Orbán Viktor szemöldökei melegséggel töltik el a magyar lelkeket

2014 április 26 6:01 de.73 hozzászólás

A Közszolgálat című kormányzati lap főszerkesztője szerint Orbán Viktor – “kicsiny, de egyre erősebb hazánk” miniszterelnöke – melegséggel tölti el a lelkeket amikor beszédet mond. Szemöldökeiből árad leginkább ez a megható melegség. H. Petró Ildikő főszerkesztő az újabb fideszes kétharmad megszerzése után elmondja szerkesztőségi cikkében, hogy Orbán Viktor egyszerű és emberi stílusának köszönhetően “vonzotta magához hasonló lelkületű munkatársait.” Ennek köszönhetően pedig Magyarország is emberibbé vált uralkodása alatt. H. Petró Ildikó abban a reményben ünnepelte a vezért, hogy esetleg “meg-megdobban a kedves Olvasó szíve.” Különösebb kommentár nélkül hozzuk le a Közszolgálat főszerkesztői írását Magyarország miniszterelnökéről. Csendben – de nem ünneprontó szándékkal – jelezzük, hogy ennyire “kedves” és hízelgő írás más politikai vezetőről az elmúlt 25 évben nem született. De még a kései Kádár korszakban sem. Így fest a magyar közszolgálat és alattvalóság 2014-ben, a második kétharmad hajnalán. (A szerk.)

***

Orbán Viktor

Orbán Viktor

Sajnos nem ismerem személyesen. Persze szeretném, de hát ki ne szeretné. Idei március 15-i beszéde után ismét melegség töltötte el a lelkemet, mint minden beszéde végén, és nem feltétlenül az elmondottak miatt, hiszen azok egyértelműek, hanem azért, ahogyan minden egyes alkalommal szemöldökét felhúzva, fejét kissé zavartan lehajtva, papírjait rendezgetve igyekszik leplezni meghatottságát. Merthogy meghatódik… Most, a választások után, amikor soraimat olvassák, „egységbe forrott erőinknek” köszönhetően már büszkén mondhatom, hogy kicsiny, de egyre erősebb hazám miniszterelnöke változatlanul a nagyon is emberi Orbán Viktor.

Nem tudom, miként éli hétköznapjait, hiszen hogyan is tudnám, de amit a médián keresztül látni enged az átlagember számára, pontosan olyan, mint amilyen az ország első emberétől elvárható, mintha minden nap Seneca intelmei szerint cselekedne: „Ne feledd: emberhez méltóan kell élned, hogy méltó légy e magas cím viselésére… Hívd segítőtársul a bölcsességet. Ha tógájába burkolózol, megóv a bajoktól, szentélyében biztonságra lelsz… Élj nemes szívvel, és élj egyenes lélekkel! Parádé nélkül, gyűlölködés nélkül élni – íme: tiéd a boldog élet.”

Valószínűleg ennek a gondolatiságnak köszönhetően vonzotta magához hasonló lelkületű munkatársait, akiknek segítségével megvalósulhatott vagy elindulhatott az a rengeteg jó intézkedés és kezdeményezés, amelyekkel az elmúlt négy évben határainkon innen és túl is gazdagodtunk, és amelyekkel talán jobbá, emberibbé válhat szűkebb és idővel talán tágabb környezetünk. Ezek közül áprilisi számunkban az agykutatásról, az új Ptk.-ról, a nemzetpolitika fontosságát hangsúlyozó kezdeményezésekről, hazánk GMO-mentes politikájáról, a Kárpát-medencei örökségünk védelmét célzó programról olvashatnak, hogy csak néhányat említsek. Tágabb környezetünk tekintetében pedig többek között megismerhetik, hogyan viszik hazánk jó hírét kutatóink, miként válhat a bor országimázst formáló tényezővé, és mit tehet egy maroknyi magyar New Yorkban vagy akár Dubaiban kulturális kapcsolataink fejlődéséért.

Remélem írásainkat olvasva meg-megdobban a kedves Olvasó szíve, hogy bizony, magyarnak lenni jó, és ebben az érzésben megnyugodva várhatjuk mindannyian az ünnepek ünnepét, a húsvétot.

H. Petró Ildikó

73 hozzászólás

 • aha. csak úgy vonzotta magához őket, akiket azután egyenként magához hívatott, és a királyi audiencián felmérte őket. akiket megfelelőnek tartott, azt megkínálta szalonnás tojásrántottával.
  amúgy ritka ótvar benyalás, sistergő talpnyalás az írás, de nincs min csodálkozni.
  rákosinál, ceausescunál, maonál rendesen hasonló seggnyalások voltak.

 • Kedves H.Petró Ildikó !
  Kívánom magának, hogy bújjék és maradjék örökre ott, Orbán Viktor oly nevezetes tógájába, amikor annak gazdija ippeg ottan tartózkodik.

 • Richard
  2014 április 26
  6:32 de. A leírt véleményt én is állítom! Súlyos, személyiségzavaros ember Orbán, aki polihisztornak képzeli magát, ez pedig önmagáért beszél…..

  Ebben az országban megszűnt a mosoly, a vicc, a vidámság, sanyarú sorsú emberek lehajtott fejjel közlekednek az utcákon, ezt megfigyeltem. Sok a baj, a bánat, a nélkülözés. Az orbáni megosztottság szedi áldozatait, míg ők kekk módon milliárdjaikkal mossák fel a konyháik kövét is…..

 • “Valószínűleg ennek a gondolatiságnak köszönhetően vonzotta magához hasonló lelkületű munkatársait,….”

  Aha! A hasonlóan elmebuggyant seggnyalóit vonzotta magához, lásd Balog páter, Matolcsy a piros pöttyös seggű gyerekeivel, a lopcsencsóri Schmitt, vagy a láthatatlan kesztyűbáb módjára dolgozó Némethné, akinek nincs diplomája oszt mégis miniszter lett, (mert emlékszem még arra, maikor azt mondta ez az ember, hogy miniszter nem lehet diploma nélküli ember), de Hofamann Rózsa is tagja e díszes társaságnak, nem beszélve a valamikor még hűde zöld Illésről, mára már neki is csak a szája jár, ostobaságokat fröcsögve, de had ne soroljam fel az egész bagázs, hisz tudja mindenki.
  Egyébként qrva jó rákosista jellegű írás. Gratulálok az elkövetőjének, és egyben javaslom keresse fel pszichiáterét, és utaltassa be magát zárt osztályra, amíg elméje kifényesedik.

 • “Ennek köszönhetően pedig Magyarország is emberibbé vált uralkodása alatt” igaz,a marakodás és utálat nagyon emberi tulajdonság,és tényleg jól láthatóan előjött.
  Azért hiányoltam,hogy nem írta meg,amint vizet fakaszt a sziklából,vagy legalább a vizet borrá változtatja!

 • egy rossebet a meghatottságát leplezi, hanem a szokásos félszájas, lenéző mosolyát: na, birkák, ezt kapjátok ki!

 • Chaty43: ellenkezem veled,a vicc éppen az elnyomás alatt szokott virágozni,erre jó példa egy régi “szovjet” vicc:
  A különbség az orosz és amerikai vicc között,hogy amerikában leülnek és vicceket gyártanak,a szovjetunióban pedig először vicceket gyártanak,csak azután ülnek. Itt is terjednek a fürerről szóló viccek,még szerencse,hogy annak a kornak már vége,amikor leültetnek érte,de ezt csak halkan mondom,nehogy tippet adjak. 🙂

 • Ambvivalens érzéseim támadtak, és legszívesebben elhánynám magam, ekkora undorító [email protected]ás olvastán. 🙁
  ˙
  Ám az is eszembe ötlött, hogy a hölgy tulajdonképpen így alkalmazza az irónia fegyverét, mert amiket ő a XXI.században még képes így papírra vetni és ahogy azokat megírja nem lehet komoly, csakis a gúny hangja…
  ˙
  Feltehető, hogy nem véletlenül éppen NÉRÓ császár legismertebb udvaroncától idéz és pont azokat a mondatokat, amelyeket az alázatosan a császárhoz intéz, melyekben a hízelgés éppúgy megtalálható, mint féltő “családtag” óvatos figyelmeztetése az őrült családfő felé…
  A bölcs Seneca kiváltságos helyzetben – Nero legmeghittebb udvarncaként – dúsgazdagon magasztalta a szegénységet, miközben ő palotákat (természetesen rabszolgákkal kibélelva), kerteket, földeket birtokló gazdagként dőzsölt egy olyan korban melyben a megcsömörlött szabadok felső tízezrei már rettegtek a rabszolgák seregének bosszújától.
  Tehát ahogy Seneca az általa hirdetett önszabályozás békés hangvételét, egy kényszerhelyzet szülte, amely egy az áltökéletesség szorgalmazásába burkolt párbeszéd formájában megfogalmazott üzenet, ugyanúgy ez az Orbánnak szóló óda is. Míg az egy önmagát zseninek képzelő, piromániás despota számára, addig ez egy hasonlóan öntelt skizofrén – egyelőre még nem piromán – uralkodó számára íródott.
  Azt hiszem, mégiscsak inkább gratulálnunk kéne H.Petró Ildikó kortárs császári írnoknak ezért a zseniálisan álcázott s mégis ironikus megközelítéséért és bátorságáért… )) 😀 ((

 • Nyizo 8.22 !
  Én szívesen megnézném helyszíni közvetítésben, amint egy repülőről ledobva a vizen jár az óceán közepén…

 • ghost !
  ˙
  Igen utaltassa be magát ott Grác (Graz) környékén. Imádottját is ott kezelik. Lehetőleg akkor.
  Közös gumiszoba, a súlytalanság állapotában, de klassz…
  .

 • málnaszőr: esküszöm újra elolvastam,pedig ki nem állhatom a hányingert! Hogy te miket látsz!? Nagyon ütős az anyag,hol veszed?

 • málnaszőr: lenne nagy riadalom,szétnyílna a tenger,hiszen tudjuk: az okosabb enged! 🙂

 • "tisztelthölgyeimésuraim"

  .
  A tógába burkolózás felemlítése, alighanem finom utalás a kényszerzubbonyra…
  .

 • “tisztelthölgyeimésuraim”: bár már ott tartanánk,de félek oda erősebb utalás kell. Alternatívaként pl. @málnaszőr elővehetné népdalos vénáját,és megénekelhetné,utána pedig a “Kelemeni” hagyományok szerint befalazhatnánk hagyományteremtő jelleggel.
  Mindenki jól járna 🙂

 • Fenyvesi Glória

  Hát, talpnyalóból,-hogy finoman fejezzem ki magam, bőven volt Gyurcsány idején is…
  A szóvivője,meg Debreceni,Vadai,stb…
  Sőt , volt kézcsók is a nyugdíjasok részéről…

 • Most, hogy gyomrom alul-felül kiürült ettől (is), azért valahol hátborzongató, hogy ezt a ühüm 2/3-os többség falja, nyalja, szopja… Mit mond ez az országról? Nekünk még banánunk sincs:(
  A nyugati országoknak még csak brain drain-re se volt szükségük, hogy a használható agyak elhagyják az országot, hiszen Orbán kitaszította őket.
  Az őrület csak fokozódik, mint Ceausescu utolsó 1-2 évében, a hasonló folytatás is erősen érlelődik.

 • Ekkora marhaságot, csak Zelk Zoltán tollából olvastam helyesebben tanultam, kötelező vers volt anno.
  “Himnusz Rákosi Mátyáshoz”, ha jól emlékszem ezzel a címmel(bár, lehet, hogy tévedek a címmel)
  Az első sora, ami örökre bennem maradt
  ” Olyan vagy mint a felkelő nap….”
  Ilyenkor harsány röhögést kellett elfojtanunk.
  Így vagyok a fenti szöveggel is…..

 • fenyvesi glória: idézzen, legyen szíves, ne minősítsen.
  a kézcsókot meg benézte, de rendesen
  http://m.blog.hu/na/napizeje/image/b%20OV%20k%C3%A9zcs%C3%B3k%201.jpg
  és
  http://www.mixonline.hu/Kepek/kezcsok.jpg

 • Ha ez a cikk valóban megjelent ettől a Petrótól akkor sürgősen vizsgálatot fogok kérni a NAV-tól. Most olvastam megint van valami olajos ügy. Hógolyó legyek ha ez az Ildiko nincsen benne. Hogy is szokták mondani? Legjobb védekezés a támadás. Nos Magyarországon meg a seggnyalás. Főleg ha az a nagyvezirnek szól. Mert a Mindenható Atyauristen nem képes arra amire szeretett vezérünk képes volt. Már csak a választási eredmények és törvénymódodítások árnyékából nézve is igen csak gyanusak a dolgok. Na de hagyjuk. Csak még egy dologra kéne, hogy Ovi választ fabrikáljon. Akik ismerik a Kőmíves Kelemen balladáját azok joggal fogják majd feltenni a kérdést: ugyan már tessék mondani hogyan fog felépülni magas Német Megszállás Gabriel arkangyalos emlékműve, ha amit felhúznak este leomlik reggelre. Nem lenne egyszerübb kivárni, hogy felépüljön? Viktorunk még képes lesz valakit befalaztatni. Ha meg majd avatni megy akkor egy gombnyomással a levegőbe lehetne segíteni mind a kettőt. Tetszenek emlékezni? Egy Gömbös nevű
  urnak a szombrát is a levegőbe segítették, pedig már a nyilasok settenkedtek Budapest utcáin. Avagy megvárjuk amig az oroszok Csapnál ácsingóznak, hogy ne kelljen a drága olajukat feleslegesen pazarolni? Viktor Viktor Orbán Viktor leszünk mi még ruszki piktor.(vőrösre mint az ég alját azt jól látni, hogy hova ne lőjjenek)

 • Fenyvesi Glória

  Azt hiszem az Ön hosszútávú memóriája kissé kihagy. Nem ártana képeket nézegetni a neten és rögtön kidobna néhány fotót amin ippeg a cezeromán kezét csókolják az öregek (lsd: Ille István 10:05 de. által beszúrt linkek)

  Gyurcsány van olyan úriember aki nem engedné, meg, hogy a nála jóval idősebb ember kezet csókoljon Neki, hanem Ő csókol kezet az öregebbnek.

 • Mindenestre, H.Petró Ildikó szemöldöke, sajnos igen alacsony.
  Az angol nyelvben van olyan kitétel, hogy magas, vagy alacsony szemöldökű az illető. Ez náluk, rendszerint intelligencia meghatározására érvényes!
  Már egészen beteges szöveg amit itt közöltek Ildikótól.Csak ártalmas lehet minden poltikai vezető számára.

 • Abban a sokat hivatkozott március 15-i beszédben, ami akkora melegséggel töltötte el H. Petró Ildikót, hogy még az aszfalt is megolvadt alatta, Orbán expressis verbis ellenségnek nyilvánította a népességnek azt a halmazát, amelyik nem az ő oldalán áll.

  Megnézve az április 6-i választás számait ez a halmaz nagyobb, mint az, aki rájuk szavazott.

  Tehát Orbán Viktor számára a 10 millió honi magyar többsége ellenség.

  És H. Petró Ildikó ettől melegszik…

 • Fenyvesi Glória, tudná valamivel bizonyítani azt az orbitális hülyeséget, hoyg Debreczeni vagy Vadai viszonya megegyezik H. Petró Ildikónak Orbánhoz való beteges vonzodásával?

  Ugyanezt kérdezném a szóvivő esetében is.

  Vagy csak azért mond ekkora butaságokat, hogy valahogy kimossa Orbánt abból a kakiból, amit H. Petró Ildikó a fejére borított?

 • cornelius
  2014 április 26
  2:12 du.Hát, a szavazatok számát és milyenségét valóban ügyyesen öszesitette.
  Mégis, hogy lehet az, hogy a megválasztott képviselők száma 2/3-os többséget hozott Orbánnak?

 • Josephine Harkay

  Külföldön élek, csak országom vezetőjére szavazok. Politikailag semmi közöm Orbán Viktorhoz, de gondoljuk, hogy Gyurcsány vagy Vona alatt MO-on egyszerre nagy anyagi jólét, sajtószabadság és egy teljesen korrupció-mentes kormány lenne? Legyünk teljesen őszinték, mielőtt valakit alpári szavakkal lehúzunk a sáros földig.

 • Richard
  2014 április 26
  6:32 de.

  Már 2012 nyarán is igen komoly bajok voltak…
  http://endresy.blogspot.com/2012/07/miniszterelnoki-tunetlicit.html

  A puszi-kép is ott van 🙂

 • Figyelő
  2014 április 26
  2:27 du.

  A győztest a listás szavazatokból felülkompenzálták.

  Amúgy volt egy kedves, acélos ember, aki úgy is hívatta magát. Ő is egy olyan pártkongresszusnak köszönhette a hatalmát, amin a hívei többségben voltak, míg a mérsékeltebbek kint voltak többségben. A bentieket elnevezték bolseviknek. Trockijt pedig megölték. Meg még igen sokakat. Mígnem tényleg többségbe kerültek.

  Mindenesetre Orbán valós támogatottságának szűk 45%-os voltát nem nevezném elsöprő többségnek. Az ellenzék hiperbéna. Normálisabb helyeken nem összellenzéki hümmögés lenne a reakció egy bolsevik hatalomátvételre, hanem százezrek az utcán.

 • Josephine Harkay
  2014 április 26
  5:16 du.

  Nem. Valóban önáltatás lenne azt hinni, hogy más győzelme esetén másnap a Tiszában tej a Dunában pedig méz kezdene csordogálni. Vona még csak nem is lenne más. Egy technokrata gigerli, aki rugalmasan átvenné Orbán helyét. ahogy valószínűleg lázár is.
  Gyurcsány sem szent és nem csodatevő. Ez is igaz. A globális szemlélete azonban némileg demokratikusabb. Még akkor is, ha konzumdemokrata.

 • Egyébként valóban érdekes az a NAGYMÉRETŰ DUDOROS KINÖVÉS a homlokán a szemöldöke felett. Ez nem volt neki. Ugyancsak normál esetben senki nemképes arra, hogy a szemöldökének a széleit vonja fel és a közepén lesüllyessze. Nem tudom milyen művi beavatkozásnak az eredménye.

  https://www.youtube.com/watch?v=-Ex5MJ1IG-w

  0:35 nél.

  A többi hirtelen torz arcváltozásai egyértelműen kontrollálhatatlan idegzavarra és kényszercselekvésre utalnak. Klinikai kivizsgálás nélkül nem lehet megmondani, hogy egy egy skizofrén ápolt gyógyszeres kezelésének mellékhatása, vagy más jellegű ideg és elmebetegség, vagy pedig abjuzálás, esetleges tudati megdolgozás, tudatmódosítás, eredménye amin átesett. (MPD, DID????).

  Orbán természetes arctorzulásán kívül gyanítom a szándékos, mesterséges plasztikai beavatkozást is esetleg rituális okokból, vagy csak egyszerűen mert így remélte, hogy növelheti szuggesztív erejét. Mivel Orbán módszerei egyértelműen szektás módszereket engednek sejtetni, a rituális kapcsolatot nem zárnám ki.

  Ez a homlok és szemöldök megfigyelhető a pápánál is,

  https://www.youtube.com/watch?v=ZVfMEyQKxMs

  2:25 és 2:33

  Természetesen ez nem lehet véletlen. A véletlen a bolondok istene. Ezért ők tettek valamit, hogy így legyen.

 • richard: van damme-nak is volt ilyen, de most már nincs 🙂 kétségtelen, hogy orbánnak van ráhatása a tömegekre – legalábbis azok vakon hívő részére – amit tényleg szektás jeleket mutat, ahogy a fidesz maga is szektaként működik.
  hofi örök, tökéletesen megrajzolta orbán karakterét. de egy másik jutubon, fekete doboz 1993-as felvételén ő is megcsinálja a szemöldökével, amit orbán, csak hát ő színész, méghozzá zseniális, orbán pedig csak egy bohóc.
  hofitól van – és mennyire igaz most,hogy orbánt az élő istennek aposztrofálják (hol van ilyenkor az agyon keresztényi kdnp? hol a katolikus egyház?):
  mi a különbség isten és orbán közt? az, hogy isten nem akar orbán lenni…

 • Ille István
  van damme 🙂

  “fidesz maga is szektaként működik”

  Kérdés csak akként működik-e vagy valójában az is és önálló független vagy egy nagyobb szektához tartozik. Túl kifinomultak a módszerei ahhoz hogy kópiák legyenek, vagy önállóan ilyen rövid idő alatt ilyen szintre fejleszthették volna. Kinézel belőlük ekkora teljesítményt? Sumákolni csalni lopni tudnak de itt többet vetettek be, kifinomultabb módszereket amikkel szerintem önmaguktól nem rendelkeztek.

 • Andy Mage
  2014 április 26
  6:26 du

  Érdekes link, köszi. Felfigyeltem rá, hogy bár látszólag más összefüggésben, de Simay már 2012. júliusban előre vetítette Orbán részéről egy lehetséges szavazás-bojkottra való felszólítást. Látnoki???

  „Kívánom, hogy jó döntést hozzanak, például úgy, hogy nem döntenek” – mondta Orbán.

 • richard: felettük/mögöttük állna egy nagyobb szekta? egy olyat ismerek, a scientológiai egyházat, az világméretű kiterjedésű. elég meredek következtetés, hallod-e?
  itthon még harmatgyenge. azután ott voltak az illuminátusok, akik hasonló erővel bírtak, de – ha igaz – ők kihaltak.
  még szólhatnánk a hit gyülekezetéről, akik egyre nagyobb erővel bírnak. nem véletlen, hogy németh sándor 2009-ben jelezte orbánnak, hogy amennyiben nem kapják meg a bevett egyház státuszát, indulnak a fidesz ellen a választásokon. megkapták.

 • Andy Mage
  2014 április 26
  6:32 du.

  Mind igaz. DE a képviselők SZÁMITANAK a parlamentben, akiknek 2/3 Fidesz.

 • richard: ezzel nyert orbán. számára jó döntés volt, hogy akik nem döntöttek – ergo: nem mentek el szavazni – az ő malmára hajtották a vizet. nagyobb részvételi arány esetében ugyanis felhígult volna a mix. a fidesz/orbán tábora csúcsra van járatva, ennyi van, nincs több. az otthon maradottak közt már nincsenek hívei, mivel azok mind elmentek az úrfelmutatásra.
  ettől kezdve akár baloldali összefogás, akár a jobbik javára billenhetett volna a mérleg nyelve a fidesszel szemben.
  orbán tehát azért imádkozott, hogy a régi turáni átok, a jó magyar lustaság és közömbösség meghozza neki a hőn áhított folytatást.
  ennek fényében kell vizsgálni a következő 4 évét. ha nem fog tudni érdemi eredményeket felmutatni – hagyjuk most a kozmetikázott számaikat – akkor nekik annyi. mivel a szavazásra jogosultak halmaza nem változik, azon belül a részhalmazok egymáshoz viszonyított aránya csak a másik kárára tud változni.

 • figyelő: ez is igaz. ebből következik, hogy a képviselők 2/3-a – mivel fideszes – nem képviseli – mert nem képviselheti, hiszen nem bízták meg őket – a nem fideszre szavazókat – ez a 65% – noch dazu a választásra el nem menteket sem.
  gondolom, ez is rendben van így.
  ha pedig a leadott szavazatok 65%-át a baloldali összefogás és a jobbik képviseli, akkor milyen alapon jogosult a 2/3 bármiről is dönteni?
  az elmúlt négy évben láttuk, mit is képviselt a 2/3 a parlamentben: hát, nem a választópolgárok érdekeit, de még csak a saját választóikét sem.
  de hát, ez biztos így van rendjén. övék a hatalom, övék az ország. azt csinálnak vele, amit akarnak. csakhogy, a jóakarat, na, az hiányzik belőlük.
  ezzel nem azt mondom, hogy a választópolgárok ellen cselekszenek, csak éppen előtérbe helyezik kenyéradó gazdájuk érdekeit. a gazda pedig oligarchafüggő. már többször írtam, orbánt és a fideszt szponzorok tartották életben 89 évig. ez idő alatt orbán biankó csekkeket osztogatott, amiket azután 2010-től kezdve, jó nagy számokkal kitöltve, ezek a szponzorok elkezdtek benyújtani. az eredményt látjuk. azonban még korántsem nyújtották be az összes csekket. erre kell a következő 4 év. ott fogják folytatni, ahol abbahagyták.

 • Ille István

  Következtetés vagy csak válaszkeresés. Szekta vagy bármilyen más szervezet, nem tudom, de sok kérdés van amire nem kapni teljes választ. Vagy pusztán a gazdasági birodalom, a hitelezőik ahogyan írtad képesek lennének ezt kidolgozni? Inkább megfizetni aki megteszi?

  Hát, hogy meredek-e az az ismeretanyagunktól függ. Nem állnak rendelkezésünkre információk és én nem fordítanék hátat semmilyen feltevésnek csak mert teljesen kizárt, hogy úgy legyen. Bár az Illuminátusok legalább is mint KÖZVETLEN kapcsolat még nekem is kicsit meredeknek tűnik, a scientológia egyház is. Maradnak a katolikusok, jezsuiták??? Nem tudom, tényleg nem tudom, de egy jó pár kockát nem tudok hova tenni a puzzle-ban. Nem illenek sehová. Ez az ami zavar.

  Más.
  Az Illuminátusokról nem sokat tudok, még élnek de kaptak több ultimátumot, hogy ha nem tesznek le a terveikről akkor kivégzik őket.

  Ez egy a több közül.
  https://www.youtube.com/watch?v=tW4p9N2Ocs8

  17:67 23:19

  Ben Bulford a Forbes nyomozó riportere cikkírója. Kanadai de Japánba ment. Ennek a könyvnek a kiadása és a Rockefeller interjú után keményített be.

 • richard: legalább ebből a körből kimarad a gaz zsidó világbankárok nemzetgazdaságot befolyásoló manipulációjának rögeszméje 🙂

 • Ille István

  Ne aggódj, betették egy másik körbe sokkal súlyosabb vonatkozásban, de nem az nem a Bulford volt.

 • Én csak annyit akarok mondani, hogy Orbán önfényezéséről Kim Dzsong Un példát vehetne, mert ettől jobban az a kedves vezér sem tudná magát megdicsérni.
  Nem is értem: Miért nem zarándokol ki Észak-Koreába?
  Az odavezető úton meg biztonsági okokból elkísértethetné magát a Magyar Gárdával.
  -A visszavezető utat meg felejtsék el.

 • Richard
  2014 április 26
  10:32 du.

  Inkább egyfajta Kassandra-szindroma 🙂
  Ez az a blog különben, ahol Andrew_s előfordul.
  Kassandrailag ugyanitt van egy összefoglalás a “hogyan vesztett az ellenzék” témában is.
  http://endresy.blogspot.com/2014/04/kasszandrak-neveben.html

  A végén van a link a folytatáshoz 🙂
  2012 októbere után több olyan lépést tettek, ami gyakorlatilag lehetetlenné tett, hogy nyerjenek.

 • Ille István
  2014 április 26
  10:33 du.

  Nem lepne meg, ha Orbán később kirakatembernek bizonyulna. Egészségi állapota miatt bármikor lecserélhető másra. A piszkos munkát meg addig elvégzi.

 • Nyizo, legyen meg a te akaratod! 🙂 (( Ámen !
  ˙
  A HŰSÉGESS (deják nyelven: fideSS) FEHÉRNÉP [népköltés]
  ˙
  H.Petró ldikó a magyar pusztába,
  Fölakasztá magát egy szemőődddökfára.
  Nagy vóótt a szemőőddök, de nagyobb a szelemen,
  Ettől vótt az nűben oly vad a szerelem.
  ˙
  Próbátta levágni magát a drágakis szentem,
  Képtellen szabadúnnyi e bűvös szerelemben.
  Kebelére biza a szittya k(a)rizma hathatott ?
  Nemúgy! Az Úr ész híján tenn fejébe is foci belsőt rakott.
  ˙
  Így aztán firkászné amint Kőmíves Kelemené
  Átalakult szépen korhadt szelemenné.
  Beéppűtt az szépen az orbaaaan-rendszerbe,
  Szemőőődddök mellett még rászokott a kenderre…
  ˙
  Kivágta hát magát ebbű a helyzetbű,
  Megíra egy ódát Vityának egyhelybű.
  Szivhezszólón szóla az ő kőttői lyrája,
  Nem is győz őtülle elhízni Királya.
  ˙
  [Fonetikus felisúti nyelvjárásban fonográfra gyüjtötte: sire málna]
  .

 • Bocs’
  FEHÉRNÉP helyett helyesen FEJÉRNÉP utalva felisút vidékének [a megye] jellegére. 🙁

 • Lélfai Szilárd

  fenyvesi glória

  ” idézzen, legyen szíves, ne minősítsen. a kézcsókot meg benézte, de rendesen”

  Az Alzheimereseknek adja át üdvözletemet, nézzék meg az idézett cikket,(nem csak a Népszavát kell olvasni), ők meg nézzenek be máshová!
  Arató ráborult Gyurcsány kézfejére – Index – Pufajkás turul
  index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/0419aagyf‎

 • "tisztelhölgyeimésuraim"

  ˙
  Egyébként ha H.Ildikó csak kicsit is jártas lenne az állatvilág megjelenési formáiban, hát nem írja meg ezt a hálaénekét… Ugyanis a hím – ezüsthátú – gorillának pontosan ilyen a szemöldöke, illetve a koponya formája.
  .
  Ui:
  Ha valaki tudja, hát kérem, tegye fel nekünk illusztrációnak ezt az illusztris természeti csodát.
  Én nem értek az ilyen feltevésekhez – csak a tényekhez:-D

 • Andy Mage
  2014 április 27
  3:33 de.

  Hmmm, jaja. Köszi a linket érdekes, végigolvasom.
  Valahogy ez a blog kikerülte eddig a figyelmem.

  Kasszandra?? Már annyira hozzászoktak az emberek a hazugsághoz, hogy kicsúszik a lábuk alól a talaj, ha valaki igazat mond. Ugyanolyan mintha egyik napról a másikra megszüntetnénk a korrupciót és becsületesen kellene de meg is lehetne élni. Egy nap alatt csődbe menne a magyar gazdaság és közigazgatás.

 • Richard
  2014 április 27
  10:01 de.

  Lehet abban valami, hogy sokaknak csúszna a talaj a lábuk alatt. 🙂 Aztán úgy járnának, mint disznó a jégen. :-)))

 • málnaszőr
  2014 április 27
  3:40 de.: az látszik,hogy dógzotta nép rajt’,a témaválasztás meg fünfkommaneun,csak a végkifejlet hibádzik,mármint a befalazás. Anékű’ peniglen nincs kielégülés! 😀
  “tisztelhölgyeimésuraim”
  2014 április 27
  7:47 de.: ne sértegesd azt a nemes állatot,ki tudja mennyit ért meg az állatkerti fogságában,azt sem zárom ki,hogy már túlhaladta az evolúcióban orbánt,csak tiszta önzésből marad a biztonságos rácson belül,amit meg is értenék. 🙂

 • Richard: Találtam egy újabb háttérhatalom-mal foglalkozó blogot,de még kevesebb infot tereget,mint Andan és gyanítom a forrás ugyanaz (mármint az Andan könyv). Úgy látom eddig ez a leghitelesebbnek látszó,de még nem értem a végére,ma erős felindultságból indíttatva vitorláztam,bár lehetett volna több szél is.Mea culpa!

 • nyizo
  2014 április 27
  12:58 du.

  Elolvastam. Andan semmit nem mond amit ne tudtunk vagy ne sejtettünk volna. Nem informatív inkább anekdotikus leírás humanitárius indítékokkal. De mint ő is írja, mi is rájöhetünk sok mindenre, ha nem a média után megyünk hanem a saját tapasztalatinkat és helyes meglátásainkat összerakjuk és helyesen következtetünk.

  Ennek a munkának amit a Fidesz véghez visz Orbán nem lehet a szellemi atyja, az ő agyából ennyi nem telik ki. Nem intelligens csak egyszerűen elképzelhetetlen módon sunyi, gátlástalan és aljas. És a megfelelő helyen van a megfelelő időben ahol a társadalom vevő az ilyesmire. Az is akinek nem tetszik de passzivitással válaszol. Orbán szavatossági ideje lejárt, arca csontozata eltorzult már maximum csak a rútsága lehet szuggesztív. Nyilvánvalóan egy lerobbant ideg és elmebeteg megalomániás roncs. Amíg használható hagyják, habár már túl sokat főzöget a közös konyhán az egyéni receptjei szerint amivel bedöntheti az egészet. Nem tudom mi lesz vele, békés öregkort nem jósolnék neki.

 • Fenyvesi Glória! Abban a Rákosi et. 60. szülinapjára készített kötetben ott virított Csoóri Sándor műve is.
  Andy! Amennyiben az “acél”-lal Sztálinra utaltál (sztal= acél az orosz nyelvben), tévedtél. A bolsevikok a Oroszországi Kommunisták Pártját puccsolták meg, arra nem emlékszem, hogy melyik kongresszusukon, de még Lenin (Uljanov) idejében, onnantól fogva hívták magukat OKbP-nek. Egyébként a küldöttek nem voltak többségben (bolyse), Lenin találta ki, hogy ők képviselik a társadalom többségét (katonákat, munkásokat, parasztokat), ezért ők a többség, a többinek kuss. Szakasztott, mint a 43,7%-os többség 2014-ben Magyarországon.
  Nyizo! A vizenjárásról egy régi, nyolcvanas évekbeli vicc. (Én lengyelekkel hallottam.) Töri a fejét erősen a LEMP (Lengyel Egyesült Munkáspárt) főtitkára, hogy mégis, mivel tudna imponálni a népének. Elhatározza, hogy csodát tesz, megtanul vizen járni.Hosszú gyakorlás után sikerül is neki. Azért óvatos, nem rendel nagy tömeget a Visztula partjára, amikor megpróbálkozik a mutatvánnyal az élő vízben. De így is sikerül: komótosan átsétál a túlsó partra. A parton két horgász figyeli a produkciót, aztán megszólal az egyik: Te, nézd mán, ez a Jaruzelsky úszni se tud!

 • Richard
  2014 április 27
  8:38 du.: Ugyanarra a következtetésre jutottam én is,az anekdotikus illik rá,lehet ezért maradhatott fenn.
  “mi is rájöhetünk sok mindenre, ha nem a média után megyünk hanem a saját tapasztalatinkat és helyes meglátásainkat összerakjuk és helyesen következtetünk” * Ebben rejlik a lényeg,tökéletesen fogalmaztál,jó lenne,ha ez elterjedne,meggyőződésem,ha igy gondolkozna a többség,a fürernek esélye sem lett volna(már 2010-ben sem).

  talalom
  2014 április 27
  9:24 du.: Jól mondod,valszeg orbán onnan tanulta,hogyan kell többséget”teremteni”. A viccet én rendőrrel ismerem,de ez nem von le az értékéből. 🙂

  * az idézetet jó lenne vastagon kiemelni

 • Én is szeretném ismerni! Csak egyszer, személyesen, négyszemközt! Utána kiskanál!

 • Nem normális irás egy nem normális embertöl

 • nyizo
  2014 április 28
  2:28 de.

  Ki ez az ember? Én beütöttem a nevét Julius Andan az angol német és több más nyelvi beállítású Google változatba de nekem kizárólag csak magyar nyelvű találatokat hoz ki. Bármelyik Google vagy Yahoo kereső. Nem értem.

 • Aranyos madaram,
  sárgatollú madár,
  merre szálltál eddig? –
  régen láttalak már.
  Régen jártál erre,
  régen énekeltél –
  sugaras nyarunkról
  még nem is meséltél.
  Tavasz óta fekszem
  álnok betegségben
  és te még csak meg se
  látogattál engem.
  Gyönyörű madárkám,
  gyere szállj a fámra,
  levélejtő fámról
  szobám ablakába.
  Biztató éneket
  dalolj onnan nékem:
  feledjem a bajom
  feledjem egészen!
  Szállj ide és maradj,
  maradj itt sokáig,
  ezüstös reggeltől
  alkony beálltáig.
  És hogyha útrakelsz
  csillaggyúlás előtt
  Budapestre repülj,
  ne is tarts pihenőt!
  Rákosi elvtársnak
  szállj az ablakába,
  s illendően, szépen
  kocogtass be nála.
  Mondd meg neki, mondd meg,
  – de ne panaszlóan –
  hogy betegen fekszem,
  azért nem hall rólam.
  Mondd meg neki, mondd meg,
  így, ahogy üzenem:
  hogyha felépülök,
  tüstént fölkeresem
  és a színe előtt
  teszek hitet rája:
  én leszek a leghűbb ifjú katonája.
  (A „mű” 1953-ban született, Csoóri Sándor a következő évben József Attila-díjat kapott… Föltámadott a tenger. Szavalókönyv. Ifjúsági Könyvkiadó, Budapest, 1953.)

 • Igen! Orsós Viktor nem érdemel meg ekkora “fényezést” … nem kéne Isten-i rangra emelni, ebben egyet is érthetünk. De Kanada és Magyarország között a különbség csupán annyi, hogy sokkal közelebb van Oroszországhoz! Ha Magyarország létezni kíván a jövőben, akkor eléggé mérsékelten kell kezelnie nyugatot, és Oroszországot. Különös tekintettel az ukrajnai eseményekre! Azt sem szabad elfelejteni, hogy ott van Kárpátalja, amely ügye történelmi területe Magyarországnak. Orsós Viktor személyével akár lehetnek ellenérzések, főleg a megalomániás viselkedésével,: ami talán magyarázható mély növésével…:-P De egyben biztos vagyok, a szocialista-szabad demokrata vezetés alatt az ország olyan mélypontra jutott, hogy az ebből való kiutat ők már nem oldhatják meg!!!

 • appleby: benne lesz az őszi – mind a 2 választható, agyonnemzeti NAT tankönyvben? mert, ha nem, hiába fáradt!
  de tudja mit? kontra:
  Úgy kell a kutyáknak a hús
  ahogy a szívnek mélabús
  dallamok közt táncoló
  lélek párologtató
  lidércekből szőtt elem
  te szürkésbarna félelem
  és én mint csíkos rab ruhád
  néha gondolok még rád
  de köszönöm hogy elmúlt ez a szerelem.

  Ha bekacsintok hogy mi van
  e koszos pornó moziban
  látom a bambaság korát
  rejszolni át az északát
  rajzolni át az arcokat
  az ondó szagú vakolat
  alatt vas karmokat növeszt
  és a fülembe súgja ezt
  i am the best markolat.

  Refr:
  Ne szoríts meg engem
  ne szoríts erősen ez fáj
  inkább szoríts nekem
  ha menni muszáj
  hidd el én veled maradnék
  szívesen széjjelszakadnék
  ha lenne mér’
  Magyarország!

  Ki hercegnő volt egykoron
  teríték lett a koncasztalon
  vicsorgó élettelen hús
  felzeng a woodoo-techno blues
  matatnak sóvárgó kezek
  az égbe nyúló terpeszek
  mentén egy új világ jön el,
  ahol már nincs számomra hely
  ha nem leszek hát nem leszek.

  Ne szoríts meg engem
  ne szoríts erősen ez fáj
  inkább szoríts nekem
  ha menni muszáj
  hidd el én veled maradnék
  szívesen széjjelszakadnék
  ha lenne mér’
  Magyarország!
  quimby: kivándorló blues

 • Citromka
  2014 április 28
  3:46 de.
  Én ismerem, személyesen.
  De állitom, a szemöldöke nem izgatott fel!

 • figyelő: meg lettem volna lepve, ha nem ismerné. a hol-lal, meg a mikénttel akad egy kis baj, de nincs kétségem a felől, majd megoldja. orbán meg komoly tétel lesz visszaemlékezéseiben: mondjuk, együtt kávéztak bécsben, amikor hitler éppen bevonult. vagy közvetlenül, miután prágában jól pofán csapták, magánál ápolódott gumibotból gyógyulólag. azért csak felizgatta magát valamivel, ha már így kiáll mellette?! a részleteket azért inkább ne közölje. gondolom, horthyt is ismerte, mindszentyről nem beszélve.

 • Jaj ille, olyan gyerekes, amit ír, hogy szinte fáj!
  Írjon inkább valami szentimentális storyt, ahogy szokott..

 • Richard
  2014 április 28
  8:16 de.: A kérdés jogos,mert nekem is túl sok Andan jött össze a keresésre,nálam a DuckDuckGo a favorit kereső. Ha ennyi találat van,az gyanússá teszi,hogy ez írói álnév,de mivel én sem tudom csak találgatok.Amit írt az viszont figyelemre és meggondolásra méltó.

 • Valóban, Mindszentyt ismertem, ő bérmált meg.
  Montrealban is járt, akkor találkoztam vele újra…

 • figyelő: így legyen ötösöm a lottón 🙂 a pápával hogy’ áll? hát az ensz főtitkárával? úgy hallottam, u thant anyai ágon az unokatestvére volt!

 • Ille: te kis indiszkrét! sztem mindkettő meg volt neki!
  tudsz valamit marcsiról? figyelő sem egy matyóhímzés,de marcsit nem pótolja! nekem már elvonási tüneteim vannak(vagy csak besokalltam mert figyelő itt,figyelő ott,lalalalalala….) 🙂

 • P.S.: ha “figaró”-ra asszociálsz az nem véletlen 🙂

 • nyizo: boda jó kislány, elfogadta, hogy zár alatt van két hétig. sajnálatos módon – mivel csütörtöktől egy góral falucskában múlatom az időt, így csak kedden leszek újból netközelben – egy nappal meghosszabbodik a szilenciuma. ennél fogva, kérlek, tűrj és szenvedj 🙂

 • nyizo
  2014 április 29
  11:19 de.

  Értem a célzást én is. Igyekszem visszafogódni :-))

 • Andy Mage
  2014 április 29
  1:43 du: A vitához min. 2 ÉRTELMES ember kell,ha jutni akarunk valamire. Rád nem céloztam, nekem az érvek/bizonyítékok nélküli kijelentések miatt volt elegem @Figyelőben. Olyan érzésem van,hogy neki a lehetőség már elég indok a megszólalásra,és ez néha fárasztó.

This site is protected by Comment SPAM Wiper.