Dr. Papp Lajos félmilliárdos luxusvillája – Nácibiznisz Kanadában?

2014 március 8 2:52 du.203 hozzászólás

440 millió forintért (kb. 2 millió dollár) hírdeti hétszobás, medencés pécsi luxusházát dr. Papp Lajos. Nincs szüksége rá, ugyanis Budapesten él, és ott is van luxuslakása.

A 490 nm-es (kb. 5000 sqft) pécsi családi háznak öt fürdőszobája van, kör-, örök panorámája, úszómedencéje, többszintes öntözőrendszere és 2880 nm (kb. ¾ acre) kertje. A ház a pécsi Arany-hegyen található, és 6 ezer kötetet befogadó könyvtárral is rendelkezik. Komoly érdeklődőket várnak.

A hír ide kattintva olvasható, a ház fényképei itt láthatóak.

Papp Lajos 2 millió dolláros villája

Papp Lajos 2 millió dolláros villája

Igen, ez ugyanaz a Papp Lajos, akiről a KMH több írást jelentetett meg, és akit hívei „táltosnak”, becsületes, őszinte, igaz magyar embernek tartanak. Előadókörútakra jár ide Észak-Amerikában, 10-15-25 dollárokat szed személyenként, felszólítja közönségét, hogy “költséghozzájárulást” valamint adományokat adjanak neki. Tavaly a kanadai hatóságok gyanúsnak találták Papp Lajost és kísérőjét, a határon feltartóztatták őket, tevékenységükről kérdezgették őket.

Az utóbbi években néhány szemfüles üzletember megneszelte, hogy nagy üzlet van abban ha járják Észak-Amerikát, és ott nemzeti haknikat szerveznek. Nemzetegyesítés, magyarság és együvé tartozás címén pénzt gyűjtenek, nemzeti naptárakat árulnak, nem létező emlékművekre gyűjtenek, videókkal házalnak, s még a „temerini fiúk” nevében is pénzt szedtek. Ellenőrizhetetlen forintmilliárdnyi dollár vándorolt Észak-Amerikából Budapestre. Kanadában a KMOSZ is támogatja a pénzgyűjtést, az Egyesült Államokban a hitelesebb magyar szervezetek elhatárolódtak Dr. Papp Lajos haknijától.

A pénzgyűjtések átláthatatlanok, de remélhetőleg a megfelelő adóbevallásokat időben postázzák az amerikai adóhivatalnak. Jó lenne, ha az adakozó publikum is megtudná, hogy kihez kerül a pénz? Mire fordítják azt? Elvárható lenne, hogy a szervezők honlapjaikon elszámolásokat közöljenek, ennyivel tartoznak a magyarságnak, és hűséges követőiknek. Remélem Dr. Papp Lajos úr is hamarosan nyilvánosságra hozza amerikai bevételeinek elszámolását.

Az 51 éves Komáromi Zoltán a szerbiai Péterrévéről került a kanadai Kitchener-be, és ő is a hakni bizniszbe szeretett volna beszállni. Elhatározta, hogy sokezer résztvevővel megszervezi a Magyarok Világtalálkozóját Niagarán. Miért is ne? Egy kanadai rádióműsorban bejelentette, hogy sikerült az Omega együttest leszerződtetnie, rovásírásos plakáton reklámozott szélsőjobboldali kötődésű előadókat, találkozott Niagara város képviselőivel, és kihírdette a jegyárakat. Minden készen állt a nagyszabású pénzszedésre. Ekkor robbant a bomba!

Benkő László az Omega Együttestől bejelentette, hogy nincs is szerződésük Komáromi úrral, aki egy nem létező koncert jegyeit hírdeti Kanadában!

Lehetséges lenne, hogy megint egy magyar svindlivel találtuk magunkat szemben? – vakartam meg a fejem búbját. Naivan arra gondoltam, hogy miután Komáromi úr lebukott, többé nem hallunk felőle, szégyenkezve elsomfordál, sebeit nyalogatja és örül annak, hogy senki sem citálja bíróság elé.

De nem. Komáromi úr támadásba lendült. Bejelentette, hogy „rendezvényünk és előadóink ellen aljas támadások folynak nyilvánosan és a háttérben”. Komáromi úr szerint nincs azzal baj, hogy ő egy nem létező koncertet hírdet, a baj az, hogy a fránya sajtó megszellőztette azt!

És ez még nem minden.

Dr. Papp Lajos úr, aki szakrális nemzeti szeánszain milliókat tarhál össze, egy mélymagyar TV-műsorban drámaian bejelentette, hogy nem jön többet Kanadába. Ezt én megértem, hiszen meglehet, hogy érkezésekor a hatóságok várnák a határon, de azt is elmondta, hogy Wass Albertnél tisztább embert nem ismer, és nagyon bántja, hogy példaképe méltánytalan kritikát kap. (Itt megnézhető)

Papp Lajos úr még mindig a jogerősen halálra ítélt fasiszta gyilkost dicsőíti! Ez nálam kiverte a biztosítékot, márcsak azért is, mert még Wass Albert fia, Huba, aki az amerikai hadsereg magasrangú tisztje is elismeri, hogy édesapja jogerősen elítélt háborús bűnös. Ő ugyanis jogtisztelő ember.

Akiket érdekel, olvassanak bele az Egyesült Államok legfelsőbb törvényhozásának jegyzőkönyvébe, az un Congressional Record-ba. Az Egyesült Államok hatóságai évekig vizsgálták Wass Albertet mielőtt az főbelőtte magát, és Senator Cardin 2012 julius 12-én újra kijelentette, hogy Wass Albert egy „convicted war criminal”. (Itt lehet elolvasni)

Véget kellene már vetni annak, hogy Magyarországról érkező szélsőjobboldali propagandisták tisztára akarnak mosni gyílkosokat, háborús bűnösöket. Közben pénzt szednek a naív, félrevezetett, frissen bevándorolt, gyakran csak magyarul beszélő amerikai közönségtől.

Félreértés ne essék, Amerikában nem bűn ha valaki fasiszta, a hatóságok nem citálnak senkit bíróság elé azért mert náci háborús bűnösöket dicsőít. Papp úr esetében viszont másról is szó lehet. Ő ugyanis hajlandó harcostársával, Morvai Krisztinával fellépni, és Morvai asszony 2009 márciusában Teheránba utazott, hogy ott nyilvánítsa ki csodálatát Ali Khamenei ajatollah iránt. (Erről itt lehet olvasni)

Itt az Egyesült Államokban sokunk nem veszi jónéven azokat a vándorprédikátorokat, akik iszlamofasisztákkal is kapcsolatban állnak. Azok a kanadaiak, akik anyagilag, vagy másképpen támogatják Papp urat, gondolkozzanak el mindezen, miközben a mellékelt fotókat nézegetik Papp úr luxusházáról. (Ide kattintva megnézhetők a képek.)

Kellemes böngészést!

Lázár György

203 hozzászólás

  • Szittya földön jó biznisz náci szennycsatornába tündökölni.Akkor is ha valakinek az anyját Schvarcz Klárának hívták és ezáltal a nürnbergi törvények nem védik.Vagy akinek 1991 aug. 26. án volt a bár micvója. Utána néztem nem csak szombaton,hanem hétfőn és csütörtökön is van Tóra olvasás,tehát a hétfői avatás nem hamisítvány!Na…Gabika,ezt kapd be!Ezek a szemetek még egy fajtiszta náci mocskot sem tudnak generálni saját erőből! Lásd: seggedi 3.14csa nád.

  • Nos,Dr.Papp Lajos híres és elismert szívsebész,aki azért tett valamit az asztalra…..több más kétes múltú és tehetségtelen (Bajnai,Gyurcsány,Józsa,,Mesterházy
    Szanyi,Simon de nem utolsósorban az antiszemita és bunkó…Zuschlag J. meg a többi) hazafiatlan és megélhetési politikus lehet vagyonos,milliomos vagy milliárdos ész,tudás
    és tehetség nélkül,akkor Papp Lajos valóban megdolgozott a vagyonáért,aki ezért kekeckedik és mindenféle antiszemita és
    egyéb hazug jelzőt használ vele szemben (csak azért, mert becsületes magyar)az saját magát égeti,nem kicsit,de nagyon
    a balosok szintjén……

  • Tisztelt Olvasok!

    Amennyiben Onoket is felhaboritjak a Kanadi Magyar Hirlap ragalamai es hungarofobiaja, kerem csatlakozzanak a Dr Papp Lajos tamogatoi Facebook oldalhoz ezen linken: https://www.facebook.com/pages/Ki%C3%A1llunk-Dr-Papp-Lajos-mellett/263201673846726

  • Christopher Adam

    Kedves Ákos,

    Hungarofóbiánk miatt kialakult felháborodása közepette, azért tudna esetleg egy kis időt szakítani a magyar ékezetek beszerzésére?

    üdvözlettel,
    Christopher

  • Már nem tudni, hanyadik cikke ez Lázár Gergelynek, Dr.Papp Lajosról és rágalmai úgy a KMOSZ-ról, mint a jó doktorról, elgondolkoztató! Persze, rágalomért, becsületsértésért perelni is szoktak.
    Nem értem, hogy nincs más témája Lázárnak, pedig sok minden más érdekes téma is van!
    Szerintem a Svábhegyen, Sashegyen és a Rózsadombon sokkal nagyobb és drágább villák „nőttek” ki a földből mióta a rendszerváltás volt. Vajon kiké lehetnek?
    Egy világhírű szívspeciálistának valószinű, nem a kanadai vagy TV. beszédeiből jött össze!
    Általában van költsége olyannak, aki a tengeren túlra utazik.
    Mi is megfizettük minden színésznek, zenésznek ha kijött szerepelni, nem csak a honoráriumát, hanem útiköltségét is!

  • Szilágyi Ákos: Tűnjön el innen, magának a kuruc.info színvonala is túl magas!

  • Fenyvesi Glória

    Egyetértek Marcsival.
    Papp doktor megérdemelte a luxust. Hány seftelő politikus volt, talán még van is, no,meg a Médiában a celebek. Azoknak a vagyonát kéne firtatni!
    És az, ha árulja a villáját, azt is jelenti, hogy szerényebben akar élni ezentúl, és lehetséges, hogy jótékony célra ajánlja fel a vagyonát. Ne legyünk előítélesek!
    Pont az ún. baloldaliak kényesek az előítéletekre…
    Én voltam már többször Papp doktor előadásán, és soha nem szedett pénzt…Még Templomban is beszélt…
    Ugyan miért tűnne el Szilágyi Ákos innen? Mert más véleménye van? Nem vagyunk egyformák, a világnézetünk sem…
    Ez , ugye, egy demokratikus fórum???

  • szilagyi akos: ne tétovázzanak, csatlakozzanak! sőt, álljanak jó szorosan egymás mögé, így legalább kölcsönös lesz az élvezetük 😀 hajráf, dr. papp!

  • Dear Chris: Hiábavaló minden próbálkozás felvilágosítani a magyar emberek egy részét, hogy Magyarországon a közéleti személyek nagy része és szinte az összes politikus bűnöző. A magyar társadalom az évtizedek alatt eltorzult, az utóbbi években pedig teljesen polarizálódott. A társadalom szavazó többsége az utolsó választáskor, a becstelenség, hazugságok, csalás és lopás mellett tette le a voksát, amit az így nominálisan ⅔-ot kapott FideSS/KDNP/Jobbik kitűnően teljesít. A kormánypártok hívei pedig teljesen elnézik ennek a maffia rablóbandának és talpnyalóinak minden bűnét. Csak illusztrációként két példa a sok százból, amit a jelenlegi kormány elkövetett miközben az Alkotmányt helyettesítették egy jogtipró Tákolmánnyal és sok száz jogtipró intézkedéssel, illegális államosítással és a magánnyugdíj pénztárak kirablásával tönkretettek több, mint 4 millió polgárt.
    1. A MINIszterelnök egy baltás gyilkost cserélt el Azerbaijan-ba, ahol azt kitüntették mint nemzeti hőst, de hálából vásároltak €2.0 milliárd magyar állami kötvényt.
    2. Legutóbb pedig a MINIszterelnök (ha azóta nem derült ki nagyobb bűntény) egy 15 milliárd forint sikkasztásért és egyéb korrupciók miatt perelt egyént kért meg, hogy segítsen neki €5.0 milliárdos állami kölcsönt kapni az Oroszoktól, ami állítólag a Paks II bővítésere felvett €10.0 milliárdos kölcsön szabadon felhasználható fele. Mint tudjuk a FideSS/KDNP/Jobbik koszos bagázs úgy költekezik, mint egy részeg matróz és kell a kölcsön az Oroszoktól, miután az IMF-et elzavarták, hogy a pénzt így lenyúlhassák ellenőrzés nélkül.
    Ahol például a kormány addig üldöz, fenyeget, zsarol, megfélemlít egy üzlet tulajdonosát, hogy adja el vállalatát annak töredék értékéért, hogy amikor végre megtörték és aláírta a rákényszerített szerződést, másnap belehal, ott a becsület csak a szótárban létezik.
    Nos, Chris, mi ezeket az embereket akarjuk meggyőzni hogy éljenek tisztességesen, becsületesen és hazugság nélkül?
    Szerintem azok, akik a FideSS/KDNP/Jobbik koszos bagázst támogatják és rájuk szavaznak, azok inkább kivándorolnának Oroszországba, Azerbaijan-ba, vagy Kínába, hogy büntetlenül tovább lophassanak, csalhassanak, hazudhassanak, mert csak így akarnak és így tudnak élni.

  • gyula bognar: kínát nem javaslom nekik. ott az ilyesmiért halálbüntetés jár.

  • Ille: Kínában is sok politikus és állami fejes és nagy üzletek tulajdonosai lenyúlnak hatalmas pénzeket, de csak akkor perelik és ítélik el őket, ha kiesnek a többség kegyéből, vagy gondatlanok a korrupciós pénzek szétosztásában. Akkor példát csinálnak belőle, ami a többieket kényszeríti, hogy jobban csaljanak, lopjanak, hazudjanak, mint addig, hogy ne kelljen lebuktatni őket. Észak-Koreában kb. ugyanígy megy a dolog.

  • Dr Nagy Levente

    A Kanadai Magyar Hirlap szerzői döntő többségében zsidók !
    Ez érezhető a cikkek hangvételéből és látható a szerzők arcának jellegzetességeiből !!

  • Dr. Papp Lajos megdolgozott ezért a pénzért, világszerte elismert szivsebész.

    Inkább ezeket a luxusingatlanokat kellene megvizsgálni,
    miböl épitették? itt http://ingatlan.com/szukites/elado+haz+500-2000-mFt

    csak az 500 millió feletti luxus ingatlanok vannak 2 milliárdig.Érdemes megnézni az 500 millió alattiakat is.
    Jó böngészést

  • Puchert János

    Csak szeretném jelezni a turultól fogantaknak, hogy a fenti cikk nem a szívsebészről szól hanem az emberről és gondolom akik nagyon furcsának tartják magatartását, hát azok ebbeli véleményüket hadd fejtsék ki. De ha már a szívspecialistáról beszélünk hadd ismételjem meg azt amit már egyszer leírtam néhány éve történt Székesfehérváron Ocskay Gábor a helyi hoki csapat játékosa súlyos szívbetegsége miatt a lelkiismeretes kardiológusoktól nem kapott sportorvosi igazolást Papp dr megadta neki és rövid idő múlva meghalt maga Papp dr is elismerte, hogy Ő ölte meg arra hivatkozott ha nem adja meg az igazolást akkor a lelkét öli meg. De miből lett a nagy vagyon a prof. bizony megkérte az árát egy-egy műtétnek ha ezt magánrendelőben teszi semmi probléma nincs de állami alkalmazottként állami kórházban tette

  • A tudatlanokat érvekkel meggyőzni nem lehet !
    Pláne ha ezek a tudatlanok zsigerből akarnak tudatlanok maradni , mert alattvaló-lelkiséggel rendelkeznek.
    Amint az Ákosbácsi Mr. Kertész tudományosan kifejtette a mélymagyar szittyákkal kapcsolatban.

  • És hogy védik a fejükben lévő sötétséget hehehe
    Az az ő erős váruk !
    Csakhát nem kéne ráerőltetniük a hülyeségüket a teljes magyarságra , mert azért -minden hiedelmek ellenére- sok a normális is a magyarok között.

  • Mi van, irigykedtek a világhírű szívsebészprofesszorra, internacionalista bunkók? Tanultatok volna, nektek is lehetne kacsalábon forgó putritok, proletárok. Szerintetek ki érdemel dr Papp Lajosnál többet Magyarországon, proletárok? Gyurcsány, a ripacs, vagy esetleg a libatolvaj? Figyeljetek lumpen-prolik! Miért nem kanadával foglalkoztok inkább? Prolikáim, akinek itt nem tetszik, el lehet menni Kanadába is, vagy ha már közületek ott van valaki és új hazát választott, az foglalkozzon az új hazájával és éljen nagy boldogságban ott, mindannyiunk megelégedésére. Miért szartok bele abba az alomba, ahova születtetek?

  • Dr Papp Lajos tanította ki a magyar szívsebészek 60%-át. Emberek ezreinek az életét mentette meg, számtalan család köszönheti neki, hogy szerettei tovább lehetnek az élők sorában, nem pedig a föld alatt jó mélyen. A professzor nagyon sokat tett a hazájáért és a magyar népért. de hogy tudjátok, a pécsi szívcentrumba külföldi betegeket is operálnak, gyógyítanak, természetesen jó pénzért, amiért az orvosokat is elég szépen javadalmazzák. Foglalkozzatok inkább azokkal a szocialista, illetve liberális politikusokkal, akik mérhetetlen kárt okoztak az országnak, akik a totálisan eladósították a magyar népet, akik leamortizálták a magyar gazdaságot, akik idegen érdekeknek kívántak megfelelni és eladtak szinte mindent, akik mutyizással, becstelen módon szerzett jövedelmekből lettek milliárdosok, na ezekkel foglalkozzatok, ne azzal, hogy ezek a szélsőségesek ellen alakulóban van egy az általatok szélsőségnek nevezett oldal. Ti vagytok a megvezetett ostobák, ti globálhuszárok, internacionalisták. Nekünk magyaroknak ez a globalizmus semmi jót nem hozott, csak elszegényedést, az országunk leépülését. Kapjátok be….

  • Geyzuka, a te fejedben, a ti fejetekben a sötétség, kár hogy nem jöttél még rá. Neked milyen érveid vannak Geyzuka? Mondj 5 érvet, ami miatt úgy érzed, hogy nálad, nálatok a bölcsek köve.

  • Tudatlanokkal szemben az érvek mitsem érnek Doboskám.
    Ez egy érv volt de láthatólag a te esetedben természetesen mitsem ér.
    Merthogy működik ez az elv.Sajnálom öregem.
    Nemmondhatok mást.

  • Csak egyetérteni tudok Gyula Bognar
    2014 március 9
    4:03 de. véleményével !

    Papp professzorról meg annyit, érdemei ugyan vannak, de emberileg soha nem volt „stabil….”, valahogy lerítt róla a simliskedés. Nem szégyen őszintén véleményt nyílvánítani. Ki gondolta volna, hogy kinn a professzor „kalapozza” a pénzt! – szégyen! – mert itthonis megszedte a sápot jól!!!!!

  • Különben tudod mit seggfej Doboska ?
    Mondok 5 érvet :

    1:Fajelmélet (Magyarság felsőbbrendűség és eredet-baromság)

    2:Élettérelmélet(Nektek minden terület jár,ami tetszik)

    3:Szociális Demagógia( Magyarország jobban teljesít HAHAHA )

    4:Állam és vallás összefonódása( Szent Ágostoni államelmélet , szemben a felvilágodosás-korabeli Mntesquieu-féle államelmélettel ami kimondja az egyházak és az Állam szétválasztásának szükségességét , lásd FIDESZ belebujása a nemlétező KDNP seggébe és az egyházak rátukmálása a gyakorlatilag ateista lakosságra )

    5:150 éve eltörölt államformának a visszahozási kísérletei ( Valamiféle új feudalizmus van éppen kialakulóban )

    6:Az állami intézmények egy csoport magáncéljainak a kielégítését támogatják ( mafia-állam.)

    7: Jogrend felszámolása ( befektetők elhúznak innét messzire )

    8: Választások átalakítása komédiává ( A nép gyakorlatilag már nincs abban a helyzetben hogy arra szavazzon akire akar.)

    És végül ötödszörre :
    9: Szakszervezetek felszámolása ( Mussolíni egyik legnagyobb találmánya : a ” korporatív Állam.” Vagyis nem kell érdekképviselet a csóróknak , majd a milliomosok azt is ellátják.)

    Na te idióta ?
    Ráismersz ?
    A fasiszta állam alapjai megfűszerezve nemzetiszocialista lószarral.
    Hát komám EZT csak fogyasszad TE ! ÉS a hozzád hasonló jógyomrú hazaárulók.
    Mi köszönjük szépen de nem kérünk belőle.

    ( Jaa , hogy amit írtam az nem öt hanem kilenc ? Mindegy. Páratlan a vége így is. Akárcsak a pofátlanságod.)

  • „minden hiedelmek ellenére- sok a normális is a magyarok között”. Geyza csak te nem gondolod, hogy kozzejuk tartozol ??

  • dr nagy levente: és? amúgy maga lombrosonál tanult? 😀

  • geyza, ne is törődj dobos NERtárssal, ő sem gondolja komolyan, hogy mindenki hülye, csak ő a villamos.

  • beaver: valóban, csak geyza nem gondolja. de, ha kérdezni akart, akkor talán: geyza, te csak nem gondolod?
    a többi stimmel 😛

  • Dr Nagy Levente: Maga miből doktorálhatott? Magyar nacionalizmusból és Anti-szemitizmusból?

  • Bevar:
    Most kérded vagy állítod ?

  • hehehehehe Pityu…. 😀
    Bevarnak bevarrták a gondolkozó-izéjét.
    Tudod..ott..ahol másnak a zagya szok lenni.
    Attól ilyen zavaros.

  • Kydonna: Bár ne lenne semmi igazság abban, amit leírtam és amivel egyetért.
    Vannak azonban itt hozzászólók, akik olyan állításokat írnak, amik értelmükben egyenlők azzal, hogy helyeslik, ha valaki híres és gazdag lett azáltal, hogy őket becsapta, kirabolta. Helyeslik, hogy jelmezbe öltözve, nacionalista, magyarkodó maszlagot mondjon nekik cserébe, és megvédik, hogy így szerezte hatalmas vagyonát. Ezek az emberek az akasztáskor maguk tennék a kötelet a saját nyakukba és kinyitnák a csapóajtót is maguk alatt. Sajnos, képletesen ez fog történni a magyar társadalommal, amikor megcsömörlenek a Stadionos viktor fasiszta kormányával.
    Ilyen nacionalista, soviniszta, beképzelt, elvakult, teljesen lebutult emberek alkotják nagy részét a magyar társadalomnak, amit úgy lehet jellemezni, ahogy Kertész Ákos leírta. Szerintem, ha a javulásra, Eureopába való asszimilálódásra több, mint ezer év kevés volt, akkor világos, hogy további évszázadokig sincs rá esély, de van mód elvándorlásra. Az intelligens magyar emberek többsége ezt az utat választja, és mind Nyugati irányba, a civilizáció felé.
    Csak hogy emlékezzünk, idézem Kertész Ákos levelének egy bekezdését, mert ez különösen jellemző a soviniszta és pénzért, szélső-jobbos eszméket hirdető, magyarkodó Papp Lajos imádóira.
    —————————-
    „A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.” (Kertész Ákos)

  • Dr. Nagy Levente: Aha! A témánál vagyunk már!

  • Fresz Iren
    2014 március 9
    11:45 de.
    Köszö9nöm, kedves Irén, hogy egy összesitett képet hozott magyar balosokról, akikről úgy látszik, az itteni beíírók, nyugodtan elsiklanak!
    Meg se nézik. Naná, nem kellemes ennyi bötörntölteléket olvasni, akik az ő oldalukról származnak.
    Bezzeg, DR. Papp Lajos aki szaktudásával szerezte a vagyonát, azt kell felmutatni.
    Mondhatoom, egy undorító bagázs a többségük!

  • Kerekes Sandor

    Kedves Dr. Nagy Levente!

    Mint irja: „A Kanadai Magyar Hirlap szerzői döntő többségében zsidók !
    Ez érezhető a cikkek hangvételéből és látható a szerzők arcának jellegzetességeiből !!”

    Nagy orommel vettem a hirt, hogy vegre nemcsak feltalaltak a zsidodetektort, hanem Onnek mar van is egy a birtokaban es nagy sikerrel hasznalja. Vizualis es stilaris alapon mukodo muszere valoszinuleg a vilag csodaja. Igy peldaul nyakoncsipte Marcsit, Figyelot, Dakotat es az artatlan Szilagyi Akost is, amint eppen zsidok. Kerem, folytassa lankadatlan elszantsaggal az orjaratot, nehogy egy is elkerulje a sorsat!
    Biztos vagyok abban, hogy megfelelo kalibralas eseten a muszer kimutatja a marhakat, barmokat, hulyeket es nacikat is, ha valakit az erdekelne. De ugy tunik, hogy On ennek a vizsgalatnak az elvegzeset, helyszuke miatt, meg nem tudta megejteni. Sebaj, megvarjuk, mig arra is sor kerul.
    Mindossze csak annyit szeretnek megkerdezni, hogy ha az itt irok tortenetesen zsidok, akkor azzal mi a baj?

  • Kedves ” Frász ” úrholgy.
    Mint az tudható , a MN elnevezésű , újságnak látszó tárgy ,nem releváns a köreinkben.
    Ne is tessék propagálni.
    Felesleges , elmondom miért :
    1 : Akiknek normális a gondolkozása , azért jár ide mert undorodik attól a sajtóterméktől , kikerüli mint aszfalton a kutyaszart.
    2 : Akik meg a balhé kedvéért járnak ide ( pl. magátska is ) azok úgyis ismerik , abból szerzik be a napi fröcsögnivalójukat.

    Tehát ne fárassza magát kiskedves.

    ( Hacsak azért nem mert annyira rövid a magukfajták emlékezettye hogy mindent mindenhová fel kénszerülnek írni , ami megteccett. Nehogy elfeledjék hol van.Ha lelkierőt akarnak meríteni ismét.)

  • kerekes sandor: én meg eddig azt hittem, római az arcélem és kaukázusi fajú vagyok. most kiderült, hogy tévedtem, mert dr. nagy faji határozójában másképpen szerepelek. egy világ dőlt össze bennem!
    sándorom, most mondd meg, van a világon veszélyesebb egy komcsi zsidónál? mert, ha nincs, megfontolom a betérést!

  • figyelő: szagoljon be a saját hónaljába, és rá fog jönni, ki is az undorító! egyéb testtáját már meg sem említem, mivel tudom, hogy a maga korában az ember már nem eléggé ruganyos.

  • Különben eléggé egy undorító ház , csak így ránézésre.
    Azzal a náci sasmadárra hajazó szárnyassal .
    Az mindenesetre látszik rajta hogy a pénz nem számított.
    Gondolom ennek függvényébe mérhető a lakhatatlansága is.

    ” Túlzott tökéletesség = tökéleltlenség „…/ Részlet a ” Peter-elv ” c. tudományos tárdadalomfilozófiai alapmunkából./

  • Ille István
    2014 március 9
    1:41 du.
    …és én magának kivántam boldog szülinapot, tegnap?
    .. ezekután magától a hányinger keringet!

  • Illepityu:
    Nem tehetek róla egy híres honi költő nehány verssora jutott eszembe a ” hónaljas ” eszmefuttatásodról heheheehehehehehe:

    Szegény Anna nagyon komor.
    Reá nézni kell ám gyomor!
    Füle eláll, szem dülledt,
    Blúza alatt szaga fülledt.

    Az erdőbe most ért bele,
    Nemi szerve ott van vele.
    Aktatáska bal kezében,
    Abban hordja egész évben.

    etc..etc..de nem idézem tovább mert rettenetes 😀 😀 😀

  • Úgy gondolom, gazdag magánbetegei fogadására és ápolásra az ő igényekhez igazodva alakította ki házát a professzor, nem pedig a saját luxus igényei miatt. Egy arab sejket vagy egy milliárdos vállalkozót nem helyezhetett egy állami kórház több ágyas belgyógyászatára, illetve egy helyi szálloda valamelyik szerény lakosztályába, ahol még az egészségügyi felügyeletet is meg kellett volna oldani.

  • figyelő: valahogy elkerülhette a figyelmemet. tudja: félek a görögöktől, mégha ajándékot hoznak is…
    a gyomorpanaszaival forduljon orvosához, gyógyszerészéhez. ha meg keringeti, remélem, elég hosszú a röptető zsinórja, mert ugyancsak szar lehet lépten-nyomon valami bozótba beleakadnia 😛

  • Ja, attól, hogy a professzornak dúsgazdag kliensei is voltak, ugyanolyan lelkiismeretesen látta el a hazai betegeket. Ha csak a pénz érdekelte volna, akkor már régen valamelyik külföldi klinikán kötött volna ki.

  • Figyelő: Nevével ellentétben semmit sem lát, ért, abból, amit maga elé tálalnak. Papp Lajos mély-magyar, jelmezbálos magyarkodással, populista, soviniszta, anti-semita, a szélső jobbos, aljas ideológia terjesztését választotta mesterségnek és megélhetésének forrására. Nem csodálom. Sokkal jobban fizet, mint a magyar egészségügyi ipar. Avagy vannak videók róla, hogy az utóbbi években operációkat is végez magas belépőjegyek ellenében, az előadásainak szüneteiben? Melyik kórház állandó és aktív dolgozója? Hány operációt végzett az utóbbi 10 évben? Melyik egyetemen tanít egész tanévben, rendszeresen orvostudományt?

  • Ille, igaza van.
    Valóban, belekadtam egy igen elgazodsodott bozotba.
    Ki kell vágni tővestől!

  • jani: A naivitásnak és hitnek, magánál nincs határa.

  • „Nemzetegyesítés, magyarság és együvé tartozás címén pénzt gyűjtenek, nemzeti naptárakat árulnak, nem létező emlékművekre gyűjtenek, videókkal házalnak, s még a „temerini fiúk” nevében is pénzt szedtek. Ellenőrizhetetlen forintmilliárdnyi dollár vándorolt Észak-Amerikából Budapestre. Kanadában a KMOSZ is támogatja a pénzgyűjtést……”

    Igen, jó lenne ha most már tényleg abba hagynák az idelátogató meghivott vendéget a pénz gyüjtögetést a“költséghozzájáruláshoz” és „adományokhoz”.

  • Gyula Bognar
    2014 március 9
    2:04 du.

    Higgye el, hogy beszédekből nem épit senki nagy villát! A villa nem tudom MIKOR épült, de gondolom nem most!
    Sem videokból, sem meghivott előadásokból ez nem megy.
    Most kérdezem én, ki a naív?

  • Már emlitettem, hogy csodás 8 autónak megfelelő villák vannak a Ssashegyen és Svábhegyen, miért nem AZT nyomozzák, kedves olvtársak, honnan és miből lettek?
    Na, és kié?

  • kanadai.
    2014 március 9
    2:30 du.
    Magától már kértek pénzt magyarországi látógatók? Tőlem még senki!
    Megegy, mindent elhisz amit itt olvas?

  • hajráf, Tatulus! 😛 csak, hogy valami biztatót is halljon.
    ja, bérgyilkosoktól, zsoldosoktól nem kerül fel itt semmi, bármennyire is szeretné.
    mi több, a kapcsolatunk is marad egyoldalú. én írok magáról, a maga kommentje meg megy a levesbe 😀

  • a helyzet az, hogy éntőlem váltogathatja az ip-címeit, ez nem segít magán. tudja, minden komment moderálásra vár, így hát, amíg változatlanul csak mocskolódásra telik magától, biza, spamtárba kerül. van ott hely elég, ha megunom, azt is kitakarítom.
    amatőr…

  • Ille, ahogy téved! Mindenki olvassa itt a maga ocsmány stílusát. Valóban betegnek kell lenni, ha ez a tény nem zavarja.
    Engem meg teljesen hidegen hagynak az itteni beírások.
    DE senkivel nem személyeskedem, és igyekezem, hogy senkit ne bántsak, akár mi a téma.

  • Elképesztő! Ez aztán szenzáció! Mondja Lázár “úr” jobbat nem tudott volna kitalálni? Már nagyon érződik az erőlködése, bizonyára nagyon fáj már az aranyere. Kíváncsi vagyok a legközelebbi írása miről fog szólni, no meg arra is hogy önnek mekkora a vagyonkája és hogyan kapargatta vagy lopta össze, hány ember zsírján éldegél? Maga tényleg ennyire utálja a zsidókat? Ilyen mértékű antiszemitizmust szító személlyel még nem találkoztam. Gratulálok, írásaival megsokszorozta a zsidókat gyűlölök számat. Sajnos sokan minden zsidót olyan személyekkel azonosítanak mint amilyen ön is. Személy szerint én nagyon sajnálom önt amiért ennyire begyepesedett, szűk látókörű és még az orra hegyéig sem lát. De az is lehet, hogy csak beteg mint például Hitler és Sztálin volt. Az írásaiban csak blöfföl és rágalmaz, bizonyítékok nélkül. Egyetlen állítását sem támasztotta alá még bizonyítékkal. Olyan szavakkal dobálódzik mint fasiszta, nacionalista és antiszemita. Idézzen már néhány mondatot Papp Lajostól amelyek ilyen jellegű kijelentésre vallanak. Wass Albertet emlegeti, vele példálódzik és őt próbálja kipellengérezni. “Uram” , Amerika és nyugat Európa sohasem nyilvánította Wass Albertet háborús bűnösnek. Egy olyan állam mint a háború utáni Románia, amely százezreket küldött ártatlanul a halálba, ítélte őt el. Nos ha önnek egy ilyen állam állításai és vádjai hitelesek, akkor az ön írásainak is csak ekkora a hitelességük. Szánom önt és őszintén sajnálom.
    Azt kérem mindenkitől hogy imádkozzunk Lázár Györgyért, tiszta szívünkből.

  • figyelő: javaslom, gondolkodjon el azon, hogy a hozzászólásai mik is, mert, hogy közelébe sincsenek a témáknak, az kétségtelen.
    az pedig, hogy egészségi állapotom megítélje, egy csöppet meghaladja a képességét.
    ami pedig azt illeti, hogy magát hidegen hagyják az itteni beírások, merő képzelgés. de hát, ezen nincs mit csodálkozni. nem ez az egyetlen dolog, amit beképzel magának 😀

  • piri: tiszta szívükből? tessék mondani, azt hol tartják?
    lázár mintha a maguk istenített sámánjáról írt volna. nos, ha lázár antiszemita, akkor papp zsidó nem?
    ami pedig a szánakozását illeti, inkább maga szánható. ilyen zavaros kommentet csak egy mentálisan nem teljes értékű ember hozhat össze, aki nő létére aranyérről értekezik.

  • hát például amikor Raffay Ernö meg az a pár magyarországi szinész akik az 56-os ünnepségen szerepeltek Montreálban pár éve, tudom hogy a közönség pénzt gyüjtött nekik. Igaz, nem volkt kötelezö, de sokan adtak. Mert hát ilyenek vagyunk mi külfödi magyarok: rögtön adakozunk mindenre, ami magyar. Hogy a pénz mire ment, azt már nem tudom.

    Más idöket élünk,nem a 70es, 80as éveket, amikor a szegény elnyomott csoró magyarokat támogatni kellett. Van pénz, böven, csak nézzék meg mennyit költ a magyar állam a Körösi Csoma Sándor programra, például. Idén dupla annyit mint tavaly.

    Just sayin’….

  • Már megint a turbóbencsicsről szól az oldal.
    Pedig unalmas és buta.
    Sőt
    UNALMASAN buta !

  • kanadai: figyelőtől csak azért nem kértek, mert lerítt róla, hogy egy centje sincs 😀

  • geyza: és még ő beszél megjelenési kényszerről 😀
    na, megyek kutyát sétáltatni. a mai bencsicsnél még ő is értelmesebb. remélem, holnapra kijön a subjából, mert tényleg rossz nézni, ahogy itt esik szét a szemünk előtt!

  • Piri
    2014 március 9
    2:50 du.
    Kedves Piri, nagyon köszönöm beírását! Végre valaki megírta, amit sokan szintén gondolnak, csak nem írják már meg, mert sokszor írtak róla.

  • Ille István: Lehet hogy nem vagyok olyan okos mint ön, de annyit azért észre veszek,(amit úgy tűnik hogy önök nem) hogy gyűlöletet szítanak, mégpedig a zsidók ellen, habár az ellenkező a céljuk. Saját maguk alatt vágják a fát.

  • Közeli barátom a professzor úr. A ház valóban az övéké, azonban azt becsületes munkával építették! Egy albérletből kezdték feleségével a közös életet, mikoris ő még éjszakánként vagont rakodni is eljárt! Kettejük élete munkája van a nemcsak drága, de ízléses és rendkívül szakrális családi házban. A cikk írója vajon hol lakik?

  • Sosem gondoltam volna, hogy egy kis rovásírásos magyarkodással ilyen jól lehet keresni…………..
    Gondoljatok csak bele: itt egy jól eladható árú, a hamis „ősmagyar tudat”, egy kiváló exportcikk és ráadásul nincs termelési, logisztikai, marketing költség, csupán annyi, hogy ki kell utazni Kanadában, de azt a vevők busásan megfizetik költségtérítés címén. Hát van ennél nagyobb ötlet? Értékéből még az sem von le semmit ezek szerint, hogy ezt a történelemhamisítást már egyszer eljátszotta anno Németországban egy jellegzetes bajszú festő is…………
    Az emberi hülyeség tényleg határtalan! Kanadában is!
    Ráadásul itt az igaz árja magyarok a szívsebészt védik, pedig nem is róla van szó, hanem egy kóklerről…….
    Ha még tudnék, akkor röhögnék, de csak sírni tudok……

  • Csak érdekes adatok, néhány ember mennyit keres beszédekkel.
    Bill Clinton: $1.0 millió minimum egy beszédért, néha sokkal több, mint pl. Saudi-Arabiaban. 2001-2012-ig $106.0 milliót keresett csak beszédeivel, 45 percesek, max. 1.0 órásak.
    http://www.celebritynetworth.com/articles/celebrity/bill-clinton-has-earned-106-million-off-speaking-fees-since-2001/
    George W. Bush is összekotort $15.0 milliót, pedig nem erre koncentrál, hanem memoárjára és a könyvtárának rendezésére.
    http://www.nydailynews.com/news/politics/george-w-bush-rakes-15-million-speaking-fees-leaving-office-report-article-1.143215
    Paul Harvey a legjobban fizetett privát ember volt, hosszú karrier után 2000-ben kapott egy tíz éves szerződést. $100.00 milliót, napi 10 perces beszéde 1,200 rádióállomáson volt közvetítve. 2009 Februárban meghalt és fia fejezte be a szerződést, aki azóta is folytatja a napi 10 perces előadást. Paul Harvey az évek során sok ezer beszédet mondott, 2000-ben érte el a csúcsot 1 órás motivációs beszédeiért nagy vállalatok $500,000-t adtak. Jó években ezzel is megkeresett mellékesen $20.0 milliót. http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Harvey
    Hány szívsebész keresett sokat és hány lett nagyon gazdag? Egy vagy kettő. Az első sikeres szívátültetést végző Christiaan Barnard Dél-Afrikai szívsebész, (1922-2001) biztosan, no és a világhíres Papp Lajcsi.

  • Na a sok buta,rosszindulatú és tájékozatlan szint alatt
    vitázik a tárgyilagos értelmesekkel……de ugyan minek??!
    csak lejáratják magukat a hazug hülyeségeikkel!
    Csak így tovább….Gratulálunk!
    Van és lesz még lejjebb is…..!

  • Kanadai :
    A tarhálásról :
    Egyszer vásároltam Kanadából valamit , már nemtom mivolt de a seller szépen megcímezte a borítékot és mikor kész volt vele ( nyilván már benne volt az item csinosan becsomagolva ) konstatálta hogy a HUNGARY helyett ,
    -gondolom megszokásból vagy odanemfigyelésből-
    HUNGRY .-t talált írni 😀
    Aztán már nem volt türelme átcsomagolni a egészet, így hát bele biggyesztett az országnévbe egy „A” betűt.
    Persze kirívóan látszódott a javítás hehehe.
    Jót röhögtem rajta és azóta is ha eszembejut…

  • Mindennek van tavasza , nyara és ősze.
    Ja , meg tele.
    A szívsebészetnek is.
    De ilyen csúfos telet azért nem kellett volna megérnie egy olyan derűs tavasz és nyár után…

  • Tudom már !
    Beugrott mire emlékeztet ez a vityilló :
    Tisztára olyan mint egy kicsinyített Disney-land !

    Ha a belseje is ennyire bővelkedik idejétmúlt jelképekkel akkor valóban nyomasztóan lakhatatlan lehet …

  • Josephine Harkay

    Dr. Papp Lajos személyiségével kapcsolatos vitákhoz nem tudok hozzászólni, mert csak egy előadását hallottam New Yorkban – amely kifogástalan volt, – és már sok évtized óta Amerikában élek. Ellenben villájának építészmérnökét szeretném inkább kereszttűzbe állítani: milyen stílus ez? Tanultam itt Amerikában építészeti történelmet; én semmi pénzért nem venném meg! De természetesen „De gustibus….”

  • Marcsi
    2014 március 8
    4:57 du.
    ” Papp Lajos valóban megdolgozott a vagyonáért,”
    Nem mondod!
    A magyar orvosi fizetéséből?
    Mint orvos, talán a hivatását kellene művelni, és nem szakrális hitet terjeszteni. Lehet sámán, szíve joga hozzá.
    Bár nekem, komikus.
    Pláne,mikor a parlamentben egy sámán körbetáncolta a szent koronát.

  • Dr. baromian nagy levente,
    A szerzők arcának jellegzetessége lehet,hogy zsidó.Ezt jól megnézted.Azt is nézd meg,hogy a seggük szaros.Számodra és a hozzád hasonló mocskos nyilasférgek táplálására nem is használunk toalett papírt.Az ilyen alávaló csatornapatkányok a kuruc in fosba menjenek vagy a ledér szüléjüket melengessék.(újfent bocsi a patkányoktól és a férgektől!)

  • dohos esvány,
    ördögöd van.Eltaláltad,hogy szarunk bele az almodba,az álmodba és az amúgy is szarszagú büdös pofádba.Hajrá fradi!

  • akit a bea ver,
    faszikám: Aki nem tucc matyarul peszíni annak nem szapat ite tyere pe.

  • todor48.
    Óriási a tévedésed,ha azt hiszed,hogy az itteni mély szittyák között mindegyik „fajtiszta”árja. Ismerek olyant is aki hálából a sikeres bujkálásért a nürnbergi törvények elől,akkora szittya-baromnak játssza meg magát,mint Montrealtól Lacházáig a dűlő út.

  • marcsa lelkem!
    Nálad lejjebb nem lesz,mert ami nincs az nem is lehet.Kár,hogy megint oda dugtad az orrod…

  • gyuri10 bergyilkosok fognak agyonloni minta kutyat ille es krisztike buzibarmok utan

  • Gyuri10
    2014 március 9
    6:56 du.
    Gyuri, sokkal többnek tartottalak ennél! Jobb ha nem írsz többet nekem…

  • Kerekes Sandor

    Ille, mint irod:

    „sándorom, most mondd meg, van a világon veszélyesebb egy komcsi zsidónál? mert, ha nincs, megfontolom a betérést!”

    Bizony van am, Pistam, meghozza a zsido liberalis. Ilyen, mint amilyen en vagyok. Ugyanis a liberalist nem az ideologia, hanem a jozan esz, valamiont az ok es okozat torvenyszeru osszefuggese erdekli csak, ideologiakra immunis.
    Nos, mig a kommunista zsidot fokeppen az ideologikus „jobb” gyuloli, addig a liberalist mindenki gyuloli, a kommunista is, hiszen senki ideologiajanak nem hajlando behodolni.
    Ez rendjen is van igy. Minel inkabb gyulolnek, annal vilagosabb, hogy igazam van. Ervek es bizonyitek nelkul a gyulolet teljesen ertelmetlen, hiteltelen, komolytalan. Ezert vannak az ideologusok rettenetes hatranyban a liberalissal szemben, ezert kenytelenek beerni a gyulolkodessel, mikozben gyulolkodessel vadolnak masokat. De mar miert gyulolkodne egy liberalis, akinek igaza van, jozan es nem szorul ra a gyulolkodesre?

  • Kerekes Sandor

    Egyebkent mar sokkal korabban meg kellett volna irnom, hogy a villa egy gusztustalan giccsparade es akarmilyen olcson arulja is a derek doktor, legfeljebb lebontasra es uj haz epitesere alkalmas a telek. Ep eszu ember, akinek ilyen penz all rendelkezesre, nem lakik ilyen okadek hazban. Ennyert egy egeszen helyre kis villat lehet vasarolni a Balaton partjan, vagy a bakonyban, de akar Budapest egy-egy szebb kulvarosaban.

  • A hozzászólók véleménye közül igazuk van:
    Dobos István,igaza van, hogy azt irja, azzal foglakozzanak akik tönkretették Hazánkat. Eladták az egész országot,De mivel ez a háttér hatalomnak érdeke, igy állandóan vádaskodnak. Igen legjobb védekezésük a támadás.
    Továbbá: Fresz Irén, Dr. Nagy Levente, Fenyvesi Glória, Ille István, Szilágyi Ákos, Marcsi és Figyelő név alatt irtaknak.Még pár rövid hozzászólónak. Tehát többségben 8+
    a javunkra. Az ellenfél véleménynnyilvánitása 5, abból a legundoritóbb kettő.

    Az ellenfél hozzászólóik közül egyeseknek válasz:

    Geyza:Kertész Ákos firkálmányát méltatja? Azt az országot lejáratja ahol élt, született és megélhetést adott neki és utána még mártirt játszik, hogy ime ő az üldözött, sajnáltatja magát, mint a fajtájuk már 70 éve ezt a foglalkozást űzi, s nem az általuk gójoknak csúfolt nép az elnyomott?
    Fajelméletet emlit.A magyar eredet nem baromság, a barom ő maga.
    Élettér elmélet, nekünk minden terület jár ami tetszik? Mi csak a jogtalanul elkobzott területeinket akarjuk vissza, amit nekik köszönhetünk,de nektek kell Magyarország, mert Palesztinia sem elég már.
    Feudalizmus van szerinted? Akkor elöbb tanulmányozd hogy mi a jelentése a feudalizmusnak, utána próbáld ezt állitani.
    Szakszervezetek felszámolása. Az a kommunizmusban volt ,de akkor is minek?

    Kidonna név alatt irottról: Dr. Papp István kinn kalapozza a pénzt. Mind aljas rágalom és ha ezt elhiszi, akkor egy nagy seggfej vagy.Ezek csak az ő rágalmazásaik közé tartoznak, mert nem birják lenyelni ha valaki más szemléletű és átlátja hazánk gyarmatositási folyamatát.

    Kerekes: Kérdezi:…. hogy az újságirók többsége zsidók, azzal mi a baj? Az, hogy állandóan hamisitanak, és hazudnak.Semmi több!!

    Megjegyzendő, hogy a cikkben amit Lázár firkál, rágalmak, hinni egy szavukat nem lehet, céljuk a magyarok lejáratása a világ elött.

    Gyurió név alatt: mocskos nyilasférgeknek titulál. Győlöletet pont a zsidók szitják. Az ő rágalmazásaik és kitalált hamisitásaik céljuk elérése érdekében történik.

    Kanadai név alatti megjegyzés: Nem házalnak!!!!Ez berögzött gesztus alapján adományoznak a kint élő magyarok mikor hazánkból vendégek jönnek. Ez igy volt már nagyon régóta, még az első világháború alatt is áttelepült magyarok körében is, s ez a szokás megmaradt!!!

    Gyula Bognár:
    Aki ilyen jelzőket használ, hogy mély magyar( újabban kreált kifejezés a magyarok lejáratására), anti szemita, aljas az saját magát irja le, ugyanis magából indul ki!!
    A szocik seggét nyalja akik pontosan megnyomoritják a hazánkat és a világot.
    Gyula Bognár, maga miből doktorált? Van olyan szak is, hogy Gyülölet szitás???
    Irja, hogy az Alkotmányt átirták jogtipró Tákolmányra. Mi van nem tetszik? Nos ez a bajotok. Az a „Tákolmány” tökéletes. A kommunista Alkotmánynak elsősorban már itt nincs helye. Ja nektek tovább kéne az IMF, no meg a devizahitellel való átverés. Gyurcsány mennyit kaszált be ezért a szemét galád, alávaló csalással amivel félrevezette a népet és tönkretett rengeteg embert?
    A kormány mióta üldöz, fenyeget, zsarol? Pont ti fajtátok csinálja Bajnaival az élén, a liba tolvaj aki miatt hányan is lettek öngyilkosok? Elöször söpörjetek a saját házatok táján s utána mocskoljátok a magyar népet.
    MI SZERETNÉNK HA VÉGRE TISZTESSÉGBEN, BECSÜLETBEN ÉLHETNÉNK ÉS NEM IZRAEL GYARMATAKÉNT ELNYOMVA!!!!!!Ne papolj arról, hogy ezt ti szetenétek és ezt akarjátok elérni. Itt megint a megtévesztő hamisitásaitok sorozata!!!

    Christopher Ádám hozzászólása: a magyar ékezetek beszerzése.Ha valakinek csak ennyi a hozzászólása a Lázár által irt förtelmes alávaló cikkhez az egyik hozzászóló szövegével kapcsolatban, akkor ez elég szegénységi bizonyitványt tanusit. De ha szeretné tudni miért irt az illető ékezetek nélkül, azért mert a klaviatúrán az angol ÁBC-ben nincs ékezet, s pl. USA-ban is az angol ÁBC szerint irnak. A tudásod komám nagyon alacsony szintű!

  • Marcsa fideszgyík: Tudja maga mit jelentenek a szavak „tény”, „bizonyíték”, „jog”, „becsület, őszinteség”? Írásai szerint nem.
    Mellesleg nem kell lejáratni a mély-magyarokat, megteszik azt maguk 24/7, azt pedig, hogy a kormány aljas bűnözők rablóbandája az jól bizonyított. Néhány száz weblap kevés volna csak az egyes bűntetteket jelző címszavak listájára.
    A Tákolmány pedig eszerint el sem olvasta, amit itt velem együtt sokan elemeztek. Maradok azonban teljes egyetértésben a Világ egyik legjobb alkotmány szakértőjének, Kim Lane Scheppele, részletes, minden pontra és mondatra kiterjedő elemzésével kialakított véleményével, amit maga soha sem fog megérteni, de remélem sokáig fogja a Tákolmány következményeit elszenvedni.

  • piri: kétségtelen, nem olyan okos 🙂 ráadásul a fával is komoly gondja van 😀

  • boda: magának már nincs. a bányászbéka már komolyan panaszkodik, hogy maga erősen nyomja a seggét 😀

  • MARCSA: azért ezen még dolgozzon egy kicsit 😀
    picinyem, a magyar ékezethez nem kell más billentyűzet, csak egy megfelelő code page installálása. ja, hogy erről fingja nincs? az más. hát, biza, a maga tudása említésre se méltó 😀

  • MARCSA
    2014 március 9
    11:19 du.
    Úgy látom, önnek nem a szívével van a problémája, így nem dr Papphoz tartozik. Igaz, amióta sámán dogot ver, lehet kezdenek egy szinten lenni. A lelki szegénységét esetleg valamiféle lélekvándorlás megoldaná, ha a szellemi-dézés másik problémájára találna vállalkozó szellemet. Így lehet, mégiscsak dr Papp az ön embere.

  • marcsa,
    nevezetű sajnálatra méltó új SENKI!Annyit azért illene tudni,hogy István az „szent” volt és nem papp.Különösen nem doktorból degradált sámán. Végig sasszéztam az egész hablatyodon,(nem tudom mi a holdkóros,sápadt fütyinek)Nem válaszolok rá,mert mongoloid idiótákkal nem levelezek.Csupán itt-ott leírandó véleményemet hozom ide. Az olyan fajta bunkó magyarokat,mint te vagy lejáratni nem cél,mert már nem is lehet. IZRAEL nem gyarmatosít,főként nem egy olyan országot,amelynek ilyen szellemi hulladékai vannak.
    Na még valamit kis szopóda: A klaviatúrát be lehet állítani kínai,arab,stb. nyelvekre is. Vedd tudomásul,hogy a magyar is nyelv.Még te sem ronthatod kevesebbé.Ehhez azonban nem turul záptojásból kibuggyant lapos homlokra és mínuszos I.Q-ra van szükség.
    Eddig!Siess,mert a szemetet ma korábban viszik el.Jó utat!

  • István,
    ez a szerencsétlen őrült,aki bitorolni meri a gyuri nevet,még akkor is ha csak 11.befutó, felelős a hülyeségéért?

  • gyuri10: sajnos, ő is egy önálló nick. amúgy semmiért nem felelős, mert neki arról papírja van.

  • kedves donom, marcsa hirtelen felbuzdulásból gyorsan körbe futott, mindenkinek a tányérjába belesz…t, aztán, mint ki jól végezte dolgát, elkotródott. a cikk lényegét – mint sokan mások – ő sem értette meg, viszont az árvalány-haját rendesen meglobogtatta 😀

  • Marcsának: „mély magyar[mélymagyar](újabban kreált kifejezés a magyarok lejáratására)”
    A „mélymagyar és „hígmagyar” kifejezéseket Németh László találta ki, olyan nyolcvan éve. Mondjuk a héber ábécéhez vagy a rovásíráshoz képest kétségkívül „újabban”.

  • Na, álljon meg a menet! Lehet politizálni, lehet ezért elítélni vagy dicsőíteni bárkit is, de Papp Lajosért a fél világ kapkodott. Wass Albert pedig az egyik legzseniálisabb író, akit valaha olvastam! Szóval álljon meg a menet! Elég volt ebből a liberális fröcsögésből!

  • gergő: elgondolkodott már azon, hogy mi is van akkor, ha maga itt megálljt parancsol? megsúgom: semmi 😀 az pedig, hogy magának wass a legzseniálisabb író volt, meglehetősen sokat von le műveltségének értékéből 😀

  • Bognár Úr egy tipikus liberális, gyűlöl mindent, ami mást képvisel, de az a nagy helyzet, bognár Úr, kiábrándítom: lejárt az idejük, ez az eszme megy a kukába.

  • Ille Úr, Ön legalább kulturáltan tud vitatkozni. De kérem, pontosan idézzen, tudja, idézni mindig csakis pontosan: azt írtam, hogy az egyik. 🙂

  • gergő: ezt benézte, én ugyanis nem tudok kulturáltan vitatkozni, valamint még téma sincs, amin vitatkozhatnék.
    a pontos idézet a mondás szerint is a klasszikusokra vonatkozik, ami, ugyebár, a maga esetében…khmmm…
    de, ha már: és ki volt a másik?

  • nincs téma: Wass Albert volt a kiinduló téma, akkor most van avagy nincs? Avagy a van néha nincs?
    A sértegetést megszoktam, ezt a magukfajta liberálisok előszeretettel alkalmazzák, de be kell vallanom, sokszor humoros is, még többször sajnálatra méltó, hiába, sekély e kéj.
    ki volt a másik: azt sem mondtam, hogy van egy másik. Ez azt feltételezi, hogy 2 van. De ezt sem említettem. Ille Úr, csak pontosan. Azt írtam, az egyik. Annyiban van igaza, hogy ez többet feltételez, ami lehet 2, de mivel ezt sem konkretizáltam, ne találgasson. Csak kérdezzen.

  • gergő: wass téma nem volt téma. egy állítása hangzott el, vele kapcsolatban, ezért itt max. a maga műveltsége lehet a téma. azt írta: egyik. ez, ugyebár, a verbális logika szerint feltételez egy másikat. a számszerűsége érdektelen. magával kapcsolatban teljesen felesleges találgatni. a nickneve sem rejti el 😀
    a stílusa a régi, a fennkölt, intellektuálisnak szánt szófűzése is, ami pedig a kéjt illeti: maradjon csak a sajnálatnál. magának az is kellő élvezet 😛
    ennyit a terelési próbálkozásáról. ez a kommentsor – próbáljon meg együtt élni a gondolattal – nem magával fog befejeződni.

  • Igen, egy állítás hangzott el, amire Ön reagált, így témává vált. Az intellektusomat kár is felhozni, egy s másra jó egy bölcsészkar is, kár, hogy vannak, akik a saját intellektusukat rossz irányba fordítják. 🙂 Mindenesetre bíztat a gondolat, hogy a mostani kurzus marad és jó irányba indulunk el idehaza. Nekem ez elég élvezet.

  • Gergő
    2014 március 10
    12:42 du.
    —Ki is Wass Albert valójában? Író? Költő? Egyik sem. Wass Albert egy tehetségtelen, erdélyi grófi család csemetéjéből lett (természetesen ő maga is grófi címmel bírt) – a háború után az USA-ban bujkáló -, fasiszta fűzfapoéta, nulla szépirodalmi értékkel, amit a jobboldali esztéták ennek az embernek az írásaiban „nemes pátosz”-nak neveznek, az valójában nem egyéb agyoncikornyázott sziruposságnál, limonádé-érzelgősségnél. Amit a jobboldali esztéták ezekben „hazaszeretetnek” neveznek, az nem egyéb közönséges irredentizmusnál (igaz, a jobboldal amúgy is hajlamos arra, hogy a hazaszeretetet tudatosan összemossa az irredentizmussal).—-

  • Gergő
    2014 március 10
    12:42 du.
    A második bécsi döntést követően 1940 szeptemberében érkeztek meg a magyar katonák Vasszentgotthárdra, a Wass-család birtokára hogy a település szomszédságában lévő új magyar-román határt biztosítsák. Főhadiszállásukat a Wass-kúriába rendezték be.

    2 Az eseményt követően a Wass-család tagjai, beleértve az írót is, magyar és német katonai egyenruhában jártak.

    3 Wass Albert egy korabeli fotó tanúsága szerint még Hitler-bajuszt is növesztett.

    4 A náluk beszállásolt magyar és német katonaságot, ill. magyar csendőrséget nemesi birtokaikon szinte családi terrorszervezetként tartották kézben és irányították. Az író apja, Wass Endre gyakran betört segédletükkel fehér lovon Románia földjére és ezen akciók során civileket is meglőttek, megsebesítettek. 5 Garázdálkodásuk halálos áldozatokat is követelt. Megjelenésük után néhány nap múlva letartóztattak négy “politikailag megbízhatatlan” vasszentgotthárdi személyt, két román parasztot (Josif Moldavan és Ioan Catin) és két zsidó lányt (Mihály Eszter és Mihály Rozália) akiket a Wass-kastély magtárának pincéjébe zártak, majd Cege határában brutálisan kivégezték őket. Szeptember 23.-án Ombuztelkén még több ártatlan ember életét követelő mészárlást hajtottak végre. Csordás Gergely hadnagy vezetésével lelőtték Andrei Bujor pópát, feleségét, három gyermekét, Ioan Gurzau kántort és feleségét, a falu tanítójának feleségét, anyósát és öt éves kislányát, valamit a pópa magyar cselédasszonyát, Juhász Saroltát is. 1946 március 13.-án ezért a két gyilkosságsorozatért szabott távollétükben halálos ítéletet a román állam népbírósága Wass Endrére és Wass Albertre, mint háborús bűnösre.

  • Gergő
    2014 március 10
    12:42 du
    Tény: Erdélyben élt, az Ellenzék című lap szerkesztője volt.
    Tény: Antiszemita írásai ma is ismertek.
    Tény: A dolgozószobáját egészalakos Adolf Hitler portré díszítette.
    Tény: A világháború végén katonatiszt volt. A náciktól két vaskeresztet is kapott, azt meg nem osztogatták mindenkinek, csak a legelvetemültebbeknek.
    Tény: Míg az igazi hazafiak partizánként ügyködtek az ország megszállása ellen, addig Wass Albert partizánvadászként tevékenykedett.
    Tény: A háború utolsó óráiban Wass annyira szimpatizált a nyilas hatalommal, hogy felesküdött Szálasira.
    Tény: A bukást nem várta meg, nyugatra menekült. Először Németországba, majd az USA-ba (a családját otthagyta, mert őket nem engedték be).
    Tény: Önéletrajzi regényéből ezen szégyenfoltok jórészét kihagyta.
    Tény: A román népbíróság halálra ítélte háborús bűnökért és gyilkosságért. Távollétében az ítéletet nem hajthatták végre.
    Tény: Az amerikai állam nem adta ki a román hatóságoknak. (Miért is segítettek volna egy ellenséges kommunista államnak?)
    Tény: A fia aki az amerikai hadsereg tagja, elismerte azt, hogy apja háborús bűnös volt.
    Tény: Ezt az amerikai kongresszusi vizsgálóbizottság is megállapította.

  • kedves donom, gergőt az ilyesmik nem zavarják. ha ő egyik legzseniálisabb írónak tartja – mármint, azok közül, akit olvasott – akkor a másik legzseniálisabb se állhat túl messze ettől a szinttől, legfeljebb nem volt háborús bűnös 🙂
    amint látod, a bölcsészkar valóban jó egy’s másra. a tisztán látás elvesztésére biztosan, mert, ha neki ez a kurzus a jövőben jó irányba indítja el az országot, akkor az élvezete valóban sekély kéj lehet, ráadásul ezzel közvetve elismeri, hogy eddig nem jó irányba haladt.
    hogy ezen a bölcsészkaron miket lehet tanulni?!

  • Gergő
    2014 március 10
    11:53 de.

    „Wass Albert pedig az egyik legzseniálisabb író, akit valaha olvastam!”

    Gerkőke! Hát akkor gondolom az olvasás nem erős oldalad! Wass Albertről lehet sokféle véleményt formálni, de hogy zseniális író? Ember neked ugye a -Barátok közt- a film művészet csúcsa? Meséld már el, milyen érzés ilyen rettenetes egyszerűséggel létezni! 🙂

  • gyuri11
    2014 március 9
    7:45 du.

    Hát te meg ki a fasz vagy kisköcsög?! Bérgyilkosok??? Kűgyé má felém is néhányt me a kutyáim rohadtul unják már tápot!

  • fuser: csak egy elmebeteg a floridai kissimmee-ből, valami lepusztult öregek otthonából. valaha burkus lászlónak hívták, de elborult az agya. azóta ilyesmiket irogat. időnként kiengedem a karanténból, ilyenkor általában megnyugszik egy kicsit. amikor ismét súlyosbodik az állapota, akkor megint megy vissza a kezelőbe.

  • Igen, utólag már rájöttem, hogy ez csak burkus lehet! Kár volt szót vesztegetni rá, elmebetegekkel nem lehet mit kezdeni!

  • Azt itt tudja valaki mennyit keres egy orvos? Még akkor is ha vagont pakol ki másodállásban? Ez komoly a „becsületes munkából”? Ezt tényleg elhiszi valaki?
    Wass Albert a művészet csúcsa, zseniális író? Elmentem két hétre és átalakultatok Ludas Matyivá?
    Bölcsészkar. Bölcsészhallgató a Szépművészeti Múzeumban.
    Fogalma nem volt Dürerről és a technikájáról. Arról se mikor élt. Nekik wass is jó!

  • Magánrendelésen (kórházban)szívsebészként bizony lehet vagyont keresni,főleg ha valaki jó orvos.
    A sok hozzászólónak csak azt üzenem,hogy sok rossz orvos az
    állami kórházban gazdagodik meg(sok műhiba mellett és lelkiismeret furdalás nélkül).
    Na én ezektől irigylem a pénzt nekem és az ismerőseimnek is
    volt olyan esete amire ez igaz,meg több helyen már előre és
    pofátlanul kérik….a műtét ….árát!!!
    Ez pártállástól független a legtöbb orvos esetében!!!!
    Sajnos sok eset nem derül ki,de volt olyan ismerősön is aki
    odébbállt és keresett másik legalább olyan jó,de tisztességes szakembert!
    Ebből nem kell politikai kérdést csinálni,különösen ha a
    teljesítmény és tisztesség nélküli politikusok vagyoni helyzetét nézzük,a társadalmi hasznosságról,végzettségről már ne is beszéljünk!!!!

  • Gergő: Igen maga a kuka.

  • marcsa lelkem,
    kár,hogy a pojácád szív machinátor és nem a Lipótmező újranyitó fősámánja.Talán még téged is bevenne kezelhetetlenként.A sikertelenség mindkettőtök oldaláról biztosítva lenne.

  • Don Ovuz
    2014 március 10
    1:16 du.
    Kedves Don, a fent elhangzott „tényei” olyan hazug állítások, mint a vöcsög.
    Magam részéről NEM tartom Wass Albert könyveit zseniálisnak, vag a világ legjobbjának, de némelyik igen olvasmányos, pl. A tizenhárom almafa. Remek és humoros lefestése a székely embereknek. Közben kis történelem is van benne, mikor a németek megszálltak egy falút.Egyáltalán nem szimpatikusan van lefestve. Ezen felül, ha véletlenül kezébe kerülne az „Elvész a nyom” című könyve, abban meg egy nyilt véleményt írt a nácikról, a barna ingesekről! Nem hizelgően!
    Néhány valótlan állítása a tényekben:
    Soha nem viselt német egyenruhát, hanem a magyar hadsereg tisztjeként harcolt Kárpátalján, ott megmentett egy egész zászló katonaságot a pusztulástól, ezért kapott vaskeresztet. Igen, akkori háborúban a magyarok a németekkel együtt harcoltak az oroszbetőrésnél.
    Nem tudom honnan szoptak olyan hülyeséget, hogy szobája falán Hitler kép volt, biztos ott volt!
    Igen, egész fiatalon bajussza is volt, mint sok más férfinek, de NEM Hitler bajusz!
    Keresőben biztos talál fiatalképet róla.
    Az amerikai FBI több vizsgálatot intézett ellene, mikor a románok kikérték, ártatalannak találták, azaz NEM láttak benne gyilkost. Már azért sem, mert a flordiai militery egyetemen történelmet tanított!
    Az meg végképp a képzelet szüleménye, azaz állitás, hogy a fia bevallotta volna apja bűnösségét!
    Ja, igen a feleségét és legkisebb fiát NEM engedte be Amerika, mert tüdőbajos volt. Itt rendkivül félnek ettől !
    Legközelebb, ha ennyi hazugságot összehord egy emberről, jobban nézze meg forrásait!

  • Átfárasztottam szememet ezen a betűhalmazon, és úgy éreztem, mintha valamilyen időutazásban vettem volna részt, és visszaköszöntek volna azok a derék kunbélás, ’19-es évek, a bőrkabátos, autós-szemüveges, fejre símuló bőrsapkás fiúkkal, akik csorgó orral és habzó szájjal süvöltötték magukból a mérhetetlen társadalmi igazságtalanságot, miközben féllábbal a földön fekvő rohadt gazdag kulákot rúgdosták. És, persze, akkor is voltak kistehetségű, önön irígységüktől agyon perforálódott lényegtelen firkászok, akik az egyenlősdiség általuk eszkábált ingatag oltáráról terjesztették hamis igéjüket, nyilván kellő díjazás ellenében. Ezt nevezem én a történelem makulátlan körforgásának! A lázárok jönnek és mennek, végülis járnak.

  • MARCSA
    2014 március 9
    11:19 du.

    Kedves Marcsi.
    Murvanehezemreesik most udvariasnak maradni, mert ritkasok hülyeséget írtál.
    Részletekbe most haddnee…
    Émmégilyet nemírtam neked, de..
    Téged vagy ennyire megvezettek, vagy ennyire nemértesz semmit..
    Nemis tom, hogy melyik a rosszabb…
    Kár.

  • Szarrago, gyulolkodo, antimagyar, Rakosi alatt viragkorat elo, kocsog banda (a maguk kifejezeit hasznalva). Engem kurvara nem erdekel Papp Lajos villaja, mert megdolgozott erte. Nem ugy, mint a haracsolo politikusok. Wass Alberttel kapcsolatban: Kanadabol gondolom, hogy nehez megerteni, de amerikai allampolgarsagot nem adnak annak, aki naci vagy kommunista volt. Ez meginkabb igaz volt az 50-es evekben. A fia sem jarhatott volna a West Pointra es nem vitte volna semmire a hadseregben. Amit allitanak, az valotlan. Mindenesetre megtalaltam Huba Wasst a Facebookon es tovabbitottam ezt a gyulolkodo cikket. Ha en a helyeben lennek, egy hatalmas pert akasztanek a maguk szarrago lapjanak a nyakaba. Javaslok tovabbi muvelodest, mint pl. Huba Wass 57 oldalas megemlekezeset az edesapjarol, illetve az ES-nek adott nyilatkozatat, ami gyokeresen ellentetben van azzal, amit ez a balfasz irocska allitott.

  • Figyelő
    2014 március 10
    5:09 du.
    Vöcsög nincs, csak vöcsök, ami meg egy madár. Lehet, hogy madárnak néz, de azért mégsem tollas a hátam. 🙂 De hát aki Wass Alberten szocializálódik, attól mit várjak. Még egy kis adalék.

    1948-ban Ausztriában megalapította Tatár Imrével és Gömbös Ernővel az emigrációs Hungarista Mozgalmat.
    A hírszolgálatban tevékenykedett, mint megbízható nyilas testvér a fideszes titkosszolgálati miniszter (2000-ben Orbán Viktor jóvoltából Kövér Lászlót váltotta a poszton) Demeter Ervin apja, Hajdú Demeter Dénes is, aki később a MIÉP sorait erősítette.
    Szemenyei-Kiss Tamás a Hungarista Magyar Hírszolgálat utolsó főnöke a Hungarista Magyar Hírszolgálat teljes anyagát eladta az Országos Széchényi Könyvtárnak, ez a perdöntő erejű dokumentumegyüttes, melyben Wass Albert nyilas tevékenységéről is részletes képet kaphatunk.

  • bernard: köszönjük nívós és stílusos hozzászólását, valamint abbéli sürgölődését, hogy wass hubának – töhötöm nincs a családban? – továbbította – remélem, a kommentjével együtt – a cikket.
    el kell, hogy keserítsem: maga nemhogy wass huba helyében nincs, de érzékelhetően a saját maga helyében sem 😀
    ami a művelődést illeti, attól tartok, magára is ráfér. kezdje az illem- és táncórákkal 😛

  • Bernard
    2014 március 11
    1:36 de.
    Ez aranyos!
    És Huba Wass mit kezd majd a dr Pappról szóló cikkel?
    Az apja tevékenysége meg sok helyen van dokumentálva, a már megtörtént dolgokat ő sem teheti semmissé. A papának kellett volna másként élnie.

  • kedves donom, bernard tudja, amit tud. tudja, hogy ki kaphat amerikai állampolgárságot – pl. hitler tudósai, akik azért nem igazán voltak ministránsfiúk – tudja, ki, milyen ragra juthat az amerikai hadseregben – ahol azért a szülők státusza és politikai megítélése legfeljebb mccathy idejében számított valamit – csak egyet nem tud: eligazodni a világ dolgaiban.

  • don ovuz: többször írtam már, hogy bencsics történelemszemléletével és a tényeket nagyvonalúan negligáló hozzáállásával teljesen felesleges foglalkozni. ez a görcsös ragaszkodás a maga képzelt világához kétségtelenül nem a legjobb jel. a három évvel ezelőtti bencsics még normális volt.

  • Bernard:
    TE nagyon okos és tárgyilagos , jómodorú , igazságos embernek tűnsz .
    (önmagad előtt.)
    De a lényeg az hogy jólérezzed magadat. Az szükséges a hosszú élethez !
    Éljél wazze..élvezzd !
    (Mi meg addig megdöglünk itt.Épp ma lett 356 Forint 1 Euro.)

  • Don Ovuz
    2014 március 11
    2:27 de.
    Kedves Don, amit itt Wass ausztriai tevékenységéről, azt egy rossz informálótól kapta. Wass Albert egyenesen ment ki Németországból(feleségétől) az USA-ba,4 fiával 1946-ban.
    A nevek akikkel szerepelt ismertlenek, lehet, hpgy ők hungáristák voltak, de nem Wass.
    Ez a híranyag is olyan hazug, mint a többi …..

  • Ille, vannak dolgok sajnos, amit jobban tudok, mint az elferdűlt információk sokasága.
    Biztos ezér van bai a sarkommal…..megrepedt a sok hazugságtól!

  • Ja, még egy dolgot elfelejtettem, kedves Don!
    Szemenyei Kis Tamás írásai úgy nem számítanak, mintha Rákosi írta volna.
    Megismertük már régen.

  • Bernard
    2014 március 11
    1:36 de.
    Kedves Bernard, remek beírása megnyugatott, nem vagyok egyedűl.

  • Figyelő,
    kár érted!

  • figyelő: attól tartok, nem a sarkával van a baj. az kezelhető jóféle szarvasfaggyúval, mindenféle varázskencével. ami nem kezelhető, az, sajnos, az agya, ami ugyancsak furcsa dolgokat vetít ki magából. de sebaj. mint tudjuk, a maga történelme az egyedüli igaz történelem. csak, ha kérhetném, ne terjessze. tudja, eléggé szennyezi a virtuális világot…

  • Gyuri10
    2014 március 11
    11:27 de.
    Gyuri, tudom, miért írod ezt! De ha kicsit belegondolsz, őseim vére az ami ösztökél a mindenkori igazságra, de elkerülöm a gyülőlködést.

  • gyuri10: alakul ez, alakul! még a végén idejön werbőczy vérvonala is, a bencsicsek ősi vérvonala valahol egyesül vele! tán még oláh jankó is bejátszik valahol, és akkor már készen is áll az ösztöke (ami azért elég fájdalmas szerszám volt, hát még az elektromos módozata!) bár nekem az -ics-mics-csics végződésű családnevek elég délszláv ízűek, bár dugonits legalább fantáziával írta.

  • Figyelő
    2014 március 11
    11:20 de.
    Szimplán kóros, akceptálva hogy Ille védelme alatt áll.

    Az emigráns nyilas szervezet összes dokumentumáról beszélünk, de hogy önt mi köti ennyire erősen hozzájuk, az rejtély, ha nem minősíthetem.

    Szemenyei-Kisst önön kívül nem sok embernek kell bemutatni. Nála fanatikusabb hungaristát nehezen találna.
    Az ön szemében már ő is vörös?
    Hááát, ha ön még ettől is jobbra áll…..!

  • Dn, először is NEM állok ille védelme alatt, aki mindenféleével sérteget, repedt sarok és egyebek.
    Ha tudná száármazásomat és életemet, nem vádolna ilyen hülyeséggel, hogy a nyilas dokumentet védeném. Csak a tényekhez ragaszkodom. Wass NEM volt Auszriába, Magyarország elhagyása után, hanem egyesnesen Németországba ment, német feleségéhez és fiaihoz. A feleséget nem negdték be az USA-ba, mert tüdőbajos volt és kisfia még túl fiatal, ezért Wass a másik 4 fiával Amerikába emigrált 1952-ben. Csekkelje le a Googleban, a Wikipédián.

  • Szemenyeit, ITT ismertem meg mikor a KMH-be írt!

  • figyelő:
    „Biztos ezér van bai a sarkommal…..megrepedt a sok hazugságtól!” ezt mintha maga írta volna, pár perccel ezelőtt. én csak a kezelésére tettem javaslatot. az agyával nem tudok mit kezdeni.

  • kedves donom, megkérlek, ne foglalkozz bencsics téveszméivel, különben a mai nap is túltengéséről fog szólni. az ő tényei igencsak sajátos forrásból származnak, és ha az orrát bele vered is egy autentikus személyek által közölt, minden féle módon hitelesített, írásos dokumentumba, ő nem fogja elismerni annak hitelességét és valóságtartalmát.
    az ilyesminek van egy elmekórtani kórisméje, de óvakodom megnevezni.

  • ILLE, OCSMÁNY TAKTIKÁJÁT RÉGRŐL FIGYELEM. ENGEDJE MEG SZEGÉNY DONNAK, HOGY SAJÁT VÉLEMÉNYÉT ÍRJA, NE A MAGÁÉT.
    Állitásaimat, könynen ellenőrizheti a keresőben, Wass életrajzát illetően.

  • figyelő: maga képtelen bármit is figyelni, már régóta képtelen koncentrálni. már azt se tudja, mit írt le percekkel ezelőtt, lásd 2014-03-11 – 12:55 du. hozzászólásomat.
    amúgy: miért is lenne autentikus wass életrajza? ki írta? önmaga? maga is folyamatosan hazudik a saját múltjáról! még szerencse, hogy nem írt önéletregényt.

  • ILLe, téved, írom az emlékírataimat.
    Butasága végtelen. A keresőben a Wikipédiát közösen írják a berírók. Wass Albert meghalt 1998 ban.

  • Wass Albert rajongóknak.
    Itt utánalehet olvasgatni, hogy mi jelent meg Wassról az Államokban, vagy előtte, még a háború alatt.

    http://newspaperarchive.com/ppclanding/welcomepagev3?gclid=CLmPzJKCi70CFUNhfgodsTEANA

  • figyelő: nos, azzal nincs gond, hogy írja. csak, az isten szerelmére, ne adja ki! elismerem, hogy a butaságom végtelen. még az a szerencse, hogy magával – mint párhuzamos butával – csak a végtelenben találkoznék, bár szívesen ott se.
    ami pedig a wikit érinti: ha egy hülyeséget többen írnak, az attól nem lesz az?

  • falusi, megprobáltam keresni a linkdeden, nem ment. Annyit tudok Wass Albertről, hogy olvastam minden könyvét és sikeres előadáást tartottam róla, a halifaxi egyetemen, Dalhousie University-n
    2003-ban.

  • Figyelő
    2014 március 11
    1:55 du.

    Pedig nem ördöngősség. És érdemes, mert rengeteg olyan információhoz is hozzákut az ember, amiről azt hiszi, hogy tudja a tuttit. Én is olvastam Radnótitól mindent, még a szindarabjait is, előadást is tartottam belőle, igaz, nem Halifaxban, hanem az R klub egyik irodalmi estjén, mégsem merném azt állítani, hogy életének minden apró részletét ismerem. Igaz, neki mát nem adatott meg, hogy megírja a saját életrajzát. Már írtam egyszer, apám azzal a tábornokkal ült együtt, aki Wass főnöke, és mentora is volt egyben. Amikor a németek a szerkesztőségben keresték némi gyilkosságokkal kapcsolatban, akkor felmenekült a hegyekbe, oda kézbesítették neki a katonai behívóját. (Kérdés, hogyan tudhatta a tábornok úr, hogy hol keresse?) nagyhirtelenjében Ukrajnába küldték a partizánvadászok egyik szakaszának lett a parancsnoka. Wass vezetésével legyilkoltak egy fél falut, öregeket, gyerekeket, nőket, mert a falu nemtudott választ adni arra, hogy hol vannak a partizánok. Mikor a partizánok megtudték, hogy melyik társaságnak köszönhető a vérengzés, bekerítették őket. Wass egy zseniális húzással kitört, ezzel megmentette a szakaszát. Pont. Ezért a két dologért kapott vaskereszteket. Mivelhogy kettőt kapott. A háború után Ausztriában alapító tagja lrtt a Hungarista akárminek. Amikor hírét vette, hogy Romániában halálra ítélték, némi segítséggel átszökött az amerikaiak által elfoglalt német területre. Az Államokban a hatvanas években néztek utána a viselt dolgainak, bár a románok már az ötvenes évek elején kérték a kiadatását. A vizsgálat eredménye az volt, hogy húsz év távlatából nemlehet megállapítani az ítélet jogosságát, vagy elutasítani azt, mert a tanuk már nemélnek, Wass kihallgatása nem járt eredménnyel, viszont azt sem mondták, hogy ártatlan. Mint megannyi más háborús bűnös ő is eltünhetett egy kétszázmilliós országban.
    Nem ő volt az első, és nemis az utolsó, akivel az ötvenes- hatvanas évek hidegháborús szakaszában igazándiból nemis nagyon akart foglalkozni az USA Forin Affair irodája.
    Megjegyzés: Apám szerint az öngyilkosságához a lelkiismeretfurdalása vezette. Ezt sem megerősíteni, sem megcáfoplni nemtudom, mert a vele kapcsolatos irományok ilyesmit nem említenek. Még annyit, nem tanított semmiféle egyetemen, európai történelemmel kapcsolatos előadásokra kapott itt-ott meghívásokat. Ezek a meghívások többnyire a befolyásosabb magyar emigránsok segítségével jöttek létre. Ugyancsak ők finanszírozták a megjelenő könyveit, amiket az akkoriban nagyszámban létező magyar közösségek tagjai szinte kötelességszerűen megvásárolták, vagy a felhívásra öt-tíz dollárokat küldtek a megjelentetéshez. Ha van egy régebbi Wass Albert köteted, nézzed meg az első oldalon a sponzorok neveit, hogy ki, mekkora összeggel támogatta. (Van olyan könyve is, ahol az összegek nincsenek felsorolva.)
    Ennyi.

  • Foreign Affair.. Már hülyülök..

  • falusi: szerinted ez az info áttör bencsics agykérgén a felfogási zónájáig? már, ha sajátos történelemszemlélete nem vasalt rá valami áttörhetetlen réteget…

  • falusi, nincs időm sem kedvem részletesen hozzászólni szövegdhez. A munkaköre bizony tanitás volt aa floridai egyetemen, emigrációja után. Az még 1952-ben volt.
    A magyar előadásait meg nyugdijazás UTÁN cselkedte, a 70-80 as években.
    Viszont, létesített egy nyomdát és kiadóvállalatot,ahol magyar és angolnyelvű könyveket adott ki, Astor volt a neve. Ezt haláláig folytatts, akkoriban beszéltem vele telefonon a korai 90-es években.T.i. mint magyar könyvterjesztő az ő könyveit is terjeszetettem.Sok könyvet jutatott el az amerikai szenátoroknak a magyar törétnelemről. HÁromszor inditott folyóíratot, magyar és angol nyelven. Hatlamas erőfeszitést hajtott véghez a magyar történelem publikálására az amerikai vonalon.
    Öngyilkossága NEM lelkiismeretfurdalásból származott, hanemm: 1, igen sulyos artritis fájdalmai voltak-
    2, fiai ellenezték késői házasságát és öregotthonba akarták tenni.
    Mellesleg a románok több merényletet követtek el ellene, egyszer rálőttek a kertjében, egyszer az autójának mentek neki, amit vesezetett. A HELYI RENDŐRSÉG TÁMOGATTA ABELI VÉLEMÉNYÉT, HOGY A ROMÁN SECURITY intézte a támadásokat.

  • Kedves Josephine Harkay, ha Önnek nem tetszik Papp Lajos vityillója, akkor ne Dévényi Sándor Kossuth-díjas építészt bízza meg házának megtervezésével.

    A többiek itt gyönyörködhetnek a díjat nyert épületben:

    http://www.interneon.hu/doc/otthonatajban.pdf

  • Kedves Klárikám,
    Ha tudod,akkor miért csinálod?JÓ KATOLIKUSHOZ híven szállj magadba és pap(nem lajos)nélkül gyónd meg a titkodat saját magad számára és élj egy nehéz ,de EMBERHEZ méltó életet.Őseid vérével ne foglalkozz.Nem lehetsz a képviselőjük. Remélem érzed,hogy semmiféle bántani akarás nincs bennem.Csupán egy sokkal szebb szerepet kívánok Neked,mert az itteni produkcióid nem váltanak ki empátiát.Én a Te helyedben 180 fokon vágnám magam haptákba.Akkor képes lennék rá,hogy Tisztelettel üdvözöljelek: Gyuri.

  • Úgy gondolod Gyuri, hogy Ille, falusi és a Te beírásaidra vágjam magam haptákba? Arra várhatsz.
    Különben, semmi empáthiára nem várok, senkitől.
    Becsületes társalgást, minden letólás nélkül, ha nekem más véleményem van.
    Különben, mellőzni is lehet!

  • Mondd Kedves Klárika!
    Te tényleg úgy érzed,hogy fizetett alkalmazottad vagyok és ez hatalmaz fel az elbocsájtásomra? Nekem nincs Werbőczitől származó vérvonalam csak Jehosua ben szentlélektől származok,legalább is genetikai alapon.Igyekszem az ő szellemében nem arrogáns kirúgásokat simogatni.A haptákba vágást ha újra értelmezed, a saját nézeteidnek a reciprot értékeire utaltam.Előttem komoly FÉRFIAK álltak vigyázzba.Ne haragudj,de kérlek,ne hasonlítsd magad hozzájuk.A szerénység nem szégyen!Gyuri.

  • Hát ezaz Kisbencsics.
    Mellőzhetnéd végre ezt a végtelen tudálékoskdásodat.
    Foglalkozzál inkább a tényekkel.
    Ma is kiderült miért titkolják és miért hazudoznak összevissza a paksi szerződés körül.
    Az a feneség történt hogy a ruszkik kivágták a NET.-re az egész , Orbánék által eltitkolt szerződést.
    A hideg rázza az embert mikor eljutnak a tudatába az elképesztő feltételek.
    Világosan látható hogy megintcsak hazudtak a Népnek a szerződés részleteivel kapcsolatban !
    Egyszóval jellemezve az egészet :
    A ZÁLOGBA CSAPOTT ORSZÁG !!!
    Volt már ilyen a történelemben :
    Egyes elhülyült , végtelenül mohó királyok és pereputtyjaik egész országukat egyszerűen elzálogosították.

  • wass albert:
    A patkányok honfoglalása.Aranyoskáim kár erőlködni. Kanadában ez nem fog sikerülni.Ott 1945 óta menekült senkik vagytok és maradtok.
    Idegen patkányok!

  • Tüske Zsófia

    ha már irodalomról vitatkoznak, nem-e lehetne-e a fűzfapoéta, román- és zsidóleányok bátor gyilkosa, Wass geróf förmedvényei helyett Rejtő Jenőről beszélgetni?

  • Zsófia :
    Sajnos nem lehet minden náci mellé közlekedési rendőrt állítani.
    Jönnek jobbról , jönnek balról.

  • Fenyvesi Glória

    Gyuri10!
    Ön ott született, Kanadában?
    Szerintem Kanada sokszínű…
    És befogad bal, és jobboldalit is,és bűnözőket is egy darabig, aztán hazatoloncolja…Lásd:akik nem tudtak beilleszkedni, és bűnözésből éltek…

  • gyuri10, nehogy válaszolj ennek az idióta fenyvesinek! képtelen felfogni, hogy te hol élsz – pedig elég egyértelmű – és rendesen belekeveri ide a zavaros jobbikos eszméit…
    már egy párszor figyelmeztettem, hogy hagyja a pártpropagandát, mert kivágom a francba, de a kőagyú nem érti meg.
    vagy csak egy ostoba provokátor.

  • Kedves Hölgyek és urak,

    Nem lehetne az észak amerikai magyar antiszemitákról pár dolgot megtudni?
    Lehet, hogy nincsenek is?

  • kedves: lennének olyanok? áh, dehogy olyan nincs – mint ahogy a széles szájú béka se létezik…

  • kedves: Vannak anti-szemiták Éeszak Amerikában is, mégpedig elég sokan, de a közvélemény túlnyomó részben ellenük irányul, így ritka kivétellel úgy viselkednek, mint a magyar baloldali ellenzéki szavazók nagy része. Félnek véleményüket bárhol és bármikor kinyilvánítani, mert a következmények esetleg enyhén szólva komolyan érintenék őket. No nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, hogy egy-egy sértő mondatuk közepébe vágna valaki, a szó szoros értelmében, de hosszú távon egyre kevesebb helyen tűrik meg azokat, akik anti-szemiták, rasszisták. Ugyanakkor Magyarországon is és a Világ egyéb részein, különösen ahol Arab, Perzsa vagy Török nyelveket beszél a lakosság, akár doktorátust is lehet szerezni e két tudományból, amit úgy neveznek, hogy „Doctor of Racism”. A Semlyén (Vadölő) Zsoltnak két ilyen doktorátust sikerült vásárolnia, mert egy cigány-gyűlöletből írt tézist is vett annak idején, olcsón, kéz alatt. A Baráth Zsolt pedig most írja disszertációját, címe, „A legegységesebb magyar falu, Tiszaeszlár”. Úgy értesültem róla, hogy Vona Gábor fogja írni az előszót és a Stadionos viktor az utószót. Természetesen Kerényi Imre tervezi a borítót és vérvörös lesz.

  • Gyula Bognár!
    Felvilágosításként írom,hogy Abu Mázen másik nevén Mahmud Abu labasz aki a „palesztinokat” képviseli különböző nemzetközi fórumokon, holokauszt tagadásból írta a doktori disszertációját a kairói egyetemen.Annyi minimális esze még maradt,hogy nem használja a doktori címét.Milyen reális álomra vezethető vissza egy bármiféle béke megkötése egy arab-nácival? Ebben a témában nincs egyedül.
    Mindegyikük nagy-nagy csalódására.

  • Gyuri10: Ahogy alakulnak a dolgok, a középkorig híres és haladó muzulmán egyetemeken új tantárgyak fognak feltűnni, kielégítve a kor fejlődésre fogékony muzulmánjainak tudásvágyát. Ilyen tantárgyak lehetnek, ha idáig még nem lettek volna bevezetve; robbanóőv és IED (Improvised Exploding Device) tervezés, hijacking, fegyver- és robbanóanyag csempészés, embercsempészés, túsz ejtés, lefejezés konyhakéssel, stb. Tudományok, amikre minden haladó muzulmán terroristának nagy szüksége van és amiből sok éves tanulmányai után PhD fokozatot szeretne elérni. Az emberek szinte végtelen tudásvágyát mindenképpen tiszteletben kell tartanunk, még akkor is, ha terroristákról van szó, nemde?

  • Kösz a linket, Zsófika 🙂

  • Tüske Zsófia,
    ne haragudj,de úgy összekevert a linked,hogy magyarázatra szorul az egész.A 48 as szabadságharcot a Rothschildék verték le.Jó, akkor most ez az ürge mohácsi vagy a Hargitáról ír?Na most,ha a mohácsi vész is a zsidók miatt tört ki,akkor valaki mondja már meg,hogy ki törte be a vaskaput,hogy Zalán is futhasson Mikszáth után nagy haraggal.
    Ami viszont biztos és minden igaz hazafffyyy tudásához nélkülözhetetlen,hogy a szent Orbán térről magasan emelkedik fölfelé az Istenhegyi út.Azonban vigyázzanak az illetékesek,mert lefelé is megy,sok kunkorral.

  • sajnos azt kell megallapitanom ez hirlap ugyan lehet, hogy kanadai, de, hogy magyar is az mar elegge ketseges.
    Sorry…

  • fguban: valóban sorry. maga tényleg elég sajnálható. ráadásul kissé megkésetten agyonmagyar.

  • Volt kommunisták, szekusok, zsidók szerkesztik ezt a förmedvényt. Össze kellene az ilyen oldalakat írni és betiltatni. kurucinfóstól, amerikai népszavástól, kanadai magyarhírlapostól a hazai szennylapig. Utána jöhetne a retek klub, az atv, a tv2, hír tv és a klub rádió nevű valami. Népszava, népszabadság, hetek, stop.hu, 168 óra és akkor talán nyugodtabb lenne az élet.

  • nuntius (bár inkább punciusnak nevezném): rajta, kezdjen el dolgozni rajta, a feladat adott, gondolom, megvan hozzá az apparátusa is. ha mindezt elvégezte, majd nézzen vissza, mi is maradt meg: egy nagy kupac szar, amit kormánypárti médiának hívnak. ja, és nyissa ki hozzá a fülét is: hallani fogja a magafajta birkák elégedett bégetését.
    egyet áruljon el: hozzá tudja rendelni kettőnkhöz valamelyiket a három közül?
    segítek: mivel nem vagyok se zsidó, se román, így csak kommunista lehetnék, de hát, nem kellett belépnem a pártba. ha van ellenkező bizonyítéka, kérem, vezesse elő.
    chrisnek sem volt módja kommunistának lenni, és úgyszintén nem román, viszont bevallottan zsidó, habár nem gyakorolja a vallást, de származása szerint az.
    a többes szám használata mindkét esetben értelmetlen.
    isten hozta rajongóink táborában, végre egy üde, tiszta hang, amit még nem hatott át az agyatlan gyűlölködés 😀
    ne nehezteljen meg, de a másik két mocskolódó kommentjét kivágtam a francba. tudja, a MODEM…nomeg, nő létére elég ronda stílusa van 😛
    amúgy kényszeríti valaki, hogy olvassa a KMH-t, vagy a szellemi honvédelem élharcosa, és harci hévtől űzötten teszi?
    esetleg mazochista? vagy elutazott a fiúja, és most nem tud mit kezdeni a fölös energiájával?
    tudja, ma már az eszkort szolgálat kiközvetít ám fiúkat is!

  • a hir tv – vel mi a baj ??????????

  • Ez csak tévedés lehet.
    Vagy valaki kihasználja ennek a csupaszív szívsebésznek a hírnevét!
    Hiszen ki látott már hajléktalan munkanélküli éhező orvost Magyarországon?

  • aser.Egy tobb nyelven tanito, gyogyito es kutato SOTE andjuktus fizetese havi 180 000 ft. Ebbol, hogy is jon ez ossze? Van meg kerdes?

  • van. mennyit keres a tanszékvezető?

  • Tudomásom szerint 500 000 ft brutto.

  • A kedves író lakására igen kíváncsi lennék!!!!
    Talán kezdjük ezzel!!!
    Kérem a képeket csatolja, mielőtt más pénztárcájában turkál, ami gondolom az Atlanti-óceánon túl sem túl gusztusos szokás!

    Azért kíváncsi lennék, hogy USÁban ahol a fent említett úr él, vajon mennyit kéne ezért a műtétért fizetni….
    – szívleállítás, külső szívmotor pumpa és a team fizetése..

    Úgyhogy mielőtt dobálnák a szarkupacot Magyarországra – magyar nyelven, amit jobb lenne, ha elfelejtene- hallgasson el.
    (Valaki, akit Papp Lajos által létrehozott Klinikán magyar TB pénzből, hálapénz nélkül operáltak meg….)

  • Balassa János

    Hála a jó Istenek,hogy egy ilyen emberrel gazdagitotta a Magyar nemzetet.Áldásos sok sikert,és jövöt Dr Papp Lajosnak.

  • Blassa János: ámen. Ugyan kissé elmaradt a valóságtól, de higgyen csak benne – meg a világ hunniabéli szívcsakrájában 😛

  • Fenyvesi Glória

    Rupcsi4
    Nézzen a You tube.-n dr. Papp Lajos életéről riportokat….
    És megváltozik a véleménye…Pozitívan.
    És a háttérről is hall, amiért el kellett hagynia a pályát.
    Akit akadályoztak a gyógyításban…

  • nagyon leegyszerűsítve: paplajcsi egy szar alak!!

    az „‘átkos ” nélkül orbán traktoros mellett lenne mitfahrer………………………………………..

  • Bernát László

    Nem elfogadható az a komment, ami szerint ‘Papp professzor ugyan náci, de milyen gazfickó Szanyi, Bajnai, Gyurcsány, stb’. Miért? 1. Mert rögtön elterel. Kérem szépen. Papp professzor nem náci, hanem az életet sajátos szemszögből szemlélő jelenség. Remek szívsebész – volt, és enélkül a „más szemszög” nélkül nem lett volna zseni.Ilyen volt, van, lesz. Van a régi vicc, ami egyáltalán nem PC. Igaz-e hogy Csajkovszkij meleg volt? Válasz: Igaz, de nem ezért tiszteljük. Papp professzort azért tiszteljük, mert sok életet megmentet. De közben nem üdvözölhető az írásban emlegetett szerepe.
    2. Arra kellene a kommentelőnek válaszolni, amiről a cikk szól. Undorító, amikor a vélemény nem a jelenségről, hanem személyeskedésről szól. Hányok tőle, és mindenkinek hánynia kellene, mert nem – NEM – tisztességes.

  • Úr Isten! Nem hittem volna hogy ilyen vad Népszava utánzatú cikkek jellemzik a kanadai hírlapot, talán Kertész Ákossal teázgat szabad idejében Lázár úr?! Önök sem jobbak, elmondhatnák a kedves publikumnak, hogy mennyit tarháltak össze „anti-mély magyarként” a nemlétező szakmaiság oltárán?! Azt szokták mondani, hogy nem fogy a „magyar”, hanem tisztul, az Önök esetében ez végkép igaz! Üdvözlettel! Tóth

  • Toth: kissé elszállt, kedves uram, de gondolom, ez átmeneti állapot. Rendben, a magyar tisztul. Ebben az esetben nem látok összefüggést kirohanása és velünk kapcsolatos megállapítása közt.
    Reménykedhetünk, hogy maga hamarosan feltisztul? Mert, ha így marad, nem lesz valami vidám az élete!

  • Meg kell tisztulnia a Magyarságnak , ez már szent igaz.
    Az ilyen Toth-féléktől.

  • Gyula Bognar, Jr.

    Mr. Toth: „Kertész Ákossal teázgat szabadidejében.” Ön sem különb azoknál, akik a Magyar weblapok cikkeihez küldenek be hozzászólásokat.
    Mellékesen, mert ön említette; Ákos nem vette még fel a Brit szokást a délutáni teázásra, ugyanis tegnap délután, amikor magányosan teázgattam szabadidőmben, beszéltem vele és megkérdeztem hogy telnek napjai. Így, tudósíthatom, hogy nagyon jól érzi magát Montrealban, nagyon örül, hogy nem maradt Európában és különösen azért boldog, hogy nem maradt az Európai civilizációt és humanitást megtagadó (azt nem is ismerő) maffia rablóbanda Fidesz kormány kerítés építő diktatúrájában.
    Hasonló a véleményünk Papp Lajosról, de az „nyomdafestéket” nem tűrő jelzőket is tartalmaz, így nem írom le ide.

  • Gyula Bognar: ha még hozzá vesszük Tóth úr tudatlanságához a tarhálás vádját is, igazán kedves egyéniség képe rajzolódik ki.

  • Gyula Bognar, Jr.

    Geyza: Egyetértek veled. „Meg kell tisztulnia a Magyarságnak…” Sajnos, hogy miktől, miért, hogyan, milyen irányzatokat és milyen példákat véve figyelembe, az egy monográfia több tucat kötetét is megtölthetné, de igazad van, a „Tóth-félék” elemzése is elférne az egyik kötet néhány lapján.
    Szerintem ez volna a Magyarság feladata a következő ezer-kétezer évben, nem borotva éles pengékkel ellátott drótkerítés építése.
    Ha azonban a kerítés teljesen körbezárná Magyarországot, úgy, mint általában a maximum biztonságra épült börtönöket a falak és annak tetejére erősített, az Angol szaknevén a „Concertina wire” akkor volna a kerítésnek értelme.
    A börtönök esetében a fal és Concertina wire az ott életüket tengető emberek bent tartására van, nem arra, hogy megakadályozza, hogy kintről sok ezren beszökhessenek.
    Spekulálni lehetne azon, hogy talán a most épülő kerítés célja is hasonló lesz majd, amikor teljesen megépül. Volt már rá példa és van is, Észak-Korea.

  • Köszönöm mihamarabbi válaszukat, Ille úr legyen szíves kicsit figyelmesebben fogalmazni, mert a „nem lesz vidám élete” kicsit fenyegetően hangzik, amolyan cenzúrára intően. Az MSZMP-nek vége, mármint az önök szemszögéből és ezt tudomásul kell venni. Tisztában vagyok a maffia kormányok létével és pártokon átívelő finanszírozási módszereikkel (Jobb lib., Bal lib.,) Bognár Jr. és Ön, mint Magyarországon nem élő magyarul beszélő, bocsánat író világpolgárok, teljes spektrumban látják a problémák lényegét Magyarországon, úgy látom!
    Üdvözlöm Kertész Urat! Remélem ráérez egy kicsit az igazi szociáldemokrácia lényegére Kanadában, ha már Magyarországon sem rendszerváltás előtt (ÁVH), sem utána nem volt benne része (senkinek)! Kicsit járjon utána és ha nagy tudósa lesz a témának, várjuk vissza! A genetikát hagyja, az nem megy Kertész Úrnak, de Dr. Papp László Úrral megbeszélhetnék, ugyanis ő szívsebész, ért hozzá biztosan, ha már a szakmaiság mindig egy nemlétező és rossz hivatkozási alap volt az önök által képviselt szintén tudatlan csoportok részéről. Mert hát a tudatlanság nézőpont kérdése, nemde?!

  • Toth: a tudatlanság nem nézőpont kérdése, ez a maga esetében tökéletesen bebizonyosodott.. Majd szóljon, ha abban a helyzetben lesz, hogy kioktathat. A szövegértése ugyanis hagy némi kívánni valót maga után: ha marad jelenlegi sötét állapotában, és nem tisztul fel, valóban nem lesz vidám élete.
    Maga szerint Mogyoród, ahol lakom, hol is van? Ugye, már éti, miért céloztam a tudatlanságára?
    Arcát meg vegye vissza, mert maga Kertésznek még a cipőfűzőjét se köthetné meg. Biztosan akad fórum, ahol játszhatja az eszét, javaslom, inkább ott villogjon, nagyarcú!

  • Gyula Bognar, Jr.

    Mr. Tóth: A Világon körülöttünk történő események megértéséhez, értelmezéséhez, kiértékeléséhez nem a földrajzi hely közelsége, ami szükséges, hanem intelligencia, az adatok megszerzése, azok ismerete és a helyes, nyugati keresztény-zsidó morális értékrendszer birtoklása, a demokratikus gondolkodás és az emberi jogok tisztelete ami elengedhetetlen.
    Magyarország esetében, az Alkotmánybíróság bírója, Lenkovics Barnabás kitűnően illusztrálta, hogy az országban élőknek ehhez többé nincs lehetősége, amíg Fidesz bírók támasztják alá, a jogok önkényes és a diktátort kiszolgáló mesterséges ürügyekkel és félrebeszéléssel, kialakított magyarázatot, a totális, emberi jogokat eltipró diktatúrához.
    Magyarországon egyre kevesen foglalkoznak, gondolkoznak és értelmezik az alapvető emberi jogokat, a törvénytelen jogtiprásokat és azok céljait, azok kihatását a társadalomra. A tájékozatlanság, nemtörődömség, a tudás, az ismeret hiánya elhatalmasúlt, ahogy a magasabb képzettséggel rendelkező, tanult emberek otthagyják a dekadenciában elpusztuló országot és egyre öregebb, az aktivitás hiányával, megélhetésre koncentráló emberek maradnak csak. Maga is ennek a hátramaradt, tehetetlen és demagóg eszméket skandáló csoportnak az illusztris tagja.

  • Köszönöm a helyreigazítást, de ne legyen közönséges kérem! Mogyoród szép hely, de nem volt a homlokára írva, maga az igazi „civil a pályán” aki novellákat ír és nem politizál, csak nagyon! A cipőfűzőről pedig annyit, hogy nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy annak idején ki kinek a cipőfűzőjét kötötte be ahhoz, hogy megírhassa ez első cikkét. Na jó, végeztem, nem értett meg, igen is tudatlan, egy bizonyos értelemben, vagy tudatos?! Nem tudom?! A maga baja, de had oktassam ki utoljára, amit maguk írnak, mondanak Kertész Úrral, az nemhogy közelítene egy párbeszéd alapú társadalom felé, hanem igen is távolodik tőle! De úgy érzem szerencsénk van, a reakciós panaszkodó magyar állampolgárok egyre kevesebben vannak. További jó Írogatást Önnek! Megyek és elolvasom a MTA rendszerváltás előtti, majd utáni irodalom tudorai által proletárnak tartott József Attila Nem Nem Soha! versét. Utána folytatom egy kis Rejtő Jenővel. Támogassa maga is a Magyar kultúrát, nemzetet, népet, állampolgárt, feltétel nélkül. Üdvözlettel Toth

  • Mostan megvilágosítom a csökött-agyúaknak azt , hogy miként képes lenullázni önmagát valaki.
    Mert ugyebár aztat senki nem vitatja hogy amíg Dr. volt a Papp , addig nagyszerű . értékes tevékenységet folytatott. Hogy mibul építgethette (esetleg lopkodhatta) össze a bagolyvárát , azt ne firtassuk , nem vagyunk mink egy APEH nemiga ?…:)
    Ellenben most ideírok egy hasonlatot , hogy érthető legyen a dolog a szellemi vakoknak.
    Képzeljük el , hogy győz Nácinémetország..( Persze neeeem , csak úgy mondjuk hogy igen.)
    Namármost tudjuk hogy a tengeralattjárókat mekkora tisztelettel vették körül a derék germánok , azért a hősies tetteikért , hogy fegyvertelen teherszállító hajókat sűlyesztgettek szakmány-szerűen.
    Akkora marha nagy hősökké váltak emiatt, hogy a kapitányaik pl. Führerjük kezéből vehették át az első , második , sokadik Vaskeresztet. A gyémántokkal ékes , tölgyfalombokkal díszítetteket is.
    Namost , mivel mesénkben győztek ezek , egy idő után már pl. a 70 éves Prien meg Christansen meg egyébb kivénhedt tengeri farkasok már nem szálltak vízre az asztmájukkal , különben is Pax Germania van.( A mesében.)
    Ekkor egyikőjük , akit oly hatalmas tisztelet övez , hogy bárhová is megy mindenhol isszák szavait , a pufók szőke Brünhildék lábai elött omladoznak , fejébe veszi hogy márpedig ő operaénekes lesz , Wágnert fog énekelni. Hiszen ő egy nemzeti hős , a Führer parolázott is vele.Tehát , megvan hozzá minden alapja.
    Úgy is lesz.
    A derék szőke germániaiak felugrálva tapsolnak a hat órás nagyopera végén.
    Az igaz hogy legközelebb már nem mennek el megtekinteni egy hasonló előadást , de van miről lelkesen bájcsevegni a munkahelyeken.
    Egy operaelőadásnak átlag van mondjuk 300 nézője , a Nagygermán Birodalom pedig áll mondjuk 100 millió lelkesedésre képes egyedből. Tehát 100 millió osztva 300 az háromszázharminháromezer háromszázharminhárom előadást jelent.
    Vagyis, többezer évig kornyikálhat a hülyéje , mindig lesz lelkes nézőserege neki.
    Akárcsak a Pappnak.

  • Dr. Papp Lajos szívsebész professzor 2 szívklinikát indított be nem állami támogatásból. Dr. Papp Lajos találmánnyal rendelkezik, tervei alapján gyártják az eszközöket. Mai napig rendel és főleg gyógyít. Soha nem magának gyűjtött, ha gyűjtött, hanem valakiknek, valakiért. Egyébként tőle nem sajnálom élete munkáját, sőt csodálom érte, és jó erőt-egészséget és sok olyan irigy embert, aki sajnálatra méltó….Tudnék sok olyat mondani, aki tehetségtelenül él, gátlástalanul lop, és ezek az irigyek nagyon jól kiegészítik egymást. Dr. Papp Lajos valóban a Nemzet Gyógyítója is egyben, és ez kinek okoz gondot és problémát? Mindenki a saját nemzetét kell védenie, óvnia, tisztelve a másik vallását és elkötelezettségét. Dr. Papp Lajos szívsebész professzornak két féle ember létezik…a jó és a rossz. Igaz ez egy teljesen problémás annak, aki a jóról másképpen vélekedik szocializálódása végett. Ő el tud számolni mindennel, és önök?

  • Bacsáné Rónaszéki Gyöngyi

    Az én szememben dr Papp Lajos minden gyanú felett áll.
    A luxusvilláról pedig az a véleményem, hogy nagyon helyes hogy egy szívsebésznek jut rá.MEGÉRDEMLI!!!

  • Toth: tudja, elég régóta tudott dolog, hogy biza, honos vagyok, csak hát, maga még a fáradságot se vette, hogy utánam olvasson. Ha én közönséges leszek, majd észreveszi.
    Amúgy ha maga a társdadalom párbeszédes fele, akkor inkább maradunk magunknak.
    Maga J.A-t olvas? Ne röhögtessen, nem magának való 😀
    Nem tudom, hogy kivel áll többes számban, de attól tartok, nem igazán kapott felhatalmazást képviseletükre.
    Ha maga a magyar kultúrát nagy betűvel írja, nem gondolom, hogy figyelembe kellene vennem a javaslatát.

  • Dobrotka Béla: „Dr. Papp Lajos szívsebész professzornak két féle ember létezik…a jó és a rossz.” Ezt skizofréniának hívják. Van még kérdése?
    Amúgy honnan vette az alcímét? SSekiskolája…

  • Bacsáné: javaslom, menjen szemorvoshoz. SZTK alapon is hatékony.

  • Ille István 🙂 Ezért írtam ki miképpen szocializálódott, ön ekként, de ez legyen az Ön gondja, mint ahogy az is szerintem, mert tényt nem tudott sorakoztatni, de ön provokálna, ezért megérdemli szánalmat. Nekem azért több öröm jut, mint önnek. Számomra is kizárólag két féle ember van. Jó és a rossz, nem a bal meg a jobb, és még sorolhatnám. Mit ír az Esésekről :-)? Ön szerint ez engem érdekel?

  • Dobrotka Béla: hehehe.Kit érdekel, hogy magát mi érdekli? Futottak még kategória 😀 Béluci, az alcíme, kisfiam, az ssek iskolájaként is értelmezhető.
    Az pedig, hogy én hogyan szocializálódtam, nem kifejezetten a maga ítélőképessége szerinti. Nem áll azon a szinten.

  • Molnár György: egy apró kiegészítéssel: egész életében inkább volt Petru Groza, mint Groza Péter. Kb. annyira, mint Verne, aki Gyula.

  • Az összes hozzászólásból a következő a levonandó.
    A hazaárulók sora sorakozik a hozzászólók listáján.
    Fogalmi zavaraik vannak.
    Ha lenne annyi esze és felfogná, hogy a pénzvilág elitje irányitja az egész világot és azok célja tönkretenni Magyarországot, sőt egész Európát, akik felhasználják Amerikát mint gyarmatát, s együttvéve cselekszenek borzalmakat.
    Nekik Galicia és Magyarország kell, s mindent bevetnek a cél elérése érdekében. Jelenleg fizetik az Afrikából beözönlő csürhét……
    Az EU a másik szennyláda…..
    Dr. Papp Lajosra meg könnyű rászórni minden szemét jelzőt, elöbb érje el azt a szintet amit ő elért és utána pofázzon, aki életeket mentett meg, s nem hajlandó beolvadni ezekhez a hazaáruló csürhékhez, ezért mindennek elhordják. Szégyelje mind a pofáját aki ezeket a piszkos szemét hozzászólásokat firkálta, s akik igy nyilatkoznak az mind hozzátartozik a hazaárulók közé.
    Mély magyar Dr. Papp Lajos? Elmebetegek véleménye. Nem hanem Kertésznek a véleménye a lényeg, ugye, hogy a magyar genetikalilag alattvaló és moslékot evő….. Szemetek szemete vélekedik igy, aki a magyar kenyeret ette és annak az országnak volt a tagja és élvezte a javakat, utána meg leszarja. FUJ!!!!
    No és a másik ami az ő nagy erejükben rejlik, mindenkit leigázni, mindegy milyen bűnt követnek el, gyilkosság vagy bármi , hisz az a szent céljuk megvalósitása miatt történik, s megbocsájtható, mármint saját maguk között, de nem a világ elött!!!!!

    Ennyi!!!!

  • Gyula Bognar, Jr.

    Mariskha: Nagyon jó, amikor valaki érti az egész Világ működési alapját és mindent meg tud magának magyarázni, különösen úgy, hogy centrálisan ez csakis egy, és méretétől, gazdasági erejétől, politikai szerepének fontosságától függetlenül, egy ország szempontjából értékeli csak, a Világ minden más részét elvetve. Ez olyan, mintha az emberi testrészeket csak egyenként szemlélné, kiválasztva középen egyet mint a legfontosabb. Így Magyarország lenne a magyarok többsége szerint a Világ közepe
    Lehet! Bár én nem hencegnék vele.
    Az emberi test középtája ugyanis a rectum.

  • Marishka: hazaárulók a hozzászólók? Akkor nosza, teljesítse honleányi kötelezettségét, és jelentse fel őket! A hazaárulás főbenjáró bűn!
    Csak azért, hogy legyünk tisztában a fogalmakkal, ha már naponta használjuk(játok):
    Hazaárulás:
    144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
    (2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
    a) súlyos hátrányt okozva
    b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
    c) háború idején
    d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
    (3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
    A bűncselekmény jogi tárgya a Magyar Köztársaság alkotmányos rendje, függetlensége, területi épsége. Alkotmányos rend alatt értjük az alkotmányt, az alkotmányban foglalt elveket és intézményeket, valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.

    No, Marishka, nagy tudású honleány: melyik tételt látja bizonyítottnak a hozzászólók esetében?
    Amúgy magára halmozottan érvényes Kertész megállapítása. Alattvaló, ráadásul – nem konkrétan, de ezt úgy se ismerte fel – szellemi moslék evő. A mentális állapotáról inkább nem nyitnék vitát.

  • Állandóan ilyen ” tudósok ” bukkannak itten fel.

  • Gyula Bognar, Jr.

    Ille: „szellemi moslékevő”.
    Tudnál véletlenül illusztrációt, néhány fotót is mellékelni? Mint olvasom, Te és Kertész Ákos véleménye szerint is sokkal több példányt lehet találni ebből az emberi alfajból Magyarországon, mint a Világ általunk frekventált részein.
    Egy-két színes fénykép jól mutatna a „Fidesznyikok” című albumomban.

  • Gyula Bognar: én nem nevezném őket alfajnak. Szerény természettudományos ismeretem szerint ugyanis egy faj alfaja is teljes értékű, csak megjelenésében, felépítésében, funkcióiban különbözik. Említettek azonban nem teljes értékűek, megmaradtak az egyedfejődés alacsonyabb fokán. Sajnálatos módon az ilyen fidesznyikek itt a KMH-n se mellékelnek fotót a profiljukhoz.