Orbán- a bukás

2015 február 23 1:36 du.66 hozzászólás

Hát, kérem, kétségtelen, hogy a magyar meglehetősen találékony, pláne, ha bohócot kell csinálnia valamely hatalmasságból.

Lehet, hogy valami hasonló már volt Simicskával is, de azért ez sem rossz 😀

Jó szórakozást!


Csak, hogy Figyelő polgártársnő kényes ízlését ne bántsuk a hitleri hasonlattal (bár humorérzéke kb. annyi, mint macisajtban a brummogás):

 

 

66 hozzászólás

  • FideSS < kétharmad

    A Felcsúti Főgeci most
    romjaiban van nagyon,
    mert bandája kétharmada
    tegnaptól odavagyon.

    A tükörben szemközt köpi
    magát, s tépi a haját;
    még szerető asszonyának
    is ellátja a baját.

    "Ilyen csúfság hogy eshetett?
    Kubatovot kivégzem!
    Én kellettem volna oda,
    hogy a népet igézzem!"

    Most már késő, Geci pajtás:
    nincsen többé kétharmad,
    s ugyanigy a hatalmad is
    előbb-utóbb elporlad.

    A hatalmad masszív falán
    megjelent a repedés.
    Megmondjam, mi lesz a sorsod?
    A totális feledés.

    Nemzetközi porondon is
    önmagadat égeted,
    s bármit teszel, azzal már csak
    sietteted végzeted.

  • bonhomme: azért az nem semmi, hogy egy állami vezető az élete végéig hordani fogja ezt a jelzőt 😀

  • Nincs bukás, egyelőre!
    Csak álmodozanak tovább!

  • Figyelő: még mindig nem értem magát: köze-semmi, de azért erőlködik. Az pedig, hogy maga képtelen bármit is tisztán látni a hazai állapotokból – meglehetősen szervilis Orbán-bűvöletén és jobboldali elkötelezettségén kívül – végkép nem predesztinálja arra, hogy bármit is kijelentsen, mi van, és mi nincs!
    Aki itt álmodozik, az maga. Sőt, rosszabb: álmodik egy másik világról.

    Idézem: „…gyermekeim már nem mondhatók magyarnak. Unokák meg természetesen, hogy a magyar eredetről egy szót sem tudnak!”
    Természetesen, mi? Szabad javasolnom, hogy ezek után maradjon szépen jó nagy csendben, és örüljön, hogy ennyivel megússza! Jelzőt magára már nem is pazarolok.

  • Igen gyerekesnek tartom, Viktort Hilerhez hasonlitani, mert semmi hasonlat nincs hozzá.
    Csakis a végtelen gyűlőlet az ami ezt sugallja.

  • Ille,
    Lehet,hogy nem élek otthon, de maradok a baloldal ellensége. Amig élek. Ezt jegyezze meg.
    Nem ismerem Orbánt,de ezt a véleményt képvislei, tehát őt védem amig lehet.

  • Figyelő: hogy maga mit tart gyerekesnek, és mit nem, legyen a maga problémája. Ha ennyit fog csak fel belőle, hogy nem is hasonlít rá, hát akkor magával valami komoly gond van. Tudja, ez nem gyűlölet, ez gúny, ami sokkal jobban sebez, mi több, akár meg is semmisít, mint a gyűlölet.
    A gyűlölet lehet tehetetlen, megengedem, lehet végtelen, de még senkit nem semmisített meg. A gúny azonban megsemmisítő.
    Mind1, nem strapálom magam, semmit nem ért az egészből.
    Sajnálom magát.

  • Figyelő
    2015 február 23
    2:05 du.

    Azt ne mondja, hogy 1 milliónyi fideszre szavazók köddé válása, elolvadása, a „bűvös” öt éves kétharmad elvesztése az nem bukás, az nem negatív a Fidesz szemszögéből. Ez egy kisebb fajta bukás, nem véletlenül hívták össze ma a frakciójukat, hogy a vészhelyzetről tanácskozzanak. Október óta a legtöbb időközi választást elvesztette a Fidesz ahol több baloldali független és jobbikos nyert helyettük. ezek mind mind a bukás aprócska mércéje.

  • Ille, nem kell sajnálni!
    Viszont ez a gúny amit ezen a blogon terjesztenek, nem érinti a személyt, mert senki sem olvassa, esetleg néhány kanadai és magyar baoldali.

  • Azért a csuti paraszt kapja most rendesen a sallerokat.
    Azt olvastam, az EU vizsgálja Paks II. Még azt is lemeszelhetik, mivel nem felel meg a közbeszerzési szabályoknak. Ugyanis nincs, és 15 évre titkosítva. Vagyis ha nem átlátható a közbeszerzés, onnan is kaphat egy még egy sallert.

  • Figyelő: fogalma sincs arról, ki is olvassa. Javaslom, elemezze – már, ha képes rá – a főoldali olvasói országstatisztikát, majd közölje, milyen alapon tekinti az ottani olvasókat baloldalinak vagy senkinek. Nem jön ez össze magának, jóasszony 😀
    Azon felül, csak, hogy tudja, a külügyi és miniszterelnökségi sajtófigyelő szolgálat a cikkeink megjelenése utáni fél órában már az illetékes elvtárs asztalára (computerére) teszi a kivonatot.
    A sajnálat, Figyelő, nem szükségszerű, mivel éppen ezért hívják sajnálatnak. Vagy van, vagy nincs. Jelen esetben a maga minősítését jelenti.
    Ja, csak hogy tisztázzuk a fogalmat: a KMH nem blog. De magának ez is mind1.

  • István,
    igen, már csak a nagygyűlésen bekiabáló gyerekhang hiányzik, ahogy valaki írta a minap:
    – Apu, ez a bácsi a geci? 😀

  • Itt a másik paródia:

  • bonhomme: neked mondom, csak, hogy Figyelő is értse: melyik országló idejében maradt el az ilyesmiért a fizikai retorzió? Rákosi: Min. Recsk, vagy golyó, holmi hazaárulásért. Kádár? Börtön, ugyanazért.
    Figyelőt – állítólag – egy ostoba faliújság cikkért börtönözték be – állítólag – ráadásul még a halálsoron is volt, ami azért már abszurd. 18 év alattiakat még Rákosi idejében se börtönöztek be, max. javítóba zárták.
    A mici meg ezzel a bélyeggel fog élni, nem csak itthon, de külföldön is. Persze, kétségtelen, eddig is geci volt, csak szemérmesen hallgatott róla mindenki. Szerintem nem politikai karanténról van szó, mikor nem fogadják. Senki sem szeret gumikesztyűben kezet fogni, vagy kézfogás után azonnal kezet mosni. A protokoll során elég feltűnő lenne.

  • Beindult:

    https://www.youtube.com/watch?v=SJRqvbTKF5E

    („Akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, mindenre képes” Peterdi Pál)

  • Figyelő: na, ezért sajnálatra méltó. Ellenségben gondolkodik (igaz, ebben pont olyan, mint idolja). Azért az meglehetősen vigasztaló, hogy remélhetőleg már nem sokáig. Mármint, él. Egyet ne felejtsen el: ha magának a baloldal ellensége, akkor, bizony, az orbáni doktrina szerint, az ellenséget meg kell semmisíteni.
    Mi van akkor, ha mi meg kijelentjük, hogy nekünk meg maga az ellenség? Következtetés? Kinek lenne könnyebb dolga?

    Magának esélye sincs Orbánt védeni, csak egy ostoba vénasszony rögeszmés hisztijét adja elő.
    Az pedig, hogy engem valaminek a megjegyzésére felszólíthat, valami félreértés. Otthon, a saját környezetében, ott megteheti.

  • Kiss Eszter: Figyelőnek még sok minden mása sincs, ráadásul tényleg mindenre képes!

  • Ille István
    2015 február 23
    2:31 du.
    Na, ha ezt a „cikket” olvassák a külügyben, jót nevetnek. Itt nincs is cikk végsőfokon, csak egy 70 éves, letűnt világ videója, probálja hasonlítani a mai miniszterelnökhöz.

  • bonhomme

    Megelőztel! 🙂

  • Nevessenek! Veszprémbe nem jött be a Fidesz képviselő. Na és?
    orbánt nem fogják leváltani ezért.

  • Figyelő: nos, éppen ez történt. De magának nem mind1? Arra a kis időre…Javaslom, hagyjon fel az értékítélettel, már teljesen képtelen rá.

  • bonhomme: taktikai szempontból átvettem a postba, nem baj?

  • Ille István
    2015 február 23
    2:42 du.
    Különben, kérem ne hamistsa meg az élettörténetemet, a maga szájaize szerint. Faliújságról soha nem írtam. Egy kijelntésemért szenvedtem, ami már végsőfokon elismert a baloldalon is.

  • Ille István

    Tudod amikor a politikai humort valaki nem érti akkor nincs mit tenni. Nem kell mindig mindent érteni. Ezzel még nem is lenne baj, mert nem vagyunk egyformák. A baj azzal van, amikor az értetlen felháborodik, és még a szavak jelentésével sincs tisztában, gondolok itt az ellenfél és ellenség szó használatára, mert ugye nem mindegy hogy idd ki, vagy vidd ki a bilit

  • Figyelő: ezen nincs mit nevetni, ez inkább sírni való, mert ez azt jelenti, hogy a Fideszben még mindig nem gondolkodnak. Amúgy: köze?ű
    Amúgy jó lenne, ha egy csöppet frissítene a magyar tudásán. -be, -ben 😛
    Na, ennyit érnek a ganz tuti megállapításai is a hazai politikai helyzetről.

  • Figyelő
    2015 február 23
    2:15 du.

    figyelő: „Lehet,hogy nem élek otthon, de maradok a baloldal ellensége. Amig élek. Ezt jegyezze meg.
    Nem ismerem Orbánt,de ezt a véleményt képvislei, tehát őt védem amig lehet.”

    Ez kerek-perec azt jelenti, hogy amíg az Orbán a baloldalt ellenségnek találja és mellette nyomorba taszítja a magyar polgárokat, elszigeteli az országot a nemzetközi színtéren és a nagyhatalmak között a két pad közé löki hazánkat, ön még mindig és konzekvensen tapsol és támogatja Orbánt. Köszönjük az őszinte szavait, hogy beismeri: Nem észérvek és logika, illetve az ország előremenetele ami számít magának, hanem egyedül a gyűlölet amivel közösséget érez azzal a pártnak a vezérével, amely pártban inkább jelen van az amit valójában gyűlöl. Pusztán a gyűlölet mentén véleményt formálni a mai magyar politikai élet egészéről és ennek mentén szolgálni a gyűlöletet szítót az egyrészt hiteltelen másrészt pedig minősíthetetlen önzőség a magyar emberekkel szemben.

  • HunCanada
    2015 február 23
    2:17 du.
    Nézze, ahol élek állandóan vannak választások. Soha nem vették figyelembe Egy helyen az ellenszavazatot. EGy képviselő megbukott, balos jött be. na és?
    Attól még Orbán marad 3 évig legalább.

  • Figyelő: mije van magának? Élettörténete? Amit eddig még kétszer egyformán nem adott elő? Ugyan, kérem! Szóbeli kijelentésért szenvedett? Amit le lehet tagadni? Na, neeee 🙂 A maga kijelentését elismerték a baloldalon is? Te jó ég! Vége a világnak!

  • Figyelő

    Ismét sikerült tévednie.
    Ez a video részlet A bukás – Hitler utolsó napjai végnapjai c. filmből került ki, amely 2004-ben készült, mellesleg a legjobb 25 háborús film között a 11. helyen szerepel

  • érted, HunCanada, Figyelő még mindig nem találta meg a linket 😀
    Bírom ezt a nőt,úgy beszél mellé, hogy az már művészet. Csak már csöppet izzadságszagú 🙁

  • Ille István
    2015 február 23
    3:06 du.
    Engem a magyar politika érdekel. Köze?
    Ami meg a helyeírási hibámat érinti, kiváncsi lennék, maga hogy írna mmagyarul 55 év után?!

  • Figyelő: magát nem a magyar politika érdekli, csak, hogy jusztis ellentmondhasson mindennek, ami ezen az oldalon jelenik meg. Köze? Na, ki is a gyerekes?
    Nyugi, mivel én nem fogok idegen környezetben élni – ráadásul továbbra is magyarul fogok gondolkodni – ez nekem nem fog problémát jelenteni.
    Unom a magával való értelmetlen pourleparle-t, megyek aludni. Az legalább értelmes tevékenység a magával folytatott verbális párbaj helyett. Különben se okoz örömet fegyvertelenekkel vívni 😛

  • Kiss Eszter
    2015 február 23
    3:05 du.

    Nekem semmi bajom a humorral, de Hitler videó nem fedi a mai helyzetet. Ez egy erőltett, rosszindullatú jellemzés.
    Arról nem is beszélve, hogy Orbán marad ahol van!

  • Kiss Eszter, megkérlek, ne nagyon hangosan röhögd ki a nemzetes asszonyt 😀 Mégis csak humánus emberek volnánk, mi, eltaposni való baloldaliak 😀

  • István,
    miért lenne baj? Úgy rögtön megnézheti mindenki mind a kettőt. Figyelőnek meg ezt küldöm:
    http://www.hirarena.com/meghalt-orban-viktor_851

  • Figyelő
    2015 február 23
    3:14 du.

    Kedves főkönyvtáros elvtársvő!
    Az ismerősöm 56 óta él Kanadában. Pilótaként dolgozott, ott ha jól sejtem mintha az angol lenne a hivatalos nyelv, kanadai felesége is volt, akivel angolul beszélt. Ma közel a 80-hoz úgy beszél és ír magyarul, mintha el se ment volna.
    Rossz hivatkozás amire utalni akar.

  • bonhomme: neki teljesen felesleges. Csőlátása van. Ráadásul kamu. Ez a mici magától még az életből sem fog távozni.

  • Figyelő

    Ne magyarázza a bizonyítványát, semmi értelme, csak rosszul jön ki belőle.
    A maga humorérzéke annyi, mint állami gondozásban a szülői értekezlet.

  • Kiss Eszter: dehogy az! Ez az ő szellemi állapotáról szól!

  • István,
    persze hogy kamu, csak így ütősebben van tálalva a legújabb orbáni népmese. Már több mint 150-et csinált a srác, de az „Orbán temetése” még pár demokratánál is kiverte a biztosítékot.

  • bonhomme: szenzációs! Bár Figyelőnek tényleg mind1.

  • Eszter,
    így jártál Majd legközelebb te leszel a fürgébb!

  • Kiss Eszter
    2015 február 23
    3:25 du.
    Nekem nem csak angolul kell ttudni, hanem franciául is. Barátai szerencsések, nem mentek Quebec tartományba.
    Különben, hagyjon békén, ha laheteséges, én sem piszkálom magát!

  • Figyelő
    2015 február 23
    3:18 du.

    Persze, hogy Orbán maradt ahol van. Vitatta valaki? A veszprémi győzelem csupán egyetlen kivert tégla a rezsim álságos alapokon nyugvó falából. Ön toldozhatja foltozhatja ezt a falat, de mivel az igaztalan és bizonyítottan szembe megy az ország pozitív irányával és fejlődésével így előbb utóbb össze fog roskadni. Ön a porszemnyi ám de mégis falazó magatartásával ezt lassítja le. Azt hiszem érti, hogy ez azt jelenti, hogy a Magyarországnak okoz ön is kárt a feltétel nélküli lojalitásával. (Illetve dehogy feltétel nélküli, hiszen ma már azt is megtudhattuk végre, hogy a baloldal gyűlölete miatt védi csak is Orbánt)

  • Kiss Eszter
    2015 február 23
    3:25 du.
    Na ezt a beírást, kissé későn vettem észre.
    DE nekem szól, hát válaszolok rá. Egyszerüen hamis képet alkot rólam, hiszen milyne gyülőleletet táplálok? Mert nem vagyok baloladali? Ezt megint nem értem, hiszen amerre nézek a baloldal gyülőlködése a mai kormány ellen, áállandóan látható. Én nem gyülőlok senkit.

  • HunCanada
    2015 február 23
    3:06 du.
    Bocsi, de az utolsó hozzászólásom, magának szólt és nem Kiss Ezsternek- Pedig neki sem árt.
    Kár, hogy ezen a blogon nem lehet javítani a szöveget.

  • 1957.febr.17.-e óta élek Izraelben.Feleségemmel és Gyerekeinkkel.A gyerekek háman együtt tudnak 6,7 szót magyarul,tehát velük csak héberül beszélhetünk.Ez a nyelv igen kevéssé hasonlít a magyar nyelvre.Mégis mindketten, gondolom tökéletesen bírjuk és írjuk a magyart.Pedig csak 11 osztályt végeztünk.Nem falibaromságokkal és szóbeli ellenfröcsögésekkel csesztük az iskolatársaink agyát,hanem TANULTUNK.Mi tanulni jártunk az iskolába.Aki a magyar nyelvet MEGTANULTA, az bizony 59 év után is hibátlanul ír.Aki pedig az évekre tólja a félanalfabétizmusát az olyan mint aki a trianoni vesztést is a németekre szeretné rákenyni.A mi értékeink szerint a helytelen helyesírás, bármely nyelven a tökéletlenség egyik áruló szégyenfoltja.

  • Jó, jó én is külföldön élek 1946 óta, és bizony megemlíthető,hogy akik eltávoztak Magyarországról,tették azt mert valami rávitte őket. Egyszóval vagy bántalom, vagy kiábrándulás, esetleg egy külország vonzalma volt az ok. No de azért ennyire haragudni arra az országra mégsem kellene. Elvégre a szülőföldről van szó! Vagy tán vannak olyanok akiknek szivében nincsen szikrája sem a feljtésnek a megbocsájtásnak ? Godolom ez lehet az egyetlen indítéka ennek a romboló kivánalomnak. Még 3 év Orbán uralma alatt ? Hát mi marad abból az országból, amely már most is olyan, mint egy lekoppasztott, üres szemétdombon kapirgáló levitézlett kappan ?

  • Figyelő:

    Egy azóta sajnos elhunyt kollégám sorba állította volna a politikusokat a Duna partján (télen, zajlás idején), hogy átúszhatnak, és aki átér a túlpartra, az maradhat a Parlamentben.

    Lényeg: függetlenül attól, hogy bal- vagy jobboldaliak.

    A megengedhetetlen résztől eltekintve (vagyis vágyálmát nem szó szerint értve) utólag egyetértek vele. A jelenlegi „baloldal” és a jelenlegei „jobboldal” egykutya. Épp ezér egyiket sem támogatnám a másikkal szemben.

    De a gecik egy fokkal messzebb mentek, mint a ripacsok. A ripacsok csak stikában meg akarták tömni a zsebüket, de legalább igazodni próbáltak a szabadság világának elvárásaihoz. A gecik viszont meghirdették a rabság világát, és gőzerővel hengerlik az útját. Ezeket véded?

  • Figyelő
    2015 február 23
    4:12 du.

    Kedves Figyelő! Köszönöm, látom már, hogy Kiss Eszternek írt írása nekem szólt. Reagálok is rá. Én csak az ön mondatait értelmeztem, amikor megállapítottam, hogy ön a gyűlölet mentén vállal közösséget Orbánnal.

    Ön ezt írta: „Lehet,hogy nem élek otthon, de maradok a baloldal ellensége. Amig élek. Ezt jegyezze meg.
    Nem ismerem Orbánt,de ezt a véleményt képvislei, tehát őt védem amig lehet.”

    Ez teljesen egyértelmű, de ha mégsem akkor íme: Ha valaminek ön az ellensége, akkor azt nem szereti. Ha valamit nem szeret, akkor azt más szóval úgy lehet mondani, hogy megveti, utálja, gyűlöli… stb.

    Másrészt pedig a fenti idézetének teljes egésze, annak megfogalmazása a gyűlölet klasszikus példája minden elemében.

  • Figyelő
    2015 február 23
    Klárika, én sajnálom magát, mert túlságosan bezáródott a saját világába, és ahogy István mondta, fogalma sincs a magyar valóságról.

    Már sokszor leelemeztük, hogy Magyarországon nincs baloldal. Van szélsőbal, csak nincs a parlamentben. Akik bent vannak, mind jobboldali párt, csak megnevezésükben a parlamenti padsorok alapján az ülésrend miatt mondjuk mégis baloldalnak. Hát ez érdekes, nem?

    A múlt miatt azért nem érdemes osztályozni, mert ott megint bukta, több van a fideszben, mint másutt. Sőt, az orbáni politikán nagyon is érződik a befolyásuk.

    Mindenki lop? lehet, de nem mindegy, hogy ellopnak egy százast, vagy mindent ellopnak, és csak egy százast hagynak. A fidesz mindent ellop.
    Már a vakhitűek is ébredeznek. A világ szemében pária lett az ország. Egy szűk kör dőzsöl, az ország fele már nyomorban. A változásra a fidesz politikájában remény sincsen.
    Úgy nagy vonalakban ezért bukták Veszprémet.

    Sajnálom önt, hogy személyes tragédiaként fogja fel az emberek ébredezését.
    Vagy mégsem!
    Nem sajnálom önt, mert álláspontjával azt szeretné, hogy volt hazája lakosságának minél rosszabb legyen. Ezt valamiféle elégtételként éli meg. Így inkább csak szánakozom állapota felett.

  • Figyelő ! 3,18

    Ha nem hiszi, járjon utána. Kétségtelen, hogy a diktátorok jellemében sokszor időtől és helytől is független, megdöbbentő azonosságokat lehet találni.

    Hermann Rauschning „Danzig független német korridor” egykori kormányzója, náci-párttag 34-ben nyugaton jelentette meg először [miután végleg szakított a nácizmussal].
    >H i t l e r . b i z a l m a s a . v o l t a m<
    című visszaemlékezés kötetét*, amely nemcsak a német Führer, hanem az ő mai, magyarosch változatának az elemzését is elvégzi. Félelmetes mentális és gyakorlati – nem egy és nem kettő, de rengeteg – analógia fedezhető fel Hitler és Orbán, e két sérült lelkületű despota viselt dolgaiban.

    A könyv kölcsönkönyvtárban is megtalálható, csak el kell olvasni. Nincs új a nap alatt…

    *A hetvenes években magyarul is kiadta a Zrinyi katonai kiadó.

  • Figyelő: hazudik. Ráadásul nem tud különbséget tenni a kritika és a gyűlölet között.

  • Figyelő
    2015 február 23
    3:57 du.

    Aha akkor most már pontosan értem.
    56-ban áttopog határ, és ugyan azzal a lendülettel elfelejt magyar, mert meg kell tanulni angolul, na meg azt a fránya franciát is.
    Csak azt nem értem, hogy pl Szentgyörgyi Albert, no meg Teller Ede és a többiek akik emigráltak, élén Bartók Bélával hogy túróban nem felejtettek el magyarul életük végéig, pedig a többségük színtiszta amerikai környezetben dolgozott kutatott, magyar nyelven max otthonukban kommunikáltak.

  • Kiss Eszter: ha ehhez hozzá vesszük a nemzetes asszony megszólalását, mi szerint gyerekei már alig, unokái meg egyáltalán nem rendelkeznek magyarságtudattal, valóban sajnálni való a felettébb agyonmagyar világa magányos gyűlöletébe zárkózva.

  • Jó, jó, igazuk van, magyarázkodásom hibás volt. Közben a helyesírási hibát, egy angol szón követtem el!
    Minenkinek igaza van!!!!!

    (Csak szálljanak már le rólam!)

  • Azt hiszem, unalmas és rövid lenne minden cikk hozzászólásra, ha én nem jönnék ide.

  • Ille István

    Na látod valszeg ettől az agyon magyar magányosságtól van agyszorulása, melynek következtében nem emlékszik arra, mikor mit írt, aztán meg csodálkozik, ha emlékeztetve van rá, s nem győzi letagadni saját szavait.
    Egyszer már lemeccseltük a magyar nyelvvel kapcsolatos hiányosságát, arra sem emlékszik – szegény.
    De tudod, ha valaki annyira magyarnak tartja magát, mint Ő, akkor talán tegyen arról hogy ne felejtse el az ANYANYELVÉT. Ha meg úgy gondolja, hogy mégse, akkor meg azt mondom szánalmas.

  • Figyelő: inkább szálljon maga ki innen! A helyesírási hibát nem az angol, vagy magyar szón követte el, hanem egész világnézetén, és a valóságon!
    Senkinek sem hiányzik a folytonos durcáskodása, jusztis ellentmondása mindennel szemben, ami itt elhangzik, főképpen bevallott ellenségessége.
    Kérem, válaszoljon őszintén: ha egy maga nézetén álló laphoz én hasonló módon nyilvánulnék meg, mint maga, mennyi idő alatt vágnának ki a francba? Nem szükséges pontos kalkulációt mondania, elég a sacc/kb. Maga évek óta tudatosan ellentmond mindennek, ami itt leírásra kerül, érthetetlen módon meghamisítja a történelmet , sőt, a tényeket is, csak azért, mert maga másképpen látja! Árulja már el nekem – liberalizmus ide, véleményszabadság oda – mi a francért kellene bárkinek is magát tolerálni? Tucatjával igazították már el magát, de lepereg magáról minden, amire nem tud – vagy nem akar – válaszolni, azt egyszerűen el nem olvasottá teszi (ilyen példa a KMOSZ tagsági statisztikája), képtelen beismerni, ha valamiben nincs igaza, inkább agyon hallgatja az egészet – na, ebben pont olyan, mint az idolja. Arról is lepereg minden 🙂
    Sajnos, se logikát, se következetességet nem lehet felfedezni kommentjeiben.
    Talán nem kellene erőltetnie ezen a felületen az észosztást. Biztosan akad bőven hely, ahol még meg is tapsolják, javaslom, ott próbáljon meg sikerélményhez jutni.

  • Figyelő: ne nevettesse ki magát! Túl sokat képzel magáról!

  • Figyelő

    Miért nem mondod, hogy több, mint 50 év után azért ejtesz helyesírási hibát, mert te nem vagy Nobel-díjas, mint Szentgyörgyi Albert vagy Teller Ede.

    Egyébként, Szentgyörgyi Albert a fasisztákat következetesen „faszistáknak” mondta és senki nem merte kijavítani.

  • jani: nem kellett kijavítani. Nem véletlen a szótag-csere. Nem igazán értem állásfoglalását: csak nem ért egyet Figyelő mentalitásával?

  • 63 beírás volt most itt a blogon. Egyetlen egy sem a fenti videót vagy megjegyzést értékelte. Főleg személyemmel voltak elfoglalva. Ez igen hizelgő, de már unalmas. Probáljanak már a témára is figyelni.

  • Figyelő
    2015 február 24
    2:11 du.

    Azért nézzük meg miért foglalkozik a hozzászólások nagy része az ön véleményével (és nem a személyével, legalább is részemről nem a személyével foglalkozom). Ott fentebb, még majdnem a legelején a saját „gyűlölet beszédével” eltérítette a hozzászólások irányát és folyamát, ami aztán tovább és tovább gyűrűzött.

  • Georgina Bojana

    A szöveg akárki írta, pontos. Amit itt „köznépként” a mostani politikában nap, mint nap, de megélünk. Ez a szomorú.
    Sajnos és igaz is (lehet), ilyenkor örvendezek, hogy még „közkatona” sem vagyok ABBAN a seregben…
    *
    Ami az eredeti filmet illeti, A.H.-t megszemélyesítő színész produkciója/munkája tökéletes és felejthetetlen. Anno’ láttam és hátborzongatóan igaznak tűnt.
    *
    Itt az aláírt szöveg az, ami igaz és ettől hátborzongató.
    *
    István, köszönöm, hogy behoztad ezt a videót, amely különben szabadon megnézhető a YouTube-on. Sokan nem tudják, így legalább innen is értesülhetnek arról, (feltehetően) milyen hangnemben foly(hat)nak ott „fent” a „dorgálások”.
    *
    G.B.