Brutális rendőrhorda támadt a békés magyar emberekre!

2015 szeptember 6 2:27 du.12 hozzászólás

Megint az történt, ami 2006-ban: a brutális rendőrhorda rátámadt a békés magyar emberekre.

Pedig, ezek a fekete ruhás emberek nem tettek mást, minthogy életvitelszerűen randalíroztak Budapesten. Átrendezték a várost, ahogyan szokták, autót gyújtottak fel, köveket, üvegeket dobáltak, hangrakétákat robbantottak.

Így szoktak a békés magyar emberek szórakozni, az ő köreikben ez egy viselkedési alapeset. Sajnos, a brutális rendőrök mindenbe belerondítanak, ez ugyanis egy élhetetlen ország, ha valaki békésen szórakozik, és csak a város egy részét amortizálja, rögtön belekötnek.

Mindez a magyar-román meccs esetéjén történt, de a békés magyar emberekre már előző este is rájárt a rúd. Úgy gondolták ugyanis, hogy már csütörtökön este tartanak egy kis előmérkőzést, mondjuk úgy, előjátékot. Első körben fogták magukat, és beb@sztak, mint állat, abból a feltevésből kiindulva, hogy seggrészegen még békésebbnek látszanak majd. Mindemellett nagy csoportokba verődtek, fekete ruhát viseltek, az arcukat pedig kendővel takarták el, mert az egy nagyon trendi viselet, és nem akarták, hogy más, náluk kevésbé békés magyar emberek, például rendőrök, felismerjék őket.

Többen köveket is vittek magukkal a Deák térre, mert békés magyar ember kő nélkül el sem indul otthonról. Mások üvegekkel erősítették a vonulásuk békés jellegét. Így mentek végig a Király utcán, nem kis ijedelmet keltve az ott szórakozó vendégseregben. Egészen a Városligetig masíroztak a békés magyar emberek, ahol aztán, ha lehet, még ennél is békésebben viselkedtek. Mindenféle rasszista szlogeneket kiabáltak, törtek zúztak, ahogyan az békés magyar emberek között szokás.

Sajnos, Pintér Sándor belügyminiszter éppen szabadságon volt, így nem tudott első kézből örülni a békés magyar emberek hőstetteinek, de nem kell azért őt félteni, Pintér úr ugyanis nem maradt le semmiről: munkatársai folyamatosan tájékoztatták a történésekről.

Képben volt végig Pintér Sándor, egyedül azt nem tudni, hogy hol.

Pénteken este azután megint békésen tomboltak a békés magyar emberek. A ferencvárosi Groupama Aréna közelében gyülekeztek, ám a brutális rendőrök ellenszegültek a színvonalas szórakozásnak, megakadályozták, hogy a békés megmozdulás még békésebb atrocitássá fajuljon. A történet 2006-ból már ismerős: a békés magyar emberek akkor szintén békés jelleggel megtámadták a Magyar Televízió Szabadság téri épületét. Autókat borogattak és gyújtottak fel, békés, kultúrált üzemmódban természetesen, rendőrökre támadtak, sőt, Wittner Mária zászlósanya vezérletével még a tévé büféjébe is behatoltak, igaz, nem békés célzattal, hanem gasztronómiai meggondolásokból kifolyólag: Túró Rudikat faszoltak. (Gy.k.: vételeztek.)

(Akkor még persze nem tudhatták, hogy néhány évvel később Orbán Viktor kormánya a Túró Rudival csábítja haza a kalandvágyból külföldre szakadt békétlen magyar fiatalokat.)

A magyar-román idején tehát békésen zajlott a dzsembori a Népligetben. A békés magyar futballhuligánok nekitámadtak a brutális rendőröknek, akik elsőre olyannyira nem tudtak mit kezdeni ezzel a békés kezdeményezéssel, hogy lányos zavarában több rendőr megsérült, és kórházba került.

A békés magyar emberek, akikkel 2006-ban Orbán Viktor és társai még javában rokonszenveztek, a népligeti csata után úgy döntöttek, hogy ha lehet, még az eddiginél is békésebben fognak szórakozni. Ezért a Keleti pályaudvarhoz indultak, hogy békés körülmények között összeverjék a már egy ideje ott állomásozó menekülteket.

Sajnos a brutális rendőrök ebben is megakadályozták őket, sorfalat alkottak, így választották el a békés magyar embereket az általuk agyonverni kívánt menekültektől. Ez annyira felbosszantotta a békés magyar embereket, hogy kénytelenek voltak a magukkal hozott kövekkel, üvegekkel és minden mással megdobálni a rendőröket.

A brutális rendőrök a békés magyar emberek közül ötvenegyet előállítottak. Körülbelül egy tucat békés magyar ember is megsérült a sajnálatos események során. 17 rendőr is megsebesült, de ők meg is érdemlik a sorsukat, amiért szembe mentek a békés magyar emberek akaratával, és megakadályozták őket abban, hogy csendes, a rájuk jellemző kultúrált körülmények között átrendezzék a fél fővárost. és még a mostaninál is élhetetlenebb hellyé zúzzák Budapestet.

12 hozzászólás

  • Míg a migránsok lényegében békésen elindultak gyalog Bécs irányába, addig az ultrák TV-székház szerű ostrommal törtek, zúztak, gyújtogattak. Mert „itten kultúrnép lakik”…
    Pedig a jobbikos fővárosi képviselő éppen a migránsokkal riogatott sajtótájékoztatóján:
    “Nem szeretném azt megvárni, hogy (…) a felvadult migráns csorda lángba borítja fél Budapestet” – mondta Tokody Marcell.

  • „A Jobbik is csak egy párt

    A Jobbik legendás, és nyilvánvalóan az antiszemitizmusban gyökerező arab-barátsága hirtelen elfelejtődött, a radikális párt most minden erejével a menekültellenességre koncentrál, és hangoztatja a szélsőséges, esetenként uszító felhívásait arról, mit kéne tenni az egyébként főként arab országokból érkező migránsokkal.

    A Facebookon és a különböző blogokon is megfutott most az a régi plakát, ami nagybetűkkel hirdette az arabok iránti szeretetet, úgyhogy a Jobbik életében is eljött a pillanat, amikor a fejére lehet olvasni a köpönyegforgatást. A radikális pártnak ezután elég nehéz lesz hitelesen ekézni a Fideszt és az MSZP-t, hogy „hatalmi érdekből úgy váltogatják a véleményüket, mint a zoknit”, röhejes lesz, ha egy 1989-es Orbán-videót oszt meg a radikáljobbos netes fórumain, vagy ha azt állítja magáról, hogy sziklaszilárdan mindig ugyanazt képviseli. ”

    Ráadásul az Egyenes beszédben a jobbikos képviselő azt merte belehazudni a nézők arcába, hogy ezek (mármint, a randalírozók) rendes magyar emberek! Mit csináltak volna, ha nem azok?

  • Ici Paris ! , Krokogyil…

  • Remek! Hogy lehetne ezt megosztani azokkal, akikről szól? A „kanadai” a lap nevében a nacionalistáknak szúrja a szemét. Ha csatolom a cikket egy kommentben, el se olvassák, mert azt hiszik, hogy már megint a külföld báncsa a magyart. Nem tudom, hogyan lehetne ezt terjeszteni.

  • György Molnár

    Nem ezt csinálta az SA és később az SS is Hitler hatalomra- jutása után? Nincs már olyan messze a Reichskristallnacht, a törvényi szabályozására már csak 1 hetet kell várni… És majd jönnek a nagy fekete autók hajnalonként, igaz már nem Pobedák, hanem a TEK által használt 30 milliós Audi Q7-sek…

  • utód: szerintem ne a linket csatold, hanem nyugodtan másold be a saját oldaladra az egész cikket, a szerző nevével együtt. ez nem ütközik semmilyen etikai törvénybe, mivel ami a Face-n megjelenik, azon nincs copy right.
    Egyébként hadd szúrja 🙂

  • Kösz István, erre én is gondoltam, de azt hittem, csünya dolog. Máris tálalom a cikket az Echo tv nyájas közönségének.

  • Nem tudom ki ez a Tokody Marcell,de nem is lényeges!
    Nem ártana azonban, ha kimosná a szemét, és körülnézne mi folyik/folyt Budapesten – és úgy általában az országban!
    Miközben a menekültek megindultak békésen (ez lényeges!)hosszú tömött sorokban a határ felé – többnapos hiábavaló veszteglés után – aközben a főváros utcáit elözönlötte a barbár erőszak, a primitív rombolás, a két lábon járó anarchia!

    Miről beszélünk tehát? Miről beszél, mit delirál Tokody meg a többi tiszta szívű nagyonmagyar (?)
    Míg a menekülteket mindössze csekély létszámú készenléti rendőr kísérte (rövid ujjú fehér ing, bordó sapka)felvezető, ill. biztonsági szándékkal – addig az „ultrák” mellé a teljes készültség fejtetőtől bokáig beöltözve felsorakozott!
    Hosszú,tömött sorokban álltak a körúton szorosan egymás mellett, mindenre felkészülve és mint az ábra mutatta nem feleslegesen!
    Egy rakás, mindenre képes és bármire ugró két lábon járó mutáns ( magukat ugyan emberként meghatározó egyed ) borogatta és gyújtotta fel az útjába kerülő kukákat, rongálta és törte össze az autókat,( vajon mit vétettek ellenük? ) ordibált minősíthetetlen dolgokat és fenyegetőzött ahogy a torkán kifért!

    Szívesen mondanám, hogy állatmódjára viselkedtek, de nem teszem, mert pontosan tudom hogy az állat ilyet nem tesz: ha az állat támad ill. rombol, tör-zúz annak általában oka van: csak úgy „per hecc” nem esik neki senkinek és semminek.

    Ha pedig mégis, akkor nagy valószínűséggel az genetikai sajátossága! Amennyiben meghatározott ingerek érik, az vajon mit vált ki belőlük, mint pl a bikából az a bizonyos vörös rongy!( valójában a szín állítólag mindegy, az ingert az orra előtt rángatott rongy váltja ki – tehát van magyarázata!

    Ezekből a hős, Hungária – fiaiból vajon mi és ki váltotta ki a rombolás ingerét?
    Azt gondolom, nekik majdnem mindegy: infantilisak,bizonyos szellemi visszamaradottságot és nagyfokú éretlenséget mutató barbárok.
    Nem feladatom a lelkiviláguk elemzése,azt azonban gond nélkül megállapíthatom, hogy nekik aztán tényleg mindegy ki mit mond, mit mutat fel: ugranak !
    Mint a pitbull, aki arra van bekódolva, hogy bizonyos ingerekre vérengzésekbe kezdjenek, ugyanúgy viselkednek ők is. Az eltérés, hogy őket állítólag be sem programozták – önműködőek !Vagy mégsem ?

    Nos, pénteken este ez a dicső sereg igyekezett a románok elleni meccsre a fentebb leírt történések közepette – akkor amikor az ATV Egyenes Beszédében Z.Kárpát képviselő úr éppen arról szerette volna meggyőzni a műsorvezetőt, hogy ezek becsületes adófizető polgárok, és miért baj az, hogy szeretik a focit, és pusztán csak az igazságérzetük diktálja amikor embercsoportokat fenyegetnek, támadnak meg (menekültek fenyegetése,megtámadása; romák elleni gyűlölet és uszítás stb) mert hát nem rasszisták ők, á dehogy …..
    pusztán a rendre szeretnének vigyázni, és felügyelni!
    Ez a csürhe akar másokat rendre tanítani…!

    De, ha megmondja nekem Z. Kárpát úr,hogy jön össze a „ria ria hungária” a „mocskos zsidók megdöglötök” -kel, hogy a romák, menekültek egyéb elesettek minősített szidalmazását már ne is említsem – közben egy kis könnyes szomorú „drágaszékelyföldezés” ( egyáltalán hogy jön ide a székely zászló? – no meg az árpádsávos?) szóval ez a katyvasz az agyukban hogyan állt össze, akkor talán közelebb jutnánk a dolgok megértéséhez!

    Megmondom; szerintem úgy, hogy ezeknek a mosott agyúaknak fogalmuk sincs a mit és miértről – a történelmet éppúgy nem ismerik, mint ahogy a jelen helyzetről sincs fogalmuk!
    Ezeknek az „ultráknak” nagy része azonos a 2006-os (B-közép) végrehajtókkal, vagy egyenesen az utódaik!
    Nekik nem feladatuk hogy értsék is mit miért csinálnak – a következmények már messzebb vannak az orruknál, így azt már nem látják,nem érdekli őket!

    Ez most megint egy feladat volt,ki kell menni, és hőzöngeni,jó nagy botrányt okozni – lehetőleg összemosni mindent mindennel, a fociultrák bosszúvágyát (ki ellen is?) a menekültek elleni haraggal, tettlegességgel és mikor a tetőfokára hág a közbotrány és az anarchia akkor el lehet rendelni a „komolyabb intézkedéseket”!
    De – nem jött össze, egyenlőre !

    Bár szerencsétlen rendőrök – tisztelet a kivételnek, mert biztos van olyan is – a csúcsra járatták a türelmüket és a teherbírásukat – azonkívül hogy másnapra igencsak kevesen kísérték az 1 úton a Hegyeshalom felé tartó menekülteket (hisz előző nap teljes létszámmal és készültséggel „bevetésen” voltak) viszonylag kevés sérülttel megúszták !

    Az már önmagában is egy tragédia, hogy az emberek egy része így, ilyen szinten vélekedik és gondolkodik – de az igazi tragédia, hogy erre ma Európa közepén, Magyarországon VAN kereslet !

    Kétség sem férhet hozzá, hogy ezek az egyen fekete pólós turbómagyarok a Jobbik szimpatizánsai ill. jó néhányan közülük maguk is jobbikosok, gárdatagok stb egyéb szélsőséges csoportok tagjai, szimpatizánsai – bárhogy igyekezett is elhárítani a nyilvánvalót Z. Kárpát úr, az igen álságos volt!

    Viszont, a Jobbik szavazói nem mind szélsőséges, rasszista,idegengyűlölő, árvalányhajas mélymagyarok – bár kétségtelen hogy jobbára azok közül tevődik össze, akik hajlamosabbak ezekre – mégis elgondolkodtató, hogy ebben az ideológia mentes,konkrét és kézzelfoghatóan megvalósítható elképzelésekkel nem rendelkező, népnemzeti katyvaszokból álló eszmerendszerű különítményben mennyien „bíznak” még azok közül is akiket pedig a mindennapi életben viszonylag normális észjárású embernek ismerünk, vagy gondolnánk!

    Ennek oka a Fideszben csalódáson kívül, csupán az a mélységes elkeseredés amely az emberekben – már akiben – lakik, és jelenleg nem lát más kiutat egyenlőre – komoly ellenzéki erő híján – mint azt aki még nem volt: na lássuk, ők mit tudnak!
    Az egyetlen de mindent felülíró gond, hogy ha majd tisztába jönnek azzal amivel eddig nem hajlandóak tisztában lenni – már késő lesz!

  • Besancon:
    „A teljes Kárpát-medencei magyar nemzeti közösség érdekeit szem előtt tartva Tokody Marcell Gergely, a Jobbik önkormányzati képviselője 2013. február 4-én előterjesztést nyújtott be a Kőbányai Önkormányzathoz, melyben kérte a székely zászló kitűzését a Polgármesteri Hivatal homlokzatára.”
    Szerintem ennyi elég a jellemzéséhez.

  • Mit várunk ettől a multi náci fasiszta, rasszista országtól?

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙

    Szellemesen pikírt cikk ))) 😀 (((

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Csik Ferenc !

    Mit náci, fasiszta és rasszista ??? Ugyan már !!! ULTRA barátom, ULTRA !!!

    Tudniillik ez a „nesze semmi fogd meg jól” most a legújabb módi.