Varga Mihály egykori irodavezetője a náci Magyar Hajnal színeiben indul a választáson

2014 február 20 12:03 de.40 hozzászólás

Egy nap alatt sikerült Boros István náci politikusnak összeszednie a szükséges 500 aláírást Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú körzetében. Boros – úgy mint a Magyar Hajnal (a hivatalosan bejegyzett nevük: „Nemzeti Forradalmi Párt”) összes többi jelöltje – be kellett, hogy bizonyítsa, hogy egy csepp zsidó „vér” sincs benne. Ezért a párt honlapján lehozták Boros családfáját, melyből kiderül, hogy szülei és nagyszülei – egy római katolikus nagyszülő kivételével – mind reformátusok, bár az 1983-ban született Boros István nincsen megkeresztelve. Boros édesapja meghalt, anyja pedig egy karcagi kötődében dolgozik.

Boros István nyíltan náci politikus összeszedte a szükséges 500 aláírást és Karcagon indul egyéniben.

Boros István nyíltan náci politikus összeszedte a szükséges 500 aláírást és Karcagon indul egyéniben.

Mint sokan a szélsőjobboldalon, Boros István is Orbán Viktor és a Fidesz körül kezdte politikai pályafutását. Boros 2002-től a Fidelitas tagja volt és csupán félévvel csatlakozása után Varga Mihály irodavezetője lett. Mivel a Fidesz és Varga jobboldalisága túlságosan „puha” volt számára, ezért 2003-tól a Jobbik alapító tagja lett, illetve a párt karcagi elnöke.  2010-ben a Jobbik egyéni képviselő-jelöltjeként indult Karcagon, ahol 19 százalékos eredményt ért el.

„2011-ben alapítója a Magyar Főnix Mozgalomnak és pártigazgatója, amely 2013-ban szövetségre lépett az elárult borsodiakból, a cionizálódó Jobbikban csalódott volt jobbikosokból, keményvonalas magyar nacionalistákból szerveződő Magyar Hajnallal”–áll Boros nacionáléjában.

Kisgergely András, a Magyar Hajnal elnöke gratulált Borosnak azért, mert elsőként szedte össze a választáson való induláshoz szükséges 500 aláírást.

A Magyar Hajnal választási programjában az szerepel, hogy a „cigánybűnözést” magyarországi koncentrációs táborok felállításával oldanák meg. Ellenben a magyar jobboldal többi pártjával, a Magyar Hajnal nem csak, hogy durván antiszemita (ez a többire is jellemző), hanem egyben iszlamofób is. „Nem az iszlámot tartjuk az emberiség utolsó reményének, nem szövetkezünk közel-keleti cionista csatlósokkal és nem a törökellenes rasszizmus miatt aggódunk”–áll programjukban. „Aggodalmunk tárgya kizárólag a magyar és fehér ember sorsa. Nem félünk kimondani a fehér büszkeséget”–teszik hozzá.

A Nemzeti Választási Iroda január 27-én gond nélkül bejegyezte Nemzeti Forradalmi Párt néven a Magyar Hajnalt. Úgy tűnik, hogy miközben a nyíltan náci alakulat nem sértette senki jóérzését, a magyar bíróság szerint a parodisztikus Kétfarkú Kutya Párt „az általános erkölcsi felfogással ellentétes,” ezért nem lehet bejegyezni.

Amennyiben a Magyar Hajnal minden választókerületben indít jelöltet, 600 millió forintnyi állami pénzből folytathatja nyíltan náci, a koncentrációs táborok megnyítását szorgalmazó kampányát.

40 hozzászólás

  • Hát ez döbbenetes mi jöhet még ezek után, ennyire nem tudunk a szabadsággal élni szükségünk van az új nácikra mi történik ebben az országban rendben van vannak problémák de ez lenne a megoldás egyszer már kipróbálták a harmincas években és világégés lett belőle az idősebbek átélték ezt de úgy látszik a fiatalok nem tanultak történelmet

  • Döbbenetes.

  • Kedves István! Én is szívesen aláírtam volna a kopogtató céduládat. Meleg szeretettel üdvözöllek…..Istvan.

  • boros istvan: az, hogy ki, melyik pártra szavaz, magánügy, senkire nem tartozik, tanácsot sem lehet adni, mivel az már befolyásolás. ahogy a hit is magánügy. ott sem ad tanácsot senki, ugyan, miben, kiben higgyen.
    privátként: kunhegyesen laknak ex-sógoromék. varga gyuri ( a kultúrban tartott modellező oktatást) – sajnos – sok éve elhalt, felesége, marika – gömbölyded, mindig mosolygós kis asszonyka – talán ismerős lehet. a fő téren a mozi mellett sokáig ő vitte a fagyis ablakot, meg csengettyűs triciklivel is terítette a tölcsérest. most már ő is nyugdíjas. lányuk, mariann, három gyerkes anyuka, a fiúk, gyurka, ha jól tudom, külföldön dolgozik.
    kicsi a világ…

  • Kedves Puchert János!–Bocsáss meg de te /ÖN/ az képzeled, hogy a Romák szeretnek bennünket? És a többi Náció?– Csak egy példát engedj meg::Itt van ez a Simon Ügy!!!Senkinek eszébe nem jut, hogy először a „BANK TITKOT” sértették meg de rendesen. Tocsik is meghalt már, pedig Ő 800.-millióval lógott. Hagyjuk ezt a 240.-milliót, arra jó, hogy az MSZP.-a földbe döngölhessék.Úgy látszik a JÚDÁSOK még nem vesztek ki..Szép napot.

  • Kedves István.! Valóban kicsi a világ. Kérdezem a feleségemet és elmondja, hogy balesetben halt meg Varga Gyuri a Lehel u. sarkán, a Fia valóban külföldön dolgozik, Marika vitte a Fagyis ablakot, jelenleg Kiss István doktornál van alkalmazásban, a Feleségem minden héten találkozik Vele a tiszaroffi buszon.
    Nagyon kedves vagy, hogy ennyire visszaemlékszel a régi dolgokra. Nagyon kellemes és szép napot, és ne sértődj meg, ha politikailag nem egy síkon gondolkodunk..

  • boros istván: a politika nem egy sík, hanem több dimenzió. nem kioktatásnak szánom. ami boldogult sógorom halálát illeti, én kicsit másképpen tudom, de ez nem ide tartozik. húga feleségem volt – anno kisújról „raboltam”, három gyerekével együtt – , amikor az éjszakai telefon jött… apjuk, az öreg varga ismert olajfúró mester volt arrafelé. visszaemlékezésem nem kedvesség: szerettem őket, az egész családot, pedig komoly távolságot kellett leküzdenem: én voltam a pesti nagymenő…

  • gyalázat amit tesznek,bezzeg a baloldali pártokat minden eszközzel akadályozzák íll.
    akadályozták.gondolok a DK és az Együtt 2014-re.Erre mondom összenő ami összetartozik!

  • Nem rossz hely ez a magyarország! A bírók szellemi színvonala köztudott,kritérium a hülyeség,az állam fenekének nyalása.

  • Há má honne vette észre senki hogy banktitkot sértettek a Simon-ügy kapcsán.
    ÉN voltam az.
    Beírtam hogy ha a Zemeszpének esze lenne ( nincs neki ), először is nemzetközi botrányt keltene a banktitok-sértéssel.

  • Az élet az már ilyen! Van aki a Fidelitasnál kezdi, van aki a Kanadai Magyar Hírlapnál. Van aki a Magyar Hajnalnál végzi, van aki a Kanadai Magyar Szombatnál.A politikai evolúciónak is megvannak a maga furcsaságai!

  • Kedves Mindenki.Ez egy náci ország.
    A zemberek nem néztek még szembe a múlttal.
    Ellentetétben a németekkel , akik ezt megtették !
    50 éve túlestek rajta és most köszönik jólvannak, szarnak ránk.

  • geyza: helyesbítenék. az ország nem náci, csak polgárainak a szükségesnél nagyobb hányada náci szellemiségű. még csak nem is tudatosan, csak birka módra, mert most nemzeti tudatúnak lenni olyan trendi…csak valahogy a szóösszetételből a szocialista vonulatot mintha kihagynák, helyébe túlteljesítve a rasszizmus és antiszemitizmus vonulatát.

  • A nácizás a legjobb és leggyakoribb szó ebben a fórumban. Vezetője és szerkeztője példát muatat mindenkor.
    Nem tudom KIT érdekel Kanadában XY. kire és mikor szavazott, de ezt ő tudja.
    Tudom, engem e legkevésbé érdekel…..de azt hiszem, nem vagyok egyedül.

  • geza!
    neked nem a banktitokkal kellene foglalkozni, hanem a sajat adobevallasoddal!

  • figyelő: amire meg maga mutat példát, az a szenilis makacsság és tudatos történelemhamisítás! javaslom, fogja vissza magát ezzel a nácizás dologgal, mert hiába él szabad országban, és – maga szerint – azt mondhat, amit akar, ez engem nem hat meg!

  • Ille, nem akartam magát vagy bárkit meghatni.
    Nekem televan a hócipőm a náci jelzőkkel.Hál Isten kihaltak 69 éve circa.
    A magyarokat senki se nevezze nácinak, mert nem igaz. Szélső jobb lehet,hogy az. De nem náci! Én végigéltem a náci kort, ami 1945-ben meghalt örökre!

  • figyelő: maga nem élt végig semmit, mivel akkor butuska kislány volt, akinek bármit be lehetett adni – a ricinusolajon kívül. arról az apróságról nem is beszélve, már megint szembe megy saját magával.
    maga szerint a horthy éra nem volt náci – persze, hogy nem, ezt senki nem állítja – a szálasi-féle horror se náci volt, akkor milyen náci kort élt végig? csak nem a reggeli kávézásra gondol a grábenen, azon a napon, amikor az anschluss volt?
    a kor lehet, hogy meghalt, de a szellemiség nem! ugyan, nézzen már egy kicsit körül, még ukrajnában is van náci párt, az itt megszólaló azonos szellemiségüekről nem is beszélve!
    szóval, ha kérhetem, cseréljen hócipőt, mondjuk, gumicsizmára. az különben is jobban illene magához.

  • Ille, hallatlan rosszindulata irányomban mindig meglep, de lassn megszokom.
    Sajnos, Szálasi rövid , de véres idejét is átéltem, aminek vége lett 1945 február 11-én!
    A mai jobboldalt hozzá hasonlítani, nem csak merszség, hanem hülyeség!
    Jobboldal az egész világon létezik, de csak a magyarok szeretnek neveket adni nekik, fasiszta, náci stb.
    Persze azt is tudom, hogy viszont a baloldali elnevezések serkentő, gyülőlködő hatást érnek el vele.
    Szerintem a gyülőlet gyülőletet termel és abból már a magyaroknak IS elegük van!

  • Akkor ez a képen látható valami nem náci? Akkor mi a franc?

  • Ez egy jobboldali, aki összeszedet 500 aláírást és új pártot alapított, NEM rég.
    Nagyjából ezt értettem meg a cikkből. A többi csak sejtés Christophertől.

  • Persze erősen kétlem a cikk utolsó mondatát, hogy állami pénzből ami 600 milliós támogatásból létesült.

  • Figyelő. Ne viccelj. Oda van írva a kitétel. Utána nézhetsz annak is. Csak olyan állításokat olvasok amik könnyen ellenőrizhetők. Ha nem hiszed járj utána.

  • Ilanfar, te járj utána.
    Éppen ez a disznóság ezekben a cikkekben, amiket Christopher és Göllner ír, nehéz utna járni, mi az igazság. De nekem ez nem probléma .

  • figyelő: kétségtelen, hogy nem. az olyan apróságok, mint tények, igazság, nem nagyon szokták izgatni.

  • Ezek a tények, kedves Ille, nevetést okoznak amit ők írnak!

  • Figyelő: Mint írtam én ezekről már rég tudok. Nekem nem kell utánajárni. Te nem akarod látni a valót. Nem először.

  • figyelő: szerintem magának az okoz nevetést, amikor a réten jár (ne akarja, hogy elmagyarázzam, miért) 😀

  • Tényleg szépen összenő, ami összetartozik
    http://endresy.blogspot.hu/2014/02/jobboldali-szemfedel.html

  • llanfair
    2014 február 20
    2:52 du.
    Arról tudsz most Írországban, hogy az állam 600 milliót adott az új náci pártnak. Gratula. Remek adottságaid vannak!
    Ja és Andynek egyuttal, akár
    hogy akarják elhitetni, NEM játszik őssze a Fidesz a Jobikkal, egyik legnagyobb és szemtelenebb ellenfele.
    De csak meséljenek virradatig, lesz aki elhisz mindent….

  • Figyelő: Faragó László, Gyöngyös fideszes polgármestere kamerák előtt írta alá, hogy képviselőjelöltnek ajánlja Vona Gábort, a Jobbik elnökét. Erre varrj gombot!

  • Figyelő. Köszönöm. Feleségem szerint is remek adottságaim vannak.

  • Kedves Ille Istvan!

    Ahogy elnezem onfolyamatosan es jokedvuen nacizgat keresztul kasul. Mar megbocsasson, de on erre elvez?

  • Illepityu:
    Ez a BENCSICS nem CSAK akkor volt butuska kislány , de mostanra is az maradt.
    Viszont egy bizonyos kor után nem ” butuskának ” aposztrofálják az ilyet hanem ostobának.
    ( Méghogy kihaltak a nácik..uram atyám ne hagyj el…ekkora baromságot ideírni.Figyelő : gondolom azt nem figyelted meg amikor a tavalyi nyári dzsemborijukon még egy Hitler is feltűnt.)

  • Azzé úgy csodállak beneteket.
    Mit össze szarakodtok evvel az ostoba korlátolt náci-mentegető nőszeméllyel.
    Meggyőzni úgysem tudjátok !
    Akkor meg mivégre a sok fáradozás ?

  • Figyelő
    2014 február 20
    3:58 du.
    Egyszer már megpendítettem, hogy elcsúszott szélsőjobbra.
    Akkor a többiek leintettek a múltja miatt. De nem a múltja a lényeges, hanem a jelene!

    A jelenben viszont azonosulni látszik ezekkel az eszmékkel. A fidesz esetén kétértékű a dolog, és elhittem, hogy Kanadából nem látszik minden annyira határozott körvonalakkal. Amit itt tesz, az viszont már nyílt kiállás az újnyilasok mellett. Egy olyan párt mellett, amelyik nyíltan hirdeti a koncentrációs táborok létrehozásának szükségességét, és ezzel egy újabb népirtást.

  • kerdezgetek: nem. de élvezem 😀 van még kérdése? tudja, úgy tanul a gyerek, ha kérdez. ahogy elnézem, magára alaposan ráfér a tanulás – nomeg, némi oktatás is. amúgy attól tartok, összekever valakivel 😛

  • Kérdezgess csak!
    Igyekezz okosabban tenni.Ille nem a nácizástól élvez,hanem amikor látja,hogy a barmok fel is ismerik magukat.

  • frivi,
    a lajstromot nem fejezted be.Volt olyan is aki a földközi tengerbe szétszóratásba került.

  • Don Ovuz
    2014 február 21
    1:26 de.
    Mivel és mikor csúsztam el a szélsőjobbra?
    Mert nem hiszem el, hogy az állam segítséget adott egy jobboldali ellenzéknek?
    Azzal, hogy a Jobbik párt megalakulása óta figyelem szövegeiket a médiűban, és főpanaszuk a meglévő kormány párt volt, MINDIG azt támadták, nem az MSZP-t?
    A Jobbik a legelkeseredettebb ellenzéki párt ma a Parlamnetben.
    Kezdettől fogva utáltam unintelligens szövegeiket és etteiket.
    Az egész cikk itt, nem a hülye új jobbik párt ellen megy, hanem a mai uralkodó kormány ellen.