Aki nem a Fideszre szavazott, azt bent kell hagyni az égő házban

2014 április 12 10:31 de.148 hozzászólás

Dánielfy Zsolt, a debreceni Csokonai Színház előadóművésze – aki éppen néhány hete lépett fel egy, a Fidesz-közeli Kanadai Magyarok Országos Szövetsége által rendezett és csúfos botrányba fulladt irodalmi estén – most olyan ijesztő verset szavalt Orbán Viktor jelenlétében, melyre aligha akad még példa. A vers üzenete – különösen egy kampányrendezvényen  – egyértelmű: aki nem a Fideszre szavazott április 6-án, az pusztuljon el. Dánielfy Zsolt szavalta el a Fidesz debreceni kampányzáró rendezvényén Kotzián Rudolf „Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled” című versét, melynek egy szakasza így hangzik:

„Úgy mentsenek ki a lángban álló házból!
Úgy húzzanak ki, vad dühöngő árból!
Éhhalál küszöbén, úgy kapj majd kenyeret.
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!”

De valamennyi olvasónak ajánlom, hogy nézze végig Dánielfy Zsolt teljes szavalatát, illetve közvetlenül utána azt, ahogyan felkonferálja Magyarország miniszterelnökét, aki mindezzel egyetértve végig hallgatta a szöveget.

Az „ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled” refrénre egyik fideszes támogató bekiabálja, hogy „így van”–ez a videón is egyértelműen hallható. Tehát nem kérdés, hogy mit kívántak üzenni a magyarságnak egy nappal az országgyűlési választások előtt: ha élni akarsz, akkor szavazzál a Fideszre! Ha pedig netán az ellenzékre szavazol, akkor annyit sem ér az életed, hogy kimentsenek egy égő házból. Így néz ki a nemzeti együttműködés, a béke és a kereszténydemokrácia Magyarországon 2014-ben.

Tegyük hozzá, hogy Kotzián Rudolf 2004-ben írta ominózus versét és ezzel kívánta a világnak előadni mély felháborodását a kettős állampolgárságról szóló népszavazás bukása után. Aztán már a 2010-es fideszes kampányban egyszer elhangzott ez a vers, de négy évvel a Nemzeti Együttműködési Rendszer megalakítása után, az aki 2014 április 5-én ismét meghallotta egy kampányrendezvényen komolyan elgondolkozhatott azon, hogy mit is jelenthet számára az, ha munkahelyén, vagy közösségében megtudják róla, hogy az ellenzékre, vagy akár az LMP-re szavazott.

Ha egy ilyen verset simán el lehet szavalni Orbán Viktor jelenlétében és egy hivatalos fideszes rendezvényen, akkor azon sem kell csodálkozni, hogy ugyanez a Dánielfy Zsolt – Halász János államtitkár és Pordány László Magyarország kanadai nagykövete jelenlétében – felléphet a KMOSZ rendezvényén Torontóban. Igaz, kanadai útján nem a fenti nyíltan gyűlölködő és uszító verset szavalta, de azon itt is mindenki elgondolkodhat, hogy egy ilyen üzenetekkel operáló színészt és pártkatonát sztárolja a KMOSZ és Magyarország ottawai nagykövetsége Kanadában. Annak fényében, hogy pár éve éppen arra szólította fel az ottawai nagykövetség a kanadai magyarokat, hogy harcoljanak Torontóban, Ottawában, Montreálban és Vancouverben a „nemzetellenes erők” ellen, azon sem kell csodálkozni, hogy olyan színészt hívnak ide, aki versben jelzi mindannyiunk számára, hogy ha a kormánypárton múlik, bent fogunk égni a lángoló házban, és bele fogunk fulladni a dűhöngő árba.

148 hozzászólás

  • Ha tüzoltó lennék, biztos hogy nem sietnék kezem-lábam törve az égő putrijához, remélve azt, hogy mire kiérek a helyszinre, egy nácival kevesebb maradt a világon.

  • Ez egy ember csak. A vers üzenete jelképes, de „kis jóindulattal” félremagyarázható.
    A FIDESz-KDNP kampány mérsékelt, kultúrált és visszafogott volt. Szemben az egész „Összefogás” kampánnyal, amely valóban gyűlölködő és fröcsögő volt.

  • Csak rá kell nézni.
    Tekintetes nemzetes uraimék már csak ilyenek.
    De hol a bánatba’hagyta az az idiótikus fekete sulytásos kabátot?

  • Encsör ne fröcsögj már.
    Uncsi vagy nagyokos.

  • Üdv! Látom itt semmi nem változott, még mindig a nácizás a fő érv, miközben aki ezzel érvel, fogalma sincs róla, mi a szó jelentése.

    bajao, segítek, jó?

    A náci szó a német „nazi” szó magyarosított változata.
    A „nazi” szó pedig a német nemzetszocialita (Nationalsocializtische) szó rövidítése. Aki tehát náci, az a Német Nemzetszocialista Munkáspárt (NSDAP) eszméjével vállal közösséget.
    Itt szögezném le, hogy a fasiszta az teljesen mást jelent. Összekeverni, tévesen használni nem szerencsés.
    A nácizmus fő ideológiája nem a zsidóság elpusztítása volt, hanem Németország felemelése.

    Innentől kezdve már eleve abszurd bárkit is Magyarországon nácinak nevezni, ugyanis feltételezem, hogy egyik nácinak nevezett magyar ember sem tekinti elsőrendű feladatának Németországot világhatalmi pozícióba helyezni.

  • Magam részéről, nem tetszik a vers, s hallottam élőben a színészt, szavaló képessége nem tetszett, elnyelte a szavakat…
    DE, ez a vers és előadója, nem ér meg egy cikket, kár a fáradságért.

  • Milyen lángokban álló házról beszél? Amennyit Orbán játszik a tűzzel, nem kétséges hogy előbb utóbb felgyújtja a házat. Nem lepne meg ha az egész Európai Uniót. Nem szabad alábecsülni a pasast, mert nem nagy ügy, egy gyerek is meg tudja tenni, ha a kezében a gyufa.

  • attila: hát, komám, ez elég gyenge volt. kezdve attól, hogy az elnevezésnek kicsiny hazánkban semmi köze az nsdap-hez, addig, hogy maga meghatározza, mi is volt a fő ideológiájuk.
    de azért jó próbálkozás volt 😀

  • enterprise: vegye már le a szemüvegét! ja, hogy még akkor is narancshályogja van? az más. a szemészet ma már csodákra képes – nem úgy, mint az audiológia 😀

  • Attila
    mielőtt tanult emberekhez írogatsz ostobaságokat ,
    talán nézzél utána alaposabban a dolgoknak és képezd magad köffike

  • István,
    arra gondolok,ezt a fácántojás-ürgét nézve és hallgatva,hogy ennek a szőrmóknak mi illene a szájába a vers és a verselés helyett.Persze az is lehet,hogy meg sem értettem ezt a magas röptű mimóza lelket.Ha így van homályosítsatok fel.

  • Attilla .

    Azt javaslom csiszolja még egy kicsit a tudását–annak érdekében hogy pontosabban meg tudja határozni,a NÁCI-és a FASISZTA szavak jelentését.
    Csak röviden:A NÁCIZMUS -ellentétben Önnel.igen is ,fajelméleten volt a hangsúly.Népek ,népcsoportok szervezett kiirtása.
    A FASIZMUS pedig a központi hatalom,az államosítás,az erős egyszemélyi vezetés.
    Bővebben:Bartus L.Romai Iskola.

  • Mit is mondhatnék, ennek a hirtelen szőke Zsoltinak.
    Talán az ismétlés jó lesz.

    -Ahogy szavaztál úgy bánjanak veled.

  • gyuri10: csak egy jó érzékű seggnyaló.

  • Richard
    2014 április 12
    10:21 de.
    A vers a 2004-es erdélyi honfitársakról szóló választásról szólt, erre a cikk is utal!
    Bizonyos fokban egyetértek a verssel, de nekem azért durva.

  • „Akik könyvek égetésével kezdik, emberek égetésével folytatják.” Thomas Mann

  • figyelő: 2004… erdélyi honfitársak…mondja, jól van?
    értem, hogy seggnyalásból jeles, de, hogy magának durva lenne, az barokkos túlzás 😀

  • Látom, újra köztünk van, Ille (kedvest nem írom már).
    Nagyon hiányzott, főleg nekem!

  • figyelő: nem várom el a bübükézését. hazaárulózik még? mert akkor megértem, hogy hiányoztam magának.
    maga közt pedig, ha nem haragszik, inkább nem lennék.

  • Úgy látom, a néhány hónapja nagy szavakkal beharangozott moderálási alapelvek Ille Istvánra nincsenek érvényben, ugyanabban az alpári stílusban, személyeskedésben kiélve magát ír, dehát ha Önöknek ez jelenti a kultúrált, tanult emberek eszmecseréjét, akkor hajrá, erre a szintre nem kötelező lesüllyednem.

  • István–válogatunk-válogatunk,-maga közt –van az a mennyiségű bor,
    véső esetben még egy zsákot is lehet használni.

  • attila:
    bocs, de ahol maga van, onnan csak felfelé vezet az út!
    amúgy felvezetné, hogy kik is lennének azok a kulturált, tanult ellenvéleményű hozzászólók?
    csak nem maga? 😀

  • KMOSZ-nak erre futja, ilyen idiotakat hozat ki, ezert nem mennek az emberek el rendezvenyeikre.
    Ki kivancsi erre? Lassan minden rendezvenyuk a nemzetkozi sajtoban van szornyu kirohanasaik miatt, vagy naci emberek meghivasaert. Ezzel az emberrel se mentek sehova,csak a kintieket jaratjak le, mert sokan nem tudjak hogy ez a tarsasag egy szuk kort kepvisel ,csak nagyon hangosak.
    100-120 ember nem keves egy rendezvenyen,de nem kepviseli az 50ezeres magyar kolloniat.

  • pecor: nekem bencsics-el kapcsolatban a zsák csak egy esetben jut eszembe. ahogy az ásó is.

  • István,
    Újfent arra kérlek,ne bántsd Bencsicst.Hidd el nekem, nem ott van ahova kacsintgat.Hülyeségeket ír,de ezért még nem jár „zsák és ásó”.Még azt se mondom,hogy megtévedt.Lanny Budd sem volt Hess Rudi barátja.

  • Amiről Kubatov Gábor beszél a vers végén,-azért az sem piskóta,Polt úrnak volna vele dolga,ráverhetne a miniszterelnök asztalára,-Orbán úr ilyen hogy fordulhat elő
    az önök pártjába,-jelszóval.–Jaj – elfelejtettem kinevezte ki.- Mikor a hatalmi ágak-nem szét,hanem össze ágaznak,-bagázzsá-ott ilyen törvénysértés nem ügy,-de csak ott.

  • Gyuri10
    ,ezt a zsákos ügyet én kezdtem,és viccnek szántam,-ha valakit ezzel megsértettem, elnézés kérek.

  • Pecor,
    szó sincs semmiféle sértésről.Annyi az egész,hogy talán ez az egyetlen eset amiben többet tudok Nálatok.Még egyszer és talán utoljára:Bencsicst hagyjátok tobzódni.Én úgy kedvelem Őt,ahogy van.

  • A politikus van az emberekért és nem fordítva. Normális esetben a versnek így kéne hangoznia: „Úgy szavazzál, ahogyan bántak veled!”

  • Attila:
    Vannak emberek akik szép dolgokat mondanak el drusztikus szavakkal.
    És vannak emberek akik a legmocskosabb eszméket terjesztik kifinomult stílusban.
    Himmlerről is azt hallottam soha nem hagyta el a száját durva szó.
    Ilyesféle vagy te is.

  • Aki ilyesmit mond, az nem beszámítható nyilván. Tehát gondokságra szorul.

    Kollektív kulturális tévelygés történik.

  • Kedves Kanadai Magyarok!
    Hogy tudtok ilyen embert fogadni, szóba állni vele, nem az a baj hogy fidesz szavazó. Hanem az, hogy POLGÁRHÁBORÚRA USZÍT! EZ EGY NYÍLT FALHÍVÁS! Ezt nem lehet embernek nevezni!!! AKI EMBERNEK ÉRZI MAGÁT NEM MEGY OLYAN SZÍNHÁZBA AHOL EZ OTT VAN!

  • Ille István
    2014 április 12
    11:34 de.

    Végre valami, amiben egyet tudok érteni veled, ille.
    Szerintem is az a gyuri10 🙂

  • Figyelő, szoktad olvasni, amit gyuri10 írogat rólad?

  • Christopher, miért hagyod?

  • Ne tedd, nem minden a nézettség.

  • dakota
    2014 április 12
    8:36 du.
    Nem válaszolok neki, írjon amit akar!

  • A „színész úr” egy barom. Bocs, nem barom. Féreg.
    Bocs. A féreg egy hasznos állat.

  • Puchert János

    Ne felejtsük el annak idején a szóban forgó népszavazás egy kierőszakolt népszavazás volt és a Fidesz hívei sem mentek el emiatt lett aztán érvénytelen, akkor most égessük el Fidesz híveit is. De egyébként is ez egy demokratikus választás volt aminek az eredményét illik tiszteletben tartani

  • A vers tartalma, stílusa és az előadása viszont teljesen konzisztens és konzekvens … Rosszabb a siralmasnál.. Alcímnek javasolnám: Óda az emberszeretetről…. Fidesz módra. Victorínó szép, mosolygos kézfogása maradandó kép.. Fogunk még erre emlékezni, mint ahogy ez Ceau-ról is megvan.
    Kubatov? Hát a kedves ÁVH soha nem gyógyuló depresszióba esne kisebbrendűségű érzésében, ha ezt megélte volna..

  • Te bolsevik patkány! Még élsz? Hát nem akasztottad fel magad?
    Pedig már azt hittem, túl vagyunk rajtad!

    Jó lenne, ha nem várakoztatnál már sokáig!
    Ásd meg a sírodat és sétálj ki egy kandeláberhez egy méretes kötéllel!
    Te emberiség mocska!
    Te szarházi gané!

  • Mi (családi körben) erre azt mondjuk: ripacs, tulok-magyar.

  • Kellemes napot!

    Itt is mocskolódás megy. Viszont kérném kiírni a házakra balos szavazó vagyok, vagy jobbos. És amilyen érzelmű Tűzoltó, Mentős, Rendőr, megy ki ha hívják, úgy intézkedik a vers tartalmánál fogva.

    Még jó, hogy nem így működik, segítenek mindenkinek, ha ég a házuk eloltják, mindegy milyen szavazó, mert a demokráciában így van ez.

    Nem szeretnék olyan országban élni, ahol megbélyegeznek azért amilyen a világnézeted, vagy épp kire szavaztál, úgy kezelnek. Ez nem Észak Korea! Bár ha egy ilyen tartalmú vers hagyja el egy színész száját államférfiak jelenlétében, hát nem tudom hová tegyem. Egy biztos, egyik oldalról sem szeretném megérni, hogy listázzák az embereket.

  • tothi: a listázáson már túl vagyunk…a fidesz – és narancsagyú hívei – pedig az orbáni tézis megvalósításán dolgoznak, mi szerint, ha legyőzted az ellenségedet (mint tudjuk, nekik nem ellenfeleik, hanem ellenségeik vannak) ne habozz végleg meg is semmisíteni!

  • andy mage:
    feltenném teljes terjedelmében, mint vendégszerző írását, de a mail címed nem működik 🙁

  • Megtisztelő lenne.
    Az igazság másik oldala, hogy a Gépnarancs is szokta a blog cikkeit közölni.
    http://gepnarancs.hu/author/andrew_s/
    A neten ez aligha kizáró körülmény, de a tisztesség okán gondoltam, hogy jelzem

  • Töröltem pár levelet. Most már működnie illene a postafióknak is.

  • Írtam levelet a szerkesztőségi címre.

  • Gombóc Arthur

    Ez a vers a gyászos emlékű 2004. december 5-i népszavazás utáni elkeseredettségben született. Nyilvánvalóan mást jelentett abban az elkeseredettségben, mint egy 23-al kormányzó párt kampányrendezvényén. Most nyilvánvalóan nyílt fenyegetés. A vicc az, hogy velem már jó előre úgy bántak, már 4 évvel a vers megszületése előtt. Úgy szavaztam, ahogy bántak velem, oszt’ Szebb Jövőt!

  • Iliás Lászlóné

    „tűzoltási feladat: a veszélyeztetett személyek mentése, a tűz terjedésének megakadályozása, az anyagi javak védelme, a tűz eloltása és a szükséges biztonsági intézkedések megtétele, továbbá a tűz közvetlen veszélyének elhárítása;” Akkor, hogy is van ez kotzián rudolf és dánielfy zsolt ilyenekhez nem adnám a nevem, s a kezem? ORSZÁGOS TŰZVÉDELMI SZABÁLYZAT 28/2011. (IX. 6.) BM rendeletét nem ismerve, írta ezt az ocsmányságot. (kisbetű nem véletlen!)

  • andy mage: köszönettel vettem. nem a másodközlés a lényeg, hanem a közlés!
    engedelmeddel, leveszem a linket.
    itt az eredeti!

  • andy mage: o.k. valóban azt írta a mailer daemon, hogy over quota 🙂

  • IL-14
    még mindig nem zuhantál le?
    Igyekszem a hozzád hasonló provokátorokat ignorálni.Ki állt veled szóba?Minden seggbe bele dugod az orrodat?

  • Ez a róshe kire hápog itt?Bolsevik patkányozik,sírásói állást ajánlgat.És nincs egy nyavalyás elmegyógyász ebben a faluban?

  • gyuri10: erről az idiótáról néha leveszem a szájkosarat – tudod, azt a fajtát, amit hannibál viselt a filmben – és kiengedem a netre, de csak azért, hogy amit a gyűlöletről és mocskolódásról képzelegnek a boda-félék, megfelelő ellenpontozást kapjon.

  • Ezt a Mi9niszter úr sosem tenni.
    Sok idióta kataláció

  • malik katalin: 😛

  • tűzoltó:
    a cikket feltettük teljes terjedelmében!

  • http://nepszava.hu/cikk/1016867-eljen-es-viragozzek

    „A vállalat mintegy ötezer dolgozója és családjuk nevében is erőt, jó egészséget, kitartást kívánok az újabb sikeres négy év kormányzáshoz. Gratulálok az elsöprő választási eredményhez, egyben felajánlom cégünk szaktudását, erőforrásait és partnerségi szándékát az energia-infrastruktúra és a szolgáltatásfejlesztés területén, hiszen az erős ország, gazdaság és társadalom mindannyiunk érdeke.” Ezt a levelet nem a Csepel Művek kollektívája írta „önként” Kádár elvtársnak, amikor a Hazafias Népfront jelöltjei 98,7 százalékkal győztek egy izgalmas választáson. S amikor megerősítik elkötelezettségüket a szocialista brigádmozgalom, és a munkaverseny iránt. Ezt a levelet Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója írta Orbán Viktornak – önként(?). (Tényleg minden E.onos család Fidesz szavazó?)

    De hasonló stílben gratulált Orbánnak Gerhard Schröder, a Budapest Airport Zrt. elnöke is, aki bízik a kormány és a repülőtér vezetése között kialakult sikeres együttműködés folytatásában. „A cég mindent megtesz azért, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér méltó légi kapuja legyen Magyarországnak”.

    De ez se rossz: a Coca-Cola ügyvezetője, Nikos Kalaitzidakis írta az Újraválasztottnak, hogy a cég „a kormány stratégiai partnereként a jövőben is kiemelt fontosságú területként kezeli majd Magyarországot, keresni fogják azokat a lehetőségeket, amelyek hazai vállalatunkat a közép-kelet-európai térség regionális gyártóközpontjává tehetik”. Gratulált az ismételt kormányalakításhoz több más multi – az RWE, az Audi és a GE – vezetője is. (Vajon a multik-kormány partnerségi megállapodásaiban van titkos záradék, amely előírja a nyálaskás gazsulálást – vagy mi ütött beléjük?)

    Ne feledjem: a szovjet hordárok üdvözlik a magyar hordárokat – vagyis Putyin is megírta levelét. Nem kicsit cinikusan: „Nagyra becsüljük a konstruktív és kölcsönösen előnyös orosz-magyar kapcsolatokat, és érdekeltek vagyunk a közös munka folytatásában, a kétoldalú együttműködés megszilárdításában, népeink javára, a stabil és biztonságos Európáért”.

    Szerencsére befutott már a testvéri és megbonthatatlan kazah és az azeri kolléga – nyilván előremutató – üdvözlete is.
    Éljen hát az új nemzetköziség!

    Veress Jenő [email protected]

  • ….Nagy Miklós vagyok .. éltem éveket nyugat Európában … ott másként de a világ demokráciái ilyenek – képmutatás, hazug klikkek és széthúzás .. a demokrácia .. lehetne másként is de a fő maffia a kapitalizmus nem is hagy más lehetőséget (kelet euban a komcsik a legképmutatóbba kapitalisták tehát itt a fideszes és mszp komcsik maffiózók .. nyugaton a maffia szoci-álldemokraták és a maffia demokraták xDD amelyek szintán óriás válalatok kezében 😀 .. itt pár videjó .. ha akar gondolkodni valaki .. https://www.youtube.com/user/mikitudat )

  • Sziasztok!
    Én ugy néz ki égő házban fogok megrohadni mert én nem megyek el szavazni!
    Szerintem orbán-gyurcsány politika (direkt írtam kisbetűvel mert utálom még a nevüket is)
    Elmehet ne valahová máshová!
    Nem tudom miért kell Magyarországnak több politikus mint munkás ember. Sose értettem sose fogom.
    Más, jobban életképes országokban fele enyi politikus nincs aki csak úgy lopná annak az embernek a pénzét aki kőkeményen megdolgozik a morzsáért. Összesen 1 darab fél éves kisbaba is eltudná így irányítani így az országot ahogy ők teszik. Nincs értelme szavazni, nincs értelmi ezeknek az embereknek élni. DE MI MÉGIS ELTARTJUK ŐKET HOGY ŐK RÖHÖGHESSENEK OTTHON HOGY MICSODA EGY BIRKA NÉP HALLGAT AZ OSTOBA SZÓRA!
    Köszönöm szépen aki értelmesen végigolvasta az üzenetemet és rájött hogy az egész parlamentet úgy ahogy van politikusoktól kezdve az ott dolgozó és őrködő emberekig fel kéne GYÚJTANI! ha ki indulhatok a vers nyerseségből.
    Köszönöm!

  • Ha nagyon szeretnétek érteni mit akarok mondani csak nézzétek meg ezt a zenés klippet nem a legjobb zenének de amit mondani akar azt díjaznám….

  • csaba: tényleg nem a legjobb 🙂

  • enterprajsz, te emeletes……hol élsz te, vagy még nem tanultál meg olvasni, avagy süket is vagy. Ezek után mit mondjak? Te barom.

  • Az új kormány beiktatási ceremóniáján,élő adásban jól hangzana-Dánielfy Zsolt lendületével.–

  • Olvasva ezeket a hozzászólásokat, és azon gondolkodom hogyan lehet így sértegetni egymást?
    Szerintem pont nekünk embereknek nem volna szabad ilyeneket írogatni ill. mondogatni, talán jobb lenne ha a szeretet lenne első helyen. Őseink megértek egy-két háborút, nagyon sokan haltak meg értetlenül, és még mindig nem tanultunk belőle. Úgy gondolom egymás köpködése nem fogja megoldani az ellentéteket. Fiatalabb koromban a nagyim mindig azt mondta a harag nagyon rossz tanács adó, sajnos igaza volt. Nem vagyok egyik pártnak sem az imádója, történelemből is tanultuk minden rezsimnek vannak katonái, ez ellen nem tud tenni senki azaz megszüntetni nem lehet, de a szeretetnek szerintem erősebbnek kéne lennie!!!!!! Mindenkinek további jó egészséget kívánok!

  • Georgina Bojana

    Jó ez az „ellen-vers”!
    Mármint amit az „eredetire” írtak, s Debrecenben nagy büszkén, sőt majdnem sírva adta elő a „színész”. Utána taps, majd érkezett mosolyogva döbrögink…
    Erre elég hamar megírták az „ellen-verset”!
    *
    Azért van akinek nem lehet bekötni sem a száját, de a kezét sem, hogy tollat fogjon! Él még a magyar virtus, csak nincs benne erő. Elveszett. Ez az, ami szomorú.
    🙁

  • jani
    2014 április 12
    4:21 du.

    Lájk!
    Jani! Ez nagyon ült!

  • Csaba
    2014 április 13
    10:15 de.

    Óriás LÁJK!
    Csaba minden szavaddal mélységesen egyetértek! Agyon kellene baszni az összes vérszopót egytől egyig!

  • enterprise
    2014 április 12
    9:43 de.

    Miért vagy ilyen hitvány, hazudozó seggnyaló?!

  • Lehet gyűlölködni lehet bárkit kritizálni.De azt hogy valaki évekkel sőt évtizedekkel ezelőtt elment Magyarországról és az itt élők sorsáról dönt illetve szavaz egy olyan réteg mellett akik családok,emberek,gyermekek,vállalkozok életét tette és jelen pillanatba is teszi tönkre.Ez teljes bele avatkozása egy nemzet életébe.Remélem szégyenlik magukat,hogy nagyon sokan felnőttek és gyerekek süllyednek lefelé és mennek az ÉHEN HALÁS felé.

  • Piroska, én nem szavaztam!

  • Csodálkozik valaki ezen a D.Zs. nevű csepűrágón?
    2013 okt.23.-án a magyar min.elnök katonákkal a háta mögött hívta harcba a híveit!
    Csak jelezném Ősz nevű kommentelő felé,(ha nem látta volna Orbán ünnepi beszédét) hogy az mi volt akkor?Ugyanúgy uszítás polgárháborúra?
    Jellemző az ellenzékre, hogy átsiklottak ezen a hajmeresztő ünnepi beszéden szép csendesen szokásukhoz híven.
    Ha normális országban élnénk, ez a pojáca már nem lenne a helyén.
    Sajnos mi nem normális ország vagyunk. Úgy néz ki,hogy egy bolond 100-at csinál.Még parolázik is a csepűrágóval.
    Zsák a foltját…

  • Kovács Attila

    Kedves Figyelő!

    Mit szól ehhez?

    „Örömmel ismerem el tévedésemet: az Orbán Viktor vezette kormány építi az utat Istenhez, gyarapítja önbecsülésünket és a magyar nemzet tekintélyét. Szelet vetettek és vihart arattak, de a vihar csak a korhadt, terméketlen ágakat törte le. Hazánk fája tisztul, erősödik. Ezen az úton kell továbbhaladni.”
    Papp Lajos (szívsebész)

    Csak azért kérdezem, mert úgy gondolom, nagyon közel áll az idézett személyhez.

  • Tisztelt Holgyeim es Uraim,
    Ezt a kedelyeket borzolo verset hallgatva az jutott eszembe, hogy vajon nem azon kellene- e gondolkodni, hogy 4 millio ember nem ment el szavazni…Nem erezte a politikusokat alkalmasnak arra, hogy rajuk szavazzanak,barmilyen ertelemben. Arrol mar nem is beszelek, hogy reszemrol addig nem is fogok szavazni amig nem erzem, hogy a szavazatommal visszaelo politikust vissza is hivhatom, mind en, mind allampolgartarsaim, akkor ha nem gazdalkodnak megfeleloen ezzel az igen csak szamukra ” a megelhetest jelento” dologgal. Szamomra ez az en jovomet meghatarozo dontes es eddig az elmult 20 evben , egyfolytaban visszaeltek vele. Hat ram, ne mutogasson a gyerekekm, hogy ezt a sz…rt Te szavaztad meg kedves szulom. Ennyi a lenyeg. Szep ez a renduletlen hit es egyutterzes a Fidesz oldalan, de ezek utan, kire fognak mutogatni?! Remelem onmagukra.

  • Kovács Attila
    2014 április 14
    8:22 de.
    Kedves Kovács Attila!
    Soha nem láttam, hallottam Papp Lajost. De ezzel a szövegével valahogy egyetértek.
    Azért nem állitanám, hogy Orbán Viktor vezette Istenhez a magyarokat…

  • Na a vers 2004-ben aktuális volt más okból(kinti magyarok szavazati joga)az,hogy most is elhangzott,még nem ok arra,
    hogy egyesek félremagyarázzák,gyűlölködjenek!!!
    Aztán ha valahol tűz van,vagy bármilyen katasztrófa ugye
    oltás előtt nem kérdezik,kire szavazott az illető,ha olyan
    leépült szélső-balos mint itt sokan akkor is eloltják a tüzet…..a valóságban,de átvitt értelemben …..is!

  • A dánielfyvel ugyanabba a gimnáziumba jártam (Leövey) már akkor is simulékony volt és tehetségtelen. az is maradt. és már külsőleg is felismerhetetlen mint mindenki, aki megtagadja emberi mivoltát. (kamaszkorában még volt némi emberi benne) lehet tizenkettő arany érdembigyója vagy akármije, sok pénze vagy tudomisénmicsodája, egy szolgonc, legalja, gerinchiányos…

  • Diktatúra újra töltve. Már egyenesen látszik hogy a Fidesz egy új jobb oldali diktatúrát akar bevezetni. Mondjuk azt hogy diktatúra 2.0. Megfélemlítik az embert, uszítják ellenük a többieket mert nem állt be a sorba. A médiának is befogták a száját, sőt megfenyegették a nem fideszpárti rádiókat hogy vagy behódolnak nekik vagy húzhatnak a picsába. Lásd pl Neoból a Bumeráng. Kíváncsi vagyok hogy mikor fognak elvinni embereket mert nem fidesz párti. Gratulálok ennek az országnak agymosott fanatikus idiótáihoz akik ezeket újra hatalomra segítették. Nekem ne mondja senki hogy komcsi vagyok, mert amúgy jobbikos. De csak azért szavaztam rájuk mert volt egy normális programjuk, nem úgy mint ezeknek. Van az a mondás hogy fideszessel vitatkozni ugyanolyan mint sünnel maszturbálni. Kibaszott fájdalmas és semmi értelme.
    Itt úgy látom polgárháború lesz. Nagyon érik.
    Azt hiszem hogy csatlakozom a 500.000 magyarhoz akiknek már jó külhonban.

  • valamilany
    2014 április 14
    2:12 du.

    Egy hatalmas LÁJK a bejegyzésedre Kedves valamilány!
    Találó a név választásod, mert nem vagy semmi!:)

    „szolgonc, legalja, gerinchiányos…”
    🙂 🙂 🙂 ))))))
    Engedelmeddel ezt lopom!:)

  • Szavazz itt is a békére és ….. pl kilépjünk e a NATO-ból .. ???
    A béke érdekében ön szerint mit kellene tenni ??ebben a háborús szituban
    Katt–ITT–>>http://ez-kiraly9.webnode.hu/

  • Nagy Miklós: Kilépünk az NATO-ból és megvédjük hazánkat pl az Oroszoktól? Mind a hat katonánkkal vagy rakunk tartalékba is? Miután minden szomszédunkba belekötöttünk jó lépés lenne. Mondjuk jó hangosan nacionalista jelszavakat kiabálunk hátha meghátrálnak tőle a bitangok. Vagy elég egy fénykép a mindenkori kormányról?
    Ez komoly kérdés?

  • Mivel az orosz ha tetszik ha nem meg fogja védeni magát ezért a semleges államokat nem is fogja bántani .. Most akkor ez a szitu mint Horthy idejében Csak akkor nem nagyon tudott Magyarország semleges maradni mert az bunkókomcsik így is úgy is megtámadták .. De a mostani szituban a NATO tagjaként semmi esély kimaradni .. EZ IS TÉNY

  • Nekem csak a szóhasználattal van szó. Ez nem színművész hanem színész. Tehetsége nincs de szeretne feljutni a Nemzetibe. Ilyen egyszerű. Egy kis seggnyalást megér neki.
    A vers mondanivalója nem új, hiszen az eltelt négy évben is így volt.

  • Nagy Miklós. „bunkókomcsik” Komoly vitapartner vagy.

  • bocs, nemzettestvér, de itt nincs helye jobbikos kampánynak.
    hozzászólásod töröltem (a moderátor)

  • Akkor a lényeg megértve .. a szitu .. EZ van

  • Attila!
    Sose izgassa magát,itt ha valakinek más véleménye van,vagy netán valós dolgokat ír,azt lehülyézik,le nácizzák,lefasisztázzák(ők sem
    tudják mit is jelent a szó…)az a lényeg,hogy negatív,sértő és bunkó legyen…..
    Aztán a moderálásról jobb ha nem is beszélünk…..meg kell nézni,hogy kik kritizálnak…..
    Ide csupán azért érdemes írni,hogy sok kinti félrevezetett(de itthon is vannak szép számmal)magyar aki csak ezt a „demokrata-fórumot”….olvassa,a valóságról is képet kapjon!!!!!
    Egyébként fejtől büdösödik a hal….(ille-pille mutat példát!)Egyre közönségesebbek és azt hiszik,hogy jópofik..

  • megjött, szépasszony? isten hozta! ami a büdösödést illeti: boda, kicsi szentem, maga nem csak a fejétől büdösödik 😀

  • Georgina Bojana

    Most írunk?
    v a g y
    szagolgatunk?!
    *
    Olvasni, a beírtakra reagálni és nem köpködni, nem pfujjozni szeretek igazán.
    Kedves Marcsi, hagyjál már meg ebben az örömömben.
    Megköszönöm!
    Hidd el, ha nem vádolsz, de átgondolod az itt leírtakat, normál módban válaszolsz, nem lenne semmi bajod.
    Úgy értem, Neked sem fájna.
    Mi már hozzászoktunk.
    Rossz dolog ám olvasni, ha bárkinek rossz kedve van, rosszul érzi magát, ezért harap mindenbe, amit klaviatúrával valaha is – mi többiek – ide leírtunk.
    (( 🙁 ))

  • G.B.: bodának küldetés tudata van, nomeg, beszűkült látása és sikált agya. ne várj tőle olyasmit, amire nem képes.
    dolgozom a szókincse kimutatásán. nem igazán megterhelő 🙂

  • már említettem, hogy ez a fórum nem a jobbik fóruma. melyik szót nem értette? (a moderátor)

  • Nagy Miklós
    2014 április 16
    12:08 du.

    „az bunkókomcsik így is úgy is megtámadták”

    A történelmi ismereteiddel komoly problémák vannak sutyerák! A nyolc elemit sikerült már elvégezned? Nem úgy tűnik!

  • Ok ok .. xDD az ok a. mert az okos az poén az igaz fidesz magyarnak .. vicc de neked jó xDD

  • Csak nézd is meg az filmet –>> ilyen most az nyugat sajnos –>> https://www.youtube.com/watch?v=LpSnvbARbR4

  • Nagy Miklós: Most viccelsz? A Mechanikus Narancs stílusosabb lett volna. Kedvenc sorozatom a Kisvárosi gyilkosságok. Még sem gondolom, hogy Angliában mindenhol tömeggyilkosok vannak. Azt sem hiszem, hogy emberek a lábukat faragják, hogy beleférjenek egy cipőbe (Hamupipőke). De mérgezett almával sem látok embereket rohangálni (Hófehérke). Hol élsz, hogy ilyen jól ismered a nyugatot? A nyugat nem tökéletes. Emberek lakják nem lehet tökéletes. De ha zongorázni tudnám a különbséget Kocsis Zoli lennék. Szidtok folyamatosan egy olyan világrészt amit pici részletekben ismertek és a nyomukba sem értek. Kiragadjátok a rosszat és a rengeteg jót nem akarjátok látni. A tények nem zavarjál meg a látásotokat. Az hab a tortán, hogy az elmúlt két év bűneseteiben itt nálunk lengyel, román, lett vagy litván (nem tudni) elkövetők voltak. Nálunk még így is negyed annyi bűncselekmény van ezer főre vetítve mint nálatok. De persze a mocskos nyugat, hiszen itt történt.
    Tehát mocskos nyugat és „bunkókomcsik”. Csak és csakis Magyarország? Ha már ott élsz nézzél már körül!

  • nembaj az se hogy csak a muszlim nők szülnek a nyugati városokban gyermeket .. vagy mégiscsak már csőd sajnos a nyugat ?? Persze , hogy figyelmeztetés ez már de aki akar csak az lát …

  • Nagy Miklós: Nálunk nagycsaládosok az emberek. Három-négy gyermek az általános. Pedig nagyon nyugat vagyunk. De mindig émelyítő érzés fog el mikor egy férfi kérdezgeti miért nem szülnek a nők? El tudja esetleg tartani az asszonyát úgy ahogy kell? Ha okosabb a felesége mint maga akkor is pelenkáznia kellene? Más f@szával a csalánt kedves Miklós? Csak a muszlimok szülnek? Az nem gyermek? Csak nem a nagy fehér fajért aggódik? De ki kérte, hogy éljen nyugaton. Fel a vidám Keletre!!!!! Most úgy is ez a jelszó! Majd mi senyvedünk itt. Igaz nehéz az élet mert se turul se árpádsávos zászló de még egy gárdista sincs. Csak jó és gondtalan élet. Ez van! Majd csak megküzdünk vele.

  • .. te most csak magad akarod igazolni .. ???
    én magam is sajnálom de csak ennek csőd a vége ..,,
    mesében él a nyugaton .. a muszlim szül gyereket .. és te meg kioktatsz engem .. xDD .. nekem mindegy hogy mit hiszel attól a muszlim szül csak a nyugati világban .. .. ez nem az én problémám .. az egész nyugat még egy kis pénz van mesében álmodoztatja magét ,…,,

  • Nagy Miklós: Miért kellene nekem bármit is igazolnom? Oktat téged a rosseb. Ez csak beszélgetés. Egy kis pénz? Annyi, amiről csak álmodhatsz. A pénz csak azok szerint felesleges akik nem férnek hozzá. Én már öreg vagyok partizánnak. Azt hiszed megtaláltad a bölcsek kövét? Azt hiszed Vona és Orbán kivezeti a világot a bajból? A baj az, hogy te hiszel én meg már tudom. Te azt hiszed, hogy ha tenyészállatot csinálsz a nőkből akkor eljön a Kánaán. Bonyolultabb ez ennél. A megoldás nem a visszafordulás a középkorba. Nekem nem sikerült megreformálni az országot. Majd ti megcsináljátok.
    De szerintem ez az út nem turullal és fekete egyenruhával van kikövezve, de ti biztos jobban tudjátok.
    Te látom nem éltél nyugaton. Mindent csak hallomásból tudsz. Írásodból nagyon fiatalnak és hevesnek nézlek. Ha nem akkor baj van. De kioktatni nem akarlak. De igazolni sem magamat. Ne sértődj meg, de ki vagy te, hogy igazoljam magam. Tartozom neked valami felelősséggel? Nem hiszem!

  • llanfair
    2014 április 17
    3:18 du.

    Figyi ez a nagy izé asszem szobatársa lehet annak az id. kissnek ott az intézetben. Biztos tőle majmolta el, hogy ide kell járni őrjöngeni mikor épp nincsenek leszedálva 🙂

  • Hát ez az A amcsi álomnak vége .. és az ébredés nem lesz annyira vidám ott se

  • Nagy Miklós: Nem éltem Amerikában. De azt tudom, hogy nem mindegy hol állunk mikor jön a hullám. A hegytetőn, vagy a mocsárban az állunkig. De nem írtad melyik országban éltél, hogy ilyen jól ismered a nyugatot.

  • Fuser. Szeretem mikor meg akarnak győzni, hogy rossz nekem. Ők csak tudják!

  • llanfair: mind1, hol élt, most itt szennyezi a környezetet. töröltem kommentjéből egy vérjobbos videót. nem fog neki tetszeni.
    én meg leszarom.

  • Ille István: Az rendben, de valami rothadó nyugati világban csak élni kellett neki ha ilyen jól ismeri? Vagy csak hallott valamit harangozni róla? Akkor mitől ilyen magabiztos?

  • llanfair: olyan selmecicásan = csak 😀

  • Georgina Bojana

    Kedves Fórumozók!
    Nem tudtam aludni, így végignyálaztam a beírásokat. Egyiktől-másiktól jobb kedvem lett. Nem jobbik(!) – de jókedvem lett.
    Arra gondoltam, ki kellene adni az összegyűjtött „igazságokat”, egyikük-másikuk igen csak megnevetteti az azt elolvasót.
    (( 🙂 ))
    Szép hajnalt, szép ünnepet!
    G.B.

  • .. mivel a nyugat Európában tanultam .. egyetemen .. A Seelisbergben (Svájc) és észak Olaszországban ezért tudom ott mi a helyzet .. és sajnos a nyugat képmutatásba fulladt szerintük is .. Már csak az a kérdés mit lehet tenni a békés átmenetért .. ez jár nem marad …

  • … nem igen találtam olyat ami lényeges lett volna a töröltekből .. ezért felesleges aggódnia kedves barátom (moderátori félreértése van ebben .. de ez most nem lányeges .. ) a lényeg tudatos változás .. Mert mint írtam svájci és olasz valamint osztrák iskolában megtapasztaltak és megismert életmód és életviteli dolgok tudnak csak ebben a szituban segíteni .. és az Orosz Ukrán válság ezt el fogja mélyíteni

  • ..és igen ELHATÁROLÓDOM MINDEN SZÉLSŐSÉGESTTŐL – pl itt a komcsi gyurcsányoimádói megölnék orbánt – Katt-ITT–>> http://mno.hu/ahirtvhirei/orban-viktor-meggyilkolasara-buzdit-egy-dk-dolgozo-1221936
    – én nem ölnék meg senkit .. mert épp elég az orbán és imádóinak az életmódja – nevetségesé tették maguk – xD
    .. én nékem pont elég a saját életmódom .. Ha is nevetséges valakinek akkor azt legalább békésen –

  • nagy miklós: teljesen érdektelen, hogy maga mit talált, és mit nem.
    a lényeg az, hogy ÉN mit találtam. amúgy nincs abban a helyzetben, hogy felül bírálja moderátori tevékenységemet.
    barátja meg magának a hóhér 😀
    seelisbergben van egy modern általános iskola, mondjuk, azon már túl van. van egy maharishi kutató egyetem (http://www.meru.ch/), amit azért inkább ne nevezzünk felsőoktatási intézménynek. de megnyugtató, hogy maga ott tanult. amúgy mit is? csak nem transzcendentális meditációt? vagy védikus organikus mezőgazdaságot? esetleg világbéke projektet? hogyan gyógyítsunk kézrátétellel szifiliszt? 😀

  • nagy miklós: aha. a MNO meg magának autentikus hírforrás…
    amúgy a dk-nak nincsenek dolgozói. a dolgozó ugyanis egy másik fogalmat fed.
    persze, egy méhkaptárban vannak olyanok.

  • .. na ok .. csak ha a fidesz amely ilyen híreket ad .. vagy elterel vagy hazudik .. tehát legalábbis az emberi szempontból inkább szélsőséges mint én aki nem hazudok – Hopp ez van ..
    .. az mszp meg naponta bont kordont pesten .. hisztizik és mindenkit vádol a saját vesztesége miatt egymást is eszik ez se egy megoldás .. .. ezek se igen alkalmasak vezetésre az tény … én soha nem mondtam magamról, hogy én kell vezessem Magyarországot .. Az mszp meg megbolondul a fájdalomtól , ha nem ő .. őszintén ezek kik .. ?? mert , hogy vezetőknek soha nem is voltak alkalmasak az tény ..

  • Nagy Miklós: No. Soha senki halálát nem kívántam. Ezt kikérem magamnak. Személyes beszélgetéseknél sem hallottam ilyet. A dögölne meg kifejezés pedig csak az elkeseredés szava. Akit éppen tönkretett a politika mit mondhatna? Lelkiismeretlen tolvaj emberek ne sértődjenek meg rajta.
    Ha el is fogadom, hogy áldozatot kell hozni a hazáért a politikusaink mit hoztak. „Kénytelenek ” voltak meggazdagodni? Ez a minimum amit megérdemelnek. Jól megérdemelt börtönbüntetést viszont igen kívántam annak aki megérdemli. De egy véresszájú tigris le tud állítani szép szóval? Tanulni felsőbb oktatásban egészen mást jelent mint ÉLNI egy országban. Ezt maga is tudja. Az ÉLET nem az egyetemek folyik. Az csak egy része még ha befolyásos (sajnos)része is. Mint említettem én a legnyugatibb szegletben élek és itt szerencsére a képmutatás nem egy lényeges dolog. Nem mondtam, hogy a nyugat tökéletes de ezt kellene jobbá tenni és nem a keleti kulturálatlanságot előtérbe helyezni. A születésszám csökkenése a okosodó világban tényleg számottevő, mert a gondolkodó nő nem akar tenyészállat lenni. Itt más mert vallásosak. Nem mondják hanem azok. De ezt nem a nők rabszolgaságával kell megoldani. A Földgolyó amúgy nagyon túlnépesedett ráfér egy kis (?) csökkenés. A fehér faj tényleg veszélyben van. Kérdés ez mekkora baj a Földnek? A legtöbb kárt a fehér ember okozta a világnak. Az ember színe fehér? Nem hiszem. De tény, hogy Európa most a legélhetőbb világrész. Miért lenne komcsi aki Gyurcsányt szeretné vezetőnek? Ez butaság. Még kisdobos sem voltam de a mostani választékból Őt tartom a legjobbnak. Miért lennék ezért komcsi? Ilyen marhasággal csak lejáratja magát. Mint általában nekem is mindegy ki a miniszterelnök ha megy a szekér. De nem megy. Tartom az LGT álláspontját.

    Én úgy emlékszem, hogy nem emlékszem,
    hogy ki volt a miniszter éppen,
    mikor Puccini fölmotorozott Budapestre.

    Én úgy emlékszem, hogy nem emlékszem,
    hogy ki volt az elnök azon a télen,
    mikor Gershwin csak úgy eljátszotta
    azt a szomorú rabszódiát.

    De az a néhány dallam megmaradt,
    tudom nem túl magvas gondolat,
    de azért vígasztal, vígasztaló.
    Az a háló majdnem szétszakad,
    de néhány nóta fennakad
    és ez vígasztal, vígasztaló.

    Úgy emlékszem, hogy nem emlékszem,
    hogy ki volt a miniszter éppen,
    mikor a Beatles csak annyit szólt:
    She loves you

    És én úgy emlékszem, hogy nem emlékszem,
    hogy ki volt a censor azon a télen,
    mikor azt énekeltük, hogy…

    És itt nem tudjuk a szomszédunk milyen pártra szavaz. Nem téma. Így kéne.

  • MTI McCain (USA) Moldovában: „Oroszország államnak álcázott benzinkút, melyet egy maffiózó vezet” (( MOST AKKOR EZ AZ USA FELELŐS EMBERE AKI TUDJA MIT BESZÉL EZ HA NEM PROVOKÁCIÓ AKKOR MI AZ — 😀 szélsőséges és hazug az usa vezetése is ??? hát 😀 az se volt soha egy nagy érték ..

    John McCain szenátor azt mondta, nem hiszi, hogy Oroszország elfoglalná Moldovát, de hozzátette, hogy ez sem zárható ki. Megjegyezte, hogy az Egyesült Államok az eddigieknél sokkal szigorúbb szankciókra készül Putyin ellen, és alkalmazni is fogja azokat, ha az orosz elnök „nem hagy fel a térség provokálásával”.
    „Soha, de soha sem fogjuk hagyni, hogy Vlagyimir Putyin megfossza Moldova népét a szabadságtól és annak jogától, hogy maga határozhasson jövőjéről. Oroszország államnak álcázott benzinkút. Valójában olyan benzinkút, amelyet egy maffiózó vezet” – mondta az amerikai szenátor diákok előtt a moldovai Gazdaságtudományi Akadémián.
    A négy amerikai szenátor tárgyalt Moldova miniszterelnökével, Iurie Leancával. A téma az energiaellátás biztonsága volt és az, hogy miként tudna Moldova vonzóbb lenni az Egyesült Államok befektetői számára.
    (MTI) 😀 .. ez azért nem egy normális vezető az is tény

  • nagy miklós: javaslom – habár húsvét van, és ilyenkor bocsánatosabb bűn rendesen bepiálni – fogja vissza magát. nem az MSZP bont kordont.
    még mindig nem válaszolt a kérdésemre: milyen fakultásra is járt a MERU-n?

  • llanfair: a jófiú azt reklamálta, miért töröltem le a youtube-os inzertjeit. nos, erősen mohamedán/iszlám ellenesek voltak.

  • nagy miklós: tudja, kié a lukoil benzinkút-lánc? aljakszandr lukasenka (amikor kevésbé volt flancos az írásmódjuk, alexandr lukasenko) belorusz/fehérorosz, egy kissé orbáni elveket valló führeré. ellene miért nincs semmi kifogása?
    ráadásul, ha javasolhatom, ne tankoljon a benzinjéből négy hengernél kevesebb motorba, bármilyen olcsó is – mert olcsóbb, mint bármelyik multié – mert az még elviseli, ha egy hengerben szétbassza az ellátórendszert az a szar, amit benzin címén árul!

  • Ille István. Mohameddel nincs gondom azt hiszem. Nem foglalkoztam a témával. Az iszlámmal már vannak gondjaim.
    Nem az Iszlámmal hanem erőszakos képviselőivel. Mikor a bevándorlók viszik az eszméiket az már elfogadhatatlan. Ez tényleg nagy hibája Európának. Elfogadhatatlan, hogy Londonban zaklatják a lányokat az öltözékük miatt és elfogadhatatlan, hogy Malmöben zaklatják a zsidókat, hogy mit keresnek ott. Ők mit? Azt hiszem ha nem tudják az elvadult iszlamistákat kezelni az tényleg Európa vége. Ellentétben ott van a tényleg „csak” Istenhívő aki a vallását akarja gyakorolni de nem akar erőszakosan téríteni. De most Magyarországon nem egy erőszakos térítés van? Az normális? Aki nem babonás az csak másodrendű állampolgár. A szóban is benne van HÍT! Ne legyen már kötelező HINNI.

  • Na akkor csak ezt akartuk megbeszélni .. kik is a szélsőségesek .. ..és akkor ezt is megtudtam azért az mszp iránt inkább toleráns a moderátor .. szabad ezt is .. csak nem kellene más mindenkit lenézni .. és mivel ezt én így éreztem ezért nem is nagyon szeretnék ezek után semmilyen vitában megsérteni senkit … nem egy a véleményünk .. de nem gondolom, hogy gyűlölni kéne azt aki velem nem ért egyet — 😀 mosoly mindent egyenesbe hoz .. 😀

  • nagy miklós: mit is tudott meg? hogy maga mit érez, azt rendezze le saját magával. lenézni? mindenki mást? ne komolytalankodjon 🙂
    ami a vitát illeti, miből gondolja, hogy maga vitapartner?

  • Nagy Miklós: Most feleslegesen hozol fel példákat. Senki sem mondta, hogy az amerikaiak tökéletesek. De Ti elnézitek a magyar politikusok lopásait, bűncselekményeit, hibáit és aljasságait, de állandóan keresitek a szálkát más nemzet politikusaiban. Annyi gerenda ami otthon van már elég egy Dácsára is. Mire jó? Azok hibái nem mentik ezeket. Nekem ez a véleményem. Most az orosz határon az megy, hogy bizonyos emberek szeretnének oda tartozni ahova én szeretek tartozni. Az Oroszok pedig nem akarják. Ezért képesek kirobbantani egy világháborút is lesz@rva téged, engem és mindenkit. Ezt próbálják megoldani mások háború nélkül. Az pedig egy buta álom, hogy ha függetlenek leszünk nem bántanak. Minket azért nem bántanak mert gazdaságilag megvettek Orbántól. A Nato sokkal inkább ad védelmet egy hadsereggel nem rendelkező de állandóan háborút akaró népnek.
    Kering egy felmérés, hogy a balti államok Magyarország és Lengyelország (?) jött ki a legjobban az EU csatlakozásból (A Ukránok tudnak olvasni. A gázzal zsaroló katonákkal vendégségbe járó Oroszokat valamiért nem szeretnék). Persze a magyarok nem tudtak vele élni ez miért az EU hibája? A balti országok mélyebbről indultak mégis jó helyzetben vannak. Négy éve voltam mind a háromban, és Európában voltam. Nem is hittem volna.
    A befektetés egy térségben nem az ördögtől való. Pénzt csak pénzből lehet csinálni. Ha nincs pénz csak jelszavak maradnak, abból pedig csak turul lesz. Ettél már turult? Úgy kell csinálni, hogy mind a két félnek jó legyen. Ez a szegényebb ország kormányának feladata. Egyetlen gazdag ország kormánya sincs felhatalmazva az ész nélküli adakozásra. De jó befektetésekkel fel lehet futtatni egy országot. Nem vagyok egy Pangloss mester, de most és itt a legjobb világban élek. De lehetne sokkal jobb, ezen kell dolgozni és nem az elpusztításán. Ezt kellene a zászlónkra tűzni de annak a színe nem az árpádsávos. Szerintem.

  • — nekem semmilyen faji vagy vallási nézetem nincs valaki ellen — .. ezért is fordítva is igaznak tartom .. hogy az én írásomba se kell belemagyarázni semmi szélsőséget – nem látom semmilen szempontból a jó irányt se az mszp se a fidesz se a nyugat szempontjából .. attól még nem mondtam egy szóval se hogy én keletre gondolok amikor jóra gondolok – ( ahogyan a 10 sz,rendszer indiai és mégis használjuk szinte mindenhol a világban úgy minden jót mindenkiben lehetne erősíteni .. segíteni ..
    Habár pont az mszp csinált elismert lelki központot a Krisnás és a TM mozgalmaknak Magyarországon attól még a szerintem valódi értékei se a keresztény se semmilyen kultúrának nem érvényesülnek sajnos itt magyarban … se .. és sehol se .. és el kell ismerni azért ha kicsit is reális az ember a szélsőséges liberális élet se vezet sehová — csak önpusztító demokráciákban ..ami van az most mindenkinek rossz — és ezért nem a jobb oldal és az emberek a hibásak .. azt el kellene azért ismerni sajnos a bankár maffia erőteljes befolyása alatt sok ország .. és ezt a tényt pont az mszp nem ismeri .- a fidesz meg csak mismásol .. el ez se helyes szerintem náluk .. viszont szerintem is — és ha tettek jót a fiszben is mszp-ben is .. az nékem kevés ennyi ..és Űjra mondom az életmódja minden ember .. és bocs ha más a véleményem

  • nagy miklós: nem a más véleményével van a baj. olyan másnak is van 😀
    ha kihagyta volna iszlám ellenes inzertjeit – egyáltalán, érti ezt a szót? – nem is lenne semmi gond a nézeteivel.

  • OK értem .. de az a videó a arról szól nékem , hogy sajnos a szélsőséges muszlim világ a legerősebb a mostani problémákban — és szerintem se az a megoldás ha a muszlimokat hibáztatjuk .. de ez ,meg a másik véglet nékem amit a nyugat csinál … Mert attól, hogy mindent csak pénzel és kétes bankár világgal akar megoldani az se megy sokra — és a videót én erre való figyelmeztető jelnek láttam — (ami nem az én általam készített és ne is általam feltöltött videó) akkor ezzel egyben el is határolom magam attól .. 😀 .. mondom újra az sajnos egy irány —

  • nagy miklós: még mindig nem válaszolt kérdésemre.
    a nyugat ellenessége pedig nagyon amatőr: mijafaszt csinálna nélkülük? amúgy mintha szt. istván királyunk – aki működése szerint minden volt, csak nem szent – is ezt az elvet követte volna: nyugathoz tartozni!

  • No itt hagylak titeket mert megyek kerti partira (Pisti irigykedhetsz). Steak, sült húsok, vörösbor és ír whisky. Nem ma oldjuk meg a világ kérdéseit.
    „és Űjra mondom az életmódja minden ember .. ”
    Ez torzó vagy sértés akar lenni? Na mindegy sziasztok!

  • OK EZ TETSZIK .. mert szerintem se feltétlen az a szent aki csak a nyugatot majmolja .. én is ebben egyezem .. 😀
    Szerintem csak egyénileg lehet jól és gyorsan változni jó irányban – mert az életmódot senkire se lehet kényszeríteni … Na de a példa és a nevelés szólhatna jobban életről .. Ha akarnák az TV és Film készítők akkor az élet és nem az életellenes dolgok lennének divatban ..

  • a nyugati értékeket megőrizve azért meg kell (szerintem) változtatni kicsit azt a nagyon liberális valamit amit a nyugat vall .. Lehetne ebben a nagyon nyugatinak mondott és szabad világban több önfenntartásra való nevelés – ez nem azt jelenti hogy csak kinn a tanyán lehet élni .. (bár az usában is aki szabad életre vágyik az a legtöbbször megoldja maga vagy a barátaival közösen a farmer világot ..és tart egy autót , hogy bármikor be mehessen a városba .. ha kell valami

  • Van nyugaton is sok sok ember akik mindenből a jót szeretnék megtartani .. én is így szeretném .. de ami nagyon nem tetszik az a tv és a filmek igen negatív példamutatása

  • .. és minden napról napra rosszabb .. és akkor nem mondhatom magamnak ez majd jó lesz ..
    én is keresem , hogy lehetne a jót egymásban segíteni
    ennyi a véleményem ..
    és nem szégyenlem kimondani a bankárok és a kezükben lévő médiát nagyban felelősnek érzem ,,

  • Mit tanultam .. nem nagyon érdekes ebben a témában .. ha a társadalmi szinten nézzük … akkor csak a TV-nek egy negatív oldala és a bankárkodás amit elítélek —

    Ezért most az suliról ennyi 😀 szexuális felvilágosítást maha-miki önmegvalósítást .. Na ezért lett a nevem is nagy mikulás 😀 ..

  • Georgina Bojana

    Kedves Ilanfair!
    Remélem a lakma és a hangulat is jó lesz! (( 🙂 ))
    Az ír whisky-t nem írigylem, a vörösborból is a testeset szeretem, no meg a Rose-t, attól függ, mi a menü?
    Érezd jól magad, fenébe a politikával! Amit ma megehetsz, megihatsz, az a Tiéd!
    Örüljünk az Életnek!
    (( 🙂 ))
    Annak, hogy vagyunk, vannak barátaink, de ellenségeink is. Az ellenségeinktől sokat tanulhatunk, mivel mindig nyesegetnek, a hibáinkra figyelmeztetnek.
    *
    Barátok és kutyák, szeretet nélkül, el sem tudom képzelni az életemet. Ők „csak szeretnek” és többnyire, elfogultan.
    (( 🙂 ))

  • Georgina Bojana: Köszönöm jó volt. Bárány és marhasült volt. Én bordeaux-i vöröset ittam hozzá. Whiskyt én szinte csak otthon iszom. Magyar társaság volt, de az egyik hölgy férje az Ír egyház papja. Fantasztikusan kedves vörös ír ember aki majdnem tökéletesen beszéli a magyart. Az ellenségeimnek annyira nem örülök, van nekem egy lányom aki felhívja a figyelmemet a hibáimra. Van dolga elég. Kutyánk nincs mert sokat utazunk és nem hagyhatjuk annyit egyedül. Ezért csak a mezők madarait szoktattuk magunkhoz sok etetéssel. A kis erdőnkben pedig kiváló fészkelőhelyük van. Legújabb lakónk egy Balkáni Gerle pár. De úgy látszik hozták a rokonokat is mert megduplázódtak egy-két napja. Nem baj van hely az erdőnkben bőven. Csak már napi egy kiló magot fogyasztanak. És még nincsenek meg a kicsik. Ezért pedig sajnos macskát sem tarthatunk. A szomszédba róka jár vacsorázni. Három kutyája van és ami marad megeszi a róka. Nagyon irigyeljük érte.

  • Nincs itt semmi baj – a FIDESZ-pártiak majd mind tejben-vajban fognak fürödni, a többi munkaképes meg külföldre megy, a szülőknek küldik haza a devizát, és

    Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
    Mert itt van már a Kánaán!

  • Hát ez a rákfene eszi ezt az országot, már jó pár éve. A Fidesz és elvakult követői, azt hiszik, aki nem az ő oldalukon áll az nem magyar. A 2002-es buktájuk óta (a haza nem lehet ellenzékben, volt rá a válasz) ezek folyamatosan azt gondolják, magyar csak egy Fideszes lehet és övék ez az ország is. Még szép, hogy az ilyen „emberek”, mint a Kubatov Gábor nyilván jogosnak vélik, hogy nyilvántarsanak mindenkit, a „saját embereiket” és a velük egyet nem értőket. Jól írta itt valaki, az ügyészség dolga lenne ezt vizsgálni és vádat emelni a mások adatainak, meggyőzősdésének a nyilvántartását. Nem hinném, hogy joga van bárkinek másokat a meggyőződésükért megitélni, nyilvántartásba venn, lekomcsizni és ezzel kizárni a magyarok közül. Ez úgy gusztustalan ahogy itt elhengzott.
    A videoválasz készítőjének pedig csak gratulálni lehet…

  • Importáltuk Mubarakot.

  • Na ebből a demokráciának nevezett képmutatásból nem lesz demokrácia sehol .. xD FixDD .. nekem ugyan se diktatúra nem kell .. és azért legyük őszinték ma már az usa is a hülyeség diktatúrája .. . az usa önpusztító hülyülés diktatúrája – Teljes film itt ->> http://videa.hu/videok/vicces/usa-a-hulyek-paradicsoma-teljes-nap-neked-romantika-EcEwHLXKmJbO0X4b

  • Kussoljatok, ti ott kint Kanadába renegát nemzetárulók! Hallgassátok kertészákost az nektek való! Ne pofázzatok bele egy számotokra (már) idegen ország ügyeibe! Hajrá Viktor, hajrá Magyarok!

  • levi, kisfiam, én pl. mogyoródról pofázok bele a nekem nem idegen ország ügyeibe. köze? szépen elviseli, mert mást nem tehet 😀
    a renegát a hitét tagadja meg, értelmetlen nemzetárulással párosítani.
    amúgy melyik nemzetre gondolt?

  • Levinek meglevesesedett a rakomány a fejiben nekije.
    Még jó ha nem kezd el erjedni odabe.
    ( Agypálinka höhöö )

  • Levi: Megfogadjuk tanácsodat. Számunkra idegen Magyarország, mert azzá tettétek. Mi nem belepofázunk a Te sorsodba, mi megvitatjuk a sok bűntettet, rablást, a teljes lezüllést, amit Te és a veled hasonlók műveltek egy valaha a demokrácia útjára készülődő szép országgal. Nem mi büntetünk majd meg, hanem azok, akik csendre vannak kényszerítve és akik nyomorba lettek taszítva, akik meg lettek alázva, akiknek most nincs fórumuk, mint nekünk, azok ott vannak KÖRÖLÖTTED, sok közülük naponta karnyújtásra vagy közelebb áll hozzád. Ezektől kapod meg méltó jutalmadat! Hamarosan!

  • Jó a kép.
    Egy ember-alakban feltűnő szörnyet mutat.

  • Busa fejű magyar paraszt nem hímez,nem hámoz….