasztot alkotnak.

    Ezzel nem azt mondom, hogy írjuk le őket, hanem azt, sok lenne a tennivaló ez ügyben mind a két részről. Illetve azt, hogy ezen kérdést nem szabad a szőnyeg alá söpörni.
    Persze, nem a jobbik megoldása a megoldás, de ha álszeméremből nem beszélünk róla, attól nem oldódik meg.

  • frivi: Írtam egy litániát de a nagy „internetfeketelyuk” lenyelte. Nincs energiám újra leírni. Most válasz nélkül marad a vád, hogy nem vagyok tárgyilagos. Megpróbálok együtt élni a gondolattal.

  • llanfair: privivel szemben minden féle képpen előnyben vagy!

  • Azóta Don Ovuz leírta nagyjából a véleményemet. Jobban és rövidebben. De ennyi idő alatt nem tanultam meg, hogy ha litániát írok akkor World-öt kell használni és a végén bemásolni. Megint kiszúrtam magammal (Ti viszont megúsztatok egy terjedelmes kommentet). Egy rendszergazdánál ez komoly gondot feltételez.

  • llanfair: legközelebb küld át önálló cikkben. ott elfér.

  • Kedves vagy Pisti de túlbecsülsz. Az írás és én nem vagyunk barátok.

  • llanfair: ne túlozz, már többször sikerült 🙂 meg hát, a bő lére eresztett kommentet is kiizzadtad, nem?
    de tudod mit? küldj füstjeleket, majd csak kiolvasom! dakotáét is sikerült 😀

  • Még az utolsó whisky cikkbe is belesültem. Nem akar összeállni.

  • Don Ovuz: Véleményünk kb. egyezik. Én is ismerem a cigányság történetét, akik pedig tudományosan is foglalkoztak vele, nagyjából levezették vándorlásuk útját, tartózkodásaik helyét és idejét, a nyelvükben előforduló idegen szavak számaival, amiből azt is leszűrhették, hogy hol milyen mesterség dominált megélhetésükben. Hogy miért hagyták el Indiát, vagy annak szélét az még ma is találgatások témája.
    Az Integrációról csak annyit, hogy az NEM azt jelenti, hogy egy népcsoport beleolvad a másikba és azzá válik, tehát a magyar emberek várakozásának és kívánságának ellenére, nem lenne „magyar” ember minden cigányból. Az Integráció azt jelenti, hogy a népcsoportok közösen elfogadják egymás másságát, átvesznek egyet-mást egymás kultúrájából, szokásaiból, gazdagítva a közösséget. Erre azonban nem hajlandó az európai társadalmak egyike sem. Ahol egy hirtelen veszekedés, nézeteltérés alkalmával, még a mai napig is egymás fejéhez vágják a nemzetiségek az egymás ellen elkövetett „bűneiket”, ahol még a mai napig is lenézően beszélnek sokan egymás kultúrájáról, vagy annak feltételezett hiányosságairól, ahol a határok eltörlése csak adminisztrációs intézkedés, sokaknak a gondolkozásában pedig ma élesebben kirajzolódik mint valaha, ott a cigányság integrációjának sokáig kell váratni magára. Majd egyszer, talán, ha le nem késték már a lehetőséget és az európai emberek gondolkodásban is kialakul egy kozmopolita, „schengeni övezet”, akkor lehet majd reménykedni az integráció sikerességében. Nagy kár, hogy ezt lehetetlenné teheti a bevándorló muzulmánok hada, ami szintén nem integrációt akar, hanem az európai és egyéb más kultúrák kiirtását és a muzulmán vallás dominációját.

  • Kedves Gyula!
    10:04
    Valószínű, hogy csak az én fejlődési rendellenességemnek tudható be, de én, személy szerint az égegyadtavilágon semmit nem akarok átvenni a cigányok „kultúrájából”. Az viszont elvárom tőlük, hogy fogadják el a többségi társadalom normáit, ők is tartsák be a törványeket, és viselkedésükkel ne tűnjenek ki a környezetükből, ahogyan erre a cigányok egy része már képes is, de a nagyobbik része még nem. Persze, ha az ember csak fényképen látott cigányokat, akkor, a könnyen kialakulhatnak idillikus elképzelései. Ha persze áldozatává vált „szokásaiknak”, akkor gyorsan szertefoszlik az idill. Az európai társadalmak, köztük a magyar is, már jó régen ilyen idillhiányos állapotban leledzik. Belátom, nem szép tőlük, de valóságos.

  • Gyula
    8:45

    Azzal a különbséggel, hogy az oly nagy előszeretettel „mély-magyar”-nak gúgyol emberkék nem bűnözésből kívánnak megélni, és attól, hogy a „híg-magyarok” igyekeznek lenézni, megvetni őket, attól még nem válnak primitívvé, csak egyszerűen nemszeretettek, a „híg-magyarok” által.

  • frivi: Köszönöm hozzászólásodat, bizonyítod miért vannak a cigányok kirekesztve a társadalomból több, mint 500 évvel azután, hogy Európába letelepedtek, miért nincs integráció, szimplán, mert még mindig túl sokan vannak olyan emberek, mint te.
    ++++++
    Az értelmesebbek számára jegyzem csak meg, hogy az USA-ban sem történt volna meg az integráció, ha frivi féle emberek élnének itt még ma is, akik azt mondanák, hogy nem kell nekik Louis Armstrong, Ray Charles, Nat KingCole, John Coltrane, Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Dizzy Gilespie, Billie Holiday, Dionne Warwick, Diana Ross, Tina Turner vagy a Motown művészek tucatjainak zenéje, Bill Robertson (Mr. Bojangles), Sammy Davis Jr., Lena Horn, Gregory Hines, tánca Hattie McDaniel, Sidney Poitier, Morgan Freeman, Denzel Washington, Samuel Jackson, Cicelyi Tyson, Angela Bassett, Bill Cosby, Halle Berry, színészi teljesítménye.
    ++++++
    Ahol még ma is a származás, a nemzetiség és az etnikum fontosabb, mint a tudás és tehetség, ott csak hazudni lehet a sikereket, ebben Magyarország Jobban Teljesít.

  • gyula: gondolom, a mi nagyszerű frivolunk szakcsi lakatostól – aki, amikor bejött a művészbejárón, előre köszönt nekem, a csóró biztonsági őrnek, és nem a fehér felsőbbrendűségem okán – vagy mága zoltántól, esetleg bangó margittól se akarna leckéket venni – nem, mintha különösebb muzikalitást tételeznék fel róla – mert hát, cigány kultúra!

  • Gyula Bognar
    2014 február 6
    10:51 de.
    A felsorolt művészek igen népszerüek voltak még a feketék integrációja ELŐTT!
    Sajnos, néhány tehetséges cigányprímás sikere mellett, nem találtak a magyarok más tehetségeket. Jól va, néhány énekes is van(volt)!
    Na és Cziffra György, aki vezet a listán!
    Mikor is üldözték legjobban?
    A szocializmusban.

  • Kedves Ille István. A Közép-Európai emberek többségének a cigányok integrációjáról beszélni falra hányt borsó. Hasonló, de jóval kisebb mértékben sikertelen a nemzetiségek közötti történelmi ellenségeskedés csökkentése.
    A magyar emberek nagy többségének a mentalitása a cigányok iránt ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a múlt század elejei, főleg a déli államokban élő „red neck” (bigot) feketéket gyűlölő embereké. Gyerekkoruktól betanítják a cigányokról alkotott stereotipikus véleményt. „Listák, buták és csak bűnözésre hajlamosak, hogy összefoglaljam, a hozzá szintén betanult indoklást és bárki által, rögtön, kapásból felsorolt példákat mellőzve.
    Sajnos, a cigányok közt még nem jelentek meg sem a radikális vezetők, akik kivinnék őket az utcára leégetni fél városokat, sem a békés tüntetésekre buzdító Martin Luther King kaliberű karizmatikus vezetők. Ennek is el fog jönni az ideje.
    Remélem mi nem érjük meg, de a bigot emberek és velük együtt az ártatlanok is el fogják szenvedni ezt a hiányosságot, amikor majd az elégedetlenek, kirekesztettek, rasszizmussal megkülönböztetett kisebbségek száma eléri a kritikus számot, azaz tömeget. A cigányok közt a szaporodás jóval magasabb, mint bármely európai ország átlagos szaporodási száma, így évről-évre növekszik a cigány népesség. A társadalmi súrlódások megoldása soha nem megy békésen.

  • Gyula
    10:51

    Azért jól elferdítetted a mondandómat, amelyre Ille, mint felvetődő árnyékra jól rá is vetette magát. Remélem, nem sérült meg!

  • Talán, nem is hallottak Cziffra Györgyről az itteniek?!
    Világhírű zongoraművész volt. Párizsban halt meg.

  • frivi: még 55 éves koromban is védtem a lánchíd se-ben (blasz-III), úgyhogy tudok esni. csak amikor rájöttem, hogy hiába ugrom fel a beadásra, hiányzik a sámli, meg tudom, hogy ki kell indulnom a szöktetésre, csak nem érek időben oda, abba hagytam 🙂

  • Ille István
    11:59

    Elmaradt sérülései vonatkozásában sikerült megnyugtatnia. Köszönöm!

  • Gyula Bognar
    2014 február 6
    11:36 de.
    Rendkivül nagy tévedésben él, kedves úram!
    Először is a feketéket, mint rabszolgákat telepitették be az USA-ba! Másodszor, a feketék remek tehetsége és alap sikere volt a jaszznek, amit nekik köszönhet Amerika. A rasszista ” Vörös nyukúak” ellen, megjött a liberális amerikai kormányok sorozata, mely adott egy létjogosultságot, fellázadásuknak( a vietnámi háború is közben volt)
    Az európai cigányoknak nincs ilyen szerencséjük.
    Először is, ők nem voltak soha rabszolgák! Nagy különbség! Szaporodni szaporodtak, de maradtak a nománd élet mellett, s nem akartak soha az ott élő hazájuk állami törvényeiknek behodolni. Iskolába nem jártak a gyereleik, szakmát csak a II világháború előtt gyakoroltak, amire később nem volt szükség.
    Zenészeik , ha szerencsések voltak, tanultak zenét. Itt is él egy nagyon tehetséges cigány, Lakatos István hegedűművész, aki Zenekakadémiát végzett otthon. Sajnos, nem volt képes a kanadai életben karriert csinálni. Hiába mondtam neki, hogy ne étterembe játszon, hanem fogadjon fel egy managert aki segítené a kerrierjét. Nem, és nem.
    Most is egy étteremben játszik, magya dalokat.

  • Figyelő; Logikája nincs.
    Azért soroltam fel példákat, akik már az integráció kiszélesedése előtt is elfogadott (bár megkülönböztetett) művészek voltak, mert ez a kezdete az integrációnak, elfogadni a másságot, áttörni a határokat, példaképnek lenni sok millió ember számára. Diana Ross, Halle Berry és Denzel Washington pedig már ennek a folyamatnak a folytatása, szerencsére nekik már utat törtek Louis Armstrong, Sydney Poitier, Lena Horn.
    De nem ezen van a hangsúly, és semmit sem számít hány művészt találnak a magyarok a cigányok közt! Nem a művészeket kell csak elfogadni, egyenlőnek, nem csak a tehetségeket kell beengedni közénk, segíteni és keresni bennük az értéket, hanem minden embertársunkat így kell kezelni. Ahogy mi bánunk mással, olyan bánásmódot kapunk másoktól. Ezt már évezredek óta hirdetik Világszerte a bölcs emberek.
    Tudom ez túl magas sokaknak és nem tapasztalt értékrendszer sok más országban, de az eredménye meg is mutatkozik! MAGYARORSZÁG a rasszizmusban, anti-szemitizmusban, az elesettek, betegek, rokkantak, hajléktalanok kirekesztésében JOBBAN TELJESÍT! Egy, az embertelenség, kegyetlenség, kirekesztés irányába eltolódott, torz társadalmat alakított ki a Fidesz/KDNP/Jobbik koszos bagázs! Meg is fogják érte kapni a jutalmukat!

  • Kedves Figyelő: Természetesen hallottunk Ciffra Györgyről. Nem volt indexen sőt lemezeket is lehetett kapni Tőle. Dohnányi és Weiner Leó tanítványa volt. Nekem Chopint játszik otthon. Halála sajnos várható volt, hiszen fia halála után az alkoholhoz és cigarettához fordult (ezt sajnos megértem).
    A kritikusok szerint viszont játéka sokkal jobb lett a szomorú esemény után. Liszthez hasonlították. Liszt díjat kapott 56-ban.
    De ha már szóba hoztad, cigány származása miatt Magyarországon nem akarták elismerni. Magyarország így szeretlek?
    A hanglemez borítóján a zongoránál ül. Nagyon szomorú az arca.

  • Figyelő: Még hozzátenném, hogy nem a magyarok üldözték. Az oroszok. Tudod akik most megint a barátaink. Ott üldögélt börtönben nem Magyarországon. Ez nem tudtad? Sajnos a disszidálásért megítélt börtönt nem nevezhetjük üldöztetésnek. Az jogilag akkor járt. A fene egye meg.

  • Figyelő: Én nem rendkívüli nagy tévedésben, hanem az USA-ban élek, lassan 45 éve. Átéltem a Civil Right Movement nagy részét, a Viet-Nami háború is javában folyt, amikor besoroztak 1970-ben, néha tüntettem is barátaimmal együtt, de eszembe sem jutott, még akkoriban sem, hogyha behívnak megszökjek polgári kötelességem elől.
    A belvárosban jártam iskolába, osztálytársaim többsége fekete, mexicoi, közép- és dél-amerikai volt. Nem volt olyan ötletem, hogy lenézzem akármelyik osztálytársamat, szüleiket, tanáraimat. Azok sem néztek le engem, mint idegent, pedig Angolul csak makogni tudtam. Befogadtak mint mindenki mást.
    Azért köszönöm, hogy meg akar tanítani és meg akarja nekem magyarázni azt, amit itt átéltem.

  • llanfair
    2014 február 6
    1:04 du.
    Kedves Ilanfair,
    Maga egy zenekedvelő nagy mértékben, de nekem is vannak lemezeim Cziffra Györgytől.
    Ami második beírását érinti, az én tapasztalatom az volt, hogy akár Oroszországban volt, akár magyarban, üldözték őt a komcsik!
    Véletlenül úgy adódott , hogy hallottam őt pesti espresszóban játszani, persze csak jesszt!
    Akkor éppen le volt tiltva a magyar hatóságok által, klasszikus koncert szereplése, és meg kellett élnie valamiből.

  • Kedves Gyula, köszi. Végre tudom, hogy hol él. Nem volt szándékomban kiokatatni, csak szerintem, egészen más a feketék egyenrangúsági harca az USA-ban,mint a magyar, és európai cigány kérdés!

  • Figyelő: Semmi baj, bár írásaimból és a válaszokból kiolvasható, hogy hol élek.
    Az integráció alapelvei ugyanazok, a módszerek és a megoldások amik másképpen alakulhatnak, embercsoportok kultúrájának, egyének személyes tulajdonságai miatt.
    A cigányok természetesen más kultúrát, más közös vonásokat, más hozzáállást képviselnek, mint a az afrikai ősökkel rendelkező, amerikai feketék, vagy amerikai Indiánok, vagy akár az északi népek, Eskimo, Inuit, Aleut és egyéb emberek. Nálunk azokból is van sok.
    Magyarországon és a környező országokban, az Integráció hiányában, a társadalmat bomlasztó állandó ellentétek alakultak ki, ez nemhogy csökkenni fog, de egyre komolyabb veszélyt jelent. Magyarország kormánya homofób és kirekesztő kultúrát ösztönöz, nacionalizmussal és a szélsőségesek által sovinizmussal párosuló ideológiával. Az Integráció pedig az emberek többségének csak valami ellenszenves, homályos fogalmat jelent, amivel a napi élet és politika sok-sok problémái miatt nem is akarnak most, vagy valaha is foglalkozni. Úgy gondolják sokan, ha 500 évig el tudták ódázni a dolgot, még 50-100 évet csak ki tudnak húzni. Tragikus lehet a tévedés eredménye.

  • Kedves Figyelő. Akkor én most nagyon utállak. Nekem esélyem sem sem volt Őt élőben hallgatni. Azontúl meggyőztél.
    Ezt biztos jobban tudod, nekem nincs személyes tapasztalatom. De miután improvizációs érzékét Liszthez hasonlították nem lehetett kis élmény meghallgatni mikor jazz-t játszott. Most nagyon irigy vagyok!

  • llanfair
    2014 február 7
    12:58 du.

    Herczegem. Eltünt az emil címetek a gépemről..(Most raktam össze a gépet úgy-ahogy..) Küldenék át valamit. Ha neked megvan az enyém, lécci írjál rá. Dávidról van szó.
    Kösz.

  • Fenyvesi Glória

    Mi, akik Itthon élünk, és nem a Rózsadombon,és nem külföldön, saját bőrünkön tapasztaljuk a cigányok agresszivitását.
    És nemcsak lopnak, rabolnak, de sok idős nénit , bácsit meg is ölnek.Lányokat erőszakolnak, hajléktalanokat csicskáztatnak.Koldulni küldenek. Mások nyomorúságát kihasználva.Hangoskodnak,szemetelnek,a villamos megállókban halomban áll a napraforgómag, papírok,műanyag flakonok,stb…Az Iskolákban megtámadják a magyar gyerekeket,ellopják értékeiket, A magyar emberek többsége, ha szegény, nem lop, nem gyilkol, hanem munkát keres,vagy műveli a kertjét.
    Az a kevés cigány művész,stb.azért emelkedett ki közülük,mert Ő is akarta.Ők a romungro-hoz tartoznak.
    De vannak még beás, és oláh cigányok.Velük vannak bajok inkább,mondják az okosok…
    A kirekesztésükről meg ne beszéljünk, mert aki a törvényeket nem tartja be, az rekeszti ki magát egy közösségből, társadalomból.
    Egyébként nagyon is visszaélnek a pozitív diszkriminációjukkal.(Győzike, a celeb pl. milliókkal tartozik az Adóhivatalnak, mégis éli világát külföldi nyaralókban, a lánya milliós ruhákban feszít,külföldön tanul,stb…Pedig amit múvel, az nem érték!Na ezzel is tele van a hócipője a többségi társadalomnak!

  • Glória. Ezeket a dolgokat senki sem tagadja. DE! Ezeket „fehérember” is megteszi. Elhiszem, hogy kevesebb de sajnos a fehér faj sem mentes a gyilkolástól, rablástól vagy csalástól. A hangoskodás és szemetelés sem csak a cigányok szokása. Itt senki sem állítja, hogy minden rendben van a cigányokkal. Csak azt, hogy nem a kiirtásuk a megoldás.
    Tudomásul kellene venni a jobbiknak is, hogy megoldást kell adni mert a hibák felsorolása semmit sem ér. De először rendbe kéne tenni a saját ügyeit. Pénzügyeivel elszámolni, gárdát felszámolni és a gyűlöletbeszédet abbahagyni. Akik pedig részt vettek benne azt kihajítani a pátból. Milyen alapon prédikál egy bűnözőcsoport a bűntelenségről?
    Győzikéből a primitív „fehérember” csinált sztárt. Ha nem bámulták volna az idióták a műsort akkor a második adás meg sem jelent volna. Annyi pénz jön belőle, hogy megéri. Ezek az ostoba celebek az ostoba „fehérember” miatt élnek ilyen jól. Nem kell nézni nem kell olvasni őket. Miért pont a Győzike fáj? Mert cigány? A többi agy nélküli barommal nincs gondod? A „fehérember” miért lehet primitív állat? A bőr fakósága még nem csinál embert az állatból.

  • Csak egy kis infó, akik véletlen lemaradtak volna róla. 🙂
    A rádió interjú. Semmi különös.

  • Fenyvesi Glória
    2014 február 8
    6:33 de.

    „villamos megállókban halomban áll a napraforgómag”
    Az mondjuk utalhat arra is hogy Orbán gazdád járt arra. Abban egyénkénk igazad van, hogy a társadalomnak tele a hócipője ezekkel a valóban több mint irritáló jelenségekkel, csak valahogy az elkerüli a figyelmed, hogy a társadalom civilizált, ésszel élő részének a magadfajta primitív, nácoid mocskokkal is kurvára tele van a hócipője!

  • Fenyvesi Glória

    megkapta a figyelmeztetést: ezen az oldalon a MODEM értelmében pártpropaganda nem folytatható.
    ennek ellenére figyelmen kívül hagyta.
    kommentje törölve. a moderátor.

  • Fenyvesi Glória: Az a szép az interneten, hogy nem tudja az ember kit oktat ki. Magabiztossága mosolyt csal az arcomra.
    De nem vitatkoznék, biztos tapasztaltabb nálam. Húszévesen biztos bölcsebb leszek. De csekély tudásom szerint a fenyegetés és az önbíráskodás is bűncselekmény.
    Maga vagy rettenetesen naiv vagy………..

  • Fenyvesi Glória

    Ki írta a nevemben a következő beírást?

    2014 február 9
    1:56 du.

    megkapta a figyelmeztetést: ezen az oldalon a MODEM értelmében pártpropaganda nem folytatható.
    ennek ellenére figyelmen kívül hagyta.
    kommentje törölve. a moderátor.

  • Fenyvesi Glória

    Én nem fenyegettem senkit, inkább engem fenyegettek , és minősítettek itt, már többször.
    Van itt demokrácia?Ezen a fórumon?
    Mindenki elmondhatja véleményét,és tapasztalatait?

  • fenyvesi glória: a moderátor írta. jelen esetben én.
    nem mondja, hogy nem kapott figyelmeztetést! a vélemény és tapasztalat elmondása nem egyenlő a pártpropagandával.

  • Fenyvesi Glória: Van egy apró gond. A demokráciába nem fér bele a náci párt. Az sem aki propagálja őket. Minden ember kötelessége lenne ellenük minden eszközzel harcolni.
    Nagyon szereti kihegyezni a dolgot a cigányokra, de a jobbik mindenkit bántana ha tudna. Persze a saját barátai kivételével. Azokat is csak addig míg hasznosak. Lásd Szegedi Csanád. Ha kellemetlen akkor ordas testvérüket is kimarják. Ostobaság az, hogy csak a rossz embereket bántják. Ha valaki rossz akkor azok ők. Ők döntik el, hogy ki a rossz? Milyen alapon? Milyen határt tudnak garantálni?
    Hiszen maga szerint ők a megtestesült becsület. Mások szerint az emberiség legalja. Akkor most?
    Ha sértődik a minősítéseken akkor nézzen utána mit csináltak náci bajtársai a múltban. Ha nem zavarja akkor vállalja a minősítést is. Ha zavarja akkor ne barátkozzon nácikkal. De addig is fogja vissza magát. Ne szajkózza a jobbik szlogenjeit és féligazságait.

  • Kerekes Sandor

    Fenyvesi Gloria irja:

    „Kikérem magamnak! Intelligens ember nem így vitatkozik.
    A JOBBik még senkire nem emelt kezet, de a Gárda sem.”

    Kegyed vagy nem tud semmit, vagy nem ert semmit, de a kulonbseg nem er semmit.
    Hadd emlekeztessem arra az esetre, amikor nehany eve a Dohany zsinagoga elott megvertek e fiatalembert, csak mert zsidonak vallotta magat.
    Azutan hadd emlekeztessem arra az esetre, amikor a csepeli zsido hitkozseg vezetojet a nyilt utcan tamadtak es vertek meg.
    Arra ia, amikor a 90 eves forabbit a Madach teren megtamadtak.
    De ha mindez nem lenne eleg, emlekezzek a roma gyilkossagokra, melyekert a birosag jogerosen kuldott tenyleges eletfogytiglanba harom jobbikos gyilkost.
    Hogy mereszel ilyeneket hazudni, maga utodott?

  • Kerekes Sandor
    2014 február 13
    9:10 du.

    Miről beszélsz, kerekes? Szerintem ezt még gondold át.

  • Fenyvesi Glória

    A cigány gyilkosságot NEM JOBBIK_osok követték el!
    Ez egy polgárháborút szítani akaró megrendelt gyilkosság volt,sokak szerint. De nem jött be azoknak, akik ezt szerették volna.
    És tudja,Kerekes Sándor, hogy pár év alatt több,mint ezer magyart öltek meg cigányok. Most is minden napra jut egy-egy…Főleg vidéken.És főleg tehetetlen öregeket.
    A több áldozatért nem emel szót?Csak a kevésért?
    Maga nem itt él,Magyarországon,vagy az ATV, és a Klubrádió folytonos hallgatója?
    Ja, és amikor csak csúnyán nézett, vagy beszólt egy zsidó származású embernek egy férfi,akkor Áder János rögtön bocsánatot kért.
    De amikor magyarokat lincseltek meg cigányok, egyik Vezető politikus sem fejezett ki részvétet.Főleg a baloldaliak nem.
    És amikor egy tüntetésen véletlenül egy zászló odaért egy zsidó emberhez,az jól behúzott egy „református”hölgynek, akit meghurcoltak a Bíróságon,de az elkövetőt még csak nem is keresték…Ehhez mit szól?
    Akkor kik az üldözöttek Magyarországon? Nem a magyarok?
    Na, ez az igazságtalanság!

  • fenyvesi glória: javaslom, hagyjon fel a rögeszméi terjesztésével és a pártpropagandával. akad olyan oldal, ahol ezt jól viselik. ez nem az.

  • Fenyvesi Glória: Pontosítsunk. A statisztika szerint kb 7 év alatt történik 1000 gyilkosság Magyarországon.
    Ebből állítólag a családon belüli gyilkosság heti egy, tehát hétszer ötvenkettő. Tehát durván 636 gyilkosság marad hét évre. Ebből mennyi a cigányok által elkövetett gyilkosság azt nem tudom. Mivel cigányok is vannak az áldozatok között ez is levonandó. Ha lefelezzük akkor is 20 év kell az ezer cigányok által elkövetett gyilkosságokhoz. Ez számháború de valamit jelez.
    Ha minden információja ilyen pontos akkor eljött az ideje nézetei komoly felülvizsgálatára.
    Statisztikámat az önök újságjából vettem. Ha hazudnak akkor én is.

  • Fenyvesi Glória

    Én Magyarországon élek, és nem idegenben.
    És az igazságot jobban tudom.
    Aki itt él, az látja, tudja jobban, mi történik Hazánkban.

  • Fenyvesi Glória

    H valakit, valakiket, ok nélkül bírálnak, fenyegetnek, akár személy, akár párt, azok mellett az igazság tekintetében ki kell állni…

  • fenyvesi glória: ne essen túlzásba, ami az igazság tudását illeti. attól meglehetősen messze van.

  • Fenyvesi Glória: Ennyi a cáfolat? Folyamatosan írják maguk ott élnek. Nosza rajta. Induljanak el. Tehetség és bátorság. Ha idegenben is megállja a helyét utána dicsekedjen, hogy mégis visszament. Addig savanyú a szőlő!
    De azért valami cáfolat jó lenne.

  • llanfair
    2014 február 26
    2:14 du.
    Ezektől?
    Tíz felett már leveszik a cipőt, úgy számolnak!

  • Kedves Figyelő, Szeretettel Üdvözöllek!
    Valakiket tényleg orvoshoz kell vinnünk, de az nem én vagyok, hanem azok, akik cikkeimet olvasva nem mernek válaszolni rá, mert tudják Ki Vagyok Valójában, a Világ pedig hamosan meg fog ismerni. Azoknak a valakiknek, akiknek orvoshoz kell menniük, azok nem mások, mint akik a cikket olvasva magukra öltik a ruhát. Pontosan ezt akartam elérni! Sikerült. Engem a világ jobbra fordulása érdekel és nem a náci-római aranyláz,vagy a csődött mondott árjásítás, sem nem a HAARP halálsugár. Hiszen azt csak egy őrült, megkeseredett, majdnem tökéletes mutatványos, fény nélküli gép-törpe állította össze forgatókönyvnek. Ismerem az illetőt, nem halt meg, ahogy Mengele sem, ahogy Himmler és a többi jól fésült tudathasadásban szenvedő fazon sem, hiszen egy és ugyan az a gép mindegyik figura! Ismerjük őket, ők pedig engem, és mivel tudják Ki Vagyok, nagyon sokszor el akartak tenni láb alól, de nem rajtuk múlott, hogy nem sikerült a porto tervük. Bizonyára nem azért akarták olcsó, ócska, alacsonyrendű, kékszemű forgatókönyvüket ismételgetni, mert, hogy én volnék a beteg. Hiszen azok, akik ilyenre képesek, és arra a sok becstelenségre, amit már megtettek, csupán egy tudathasadt – alacsonyrendű faj összelméjére vall. Tehát elmekórtünet és szigorú gyógykezelés! Tudom, hogy az Univerzum Spirituális Szeretet-Fény Birodalma túlságosan is befűtött a jól fésülteknek kályhájába, de akik befűtöttek ezeknek a fajidegen lényeknek, közlöm veled, nem akárkik! Ebben biztos vagyok. Tehát visszább az agarakkal! Nem szeretem a sötét éjszaka járőreit, mert olyankor aludni szeretek, sem a fenyegetéseiket, sem üzeneteiket, de a baglyok huhogását sem értékelem, mert bár az igaz, hogy a HAD úr igazán remekül tudja utánnozni a gyászmadarat és sok mindent mást is, ennek ellenére, nagyon gépies és Fény nélküli, ezért visszaküldöm a találmányt! Találkozunk, de az már egy nagyon ízletes túrós bukta lesz, ha érted miről beszélek!!!! Ébredés a sötétségből, mert Itt az Ideje! No, áldjon a Fény Szeretete mindenkit!

  • Tisztelt Ille, Gyuri 10, Fuser, Figyelő!
    Olvastam a hozzáfűzött megjegyzéseiteket a kommenthez. Minden szava valóság és tény miről írtam. Közületek egyikőtök sem bírta volna ki mind azt, amit velem elkövettek, csupán csak azért nem, mert halandók vagyoktok és hatalmas a sötétségetek. Pénzetek lehet, diplomátok is, de közötök semmi az Élő Szeretethez, sem az Isten Igazságának Fényéhez. Az Univerzumnak dolgozom, onnan tudom például, hogy a most eltüntetett maláj gépet és utasait, a lopott útlevéllel gépre szálló 2 iráni gép-fantom terrorista térítette el, majd totális kivégzést végeztek az utasokkal, mint Auschwitzban, de itt valószínűleg számítógéppel vezérelt fegyverrel, utánna felgyújtották és elégett, mert láttam a tüzet is a Fényben – és gondolom, hogy nem sok maradhatott belőle, mire az ócánba zuhantak darabjai. Madárkák, tényleg úgy gondoljátok, hogy én vagyok a beteg? Szerintem a ti sötét tudatotok az. És ez a sötétség fertőző, egymást és másokat homályosítjátok, mint felemelnétek. A Világ Történelmének sátáni terroristái vannak a kezemben, miközben a pentaagon az kérdezi, hogy ki fizeti a repülőgép keresésének diját? A válaszom, és azt csináltok vele, amit akartok, de ha nem a pokolba akartok jutni újfent, akkor cselekedjetek jól és adjátok tovább, -:a Vatikán és a nyugat római birodalom katolikus egyháza, a náci Németország és az álortodox R-k és R-k maffia szeretetteljes amerikai családja. + még azok a nagyhalak, akiket a kezemben tartott énekes pacsirták beénekelnek. Kedveseim, ha még egyszer a magyarokat meritek „szomszédolni”, akkor megérdemlitek, ami rátok vár. Ha még egyszer az ÉSB-t meritek sötétnek tartani magatok helyett, megérdemlitek a végső sorsotokat. Sajnálnám, ha így lenne. Küldjétek az FBI-t és a Yardokat, sőt a BBC-t is küldhetitek, mert a kegyvesztett madárkák az én szép hazám ördögei.Felmeritek e vállalni azt, amit én? Aligha hiszem. Mengele és Thiló, Himmler és Reinhard, Irma Gresen és a többiek, akik itt vannak, Hitler és az árja faj. Milyen érdekes, éppen azok akarnak árjafaj elméletet kutatni, de nem jött össze a nem domináns fajnak, akik a legalacsonyabb rendű népcsoportból származnak. Észak-germánok, akik a vikingek és más tengeri népek, valamint a sátorlakó, vándorló, nomád szibériai sztyeppékről valók, és valamikor még Egyiptomban való találkozásukkor keveredtek. Továbbra is erőszakos, másokat leigázó, gyilkos Észak-izraeli, biblia hamisító sémi-nép lett belőlük. Maga a Sátán és árnykatonái. Ha tudnátok, micsoda félelemben élnek, amikor nem öltenek álarcot, azaz egy másik testet. De minek is untatlak vele benneteket, ha fogalmatok sincs arról, hogy mi folyik a világban. Mikor lesz az, amikor belenéz egyik-másikótok egy belső tükörbe, hogy ember é, avagy valami gép-roncs csupán, aki azt hiszi magáról, hogy valaki itt a Földön, de odefent senkinek sem kellene. T. fent nevezettek, még is mit képzeltek magatokról, hogy kivel, vagy kiről beszéltek ilyen ordénáré hangon? Vagy ez Torinó kluplerája? Aligha hiszem. Hogy honnan tudok mind arról és a többiről amit közületek sokan nem érthettek, bár ezer x is elolvashatjátok, onnan, hogy nem közületek való vagyok és összekötöm az alvilágot az odafenttel. Ha esetleg tudjátok mit jelent az „odafent”. Szóval az Vagyok te sötét alvilági, aki Ítéletet hivatott mondani Róma és a Vatikánja, a náci-Birodalom és Észak-Izrael felett, és minden – emberi fajhoz nem méltó alvilági szörnyetegen. A többit rátok bízom, hogy kitaláljátok, valójában Ki is Vagyok a Földön. Ha nem a Világ Ősi Kígyója, akkor talán a másik oldalról, nem gondolod motoros? Valakinek, aki ti soha nem lehettek, volt egy MAG-ja, és amikor erre a sötét világra megszületett, a Támár nevett adták néki. Ami héberül – Örök Pálmafát jelent. Lehet találgatni, vagy elővenni a diplomát, talán benne felfedezitek. Utánna pedig ajánlatos a mocskos nyelveteket megtisztítani és valami emberi illemmel beszélni egymásról, ha már egyszer emberi testbe bújtál és nem valami fenevadéba. Remélem világos, amit üzentem? Elvárom a bocsánat kérést, ha van olyan szó a karakteretekben! Békés üdvözlet mindnyájótoknak. Találkozunk – IGÉREM!

  • Christopher Adam

    Azt hiszem most fordul elő először, hogy Ille Istvánt, Gyurit, Fusert és Figyelőt egyszerre és ugyanazzal vádolva hord le egy olvasó. De tisztelt Éva, éppenséggel az a baj, hogy abszolút nem világos amit üzenni próbál. Azt hiszem, hogy van itt minden, de nekem sem energiám, sem időm mindezt kibogózni. Jobb lenne ha kevésbé ezoterikusan fogalmazna.

  • „Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen” Emanuel Rabinovich rabbi az Európai Rabbik Vésztanácsának, Budapesten tartott rendkívüli találkozóján mondott beszéde. „Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit.

    Jól tudjátok, hogy azt reméltük, hogy a háborúk közti húsz évünket arra használjuk fel, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy vívmányokat és előnyöket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett. Ezeket sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik, de most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy öt éven belül előkészítsük a harmadik világháborút.

    Célunkért 3000 éve küzdünk egyesült erővel, amely már egészen közel van és a győzelem szinte biztos, arra ösztönöz minket, hogy fáradozásainkat és óvatosságunkat megtízszerezzük. Biztosítalak benneteket, hogy tíz éven belül fajunk eléri méltó helyét a világban, ahol minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga. (Taps).

    Emlékezzetek vissza 1930-as propagandakampányainkra, amikor Németországban zsidóellenes érzelmeket szítottunk és Amerikában meg a németek ellen. Ez a kampányunk a második világháborúban csúcsosodott ki. Ma a világon hasonló propagandakampány folyik. Oroszországban folyamatos az Amerika-ellenes propaganda, míg Amerikán a kommunistáktól való félelem söpör keresztül. Ez a hadjárat kényszeríti a világ kisebb országait, hogy vagy az USA vagy Oroszország partnersége mellett döntsenek. E pillanatban legnagyobb problémánk az amerikaiak hamvadó hadi szellemének a felélesztése. Terveinket nagyon akadályozza a hiányzó általános hadkötelezettség Amerikában, de biztosak vagyunk benne, hogy az választások után rögtön keresztül tudunk egy megfelelő intézkedést vinni az Amerikai Kongresszusban. Az oroszok és az ázsiai népek eléggé irányításunk alatt vannak, és nem tiltakoznak a háború ellen, de várnunk kell az amerikaiak megszerzésével. Ezt az antiszemitizmus kártya kijátszásával reméljük elérni, amely olyan kitűnően működött a Németország elleni háború idején. Erősen számítunk az antiszemita erőszak elleni hírekre Oroszországból, hogy ezek felháborítsák az Egyesült Államokat és így építsünk szolidaritásukra a szovjetek hatalma ellen. Emellett, hogy az amerikaiaknak az antiszemitizmus valóságát bemutassuk, nagy pénzforrások bevetésével, amelyet amerikai antiszemita elemek rendelkezésére bocsátunk azért, hogy hatásosságukat növeljük, és antiszemita erőszakot fogunk előadatni legnagyobb városaikban. Ennek kettős célja lesz:

    egyrészt megtudjuk az amerikai reakciósok nevét, akiket így elhallgattathatunk, másrészt az Egyesült Államokat oroszellenes egységbe forrasztjuk. Öt éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni. Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen. Nyilvánosan felfedjük magunkat Ázsia és Afrika népei előtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik a fehér gyerekek utolsó nemzedéke! A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét bőrű nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így majd eltűnik a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti, és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura.

    A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszik számunkra a sötét emberek fölötti uralmat. Kérdés a hallgatóságból: Rabinovich Rabbi, mi lesz a vallásokkal a harmadik világháború után? Rabinovich: Nem lesznek többé vallások. Egy papi osztály megmaradása uralkodásunkra állandó veszélyt jelentene, a túlvilágba vetett hit lelkierőt adna kiengesztelhetetlen ellenzőinknek sok országban, és képessé tenné őket arra, hogy nekünk ellenálljanak. Mi, ennek ellenére megtartjuk őseink hagyományos szertartásait és szokásait, uralkodó osztályunk eredetének jelét. Megszigorítjuk faji szabályzatunkat úgy, hogy zsidó nem házasodhat csak a fajtáján belül, idegeneket pedig nem fogadunk be.

    Emlékeztetlek benneteket a második világháború kegyetlen napjaira, amikor népünk néhány tagját a hitleri banditáknak kellett feláldoznunk azért, hogy elég tanúnk és jogalapunk legyen azokra a perekre és kivégzésekre, amelyek során Amerika és Oroszország vezetőit, mint háborús bűnösöket kivégeztetjük, miután a béke feltételeit mi szabjuk meg. Biztos vagyok benne, hogy nektek még kell kis előkészület ilyen feladatra, mivel az ‘áldozat’ szó mindig is népünk jelszava volt, és egy pár ezer zsidó áldozat a világ kormányzásáért valóban nem nagy ár. Hogy annak a vezető szerepnek a biztos eljöveteléről meggyőzzelek benneteket, megmutatom, hogyan fordítottuk a saját találmányait a fehér ember ellen. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehéziparának termékei pedig azokat az eszközöket adják, amit Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít saját maga ellen. Érdekeink képviselői Washingtonban erősen terjesztik a 4. Pont programját (Colombo Plan), amely a világ elmaradottabb részeinek iparosítását tűzi ki céljául úgy, hogy miután Amerika és Európa ipari létesítményei és városai megsemmisülnek az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsőbbrendűsége. A világ feletti győzelem víziójával a szemetek előtt, térjetek vissza országaitokba és erősítsétek eddigi jó munkátokat addig a közeli napig, amikor Izrael felfedi hivatását, mint a világ dicső fénye.” Források, amelyekben a beszéd megjelent: Eustace Mullins: „New History of the Jews” (A zsidók új története), William Guy Carr: „Pawns In The Game” (Bábuk egy sakkjátszmában), .

  • „Staudt lényegében azt válaszolta, hogy nem történész, hanem politikus, tehát ő nem foglalkozik a témával.” Staudt az MDF farvizén halad (Anttall: a náci alapvetés Csurka írói munkásságához tartozik; Dávid Ibolya: Nem értek a focihoz (a fradifasiszták őrjöngése után)).

  • Ádám! Beszélje meg Isten Igazságának üzenetét egy Magda álnéven író káosz úrnővel, a HAD-ak úrnőjével, magával a római-náci fajelmélet kitalálójának Sátánjával, a háborúk úrnőjével, akinek darázsfészke itt van szép Magyaroszágunkban. Az Égig emelt trónját a sátáni úrnőnek már ledöntötték, (2012.12.15-én, hatalmasatt esett a nem létező koronájával együtt) ettől még itt a Földön a hazug gép-erő, amiről már írt Rudolf Steiner és Ahrimán perzsa tanító is figyelmeztetett a sötétség és a háborúk úrnőjére és urára, aki egy és ugyan az! Ő, és bandája, a holtak gonosz gép-szellemi azok, akinek Napja Fekete! Meg kellene járnod a „10-es” világot/szférát, hogy tudd, miről beszélek és Ki Vagyok Itt a Földön, de eddig ott még senki nem járt, rajtam kívül, és a ti gyilkos Had-úr-nőtök, aki maga a Föld Sátánja, „Magda álnéven”, ezt nagyon jól tudja. Mivel csak egy alaktalan, testetlen ősállat a várpírok világából (és ez megint nem ezotéria, sem nem elmebaj, hanem a tényszerű és szomorú igazság)ezért, bármilyen alakot magára ölthet. Az Univerzum Elit Társadalma „nem létező gép-szörnyetegeknek” hívja őket. A valamikori erőszakos, háborúskodó, pénzéhes Júdás és Sémi/hükszoszi népcsoportból valók, akiket mindenhonnan deportáltak vadállati, gyilkos viselkeésük miatt. Ő az, aki Obamát Putyin ellen ugrasztotta volna a Szíriában bevetett népírtó ideggáz ellen, ő az, aki az Oroszokat az Usa ellen fordítja, magyarokat az oroszok ellen, az osztrákokat és a románokat a magyarok ellen és így tovább, hogy egy 3. világháborút robbantson ki azért, hogy a Földön kívüli ufóknak, gép-lényeknek legyen egy bolygójuk és betudjanak költözni emberi testekbe. Ő az a római, akit Péternek hívtak,ő az, aki a Kajafásaival a 2 ezer évvel ezelőtti Jézust, Dávid-király házának vérvonalát kivégeztette, mert Jézus a vezető domináns fajt képviselte, és mert féltette az alvilági Ördög, hogy elveszíti az írástudatlan népeken való uralkodó hatalmát. Hol szerezted Ádám a diplomádat? Küld nekik vissza, mert hiányos, ezzel a tudással nincs Mennyországod ott belül. Érted? A Vatikán pápasága az Ördög 5 csillagos szállodája. Egy totális fertő, akik az auschwitzi idők hitleri, mengeléi, thilói, Toldy Árpádjai, akik megszervezték a zsidók Magyarországra történő deportálását, hogy kivégezzék őket, vagyonaikat az 1945-ös „aranyvonatról” megszerezzéki, valamint a haláltáborban a hiteles okmányaikat is elkobozzák és szétosszák egymás között, akik közül sokan dúsgazdag álortodox-álzsidó maffiózó dinasztiaként élnek É-Amerikában és más országokban, és továbbra is uralkodni akarnak az emberi fajon, mindegy milyen áron! Erre jó alkalom a hadipar fölébresztése és a háborúk. Azt hiszitek, hogy egy kirobbantott világháború esetén elbújhattok a földalatti titkos barlangokba, vagy egy másik bolygóra mehettek, nagy tévedés! Az Intelligens Kozmikus Fény Energia, az Ősforrás,(ha tudod mi az? nem vallás,nem papság,nem ezotéria!) nem hagyja, hogy bármilyen űrközi eszközzel, és bárkik is elhagyják ezt a földi űrállomást, sem vagyonnal, sem vagyon nélkül! Ugye, most már kezdi kapizsgálni a diplomája ott a farzsebben, hogy miről is van szó? Ez a rohadék sátáni-náci/iráni káoszt okozó gépezet, minden egyes emberi fajt áldozatnak használ, egymás ellen az országokat! A világ még homályban élő emberével elakarja hitetni a fekete-mágiát alkalmazó nácik fasiszta fajelmélete Világos? Valaki, aki maga az Ősi Kígyó,meghamisította az Ősi Evangéliumot és lett belőle egy forgatókönyv, a népeket butító és sötétségben tartó, hazug biblia, amiben összemosták az É-Izrael véreskezű JHWH-t(aki itt bújkál hazámban, és nem volt több, mint egy pásztor Egyiptomban, őt akarta az álortodox titkos-testvérisége báb-királynak, akinek velem kellett egy színlelt/érdekházasságot kötnie, mert egyedül nekem van itt a Földön valós, élő, igazi vérvonalam a dávidi-Messiási házból, ami Ítélkező Grál-királyi rangot hivatott betölteni, és ami azzal együtt jár, de fölismertem ezt a rühes bandát, és az Ősenergia elválasztotta Júda Dávid-király Messiási házának utódját/Támárt, az egyetlen Isteni MAG-ot, Észak-Izrael JHWH-tól)Kedves Ádám lehet követni? Mert a Nap Isteni Ős-Fényénél is világosabb,hogy miről beszélek, akikkel természetesen tartom a kapcsolatot,hiszen ők az Én Szellemvilág Családom, és összekötöm a földi dimenziót a Szellemvilág Géniuszaival. Akik tudják, mit művel, Amerika, Oroszország, Izrael, Irán, a nácik Birodalma és így tovább. Csak dereng már, hogy miről is „brekek” itt a Földön az Isteni vérvonalból egyedüliként származó, a Földre békét és szabadságot hozó GRÁL-királynő? Csak dereng már, hogy valójában miért kellettem Én, ennek a sötét alvilágnak? Nem azért, mert szeretett É-Izrael JHWH,(aki, maga a lelkeket raboló alvilág Ördöge, most Wirth néven lapít Magyarhonban, de a náci haláltáborban pusztító orvosként lapított és manipulálja Vona Gábort is, ahogyan Orbán Viktort és országunkat is ő vitte a süllyesztőbe! A mindenségit, ugye dereng már valami ott a farzsebben?) hanem az Ítélkező Isten-királyi rangom volt az, amit minden áron, bűntény árán is megakart kaparintani a világ Ősi Kígyója, a náci/izraeli/iráni – Isten Teremtményeit – pusztító gépezet. Nemcsak engem, de még a gyermekeimet is kiakarták írtani! Ennek az alsóbbrendű északi-fajnak fordított értékrendszere van. Ami nekünk a Fény Igazsága, az nekik a sötét hazugságaik, az alig felderíthető elkövetett bűntényeik, lásd Welsz Tamás ügyét, és nagyon ügyelnek rá, hogy az ember tudatának módosítása által, magát az emberi fajt vonják bele mocskos és gyilkos egymás ellen való pusztításaikba!Mit gondolsz, az Isten Bölcsesség Köve, miért van nálam? Miért Én és utódaim viszik tovább a Föld Gondviselésének Grál-királyságát és nem valami római-hitleri-é-izraeli-sátáni véres kezű álzsidó faj? A gyermekeim abszolút nem hasonlítanak a kék szemű, vörös-szőke izraeli/náci hóhér JHWH-ra, hála! Tehát kapizsgálod már, hogy amikor senki nem látta, kicsi gyermekként miért verte vérésre a hátamat a világot, és egy ideig engem is manipuláló és káoszt okozó, istentelen háborúk-úrnője,a sok felvett neve közül az egyik: a Mágikus Rózsika, majd a továbbiak: Mengele,a kettőséletű figura,a CIA ügynök, Hitler és prófétája – Hanussen, Thiló, Adolf Eichmann, Heydrich Reinhard és a többi figura, akit sorra Ő, a nyugati alvilág által választott Antikrisztus/Vad Merlinje alakit, mint egy filmszerepet. Dicsősséget akar minden áron, és ha ezért ölni kell, hát kíméletlenül megteszi, ahogyan megtették ezt annak idején Kánaánban, rituális gyermek gyilkosságokat követtek el, megfőzték, vagy elevenen égették el az erre célra kiszemelt áldozatokat,amit Auschwitzban is alkalmaztak, ugyan ezt a sátáni népírtást alkalmazza Szíriában és Afrikában, Palesztínában és más népek országában. Felébredt már az eszed szíve, ál-Ádám? Csak nem gondolod, hogy nem ismertelek fel? Ébredjetek öntudatra, hogy tisztán lássatok, nem én vagyok az ideggyógyászati eset, hanem az, aki mindig ujjal mutogatt az általa kiszemelt áldozatra, hogy mentse a pokolravaló magát és alvilági bandáját. Ugyan miért fordították ellenem a gyermekeimet, ha nem Én volnék Az, Aki fontos a Világnak. Mert őket használják bástyájukként az álzsidó-náci bűnösök védekezésképpen, és rajtuk keresztül folytatják ezt az eszement árja-faji harcot! Miért hívtott fel telefonon, és a gyermekeim halálával rémísztgetett az álzsidó-nácihóhér Wirth Henrik/Tibi,a képzeletbeli apjuk, akitől elválasztottak? Ez a pokolra való banda, mindenre képes, csak azt nem tudja, hogy különleges védelem alatt állok, ezáltal utódaim is. Csak nem gondolod, hogy hagyni fogom a gyilkos náci-izraeli sátáni bandának, amikor ártatlanok a gyermekeim, és az ő tudatukat is irányítja ez az agymosó gépezet? Mit gondol a diplomád, ki volt a Sion-rend alapítója, a bankházakat fosztogató, gyilkos Templomos Lovagok vezetője, a magyar és francia pálosok, illuminátusok, és a többi Pokolra való maffia család irányítója? Ha nem Én,mint az Isteni Igazság Fénye, akkor ki lehetett az a sötét gyilkos Fenevad, aki az elmúlt évben addig merészkedett, hogy összetörje az egész bal karomat, oldalamat? Vagy miért akart a volt férj és szolgája, a mindenre rávehető gyilkos gép, minden áron megmérgezni kémiai anyagokkal, tudatmódosító gyógyszerrel, májat károsító, toxikus infúzióval, vagy miért betegítette meg az egészségesen világra hozott második gyermekemet ez az iráni/náci gépezet és 17 évig gyógyult, vagy az első szülöttemet, miért akarták súlyos vesemedence gyulladást alkalmazva eltenni láb alól, majd következtem volna én, ha nem mondott volna csütörtököt a találmányuk? Miért állítottak rám kémbarátnőt 10 nehány éven keresztül, akinek testét használták, hogy kiszedjenek belőlem ezt-azt a potenciális ellenségeim? Szóval, miért is kell az a földi diploma? Az alvilág Antikrisztusa talán jó pozíciót ajánl, vagy több pénzt, esetleg egy gazdag házasságot, stb? Én itt a földön egyikkel sem rendelkezem, mert éppen a gonosz mostohám volt az,aki nem tudta elviselni Isten eredetemet amikor megszülettem, és látta testemen az ősi szimbólum jelét, a négyzeteket, a tenyeremben pedig ott a Yod aspektus,mint Isten ujja,a mágikus jel, ami Isten halhatatlan régióját jelképezi. És a két gyermekem és unokáim éppen ezen Isten-királyi hagyatékkal fognak rendelkezni, de elhitették velük, hogy a vörös szakállas, kék szemű, valójában alacsonyabb rendű Észak-Izrael állatok pásztorának JHWH/Jahvéja miatt.Akinek valójában semmi köze Dávid-király és a Messiási ház vérvonalához, ehhez engem használt fel a pokoli gépezet, de nincs tovább, mert lebukott a római-vatikáni gépezet a hamis Torinói lepellel, a vértkönnyező Madonnával, az antikrisztusi új keresztény arccal, a meghamisított bibliával, a pénzmosással, a politikába való beleavatkozással, az okkult agymosó-szektájával, és sorolhatnám tovább. Árgus szemekkel figyeli az Univerzum Isteni Társadalma az országok közötti értelmetlen háborúkat kirobbantó, káoszt okozó, fekete-mágiát használó ősi boszorkány tetteit, aki a valóságos Jézus hitvese (magdalai Mária/Mirjám) helyett, magát most „Magdolna” királynőnek adja ki, de az Én Grál-királyi rangommal intézkedik, hiszen alakokat váltó boszorkány, csakhogy nem a békét és a leszereléseket hírdeti,amit nekem és utódaimnak végre kell hajtanunk, hanem a totális 3. világháborút, amit nem sikerült Hitlernek és a gép-szörnyetegeinek végrehajtani Európában, majd megtámadták volna az Oroszokat, az Angolokat és utánna Amerika következett volna, mert az ócska alvilági ufó gépezet mindenkit beakart kebelezni! A jelen helyzetben ez a brutál vérfarkas Hadur nő hadkötelezettséget akar bevezetni az országokban, minenkit összeugrasztani mindenkivel, és arra vár, hogy a vallásaik által sötétben tartott emberiség ugorjon egymásnak és gyilkolják le egymást, ők pedig szokásukhoz híven Heródesként mossák kezeiket! Ugye most már Világos?
    Nos, mind azok, amiket ebben az írásban és az előzőekben olvastál, a valóságot tartalmazzák, még ha oly nehéz is azt elviselni/elhinni. Ezen kívül sok más is van a tarsolyomban,amely csak a Teremtményeket illeti majd. Ezért nincs szükségem földi diplomára és doktorátusra, amivel pedig rendelkezem, azzal pedig nem hagyom, hogy itt a Földön fegyverkezés legyen, hadászat fejlesztés csupán azért, hogy ezt az egyetlen Élő bolygót és az Istennő teremtményeit az Éj Gonosz Hadúrnője és ura/munkatársa egy valóságos csatatérnek lássa! És aki nem velem tart,vagyis nem a Béke, a Szeretet és a Fény Igazságának oldalán áll, az mind áruló! Az mind hazáját eláruló, bárhol is éljen, pénz és karrier hajhász. Jóllehet, sokan tudatlanul váltak a Sötétség Gonosz Erőinek áldozatáva, mert becsapta őket a színészkedés Hazugság Anyja, és most azt hiszik, hogy a jó oldalon, a Fény oldalán állnak, pedig valójában a pusztító sötét oldalon állnak. Ezért felelniük kell valakiknek, a földön lévő Isteni Igazság Ítélő széke előtt, remélem ez is világos? Aki létrehozta a Nyugat Római Birodalom Egyházát és keresztény vallását,nem volt más, mint Péter, az egyház püspöke és I. pápája is egyben, akik terjesztették egész Európában a sátáni vallást. Ott, ahol nem akarták magukévá tenni a katolikus-kereszténységet, mindent leigázott ez az északi-csörtető nomád, protogörög római Fenevad. A történelemből tudjuk, hogy 3 ezer évvel ezelőtt magasan fejlett Istennői kultusz volt, majd ez az erőszakos, brutál északi lovas-és tengeri patriarchális nemzet ahová csak becsörtett, minden Déli-nép országát leigázta, és keresztény hitre erőltette a népeket. Volt, akik behódoltak a Had urnőjének, voltak, akik fejvesztve menekültek országaikból, más országokba. Általam tisztelt kanadai Torontóiak, nem Éva Shenandoah Barna a „brekegő” béka, hanem ti vagytok jól megszivatva a sátáni hazugsággal. Az Én tisztem, ahogyan a spirituális tanítóké is, hogy öntudatra ébresztgessem a Föld,- az Ördög katolikus vallása által becsapott, homályban tatott emberiségét. Akikről én nyilatkozom, azoknak a színészkedő báb-figuráknak csak fizikai szemmel láthatatlan, alaktalan éteri testük van. A holtak levetett testét ölthetik magukra, hiszen a Teremtéstől nem kapnak éppen sátáni „egójuk” miatt még halandó testet sem, nemhogy halhatatlan. Az én alakomat, vagy bárkiét, mint hasonmást öltik magukra,csakhogy az ajándékba kapott természetfeletti képességeimmel/látnoki képesség, egyedül én vagyok az, aki bele tekinthetek a „10-es” világba, így szembesíthetem embertársaimat az ördögi megvezetésekkel, hogy öntudatra ébredjenek és megtalálják önmagukban saját isteni fényüket, és jobb útra térjenek. „Fuss ki a hazug és színészkedő Ördög pusztító Sötétségéből, és járj az Isteni Fény Igazságának oldalán!’ Az Ördög, a már leköszönt bolygó sötét, közös tudattalanja, aki mindig az Istennőt majmolja. Ez a római-náci-auschwitzi gépezet, nagyon is jól tudja, Ki Vagyok Itt a Földön és miért Vagyok Itt, valamint azt is tudja, miről szól az Isteni Igazságom, amitől reszket a cigánykodó muzsikja, ha olykor találkozunk és számon kérem gyilkos tetteiről, mert senki nem adott nekik hatalmat, sem rangot, sem szóban, sem írásban ahhoz, hogy népírtást végezhessenk, vagy ferverkezhessenek, háborúkat, devizahitel válságot robbantsanak be, hogy bekebelezzék az eladósodott Európát és népét, hogy a Holtak Birodalmának Unióját hozzák létre, akik szintén pénzt osztogatnak tagjaiknak, akik behódolnak az Uniónak, és nem tudják, hogy arra megy ki a játék, hogy minden hitelkérő országot és népét fizetésképtelenné, rabszolgává tegyenek. Döntsétek el ti beteg, sötét elmék ezek után, hogy akkor Én, vagy ti álltok a jó vagy a rossz oldalon? Ha mégis beletrafáltatok a 10-es körbe, akkor villámgyorsan, egyetlen kvantumugrással ugorjatok ki a vallások ördögi szekeréből és álljatok az Isteni NAP Fénye Birodalmának oldalára. Ott már különleges védelemben részesítenek benneteket. Ez az a pozitív Ősenergia, Ősforrás, és nem a színészkedő, hizelkedő sátáni, nomád északi-alsóbbrendű egyveleg, akik felsőbbrendűnek akarták elhitették magukat a világgal, és vezető pozícióra akartak törtni. Ha az kell, akkor totális háborúval akarják egymásnak ugrasztani az államok, országok vezetőit és népeit, és ehhez minden ócska fegyverük meg van, mert erdeti energiát használnak, ami azt jelenti, hogy kívülről hatolnak a kiszemelt áldozatba és átveszik tudata felett az irányítást, vagy okkult tudományaik révén, telepátiára képesek és repülőket szednek le, hajókat futtatnak zátonyra, vonatokat siklatnak ki, közuti katasztrófákat idéznek elő, hiszen fizikai szemnek láthatatlanná tudnak válni, cunamikat, földrengéseket, árvizeket idéznek elő, mesterséges vírusokkal, baktérium csírákkal ölnek, fertőzik az élelmet, a vizet, a ruhákat úgy, hogy alig lehet kimutatni, egyetlen pillantással leállítják valakinek a szívét úgy,hogy az orvos természetes halálnak diagnosztizálja, soroljam tovább? A malajziai gépet és utasait az a két feláldozható iráni báb-figura tette semmissé, totális népírtást végezve, akikről itt most beszéltünk. Mivel ég a Vatikán és német náci egyveleg lába alatt a talaj, így tudnotok kell, hogy a patkány-király HAD úrnő és ura, ha menekülni kell, csak saját életét és vagyonát mentené, még a kölkeikét sem, mert oly elvetemültek, érzés és szeretetlenségben szenvednek, hiszen csak rángatható, színészkedő gép-bábok, akik, ha automatára kapcsolnak, hidegvérű, sorozatagyilkosokká válnak, egy valódi sicammerek (csuklyás fekete kabát, alatta mindig elrejtve rövid pengéjű kés, az újabb fegyver a halálsugár, illetve a számítógépvezérlésű tévedhetetlen fegyver arzenál. Kennedy, Diana, Aaron Russo, a monacoi hercegnő, Jézus és sok más híresség, valamint sok-sok millió ártatlan zsidó, az Atyám és számtalan szabadságharcos vére tapad a mocskos gépezet kezihez. Milyen érdekes, a saját gép-fajtájukat nem ölik meg, még ha szenved, akkor sem. Újabban azzal védekeznek, hogy eutanáziát alkalmaztak, csakhogy a haláltáborban még nem ismerték azt, csak a gyilkos, szadista, rituális kivégzéseket és elevenen való égetéseket. Ezek után még mindig az az érzéstelenség jár át benneteket, hogy ÉSB „brekeg” vagy mit keres a bolygón? ÉSB az, akik ti soha nem lehettek! Kizárólag rajtatok múlott és a manipulátor ördögi-szekta által megvezetett elméteken, de mint írtam fentebb, még átlehet lépni az Igazság Fényének oldalára, tudom, nem könnyű, de ne rothadjon elmétek az Ördög Poklának Holtak Birodalmában, ha az Isteni halhatatlanságot is megízlelhetitek a 3. évezredünk „arnykorában” Ádámok, Henrikek, Oliverek, figyelők és mindahányan vagytok, mert az Ördög kiszáll a buliból, de benneteket áldoz föl maga helyett. Akkor most, ki is az, aki ezotériáról beszél, vagy ki is az, aki normál szint alatt van? Döntsétek el, ha még van rá ép elmétek! Mert Én tudom, hogy mit képviselek, tudom Ki Vagyok, éppen ezért vannak
    nálam az oknyomozati munkák, fotók, VÁD iratok, az eddigi háborúk kirobbantóiról, a haláltáborok kegyetlen hóhérairól, a világ 10 legkegyetlenebb népírtó álorvosáról, a terroristákat kiképző, pénztmosó Vatikánról és hazug, becstelen pápáiról, államfőket, ügyészeket és embereket manipulálókról, valamint mind arról, amiről eddig „diskuráltunk”. Ha még ezek után is tudsz mosolygós képet vágni, tedd, ha nem, akkor gyere az országomba a Nemzet Biztonságiakkal, az FBI-al és a Yardokkal együtt, sok-sok meglepetés vár reátok.Élvezni fogjátok, abban biztos vagyok. Ha hazafi vagy, akkor jelented a NB-nak, hogy mitörtént a maláj géppel és utasaival, valóban szándékos terrortámadásnak lettek áldozatai, majd utánna elégették az egész gépet, ha maradt belőlük valami, akkor az óceánban megtalálhatják Ausztrália és Új-Zélanad környékén. Ha nem vagy hazafi, akkor a Pokol lakója leszel a cimboráiddal együtt, ígérem. Mondottam – TALÁLKOZUNK! Éva Shenandoah Barna – a Föld Gondviselő Grál-királynője, még akkor is, ha Orbán és Áder nem merte hatalomféltésből rehabilitálni élő és vérszerinti örökségünket. Majd megteszi más, hogy kinyilvánítja a Világnak, csak az a félő, hogy nincs annyi börtön, ahova ezt a sok élősködő, földi piócát becsukhassák Ítélet után. Mert hogy lesz Ítélet itt aFöldön, abban biztos vagyok,hiszen a vallásos hívek Jézust várják, nem de? Jézus a Dél-királynőjét küldte maga helyett elszámoltatásra és újjá építeni a Földet, amit lerombolt az úri nép. Az egyetlen leány utódot,akit valamikor Mirjám Dél-Franciaországban hozott világra. Majd a hazug katolikus-keresztény vallás Fenevadja miatt rejtegetni kellett. Miután híre ment, hogy itt Vagyok a Földön, megbolondult a Vatikán és egyháza, nem csodálom, hiszen eddig elhazudták, hogy apostoli küldetésük van, és hazudtak a híveknek, a világnak mindenről, csakhogy ők, a papok lehessenek az alvilág istenei úgy, hogy arról sincs fogalmuk, hol keressék az Élő Istent. Összedőlt a katolikus egyház és Vatikánja,mert hazugásgra építették hatalmukat.Felszólítottam a pápaságot a bűnvallásra, a mai napig sem tették meg, sem nem fizették meg az ellehetetlenített életemért a kártérítési díjat, akkor legyen a Pokol az osztályrészük és a NÉP Bíróság, az utolsó szót úgyis Én mondom ki! Ha érted miről beszélek?
    Kezditek már érteni, miről beszélek Én a „brekegő” békákhoz? Arról, hogy ne veszítsd el azt, amit ajándékba kaptál az Élet Istenétől, a lelkedet ne az Ördögnek add oda, ha van más út is, amin járni lehet. Olvasd el többször az írást filmnézés helyett, hogy megvilágosodj, hogy öntudatra ébredj, és ébreszd a többit is körülötted,
    ne hagyd, hogy az „egód” tudattalanja vezessen. Kertész Ákos elmenekült, mert már idősebb volt, de igazat írt, és az igazság olykor fáj valakiknek, akik még sunyi sötétségben járnak, de ideje felébredni, mert esetleg ideggyógyászati esetek lesztek, hiszen ez is az egyik metegség csírája a Gonosznak, amit elültett, hogy másnak se legyen jobb. Az ő elméje már tudathasadt elme, ha tudod mi az? Ne velem legyetek elfoglalva, hiszen a legjobbat akarok, még annak is, aki gonoszsággal fizetett a jóságomért! De a végtelenségig ez sem mehet, főleg, ha ártatlan emberek életét oltják ki, népírtást
    végezve, és úgy tűntetik fel, hogy véletlen baleset. Ebből elég volt!!! Semmilyen háború nem lesz, sem a gójok, sem a zsidók, sem a keresztények, sem a muszlimok és síiták ellen, mert nincs többé vallás! Csak emberek vannak, állatok és fajidegen létformák/gépek, akik, ha beleférnek a bőrükbe szolgálhatják továbbra is az embert, ha nem, távozniuk kell oda, ahonnan jöttek! Az ugató rühes kutyáktól meg kell tisztítanunk a Vatikán egyházát és bűnbocsánatra késztetni fejedelemségeiket. Majd az egyháznak radikális változáson kell keresztül mennie ahhoz, ahogy újból működőképes lehessen, ha lesz még híve, ezek után. Egyetlen vallás létezik, már írtam, a Spirituális vénuszi Szeretethit Egység, ami vissza vezet a Fény „gyökeréhez”. Nincs más! Minden más, csak kitalált, összeeszkabált dokmatikus kultúra, még a zsidóké is. A magát „Magdának” kiadott tudathasadt figura nem Én Vagyok, jóllehet úgy adta elő közleményét, mintha ő volna valamivel is megbízva. Semmi nincs az Ősi Kígyóra bízva, sem tanítványaira, mivel a Holtak Birodalmából valók, így semmis a hatalmuk! Ezért semmis a devizahitel, semmis az Unió, Brüsszel és a többi általuk vezetett intézmény! Ha azok az országok, akik pénzt kaptak az Uniótól, és nem fizetnék vissza, akkor sem járna nekik semmilyen szakció. Mert valójában nem létező hivatal az Unió, az alvilág árnyékvilág-kormánya pedig nem az Élők világába tartozik. Tudom, hogy így már minden világossá vált még a cimboráid agyában is, főleg azokában, akik durvák még egymás köreikben is, mint a posztó. Messziről le rí róluk, honnan jöttek. Küldök nehány szappant, hogy kifehérítsék tudatukat és lelküket. Adam, vagy tud az ember embertársával emberséges módon beszélni, vagy megtanul! Ígérem. Üdvözlet és Békesség a léleknek és a Világnak. ÉSB.

  • llanfair: nem én voltam! úgy látszik, chris szereti a megvilágosodott emberek hozzászólásait 🙂

  • Én is azt mondom ajajaj!
    Szerintem kellene egy karakter korlát, mert ez cikknek is hosszú.
    Amúgy volt egy tanárom, aki azt mondotta: Ha egy száz oldalas anyagot nem tudunk 15-20 mondatban összefoglalni, nem is értjük.

  • kedves donom, szerintem nem karakter, hanem önkorlát kellene.

  • István! Nem is újságoltad, hogy Christopherrel külön rovatot indítottatok az ezoterikus őrülteknek! 🙂 ))))))))
    Remélem konzultáltatok előtte az ápolóikkal mert úgy tűnik a legsúlyosabb esetek kerültek ide! 🙂

  • fuser: hacsak ezoterikus lenne!

  • Elküldtem egy szakértő barátnőnknek két itt található beírást. Véleménye a következő.
    „Hát, nem tudom, mit írtak a címzettek szegénynek, de lehet, hogy nem kéne tovább feszíteni nála a húrt :). A paranoid pszichózis több alcsoportja szépen domborodik a kis drágánál, ne hergeljék tovább…”

    Én hallgatnék rá!