Megint egy levél Orbán Viktor Mihálynak

2014 július 25 9:44 de.34 hozzászólás

A KMH sajtófigyelő szolgálata elcsípett egy, az interneten keringő levelet. Íme:

Kalandvágyból

Láttalak a VB döntőn, ott feszítettél gyermekeddel, alsó polcos mini diktátorként, igazán vicces volt. Háááát még az a fotó, ami bejárta a világot, amikor hallgatózol, ember, kész röhej vagy, de tényleg. Én itt Németországban éltem meg a német csapat győzelmét, ne tudd meg, milyen tűzijáték volt. Majdnem annyira örültek a németek, mint Te annak, ha a Videoton még augusztusban is versenyben van valamelyik nemzetközi kupában, persze ennek nem sok realitása van.

Szóval volt neked, vagy valamelyik nagyívű pályát befutó politikusbűnöző társadnak egy olyan beszólása, hogy kalandvágyból jövünk el Magyarországból.

Lelkiállapotomat tekintve, első körben szívem szerint annyit mondanék – Anyád!

Viszont, talán még egy kicsit kultúrlény vagyok, ezért visszafogottan kifejtem neked, hogy mennyire jó itt élni.

Amúgy tényleg jó!

Valahogy amikor elhagyja az ember Magyarországot, tud egy nagy levegőt venni, tisztára úgy, mint amikor még szocializmus volt és átlépted a nyugati határt. Aztán itt kint belecsöppensz egy olyan társadalomba, ahol valahogy minden működik. Kijössz tele félelemmel az újtól, az ismeretlentől, és lassan rájössz, hogy nincs mitől félni. Mintha a ’90-es éveket élnéd újra Magyarországon, és itt nem azt mondják: miért jöttél, hanem azt, hogy jaj, de jó, hogy itt vagy! Teljesen ismeretlenek segítenek, mindenféle náció, hogy élni tudjál, a miértet ne kérdezd, ilyenek!

O. Viktor Mihály, te nem elkúrtad, te elbasztad, de irgalmatlanul! Nincs rá kifejezés, hogy 1998 óta mekkora kárt okoztál Magyarországnak. Tönkre tettél egy kialakulóban lévő demokratikus országot, visszaéltél azzal, hogy a társadalom többsége nem tudta értelmezni, nem tudta gyakorolni a demokráciát. Sok ember úgy gondolta, ha rászarik a másik ember fejére, és azt a másik némán tűri, az a demokrácia. Aki pedig tűrte, azt hitte, hogy tűrnie kell, mert ezt jelenti a demokrácia.

Nem tudtuk és nem tudjuk, hogy valójában mit jelent ez a szó! Ehhez ki kell jönni egy valódi demokratikus országba és itt kell élni, hogy a bőrödön érezd a szabadságot.
Amikor pedig megtapasztalod, rájössz, hogy soha nem akarsz többé visszamenni, főleg nem a Te diktatúrádba. Szar alak vagy O. Viktor Mihály, mert bár a történelem megadta neked a lehetőséget, hogy Magyarországból egy valódi demokratikus országot csinálj, nem éltél a lehetőséggel, sőt visszaéltél!

Naponta kínlódok, és sok százezer magyar kínlódik, mert szétszakadtak családok, mert a Te álmod, az a mi lassú halálunk lett Magyarországon. Soha a büdös életbe nem fogom neked megbocsájtani, hogy nem láthatom a gyerekeimet naponta, hogy nem ölelhetem át a páromat naponta. Viszont ők is követni fognak!

Nem a Te NEMZETI országod hiányzik, kend a hajadra!

A végén pedig mondok neked még valamit. Úgy fogod végezni, mint a legtöbb diktátor, látni fogod, hogy omlik össze az álmod, saját híveid fogják kitörni a nyakadat, idő kérdése. Aki dolgozni tud, és aki akar, elmegy a Te tündérországodból, aki pedig otthon marad, azt senki nem fogja eltartani, bezony téged sem. Darabokra fognak tépni az emberek, amikor Magyarország felébred!

/l.alex/

34 hozzászólás

  • Puchert János

    Sajna a valoságot adja vissza a levél

  • valóban. de orbánnak még nem kell aggódnia az életéért. a nemzet még alszik…

  • A probléma ezzel csak az, hogy süket fülekre talál, ott ahol az ilyen levelekre igen csak figyelni kellene.

  • A szösszenet túl finom!Szarországból nem kell dezertálni,a különbség vegytisztán érzékelhető,ha csak egy napra is elhagyod abszurdisztánt,és vagy olyan szerencsétlen,hogy vissza jöjj…

  • Nagyon jó írás. Ilyeneken elmélkedtem én is, főleg az olyan hírek olvasása közben, hogy a lettek, észtek, litvánok áttérnek az euróra. Ők kiszabadultak az orosz szorításból, mi meg belemegyünk. Ők milyen körülmények között indultak, és mi milyen előnnyel hozzájuk képest. De ez a rohadt nyugat csak a magyart báncccsa. Várom a felemelő napot és remélem megérem.:)

  • Ille,lehet gúnyolódni,ócsárolni,szidalmazni(demokrácia van),de ugye azt a tényt,hogy a többség(2/3)erre a kormányra szavazott,elvitatni azt ugye maga is tudja,hogy hazugság…..bár senki sem állította,hogy hiba nélküliek,tökéletesek! Azért talán mégsem a hülyék vannak többségben a szavazáskor…De azért jó lenne,ha egyszer végre véleményt nyilvánítana arról,(a sok hülye és alaptalan rágalmazás helyett),hogy maga szerint mégis kinek kéne kormányon lennie???….és megindokolni,hogy miért nincsenek?….
    na amíg nem találja megfelelő érveket,tényeket és a választ, indokokat felhozni,addig be kellene dugulnia,nem gondolja?…..Tudja a kisebbség általában nem rúg labdába4

  • Marcsi
    2014 július 25
    5:03 du.

    Kedves Marcsi, hogy van az, hogy a Fideszre 2002-ben és 2006-ban is többen szavaztak mint most, mégis alulmaradtak, kikaptak akkor. 2014-re pedig eltűnt majdnem egymillió szavazójuk és mégis ők kormányoznak. Nem kéne ezt a „KÉTHARMADOT” szajkózni, mert a szavazók száma folyamatosan zuhan, nem kicsit hanem nagyon. a maga KÉTHARMADJA mögött nincs tartalom, ha tetszik azt is mondhatom, hogy nem a magyar emberek tartják hatalmon a fideszt hanem a saját maguk képére formált (választási)törvényeik. Egyébként azon, hogy megint azt mondja, hogy a „többsg” rájuk szavazott, azon komolyan csodálkozom, hogy megint ezt hazudja. Elmondom Önnek tizennyolcadjára, hátha megérti: Se a lakosság körében, sem a választásra jogosultakat nézve és sem a ténylegesen elment szavazók számának tekintetében NEM szavazott rájuk a többség. Tetszik már érteni ezt. Felejtse el ezt a hazudozást, hogy TÖBBSÉG. Ön annyiban biztosan hasonlít a Fideszre, hogy nem tud meglenni hazugság nélkül! Ez valami olyasmi betegség mint a lopósoknál a kleptománia?

  • marcsi: hát, az bizony tény, hogy nem a 2/3 szavazott erre a kormányra, ráadásul nem is a kormányra szavaztak, valamint valóban nem a hülyék voltak többségben, azok a hülyék olyan 2,1 milliónyian voltak, szóval, ezzel a tény dologgal eléggé elmérte magát 😀
    honnan veszi ezt a 2/3-os marhaságot?
    ez a bedugulás meg, mondja, valami rögeszme magánál? hiszen maga mondta, demokrácia van!
    husikám, nekem az a dolgom, hogy ezeket a majmokat kritizáljam, és nem az, hogy kormányt definiáljak 😛
    ami pedig a demokrácia és a kisebbség összefüggését illeti, az olyan dolog, hogy egy demokráciában meghallgatásra talál a kisebbség véleménye is, mi több, figyelembe veszik annak érdekeit is.
    árulja már el nekem, hogy az az orbáni tézis, hogy a baloldal teljes megsemmisítése a cél, hogyan illik a maga demokrácia felfogásába?

    mi lenne, ha – teljesen hatástalanul – nem velem foglalkozna, hanem „valami jobb doga” lenne? mondjuk, használja a dildóját, tudja, ami ott van az éjjeliszekrénye fiókjában, a biblia mellett, meglátja, mindjárt megkönnyebbülne egy kicsit, csökkenne a frusztráltsága 😛

  • Fenyvesi Glória

    A demokrácia a kommentelők szerint a szociál- liberális kormányban valósult volna meg?
    A demokrácia -a többség hatalma,a nép képviselete…
    A többség kire szavazott?

  • fenyvesi glória: a többség nem szavazott orbánékra, lévén, hogy az összes ellenzéki párt – a jobbikot is beleszámolva – úgy kb. 450ezer szavazattal kapott többet, mint a fidesz.
    jó lenne, ha maga is észhez térne már ebből a többségi szavazatok c. marhaságból. a parlamenti 2/3 nem a többségi szavazatokból, hanem a turpis mandátumszerzési trükkökből alakult ki.
    a demokráciának, mint politikai rendszernek semmi köze a többséghez.
    „A demokrácia a társadalom jelentős számú választójoggal rendelkező tagjainak hatalmából eredő politikai rendszer egy közös területen, ahol hatalmi fékekkel és ellensúlyokkal biztosítják a társadalom jól szabályozott működését, mint például a közhatalom gyakorlóinak kizárólagos hatalomra törésének a megakadályozását, a társadalmi igazságosságot és a jóléti társadalom megvalósulását.”
    ennek fényében mégis, hogy látja: orbanisztánban demokrácia van?

  • Logikusnak érzik Orbán és Orbanisztán vakhitű imádói azt, hogy az emberek, a fiataljaink százezrei elhagyják hazájukat azért,hogy rosszabbat keressenek. Ezt nem gondolhatja komolyan senki sem, ez nem életszerű. Az viszont törvényszerű,hogy fiataljaink elhagynak egy rosszat, hogy egy jobb, élhetőbb országot keressenek, mert Orbanisztán a többség számára élhetetlen,aki teheti, menekül.
    Minden más magyarázat hazugságon alapszik ,csomagolják azt bármilyen szép köntösbe.A vakhitben tévelygők véleménye pedig számomra egy elhasznált WC papír értékével egyenlő. A vakhit egy betegség, aki erre gyógymódot talál, az jogosult a Nobel díjra.

  • Nicsakmán Marcsi nagysasszony esmeg matek tudásáról adott számot.
    Nem ilyenkor mondja azt a tanár, hogy jobban jártál volna fiam, ha csendben maradsz, ülje fiam egyes?!
    Azt meg még soha nem olvastam, hogy a feléje intézett kérdésekre csak egyszer is válaszolt volna, és akkor Ő beszél itt dugulásról. Szerintem meg Neki van szorulása, csak az nyakon felüli.

  • Marcsi Hazusz !

    Nem a 2/3 szavazott a csuti kondásra, akinek az óljában te is nevelkedtél, 1/5!!!
    Óriási különbség van a két szám között: 2/3, az úgy 66%, míg az 1/5 Legalább azt a „kb”-t oda tetted volna, hogy szerénységed kifejezd, de ez nálatok al-Csúton nem szempont.
    Szándékosan kevered a szezont a fazonnal; remélve, hogy mind több fiatal, tájékozatlan olvasót félre informálhatsz. Ez a fid-SS már régen bevált módszere.

    Az a . 2/3 . c s a k . az . o r s z á g-h á z b a n(!) összecsalt többséget jelenti, mely törvényi (abszolút többség) határ nem üti meg a demokráciától elvárható minimális tolerancia legkisebb követelményét és elvét sem.

    Abban van csak igazad, hogy eme abnormis szisztéma a naiv és cinikus ( egyaránt jobb és baloldali, valamint magukat librálisnak beállító) rendszerváltó korifeusok, tehát nem csupán Orbán, szorgos ügyeskedésével került be a magyar jogrendbe. Ő csak, mint más normális bűnöző is, ezt csak kihasználja.

    E választási anomália segítségével tudott egy totalitárius rendszert kalap alá hozni törpelelkű diktátorotok… Segítségével kiradírozta a fékek és ellensúlyok rendszerét,valamint magát az alkotmányt is semmivé tette. Aztán régi harcostársaiból, kollaboránsaiból, erre még egy saját – különbejáratú [VIP] – alkotmánybíróságot létrehozott ahhoz, hogy teljes legyen az orbanisztáni panoráma.

  • Marcsi !

    Bocs, de ott 1/5 mellett kimaradt, hogy az mindössze 20 %.

  • brunszvik teri: ne fárassza magát. boda képtelen felfogni az ilyen apró különbségeket. neki azt mondták, hogy 2/3, akkor az 2/3. kb. ennyi halt már el a agysejtjeiből, így hát érthető a számtana. csak hogy miért hazudik folyamatosan, az azért nem igazán világos a számomra. hiszen – állítólag – van egy fia, aki egyszer előállhat ugyanezzel a kérdéssel: anya, mért hazudtál?
    és még ez a nő volt pénzügyes ?!

  • Szerintem OV most kimutatta a foga fehérjét.

    A tusványosi Szabadegyetemen kijelentette, hogy:

    „…Liberális állam helyett nemzeti államot kell szervezni, amely nem egyének halmaza, hanem egy közösség, amelyet fejleszteni és erősíteni kell, mondta a kormányfő, aki szerint ilyen értelemben illiberális állam épül Magyarországon…..”

    „…. nálunk a civil szféra nem egy önszerveződő, önkéntes dolog, hanem „külföldről fizetett politikai aktivisták” csoportja, akik külföldi érdekeket próbálnak érvényesíteni a magyar érdekekkel szemben….”

    Ha az első általa idézett mondatot megnézzük, akkor fel kell hogy tűnjön, az illiberális szó. Vajon mit is jelent?
    Hát nem azt amire Ő gondolt, vagy akart gondolni. Az idegen szavak szótára szerin:
    illiberális = kicsinyes

    No már most ha ezen a gondolatmeneten megyünk végig, akkor valóban kicsinyes, mert nézzük csak meg kiken áll bosszút kicsinyes módon?
    – kisegyházak,
    – civil szervezetek,
    – munkanélküliek,
    – iskolák, egyetemek
    – mélyszegénységben élők
    – bérből és fizetésből élők stb, stb, stb, mert jó hosszan lehetne sorolni.

  • ghost: kitért arra is: ha az erdélyi közösség abba a helyzetbe kerülne, hogy a neki járó forrásokat a román költségvetésből nem kapja meg, számíthat Magyarország támogatására…
    na, ez van, amikor az orvosok idő előtt abbahagyják egy beteg gyógyszeres kezelését…oszt mijazapádfaszából fogod támogatni, barom orbánja?
    szerinte ugyanis „…meg kell tudni szerezni az Erdélyt illető költségvetési forrásokat azon intézmények fenntartására, amelyek állampolgári jogon járnak”.
    ott. a mi pénzünkből. állampolgári jogon. anyád, az!
    ráadásul szerinte jön a munkaalapú állam. ja. a közmunkaalapú. kétségtelen, posványoson is erős az UVB-sugárzás.

  • Ille István

    Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy a tébolyult elme tébolyult gondolatai.
    Csak az a baj, hogy mi meg szívunk, mint a torkos borz.

  • Nézem és hallgatom, olvasom az 1918-1933 korszak ismertetését, korabeli videókról. Hallgatom Hitler 1933-as beszédét, a kancellári kinevezése után, Göbbels bevezetőjével és záró beszédével. Nem először, mert a Stadionos viktor egyes beszédei emlékeztetnek Hitler beszédeire, tartalmukban és banális, demagóg hazugságaikban, amiket senki nem értelmez, nem cáfol, csak beveszi, mint a hívő az ostyát a templomban, Vasárnap.
    A viktor szónóki képessége csak kis töredéke Hitlerének, de egyébként is csak egy ersatz diktátor hozzá képest. A viktor közönsége is gyakran úgy reagál, mint a sok tízezer Német Hitlerére.
    Nem részletezem. CSAK EGY GONDOLAT MOTOSZKÁL BENNEM.
    Érdemes volna látni a reakciót, ha Hitler 1933-as közönsége közül, azonnal néhányat áthelyeztek volna 1933-ból, 1945 Április 30-ra Berlin Szovjet katonáktól nyüzsgő, romos utcáira. Reggel Hitler, Éva Braun, Göbbels és családja öngyilkosok lettek és délutánra a Szovjet csapatok bevették a Berlin Citadelt is, ahol a Bunker volt, ami a legutolsó néhány száz négyzetmétere volt Berlinnek, ami még nem volt az övék. Berlin elesett.
    Kár, hogy a Stadionos viktor mai lelkes hallgatói közül nem lehetne néhányat átültetni a közeljövőbe, amikor Magyarország sorsa is hasonlóan alapvető fordulatot fog venni, reméljük nem egy megszálló csapat által, de ami elég drasztikus lesz és a direkt következménye a Stadionos viktor diktatúrájának. Budapest és az ország is romokban lesz addigra, morálisan és gazdaságilag.
    ==================
    Vannak emberek a történelemben, akikre én azt mondom; „Bár elgázolta volna a villamos kisgyerek korában. A Világ ma másképpen nézne ki és sok tíz millió ember szenvedésétől, halálától mentesültünk volna. Többek közt Hitler is egy ilyen szörnyeteg volt, Sztálin is, a Stadionos viktor pedig most.

  • Gyula Bognár !

    A véleményem teljesen megegyezik az Önével…

  • Köszönöm. Bár még legalább 4.5 millió magyar embere is egyezne az önével.

  • gyula bognár: annyi pont a szegénységi küszöbön, ill. az alatt élő honpolgár. a véleményük meg? EZEKNEK nem számít…

  • Fenyvesi !

    A többség nem Orbánra szavazott, legföljebb nem ment el szavazni. A diktátor ezt a tényt használja fel.

  • dongolo: helyesbítenék: orbánt a tények nem érdeklik. a többsége pedig csak a parlament egybitesei révén érvényesül. olyan is.

  • Igen. Orbánt az alkotmányos rendet szétverő államcsínye ( „fülkeforradalom”, „NER” ) után a csalárd „választásokon” csak az ország kb. egy ötödét jelentő csahos hívei támogatták. Illetve ez így csak majdnem pontos: ehhez a magukat ellenzékinek ( ráadásul baloldalinak meg liberálisnak ! ) hazudó „pártok” cinkos hallgatása, statisztálása is hozzájárult. Meg a rendszerét ( pontosabban rendszere fő haszonélvezőinek magánbefektetési portfólióit ) euró-milliárdokkal tömő demokratikus, tőkés nagyhatalmaké ( a görögökkel és más demokratikus mediterrán országokkal kissé fukarabb EU …) is. Vagy éppen a magyar társadalom politikai műveltségének és szociokulturális fejlettségének foka… Persze aki Magyarországon a demokratikus politikai kultúra érvényesülését várja az eléggé naiv. A világban a tenyérbemászó cinizmus és az embertelenség az igazán nyerő. Vagy vulgármarxista retorikai fordulatként mondhatni: ilyen a kapitalizmus ( amelyet egy rendes Kádár-rezsimen felnőtt buzgómócsing antikommunistává lett köpönyegforgatónak – beleértve az ún. balliberális oldalt is, nemcsak a fasisztákat – szinte vallásos áhítattal imádni illik ).

  • Csatlakoznék Gost-hoz is, azzal megtoldva a mondandóját, hogy ha ezek után bent maradhat(unk) az EU-ban, akkor nincs igazság a földön, hisz amiket ott kijelentett ez a söpredék az tökéletesen alulmúlja a belépéshez elvárt demokratikus elvek minden zsinórmértékét. Ezt már nem szabad eltűrni, se idehaza, sem odakint…
    Már az első Orbanisztán idején jelentettem ki többek előtt is, hogy ez a pali nem is akar(t) belépni oda, az európai közösségbe, csak így alakult.
    Szomorú, de nekem lett igazam. Ha nem rúgnek ki minket, előbb, vagy utóbb ő jelenti be a kilépésünket. Persze előbb még fölveszi a zsozsót – amit, és amennyit még lehet. Aztán, utána a vízözön – oszt annyi…

  • Nincs igazuk azoknak, akik nap-mint nap azt hangoztatják, hogy ez az Orbán már nem az az Orbán, akit anno „megismertünk”. Szerintem pedig ugyanaz, csak most már nyílt lapokkal játszik… Hisz meg is vallota tavaly, hogy őneki a régi rendszerrel nem volt baja, csak azokkal akik az csinálták… Kell még ennél több bizonyíték ? Különben is, ki látott még olyan puccsista tábornokot, aki nem a nemzetre hivatkozott ?

  • Kedves Ille Úr, javaslom elolvsni, a kommentekkel együt..

    http://tuaregblog.blogspot.hu/2014/07/orban-es-stockholm-szindroma.html

  • kiskato: elolvashatom, de nem én írtam a levelet.

  • Ille Úr hát igen, kicsit hülyén irtam…persze, hogy nem Önnek, hanem mindenkinek javaslom, aki erre jár! Kösz hogy lehetővé tette!!

  • kiskato: de nada. a kis úttörő, ahol tud, segít 🙂

  • Én is nagyon ajánlom mindenkinek, hogy feltétlenül olvassa el a két linket amit kiskato feltett, és hozzá „háttéranyagként” a Führer tusnádfürdői beszédét! Talán már le fog esni, hogy ebben az országban tényleg nagyon nagy a baj, ami ellen tenni kell!

  • Visszatérve az íráshoz, libabőrös lettem, annyira a magam érzéseit hallottam magamban felerősödve. Én is leírtam már ezeket többször, nem gondoltam, hogy egyedül vagyok ezekkel a gondolataimmal, de mégis…
    Gyula, a Te gondolataid is visszacsengtek bennem… Vajon mit fognak csinálni ezek a fanatikusok, ha egyik nap egyszercsak eltűnik ez a monster a színről? Hogy fogom tudni emberségesen szemlélni bukásukat? De azért már nagyon várom:)