Elgurult a gyógyszere…

2014 november 15 1:05 du.90 hozzászólás

…. az már biztos, hogy a napi adag bevétele elmaradt a komplett Fidesz stábnak, legalábbis azoknak, akik nyilatkoztak a napokban.

Az, hogy mindenért Gyurcsány a hibás, az megszokott szlogen, tök mindegy mi történik a nagyvilágban, valahogy beleszövik mondandójukba a volt Miniszterelnököt. Hajazik ez a történet az agyonvert nyuszikás viccre, miszerint ha füstszűrős a cigarettája, akkor azért, ha meg füstszűrő nélküli, akkor meg azért ütik szét a fejét a róka kölykök. Mondjuk, a Fidesznek Gyurcsány kell, mint masszív drogosnak a napi adag heroin. Csak arra nem gondolnak, hogy a drogos is képes túladagolni magát és az aranylövés lesz a hattyúdala. Ebből egyenesen következik, hogy addig-addig hazudoznak, Gyurcsányoznak, míg egy szép napon ők lesznek azok, akik teret adnak annak, hogy ismét meghatározó politikai erővé nője ki magát Gyurcsány és pártja, a DK.

Most éppen rezsiharcos tábornokunk, Németh Szilárd az, aki eszement gondolataival előállt, miszerint maga az ördög, Gyurcsány képében marionett bábként játszik Goodfrienddel és mozgatja a szálakat, kvázi irányítja az USA-t. Amikor erről olvastam, először a döbbenet, majd a röhögés váltotta egymást. Németh Szilárd nagy valószínűséggel elvesztette a realitás érzékét, és túlment egy olyan határon, ami már nem feltételezi az épeszű gondolatot. Ez a paranoid téveszme egyik jellegzetes tünete, ha találkoznék Vele – amire remélem az életben nem kerül sor – megkérném, de nyomatékosan, hogy keresse fel pszichiáterét, de izibe, mert igen csak súlyos a helyzete, és nem ártana, ha közelebbről megismerné azt az embert, aki nagy valószínűséggel tudna segíteni rajta, ha nem készülne otthagyni a rendelőjét egy Lajtán túli eurós állásért, ahol még meg is becsülik szaktudását.

Orbán most totális harcra készül, csak azt felejti el, hogy általában mi a vesztesek szoktunk lenni, aminek igen fájó következményei voltak, nem ártana emlékezni erre. Bele fog kötni a norvégokba a Telenoron keresztül, erre gondolkodás nélkül ráteszem Szijjártó bal heréjét. Az elemi udvariassági szokások felrúgása a diplomáciában lehet, hogy nem jár következménnyel, de az biztos, hogy nem segíti az egyébként elmérgesedett kapcsolatok jó irányba való terelését. Lehet hisztizni és gyerekes módon viselkedni, de amikor egy konferencián összetalálkozik egy világhatalom megbízott ügyvivőjével és nem fog vele kezet, az nálam a bunkósággal egyenértékű. Arcoskodása, ki-ha-én-nem  kakaskodása, elhatalmasodott egója következtében személye vállalhatatlanná vált a nyugati országok vezetői számára. Hazánkba egyetlen demokratikus állam vezetője nem járt, amióta újra választották. Legfeljebb csak Brüsszelben, vagy Strasbourgban találkozott az uniós országok prím minisztereivel. Viszont volt itt azeri és török, na meg még egy páran, de azok se nyugatról, hanem a keleti féltekéről. Hogy nem igazán demokratikus berendezkedésűek, az nem zavarja a fiúkat ott a kormányban, mint tudjuk.

L. Simon ámokfutása a médiában már csak hab a tortán, egyértelmű, hogy most ő kapta meg az ügyeletes bazári majom címet – nem a királyi bohóc szerepét, mert annak legalább volt sütni valója –, aki nap, mint nap előadhatja magánszámát, amit betanítottak neki. Simán zavarba lehet hozni egy jól irányzott, időben és helyén feltett keresztkérdéssel, nem képes elszakadni a mondandójától, de bátran és szemrebbenés nélkül adja meg a parádriposztot, csak az a baj vele, hogy akkora a hülyeség és valótlanság tartalma, hogy még egy jobb érzésű Fideszes is mélyen szégyenkezik, pironkodik miatta. Így nem véletlen, hogy egyre inkább hangot kap az a tényt, miszerint a Fideszen belül is megnőtt az elégedetlenkedők száma, egyre többen – igaz még csak csendben – nem tetszésüknek adnak hangot a kormány szinte követhetetlen és kapkodó lépéseivel szemben.

Itt tartunk, 2014 végén Magyarországon.

 Kiss Eszter

90 hozzászólás

  • Bocs de ebben mi az új: ” Németh Szilárd nagy valószínűséggel elvesztette a realitás érzékét, és túlment egy olyan határon, ami már nem feltételezi az épeszű gondolatot. Ez a paranoid téveszme egyik jellegzetes tünete”? =))
    Amióta előkerült ez nyilvánvaló róla! =))

  • RonaGyuri

    Azt én tudom, hogy Te tudod 🙂
    Viszont szerintem nem árt napirenden tartani, nehogy elfelejtődjék

  • Kiss Eszter

    2014 november 15
    2:16 du.

    Igazad van, de meg kell mondjam, tesz ő róla, hogy ne felejtődjön el! MIndig előjön valami egetverő baromsággal! =))

  • Tényleg sokaknak elgurult a gyógyszere kár, meg kell keresni…..
    Gyurcsány Brüsszelben keveri éppen a sz…t,az ülésekre sem jár be a parlamentbe emiatt,meg nagyon elfoglalt szegény (a mocskolódással….)de szerintem nem ér el sokat!
    ha ő képtelen volt a sok szemétség után lemondani,hogyan várhatja el
    ezt Orbántól és milyen alapon aki ellen nem tüntet az egész ország,(és most!!!vér sem folyik!)csak a felbérelt alkoholista,drogos csőcselék (persze az elején voltak
    megtévesztett kivezényeltek is…)!
    nem hinném,hogy sok sikerrel járna,annak ellenére,hogy eltökélt és a
    bosszúvágy hajtja….nem bírja elviselni a szégyenletes és végleges
    bukását…….még a volt párttársai is elítélik!

  • marcsi:
    „…hogyan várhatja el ezt Orbántól és milyen alapon aki ellen nem tüntet az egész ország,(és most!!!vér sem folyik!)csak a felbérelt alkoholista,drogos csőcselék (persze az elején voltak megtévesztett kivezényeltek is…)!” 😀
    ráadásul még az USA-t is manipulálja 😛
    hogy’ is van azzal az elgurult gyógyszerrel, kedves boda?

  • Mi ez a kettős mérce Maris asszony? OV amikor ellenzékben volt a 48 hónap alatt néhány hónapot töltött a parlamenti képviselői székében, a lét meg két kézzel kapkodta fölfelé a nagy semmiért, Ő hol kavarta a szart, hogy az Ön szavaival éljek. Nagy valószínűséggel az európai unióban. Most meg Gyurcsány aki a megfogalmazás szerint az „utóbbi időben” – no ez is igen csak homályos közlés – nem jár be, máris szemet szúr Önnek. Hát ez elég érdekes. Próbáljon már meg úgy tenni, mintha gondolkodna, bármennyire is nehezére esik.

  • Az nem „homályos feltételezés”,hogy Gyurcsány nem jár be,hanem tény és egyetlen TV.közvetítésben sem látható,meg az is,hogy kijelentette
    mindent elkövet Orbán bukása érdekében!!!Ez azért kicsit …elképzelhetetlen,hogy sikerrel járna!ugyanis egy törvényesen és nagy többséggel megválasztott kormányfőről,pártról van szó!
    már többször írtam,hogy egyik irányban sem vagyok elkötelezett és elfogult,(nincsenek személyes kapcsolataim,érdekeim,rokonaim!!!)de a bukott baloldal kormányváltó törekvése a jelenlegi siralmas helyzetükben és főleg törvényes keretek között előrehozott választások?……nem járna sikerrel,a törvényen kívüli módszerek….sem találnának nagy társadalmi támogatásra,ez biztos!Meg ugye még senki nem adott választ arra,hogy ki lenne megfelelő jelölt és melyik párt, akit a többség megszavazna,elfogadna!Sajnos tény,hogy a jelenlegi baloldalnak sincs erről elképzelése,elfogadható jelöltje,ezt maguk is belátták!!!
    Lehetne Orbánt buktatni(nem valószínű),de a Fideszt biztosan nem!
    Aztán a baloldalra volt jellemző,hogy egyetlen ciklust sem tudtak miniszterelnök „csere” nélkül végigcsinálni….!!!fentiek miatt előnyös lenne,ha várnának,bizonyítanának,erősödnének,összefognának,programmal rendelkeznének és nem járatnák le még jobban magukat!
    Hát ennyi!

  • Eszterke…tudom,hogy elfogult és ideges,de Marcsi vagyok,ha nem tudná?persze ez enyhe fölényeskedés Ille Pistihez képest….ami ugye
    megszokott ezen a fórumon és nem zavar!

  • Marcsi Felsorolná Gyurcsány szemétségeit? Csak, hogy tudjuk.
    De elárulom, ha így tudja mozgatni Amerikát és az EU-t, akkor idióta az az ország amely nem Őt választja meg.
    Tudom, hogy öregszik, ezért figyelmeztetem, az alkoholista csőcselék a TV székházát gyújtotta fel. Keverni tetszik? Na hol van az a gyógyszer. Vegye be gyorsan, mert jön Eldrad és elmondja kendőzetlen véleményünket.

  • Jááj… újabb fitymesz- prostituált alkotott hatalmasat, az AN ír róla:
    .
    http://nepszava.com/2014/11/velemeny/bartus-laszlo-jo-tanacsok-kumin-ferencnek.html
    .
    🙂

  • na, kérem…ismét van bukott baloldal – pedig csak jövőre kellett volna előhozni – és ismét úgy tudják egyesek, hogy orbánt nagy többséggel választották, pedig a kutya se választotta meg, valamint a fideszt úgyszintén nagy többséggel, de hát mind1, figyelőnek is hiába vezettük le, hogy a jobbikkal együtt az ellenzék több szavazatot kapott, mint a fidesz, a matematika nem az erősségük 😀
    hát ennyi 😛

  • Marcsi
    2014 november 15
    3:39 du.

    Marcsi látja milyen tudatlan megint és folyamatosan.

    Ki nem járt be három éven keresztül egyetlen egy ülésre sem a Parlamentbe 2002-től? Nem emlékszik rá? Úgy hívták, hogy Orbán Viktor. Aztán amikor meg úgy döntött, hogy megdolgozik a fizetéséért azzal, hogy legalább az arcát odatolja, akkor meg azonnal ki is vonulgatott frakcióstul a teremből, nehogy folyni tudjon a konstruktív munka az Ország előremenetele érdekében.

    Másik: Nem jól tudja, hogy Gyurcsány képtelen volt lemondani, ugyanis mondok egy vadonatúj információt magának. Gyurcsány lemondott, helyébe jött Bajnai. Ehhez mit szól?

    Harmadjára pedig én is azt kérdezem, hogy Gyurcsány milyen szemétségeket követett el? Csak azt ne mondja, hogy tönkretette az országot. Na jó, mondja, de akkor azt mondja meg, hogy mivel és hogyan?

    Negyedszer: A volt párttársai ugyan olyan pénz és hataloméhesek mint a Fidesz emberei, ezért fúrták meg annak idején. A jelenlegi MSZP nem sokban különbözik a Fidesztől, jó a langymeleg farvízen ellavírozniuk és nem csinálni semmit, így is szépen megélnek. Nem is akarják az ország hatalmas bajait a nyakukba venni egy esetleges kormányzással. Ez is gusztustalan.

  • Marcsi
    2014 november 15
    3:39 du.

    Ja és Marcsi, tudom hogy a kor előrehaladtával az emlékek fakulnak, de arra miért nem tetszik emlékezni amikor a Fidesz és személyesen Orbán rohangált Brüsszelbe, hogy Néppárti segítséggel egyenesen az EU-s pénzeket, kohéziós alapokat vonják meg Magyarországtól? Hát ez mekkora sutyerákság volt akkor? Ne mondja, hogy az másfajta Brüsszelbe való rohangálás volt, egy másfajta hazaárulás!! Az miért nem fájt az ön független és pártatlan tudathasadásának?

  • A magyar (ál)baloldal sokadik megalázó veresége után – a már korábban jól bevált – eszközéhez fordul, ott árulja a hazáját, ahol csak alkalmat kap rá. Lehet ez Brüsszel, lehet ez az USA, vagy Magyarország, a helyszín lényegtelen számukra, fő hogy a Fidesz-nek árthassanak. Gyurcsány naponta vuduzza Orbánt, aki nagy ívben tojik a fejére, meg van az eszköze ez ellen a szánalmas ripacs ellen. Ez nem más, mint Gyurcsány látványos semmibe vétele, azaz a helyén értékelése.
    Visszatérve az (ál)baloldalra: Jó szövetségesük André Goodfriend, ez az ötödosztályú CIA ügynök, aki jól végzi a gazdái által meghatározott diverzáns feladatát. Magyarország az USA szemében jelentéktelen semmi, de az itt történő események annak méretén jóval túlmutatnak. Nem tetszik az USA-nak, hogy Magyarország a saját érdekeit tekinti elsődlegesnek, és ennek érdekében korlátozni igyekszik a multik jól megszokott rablógazdálkodását.
    A Jóbarát Bandi fedőnevű ügynök a politikai zavarkeltés és ezzel a kormány megbuktatása érdekében elővette a nagytestvér jól bevált eszközét, a korrupció elleni vádat (rágalmat). Röhej hogy éppen az USA teszi ezt, ahol a „lobbizás” kifejezéssel legalizálták a korrupciót, ahol a multik vezérlik a bel-, és világpolitikát, a trilliárdos nagyvállalatok választják meg politikusokat (a szent demokrácia nevében).

  • andrássy: nézzen be az ágy alá, a magáé oda gurulhatott 😛

  • ˙
    Marcsi ! Magának tényleg elgurult a gyógyszere.
    Hajszál pontosan Orbán egoját vázolta ide nekünk. Nem kellett mást csinálnia, mint visszalapoznia, az akkori sajtó és média lapjait és bemásolnia a 3,39-es kommentje gyanánt. Azt el tudom képzelni magáról, hogy gyógyszer híjján az Orbán nevet Gyurcsánynak olvasta…

    ˙
    Ui.
    Tényleg Marcsi, ön véletlenül nem maga a csúti kanász, csak nem tud róla? Hisz’ Orbán egy video tanúsága szerint, már 1988-ban is Gyurcsány-fóbiában szenvedett, ahol kijelentette, hogy „nekünk [értsd: neki] ezzel az emberrel kell vigyáznunk, rá kell koncentrálnunk”.
    26(!), paranoiában eltöltött kemény év kedves Marcsi! Maga beteg. Nem kellene végre orvoshoz fordulnia, de legalább szedni az antidepresszánsát ?
    Amúgy, hogy áll a Stadion Projektje ? Kedves Marcsi…

  • Ille Istvan Erre nincs gyogyszer.Andrassy ur gondolkodasanak mar lottek.

  • Andrassy. Annyira tojik ra, hogy meg az agyaban is Ot latja.
    Az pedig, hogy ez az otodosztaly CIA ugynok leiskolazza a magyar kormanyt, az magaert beszel. Sajnos.

  • ˙

    Andrássy ! Magának meg a magam 3,39-es kommentje egy az egyben, csak Marcsy helyett Andrássyt szíveskedjék olvasni !
    .
    Javulást !!!

  • Marcsinak:

    Helyesbítem a hivatkozott időpontját, amely a híres-neves, mindent és mindenkit lerohanó és elgázoló gőzmozdony – ez már szimbólikus – márkájává merevedett 4,24-es számot viseli.

    (Ugyanezt üzenem Andrássynak is)

  • Valóban kíméletlen a cenzúra, főleg, ha azt cenzúrázzák, aki eddig tett róla jó vastagon, hogy legyen:

    http://www.hir24.hu/belfold/2014/11/16/orban-kiborult-es-cenzurat-emleget/

  • Mariska néne!

    A magáé is jó messzire gurult, egy kis emlékezet frissítő nem ártana Önnek sem, de valszeg annyira feledékeny, hogy felíratni is elfelejtette.
    Na erre mondja kedvenc klasszikusom, hogy akinek nincs esze, legyen notesze 🙂

  • Andrássy

    Unalmas ez a „haza árulózás”. Ne tévessze meg Önt se az állítólagos jobb oldal pártjai – akik már annyira konzervativok, hogy lassan a Rákosi érát hozzák vissza a személyi kultuszával együtt -, mást se csinált 8 évig, mint Brüsszelben panaszkodott Gyurcsányra.
    Viszont az összeesküvés elmélete azt hiszi zseniális? ÁÁÁÁÁ dehogy, csak némethszilárdi szintekre süllyedt.

  • HunCanada,llanfair!látszik,hogy nem itthon élnek,különben nem állítanának idétlen és valótlan dolgokat!(rossz és hiteltelen forrásból tájékozódnak……!)
    Gyurcsány se az ősződi beszéd után,se a Tv ostrom után(operaházi
    provokariv 56-os megemlékezés…)sem mondott le,hanem bizalmatlansági indítvánnyal éltek az akkori párttársai (akiket azóta elárult)és megbuktatták!!!!!
    Aztán Gyurcsány a nagy „hazafi”….hiába igyekszik kint a hazáját tönkretenni mint az itthoni és kinti baloldal,csak magát járatja le
    és eredmény nélkül!
    A többi acsarkodó és hőzöngő,persze minden valóságot (tényeket)
    nélkülöző hőbörgőnek meg semmi mondanivalóm!
    Egy apróság én a Gyurcsány cirkusz idején itthon éltem közel az eseményekhez,nekem ne ossza az észt olyan aki Kanadában,vagy máshol meresztette a fenekét és nem vonultak az utcájában rendőrök,nem volt könnygáz,nem látott erőszakot……anélkül,hogy kimozdultam volna!
    Na nem ártana kicsit gondolkozni,mielőtt butaságokat beszélnek,ebbe Ille is beletartozik aki sajnos itthon volt,de nem
    látott nem hallott……igaz Mogyoródon lapított!!!
    Eszter” anyó” lehet,hogy itthon volt,de kicsit csökkent agyú!

  • Az sem mellékes,hogy aki Gyurcsánynak „jövőt” jósol itthon,az tényleg nem normális(a DK %-ot és az elkövetett hazugságait,szemétségeit,csalásait tekintve)ás valóban elgurult a gyógyszere,aki kint él annak szimpla aki itthon annak dupla adag bevételét javaslom!
    Aztán lehet,hogy Orbán tiltakozásuk többször kivonult annak idején…megtehette,de Gyurcsány be sem ment a Parlamentbe,nem mintha bárkinek is hiányzott,vagy számított volna,volt MSZP-s társai
    már akik tisztességesek is hánynak tőle,meg a népszerűségi és pártlistát nézve….hát röhej az az elképzelés,hogy ez az ember(?)
    itthon valaha is miniszterelnök lenne…na akkor lenne igazi forradalom!

  • marcsi: ez sem jött be. az inkriminált napon szolgálatban voltam a markó utcában, konkrétan előttem vonultak el a bevetésre készülő egységek. még a gumilövedéket kilőni képes karabélyt is meg tudtam figyelni, amúgy meg a kiküldött mentős egységek a CB-n keresztül folyamatosan tájékoztatták az OMSZ központját az eseményekről.
    javaslom, gondolja végig, hogy mit beszél, mert – sajnálatos módon – nem ez az első eset, hogy alaptalanul hülyeségeket állít.
    azt megértem, hogy nincs mondani valója, miről is lenne, maga nagyon gyógyszerfüggő?
    tudatlanságát fantáziával igencsak kevéssé tudja pótolni!
    eszter agykapacitásáról pedig – a sajátja hiányosságainak ismeretében – remélem, belátja, nincs módja véleményt alkotni!

  • marcsi: ezen dolgozzon +1kicsit 😀 politikai helyzetértékelése ugyancsak a nullához tendál 😛 a parlamenti eseményeket illetően meg egyenesen homály uralkodik az fejében – amit megértek, mivel agyának térfogata bőven ad neki helyet 😛
    orvosi tudása eddig is meglehetősen hiányos volt, így hát gyógyszerrendelési ügyben talán jobb lenne, ha nem okoskodna 😀

  • Maris néne

    Egyértelmű Ön is azok közé tartozik akik kikerültek az OPNI bezárásával, és ennek következtében rászabadult a zavarodott gondolatmenete a társadalomra.
    Nem tud válaszolni a feltett kérdésekre, nincs érve, viszont önállógondolata nincs, olvas a neten valamit a jobb oldal mantrájából, és azt hiszi, hogy az úgy is van, elhisz mindent, ami onnan jön, a másik oldal az egyértelmű, hogy az Ön szemében csakis a rossz lehet.
    Tudja az okost a hülyétől az különbözteti meg, képes elfogadni mások véleményét, és ha tévedett, akkor belátja, na ez magából hiányzik, a belátási képessége annyi, mint apácazárdában a fityma csattogása.

  • kiss eszter:
    bodának komoly gondja van a múlttal: nem tudja megváltoztatni, ráadásul egész élete abból ered.
    komoly gondja van a jelennel: semmit nem tud profitálni belőle, pedig nagyon erőlködik.
    komoly gondja van a jövővel: rövid lesz neki, ráadásul helye se lesz benne.
    tkp. sajnálni kellene, de csak azt kapja, amit megérdemel.
    ami a fitymacsattogást illeti, már csak emlékeiben él, és azt is félreértette. a partnere inkább kézbe vette a dolgot, mint hogy mély benyomást tegyen rá 😛

  • Marcsi Rossz a memóriája. 2006 ban Budapesten voltam, és mert leányom a Szemerébe járt, sokat tartózkodtam ott a megvédése érdekében. Közelről láttam a „hugyos forradalmat”. Miután hajnal háromkor jártam át a városon dolgozni, láttam a szétbarmolt Rákóczi utat és Körutat. Azután egy varázsütésre abbamaradt. Érdekes, nem? Nekem „szerencsém” volt az Erzsébet-híd lezárását is élőben látni. Két hétig dolgoztam utána betegen, mert nem tudtam hazajutni, és megfáztam.
    Azon kívül már megbeszéltük, hogy egy év alatt többet tettem az országért, mint maga az egész életében. Sajnálom, hogy nem akarja tudomásul venni. Ez a meresztette a fenekét, ez önéletrajzi megjegyzés lehet magától.
    Már megint el akarja játszani a jobban tájékozottat. Ne legyen ilyen feledékeny. Azonkívül népes családunk és barátaink is ott maradt az országban. Napi kapcsolatban vagyunk velük.
    Nekem hiteles forrásnak számítanak.

  • Eszetlen Eszter és Ille P.!
    Önálló gondolatom több is van,sajnos nincsenek azon szinten hogy megértsék….de a hülyeségeikre nehéz válaszolni(pláne többször…) és minek?!
    nekem nincs mit belátni ez esetben,csak azt,hogy érvek,tények nélkül kötözködő erőlködőkkel…nincs mit megvitatni,felesleges fáradozás!
    Új hatékonyabb gyógyszer kellene……keressék fel kezelőorvosukat,
    gyógyszerészüket,sürgősen…de nekem mindegy,a maguk baja!
    na most már tényleg sok időt töltöttem itt feleslegesen….jobb dolgom is van,amitől nem épülök le az itteni szintre és szórakoztatóbb!

  • Marcsi
    2014 november 16
    2:18 du.

    Marcsi, drága. Megint nem mondott semmit. Illetve, dehogy is nem. Csupa ostobaságokat.

    Nem felelt például arra, hogy az miért nem baj, amikor Orbán 3 évig egy percet sem töltött a Parlamentben, de a fizetését azt bezzeg felvette. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy pont ezzel jön Gyurcsánnyal kapcsolatban most? Noooormááális maga?

    Nem felelt arra sem, hogy amikor Orbán konkrétan az EU-s támogatás milliárdjai akarta megvonni Magyarországtól, a magyar emberektől Brüsszelben azt minek minősíti?? Annyira egyszerűnek tetszik lenni, hogy az már (régóta) vicckategória.

    ÉS, már ne is haragudjon, ahol autókat gyújtanak fel felbérelt huligánok, ahol felszedik a macskaköveket és és megvadult állatok módjára hőzöngenek ott ne csodálkozzon senki, hogy felszólítás után a rendőrség ezt a cselekménysorozatot meg kívánja akadályozni.

    Vagy, ha nem érti ezt meg akkor esküszöm felbérelünk pár száz huligánt -ahogy a Fidesz tette csak jóval nagyobb számban, akik majd szépen betörik az ön házának ablakát, ajtaját, felgyújtják majd benne ami éghető és kieszik a hűtőszekrényéből még az ennivalót is. Ha van kocsi a családban azt is felborítgatják majd. DE aztán ne tessék hőbörögni a „békés” huligánokra, ne is tessék rendőrt hívni, hogy megakadályozza a randalírozást és a károkozást. Tessék szépen tűrni.

    Én csak azt kívánom, hogy legyen egy 40 évvel fiatalabb és éjen, dolgozzon Magyarországon a mai orbanisztáni rezsim világában.

    Szóval a fenti pár tételre válaszolhatna, mert megint elvitte a témát tök olyan irányba amit senki sem kérdezett.

  • LLanfair!

    ha itthon volt az más….,de az is hogy vajon tényleg mit látott és jól?….Más hazajönni egy kicsit ,mint itt élni!
    nekem legalább annyira hiteles forrásaim vannak…..és,hogy mit tett az országért,amit elhagyott a jobb élet reményében,a gazdagodás érdekében…azt ne ragozzuk!Én jóban rosszban itthon voltam és vagyok!Egyébként ha arra céloz,sem az akkori egyébként teljesen jogos!!!!!!tüntetésben nem vettem részt,(bár a lakásom közeléből saját szememmel láttam)de a másik oldalon sem,ettől még nem vagyok kevesebb és bizony jobban képben vagyok, mint akik időnként „haza ruccannak”,ezért ne képzelje hősnek magát!
    Az meg különösen érdekes,hogy” mit tett a hazájáért?,netán az ócsárlásra,uszításra gondol?….
    Nem kell válaszolni,tudom ,maguk és minden ellenzéki igazi „hősök”(fedezékből),az más kérdés kiknek a szemszögéből?!

  • marcsi:
    .
    „..A többi acsarkodó és hőzöngő,persze minden valóságot (tényeket) nélkülöző hőbörgőnek meg semmi mondanivalóm!…”
    .
    – Na ezért fogd be már végre a p…fád. Itt most éppen egyedül te vagy, akinek semmi mondanivalója nincs, és rendszeresen a valóságot tökéletes figyelmen kívül hagyva rottyint be eszetlen őrültségeket.
    .
    Szóval, eltűnhetnél már a francba.

  • Ilanfair:
    .
    „…Nekem hiteles forrásnak számítanak…”
    .
    – A leghitelesebb forrás az, hogy csak az UK- ban van hivatalosan is immár több, mint 300.000 magyar – és ezek csak azok, akiknek az utóbbi- talán egy évben – adtak NI (TB) számot. Sok 18 év alatti is van, ezek tanulnak, nekik még nincs NI.
    .
    Legalább ennyien, ha nem többen vannak Németországban. Aztán, Ausztria, Spanyolország, szintén százezres léptékű magyar dolgozó/ tanuló magyar populáció.
    .
    Hivatalos orkbánisztáni adat, hogy 4 millió magyar állampolgár van szegénységi küszöb alatt (ottani „szegénységi küszöb, nem ény- európai). Ez a hivatalos, a nem hivatalos ennél valószínűleg sokkal rosszabb.
    .
    Az egész országban a fekete- afrikai szintű, önpusztító korrupció immár hivatalos, és rendszer szintű. A beruházások leálltak, a tőke nem jön, legfeljebb tőkepótlás céljából.
    .
    És erre, van olyan állat, nem is kevés, aki azt ugatja, hogy „ez csak kommy propaganda, meg hogy a magyar hazaáruló ballib és a nemzetközi tökömtudjami összeesküvése, miatt van ez, de amúgy sincs így, mer ez csak ballib propaganda. Meg olyan állat is van, aki a fentebb ismertetett tényeket CÁFOLNI akarja, és ide jön ugatni, hogy aki ilyeneket ír, az acsarkodik, meg nem ismeri a tényeket.
    .
    Erre pedig csak egy fajta válasz létezik.

    Megjegyzés: gondolom, a Revenue Office és a National Job Centre is az „antimagyar hazaáriuló ballib” meg nemzetközi szövetségesei irányítása alatt van, ezért tesznek közzé olyan adatot, hogy többszázezer magyar van csak az UK- ban. De akkor a teljes brit sajtó, államigazgatás, rendvédelem, és persze az összes helyhatósági és országos képviselő is mind a fent említett banda befolyása alatt van, más magyarázat nyilván nincs, hogy midez „jól el van tusolva”.
    .
    És persze, mindez nyilván igaz a német, spanyol, osztrák, amerikai, francia, svéd, stb. államigazgatásra és hatalmi szervekre, valamint sajtóikra is.
    .
    Úristen, és a magyar nép jelentős része ezt a f…szságot tényleg komolyan gondolja. Ahelyett, hogy belenéznének a tükörbe, és pofán köpnék saját magukat, afféle vezeklésként, majd keresztre feszítenék a teljes orkbán- bandát, családtagjaikat (akik egytől egyig mind bűnrészesek és haszonélvezői sz ország szétrablásának), és a disznó, mocsok, korrupt rendszerük kiszolgálóit is…
    .
    De nem. Mindig más a hibás. Ők soha. Ők annyira jók, hogy a Zegész világ el akarja taposni őket, ezért van a sok baj. De ami nincs is, mert az csak ballib hazaáruló antimagyar propaganda.
    .
    Áh…

  • Eldrad Én már régen nem értek semmit.
    Marcsi más tészta. Többször leírtam miért jöttünk el. Már akkor sem értette, de egyszerűen mindent elfelejt. Visszatér és körbeforog mint egy búgócsiga.
    A négymillióhoz hozzátenném azokat, akik annyit keresnek, hogy enni és lakni tudjanak. Arra elég, hogy másnap megint dolgozni tudjanak.
    Két fiatal keres 200 000 forintot kemény és becsületes munkával. Mit tud vele csinálni? Napról napra élni. Szülnek két gyereket, és már a négymilliót gyarapítják.
    Látom én is, és nem hiszem el. Azt sem tudom, hova fog ez fajulni.
    Már annyira elbutították magukat, hogy aki szabadulni akar, azt ócsárolják és meghazudtolják. Ha hallják mit értünk el, akkor inkább meghazudtolnak, nehogy látniuk kelljen a valóságot. Mindegyik azt mondja, mit tudok én csinálni?
    Ha valakinek nem sikerül, gúnyolódás a része. Pedig Ő legalább megpróbálta. Két napja felvette a kapcsolatot velünk egy kislány. Egyedül kijött, és takarítónői állást keres. Milyen elkeseredés és bátorság kell ehhez? Itt kb harmincas kis közösségünk van. Senki nem akar visszamenni. Egyik házaspárnak nem jött be, inkább továbbmentek Ausztráliába. De vissza nem! Mi mind hazaárulók vagyunk? Ugyan már!
    De az otthon maradtak inkább hagyják tönkremenni az országot, csak ne kelljen megmozdulni.
    Azt mondják hülye vagyok, mert állítom, ha ma kezdődne a deportálás, az ország jelentős része nem emelné fel a hangját, egy része még örülne is neki. Félek, pribékek is lennének elegen.
    Mert tényleg hiszik, hogy más a hibás, és ha azok nem lesznek, minden tökéletes lesz. Mint hetven éve. Azután csodálkozna, hogy semmi sem változott, csak a keze lett véres. Bár tévednék.
    De Te tényleg nyugodj meg egy kicsit. Nagyon feszült vagy. Értem én, és igazad van. Nagyon igazad. De egy egészséged van, úgy sem tudod megváltani őket. Aki nem akarja, azt nem lehet.

  • Maris néne

    Már leépült, hisz amikor elfogy az utolsó üres vaktölténye is, akkor jön a jobb dolgom is van szöveg, és menekülőre fogja, ahelyett, hogy érvelne. Szókincse egy kőrben forog, semmi újdonság, gondolatmenete pedig olyan szegényes, hogy egy jó képességű 8. osztályos tanuló is simán lepipálja.
    Jó lenne tényleg, ha végre valahára elhúzna innen és teret hagyna az értelmes vitának, mert Ön erre képtelen. Egy begyepesedett agyú, értetlen vénasszony aki csak azt hall meg amit akar.

  • Eldrad

    2014 november 16
    4:53 du.

    „Mindig más a hibás. Ők soha. Ők annyira jók, hogy a Zegész világ el akarja taposni őket, ezért van a sok baj. ”
    Ezt miért nem apercipiálja a nép az Isten adta nép? Mert ezt így szereti minket „a balsors régen tép”. Ezen keseregni sokkal kényelmesebb, mint tenni valamit. Végiggondolni, hogy mit rontottunk el, s mit kellene másképp csinálni a jövőben!

  • Bocs természetesen 2p: appercipiál!
    Ha már javítom az elgépelést, egy mondás egy régi barátomtól a nép az Tsten adta népről, mely vadul piál ls nem appercipiál! =))

  • Ilanfair:
    .
    – Vágom én, nehogy azt hidd, hogy nem vágom. De azt a fajta pokolbéli, aljas, tahó vulgárbunkóság, amit az ilyen marcsi, figyelő, csiszár és társai itt, és máshol produkálnak, az nem engedhető szabadon csak úgy.
    .
    Az pedig, hogy a mai magyar társadalom igen jelentős része pont ezen a szinten van, mint az imént említettek, csak még jobban elkeserít. Az meg, hogy mindehhez állami (OK, állam- maffia) szellemi támogatást kapnak, na, az egy kivégzés.
    .
    Példa: ezek a nyomoroncok, ugye, az orKbáni maffia propagandáját egy középkori, analfabéta, a világról SEMMIT nem tudó átlag jobbágy szintén, bigott vakhittel nyalják be.
    Ha pedig a diktátor vagy valamelyik kitartottja olyat mond, hogy hát Magyarföldön dübörög a gazdaság meg az életszínvonal,munkahelyek százezrei, stb, így aztán jobb lenne, ha a külföldön élő- dolgozó magyarok visszajönnének, és betagozódnának a magyarországi munkaerőpiacra, ott adóznának, stb, akkor ezek ezt megkérdőjelezhetetlen valóságként értékelik.
    .
    Tovább is gondolják mindezt, kb. így: minket anyáznak, hogy igen, miért nem jövünk vissza, miért nem orkbánisztán munkaerejét gyarapítjuk. Biztos lusta hazaárulók meg hedonisták vagyunk, akik segélyekért mennek ki, meg a cionisták/ nemzetközi globáltőke/ multik/ mittudoménkiaf…szom érdekeit szolgálják, stb.
    .
    És kész is a legalantasabb, gyilkos indulatok mesterséges felkorbácsolása. Kész a gyilkos gyűlölködés nem csak ellenünk, de azon országok ellen is, akik nekünk munkát, jobb esetben otthont adnak. Meg a globális tőke, a multik, a cionisták, a zsidókok, a zusákok, a gúdfrend (aki ugye, a ballib hazaárulók ügynöke), meg mindenki más ellen, aki NEM LÚZER. Vagy, megpróbál nem lúzer lenni.
    .
    Van visszaút egy olyan társadalomba, ahol a többség ezt gondolja valóságnak? Van visszaút oda, ahol az ilyen marcsi, csiszár, és hasonló vadállatok mentalitása a jellemző?

  • Ákos – bonhomme:

    Induljon a tömeg!

    Megabyte-nyi hely sincsen szabadon
    Tüntetési plakát a weboldalakon
    Az Orbánt leváltók mind összejöttek
    És a Kossuth téren végre kikötöttek

    Hát induljon a tömeg,
    Reszkessen a Ház
    Ne higgyék, hogy Viktor mindent megmagyaráz

    Hát induljon a tömeg,
    Törje ki a frász
    Az Orbán-bandát, mert kemény a fegyház

    Hát induljon a tömeg,
    Reszkessen a Ház

    Hát induljon a tömeg,
    Reszkessen a Ház

    Nyugati az eszme, de keletire vált
    Ha nem állja útját se ember, se párt
    Viktor, nem biztos, hogy jót tesz neked,
    Ha nap mint nap nyalják a nagy seggedet

    Hát induljon a tömeg,
    Mondjon le a a Ház
    Legyen újra nálunk Magyar Köztársaság

    Hát induljon a tömeg,
    Kopjon le a máz
    Führerünkre vár a grazi diliház

    Hát induljon a tömeg,
    Mert ez nagyon gáz

    Hát induljon a tömeg,
    Mert ez nagyon gáz

    Végre felébredt
    A nép és kifakad;
    A potrohod már a
    Zakódból kidagad
    Pénzünkből híztál
    Kövérre, pufikám,
    Legyen újra Graz a
    Szükséges útirány

    Hát induljon a tömeg,
    Tisztuljon a kép
    Térjen már eszére a birka magyar nép

    Hát induljon a tömeg,
    Az lenne a szép
    Ha végül győzne a demonstráló nép

    Hát induljon a tömeg,
    tüntessen a nép

    Hát induljon a tömeg,
    tüntessen a nép

    Észre tért a nép és
    Kipaterol téged
    Kirúgják alólad a
    Diktátori széket
    A fideSS-glória
    Annyira halovány
    Nem lesz már utódod
    Se Lázár, se Rogán

    Hát induljon a tömeg,
    Az az ideánk:
    Szabadnak szeretnénk látni a hazánk’

    Hát induljon a tömeg,
    Mind egyek vagyunk
    Nem segíthet rajtunk, csak saját magunk

    Hát induljon a tömeg,
    Az ország mi vagyunk

    Hát induljon a tömeg,
    Az ország mi vagyunk

    Bónusz refrén:

    Hát induljon a tömeg,
    Hulljon le a maszk
    Tűnjön el örökre minden fideSS-paraszt

  • lllanfair!

    Nem felejtek el semmit,szerencsére jó a memóriám,emlékszem a régebbi
    levelezéseinkre,de azért ugye az nem vitatható,hogy az anyagiak is…motiválták,meg kintről másként lát több dolgot,még akkor is,ha időnként hazalátogat!
    A többi sötét kötözködőnek nincs mondanivalóm különösen „setét eszternek”,aki valószínűleg sajnos itthon,de tök mindegy!

  • Bonhomme vajon itthonról,vagy kintről „kíván” mint „költő”…szépet és jót a hazájának?az itt élőknek?,mindegy magát minősíti…..
    menjen tüntetni!

  • marcsi: eszter magához képest egy messze világító fárosz, ráadásul – mily borzalom – szebb is 🙂

  • Marcsi
    2014 november 17
    12:46 du.

    Mi nem tetszik Marcsi? Egy nemzet vagyunk határon innen és túl is, vagy már nem? Ja persze tudom, pávatánc.

  • Ille István

    🙂 🙂

    Maris néne kész, kifújt! elfogyott a muníciója, na végre ezt is elértük!

  • Marcsi

    2014 november 17
    12:43 du.

    Na ne ez még tőled is túlzás: csak pár hete legalább három alkalommal okadatoltam, hogy rosszul emlékszel, pedig te aztán igazán kötötted az ebet a karóhoz.
    Ja és persze elFELJETETTél elnézést kérni! =))

  • Marcsi Igen. Nem tagadtam. Most egy fizetésből háromszor annyi pénzünk van, mint otthon 6-7 fizetésből. Otthon már a munkahelyemet is beszántják, mert nem elég, hogy nem engedtek nyugdíjba, a volt állásomat is megszüntetik.
    Feleségemmel is kegyet gyakoroltak, hogy beledögölhet a munkába 5-6 munkahelyen. De azt is úgy, hogy folyamatosan lebegtették a megszüntetését. De nem azért mert nem volt szükség rá, hanem azért mert pénz nem volt a fizetésére. Minden hónapban vita és veszekedés az utalásért. Lehet így élni? Érdemes?
    Érdekelne, ha maga, vagy bármely hazafi kap ilyen ajánlatot (17-szeres fizetés), meddig habozik? Erre jövőre 14 ezer, utána öt évig 5-5 ezer euró évi fizetésemelést kap. És mint mondtam, nyugdíjig szól a szerződés. Na látja, ez az életmodell.
    De mint írtam, ott sem éltünk rosszul. Anyagilag. De nekünk az kevés volt. A pénz tényleg nem minden. A Fidesz kormány elszívta a levegőt is előlünk. Mi így éltük meg.
    Ezért még kritikusabban látjuk az otthon történteket. Pont fordítva történik, mint az Ön következtetése.

  • llanfair!

    igaza van,hogy kihasználta a lehetőséget…régebben én is dolgozhattam volna kint,de megfelelő képzettséggel és munkahellyel
    itthon is tisztességesen megéltem, én tartottam el a gyerekemet és segítettem Anyámat,és nem engem tartottak el…meg több minden ide kötött..(régen
    Anyám, aki beteg volt,a gyerekem, a barátaim…)meg kint honvágyam lett volna,nálam nem minden a pénz!
    Mivel már nyugdíjas vagyok nem érint ez a dolog,csak békében és biztonságban szeretnék sokad magammal itthon élni!
    Ami az észt illeti (nem magának!)a többieknek az üzenem,hogy sokaknak a hülyeség kapott lángra a fejükből……de majd csak eloltják…mint az itthoniaknak is!!!!!!!

  • Ja egyébként nem az itteni kis „senkik” (ne értékeljék túl magukat…)hanem
    a hülyeségeik elől menekülök, hanem mert nem vagyok gyógypedagógus bár az ezen a területen dolgozó legjobb szakember is már feladta volna
    egy kisegítő iskolában……
    Ami Gyurcsányt illeti itthon mint miniszterelnök,mint politikus nagyot és végérvényesen megbukott(a hülyeségeit,szemétségeit illetve egy részét…saját maga is beismerte,a többit tények igazolják))az,hogy kínjában kint keveri a sz….t nem sokat számít,az itthoni kevesebb mint 5%-val hiába erőlködik!

  • Marcsi
    2014 november 17
    3:53 du.

    Marcsi. Az rendben van, hogy azt mondja Gyurcsány megbukott (vagy megbuktatták inkább), de mivel, hogyan és miért? Ezt soha nem tudjuk meg már a saját szájából, saját gondolatából? Az, hogy Orbán keverte a szart és milliárdokkal szerette volna megfosztani a magyar embereket Brüsszelben, néppárti segítséggel az nem szarkeverés volt? Megvonni azt a támogatást amit az ország népe kap azt minek nevezi? Ez olyan törekvés volt tőle, mintha a lélegeztetőgépről vette volna le az országot. Naaa? Választ is kapunk végre, vagy csak paneleket? A Panel az például az a mondása, hogy „Gyurcsány megbukott”, vagy „Gyurcsány szemét”. Csak, hogy értse.

  • huncanada: boda reménytelenül beszűkült gondolkodású. politikai ítélőképessége a nullához tendál, orvosi – pláne elmeorvosi ismereteit a váróban szedte össze, amíg kezelésre várt.

  • HunCanada!
    Hogy Gyurcsány miért bukott meg,azt aki itthon él pontosan tudja,de a kinti más (nemcsak ez a fórum….)és hiteles forrásból tájékozódó is tudhatná,pláne ennyi idő elteltével!!!!!!
    Egy részét maga is bevallotta,(ősződi beszéd)a többi kiderült, az ország eladósítása,56-os ünnepség provokálás…..,ártatlan emberek elleni erőszak…szemkilövés stb,ígéretek be nem tartása,választás előtti kedvezmények visszavonása(13.havi nyugdíj visszavonása és a tervezett megszorítások kiderülése (nyugdíjcsökkentés illetőleg megadóztatás) és a legfontosabb a „kassza” üres volt….”elkúrta” nem kicsit hanem nagyon,pechjére!
    Aki kint él az ne mondjon véleményt a jómódból az itthoniaknak,mert nincs képben és nincs joga hozzá!!!
    na ennyi bőven elég,vagy értik vagy nem!!!!

    A részleteknek járjon utána,nincs időm részletezni(már régebben többször megtettem!!!)

  • HunCanada!
    Bocs véleményt mondhat mindenki,de nincs joga dönteni annak aki több ezer kiló méterre él az itthon élők sorsáról,szerencsére módja sem!!!!!

  • Kiss eszetlen Eszterke!

    Hogy maga szép lenne?(Lehet,bár a dolog relatív..de esze,modora az nincs! szerencsére személyesen nem ismerem,de Ille már csak tudja pártállástól függően hogy ki lehet szép…!!!) ,meg ugye hány éves?minden korban lehet valaki szép,de buta is ami nem korfüggő…..
    magával szemben semmi komplexusom nincs és honnan veszi,hogy kifújtam?…..Szegényke…..!
    Na beszélgessen a hasonló „szép és okos” alanyokkal…ott sikere lesz!
    Nem kell válaszolni,kibírom,sőt megköszönöm!!!!!!

  • marcsi: hogy honnan veszi? talán onnan, hogy ismétli önmagát, egyetlen új gondolata sincsen – igaz, a régiek se voltak valami értelmesek -, a szókincse beszűkült, válaszai óvodás szinten állnak.
    egy biztos, a butaság valóban nem korfüggő, de – ahogy ezt a maga példáján jól lehet érzékelni – a kor előre haladtával fokozódik.
    a szépség valóban relatív, gondolom, ezért is törte össze a fürdőszobai tükrét, az előszobait meg bekente szappannal, mivel magának elég, ha csak a kontúrjai látszódnak.
    hogy magának vannak-e komplexusai, ezt a kérdést a következő alkalommal tegye fel a kezelőorvosának.
    bár az is meglehet, valóban nincsenek. ugyanis maga úgy, ahogy van, egy szép nagy darab komplexus.
    azt is mondhatom, hogy gyerekkorában komp akart lenni. de hát, nem komp lett 😛

  • Maris néne

    Velem nem kéne kekeckednie, mert már egy párszor helyreraktam azt a mérhetetlenül üres kobakját. Azt tudjuk, hogy az agyrák éhen halna a maga fejében, már csak azért is egyértelmű a dolog, mert nem tanul semmiből sem. Azt a rengeteg megaláztatást amit itt kapott a KMH-n egy jobb érzésű ember már rég megunta volna és elbandukolna más helyre írogatni, de hát ez a Maga perverziója, hogy itt aláztatja magát. Kicsinyes, és buta, nem tud megszabadulni a betanult szövegétől, kommentjei mindent elmondanak magáról.

  • Marcsi
    2014 november 18
    3:26 du.

    Megint nem mondta el, hogy minek tartja azt amikor Orbán Brüsszelbe rohangált a több milliárdos Magyarországnak járó EU-s támogatás megvonása miatt.

    Menjünk sorba! Mi volt az öszödi beszéd üzenete maga szerint? Nem az, hogy az előző politikai vezetők mind elkúrták és ebből elég? De sajnos 2010-óta nem, hogy nem elég, hanem Orbánék még rátettek egy rakás lapáttal, hogy elkúrják, hogy tovább kúrják ezt az Országot.
    Mire gondol az ország eladósítása kapcsán? Netán az államadósság növekedésére? Nézze meg a szóban forgó időszakot az összes többi ország tekintetében is. Tudja világválság volt, és gyakorlatilag valamennyi ország államadóssága az egekbe szökött. Azt ugye nem gondolja, hogy minden országban GYurcsány volt a miniszterelnök??? Magának ennyi elég, hogy elhiggye amit hall a KözFideszMédiából?? Nézzen utána, legalább egyszer!
    Következő butasága: Az aki kockaköveket szed fel, autókat, épületek gyújt fel és emberéleteket veszélyeztet az nem ártatlan. Többszöri rendőrségi felszólításra pedig aki nem hagyja el a teret, szintén nem „ártatlan”.

    Végezetül, pedig szegény Figyelő nem lesz magácskára mérges, hogy kioktatta az alábbiak szerint őt? Vigyázzon nehogy a nagy gyűlölködésben és a semmitmondásban egymás szemét kaparják majd ki..:

    Marcsi: „Aki kint él az ne mondjon véleményt a jómódból az itthoniaknak,mert nincs képben és nincs joga hozzá!!!
    na ennyi bőven elég,vagy értik vagy nem!!!!Bocs véleményt mondhat mindenki,de nincs joga dönteni annak aki több ezer kiló méterre él az itthon élők sorsáról,szerencsére módja sem!!!!!”

  • Marcsi
    2014 november 18
    3:30 du.

    „.. nincs joga dönteni annak aki több ezer kiló méterre él az itthon élők sorsáról,szerencsére módja sem!!!!!”

    Van módja. Maguk miatt van módja. Így aztán nem ártana ezzel a szöveggel csínján bánnia, mert a patás Gyurcsány pont ezt mondja..))

  • mkati: ráadásul boda kilóra méri a métert 😛

  • Ille István
    2014 november 19
    10:42 de.

    Azért idéztem..))
    De jó is ez így. Kell valami megkülönböztető jel, ami elválasztja az „igaz” magyart a magamféle idegenszívűtől.

  • mkati: nem is tudtam, hogy szívátültetésben volt részed!
    azért rendesen ketyeg?

  • Ille István
    2014 november 19
    11:25 de.

    Rendesen bizony (igazi kisipari, házimunka, velem egyidős..))
    Majd akkor kezdek aggódni, ha a Marcsi félék nem fognak leidegenszívűzni. No meg szégyellni is fogam, de nagyon.

  • Valaki segitsen. Mikor lettem idegen szivu? Mikor eldontottem, hogy indulok, mikor elindultam, vagy mikor eldontottem, hogy nem megyek vissza? Vagy mar akkor, mikor a baloldalra szavaztam, es nem a nemzet megmentoire? Van valami meroeszkoz?
    Azt is irtak, hogy szivet cserel aki hazat cserel. Az en uj szivem kesik, hol kell bejelenteni?

  • llanfair
    2014 november 19
    11:56 de.

    Rossz hírem van, már a kérdéseidből is látszik, hogy bizony, idegenszívű vagy! (én azért ezt annyira nem bánom ám..))

    Nem ellenséged a cigány, nem ellenséged a zsidó, nem ellenséged a német, nem ellenséged az amerikai, zusammen nem ellenséged az egész világ. Nem gondolod, hogy mindenféle mocsoknépség összeesküdött ellened, mert rosszat akarnak neked és emiatt nem jutsz egyről-kettőre. Stb.stb.
    Remélem segítettem a definiálásban!

  • llanfair

    Te mint idegen szívű? Na neeee.
    Attól, hogy nem idehaza, hanem ott, attól tartok ez igen csak kevéske ahhoz. Ezen az alapon aki az ország határain kívül él akkor azok mind azok? Na neeee. A csángó-, vagy a vajdasági-, netalán a felvidéki magyarok is?
    Azt gondolom ez valahogy nem stimmel.

  • kiss eszter: okfejtésedben van egy rés.
    az általad felsoroltak a fidesz eszközei. ők határozzák meg, ki az idegenszívű. amíg a fideszre szavaznak, nem azok.

  • Ille István

    Lekakkantom magasról a Fideszt.
    Szerintem az idegen szívűség nem a földrajzi elhelyezkedés függvénye. Attól hogy valaki agyon magyarkodja magát, vagy politikailag elkötelezi magát vmely oldal irányába attól nem magyarabb annál aki külföldön él, sőt ……..

  • Állítólag 95 millió ember van Írországon kívül, aki ír származásúnak mondja magát. Itt is nagy az elvándorlás, és különböző programokat csinálnak a csökkentésére. De soha nem hallottunk neheztelő szavakat az elvándorlókra. Természetesnek tartják, hogy aki külhonban tud boldogulni, menjen. Ha visszajön, akkor örülnek neki, és gond nélkül visszailleszkedhet. Senkinek nem jut eszébe, nacionalizmusból megróni őket. Iskolapénz visszafizetés és röghöz kötöttség sincs.
    Buta nép.

  • llanfair

    2014 november 19
    1:35 du.

    S amilyen butusok az sem jutott eszükbe, hogy az aktuális kormánypárt velük szilárdítsa meg a hatalmát: sem nem adott nekik szavazati jogot, sem nem küld milliárdokat a hozzá húzó szervezeteknek!

  • RonaGyuri Jesszusom. Hova kerültem?

  • kiss eszter: mi csak jót testünk vele, amikor lealázzuk. ez a nő mazochista. ha mi nem lennénk neki, valszeg korbácsolná magát és csalánból szőtt bugyit hordana 😀

  • Miért nem látja be,hogy engem az ilyen kétes múltú, jelenű,jellemű (a jövőről ne beszéljünk….)emberi nullák….nem tudnak megalázni,nem tartoznak azok közé, akiknek számítana a véleményük!
    na új gyógyszer kéne!

  • mkati!

    Igaza van valóban van módjuk a kinti magyaroknak szavazni,na ez is ennek a kormánynak köszönhető!!!!!( a szocik nagyon féltek ettől és a kettős állampolgárság engedélyezésétől,nem véletlenül,riogattak is több millió román bevándorlóval…ami ugye nem jött be!) a normális,tisztességes többség az itthoniakkal együtt nem a baloldalra szavazott,ami a döntést illeti azért be kell látni,hogy elsősorban az itthon élők jogosultak
    erre,persze a kinti és főleg a hiteles forrásból tájékozott önhibájukon kívül nem itthon élő hazaszerető emberek szava is számít

  • Marcsi
    2014 november 20
    5:36 du.

    Marcsi, de ugye nem a Gyurcsány szavazott csak azon a népszavazáson, hanem a nép, nem??? Vagy ilyenkor szarni rá, hogy miképpen szavazott a nép? Micsoda hülyeség, hogy 23 millió románnal riogattak és ezért bukott el a könnyített honosítás?! Ahogy most is írja, a normálisak képesek tájékozódni hiteles forrásból, akkor csak utána néztek a hiteles forrásnak az emberek nem? De akkor pedig miről beszélünk?? A nép szavazott, ne kenjen már mindent másra maga kis csacsi!!

  • Marcsi

    2014 november 20
    5:36 du.

    Ezt a szavazati jog blődlit már hagyagolhatnád!
    Ha nem lennél olyan buta, mint ahogy mutatod, akár rá is ébredhetnél, hogy ez egy igen csak mértes tasli a valódi magyar állampolgároknak; másodosztályúnak lettünk minősítve a saját országunkban! S ti ehhez még boldogan tapsikoltok is!

  • Marcsi Árulja el már mégis, ki az aki önhibájából kényszerült kint maradni? Mi a mértékegység? Nem érzi, hogy ez a mondata úgy ahogy van butaság?
    Másik. Milyen alapon indikálja a jogot, hogy folyamatosan „nemnormálisnak” és tisztességtelennek nevez engem, mert nem arra szavaztam amire maga? Nem gondolja, hogy ezt nagyon gyorsan abba kellene hagynia? Ha maga normális és tisztességes lenne, nem merne ilyen szóhasználatot használni. Én is vissza tudok nyúlni Shakespearre-ig, ha felbosszantanak.
    A hiteles forrásról írhatna valamit, mert alig várom már, hogy onnan tájékozódjak. Ezek szerint a családom, a barátaim és a volt kollégáim nem elég hitelesek. A munkanélküli fia sem?
    Tényleg, nem fáj néha a feje?
    Igenis ellene szavaztam, hiszen egyértelmű volt a fidesz hazugsága, hogy nem kapnak szavazójogot. Semmi alapjuk ehhez a joghoz.
    Tudja hány határon túlit gyógyítanak úgy, hogy a TB fizetőkre nem jut pénz?
    Maga szerint Gyurcsány buta volt a népvándorlás vizionálásával?
    Ez annyira légből kapott volt, hogy az angolok egyrészt ezért akarnak kilépni az EU-ból. Elegük van a román és bolgár bevándorlókból. Itt sem szeretik őket, sajnos érthető módon.
    Át kellene gondolnia a normális és tisztességes többség „pedigréjét”.
    Sajnos a többség messze áll ettől a meghatározástól. Nagyon messze.
    Maga téveszti a szavakat. Magukat az orruknál fogva vezetik, és amennyi eszük van, még örülnek is neki. Ezt nem fedi a normális szó.
    Magának milyen karácsonya lesz? És a fidesz vezetőinek és baráti körének? És annak a négymillió szegénynek? De hát ők gondolom nem normálisak és tisztességesek. Nem is érdemelnek jobbat?

  • Maris néne

    Ismeretlenül ne kétes múltazzon, jelenezzen, mert maga még arra is képtelen, hogy értelmesen megfogalmazzon két mondatot. Csak ismételni tudom magam, egy jó képességű 8. osztályos kenterbe veri tudásban, fogalmazásban. Valóban nem tehet róla, hogy a szürkeállománya elsorvadt, és a demencia jelei erősen megmutatkoznak a firkálmányaiban. Javaslom keresse fel a kezelőorvosát, lehet, hogy jó lenne Magácskának egy kis emlékezet előcsalogató, esetleg az eddigi gyógyszerét kellene erősebbre cserélni.

  • Kiss Eszter Mit ártott Neked az a szerencsétlen orvos, hogy ilyet zúdítasz a nyakába? Azután csodálkozol, ha csomagol? Ejnye!

  • llanfair

    Semmit, igazad van!
    Én kérek elnézést! 🙂

  • Eszterke!

    Ne szabja meg,hogy mit írjak,a kétes múlt sokaknál bebizonyosodott…Maga is azt ír amit akar meg a mi időnként az „eszébe” jut,persze ne bízza el magát
    hogy ezen a fórumon „sikert” arat(a hasonlók között…)ellenzéki
    kerekasztal!Máshol biztosan nem jegyzik!
    Ami a fogalmazásomat illeti hát nincsenek komplexusaim se magával se másokkal szemben a munkám során,valamint egyéb területen is sikeres voltam,persze nem a kétes politikai tevékenységemet,uszítgatásomat…díjazták!!!!

  • Maris néne

    Szabja meg magának, hogy mit írjon az, akinek alfelével közvetlen kapcsolatban van a nyelve.
    Mindenesetre én rohadt jól szórakozom szánalmas viszont válaszain, amit immáron 672x ír le önigazolás gyanánt, csak ezzel az a probléma ténsasszony, hogy még véletlenül sincs itt senki se, aki igazolná ezt Önről, azt meg minden jó érzésű ember tudja, hogy az öndicséret olyan büdös, mit a pöcegödör.

  • Marcsi
    2014 november 20
    5:36 du.

    Nocsak. Szóval röviden összefoglalva, a kinti magyaroknak szerencsére nincs módjuk az itthon élők sorsáról dönteni, de bocs, valójában mégis van és ezt ennek a kormánynak köszönhetjük. No coment..))

  • Maris néne

    Mi van nincs újabb lemez? Csak az őrjöngős szövegű. Istentelenül jól szórakozom magán. Egy gyenge képességű majomtól is több telik mint magácskától.

  • Én is jól szórakozom,de bocsi tartalmasabb és főleg szinvonalasabb programom volt eddig,csak benéztem,meg ne utánozzon,ha nincs önálló gondolata…mint többször írtam maga őrjöng…a majom meg magához képest egy értelmes állat….(nincs benne semmi sértő….)de maga alacsonyabb kategóriába tarozik!
    Azért örülök,hogy „tűkön”ül…és hiányoztam!
    Nincs több időm értelmetlen és színvonal alatti csevegésre….!

  • mkati!

    Legalább maga ne kényszerítsen ismételgetésre,valóban ennek a kormánynak köszönhetik sokan,hogy szavazhatnak kint,de az itthoni többség dönt!Többször nem szeretném leírni!

  • Na Sötét Eszterke,azért érdekes,hogy se a „tablóképen” nem jelenik
    meg (Ille szerint szép….)meg az önéletrajzát sem lehet tudni…,de mindegy,az biztos,hogy ezzel az egy cikkével (de a továbbiakkal?..ha lesz)sem kerül be a világirodalom remekei közé!
    Aztán megint eltüntették a napokban írt hozzászólásom…az igazság bizony néha fáj,de ennyire?a sértegetését (ki nem tojja le…)persze leközölték,természetesen a demokrácia….jegyében!
    na jót röhögtem,de néha ezért öklendezem….!

  • Maris néne!

    Már megint csak vagdalkozni tud, egy egyik kommentjében sem képes befejezni egy mondatot. Jelentőségteljesnek hiszi a pontokat, pedig csak az ostobaságát mutatja meg vele. Tovább megyek, eddig majmokat hoztam fel összehasonlításul magácskával, de azt kell mondjam, hogy egy szekér lepkének több esze van Önnél.
    Mellesleg a szövegértési képessége is a békasegge alatt 666 méterrel. Ille nem azt írta, hogy szép vagyok, hanem azt, hogy szebb, mint Maga. Ebből pedig levonni azt, hogy szép vagyok barokkos túlzás, de ha így gondolja ám legyen.

  • Embertelen ez a Ló MArcsa.
    Úgy fel-fel bukkan az oldalon, mint egy olyan árhullám, ami az emésztőgödör peremén csap át időnként és minden társalgást elpúsztít értelmetlen , témához nem kapcsolódó acsarkodásaival.

    Érdemes csak úgy átfutni ezen a topicon, a legelejétől kezdve.

    A végére érve már egyszerűen röhejessé válnak ennek a nulla értelmű nönek a mindenki számára útálatos hozzászólásai.

    Ez kérem egy esettanulmány.
    Azt a címet is lehetne neki adni:
    „Marcsi kiskátéja”