Gulyás Gergely (Fidesz) humor-estet tart Torontóban

2015 április 23 12:10 de.35 hozzászólás

Szeretnél egy jót bulizni egy menő fideszes politikussal? Szívesen töltenél egy kellemes éjszakát Gulyás Gergellyel, az Országgyűlés fideszes alelnökével? Ha igennel válaszoltál, akkor irány Toronto! Gulyás Gergely, az „új magyar alaptörvény egyik megfogalmazója” (ez szerepel a meghívón), éles humorával, színes és laza egyéniségével vált ismertté szerte Magyarországon. Ezért hívták meg a Humorral a Magyar Házért című torontói jótékonysági estre 2015. május 10-én, a torontói Primavera Banquet Hallba.

Sorry.

Sorry.

Open bar is lesz a rendezvényen, hála a Vinum Tokaj Canadának. De információink szerint egy kulturálisan érzékeny kanadai aktivista csoport a torontói vasárnapi zárvatartásért petíciózik, ezzel a gesztussal tisztelegne a magyar nemzeti kormány képviselője előtt.

Gulyás Gergely mellett Kovács András Péter, a Dumaszínház tagja is szórakoztatja majd a kanadai magyar közönséget. A Karinthy gyűrűs humorista – aki pár hete a Fidesz által felállított és csúfosan elbukott közhírtévét cikizte angolul – egyébként tényleg tehetséges, de ezuttal Gulyás Gergellyel vetélkedhet. A „kibővített Hungária Együttes” is fel fog lépni Torontóban, a meghívó szerint. (Ez a Hungária nem biztos, hogy az a Hungária…)

Információink szerint Gulyás Gergely a torontói kabaré műsorban meg fogja erősíteni azt, amit pár napja mondott egy interjúban: „A Fidesz továbbra is értékközösség, de ezt minden döntésnek vissza kell tükröznie.”

A Vinum Tokaj Canada mellett Magyarország torontói főkonzulátusa is támogatja az estet. A belépő fejenként 150 dollárba kerül, vacsorával együtt. Jelenléteddel az épülő torontói Kanadai Magyar Kultúrközpontot támogatod.

*

Ezuttal bejelentjük kedves olvasóinknak, hogy a KMH szívküldi szív rovatot indít! Elsőként Csongor küldi Edmontonból a vitéz Nagybányai Zsombornak (és a kedves Marikának) a következő számot:

35 hozzászólás

  • Azért nem biztos, hogy ezért azonnal Torontóba utazom!

  • – Petőfi Sándor –
    DICSŐSÉGES NAGYURAK…
    ( a kései utódaimnak, ne fossatok az aktuális habsburg kutyáktól: Üdv Sándor )
    Dicsőséges nagyurak, hát
    Hogy vagytok?
    Viszket-e ugy egy kicsit a
    Nyakatok?
    Uj divatu nyakravaló
    Készül most
    Számotokra… nem cifra, de
    Jó szoros.
    Tudjátok-e, mennyit kértünk
    Titeket,
    Hogy irántunk emberiek
    Legyetek,
    Vegyetek be az emberek
    Sorába…
    Rimánkodott a szegény nép,
    S hiába.
    Állatoknak tartottátok
    A népet;
    Hát ha most mint állat fizet
    Tinéktek?
    Ha megrohan mint vadállat
    Bennetek,
    S körmét, fogát véretekkel
    Festi meg?
    Ki a síkra a kunyhókból
    Miljomok!
    Kaszát, ásót, vasvillákat
    Fogjatok!
    Az alkalom maga magát
    Kinálja,
    Ütött a nagy bosszuállás
    Órája!
    Ezer évig híztak rajtunk
    Az urak,
    Most rajtok a mi kutyáink
    Hízzanak!
    Vasvillára velök, aztán
    Szemétre,
    Ott egyék a kutyák őket
    Ebédre!…
    Hanem még se!… atyafiak,
    Megálljunk!
    Legyünk jobbak, nemesebbek
    Őnáluk;
    Isten után legszentebb a
    Nép neve:
    Feleljünk meg becsülettel
    Nékie.
    Legyünk nagyok, amint illik
    Mihozzánk,
    Hogy az isten gyönyörködve
    Nézzen ránk,
    S örömében mindenható
    Kezével
    Fejeinkre örök áldást
    Tetézzen.
    Felejtsük az ezer éves
    Kínokat,
    Ha az úr most testvérének
    Befogad;
    Ha elveti kevélységét,
    Címerit,
    S teljes egyenlőségünk el-
    Ismeri.
    Nemes urak, ha akartok
    Jőjetek,
    Itt a kezünk, nyujtsátok ki
    Kezetek.
    Legyünk szemei mindnyájan
    Egy láncnak,
    Szüksége van mindnyájunkr’ aHazának.
    Nem érünk rá várakozni,
    Szaporán,
    Ma jókor van, holnap késő
    Lesz talán.
    Ha bennünket még mostan is
    Megvettek,
    Az uristen kegyelmezzen
    Tinektek!
    (Pest, 1848. március 11. előtt.)

  • Nem megy el a kommentem. Így én sem megyek Torontóba!

  • Göllner András

    Tök jónak hangzik ez a Gulyás buli. Ez tiszta röhejnek ígérkezik, és ezt valóban csak a Fidesz tudja legjobban tálalni. A Bede-Fazekas és a Vaski se rossz ebben a műfajban, de szerintem a Gulyás csípősebb lesz. Ez tényleg egy nagyon jó ajándék a magyar kormánytól, hogy Bede-Fazekas Zsolt szavaival éljek, és nem csak hálát hanem bizalmat is igényel a magyar kormány humorérzéke iránt. Kérjük, hogy egyre többször nevettessenek meg minket itt Kanadában. Szerintem e célból meghívhatták volna akár Mesterházy Attillát is, vagy Tóbiást ? Mér, ők nem annyira nevetségesek mint a kis-Gulyás ? Oh, értem. Most a humoron a hangsúly, tehát ne poénkodjak ? Mi vaaan ? …..Na jó. Kár hogy a nyugdíjjamból nem futja a beugró meg a repülő út Torontóba. Nem tom, a magyar kisemberek adófizetéséből arra már nem futja hogy engem is odarepítsenek mint a Gulyást ? Hálából én is elmondanék egy nagyon vicces köszöntőt a helyszínen. Szóval, komolyan, elmentem volna erre a bulira, hisz tényleg, a politikusok, elsősorban a Fideszesek tudnak minket legjobban szórakoztatni, megröhögtetni. Valljuk be, egy jó röhögésre már annyira ki vagyunk éhezve. Nem is tudom miért az Országházában ülnek ezek a Fideszes huncutságok, és nem kinn a vidámszinpadon. Gratulálok, hogy a Fidesz a keményen dolgozó magyar kisemberek adóbefizetéseit a Kanadai magyarok megröhögtetésére használja, ennek már tényleg eljött az ideje. Hála Isten. Ez már tényleg röhej. 🙂

  • Jichak Perlmutter

    Ugye vicc ez a cikk. Nem lehet elhinni, hogy ennyire önteltek lennének, ennyire nincs önkritikájuk.

    Inkább azt a lárvaarcú Varga Mihályt kéne fel (vagy le) léptetni, az legalább nem ilyen ártatlanul kölyök arcú hazug. Őróla simán elhiszi a néző,hogy minden kamu, amit kiejt a száján. Viszont épp ezért nem nevetséges, nem humoros, amit csinál. Ennyire rezzenéstelen álarcban járni már fárasztó lehet.
    Egyébként, éppen ők azok, akik ellenségei minden szellemességnek és humornak. Tönkretették a Mikroszkóp színpadot, a Vidámszínpadot, a Rádió-kabarét és úgy általában a klasszikus kabarészínészeinket. Mint minden diktatúrának, ennek a bandának is minden gyanús, ami humoros… Az ő szintjük leragadt a dakota ló falusi eseteinél. Ezeknek minden ellenséges, ami „pesti” így a humor, és a kabaré is.
    Amikor Hofi Géza a magyar humor óriása elment közülünk, az akkor éppen hatalomra tört fidSS-kormányzat egyetlen képviselője sem képviseltette magát e zseniális nevettető temetésén.

  • kétségtelen, Gulyás nagyon vicces ember. Jókat lehet röhögni azon, amiket mond. Csak azt nem értem, ezt miért a Parlamentben teszi, és miért nem egy stand up comedy színpadán?

  • ˙

    Erről a Gulás gyerekről jut eszembe, hogy volt régen egy idős kollégám, aki az akkori vonalas főnökünket jellemezte így:
    „Bárcsak a f@om lenne olyan merev, mint amilyen ez a pasas…”

    És tényleg, ebből a Gulyásból sem sikerült még senkinek kicsalogatni egyetlen nyílt érzelmi megnyilvánulást sem, nemhogy egy icike-picike, kis humorocskát. Igen, ő a valódi, könyökvédős fideszes csinovnyik archetípusa.

    Szegény kanadai magyarok, akikre ezt ráuszítják… Borzasztó!

    .

  • Véleményem szerint vicces, hogy milyen fapofával tudja mondani ezeket a marhaságokat, amiről ő is tudja, hogy hazugság. Ha minden jól alakul, a fejlettebb humorérzékkel rendelkezők élvezni fogják Torontóban is. Amúgy sanszos, hogy előbb-utóbb „kitér” mert talán nem a besavanyodott idős generációhoz tartozik, és tényleg nem olyan hülye, mint párttársai (már IQ tekintetében). Én érzem rajta a potenciált.

  • Erre a cikkre semmi szükség nem volt.
    Nem a politikuson van a hangsúly hanem az épülő MH-on.
    Ha már nem segitetek legalább ne k…tok szét a jó kezdeményezést.

  • Egytől-egyig jó hozzászólások.
    Gulyás a színes, laza egyéniségével vált ismertté? Hm. Itt már valóban nem tudom, hogy hol a szarkazmus határa.. Ha a rezzenéstelen baba arcából hazúgság okádás humor, akkor csak nekem nincs humorérzékem. Mást eddig nem láttam tőle.
    Tehát kiáll a szinpadra Torontóban és felolvassa a kalaptörvényt fapofával, ettől fog dőlni a közönség a röhögéstől? Ok. Mellette a profi komikus Kovács András Péter – nyílván kicsit más műfajjal és üzenettel nem sok jóra számíthat..
    Tisztázzuk, a Fidesznek attól még abszolút nincs humorérzéke, hogy groteszk és morbid. Ez egy alapállás, amin senki nem tud még mosolyogni se. Rezsicsökkentés:hahahahaha, kazah testvériség: hahahaha, nemzeti konzultáció Paksról, vasárnapi bezárásról: hahahaha- tényleg működik:)

  • Mondok valami biztatót: hajrá, Maros Zoltán! Vakolókanállal is ilyen magabiztos? Majd szóljon, ha úgy érzi, bele szólhat a KMH szerkesztésébe!

  • Miklos Banfi,

    Nem tudtam, hogy ő is kazah 🙂

  • Ezt meg én küldöm az egész Fidesz-bagázsnak…

  • Göllner András

    Maros Zoli

    Ugye azt Te se gondoltad komolyan, hogy a Christopher Adam szét akarja kúrni a torontói Magyar Házat ? Ezt miből veszed ? Nekem sincsenek ilyenfajta szándékaim, ennél egy szolidabb srác vagyok, meg különben is mért akarnám szétkúrni a torontói Magyar Házat, ha már többször is a nyilvánosság előtt sok sikert kívántam az épülő háznak, a ház építkezésén szorgalmaskodó embereknek. Segítőkészségemet asszem nehéz lenne megkérdőjelezni. Örömmel elmennék egy beszédet tartani, vagy akár a megnyitón egy pohárköszöntőt mondani. Egy kérésem lenne csupán, és nem hinném ettől bárkinek is be kellene gerjednie: ha már a magyar adófizetők pénzén politikusokat reptetnk ki a szórakoztatásunk érdekében, akkor lehetne nem kizárólag Fideszeseket küldeni a házunk tájára ? Nem kellene ezt az egyszerű kérést ennyire felháborítónak tartani. Nem kéne ezt majd megint közösség bomlasztásként kiszerkeszteni a Bede-Fazekas show-ban. Remélem Zoli Te semmikép nem fogod ezt tenni a saját Tévédben. Az nagyon sajnálatos lenne. Lazítsunk már egy kicsit gyerekek :-). Mindjárt itt a hétvége és jön a Vancouveri Magyar Ház 70. Jubileumi ünnepsége, ahová e lapon keresztül is szívélyes jó kívánságait küldi a Kanadai Magyar Demokratikus Charta. Ezúton is felhatalmazlak, Kedves Zoltán, hogy add át üdvözleteimet ott léted alatt a VMH vezetőinek. A KMDC minden egyes tagja melegen üdvözli őket és további sikeres munkát kíván a VMH tagjainak magyarságtudatunk ápolása, fenntartása érdekében. Hajrá Vancouveriek !!!!!

  • Göllner András: sok ház közt elvész a magyar …

  • Ja, mellesleg jó, humoros képe van. Elhiszem, hogy jó a humora. Hogy képviselő? Hát ez nem az ő hibája egyedűl, t.i. a képviselőket mindenhol a világon megvállaszák.
    Ha egyeseknek nem is tetszik.

  • Figyelő: valóban humoros a képe, tényleg jót lehet röhögni a bamba arckifejezésén. Amúgy nem választották meg, hanem pártlistáról került be a parlamentbe. Remélem, tisztában van a különbséggel.

    De azért tényleg humoros képe van.
    A jellemét illetően pedig:

    „Politikust ritkán szívatnak meg ennyire: a képmutató fideszes károkozóként gyalázta a kereskedelmi tévéket. Az RTL Klub leleplezte, hogy 2011-ben ingyenjegyet kapott tőlük az X-faktor döntőjére.

    Ez a ciki, nem a becsület eladása. Gulyás Gergely, a Fidesz fiatal, de bármire hajlandó képviselője az M1 kedd reggeli műsorában még azzal védte az értelmetlen, büntető jellegű reklámadó ötletét, hogy a két kereskedelmi televízió nagy társadalmi károkat okoz, ezért a reklámadó a média egészségügyi termékadója.

    Nem kellett volna. Az RTL Klub most gyönyörűen megszopatta a képmutató opportunistát, leleplezve, hogy tőlük, a társadalmi károkat okozó fertőző góctól kapott ingyenjegyet a fertőre három éve. Nagy öröm a pedofil papok politikai megfelelőjét így kiterítve látni, megyek is vigyorogni tovább, jó szórakozást a morális kereszteslovagokon!”

  • István, én Dénes vagyok, csak egységesítettem a nickjeimet, mert túl sokféle volt.

  • Miklos Banfi: fikarcnyi kétségem sincs, hogy szükség esetén mind az LMP-ből, mind a Jobbikból akad átszavazó.

  • Ille nem húznál ki a listádból? 🙂

  • Zoltan Maros: majd, ha nem akar beleszólni se az én dolgomba, se a Chrisébe. Miért van az, hogy én nem érzek késztetést a stúdiója műsortervébe beledumálni? Pedig ki tudja, talán még sikeres is lennék…

  • Miklos Banfi, kíváncsi vagyok a szemkontaktusra, GG amikor „beszél”, lesüti a szemét, ami szintén sokat mondó jelenség. Ő sem gondolja komolyan, amit mond. Jó vicc lesz ez Torontóban, kíváncsi lennék, hogy meglátja ezt valaki a kanadai magyarok közül! Hátha lesz pszichológus is.

  • Sajnos, ez egy szerencsétlen, szubdomináns entitás, aki talán majd megtalálja a helyét. Ilyenekre láttunk már elég példát: nem oda való!!!

  • Nézzétek a dolog napops oldalát.. Gulyást azért hívták meg Torontóba egy humorfesztiválra, mert vicc katgória. Ha már ők is így látják, azért az -ha kicsi is,- de eredmény.. 😀 😀 😀

  • Christopher,

    Lehetne arról szó, hogy Ille kihúzzon a ba..ogatandok listájáról?

    Köszönöm

  • OK, de ki lesz a váltó, mert a jelenlegi nem létezik::: könnyen lehet, talán remélhető, hogy belülről lesz, de tudom, hogy nem mondok igazat!

  • Göllner András

    Ille István

    Nem azt akartad mondani, hogy sok a tégla, és kevés a ház ? Vagy azt, hogy sokat falazunk és keveset építkezünk ? Errefelé azt mondják, hogy sok a hangya és kevés az Indián. Szeretem amikor a KMH-ban döl a humor.

  • Biztosak a kedves Kanadai Honfitársak, hogy GG vicceket fog mesélni? Lehet, hogy énekelni fog. Népdalokat. Vicces népdalokat. Azoknak senki sem vizsgálja az igazságtartalmát. Ezt még nem adta elő a parlamentben, ez lenne a bemutató. Hát csak vegyék meg kérem az olcsó jegyeket, hátha lecsó lesz a vacsi és az egész megéri!!!

  • Zoltan Maros: ejnye, micsoda modor ez, fiacskám? Ez járja arrafelé? Közlöm, hogy ha én magát baszogatni kezdeném, azt meg is sínylené. De mert ilyen érzékeny a lelke, hát békén hagyom – feltéve, ha maga meg békén hagyja a KMH-t. Én nem vagyok olyan toleráns, mint Chris. Amúgy milyen gyerekes ez: Christopher bácsi, az Ille bánt 🙁

  • Ez kábé olyan, mintha Darth Vadert hívnák meg konfliktuskezelő tréninget tartani.

  • Azér’ a végén elég jól kezelte!

  • Mármint Darth Vader…

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Megvan !!!

    A fenti vitát eldöntheti, hogy eszembe jutott az igazán alkalmas személy ehhez a kanadai „humoresthez”, aki nem volna más, mint az a kedves széparcú, lágy vonású és végtelenül humoros KOVÁCS ZOLTÁN fő-kormányszóvivő és fid-SS-apologéta…

    *
    István !
    Kérem, ha esetleg rendelkezésedre állna, egy rövid tévés megjelenése ennek a tisztatekintetű fidSSnyiknek, amint ott kiadja magából azt az ősmagyaros humorérzékét és persze önmagát a teljes mentális valóságában, tedd fel a side-ra. Humorérzékben csak gazdagodni fognak tőle a KMH művelt olvasói…
    Előre is: 😀 😀 😀
    /Sajnos én nem értek a technikához ezért kérlek/

  • „tiszteltstb” rákeresek, hogy akad-e elérhető humorbonbon erről a nevezetes estéről.