Tóni & Cili — Rogán Antal még mindig nem tudja, hogy mekkora lakásban él

2014 április 2 12:01 du.73 hozzászólás

Mi folyik manapság a csapból? A nem is tudom hány közszolgálati tv-ből, rádióból?

Ma a csapból reggeltől estig Simon Gábor nem létező afrikai útlevele, és az évek során összegyűlt 240 milliója folyik. (Évekkel ezelőtt 40 millióval kevesebb volt – azóta drágultak a devizák).

Nem szeretjük Simon Gábort. Buta is, mert sejthette volna, hogy a bélműködését is figyelik – de meg nem szeretjük a titkos pénzeket tartókat sem, bár tudjuk, ezzel nincs egyedül, de azt is, hogy ha valaki nem rendelkezik simicskai vagy lázári, nyergesi orbáni, mészáros lőrinci fifikával, akkor hasra vágódik, mint Rottembiller.

Főleg, ha a párt nincs teljes mellszélességgel mögötte, mint a másik – fideszes Simon mögött – akiről ezt mondta Budai Bernadett szóvivő:

„Simon Gábornak el kell számolni, és vállalni a felelősséget azért, amit tett, vagy nem tett. De legalább olyan fontos, hogy az ilyenekre a fidesz oldalán is derüljön fény, mert náluk is vannak Simon ügyek.

Felidézte: a fideszes Simon Miklós ellen a Központi Nyomozó Főügyészség jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt indított eljárást, a parlament fideszes többsége viszont nem támogatta a mentelmi jogának felfüggesztését.”

Legalább olyan fontos…

E sorok írója egészen véletlenül emlékszik, hogy 10 évvel ezelőtt, a Kulcsár ügy kapcsán hova nyilatkozott Rogán Antal, akkor még „csak” képviselő – azt mondta, hogy neki nincs semmije, és nem is akarja, hogy legyen, ne érje szó az ő háza elejét, bérelt lakásban lakik, és nyugodt a lelkiismerete, mint egy csecsemőé.

Tóni szerényen élt, nem volt vagyona, nem örökölt, nem nyert a lottón – viszont belvárosi polgármester lett. Az első házasságát semmisnek mondta ki a szentszék, bár a házasságból gyerek is született – így másodjára is katolikus oltár elé állhatott második nejével, a közismert Cilivel.

Rogán Antal immár kétszer írta át vagyonbevallását, mert egyik napról a másikra megnőtt luxuslakása. Önmagától.

Rogán Antal immár kétszer írta át vagyonbevallását, mert egyik napról a másikra megnőtt luxuslakása. Önmagától.

Eddig ehhez semmi közünk, és tán nem is szólnánk a rendszeresen „hibásan” kitöltött vagyonnyilatkozathoz, ha  másik esetben a közmédia, a lakájlapok, a fidesz nem akarna egy nem fideszes „hangyát” – a Simont keresztre feszíteni. A pártját pláne, az lenne az igazi.

Most így áll Rogán Tóni  neje. Cili vagyoni helyzete – ami az ingatlanokat illeti:

„Rogán Antalnak a napokban jutott eszébe, hogy nem 50, hanem 100 százalékban tulajdonosa egy 149 négyzetméteres budai ingatlannak. A vagyonnyilatkozat utólagos módosítására a Rogánt támadó V. kerületi MSZP-s szórólap hívta fel a figyelmet, és néhány nappal a választás előtt mellesleg bedobták azt az információt is, hogy az V. kerületi polgármester feleségének is van egy különálló ingatlana ugyanabban a budai lakóparkban.

Az ellenzék nem hagyta annyiban a témát, és szombatra kiderítették, hogy Rogán felesége nem egyedül, hanem az alpolgármester élettársával közösen birtokol egy 141 négyzetméteres lakást, de a helyettesnek, Puskás Andrásnak is van egy, barátnőjével közös, hasonló méretű lakása ugyanott. Az ingatlanok alapterülete összességében meghaladja a 450 négyzetmétert, (hivatalosan valójában 490 nm) így akár 300 millió forint lehet a forgalmi értékük – írta az Index.”

De ez a tegnapelőtti infó.  Mára kiderült, hogy ez se stimmel. még tágasabb otthonokat birtokol Tóni és Cili:

„Ismét megváltoztatta a vagyonnyilatkozatát Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető és V. kerületi polgármester. Az új verzió szerint nem 149, hanem 185 négyzetméteres a lakása, amihez egyébként hozzácsatolták a felesége 70 négyzetméteres lakásrészét is a szomszédos ingatlanból, így valójában körülbelül 255 négyzetméter körüli lakásuk van egy budai ingatlanban – írja ma az Index. (Hogy holnap mekkora lesz a két lakás, az a jövő zenéje.)

Összeadva… na lassan a Budai vár kijön négyzetméterben.

Jó. Na de mibul?

Tíz éve egy kopott farmere volt a Tóninak. A Cilinek nem tudom. Százmilliói aligha. Jó, jól keres a Tóni – polgármester és képviselő – ám a 111 ezer eurós, és a Cili 30 milliós bankhitelt is fizetni kell.

Ez spórolósan ki is jöhet akár, 64 milla után törleszteni a mai világban nem kis megterhelés. (Mindkét lakást hitelből vásárolták, a tulajdoni lapok alapján Rogánnak 111 ezer euró /mintegy 34 millió forint/,  nejének 30 millió forint hitel van bejegyezve a lakásra).

De, ha valaki nem él spórolósan, az a Rogán házaspár. Cili minden szép és drága ruhát megkap (sokba fog ez nekem kerülni, sóhajtott Tóni, amikor a neje ruhakölteményekben vonult fel valahol, mint manöken), Tóni fél milliós tatyót hord és sok milliós órát – semmi se drága, mint az igazi parvenü, mindenből az kell neki, amire korábban gondolni se mert csóróként.

Tóni & Cili - Nekik is csökken a rezsi.

Tóni & Cili – Nekik is csökken a rezsi.

Tóni & Cili története igazi fideszes történet, nem egyedi, sőt, mindennapos, de ma épp ez van némileg fókuszban – na nem annyira, mint a Simon ügy – holott Simon pártonkívüli immár, Tóni meg a Fidesz frakcióvezetője, a Fidesz és a rezsicsökkentés emblematikus figurája – és amíg az egyik a nap 24 órájában téma a médiákban, a Tóni házaspárról kuss van.

„Az Index gyors összesítése szerint a Simon-ügyről az MTI-adatbázisban összesen 13 olyan Fidesz-KDNP-s sajtótájékoztatóról található tudósítás, amit direkt a Simon-ügy miatt hívtak össze, emellett olvasható még 5 fideszes közlemény is az ügyről. További 14 olyan cikket találtunk, amelyben egy fideszes politikus csak úgy mellékesen megemlítette egy sajtótájékoztatón vagy lakossági fórumon az ügyet, az MTI pedig megírta, és 14 egyéb, az ügyészség vagy a mentelmi bizottság bejelentéseihez kapcsolódó cikkük volt még a baloldali pártok és a Jobbik megszólalásait taglalókon kívül. Az MTI-nek még egy olyan cikkbe is sikerült belecsempészni a Simon-ügyet, ami a Fidesz-fórumokon dolgoztatott közmunkásokról szólt. (A másik Simon mellet maga Orbán kampányolt).

Rogán Antal 240 (sőt több) négyzetméteres lakása viszont tabu.”

Így áll ma Magyarországon a pártatlan média helyzete, ilyen a sajtószabadság, ilyen a lakájmédia -megcsúfolva a demokrácia alapvető  jogosítványát.

Mi a tanulság?

Ki-ki levonhatja. Ki-ki mondhatja, hogy neki ez a fajta tájékoztatás nem kell tovább, sem a kettős mérce, sem a lapítás, sem az, hogy ha fideszes vagy, akkor beleröhöghetsz a pofámba – mert neked mindent szabad.

Rogán manipulációiról máig szinte teljesen hallgat minden magyar médium. Sem a TV csatornák, sem a közszolgálati rádió, sem a lapjaik nem említik, mintha mi sem történt volna. Egyedül az ATV merte megemlíteni, meg is lett a jutalma: egyfelől eltiltotta a Kúria, hogy vitát rendezzen a pártokkal (azzal a faramuci indokkal, hogy sérül az esélyegyenlőség, mivel a Jobbikot nem hívták meg), és pluszban a NVB egy millió forintra büntette a csatornát, mivel élőben közvetítette az ellenzéki tüntetést.

Amiatt nem kaptak büntetést, hogy az előző napi kormánypárti nagygyűlést is élőben közvetítették.

Elmondható, hogy ma Magyarországon egyáltalán nincs sajtószabadság. Az adófizetők pénzéből regnáló csatornák Orbán és a fidesz dicsőségét zengik, az ellenzéknek nem marad fóruma, vita nincs (ilyen kampány is ritka a demokráciákban) az ország összes reklámfelülete a Fideszé – hátrányos megkülönböztetésben van részük a külföldön dolgozóknak (súlyos összegekbe kerül többüknek a konzulátusokra eljutni) , míg az újmagyaroknak levélben is lehet szavazni, amit bélyeg nélkül feladhatnak…

Mindez 2014-ben, a demokrácia negyedszázados évfordulójának esztendejében.

Sírj, Hungária.

Osszián

73 hozzászólás

  • Én kapitalista országban élek hosszú ideje, és itt senkit sem zavar, hogy egy polgármesternek mekkora lakás van vagy a feleségének! Good for them!
    Igenám, de a magyar még mindig szocialista módon gondolkodik és azt a tényt, hogy Rgannak menni ingatlanja van, probálja a Simon adócsalási üggyel összemosni.

    Ami meg a sajtószabadsági panaszokat illeti, olvasok naponta internetes ellenzéki propagandát különböző linkeken. A Népszabi,az Élet és Tudomány és sok sajtótermék miért nem számít? A TV, a Klubrádió már semmi?

  • Figyelő: Most már biztos, hogy Marcsi ír a nevedben. Régen nem írtál ilyen baromságokat. Nem az a baj, hogy pénze van hanem az, hogy nem tudja megmagyarázni miből. Az pedig nettó hazugság, hogy a kapitalizmusban szabad adót csalni. Most éppen egy német „sporthőst” csuktak le adócsalás miatt.
    Teljesen kifordultál magadból. Ha Fideszes lop akkor habzó szájjal véded. Nagyon komoly baj van a fejedben. Sikerült lealacsonyítani magad a Marcsi mellé. Pedig nem volt könnyű.
    A Fidesz zseniális. Olyan szépen kiszámítja a hozzád hasonlók gondolatmenetét. Le a kalappal.

  • „Toncsi, meg a vagyon-nyilatkozat 😀
    A light-osan rugózó firkászok nem szeretnek kattintgatni?

    Egy-két magáról „megfelejtkezett” sajtómunkás egy-egy cikkben be-beszámolgat Rogán és b. neje „Pasa” -áskodásának néhány momentumáról, meg Toncsi Rubovszky-val történő „találkozgatása” eredmény-változásairól.

    Morzsák, főleg ha hozzátesszük, hogy kb. negyed óra alatt az alábbi érdekességre bukkantam néhány kattintás után:

    „A banki hitelrekorderek között említik Rogán Antalt is, aki 57,8 milliós banki tartozást tüntetett fel. A Belváros polgármestere a Népszabadság megkeresésére azt mondta: az összeg azóta a törlesztésnek köszönhetően inkább már az ötven felé közelít, de még így is jelentős.” – írta 2011. augusztusában a stop.hu a Fideszes honatyák több mint 1,5 milliárd forintnyi banki tartozását taglalva.
    Újabb kattintások a parlament.hu-n elérhető vagyonnyilatkozatok (jelzem az első kettőben nem javította az ingatlanra vonatkozó vallását) szerint: 2011-ben 59,2millió, 2012-ben 30 és 2013-ban ismét 30millió volt Rogán banki tartozása.”

    van még kérdés, kedves figyelő?

  • Figyelő
    2014 április 2
    12:44 du.

    Bocsánat, de egy kis zavarba van kedves Figyelő. Magyarországon sem érdekes, hogy kinek mekkora lakása van. Nem firtatja senki és ha teheti akár lakjon egy ötször ekkora házban ez a derék dolgos Rogán úr. Na de teheti-e? Ez itt a kérdés, vagyis az, hogy miből sikerült egy olyan nagyértékű ingatlant szereznie amely a bevallott vagyonából képtelenség összehozni. Aztán miért módosítgatja minden nap a vagyonnyilatkozatát? Ugyan ebben a társasházban lakik a nemzetgazdasági miniszter aki az ország gazdaságát kellene, hogy vezesse erre Ő szintén elkezdte módosítani az erre az ingatlanjára vonatkozó adatokat. Felébredt és egyszer csak mind a ketten megvilágosodtak, hogy: „uhh a fene eltitkoltuk a valós adatokat eddig módosítsuk gyorsan.” Ráadásul Rogán alpolgármestere is ebben a társasházban él, akinek szintén nem stimmel a vagyonnyilatkozata. Na tehát könnyen látható, hogy nem a lakás mérete a lényeg -amelyre Ön is próbálja terelni a dolgot, hanem annak megszerzésének képtelensége a bevallott de így is pofátlanul magas fizetésükből. Bánom is én lakjon 500 négyzetméteres liftes-medencés, helikopterleszállós villában ha teheti és megdolgozott érte, de a hazudozás, a mutyizás és az magyar emberek teljesen hülyének nézése joggal felháborító. Aztán amíg a Simon el lett távolítva hasonló mértékű ügy kapcsán addig Rogán következmények nélkül élvezi a hatalom minden bizalmát.

    A sajtószabadság tekintetében ismerjük a Klubrádió körüli hercehurcát és teljes ellehetetlenítését. Az ATV-t pedig épp most bírságolták meg 1 millió forintra mert átvette a közszolgálati TV feladatát (amivel az MTV-nek kéne foglalkoznia) és mind a két oldal hétvégi nagygyűlésről élőben közvetített egyedüli TV adóként. NONSZENSZ ez a fajta retorzió! Egyébként próbáljon meg pesten egy Népszabadságot a villamoson vagy a Buszon elővenni, valószínűleg a kórházban fog kikötni, de ez nem a sajtószabadságtalanság oka, valóban.

  • llanfair
    2014 április 2
    1:10 du.
    Sajnálom, hogy ez a véleményed.,
    Viszont nem hiszem, hogy ahol élsz arról beszélnének, cikkeznek, hogy melyik pogármesternek mennyi az ingatlana.
    Sazerintem Te vagy teljesen elvakulba az ellenzéki médiától és nem látod be, hogy Simon Gábor nagy és kellemetlen bűnt követett el, ami adócsalásnak, lopásnak stb.-nek számit. Ezzel mosta össze a cikk, a szerncsétlen polgármester lakás többletét.
    Sajnálatos.

  • friss vélemény egy bizonyos – ha nem is polgármesteri lakás – feleslegről:

    „Napi LOL: Orbán Viktor szálljon ki a vonalból!
    A nemrégiben a menedzsment, de a sejtések szerint valójában a jobbos érdekkör tulajdonába került TV2 világbajnok nyalizós riportban mutatta be, ahogyan a miniszterelnök felavatta a 4-es metrót. Még azt a vérfagyasztó momentumot is sikerült “felcukisítaniuk”, amikor Orbán Viktor viccesen (mert ő egy vicces fiú) beszólt a metró belső kommunikációs rádióján a forgalomirányító központba, ahol persze nem ismerték fel a hangját, és közölték vele, hogy jobban tenné, ha kiszállna a vonalból. Majd amikor megismerték, és megkérdezte, hogy vannak, csak annyit válaszoltak: “még jól”.”

    van még kérdés, kedves figyelő?

  • Jól tudja a forgalomirányító is, hogy most „Még jól”…,de ha ez így megy tovább és nyer a Fidesz (márpedig nyer), akkor ismét elmondhatják Magyarország polgárai, hogy: „jobban élünk mint négy év múlva fogunk!

  • HunCanada
    2014 április 2
    1:43 du.
    Kedves HunCanada, mikor magát és az otthoni sajtót olvasom örülök legjobban annak, hogy itt élek és nem otthon!
    Először is kinek mi köze hozzá MIBŐL vette a lakást valaki. Ez kapitalista országokban fel sem merül. Másodszor: Kinek mi köze ahhoz mennyi vagyona van valakinek? Bajnait ki kérdezte meg? Vagy Gyurcsányt?
    Pedig sejteni lehet miből.

    Undorító és alantas az egész szokás.A képviselő és polgármester, JÓL végzi a munkáját vagy nem? Eza fontos.
    Ami meg a sajtójukat érinti, még jól van emlékezetemben, mikor a Szocialisták voltak hatalmon, kinek az undortó szövegét, gyülőlködést kellett nézni, mikor hazamentem . Még a kora reggeli órákban is elkezdődött!
    A kulbrádiót má pl. én régen betiltottam volna.
    Na de demokrácia van.

  • huncanada: jobban járnánk orbán nélkül az altsrommal. orbán fékezhetetlen, az alstrom szerelvényein meg van automata fékrendszer.

  • Ille István
    2014 április 2
    2:14 du.

    🙂 Ez igaz, bár néha a másik irányba indul el a metró és kinyílik a másik oldalon is az ajtó, de legalább a miénk és a választások előtt sikerült átadni azt, amit annyira gátoltak régebben. Hipp-hipp hurrááá.

    Az milyen blama volt amikor az átadáson a Tarlóst és Orbánt szállító szerelvény késve érkezett meg az állomásra ahol az újságírók várták a delegációt, aztán a legnagyobb meglepetésre kis lassítás után azonnal tovább is haladt Orbánékkal a szerelvény. A sajtó meg csak bámult, hogy WTF??? 😀 Hova gurulnak ezek? Hát ilyen ez a jó kis metrónk. Talán a vezetőfülke elbontása után minden pöpec lesz majd. Egyébként csodaszép és modern csak fajlagosan az arab sejkek Dubajban is olcsóbban hoznak ki egy metrót.

  • érted, huncanada? bencsics már rég betiltotta volna a klubrádiót. mert ő olyan demokratikus. ráadásul, amikor haza jött – mábocs, neki itt lenne a hazája? ugyan, kérem. – pisztollyal kényszerítették, hogy azt az undorító, gyűlölködő szöveget NÉZZE!

    arról persze bencsics anyónak fingja sincs, hogy rogán elvtárs – polgármesterként – a vidékfejlesztési minisztérium vidéki piacfejlesztési keretének jó 40%-át nyúlta le a belvárosi piacának javára (ami, persze, olyan kurvára vidéki, hogy csak na!), de azért jól végzi a munkáját, nem igaz?

    ő meg sejti, hogy gyurcsány meg bajnai vagyona miből származott. én is sejtek valamit: bencsics elméje egyre inkább elborul.

  • „Én kapitalista országban élek hosszú ideje, és itt senkit sem zavar, hogy egy polgármesternek mekkora lakás van vagy a feleségének! Good for them!
    Igenám, de a magyar még mindig szocialista módon gondolkodik és azt a tényt, …”

    Tisztelettel megkérlek, hogy ne vezesd félre az olvasókat.
    Minden demokratikus országban azonnal mennie kellene egy olyan politikusnak, aki sose volt más, mint politikus, saját vagyona, vállalkozása, találmányai nem voltak, egy szál farmerben kezdte a politikai pályafutását és 10 év alatt sokszoros milliomos lett – igenis be kell számolnia, hogy miből. Francia elnök bukott mag egy eltitkolt párizsi lakás miatt – mindenütt van vagyonnyilatkozat, és ha az nincs összhangban a kimutatott jövedelemmel, akkor bukik.

    Egy szabálytalanul foglalkoztatott vendégmunkás a politikus bukésát okozhatja.

    Simon ügy?

    Simon, ahogy írtam – ma egy párton kívüli civil.

    Rogán a fidesz negyedik, vagy ötödik embere.

    Hát erről van szó.

  • Figyelő
    2014 április 2
    2:13 du.

    Kedves Figyelő, én meg szeretek magácskával kommunikálni mert nem rest válaszolni. Köszenet!

    Egyébként miért tiltaná be a Klubrádiót? Vélhetően azért mert néha Christopher is ad interjút benne, vagy Kerekes Úr? Szerintem ez lehet az oka.

    Ha Rogán jól végzi a munkáját, de mellette százmilliókat lop el, akkor az támogatható? Most nem kérdőjelezem meg azt, hogy valóban jól végzi-e a munkáját -tegyük fel, hog ykiválóan, de akkor is. Sokan a Tesco-ban is jól végzik a dolgukat amikor árufeltöltőként vagy raktárosként güriznek 70 ezer forintért mégsem élnek egy ekkora házban. Pedig jól végzik a dolgukat, csak nem tudnak ellopni százmilliókat. Nincs logika abban amit mond. Aki csal, aki lop és hazudik az nem való egy kerület, vagy település vezetőjének.

  • Osszián

    Ügyes! Némi csúsztatás, némi hazugság, valódi indulatok!

    „Az NVB-hez egy magánszemély fordult, azt sérelmezve, hogy az ATV március 30-i Rendkívüli Egyenes beszéd című műsorában – a baloldali összefogásnak az operaház előtt tartott választási gyűlése élő közvetítése során – 11 alkalommal politikai reklámot sugárzott, amelyekben a közösen országos listát állító pártokat népszerűsítette.” – tehát nem a közvetítés ténye az ok!

    Az M0-ástól Csepelig, többször Kuncze, van ahol két Mesterházy egymás fölött, Mesterházy a csepeli jelölttel, legalább 2 Bokros, valamilyen Kisgazda, stb. Ahhoz képest, hogy nem kapnak hirdetési felületet, ez egy kilométeren elég szép! Ezeket az M§-ról is látni!

    Anno a Gyurcsány villáról is csak azért írtak mert a saját cége újította fel, a költségeket fizette az Altus, az ÁFÁ-t visszaigényelték, a házat meg bérelték Az Altustól. Amikorra kiderült, már elavult az ügy!

    Nem baj Osszián, te sem adhatsz mást, csak mi lényeged! 🙂

    A Népszava, Népszabadság és még számos lap azt ír amit akar, és az csak a magyarok rossz hírének a keltése, hogy valakinek is szólnának ha ilyet olvas a villamoson! Tetúség! Igaz, a „régi szép időkben” ment a reklám az milliós példányszámról! Soha nem lett annyi kinyomva, csak leszámlázva, viszont volt papírmegtakarítás, és kevesebbet kellett visszahozni az újságárusoktól!

  • „A Népszabi,az Élet és Tudomány és sok sajtótermék miért nem számít? A TV, a Klubrádió már semmi?”

    Egy tévé és egy rádiócsatorna?

    Az özönnel szemben?

    Ha fordítva lesz netán – akkor aztán lesz sivalkodás, a ballib média hatalmáról.. 😀 Pedig sosem csináltak a baloldali médiamunkások Conducator rajongó, egész nap a vezető nagyságát dicsőítő műsorokat, az 1989-ig Romániában volt szokás.

    Az Élet és Tudomány egy remek ismeretterjesztő lap – talán annak is Orbánt dicsőítő orgánumnak kellene lenni? Vagy miért hoztad ide?

  • huncanada: évekkel ezelőtt párizsban utaztunk a kedvesemmel ilyen szerelvényen. ráadásul vezető nélkülin. érdekes módon, minden jól működött.
    lehet, hogy magyarországot is át kellene alakítani párizsi, vezető nélkül metró szerelvénnyé?
    amúgy, szerinted, kijafaszt érdekel a 4-es metró? budapest, a bűnös város, mindig is ellenzéki volt. ettől nem fognak hanyatt esni, és rohanva orbánékra szavazni.
    a vidéki szavazó meg leszarja.
    de egy tarlósi alkunak jó volt.
    nekem erről az egészről a rókamama jut szembe, aki megszemléli újszülött ivadékát: szaros is vagy, büdös is vagy, de az enyém vagy 😀

  • ossi: bencsics az ÉS-sel téveszti össze. nem ez az egyetlen repedés a tudatán 😀

  • Ille István
    Valószínűleg Magyarország vezető nélkül jobban teljesíteni. 🙂 Ennek a mondatnak így legalább van értelme, mert az a kurta mondat, hogy „Magyarország jobban teljesít” azt a Fidesz a népre bízza, hogy ez pontosan mit is jelent. Minél teljesít jobban? A Sarki fűszeresnél, vagy Kínánál, vagy minél??
    Hát ez is egy kommunikációs trükk, amelyet tanítanak, hogy miképpen lehet manipulatíve mondatokat, szlogeneket alkotni. Bevált, Fidesznek Ötös! 🙂

    Persze nem befolyásol senkit, de az M4-es metró átadásával ezt is oda lehet mondani eredményként, hogy „megcsináltuk”. Tarlós mondogatja is amikor a város katasztrófális pénzügyi helyzetéről kérdezik például -egyből rátér, hogy: „Maguk csúnya újságírók miért ezt kérdezik, amikor itt ez a szép négyesmetró. Nem, hogy örülnének, hogy miután elleneztük régebben és miattunk nem lett átdva már évekkel ezelőtt, most pedig mégis hipp-hopp megcsináltuk és átadtuk.” 😀

  • lelszi.

    Mit szólsz ahhoz, hogy még a goj motorosok is felháborodtak az ATV-t ért igazságtalanságon?

    „Gondolom Önök előtt is ismert, hogy nem a legnépszerűbb csatorna az ATV a Gój Motoros Egyesület tagjai között. 2006-óta számos hazug állításokat közöltek rólunk, mondhatnám hamisítottak. Viszont ma arról értesültünk, hogy a csatornát egymillió forintra büntették” – írja Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület elnöke.

    A Gój Motoros Egyesület tagjai, akik hisznek a szólás- és véleményszabadságban megdöbbenésünknek adunk hangot. Ugyanis az ATV a szombati Fidesz kampányrendezvényről is tudósított, ahogyan a «kormányváltókéról» is. Mind a két közvetítés élő volt. A Fidesz nem használt kampányspotot, míg a «kormányváltók» igen” – írja Mészáros.

    Továbbá el kell, hogy ismerjük az ATV egyik napon sem manipulált. Mit tehettek volna? Szombaton és vasárnap hitelesek voltak, ami remélhetően továbbra is így marad. Álláspontunk szerint jogtalan a büntetés. Ha már büntetés, akkor az összeborulás szervezőit kellene büntetni, hiszen ők pontosan tudták, hogy élőben közvetítik a demonstrációjukat.”

    Varrj erre gombot, lelszi.

    Nem én írtam, hogy nem ajánlatos Pesten Népszabit olvasni. A főváros a baloldalra fog szavazni vasárnap, bár hülyék ott is élnek.

    Hogy a Népszabinál sok volt a remittenda?

    Sosem annyi, mint a Magyar Nemzetnél, vagy a Széles féle Magyar Hírlapnál – a Népszabi ma is a legolvasottabb napilap – a másik kettő gyakorlatilag eladhatatlan.

  • Osszián
    2014 április 2
    2:30 du.Bármikor hazamentem a kora reggeli órákban, a Mocca- egyik TV adó már öntötte magából a gyülőletes propagandáját. Most nem tudom, mert NEM megyek haza, de visszakapnak egy kevest ebből.ITT az ideje!

  • llle István
    2014 április 2
    2:36 du.

    ossi: bencsics az ÉS-sel téveszti össze. nem ez az egyetlen repedés a tudatán 😀 ”

    Persze, tudtam én, de miért ne szopassam egy kicsit a nagy tudálékosságáért. Nyugaton azért nem olvas ilyeneket, mert arrafelé civilizáltak a politikusok – és persze ott is van vagyonbevallás – csal ott mindenki pontosan tölti ki.

    De egyébként is: ez a törvény Mo-n – ki kell tölteni, Gyurcsány jómódú volt, amikor miniszterelnök lett, de minden szöget bevallott a vagyonából, ahogy Bajnai is.

    Figyelő nagyon rosszul figyeli a világot – azért van erre szükség, hogy a választó lássa: annyit gyarapodott-e a politikus, amennyit tőle kap (az adófizetőtől), vagy netán korrupcióból különösen megtollasodott.

    Ja, ma Olga azzal kezdte, hogy újabb négyzetméterekkel bővült Rogánék lakása…-)))

  • Nemcsak ennek a Rogánnak kéne firtatni a vagyonosodása mikéntjét, hanem Orbánnak is. Ugyanolyan megmagyarázhatatlan. Mindketten kizárólag politikusok, és mindketten szeretnek mások zsebében turkálni.

  • na, ossi, mit te szólasz hozzá?
    bencsics szerint ideje, hogy vissza kapjanak valamit a gyűlöletes propagandájukból!
    ami, ugyebár felettébb demokratikus. mi több, ez a szerencsétlen zavart elméjű ezzel – közvetve – beismeri, hogy a jobboldali propaganda is gyűlöletes!
    szomorú látni, amikor egy valamikor – olyan, amilyen, de – publikálásra képes ember idáig pusztul le!

  • Figyelő, én se nézem a mokkát, de ezek olyan fagyik, amik visszanyalnak. Ha bedől a fidesz – és egyszer bedől, ez törvényszerű – vagy most, vagy máskor – akkor a lakájmédiájuk mehet kéregetni az aluljárókban – és amilyen gerinctelen mocskok egytől egyig, meg is érdemlik. Ráadásul tehetségtelenek.

    Mert a 8 év alatt ilyen benyalós, gusztustalan, pártos, szervilis lakájmédia nem volt. De nem volt a rendszerváltás előtt sem. Ilyen kizárólag Romániában volt, 1989-ig, ahol folyton Ceausescu volt az ünnepelt. Ceausescu pecsere…

  • cornelius: orbán – ahogy nyilvános szereplésein is látható – a maga zsebében is szeret turkálni. no, nem azért, hogy megszámolja az aprópénzt, dehogy. csak minden pillanatban meg akar bizonyosodni arról, hogy ő még tökös gyerek 😀


  • ez a fasz még a cb-rádiót sem tudja kezelni.
    amúgy elég jellemző az a halk röhhintés a háttérből, amikor a központ eligazítja a bunkóját 🙂

  • Figyelő: Félreértesz. Nem érdekel a pártállás. Ha lopott csukják le. Ha Simon ha Rogán. Zuschlagot és Hagyót egy pillanatig nem szántam. De a jobboldalt mindig kivédik valami véletlen folytán. Szerintetek is csak a baloldali tolvaj a rossz. A jobboldali megérdemli a pénzét. Miért? Itt két gazdasági miniszter is ül. Itt nem szeretik a csibészeket és nem védik meg. Nem érdekel, hogy Rogánnak 240 négyzetméteres lakása van ha rendben van az adópapírja. Mi is 6 szobás lakásban lakunk ketten. De nekünk rendben van az adópapírunk , és nem vettünk fel 50 millió kedvezményes hitelt. Te is jobban járnál ha elismernéd a tévedésedet és beszélgethetnék tovább értelmesebb dolgokról.

  • Még figyelőnek: ha már adócsalásról van szó: nos, többek között arra való a politikusok vagyon bevallása, hogy látni lehessen: a javai adózott jövedelemből vannak-e.

    Mert ha nem, akkor miből?

    És nagyon úgy néz ki, hogy a Tóni egyre bővülő otthona és a többi vagyontárgya túlnő az adózott jövedelmén.

    A legokosabb fideszes szóvivő is megszólalt: Selmeczi Gabriella.

    http://www.origo.hu/itthon/20140402-selmeczi-gabriella-valasza-csak.html

    ” Selmeczi: Nincs logika abban a kérdésben, amit felvetett.
    Újságíró: Miért?
    Selmeczi: Csak ”

    Hát nem cuki? Olyan „szőkés”…-D

  • Érdekes két hozzászólásom is eltűnt,pedig sokaktól eltérően,normális hangnemben fejtettem ki a véleményem!
    Moderálás helyett a cenzúra működött esetleg…..az más!…

  • Na még egyszer megpróbálom,hátha sikerül…?!
    Rogánt lehet támadni (egy éhező politikust sem láttam még
    pártállástól függetlenül…)de a vagyon nyilatkozatát, ha hibázott is többször kijavította,az utóbbinál bevallotta a tetőteret is!Ez az egyik oldal!Na meg,hogy nem bűnöző!!!!
    örökölhetett,a felesége is hozott a házasságba stb.!
    A másik oldalon (baloldal…)van a Simon ügy,”kétkezi munkából” szerzett vagyon kimenekítése,vagy ha mégsem (Netán kétes pártpénzek)akkor
    az MSZP nem tudja ,nem nyilatkozik….Simon börtönben van bizonyítékok alapján jogosan.Senki nem tud semmit….? az MSZP cserben hagyja…. MÉG ÉL MERT NEM BESZÉL!!
    Zuschlag leülte a maga és a mások bűneit is…senki nem hibás (Gyurcsány,Mesterházy helyett is bűnhődött!! akik tudtak mindenről igaz kapott 50 millát)MÉG ÉL,MERT KÖZÖLTE MEGFENYEGETTÉK!!!
    WELSZ beszélt…,vádalkut kötött,NEM ÉL MERT BESZÉLT!!
    Na ezek alapján azért van némi különbség a jobb és a baloldal között.
    Gyurcsány,Bajnai,Szigetvári „kétkezi” munkából lett gazdag
    (Paks,létes tanácsadói cégek,kimenekített offs.vagyon)
    ők minden felelősségre vonás nélkül nyugodtan alszanak,míg mások viszik el helyettük a balhét.
    Mesterházy agymosáson esett át…de majd észhez tér,csak akkor már későn lesz….
    Na ha erről is írt volna a fórum,akkor demokratikus lenne,de így csak a baloldal szekerét tolják,kétes sikerrel és hiteltelenül!
    Na ez nem igazán vezet győzelemre!!!

  • HunCanada!

    Az előző hozzászólásom szintén eltűnt,amit magának szántam
    Talán érdemes lenne utána gondolni,hogy a 4-es metró ötlete
    melyik kormány(MSZP!!)alatt és melyik polgármester(Demszky!)
    idején született meg és 8 év alatt miért nem valósult meg a kivitelezés???melyik kormány(Fidesz!!)fejezte be és az előzőek miatt kb.3x-ros áron volt kénytelen!!Na nem ártana
    számolni a plusz költség és a felelősség tekintetében!!!!!

  • Figyelő !

    Örülj,hogy nem jössz haza és nem látod azt a sok ocsmányságot, gyűlölködést,csalást…ami minket körülvesz!
    Reméljük „békésen” túléljük a szavazást,az eredményről,ha nem is teljesen hiteles és pártatlan….forrásból(ez a fórum)
    biztosan értesülni fogsz!

  • Na ismét eltűnt….érdekes módon a második két hozzászólásom is,ebből le lehet vonni a konzekvenciát az itteni demokratikus elvekről….de sebaj!Lehet,hogy máshol esetleg
    megjelenik és díjazzák,no meg ez a fórum azért nem dönt el semmit,csak legfeljebb levizsgázik…..legalább szólhattak volna(illene…ha Illétől ez nem is várható,ő nem tudja,hogy mi illik,csak sumák,rá jellemző módon „töröl”).
    Na még egy szinttel lejjebb…….Gratulálok!!!

  • Marcsi, valóban a sok gyűlölködás miatt nem járok már haza. Elég nekem ezt a lapot olvasni….

  • boda, mivel igen szórakoztató, amiket ír, előkerestem a lomtárból – tudja, van olyan is, és oda automatikusan kerülnek be bizonyos hozzászólások – a maga hozzászólását, hadd derüljön rajta más is 😀
    főleg azon lehet jót derülni, amit az agymosásról ír. pont maga 😛

  • boda: köszönjük szépen a gratulációját. ami a szinteket illeti, nem kell félnie, a maga szintjére soha nem fogunk lesüllyedni. az ille-fóbiájával meg, javaslom, forduljon orvoshoz. ma már a pszichiáterek csodákat tudnak művelni a maga fajta nehéz esetekkel is 😀

  • figyelő, örülök, hogy boda felhozta a gyűlölködést. csak, hogy tudja, mi is az, itt van egy kis csokorral:

    „“Dobos István Hozzászólás: 2014-02-27 – 4:35 du.
    Ille, te egy igazi primitív faszfej vagy, te ostoba köcsög. Ide úgy látszik, vannak akik bármit írhatnak, minden megengedett nekik, vannak akiknek meg szinte minden beírását letiltják úgymond személyeskedésért. Faszfejek vagytok ti, nem demokraták.
    Ille, remélem olvasod, ez neked szól elsősorban. Mondjuk csak erősödik bennem az irántatok érzett megvetésem, hiteltelen szarjankók.”

    „Öreg ember Hozzászólás: 2014-03-12 – 8:55 de.
    Én csak annyit mondok, ezeknek a csökött elméjű egyedeknek:
    Ille István
    Geyza
    Georgina Bojana
    Fuser
    Pesti Gúnár
    A zsidót azért teremtette a jó Isten, hogy a magyarok faszát bekapja!
    Úgy igazán, mély-torkosan!
    Szolgáljatok! Ha ne, akkor mentek a táborba!
    Pusszantalak benneteket, aberrált, köcsög kisebbség! ”

    „Benei Benő Hozzászólás: 2014-03-13 – 6:38 de.
    Szeva, te gyurcsányistra pista!
    Az, hogy szarháziak, csökött agyúak vagytok, az még nem lenne baj, de gazemberek is vagytok, az már nagyobb baj!
    Na idegeskedj faszkalap, időnként eljövök és megmondom a véleményem. Akár tetszik, akár nem.
    Még ha az elfuserált Fuser-nak sem tetszik, még akkor is.
    Ennyi zsugorított agyú, csökött ítélőképességű, gyenge elméjű egyedet egy kupacban nem igen látni. Azért jövök ide, ha van kis időm, szórakozni rajtatok.
    Gyurcsányista pistának meg még némely alul-iskolázott idefirkálgató egyednek ajánlom az általános iskola első nyolc osztályába a visszatérést, abból a célból, hogy a helyesírással közelebbi ismeretséget kötni szíveskedjenek!
    Nem csak jiddisül kell ám tudni firkálgatni, ha már a mi nyelvünket használják!”

    ilyesmiből van jó pár a spamok közt. gondolom, az ilyen hozzászólásokat is helyén valónak tartja, ahogy a klubrádiót is betiltaná.

  • Rogánt és Cilit nagyon könnyű lenne lebuktatni, ha valaki ezt tényleg komolyan akarná. Bőven elegendő lenne Cili feneketlen bankkártyájának a költekezéseit megvizsgálni egy NAV-os vagyonosodási vizsgálat keretében. Cili közismert az összes belvárosi luxusüzletben a feneketlen bankkártyájáról, és amikor belép egy ilyen luxusüzletbe, nagyon örülnek neki, mert tudják, hogy az aznapi (netán aheti) bevételük meglesz. Cili ugyanis gyakran nem kérdezi meg az árát a kiszemelt holmiknak, és még akkor sem tudja, hogy mi mennyibe került, amikor már megvásárolta. Egyszerűen lehúzzák a feneketlen bankkártyáját, és kész. Namármost az könnyen lehet, hogy ez(ek) a bizonyos bankkártya(k) nem Rogánék nevén vezetett bankszámlához kapcsolódik(nak), sőt, simán lehet külföldi bankszámlához kapcsolódó bankkártya is. Amely úgyszintén lehetséges, hogy nem a saját nevükön van vezetve, hanem egy olyan „ajándék” bankkártyá(k)ról van szó, amely(ek)et Rogán valamely „szívességéért” cserébe nyomták Cili kezébe: mennyé, vásárojjá amit csak akarsz, amennyit csak akarsz. Nos, ha olyan külföldi bankszámlához kapcsolódó bankkártyás vásárlásokról van szó, amely az „ajándékozó” nevén van, akkor bizony elég nehéz ezt kivizsgálni. De közel sem lehetetlen. Elég lenne egy kicsit körülnézni Cilike gardróbjában és ékszeresdobozában. Aztán azokban az üzletekben, ahonnan ezek az áruk származnak, simán ki lehetne deríteni a titokzatos „ajándékozó(k)” kilétét is. Nem is olyan bonyolult. Csupán elhatározás kérdése.

  • Nos, ezek után egy szemfüles tényfeltáró újságírónak már csak annyi dolga lenne, hogy türelmesen vár Rogánék lakása közelében arra, amikor megjelenik ott egy teherautó, amelyik Cilike gardróbjának biztonságba helyezése céljából érkezik oda. Azt hiszem, fennakadna a szeme aprajanagyjának azon, amit azon a teherautón akarnak elmenekíteni Rogánék. Egy nehézség talán mégis van: az egész ingatlankomplexum Spéder-Schmitt érdekkörű tulajdon, végülis ott is van hová elrejteni a rengeteg „ajándékholmit”… Az egész komplexum átfésüléséhez egy ilyen bizonyítás érdekében még a NAV sem kaphat jogosultságot. Hacsak valaki ki nem kotyogja a konkrét rejtekhelyet… Ez pedig már csak mocskos politikai érdekek kérdése. Mindenkinek vannak ellenségei ezen a pályán. Na ezért nem érdemes ilyen útra tévedni, mint amilyenre Rogánék. Egy biztos: mostantól Cilike nem fogja nyugodtan álomra hajtani a fejét.

  • Illie Ur!
    Az utolso bejegyzesehez:folotteb hasonlitanak ezek a „lomtar”-bol eloszedett irasok az Oneihez.Nekem nincs „lomtar”-am, igy ne kerje/kovetelje, hogy idezzek Ontol hasonlo irasokat. Sajat megnyugtatasara(talan) On kikeresheti oket. Onnek van „lomtar”-a.
    Onnek tudnia kell, hogy On itt a legkozonsegesebb irkalo(kiveve, persze ezeket, amiket voltszives elokotorni, amik egyebbkent egeszen helytalloak).

  • Marcsi: A Metró építését a Fidesz állította le. Tudod milyen nagy vesztességet és áremelést hozott ez magával? A BKV sem kapott pénzt négy évig tőlük. Helyette cinikus megjegyzéseket. Feledékeny és tájékozatlan vagy.

  • Egy jó komment a Cink blogoldalról:

    Tegnap 10:54

    Na jó, jó!

    De a másik oldalon ott van a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon meg a cuslág meg a simon.

    Meg a cuslág!

    Ez nem számít? He? Mindég csak a szegény tónyit basztassák kendtek? He?”

  • Úgy 25 éve beszéltem egy pappal a Bakáts téren amíg várakoztam a keresztlevelemre(jó pénzért mert gyermekemet csak akkor keresztelik meg, ha bizonyítom, hogy meg vagyok keresztelve. Miután ott voltam keresztelve egyszerű volt az eset csak fizetnem kellett. Ezért kaptam egy részeg pap által levezetett szertartást). Aki azt mondta házasságot csak akkor tekintenek semmissé ha nem született gyermek illetve nem hálták el a házasságot. De ezt egy megalázó procedúra előzi meg amit Ő úgy gondol nem érdemel meg senki. Ezek szerint változik a világ.

  • Marcsi
    2014 április 2
    5:40 du.

    Kedves Marcsi! Miért olyan nehéz megérteni, hogy a 4-es Metró korábbi ötletek után 1996-ban tettek is követték és elkészítették a megvalósítási tanulmányt hozzá. Aztán 1998 novemberében a kormány kiszállt a beruházásból. 5 év telt el mire 2003-ban a szerződés aláírásra került. Csupán 5 évet vett itt is el az akkori Fidesz kormány, most meg ünnepelteti magát?? Érdekes filozófia, de magácskát ilyen aljasságokkal úgy látszik mindig palira tudják venni.

    Vicces az is, hogy rákérdez „melyik kormány fejezte be?” és rávágja, hogy természetesen a Fidesz. Egy szerkezetkész, kifúrt metróvonalat a finishben már csak nem állít le még a Fidesz sem 2010-ben. Tehát valójában mi ebben az egész történetben az érdeme a Fidesznek??

    Marcsi
    2014 április 2
    5:27 du.

    Ne legyen már együgyű! Maga sem érti, hogy mi a baj Rogán lakása körül? Figyelő szerint a méret a lényeg, Ön szerint meg az, hogy napról-napra mindig eszébe jut, hogy mekkora is a lakása -vagyis bevallja.

    Te jó ég! Nem az a példás, vagy nem példás hogy bevallja a valós méreteket. Ez egyébként alap kötelezettség, ezért nem kell tapsikolni. A bevallásával együtt egyre csak nő azon százmilliók amiket nem tud igazolni, mert képtelenség még az 1,6 millió forintos havi fizetéséből is szert tenni reá. Tetszik érteni már! Örvendek!

  • jimbo: már többször írtam, hogy nálam hízelgéssel nem megy semmire 😀
    ha úgy véli, helytállóak, hát úgy véli. kit érdekel?
    csak azt nem értem, miért gyáva saját véleményét közre adni?
    azért a nevemet írhatná helyesen, maga kimosdott cipőpucoló 😀

  • ” Van egy kis pikantériája is Toncsi-vitéz jól spóroló nejének.
    Ha mástól nem Rubovszky úrtól magától tudhatjuk, hogy elv- és hatalom-barátait más fából faragták. Nekik nem gond a hivatalos jövedelmük többszörösét megtakarítani, mert egyfelől az asszonkák igen takarékosan kezelik a háztartási pénzt, másrészt zseniális befektetési stratégiával (ne izélj már Waze, nem az asszonyaikat) rendelkeznek. Így természetesen abban sincs semmi különös, hogy Rogán elvtárs – tegyük hozzá komoly megfontoltságra utal, hogy hivatalosan magánvagyonként kezeli a dolgot =)) – vagyonbevallásában (hogy a derék KDNP-s elnök – igaz más contextusban elhangzott minősítését használjam) módszeresen és rendszeresen letagadta a sok (a sok hic & nunc nem Kövér házelnöki értelemben, a tucatot igen csak meghaladó) tízmilliós vagyon-növekedését. Szerelme zálogaként a bevallásaiban a felesége tulajdonába adta a gyarapodás felét.

    A szorgalmas kutakodók rá is bukkantak az ifiasszony fél-lakás, pontosabban 52/100-ad tulajdonrészére. Figyelmesebben olvasgatva a dolgot igen csak érdekes specialitása van a bejegyzésnek. Nem csak a fele tér el egy kicsit, de a lakcímbe is akad némi eltérés, ugyanis a társasházi tulajdoni lap egy másik albetétére utal. Ha nem egy vezető Fideszesről lenne szó még Rubovszky-knak is feltűnhetne, hogy egy másik lakásról van szó. Az meg már csak hab a tortán, hogy a másik fele nem egészen a férjem-uram a tulajdonosa, hanem annak barátja, vicéje és még ki tudja miben társa, Puskás alpolgi kedves felesége.

    Valld meg Waze, hogy ebben azért van némi pikantéria, még akkor is, ha rosszindulatú pletykának minősítjük a vonatkozó ingatlan-együttes körüli híreket! „

  • Nekem meg ez a komment tetszett Selmeczi Gabriellával kapcsolatban:

    Van Rogán ügy?
    -Nincs.
    -Van Simon ügy?
    -Van.
    -Van Rogán ügy?
    -Nincs.
    -Van Simon ügy?
    -Van.
    -Van Rogán ügy?
    -Nincs.
    -Van Rogán ügy?
    -Van. Picsába.

    🙂

  • JIMBO
    2014 április 3
    2:52 de. Ha maga szerint helytállóak ezek a megjegyzések akkor ez gondolom maga szerint Szűz Máriára és Jézus Krisztusra is áll.
    Ha maga szerint helytálló akkor egy tetűt sincs joga kritizálni. Sikerült legaljasabb kommentjét megírni.

  • Magyarországon a közmédia letiltotta magát az un.Rogán vagyon gyarapodásáról.Ugylátszik hogy a magyar honban a szennyesek kiteregetése csakis csupán a baloldaliakra vonatkozik.A dologbol az is kilátszik,hogy Rogán ur nem bizik a Forintban.Biztosabb helyen látja pénzét lakásingatlanokban.Talán tud valamit a Forint sorsáról?Az ügy jol bizonyitja azt a szlogent is,miszerint „A Fidesz jobban teljesit.”Jobban teljesit a saját zsebük tömögetésében.Sajnos a sok „agyon mosott birkanép ezt zokszó nélkül türi, söt a Békemenetelök tapsolva éljeneznek az efféle dolgoknak.A legnagyobb baj,hogy a baloldal is csendben hallgat.Nem értem a baloldalon lévőket,hogy miért nem orditozzák tele ez efféle ügyekkel az országot?Miért hallgat az MSZP is?Miért nem üti le ezt a magasra adott labdát?

  • istván berecz:
    rogán, aki annyira már nem is fiatal ember, rákapott a kocogásra. naponta – két naponta átkocog Rubovszky Gyuri-bátyjához és igazít valamit – külön hangsúlyozni kell kizárólag a 2013-as, az előző évek hazugságait megtartva =)) – a vagyon-nyilatkozatán. politikai ellenfelei felfedeznek valami újabb és újabb demonstratív eltérést, Toncsi rohan (na jó még egy mocskos komcsizás belefér előtte) és kiigazít.
    azt kell mondjam, hogy ebbéli tevékenysége egyenesen iskolapéldája a jog adta lehetőségekkel való visszaélésnek, egészen pontosan: „a rendeltetésszerű és jóhiszemű joggyakorlás elve megsértésének”.
    a törvény – nem véletlenül, mert különben Szegeden és/vagy Kistarcsán kellene az országgyűlést tartani – lehetőséget ad arra, hogy a képviselő probléma esetén kijavítsa a valóságnak nem megfelelő bevallása adatait. azonban az a helyzet, hogy – bár a jogalkotói szándékért nem igazán tudnék jó szívvel jótállni -, de ezt az intézményt nem egészen erre az iterációs eljárásra szánták! 😀

  • Illie!
    Azert irom igy, mert maga egy szorostalpu roman.Domnule…

  • jimbo: ezen még dolgozzon egy kicsit 😀
    amúgy az ilie egy l-el írandó, ha már román 😛
    basszus, öreg fiú, magával is csak fél 1-ig lehet beszélni (mert egyre hülyébb 😀 )

  • Koszonom a „l”-es korigalast. Valoban igaz. A roman nevvel mikor talalkoztam, ezt nem figyeltem meg. FATALIS tevedes, tudom.

  • jimbo: semmi gond. a lényeg az, ahogy kell, uramnak szólított. szeretem, ha valaki tudja, hol a helye.

  • Az utolso szo lenyeges… Nem???

  • jimbo: az biza. maga mit akar mondani az utolsó szó jogán?

  • Csak nem tud kibekulni az „adjonisten fogadjisten”-nel??

  • jimbo: szíveskedjen visszaemlékezni első hozzámszólására. hogy’ is van akkor az adjonistennel?
    tudja, jobb helyen azért olyan fogadjistent kapott volna, hogy a taknya menetet vágott volna a nyakára!

  • István Berecz
    2014 április 3
    6:13 de.
    Mindenütt a világon az ingatlanba teszik az embrek a pénzüket. Függetlenül a forint állásától.

    Szerintem Magyarországon változatlanul nincs szabadság , azért mert, seninek SEMMI köze nncs mások vagyonát piszkálni, amig az nem ütköik közbűnbe.
    A balos médai terjeszthet azt amit akar, HA nincs bizonyitéka a bűnőzési motivumról!

  • JIMBO
    2014 április 3
    2:52 de.

    Te nyomorult! Egészen helytálló az, hogy szánalmasan ostoba pojáca vagy a bocskaiddal, a székely-kapuddal meg az egész degenerált giccsmagyar világoddal együtt!

  • Benei Benő Hozzászólás: 2014-03-13 – 6:38 de.

    Benei! Elfuserált a rühes q..a anyád mert képtelen volt embert nevelni belőled, bár lehet nem is állt szándékában mert genetikusan alattvaló és alávaló a csicska fajtád úgy ahogy van!

  • Figyelő!
    Ha nem is jössz haza (kár,mert látnád a valóságot!)
    azért ezen a fórumon kívül olvass mást,hitelesebbet is!!!

  • Fuseralt, Illie!
    Ehhez nem kell/lehet hozzaszolni.Magadat ertekelted. LE…

  • A JIMBO
    2014 április 3
    2:52 A hozzászólásra reagálva Fuser még szalonképes volt.

  • Pesti Gúnár

    Ille István 2014 április 3 1:13 de.
    Ha találkozik Öreg emberrel, kérem, tolmácsolja neki hálás köszönetemet, hogy csekélységemet teljességgel érdemtelenül ilyen illusztris társaságba sorolta.

  • jimbo: ugye, tisztában van a 😛 jelentésével? ha nem, most közlöm: hangosan röhögöm ki 🙂
    kicsi cipőtisztítóm, ugyan, miből gondolja, hogy abban a helyzetben van, hogy ENGEM, vagy fusert minősíthet?

  • Jimbó!
    Oda se neki,nem bírják abbahagyni…..azt hiszik (a hozzájuk hasonlókkal,akiket képviselnek…)hogy ők helyzetben vannak.
    No meg Ille”Napóleon” kiragad néhány példát,amikor esetleg a „jobbik”
    oldal is begurul az ocsmány provokációjuk miatt,de még így is jóval
    kevesebben vannak,mint ezek és nem lehet túlszárnyalni az
    önteltségüket,a valótlan (nem bizonyított hazugságaikat)meg
    a bunkoságukat,a többiről már ne is beszéljünk!
    Hát lehet őket minősíteni,de megteszik ezt saját maguk is….így felesleges!

  • Ja meg ugye csak magyarul beszélnek(már ez is szégyen…!)de ugye ettől még nem magyarok!

  • boda: 😛 😛 😛

  • mi van, boda, korábban lett vége a kezelésnek? nem nagyon látszik a javulás! mondja, az elektrosokkot alkalmazták már magánál? állítólag a skizóknál meglehetősen hatékony szokott lenni.

  • Figyelő
    2014 április 3
    12:13 du.

    Amíg az egyik ingatlanba teszi a pénzt addig a másik számlákra (csak gyanúsítás). Az egyik a Fidesz PÁRT tagja, a másik nem az. Az egyik előzetesben van a másik vígan díszeleg a helyén és hazudozik nap mint nap tovább. Az egyiket kitették a pártjából, a másikat nem. Az egyik tolvajt védi a hatalom, a másikat nem. Rogán vs. Simon története dióhéjban.

    Szóval aztán olyan mindegy, hogy hova teszi Rogán az emberektől ellopott pénzt. Kedves Figyelőtől eltérően az sem mentség ha ingatlanba rejtegeti el!!

  • Ez mondjuk nagyon jellemző a társadalmunk kifordult, beteg abszurditására, hogy egy ilyen korlátolt, félkegyelmű, tesco gazdaságos proli mint ez a Boda, nyilatkozik arrogáns magabiztossággal mások identitásáról!
    Elképesztő!

  • fuser: most miért bántod? boda széles látókörű, művelt, nagy tudású, igen nagy empátiával bíró személyiség. legalábbis annak hiszi magát.
    különben is, neki küldetése van, ő megmondja a tutit – személyesen konzultált a FŐNÖKKEL! – ő meghatározza, ki a magyar és ki nem, mert ő erre hivatott!
    a kezelőorvosai még küzdenek érte, de úgy néz ki, mentális állapota minden igyekezetük ellenére se javul. 🙁