Kis magyar valóság – Kötelező DNS mintavétel Orbán Ráhel esküvője után

2014 április 3 1:34 du.27 hozzászólás
Van nekünk, ugyebár, ez a Kovács – bocsesz, „A” Kovács. Ez „A” Kovács igen családszerető ember, oly annyira, hogy leányának esküvői vacsoráját fejedelmi pompával rendezte meg, ahol

Vadat és halat, s mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgő csoport, száz szolga hord,
Hogy nézni is tereh;

Na jó, nem volt 100, csak valamivel több, mint 60.  Igaz, hogy a rendezvény kiszolgáló személyzetét – nem nyeretlen kétévesekről van szó, harcedzett pincérek, szakácsok, kézi lányok, akiket szinte név szerint ismernek a rendezvényszervezők – állami rendezvényre toborozták, Bicskére, de csak az indulás reggelén derült ki, hogy Tükrös-pusztára, Tiborczék szerény kis birtokára vannak elszegődve, egy 300 fős kis rendezvényecskére – ami, ugyebár, mégsem állami, hanem a Ráhel esküvői vacsorája.

Eddig rendben is van, Orbán papának van rá pénze – hogy honnan, most ne firtassuk – és, ha úri kedve megengedi, hadd szóljon!

Csakhogy, akadt egy kis prücök: az egyik vendég mobil telefonja eltűnt. Ennek folyományaként az örömapa oda szólt kedves tettestársának, Pintér atyusnak – aki puszta véletlenségből a vendégek közt volt található – hogy te Pintyőke, itt fennforgás van! Ezek után valóban az lett. A Nemzeti Nyomozó Iroda üstölést rávetette magát az esetre, mivel az eltűntté vált telefon tokja a helyszínen maradt, DNS-mintavételt rendelt el a rendezvény kiszolgáló személyzeténél!

Mindezt egy nyamvadt telefon eltűnése okán, izomból, ugyanis a DNS mintavételnek egy csöppet más nyomozati oka van, mint egy kis értékre elkövetett lopás. Persze, ha a telefon memóriájában lévő adatokról van szó, az egy csöppet más színezetet ad a dolgoknak. Csakhogy, a vacsoránál – „A” Kovácson kívül – nem volt védett személy. Akkor meg?

Noch dazu, a szerződtetett kiszolgáló személyzetet, ahogy kell, a seggük likától a mandulájukig átvilágították előtte is, utána is.

http://iksz.beszolunk.hu/botrany-dns-mintaadasra-koteleztek-az-orban-eskuvo-dolgozoit-felsobb-utasitasra-orbant-hazugsagvizsgalo-ele/

Mind1. A lényeg az, hogy – ha elolvassátok a belinkelt postot – ki fog derülni, a TELJES rendőri szervezet Orbán pincsikutyája, és lihegve, farok csóválva teljesítik „A” Kovács minden utasítását, mert hát, micsoda impertinancia, hogy az ő – AZ Ő! –lányának esküvői vacsoráján eltűnik egy mobil telefon! Ezt, kérem, ki kell vizsgálni, kerül, amibe kerül! Jelzem, sokba kerül.

Nem mellesleg erősen diszkriminatív. Bár, mint tudjuk, mindig a komornyik a tettes.

27 hozzászólás

  • én csak ráhelt sajnálom. nem elég, hogy ezzel a keresztnévvel kell élnie, de ráadásul egy autoriter pszichopata az apja.
    arról persze nem tehet, de, hogy egyszer szégyellni fogja magát miatta, az tuti.

  • ha most olyan szemét alak lennék, amilyen egyébként vagyok, a DNS vizsgálatot még meg is érteném. elvégre orbán mégiscsak tudni szeretné, ki is az unokája apja 😀
    félre értés ne essék, ezzel szegény ráhelt nem kívánom dehonesztálni, de manapság már oda kell figyelni, minden féle DNS-ek hevernek úton, útfélen!

  • Ille István: Ne szerénykedj. Marcsi szerint „szemetebb” már nem is lehetsz. Ő pedig mindent tud.

  • Nem tudni kinek a telefonja? És mi volt rajta? Lehet valakinek nagyon kényelmetlen adatokat rejt. De az is lehet, hogy magával sem vitte. Csak már most ciki bevallani.

  • Azért hozzátenném, hogy négy olcsóbb DNS vizsgálat árából Samsung Note II-öt lehet kapni. De van az államnak pénze. Futja.

  • llanfair: nem is a telefonról van szó, hanem a presztizsről.
    mellesleg ma magyarországon összesen két dns labor van. egy az orvostudományi egyetemen, egy az igazságügyi orvosszakértői intézetben. ez utóbbi a labor létre hozása óta – 2013 nyara – nem kapott mintát.
    más: a titokzatos körülmények közt elhunyt welsz kórbonctani mintáit sem vizsgálta senki az említett laboratóriumok egyikében sem, pedig mindkettő fel van készülve toxikológiai vizsgálatokra.
    a rendőrségi (?) kórboncnok meg azt állapította meg, hogy nem történt mérgezés. tessék már mondani, mi a kurva anyjából állapította meg toxikológiai elemzés nélkül?
    akad az emberi testnek jó néhány szövete, amiből kimutatható lenne, de MEG SEM KÍSÉRELTÉK!
    következtetés?

  • llanfair: nekem boda – garp szerint a világ 😀 ha nagylelkű akarok lenni – virágot algernoonnak.

  • 😀 😀 😀

  • Nem tudom, mennyiért vesztegették azt a telefont, ám az index.hu híre szerint a DNS vizsgálatok eddig 18 millióba kerültek. A 60 fős személyzetet pedig egyenként hallgatták ki.

  • Georgina Bojana

    Kedves István! Egyet mondok, kettő lesz belőle: soha nem megyek azorban családhoz vendégségbe! Viszek magammal 2 db telefont is, hogy lássák, nekem mindkét zsebemben van, akkor meg minek nyúljam le a 3. telefont? Csakis azért, hogy eggyel több cseregjen?!
    *
    Amit leírtál, ez a magyar cirkusz! 🙁 De hiszen az köll a népnek! Cirkusz! A kenyér ráér… ők úgy gondolják, mármint azok az ők, akik a grádics tetején landolnak, remélném: lefele, most vasárnap! 🙂

  • Georgina Bojana

    Hja, írtam, hogy vendégségbe nem megyek! A kapuig viszont igen, hogy megmutassam, lám, lám nekem van ám 2 db telefonom is, igaz, mindkettő buta. Beszélni lehet rajtuk, no meg egyik ócska, másik jobb fotót produkál. De kész, ennyi. Tehát vendégségbe nem megyek, de dicsekedni igen. No és DNS-t nem adok. Hogyne, a végén még belekavarnának valami őrületbe! Jobb az ilyet kikerülni, a szerencsétlen pincéreket sajnálom. Ezt nem lehet kellően megfizetni, gondolom, nem zsákkal mérték az ott dolgozóknak a honoráriumot.
    Osztán miért csak most puffogtatták ezt így el a nagyvilágba? Az az esküvő már több hónappal ezelőtt volt? Vagy a választások előtt még kellett egy petárdát megdurrantani?!
    Gratula! Mármint az orban családnak az ötletért. A végén higgyétek el, még sajnálják őket. A megtévesztettek tömege. Azok, akik a rabszolga lánynak, aki a tévésorozatban játszott gyűjtöttek pénzt, hogy kiszabadítsák. No meg ne felejtsem el, a másik főhősnőnek, hogy szegény vak és meggyógyíttassák a szemeit?!
    Teremtő Istenem!
    István, kikkel vagyunk mi körülvéve?!
    Csak nézek és ámulok!
    Cirkusz?! No az ha nincs, rendeznek – mármint ezeknek az embereknek, akikről fentebb hírt adtam.

  • Llanfair!
    Vannak dolgok ami nem tudás csak tapasztalat,tény kérdése és
    az illető még büszke is rá……
    Ami a mérgezést illeti több helyen TV-ben,sajtóban is azonosították a mérget,persze aki ide „nagyvezírként”írogat
    annak illene tudnia!!!!(kivéve,ha csak magát olvassa!)
    Egyébként afrikai eredetű méreg,amit nem szoktak bevenni,hanem a bőrön (seben keresztül jut a véráramba és
    gyorsan hat)
    A többiről már beszélni sem érdemes!!!

  • Marcsi
    2014 április 3
    5:21 du.

    És, ha így történt akkor ki adta be neki azt az afrikai mérget?

  • Marcsi: Ehhez nem tudok hozzászólni mert nem kísértem figyelemmel. Meghalt egy bűnöző és ez igazából nem zaklatott fel.
    Az viszont tény, hogy toxikológiai vizsgálat nélkül nem lehet kijelenteni azt, hogy mérgezés, sem azt, hogy nem mérgezés. A jelek alapján gyanakodni lehet, de vizsgálattal alá kell támasztani. A toxikológiai vizsgálatot csak abban az esetben szabad elhagyni, ha egyértelmű halál ok áll fenn.
    Például tüdőembólia, szívinfarktus, agyi történés.
    Véletlenül van nekem itthon egy orvosszakértőm. Okos ember felkészül a bajra. Igaz Ő az ír protokollt ismeri.
    Tehát ha azonosították a mérget akkor mindenképpen el kell küldeni toxikológiára. Itt ez azért is fontos lett volna, mert sok embernek jött kapóra a halála.
    Egy ilyen „hiba” minimum hanyagság mert kétségeket hagy maga mögött. Valamint mivel valószínűleg per tárgya ezért mindent el kell követni a bizonyítékok megőrzésére. Valamit magára adó orvos ilyet nem csinál.
    A budapesti egyetemen van egy idős doktornő. Az Ő mondása. Természetes, hogy az almafa alatt alma van. De miért ne kerülhetett volna oda egy körte is?

  • ezek már egymástól is lopnak? már az esküvő előtti nemzetbiztonsági átvilágitás sem ér semmit?

  • Nem biztos, hogy eltűnt akármilyen telefon. De ha esetleg mégis, annak elképzelhetően úgyis lőttek, hiszen mire az eltűnést észlelik az adatokat le lehet másolni róla és a telefont vagy visszatenni vagy gyorsan megsemmisíteni. Bár nem tudom mi történt valójában és előkerül-e még a telefon.

    De viszont, ez a kiszolgáló személyzet mint a cikk írja, név szerint ismert volt, volt reputációja, valószínűleg még többször is hívják majd őket, így érthető, ha az egyébként is betegesen paranoiás Orbán akármilyen ürüggyel ujjlenyomat és teljes DNS mintával bűnügyi nyilvántartásba akarta helyezni őket, mint várhatóan még többeket is fognak akik Orbán közelében megfordulnak.
    Már az uralkodása kezdetén is külön teamje volt akik két nappal előbb megszállták a terepet ahova ment, ellenőrizték és folyamatosan felügyelték a konyhát, a szakácsokat, a pincéreket, és az ennivalót, alapanyagokat.

    Ille István
    2014 április 3
    2:22 du.

    Ez egy komoly szempont, bár nem valószínű, hogy Ráchel annyit inna az esküvőjén, hogy ilyen elővigyázatosságra lenne szükség.
    De nekem van egy másik szempontom is. Ha megnézzük a gyerekek arcát a családi fotókon, bár ezt fényképről nehéz eldönteni, az azért látszik, hogy Ráchel nem az a kiköpött Orbán. Ezt én már régebben észrevettem, tehát nem lepne meg ha előbb utóbb Orbánnak is feltűnne. Azonban ez esetben gondolom a DNS összehasonlító vizsgálatot nem az esküvői személyzeten kezdené, hanem Tompikán.

  • boda: ha esetleg ide idézné a méreg azonosításáról szóló TÉNYEKET, nagyban segítene azt a gyanút elterelni magáról, hogy egy hülye seggfej 🙂

  • richard: 🙂 nálad a pont!

  • Ille,
    kicsit másképp látom. Minden úgy történt, ahogy kellett. A rendőrség az érintett személyek/kapcsolataik fontosságának megfelelően nyomozott, ne feledjük, a miniszterelnök egyik lányát egyszer már autólopás során majdnem elrabolták… A mobilokban lévő telefonszámok, infók sem az alvilágra, sem bármely más ország titkosszolgálatára sem tartoznak. És azt sem árt tudni, hogy esetleg kit építettek be a személyzetbe.
    A többi felesleges fröcsegés.

  • enterprise: az, hogy maga másképpen látja, gondolom, a szemészetre tartozik, forduljon bizalommal hozzájuk.
    ami pedig a telefonszámok és a titkosszolgálat közti kapcsolatot illeti: mondja, maga tényleg ennyire naiv?
    valamint a beépített ember és az ellopott/eltűnt telefon közt, mégis, mi az összefüggés?
    mellesleg mintha nem ez, hanem a pribékek eljárása lenne a téma!
    tessék már mondani, maga tudja, milyen fontos személyek voltak ott?

  • Richard: A kislánynak értelmesebb az arca annál, hogy köze legyen fent nevezethez.

  • Alacsony nívó, alacsony téma!
    Kissé megmosolyogni való, öszintén!
    A világon általában kormányfőket számtalan civil rendőr veszi körül, akár esküvőn akár máshol.
    Természetes, ha a lányának elvész hirtelen a mobilja, keresni fogják, sok fontos okból.
    Máshol, talán még, kiüritették volna a termet is, és a résztvevőket, egyenként személyesen megmotozzák,így a helyi személyzetet is.

  • figyelő: annyira nem lehet alacsony, hiszen hozzászólt, pedig, mint tudjuk, magácska csak a színvonalas írásokhoz szokott hozzászólni. egy alacsony színvonalú írásra csak nem pazarolja elméje sziporkáit?
    talán nem tűnt fel magának, de senki nem állította, hogy orbán ráhel lett volna a károsult. a résztvevőket – vagyis a vendégeket – megmotozzák? mondjuk, pintér atyust? vagy mészáros lőrincet? a többi notabilitást?
    hol él maga, klári néni?
    javaslom, olvassa el a belinkelt írást is, és rá fog jönni, csacskaságokat beszél.

  • Nem a felszolgáló személyzeten kell keresni a lopott holmit
    mert ahol Orbán és sleppje jelen van ott rendszeresen tünedeznek el érték tárgyak ,így volt ez az Operaházi dísz gömbökkel is meg az evőeszközökkel is.A lopós az lopós,sok esettben nem is az érték a fontos,-hanem csak a lopás élvezete.—DNS-vizsgálat??Jézus Márjám,-Talán testüreg vizsgálatokat kellet volna tartani a buli végén,és nem a felszolgáló személyzeten.

  • Lehet, hogy senki se írta kinek veszett el a mobilja, a cikk címéről és a szövegből ez jön ki.
    A másik, nem hinném, hogy Orbánnak szüksége lenne lopni mások mobilját, vagy az operahái kristályokat.,
    Ennél nevetségesebb marhaságot, még nem olvastam.

  • figyelő: én sem olvastam nevetségesebb marhaságot, mint a maga kommentje.
    ki beszélt itt orbán mobillopásáról? arról nem is beszélve, hogy ha már lopás, akkor azt ő nagyban csinálja.
    mondja, bencsics, egyáltalán magánál van, amikor ilyenek ír?
    kétségtelen, hogy elmebaja már igencsak előre haladott állapotú.
    szegény bencsics…

  • Figyelő kedves, legyünk jó barátnők,és ne forgassuk ki egymás szavait.Nem a csillár kristályairól írtam,hanem a karzatot díszítő gömbökről volt szó.Orbánt a kedvenc kolbász töltő kicsi huszárját sem gyanúsítottam szó szerint piti telefon lopással Ő annál nagyobb tolvaj,hiszen jelenleg nála van Magyarország mackójának a kulcsa.Kotorászni viszont szeret benne.—Vazze Hugi