Erdélyben, otthon

2015 július 27 2:56 du.6 hozzászólás

Nem, nem Felcsúton, a Kancsó Aréna tövében álló házban, nem is a faluszéli kétszobás házban, melyből az egyik szobának konyha volt a neve, nem a Mester utcai tanácsiban.Nem a régi üzlettárs Kékessy veje által megvásárolt minőségi cserében, nem a tán a mai napig használatbavételi engedélyt nélkülöző Cinege utcai házban, mely arról nevezetes, hogy azt is csak egy oldalról szabad fényképezni, mint gazdáját, a csámpás orrából kifolyólag, nem. Mint egy facebook-bejegyzésből kiderült, a Nemzeti Sejt Erdélyben van otthon.
Persze Kazahsztánban is, csak itthon nincs otthon…

Hogy ezt ő miért gondolja így, arra nemigen van válasz, hiszen arrafelé magas állami tisztsége előtt semmi dolga nem volt, hacsak le nem számítjuk állítólagos kastélyvásárlását, vagy ősei vándorló életmódjából adódó előfordulásának lehetőségét. De az tény, fenemód otthon érzi magát arra, úgy érzi tán, ő is egy csavaros észjárású székely góbé, ami persze igaz is lehet, amennyiben a hazudozást és csalást, mások tudatos félrevezetését a Magyar Tudományos Akadémia átkeresztelte, politikai tevékenysége keretében. Nem lenne min csodálkozni, nem ez az első nemzeti intézmény, melyet a magát nemzetinek tartó oldal a sárba tipor.

tusványosi történelmi jelképek

tusványosi történelmi jelképek

Aztán megfejelte még a dolgot, és megosztott egy fotót a közösségi portálon egy jelvényárus kínálatáról, melyen Nagy-Magyarország kitűzők szerepeltek, erdélyi csinált-zászlók és címerek társaságában, melyek a legutóbbi idők termékei. Hiába, a kereslet kínálatot teremt, a keresletet pedig ki kell elégíteni, meg aztán van az embereknek egy csoportja, akik imádják magukat karácsonyfaként feldíszíteni, meg különféle jelmezekben flangálni.

Talán meséltem már – a rendszerváltás idején eljött hozzám beszélgetni egy régi cimbora, aki tele volt jelvényekkel.
Kérdem tőle: Hát te hogy nézel ki bakker? Olyan vagy, mint a szovjet tanácsadó az ogadeni sivatagban, jelvényt szarnak utánad az oroszlánok!
Hát így legalább tudják, hogy melyik politikai oldalhoz tartozom, válaszolta büszkén. Te miért nem tűzöl ki jelvényt – kérdezte?
Hát mert nekem nincs szükségem rá, rólam tudják…

Ha nem volna annyira siralmas, hát hemperegni lehetne a röhögéstől a jelmezes-jelvényes idióták láttán, de hát be kell látni – akiknek a fejében nincs semmi, azok iparkodnak legalább kívülről feldíszíteni magukat. A románok humorérzéke ebben a témában persze nem túl fejlett, külügyminisztériumuk tiltakozott is a miniszerelnöki poszt ellen, mondván: a revizionista jelképek népszerűsítése ellentétes a román-magyar alapszerződéssel.

De hát kit érdekel ez, ha mi egyszer otthon vagyunk. Olyan ez, mint amikor a házadban az albérlő tudatmódosult állapotban hőbörögni kezd, teleszarja az udvarodat és kijelenti, hogy ő van otthon, te meg húzd meg magad. Lehet Trianont vitatni, csak nem érdemes.

1910-es etnikai térkép

1910-es etnikai térkép

Aki megnézi Teleki Pál 1910-es etnikai térképét, annak be kell látnia, kikeféltek bennünket Erdélyből a kemény jellemű móc pásztorok, és a helyzet azóta csak romlott – nem is keveset. Mellesleg azóta elvesztettünk két világháborút, Horthy elismerte az ország felosztását nemzetiségei között a trianoni békével, nemsokkal utána átadta a hatalmat a nyilasoknak, így a II. Világháborút lezáró békét is sikerült utolsó csatlósként abszolválnunk, most meg otthon vagyunk, meg revizionista jelképeket mutogatunk. Az se zavar senkit, hogy a jelvényeken bekebelezzük Horvátországot is, ami soha nem tartozott Magyarországhoz, de olyan jól mutat, ugye. Ki csodálkozna azon, ha a románok begorombulnának és hirtelen felindulásból úgy seggbe rúgnák szeretett székelyeinket, kiknek oly meghatározó szerepük volt a magyarok létrehozásában, hogy repüljenek, mint a vadludak költözés idején?

Az Unió módot adott volna ezeknek az idióta revizionista törekvéseknek elejét venni, hiszen a határok eliminálásával szabadon lehet vállalkozni, tanulni, dolgozni egymás területén, a határon átnyúló régiók Európájában, de nekünk soha nem kellett a jó, mi még abból sem tudtunk tanulni soha, ha orrba vertek bennünket. Mi nem békességet, fejlődést akarunk, hanem egy olyan tükröt, melyben ott áll a Főméltóságú Sejt díszmagyarban, az ostoba paraszt meg a hülye proli meg elandalodva szemlélheti három tenger mosta, mégis büdös talpát.

díszmagyarok

díszmagyarok

Ha csak a románokat kóstolgatnánk, még istenes lenne, de a kerítéssel belecsesztük az ideget a szerbekbe is, a kancelláriaminiszter megfontolt nyilatkozatával titkosszolgálataink Ukrajnai tevékenységéről meg az ukrán szélsőségesekbe, de meg is nyugtattuk őket, ha a kárpátalji magyaroknak menekülniük kell, hát képesek vagyunk elhelyezni százhetvenezret. Persze arra nem tett senki befogadónyilatkozatot, hogy mi lesz, ha kilencmillió magyarnak kell menekülnie hirtelen – volt már ilyesmi a történelemben.

Ezek a nacionalista, sovén idióták csak a bajt okozzák, a tevékenységüknek semmiféle pozitív hozadéka sincs. A Mici meg nem ért máshoz, mint ellentétek szításához, emberek, társadalmi csoportok, nemzetek szembefordításához, a gyűlölet szításához. És nem tanul semmiből, legfeljebb akkor ötlik majd fel benne a gondolat, hogy valamit elcseszett, mikor már porzik körülötte a vakolat.

Kevesen fogjuk sajnálni…

6 hozzászólás

  • Végül is némi alapja van annak, hogy a Nemzeti Átörökítő Sejt Erdélyben otthon érzi magát, hiszen az Orsós nagypapa még onnan vándorolt be Magyarországra, erősen gazdasági menekültként.

  • „Olyan ez, mint amikor a házadban az albérlő tudatmódosult állapotban hőbörögni kezd, teleszarja az udvarodat és kijelenti, hogy ő van otthon, te meg húzd meg magad.”
    …..
    Ma már a második mondat a honlapon, amivel csak egyetérteni lehet még a magunkfajtáknak is.

  • Egy gondolat, de van még több is. Nem az én írásaim, hanem inkább a válaszok érdekesek.

    Az ÚMÉP levele Orbán Viktor miniszterelnökhöz

    Tisztelt Vezérünk,

    örülünk, hogy rátalált az igazi magyar lélekre, és végre kiszabadította a rég lezárt szellemet a palackból, így a gyűlölet mámoros levegőjét korlátlan szabadsággal lélegezhetjük be- és ki. Várjuk újabb intézkedéseit, de volna néhány kérésünk is. Várjuk, hogy az Ön által elkezdett gyűlöletkeltés népi erőszakba forduljon, és a parlament visszatérhessen az 1938. évi XV. törvénycikkhez, amit aztán már törvényerőre is emelhetne. A Fidesz és a Jobbik összefogása lehet a garancia arra, hogy az anno Teleki Pál által benyújtott, Horthy és Imrédy miniszterelnök ellenjegyzésével ellátott régi, első zsidótörvény ismét életbe léphessen, kiegészítve egy új cigánytörvénnyel. Várjuk az ellenzék statáriális betiltását! Várjuk, hogy léptesse le Vona Gábort, aki hamis húrokat penget középutassá vált politikájával, ami immár elidegeníti tőle a kopasz, kigyúrt ősmagyarjainkat. Amit a legjobban várunk Öntől: mossa le a trianoni szégyent, fegyverezze fel a Betyársereget, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat, és az Új Magyar (ifjú) Gárdát! Hozza vissza elveszett területeinket, akár úgy, hogy a kis hazánkon átvonuló menekülteket sorozza be közmunkás katonaként, hadd harcoljanak a szíriai, afgán és egyéb rongyosok a románok, északi és déli szlávok és az osztrákok ellen! Ütőképes hadsereget lehetne kiállítani belőlük, aminek mi már nevet is adtunk: Második Don-kanyari Hadsereg.
    Mesterünk! Még két dolgot kérünk Öntől. Kérjük, hogy parancsolja vissza azt az ötszázezer hazaárulót, akik pénzért hagyták el az Országot, mert ugyan ki bérelte fel és pénzeli őket, ha nem a szabadkőműves zsidó-világbirodalom? Másodikként: becsületes tolvajai fizetését emelje fel a duplájára…sőt, akár a háromszorosára, elkerülve így a korrupció látszatát is. A szociális hálót meg még jobban szaggassa szét, nehogy már a plebsz (és a demokraták) azt gondolják, hogy övék az Ország, Mária és Viktor Országa!

    Köszönjük megértését, várjuk újabb terveit,

    alázattal: Új Magyar Élet Pártja

  • Sági Gábor !

    Csúcs 😀 😀 😀 – sajnos 🙁

  • „Nem, nem a Kancsó aréna…”
    Én inkább a kertvégi Midzsó arénát választanám becenévnek…- Igaz, ez érdemtelenül egy kissé pozitívabb képet festene Orbánfalva megítélését illetően.
    .

    – Nevetségesek ezek a Vezér által választott idegen nevek az általa épített légvárakon, mint. pl. a felcsúti aréna neve is…
    Mint, amikor a paraszt dísz uniformist ölt; Mágnás Miska a parádés kocsis…
    Lásd: a második csoportkép. Valójában ezek ők. Egy hányás… 🙁

    .

  • Megjegyzem, a montírozott fotó alapját a Gömbös kormány fényképe képezi, mely így még sokszorosan betalál, az ő lényegükbe…