Gagyi kormány, gagyi választás

2014 április 5 12:05 de.74 hozzászólás

Gagyi kormány, gagyi választás

Dübörög a választási kampány, mely a finisébe érkezett, a fidesznyikek mindent átadnak, csak a hatalmat nem. Orbán átadta még gyorsan a választás előtt a félkész várbazárt. Ez lesz az új divat, hogy a politikusok ezen túl építés közben is átadják majd a létesítményeket. Mert ha egy dolgot tízszer adnak át, akkor az úgy látszódhat, hogy tízszer annyi minden épül Kollegisztánban.

A gagyiságnak nincsenek határai, Fazekas Sándor miniszter egy meglévő focipályához tartozó öltözőt (!) adott át Karcagon nagy csinnadratta közepette.

"AZ" öltöző

„AZ” öltöző

A polgármester szerint ez az öltöző végre „eleget tesz a 21. század kihívásainak”. Igaz, hogy az öltöző úgy néz ki, mintha 30 évvel ezelőtt készült volna, de hát a Fidesz rendszere is a 30 évvel ezelőtti rendszerre hajaz. A mai Magyarországon egy miniszter egy vidéki focipálya gagyi öltözőjét adja át. Magyarország jobban teljesít! Az az öltöző felújítás kevesebbe kerülhetett, mint a miniszter elvtárs kéthavi fizetése, de neki már csak ennyi jut, hiszen a komolyabb beruházásokat a kedves vezető adja át személyesen. Akkor is, ha még el sem készült.

Ezért adta át a kedves vezető a félkész gázvezetéket is, hátha elhiszik a félázsiaiak, hogy az ország jobban teljesít.

„Nevetséges és álságos kampányfogás, hogy Orbán Viktor a mai napon annak ellenére avatta fel a magyar-szlovák gázvezetéket, hogy az még nem is készült el. Alapvető engedélyek hiányoznak. Álságos, hogy Orbán most egy olyan uniós finanszírozású projektet avat fel, amely Európai Unió, és az egységes uniós energiapiac megteremtése ellen négy éve folyamatosan harcol – olvasható az MSZP közleményében.”

Bizony, a felcsúti stadionbuzi imád harcolni, persze csak ha nincs ellenfél. Amint lenne ellenfél, azonnal megfutamodik. Hiába hívták ki miniszterelnök jelölti vitára naponta az ellenzéki vezetők, Orbán, a nagy felcsúti harcművész, gyáván megfutamodott. Nem csak gyáva, hanem még szemtelen is volt kihívóival. Azt üzente, hogy nem tudja ki az ellenzék vezetője, ezért nem tudja, ki ellen kellene vitáznia. Nem túl jól tájékozott szegény feje, ha még azzal sincs tisztába, ki a kihívója, és a tanácsadói sem azért kapják havonta a milliós fizetésüket, hogy alapvető tényekkel tisztába legyenek. Ilyen álságos módon bújik ki már több mint 10 éve a választási viták elől az, aki még a szövetségesei ellen is harcot hirdet. Az, aki az államadósság ellen is harcot hirdetett.

Persze mindet harcot elveszített eddig, egyedül az államkincstár elleni hadjáratai sikeres. De azok nem kicsit sikeresek, hanem nagyon. A második Orbán kormány, ugyan úgy mint az első, 50%-kal növelte az államadósságot. A harc ellenére. Hogyan? Hát úgy, hogy 1998-ban 6ezer milliárd forint volt az államadósságunk, 2002-ben pedig 9ezernél bukott meg a kormánya. Legutóbb 20ezer alatt vette át a staféta botot 2010-ben, mára az államadósság 23ezer milliárd. Plusz elégette a 3ezer milliárdos magánnyugdíj vagyont, amivel majd tartozik a mindenkori kormány 3millió dolgozó magyar embernek. És Putyintól is ugyan ekkora összegű hitelt vett fel a hazaáruló. Tehát az összesen 9ezer milliárd forint, és akkor még nem számoltuk bele az általa és pajtásai által ellopott ezermilliárdokat.

Mi lett volna akkor vajon, ha nem hirdet szigorú harcot az államadósság ellen, ha nem rendeli ez alá az egész unortodox gazdaságpolitikájukat? Ebbe jobb, ha bele sem gondolunk, hiszen már így is évek óta triplabóvli a magyar gazdaság, hála a Fidesznek és annak tulajdonosának.

Persze a fidesznyik elvtársak jobban teljesítenek, Rogán elvtárs például napról napra egyre több ingatlannal rendelkezik, legalább is a vagyon bevallását naponta frissíti. Annyira az ország problémáira koncentrál, hogy már azt sem tudja, mije van, és elfelejti hol milyen, és mekkora ingatlannal rendelkezik. Mint tudjuk, Tónika se dolgozott sose a versenyszférában, mindig is politikusként tengette sanyarú életét, de azért ennyi nagy értékű ingatlannal rendelkezni, azért még egy polgármesternek sem illene. Tudja ő jól, hogy vagyonbevallásában az kell szerepeljen, ami a tulajdoni lapon, ennek ellenére alig van olyan ingatlana, amit helyesen jelölt volna be a bevallásában. És ezek az anomáliák a bevallott vagyonára vonatkozik, vajon mi lehet még a tarsolyban, vagy a gyerekek nevein, ha apunak és anyunak is 80milliós lakások figyelnek a Pasa parkban?

Míg a fidesznyikek jobban teljesítenek, addig az utóbbi 4 évben 1149-en haltak meg fagyhalál miatt.

„Az MSZF (Magyar Szociális Fórum) arról is szólt, hogy véleményük szerint a kormány továbbra sem oldotta föl a fagyhalál esetekre vonatkozó hírközlési tilalmát az irányítása alá tartozó közszolgálati médiában. Emiatt a Magyar Távirati Iroda, a Magyar Televízió és a Magyar Rádió csak külföldi fagyhalál-esetekről számolhat be, szerkesztőinek tilos hírt adni a hazai fagyhalál esetekről, még akkor is, ha az adatok hivatalos állami forrásból származnak.” Ezeken az embereken nem nagyon segített a rezsicsökkentés, a milliomosoknak viszont jóval olcsóbb lett a medencéjük fűtése.

Felcsúton nem élnek sokkal többen, mint ahányan megfagytak az Orbán kormány alatt. De ott legalább épül a stadion és a kisvasút, hiszen fejlődik az ország. Hogy mindez a kedves vezető vagyonát gyarapítja? Az nem számít, a fontos, hogy vasárnap szavazhatunk a Fideszre, mely pártnak mindössze annyi a programja: folytatjuk. De még ezt sem vitatja meg, hiszen senki nem áll le a Fideszből egy kampányvitára az ellenzékkel, hiszen akkor 2 perc alatt kiderülne, hogy Magyarország nem jobban teljesít, hanem 100 éve nem látott mértékben csúszik lefelé, és távolodik Európától.

Vasárnap lehet szavazni, de az eredmény borítékolható: nem azért lett felépítve ez a fasiszta-bolsevik centrális erőtér, hogy csak úgy le lehessen váltani őket. A román, a szerb, az ukrán gyarmatosítók majd intézkednek arról, hogy olyan választási eredmény szülessen, ami a felcsúti elmebeteg hatalomban maradását biztosítja. Végre az egész ország az övé, ezért dolgozott 20 évig, csak nem hisszük, hogy kiengedi a kezéből?

Az alkotmányos rend felszámolásáról, vagy az alapvető jogaink Fidesz általi elvételéről most direkt nem szóltunk, hiszen azt úgy sem értené meg a félázsiai magyar bunkó. Akit ez eddig nem zavart, azt ezek után sem fogja. A liberalizmus és a demokrácia mára szitokszó lett, a magyar választó azt érti csak, hogy lesz még rezsicsökkentés. Ahhoz persze már hülye, hogy lássa, ehhez a költségvetésből tízmilliárdokat kell támogatásként kifizetni a szolgáltatóknak, de az újabb 40 féle adó, amit 4 év alatt vezettek be, az majd kompenzálja a hiányt.

Lehet választani újra vasárnap, két dolog közül: a Fidesz nyer kétharmaddal, vagy a Fidesz nyer simán. Tudjuk ki Magyarország miniszterelnöke, láthatjuk az óriásplakátokon. Csak a Fidesz, és csak a felcsúti betegarc.

Az ellenzék mondhat, amit akar. Több variáció nincs.

A.G.

74 hozzászólás

  • A.G.

    Finoman kifejezve: s..r lehet így élni!

  • lélfai: megértem, hogy el van keseredve, hiszen tényleg szarul él. de azért ne foglalkozzon az öngyilkosság gondolatával.
    kap még négy évet, hogy még szarabbul éljen 😀

  • Jó lenne 2/3-os többség,
    annak birtokában egyszerübben lehetne felszámolni a kommunizmus maradványait. Tartós növekedési pályára állítani az országot, a demográfiát. Megalapozni 4 év múlva egy újabb választási győzelmet, ami után talán már kialakul egy valódi zöld és szociáldemokrata irány.
    Mindenért fizetni kell, a komcsi rablóbanda ismét fizet azért a 8 évért, amely során majdnem csődbe vitték az országot. Remélem a következő 4 évben az elszámoltatás is több eredményt mutat fel.

  • Szíves tájékoztatásul közlöm Önökkel hogy a felcsúti stadion már nem épül,mivel már elkészült,3000 ember befogadására képes,és 3milliárd Ft-ba került.Április 4.én a Puskás Akadémia csapata hazai pályán,a TV-közvetítése során kb100 hazai néző előtt a szombathelyi Haladás focicsapatától 2:1-es vereséget szenvedett.A egész stadionba kb50 helyi szurkoló,és kb10 szombathelyi.A 2 csapat,és tartalék játékosok,játékvezetők,TV-közvetítés személyzetével együtt talán a 100 főt elérte.Több NB1-es csapat is új stadiont épít állami forrásból.Ugye milyen jó,hogy a miniszter elnök úr ilyen nagy foci rajongó,mert állami pénzből új stadionja lesz.Az már másodlagos kérdés,hogy ma több a szegény ember,mint a kormányzás kezdetekor.

  • Nos, a történelem számtalanszor igazolta, hogy minél monolitikusabb, elnyomóbb stb. egy hatalom, annál nagyobbat bukik, haszon élvezőik annál keservesebb sorsra jutnak.
    .
    Ha újabb 4 évet kapnak, akkor csak saját „sírjukat” ássák mélyebbre.
    .
    Minél tovább erősödik az elkeseredés, minél keservesebb a lét, az élet, annál erősebb lesz, annál kezelhetetlenebb lesz a kisemmizettek, az elkeseredettek, az elnyomottak, indulata, gyűlölete.
    .
    Hát, ők tudják.
    .
    Tudják?

  • Rohadt nagy vörös köd lehet az Atlanti Óceánon, hogy onnan áttekintve, a bolsevista mentalitását mai napig megőrző, posztkommunista baloldali gyülekezet, liberális demokráciának látszik.

    Én a site, szerkesztőségének melegen ajánlom, hogy a jövőben jól gondolják meg, hogy meddig akarnak hinni, a magyarországi posztkommunista baloldali hazudozóknak, akik módszeresen majmot csinálnak a fél világból.

    Némi önbecsülés nem ártana.

    Mert a magyarországi posztkommunista hazudozók hazugságainak az ismételgetéséből, hosszútávon sehogyan sem lehet jól kijönni.

  • A magyarországi baloldali konglomerátum, sem nem „demokrata”, sem nem „liberális”, hanem minden politikai elvet és erkölcsiséget nélkülöző bolsevista.

    Egy magát liberálisnak aposztrofáló médium, – ha nincs teljesen félrevezetve – soha nem támogathatna bolsevistákat.

    A első ránézésre nagy hasonlóság ellenére, a bolsevizmusnak semmi köze a liberalizmushoz.

    Valójában annak szöges ellentéte.

    Az otthoni magyarok ezért nem támogatják tömegesen a „baloldalt”, és nem azért, mert agymosottak.

  • Egyébként, a „liberalizmus” nevében történő gyűlölködés, uszítás, hazudozás és kirekesztés, a legvisszataszítóbb jelenségek egyike.

    Lejáratja, és szitokszóvá teszi az eszmét.

    Ez Magyarországon már megtörtént.

    Ezt mint egy igazi, – nem bolsevistából frissen átvedlett – liberális mondom.

  • Franci111 2014 április 5. 4:08 de.
    Az nem számít a komcsi szökevényeknek, hogy hány ember megélhetését biztosította a stadionok építése.
    Felteszem a kérdést: nő e fű nektek egy második Orbán ciklusban?Nektek a gondozótok a Népszabiból olvas esténként alvás előtt?Kedves nemzetáruló, pörköltzabáló és felmorzsolandó férgek ,több az éveitek száma mint a fejetekben az agysejtek.

  • Annak az öltözőnek a fotója a cikkben, az egy „ultramodern öltöző”, de igazából ezt az öltözőt adta át:

    http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/upload/1404/Fazek201443225838/img/n09.jpg

    Erre mondta, hogy 21. századi körülmények vannak most már ezzel az öltőzövel. 😀

  • Sajnálatra méltatlan szerencsétlen pancserok!

  • Sajnálatra méltóbb szerintem az „Összefogás”, de hagyjuk!

  • lelszi
    2014 április 5
    2:35 de.
    Hogy?
    Ahogy te élsz, agy nélkül?

  • enterprise
    2014 április 5
    3:52 de.
    Ha már a csődöt emlegeted, nézz már utána, hogy mennyi volt az ország csőd kockázati felára (CDS) 2010-ben, és mennyi most.
    Aztán gyere vissza bocsánatot kérni…

  • Puchert János

    Franci fiam nagyon keveset tudsz a magyar fociról a Puskás a hazai meccseit a Videoton pályáján játssza és nem Felcsúton

  • Axxtro
    Akkor megkérünk téged, mint igazi liberálist, magyarázd el mi az a bolsevizmus, és vezesd le pontról pontra, hogy miért bolsevista a mai baloldal.
    Talán mindent államosítana, talán felszámolná az önkormányzatiságot, talán felszámolná az alkotmányos rendet, talán centrális erőteret építene magának, amiben egy diktátor dönt egyedül mindenben, még az ország 50 évre Putyintól való eladósításában is?
    Várjuk válaszodat szeretettel.

  • Axxtro, gratulálok.
    .
    Ahhoz különösen, hogy akaratlanul is de milyen pontos leírását adtad a FIDESz-nek.
    .
    Még egyszer, gratulálok!

  • enterprise: osztán mibul állítanák tartós növekedési pályára? picinyem, az elmúlt nyolc évért, ha nem tünt volna magának fel, maga is fizetni fog, a következő négy évért is!

  • gadzso
    2014 április 5
    8:45 de.
    Te figyu, a lexikon szerint komcsi az, akire te azt rámondod?
    Mert ha nem, akkor húzz el innen.
    Különösen ha felmorzsolandó féregnek nevezed azokat, akiknek egyetlen szavukat sem tudod megcáfolni.
    Remélem neked volt munkád a felcsúti stadion építésénél, és keverhetted kézzel a betont hozzá.

  • antifülke: ne foglalkozz gadzsoval. érvrendszere nincs, ideológiája nincs, hite van. azzal meg szart sem ér, attól nem lesz olcsóbb a kenyér. persze, lehet, hogy ő kalácsot eszik.

  • Fazekas Sándor átadott egy öltözőt??? elég silány önreklám. .Holnap estére már helye sem lesz, a székét fogja átadni.

  • A fenti képen nem látom jól Orbán arc mimikáját,úgy látszik mintha erőlködne,vagy talán a ricinus áldásos hatását fékezi.?? – Mindkét esetben ilyen a beállás. :):D

  • Antifülke és Ille Pista,
    milyen ingeretek késztet rá,hogy ilyen gadzso féle senkiknek még válaszoljatok is.Ha olyan testrészem lenne amelyik egy ilyen tetűvel akar ringbe szállni biztos,hogy kioperáltatnám.

  • Gagyi szerző,gagyi cikke.

  • Ami a Rogán Antalka feledékenységét illeti,azon én nem csodálkozom.Hiszen annyi ingatlant halmozhatott fel,hogy ökelme annak még a számát sem tudja.Igy nehezen igazodik el a sok közül
    Ami a mai választást illeti nincs kételyem a „vezér”gyözelmét illetöen.Még a kétharmadra is sor kerülhet,ha másképen nem a Jobbikot öleli magához.,mivel számára a hatalom a fontos.Én eddig nem akartam résztvenni a szavazáson.Még atz értesitöt is eldobtam.Most mégis ugy döntöttem,hogy ott a helyem.

  • István Berecz
    2014 április 6
    3:13 de.
    Így van, meg kell próbálni, adjuk meg az esélyt magunk miatt.
    Minden eredeti magyar menjen szavazni, a külföldi újmagyarok meg ne ugassanak bele az itthoni eseményekbe!

  • Giorgio10 2014.április 5. 2:36 du.
    Ahogy Topapó mondaná :gagyi ember,gagyi komment!

  • Topgyík
    Amennyiben nem cáfolsz semmit érdemben a cikkből, úgy te vagy a gagyi.
    Nem kicsit, nagyon.

  • topapó: gagyi hozzászóló gagyi hozzászólása 😀 higgye el, pofikám, mi bírjuk tovább 😀

  • antifülke: topapó még nem cáfolt meg semmit az óta, hogy ide piszkol. nincsen meg hozzá a tudása.

  • tiszavasváriban, a cigánysoron, egyértelmű a válasz: bárkire, csak a jobbikra nem.
    ugyan, mitől is ez az ellenszenv?
    csak nem attól, hogy az önkormányzat honlapján olvasható a jobbikos polgármester programja, mi szerint szándékában áll a két cigánytelep házait/putrijait – melyekben amúgy semmilyen közmű nincs, pedig hát az önkormányzat által bérbe adott ingatlanokról van szó, és a közmű ellátásra az önkormányzati törvény kötelezi az önkormányzatot – lebontatni, puszta „emberségből” az érintett családok gyerekeit állami gondozásba vetetni, a család egyebei meg gondoskodjanak magukról, ahogy tudnak!
    vajha, miért is nem szavaznak a jobbikra?

  • István
    Topgyík csak hányni tud, meg piszkítani.
    Érdemben még valóban nem szólt hozzá semmihez.
    De mint tudjuk, hülyének lenni állampolgári jog, és ő él vele 🙂

  • Ez Illére is illik.Róla írt?

  • antifülke: voltam szavazni. mogyoród kb. 6000-es lélekszámú község, 65%-a betelepült, akiket kurvára nem fog meg a falu őslakosságának gyökös fidesz hite.
    erre mit látok a szavazatszámláló bizottságban? 3 fideszest és 2 jobbikost. az egyik ráadásul bocskaiban feszített, pedig jobban tette volna, ha nem ölti fel, mert úgy nézett ki benne, mint egy kötözött sonka, és a feje is erősen lilult.
    nem arról van szó, hogy nem volt baloldali delegált. valahogy a helyi főparasztok – vagyis a választási bizottság, akik a falut uraló 5 családot jelentik- elfeledkeztek róluk.
    mint tudjuk, fellebbezésnek helye nincs.
    hajráf, magyarország!

  • Antifülke!…………………..Érsemben hozzászólni a hazugságokhoz vajmi kevés értelme lenne mert ezek nem tények csak az emberek egymás elleni gyűlöletét szitó irományok.Én lehet,hogy hülye vagyok de az értelmi szintem igy is nagasabb a tiéteknél.

  • Mi hazajöttünk szavazni. Az ország fele nem ment el. Normálisak? Ennyit ér az életük? Azért ha belegondolok….. Ha az állampolgárokat nem érdekli a saját életük, akkor a politikusokat miért érdekelje?

  • topapó: na, ezt azért valahogy még bizonyítania kellene 😛

  • István
    Én egy iskola (szavazó helység) mellett lakom közvetlenül, és eddig mindig oda is kellett átballagnom szavazni.
    Most sok utcával arrébb egy másik iskolába kellett mennem kocsival, mert a fidesz átrajzolta magának a választói körzeteket.
    Én direkt figyeltem, de a delegáltakon csak a nevük szerepelt, a küldött párt neve nem.Tehát gőzöm sem volt, hogy pl. volt-e köztük ellenzéki.

  • llanfair: tekintsünk el attól, hogy a politikusokat soha nem érdekelte saját szerzésükön kívül semmi.
    de, hogy ez a birka nép bőven megérdemelte kertész minősítését, az tuti!
    nem a normálisságukról van szó, hanem a birka létükről. nekik vezető kell, aki megmondja nekik – bár nem úgy érzik – jobb, ami eddig volt. ők meg- mivel alattvaló lelkűek – alázatosan követik. mert nekik mindig kell valaki, akire felnézhetnek, akit isteníthetnek.

  • Topgyík
    Ha hazugságok, akkor cáfold meg.
    Ennyi lenne a feladat, de ez meghaladja a képességeidet.
    A cikk tele van tényekkel, ha szerinted hazugság, akkor cáfold meg, ne csak piszkíts.
    A tények nem gyűlöletet szító dolgok öregem, hanem a gondolkodó ember alaptézise. De ezt te nem értheted…

  • Gagyi Dezső-gagyi aggyal.
    ISTVÁN megint beleestem a tévedésbe és egy balfasznak válaszolok.Kár hogy nálunk nem lehet feloldozást kapni a hirtelen indulatból elkövetett hülyéskedésért.Mentsél ki az értelmes levelezők előtt. Ígérem,tartózkodni fogok az ilyesmitől a jövőben.

  • antifülke: ilyenekkel van tele a net. ott van a nolblogon az a korcs, aki funyiként nyalja a fidesz seggét, pedig kivették a rokkantellátásból.
    büszkén vállalja a polgári nevét, pedig csak rosszat kapott a 2/3-tól, de annyira beteg a gondolkodása, hogy bármit megtesz, csak ne a balodal győzzön.
    majd egy év múlva megint megkérdezem őket: ezt akartátok?

  • Topogó,
    volt egy értelmes félmondata.”Én lehet,hogy hülye vagyok,…”

  • Hát tényleg nincs mit variálni,bár nincs még végleges eredmény a Fidesz magasan nyert!!!!Ez persze várható volt,egy ilyen hiteltelen,érdekszövetség,alpári ellenzékkel
    szemben!!!
    Nem az a baj,hogy baloldaliak…..például az LMP és Szili Katalin bejutása jogos lenne,mert ők még nem játszották el a becsületüket,mint a „gittegylet”!!!A Jobbik még beéri őket…Bravó!!!!
    Hogy a kinti hiteltelen,álmagyar gyűlölködők miket hordanak össze az az itthoni normális többséget nem érdekli,nem oszt
    nem szoroz…..
    Már csak az a kérdés,hogy 2/3-os (ha nem is)de magas
    győzelem születik -e???
    És ezt az itthoni szavazók(persze kinti becsületes magyarok is!)döntötték el!!
    Na lehet még 4 évig rágalmazni,őrjöngeni,de főleg azon elgondolkodni hol szúrták el (k…ák el Gyurcsánnyal élve…)
    Na részvétem,vagy még az se…!

  • BEVÉGEZTETETT !
    133:38……
    Erre mit mondasz7 kicsi huszár ?

  • Tisztelt cikkírók és hozzászólók!
    Amikor fikáztok, a realitás azt kívánná hogy legyetek némi tekintettel két és félmillió választó véleményére is.
    Én a helyetekben egy kicsit magamba néznék és gondolkodnék.

  • Ille István
    2014 április 6
    1:10 du.

    ille, téged már évekkel ezelőtt sem akartak az ottaniak.
    Törődj bele.

  • budafok: várom a majoretteket és a fekete címkés italt 🙂

  • dakota: 😛 😛 😛

  • fakopács
    2014 április 6
    7:55 du.
    A realitás azt kívánja, hogy a tényekre legyünk tekintettel, és ne 2,5millió birkára.(amúgy csak 2,1millió)

  • antifülke:
    vasárnap megint győzött a Nemzeti Csak, legközelebb négy év múlva lehet próbálkozni.
    miért? – kérdezte a múlt héten egy újságíró a Fidesz szóvivőjét arról, hogy miért esik más elbírálás alá az, hogy párttársa, Rogán Antal javítgatja napról napra a sajtóban megjelent információk alapján a vagyonnyilatkozatát, mint az, hogy a szocialista Simon Gáborról derült ki, több százmillió forint értékű vagyont rejtegetett különböző osztrák és magyar bankszámlákon. Selmeczi Gabriella válasza így hangzott: „csak”.
    ez a „csak” győzedelmeskedett a vasárnapi választásokon.
    2,1 millió ember nem igazán tudta, miért szavaz a fideszre. leginkább „csak”.

  • István
    Szerinted létezik, hogy sehol nem nyert az ellenzék?
    Csak Bp-en van pár billegő körzet?
    Senki nem kérdezi meg az ellenzéki szavazatszámlálókat,hogy tényleg mindenütt a fidesz tarolt?
    Vidéken mindenkinek megfelel az alkotmányos rend felszámolása meg a többi hazaárulás?
    Ez számomra nem hihető, különösen ha tudjuk, minden a választással kapcsolatos dolog az ő kezükben volt, mindent államosítottak ami ezzel összefügg.
    Azerbajdzsán és Fehérorosz testvéreink tapsolnak!

  • antifülke: voltak ellenzéki szavazatszámlálók? ne már…
    én pl. mogyoródon egyet se láttam.

  • Antifülke!
    Persze ha a nép nem rátok szavaz, akkor birka, de 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban amikor rátok szavazott akkor nem volt birka! Ez aztán a ragyogó logika.

  • Igen, igen, kedves Anti és István, csalás volt mindenütt, csalás, csalás és csalás, Soprontól Debrecenig, Győrtől Szegedig!

  • fakopács: ne erőlködjön, senki sem állítja, hogy csalás volt. ha nem tudja felfogni a „győzelem” okait – a média agymosásától a fidesz hazugságain keresztül a szavazókörzetek határainak manipulálásáig, akkor javaslom, ne szóljon olyasmibe bele, amiről fogalma sincs.
    a nép birkasága 2010-től áll fenn.

  • fakopács
    Ismerve a fideszt, amely mindenben hazudik és lop, csal, bizony én meg vagyok győződve, hogy olyan nem létezik, hogy mindenütt tarolt, különös tekintettel az elmúlt 4 év hazaárulásaira, lopásaira, ahány emberbe belerúgtak, megszopattak, megloptak.
    Ezek után így szerepelni egy választáson, csak úgy lehet hogy csaltak, vagy pedig ez az ország menthetetlenül idióta félázsiai birkákkal van tele.
    Amúgy már az eleve csalás, hogy minden szabályt megváltoztattak egyedül (csak a fidesz) a választással kapcsolatban (is).

  • Tisztelt Fülke Antal: Annyiban igazatok lehet, hogy míg a Fideszre 4233712 db (egyéni+listás)szavazat jutott, addig az MSZP+Jobbik+LMP-re együtt 4953920 db, sőt ehhez még hozzá adható a törpe pártocskák 350000-es szavazata.
    Joggal kérdezhető, ha a szavazatok többsége nem a Fideszre esett akkor miként lehetséges hogy 133 mandátumot kaptak, amazok pedig összesen csak 66-ot? Ez lehet hogy megmagyarázható a szavazókörzetek rossz határaival.
    A másik, hogy a választót soha nem lehet azzal megsérteni hogy birka! Hogyan várhatod majd el ugyanezektől az emberektől hogy egyszer a te pártodra szavazzanak? Azt lehet róluk mondani, hogy manipuláltak, megtévesztettek a kampány által, még az is belefér hogy agymosottak, de az már nem fér bele hogy agyatlan birkák lennének.
    Aztán kijelented hogy a Fidesz hazudik, lop, csal. Tények alapján, vagy csak érzelmi alapon jelented ezt ki, mert utálod a Fideszt? Mert ugyanezeket a te pártodról is ki lehet jelenteni. (Lásd pl. Simon ügy, Öszödi beszéd, stb.)

  • Kedves István! Nem tisztem a bukás okait elemezni, de szerintem nagy hiba volt hogy Ferit bevették. Tudom sokat hezitáltak a bevételén, de végül még is csak az jött ki hogy több szavazatot vesztettek, mint amit Feri hozott azzal a néhány öregasszonnyal akiket csókolgatott. A 2010-es katasztrófális vereségnek jelentős mértékben Feri általános elutasítottsága volt az oka. Miből gondolták az MSZP vezetői hogy 2014-ben másképpen gondolkodnak Feriről a választók?

  • fakopács: na, pont ez a lényeg. ma magyarországon a pórok érzelemből szavaznak. imádatuk vagy gyűlöletük tárgya – az a személy – határozza meg, kire/mire is szavazzanak.
    ez minden, csak nem racionális gondolkodás. az eredményt láttuk 2010-ben, láttuk most is.
    ami pedig a választók megsértését illeti: a birka minősítés, ezt azért maga is érzékelhette volna, ha odafigyel, nem a választók összességére, csak az egy a zászló alatt menetelőkre, a hinni igen, de gondolkodni képtelenekre vonatkozott.
    őket a kifejezés nem sérti, sőt, büszkén bizonyítják birkaságukat nap, mint nap, ezeken az oldalakon is.

  • fakopács
    2014 április 8
    4:16 du.
    Tedd már be légyszi a linket, ahonnan a számaid vannak.
    Amúgy te magad is igazat adsz a csalás tényére, kétharmadot kapni ilyen kevés szavazattal, ez nevetséges.
    Ha ezt az mszp tette volna, akkor biztosan habzó szájjal anyáznál.
    És jogosan.

  • antifülke
    A Magyar Hírlap 2014.ápr.8-i számának 4-ik oldaláról vettem. Beszkenneltem neked a táblázatot, de nem tudtam ide betenni. Így inkább lemásolom az elejét.

    Összesen Egyéni Listás
    Pártok neve. szav. mand. szav. mand. szav. mand.
    FIDESZ-KDNP 4233712 133 2097821 96 2135891 37
    MSZP-E-DK-PM 2519717 38 1273266 10 1246451 28
    JOBBIK 1952117 23 967138 0 984979 23
    LMP 482086 5 229734 0 252352 5
    Törpe pártok
    összesen ~300000

    Ebből kiolvasható: Kormányváltást akartak akik nem a Fideszre szavaztak, több mint 5250000 fő. Kormányváltást nem akartak akik a Fideszre szavaztak 4233712 fő. Az hogy ebből hogyan lett mégis 2/3 az a választási rendszerből következik.

  • antifülke
    Sajnos kár volt bemásolnom a táblázatot, mert áttekinthetetlenné vált. Inkább keresgélj a
    http://www.valasztas.hu lapon. A Magyar Hírlap is erre hivatkozott.

  • fakopács
    Kösz, azóta már én is megtaláltam máshol.
    De a tényen nem változtat: így nyerni, ennyi csalással, törvénymódosítással a saját érdekükbe, nos ez minden, csak nem elismerésre méltó.
    Nem is lehetnek büszkék erre a fidesz szavazók, de aki a fideszre szavaz, annak nincsenek is lelkiismereti problémái…

  • antifülke
    Ezt az anomáliát a következő gondolat kísérlettel jobban lehet érzékelni. Tegyük fel hogy az országban csak egyetlen nagy urna van és minden szavazatot abba dobnak.
    Fidesz kapott 4233712 db (egyéni+listás) szavazatot.
    Nem a Fidesz kapott 5250000 db (egyéni+listás)szavazatot.
    Ez valóban elgondolkodtató, még akkor is ha ebben benne van más pártokra adott szavazat is. Kíváncsiságból meg fogom nézni hogyan alakult ez az előző választásokon.

  • fakopács
    Ez minimum elgondolkodtató.
    Az értelmesebbeknek meg vérlázító…

  • Ja, és így lett nekik kétharmaduk, hogy kevesebb szavazatot kaptak, mint más pártok.
    Büszkék lehettek a győzelemre…

  • Ok legyen, hogy talán igazad van ! De másnak is !
    Gyurcsány rekultivációt vállalt (ezzel fizetett) a teljes magyar alumnium-iparért cserébe !!! És teljesítette ? Persze. Elöntötte Devecsert mocsokkal !!!
    Számla teljesítve ? Nem ! TEHÁT LOPOTT !!! TEHÁT BŰNÖZÖTT ! Miért nem vették vissza a céget állami tulajdonba ha nem fizetett?
    Bajnai jattért letarolta a tőke kilopásával az egész magyar LIBAMÁJ-ipart, egy országrész megélhetését tette tönkre a francia konkurrencia magbízásából. Börtönbe került? Nem! Bűnöző ? Igen ! Akkor mi van?

    Szóval ok egyesek vegyék le a narancs szemüveget, de mások is vegyék le a pirosat, hogy ne féloldalasan lássanak !
    Ma már mindenki tudja, hogy a III/III ellopta az egész rendszerváltást, vagyis valaha az MSZMP lett a saját ellenzéke a kerekasztalnál ügynökökkel játszva el a színjátékot. Kik is voltak ott? Még ma is ott vannak !!!
    Mind gazemberek !!!

    Meg mások: Kapolyi, Csányi, Bajnai, Gyurcsány, Veress, … és még vagy 10000 mocsok bűnöző ügynök maffiózó …

    Mások úgy tették zsebre az akkor 10000 mrd Ft-os szakszervezeti vagyont hogy nyoma se maradt. A balatoni üdülők és minden más pedig pl. ma is ott vannak !!! Csak a tulaj nam mi vagyunk !!!

    Hány ipart számoltak fel az országban hazaáruló gazemberek ? Üveg, cement, libamáj, energia, ivóvíz, repülő, cukor, szén, vas, gyümölcs … számtalan, mindenféle … amit jattért tettek tönkre a konkurrencia által felbérelve.
    Kik is?
    Ti voltatok bazdmeg ! A komcsigúnyás tolvaj bűnöző köztörvényesek meg a sleppjük. Akiket a Humánpolitikai-korrupció eszközével ma is minden erővel gyömöszöltök be a közigazgatásba, mindenhova. Hülyéket vezetőnek ! Fő hogy rokon legyen ! Meg hogy sok pénzt keressen az adófizetők pénzének kárára!

    Vagy csak pénzpumpaként használva tettek tönkre cégeket, mint pl. a MALÉV-et.
    Mert ugye feltőkésítik 1000-el, eladják annak tizedéért, kilopják belőle a pénzt míg magán cég, majd visszaveszik sokszoros áron. Ezt a folyamatot meg ismételgetik sokszor. Ez a pumpa. És mivel magáncég állapotában lopták meg a MALÉV-ot, nem lehet nyomozni se az állami vagyon után ! Klassz mi?!

    A „politikus” nem ember !!!
    Egyik se !

  • Aki meg 2,1 millió honfitársát birkának nevezi az se ember! Te csak egy darab k…g vagy !
    Ők peedig az ország 1/5-e !
    Szóval ha mindenki szembe megy veled az autópályán akkor talán neked kellene megfordulni, nem ?!

    Nem említettem az MDF ügynök-parlamentet, a Duna-gate-et, a Soros-féle spekulációkat és az olaj-gate-et a magyar gazdaság kárára a magyar és más (pl. szlovák) államvezetők részvételével … és még sok minden mást ami a ti lelketeken szárad !
    De van még mindig …

  • alba96: attól tartok, rossz fórumon adja elő a nagyonokost. ezekkel a jobboldali ostoba szövegekkel a MNO-n nagyobb sikere lenne. itt csak feleslegesen izgatja fel magát.
    azt pedig – mivel jómagam is birkának tartom a 2,1 millió megvezetettet – hogy mi vagyok, és mi nem, remélem, belátja, nem attól függ, hogy maga minek tart.

  • alba96

    Tudja a birka az olyan, hogy nem gondolkodik, hanem megy a főkolompos után. Jelen esetben OV az akinek a nyakában lóg a kolomp és megmondja merre hány méter, a tömeg meg gondolkodás nélkül megy utána, ergo ebből következik, hogy birka a nép. Kár ezen izmozni, ez így van. Csinálhatja még egy darabig, de mindenki tudja és tisztában van vele, hogy egyszer minden kolompolásnak vége lesz. Vagy szépen csendben felébred csipkerózsika álmából a nép és elzavarja a büdös francba – jó esély van rá, mert az éhség durva nagy úr – vagy annyira vállalhatatlanná válik, hogy lesznek olyanok akik tesznek róla, hogy félre állítsák.

  • Idézem:
    „”
    A “politikus” nem ember !!!
    Egyik se !
    „”
    (Na jó. Egy igen – Illés Zoltán.)

    Ez helyesebb irányt jelöl mint jobb vagy bal.
    Én ezt vallom.
    Mégegyszer az én véleményem: A “politikus” nem ember !!!
    Tisztelet az egyetlen kivételnek.
    Ő erősíti a szabályt.

  • És :
    Ó ti nagyon műveltek – azt se tudjátok mi az hogy „gagyi” magyarul, nagybetűvel mégis itt magyarkodtok, okoskodtok és persze „gagyi”-ztok.

    Látod például ettől függ én minek tartalak téged!
    Köcsög ostoba birkának tartalak akit pártkáder elvtárskái tömködnek a mindennapi tudnivalóddal, mondanivalóddal hátulról.
    Szégyellhetnétek inkább magatokat!

    Arról hosszan beszélhetnénk hogy ki van megvezetve, hogyan és miért beleértve a komcsinyikeket és fidesznyikeket és újmagyarnyikeket és … minden hasonló gyökérnyiket mint például téged is!

    Te „gagyi” ember!

    Én meg csak egy egyszerű magyar ember vagyok piros és narancs szemüveg nélkül, mert így jobban látom a valódi igazságot saját magamtól.
    Ehhez „köszönöm”, de nem kell a „te” „segítséged”!

  • MSZMP átalakult MSZP-vé.
    Mi is hiányzik belőle?!
    A „MUNKÁS”!

    Ennyit a „BAL” oldalról!
    Jobbról akartok balosak lenni?!
    Ki hiszi ezt el?!
    Ma már senki!

    Szánalmas!