A csillagok is ügyesen vannak elrendezve

2014 március 25 8:02 de.18 hozzászólás

A kedves Putyin fan Pécstt kis székre állva osztotta az igét a fidesznyik katonáknak, akik csorgó nyállal hallgatták a vezénylő tábornok semmitmondó lózungjait. Persze a bátor vezér testőrök gyűrűjében volt, még a saját fanjai előtt is fél. Gyáva ez a műdemokrata, még nyílt vitára sem mer kiállni senkivel évek óta, sőt még a csicskáinak is megtiltotta azt, hogy szóba álljanak politikai ellenfeleikkel. Ez a felcsúti demokrácia.

Szóval arról beszélt Pécsett,  hogy hogyan kell kommunikálniuk a választás finisében, mivel kell megmagyarázni a félázsiai szavazóknak, hogy ők nem élnek rosszabbul, mint 4 éve, csak úgy érzik. Mert nem az a fontos, hogy ők jobban éljenek, hanem hogy megvívta a Fidesz a harcot a szövetségeseinkkel, az Unióval, meg a természettel, ami természetes évszázadok óta. De mondandójának a lényege itt volt:

„Látszólag a dolgok nem állnak rosszul, és a csillagok is ügyesen vannak elrendezve, de mégis azt szeretném kérni önöktől, hogy az utolsó pillanatig végezzék el azt a munkát, amit egyébként vállaltak.” – mondta Orbán.

Hangos nyerítés volt a reakció a suttyó fidesznyikek részéről. Tudják ők, hogy csalni fognak, hiszen eddig is ezt csinálta a Fidesz. Minden létező, a választásra vonatkozó törvényt és jogszabályt átírt, az ellenzék és bárki más megkérdezése és beleegyezése nélkül. Ez továbbra is a felcsúti demokrácia. Erőből csinálnak mindent, mert kétharmadot sikerült összecsalniuk 2010-ben Kubatov elvtárs segítségével. Így övék az ország, viszik haza. Anno a szlogen az volt, hogy miénk a gyár, vigyük haza, most az, hogy miénk a kétharmad, viszünk mindent.

Az Úr szól Orbán Viktorhoz

Az Úr szól Orbán Viktorhoz

Tehát a Fidesz ügyesen elrendezte a csillagok állását, ami azt jelenti, hogy ügyesen fognak csalni, hiszen a csillagokat rajtunk kívül álló erők igazgatják. Ha a csillagok ügyesen vannak elrendezve, az azt jelenti, hogy belenyúltak a folyamatokba, és úgy alakítják, hogy nekik jó legyen. A csillagokat nem az emberek szokták ügyesen elrendezni egy adott cél érdekében, hanem azok állása mutatja meg a jövőt. A mi esetünkben a jövőt a Fidesz nevű párt alakítja, és nem pedig természetes folyamatok. Ami azt jelenti, hogy Orbán dicsekszik az aktivistáinak, hogy le van zsírozva a választás, nem veszíthetnek. De azért dolgozzanak, tegyenek úgy, mintha küzdeniük kellene a győzelemért. Minden esetre megsúgja nekik, ha már ilyen szép számmal (kb. 30-an) eljöttek őt ünnepelni, hogy a győzelem biztosra vehető.

Balog miniszter is elszólta magát a múltkor, hogy arra kell vigyázni, nehogy 100%-nál is nagyobb legyen a győzelem, mert az gyanús lesz.

Lázár elvtárs a következőket nyilatkozta még januárban: „2018-ra széles sávú internetnek kell lennie minden magyar háztartásban, ez a kormány egyik célja a következő négy évre – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető államtitkár Csanádalbertin.”  A kormány célja az kellene, hogy legyen, hogy megnyerjék a választást, és majd utána kéne arról beszélni, hogy mit fognak tenni. Vagy esetleg ez lenne a Fidesz programja? Mert az nincs most sem, mint ahogy 2010-ben sem volt. Akkor sem volt miniszterelnök jelölti vita, mert nem volt publikus a Fidesz programja. Titkos volt, ami nem is csoda. Mert mi lett volna, ha a felcsúti paraszt elmondja a programját, amiben az szerepel, hogy lebontják az alkotmányos rendet, a demokratikus jogállamot a fékek és ellensúlyok rendszerével együtt,  ellopják 3millió dolgozó nyugdíjcélú megtakarítását, 40 féle új adót vezetnek be, tripla bóvliba rakják a gazdaságot, növelik az államadósságot, visszahívják az oroszokat és Putyin pincsikutyái lesznek, a fidesznyik oligarchák ezermilliárdokat talicskáznak haza, Orbán telkére közpénzből stadiont építenek, ellopják a gazdáktól a magyar földet, 4millióan fognak élni a létminimum alatt, a románok , szerbek, ukránok magyar állampolgárságot kapnak és több jogot, mint mi magyarok. Továbbá, ha elmondja, hogy az a programjuk, hogy mindent államosítani fognak, mint a bolsevikok, az egyházat visszahozzák az államba, a gazdagoknak fogják csak az adóikat csökkenteni, felszámolják az önkormányzatiságot, magukra szabják az összes jogszabályt a választási törvénnyel együtt, kutyázni fogják az Uniót és keleti despoták seggét fogják nyalni, Iránnak küldenek üdvözlő levelet, amely a szövetségesünknek, az USA-nak kérlelhetetlen ellensége, akkor vajon szavaztak volna rájuk ennyien, mint így? Sajnos valószínűleg igen, mert a félázsiai magyar rettenetesen ostoba.

Ez a gyáva futballista most sem mer kiállni vitázni senkivel, hiszen akkor végre olyan kérdéseket tennének fel neki, amire nem tud tisztességes választ adni. Mert nem lehet. Ezért most csak azt üzeni a választóknak – és azt is csak a facebook-on -, hogy annyi a programja a Fidesznek: folytatjuk.

A teljesség igénye nélkül fent felsorolt gaztetteket fogja folytatni? Evvel a sötét középkori primitív dumával választást lehet nyerni a mai Magyarországon? Folytatják a rablást, a fosztogatást és az ország lezüllesztését? Dupla triplabóvli leszünk? Ha a magyarokban egy csepp önérzet és bölcsesség lenne, akkor úgy zavarná el ezt a hazaárulót, hogy menekülés közben a lába nem érné a földet. E helyett hagyjuk, hogy külföldiek döntsenek a sorsunkról a választásokon, miközben azt harsogják a magyar bunkók, hogy nem leszünk gyarmat! Ha a butaság fájna, akkor a Kárpát-medencéből csak az ordítást lehetne hallani.

Négy éven keresztül magyarok millióiba rúgott bele a Fidesz-KDNP, szétrabolta az országot, mára Romániával és Bulgáriával vagyunk egy szinten minden téren.

A média és a köztéri reklámok 90%-ban a Fideszt hirdeti, a pénzünket számolatlanul költik a maguk fényezésére. Azt a négyféle gagyi Fidesz plakátot lehet látni mindenütt, hogy olcsóbb lett a rezsi, 250ezer új munkahely, családi adókedvezmény és értékálló nyugdíjak. Ha ezek igazak is lennének (de még ezek is hazugságok), akkor is ezekkel szemben állnak a fent felsorolt tények. Négyévnyi kormányzás után is csak ennyi telik a Fidesztől, hogy a nyugdíjak értékállóak? Arra a törvény kötelezi a kormányokat. Meg hogy 250ezer új munkahely jött létre? Londonban, ott igen. Annyira szánalmas ez a kormány, hogy szavak nincsenek rá.

Annyi valójában a Fidesz programja, amit az óriás posztereken is látni: Orbán pacekja, és a szöveg, Magyarország miniszterelnöke. Ennyi. Értitek, félázsiai bunkók? Ő a miniszterelnökötök, senki más nem lehet. Vegyétek tudomásul. Ha nem veszitek, akkor is ő lesz. Ez az üzenete, ha valaki nem értené.

A csillagokat ügyesen elrendezték…

(Videó arról, amikor Orbán kisszéken állva hírdette meg a megváltást Pécsett)

A.G.

18 hozzászólás

  • Annyira el van csalva a választás, hogy kár is elmennie a baloldalnak.

  • enterprise:
    javaslom elolvasni: http://nol.hu/belfold/nagyon-nehez-napok-jonnek-1452057 (benne a 100cm hosszú „szavazócédulával”)
    és megnézni
    http://www.atv.hu/videok/video-20140324-marek-bertram
    azután már csak arra kell vigyáznia, hogy az élő isten pártjáért való hevülésében nehogy túlhúzza a körön az x-et, mert biza, érvénytelen lesz a szavazata, és akkor oda a győzelem!
    amúgy pont erre megy ki a játék: tucatnyi kamupárt, átláthatatlan szavazólap, minél kevesebb szavazó, annál jobb, de kérdezem: mi lesz utána?
    már nincs mit szétlopni!

  • 2010 ota nincs mit lopni.Akkor mirol beszelunk(nyuszitunk)???

  • jimbo: ez érdekes…akkor miből gazdagodtak meg orbánék, lázárék, mészáros lőrincék, simicskáék és a többiek?
    maga pl. miért nyüszít? van székelykapuja, jobban él, mint 4 éve, talán még fel is ismeri a fülke magányában, melyik gagyi pártra fog szavazni, szóval, miért is nyüszít?
    azt nem kérdezem, hogy miről is beszél, mert azt soha nem tudja.

  • Illie Ur!
    Lehet, hogy ugyanabbol, amibol az OSSZEFOGAS-os emberek?
    Teny, hogy ures volt a kassza mikor EZEK bejottek,tehat lopasrol kar beszelni.
    Kulonben, en nem nyuszitek, mert nincs miert.En a szavazofulke maganyat nem fogom megismerni, mert nem elek
    a kormanyadta jogommal.Vagyis nem szavazok, mert nem hiszem, hogy jogom lenne.Ilyen egyszeru ez.
    Egyebbkent, igaza van, mert csak es csakis gagyi partok vannak,tehat mar eszert sem megyek el szavazni.
    „azt nem kérdezem, hogy miről is beszél, mert azt soha nem tudja”. Hat itt most elmulasztotta a „lehetoseget”, hogy folvilagositson. Azonkivul, sajnalom, hogy a szekelykapu melle, nem szolt a bocskaimrol. Ejnye-bejnye.
    Pedig az milyen jo ervnek szokott „hatni”.

  • enterprise
    Csak az idióták hiszik azt, hogy
    1. a fidesz jobboldali párt, hiszen a gazdaságpolitikája új kommunista
    2. aki hány a fidesztől, az csak baloldali lehet. Minden tisztességes jobboldali demokratának is hányingere kellene hogy legyen ezektől. Neked nincs, de te nem is vagy egyik sem.

  • jimbo: nem szívesen foglalkozom jelmezekkel. a szavazási jogot nem a kormány adja – még magának sem. hogy maga miből meríti információit – amiket azután ténynek vesz – azzal sem foglalkozom.
    valahogy nem látom – simicskáéktól nem is lehet – hogy az összefogás emberei meggazdagodtak volna.
    ezt a méltánylandó belátást jó lenne, ha megosztaná a hirtelen született kettősökkel is.

  • Ezert a valaszert Kossuth-dijat erdemel.
    Igaz is:az osszefogas emberei, mind segelybol elnek.Ezt elfelejtettem.Azert a labda maradt az on terfeleben.

  • Nem fogja senki elzavarni,mert van egy tika,amely lelki eredetü,nem racionális,és a globalista,ejropeer oldal nem tudja,de nem is akarja sem észrevenni,sem utánozni.

    Orbán titka,hogy nem akar”szemléletváltoztatni”,nem akarja ,hosszu évszázadok alatt kialakult mentalitásunkat szétrombolni,mint azt próbálták messianisztikus küldetéstudattal eőbb a kommunisták,majd liberális globalisták.
    Nem sikerült nekik,bár sérüléseket okoztak.

    Orbán ugy fütyül,ahogy a többség táncolni akar.

    A legnézettebb magyar tv-adó a Nóta TV.Azt játszák,amit milliók hallani akarnak.
    Orbán a nemzet Nóta-Tv-je.

    Ahhoz hogy leváltsák,előbb tessék megpróbálni a népet leváltani.

    Utána biztos könnyebb lesz.

  • jimbo: ha kérhetem, ugyan, sorolja már fel a gyarapodtakat! az a labda, amiről beszél, csak egy kilyukadt, öreg, foszlott valami.

  • Remek írás köszönöm-Az én csillagjaim égi állásai nem túl biztatóak,- nagy zűrzavart okoznak az egyoldalú választási törvények, a csalás, az ellenőrizhetetlen szavazatok a manipulállás lehetősége, olyat is kitudok olvasni , állásaikból,hogy egy hazug kisebbségi érzésekkel küszködő, és paranoiás hóbortban fog szenvedni a következő miniszterelnök.–De bizakodom,hogy nem így lesz.
    -A felelősség nem lesz kisebb akkor sem ha tudatosítjuk magunkban,azt az igazságot,hogy semmit sem tudunk a politikáról-vagy, hogy olyan keveset tudunk,hogy joggal tarthatjuk semminek,azt a keveset.–Hiszen ez semmi ahhoz képest, mi mindent kellene tudnunk ahhoz,hogy országunk önmagunk és utódaink számára is helyes döntéseket hozhassunk egy választáson.
    Szokratész:
    Az ember akkor igazán ember,ha világos és egyértelmű különbséget tud képes tenni,IGAZ és HAMIS,JÓ és ROSSZ között.

  • Hát igen.
    Így állunk most.
    És ez még csak romlani fog.

  • Tüske Zsófia

    Jimbo, csak szólok: már nincs segély, amiből élni lehetne. A minimálbérből – amit a foglalkoztatottak legnagyobb része kap – sem nagyon lehet megélni. A munkanélküli segély ideje 3 hónap, utána nagyon indokolt esetben 22.500 szociális járadékot kap néhány kiváltságos. 4.-es stádiumú rákos főnököm munkaképtelenségét 80%-ban állapították meg (járni még tud) A közmunka díja – 8 órás foglalkoztatás esetén – a minimálbér fele, de ez alatt az idő alatt nincs wc-rejárás, nincs beteg gyerek ápolása, hanem kirúgás van. Sebaj, majd jönnek az arabok, mert rugalmas a munka törvénykönyve.
    Egész nyugodtan feszítsen csak bocskaiban, esetleg csatlakozzon a békemenethez és éltesse Putyint, mert mostanában éppen szereti a ruszkikat az Igaz Magyarok Istene…. ööö… az alcsúti Messiás.

  • Tüske Zsófia

    … és egy komment a csillagállás ügyes igazgatása témájában:
    „”A kiváltságos külföldön élö magyarok közé tartozom: nem kell sehol se sorba állnom, elküldhetem a szavazatomat postán. A kitöltött szavazólapot lezárt borítékba, majd azt és az azonosítólapot egy külsö borítékba kell tenni. Ezt a külsö borítékot valami különleges matricával le kell zárni, ezt is elküldték a szavazólappal együtt. Ami röhej. Mert a belsö borítékot, amelyben a szavazat van, nyugodtan ki lehet nyitni, majd visszaragasztani (öntapadós). Ha nyitva találják, akkor érvénytelen a szavazat. Nagyon ügyes: a hatóság emberei szépen kinyithatják, s a tartalomtól (a szavazattól) függöen majd eldönthetik, hogy beleszámolják-e az összesítésbe – vagy inkább nyitottnak azaz érvénytelennek nyilvánítják. Esetleg meg sem érkezettnek. Ehhez a gyanuhoz még csak Kubatov Gábor tevékenységét se kell ismerni, annyira kézenfekvö. A rendkivüli matricának a BELSÖ boritékon volna értelme. Ilyet azonban nem küldtek. Minö véletlen! Persze az urnákba kerülö borítékok se lesznek lezárva, még az öntapadós boríték leffentyüjével sem, de azokat egy egész bizottság szemeláttára bontják majd fel. A levélben érkezö szavazatok olvasásáról semmi nyilvános ismeretünk sincs. Úgy játszanak velük, ahogy csak akarnak. Ha én még egy ragasztószalaggal leragasztom, talán az is érvénytelenné teszi? ÜGYES. A rohadt életbe!” – egy poszt, bár nyilvános, én inkább név nélkül hoztam ide, annál is inkább, mert nyilván minden hasonló helyzetben lévő szavazóra ugyanígy érvényes …”

  • T.balliberálisok!……………Szerencsétek,hogy a jobbik is nagy számú támogatottságot tudhat magáénak mert ,ha ez nem lenne a fidesz 4/5-el nyerne.További sikeres?kampányolást az itt egybegyülteknek.

  • Topapó
    2014 március 26
    8:20 de.

    Asszem, te murvára megfox lepődni..
    Ps. Most kaptam egy fülest, hogy Welsz már régebbenis öngyilkos akart lenni, csak akkor nemtalálták otthon..

  • Tropappapa elég alávaló ócska duma ez:
    „Inkább a FIDESZRE szavazok mint a gyilkosok unokáira !”

  • ugyan, geyza, topapó csak azt adja, mint lényege. szellemi színvonalára meg jellemző, hogy úgy véli, kampányolunk.
    tudod, a topapó-félék első sorban argumentum ad personam pártiak.
    képtelenek elviselni, hogy akadnak olyanok, akik nem állnak be a fidesz zászlaja alá – pedig egy a zászló! – hogy akadnak olyanok, akik kritikusan szemlélik a rendszert, akik nem hajlandók az élő isten seggét nyalni, akik nem csak bamba birkaként az orruk előtt lévő fűcsomót látják, akiket a hazug propagandájukkal nem lehet megvezetni, ráadásul – uram, bocsá’ – még gondolkodnak is (méghozzá másképpen, mint ahogy azt a nagy testvér előírja), ami főbenjáró bűn az ő szemükben!
    olvastál tőlük a „bezzegezésen” túl egyetlen önálló gondolatot? olvastál tőlük érveket, valódi – és nem központi bizottság által vezényelt – tényeket, adatokat? olvastál tőlük a másokra mutogatáson túl bármilyen csekély önkritikát?
    NEM!
    és miért nem? mert a fidesz a hívők pártja. amikor a szar már az állukig ér, akkor is abban hisznek, hogy nem fog elérni a szájukig, ha pedig elér, abban, hogy remélhetőleg senki nem fog mocorogni, mert akkor hullámzik!